abonnement Unibet Coolblue
pi_163930130
Maar eerst...



UFC on Fox: Holm vs. Shevchenko (also known as UFC on Fox 20) is an upcoming mixed martial arts event that will be held on July 23, 2016 at United Center in Chicago, Illinois.

21:00 Q&A met Joanna Jedrzejczyk
http://uk.ufc.com/media/fight-night-chicago-q-and-a-july-2016

23:00 Face-off
http://uk.ufc.com/media/f(...)l-weigh-in-july-2016

2:00 Main Card
135 - Holly Holm #2 vs #7 Valentina Shevchenko
155 - Edson Barboza #6 vs Gilbert Melendez
265 - Francis N'Gannou vs Bojan Mihajlović
115 - Felice Herrig vs Kailin Curran

0:00 Prelims
135 - Frankie Saenz #13 vs #15 Eddie Wineland
145 - Darren Elkins #12 vs Godofredo Pepey
170 - Kamaru Usman vs Alexander Yakovlev
155 - Michel Prazeres vs J.C. Cottrell

22:30 Early Prelims
170 - Alex Oliveira vs James Moontasri
145 - Jim Alers vs Jason Knight
265 - Luis Henrique vs Dmitry Smolyakov

4:30 Post-fight Press Conference
http://uk.ufc.com/media/f(...)ght-press-conference

http://www.ufc.com/event/ufc-fight-night-chicago-2016?id=
https://en.wikipedia.org/(...)#Official_fight_card

[ Bericht 0% gewijzigd door Nober op 23-07-2016 02:44:59 ]
pi_163932118
@ Tazmaniac

Wat een ontzettend gave trip moet dat zijn geweest man! Bedankt voor je verslag ik kijk uit naar de rest!
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
pi_163933979
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:49 schreef Tazmaniac het volgende:
International Fight Week 2016 [deel 1]

[ afbeelding ]
Handje schudden.. nee hoor, daar is Jonny te groot voor.
quote:
Het nieuws was letterlijk nog geen half uur oud en ik… simpele ziel… loop Jon Jones spreekwoordelijk tegen het lijf.. dezelfde Jon Jones die zojuist vernomen heeft dat hij niet mag deelnemen aan het grootste UFC evenement ooit.. dezelfde Jon Jones die zichzelf zojuist MILJOENEN door de neus geboord heeft en dezelfde Jon Jones die nét begon te beseffen welke consequenties dit allemaal voor hem zou hebben.

Om op dat moment Jon Jones met rood doorlopen ogen tegen te komen en een Greg Jackson die volledig geslagen was en al nee schuddend en schoorvoetend zichzelf voort bewoog was op z’n zachts gezegd BIZAR!!!

Karma, bitch.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  vrijdag 22 juli 2016 @ 19:22:58 #5
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163935652
ik herplaats het verslag even zodat beide delen in een topic staan:

0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 22:49 schreef Tazmaniac het volgende:
International Fight Week 2016 [deel 1]

Dinsdagochtend Schiphol.. wachten.. wachten en nog meer wachten.
Tijd om naar de gate te lopen.. en wie zit er in hetzelfde vliegtuig?
Juist, Team Mousasi!

Na een t*fus lange reis van bijna 16 uur aangekomen op Vegas Airport. En wie loop ik daar binnen de korste keren tegen het lijf? This guy:


Voor mijn vertrek kwam me al snel ter oren waar het fighters hotel zou zijn, meteen even een kijkje gaan nemen en ze hadden de boel al mooi versierd!


De eerste fighter die ik zag? Roy Nelson.. 0.5 seconde later zie ik deze gast rondlopen.
En alhoewel ik Nelson en stuk aardiger vindt, was dit wel een uitgelezen kans om met een groot talent op de foto te gaan!
Handje schudden.. nee hoor, daar is Jonny te groot voor.

Op de terugweg naar mijn eigen hotel kwam ik deze held nog tegen! De eerste keer dat ik hem een interview zag doen dacht ik echt dat hij fake was, zoals hij voor de camera stond. Maar deze gast is gewoon echt 24/7 de aardigste gozert op aarde en heeft plezier in alles. "All the way from Holland? That is so cool sir!"


Tijdens de eerste echte dag in Vegas stond meteen de UFC200 persconferentie op het programma. Een lekker moment om alvast warm te draaien voor de drie events die er aan stonden te komen. Leukste was nog wel de back and forth tussen DC en Jones + de droge uitspraken van Lesnar.

Vervolgens stonden de wegingen voor Fight Night [Alvarez vs. dos Anjos] op het programma die gehouden werden in de gloednieuwe T-Mobile Arena. [

Op weg naar de arena nog wat leuke foto's kunnen maken.


Ook op de weg terug na de weigh-ins kwam ik weer het nodige talent tegen. Helaas was ik inmiddels niet de enige die wist waar de fighters verbleven, maar ondanks de bizarre drukte toch nog een paar leuke foto’s kunnen maken, al moest het soms écht overhaast.

Na een bezoekje aan Xtreme Couture waar ik nog een babbeltje met niemand minder dan Ray Sefo had kunnen maken was het tijd om de dag af te sluiten. Althans dat was de bedoeling.


Teruggekomen in het fighter hotel kwam ik op een rustig plekje een UFC fighter tegen en raakte aan de praat. Nog geen 15 minuten later begon zijn telefoon rood te gloeien… Jon Jones FAILS DRUG TEST ... Out of UFC 200. Ik wilde het eerst echt niet geloven en dacht dat die gast een geintje maakte, maar al snel bleek het de keiharde realiteit te zijn. De weinige mensen in de directe omgeving reageerden ontzettend verbaasd en geschokt, maar was het eigenlijk wel zo vreemd dat een verslaafde nu weer door de mand viel? Hoe dan ook.. het meest bizarre toeval ooit stond op het punt van gebeuren.

Iedereen die het nieuws net had gelezen wilde natuurlijk zoveel mogelijk informatie, journalisten verzamelden zich in rap tempo en iedereen wilde de eerste zijn die Jon Jones voor de camera zou krijgen voor kort commentaar of een videoclip… Ik neem afscheid van mijn metgezel en terwijl we samen naar de uitgang lopen komen we Jones en zijn complete team tegen!!!

Het nieuws was letterlijk nog geen half uur oud en ik… simpele ziel… loop Jon Jones spreekwoordelijk tegen het lijf.. dezelfde Jon Jones die zojuist vernomen heeft dat hij niet mag deelnemen aan het grootste UFC evenement ooit.. dezelfde Jon Jones die zichzelf zojuist MILJOENEN door de neus geboord heeft en dezelfde Jon Jones die nét begon te beseffen welke consequenties dit allemaal voor hem zou hebben.

Om op dat moment Jon Jones met rood doorlopen ogen tegen te komen en een Greg Jackson die volledig geslagen was en al nee schuddend en schoorvoetend zichzelf voort bewoog was op z’n zachts gezegd BIZAR!!!

Als dat geen eerste action packed dag was… :o

Zaterdagmiddag part 2!
pi_163948143
Go Ngannou en Barboza _O_
  zaterdag 23 juli 2016 @ 15:49:29 #7
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163955266
International Fight Week 2016 [deel 2]

Nadat de schok van gisteren had kunnen bezinken, begon de 2e dag eigenlijk met een teleurgesteld gevoel. Het main event tussen Cormier en Jones zou uiteraard niet doorgaan en er was nog steeds niet bekend of Daniel Cormier wel zou vechten. Lesnar en Hunt werd aangekondigd als het nieuwe main event.. en dat was eigenlijk vrij teleurstellend voor een event als UFC 200. (Later werd bekend gemaakt dat Tate en Nunes het main event zouden verzorgen).

Mede door de gebeurtenissen van de woensdag stelde de UFC 200 Open Workouts geen ruk voor.
Jones zou uiteraard geen appearance maken, Cormier was niet aanwezig, dus we zouden alleen Hunt en Lesnar zien trainen… maar omdat meneer Brock geen zin had om te trainen maakte alleen Hunt zich een paar minuten moe.


Maar niet getreurd, want na de Open Workouts stond de persconferentie tussen Diaz en McGregor op het programma! En hoewel het geen instant classic zou worden, was het awesome om aanwezig te zijn!
Filmpje: UFC 202 Press Conference [Diaz vs. McGregor]



Meteen daarna door naar de wegingen voor The Ultimate Fighter Finale met als hoogtepunt de staredown tussen
Joanna Jedrzejczyk en Claudia Gadelha!

De donderdag werd afgesloten met het eerste UFC evenement van de week UFC Fight NIght [dos Anjos vs. Alvarez]
Dit event was echt on fire!! De submissions vlogen je om de oren; d’arce – rear naked – guillotine – armbar.. voor je het wist waren de eerste 5 gevechten om en allemaal geëindigd op submission. Vervolgens twee spannende split decisions en een heerlijke flying knee KO! (Dat was al de 4e flying knee KO in de UFC waar ik live bij was :o )

Tijd voor de main card.. Irish Joe Duffy maakte kort werk van Mitch Clarke en had na 25 seconde zijn submission al te pakken. Jouban vs. Muhammed mocht dan wel een decision zijn… maar wat voor een. Damn wat een oorlog tussen die twee!

Slechtste gevecht van de avond was ongetwijfeld fat beast vs. fat country. Wat een draak van een partij zeg…

Maaaaaaaaaaar, het main event maakte alles goed. Long time Eddie Alvarez fan, sinds 2008.
Altijd gezegd dat die gast met gemak in de UFC zou komen en kijk hem nu… #AndNew

Het allermooiste van die avond was nog wel dat ik cage side tickets had. Tot nu toe nog nooit gehad, maar weet zeker dat het niet de laatste keer zal zijn. Het zicht is soms wat minder omdat je volledig door de kooi kijkt, maar je kunt de fighters bijna letterlijk aanraken zo kort zit je erop. Prachtige ervaring. En natuurlijk toegang tot dezelfde bar als de UFC fighters die ook cage side zitten. Dus mijn foto collage werd flink uitgebreid die dag!

Non UFC fighters
Matt Serra (Legend), Jamilette Gaxiola (Octagon Girl), Forrest Griffin (Legend), Dan Miragliotta (ref), Sean Shelby (matchmaker)

Champions and #1 contenders
Michael Bisping, Donald Cerrone, Jacare Souza, Stephen Thompson, Alistair Overeem

Big UFC talents
Neil Magny, Thomas Almeida, Tatiana Suarez, Brian Ortega, Aljamain Sterling

Other UFC fighters
Ricardo Lamas, Raquel Pennington, Rashad Evans, Kyoji Horiguchi, Ben Rothwell

Zondagmiddag deeltje 3! :)
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
pi_163955790
Vet die gezichten van Diaz en Conor naast het scherm. Je zegt niks over dat die presser 1 uur later begon??
pi_163955933
Tering dat hoofd van Jacare _O-
pi_163955939
Cageside is erg nice he Taz :D zat ik in R'dam :7
  zaterdag 23 juli 2016 @ 17:26:48 #11
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_163957578
quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:20 schreef Geo4kant het volgende:
Cageside is erg nice he Taz :D zat ik in R'dam :7
Opschepper
pi_163959671
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 17:26 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Opschepper
Casual, says what?
pi_163960946
Gaat iemand kijken vnv? Qua tijden een stuk schappelijker iig.
Play hard, go pro.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 20:59:23 #14
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163961865
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:13 schreef Nober het volgende:
Vet die gezichten van Diaz en Conor naast het scherm. Je zegt niks over dat die presser 1 uur later begon??
Voor mijn gevoel was het hooguit een paar minuten later. Misschien was er een andere tijd gecommuniceerd in de US of het was gewoon zo gezellig met de mensen die ik heb ontmoet dat de tijd zo snel omgevlogen is :P

quote:
14s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 16:20 schreef Geo4kant het volgende:
Cageside is erg nice he Taz :D zat ik in R'dam :7
Nice indeed :Y
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 21:39:44 #15
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163962882
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 20:19 schreef Aethereal het volgende:
Gaat iemand kijken vnv? Qua tijden een stuk schappelijker iig.
weet nog niet eens wat de tijden zijn?
aah 22.30 uur
  zaterdag 23 juli 2016 @ 21:51:13 #16
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163963192
hebben jullie die rechtse gezien van emily?

  zaterdag 23 juli 2016 @ 22:33:15 #17
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163964344
yes, we zijn live!
  zaterdag 23 juli 2016 @ 22:33:42 #18
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163964358
Man, Taz, al die bekende koppen, echt mooi hoor *O*
  zaterdag 23 juli 2016 @ 22:45:54 #19
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163964738
een keer gelezen dat ze tijdens de reclames op fox, de mat in de cage grijze verf over het bloed heen spuiten, zodat het toch niet zo gewelddadig uit ziet.
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:50:22 #20
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163966423
Badr Hari vs. Rico Verhoeven Set For December
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:52:03 #21
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163966463
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 23:50 schreef THEFXR het volgende:
Badr Hari vs. Rico Verhoeven Set For December
Was toch al een tijdje bekend? Of was het nog niet officieel naae buiten gebracht?
nec cito nec tarde
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:52:35 #22
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163966475
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 23:52 schreef irish.joe het volgende:

[..]

Was toch al een tijdje bekend? Of was het nog niet officieel naae buiten gebracht?
idd, niet officieel, nee
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:55:17 #23
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163966541
Gaaf, ben erg benieuwd hoe dat gevecht gaat verlopen. :)
nec cito nec tarde
pi_163966576
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2016 23:52 schreef THEFXR het volgende:

[..]

idd, niet officieel, nee
Bij Glory in Amsterdam?
  zaterdag 23 juli 2016 @ 23:59:13 #25
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163966662
Glory inderdaad. :)
nec cito nec tarde
  zondag 24 juli 2016 @ 00:02:53 #26
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163966740
godver, ze kappen hem keihard af, vanwege tijdsgebrek
  zondag 24 juli 2016 @ 00:49:55 #27
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163967632
quote:
Brock Lesnar and Jon Jones share something more in common than just their former billing as UFC 200 headliners.

The banned substance Lesnar tested positive for in in-competition and out-of-competition drug tests in relation to his UFC 200 fight with Mark Hunt was hydroxy-clomiphene, a source with knowledge of the test result confirmed with MMA Fighting on Friday. ESPN and the LA Times were the first to report the news earlier this week.

Jones also tested positive for clomiphene, an anti-estrogen agent, as well as Letrozole, an aromatase inhibitor, before what would have been a main event fight with Daniel Cormier at UFC 200. Jones was pulled from the bout three days before the card after his sample taken June 16 came back. Lesnar's sample taken June 28 didn't come back until after the fight.

Both Lesnar and Jones are facing sanctions from USADA, the body that collected the samples, and the Nevada Athletic Commission, because of the sample collections' proximity to UFC 200, which took place in Las Vegas on July 9.

After an adjudication process, the NAC has the power to suspend and fine both Jones and Lesnar. In Lesnar's case, the fine would be a percentage of his disclosed $2.5 million fight purse. USADA can also suspend them as the UFC's anti-doping partner.

The UFC will not be levying fines against anti-doping offenders, leaving fines up to individual state athletic commissions, according to senior vice president of public relations Dave Sholler.

Lesnar, a current WWE star and former UFC heavyweight champion, made far more than $2.5 million in undisclosed pay at UFC 200 for his win over Hunt, according to reports. That money is likely to go untouched. Hunt has asked the UFC to give him at least half of Lesnar's fight purse because Lesnar was allegedly enhanced in the bout, or he wants to be released from the promotion. The fight would be overturned into a no-contest if the NAC sanctions Lesnar, but it's doubtful Hunt will get his financial wish.

Jones is also not facing any kind of fine from the UFC, just a commission fine. In a case like Chad Mendes, who has been suspended two years by USADA due to testing positive for a banned substance, he will not be fined at all. Mendes' sample came from an out-of-competition test not related to a fight and no commission has jurisdiction.

Money from an NAC fine does not go to the commission, but to a Nevada general fund to be used in other areas. If Lesnar decides to just go back to WWE, never fight again and not pay an NAC fine, the commission would have the ability to seek legal means against him.

Clomiphene, the substance found in both Lesnar and Jones' system, stymies the production of estrogen to stimulate natural testosterone production. It is commonly used as post-cycle therapy (PCT) for those coming of anabolic steroids and works somewhat in the same way as testosterone replacement therapy (TRT). Clinically, it is prescribed to stimulate female ovulation and can also help male virility.

Jones has denied knowingly taking any banned substance and is in the process of having supplements he took tested to determine if any were tainted. Lesnar released a statement to the Associated Press earlier this week, saying, "We'll get to the bottom of this."

pi_163967812


Pepey _O_
  zondag 24 juli 2016 @ 02:23:56 #29
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163968564
Pipi?
nec cito nec tarde
pi_163968604


N'Gannou _O_
  zondag 24 juli 2016 @ 02:36:49 #31
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968611
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:33 schreef Nober het volgende:
[ afbeelding ]

N'Gannou _O_
die wil je nooit tegenkomen in het donker
pi_163968619
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:36 schreef THEFXR het volgende:

[..]

die wil je nooit tegenkomen in het donker
Tijd voor een bekendere tegenstander, Big Foot bijvoorbeeld?
  zondag 24 juli 2016 @ 02:40:31 #33
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968623
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:39 schreef Nober het volgende:

[..]

Tijd voor een bekendere tegenstander, Big Foot bijvoorbeeld?
pffff, die zou ik nog neerslaan, gast zag er uit als een opa laatst.
pi_163968633
Die Shevchenko won drie keer van Jedrzejczyk, op welk gewicht was dat?
  zondag 24 juli 2016 @ 02:43:55 #35
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163968635
Hoger gewicht als dat Jedrzejczyk tegenwoordig zit.
nec cito nec tarde
  zondag 24 juli 2016 @ 02:45:20 #36
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968641
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:43 schreef Nober het volgende:
Die Shevchenko won drie keer van Jedrzejczyk, op welk gewicht was dat?
125p
pi_163968652
Misschien toch wel tijd voor een 125 divisie met Tate, Shevchenko, Jedrzejczyk, Calderwood...
  zondag 24 juli 2016 @ 02:49:09 #38
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968653
  zondag 24 juli 2016 @ 02:49:57 #39
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968657
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:49 schreef Nober het volgende:
Misschien toch wel tijd voor een 125 divisie met Tate, Shevchenko, Jedrzejczyk, Calderwood...
euh, tate had laatst grote moeite met 135 te halen, dus die gaat niet naar 125
pi_163968662
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:49 schreef THEFXR het volgende:

[..]

euh, tate had laatst grote moeite met 135 te halen, dus die gaat niet naar 125
Ze waren gewoon wat laat bij het wegen maar er was geen probleem verder.
  zondag 24 juli 2016 @ 02:56:39 #41
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968679
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:51 schreef Nober het volgende:

[..]

Ze waren gewoon wat laat bij het wegen maar er was geen probleem verder.
dan heb je toch niet goed opgelet, ze was meer stervend dan levend


  zondag 24 juli 2016 @ 03:16:33 #42
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_163968733
Barboza is een baas.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_163968740
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 03:16 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Barboza is een baas.
Niet tegen Ferguson wel tegen Pettis en Melendez.
  zondag 24 juli 2016 @ 03:23:55 #44
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968747
Barboza was wel terughoudend
pi_163968751
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:56 schreef THEFXR het volgende:

[..]

dan heb je toch niet goed opgelet, ze was meer stervend dan levend

[ afbeelding ]
Die bikini moest ook nog uit om het gewicht te halen :')
Play hard, go pro.
  zondag 24 juli 2016 @ 03:25:44 #46
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968752
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 03:25 schreef Aethereal het volgende:

[..]

Die bikini moest ook nog uit om het gewicht te halen :')
daar is beeld van, blote tits toen
  zondag 24 juli 2016 @ 03:34:12 #47
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968771
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 03:21 schreef Nober het volgende:

[..]

Niet tegen Ferguson wel tegen Pettis en Melendez.
nu het main event, twee female warriors
pi_163968774
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 03:34 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nu het main event, twee female warriors
Shevchenko by submission.
  zondag 24 juli 2016 @ 03:37:43 #49
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968778
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 03:35 schreef Nober het volgende:

[..]

Shevchenko by submission.
denk by legkicks
pi_163968794
RothwellFighter twitterde op zondag 24-07-2016 om 03:44:26 ' @HollyHolm is a jacked white girl... I guess we need to get over it reageer retweet
pi_163968806
Holm doet niet veel.
pi_163968817
Ik ben blij dat het vijf rondes is want anders was het een saai gevecht geweest. Nu nog potentie.
Play hard, go pro.
  zondag 24 juli 2016 @ 04:04:52 #53
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968820
holly is kut
pi_163968822
Vind je Shevchenko wel goed dan? Doet ook niet veel imo.
Play hard, go pro.
  zondag 24 juli 2016 @ 04:09:02 #55
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968825
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 04:06 schreef Aethereal het volgende:
Vind je Shevchenko wel goed dan? Doet ook niet veel imo.
ik bedoel dat ze open ligt
  zondag 24 juli 2016 @ 04:18:45 #56
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163968847
4-1 russian ass
  zondag 24 juli 2016 @ 09:17:54 #57
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_163969301
WMMA :')
  zondag 24 juli 2016 @ 11:01:55 #58
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163970290
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 09:17 schreef LitmanenAFCA het volgende:
WMMA :')
wat bedoel je verdomme met die smiley, rot op met je trollen, man
  zondag 24 juli 2016 @ 12:35:54 #59
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163971738
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:43 schreef Nober het volgende:
Die Shevchenko won drie keer van Jedrzejczyk, op welk gewicht was dat?
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:43 schreef irish.joe het volgende:
Hoger gewicht als dat Jedrzejczyk tegenwoordig zit.
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 02:45 schreef THEFXR het volgende:

[..]

125p
We hebben het hier wel over muay thai.. toen Joanna nog bij de amateurs vocht!
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  zondag 24 juli 2016 @ 12:36:54 #60
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163971751


Iemand het gevecht van Dern gezien? Ze heeft eindelijk haar MMA debuut gemaakt dit weekend :)
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  zondag 24 juli 2016 @ 12:37:28 #61
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163971761
Nvm
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  zondag 24 juli 2016 @ 13:47:04 #62
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163973060
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 12:36 schreef Tazmaniac het volgende:
[ afbeelding ]

Iemand het gevecht van Dern gezien? Ze heeft eindelijk haar MMA debuut gemaakt dit weekend :)
ja, geloof dat dit het is

pi_163973194
quote:
Beste BJJ at 115, kan zomaar de nieuwe Rousey worden.
pi_163975153
Oeh in december gaat Badr Hari met pensioen zie ik. Ricotje slaat m zo de AOW in.
  zondag 24 juli 2016 @ 17:52:26 #65
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_163979085
International Fight Week 2016 [deel 3]

Vrijdag begon rustig, uurtje langer kunnen slapen, uurtje aan het zwembad gelegen en genoten van een uitgebreid lunch buffet. Nadat ik mijn buikje rond gegeten had was het tijd om te vertrekken richting de T-Mobile Arena voor de UFC 200 weigh-ins. Uiteraard de route enigszins aangepast zodat ik nog even door het fighter hotel kon lopen en met succes!

Julianna Peña, Will Brooks, Russell Doane, Bryan Caraway





Ondanks dat er voldoende grote namen op de kaart stonden miste het toch net dat beetje extra. Of je nou fan bent van McGregor of niet.. de gast creëert een sfeer die geweldig is en dit doet niemand hem niet, zelfs Brock Lesnar niet die een ontzettend grote ‘draw’ is in de USA. De gevechten op de prelims waren op papier dan wel weer véél beter dan ik ooit heb mogen meemaken. Het is echter afwachten of de gevechten ook daadwerkelijk het spektakel brengen wat iedereen ervan verwacht.

Na de weigh-ins was ik wel pumped voor het event zelf. Het kon niet snel genoeg zaterdagmiddag zijn. Maar eerst stond er nog een mooi evenement op het programma: The Ultimate Fighter 23 Finale met namen als Kevin Lee, Jake Matthews, Doo Ho Choi, Will Brooks, Ross Pearson, 2 TUF finales en Jedrzejcek en Gadelha mogen we zeker niet klagen.

De 2 early prelims duren samen nog geen 7 minuten. Jingliang en Lee zijn gauw klaar met hun tegenstanders en winnen beide op (T)KO. De 4 volgende prelims zijn vrij matig en zorgen ervoor dat het publiek langzaam in slaap begint te doezelen. De main card zweept het publiek echter weer op. Silva en Choi winnen in de eerste ronde op KO en Will Brooks zet een mooi resultaat neer tegen Pearson. Tatiana Suarez sleept de titel The Ultimate Fighter in de wacht met een mooie D’Arce chocke op Amanda Cooper. En Sanchez wint in een vrij saai gevecht diezelfde titel. Ondanks dat main event eindigt in een jury beslissing heb ik elke minuut van het gevecht op het puntje van mijn stoel gezeten, heerlijke spanning in een gevecht dat constant alle kanten op had kunnen gaan!

*filmpje stare down*

Mark Dellagrotte (Owner/trainer Team Sityodtong), Henry Cejudo, Robbie Lawler, Jon Anik (UFC commentator), Uriah Hall

Op donderdag stond ik in backstage een beetje te genieten van de sfeer en zag ik opeens een bekend iemand voorbij lopen. Als snel realiseerde ik me dat het Jonathan Tucker (Parenthood) was. Bij jullie waarschijnlijk beter bekend als Jay Kulina van de MMA serie ‘Kingdom’. Niemand leek hem te kennen, dus hij vond het uitermate leuk dat iemand uit “Amsterdam” nota bene hem herkende. Na een tijdje met hem gepraat te hebben namen we afscheid. Maar ik zou hem ook vandaag weer tegen komen. Het grappige was echter dat HIJ dit keer MIJ herkende :D Vanuit het niets hoor ik opeens: “Yo, Amsterdam. My man!!” Dat was natuurlijk wel een grappig momentje. Dit keer was zijn collega Matt Lauria (Parenthood, Friday Night Lights) ook van de partij. Ook hij speelt een rol in de MMA serie ‘Kingdom’ als Ryan Wheeler.



Over enkele dagen het laatste deel!
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  zondag 24 juli 2016 @ 18:02:37 #66
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_163979375
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 11:01 schreef THEFXR het volgende:

[..]

wat bedoel je verdomme met die smiley, rot op met je trollen, man
Het is gewoon treurig wat ze laten zien beter stopt de UFC er mee en doen ze lekker al die chickes bij Invicta. En al helemaal als headliner rot op met die zooi
  zondag 24 juli 2016 @ 18:05:43 #67
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163979478
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:02 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Het is gewoon treurig wat ze laten zien beter stopt de UFC er mee en doen ze lekker al die chickes bij Invicta. En al helemaal als headliner rot op met die zooi
onzin, er zijn genoeg mannelijke headliners geweest die kut waren. heeft niks te maken met geslacht
  zondag 24 juli 2016 @ 18:08:53 #68
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_163979563
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:05 schreef THEFXR het volgende:

[..]

onzin, er zijn genoeg mannelijke headliners geweest die kut waren. heeft niks te maken met geslacht
Nee maar wel met kwaliteit en dat is bij vrouwen vele malen lager zoals bij alle sport. Waarom staat Joe Lauzon zo vroeg bij UFC 200? Een van de vechters met de meeste bonussen in de geschiedenis van de UFC had 100 keer liever hem als headliner dan elke bitchfight
  zondag 24 juli 2016 @ 18:22:33 #69
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163979982
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:08 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Nee maar wel met kwaliteit en dat is bij vrouwen vele malen lager zoals bij alle sport. Waarom staat Joe Lauzon zo vroeg bij UFC 200? Een van de vechters met de meeste bonussen in de geschiedenis van de UFC had 100 keer liever hem als headliner dan elke bitchfight
het was een gevecht om de belt, die headlinen nu eenmaal, tenzij je conor heet.
  zondag 24 juli 2016 @ 18:28:00 #70
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_163980163
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:22 schreef THEFXR het volgende:

[..]

het was een gevecht om de belt, die headlinen nu eenmaal, tenzij je conor heet.
Een belt waar niemand een fuck om geeft. Gooi dat lekker op de prelims of hou aparte WMMA events zodat de fans er geen last van hebben.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:28:15 #71
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_163981832
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Een belt waar niemand een fuck om geeft. Gooi dat lekker op de prelims of hou aparte WMMA events zodat de fans er geen last van hebben.
Stel je effe aan, zeg :')

Overigens Taz, heel tof die verslagen :D Wat een arsenaal aan foto's met vechters e.d. :o
pi_163981935
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:28 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

Stel je effe aan, zeg :')

Overigens Taz, heel tof die verslagen :D Wat een arsenaal aan foto's met vechters e.d. :o
Het schijnt zelfs zo te zijn dat hij zich aangeboden heeft om in te vallen voor Jones.
  zondag 24 juli 2016 @ 19:43:17 #73
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_163982168
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:28 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

Stel je effe aan, zeg :')

Overigens Taz, heel tof die verslagen :D Wat een arsenaal aan foto's met vechters e.d. :o
Aanstellen ? Wat precies vind jij er interessant en of goed aan?
pi_163982445
:D
pi_163982812
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:02 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Het is gewoon treurig wat ze laten zien beter stopt de UFC er mee en doen ze lekker al die chickes bij Invicta. En al helemaal als headliner rot op met die zooi
Die pot van Joanna vs Gadelha > heel UFC 200 bij elkaar.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  FOK!fotograaf zondag 24 juli 2016 @ 20:13:25 #76
364681 over_hedge
pi_163982849
LitmanenAFCA :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  zondag 24 juli 2016 @ 20:25:53 #77
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163983186
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 18:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Een belt waar niemand een fuck om geeft. Gooi dat lekker op de prelims of hou aparte WMMA events zodat de fans er geen last van hebben.
jij geeft er geen fuck om, maar vrouwen geven nooit op, die tappen zelden. soms zie ik al kerels tappen als de rnc nog niet eens locked is. pussy's
pi_163983378
Ik vind WMMA wel leuk, totaal andere stijl van vechten. Holm - Shevchenko was niet zo leuk en Tate - Nunes ook niet maar Gadelha was wel een leuk gevecht. Bij mannen zijn er ook wel ns saaie fights hoor :')
Play hard, go pro.
  zondag 24 juli 2016 @ 22:09:56 #79
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_163986400
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:32 schreef Nober het volgende:

[..]

Het schijnt zelfs zo te zijn dat hij zich aangeboden heeft om in te vallen voor Jones.
All I know is, his name is the Taz!
nec cito nec tarde
  zondag 24 juli 2016 @ 23:30:26 #80
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163988536
pi_163988602
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 23:30 schreef THEFXR het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
pi_163989943
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 20:12 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Die pot van Joanna vs Gadelha > heel UFC 200 bij elkaar.
Ging precies zoals verwacht, Gadelha kapot na twee ronde's. :')

quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 20:25 schreef THEFXR het volgende:

[..]

jij geeft er geen fuck om, maar vrouwen geven nooit op, die tappen zelden. soms zie ik al kerels tappen als de rnc nog niet eens locked is. pussy's
Alsof jij niet tapt als Chiesa 'm niet onder je kin heeft.
  maandag 25 juli 2016 @ 01:45:51 #83
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_163990873
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Aanstellen ? Wat precies vind jij er interessant en of goed aan?
Niet bijzonder veel. Op een enkele pot na, bv. Joanna vs. Claudia, is het redelijk inwisselbaar en haalt het het niet bij het algemene niveau van de mannen. Maar daarentegen, bij de mannen is het ook regelmatig kut, dus wat dat betreft :P Ik stoor me absoluut niet aan de vrouwen, of aan een algeheel gebrek aan niveau of iets dergelijks.
pi_163990937
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 01:45 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

Niet bijzonder veel. Op een enkele pot na, bv. Joanna vs. Claudia, is het redelijk inwisselbaar en haalt het het niet bij het algemene niveau van de mannen. Maar daarentegen, bij de mannen is het ook regelmatig kut, dus wat dat betreft :P Ik stoor me absoluut niet aan de vrouwen, of aan een algeheel gebrek aan niveau of iets dergelijks.
Er zijn dan ook zo'n 8 mannelijke gewichtklasses en dus ook honderden meer mannelijke vechters dan zit er wel eens wat kuts tussen ja.
  maandag 25 juli 2016 @ 01:50:57 #85
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_163990953
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2016 19:43 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Aanstellen ? Wat precies vind jij er interessant en of goed aan?
Niet bijzonder veel. Op een enkele pot na, bv. Joanna vs. Claudia, is het redelijk inwisselbaar en haalt het het niet bij het algemene niveau van de mannen. Maar daarentegen, bij de mannen is het ook regelmatig kut, dus wat dat betreft :P Ik stoor me absoluut niet aan de vrouwen, of aan een algeheel gebrek aan niveau of iets dergelijks.

Misschien technisch niet zo verfijnd als de mannelijke tegenhangers, maar vrouwen hebben vaak wel (veel meer) heart ^O^

quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 00:44 schreef Nober het volgende:

[..]

Alsof jij niet tapt als Chiesa 'm niet onder je kin heeft.
Chiesa _O_
pi_163991039
UFC 201:
Co Main
Rose vs Karolina

Q&A Nunes

Het houdt niet op, niet vanzelf.
  FOK!fotograaf maandag 25 juli 2016 @ 08:44:31 #87
364681 over_hedge
pi_163992901


Dat gevecht zou ik wel willen zien.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_163993663
Ben sinds zijn debuut groot fan van Edson Barboza _O_
Wat een leg kicks heeft ie!
The Older I Get, The Better I Was
  maandag 25 juli 2016 @ 12:04:01 #89
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_163995723
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 17:52 schreef Tazmaniac het volgende:
International Fight Week 2016 [deel 3]

Vrijdag begon rustig, uurtje langer kunnen slapen, uurtje aan het zwembad gelegen en genoten van een uitgebreid lunch buffet. Nadat ik mijn buikje rond gegeten had was het tijd om te vertrekken richting de T-Mobile Arena voor de UFC 200 weigh-ins. Uiteraard de route enigszins aangepast zodat ik nog even door het fighter hotel kon lopen en met succes!

[ afbeelding ] Julianna Peña, Will Brooks, Russell Doane, Bryan Caraway

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Ondanks dat er voldoende grote namen op de kaart stonden miste het toch net dat beetje extra. Of je nou fan bent van McGregor of niet.. de gast creëert een sfeer die geweldig is en dit doet niemand hem niet, zelfs Brock Lesnar niet die een ontzettend grote ‘draw’ is in de USA. De gevechten op de prelims waren op papier dan wel weer véél beter dan ik ooit heb mogen meemaken. Het is echter afwachten of de gevechten ook daadwerkelijk het spektakel brengen wat iedereen ervan verwacht.

Na de weigh-ins was ik wel pumped voor het event zelf. Het kon niet snel genoeg zaterdagmiddag zijn. Maar eerst stond er nog een mooi evenement op het programma: The Ultimate Fighter 23 Finale met namen als Kevin Lee, Jake Matthews, Doo Ho Choi, Will Brooks, Ross Pearson, 2 TUF finales en Jedrzejcek en Gadelha mogen we zeker niet klagen.

De 2 early prelims duren samen nog geen 7 minuten. Jingliang en Lee zijn gauw klaar met hun tegenstanders en winnen beide op (T)KO. De 4 volgende prelims zijn vrij matig en zorgen ervoor dat het publiek langzaam in slaap begint te doezelen. De main card zweept het publiek echter weer op. Silva en Choi winnen in de eerste ronde op KO en Will Brooks zet een mooi resultaat neer tegen Pearson. Tatiana Suarez sleept de titel The Ultimate Fighter in de wacht met een mooie D’Arce chocke op Amanda Cooper. En Sanchez wint in een vrij saai gevecht diezelfde titel. Ondanks dat main event eindigt in een jury beslissing heb ik elke minuut van het gevecht op het puntje van mijn stoel gezeten, heerlijke spanning in een gevecht dat constant alle kanten op had kunnen gaan!

*filmpje stare down*

[ afbeelding ] Mark Dellagrotte (Owner/trainer Team Sityodtong), Henry Cejudo, Robbie Lawler, Jon Anik (UFC commentator), Uriah Hall

Op donderdag stond ik in backstage een beetje te genieten van de sfeer en zag ik opeens een bekend iemand voorbij lopen. Als snel realiseerde ik me dat het Jonathan Tucker (Parenthood) was. Bij jullie waarschijnlijk beter bekend als Jay Kulina van de MMA serie ‘Kingdom’. Niemand leek hem te kennen, dus hij vond het uitermate leuk dat iemand uit “Amsterdam” nota bene hem herkende. Na een tijdje met hem gepraat te hebben namen we afscheid. Maar ik zou hem ook vandaag weer tegen komen. Het grappige was echter dat HIJ dit keer MIJ herkende :D Vanuit het niets hoor ik opeens: “Yo, Amsterdam. My man!!” Dat was natuurlijk wel een grappig momentje. Dit keer was zijn collega Matt Lauria (Parenthood, Friday Night Lights) ook van de partij. Ook hij speelt een rol in de MMA serie ‘Kingdom’ als Ryan Wheeler.

[ afbeelding ]

Over enkele dagen het laatste deel!
Was tof dat die acteurs van Kingdom ook van de UFC aandacht krijgen. Die Jonathon Tucker speelt echt een geniale rol in die serie, wat een idioot :D
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  FOK!fotograaf maandag 25 juli 2016 @ 14:32:43 #90
364681 over_hedge
pi_163998887
Barboza _O_ Doe leg kicks _O_
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_163999334
Waar ik me veel aanstoorde bij de dames was het gekreun.. alsof ik tennis aan het kijken was :') Sowieso ook stom van Holms, ze kreunde voordat ze iets deed, ja dat is makkelijk ontwijken..
pi_164001005
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 08:44 schreef over_hedge het volgende:
[ afbeelding ]

Dat gevecht zou ik wel willen zien.
Ez voor CR7
Play hard, go pro.
  FOK!fotograaf maandag 25 juli 2016 @ 16:09:17 #93
364681 over_hedge
pi_164001039
quote:
1s.gif Op maandag 25 juli 2016 16:07 schreef Aethereal het volgende:

[..]

Ez voor CR7

Gaat wel snel liggen :D
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  maandag 25 juli 2016 @ 16:11:32 #94
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164001088
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 16:09 schreef over_hedge het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Gaat wel snel liggen :D


hij is de bitch van
  maandag 25 juli 2016 @ 16:29:24 #95
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164001424
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 14:59 schreef Geo4kant het volgende:
Waar ik me veel aanstoorde bij de dames was het gekreun.. alsof ik tennis aan het kijken was :') Sowieso ook stom van Holms, ze kreunde voordat ze iets deed, ja dat is makkelijk ontwijken..
Viel mij ook al op, in de 4e en 5e ronde ging ze er ook maar mee faken :D
Ze was echt heel erg voorspelbaar door half klaar te komen voor ze ging stoten of trappen. Ik vond haar trappen er ook langzaam uitzien trouwens.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164002026
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 16:29 schreef Paxlie het volgende:

[..]

Viel mij ook al op, in de 4e en 5e ronde ging ze er ook maar mee faken :D
Ze was echt heel erg voorspelbaar door half klaar te komen voor ze ging stoten of trappen. Ik vond haar trappen er ook langzaam uitzien trouwens.
Ja ik ook, ook al deed Polski het gewoon goed, ik vond dat daarnaast Holm het ook maar matig deed. Als je haar zag zou je niet denken dat ze meervoudig kampioen boxen was.
pi_164002648
Wilson Reis :{

Zou de co main zijn voor de titel tegen Johnson is nu een early prelim.

quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 10:03 schreef LuieSurinamer het volgende:
Ben sinds zijn debuut groot fan van Edson Barboza _O_
Wat een leg kicks heeft ie!
Ben je dan ook fan van Thompson? Indien ja, dan ga je ook genieten van McCall tegen Scoggins aankomend weekend.
pi_164002701

Hoop dat Lawler hem helemaal in elkaar timmert.
pi_164002863
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 17:39 schreef Nober het volgende:
Wilson Reis :{

Zou de co main zijn voor de titel tegen Johnson is nu een early prelim.

[..]

Ben je dan ook fan van Thompson? Indien ja, dan ga je ook genieten van McCall tegen Scoggins aankomend weekend.
Wonderboy _O_
Kijk inderdaad uit naar die partij van McCall ja.
The Older I Get, The Better I Was
pi_164002890
Woodley vind ik niks, maar Lawler al helemaal niet.
Doe maar Woodley dan. Die mag de belt dan in januari 2017 aan Wonderboy geven. _O_
pi_164003051
arielhelwani twitterde op maandag 25-07-2016 om 14:00:12 Link to watch #themmahour w/ Sonnen, Hunt, Nurmagomedov, Peña, Page, Waterson, Dern, Leith: https://t.co/U1FlWqgIq5 https://t.co/0jIVUn50vo reageer retweet

1 p.m. ET -- Julianna Peña will talk about why she deserves the next shot at the UFC women's bantamweight title and more.

1:25 p.m. -- BJJ star Mackenzie Dern will recap her successful MMA debut.

1:45 p.m. -- Khabib Nurmagomedov will discuss the state of the lightweight division and what's next for him.

2:05 p.m. -- Chael Sonnen will talk about his future in MMA.

2:25 p.m. -- Daniel Leith, nutritionist coach for the likes of Daniel Cormier, Cain Velasquez and Luke Rockhold, will talk about the latest health issues in MMA.

2:45 p.m. -- Michelle Waterson will preview her fight fight against Aisling Daly in September.

3:05 p.m. -- We'll answer your #themmahour questions on anything and everything going on in the MMA world. Hit us up on Twitter using that hash tag or leave a question in the comments section below.

3:55 p.m. -- Michael Page will look back at his recent win over Cyborg Santos and discuss what's next.

4:15 p.m. -- Mark Hunt will talk about Brock Lesnar's failed drug tests and his future.

Plus, we'll be taking your calls on anything and everything. Got a question or comment? Give us a call at 1-888-418-4074.
  dinsdag 26 juli 2016 @ 00:19:41 #103
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164012679
quote:
Jason Lee, a jiu-jitsu athlete living in Rio de Janeiro, was kidnapped on Saturday and forced to withdraw money from an ATM at gunpoint with the 2016 Olympics less than two weeks away.
The New Zealander took to Twitter after the ordeal, while his girlfriend, Laura McQuillan, a journalist covering the Games in Rio, supplied further details:
I'm not sure what's more depressing, the fact this stuff is happening to foreigners so close to the Olympic Games or the fact that Brazilians have to live in a society that enables this absolute bulls--t on a daily basis.
This place is well and truly f---ked in every sense of the word imaginable.
Lee subsequently deleted the post but elaborated on the incident to Henry Cooke of Kiwi outlet Stuff.
While driving, the 27-year-old was stopped and searched by armed men dressed in police uniforms.
After being told he was committing an offence by driving as a foreigner without a passport—which is not illegal in Brazil—he was told to hand over 2,000 Brazilian Reais (about $612) or be arrested.
"These guys have pulled me over, they have weapons. I'm not in any position to negotiate," he said.
Lee was forced to drive the wrong way down a highway before the men transferred him to an unmarked vehicle and took him to some ATMs, where he withdrew the money while they stayed in the car to remain hidden from security cameras.
pi_164013955
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 08:44 schreef over_hedge het volgende:
[ afbeelding ]

Dat gevecht zou ik wel willen zien.
Als Ronaldo zich op mma had gericht dan zou hij tot de top behoren. Zou ie American football of de 100 meter doen idem dito. Wat is dat een atleet zeg. Bizar.
  dinsdag 26 juli 2016 @ 10:42:26 #105
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164016355


:')
nec cito nec tarde
  dinsdag 26 juli 2016 @ 11:21:07 #106
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164017182

Mark hunt schelden als een mofo vanaf 3HR en 20 min
  dinsdag 26 juli 2016 @ 17:32:11 #108
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164025254
Man, wat is UFC 201 slecht zeg, fox cards zijn nog beter
  dinsdag 26 juli 2016 @ 18:00:18 #109
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164025742
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 17:32 schreef THEFXR het volgende:
Man, wat is UFC 201 slecht zeg, fox cards zijn nog beter
UFC 200 leek een knaller van een card, maar de fight night en tuf finale waren toffer qua gevechten. De card zegt niet altijd alles he ;)
Ik ben heel benieuwd naar Lawler ( _O_ ) vs Woodley ( :r )
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  dinsdag 26 juli 2016 @ 18:05:20 #110
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164025845
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 13:24 schreef Nober het volgende:

[..]

Van welke social media komt dit?
Facebook, ik heb hem alleen gelijk op imgur geplaatst zodat deze niet verloren ging. :)

Hij werd nu al doorgezet naar




:')

[ Bericht 11% gewijzigd door irish.joe op 26-07-2016 18:16:47 ]
nec cito nec tarde
  dinsdag 26 juli 2016 @ 18:52:23 #111
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164026862
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 18:00 schreef Paxlie het volgende:

[..]

UFC 200 leek een knaller van een card, maar de fight night en tuf finale waren toffer qua gevechten. De card zegt niet altijd alles he ;)
Ik ben heel benieuwd naar Lawler ( _O_ ) vs Woodley ( :r )
Lawler by tko 2de round
pi_164032173
Jullie zijn best negatief over 200 :o
  FOK!fotograaf dinsdag 26 juli 2016 @ 21:57:02 #113
364681 over_hedge
pi_164032807
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 21:37 schreef Geo4kant het volgende:
Jullie zijn best negatief over 200 :o
het viel dan ook erg tegen. De prelims waren het leukste
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_164033118

quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 21:57 schreef over_hedge het volgende:

[..]

het viel dan ook erg tegen. De prelims waren het leukste
Cain, Aldo en Nunes maakte alles goed. Plus de positieve Lesnar. :)

[ Bericht 25% gewijzigd door Nober op 26-07-2016 23:16:47 ]
pi_164042136
Nate Diaz won TUF, had $16k en dacht daar wel even een Cadillac en een huis van te gaan kopen.



[ Bericht 32% gewijzigd door Nober op 27-07-2016 14:20:33 ]
pi_164047196
Joe Rogan re-signs with UFC for ‘at least one more year,’ but with reduced schedule
pi_164052436
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2016 12:18 schreef Nober het volgende:
Nate Diaz won TUF, had $16k en dacht daar wel even een Cadillac en een huis van te gaan kopen.
Nate Diaz is een van de grootste niet-denkers van deze tijd.
Play hard, go pro.
pi_164053691
quote:
14s.gif Op woensdag 27 juli 2016 20:43 schreef Aethereal het volgende:

[..]

Nate Diaz is een van de grootste niet-denkers van deze tijd.
én een van de grootste hype train derailers van deze tijd.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  FOK!fotograaf woensdag 27 juli 2016 @ 21:57:52 #119
364681 over_hedge
pi_164054441
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2016 16:33 schreef Geo4kant het volgende:
Joe Rogan re-signs with UFC for ‘at least one more year,’ but with reduced schedule
*O*
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_164056774
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2016 10:42 schreef irish.joe het volgende:
[ afbeelding ]

:')
"USADA, you're taking everything I worked for motherfucker, I'm a fight your fucking ass." - Jon Jones
MMA is not a crime !
pi_164057125
quote:
14s.gif Op woensdag 27 juli 2016 20:43 schreef Aethereal het volgende:

[..]

Nate Diaz is een van de grootste niet-denkers van deze tijd.
Gezien zijn denkvermogen en achtergrond heeft die dude het wel gemaakt :)
pi_164057769
quote:
14s.gif Op woensdag 27 juli 2016 20:43 schreef Aethereal het volgende:

[..]

Nate Diaz is een van de grootste niet-denkers van deze tijd.
Stockton behoort tot een van de gevaarlijkste steden van de VS dus was vechten belangrijker dan school.

quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2016 21:28 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

én een van de grootste hype train derailers van deze tijd.
Deed Duffy al in 2011.

quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2016 21:57 schreef over_hedge het volgende:

[..]

*O*
Alleen de PPV's in de VS dus dat zijn er hooguit 12?
pi_164057826
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 00:09 schreef Nober het volgende:

[..]

[..]

Deed Duffy al in 2011.

[..]

True, maar toen was de hype nog lang niet zo groot natuurlijk.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164057907

En voor de Stephens fans:

quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 00:13 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

True, maar toen was de hype nog lang niet zo groot natuurlijk.
Vraag mij af of hij 145 nog gaat halen.

[ Bericht 10% gewijzigd door Nober op 28-07-2016 00:33:26 ]
pi_164058203
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2016 23:36 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Gezien zijn denkvermogen en achtergrond heeft die dude het wel gemaakt :)
Zou toch voor geen goud willen ruilen
Play hard, go pro.
pi_164058377
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 00:40 schreef Aethereal het volgende:

[..]

Zou toch voor geen goud willen ruilen
Ik zou voor goud best willen ruilen met Diaz.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164058547
Voor geen "Au"
Play hard, go pro.
  donderdag 28 juli 2016 @ 01:22:12 #129
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164058609
Herinneren jullie je deze tweet nog? :D

mousasi_mma twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:22:26 Sorry, Everyone. April fools came early. @vitorbelfort will never fight me. If he wanted to it would have happened years ago. reageer retweet
Nou, het gaat dus toch gebeuren! ^O^

quote:
Gegard Mousasi vs. Vitor Belfort set for UFC 204

A middleweight clash between Gegard Mousasi and Vitor Belfort will finally go down at UFC 204 on Oct. 8. MMAFighting confirmed an initial Tuesday report by Combate. The promotion has yet to officially announce the fight card, which is expected to take place in Manchester, England.

Mousasi (39-6-2) enters the bout coming off wins over a pair of Brazilians, Thales Leites and Thiago Santos. The former Strikeforce and Dream light heavyweight champion is 4-1 in his past five bouts.

Belfort (25-12) recently suffered his first loss in a non-tile fight since returning to the UFC in 2009. "The Phenom," who suffered a first-round TKO defeat to Ronaldo Souza in May, was 7-3 in his past 10 going into the fight, with all of his wins coming by knockout or submission.

UFC middleweight champion and Manchester native Michael Bisping is expected to headline the pay-per-view card in a rematch against Dan Henderson.
Go, Moose! *O*
pi_164058709
Belfort's afscheid? :')

Edit:
UFC 204 in Manchester? Wel slim als Mousasi wint krijgt 'ie misschien wel een title shot.

Edit:
Aldo vs Cruz?



[ Bericht 31% gewijzigd door Nober op 28-07-2016 02:19:54 ]
  FOK!fotograaf donderdag 28 juli 2016 @ 08:30:11 #131
364681 over_hedge
pi_164059959
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 01:37 schreef Nober het volgende:
Belfort's afscheid? :')

Edit:
UFC 204 in Manchester? Wel slim als Mousasi wint krijgt 'ie misschien wel een title shot.

Edit:
Aldo vs Cruz?

Aldo :r
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_164065928


UFC 201: Lawler vs. Woodley is an upcoming mixed martial arts event that will be held on July 30, 2016 at Philips Arena in Atlanta, Georgia.

20:00 Q&A met Eddie Alvarez en Amanda Nunes
http://www.ufc.com/media/ufc-201-q-and-a

22:00 Face-off
http://www.ufc.com/media/ufc-201-official-weigh-in

4:00 Main Card
170 - Robbie Lawler (c) vs #4 Tyron Woodley
115 - Rose Namajunas #3 vs #5 Kowalkiewicz
170 - Matt Brown #9 vs Jake Ellenberger
135 - Francisco Rivera vs Erik Perez
125 - Ian McCall #6 vs #13 Justin Scoggins

2:00 Prelims
205 - Nikita Krylov #11 vs Ed Herman
170 - Ross Pearson vs Jorge Masvidal
265 - Anthony Hamilton vs Damian Grabowski
125 - Wilson Reis #7 vs Hector Sandoval

0:30 Early Prelims
170 - Michael Graves vs Bojan Velickovic
125 - Ryan Benoit vs Fredy Serrano
155 - Cesar Arzamendia vs Damien Brown

7:30 Post-fight Press Conference
http://www.ufc.com/media/ufc-201-post-fight-press-conference

http://www.ufc.com/event/UFC-201
https://en.wikipedia.org/wiki/UFC_201#Official_fight_card
pi_164066225
Ik word echt moe van al die vrouwen gevechten.
Nu ineens wordt de UFC overspoeld met al die vrouwen.
The Older I Get, The Better I Was
  donderdag 28 juli 2016 @ 14:49:01 #134
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164066268
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:46 schreef LuieSurinamer het volgende:
Ik word echt moe van al die vrouwen gevechten.
Nu ineens wordt de UFC overspoeld met al die vrouwen.
zeik niet zo
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164066383
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:46 schreef LuieSurinamer het volgende:
Ik word echt moe van al die vrouwen gevechten.
Nu ineens wordt de UFC overspoeld met al die vrouwen.
UFC wil Invicta overnemen dus dan komt er een 105, 125 en 145 divisie bij.
pi_164066768
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 14:49 schreef Paxlie het volgende:

[..]

zeik niet zo
Dat bepaal jij lekker niet.
The Older I Get, The Better I Was
  donderdag 28 juli 2016 @ 15:25:34 #137
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_164067043
Ik vind al die vrouwen gevechten ook meh :(. Zal wat zijn. Moose die wint en called voor een title fight in de ring en dan Bisping die wint en reageert _O_ .
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_164077602
En dan Moose die Bisping binnen no time k.o. slaat, zoals ie dat deed met Hendo.
Dit jaar nog!
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164077697
Zin om Rose weer te zien vechten dit weekend.

WMMA _O_
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164077900
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:59 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Zin om Rose weer te zien vechten dit weekend.

WMMA _O_
Inderdaad, wat doen die mannen daar nog? Laat ze lekker de rol van octagon girls overnemen, wij willen vrouwen in de octagon en mannen met de rondebordjes! :(
  donderdag 28 juli 2016 @ 23:09:48 #141
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164077937
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:59 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Zin om Rose weer te zien vechten dit weekend.

WMMA _O_
Dat is toch een man?

Bedankt Hans.
pi_164077992
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:09 schreef bascross het volgende:

[..]

Dat is toch een man?

[ afbeelding ]
Ze zou jou wel manhandelen ja.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164077996
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:08 schreef Nober het volgende:

[..]

Inderdaad, wat doen die mannen daar nog? Laat ze lekker de rol van octagon girls overnemen, wij willen vrouwen in de octagon en mannen met de rondebordjes! :(
je had onlangs toch die Pool zwaargewicht , die had een vrouw in zijn corner, die tussen de ronden hem verzorgde en zij was alleen nog wel.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 28 juli 2016 @ 23:13:16 #144
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164078021
quote:
6s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:12 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Ze zou jou wel manhandelen ja.
Dat denk ik niet.
Bedankt Hans.
pi_164078055
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:13 schreef bascross het volgende:

[..]

Dat denk ik niet.
Jij denkt serieus dat je haar kan hebben ja? Volgens mij ben je binnen een minuut geRNC'd in de ring.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164079819
quote:
10s.gif Op donderdag 28 juli 2016 23:14 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Jij denkt serieus dat je haar kan hebben ja? Volgens mij ben je binnen een minuut geRNC'd in de ring.

pi_164081992
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 22:59 schreef Miauw_Zedong het volgende:
Zin om Rose weer te zien vechten dit weekend.

WMMA _O_
Net de weigh in van Invivta FC 18 gekeken. Zin inn
Play hard, go pro.
pi_164086139
Die vrouwengevechten sla ik ook altijd over. Wat een onzin. Zelfde als vrouwenvoetbal, totaal geen toevoeging.

Niemand kan zijn titel ook verdedigen. De lamme tegen de blinde. :')
pi_164087076
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 11:44 schreef Luppie0110 het volgende:

Niemand kan zijn titel ook verdedigen. De lamme tegen de blinde. :')
Lol, Joanna heeft haar titel 3 keer achter elkaar verdedigd. Die prestatie heeft nog niemand weten te evenaren op HW de afgelopen 19 jaar.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164087213
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 12:30 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Lol, Joanna heeft haar titel 3 keer achter elkaar verdedigd. Die prestatie heeft nog niemand weten te evenaren op HW de afgelopen 19 jaar.
Maar dat is dan ook een vent.

Klopt wel wat je zegt hoor. Alleen zal dat balletje straks vast wel weer gaan rollen zoals de bantamweight division.

WMMA mag van mij best, alleen niet op de maincard. Hou toch op man. Als ik live kijk ga ik altijd wat anders doen.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 13:15:36 #152
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164087997


Bedankt Hans.
pi_164089009
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 12:30 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Lol, Joanna heeft haar titel 3 keer achter elkaar verdedigd. Die prestatie heeft nog niemand weten te evenaren op HW de afgelopen 19 jaar.
Kom op zeg, je kan die dunne takjes niet vergelijken met heavy weight, waar met elke klap het voorbij kan zijn _O-
pi_164089144
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 14:10 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Kom op zeg, je kan die dunne takjes niet vergelijken met heavy weight, waar met elke klap het voorbij kan zijn _O-
Dat doe ik ook niet, maar mensen moeten niet doen alsof de kwaliteit van WMMA slecht is op basis van dat soort uitspraken. Op LW heb je, net zoals op womens BW, 4 champs sinds 2012, maar daar wordt het als een goed iets gezien omdat de divisie diep is en er veel kwaliteit is.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164089241
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 14:15 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Dat doe ik ook niet, maar mensen moeten niet doen alsof de kwaliteit van WMMA slecht is op basis van dat soort uitspraken. Op LW heb je, net zoals op womens BW, 4 champs sinds 2012, maar daar wordt het als een goed iets gezien omdat de divisie diep is en er veel kwaliteit is.
Was op LHW ook altijd, eerst was de divisie zo goed dat niemand lang kampioen kon blijven, maar daarna was het opeens dat iedereen zo slecht was _O-
pi_164089430
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 14:19 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Was op LHW ook altijd, eerst was de divisie zo goed dat niemand lang kampioen kon blijven, maar daarna was het opeens dat iedereen zo slecht was _O-
Zelfde met Mighty Mouse nu, lol. Maar serieus, die gast is gewoon bizar goed.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 14:27:51 #157
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164089442
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 12:30 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Lol, Joanna heeft haar titel 3 keer achter elkaar verdedigd. Die prestatie heeft nog niemand weten te evenaren op HW de afgelopen 19 jaar.
Sowieso, haar laatste gevecht was echt baas. Eerste twee rondes duidelijk verliezen en dan door meerdere 10-8 rondes keihard winnen _O_
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  vrijdag 29 juli 2016 @ 14:28:48 #158
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164089460
quote:
Anders vergelijk je een random iemand met de meest atletische vechter ooit :D _O-
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  vrijdag 29 juli 2016 @ 14:34:01 #159
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164089606
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 14:28 schreef Paxlie het volgende:

[..]

Anders vergelijk je een random iemand met de meest atletische vechter ooit :D _O-
Titeluitdager Bethe Correia een ''random iemand'' noemen. :')
Bedankt Hans.
  vrijdag 29 juli 2016 @ 15:28:03 #160
243458 LitmanenAFCA
Gracie Jiu Jitsu
pi_164090891
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 12:30 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Lol, Joanna heeft haar titel 3 keer achter elkaar verdedigd. Die prestatie heeft nog niemand weten te evenaren op HW de afgelopen 19 jaar.
Tegen wat voor tegenstand :')
pi_164091233
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 15:28 schreef LitmanenAFCA het volgende:

[..]

Tegen wat voor tegenstand :')
Maakt niet uit, ik reageer op de stelling dat vrouwen hun titel niet kunnen verdedigen, dat klopt niet.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164091261
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 14:27 schreef Paxlie het volgende:

[..]

Sowieso, haar laatste gevecht was echt baas. Eerste twee rondes duidelijk verliezen en dan door meerdere 10-8 rondes keihard winnen _O_
Die tegen Cookie Monster en Penne ook, wat een slooppartijen _O_
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164093387
Scoggins naar bantamweight, kwam niet onder de 132lbs dus geen gevecht met McCall.


Eindelijk weer Invicta _O_

pi_164096912

Main card (PPV at 10 p.m. ET)
Robbie Lawler (170) vs. Tyron Woodley (170)
Rose Namajunas (116) vs. Karolina Kowalkiewicz (114.5)
Matt Brown (171) vs. Jake Ellenberger (170)
Francisco Rivera (135.5) vs. Erik Perez (135)
Ryan Benoit (126) vs. Fredy Serrano (126)

Undercard (FOX Sports 2 at 9 p.m. ET)
Ed Herman (205.5) vs. Nikita Krylov (206)
Ross Pearson (170) vs. Jorge Masvidal (171)
Anthony Hamilton (258.5) vs. Damian Grabowski (256)
Wilson Reis (126) vs. Hector Sandoval (126)

Undercard (UFC Fight Pass at 7 p.m. ET)
Michael Graves (170.5) vs. Bojan Velickovic (170.5)
Cesar Arzamendia (155) vs. Damien Brown (155.5)


quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2016 01:22 schreef Vox_Populi het volgende:
Herinneren jullie je deze tweet nog? :D

mousasi_mma twitterde op woensdag 13-07-2016 om 17:22:26 Sorry, Everyone. April fools came early. @vitorbelfort will never fight me. If he wanted to it would have happened years ago. reageer retweet
Nou, het gaat dus toch gebeuren! ^O^

[..]

Go, Moose! *O*
Stefan Struve vs Ruslan Magomedov ook op UFC 204

[ Bericht 14% gewijzigd door Nober op 29-07-2016 21:24:32 ]
pi_164103296
Is er eigenlijk al zo'n MMA bingo kaart in Joe Rogan versie gemaakt? "EXPLOSIVE KNOCKOUT POWER" ding ding ding
Play hard, go pro.
pi_164103493
quote:
99s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 02:09 schreef Aethereal het volgende:
Is er eigenlijk al zo'n MMA bingo kaart in Joe Rogan versie gemaakt? "EXPLOSIVE KNOCKOUT POWER" ding ding ding
Ja




[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 30-07-2016 02:37:38 ]
pi_164104487
Is de Invicta FC en UFC competition eigenlijk gescheiden net als UFC en Bellator of is dat gewoon bij elkaar?
Play hard, go pro.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 09:56:13 #168
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164105147
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 08:14 schreef Aethereal het volgende:
Is de Invicta FC en UFC competition eigenlijk gescheiden net als UFC en Bellator of is dat gewoon bij elkaar?
Invicta en UFC is beide van Zuffa, Bellator niet. Dat is het grote verschil. Daarom gaan de echt goede van Invicta meestal direct door naar de UFC.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  zaterdag 30 juli 2016 @ 12:20:20 #169
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_164107318
Cindy heeft gewonnen *O*
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  zaterdag 30 juli 2016 @ 13:36:04 #170
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164108818
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 12:20 schreef Tazmaniac het volgende:
Cindy heeft gewonnen *O*
He-Man is de sterkste..? :o
nec cito nec tarde
  zaterdag 30 juli 2016 @ 13:38:23 #171
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164108851
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 14:34 schreef bascross het volgende:

[..]

Titeluitdager Bethe Correia een ''random iemand'' noemen. :')
In vergelijking met Randleman zeker wel.

Maar de oefeningen/bewegingen heeft ze zeker wel overgenomen van Randleman.
nec cito nec tarde
  zaterdag 30 juli 2016 @ 14:55:09 #172
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164110162
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 13:38 schreef irish.joe het volgende:

[..]

In vergelijking met Randleman zeker wel.

Maar de oefeningen/bewegingen heeft ze zeker wel overgenomen van Randleman.
Klopt, dat was ook mijn punt. Vrouwen stellen weinig voor in vergelijking met mannen.
Bedankt Hans.
pi_164111801

Lawler
Kowalkiewicz
Brown
Rivera
Benoit
  FOK!fotograaf zaterdag 30 juli 2016 @ 17:54:13 #174
364681 over_hedge
pi_164113777
Gaat er nog iemand live kijken? ik twijfel
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 18:32:55 #175
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164114587
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 14:55 schreef bascross het volgende:

[..]

Klopt, dat was ook mijn punt. Vrouwen stellen weinig voor in vergelijking met mannen.
Ik ben nog steeds van mening dat Correia eigenlijk nog niet dat gevecht had mogen hebben.

Ze heeft een paar stalgenoten van Roussey afgemaakt, en zich daarmee zo misdragen richting Roussey, dat Roussey dit wel moest doen om gezichtsverlies te voorkomen.
Echte grote tegenstanders, als een Tate/Holm/Kaufmann/McCann, had ze nog niet gehad en van gewonnen.
nec cito nec tarde
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:24:05 #176
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164115722
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juli 2016 14:34 schreef bascross het volgende:

[..]

Titeluitdager Bethe Correia een ''random iemand'' noemen. :')
Correia is ook een willekeurige en vooral inwisselbare vecther :')
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:39:27 #177
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164116041
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:24 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

Correia is ook een willekeurige en vooral inwisselbare vecther :')
Zoals alle vrouwen.
Bedankt Hans.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:39:55 #178
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164116051
quote:
14s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:39 schreef bascross het volgende:

[..]

Zoals alle vrouwen.
Een hoop wel, niet alle.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:48:15 #179
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164116251
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:39 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

Een hoop wel, niet alle.
Ronda werd een tijd lang gezien als de beste vrouwelijke vechter en was zeer dominant.

Bedankt Hans.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:54:03 #180
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164116357
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:48 schreef bascross het volgende:

[..]

Ronda werd een tijd lang gezien als de beste vrouwelijke vechter en was zeer dominant.

[ afbeelding ]
En je punt is? Haar judo is briljant. Haar striking is bar slecht.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:54:51 #181
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164116369
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:54 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

En je punt is? Haar judo is briljant. Haar striking is bar slecht.
Dat je blijkbaar alleen judo nodig hebt om een zeer dominante kampioen te zijn bij de vrouwen. En dat zegt dan weer genoeg over het niveau.
Bedankt Hans.
pi_164116461
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:54 schreef bascross het volgende:

[..]

Dat je blijkbaar alleen judo nodig hebt om een zeer dominante kampioen te zijn bij de vrouwen. En dat zegt dan weer genoeg over het niveau.
Omdat het nog in de kinderschoenen staat. Was vroeger bij de mannen ook geel meer.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:58:56 #183
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164116471
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:54 schreef bascross het volgende:

[..]

Dat je blijkbaar alleen judo nodig hebt om een zeer dominante kampioen te zijn bij de vrouwen. En dat zegt dan weer genoeg over het niveau.
Wellicht. Maar dat betekent nog niet dat álle vrouwelijke vechters inwisselbaar zijn.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 19:59:55 #184
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164116490
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:58 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Omdat het nog in de kinderschoenen staat. Was vroeger bij de mannen ook geel meer.
Het niveau zal nooit in de buurt komen van de mannen. Dat is toch niet zo moeilijk om te accepteren? Kijk naar een voetbalwedstrijd van professionele vrouwen, die kunnen er ook geen reet van. Dat is niet erg, maar ga niet doen alsof ze het wel kunnen.
Bedankt Hans.
pi_164116523
nou, Ronda heeft ook submission skills als ik me niet vergis, en niet zo een beetje ook.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164117504
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2016 17:39 schreef Nober het volgende:
Wilson Reis :{

Zou de co main zijn voor de titel tegen Johnson is nu een early prelim.

[..]

Ben je dan ook fan van Thompson? Indien ja, dan ga je ook genieten van McCall tegen Scoggins aankomend weekend.
Jammer dat dat gevecht dus niet door gaat.
The Older I Get, The Better I Was
  zaterdag 30 juli 2016 @ 20:51:22 #187
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164117811
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:54 schreef bascross het volgende:

[..]

Dat je blijkbaar alleen judo nodig hebt om een zeer dominante kampioen te zijn bij de vrouwen. En dat zegt dan weer genoeg over het niveau.
Karo Parysian, meer zeg ik niet.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  zaterdag 30 juli 2016 @ 20:51:43 #188
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164117818
Echt, al die mensen die hier lopen te janken op het niveau van de vrouwen, hou gewoon op.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  zaterdag 30 juli 2016 @ 21:21:44 #189
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164118550
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 20:51 schreef Paxlie het volgende:

[..]

Karo Parysian, meer zeg ik niet.
Ik deel zijn mening niet. Ze mogen prima de kooi in, waarom niet? Ik snap ook wel dat UFC ze een podium biedt, er is genoeg vraag voor. Ik vind het ook best vermakelijk om te zien, maar we moeten niet doen alsof ze goed zijn.
Bedankt Hans.
  zaterdag 30 juli 2016 @ 21:23:03 #190
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164118580
Oh en ik hoop dat Karolina dat rare jongetje vanavond verslaat.
Bedankt Hans.
pi_164118786
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:59 schreef bascross het volgende:

[..]

Het niveau zal nooit in de buurt komen van de mannen. Dat is toch niet zo moeilijk om te accepteren? Kijk naar een voetbalwedstrijd van professionele vrouwen, die kunnen er ook geen reet van. Dat is niet erg, maar ga niet doen alsof ze het wel kunnen.
Voetbal is een extreem slechte vergelijking. In bijvoorbeeld atletiek en tennis, waarin vrouwen vergelijkbaar beloond worden als mannen, ligt het niveau gewoon erg hoog. Genoeg mensen die vrouwentennis momenteel bijvoorbeeld interessanter vinden dan mannentennis.

En ja, natuurlijk zijn vrouwen qua fysieke kracht minder dan mannen. Maar als dat je maatstaf is zou je lagere gewichtsklassen bij mannen ook niet serieus moeten nemen. WMMA heeft gewoon wat tijd nodig, en daarom is het juist goed dat het nu gesupport wordt.
pi_164119958
Hoe laat begint het vanavond?
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
pi_164122178
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 22:20 schreef Seamonkey- het volgende:
Hoe laat begint het vanavond?
1, 2 en 4 uur.

pi_164122368
Hm kijk het morgen wel dan! Morgenochtend zelf trainen namelijk. En vorige keer ging dat niet echt lekker met die paar uur slaap. Welterusten!
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
  FOK!fotograaf zondag 31 juli 2016 @ 00:42:22 #195
364681 over_hedge
pi_164122631
iemand een pm met linkje voor pre lims?
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_164123480
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 19:59 schreef bascross het volgende:

[..]

Het niveau zal nooit in de buurt komen van de mannen. Dat is toch niet zo moeilijk om te accepteren? Kijk naar een voetbalwedstrijd van professionele vrouwen, die kunnen er ook geen reet van. Dat is niet erg, maar ga niet doen alsof ze het wel kunnen.
Dat bedoelde ik ook niet. Kan nooit op het niveau van de mannen. Kan fysiologisch niet.
  FOK!fotograaf zondag 31 juli 2016 @ 04:04:39 #197
364681 over_hedge
pi_164124555
Toch maar kijken
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_164124641
YESSSS

*O* *O* :D :D
  zondag 31 juli 2016 @ 06:29:15 #199
51398 MisterJ.Lo
LL.M (Master of Laws).
pi_164124649
Woodley had hem daar goed te pakken.
Any man who can drive safely while kissing a pretty girl
is simply not giving the kiss the attention it deserves.
pi_164124696
Woodley vieze faggot. Lawler opeens geen chin meer. :')

Wonderboy gaat hem vernederen. Veruit de beste welterweight.
pi_164126056
Woodley zet even Ferguson, Missouri op de kaart. :)




Wie heeft de zwakste lever, Brown of Cerrone?

Krylov _O_
Reis _O_

Heeft Pearson wel eens een keer iemand gefinisht? Lijkt wel alsof de jury er telkens aan te pas moet komen.
pi_164127937
Woodley _O_
Een dronken Lawler is altijd leuk om te zien.
The Older I Get, The Better I Was
pi_164128913
Woodley, held!
  zondag 31 juli 2016 @ 14:58:00 #204
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164131167
quote:
10s.gif Op zaterdag 30 juli 2016 21:23 schreef bascross het volgende:
Oh en ik hoop dat Karolina dat rare jongetje vanavond verslaat.
Mooi.
Bedankt Hans.
  zondag 31 juli 2016 @ 16:21:20 #205
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164133222
Woodley zat er netjes op, goede stoppage van Dan ook. Geen onnodig geweld op iemand die waarschijnlijk toch wel een spraakgebrek gaat krijgen later :P
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  zondag 31 juli 2016 @ 17:59:19 #206
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164135055
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 07:16 schreef Kerftminister het volgende:
Woodley vieze faggot. Lawler opeens geen chin meer. :')

Wonderboy gaat hem vernederen. Veruit de beste welterweight.
Nou ja, na al die battles, is die kin gewoon gebarsten.

Wat Wonderboy betreft, heel graag, wat vind ik dat een gave vechter!
nec cito nec tarde
  zondag 31 juli 2016 @ 20:07:08 #207
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164139043
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 17:59 schreef irish.joe het volgende:

[..]

Nou ja, na al die battles, is die kin gewoon gebarsten.

Wat Wonderboy betreft, heel graag, wat vind ik dat een gave vechter!
Het eerste shot kon hij nog net hebben maar die 5 op de grond erachteraan waren echt genoeg.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164139104
Woodley sloopt wonderboy, waar hebben jullie het over.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zondag 31 juli 2016 @ 21:50:52 #209
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164142029
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:07 schreef Paxlie het volgende:

[..]

Het eerste shot kon hij nog net hebben maar die 5 op de grond erachteraan waren echt genoeg.
Juh, ik zie alleen Lawler steeds sneller de grond raken, maar vaak ook ontzettend snel weer herstellen, een beetje a la Junior dos Santos.

Ben ook echt bang dat het dezelfde kant op kan gaan daarmee, wat fighters heart betreft.
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:09 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Woodley sloopt wonderboy, waar hebben jullie het over.
Wonderboy is te snel en te evasive voor Woodley. ;)
nec cito nec tarde
  zondag 31 juli 2016 @ 22:16:46 #210
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_164142690
Lawler moet nu meteen stoppen (jammer dat hij verloren heeft).
Maar zijn carriere is lang en hard genoeg geweest. Hij maakte zijn debut in UFC 37 lijkt me lang genoeg geleden
Drop you like an ill, bad habit
  zondag 31 juli 2016 @ 22:23:52 #211
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164142871
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 22:16 schreef pmponer het volgende:
Lawler moet nu meteen stoppen (jammer dat hij verloren heeft).
Maar zijn carriere is lang en hard genoeg geweest. Hij maakte zijn debut in UFC 37 lijkt me lang genoeg geleden
Waarom stoppen? Hij heeft nu verloren, maar hij kan er echt nog wel een paar hoor. Ik denk zelfs dat hij weer de titel kan pakken. Dit is ook echt typisch mma, iemand die echt op zijn allerbest is moet gaan stoppen omdat hij er eentje verliest. Hou toch op man. Ja hij zat in echte wars, maar het is geen Chuck Liddell die ko na ko vangt door klappen die hij eigenlijk gewoon had moeten kunnen hebben. Lawler ging neer door een stoot waardoor iedereen neer gaat (naja, Roy Nelson niet, maar die moet je gewoon neerschieten voor je die ko krijgt), Daarna nog een gigantische hoeveelheid serieus harde gnp en weg ben je. Hij stond vrijwel gelijk weer op ook :D Lawler kan echt nog wel wat tikken hebben.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164144452
Cruz en Cormier hebben het vaakst hun titel verdedigd, een hele keer. (Even los van Joanna en Demetrious)

Nou laat Overeem de volgende maar zijn die de titel pakt.
pi_164145706
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 20:09 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Woodley sloopt wonderboy, waar hebben jullie het over.
Nog niet misschien.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164146826
Woodley denkt dat hij de leverage heeft om Wonderboy te ducken. :') Wat word ik nu al moe van die vent.
pi_164147015
Zit even de event van gisteren terug te kijken. Benoit - Serrano wat een bende :') Die koprol :')_!
Play hard, go pro.
  maandag 1 augustus 2016 @ 07:46:04 #216
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_164147348
quote:
0s.gif Op zondag 31 juli 2016 22:23 schreef Paxlie het volgende:

[..]

Waarom stoppen? Hij heeft nu verloren, maar hij kan er echt nog wel een paar hoor. Ik denk zelfs dat hij weer de titel kan pakken. Dit is ook echt typisch mma, iemand die echt op zijn allerbest is moet gaan stoppen omdat hij er eentje verliest. Hou toch op man. Ja hij zat in echte wars, maar het is geen Chuck Liddell die ko na ko vangt door klappen die hij eigenlijk gewoon had moeten kunnen hebben. Lawler ging neer door een stoot waardoor iedereen neer gaat (naja, Roy Nelson niet, maar die moet je gewoon neerschieten voor je die ko krijgt), Daarna nog een gigantische hoeveelheid serieus harde gnp en weg ben je. Hij stond vrijwel gelijk weer op ook :D Lawler kan echt nog wel wat tikken hebben.
Voor mijn gevoel heeft hij genoeg klappen gevangen, zou jammer zijn als hij eindigt zoals bijvoorbeeld Crocop. Hij heeft de titel gehad en meerdere malen verdedigt wat is er nog meer te halen dan?
Drop you like an ill, bad habit
pi_164152505

Om 19:00 weer een topshow! :)

1:00 p.m. ET -- Our own Marc Raimondi will stop by to recap the latest MMA news, including UFC 201.

1:25 p.m. -- Stephen Thompson will talk about why he deserves the next crack at the UFC title.

1:45 p.m. -- Ian McCall will discuss not getting to fight at UFC 201 and what's next for him.

2:05 p.m. -- Coach Mark Henry will talk about his busy July with fights for Frankie Edgar, Eddie Alvarez, Edson Barboza, Marlon Moraes and more.

2:25 p.m. -- Carlos Condit will look ahead to his UFC on FOX 21 main event against Demian Maia and discuss the state of the welterweights.

2:45 p.m. -- Alex Caceres will preview his UFC Fight Night 92 main event against Yair Rodriguez.

3:05 p.m. -- New UFC welterweight champion Tyron Woodley will join us to talk about his win over Robbie Lawler.

3:25 p.m. -- We'll answer your #themmahour questions on anything and everything going on in the MMA world. Hit us up on Twitter using that hash tag or leave a question in the comments section below.

4:05 p.m. -- Aljamain Sterling will talk about what's next for him following his loss to Bryan Caraway in May.

[ Bericht 19% gewijzigd door Nober op 01-08-2016 14:16:30 ]
  maandag 1 augustus 2016 @ 15:12:11 #218
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164155194
After missing weight, Scoggins blames McCall for fight cancellation
Knettergek :D
Hij kon niet lager komen dan 132,5 terwijl hij 125 (ok, 126) moest halen :D
En dan McCall de schuld geven dat die niet meer wilt :')
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164155351
quote:
10s.gif Op maandag 1 augustus 2016 15:12 schreef Paxlie het volgende:
After missing weight, Scoggins blames McCall for fight cancellation
Knettergek :D
Hij kon niet lager komen dan 132,5 terwijl hij 125 (ok, 126) moest halen :D
En dan McCall de schuld geven dat die niet meer wilt :')
Ja wat een idioot. Mooi dat Uncle Creepy gewoon z'n geld gekregen heeft van de UFC.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  maandag 1 augustus 2016 @ 15:20:15 #220
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164155442
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 15:17 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Ja wat een idioot. Mooi dat Uncle Creepy gewoon z'n geld gekregen heeft van de UFC.
Het scheelt bijna een gewichtsklasse, laat staan als hij weer gehydrateerd was :D
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  maandag 1 augustus 2016 @ 19:15:39 #221
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164160629
Is deze al gepost? :)


'The boy got lucky, that's it. He got very, very lucky'

Yeah right, as if... :') _O-

O, ja: Scoggins, r u kidding me? :')
  maandag 1 augustus 2016 @ 21:46:44 #222
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_164165206
Conor is nu goed voorbereid die pakt Nate gewoon...

oh nee, Nate mag zich dit keer wel voorbereidden....

Stel Conor verliest weer, wat is er dan nog voor hem?
Terug naar 145 gaat hij vast niet.
Drop you like an ill, bad habit
pi_164167622
Na Conor, ongeacht winst of verlies. Zou Nate dan een title shot krijgen tegen Alvarez?
Of moet Khabib tegen Alvarez?
En dan heb je nog Ferguson die ook wachtende is.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_164167724
Conor tegen Nate is op 170.
Conor is kampioen op 145.
Nate is een 155 vechter.
170 is de divisie van Woodley en Wonderboy.
??????????
Waarom vechten ze niet op 155?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  maandag 1 augustus 2016 @ 23:44:08 #225
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_164167828
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 23:38 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Conor tegen Nate is op 170.
Conor is kampioen op 145.
Nate is een 155 vechter.
170 is de divisie van Woodley en Wonderboy.
??????????
Waarom vechten ze niet op 155?
Omdat Diaz maar een paar dagen had voor de weightcut vorige keer, dus toen heeft Conor gezegd dat hij wel op 170 wilde. Aangezien hij verloren heeft op 170, wil hij nu weer op 170.
Bedankt Hans.
pi_164169757
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 23:44 schreef bascross het volgende:

[..]

Omdat Diaz maar een paar dagen had voor de weightcut vorige keer, dus toen heeft Conor gezegd dat hij wel op 170 wilde. Aangezien hij verloren heeft op 170, wil hij nu weer op 170.
Dat laatste maakt geen sense.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 09:27:22 #227
242444 Pannenkoek3000
Dying is for fools
pi_164170336
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 08:38 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dat laatste maakt geen sense.
Voor Conor wel, als hij wint is het prima, als hij verliest kan hij zeggen dat 170 niet zijn gewichtsklasse is en is zijn perspectief op 155 niet beschadigd.
Malheureusement le fromage de cacahouète.
  FOK!fotograaf dinsdag 2 augustus 2016 @ 09:40:30 #228
364681 over_hedge
pi_164170537
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 08:38 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dat laatste maakt geen sense.
Wel hoor. Hij wilt bewijzen dat het niet aan de gewichtsklasse lag.
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_164170593
En hij wil opnieuw een excuus hebben als het weer mis gaat.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164171120
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 09:45 schreef Miauw_Zedong het volgende:
En hij wil opnieuw een excuus hebben als het weer mis gaat.
Is nodig ook, zie hem wederom echt niet winnen.
pi_164171609
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 19:15 schreef Vox_Populi het volgende:
Is deze al gepost? :)


'The boy got lucky, that's it. He got very, very lucky'

Yeah right, as if... :') _O-
Conor heeft verloren, die hype is voorbij. Doe mij maar meer over Johnson vs Teixeira.

quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 21:46 schreef pmponer het volgende:
Conor is nu goed voorbereid die pakt Nate gewoon...

oh nee, Nate mag zich dit keer wel voorbereidden....

Stel Conor verliest weer, wat is er dan nog voor hem?
Terug naar 145 gaat hij vast niet.
Hij zal zijn titel moeten verdedigen anders is Aldo gewoon weer kampioen, misschien is Amir Khan de volgende tegenstander en daarna Andy Souwer.

quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 23:44 schreef bascross het volgende:

[..]

Omdat Diaz maar een paar dagen had voor de weightcut vorige keer, dus toen heeft Conor gezegd dat hij wel op 170 wilde. Aangezien hij verloren heeft op 170, wil hij nu weer op 170.
Diaz wilde op 155, Conor op 160 een dag daarna heeft Diaz er 170 van gemaakt als het dan toch niet op 155 ging gebeuren.

Gaat Diaz nog wat doen door bijvoorbeeld net de welterweight limit van 157lbs te halen?
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 11:28:28 #232
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164172421
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 10:48 schreef Nober het volgende:

Gaat Diaz nog wat doen door bijvoorbeeld net de welterweight limit van 157lbs te halen?
Eh.... :? :P
pi_164174011
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 11:28 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

Eh.... :? :P
Je moet 157-171 wegen dus Diaz kan 157 wegen en daarmee even laten zien dat hij op LW ook wel wint van McTapper.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 12:40:15 #234
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164174262
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 12:30 schreef Nober het volgende:

[..]

Je moet 157-171 wegen dus Diaz kan 157 wegen en daarmee even laten zien dat hij op LW ook wel wint van McTapper.
Oh, op die manier! Ik snapte het al niet :@
pi_164174633
markhunt1974 twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 01:40:40 Don't fucken waste my time with your bullshit testing ok why are u even testing when u fuckers don't do shit... https://t.co/MS8HROBKQC reageer retweet
Hunt is nog altijd mad en wacht wellicht een schorsing.
pi_164175492
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 12:55 schreef Nober het volgende:
markhunt1974 twitterde op dinsdag 02-08-2016 om 01:40:40 Don't fucken waste my time with your bullshit testing ok why are u even testing when u fuckers don't do shit... https://t.co/MS8HROBKQC reageer retweet
Hunt is nog altijd mad en wacht wellicht een schorsing.
Terecht imo. Dat ie mad is
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 14:56:01 #237
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164177424
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 13:39 schreef Seamonkey- het volgende:

[..]

Terecht imo. Dat ie mad is
Natuurlijk mag hij boos zijn, maar hij gedraagt zich inmiddels als een dorpsgek.
Ja, lullig voor hem dat zijn laatste tegenstanders allemaal gepakt zijn op doping, maar ze zijn tenminste gepakt en worden volgens de regels gestraft. En als hij het niet eens is met de straf kan hij dat ook proberen te verwoorden als een volwassene en zo een serieuze discussie op gang brengen.
pi_164177935
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 14:56 schreef escalatie het volgende:

[..]

Natuurlijk mag hij boos zijn, maar hij gedraagt zich inmiddels als een dorpsgek.
Ja, lullig voor hem dat zijn laatste tegenstanders allemaal gepakt zijn op doping, maar ze zijn tenminste gepakt en worden volgens de regels gestraft. En als hij het niet eens is met de straf kan hij dat ook proberen te verwoorden als een volwassene en zo een serieuze discussie op gang brengen.
Dat is zeker waar. Maar word Lesnar echt gestraft zolang ie wel uitbetaald word? Nee toch? Of is dat inmiddels veranderd?
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
pi_164177971
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 15:16 schreef Seamonkey- het volgende:

[..]

Dat is zeker waar. Maar word Lesnar echt gestraft zolang ie wel uitbetaald word? Nee toch? Of is dat inmiddels veranderd?
Is de uitslag vd match veranderd in no contest? Volgens mij nog niet iig.
Play hard, go pro.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 15:32:26 #240
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164178346
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 15:16 schreef Seamonkey- het volgende:

[..]

Dat is zeker waar. Maar word Lesnar echt gestraft zolang ie wel uitbetaald word? Nee toch? Of is dat inmiddels veranderd?
Volgens mij kan de Nevada Athletic Commission in theorie nog een boete opleggen als de officiële hoorzitting is geweest.

Normaal gesproken loop je als professionele vechter tijdens een schorsing van 2 jaar flink wat inkomsten mis, wat je ook als straf zou kunnen zien. Lesnar is een apart geval, omdat hij wel een heel erg hoge vergoeding kreeg en daarnaast zeer waarschijnlijk nog flink wat pay-per-view geld (afhankelijk van wat in zijn contract staat en onder welke voorwaarden). Plus dat hij goud geld verdient bij de WWE.

Dus nee, Lesnar zal het niet heel erg gaan voelen, ook niet na een boete.
pi_164181748
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 15:32 schreef escalatie het volgende:

[..]

Volgens mij kan de Nevada Athletic Commission in theorie nog een boete opleggen als de officiële hoorzitting is geweest.

Normaal gesproken loop je als professionele vechter tijdens een schorsing van 2 jaar flink wat inkomsten mis, wat je ook als straf zou kunnen zien. Lesnar is een apart geval, omdat hij wel een heel erg hoge vergoeding kreeg en daarnaast zeer waarschijnlijk nog flink wat pay-per-view geld (afhankelijk van wat in zijn contract staat en onder welke voorwaarden). Plus dat hij goud geld verdient bij de WWE.

Dus nee, Lesnar zal het niet heel erg gaan voelen, ook niet na een boete.
Dus wat dat betreft heeft Hunt wel gelijk dan toch? Maar hij zou het inderdaad anders moeten aanpakken.

Zag gisteren ook een post op MMA reddit over de waarden van Lawler tegen McDonald dat er iets niet lijkt te kloppen.

https://www.reddit.com/r/(...)t_data_from_ufc_189/

In ieder geval een hoop om PEDS te doen in de sport. Jammer.
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 20:56:57 #242
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164185430
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 18:12 schreef Seamonkey- het volgende:

[..]

Dus wat dat betreft heeft Hunt wel gelijk dan toch? Maar hij zou het inderdaad anders moeten aanpakken.

Zag gisteren ook een post op MMA reddit over de waarden van Lawler tegen McDonald dat er iets niet lijkt te kloppen.

https://www.reddit.com/r/(...)t_data_from_ufc_189/

In ieder geval een hoop om PEDS te doen in de sport. Jammer.
Zijn boosheid tegenover Lesnar is natuurlijk heel terecht. Hij heeft vals gespeeld. Dat hij vindt dat de straf 'te mild' is, snap ik ook. Lesnar loopt sowieso weg met een paar miljoen dollars. Dit zit Hunt vooral heel erg dwars denk ik en dat de UFC in eerste instantie helemaal geen contact met hem heeft opgenomen. Dat is inderdaad niet netjes.

Hij heeft volgens mij geen reden om boos te zijn op USADA. Zij testen alleen en leggen een schorsing op bij een overtreding van de regels. Gewoon volgens het boekje dus. Je kunt ze hooguit aanspreken op de snelheid waarmee ze samples onderzoeken. Als ze sneller waren geweest dan had Lesnar nooit mogen vechten net zoals Jones. Maar waarschijnlijk hebben ze testen uitgevoerd binnen de tijd dat in het contract met UFC staat.

Hij is daarnaast boos op de UFC, omdat hij vermoed dat ze van het dopinggebruik af wisten en daarom Lesnar op het laatste moment hebben toegevoegd aan card en een uitzondering hebben gemaakt voor de periode dat een vechter getest moet worden voordat hij mag meedoen.
Dit is slechts een vermoeden en kan hij niet hard maken. Ik neem het de UFC niet kwalijk dat ze hun grootste ster uit het verleden op de card wilden hebben. Het blijft een promotor. En Lesnar was natuurlijk wel een aantal keer eerder de test door gekomen (voor wat dat waard is...). Daarnaast verdiende Hunt zelf ook 700k, een bedrag dat 3x hoger is dan wat hij normaal krijgt.

Je hoort nu veel mensen opperen dat een vechter een percentage van purse zou moeten inleveren bij een dopingovertreding. Net zoals dat nu gebeurt als je je gewicht niet haalt en toch besluit te vechten, dan gaat er geloof 20% naar de tegenstander. Dat staat nu nog niet in de regels en is dus nu niet van toepassing, maar wel een interessant idee en misschien wel iets waarover de UFC moet gaan nadenken. En hoewel Hunt's rants heel vermakelijk zijn is dat eigenlijk waar het over moet gaan.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 21:07:21 #243
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164185768
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2016 23:44 schreef bascross het volgende:

[..]

Omdat Diaz maar een paar dagen had voor de weightcut vorige keer, dus toen heeft Conor gezegd dat hij wel op 170 wilde. Aangezien hij verloren heeft op 170, wil hij nu weer op 170.
had gelezen dat Nate van 200 pounds gaat cutten. dus die klappuh komn nu nog harder aan
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 21:31:49 #244
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164186475
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 15:32 schreef escalatie het volgende:

[..]

Volgens mij kan de Nevada Athletic Commission in theorie nog een boete opleggen als de officiële hoorzitting is geweest.

Normaal gesproken loop je als professionele vechter tijdens een schorsing van 2 jaar flink wat inkomsten mis, wat je ook als straf zou kunnen zien. Lesnar is een apart geval, omdat hij wel een heel erg hoge vergoeding kreeg en daarnaast zeer waarschijnlijk nog flink wat pay-per-view geld (afhankelijk van wat in zijn contract staat en onder welke voorwaarden). Plus dat hij goud geld verdient bij de WWE.

Dus nee, Lesnar zal het niet heel erg gaan voelen, ook niet na een boete.
Voor zover ik weet kreeg lesnar een basis geld van 2.5 mil daar pakt de NSAC normaal 30% van bij doping overtredingen. verder krijgt lesnar van de UFC geen PPV of bonus geld vanwege zijn positieve test. dus hij verdient een paar mil minder.
  dinsdag 2 augustus 2016 @ 21:58:08 #245
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164187378
pi_164189488
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 20:56 schreef escalatie het volgende:

[..]

Nee heeft inderdaad geen reden om boos te zijn op USADA. Ja of gewoon de gehele purse weg zou je zeggen? Hij heeft nu inderdaad wel meer dan normaal verdiend dat is ook weer zo. Blijft een lastige kwestie
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
  woensdag 3 augustus 2016 @ 07:19:02 #247
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_164192318
Hunt heeft een prima punt, hij brengt het alleen verkeerd. Maar dat het ter sprake wordt gebracht is alleen maar goed. Die gasten nemen al risico's genoeg
Drop you like an ill, bad habit
pi_164193460
Was vanaf het begin duidelijk dat de UFC een uitzondering maakte qua doping voor Lesnar. In elke sport moet je je comeback zes maanden van tevoren bij anti-doping instanties, Lesnar slechts vier bijvoorbeeld. Daar ging Hunt wel mee akkoord voor de dollars.
pi_164193481
En laten we elkaar geen mietje noemen: natuurlijk wist Hunt van tevoren dat Lesnar aan de dope zat. Of Hunt heeft iets te veel klappies op z'n hoofd gehad en is echt te dom om te poepen.
  woensdag 3 augustus 2016 @ 12:54:53 #251
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164197316
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 09:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Was vanaf het begin duidelijk dat de UFC een uitzondering maakte qua doping voor Lesnar. In elke sport moet je je comeback zes maanden van tevoren bij anti-doping instanties, Lesnar slechts vier bijvoorbeeld. Daar ging Hunt wel mee akkoord voor de dollars.
Bij USADA moet je geloof ik 4 maanden van te voren in de poule komen. Vanwege het moment van bekendmaken ging Brock dat niet meer redden.

quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 09:29 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
En laten we elkaar geen mietje noemen: natuurlijk wist Hunt van tevoren dat Lesnar aan de dope zat. Of Hunt heeft iets te veel klappies op z'n hoofd gehad en is echt te dom om te poepen.
Wellicht moet je beter Hunt volgen, hij heeft het tig keer benoemd dat hij zeker wist dat Lesnar aan de juice zat vóór het gevecht plaatsvond.
pi_164197877
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 12:54 schreef Vox_Populi het volgende:

[..]

Bij USADA moet je geloof ik 4 maanden van te voren in de poule komen. Vanwege het moment van bekendmaken ging Brock dat niet meer redden.

Dat zijn dan geen USADA-regels, maar UFC-regels. In het wielrennen is het in ieder geval gewoon zes maanden. Als het volgens de regels zou gaan, dan had Dana moeten zeggen toen Brock hem opbelde dat UFC200 'em niet ging worden, vanwege de geldende anti-dopingregels. (Er nog even vanuitgaande dat de UFC er niet andere regels op nahoudt.)

quote:
[..]

Wellicht moet je beter Hunt volgen, hij heeft het tig keer benoemd dat hij zeker wist dat Lesnar aan de juice zat vóór het gevecht plaatsvond.
Dan heb ik inderdaad wat gemist, wat is precies zijn probleem nu dan? Denkt hij dat doping langer van tevoren minder erg is dan doping korter van tevoren?
pi_164199389
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 13:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]
wat is precies zijn probleem nu dan?
Is dat nou echt zo moeilijk te snappen?

- Door "exceptional circumstances" hoeft Brock van Dave Sholler, itt alle andere terugkerende vechters, niet 4 maanden van te voren een dope test te doen.
- Mark Hunt geeft aan dat hij een zeer sterk vermoeden heeft dat Brock aan het juicen is en hij geeft aan dat hij het niet eens is met de gang van zaken rondom de dope test.
- Achteraf blijkt Mark Hunt zijn vermoeden inderdaad te kloppen. Brock heeft gecheat en Hunt wil compensatie omdat het zaakje stinkt.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
pi_164199560
quote:
There's a big UFC match coming up.
It's a much anticipated rematch.

Leugens!

Johnson vs Teixeira is de echte main event.
pi_164199805
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 13:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dat zijn dan geen USADA-regels, maar UFC-regels. In het wielrennen is het in ieder geval gewoon zes maanden. Als het volgens de regels zou gaan, dan had Dana moeten zeggen toen Brock hem opbelde dat UFC200 'em niet ging worden, vanwege de geldende anti-dopingregels. (Er nog even vanuitgaande dat de UFC er niet andere regels op nahoudt.)
UFC heeft aangepaste WADA regels
pi_164199861


Alvarez vs Nurmagomedov of toch Diaz?
  woensdag 3 augustus 2016 @ 15:14:45 #257
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164200566
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 14:44 schreef THEFXR het volgende:

[..]

UFC heeft aangepaste WADA regels
Ter aanvulling voor de geïnteresseerde:

http://ufc.usada.org/wp-c(...)doping-policy-EN.pdf
  woensdag 3 augustus 2016 @ 15:16:13 #258
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164200606
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 14:47 schreef Nober het volgende:
[ afbeelding ]

Alvarez vs Nurmagomedov of toch Diaz?
Dat moet dan bijna wel Khabib worden.
pi_164201950
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 14:24 schreef Miauw_Zedong het volgende:

[..]

Is dat nou echt zo moeilijk te snappen?

- Door "exceptional circumstances" hoeft Brock van Dave Sholler, itt alle andere terugkerende vechters, niet 4 maanden van te voren een dope test te doen.
Ik hoop dat je met me eens bent dat die exceptional circumstances gewoon geld zijn? En dat de officials dat natuurlijk niet openlijk zo gaan vertellen aan de media? :')
quote:
- Mark Hunt geeft aan dat hij een zeer sterk vermoeden heeft dat Brock aan het juicen is en hij geeft aan dat hij het niet eens is met de gang van zaken rondom de dope test.
- Achteraf blijkt Mark Hunt zijn vermoeden inderdaad te kloppen. Brock heeft gecheat en Hunt wil compensatie omdat het zaakje stinkt.
In dat artikel heeft Hunt helemaal gelijk.

Maar het is dus precies wat ik dacht. Van tevoren weet Hunt dat Lesnar juiced, maar hij gaat gewoon het gevecht aan for the moneyz. Achteraf blijkt inderdaad, zoals iedereen al wist, dat Lesnar juiced en gaat 'ie zeuren om meer geld. Nee.

Het is precies zoals hij nota bene zelf zegt:
quote:
I think he's juiced to the gills — and I still think I'm going to knock him out.
Het is heel simpel, als je zoiets weet dan neem je ofwel het gevecht niet aan, of je accepteert ook een no contest en dat er wat geld vloeit naar de man die jouw commerciële waarde dwarft.
  woensdag 3 augustus 2016 @ 17:08:21 #260
446641 Vox_Populi
Stem van het volk.
pi_164203230
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 13:19 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dat zijn dan geen USADA-regels, maar UFC-regels. In het wielrennen is het in ieder geval gewoon zes maanden. Als het volgens de regels zou gaan, dan had Dana moeten zeggen toen Brock hem opbelde dat UFC200 'em niet ging worden, vanwege de geldende anti-dopingregels. (Er nog even vanuitgaande dat de UFC er niet andere regels op nahoudt.)

[..]

Dan heb ik inderdaad wat gemist, wat is precies zijn probleem nu dan? Denkt hij dat doping langer van tevoren minder erg is dan doping korter van tevoren?
Ik meen toch echt USADA-regelgeving, maar pin me er niet op vast. Hoe het in het wielrennen geregeld is, is totaal irrelevant in deze. Ja, dat had Dana inderdaad moeten zeggen. Maar Dana is dol op geld, geeft weinig om (de veiligheid van) 'zijn' vechters en Brock is een enorme draw. You do the math.

Ik snap Hunt helemaal. Hij komt misschien wat drastisch over nu, maar in de kern heeft hij natuurlijk gewoon gelijk. Ja, hij had er ook voor kunnen kiezen om het gevecht niet aan te gaan. Maar als het in zijn geval in ieder geval al de derde bevestigde juicer is waar hij het tegen opneemt, kan ik me voorstellen dat je boos bent op de organisatie.

Helemaal in deze was het nogal obvious, gezien de 'uitzondering' op de regel van 4 maanden die voor Brock werd gemaakt :')
pi_164203808
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 augustus 2016 20:56 schreef escalatie het volgende:

Hij is daarnaast boos op de UFC, omdat hij vermoed dat ze van het dopinggebruik af wisten en daarom Lesnar op het laatste moment hebben toegevoegd aan card en een uitzondering hebben gemaakt voor de periode dat een vechter getest moet worden voordat hij mag meedoen.
Dit is slechts een vermoeden en kan hij niet hard maken.

Ja, want Mark Hunt dacht natuurlijk tot het moment dat de test terug kwam dat Brock zijn lijf kreeg van geblikte tonijn en heel veel kip met rijst? :)

Kom op zeg, Hunt wist zelf goed wie hij voor zich had (hij heeft alsnog recht om te klagen) maar je kan niet doen alsof je blind bent.

Als hij zo'n sterk vermoeden had, wat logisch is.. kijk naar Brock :') dan had hij het gevecht niet moeten aannemen. Maargoed hij wilde gewoon een vette paycheck en nu nog eens geld zien. Dat is zelf ook niet helemaal zuiver.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2016 17:46:48 ]
pi_164212323
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 17:45 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Ja, want Mark Hunt dacht natuurlijk tot het moment dat de test terug kwam dat Brock zijn lijf kreeg van geblikte tonijn en heel veel kip met rijst? :)

Kom op zeg, Hunt wist zelf goed wie hij voor zich had (hij heeft alsnog recht om te klagen) maar je kan niet doen alsof je blind bent.

Als hij zo'n sterk vermoeden had, wat logisch is.. kijk naar Brock :') dan had hij het gevecht niet moeten aannemen. Maargoed hij wilde gewoon een vette paycheck en nu nog eens geld zien. Dat is zelf ook niet helemaal zuiver.
Hunt had een sterk vermoeden maar kon het niet bewijzen, nadat brock 2x positief getest heeft veranderd dat dus.
  donderdag 4 augustus 2016 @ 08:42:32 #263
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164216951
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 17:45 schreef Geo4kant het volgende:

[..]

Ja, want Mark Hunt dacht natuurlijk tot het moment dat de test terug kwam dat Brock zijn lijf kreeg van geblikte tonijn en heel veel kip met rijst? :)

Kom op zeg, Hunt wist zelf goed wie hij voor zich had (hij heeft alsnog recht om te klagen) maar je kan niet doen alsof je blind bent.

Als hij zo'n sterk vermoeden had, wat logisch is.. kijk naar Brock :') dan had hij het gevecht niet moeten aannemen. Maargoed hij wilde gewoon een vette paycheck en nu nog eens geld zien. Dat is zelf ook niet helemaal zuiver.
Ik ben het ook met je eens hoor. Ik snap dat hij boos is, omdat Lesnar alsnog met aardig wat geld wegloopt. Maar ik denk ook dat zijn reactie veel minder fel was geweest als hij de partij gewonnen zou hebben.
  donderdag 4 augustus 2016 @ 11:23:22 #264
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164219283
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2016 09:28 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Was vanaf het begin duidelijk dat de UFC een uitzondering maakte qua doping voor Lesnar. In elke sport moet je je comeback zes maanden van tevoren bij anti-doping instanties, Lesnar slechts vier bijvoorbeeld. Daar ging Hunt wel mee akkoord voor de dollars.
De regels bij USADA zijn 4 maanden voor je terugkomt, dat heeft niks met andere sporten te maken ook al zijn die regels overal anders. Verder is het juist fout dat Lesnar niet aan die 4 maanden hoefde te voldoen.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164224248
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2016 17:52 schreef Tazmaniac het volgende:
International Fight Week 2016 [deel 3]

Vrijdag begon rustig, uurtje langer kunnen slapen, uurtje aan het zwembad gelegen en genoten van een uitgebreid lunch buffet. Nadat ik mijn buikje rond gegeten had was het tijd om te vertrekken richting de T-Mobile Arena voor de UFC 200 weigh-ins. Uiteraard de route enigszins aangepast zodat ik nog even door het fighter hotel kon lopen en met succes!

[ afbeelding ] Julianna Peña, Will Brooks, Russell Doane, Bryan Caraway

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Ondanks dat er voldoende grote namen op de kaart stonden miste het toch net dat beetje extra. Of je nou fan bent van McGregor of niet.. de gast creëert een sfeer die geweldig is en dit doet niemand hem niet, zelfs Brock Lesnar niet die een ontzettend grote ‘draw’ is in de USA. De gevechten op de prelims waren op papier dan wel weer véél beter dan ik ooit heb mogen meemaken. Het is echter afwachten of de gevechten ook daadwerkelijk het spektakel brengen wat iedereen ervan verwacht.

Na de weigh-ins was ik wel pumped voor het event zelf. Het kon niet snel genoeg zaterdagmiddag zijn. Maar eerst stond er nog een mooi evenement op het programma: The Ultimate Fighter 23 Finale met namen als Kevin Lee, Jake Matthews, Doo Ho Choi, Will Brooks, Ross Pearson, 2 TUF finales en Jedrzejcek en Gadelha mogen we zeker niet klagen.

De 2 early prelims duren samen nog geen 7 minuten. Jingliang en Lee zijn gauw klaar met hun tegenstanders en winnen beide op (T)KO. De 4 volgende prelims zijn vrij matig en zorgen ervoor dat het publiek langzaam in slaap begint te doezelen. De main card zweept het publiek echter weer op. Silva en Choi winnen in de eerste ronde op KO en Will Brooks zet een mooi resultaat neer tegen Pearson. Tatiana Suarez sleept de titel The Ultimate Fighter in de wacht met een mooie D’Arce chocke op Amanda Cooper. En Sanchez wint in een vrij saai gevecht diezelfde titel. Ondanks dat main event eindigt in een jury beslissing heb ik elke minuut van het gevecht op het puntje van mijn stoel gezeten, heerlijke spanning in een gevecht dat constant alle kanten op had kunnen gaan!

*filmpje stare down*

[ afbeelding ] Mark Dellagrotte (Owner/trainer Team Sityodtong), Henry Cejudo, Robbie Lawler, Jon Anik (UFC commentator), Uriah Hall

Op donderdag stond ik in backstage een beetje te genieten van de sfeer en zag ik opeens een bekend iemand voorbij lopen. Als snel realiseerde ik me dat het Jonathan Tucker (Parenthood) was. Bij jullie waarschijnlijk beter bekend als Jay Kulina van de MMA serie ‘Kingdom’. Niemand leek hem te kennen, dus hij vond het uitermate leuk dat iemand uit “Amsterdam” nota bene hem herkende. Na een tijdje met hem gepraat te hebben namen we afscheid. Maar ik zou hem ook vandaag weer tegen komen. Het grappige was echter dat HIJ dit keer MIJ herkende :D Vanuit het niets hoor ik opeens: “Yo, Amsterdam. My man!!” Dat was natuurlijk wel een grappig momentje. Dit keer was zijn collega Matt Lauria (Parenthood, Friday Night Lights) ook van de partij. Ook hij speelt een rol in de MMA serie ‘Kingdom’ als Ryan Wheeler.

[ afbeelding ]

Over enkele dagen het laatste deel!
Taz, Hoe gaat het met je?
ik hoop dat je nog ergens een gaatje kan vinden voor het laatste deel van je geweldige trip.
pi_164232284
Van mij mag Taz dat laatste deel wel over twee delen verspreiden.


:')
pi_164232351
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2016 22:06 schreef Nober het volgende:
Van mij mag Taz dat laatste deel wel over twee delen verspreiden.


:')
zonder te kijken, fuck you, motherfucker x50
pi_164239871


UFC Fight Night: Rodríguez vs. Caceres (also known as UFC Fight Night 92) is an upcoming mixed martial arts event that will be held on August 6, 2016 at Vivint Smart Home Arena in Salt Lake City, Utah.

23:00 Q&A met Demetrious Johnson
http://www.ufc.com/media/fight-night-salt-lake-city-q-and-a

0:00 UFC 202 Conference Call
http://uk.ufc.com/media/ufc-202-media-call

1:00 Face-off
http://www.ufc.com/media/(...)ty-official-weigh-in

4:00 Main Card
145 - Yair Rodriguez #13 vs Alex Caceres
145 - Dennis Bermudez #8 vs Rony Jason
185 - Thales Leites #12 vs Chris Camozzi
170 - Santiago Ponzinibbio vs Zak Cummings
170 - Trevor Smith vs Joe Gigliotti
115 - Maryna Moroz #8 vs Danielle Taylor

2:00 Prelims
170 - Court McGee vs Dominique Steele
265 - Viktor Pesta vs Marcin Tybura
155 - David Teymur vs Jason Novelli
145 - Teruto Ishihara vs Horacio Gutierrez

1:00 Early Prelims
145 - Cub Swanson #5 vs #14 Tatsuya Kawajiri
265 - Chase Sherman vs Justin Ledet

Post-fight Press Conference
Niet gevonden

http://www.ufc.com/event/ufc-fight-night-salt-lake-city#/fight
https://en.wikipedia.org/(...)3%ADguez_vs._Caceres
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 11:54:20 #269
147172 THEFXR
Alpha Bear
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 14:24:20 #270
37149 slashdotter3
Arrow to the knee!
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 15:44:04 #271
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164246167
[quote]0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2016 10:43 schreef Nober het volgende:

4:00 Main Card
145 - [ afbeelding ] Yair Rodriguez #13 vs Alex Caceres [ afbeelding ]
145 - [ afbeelding ] Dennis Bermudez #8 vs Rony Jason [ afbeelding ]
185 - [ afbeelding ] Thales Leites #12 vs Chris Camozzi [ afbeelding ]
170 - [ afbeelding ] Santiago Ponzinibbio vs Zak Cummings [ afbeelding ]
170 - [ afbeelding ] Trevor Smith vs Joe Gigliotti [ afbeelding ]
115 - [ afbeelding ] Maryna Moroz #8 vs Danielle Taylor [ afbeelding ]

2:00 Prelims
170 - [ afbeelding ] Court McGee vs Dominique Steele [ afbeelding ]
265 - [ afbeelding ] Viktor Pesta vs Marcin Tybura [ afbeelding ]
155 - [ afbeelding ] David Teymur vs Jason Novelli [ afbeelding ]
145 - [ afbeelding ] Teruto Ishihara vs Horacio Gutierrez [ afbeelding ]

1:00 Early Prelims
145 - [ afbeelding ] Cub Swanson #5 vs #14 Tatsuya Kawajiri [ afbeelding ]
265 - [ afbeelding ] Chase Sherman vs Justin Ledet [ afbeelding ]

CUB heeft geweigerd Dana te pijpen? dus lekker op de FP prelims
  vrijdag 5 augustus 2016 @ 17:39:48 #272
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164248085
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2016 15:44 schreef THEFXR het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op vrijdag 5 augustus 2016 10:43 schreef Nober het volgende:

4:00 Main Card
145 - [ afbeelding ] Yair Rodriguez #13 vs Alex Caceres [ afbeelding ]
145 - [ afbeelding ] Dennis Bermudez #8 vs Rony Jason [ afbeelding ]
185 - [ afbeelding ] Thales Leites #12 vs Chris Camozzi [ afbeelding ]
170 - [ afbeelding ] Santiago Ponzinibbio vs Zak Cummings [ afbeelding ]
170 - [ afbeelding ] Trevor Smith vs Joe Gigliotti [ afbeelding ]
115 - [ afbeelding ] Maryna Moroz #8 vs Danielle Taylor [ afbeelding ]

2:00 Prelims
170 - [ afbeelding ] Court McGee vs Dominique Steele [ afbeelding ]
265 - [ afbeelding ] Viktor Pesta vs Marcin Tybura [ afbeelding ]
155 - [ afbeelding ] David Teymur vs Jason Novelli [ afbeelding ]
145 - [ afbeelding ] Teruto Ishihara vs Horacio Gutierrez [ afbeelding ]

1:00 Early Prelims
145 - [ afbeelding ] Cub Swanson #5 vs #14 Tatsuya Kawajiri [ afbeelding ]
265 - [ afbeelding ] Chase Sherman vs Justin Ledet [ afbeelding ]

CUB heeft geweigerd Dana te pijpen? dus lekker op de FP prelims
Hij wordt anders flink gepromoot op FB om maar de early prelims te kijken op fight pass.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164262361
quote:
Ja dit wordt genieten natuurlijk. Eerst nog even twee weken bekvechten als warmup :D
Play hard, go pro.
pi_164265077
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 04:26 schreef Aethereal het volgende:

[..]

Ja dit wordt genieten natuurlijk. Eerst nog even twee weken bekvechten als warmup :D
Deze hele rematch slaat nergens op, Conor had gewoon zijn belt moeten verdedigen tegen Frankie Edgar tijdens UFC 200.
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 12:09:07 #276
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164265456
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 11:46 schreef Nober het volgende:

[..]

Deze hele rematch slaat nergens op, Conor had gewoon zijn belt moeten verdedigen tegen Frankie Edgar tijdens UFC 200.
Lelijke ontwikkeling inderdaad die zogenaamde 'money fights'. Bisping met zijn match tegen Henderson en nu zelfs Woodley die alleen tegen GSP of Nick Diaz wil vechten.

Ik vraag mij af of McGregor ooit de 145 weer gaat halen met de nieuwe weight cut regels. Hij zag er altijd uit als een zombie tijdens de weigh-in's.
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 14:04:34 #277
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164267418
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 12:09 schreef escalatie het volgende:

[..]

Lelijke ontwikkeling inderdaad die zogenaamde 'money fights'. Bisping met zijn match tegen Henderson en nu zelfs Woodley die alleen tegen GSP of Nick Diaz wil vechten.

Ik vraag mij af of McGregor ooit de 145 weer gaat halen met de nieuwe weight cut regels. Hij zag er altijd uit als een zombie tijdens de weigh-in's.
Dan zijn die nieuwe regels toch juist beter voor hem? Als hij gelijk op gewicht zit bij het begin van de weging heeft hij meer tijd om vocht erbij te krijgen.
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 14:40:04 #278
211937 escalatie
in ... 3..., 2..., 1...
pi_164268301
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 14:04 schreef Paxlie het volgende:

[..]

Dan zijn die nieuwe regels toch juist beter voor hem? Als hij gelijk op gewicht zit bij het begin van de weging heeft hij meer tijd om vocht erbij te krijgen.
Sowieso gezonder... maar ik doelde op de 8% regel. Hij scheen altijd veel zwaarder binnen te komen. Dan moet er wellicht spiermassa af. Vooral nu hij tegen Diaz op WW vecht.

Maar wellicht valt het mee. Tijdens UFC 200 ook weinig gehoord over deze nieuwe regel.
  zaterdag 6 augustus 2016 @ 17:49:22 #280
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164273611
quote:
4 v/d 5 weighins vallen zei ook al niet veel goeds :')
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
pi_164274161
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2016 11:46 schreef Nober het volgende:

[..]

Deze hele rematch slaat nergens op, Conor had gewoon zijn belt moeten verdedigen tegen Frankie Edgar tijdens UFC 200.
Nee misschien niet, maar zo gaat het bij promotion based organisaties als de UFC. Er zijn vast meer voorbeelden te vinden van gewichtsklassen waar iemand geen title shot krijgt die wel verdiend is en andersom.
Play hard, go pro.
  zondag 7 augustus 2016 @ 02:35:42 #282
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164288509
man, wat een fights :D :D :D :D :D
pi_164288540
quote:
Jij had een paar dagen terug ook een ban.
  zondag 7 augustus 2016 @ 02:40:08 #284
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164288558
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 02:38 schreef Nober het volgende:

[..]

Jij had een paar dagen terug ook een ban.
dat is toch niet relevant, dummie
pi_164288579
Wiei s dat nieuwe blonde poppetje
  zondag 7 augustus 2016 @ 02:43:38 #286
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164295920
Rodriguez vs Caceres. Heb nog nooit zoveel pirouetten en radslagen gezien. :')
  zondag 7 augustus 2016 @ 18:28:49 #288
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_164303363
International Fight Week 2016 [deel 4]

Heeft even geduurd maar hier issie dan, in beknopte versie.. het laatste deel!

UFC Fan expo
Kyoji Horiguchi, UFC 5 belt, THE ICEMAN Chuck Liddell, Mark Coleman, Pete Williams

Brazilian Invasion
Jose Aldo (pre fight), Aldo's trainer (post fight) met de echte interim belt!, Renan Barão, Raphael Assuncão

Nog wat random fighters die ik tegenkwam
John Dodson, Thiago Tavares, Kevin Lee, Takanori Gomi, Charles "Krazy Horse" Bennett

The man, the myth, the legend!

Ik wilde een foto van Khabib maken, maar hij gebaarde druk dat hij er niet van gediend was.
Dus pakte hij mijn mobiel af! I'm like...the fuck hij gaat hem stuk gooien. Maar nee hoor... hij maakt een selfie met me!! (Precies zo gegaan, nee! Leuk voor het verhaal? Ja! :D) Hij stopt overigens normaal echt niet snel voor foto's dus ik was lucky.. jammer van de kwaliteit alleen :P

Einde!
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
  maandag 8 augustus 2016 @ 08:27:03 #289
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164322439
Arriany is gegroeid

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_164332201
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 08:27 schreef THEFXR het volgende:
Arriany is gegroeid

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ook de gegroeide versie ziet er niet uit :')
pi_164332221
Coole trip weer Taz :D
Jij weet wel echt al hun namen :o , ook non-fighters. Ik ken best wat maar merk toch dat er regelmatig 2 bijzitten waar ik langsaf zou lopen.
  maandag 8 augustus 2016 @ 18:14:30 #292
21082 Paxlie
Ies best bro
pi_164336617
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2016 16:00 schreef Geo4kant het volgende:
Coole trip weer Taz :D
Jij weet wel echt al hun namen :o , ook non-fighters. Ik ken best wat maar merk toch dat er regelmatig 2 bijzitten waar ik langsaf zou lopen.
Ik denk dat ik er wel meer zou missen :D
Wie werd waar wanneer geboren en waarom werd hij door wie hoe genoemd?
Praten over mma? Kom naar #mma
  maandag 8 augustus 2016 @ 20:46:25 #293
450342 irish.joe
selfie-koning in spé
pi_164341698
Gaaf rapportje weer Tazzzzzzzz! :)
nec cito nec tarde
  maandag 8 augustus 2016 @ 21:49:43 #294
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164350457
Ik weet niet of dit weleens voorbij gekomen hier, leuk interview met Edith Bosch over haar rivaliteit met Ronda Rousey ten tijden van hun judo carriere.



[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2016 00:14:22 ]
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 01:30:44 #296
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164352137
Bisping vs Hendo in Manchester 4 uur s'nachts :( :( :(
om die PPV's te verkopen zeker.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 12:35:39 #297
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164360230
202 is een slechte card, zeg. Als het main event wegvalt kan je gelijk annuleren.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 13:42:55 #298
153201 Tazmaniac
Mixed Martial Arts
pi_164361860
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 12:35 schreef THEFXR het volgende:
202 is een slechte card, zeg. Als het main event wegvalt kan je gelijk annuleren.
Dan is het een hele leuke Fight Night, maar meer ook niet inderdaad!
Attended: UFC 99 - UFC 167 - UFC 175 - TUF 19 Finale - Invicta 13 - UFC 189 - Fight Night 84 / 87 / 90 - TUF 23 Finale - UFC 200 - UFC 205
4 time, 4 time, 4 time, 4 time TUP champion!!!
pi_164365871
UFC Nederland op Facebook maar unfollowed, rare stijl van posten en dat Nederlands :X
pi_164369764
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:59 schreef Geo4kant het volgende:
UFC Nederland op Facebook maar unfollowed, rare stijl van posten en dat Nederlands :X
Niet echt een meerwaarde idd. En al die reacties van die vieze casuals altijd, bah.
American ninja, Ninja Gaiden, Real Motherfucking ninja shit.
  dinsdag 9 augustus 2016 @ 18:48:53 #301
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_164370840
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2016 15:59 schreef Geo4kant het volgende:
UFC Nederland op Facebook maar unfollowed, rare stijl van posten en dat Nederlands :X
houder is epicmma, hebben ook twitter. waren voor het event in Rotterdam erg actief, nu is dat gedaald.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')