Moet dat? Waar staat die regel?quote:Op donderdag 19 mei 2016 22:06 schreef MCH het volgende:
Slotje graag! Nieuw topic moet geopend worden door LP'er.
Post gelijk even het laatste verslag hier. Is wat makkelijker dan weer naar het vorige topic te gaan.quote:Op donderdag 19 mei 2016 21:59 schreef golfer het volgende:
Mooi verslag in het vorige topic over eten bij Heston Blumenthal.
Dat dus graag.quote:Op donderdag 19 mei 2016 23:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Of beter: laat degene haar verslag hier nog eens posten
Werkelijk prachtigquote:Op donderdag 19 mei 2016 21:59 schreef golfer het volgende:
Mooi verslag in het vorige topic over eten bij Heston Blumenthal.
Nice, die amuse lijkt op die wij ook hebben gehad en die kroket (tempura) ook.quote:Op maandag 23 mei 2016 19:15 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Waar?
Yama Japanese Cuisine, Rotterdam
Wanneer?
Gister, 22 mei 2016
Wat at je?
[ afbeelding ]
Amuse: Ei-pudding met garnalenpasta
[ afbeelding ]
Heldere japanse bouillon met garnaal
[ afbeelding ]
Boven, glazen kommetje tonijn
Links daarvan tofu van doperwt
In het schelpje de lekkerste zeewiersalade die ik ooit gehad heb.
Rundvlees met bieslookbloesem
Tartaar van garnaal met visseneitjes
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Kroket van kreeft, asperges, octopus, kreeftenschaar.
[ afbeelding ]
10 Verschillende groente, iberico, gedroogde eidooier, met sesam-mosterddip.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Verschillende sushi
[ afbeelding ]
Granita van aardbei, dorayaki, pannekoekje met kokos en groenetheepoeder.
Impressie?
Minilot en ik waren erg erg enthousiast. Kunstwerkjes, heerlijke gerechten. Subtiele, mooie smaken. Zowel de bereiding vanaf de bar waar we zaten, als de gerechten prachtig om te zien. Isegrim was minder enthousiast. Het is niet haar soort keuken; te licht, niet bevredigend genoeg.
Leuke mensen, lekker eten. Erg lekkere sake bij de gerechten.
Kosten?
¤265 met drie personen, voor vijf gangen menu, twee keer Sake-arrangement, paar glazen wijn en frisdrank.
Cijfer?
8,5 - zeker voor herhaling vatbaar. Isegrim gaat de volgende keer kapsalon eten en dan ga ik alleen met minilot
Och erm, had je nog zo'n trek?quote:
Wow Wat een prachtig verslag en wat een ervaring moet het geweest zijn zegquote:Op vrijdag 20 mei 2016 07:29 schreef Secricible het volgende:
Hoe doe ik dat? Topic is gesloten dus bericht inclusief linkjes kopieren kan niet meer.... Zie ook geen quoteknop ofzo...
===
Enkele jaren geleden zag ik op 24kitchen een documentaire waar een sterrenchef een "perfect" kerstdiner bereidde volgens zijn herinneringen. Gefascineerd heb ik gekeken en daarna zei ik tegen mijn man (toen nog vriend): "ooit wil ik daar gaan eten".
Dit jaar kwam het ter sprake, volgend jaar zouden we ons 5jarig huwelijk daar vieren maar toen we in gesprek raakte met mijn ouders werden die ook enthousiast en zo kwam het dat ik 3 maanden geleden voor mijn pc zat te wachten om te kunnen reserveren om 12 uur in de middag voor een weekend in mei. Dat lukte met veel moeite, want het is als kaartjes bemachtigen voor een popconcert.
Enkele weken geleden kreeg ik een mailtje, waarin ik enkele vragen kreeg om te beantwoorden. Of ik iets meer kon vertellen over onze leukste vakantieherinneringen, de rol van ijs in onze vakanties en bijvoorbeeld wat voor gebak we graag aten. Ook de vraag of ik iets kon vertellen over onze tafelgasten. Het riep een hoop verwachtingen op, maar we waren allemaal wel wat sceptisch of ze een diner echt zo persoonlijk zouden maken om iets te doen met die antwoorden.
Zaterdag zijn we naar Londen gevlogen om daar een huurauto te nemen naar Maidenhead. In de middag zijn we alvast naar Bray gereden om te kijken waar het was. Ik wist ondertussen dat er ook 2 pubs waren onder zijn naam en in 1 van die 2 zijn we gaan lunchen, wat erg leuk was. Daarna ook maar even in de andere pub gekeken (deze heeft ook 1 ster) en daar een cocktail gedronken van o.a. skittles washed wodka, suikerspin, marshmallows en knettersnoepjes. Echt heel grappig en een leuk voorproefje van wat er 's avonds zou komen.
Later met de taxi terug gegaan.
De rode draad door het menu was de dag dat je op vakantie gaat. Heston heeft geprobeerd herinneringen uit zijn vakantie te combineren met je eigen herinneringen wat erg leuk was.
De start is de dag voor vertrek: het inpakken van de auto, de stress voor de vakantie en zijn moeder gaf zijn vader dan altijd een gin and tonic om bij te komen.
Onze "change of air" was een meringue gepocheerd in vloeibare stikstof. Deze was koud met een berg smaak. Als je hem in je mond nam werd je een "draak" van een mens, want de rook kwam uit je mond.
Daarna een luchtig bolletje van bieten en mierikswortel. De gin and tonic werd een gerecht met divers kruiden en selderij en daarbij een glas gin met diverse kruiden er in.
Hierna begon het dag te worden, wat zich kenmerkte doordat het lampje boven onze tafel van donkergeel naar steeds lichter ging (einde van de dag werd dit weer donkerder).
We kregen als ontbijt eerst thee, welke tegelijk koud en warm was (ene kant warm, andere koud koud) doordat er een soort gelei in zat, maar dit proefde je niet en veranderde de consistentie ook nauwelijks.
[ afbeelding ]
Daarna stonden er ineens verpakkingen met cornflakes op tafel. Er werd uitgelegd dat hier een cadeautje in zat, een puzzel, die we moesten oplossen. De eerste die de puzzel oploste won een prijs. In de doosjes zat inderdaad stukjes hout die samen een soort doosje maakte met een gleuf. Ik eiste de prijs op en kreeg een plastic munt die in dit doosje werd gestopt en ik moest deze goed bewaren. Vervolgens kregen we "melk" die bij de cornflakes hoorde. De smaken samen maakte dat je cornflakes at, maar het smaakte naar een hartig engels ontbijt met tomaat, eieren, toast...
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Na dit gerechtje kwam de ober naar mij toe, dat hij een beter dekseltje had voor mijn doosje. Ik kreeg een dekseltje wat er precies hetzelfde uit zag, dus ik vroeg hem het verschil "niks, hij was gewoon beter". Dus ik kijken en uiteindelijk bedacht ik hem om te draaien. Om daar het logo te zien van het hotel waar mijn man en ik onze beste vakantie ooit hebben gehad. Dat was echt heel gaaf <3
[ afbeelding ]
Vervolgens gingen we naar zee. We kregen een hoorn met daarin een ipod die zeegeluiden afspeelde en ons eerste gerecht was gebouwd op zeezand (met glas er tussen) en was net de zee.
[ afbeelding ] Bij het gerecht kregen we een ansichtkaart met "groetjes uit Australië", waar mijn ouders op vakantie zijn geweest met een vakantiefoto.
Ijsjes (met hartige smaak) volgde en ineens zag ik dat er iets geschreven was op het stokje van de ijs van mijn vader. Hierop stond "happy birthday"( hij was pas jarig geweest) en idem voor mijn moeder (die bijna jarig is). _/-\o_
En daarna een kunstwerkje waar hete bouillon over heen ging. Het was een rots met daarop een krab, welke smolt in de bouillon en een soep werd.
Een grote vaas werd op tafel gezet waarbij verteld werd dat we naar het bos vertrokken. In de vaas was een bos gemaakt. Het was ondertussen 3 uur in de middag volgens het "verhaal". We roken al iets en toen werd er een schitterend gerecht neergezet en een vloeistof over de vaas gegoten waardoor alles in de rook kwam te staan en de geur van het bos tevoorschijn kwam.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Voor mij het hoogtepunt van de avond, dit gerecht was zo wauw <3
Tijdens het ontdekken van het bos ontdekte we de "mockturtle" uit Alica in Wonderland en mochten we thee drinken met hem. Met een sandwich uiteraard. We kregen een gouden horloge ,welke we in heet water hingen en dit werd een bouillon. Deze goten we vervolgens over het gerechtje uit.
[ afbeelding ]
En toen "eindelijk tijd voor diner" volgens de bediening. We kregen een menukaart. In Engeland was het gebruikelijk om een vast 3 gangendiner te hebben in de tijd dat Heston jong was en dus geen keuze.
[ afbeelding ]
En dus aten we een redelijk normaal 3 gangen diner, wat fantastisch smaakte. En we eindigde met whiskygums en konden koffie bestellen.
[ afbeelding ]
Dit was het dessert van het diner in het diner. Het was een wijnrank. wat ik begreep is het een bepaalde wijnsoort die bestaat uit diverse druifsoorten waarvan hij de smaken allemaal uit elkaar heeft getrokken en ieder bolletje is een aparte smaak. Allerlei verschillende texturen, smaken. Soms hard en knapte het in je mond uit elkaar, dan weer zacht. Koud en warm, allemaal tegenstellingen. Voor mij het tweede echte hoogtepunt van de avond.
[ afbeelding ]
En met de avond ten einde gingen we naar bed. Op tafel werd een kussen neergelegd wat zweefde boven de tafel, volgens mij door magnetisme. Hierop lagen kleine schuimpjes en we kregen een gerecht dat "counting sheep" heette.
[ afbeelding ]
En ik had nog steeds die munt Dus kwamen ze met een groot poppenhuis dat het restaurant voorstelde, maar dan als snoepwinkel. Dit kon open en binnenin waren allemaal laatjes. Ik mocht met mijn munt snoep gaan kopen in de snoepwinkel. "like a kid in a sweetshop". De munt ging aan de zijkant in het gebouw en de laatjes begonnen te bewegen waarna er een laatje open bleef staan met daarin chocolaatjes enzo. Deze werd in een snoeptasje gedaan en hierbij werd koffie geserveerd.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
5.5 uur later was het avontuur ten einde en zijn we met de taxi weer naar huis gegaan, nadat we nog even in de keuken mochten kijken.
Echt een absolute droom is hiermee uitgekomen. Een geweldige ervaring en zo bizar om al je zintuigen bespeeld te zien worden op zo'n avond...
====
Ik vroeg me al af of dat hoorde of nietquote:
Of met ons erbij, want dit is ook wel een keukensoort waar we erg veel van houden.quote:Op maandag 23 mei 2016 19:15 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
Waar?
Yama Japanese Cuisine, Rotterdam
Wanneer?
Gister, 22 mei 2016
-knip-
Cijfer?
8,5 - zeker voor herhaling vatbaar. Isegrim gaat de volgende keer kapsalon eten en dan ga ik alleen met minilot
Iets als radijs volgens mij.quote:Op maandag 23 mei 2016 23:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Tussen de broccoli en asperge, bovenste foto van de groente.
Ik lees nou eigenlijk nooit dat iemand onvriendelijk ontvangen werd en het verder maar zelf moest uitzoeken.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 21:37 schreef habitue het volgende:
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en begeleid naar onze tafel.
Nou het is mij weleens overkomen in een goedkope vreetschuur. Maar in dit geval zou het wat vreemd zijn ja.quote:Op dinsdag 24 mei 2016 22:12 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik lees nou eigenlijk nooit dat iemand onvriendelijk ontvangen werden en het verder maar zelf moesten uitzoeken.
pp neem ik aan?quote:
Helaas wel!quote:
Als het maar erg lekker en het waard is geweest moet dat incidenteel kunnen.quote:
Nee, omdat je dan meestal rechtsomkeerd maakt een de volgende tent opzoektquote:Op dinsdag 24 mei 2016 22:12 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik lees nou eigenlijk nooit dat iemand onvriendelijk ontvangen werd en het verder maar zelf moest uitzoeken.
Welke tong?quote:Op woensdag 25 mei 2016 13:22 schreef sirdanilot het volgende:
Wie gaat er allemaal naar de tong tong fair? Wat zijn aanraders om daar te eten?
Ik ga zowieso kijken bij het kooktheater.
Robin?
tong80quote:Op woensdag 25 mei 2016 13:45 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Welke tong?
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik ben er zaterdag, zondag, maandag en dinsdag.quote:Op woensdag 25 mei 2016 13:22 schreef sirdanilot het volgende:
Wie gaat er allemaal naar de tong tong fair? Wat zijn aanraders om daar te eten?
Ik ga zowieso kijken bij het kooktheater.
Robin?
Zo vaak? Pfoe. Ik ga gewoon 1 dagje hoor.quote:Op woensdag 25 mei 2016 14:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ben er zaterdag, zondag, maandag en dinsdag.
Heb uiteraard nog geen eettips, maar zaterdag misschien wel. :-)
Er schijnen dit jaar een soort eetarrangementen te zijn, van toko's uit Den Haag. Ik weet niet, misschien is dat iets? Maar daar moet je wel op inschrijven en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
Dat is wel zo inderdaad, van die pepers zou ik het niet zo erg vinden maar de rest is overbodig.quote:Op woensdag 25 mei 2016 00:06 schreef MutedFaith het volgende:
Wat een berg groente op die kapsalon. Zonde.
Ik ben benieuwd naar je tips. Ik wil sowieso wel gaan. Even afwachten of m'n moeder er fit genoeg voor is, dan ga ik met haar. Anders sleur ik mijn vriend gewoon mee. Eten. Mijn eerste keer Tong Tong.quote:Op woensdag 25 mei 2016 14:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik ben er zaterdag, zondag, maandag en dinsdag.
Heb uiteraard nog geen eettips, maar zaterdag misschien wel. :-)
Er schijnen dit jaar een soort eetarrangementen te zijn, van toko's uit Den Haag. Ik weet niet, misschien is dat iets? Maar daar moet je wel op inschrijven en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.
Oh, als ik iemand zie die van steranijs houdt en soesjes haat zal jij het wel zijn dan.quote:Op woensdag 25 mei 2016 16:46 schreef RobinOok het volgende:
Welke dag ga jij?
(ik doe wat dingetjes daar, vrijwilligerswerk, zeg maar. Vandaar)
Dan had je er 1 van huis moeten meenemen misschien.quote:
Bovendien getuige de foto is ie doorgezaagd en bij wijze van spreken gewoon uit te lepelen. Net als een gekookt ei met de kop eraf.quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:07 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb nog nooooit een kreeftenslabbetje gekegen als ik kreeft bestelde.
Toevallig net, vanavond nog!
Het was wel een hele toer om hem te slachten, maar zou de schuld niet bij de restaurateur leggen. Jij bestelt toch kreeft? Wat verwacht je dan? Alleen de staart?
Charming.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:19 schreef Tem het volgende:
[..]
Charming.Liever vlekken op mijn shirt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De scharen waren dus niet geopend. Die zaten geheel dicht vast aan die opengewerkte staart.quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:12 schreef Bart2002 het volgende:
Bovendien getuige de foto is ie doorgezaagd en bij wijze van spreken gewoon uit te lepelen. Net als een gekookt ei met de kop eraf.
Die liggen op de foto onder die staart aan de bovenkant.quote:
quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:19 schreef Tem het volgende:
[..]
Charming.Een leuke goedlachse vrouw. Charmant type. En een gigantische kreeft die oprecht gesloopt dient te worden. Ik zie daar het belang wel in van het "kreeftenslabbetje". En die heeft ze dus is ze er klaar voor.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
Jammer dat er geen "after" foto is.quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:27 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Een leuke goedlachse vrouw. Charmant type. En een gigantische kreeft die oprecht gesloopt dient te worden. Ik zie daar het belang wel in van het "kreeftenslabbetje". En die heeft ze dus is ze er klaar voor.
Geef nou gewoon toe: soit, ik probeerde een enigszins snobistische parodie te schetsen en dat is gelukt. Dan lullen we er niet meer over.quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:27 schreef golfer het volgende:
[..]
Die liggen op de foto onder die staart aan de bovenkant.
Ik durf daar niet aan te denken. Mijn fantasie slaat op hol. Toch wel bijzonder wat die kreeften kunnen losmaken bij een mens.quote:
Ik vind het trouwens een "steal" voor 87 euro met z'n 2'en.quote:
Blijkbaar al tegenwoordig normaal dat je iets 'goedkoop' vindt als het onder de 100 euro blijft voor 2 personen.quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:49 schreef Bart2002 het volgende:
Ik vind het trouwens een "steal" voor 87 euro met z'n 2'en.
Ziet er zeer goed uit.
Komt denk ik ook omdat het hele culinaire gebeuren een flinke impuls heeft gekregen - kijk maar naar al die hippie-vegans, meer biologisch eten etc.. Ik krijg langzaam het idee dat er steeds meer mensen zijn die lekker eten niet alleen leuk, maar ook belangrijk vinden. Dus als de vraag toeneemt, neemt de prijs ook toe.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 00:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Blijkbaar al tegenwoordig normaal dat je iets 'goedkoop' vindt als het onder de 100 euro blijft voor 2 personen.
Zat deze week toevallig weer eens een oude recensie van mij uit 2007 na te lezen van een restaurant en zag dat we toen met 2 personen voor 3 gangen met drank en koffie na 60 euro moesten betalen.
Echt...de prijzen in de horeca zijn belachelijk gestegen en toch zitten bijna alle tenten in Haarlem e.o. gewoon vol.
Dat zou kunnen. Het is een glijdende schaal opwaarts die je niet van jaar tot jaar opmerkt. Maar na 10 jaar natuurlijk wel. Toch vind ik het zeer schappelijk voor het gebodene al moet je natuurlijk wel een beetje rustig aan met de drank doen om onder 100 euro te blijven. En dat het vol zit geloof ik wel, het is dacht ik nog nooit voorgekomen in de geschiedenis dat 50'ers en daarboven zo relatief rijk zijn als nu. Kapitaalkrachtige oudjes die het geld laten rollen.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 00:30 schreef golfer het volgende:
[..]
Blijkbaar al tegenwoordig normaal dat je iets 'goedkoop' vindt als het onder de 100 euro blijft voor 2 personen.
Zat deze week toevallig weer eens een oude recensie van mij uit 2007 na te lezen van een restaurant en zag dat we toen met 2 personen voor 3 gangen met drank en koffie na 60 euro moesten betalen.
Echt...de prijzen in de horeca zijn belachelijk gestegen en toch zitten bijna alle tenten in Haarlem e.o. gewoon vol.
Terecht toch? Krijg je als je geforceerd Iwanius probeert te zijn.quote:Op vrijdag 27 mei 2016 23:38 schreef Bart2002 het volgende:
En trouwens. Dan heb je ergens (een beetje moeizaam) een lekkere kreeft gegeten en dan plaats je een verslag en dan moet je je ook nog gaan verdedigen tegen al die gekkies hier. Stank voor dank noem ik dat.
Mwah. Ik ben er zelf mee begonnen. Omdat ik zo moest lachen om het ietwat snobistische "kreeftenslabbetje".quote:Op zaterdag 28 mei 2016 19:27 schreef MCH het volgende:
[..]
Terecht toch? Krijg je als je geforceerd Iwanius probeert te zijn.
Sinds 2004.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 19:28 schreef Bart2002 het volgende:
En de Golfer heeft dacht ik zelfs een eigen site waar hij de culinaire avonturen van de familie beschrijft.
Vandaag toevallig kreeft gegeten, geen slabbetje wel doekje.quote:Op zaterdag 28 mei 2016 20:33 schreef Tinkepink het volgende:
Krijg je in nl geen kreeftenslabbetje als je kreeft bestelt? Ik heb in nl nooit kreeft gegeten (wel o.a. in Duitsland en Amerika) en zou ook raar opkijken als ik een kreeft zou krijgen zonder slabbetje. Net zoals ik laatst geen water met citroen of zelfs geen doekjes bij de spareribs kreeg. Vond ik ook raar.
Ik vond de ketoprak bij Sari Soenda lekker.quote:Op woensdag 25 mei 2016 13:22 schreef sirdanilot het volgende:
Wie gaat er allemaal naar de tong tong fair? Wat zijn aanraders om daar te eten?
Ik ga zowieso kijken bij het kooktheater.
Robin?
Zes-tig euro de kilo? Holy shitquote:Op zondag 29 mei 2016 11:12 schreef Myraela het volgende:
Ik heb voor vanavond de martabak Asli meegenomen. Gisteren een pittige lamssoep met lontong gegeten, weet de naam van het tentje niet meer. Ook voor het eerst durian geproefd, dat vond ik onwijs smerig. Mijn eerste risolle daarentegen was wel lekker.
En het gedroogde exotische fruit was achterlijk duur. Het was 6 euro per ons, mijn moeder kan geen gewichten schatten en die vrouw schepte erg enthousiast op. 100 euro. Laat maar zitten.
Iwanius was ook o.a. op de LongDongTongWong Fair en schreef erover.quote:Op woensdag 25 mei 2016 13:22 schreef sirdanilot het volgende:
Wie gaat er allemaal naar de tong tong fair? Wat zijn aanraders om daar te eten?
Ik ga zowieso kijken bij het kooktheater.
Robin?
Voor als die 7/10's zou ik gewoon lekker thuis eten. En het gewoon zelf maken. Ik scoor bij mijn vrouwen altijd minstens een 8,5/10. Kook je zelf eigenlijk wel eens, afgezien van de befaamde nasi?quote:Op zondag 29 mei 2016 15:46 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Iwanius was ook o.a. op de LongDongTongWong Fair en schreef erover.
Het ziet eruit alsof er een dol geworden kok aan het werk is geweest.quote:Op zondag 29 mei 2016 16:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik was afgelopen zondag bij Eetcafé Schuitendiep
Dat zou ik ook weer niet willen zeggen. Ik had zelf w.s. ook de hele lijdensweg uitgezeten voor de vorm en de vrouw. Het is gewoon niets voor mij, die gigantische borden met altijd iets heel kleins daarop.quote:Op zondag 29 mei 2016 16:34 schreef Iwanius het volgende:
Bart heeft in deze echt helemaal 100% gelijk. Ze hebben je imo gewoon genaaid met deze 'onzin' qua eten. Ik had alles teruggestuurd.
Genaaid nog wel Dat maak ik zelf wel uitquote:Op zondag 29 mei 2016 16:34 schreef Iwanius het volgende:
Bart heeft in deze echt helemaal 100% gelijk. Ze hebben je imo gewoon genaaid Lucky_Strike met deze 'onzin' qua eten. Ik had alles teruggestuurd. Maar het kan natuurlijk dat het jou wel beviel en jij dit leuk vindt.m Het gaat tenslotte om jou beleving en niet de onze.
Het is ook weer niet goed als je je moet verdedigen tegen die oude hardliners.quote:Op zondag 29 mei 2016 16:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Genaaid nog wel Dat maak ik zelf wel uit
Het kalfsvlees was meer dan het er uit ziet trouwens. Het was denk ik 3*4*7 ofzo. Meer dan genoeg voor mij, ik heb een dele aan mijn vriend gegeven.
Ik vond het wel leuk, al die prullaria op mijn bord. Het meeste smaakte echt goed. Maar zo over the top hoeft ook niet wekelijks, dat is gewoon geinig voor een keertje.quote:Op zondag 29 mei 2016 16:43 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Het is ook weer niet goed als je je moet verdedigen tegen die oude hardliners.
Het is gewoon goed dat je een recensie plaatst en dat je het zelf uitstekend vond.
Dat dient wel gerespecteerd te worden. Ook door Iwanius en ik.
quote:Op zondag 29 mei 2016 16:56 schreef DancingPhoebe het volgende:
He verdorie, dan moet je er nog een keer eten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |