abonnement Unibet Coolblue
pi_160167915
Een topic waar we verder kunnen kletsen over het opvoeden van 1-jarigen.. voor zover opvoeden mogelijk is :P


Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160168572
Dot, het is vloeken in de kerk hier natuurlijk, maar hier houdt de ochtend-wakkertijd 1 op 1 verband met hoe goed hij heeft gegeten de vorige dag. Met name het avondeten, daarmee kan hij de lunch nog wel eens inhalen. Als hij lekker heeft zitten smullen en goed veel kwark toe, dan hoor ik hem pas tussen 7.30-8. Slechte eet-dagen, ergens tussen 6 en 7.. met uitschieters die beginnen met een 5 bij aanhoudende ziekte bijv. Niet wat je wil horen na de bord-leeg discussie, maar dat is wat hier het meest invloed heeft!
pi_160169071
Ik vind het lastig om te bepalen of dat door wel/niet goed eten komt. Mijn gevoel zegt inderdaad ook dat wanneer Beertje Boaz 's avonds goed gegeten heeft, hij in het weekend ook uitslaapt (ik ga jullie niet jaloers maken met de tijden waarop we soms ontwaken). Maar eet ie slecht, dan is ie ook om 7 uur wakker (en dat is vroeg voor ons doen).
  woensdag 24 februari 2016 @ 10:00:46 #4
149959 SQ
snelle trees
pi_160169392
ik ben verder niet bijgelezen maar wilde even toevoegen dat ik een zeer variabele eter heb (de ene dag drie happen en de andere dag drie borden) en dat heeft echt totaal geen enkele invloed op haar slaappatroon ;)
disclaimer
pi_160169408
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2016 10:00 schreef Stormqueen het volgende:
ik ben verder niet bijgelezen maar wilde even toevoegen dat ik een zeer variabele eter heb (de ene dag drie happen en de andere dag drie borden) en dat heeft echt totaal geen enkele invloed op haar slaappatroon ;)
Hier ook niet :') Sterker nog: ze komt eerder voor een nachtfles als ze goed gegeten heeft, als dat ze minder goed gegeten heeft...

Kleine kindjes, ik snap er geen fluit van :D
pi_160169470
Oh, en ik vind het zo spannend voor Razz!! De laatste loodjes, hoe spannend is dat! Heb je nog wel een beetje kunnen genieten deze zwangerschap?
pi_160169811
Ja, die kindjes zijn er ook, maar dot vroeg wat hielp bij anderen geloof ik? :?
  woensdag 24 februari 2016 @ 10:37:10 #8
149959 SQ
snelle trees
pi_160169846
Klopt, sorry.
disclaimer
pi_160170060
quote:
1s.gif Op woensdag 24 februari 2016 10:35 schreef Crumpette het volgende:
Ja, die kindjes zijn er ook, maar dot vroeg wat hielp bij anderen geloof ik? :?
Lees het nu ook ja :)

Dot, helaas geen tips, hier een goede maar korte slaapster. Ik denk niet dat er tips zijn. Of het is een fase, of heeft weinig slaap nodig... Het komt hier ook geregeld voor dat ik al om 6 uur geluiden door de babyfoon hoor... Probeer het wel iets te rekken door haar wat boekjes in bed te geven waardoor ik toch weer een kwartiertje kan blijven liggen.

Wat trouwens frusti is: bij mij is ze steevast vroeg wakker en als papa de ochtend heeft, wordt het makkelijk 8 uur... Whyyyyyyy
pi_160171135
Ik vind 6 uur eigenlijk wel een prima dreumes tijd, maar half 6 vind ik echt te gortig :P En qua eten is er ook niet echt een peil op te trekken. Ik zorg sowieso dat hij altijd wel met een vol buikje naar bed gaat, dus als hij niks eet krijgt hij nog een yoghurtsmoothie of een bak fruit ofzo. En ook nog een fles melk. Maar laatst at hij drie pannenkoeken en dat vind ik toch een best avondeten voor zo'n muppet, maar het was alsnog 5 uur.
pi_160171203
quote:
0s.gif Op woensdag 24 februari 2016 11:41 schreef Dot. het volgende:
Ik vind 6 uur eigenlijk wel een prima dreumes tijd, maar half 6 vind ik echt te gortig :P En qua eten is er ook niet echt een peil op te trekken. Ik zorg sowieso dat hij altijd wel met een vol buikje naar bed gaat, dus als hij niks eet krijgt hij nog een yoghurtsmoothie of een bak fruit ofzo. En ook nog een fles melk. Maar laatst at hij drie pannenkoeken en dat vind ik toch een best avondeten voor zo'n muppet, maar het was alsnog 5 uur.
3!! Ja dat is flink! Dan zal jij er zo een hebben waarbij dat niks uitmaakt.. half 6 is ook echt te vroeg }:|.

Overigens krijgt W niks extra voor bedtijd als hij weinig heeft gegeten. Dan gaat ie gewoon naar bed en dan hoop ik maar dat mocht hij nog iets nodig hebben, zoals een fles, hij daar om vraagt voor iedereen al lang en breed ligt te snurken. Soms vraagt hij, meestal niet, maar dan is het de volgende ochtend dus wel vroeg en HANGRY :( :'( :')
  woensdag 24 februari 2016 @ 13:19:26 #12
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_160173835
Dot wij hadden ook zo'n vroege vogel. Kwart over vijf stipt... maar het wordt vanzelf later. Hier hielp helemaal niets. Nu hij 9 is slaapt hij tot ruim 7 uur ;) En... als eind maart de klok wordt verzet is het mss beter. Bij ons hielp dat iig een tijdje.

Hier is het ritme zoek. Als het dametje 's middags naar bed gaat is het 's avonds feest. Ik ga haar maar eerder wakker maken vanmiddag.
pi_160177121
Hier ook geen tips, onzes is nogal stabiel in eten, slapen etc..
Vannacht wel huilepieps, maar dat leek ons met de jackpot van 4 tegelijk doorkomende kiezen ook niet zo raar. 1x knuffels, molletje en extra toedekken om 3u en verder :Z

Straks 's zien hoe oppas het doet vanavond, wij eten uit ter ere van de promotie van de vriend van een van onze beste vriendinnen. Maar eerst even de promotie zelf fotograferen! -O-
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  woensdag 24 februari 2016 @ 18:13:25 #14
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160180908
Ik kom even pronken. Hij praat nog lang niet zoveel als de meesten hier, maar puzzelen doet hij als een baas :7 kan de hele puzzel maken met af en toe nog wat aanwijzingen van ons O+

Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_160181638
Lucas, masterpuzzelaar! Wat een toffe puzzel ook, zo groot! Wij hebben alleen maar van die kleintjes, a4 cirka.
pi_160182021
Knap Chanty! Heb ooit eens gehoord dat of de motoriek als eerste komt, óf de spraak. Nou, met zijn motoriek zit het alvast wel snor!
pi_160183788
Chanty, wat goed! Helemaal trots ook :D

Wat eten betreft hebben wij geen goed voorbeeld. L eet al weken heel erg slecht 's avonds. Lekker met de lepel erin roeren en alles met je handjes fijnknijpen is hartstikke leuk. Even proeven ook nog wel, maar eten zelf: nee :N
'Vroeger' at ze makkelijk 2 borden macaroni en kon ze echt smullen van een lekkere stamppot, maar dat zien we nu echt niet meer terug.
En daar zijn we in principe heel makkelijk in: als ze honger heeft eet ze heus wel. We willen het niet forceren of er echt een ding van maken, dus we laten haar gewoon.

Maar nu waren we laatst bij het cb en daar buigt haar gewicht dermate af dat we over een week of 10 extra terug moeten komen om haar opnieuw te wegen en in de gaten te houden :{ Haar lengte loopt wel heel mooi over de middellijn, dus de 'verhouding' is echt een beetje scheef.

We houden het maar op een fase, en het is nou eenmaal een actieve meid. De boterhammen en het fruit gaan er over het algemeen wel goed in. En ze zeggen vaak: 'als het verder gewoon een vrolijke meid is...' Maarja, ook dat vinden we de laatste tijd een beetje lastig.
L kan af en toe zo ontzettend over haar toeren zijn om helemaal niks, haar lontje lijkt héél kort. En misschien heeft dat wel allemaal met elkaar te maken?
Ze is vaak nog steeds een hele lieve, vrolijke meid hoor, maar we zien ineens (drift)buien die eerder heel zeldzaam waren nu dagelijks voorbij komen.
Zo sneu voor haar, maar ook zo lastig mee om te gaan, want op het moment dat ik haar wil troosten wil ze juist zelf helemaal niks en is ze echt compleet over haar toeren :X
(en dat is ook en beetje de reden dat ik zo weinig gepost heb de laatste tijd, maar dat probeer ik nu weer op te pakken)
  woensdag 24 februari 2016 @ 20:12:24 #18
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160183961
Hoi peuter L.. Of in ieder geval het doet mij heel erg denken aan het gedrag van beginnende peuter V.

Eet ze misschien wel als je er een spelletje van maakt? Dingen op jouw bord leggen en zeggen dat ze die eeecht niet mag eten en dan de andere kant op kijken oid.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160184158
Ohja, dingen van mama's en papa's bord afpakken is hartstikke leuk :D Maar in haar mond stoppen doet ze niet. Ze speelt er wel mee, maar totaal geen behoefte om het te eten.
's Avonds krijgt ze wel altijd nog wat yoghurt of een ander toetje, zodat er nog iets in die buik zit bij het slapen gaan.

Ze maakt er zelf geen probleem van eigenlijk. Ze zegt netjes 'klaaaaah' als ze er genoeg van heeft en dan gaat ze op de grond spelen. Dus wij zagen er ook niks vervelends in, totdat het opviel dat haar gewicht zo achterbleef. En inderdaad zakken al haar broeken van haar dunne kippenbillen af :+

Enne, peutergedrag? Tsja, daar hadden we niet eens over nagedacht... Dit gaat dus langer duren dan we dachten :')
  woensdag 24 februari 2016 @ 20:28:53 #20
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160184526
Die driftbuien zijn herkenbaar dyre, het is de laatste tijd wat minder maar daarvoor was het meerdere keren per dag :') wel vervelend dat haar lijn zo afbuigt maar laat je niet gek maken door het cb! Zolang ze actief is en er Gezond uitziet... :)

En Lucas is idd motorisch wel sterk, zeker zijn fijne motoriek. Komt natuurlijk door het spelen met allerlei knopjes :+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_160186555
Het klinkt allemaal als 'normaal' voor mij, Dyre. In de zin van: avondeten dat er niet in gaat (maar het andere eten over het algemeen wel), de driftbuien en de frustratie. Het wordt altijd erg als typisch 'peutergedrag' gezien, maar I heeft er nu ze peuter is eigenlijk minder last van dan toen ze dreumes was. Ze eet nu ineens wel weer goed haar avondeten, ze kan steeds beter op een andere manier duidelijk maken wat ze wil (omdat ze steeds beter praat), waardoor ook de woede uitbarstingen minder heftig en lang zijn.

Dat van het gewicht is wel even schrikken natuurlijk, maar ja, zo'n afbuiging kan ook zo weer herstellen, en als zij zelf gewoon heel goed aangeeft dat ze niet meer hoeft en verder over de dag door toch aardig wat binnenkrijgt, lijkt me het niet echt reden om het als een probleem te zien. Je kunt natuurlijk eens wat andere dingen uitproberen wat eten betreft, of haar wat vaker de dingen geven waarvan je zeker weet dat ze het wel lekker vindt (pannenkoeken bijvoorbeeld?). En eieren, gekookt, gebakken, dingen waar lekker wat calorieën in zitten.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160188673
Ik weet niet of het praktisch kan, maar zou je misschien kunnen proberen om s middags warm te eten? Misschien is ze s avonds wel zo moe dat ze geen trek meer heeft?
pi_160190587
Ik zou me geen zorgen maken als jij denkt dat ze prima eet Dyre!
M'n peuter zit met z'n bmi op een zwaar ondergewicht. Maar als je ziet hoe die groeit en eet, dan maak ik me echt geen zorgen :')

Ik heb met Js morgen een afspraak bij de ha voor een vreemde harde "moedervlek?" en een check of hij alleen oostindisch doof is, of echt minder hoort...
Ik ben stiekem best zenuwachtig, stom he :@
pi_160195577
Lijkt me niet stom Loj, spannend hoor.. Toi toi toi!

Lucas had het gister fijn met de oppas! Eten, naar bed brengen en zelfs nog even troosten later op de avond ging super. En vandaag is hij vrijwel de hele dag met papa (en oma }:| :@ ) want ik ga voor een klus even opennaar naar 020 w/
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160195999
Succes vandaag Loj.

Dyre, herkenbaar wb de peuter/dreumesdrift. Saar maakt ook een sport van alles doen wat niet mag... :')
Wb eten geen tips... mijn kind is een kliko :P

Vanmorgen was saar in bed een leeuw aan het nadoen... hoor je dr brullen en aan zichzelf vragen wat de beesten doen... zo kan ze de poes ook... heel hard Maaaauw.
S. 2014
J. 2016
pi_160196325
Wat schattig GM!

Melba roept nu tegen elke lamp 'uit!' ofwel omdat hij uit is, ofwel omdat ik hem dan uit en aan moet doen :')

Onderweg naar kdv is het nu non-stop afwisselend UIT, ADEH (auto), en KAKAK (eend) dus J probeert nu boom aan het repertoire toe te voegen, voor de afwisseling :+
Kwak
pi_160196364
Ik vind dat kletsen van die kleintjes zo leuk. O+

Het is een soort geheimtaal die alleen de ouders begrijpen O+
S. 2014
J. 2016
  donderdag 25 februari 2016 @ 09:57:45 #28
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_160196760
Suzy roept nu vooral heel veel MIJN!!!! :'). Leuk, zo'n 2e kind zijn :P.

Eten is hier ook een klein drama, ze eet eigenlijk alleen droge pasta of droge rijst. Fruit eet ze ook slecht, alleen knijpfruit gaat er altijd wel in. Qua groenten was ze dol op doperwtjes en sperziebonen maar die liefde is ook over. We maken nu regelmatig een smoothie met fruit en yoghurt, dat vindt ze wel heel lekker. Ik ga ook maar eens proberen daar wat groenten in te verstoppen. Het blijft een beetje aanrommelen... Binnenkort CB, ben benieuwd naar dr stats. Het blijft een kleintje nl, ik heb laatst nieuwe broekjes maat 80 voor haar gekocht en die zijn eigenlijk nog een beetje ruim (ze is ruim 17 maanden nu).

Na weken van slechte nachten (en dan bedoel ik echt 3 of 4 x wakker) heeft ze vannacht EINDELIJK weer eens doorgeslapen. Dat doet een mens goed (zulke onderbroken nachten als je griep hebt zijn echt, echt, ECHT niet leuk) *O*. Ik voelde volgens mij ook een puntje van een kies onderin dus dat zou weer het een en ander verklaren misschien... Hopelijk was het niet eenmalig :+

Nog een klein foto'tje erbij:

pi_160196889
quote:
Binnenkort CB, ben benieuwd naar dr stats. Het blijft een kleintje nl, ik heb laatst nieuwe broekjes maat 80 voor haar gekocht en die zijn eigenlijk nog een beetje ruim (ze is ruim 17 maanden nu).
Ha nog zo'n kleintje. Mijn jochie van bijna 17 mnd heeft ook pas een paar nieuwe broekjes maat 80 gekregen, maar draagt over t algemeen nog makkelijk maat 74. Maar ben ook erg benieuwd naar lengte en gewicht. Heb wel het idee dat hij nu erg aan t groeien is.

vrolijke foto!
pi_160197033
oh en hier was hij vooral bezig met motoriek, lopen, "voetballen", klimmen, de bal overrollen, dat soort dingen. nu begint hij na een weekje goed ziek te zijn geweest met praten. hij kon al:
mama (zowel mama als papa)
aap (zijn knuffel is een aap)
aar (klaar met eten)

en nu zijn daar bijgekomen in een paar dagen:
apa (papa)
appel (appel, banaan, al het fruit eigenlijk)
auta (auto)
bap (lamp)
ut (uit)
ang (gang)
aeejen (aankleden: jas aan)
aass (laars)

Vooral die laatste drie zijn héél belangrijk, want hij wil de hele tijd zijn jas en laarzen aan (en liefst naar buiten).
Hij heeft nog wel een duidelijk voorkeur voor de a-klank..
  donderdag 25 februari 2016 @ 10:23:35 #31
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_160197153
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2016 10:07 schreef watmoetikkiezen het volgende:

[..]

Ha nog zo'n kleintje. Mijn jochie van bijna 17 mnd heeft ook pas een paar nieuwe broekjes maat 80 gekregen, maar draagt over t algemeen nog makkelijk maat 74. Maar ben ook erg benieuwd naar lengte en gewicht. Heb wel het idee dat hij nu erg aan t groeien is.

vrolijke foto!
Het wisselt wel weer erg per merk natuurlijk maar ze draagt idd bijvoorbeeld nog 2 Noppies (dat valt al niet eens groot) broekjes in mt 74. Shirtjes zit ze overigens wel goed in 80 nu. Maar als je bedenkt dat ze ooit eens een babysaurus was :')... Ze draagt sommige broeken nu al bijna een jaar :')



Dit broekje bijvoorbeeld draagt ze nu nog. Foto is van april vorig jaar :+
pi_160197224
Leuk om te lezen, al die verschillen!

Wij wachten nog op de praat-update ;) Alleen aaaaaaiiiii, daaaahaaa (met zwaais), duh en dah/djah/ja zegt-ie, verder niet. Begrijpt wel veel al gelukkig, dat is handig.

Motoriek gaat goed (lopen, dansen, vormenstoof prutsen enzo) en groei ook :+ Afhankelijk van het merk maat 80/86.

En nieuwste hit: soksloffen O+ En buiten z'n schoenen aan uiteraard.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160197689
Soesa, hier ook zo'n kleintje hoor. De hema 86 broeken moet ik nog omslaan (hij is 21 mnd) Maar eten doet hij als een bootwerker :') Fijn zo'n goede nacht!!

We gaan morgen op vakantie en ik heb toch nog wat korte broeken en tshirts van afgelopen zomer ingepakt, past volgens mij nog best :P

Succes bij de ha zo Loj :*

Gisteren zijn we gaan zwemmen en F moest daarna vertellen dat we van de 'gijbaan' af zijn geweest. Denk wel een keer of 6, hij bleef gaan O+ We moesten ook nog pasfoto's maken en dat ging niet van harte. Al bij binnenkomst overstuur, het duurde echt een minuut of 10. Echt bizar, dat soort buien heeft hij niet vaak. Wat het nu was wat het triggerde :? Foto is uiteindelijk gelukt, met rode wangen en waterige oogjes :+
pi_160199227
oh ja, vergat helemaal dees/die dat kan hij inderdaad ook al een tijdje zeggen.

dag zegt ie hier nog niet. Zwaaien doet hij wel, maar altijd pas als degene waar hij naar zwaait helemaal uit zicht is. Iemand nakijken en zwaaien tegelijk is blijkbaar nog teveel gevraagd.

Met 14 mnd was hij volgens het consultatiebureau niet gegroeid, wel zwaarder geworden: 74 cm lang en ik meen 8,7 kg. Maar het gaat goed qua ontwikkeling en eten dus ze maakten zich geen zorgen.
Eigenlijk zouden we met 18 mnd niet naar het consultatiebureau moeten, maar ik heb zijn bmr prik uitgesteld dus we gaan toch en dan meteen toch maar even meten en wegen. Ben benieuwd.
  donderdag 25 februari 2016 @ 15:43:34 #35
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_160204916
Wauw wat kan hij goed puzzelen Chanty (en voor zichzelf klappen O+)
Soesa blijhoofdje O+
wmik dat is al een lange lijst met woorden! Goed!

Achh Fazz wat een drama voor de foto, gelukkig is het toch nog gelukt ;)
Waar gaan jullie heen? Weer naar de andere kant van de wereld? :P
Hele fijne vakantie!!!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_160212080
Hier ook een kleintje! Ik zag bij het uitkleden dat zijn shirtje maat 68 was. :+. Hij draagt voornamelijk maat 74 nu, soms 80.

Ik ben kapot. :'). Ben alleen deze week en natuurlijk heb ik net nu lange dagen op het werk. I slaapt voor zijn doen prima, maar rond half 5 ('s nachts dus) is hij er wel klaar mee. Gelukkig vindt hij het dan ok om gewoon rustig bij mij te liggen in bed, maar slapen doen we dan niet meer.
Vanavond was ik onverwacht pas tegen half 7 thuis. (Dat leverde de ontzettend spannende combinatie van krieltjes en broccoli op...) Ik voelde me echt superrot dat I vandaag tien uur op de opvang heeft gezeten en ik had wat nare dingen op het werk, dus ik heb net een potje zitten janken. :@. Zaterdag komt Baard gelukkig weer thuis. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160214534
Oh jongens ik wat jullie kwijt! :o Dit topic was uit MyAT verdwenen, ik vond jullie al zo stil :')

Onze dreumes zit standaard 4 dagen per week 10 uur op de opvang DaD :@
pi_160215837
Melle zit ook standaard 9,5 uur, ik weet ook niet hoe we het anders zouden moeten klaren. Hij vindt het er vooralsnog reuze gezellig.

Maar zo'n week hakt erin DaD. Heb je volgende week vakantie, of al gehad? Ik had deze week namelijk... :*

Melba is al twee dagen in reservekleren thuisgekomen :') gisteren wegens modderspelen buiten (hoort er gewoon bij, gebeurt regelmatig) en vandaag wegens met zijn armpjes in t wctje plonzen :') viesnek!
Kwak
pi_160217473
Lucas zit er meestal 8-9 uur, maar dat is alleen maar omdat we 'm vanwege luxe werktijden altijd laat kunnen brengen, anders zou het langer zijn DaD. Maar dan nog: als het meer is dannormaal en moeilijke werkdingen en geen baard om het mee te delen snap ik dat het ff te veel werd :*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160222351
DAD, dat is ook echt zwaar zo. En als er dan op werk ook nog dingen zijn.. Denk aan jezelf en aan I. :* .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160222755
Fijn dat hij het leuk had bij de oppas JM! Heeft hij het ook leuk gehad bij opa en oma?

Een leeuw O+ Heb je al om een tijger gevraagd ;)

Knap hoor Kwak :)

En Soes, vannacht weer een doorslaapnacht gehad? hier ben ik alweer sinds 3 uur bezig met Js. Echt, wat zou ik toch fout doen :')

En wat een kleintjes. Js zit nu echt wel in 86... :o (broeken natuurlijk nog wel een klein stukje omslaan)

En wat veel woordjes watmoetikkiezen!

Oh, gewoon pasfoto's maken is de trigger Fazz ;) hier minstens een kwartier drama ;)

Fijn dat baard weer bijna thuis is DAD! Best zwaar zo :*
En m'n heren zitten 1 dag per week echt van half 8 tot 6 uur op het kdv. Vind het ook heel erg, maar het kan niet anders.

Oh en in reserve kleding terug? Ja bijna standaard hier :')

Bij de huisarts viel het mee :)
De moedervlek is een stuk huid dat ooit ontstoken is geweest en zal er vanzelf afvallen.
Js gaf een mooie demonstratie "doofheid". De ha begreep mijn oostindisch doofheid twijfel. Ook dat hij nog bijna niet praat en dat hij zo schrikt van harde geluiden zorgt ervoor dat ze hem een keer terug wilt zien als hij niet verkouden is....
Ik heb gezegd tot over 3 jaar :P

oh en Js slaapt nu net.... We wilden eigenlijk om 9 uur vertrekken (gaan een weekendje weg) het zal wel later worden :')
pi_160223245
Oh, dat is lekker een weekend ingaan Loj :O

DaD, fijn dat Baard weer bijna thuis is! Is hij wel iets leuks aan het doen?

Ik wil graag een garage kopen voor Stip z'n verjaardag, maar ik twijfel tussen twee. De een heeft een aansluiting zodat z'n rails eraan kunnen, maar de ander lijkt een mooiere lift en rijschans te hebben. Hij is helemaal gek op die oude Fisher Price garage en speelt op het kdv ook eigenlijk alleen met de grote garage.

Wat zouden jullie doen?

http://www.kadobos.nl/hou(...)nsluiting-treinrails

http://www.kadobos.nl/houten-garage-mentari-3300
pi_160223569
Ik zou de 1e doen,als hij wat ouder is kan hij daar met de treinbaan een heel tof traject mee maken. Uitbreidbaar dus itt tot die andere.
S. 2014
J. 2016
pi_160223594
Ik vind die eerste echt supermooi Dot O+ Maar ik ben geen jongetje van 2 dus ik heb er geen verstand van :P

Loj alweer zo'n nacht :{ Zouden eventuele gehoorproblemen ook niet aan moeilijk slapen gelinkt kunnen zijn?
  vrijdag 26 februari 2016 @ 09:25:19 #45
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160224105
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 februari 2016 08:04 schreef Dot. het volgende:
Oh, dat is lekker een weekend ingaan Loj :O

DaD, fijn dat Baard weer bijna thuis is! Is hij wel iets leuks aan het doen?

Ik wil graag een garage kopen voor Stip z'n verjaardag, maar ik twijfel tussen twee. De een heeft een aansluiting zodat z'n rails eraan kunnen, maar de ander lijkt een mooiere lift en rijschans te hebben. Hij is helemaal gek op die oude Fisher Price garage en speelt op het kdv ook eigenlijk alleen met de grote garage.

Wat zouden jullie doen?

http://www.kadobos.nl/hou(...)nsluiting-treinrails

http://www.kadobos.nl/houten-garage-mentari-3300
Peuter koos de garage met rails.

Wader heeft ook mooie grote garages die eventueel ook naar buiten kunnen.

Loj wat vervelend! Enig idee wat er mis was?

Gisteren is Frans voor het eerst in een open bedje naar bed gegaan. Hij is maar 1 keer uit bed gevallen. Niet minder wakker, dus dat was het probleem ook niet.. The search continues..
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160224182
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 februari 2016 09:25 schreef AwayTL het volgende:

[..]

Peuter koos de garage met rails.

Wader heeft ook mooie grote garages die eventueel ook naar buiten kunnen.

Loj wat vervelend! Enig idee wat er mis was?

Gisteren is Frans voor het eerst in een open bedje naar bed gegaan. Hij is maar 1 keer uit bed gevallen. Niet minder wakker, dus dat was het probleem ook niet.. The search continues..
Dus nu verwacht peuter binnen een week een garage? :D Ik neigde ook al naar de rails garage ja, juist idd omdat hij daar straks ook z'n trein aan kan koppelen. Die Wader garage vind ik iets te hysterisch :@ Zo'n houten garage vind ik net wat minder storend om in de woonkamer te hebben. *vtwonensnob *)

Hm, dat is wel balen. Ligt ie nog in een slaapzak? Stip heeft een eenpersoonsdekbed nu ipv een peuterdekbed, want hij gaat alle kanten op en dan is zo'n groot dekbed net wat handiger met weer pakken en onder kruipen. Hij heeft nu gewoon de helft van mijn seizoenendekbed.
  vrijdag 26 februari 2016 @ 09:42:04 #47
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160224395
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 februari 2016 09:30 schreef Dot. het volgende:

[..]

Dus nu verwacht peuter binnen een week een garage? :D Ik neigde ook al naar de rails garage ja, juist idd omdat hij daar straks ook z'n trein aan kan koppelen. Die Wader garage vind ik iets te hysterisch :@ Zo'n houten garage vind ik net wat minder storend om in de woonkamer te hebben. *vtwonensnob *)

Hm, dat is wel balen. Ligt ie nog in een slaapzak? Stip heeft een eenpersoonsdekbed nu ipv een peuterdekbed, want hij gaat alle kanten op en dan is zo'n groot dekbed net wat handiger met weer pakken en onder kruipen. Hij heeft nu gewoon de helft van mijn seizoenendekbed.
Ja dat wel :D . Hij had het er al over dat hij de garage op de hoge tafel ging zetten zodat Frans er niet bij kon :') .

Wader garage voor buiten he ;) . Staat overigens hier gewoon in de woonkamer. Ons huis is toch af en toe 1 grote hysterie :D .

Hm ik had voor Frans voor straks in het peuterbed wel een wollen deken, 1 persoons. Zou dat nu al kunnen denk je? Hij is 15 maand. Durf het nog niet zo goed aan merk ik.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160224618
Oh ja, dat is idd best een verschil met Stip die nu 23 maanden is. Wol ademt wel toch?
pi_160225011
Garages O+

Loj, pittige nacht weer dus! Fijn dat het plekje meeviel, hopelijk oortjes toch ook in orde! Lucas had het geweldig bij opa & oma, zoals altijd *; Ze zijn zo gek op elkaar!

Vanmorgen in z'n skipak op de fiets naar kdv gebracht; snot tot onder z'n kin maar de hele weg vrolijk zitten babbelen (duh, duh, duh, diediediedie, DUH! (Eendje) duhduh, diediedie!) Ik zat ook met een big smile op de fiets dus :D
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160229636
Leuk die garage-met-rails Dot! Onthou ik even voor over een paar maanden ;)

Loj, gelukkig ben je gerust gesteld bij de dokter. Fijn weekend weg, hopelijk met veel tijd om weer bij te slapen :*

DaD, hoe ging afgelopen nacht? Gelukkig is het al bijna zaterdag :*

Wij vertrekken later vanmiddag naar Vietnam, 3 weken vakantie *O* Zin in jongen 8-)
pi_160230222
Fijne vakantie Fazz
S. 2014
J. 2016
pi_160230280
Die bovenste garage is echt tof!

Fazz, wauw, wat gaaf. Heel veel plezier!

Bedankt voor jullie lieve woorden, gister. :*. I gaat normaal van 8 tot 16 naar de go (op maandag van 7:30 tot 16). Het was de bedoeling dat ik hem gisteren ook om 16 uur zou halen, maar het liep allemaal nogal uit. De go vond het geen probleem, I vond het geen probleem, ik voelde me klote. :'). I wilde gisteren ook alleen maar knuffelen en niet slapen. Vanaf 23 uur heeft hij tegen me aan geplakt op bed gelegen, maar we hebben allebei verder wel prima geslapen. :).
Vandaag ben ik vrij en volgende week is het vakantie, dus yay! Baard stapt over een paar uur weer in het vliegtuig en dan halen I en ik hem morgenvroeg van Schiphol. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160235443
Ik val even binnen:

OUD / (mini)meet topic!
  zaterdag 27 februari 2016 @ 06:30:56 #54
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_160251812
Wauw chanty wat kan L. Goed puzzelen.

Mooie kleine moppie van soesa O+

Fijn dat het niets was loj.

Dot ik zou ook voor de eerste garage gaan.

Fazzz fijne reis en fijne vakantie!

Jeeej baard weer thuis vandaag!

Razz, hoe is het met jou? Weer tot rust gekomen wbt verbouwingsstress?

En hoe is het met jullie Sq? Denk vaak aan jullie en je moeder maar weet niet of je het vervelend vind als ik het vraag.

Exode nog een hele late gefeliciteerd met B :@
pi_160254127
Garage is besteld! Met wat extra auto's erbij, waaronder een heuse ta-tu (=brandweerauto)

Wij hebben een luiedonderdag, want meneer werd om 4 uur helemaal doorgelekt wakker en sliep pas weer tegen 6 uur :O Toch die avondfles maar eens afbouwen...

Hoe was het ophalen DaD? Altijd zo fijn om iemand weer van het vliegtuig te halen O+
pi_160257674
Het ophalen was fijn. O+. Alleen jammer dat ik nadat I om 2:45u wakker werd niet echt meer heb geslapen. Het voelt alsof mijn huid het enige is wat ervoor zorgt dat mijn lijf nog rechtop gehouden wordt, want kracht en energie heb ik niet meer.
We hebben het Rijksmuseum nog bezocht en zijn nu weer onderweg naar huis. I vindt de trein de bom! O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160265771
Fijn dat jullie weer compleet zijn dad maar wat heftig van het slaapgebrek :*

Ik zag een gave garage voorbij komen!

Wij net terug van verjaardag van broer. Naar sealife geweest zoals voorgesteld en dat was super. Gedeeltijk zelf gelopen en draagzak en getild door man. De pier over geweest en over de boulevard gelopen O+ vanaf 10 uur tot 3 uur. Toen was hij stuk. Tram was ook leuk, eerste keer voor hem. Hij viel op het laatst in slaap tegen man aan. In de auto naar huis zo weg en na 2 uur in Friesland weer uit eten gegaan, ging prima. Wel enorme poep bij mijn broer gedaan :@ en schone romper en geurzakjes zaten niet in de luiertas :') Dus thuis meteen aangevuld en voortaan altijd schone romper mee, weer wat geleerd haha.
  zaterdag 27 februari 2016 @ 20:39:35 #58
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_160266424
Daaaar zijn jullie! Jullie waren uit myAt verdwenen :(.

DaD :* . Ik duim voor veel slaaps vannacht! En fijn dat je man weer thuis is :).

Hilmo klinkt als een leuke dag, op dat kakjepakje na dan ;).

Mooie garage Dot!

Zeg, volgens mij heeft Ingee inmiddels ook een echte dreumes? Congrats!

Fazz veel plezier!

Hier even kleine update na ab-gate. Deze ab was van een andere samenstelling als de vorige keer en heeft helaas enkel het effect gehad dat meneer 24/7 aan de diarree was ;(. Geen doorslaaps dus (en logisch natuurlijk).
Overmorgen de ha bellen hoe nu verder want, net wat DaD zegt, ik heb geen kracht, geen energie, helemaal niks meer. Alles gaat op de autopilot, zelfs nadenken is vaak nog te vermoeiend. Tel daarbij op dat Draak ook nog de hele week met hoge koorts thuis was en je kunt op 2 vingers tellen dat ik snak naar rust en slaap ;(.

[ Bericht 0% gewijzigd door NotTheSame op 28-02-2016 00:19:15 ]
pi_160270416
DaD, fijn dat jullie weer samen zijn! Nu lekker even goed de tijd voor jezelf pakken en goed rusten (makkelijk gezegd he :P).

Hilmo, klinkt als een fijne dag! Zo'n kakjepakje gaat maar 1 keer mis en daar leer je heel snel van ;)

NTS, wat waardeloos allemaal.... Hopelijk heb je wat aan de ha morgen :*

L zei vanmiddag ineens tijdens het spelen 'poep'. Nou roept ze wel vaker wat :+, dus ik zeg: Ojah? Poep in de broek? 'Ja!' zegt ze.
Nog steeds in de veronderstelling dat we een totaal willekeurig gesprek aan het voeren zijn loer ik even in haar pamper en inderdaad: poep :D Wat toevallig denk ik nog.

En vanavond hoor ik ineens een hele dikke wind :D 'Poep!' zegt ze weer :o En jahoor!
Ik onderschat die slimme meid echt O+
Misschien tijd om eens een potje te halen!
pi_160272120
Ja, ik ben ook al vaak tot de conclusie gekomen dat je die kleintjes eigenlijk voortdurend onderschat op deze leeftijd, omdat ze nu eenmaal nog beperkt zijn in hun communicatie, maar ze onthouden ook al veel. Vandaag zag I een vestje dat inmiddels te klein is geworden. Een meisje op het kdv had hetzelfde vestje. Ze hebben allebei dat vestje afgelopen zomer veel gedragen, daarna niet meer, dus het is zeker een half jaar geleden dat ze dat vestje heeft gezien bij het andere meisje. Maar ze zei meteen: "J.ill (= naam van het meisje) ook vestje!"

En vanavond kwam ik erachter dat I van het boekje van de vissen uit haar hoofd alle emoties kan benoemen die bij die vissen horen (deze is "dapper" die is "bedoefd" en dan gaat ze dat visje ook een kusje geven O+ .)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160272376
Ik haak ook weer eens aan. :)

Dyre wat knap van L dat ze dat al aangeeft. Wie weet vindt ze het potje wel heel cool. Het is in ieder geval het proberen waard.

Fazz wat heerlijk, 3 weken vakantie. Heel veel plezier in Vietnam!

NTS wat klinkt dat zwaar. :{ Hopelijk komt de huisarts met een goed plan, want ik kan me voorstellen dat het zo bijna niet vol te houden is.

Dot wat een toffe garage voor Stip!

Franny wat knap van I! Dat boek is leuk trouwens. O+ Wij hebben 'm ook weleens geleend bij de bibliotheek.

Bij ons gaat alles eigenlijk gewoon z'n gangetje. We zijn eindelijk een beetje van de virussen af dus we hebben weer twee vrolijke jongetjes in huis. Vandaag zijn we weer eens naar de dierentuin geweest en dat was echt een schot in de roos. Vooral S heeft zijn ogen uitgekeken. We zijn alleen al 1.5 uur bezig geweest bij de vissen omdat hij elk aquarium van boven naar beneden en van links naar rechts heeft bestudeerd. Ik vind het zo mooi om te zien dat hij daar dan helemaal in op kan gaan. Hij vertelt ook wat hij mooi vindt aan wat hij ziet en blijft wijzen en roepen. O+
We hadden de wandelwagen meegenomen, maar dat was eigenlijk niet nodig geweest, want T en S hebben gewoon 4 uur lang gelopen.. :o Ik had verwacht dat ze in slaap zouden vallen in de auto, maar ook dat gebeurde niet. We hebben de hele weg naar huis 3 aapjes/tijgers/leeuwen/zebra's/slangen *insert een dierengeluid* op de achterbank gehad. :D Dit was echt weer een dag ultiem genieten. O+
pi_160277276
Wat tof, wat gaan jullie kindjes hard! O+
En :* voor DaD en NTS met al het slaapgebrek, wat pittig zeg...

Hier zitten we echt in de overdag-beroerd-slapen, waarschijnlijk overgang van 2 naar 1 tuk, maar dat heeft hj nog niet in de gaten. Met wat geluk ( :') ) slaapt hij nu 2x 30 minuten ofzo, of 1x 45, en dat is écht te weinig }:| :X }) Hoop dat hij gauw in het 1x-een paar uur-ritme schiet, dit is even niet zo gezellig (en dan helpen 4 doorkomende kiezen ook niet echt mee..). Maaaaaar: vandaag ein-de-lijk onze housewarming! *O*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160279293
Housewarming! *O* veel plezier JM!

DaD en NTS -O- ik weet niet hoe jullie het doen. :* , meer heb ik helaas niet te bieden.

Hier eigenlijk byzonder weinig te melden :') as always. W wil niet meer lang in de wagen zitten helaas, zo snel ik in een winkel sta begint hij te kermen en wil eruit :') dus ik heb gisteren maar wat boeken online besteld, anders kom ik nooit toe aan het kopen van een boek voor mezelf. Eigenlijk bestel ik nu alles maar online. :').
Hij loopt hier nu al de hele ochtend kletsend rond te sjouwen met een paprika/kartonnen doos/deksel van zijn vormenstoof, terwijl hij maaaaamma maaaaaaaama zegt. O+ zo meteen naar bed en vanmiddag hopelijk lekker naar buiten, spelen!

Franny wat knap dat ze dat onthoudt! :o volgens mij onderschat ik W ook constant dan, als ik dit zo hoor.
pi_160283196
Mooi is dat he Franny, die wijsheid al van die kleintjes. Er komt zo sporadisch een woord uit, maar die woorden communiceren al zo veel! Ik zou daar echt een studie van willen maken, communicatie bij toddlers. Er gaat zo enorm veel schuil achter hun kleine actieve woordenschat. Om over nonverbale communicatie maar niet te spreken. O verbaast mij elke dag.

Ik zat maanden geleden in bad met O en toen kukelde er een shampoofles de badkuip in. Oh-oh, zeiden we allebei. Nu laatst zaten we weer samen in bad. O wijst naar de flessen en zegt: oh-oh!, ergo: weet je nog mamma, dat die flessen de vorige keer in de badkuip vielen? Zo enorm veel communicatie in twee geluidjes.

Nikki, klinkt als een heerlijke dag dierentuin <3 Leuk weer eens wat van je te lezen! Hoe gaat het met jou? Heb je het inmiddels kunnen accepteren, dat je die aandoening niet hebt?

Mariska, veel plezier met je housewarming!!

Dyre, tof is dat he! Ik vond het zo iets groots toen O dat aangaf, dat ze ging poepeh, of had gepoept :D
pi_160284177
Nikkibdat klinkt als een fijn dagje O+

Ook ik onderschatte Boaz geregeld. Dat deed/doe ik bij Djenna ook nog wel. Ik laaatvze nu vaker eerst zelf proberen en als het niet lukt help ik :)
pi_160290904
De housewarming was erg leuk! Mooi gespreid over de dag, leuke combi's van mensen, fijne kennismaking met een boel buren, mooie gesprekken :) En veel complimentjes over ons huis O+ Wel sneu met niks-was-goed-plak-piep-Lucas met z'n zere bakkesje...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160291181
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 18:24 schreef JufMariska het volgende:
De housewarming was erg leuk! Mooi gespreid over de dag, leuke combi's van mensen, fijne kennismaking met een boel buren, mooie gesprekken :) En veel complimentjes over ons huis O+ Wel sneu met niks-was-goed-plak-piep-Lucas met z'n zere bakkesje...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nee joh, als je alles had afgezegd was hij ws net zo piepesneu geweest :* Fijn dat het leuk was!

Melba is nu ook enorm pieperig, kiesjes in aantocht denk ik. En een sprong ofzo. Peuterbuien niet normaal (want papa moet gewoon begrijpen dat je de deksel van de hummus wilt. En jam en hummus op je brood. Tegelijk. En dat je naar buiten wilt zonder broek en schoenen. En dat de kleurtjes met de achterkant moeten kleuren. En dat je toch wel spijt hebt dat al je appel op de grond ligt nu. En
... :X )

Maar hij gaat nu ook zo hard met zijn taal en gebaren O+ en sinds vandaag is hij heel erg bezig met dat ik mama ben en papa papa is. En soms dat hij Medde is :+
Kwak
  zondag 28 februari 2016 @ 19:05:25 #68
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160291860
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 23:15 schreef Franny_G het volgende:
Ja, ik ben ook al vaak tot de conclusie gekomen dat je die kleintjes eigenlijk voortdurend onderschat op deze leeftijd, omdat ze nu eenmaal nog beperkt zijn in hun communicatie, maar ze onthouden ook al veel. Vandaag zag I een vestje dat inmiddels te klein is geworden. Een meisje op het kdv had hetzelfde vestje. Ze hebben allebei dat vestje afgelopen zomer veel gedragen, daarna niet meer, dus het is zeker een half jaar geleden dat ze dat vestje heeft gezien bij het andere meisje. Maar ze zei meteen: "J.ill (= naam van het meisje) ook vestje!"

En vanavond kwam ik erachter dat I van het boekje van de vissen uit haar hoofd alle emoties kan benoemen die bij die vissen horen (deze is "dapper" die is "bedoefd" en dan gaat ze dat visje ook een kusje geven O+ .)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat boek hebben wij uit de bieb, kuiken vond het bedroefde visje heel sneu, en zei met droef gezichtje dat hij het visje wilde het 'tuffen' (knuffelen) ;( O+.

Ik krijg het trouwens nauwelijks nog bijgelezen hier, zoveel te doen, zo weinig energie :'). We zijn allemaal afwisselend ziek geweest. En druk voor kuikens verjaardag; dinsdag mag hij trakteren bij de gastouder, woensdag is hij jarig en krijgt hij zijn 'grote' cadeau (een houten loopfiets), vrijdag gaat hij voor het eerst naar peuterdansles en zaterdag is het Grote Feest. Heb er wel zin in hoor, kuiken is er aan toe om jarig te zijn ;).
KuikenGuppy
  zondag 28 februari 2016 @ 19:08:10 #69
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160291924
Juf, heb je nog/al ergens foto's van je nieuwe huis? (Instagram?)
Wij zijn bijna klaar met de verbouwing en daarna wil ik me natuurlijk niet vervelen :+ dus heb alweer allerlei plannen voor de slaapkamer, de hal, nieuwe meubels, etc :X :'). En ik hou van binnenkijken bij andermans huizen O+.
KuikenGuppy
pi_160292218
Kuiken alweer 2 O+
S. 2014
J. 2016
pi_160292282
Paar op insta en een paar op fb Burd! En nog niet echt overzichtsfoto's, omdat nog niks helemaal af en netjes is en ik nogal een tut ben met foto's :P

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160294333
Ja, kuiken ook alweer 2! Veel plezier met alle festiviteiten, Burdie!
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160295066
Hoera we hebben een dreumes! *O*

Momenteel danst ze zwaar hyper door de kamer met haar nieuwe speels. Heftig hoor, jarig zijn.
  zondag 28 februari 2016 @ 20:51:46 #74
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_160295503
Ingee gefeliciteerd met je dreumes!! *O*
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_160296350
Gefeliciteerd Ingee *O*
S. 2014
J. 2016
  zondag 28 februari 2016 @ 21:37:59 #76
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160297355
Van harte inge O+ En S. Alweer twee :o
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_160298213
Ingee gefeliciteerd! *O*

Burd al bijna een peuter in huis. :o Wat gaat het hard hè.

JM, ondanks dat mini niet goed in zijn vel zat klinkt het wel als een fijne housewarming. O+

Kwak, hopelijk zit Melba snel weer iets beter in zijn vel. :*

Wij zijn vanmorgen bij de Polderbaan van Schiphol geweest om "tuigen" te kijken. Vliegtuigen dus. :D Het was heerlijk weer en T en S riepen na elk vliegtuig "meer, meer". Ik geniet elke keer weer van T en S die zo blij worden van vliegtuigen. O+

Over verjaardagen gesproken... T en S zijn bijna jarig en ik kan simpelweg geen cadeaus verzinnen. Ze krijgen een Puky loopfiets van mijn schoonvader en verder heb ik een paar smartgames spellen gevraagd en een houten hengelspel, daarnaast nog een Nijntje nachtlampje en toen waren mijn ideeën op. -O-
We hebben al zoveel speelgoed in huis dat ik echt niet zo weten wat ik nog meer zou moeten vragen. Probleem is dat we alles vaak ook nog dubbel of in ieder geval twee keer zoveel van iets krijgen, want tweeling. :X Kleine greep uit wat we al hebben: houten Ikea trein, houten puzzels, gewone puzzels, bambino loco, houten blokken, Ikea keuken met toebehoren, verkleedspullen, Toet Toet auto's, houten loopfietsjes, wheelybug, leesboekjes, Duplo trein/politie/brandweer/dierentuin, trampoline, zandbak, driewieler, houten loopfiets, waterbaan en nog van alles wat ik vergeten ben op te noemen. Kortom, genoeg om nu al door de bomen het bos niet meer te zien. Hebben jullie nog goede ideeën hoe ik de stroom aan cadeaus die ongetwijfeld gaat komen een beetje in goede banen kan leiden? :?

Room reactie even in spoiler i.v.m. offtopic. ;)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door _NIKKI_ op 28-02-2016 22:17:47 (typo) ]
pi_160298674
NIKKI

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_160299114
Wauw, wat knap Nikki en wat fijn voor je. _O_ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160299375
Inge gefelicitaart *O*

Nikki wat fijn dat het met jou ook zo goed gaat! En het klinkt idd zo dat jullie zwemmen in het speelgoed. Heel saai hoor ... maar bonnen voor hema/h&m voor kleertjes of ikea ofzo? Met het oog op de toekomst als ze naar een groot bed gaan? (Als ze dat al niet liggen)

Hier duurt het nog even tot augustus maar ook hier hebben we een shitload aan speelgoed. Dus misschien dat ik dan toch zo aso ga zijn (ik vind dat aso voor mijn gevoel) voor een kleine donatie aan de nieuwe slaapkamer van Boaz. Ik weet het anders ook gewoon niet ... :@

En wat blijft het toch lief en knus en fijn en gewoon O+ O+ O+ om naar je slapende prullie te kijken. Heerlijk tevreden duimpje in zijn mond en lekker in dromenland. Heb gewoon even 5 minuten sneaky naar hem zitten kijken vanuit de schommelstoel.. zo lief O+
pi_160299551
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 22:17 schreef Twinkle20 het volgende:
Inge gefelicitaart *O*

Nikki wat fijn dat het met jou ook zo goed gaat! En het klinkt idd zo dat jullie zwemmen in het speelgoed. Heel saai hoor ... maar bonnen voor hema/h&m voor kleertjes of ikea ofzo? Met het oog op de toekomst als ze naar een groot bed gaan? (Als ze dat al niet liggen)

Hier duurt het nog even tot augustus maar ook hier hebben we een shitload aan speelgoed. Dus misschien dat ik dan toch zo aso ga zijn (ik vind dat aso voor mijn gevoel) voor een kleine donatie aan de nieuwe slaapkamer van Boaz. Ik weet het anders ook gewoon niet ... :@
Ik vind nu al dat saar teveel troep heeft maar als ze 2 word krijgt ze natuurlijk weer speelgoed passend bij haar leeftijd....
Stel dat ukkie 2.0 ook een meisje is (wat ik wel erg denk) dan ga ik heel veel bonnen vragen aan kraamvisite.. :P
S. 2014
J. 2016
pi_160299846
Ja dat is het dus he .. Boaz heeft een grote zus dus we hebben ook veel speelgoed voor een tweejarige in huis. En een drieharige inmiddels.

Er zal vast wel een moment komen dat hij echt speelgoed krijgt wat alleen bij hem past en voor hem is. Maar het is nu toch vrij veel unisex spul allemaal. En hij sjouwt net zo hard met de poppen van Djenna rond :D .

Dus om nu weer houten puzzels te vragen of NOG een uitbreiding van de houten treinbaan of NOG meer duplo of NOG meer spullen voor in het keukentje.. ik vind dat een beetje zonde.

Ik verzamel soms ook speelgoed waar echt niet mee gespeeld wordt of waarvan ik denk dat het 0 waarde heeft en dan gooi ik dat op een besloten groep op facebook van mijn woonplaats. Er is altijd wel iemand die ik daar blij mee kan maken.
  zondag 28 februari 2016 @ 22:42:35 #83
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_160300587
Heeeh Hilmo.. wij waren zaterdag ook in Scheveningen! KOUD HÉ! :P
Fijn dat het zo goed ging heel de dag!

Nikki wat goed zeg!
En wat een leuk idee vliegtuigen spotten! Hier is Vic ook helemaal gek van vliegtuigen (speelgoed en ook als hij er eentje in de lucht ziet).

Burd veel plezier komende drukke week! :)

Medde O+ Hopelijk zijn de pieps snel weer over.

En tanden-pieps bij JM ook! Leuk van de housewarming!

DAD fijn dat ie weer terug is :Y

Room weet-je-nog-oh-oh O+

Dyre wat goed dat ze het al aangeeft! Potje inderdaad maar eens proberen :D

NTS :*

Fazz veel vakantieplezier!

Franny dat boek lijkt me echt leuk! *opnoteerd*

Scheveningen gisteren


Kinderboerderij vandaag
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_160300640
Dat is dus ook mijn probleem Twinkle. T en S hebben een grote zus die altijd heel erg verwend is met speelgoed, want eerste kleinkind, eerste kind, eerste nichtje. We hebben tot ze 4 jaar zijn echt meer dan genoeg staan.

Ik vind het inderdaad ook zonde om nog meer Toet Toet te vragen of nog meer Duplo etc. Kadobonnen is wel een goede tip. Ik had Hema en H&M al op mijn lijstje staan, maar Ikea nog niet.

Voor volgend jaar ga ik denk ik maar geld vragen voor een Blijdorp abonnement of iets dergelijks. Het is niet zo dat we daar zelf geen geld voor hebben, maar het is wel een mooie manier om de hoeveelheid cadeaus te beperken denk ik. :) Dit jaar hebben we net als vorig jaar een abonnement op Koningin Julianatoren genomen, dus Blijdorp moet daarom nog maar een jaartje wachten. ;)
pi_160301238
Zo, wij zijn weer thuis na een heerlijk spontaan en zoveel mogelijk mobielloos weekendje weg :)

Ik was ook voor de bovenste gegaan Dot O+ en heb de link zelfs opgeslagen :')

Zouden de slaapproblemen door Js z'n oortjes kunnen komen... Wie weet...
Maar peuter is pas met 27 maanden gaan doorslapen en kan nog niet alleen in slaap komen. We moeten er maar doorheen, ooit wordt t beter ;)
Ik had wel trouwens vandaag iets heel bizars.... Js deed een middagdutje en ik hoorde op een gegeven moment dat hij wakker werd en ging zitten. Dus ik naar z'n kamer, ik praat wat tegen hem, hij kijkt mij aan... Zegt "ba" terug, gaat weer liggen en slaapt door! Dus ik ga vanaf morgen z'n slaapzak maar eens weglaten... Wie weet is dat de oplossing (want ja, het slapen gaat hier nog steeds slecht).

Hoe ging t open bedje verder Away? Ik begin er ook steeds vaker aan te denken.

Fijne vakantie Fazz! Te cool! Ik wil ook weer ver reizen....

Weer lekker genoten met baard DAD? ;)

:* NTS! Sterkte en hopelijk kan de ha iets voor jullie betekenen!

Leuk hoor die housewarming. En weet je, je weet nooit met die dreumesjes hoe het gaat. Wel sneu :'( Js zit (voor m'n gevoel al een jaar :') ) op 1 slaapje... Dus geen overgang tips :')

Knap Dyre en knap Kwak :o

Gefeliciteerd Inge O+ , daar ben je dan ;)
En een bijna peuter bij Burdie :)

Fijn Nikki dat het beter met je gaat :*
Cadeaudrama is heel herkenbaar.... Ik heb vooral ook nog knutselspullen gevraagd, dat gaat er altijd snel doorheen. Verder geld (voor op de spaar), kleding of ons abbo op Blijdorp O+
Ze geven dan vaak aan dat ze geld geven niet leuk vinden en dan raadde ik aan om een klein autootje of kleurboek erbij te geven.
Maar cadeauverzinstress :(

Toffe foto's Rady!

Oh en morgen trouwens ziekenhuis hier... We gaan weer met Js naar het Sophia voor z'n teentje. Ik ben zo benieuwd of het eraf moet of zonder gevolgen kan blijven zitten! Als het goed is krijgen we morgen duidelijkheid! Alweer spannend ;)
pi_160309598
Wat lekker Loj, een weekendje weg!
Waarom denk je dat het door zijn slaapzakje komt, dat Js niet goed slaapt? Ik snap je gevolgtrekking niet helemaal maar sta voor alles open. :+.

En gezellig, mwah. Ik had vrijdagavond al keelpijn, zaterdag werd ik in de loop van de dag steeds zieker, en het is tot nu toe nog niet bepaald opgeknapt. Gelukkig kon Baard goed voor me zorgen. O+.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ingee, gefeliciteerd met R! *O*.

Nikki, wat geweldig dat het zo goed met je gaat. Je klinkt ook altijd zo lief over je mannen. O+.

Rady, wat een leuke foto's!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  maandag 29 februari 2016 @ 13:22:47 #87
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160312514
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 22:59 schreef Loj het volgende:
Zo, wij zijn weer thuis na een heerlijk spontaan en zoveel mogelijk mobielloos weekendje weg :)

Ik was ook voor de bovenste gegaan Dot O+ en heb de link zelfs opgeslagen :')

Zouden de slaapproblemen door Js z'n oortjes kunnen komen... Wie weet...
Maar peuter is pas met 27 maanden gaan doorslapen en kan nog niet alleen in slaap komen. We moeten er maar doorheen, ooit wordt t beter ;)
Ik had wel trouwens vandaag iets heel bizars.... Js deed een middagdutje en ik hoorde op een gegeven moment dat hij wakker werd en ging zitten. Dus ik naar z'n kamer, ik praat wat tegen hem, hij kijkt mij aan... Zegt "ba" terug, gaat weer liggen en slaapt door! Dus ik ga vanaf morgen z'n slaapzak maar eens weglaten... Wie weet is dat de oplossing (want ja, het slapen gaat hier nog steeds slecht).

Hoe ging t open bedje verder Away? Ik begin er ook steeds vaker aan te denken.

Fijne vakantie Fazz! Te cool! Ik wil ook weer ver reizen....

Weer lekker genoten met baard DAD? ;)

:* NTS! Sterkte en hopelijk kan de ha iets voor jullie betekenen!

Leuk hoor die housewarming. En weet je, je weet nooit met die dreumesjes hoe het gaat. Wel sneu :'( Js zit (voor m'n gevoel al een jaar :') ) op 1 slaapje... Dus geen overgang tips :')

Knap Dyre en knap Kwak :o

Gefeliciteerd Inge O+ , daar ben je dan ;)
En een bijna peuter bij Burdie :)

Fijn Nikki dat het beter met je gaat :*
Cadeaudrama is heel herkenbaar.... Ik heb vooral ook nog knutselspullen gevraagd, dat gaat er altijd snel doorheen. Verder geld (voor op de spaar), kleding of ons abbo op Blijdorp O+
Ze geven dan vaak aan dat ze geld geven niet leuk vinden en dan raadde ik aan om een klein autootje of kleurboek erbij te geven.
Maar cadeauverzinstress :(

Toffe foto's Rady!

Oh en morgen trouwens ziekenhuis hier... We gaan weer met Js naar het Sophia voor z'n teentje. Ik ben zo benieuwd of het eraf moet of zonder gevolgen kan blijven zitten! Als het goed is krijgen we morgen duidelijkheid! Alweer spannend ;)
Het open bedje gaat goed. Het helpt geen reet, maar terug in zn ledikant is ook niet nodig wmb.

Mooie foto's van V rady!

En knap dat die van jullie zo veel al begrijpen! Bij Frans praat ik veel al tegen een muur geloof ik :D .

Nikki *O* voor jou!

Leuk idee wel zo'n abonnement! Ik vraag meestal dagjes weg met die personen. En aan mensen die net wat verder weg staan wat kleins van max 5¤ :)
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160314779
*puf*
Zijdelings bijgelezen, maar verder even tot over m'n oren druk met sipsnotkiezenbeuhhuilmopper-uk. Eet slecht (huh?? :o ), slaapt beroerd (30-45 minuten per shift, ook vannacht..), huils ongeveer om de 5 minuten. Ik hoop dat m'n vrolijke smurf gauw weer terug is, dit ben ik niet gewend :X

Edit/updeet: het lijkt de goede kant op te gaan *O* Geen molletjes meer gehad sinds 9u vanmorgen, meer praatjes en minder pieps.

Loj, hoe ging het @ zkh vandaag?

[ Bericht 22% gewijzigd door JufMariska op 29-02-2016 17:47:16 ]
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160322438
Ai JM, -O- wat sneu voor je smurf en voor jou! Zulke korte slaaps zijn zo killing :'(.

Ingee gefeliciteerd! Zegt R al het alfabet op? :D

Ik zag ook nog mooie fotos van Vrolijke V, en dat Nikki het goed maakt *O* fijn!

Ohhh vandaag was het lekker warm jongens. Ondanks slaapweigeren overdag voor het eerst in forever (wtf??) Hebben we wel lekker buiten gespeeld, in de zon, zonder ijswind door de kleren. O+ MOAR graag.
pi_160323233
quote:
1s.gif Op maandag 29 februari 2016 19:53 schreef Crumpette het volgende:
Ai JM, -O- wat sneu voor je smurf en voor jou! Zulke korte slaaps zijn zo killing :'(.

Ingee gefeliciteerd! Zegt R al het alfabet op? :D

Ik zag ook nog mooie fotos van Vrolijke V, en dat Nikki het goed maakt *O* fijn!

Ohhh vandaag was het lekker warm jongens. Ondanks slaapweigeren overdag voor het eerst in forever (wtf??) Hebben we wel lekker buiten gespeeld, in de zon, zonder ijswind door de kleren. O+ MOAR graag.
Gaat nog moeizaam hoor! Tafels tot 10 daarentegen...

Ze is zo schattig bezig nu met haar popje die de speen in moet en net was ze onderweg met de kat in de poppenwagen. Stomme beest blijft gewoon liggen. O+

Maar ik moet even een dikke bijlees doen denk ik. :)
pi_160324055
Is je roodkapje al weer een jaar Inge :o nog gefeliciteerd! *O*

Wat ruk zo JM :* hopelijk zijn de kiezen dan snel door

En een :* voor de dames met regelmatige zware nachten
Hier ook nog steeds een meisje dat elke paar uur nog komt. Het scheelt dat ik nooit anders gewend ben sinds haar geboorte :+

Rady wat heb je toch een heerlijke jongen O+ O+

Nog een prettige vakantie Fazz! Ook al zit je er nu al een dag of 2 denk ik :P

Ohja zo lief als ze bezig zijn met hun pop hè Inge O+ vandaag moest Lou's pop ook een luier om, want "pop poep!!". En ze sjouwt ermee rond in de supermarkt O+
pi_160324642
Loj hoe ging het in het ziekenhuis vandaag?

Beterschap DaD!

JM wat rot dat je mini zich zo rot voelde. Hopelijk zet de stijgende lijn door en is hij snel weer helemaal de oude.

Ingee wat schattig dat de poes gewoon blijft liggen terwijl hij rondgereden wordt. O+

S doet aan rollenspellen. Hij speelt het liefst dat hij een baby is. Meestal doet hij dat als hij uit bad komt en afgedroogd moet worden. Dan krijgt hij een badcape op zijn hoofd en dan moeten wij hem als een baby naar het aankleedkussen brengen terwijl hij "baby, baby, meh meh" roept. ;') O+

Nog even een paar dierentuinfoto's van mijn bijna peuters.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_160325433
Kiek nou Nikki! O+

Loj hoe is het gegaan? Blijft het teentje gewoon behouden of ... ?

Abbo's zijn inderdaad ook wel een goed idee! Ook omdat we nu op 1 salaris moeten leven sinds begin deze maand, totdat ik weer aan het werk ga ergens december/januari volgend jaar. Hebben we ons op voorbereid hoor, dus het is wel te doen. Alleen die extraatjes zullen nu veel minder vaak voorkomen tijdelijk. Dus da's wel een idee ook!

Boaz zat toen straks bij mij op schoot en in zijn guitigheid gooit ie zijn hoofd ineens naar achteren ... Dus ik had een flinke tand door mijn lip want ik zag hem even niet aankomen :')

En mijn hazenslaapjesslaper presteerde het gewoon vandaag om van 12 - 16 uur te slapen? :o .. Wat de hek .. nog nooit meegemaakt! Maar misschien dat ie niet helemaal lekker is ofzo want zure luiers en zulks .. tandjes wellicht.
pi_160333420
Nikki, wat een stoere jongens heb je! En weer zo gegroeid, en nu ook bijna peuters.

Abonnement kan ik ook echt aanraden als je niet weet wat te vragen. Wij hebben een abonnement op Blijdorp en maken er veel gebruik van. Vorige week zijn we een ochtendje gegaan en toen hebben we eigenlijk alleen in Oceanium gezeten, waar I lekker rondstruinde en naar vissen en schildpadden keek, en wij kopjes koffie dronken. Ik was er zeer content mee. :P .

Verder sterkte met tandjesleed en hopelijk vandaag een betere dag JM.

Ik moet vandaag weer aan het werk en zit daar dan behoorlijk tegenaan te hikken; geen zin. Maar nu ik al een uurtje bezig ben mijn lessen voor te bereiden voor zo meteen vind ik wel weer heel erg leuk. Beetje haat-liefde relatie heb ik momenteel met mijn werk, geloof ik.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  dinsdag 1 maart 2016 @ 09:44:39 #95
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160334044
Melba huilt al drie kwartier non stop. :'( hij wil niet naar bed, wilde eerst per se ontbijtkoek, toen toch niet, toen moest er boter op, toen niet, toen pindakaas, toen niet, en toen was alles stom en nu staat hij weer bij mijn knie te dreinen.

Ik aai maar een beetje en laat hem wat gaan, want niks helpt. Wat een kutgevoel.
Kwak
  dinsdag 1 maart 2016 @ 09:57:52 #96
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_160334268
Vervelend kwak. Hier helpt in bad stoppen vaak (als hij dat leuk vind). Even afleiding en dan lekker warm het bed in.

Hier ook een dierentuinabonnement. Heerlijk! Je kijkt wat je wil en zolang het leuk is.
pi_160334303
Ooh vervelend kwak, en herkenbaar... Saar zit ook weer in een jengeljengeljankjengelfase... ik trek vaak dr jas en schoenen maar aan, even een rondje buiten lopen is altijd goed.
S. 2014
J. 2016
pi_160334363
Ja, water! Zag laatst dit plaatje en vond vooral het bad-stukje erg herkenbaar :)



Mijn meneer heeft ok geleerd, maar hij kan de k nog niet uitspreken dus alles is de hele tijd otee! :D

En het Oceanium is echt geweldig! Wij gaan er ook wel eens heen als het echt vies weer is en stormt, dan is er niemand en kan hij toch lekker rondbanjeren. De verzorgers komen dan ook vaak even babbelen. En anders misschien praktische cadeaus Nikki? Een nieuw bord of een stapel sokken? Op gegeven moment zijn ze toch een beetje klaar met uitpakken op deze leeftijd, dus dan hoeven ze zelf ook niet heel enthousiast te zijn over wat ze krijgen :+
pi_160334640
Al beter DAD?

Als ik zo hoor over dreumessen met een pop, moet ik ook nog een meisje! Hier alleen maar dino's die tegen de deuren aan worden geslagen enzo :P O+

Toffe foto's Nikki! Echt O+ voor Blijdorp. Wij komen er echt zo'n twee tot drie keer per maand :')

Ik vind de prijzen voor bijvoorbeeld een abbo op Blijdorp nog best meevallen. Met drie bezoekjes heb ik het er al uit (en ik ben slim geweest, heb m'n abbo verlengd vlak voordat m'n peuter drie werd, daardoor is hij nog een heel jaar gratis :) )

Oh zo herkenbaar Franny, hier ook een haat/liefde relatie met m'n werk. Tijdens de lessen geniet ik, maar daarna :'(

:* Kwak... Dat is zo rot.
Hier werkt even naar buiten gaan ook meestal wel (al heb ik dan de eerste paar minuten een huilend kind, maar daarna is het goed)

Js was 's middags al een paar keer zelf in slaap gevallen zonder slaapzak. Terwijl dat 's nachts al maanden geleden is :')
Maar de poging van vannacht is mislukt :')
Een van 23.00-00.10 sessie en een 3.25-5.45 sessie (oh en een peuter sessie erbij van 1.15-1.40 :O
Iemand een redbulletje in de aanbieding :P

Ze gaan in de zomer een stuk van z'n teentje verwijderen. Op de foto bleek dat er een zwevend botsplintertje in het extra teentje zit, die zeer waarschijnlijk anders ooit voor last gaat zorgen. Op zich is het een kleine ingreep, die ze bij ons gewoon met een verdoving zouden doen :)
Dus m'n zomervakantie staat bij deze volgepland ;) Eerst op vakantie en daarna de operatie bij Js en daarna mag hij twee weken het niet belasten en dus eigenlijk niet lopen :') Dat wordt nog wat ;)
pi_160334980
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 10:21 schreef Loj het volgende:
Al beter DAD?

Als ik zo hoor over dreumessen met een pop, moet ik ook nog een meisje! Hier alleen maar dino's die tegen de deuren aan worden geslagen enzo :P O+

Geen garantie vrees ik. Hier is dochterlief (peuter) wel fan van haar popje, moet ook overal mee heen (en popje praat terug met hoog stemmetje, zo schattig). maar verder is ze er niet lief voor ofzo. Wordt omhooggegooid (en dan piept popje dat t heus geen pijn deed) en er worden kunsten mee uitgehaald, hij zit meestal in haar broekzak of onder haar trui (draagdoek volgens haar) maar in een bedje stoppen, eten geven of kleertjes aandoen dat dan niet.
Dreumesjongetje is een stuk liever en zorgzamer voor zijn popje en aap (vooral voor aap). Die worden liefdevol in de wieg gesmeten en dan krijgen ze daarna het flesje op hun hoofd om te drinken. (ok, de fijne motoriek is er niet, maar het zorgzame wel).

Dat wordt een uitdaging het niet lopen na de operatie inderdaad, lijkt me kansloos met een dreumes. Wel jammer dat het teentje eraf moet.

Hier een abonnement op burgers zoo. Is inderdaad een aanrader. Vind het ook heerlijk dat je niet het gevoel hebt dat je alles moet zien en alles uit je kaartje moet halen, maar dat je ook prima een uur op een plek kan blijven en dan naar huis. We zien een andere keer wel weer iets anders..

[ Bericht 19% gewijzigd door watmoetikkiezen op 01-03-2016 10:48:55 ]
pi_160335233
oh en de nieuwe woordjesfase zet door, nieuw in dit theater:
oog: oog en euss: neus
ellpp? : help
die laatste is echt handig dat hij dat kan zeggen. bijvoorbeeld als hij met iets veel te zwaars in zijn handen staat en het bijna op zijn tenen laat vallen. of als hij geprobeerd heeft door de spijltjes van de stoel te klimmen en vastzit met zijn hoofd. Eerder ging hij dan gewoon heel hard huilen, maar nu komt er eerst een vragend ellp?
pi_160335301
hebben trouwens meer dreumesen dit: als L iets niet mag dan wordt hij boos. Dat uit hij door zo snel mogelijk naar iets hards te lopen (of door zijn knieen te zakken) en dan zijn voorhoofd ertegenaan (tegen de vloer) te bonken. Soms zo hard dat hij daarvan moet huilen, maar vaak valt het ook mee.
Heeft iemand een tip hoe we m dit af kunnen leren?
  dinsdag 1 maart 2016 @ 11:05:35 #103
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160335427
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 10:59 schreef watmoetikkiezen het volgende:
hebben trouwens meer dreumesen dit: als L iets niet mag dan wordt hij boos. Dat uit hij door zo snel mogelijk naar iets hards te lopen (of door zijn knieen te zakken) en dan zijn voorhoofd ertegenaan (tegen de vloer) te bonken. Soms zo hard dat hij daarvan moet huilen, maar vaak valt het ook mee.
Heeft iemand een tip hoe we m dit af kunnen leren?
Minder 'hard' nee zeggen.
Dus bijv. niet: "nee je mag geen pen" maar "eigenlijk is een pen niet voor kindjes, hier heb je een potlood. Zullen we daar samen even mee tekenen?"
KuikenGuppy
  dinsdag 1 maart 2016 @ 11:07:49 #104
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160335482
Kuiken mocht vandaag trakteren bij de gastouder O+.

KuikenGuppy
pi_160335637
Leuk Burdie!

Stip kan dat ook wel eens doen, maar hij zorgt er wel voor dat hij zichzelf geen pijn doet, dus dan ga ik idd ergens anders iets doen dat hij wel mag en vraag ik of hij mee komt doen. Als hij gewoon plat op de grond gaat liggen gaat vriend er wel eens naast liggen :') Kietelen en dan afleiden met het tofste autootje dat over je been kan rijden helpt ook wel. Al heb ik vanochtend wel alles uit de kast moeten halen om hem van de iPad af te krijgen. Hij bleef maar terug gaan naar de kast om hem te pakken en ik ben dat ding zo zat. We hebben de youtube app er al afgegooid, maar alsnog wil hij eigenlijk alleen daarop spelen als het even kan. En het liefst ook voor z'n neus bij het eten. Uhh, nee.
pi_160336102
Hoe is het vandaag met Lucas, JM?

Ai Loj, dat zal wel even pittig worden! En je nacht. ;(. En thanks for asking, ik ben nog lang niet beter, helaas. Heb nu vakantie en een to do list van hier tot Tokio, dus ik zit afwisselend rillend en zwetend van de koorts so's na te kijken. :'). Gelukkig had ik al geregeld dat I vandaag een dagje naar de go zou gaan. Ik wilde alleen ook wel graag even naar de kapper en zo, maar dat zie ik zo niet echt gebeuren.

Burdie, leuk hoor! O+. Wanneer is Kuiken precies jarig?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160336478
leuk Burdie, die traktatie.

We zeggen al niet erg vaak nee, maar af en toe mag iets gewoon echt niet (aan zusliefs haren trekken bijvoorbeeld). Het op de grond gaan liggen heb ik niet zo'n probleem mee. Peuter had en heeft dat ook wel eens. Het gaat me er echt om dat hij zichzelf pijn doet. Keihard zijn hoofd tegen de stalen kachel bijvoorbeeld (en daarna een ei op zijn hoofd, maar hij doet het dan gewoon de volgende keer weer). Hij is ook heel snel dus haast niet tegen te houden.
pi_160336526
DaD :o wut?? ziek, in je vakantie, werken? -O- :'( kan dat niet anders?

leuke traktatie burd!

Wij waren vanmorgen ontbijten bij de hema :) voor het eerst. Dik succes! Groot restaurant, W heeft lekker een halve croissant gesmikkeld en sap gedronken en vervolgens verhalen verteld aan andere dreumessen in het speelhuisje. Het moment dat hij weer begint weg te lopen is dan het moment om weer in te pakken :') maar het was fijn! Dank voor de tip Franny ^O^
pi_160336728
Dat is het onderwijs, Crump. :'). Waar je al je werk waar je tijdens je gewone werkweken niet aan toe komt doorschuift naar de vakanties. O+.

De HEMA is hier ook een succes! Die in het buurtwinkelcentrumpje hier heeft geen speelhuisje, maar wel genoeg bejaarden.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  dinsdag 1 maart 2016 @ 12:10:15 #110
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160336750
Bedankt voor het meeleven en de tips. We zijn naar buiten gegaan (de hele straat heeft hij zelf uitgerend) toen wilde hij geen hand geven bij de grote weg dus in de wagen gezet, extra groot rondje naar de winkel en boodschapjes gedaan. Samen naar de lunchroom bij de bakker, heeft water gedronken en gelikt aan een krentenbol :')

En nu net thuis eet hij drie boterhammen (zonder korst, korst is evil momenteel) 1 met leverpastei, 2 met samen een hele avocado en daarna nog een banaan :o hij had blijkbaar honger :')

Eens kijken of hij zo wil slapen

/dagboek
Kwak
pi_160337157
Korst is soberso evil kwak. Lekker gegeten dus! W rent in eerste instantie weg van mij als ik hem roep voor het eten als hij echt beretrek heeft :') dreumesen. Logischer kunnen we het niet maken. Wel grappiger. Fijn dattie goed gegeten heeft! En buite lopen is tof ja O+.
pi_160337177
DaD ik zou toch ernstig geneigd zijn tot het compenseren van deze zogenaamde zieke vakantiedagen door me ziek te melden wanneer de school weer start hoor :( lächerlich! En beterschap.
pi_160337209
Ik was met Saar ook even lekker naar buiten gegaan, dan loopt ze tegen iedereen te zwaaien en zegt tegen iedereen "dahag" incl zwaai. O+
Paar meisjes hier uit de buurt willen altijd kroelen met Saar, onderbreken ook echt hun spel om te kroelen O+
S. 2014
J. 2016
pi_160337427
Beuh DaD, wat balen.. En idd, het onderwijs equals werken buiten je uren :{
Hier heel erg de goede kant op! Gisteravond nog wakker geworden met koortswangetjes en duidelijk pijn, dus toch nog maar een keer pcm en extra knuffelen, daarna geslapen tot 5u, half 6, 6u en 7.45 :') En vanmorgen nog een tuk van 2u :o

En hoop dat het vanmiddag beter gaat Kwak!
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  dinsdag 1 maart 2016 @ 15:19:04 #115
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160341745
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 12:09 schreef DevilsAndDust het volgende:
Dat is het onderwijs, Crump. :'). Waar je al je werk waar je tijdens je gewone werkweken niet aan toe komt doorschuift naar de vakanties. O+.
Maar is het niet zo dat dit in stand gehouden wordt doordat iedereen het maar gewoon zo doet? Als je je werk niet binnen de X aantal uren kunt doen die in je contract staan, dan heb je te veel werk en geef je dat terug aan je leidinggevende. Tenminste, zo werkt het bij de rest van werkend Nederland :P.

Kuiken is morgen jarig, zaterdag feest ;).

Wij hebben geen ontbijtbare HEMA in de buurt ;( 't klinkt zo leuk!
KuikenGuppy
  dinsdag 1 maart 2016 @ 15:38:59 #116
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160342211
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 15:19 schreef Burdie het volgende:

[..]

Maar is het niet zo dat dit in stand gehouden wordt doordat iedereen het maar gewoon zo doet? Als je je werk niet binnen de X aantal uren kunt doen die in je contract staan, dan heb je te veel werk en geef je dat terug aan je leidinggevende. Tenminste, zo werkt het bij de rest van werkend Nederland :P.

Kuiken is morgen jarig, zaterdag feest ;).

Wij hebben geen ontbijtbare HEMA in de buurt ;( 't klinkt zo leuk!
In t onderwijs wordt er dan eigenlijk gewoon gezegd dat je te langzaam werkt. Zie maar dat je t af krijgt, je krijgt er normuren voor. Als je teveel werk hebt is de suggestie meestal dat je volgend jaar maar een kleinere baanomvang moet nemen :+
Kwak
pi_160342341
Mijn leidinggevende ziet me aankomen met mijn so's. :P. Maar het is zoals kwak zegt.

Een docente wiskunde heeft enige tijd geleden haar school aangeklaagd vanwege 'uitbuiting jegens de werkgever'. Zij besteedde ook, net als vrijwel elke andere docent, meer tijd aan haar taken dan dat ze ervoor vergoed kreeg. De rechter heeft haar ongelijk gegeven.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160342549
Onderwijsstress.. Herkenbaar! Begint voor mij gelukkig pas weer in september.

Oh jongens ik zit te bibberen. Spoiler voor info, want misschien te herkenbaar..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-03-2016 15:52:34 ]
  dinsdag 1 maart 2016 @ 16:00:37 #119
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160342776
Razz, dat is schrikken :o -O- :*.
Is er (behalve A) iemand bij je, of iemand die naar je toe kan komen? Lijkt me nu niet een fijn moment om alleen te zijn?
KuikenGuppy
pi_160342849
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 16:00 schreef Burdie het volgende:
Razz, dat is inderdaad schrikken :o -O- :*.
Is er (behalve A) iemand bij je, of iemand die naar je toe kan komen? Lijkt me nu niet een fijn moment om alleen te zijn?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_160342851
Oh Razz, wat naar!
  dinsdag 1 maart 2016 @ 16:08:52 #122
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_160342980
Razz! Jemig, wat naar! Wat een schrik. Hoe is het met de buren?

Ik gun je toch wel zo onvoorstelbaar veel rust he :*
  dinsdag 1 maart 2016 @ 16:13:36 #123
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160343080
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 16:08 schreef Tante_Soesa het volgende:
Ik gun je toch wel zo onvoorstelbaar veel rust he :*
Nou, dit he. Ik wens je nog een paar rustige zwangere dagen/weken toe. Een bevalling van 3x niezen en 't is voorbij. Een perfect mooie en gezonde baby die nooit huilt, goed slaapt, altijd vrolijk is en bloemetjes poept O+.
En daarna 20 jaar saaie burgerlijkheid :Y.
KuikenGuppy
pi_160343129
+1 op Soesa en Burdie. Razz toch, wat een schrik! :*.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  dinsdag 1 maart 2016 @ 16:19:26 #125
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160343194
Wat Burdie zegt :* , Razz.
Kwak
pi_160343213
Ahh thanks, lief van jullie O+ . Tussen alle hectiek door is ons leven gelukkig al erg saai. En het komende jaar hebben we geen zwangerschappen / verbouwingen / criminele activiteiten gepland. Gelukkig.
pi_160343571
Jeeeetje Razz :{ Dikke knuffel!!
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160343799
Jeetje razz wat schrikken! :o

Knuffel voor jullie :*
  dinsdag 1 maart 2016 @ 16:45:17 #129
149959 SQ
snelle trees
pi_160343882
Boh Razz ;( kan me voorstellen dat je daar helemaal van de wap van bent. Knuffel!

Verder verwaarloos ik jullie nogal, sorry :@ Ik ben meer op de achtergrond aanwezig, intensief meeleven lukt me even niet.

Ingee, gefeliciteerd met R! Eigenlijk was ze al even een dreumes, volgens mij ;)

En kuiken alweer bijna twee :o wat vliegt de tijd!

Dan had ik twee jaar geleden mijn eerste echo van Mauwtje :D
disclaimer
pi_160344328
Jeetje Razz wat eng... fijn dat je lief bijna thuis komt.

Kuiken bijna peuter *O*

SQ nooit sorry omdat je druk bent met je leven leiden ;) hoop dat alles goed gaat bij jullie en met mauwtje.

Mn meisje is zo lekker aan t keuvelen vanmiddag, we hebben samen hysterische cakejes gemaakt, samen dribbel gelezen (wonderlijk genoeg zijn de flapjes nog heel) en samen in de tent gezeten.. en ze knuffelt veel en kletst op haar manier hele betogen. En zodra ze muziek hoort gaat ze dansen. O+ O+ O+ en dan krijgen we er nog 1 O+ O+ O+
S. 2014
J. 2016
pi_160344524
Razz, wat een gedoe weer. ;( .

Ik heb dus tijdens mijn vakantie helemaal niks voor school gedaan. Ik heb nog wel toetsen liggen om na te kijken, maar ik doe dat gewoon niet in mijn vakantie. En ik leg dat mijn leerlingen uit, en als de schoolleiding wil weten waarom ik de toetsen nog niet heb nagekeken, dan leg ik ze dat ook netjes uit. Soms lukt het gewoon niet om op tijd iets af te hebben, Daar hebben mijn leerlingen ook wel eens last van, en mijn schoolleiding ook. :D . :P .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  dinsdag 1 maart 2016 @ 17:27:39 #132
344469 Amsel
zonder t
pi_160345054
Jemig Razz, dat is schrikken :o :o

Wij hebben sinds dit weekend een alarm in huis hangen. We hebben er uren over gedaan om het ding in te programmeren en ik snap het nog steeds niet helemaal en raak er gefrustreerd van :') Voelt ook heel overdreven om te hebben, maar er vinden in deze buurt de laatste tijd heel veel inbraken plaats dus we zijn toch maar overstag gegaan. Een echte roofoverval lijkt me doodeng :{
pi_160346193
Ach Razz, wat eng! Oh bah wat naar. Fijn dat de politie er zo lang is geweest. Misschien wel een invasie in je huis, maar fijn dat ze zo grondig werken.

Verder wat Burdie en Soesa zeggen. Ik hoop zo zo zo dat die bevallen een krampje en 3x niesen is, en dat je je bij wijze van spreken verveelt tijdens je verof. Het is je zo gegund :*
  dinsdag 1 maart 2016 @ 18:19:01 #134
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160346228
quote:
2s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 17:09 schreef Franny_G het volgende:
Razz, wat een gedoe weer. ;( .

Ik heb dus tijdens mijn vakantie helemaal niks voor school gedaan. Ik heb nog wel toetsen liggen om na te kijken, maar ik doe dat gewoon niet in mijn vakantie. En ik leg dat mijn leerlingen uit, en als de schoolleiding wil weten waarom ik de toetsen nog niet heb nagekeken, dan leg ik ze dat ook netjes uit. Soms lukt het gewoon niet om op tijd iets af te hebben, Daar hebben mijn leerlingen ook wel eens last van, en mijn schoolleiding ook. :D . :P .
Oh dat doe ik ook hoor! Zeker sinds Melle er is heb ik mijn vrije tijd echt heel erg nodig. Maar Burdies vraag ging over werk teruggeven, en dat gaat nu eenmaal niet.

ik zit wel met een dilemma, de collega die mij zo heeft laten zitten metfat project dat ik er ziek van thuis zat, gaat dus van de week praten met de directie omdat hij er meer uren voor wil. Of ik even wilde kijken naar wat hij voor conservatieve schatting van uren had gemaakt. Ik weet gewoon echt niet hoe ik dit kan aanpakken zonder enorme ruzie te veroorzaken, maar hij claimt nu bv ook dingen gedaan te hebben die ík gedaan heb...
Kwak
pi_160346281
He bah Kwak :{

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160346291
Jullie zijn toch twee volwassen mensen, Kwak? Heel simpel zeggen dat jij dat werk hebt gedaan. Niet over je heen laten lopen.

Razz joh het zit je niet mee ;( straks heb je hopelijk een modelbaby met alleen maar slaapjes en voeding, nul krampjes en een enorme roze wolk waar je met z'n viertjes op zit :*
pi_160346474
Eens met skittles. Gewoon zeggen hoe het is/was. Echt ruzie maken kun je toch alleen met medewerking van beide kanten :7 dus niet te veel mee laten slepen!
pi_160347000
O Razz :X
Ik zou 7 kleuren schijten in jouw situatie denk ik.

Kwak, ik zou het gewoon eerlijk aangeven hoe de vork in de steel zit. Dat hij erover gaat liegen is niet okay, toch? Als ie gewoon open kaart speelt is er geen vuiltje aan de lucht. Boontje komt om zijn loontje zou ik zeggen ...

En wat Crumpette zegt vind ik ook een goede ^O^
  dinsdag 1 maart 2016 @ 19:47:38 #139
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160348499
Punt is dat ik in het hele proces ook al een aantal keer heb aangegeven dat ik vond dat ik meer deed /hij te weinig deed, en hij heeft gewoon een bord voor zijn kop.

Het is mijn probleem vooral overigens dat ik snel emotioneel word in dat soort gesprekken. Omdr ik het lastig vind en omdat ik boos/gefrustreerd ben.

Maar goed, als ik hem morgen ergens zie (dat is altijd maar de vraag) dan zal ik hem er op aanspreken. Per mail krijg ik t vast niet goed uitgelegd.

Edit: ik baal dat ik hier nu al sinds gisteravond een knoop van in mijn maag heb, terwijl ik zo opgelucht was dat ik er vanaf was. Meh.
Kwak
pi_160348703
Ik zou als je er niet uitkomt samen of als een dergelijk gesprek misloopt, gewoon een momentje vragen met zijn drieen aan de persoon aan wie deze extra uren nu gevraagd worden. Diegene uitleggen hoe en wat met je stomme collega erbij, en daarna heb jij je deel gedaan en kan de stomme collega verder de boom in. Veel plezier met de stomme klus! :P

Wel logisch hoor, ik heb dat ook wel. En dan bereid ik me megagoed voor op zon gesprek en dan loopt het meestal nog weer heel anders. :') niet altijd slecht overigens!

JM, spannend! Komt vast goed :Y
pi_160348727
Kwak, herkenbaar van die knoop in je maag. Krijg ik ook altijd van zulke dingen.

Verder: eigenlijk heeft de schoolleiding je hier ongevraagd in betrokken. Hij heeft iets met hen uit te vechten en nu willen ze dat jij je daarover uitspreekt. Je kunt de bal ook terugkaatsen. Bijvoorbeeld door te zeggen dat ze best inzage kunnen krijgen in de uren die jij hebt gestoken in het project en hoe je die hebt besteed, maar dat jij je niet wilt uitspreken over zijn uren. Op die manier voorkom je dat jij echt een oordeel moet uitspreken over de vraag in hoeverre de uren die hij claimt terecht zijn of niet. Dat is namelijk helemaal niet jouw taak en ik vind dat ze jou en die collega ook niet zo moeten uitspelen, dat is niet erg handig. Je hebt je ook teruggetrokken uit deze taak toch? Dat was niet voor niets, en dat weet de schoolleiding toch ook?
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  dinsdag 1 maart 2016 @ 19:56:23 #142
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160348827
Ah razz wat eng. Dat is naast brand (en vogels :') ) echt een van mijn grootste angsten.

Wmik, Frans doet dat ook heel erg. Hij bonkt zelfs zn hoofd soms tot bloedens toe tegen een muur aan (wel zo'n muur met structuur). Afleiden helpt niet want meneer is dan boos. Sowieso is Frans wel redelijk agressief heb ik soms het idee.

Meneer is vandaag ook ziek. Koorts, veel huils en viel net in zn bed op mn hand in slaap. Morgen hopelijk weer beter.

Nikki wat een leuk duo is het toch O+ .

Kwak +1 op de rest.

Fazz ik ben echt zo benieuwd hoe jullie dat toch altijd doen zulke grote reizen (ik vraag wt als je terug bent nog wel een keer, neem aan dat je niet mee leest ). Ik raak al in de stress als we twee weken naar italie gaan.

En de rest ben ik al weer kwijt..
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  dinsdag 1 maart 2016 @ 19:59:31 #143
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160348934
quote:
2s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 19:53 schreef Franny_G het volgende:
Kwak, herkenbaar van die knoop in je maag. Krijg ik ook altijd van zulke dingen.

Verder: eigenlijk heeft de schoolleiding je hier ongevraagd in betrokken. Hij heeft iets met hen uit te vechten en nu willen ze dat jij je daarover uitspreekt. Je kunt de bal ook terugkaatsen. Bijvoorbeeld door te zeggen dat ze best inzage kunnen krijgen in de uren die jij hebt gestoken in het project en hoe je die hebt besteed, maar dat jij je niet wilt uitspreken over zijn uren. Op die manier voorkom je dat jij echt een oordeel moet uitspreken over de vraag in hoeverre de uren die hij claimt terecht zijn of niet. Dat is namelijk helemaal niet jouw taak en ik vind dat ze jou en die collega ook niet zo moeten uitspelen, dat is niet erg handig. Je hebt je ook teruggetrokken uit deze taak toch? Dat was niet voor niets, en dat weet de schoolleiding toch ook?
Nee de schoolleiding staat hierbuiten. Hij heeft een gesprek aangevraagd en wil nu dat ik zijn info bevestig. Zo'n bord voor zijn kop dus.

Ik ga idd mijn eigen uren nu terugrekenen, en zeggen dat ik het lastig vind me over zijn uren uit te spreken, maar wel dat ik er dingen tussen zie staan die hij volgens mij door mij heeft laten doen.

In word kun je zien hoe lang je aan een document gewerkt hebt schijnt. Ga ik eens naar kijken.
Kwak
pi_160349068
Oh Razz....
Gewoon :*

Hier de hele dag ook een hele verdrietige Js. Ook wat gekke vlekjes, dus heeft vast met elkaar te maken.
Vriendje en ik hebben bedacht om nig ff een week aan te kijken en anders de cosleeper weer van zolder te halen. Tussen ons in slapen vindt Js fijn, maar ons bed is echt te klein....

En nog een reactie op het onderwijs (dus in spoiler want off topic)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 1 maart 2016 @ 20:03:52 #145
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_160349091
Ik zag mooie mannen van rady en nikki voorbij komen O+

Razz, hoop dat het voor jullie nu de rest van het jaar wel klaar is :*

Kwak -O-

Jm :*
pi_160349320
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 19:59 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Nee de schoolleiding staat hierbuiten. Hij heeft een gesprek aangevraagd en wil nu dat ik zijn info bevestig. Zo'n bord voor zijn kop dus.

Ik ga idd mijn eigen uren nu terugrekenen, en zeggen dat ik het lastig vind me over zijn uren uit te spreken, maar wel dat ik er dingen tussen zie staan die hij volgens mij door mij heeft laten doen.

In word kun je zien hoe lang je aan een document gewerkt hebt schijnt. Ga ik eens naar kijken.
Aha. Ik zou als ik jou was gewoon je eigen uren opschrijven die je aan het project hebt besteed en hoe je die besteed hebt. En verder niets. Dan moet de schoolleiding zelf maar bekijken wat ze daarvan vinden en wat ze ermee doen. En die collega moet het ook verder zelf maar uitzoeken. Je bent hem niets verplicht, maar ik zou ook die confrontatie verder lekker niet aangaan. Jij hebt je uren naar waarheid opgeschreven en wat hij heeft opgeschreven is zijn eigen verantwoordelijkheid. Als het niet waar is en hij dus eigenlijk een leugenaar is: tja, jij hoeft hem niet te ontmaskeren toch? Zulke mensen vallen echt wel een keer door de mand. De uren van een ander 'bevestigen' kan sowieso eigenlijk niet, want je bent er nu eenmaal niet altijd bij als een ander aan het werk is voor iets.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  dinsdag 1 maart 2016 @ 20:13:47 #147
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160349391
Kwak, gewoon zeggen dat je daar geen zin in hebt, omdat jij dat project niet meer doet. Zou ik iig doen.
KuikenGuppy
pi_160349406
Kwak, zou je er wel zoveel werk van maken, helemaal in word gaan nakijken en narekenen? Het maakt toch weinig uit hoeveel uur die pannenkoek rekent voor werk dat hij niet heeft gedaan? Ik zou hem gewoon zeggen dat je het niet kunt onderschrijven.
  dinsdag 1 maart 2016 @ 21:38:37 #149
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160352339
quote:
2s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 20:11 schreef Franny_G het volgende:

[..]

Aha. Ik zou als ik jou was gewoon je eigen uren opschrijven die je aan het project hebt besteed en hoe je die besteed hebt. En verder niets. Dan moet de schoolleiding zelf maar bekijken wat ze daarvan vinden en wat ze ermee doen. En die collega moet het ook verder zelf maar uitzoeken. Je bent hem niets verplicht, maar ik zou ook die confrontatie verder lekker niet aangaan. Jij hebt je uren naar waarheid opgeschreven en wat hij heeft opgeschreven is zijn eigen verantwoordelijkheid. Als het niet waar is en hij dus eigenlijk een leugenaar is: tja, jij hoeft hem niet te ontmaskeren toch? Zulke mensen vallen echt wel een keer door de mand. De uren van een ander 'bevestigen' kan sowieso eigenlijk niet, want je bent er nu eenmaal niet altijd bij als een ander aan het werk is voor iets.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
netjes zo toch?

N.B. hij heeft 48 uur geschreven voor zichzelf en we kregen er elk 24 uur voor :')
Kwak
pi_160352441
Kwak, is dit niet motivatie voor hem om nog meer uren te vragen?

Edit: Ik bedoel *Let it go, let it gooooo*

Ben ik even blij dat ik niet in het onderwijs zit! Al doe ik ook mijn deel aan onbetaald overwerk wel.

Razz wat eng! :o
  dinsdag 1 maart 2016 @ 21:49:01 #151
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160352727
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 21:41 schreef ingee het volgende:
Kwak, is dit niet motivatie voor hem om nog meer uren te vragen?

Edit: Ik bedoel *Let it go, let it gooooo*

Ben ik even blij dat ik niet in het onderwijs zit! Al doe ik ook mijn deel aan onbetaald overwerk wel.

Razz wat eng! :o
ja, dat dacht ik ook later, maar hij weet echt wel wat voor dingen ik gemaakt heb en hij niet. denk eerder dat hij nu wellicht snapt waarom ik zo gestresst was vóór hij het ook werd, aan het einde :+. bespreek dit zelf ook nog wel even met de hem en daarna met de relevante mensen.

en daarna let it gooooo, promise.

Ik vind t zo leuk dat jij nu een dreumes hebt! O+ lieve roodkapje O+
Kwak
pi_160353395
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 maart 2016 21:49 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

ja, dat dacht ik ook later, maar hij weet echt wel wat voor dingen ik gemaakt heb en hij niet. denk eerder dat hij nu wellicht snapt waarom ik zo gestresst was vóór hij het ook werd, aan het einde :+. bespreek dit zelf ook nog wel even met de hem en daarna met de relevante mensen.

en daarna let it gooooo, promise.

Ik vind t zo leuk dat jij nu een dreumes hebt! O+ lieve roodkapje O+
Ja ik ooook! En ze heeft eindelijk een goede bijnaam. O+

Al mis ik mijn baby ook wel hoor! Lekker tutten en kirren en minipakjes.
pi_160354273
Tjee Razz wat een schrik. :{ Ik zal nooit begrijpen wat mensen bezielt die zulke daden plegen. Ze hebben echt geen idee wat ze de overvallen mensen aandoen. -O-

Kwak een heel net berichtje. Hopen dat het een eye-opener voor hem is en hij even goed nadenkt wat hij werkelijk gedaan heeft voor hij weer met uren in het rond begint te smijten. :*

Burd die traktatie! O+ Ik ga het idee heel brutaal van je pikken. Mijn S is namelijk gek op vissen, dus een traktatie als deze past helemaal bij hem. :)b

Crumpette tof hè dat ontbijten bij de Hema. Wij hebben het onlangs ook voor het eerst gedaan met T en S en het was een daverend succes.

JM je spoiler. O+

GM gezellig cakejes bakken met S. O+

Mijn jongens waren vanavond tijdens het avondeten weer supergezellig. Ze hadden weer praatjes voor 10. O+ We hebben afgelopen maanden best wat periodes gehad waarin we eerst zelf aten voor we T en S ophaalden van het kdv, simpelweg omdat we anders zelf niet aan eten toe kwamen door krijsende boze jongetjes. Nu is alles weer zo ontspannen, ze smeerden vanavond zelf hun broodjes (sort of) en zaten heerlijk te smullen. Zelfs met eten zijn die twee zó enorm verschillend. T stopt alles snel in zijn mond en is binnen no time klaar, terwijl S lekker de tijd neemt en tussendoor nog wat praat en echt geniet van het eten. Ik herken mezelf meer in T, maar zou graag iets meer S zijn als het om eten gaat. ;)
pi_160354907
Loj ik vind het echt rot dat jullie die druk allemaal ervaren. Maar ik denk dat het ook echt zo is. Misschien maar beter zo dat ik na de pabo niet het onderwijs ben in gegaan. Zou binnen no time knatsoverspannen zijn denk ik :X
Kan me ook altijd zo pissig maken als mensen verkondigen dat die leraren een luizenbaantje hebben met hun 12 weken vakantie bladiebla... nou ja je kent de vooroordelen vast wel.

Burd dat wou ik ook nog zeggen idd .. wat een toffe traktatie!
pi_160360253
Fijn Nikki, dat er weer meer rust is!

Onze heeft (na weer een door pieps onderbroken nacht helaas) net voor het eerst in dagen weer 's normaal gegeten *O* :Y) Bakje pap leeg in plaats van *insert voedsel* na 3 hapjes wegwuiven, goed teken denk ik!

Ik realiseer me wel dat ik met m'n paar slechte nachten wel een zeur ben tov een aantal van jullie met dit als standaard, sorry :@
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160360352
Idd Twinkle, en ik ben pas 30, met zoveel druk nog 40 jaar doorgaan gaat niet lukken. Ondanks dat ik echt best goed kan omgaan met druk.
Maar ik mis het leuke werk, leuke lessen voorbereiden en geven :)
Maargoed dat hoort ergens anders thuis ;)

Fijn dat hij weer wat heeft gegeten JM :) hopelijk gaat t snel beter!
En je mag best "klagen" over een paar slechte nachten hoor. Dat is toch ook zwaar :*
alleen toen m'n zusje laatst haar afspraak af zei omdat ze zo moe was, was ik wel geïrriteerd. Ze was boos geworden op haar zoontje (van 13 maanden) want hij was wakker geworden door een doorlekker. Toen was ze wel 20 min met hem bezig geweest en had ze hem daarna maar huilend weggelegd. En toen had hij ook nog 10 min gehuild! Dus ze was kapot...
Ik bedenk me nu, ik was misschien vooral verdrietig. Dat kind kon er toch niets aan doen dat hij was doorgelekt. En daarna laten huilen :'(
pi_160360629
Het gaat echt overal hetzelfde hè. :'). Ik heb ook een taak waarvoor ik 25 uren krijg. Daar zit ik nu al ver overheen en er moet nog zó veel gebeuren.

JM, rotnachten zijn gewoon rot! Loj, je zus. :'). :').
I was vannacht een aantal keer wakker (hij moest zo hoesten ;(), maar ik heb zelf voor het eerst in anderhalve week niet urenlang wakker gelegen. Ik zeg win!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160360637
Oh wat sneu Loj idd :{ .. Daar kan dat kind toch niks aan doen.
pi_160361251
Ik had het ook op de universiteit ja ~O> Vooral in de opdracht-inlever-weken, pfff... Nu noooooit meer overuren met een eigen bedrijf _O- :') Maar dat doe ik tenminste voor mezelf en mijn klanten O+

En Loj, je zus ;( Sneu, zo huilen..
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  woensdag 2 maart 2016 @ 09:37:20 #160
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160361276
Brrr razz wat eng. Hopelijk kon je een beetje voor slapen vannacht :*

JM spannend *O*

Kwak nette reactie, hopelijk reageert hij ook zo beschaafd terug.

Verder wel bijgelezen maar niet onthouden wat bij wie hoorde.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_160361330
Verder heb ik nog wel hoofd- en keelpijn, maar lijk ik verder koortsvrij te zijn. En drie dagen niet eten was blijkbaar precies wat ik nodig had om weer op het gewicht van voor de zwangerschap te komen. *O*. Als ik dat eerder had geweten...

En dan potverdorie nog steeds niet in mijn skinny's van die tijd passen, hè. }:| .
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  woensdag 2 maart 2016 @ 09:44:33 #162
149959 SQ
snelle trees
pi_160361373
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:40 schreef DevilsAndDust het volgende:
Verder heb ik nog wel hoofd- en keelpijn, maar lijk ik verder koortsvrij te zijn. En drie dagen niet eten was blijkbaar precies wat ik nodig had om weer op het gewicht van voor de zwangerschap te komen. *O*. Als ik dat eerder had geweten...

En dan potverdorie nog steeds niet in mijn skinny's van die tijd passen, hè. }:| .
Dat komt omdat je heupen breder worden na het baren, kun je afvallen wat je wil maar die botten blijven daar ;) #truestory.
disclaimer
pi_160361398
Ja ik weet het, ik ben duidelijk breder geworden.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160361410
Fijn DaD!
en ik zeg maar ff niks over de 2 broekmaten kleiner post-zwanger he? :X :+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  woensdag 2 maart 2016 @ 09:48:32 #165
149959 SQ
snelle trees
pi_160361430
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:47 schreef JufMariska het volgende:
Fijn DaD!
en ik zeg maar ff niks over de 2 broekmaten kleiner post-zwanger he? :X :+
Mja, kijk, ik ben ook tien broekmaten kleiner inmiddels, maar ik gok dat dat andere redenen heeft en dus niet echt vergelijkbaar in de situatie :P
disclaimer
  woensdag 2 maart 2016 @ 09:49:46 #166
149959 SQ
snelle trees
pi_160361450
Ooh en ik moet nog even Burdie feliciteren met d'r heuse PEUTER :D *O* O+
disclaimer
pi_160361457
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:48 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Mja, kijk, ik ben ook tien broekmaten kleiner inmiddels, maar ik gok dat dat andere redenen heeft en dus niet echt vergelijkbaar in de situatie :P
10 broekmaten?? Hoe doe je dat? Van maat 54 naar 36 ofzo...
S. 2014
J. 2016
pi_160361463
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:47 schreef JufMariska het volgende:
Fijn DaD!
en ik zeg maar ff niks over de 2 broekmaten kleiner post-zwanger he? :X :+
Uitzonderingen die de regel bevestigen :P
S. 2014
J. 2016
  woensdag 2 maart 2016 @ 09:50:37 #169
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160361464
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:44 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Dat komt omdat je heupen breder worden na het baren, kun je afvallen wat je wil maar die botten blijven daar ;) #truestory.
+1 ik kon mijn skinnys echt nog niet aan toen ik op mijn prezwangerschapsgewicht zat. Pas ver daaronder en dan zat het bij de buik nog strak in de avond. Gok dat ze na de volgende baarronde naar de kledingcontainer kunnen.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  woensdag 2 maart 2016 @ 09:51:44 #170
149959 SQ
snelle trees
pi_160361480
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:50 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

10 broekmaten?? Hoe doe je dat? Van maat 54 naar 36 ofzo...
Jeansmaten he, niet dameskledingmaten :P
disclaimer
pi_160361492
Jaaa, Burdie, gefeliciteerd met Kuiken! *O*.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  woensdag 2 maart 2016 @ 09:53:39 #172
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160361505
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:49 schreef Stormqueen het volgende:
Ooh en ik moet nog even Burdie feliciteren met d'r heuse PEUTER :D *O* O+
O+ echt he! Hij is zo groot ineens O+.
KuikenGuppy
pi_160361591
Een peuter! *O* Wat klinkt dat al 'oud' ineens :D
pi_160361659
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:51 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Jeansmaten he, niet dameskledingmaten :P
Ik las je bericht in lif.. gefeliciteerd! Lekker bezig *O*
S. 2014
J. 2016
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:12:44 #175
149959 SQ
snelle trees
pi_160361756
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:05 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

Ik las je bericht in lif.. gefeliciteerd! Lekker bezig *O*
Ja, ben wel blij da'k na tien jaar eindelijk van dat overgewicht af ben.
Ik heb een jaar geleden ook heel streng tegen mezelf gezegd dat ik pas weer zwanger mocht worden als ik onder de 70 zou wegen. Nu ben ik daar (bijna) en wil ik eerst even een zomer van mijn lichaam genieten voor ik het weer dik maak _O-
disclaimer
pi_160361789
Gefeliciteerd met je peuter Burdie *O* O+

Ik kwam zaterdag tot de ontdekking dat ik ondertussen ook 3 jeansmaten kleiner zou kunnen :X (wist niet eens dat die maat bestond). Ooit komen er hopelijk weer kilo's bij.

als niet gebroken nachten daar aan bijdragen dan lijkt het begin in aantocht. De afgelopen twee weken totaal vijf hele nachten; dat is meer dan de 21 maanden ervoor bij elkaar.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_160361890
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:12 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Ja, ben wel blij da'k na tien jaar eindelijk van dat overgewicht af ben.
Ik heb een jaar geleden ook heel streng tegen mezelf gezegd dat ik pas weer zwanger mocht worden als ik onder de 70 zou wegen. Nu ben ik daar (bijna) en wil ik eerst even een zomer van mijn lichaam genieten voor ik het weer dik maak _O-
:D snap ik wel. Ik was nog dik dus dacht nou daar kan best nog wat bij :+ :') ik heb echt de afvalmotivatie van een lijk :P
S. 2014
J. 2016
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:25:50 #178
149959 SQ
snelle trees
pi_160361919
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:24 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

:D snap ik wel. Ik was nog dik dus dacht nou daar kan best nog wat bij :+ :') ik heb echt de afvalmotivatie van een lijk :P
is ook niet makkelijk om die knop echt om te krijgen, maar als je 'm hebt dan lukt het goed!
Och, jij kan nog even een tijdje legitiem uitdijen, ook niet verkeerd ;)

Kursor, dat klinkt niet prettig nee. Is die verantwoordelijkheid iets wat je vooral zelf voelt of wordt dat ook door anderen opgelegd? :*
disclaimer
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:32:19 #179
149959 SQ
snelle trees
pi_160362007
Ik heb nog een vraagje trouwens, heeft iemand tips voor (kinder)bordjes met de volgende kenmerken:

- Opstaande rand / verdiept (zodat het eten er minder makkelijk af wordt geveegd)
- Wit! Zonder opdruk! (zodat ze niet steeds de poes gaat zoeken in plaats van te eten :'))
- Magnetronbestendig (ik kook altijd maaltijden vooruit)

Onbreekbaar is geen vereiste, maar wel dat ze klein genoeg zijn. Ik heb prachtige diepe borden maar die hebben een diameter die ver over het blad van de kinderstoel heen gaat :')
disclaimer
pi_160362036
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:25 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

is ook niet makkelijk om die knop echt om te krijgen, maar als je 'm hebt dan lukt het goed!
Och, jij kan nog even een tijdje legitiem uitdijen, ook niet verkeerd ;)

Kursor, dat klinkt niet prettig nee. Is die verantwoordelijkheid iets wat je vooral zelf voelt of wordt dat ook door anderen opgelegd? :*
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat ontzettend goed gedaan SQ! Ik lees met een schuin oog mee in dieet en je bent echt een voorbeeld (ik gebruik de adviezen daar ook ;)).

En GM nog van harte *O*. Ik hoop voor je dat je lijf het je deze keer wat makkelijker maakt :*.
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:36:20 #181
149959 SQ
snelle trees
pi_160362061
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:34 schreef Kursor het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat ontzettend goed gedaan SQ! Ik lees met een schuin oog mee in dieet en je bent echt een voorbeeld (ik gebruik de adviezen daar ook ;)).

En GM nog van harte *O*. Ik hoop voor je dat je lijf het je deze keer wat makkelijker maakt :*.
Jij hoeft toch heul niet af te vallen! :D

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
disclaimer
pi_160362066
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:32 schreef Stormqueen het volgende:
Ik heb nog een vraagje trouwens, heeft iemand tips voor (kinder)bordjes met de volgende kenmerken:

- Opstaande rand / verdiept (zodat het eten er minder makkelijk af wordt geveegd)
- Wit! Zonder opdruk! (zodat ze niet steeds de poes gaat zoeken in plaats van te eten :'))
- Magnetronbestendig (ik kook altijd maaltijden vooruit)

Onbreekbaar is geen vereiste, maar wel dat ze klein genoeg zijn. Ik heb prachtige diepe borden maar die hebben een diameter die ver over het blad van de kinderstoel heen gaat :')
Misschien van Mepal bij een outdoor/kampeerzaak. Alleen magnetronbestendig weet ik niet :D
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:38:03 #183
149959 SQ
snelle trees
pi_160362082
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:36 schreef Kursor het volgende:

[..]

Misschien van Mepal bij een outdoor/kampeerzaak. Alleen magnetronbestendig weet ik niet :D
Ja, aan zoiets zat ik ook te denken. Al heb ik misschien liever aardewerk / porselein omdat het eten daar sneller op afkoelt (mijn teergevoelige prinses doet bij een fles van 37,5 graden al alsof ze levend verbrandt :'))
disclaimer
pi_160362092
Wij hebben de borden van de ikea (die zijn niet wit, maar voldoen verder aan alle eisen)..

of deze:
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:42:09 #185
149959 SQ
snelle trees
pi_160362128
Natuurlijk, IKEA 8)7 Ik denk daar dan weer niet aan.

http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/60318939/

Perfect!

Ik vond deze mooier:



edoch:

quote:
Gemaakt van de mooiste kwaliteit beenderporselein. Het bord is zeer dun en fijn...
misschien is dat te veel goden verzoeken. :')
disclaimer
pi_160362153
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:34 schreef Kursor het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat ontzettend goed gedaan SQ! Ik lees met een schuin oog mee in dieet en je bent echt een voorbeeld (ik gebruik de adviezen daar ook ;)).

En GM nog van harte *O*. Ik hoop voor je dat je lijf het je deze keer wat makkelijker maakt :*.
Dank je :*
S. 2014
J. 2016
pi_160362165
ok, lees dat je liever porselein hebt, dan geen idee...

Verder reuze knap van het afvallen!

Ik ben er (nog) niet aan begonnen. Durf ook niet goed, want als ik naar mijn moeder kijk is ze eigenlijk van elke afvalpoging alleen maar dikker geworden. Zelf krijg ik ook altijd onmiddellijk honger als ik alleen al denk aan afvallen. (Misschien nog maar een kindje nemen, van zwanger zijn word ik namelijk wel dunner (na bevallen dan he) bij elk kind 5 kg eraf dus 10 totaal nu). Borstvoeding helpt dan weer geen steek..
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:50:49 #188
149959 SQ
snelle trees
pi_160362240
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:45 schreef watmoetikkiezen het volgende:
ok, lees dat je liever porselein hebt, dan geen idee...

Verder reuze knap van het afvallen!

Ik ben er (nog) niet aan begonnen. Durf ook niet goed, want als ik naar mijn moeder kijk is ze eigenlijk van elke afvalpoging alleen maar dikker geworden. Zelf krijg ik ook altijd onmiddellijk honger als ik alleen al denk aan afvallen. (Misschien nog maar een kindje nemen, van zwanger zijn word ik namelijk wel dunner (na bevallen dan he) bij elk kind 5 kg eraf dus 10 totaal nu). Borstvoeding helpt dan weer geen steek..
ligt er aan hoe je afvalt. Na (crash)dieten komen de meesten wel weer hard aan (been there done that several times) maar als je je levensstijl duurzaam aanpast kan het heel goed blijvend zijn :Y

Kinderen krijgen om het afvallen klinkt een beetje contraproductief :+ :D
disclaimer
pi_160362255
haha het leek me ook niet écht de oplossing nee..
pi_160362256
Burdie je kuiken 2!! *O*

IKEA hier ook handigste. Die rand is prima werkbaar.
En voor afkoelen zorg ik dat ik meneer zijn bord vast 5 minuten vantevoren klaarmaak op het aanrecht en ons eten nog even warmhoudt in de pannen op het fornuis.
Als alles op tafel staat is eten eten eten!
En zodra dat niet meteen is krijg ik drama :(
  woensdag 2 maart 2016 @ 10:53:32 #191
149959 SQ
snelle trees
pi_160362275
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:52 schreef BlueEyes het volgende:
Burdie je kuiken 2!! *O*

IKEA hier ook handigste. Die rand is prima werkbaar.
En voor afkoelen zorg ik dat ik meneer zijn bord vast 5 minuten vantevoren klaarmaak op het aanrecht en ons eten nog even warmhoudt in de pannen op het fornuis.
Als alles op tafel staat is eten eten eten!
En zodra dat niet meteen is krijg ik drama :(
ja dat inderdaad :D. Zodra ze het bord ziet gaat het luchtalarm af en dat stopt pas als ze mag aanvallen _O-
disclaimer
  woensdag 2 maart 2016 @ 11:18:38 #192
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_160362682
Burdie gefeliciteerd!

En Sq wat superknap dat je zoveel afgevallen bent!
pi_160363661
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:50 schreef Chanty het volgende:

[..]

+1 ik kon mijn skinnys echt nog niet aan toen ik op mijn prezwangerschapsgewicht zat. Pas ver daaronder en dan zat het bij de buik nog strak in de avond. Gok dat ze na de volgende baarronde naar de kledingcontainer kunnen.
Mijn heupem zijn idd zeker breder na de 1e zw.schap maar zelfs na Boaz kon ik mijn eigen broeken na een tijdje weer aan, die ik ook aan kon voordat ik uberhaupt zwanger was van Djenna. Dus er is hoop!
pi_160364000
Ik pas nog steeds een skinny jeans die ik heb gekocht toen ik nog in de 4e klas op de middelbare school zat :+ met een sexy muffintop en flupje als ik ga zitten O+

+1 op Blue qua afkoelen van het eten. Alleen gooi ik het eten gewoon op het blad van de eetstoel, want een bord gaat binnen 10 seconden omgekiepert op haar hoofd.
pi_160364056
*gnorf* bord visual :') _O-
pi_160364235
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 09:44 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Dat komt omdat je heupen breder worden na het baren, kun je afvallen wat je wil maar die botten blijven daar ;) #truestory.
Mijn botten gingen weer terug na een tijdje! Toen paste ik wel weer in al mijn oude broeken, maar al die lage modelletjes kunnen natuurlijk alsnog niet meer met een mama-pooch, dus ze werden alsnog vervangen voor mid- en highrise broeken :'). Die nu weer in de kast liggen tot mid 2017 gok ik :').

Kursor, het klinkt behoorlijk intensief -O- ik zou vooral opperen iets te laten vallen ergens, maar ik weet niet of dat tot de opties behoort. Gaan de kindjes wel eens uit logeren? Is hier en daar een nacht te winnen op die manier?

En burd gefeliciteerd met je kuiken!! *O*

Wij gingen vanmorgen naar de kinderboerderij waar W kippen achterna heeft gezeten :D ze lopen los. En het varken was ook heel indrukwekkend! Zeker voor herhaling vatbaar.
pi_160364413
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 12:26 schreef Crumpette het volgende:
*gnorf* bord visual :') _O-
Oudje van 8 oktober :P
pi_160364688
Classic O+

Razz hoe is het met jou vandaag? Is de rust terug in huis nu?
  woensdag 2 maart 2016 @ 13:00:07 #199
149959 SQ
snelle trees
pi_160364844
Louvark O+
disclaimer
  woensdag 2 maart 2016 @ 13:01:56 #200
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160364878
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 12:24 schreef Skittles het volgende:
Ik pas nog steeds een skinny jeans die ik heb gekocht toen ik nog in de 4e klas op de middelbare school zat :+ met een sexy muffintop en flupje als ik ga zitten O+

+1 op Blue qua afkoelen van het eten. Alleen gooi ik het eten gewoon op het blad van de eetstoel, want een bord gaat binnen 10 seconden omgekiepert op haar hoofd.
Bij mij geldt dus dat een broek niet past zodra er ook maar iets overheen hangt :@

Lucas maakte net een radslag achterover van de trap. Gelukkig ving ik hem goed op voor hij nog verder kon vallen. Geen schade alleen schrik.

En hij zegt eindelijk ook papa O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  woensdag 2 maart 2016 @ 13:05:35 #201
149959 SQ
snelle trees
pi_160364965
Oh, mijn standaard is idd lager. "Knoop kan dicht" = past.
disclaimer
pi_160364982
Burd! Gefeliciteerd! Ik zie je bij de peuters :)

Argh Kurs :*

Hier worden er wel borden gebruikt, maar die eindigen standaard op de grond ;) maar pas als Js geen trek meer heeft, dus t valt mee! vanochtend had ik hier twee boze heren die aan het gillen waren. Torn ik vroeg of ze daar mee op konden houden vroeg m'n peuter of hij dan z'n muisjes op de grond mocht gooien... Een keer raden wat m'n heren daarna deden ;) stofzuiger is m'n beste vriend O+

Kledingmaten... Hmz... In m'n studententijd van 50 kg naar 57 kg gegaan. Na m'n eerste zwangerschap naar 62 kg en nu op 67 kg.
Rond de 60 kg zou ik wel kunnen waarderen ;) maar misschien moet ik dan eerst eens weer gaan sporten :')
En lage broeken gaat het nooit meer worden, m'n flappie O+
pi_160365832
Mijn kast puilt uit van de lage skinnyjeans die ik vast ooooooit weer passen ga als ik weer weeg wat Sq nu weegt O+

Ooit, 2020 ofzo :')
  woensdag 2 maart 2016 @ 13:51:53 #204
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160366058
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 13:01 schreef Chanty het volgende:

[..]

Bij mij geldt dus dat een broek niet past zodra er ook maar iets overheen hangt :@

Lucas maakte net een radslag achterover van de trap. Gelukkig ving ik hem goed op voor hij nog verder kon vallen. Geen schade alleen schrik.

En hij zegt eindelijk ook papa O+
Bij jou kan er niks overheen hangen :P .

Mijn buik is wat dikker dan mijn benen en kont, als ik dan grotere broeken haal, zakken ze van mn kont/flodderen om mijn benen.

Maar och, als ik gewoon sta is er niks aan de hand :D .

Is meneer al bekomen van de schrik?

Burd gefeliciteerd met kuiken!

Hehe loutje O+ .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  woensdag 2 maart 2016 @ 13:52:04 #205
149959 SQ
snelle trees
pi_160366063
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 13:42 schreef BlueEyes het volgende:
Mijn kast puilt uit van de lage skinnyjeans die ik vast ooooooit weer passen ga als ik weer weeg wat Sq nu weegt O+

Ooit, 2020 ofzo :')
Ga je nog voor drie kids er bij ja?
disclaimer
pi_160366072
quote:
1s.gif Op woensdag 2 maart 2016 13:01 schreef Chanty het volgende:

[..]

Bij mij geldt dus dat een broek niet past zodra er ook maar iets overheen hangt :@

Lucas maakte net een radslag achterover van de trap. Gelukkig ving ik hem goed op voor hij nog verder kon vallen. Geen schade alleen schrik.

En hij zegt eindelijk ook papa O+
Als ik sta is er niks overheen. Zittend niets over m'n broekrand is na de zwangerschap impossibruh met een mini loshangend flubbertje :+

Papa O+
pi_160366103
quote:
12s.gif Op woensdag 2 maart 2016 13:52 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Ga je nog voor drie kids er bij ja?
Ik wacht gewoon op jou om weer samen te zeekoeien ):O
  woensdag 2 maart 2016 @ 14:08:30 #208
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160366452
Er hangt hier nu anders een aardige pens overheen away :P

Ik vind broeken gewoon ook net fijn zitten meer als er iets overheen hangt dan haal ik ze liever een maat groter. Of een ander model wil ook vaak schelen. Uiteindelijk moest ik zelfs broeken en maat kleiner halen dan ik eerst had omdat veel broeken te groot waren na de zwangerschap. Maar die skinnys bleven toch net aan zitten. Als je maar lekker in je vel /kleding zit dat is het belangrijkste.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_160366514
Ik vind skinnys nogsteeds heerlijk. Alleen de lage heupskinnys kan echt niet meer sinds kind en de totale gebrek aan discipline tot afvallen.

Denk dat ik jullie maar elke week een appje met foto van m'n gewicht op weegschaal moet sturen ter motivatie incl foto van niet passende knalroze skinny mét muffintop :')

Bij de weej, knoop dicht = passend is hier ook motto :D
  woensdag 2 maart 2016 @ 14:11:39 #210
149959 SQ
snelle trees
pi_160366525
de laatste keer dat ik een low rise jeans aankon is nog niet voorgekomen.

De eerste keer trouwens ook niet.
disclaimer
pi_160366960
Low rise, ik heb er één en die moet ik om de drie minuten ophijsen :') . Heel charmant. Die mag dus weg.

Ik ben wel mega geinspireerd door jou SQ! Heb gewoon zin om straks als alles weer een beetje normaal is gewoon weer gezond en normaal te gaan eten en weer te gaan bewegen. Beide dingen lukken nu niet echt door stress en pijn :@ . Weeg nu 93 kg. Begon op 80. Pre-A was ik 69. Maar gewicht interesseert me niet zo, wil me eerst weer lekker voelen.

Lou met bord O+ !
Kuiken 2!! Een heus haantje! Gefeliciteerd *O* !

Ik heb ruk geslapen. Hoorde elk geluid en de storm was ook ineens eng. Kapot. A vandaag naar KDV, man en schoonmams zijn bezig met de zolder en kinderkamers. Ik ben net door ze naar bed gestuurd want ik deed teveel en nu doet alles pijn :') . Maar we komen er wel, 't wordt tof!

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 02-03-2016 14:33:53 ]
  woensdag 2 maart 2016 @ 16:01:42 #212
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160369032
Frans lag vannacht bij mij in bed. Op een gegeven moment schrok ik wakker en dacht ik dat de meterkast weer rare kuren aan het vertonen was door te blijven hangen en een zagend geluid te produceren na onderzoek bleek Fransje dus echt knetterhard te snurken :') .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160369979
Low rise moet sowieso verboden worden. Maakt niet of iemand dun of dik is. Maar da's mijn mening he. :Y) .

SQ, echt geweldig hoeveel je bent afgevallen zeg. Kan me heel goed voorstellen dat je nog even wilt genieten van je figuur nu! Doe het vooral, lekker veel mooie kleding kopen en zo! :) .

Bij mij is het soms bijna het tegenovergestelde: ik voelde me heel vrouwelijk tijdens mijn zwangerschap, was ook mooi zwanger (al zeg ik het zelf :+ ), en nu mis ik soms die rondingen wel. Achja, je verlangt altijd naar wat je niet hebt he. :P .

Oh ja, kwak, dat was inderdaad een net mailtje. Hopelijk is het hiermee klaar.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  woensdag 2 maart 2016 @ 20:08:42 #214
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160374930
Het is klaar, heb t met de teamleider besproken en hij kwam zelf naar me toe. Ik wilde vooral dat duidelijk was dat ii niet bezig was met hem overbieden of bedelen om uurtjes, voor de directie. Mawr t is goed dat er nu een indicatie ligt waarom die taakuren niet kloppen.

Ik hoop dat ik bij een tweede zwsch weer net zoveel afval als bij de eerste, en hoop het er dan wel af te houden.

Vandaag met een collega gekletst, die vertelde over haar PND en hoe ze daar na 2,5 jaarpas echt helemaal vanaf was en ik herkende toch wel heel veel :@ dus mijn voornemen is om met iemand daarover te gaan praten. Is denk ik ook een reden waarom ik weer met slechter eten ben begonnen namelijk...

Leuk op de kinderboerderij Crump! O+

SQ ik dacht nog aan zo'n warmwaterbordje, kun je ook als afkoelbordje gebruiken met koud water! En ik pleur het bord vaak even in de vriezer na het opscheppen :@
Kwak
pi_160375842
quote:
2s.gif Op woensdag 2 maart 2016 16:40 schreef Franny_G het volgende:

Bij mij is het soms bijna het tegenovergestelde: ik voelde me heel vrouwelijk tijdens mijn zwangerschap, was ook mooi zwanger (al zeg ik het zelf :+ ), en nu mis ik soms die rondingen wel. Achja, je verlangt altijd naar wat je niet hebt he. :P .

+1! Voelde me zo sexy met borsten in plaats van muggenbultjes!
Helaas waren die kort na de bevalling weer weg :')
pi_160379782
Chanty tof dat L nu ook papa zegt. O+

Broeken en muffintops wil ik niet over praten. Mijn buik lijkt na de tweeling wel een beetje op een drilpudding met streepjesmotief, dus afgevallen of niet kan ik sowieso nooit meer een low rise broek aan. }:|

Kwak fijn dat het klaar is nu. Ik hoop dat het je een hoop stress scheelt. :*
En goed voornemen om met iemand te gaan praten. Al helpt het niet heb je het in ieder geval een kans gegeven.
pi_160380889
Onze uk is nog steeds sneu ;( Vanmorgen leek hij weer z'n blije zelf, dus wel naar kdv, maar daar was het ook wat pappen en nathouden. Ik haalde 'm op tijd op, hij was moe dus vroeg in bed gelegd en vervolgens nog een keer of 6 heen en weer voor huils. Om een uur of half 10 huilde hij héél hard, dat kennen we haast niet van hem. Poosje bij hem blijven zitten en nu slaapt hij gelukkig rustig. *duimduim*
Het gaat echt heus weer over enzo, maar ik vind het zo zielig dat hij zo uit z'n hum is.. Stomme tandenpijn }:|

Wel heel grappig: als hij genoeg gegeten/gedronken heeft wuift hij nu het eten/drinken weg, als een nuffig mannetje :D Eerder schoof/mepte hij het buiten bereik, dit is fijner ;)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160383795
Het klinkt ook heel sneu JM ;(
Niet meer meppen is al wel een hele verbetering ja :D
pi_160384118
Sneue Lucas. ;(. Hoe ging het vannacht?

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb gisteravond twee tabletjes Valdispert nacht genomen voor het slapengaan. En het zal wel toeval of een placebo-effect geweest zijn, maar ik heb heerlijk geslapen. I heeft me een keer of vier wakkergekopstoot, maar ik viel elke keer zonder problemen weer in slaap en dat dan ook nog ZONDER levendige dromen/nachtmerries (die kosten zo veel energie :X). Is dit hoe mensen zonder slaapproblemen slapen? :o.

nietverslaafdrakennietverslaafdraken
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160384158
quote:
1s.gif Op donderdag 3 maart 2016 08:10 schreef DevilsAndDust het volgende:
Is dit hoe mensen zonder slaapproblemen slapen? :o.

nietverslaafdrakennietverslaafdraken
Afgezien van de kopstoten wel ja :+ .
En als het helpt, lekker blijven gebruiken! Het is niet alsof het een zwaar verdovend slaapmiddel is. Fijn van de goede nacht O+ !
pi_160384306
Fijn DaD! En :* voor de smurf van JM.

Ik heb gisteravond de meubels voor W's nieuwe kamer besteld O+ weinig shocking hoor, beetje van wat er al is, en een nieuw bedje van ikea (peuterbed :o) en dan gaan we daarna wel naar leuke asseswaares kijken enzo. Happy hormones O+
pi_160384481
Wat heerlijk DaD!! Slaaps O+
Het ging wel ok vannacht. Nog verre van een 'normale' nacht, maar we zijn er maar 2x uit geweest en daarnaast 2x slaperig overleg over wie wat zou doen maar dat uk dan alweer in slaap gevallen was :)

En er is een nieuw geluidje: 'goiegoiegoie' _O-
https://www.dropbox.com/s(...)8%2050%2001.mov?dl=0
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160384620
+34 views van I die al precies weet dat hij op het driehoekje moet drukken om het filmpje nog eens te zien.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  donderdag 3 maart 2016 @ 09:10:55 #224
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_160384691
Lekker hoor DaD!

JM 'goiegoiegoie' O+.

Ik lees mee, maar er blijft weinig hangen ;(.
Op zich vannacht een goeie nacht (na 2 spooknachten): 20.00-22.50/23.15-6.15 en het inslapen gaat met ups en downs. We zijn nu bezig met de (omstreden) 5-minuten-regel: bij huils elke 5 minuten even troosten dan weer weg, en dat lijkt nu wel verandering te brengen. Ook zijn we een eet/drink/slaap/poep dagboek begonnen om te kijken of er niet toch ergens een patroon te vinden is in het slaapgedrag.
Straks weer even terug naar de ha om alles te bespreken en zo modderen we maar wat aan.
pi_160384918
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 10:42 schreef Stormqueen het volgende:
Natuurlijk, IKEA 8)7 Ik denk daar dan weer niet aan.

http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/60318939/

Perfect!

Ik vond deze mooier:

[ afbeelding ]

edoch:

[..]

misschien is dat te veel goden verzoeken. :')
Wat ik vaak doe is het eten in een ander schaaltje opwarmen en dan overscheppen op een (koud) bordje. Dan koelt het redelijk snel af.
Die groen,blauw,oranje Ikea bordjes zijn wel echt fijn.
pi_160391526
quote:
0s.gif Op woensdag 2 maart 2016 14:11 schreef Stormqueen het volgende:
Totaal off-topic maar Twix rockt Mauwtjes 4FF ijsjespak! Vandaag voor het eerst aan :).
  donderdag 3 maart 2016 @ 15:51:56 #227
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_160392483
quote:
1s.gif Op donderdag 3 maart 2016 09:04 schreef DevilsAndDust het volgende:
+34 views van I die al precies weet dat hij op het driehoekje moet drukken om het filmpje nog eens te zien.
Mijn peuter was in de Allerhande op de driehoekjes aan het duwen en werd boos dat er geen flimpjes kwamen uit t papier :+
pi_160393743
:D Digitale dreumesjes O+

Een vriendin van mij (met zoon van 2 1/2) is laatst een weekend in haar eentje naar Parijs geweest, zo tof! Omdat ik dat niet zo goed durf, maar het idee me (met al het gedoe de laatste tijd) wel heerlijk leek, doe ik over een paar weken een tussenvorm: 2 nachtjes zonder de guys logeren bij vriendin in Rotterdam, zij werken gewoon dus ik ga overdag mijn gangetje en 's avonds wel samen eten en bijkletsen *;
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160396599
Parijs is zo'n heerlijke stad om alleen rond te dwalen O+
Maar een goeie start voor even weg JM!
Die stap krijg ik nog niet gezet, ik verschuil me nog even achter de bv-troef :')
pi_160397976
Ik ben al vaker weggeweest voor m'n werk he, maar dan altijd met J ;)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160398357
Lekker, JM! O+. Ik ben al jaren niet meer in Rotterdam geweest, maar het lijkt me een toffe stad om doorheen te dwalen.

I gaat dit weekend logeren bij pake en beppe. O+. Hebben Baard en ik eindelijk even lekker de tijd voor

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160399670
Oeh DaD! *) ~O>

[ Bericht 3% gewijzigd door JufMariska op 03-03-2016 21:03:27 ]
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160407215
DaD Zeker wel spoilerwaardig, die activiteit van jou. :+

Mousemickey jouw Allerhande dreumesje. O+

NTS omstreden of niet, als dit de methode is die voor jullie werkt en wat voor jullie goed voelt op dit moment dan is dat zo. Het is ook niet de bedoeling dat je er zelf aan onderdoor gaat uiteindelijk, dus ik snap wel dat je dit probeert. Hopelijk gaat het snel beter. :*

JM heerlijk een weekendje weg in je eentje. Ik teer nog steeds op het weekendje Barcelona dat (8> en ik in december deden. We gaan ook maar snel eens een volgend tripje plannen, want man wat hebben we genoten daar. O+
  vrijdag 4 maart 2016 @ 06:49:16 #234
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_160408690
MM jouw dreumes O+

Jm veel plezier dit weekend!

En Dad en baard ook met jullie spannende activiteiten.

Weinig te melden hier. gaat nog steeds zijn gangetje, nog steeds is ze iedere dag vrolijk O+ Ze loopt het liefst de hele dag buiten.
Ze kan echt al een heel stuk lopen :o duurt alleen even tot je bij je bestemming bent want elk paaltje, vensterbank, ventilatie rooster en alle andere dingen moeten even aangeraakt en bekeken worden.
En naar iedereen die we tegenkomen moet even gezwaaid worden en we kunnen niet verder tot ze terugzwaaien.

Verder is ze een echte stuntpiloot. Hoe hoger, gekker en harder hoe beter O+
pi_160408712
quote:
0s.gif Op donderdag 3 maart 2016 20:24 schreef DevilsAndDust het volgende:
Lekker, JM! O+. Ik ben al jaren niet meer in Rotterdam geweest, maar het lijkt me een toffe stad om doorheen te dwalen.

I gaat dit weekend logeren bij pake en beppe. O+. Hebben Baard en ik eindelijk even lekker de tijd voor

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Supersexyfuntime met de inkomensafhankelijke combinatiekorting :9~ :') !

JM dat klinkt ook fijn O+ even zelf weg. Heb er ook behoefte aan. Zit er voorlopig niet in.

Snoenk heerlijk die buitendreumesjes. A wil ook nooit meer naar binnen als we buiten zijn geweest. Blijft ze voor de deur zitten :') .

Jongens, wat een nacht :o . Ik ging om 23u slapen, A hoestte zich om 2315 wakker en wilde tot 3u niet meer slapen }:| . Om 4u kwam de kat op m'n hoofd liggen en om 6u zat ik met een niet nader te noemen vervelende zwangerschapskwaal die rijmt op schmopstipatie op de WC. Tot nu. *Gaap* . A ligt nog naast man en zul je zien dat ze, als ik er (hopelijk gauw) bij ga liggen, wakker wordt. Tralalalalalalala.

Respect voor wie dit nachtelijkse kost is!!
pi_160409350
Oeh een spannend weekend voor Dad! :D

Vervelend razz.. lijnzaad een optie?

Ik heb zo het idee dat vandaag niet de meest gezellige dag wordt... Saar is een uur wakker en al 3 kwartier aan t jengelen en zeuren.. niks is goed! En naar buiten is ook geen optie zolang het met bakken naar beneden blijft komen... straks de tent maar neerzetten, misschien dat die mevrouw kan bekoren :P
S. 2014
J. 2016
pi_160409446
Nou DaD, daar krijg je het toch spontaan heet van? :D

Stomme nacht Razz :*

Herkenbaar Snoenk! Alles is zo interessant en moet uitgebreid bekeken worden :D Met dit weer rennen we meestal van plas naar plas en komt ze onder de modder en prut weer thuis O+

Haha MM je peuter :D !
pi_160411433
Buhhh GM. Anders even samen in bad of douchen? Dat helpt hier altijd wel tegen jengelshuilsniksisgoed-aanvallen.

A sliep nog tot 9:30, gelukkig. En toen werd ik wakker van een 'hajooooo mama.. hajooooo.. annie POEP!' en zat ze tot d'r nek onder de poep. Weten we meteen waarom dat slapen niet wilde lukken :') .

Lijnzaad heb ik al en lactulose ook. Het is gewoon even de ellende uitzitten (letterlijk) tot de baby eruit is en alles weer op z'n plek zakt.
pi_160411663
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 maart 2016 10:48 schreef Razztwizzle het volgende:
Buhhh GM. Anders even samen in bad of douchen? Dat helpt hier altijd wel tegen jengelshuilsniksisgoed-aanvallen.

A sliep nog tot 9:30, gelukkig. En toen werd ik wakker van een 'hajooooo mama.. hajooooo.. annie POEP!' en zat ze tot d'r nek onder de poep. Weten we meteen waarom dat slapen niet wilde lukken :') .

Lijnzaad heb ik al en lactulose ook. Het is gewoon even de ellende uitzitten (letterlijk) tot de baby eruit is en alles weer op z'n plek zakt.
Ik ben boven gaan schoonmaken en zij kon lekker boven spelen. Dat doen we niet zo vaak dus was leuk genoeg om haar uit die bui te trekken. De troep ruim ik straks wel op :P
S. 2014
J. 2016
pi_160425451
Hoihoi,

R staat graag onder de douche en ik heb net na een heule vieze luier ontdekt dat ik daar niet eens bij hoef te staan en dat ze zich prima een kwartier vermaakt. Maar ik mis nog van die handige stickers die wij vroeger hadden tegen het uitglijden. Iemand enig idee wat ik bedoel en waar je die haalt?
pi_160425557
Anti slipmatje bij Blokker oid?
Die hebben wij wel en zit ook nog lekker zacht ;)
pi_160425801
Ja dat kan ook maar wij hadden stickers vroeger. Maar antislip heten ze vast.
Goh, zoeken op niet uitglijd stickers was wat minder effectief. Ach ja, het is weekend. :')
  vrijdag 4 maart 2016 @ 20:49:18 #243
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_160425982
Ingee, wij hebben zo'n matje van de ikea, ziet er erg vrolijk uit, de Patrull (blauwe).
  vrijdag 4 maart 2016 @ 21:08:38 #244
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_160426811
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 maart 2016 20:45 schreef ingee het volgende:
Ja dat kan ook maar wij hadden stickers vroeger. Maar antislip heten ze vast.
Goh, zoeken op niet uitglijd stickers was wat minder effectief. Ach ja, het is weekend. :')
Bouwmarkt! Wij hebben stylisch witte bloemen op de douchevloer nadat we de onderkant van de antislipmat een broeinestje werd voor de zilvervisjes :r .
pi_160430231
Vissies! *O*
Maar die dingessen ja NTS. Verder hebben we een Driftige Dreumes. Begint dat nu al. :(

Razz, hoop dat je... verlichting gevonden hebt.
pi_160434798
It has only just begun! :+

Mijn dreumes is zo'n kleine verleidster... lopen we net op de markt, eerst bij de groenteboer, hele stugge man, grote glimlach, En daarna bij de bakker, die zijn helemaal weg van haar, krijgt ze een koekje en ging ze een rondje lopen met de bakkersvrouw..
O+ ik hou van dat dorpse gekneuter. O+

En ze heeft sinds donderdag nieuwe gympen, die ze zelf heeft uitgekozen, en iedereen die ze ziet moet naar haar schoenen kijken... :')

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
S. 2014
J. 2016
pi_160436075
FF snel, GM las ik het goed, komt er een tweede?? Gefeliciteerd! Of lees ik het als enige verkeerd, een paar pagina's terug?
pi_160436817
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 12:01 schreef Hilmo het volgende:
FF snel, GM las ik het goed, komt er een tweede?? Gefeliciteerd! Of lees ik het als enige verkeerd, een paar pagina's terug?
Haha nee klopt, als alles goed gaat wordt Saar in November grote zus.
S. 2014
J. 2016
pi_160437870
Haha razz, dat was vast geen schmopstipatie, maar een klein jongetje dat zich naar buiten werkt :D

Saar met haar schoenen <3
O is ook zo gek op schoenen. En zonnebrillen. En tasjes. En iphones. En wanten :')
pi_160437890
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 13:38 schreef Roomsnoes het volgende:
Haha razz, dat was vast geen schmopstipatie, maar een klein jongetje dat zich naar buiten werkt :D

Saar met haar schoenen <3
O is ook zo gek op schoenen. En zonnebrillen. En tasjes. En iphones. En wanten :')
Haha ja hier ook echt zo'n tutje :+
Gaat ook met mijn mascara in dr oog poetsen als ze die te pakken heeft...
S. 2014
J. 2016
pi_160438026
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 13:38 schreef Roomsnoes het volgende:
Haha razz, dat was vast geen schmopstipatie, maar een klein jongetje dat zich naar buiten werkt :D

Saar met haar schoenen <3
O is ook zo gek op schoenen. En zonnebrillen. En tasjes. En iphones. En wanten :')
Komen jongetjes uit de anus? :o ;(
pi_160438078
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 13:47 schreef Skittles het volgende:

[..]

Komen jongetjes uit de anus? :o ;(
Ik wil alleen meisjes! :o
pi_160438089
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 13:47 schreef Skittles het volgende:

[..]

Komen jongetjes uit de anus? :o ;(
Niet?

Ik bedoelde dat het miss voelde als obs, maar dat het miss iets anders wat dat op de uitgang drukt. Een jongetje ;)
pi_160438151
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 13:51 schreef Roomsnoes het volgende:

[..]

Niet?

Ik bedoelde dat het miss voelde als obs, maar dat het miss iets anders wat dat op de uitgang drukt. Een jongetje ;)
Weet ik ;)
  zaterdag 5 maart 2016 @ 13:58:36 #255
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160438203
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 13:47 schreef Skittles het volgende:

[..]

Komen jongetjes uit de anus? :o ;(
:Y , true story
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  zaterdag 5 maart 2016 @ 14:00:42 #256
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160438248
Wat is trouwens een beetje een fatsoenlijke wax voor kindjes. Het haar van Frans is net wat te stijl om leuk te zitten.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160440856
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 14:00 schreef AwayTL het volgende:
Wat is trouwens een beetje een fatsoenlijke wax voor kindjes. Het haar van Frans is net wat te stijl om leuk te zitten.
'Snot fountain' niet voorhanden? :P

Ik zou zelf eigenlijk meer neigen naar een simpele gel omdat je die er makkelijker uitwast. Maar ik durf er uberhaupt niet aan te beginnen want wat doe je dan op dagen dat ze niet in bad gaan? Nog een klodder erin en gaan?
  zaterdag 5 maart 2016 @ 18:33:32 #258
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160444883
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 15:47 schreef Crumpette het volgende:

[..]

'Snot fountain' niet voorhanden? :P

Ik zou zelf eigenlijk meer neigen naar een simpele gel omdat je die er makkelijker uitwast. Maar ik durf er uberhaupt niet aan te beginnen want wat doe je dan op dagen dat ze niet in bad gaan? Nog een klodder erin en gaan?
Dat was wel het plan ja. Daarom neig ik ook meer naar wax. Minder klodders. Em het staat dan ook niet perse zo keihard rechtop als een wesley
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160446908
Leuke dag! O+. I is uit logeren, en ik mis hem best wel (Baard zei toen we net weer in de auto stapten al dat één nachtje ook wel genoeg is :+), maar ik heb gewoon de leegte opgevuld door de halve stad leeg te kopen. Shopping therapy, works every time. *O*. Heerlijk, even tijd met zijn tweetjes. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160448853
Oww DaD zo herkenbaar :D
Ik vind het niet zo moeilijk om mijn kinders een nachtje weg te brengen. Maar 1 nachtje is ook meeeeeer dan genoeg :D ... De volgende morgen sta ik dan op en dan weet ik niet hoe vlug ik ze weer op moet halen :D

Die tand door de lip die Boaz mij aan het begin van de week bezorgde he? Die zit er gewoon nog steeds :{ .. Echt een hele rotte plek die maar niet lijkt te willen helen. Terwijl zaakjes in je mond ove het algemeen best snel helen toch? Ik wilde straks een mineola eten maar :X .. Leek net of ik er een pot zout in strooide. En ik heb even met een spiegeltje gekeken, maar het is echt maar een ieniemieniewondje.
pi_160453509
Saar en haar schoenen. O+ Tof dat ze er zo trots op is, ik vind dat altijd zo mooi om te zien, trotse kindjes.

DaD lekker even tijd met zijn tweeën. O+

Twinks wat rot dat het plekje nog niet wil helen. -O-

Vanmorgen mocht/moest S naar de kapper. Hij nam keurig plaats op de stoel en vond het knippen net als vorige keer weer heel interessant. Het resultaat is een klein stoer bijna peutertje (zie spoiler). O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
We hebben er gelijk maar een S.ven ochtend van gemaakt, dus na het knippen hebben we samen ontbeten bij de Hema. Ontzettend simpel en goedkoop, maar wel iets waar S ontzettend van kan genieten. En ja, als je dan eindelijk eens een ochtend voor jezelf met je mama hebt, dan mag je best een keer Fristi drinken. :D Na het eten heeft S nog een mooi t-shirt uitgekozen. S is heel serieus op zoek geweest naar dingen die hij mooi vond. Het is een shirt met vissen erop geworden. Ik vind het zo tof dat hij echt al een eigen mening heeft als het gaat om welke kleding hij wel en niet mooi vindt. Een hoop dingen die ik liet zien kregen keihard een veto. Daar sta je dan met je goede gedrag. :')
Op de terugweg reden we langs Schiphol en heeft hij nog naar een paar opstijgende vliegtuigen gezwaaid en toen was het echt tijd om naar huis te gaan voor een middagslaapje. We hebben samen weer enorm genoten. O+
pi_160453875
Wat klinkt dat heerlijk NIKKI O+
En wat is S. groot geworden, een hele kerel al, met een eigen mening. Ik hou er van.
S. 2014
J. 2016
pi_160454616
Nikki, wat een mooi jochie is het! En leuk dat ze nu zo groot worden en daar zelf ook van genieten he. I was vanochtend helemaal trots omdat ze vanaf de bakker een halfje brood mee naar huis mocht dragen. Ze zag zichzelf in een ruit en ging toen ook helemaal blij naar zichzelf en haar brood zwaaien.

Morgen is het een grote dag, want I gaat met haar vader 1 km lopen bij de CPC. Ik heb een bosje tulpen voor haar gekocht voor bij de finish. _O- .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160457755
O nikki wat heerlijk die 1 op 1 qualitytime O+
pi_160457841
quote:
2s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 23:51 schreef Franny_G het volgende:
Nikki, wat een mooi jochie is het! En leuk dat ze nu zo groot worden en daar zelf ook van genieten he. I was vanochtend helemaal trots omdat ze vanaf de bakker een halfje brood mee naar huis mocht dragen. Ze zag zichzelf in een ruit en ging toen ook helemaal blij naar zichzelf en haar brood zwaaien.

Morgen is het een grote dag, want I gaat met haar vader 1 km lopen bij de CPC. Ik heb een bosje tulpen voor haar gekocht voor bij de finish. _O- .
Wat goed :D hopenlijk houden ze het allemaal droog, mijn zus moet ook lopen vandaag.
S. 2014
J. 2016
pi_160457939
Franny wat tof! Veel plezier vandaag! O+

Wij gaan zo denk even naar de geitenboerderij. Eens kijken of T en S het leuk vinden, want ze zijn als de dood voor honden en andere kleine beestjes. :')
pi_160459553
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 18:33 schreef AwayTL het volgende:

[..]

Dat was wel het plan ja. Daarom neig ik ook meer naar wax. Minder klodders. Em het staat dan ook niet perse zo keihard rechtop als een wesley
Wesley :') _O- maar niet alle gels zijn zo, en ligt ook aan de hoeveelheid etc. Ik gebruik zelf gel in mijn krullen van Nivea, is niet duur, wordt niet zo hard en is makkelijk uit te wassen! (Vind ik voor mezelf ook fijn). Ik denk dat ik die gewoon ook voor W zou gebruiken om te kijken of het wat is. Heeft je vriend niet wat staan?

Franny succes met I en de CPC vandaag! Het weer is nog niet helemaal top.. hoop dat het zo wat opknapt voor jullie.

Goed kapsel NIKKI! :7 klinkt als een fijne ochtend samen O+.

Ik knip W nog steeds zelf :') #lui
pi_160461107
De kinderloop was al vroeg, om kwart voor tien. Toen was het gelukkig goed weer. I was erg onder de indruk van de drukte, maar ze deed het super goed. Het beginstuk en het laatste stuk naar de finish heeft ze hard gerend. Een stuk in het midden heeft mijn vriend haar even op de arm gehad. Ik stond aan de kant van de weg vlakbij de finish en het zag er zo mooi uit. Ze rende echt heel geconcentreerd en deed zo haar best. :o . O+ . Na afloop medaille om en ze was helemaal trots. We gingen nog even het business paviljoen in en ze had zo de smaak te pakken dat ze daar ook rondjes bleef rennen. Uiteindelijk toch maar even zitten voor een broodje. :Y) .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb van de week ook haar haar zelf geknipt, en ik ben blij dat ik het gedaan heb. Het was zo piekerig en groeide zo ongelijk. Nu ziet het er veel beter uit (vooral aan de achterkant), en echt moeilijk was het nou ook weer niet. :+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160461228
Neuh, zo moeilijk is het ook niet, maar een echt opgeschoren stoere jongetjeskapsel wordt het nooit als ik het zelf doe :P.

Wat goed van I! Mooi om te zien lijkt me O+
pi_160461268
Franny, wat knap van je dochter. En wat ziet ze et lief uit O+
pi_160461710
Wauw I. wat goed! Gefeliciteerd met je 1e medaille O+

Ik ben trots op mn kleintje; ineens snapt ze het puzzelen!

S. 2014
J. 2016
pi_160467441
Nohhh Franny kijk haar zitten met haar mooie medaille. O+

GM wat knap van S!

Wij zijn toch maar niet naar de geitenboerderij gegaan. Het weer was nogal wisselvallig dus we durfden het niet aan, vooral omdat we er een half uur voor moeten rijden. Nu zijn we even naar het bos geweest om te wandelen. S was nog even helemaal in paniek in het bos, want er snuffelde een hondje aan hem. :') Het is wel rot dat zowel T als S enorm bang zijn van honden. In plaats van lekker rennen in het bos bleven ze nu angstig naast ons lopen en ze wilden zelfs de hele wandeling onze hand niet loslaten. Beide opa's hebben een kleine hond en daar zijn ze ook bang van. -O-

Vanmiddag hebben we gezellig met het hele gezin geknutseld. Ik heb aan de traktaties van T en S gewerkt (2x30 stuks :X ) en T en S hebben stickers geplakt en getekend samen met hun papa en zus. Kortom, het was een ontspannen zondag die we zo af gaan sluiten met pannenkoeken. O+
pi_160468520
Knap hoor, S! En I ook al zo goed bezig, wat leuk met de medaille. O+.

I is weer terug van het logeerpartijtje. Doorgeslapen, natuurlijk. :'). Hij en mijn vader zijn echt de allergrootste vrienden, zo leuk om te zien! Ik ben blij dat hij er weer is, maar we hebben ook wel echt genoten van onze tijd samen. De belastingaangifte is gedaan
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en we zijn lekker uit eten geweest. Dit doen we binnenkort wel nog een keer!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zondag 6 maart 2016 @ 18:06:14 #274
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160468597
Knappe grote dreumesen allemaal O+ puzzelende S.aar, dagje met mama en S, rennende I'tje...

Fijn dat t een fijn weekend samen was DaD!

Wij zijn er ook even uit geweest, naar t strand bij hoek van holland, maar wegens snijdende kou alleen geluncht in een strandtent. Melba genoot van zijn broodje gerookte zalm :+ Daarna op bezoek bij opa en oma. Mel.le heeft vanaf het moment dat we het dorp in reden 'Opa Opa Opa' zitten roepen O+

Morgen weer werken, weekend is voorbij gevlogen en ik zie er eerlijk gezegd als een berg tegenop (en ik weet dat het meevalt als ik er eenmaal ben en gewoon bezig ben).
Kwak
pi_160468660
Fijn dat het zo goed ging DaD! Ennnnn je hebt ook nog tijd aan jullie bruiloft besteed ;) ^)

En >:) voor Franny & Nikki!

Lucas is ook weer thuis, was goed gegaan (doorslaaps) alleen overdag weinig geslapen (dus nu kaputmoe }:| Met huilepieps op weg naar bed) en 'zo gezellig' samen met opa een bammetje chocopasta gegeten :X }:| (hij was bij mijn schoonouders)

Wij hebben geklust
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en we zijn (net als DaD & baard dessert-loos vanwege de finale van wie is de mol) uit eten geweest *O*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160468892
Een bammetje chocopasta is natuurlijk ook veel gezelliger dan een boterham met pindakaas. :').

Wat dat betreft doen mijn ouders het gelukkig precies zoals we willen. Mijn vader was vrijdag naar de supermarkt gegaan voor maisboogies, hij was alleen vergeten dat die niet verkocht worden bij de AH. Hij had dus maar iets anders gezocht waarvan hij dacht dat I het wel mocht hebben. Kwam hij met appelrijstwafeltjes aan. :D. Die leken hem wel wat, want geen suiker/zout/kleur- en smaakstoffen toegevoegd. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160469101
Dat is zo fijn DaD O+ Doen mijn ouders ook, die zijn zoveel relaxter.. Nouja. laaaaat 't lossssss
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160469179
Wat is er dan mis met een boterham met chocoladepasta zo op z'n tijd als lekkernij van opa en oma? :D

Als we met Loutje bij opa en oma zijn krijgt ze ook wel eens ongezonde tussendoortjes. Dat ze haar graag willen verwennen (met mate natuurlijk ;) ) vind ik dan niet zo verkeerd. Dat vond ik vroeger ook zo leuk aan naar oma en opa gaan.
  zondag 6 maart 2016 @ 18:30:31 #279
149959 SQ
snelle trees
pi_160469230
Mauwtje krijgt altijd bugles bij opa en oma, ze weet precies waar de zak ligt hoor :Y)
disclaimer
pi_160469357
Saar weet de snoeppot bij opa en oma ook te vinden hoor :+
S. 2014
J. 2016
pi_160469365
Bugles lekker, groot gelijk heeft ze :9
pi_160469650
Hier worden ze ook altijd flink verwend door opa en oma. Daar zijn het oma en opa voor denk ik dan. Thuis dan weer gezond en verantwoord.
  zondag 6 maart 2016 @ 18:47:27 #283
149959 SQ
snelle trees
pi_160469693
Nog een gratis voedseltip: geef je kind van 17 maanden geen Chili con carne als je in het recept theelepels chilipoeder met eetlepels verward hebt. Dat is wreed.
disclaimer
pi_160469916
Ohhh SQ :X :D

En ok ok, ik ben zo te zien wat (te?) beschermend ;) We zijn nog vrij specifiek in wat hij krijgt (zo lang het lukt), en zij vragen altijd uitgebreid wat hij eet en drinkt enzo, dus nouja..
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zondag 6 maart 2016 @ 18:59:32 #285
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160470018
Awwww heet mama heet! ;( O+

Ik zie ook het probleem van de occasional boterham met pasta niet zo. :@.

Al snap ik de irritatie over afspraken wel hoor!
Kwak
  zondag 6 maart 2016 @ 19:03:32 #286
149959 SQ
snelle trees
pi_160470130
Ja dat was janken. Gelukkig vond ze het na afspoelen onder de warme kraan in een zeefje wél lekker :')

En ik begrijp het ook wel hoor, maar op gegeven moment ga je de "strijd" denk ik sowieso verliezen, dus kun je er beter geen strijd van maken. Zolang het incidenteel is en geen dagelijks recept zul je denk ik je kind niet verpesten. Ze zijn ook geen zuigelingen meer.

Wij hebben bijvoorbeeld nooit bugles in huis, dus ze vraagt er ook nooit om.
disclaimer
  zondag 6 maart 2016 @ 19:06:51 #287
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160470251
Zo koop ik geen ontbijtkoek meer. Vind ik voor af en toe als koek-tussendoortje prima. De volkorenvariant zelfs, met of zonder boter.

Maar Melba weet t te vinden en piept en jankt net zo lang bij de kastdeur (en smijt al het andere wat je aanbiedt weg) tot hij koek heeft gegeten. Daar heb ik dus geen zin meer in voorlopig.
Kwak
  zondag 6 maart 2016 @ 19:08:31 #288
149959 SQ
snelle trees
pi_160470307
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2016 19:06 schreef kwakz0r het volgende:
Zo koop ik geen ontbijtkoek meer. Vind ik voor af en toe als koek-tussendoortje prima. De volkorenvariant zelfs, met of zonder boter.

Maar Melba weet t te vinden en piept en jankt net zo lang bij de kastdeur (en smijt al het andere wat je aanbiedt weg) tot hij koek heeft gegeten. Daar heb ik dus geen zin meer in voorlopig.
hahaha dit klinkt als mauwtje die de reep chocolade van papa ziet liggen nadat ze die eerder een keer gevonden had op de bijzettafel. Ik vond het verdacht stil ja.
De chocolade ligt tegenwoordig dus goed verstopt :P
disclaimer
  zondag 6 maart 2016 @ 19:13:09 #289
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160470461
quote:
1s.gif Op zondag 6 maart 2016 19:08 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

hahaha dit klinkt als mauwtje die de reep chocolade van papa ziet liggen nadat ze die eerder een keer gevonden had op de bijzettafel. Ik vond het verdacht stil ja.
De chocolade ligt tegenwoordig dus goed verstopt :P
_O-

Hij komt ook gewoon met een pak crackers of het oude pak brinta aanlopen (denkt dat het crackers zijn) al 'die die' en 'crrrrackah' roepend :7
Kwak
pi_160470516
Weetje, die boterham is een meningsding, maar het gaat me vooral om dat ik het niet fijn vindt dat ik vaak het idee heb ze niet luisteren of dingen niet serieus nemen. Eten, slapen, wel/niet in bad (hij gaat heel weinig, want snel eczeem), laatst ontdekte ik dat ze de gordels van de wandelwagen niet snappen (dus niet gebruiken) en de autostoel zat niet goed vast.. Verwennen mag best, maar een beetje passend bij hoe wij er in staan vind ik eerlijk gezegd wel fijn :@
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zondag 6 maart 2016 @ 19:16:06 #291
149959 SQ
snelle trees
pi_160470571
Dat begrijp ik helemaal, Mariska :*
disclaimer
  zondag 6 maart 2016 @ 19:16:26 #292
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_160470583
Als er afspraken zijn dan is het wel fijn als mensen zich daaraan houden.

Wij zijn sinds Lucas 1,5 is minder strict qua zoetigheid zoals chocolade. Af en toe mag hij best een boterham met hagelslag oid. Het gaat mij erom dat hij ook nog andere dingen eet. Als hij nog iets ouder is dan gaan we de regel invoeren dat hij eerst een boterham met vlees of kaas eet en dan pas eentje met zoet beleg. Gelukkig vindt hij vlees en kaas gewoon lekker, hij eet het nu alleen vaak nog van t brood :')

Wel krijgt hij nog steeds water te drinken en verder geen roosvicee of sapjes. Wij drinken zelf ook praktisch alleen water en koffie /thee. Hij kent t niet anders en zo lang ik dat zo kan houden vind ik dat prima.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 6 maart 2016 @ 19:23:30 #293
149959 SQ
snelle trees
pi_160470831
Drinken is ook het enige waar ik heel rigide in ben inderdaad. Maar ik kan zelf ook helemaal niks met gesuikerd vocht :r :')
disclaimer
pi_160470855
Ik heb liever niet dat ze Stip chocopasta of chocola geven omdat hij niet weet wat het is en er dus ook niet om vraagt nu. Hij wordt heel blij van kruidenroomkaas en pindakaas dus als ik hem daar nog blij mee kan maken vind ik dat alleen maar fijn. Bij z'n opa's en oma's krijgt hij wel lekkers, maar dat is dan een koekje, een knijpfruitje of zo'n fruitreepje. Oma had het ook goed ingeschat dat ze hem geen paashaas cadeau hoefde te doen :+

Thuis krijgt hij wel eens dit koekje. Smaakt nergens naar en zijn 'gezonder' dan kinderkoekjes voor zover ik kon zien, en hij vindt ze heerlijk.

http://www.verkade.nl/pro(...)nappertjes-volkoren/
pi_160470880
Lucas krijgt 1x per dag een pietsiebeetje dixap, sm vanmiddag: 'óh, doe je maar zo weinig?? Hahahaaa!' :{
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160471213
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2016 19:25 schreef JufMariska het volgende:
Lucas krijgt 1x per dag een pietsiebeetje dixap, sm vanmiddag: 'óh, doe je maar zo weinig?? Hahahaaa!' :{
Oh heel herkenbaar. Dat ie dan die keuken uit komt met een fles die wel half half lijkt aangemaakt. En dan vervolgens zeggen dat hij zo druk doet :') Heb toen ook gezegd dat het allemaal wel veel lichter mag. Helaas krijgen wij er nog steeds geen thee of water in, dus lichte diksap is gewoon wat hij drinkt. Maar wel uit een tuit of gewone beker, terwijl mijn nichtje van ruim drie maar niet van de fles af komt. Die drinkt gewoon niks als het niet in een fles zit. Dus ja, ieder huisje z'n kruisje zeg maar :)
pi_160471244
Begrijpelijk dat je wel wil dat je regels worden nageleefd hoor, JM ;) Het was meer als kanttekening dat een keer bij opa en oma een boterham met iets ongezond niet het eind van de wereld is.

Drinken ben ik ook streng mee. Volle melk, borstvoeding en water :Y
  zondag 6 maart 2016 @ 19:39:18 #298
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_160471283
Nikki wat een heerlijke dag O+

Dad en Jm ook een leuk weekend gehad, fijn!

Qua eten ben ik niet zo strikt :@
O. Krijgt best veel ongezonde dingen te eten. Zo eten we eigenlijk elke woensdag kibbeling en heeft ze ook al best vaak een croissantje op. :@
Vandaag hadden we een brunch thuis en had ik oa brownie en broodje zalm gemaakt en ze had beide gekregen maar de voorkeur gaat dan toch uit naar de zalm. Dus ik maak me ook niet zo een zorgen dat ze zo alleen nog maar zoete dingen wilt eten.
Eigenlijk eet ze alles wat wij ook eten. Alleen het lekkers te snaaien bewaren we tot ze op bed ligt.
pi_160471357
quote:
0s.gif Op zondag 6 maart 2016 19:39 schreef snoenk het volgende:
Nikki wat een heerlijke dag O+

Dad en Jm ook een leuk weekend gehad, fijn!

Qua eten ben ik niet zo strikt :@
O. Krijgt best veel ongezonde dingen te eten. Zo eten we eigenlijk elke woensdag kibbeling en heeft ze ook al best vaak een croissantje op. :@
Vandaag hadden we een brunch thuis en had ik oa brownie en broodje zalm gemaakt en ze had beide gekregen maar de voorkeur gaat dan toch uit naar de zalm. Dus ik maak me ook niet zo een zorgen dat ze zo alleen nog maar zoete dingen wilt eten.
Eigenlijk eet ze alles wat wij ook eten. Alleen het lekkers te snaaien bewaren we tot ze op bed ligt.
+1 en drinken... tja water is vanaf dag 1 een duivels product dus ze krijgt een heel klein beetje slimpie siroop met veel water en zolang ze dat goed drinkt, ga ik geen drama maken, ze heeft genoeg obstipatie gehad ;)

Tussendoor krijgt ze hier trouwens vaak een soepstengel en dat vind ze lekker.
S. 2014
J. 2016
pi_160471459
Eten, ik heb zo'n beetje al mijn voornemens laten varen. Ik heb ook een kleuter in huis en die eet naast hartig beleg ook jam, hazelnootpasta, hagelslag etc. De dreumessen willen alles eten wat wij ook eten/wat L eet. Ik kan L niet verbieden om een broodje jam te eten als ze al een broodje hartig op heeft. Kortom, de dreumessen eten elke dag wel iets waarvan ik dacht dat ik het niet zou gaan geven voor hun 4e jaar. :') Ze worden gelukkig nog steeds net zo blij van druifjes, aarbeien, een prak groenten, een broodje worst/kaas of appels als van minder gezonde dingen. Zelfde geldt overigens voor limonade, ze willen geen water omdat ze hun zus limonade zien drinken, dus krijgen ze water met een heel klein beetje limonade erin. Zolang er het allemaal in balans is stoor ik me er niet meer aan. Ik vind het veel belangrijker dat we het gezellig hebben aan tafel/tijdens andere eetmomenten, dus in het kader van pick your battles ga ik de stijd om eten niet meer aan. ;)

JM ik snap jouw beredenering overigens wel hoor. Als iemand weet dat je liever niet hebt dat iets gebeurt dan vind ik ook dat diegene daar wel rekening mee moet houden. Al zijn opa en oma er ook wel om een kindje te verwennen, dat worden de leukste herinneringen voor later. O+
pi_160471468
Zoetstoffen mag hij van mij dan weer echt niet hebben. Ik vertrouw dat spul echt niet *aluhoedjeparanoideblik* :@
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')