abonnement Unibet Coolblue
pi_160196325
Wat schattig GM!

Melba roept nu tegen elke lamp 'uit!' ofwel omdat hij uit is, ofwel omdat ik hem dan uit en aan moet doen :')

Onderweg naar kdv is het nu non-stop afwisselend UIT, ADEH (auto), en KAKAK (eend) dus J probeert nu boom aan het repertoire toe te voegen, voor de afwisseling :+
Kwak
pi_160196364
Ik vind dat kletsen van die kleintjes zo leuk. O+

Het is een soort geheimtaal die alleen de ouders begrijpen O+
S. 2014
J. 2016
  donderdag 25 februari 2016 @ 09:57:45 #28
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_160196760
Suzy roept nu vooral heel veel MIJN!!!! :'). Leuk, zo'n 2e kind zijn :P.

Eten is hier ook een klein drama, ze eet eigenlijk alleen droge pasta of droge rijst. Fruit eet ze ook slecht, alleen knijpfruit gaat er altijd wel in. Qua groenten was ze dol op doperwtjes en sperziebonen maar die liefde is ook over. We maken nu regelmatig een smoothie met fruit en yoghurt, dat vindt ze wel heel lekker. Ik ga ook maar eens proberen daar wat groenten in te verstoppen. Het blijft een beetje aanrommelen... Binnenkort CB, ben benieuwd naar dr stats. Het blijft een kleintje nl, ik heb laatst nieuwe broekjes maat 80 voor haar gekocht en die zijn eigenlijk nog een beetje ruim (ze is ruim 17 maanden nu).

Na weken van slechte nachten (en dan bedoel ik echt 3 of 4 x wakker) heeft ze vannacht EINDELIJK weer eens doorgeslapen. Dat doet een mens goed (zulke onderbroken nachten als je griep hebt zijn echt, echt, ECHT niet leuk) *O*. Ik voelde volgens mij ook een puntje van een kies onderin dus dat zou weer het een en ander verklaren misschien... Hopelijk was het niet eenmalig :+

Nog een klein foto'tje erbij:

pi_160196889
quote:
Binnenkort CB, ben benieuwd naar dr stats. Het blijft een kleintje nl, ik heb laatst nieuwe broekjes maat 80 voor haar gekocht en die zijn eigenlijk nog een beetje ruim (ze is ruim 17 maanden nu).
Ha nog zo'n kleintje. Mijn jochie van bijna 17 mnd heeft ook pas een paar nieuwe broekjes maat 80 gekregen, maar draagt over t algemeen nog makkelijk maat 74. Maar ben ook erg benieuwd naar lengte en gewicht. Heb wel het idee dat hij nu erg aan t groeien is.

vrolijke foto!
pi_160197033
oh en hier was hij vooral bezig met motoriek, lopen, "voetballen", klimmen, de bal overrollen, dat soort dingen. nu begint hij na een weekje goed ziek te zijn geweest met praten. hij kon al:
mama (zowel mama als papa)
aap (zijn knuffel is een aap)
aar (klaar met eten)

en nu zijn daar bijgekomen in een paar dagen:
apa (papa)
appel (appel, banaan, al het fruit eigenlijk)
auta (auto)
bap (lamp)
ut (uit)
ang (gang)
aeejen (aankleden: jas aan)
aass (laars)

Vooral die laatste drie zijn héél belangrijk, want hij wil de hele tijd zijn jas en laarzen aan (en liefst naar buiten).
Hij heeft nog wel een duidelijk voorkeur voor de a-klank..
  donderdag 25 februari 2016 @ 10:23:35 #31
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_160197153
quote:
0s.gif Op donderdag 25 februari 2016 10:07 schreef watmoetikkiezen het volgende:

[..]

Ha nog zo'n kleintje. Mijn jochie van bijna 17 mnd heeft ook pas een paar nieuwe broekjes maat 80 gekregen, maar draagt over t algemeen nog makkelijk maat 74. Maar ben ook erg benieuwd naar lengte en gewicht. Heb wel het idee dat hij nu erg aan t groeien is.

vrolijke foto!
Het wisselt wel weer erg per merk natuurlijk maar ze draagt idd bijvoorbeeld nog 2 Noppies (dat valt al niet eens groot) broekjes in mt 74. Shirtjes zit ze overigens wel goed in 80 nu. Maar als je bedenkt dat ze ooit eens een babysaurus was :')... Ze draagt sommige broeken nu al bijna een jaar :')



Dit broekje bijvoorbeeld draagt ze nu nog. Foto is van april vorig jaar :+
pi_160197224
Leuk om te lezen, al die verschillen!

Wij wachten nog op de praat-update ;) Alleen aaaaaaiiiii, daaaahaaa (met zwaais), duh en dah/djah/ja zegt-ie, verder niet. Begrijpt wel veel al gelukkig, dat is handig.

Motoriek gaat goed (lopen, dansen, vormenstoof prutsen enzo) en groei ook :+ Afhankelijk van het merk maat 80/86.

En nieuwste hit: soksloffen O+ En buiten z'n schoenen aan uiteraard.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160197689
Soesa, hier ook zo'n kleintje hoor. De hema 86 broeken moet ik nog omslaan (hij is 21 mnd) Maar eten doet hij als een bootwerker :') Fijn zo'n goede nacht!!

We gaan morgen op vakantie en ik heb toch nog wat korte broeken en tshirts van afgelopen zomer ingepakt, past volgens mij nog best :P

Succes bij de ha zo Loj :*

Gisteren zijn we gaan zwemmen en F moest daarna vertellen dat we van de 'gijbaan' af zijn geweest. Denk wel een keer of 6, hij bleef gaan O+ We moesten ook nog pasfoto's maken en dat ging niet van harte. Al bij binnenkomst overstuur, het duurde echt een minuut of 10. Echt bizar, dat soort buien heeft hij niet vaak. Wat het nu was wat het triggerde :? Foto is uiteindelijk gelukt, met rode wangen en waterige oogjes :+
pi_160199227
oh ja, vergat helemaal dees/die dat kan hij inderdaad ook al een tijdje zeggen.

dag zegt ie hier nog niet. Zwaaien doet hij wel, maar altijd pas als degene waar hij naar zwaait helemaal uit zicht is. Iemand nakijken en zwaaien tegelijk is blijkbaar nog teveel gevraagd.

Met 14 mnd was hij volgens het consultatiebureau niet gegroeid, wel zwaarder geworden: 74 cm lang en ik meen 8,7 kg. Maar het gaat goed qua ontwikkeling en eten dus ze maakten zich geen zorgen.
Eigenlijk zouden we met 18 mnd niet naar het consultatiebureau moeten, maar ik heb zijn bmr prik uitgesteld dus we gaan toch en dan meteen toch maar even meten en wegen. Ben benieuwd.
  donderdag 25 februari 2016 @ 15:43:34 #35
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_160204916
Wauw wat kan hij goed puzzelen Chanty (en voor zichzelf klappen O+)
Soesa blijhoofdje O+
wmik dat is al een lange lijst met woorden! Goed!

Achh Fazz wat een drama voor de foto, gelukkig is het toch nog gelukt ;)
Waar gaan jullie heen? Weer naar de andere kant van de wereld? :P
Hele fijne vakantie!!!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_160212080
Hier ook een kleintje! Ik zag bij het uitkleden dat zijn shirtje maat 68 was. :+. Hij draagt voornamelijk maat 74 nu, soms 80.

Ik ben kapot. :'). Ben alleen deze week en natuurlijk heb ik net nu lange dagen op het werk. I slaapt voor zijn doen prima, maar rond half 5 ('s nachts dus) is hij er wel klaar mee. Gelukkig vindt hij het dan ok om gewoon rustig bij mij te liggen in bed, maar slapen doen we dan niet meer.
Vanavond was ik onverwacht pas tegen half 7 thuis. (Dat leverde de ontzettend spannende combinatie van krieltjes en broccoli op...) Ik voelde me echt superrot dat I vandaag tien uur op de opvang heeft gezeten en ik had wat nare dingen op het werk, dus ik heb net een potje zitten janken. :@. Zaterdag komt Baard gelukkig weer thuis. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_160214534
Oh jongens ik wat jullie kwijt! :o Dit topic was uit MyAT verdwenen, ik vond jullie al zo stil :')

Onze dreumes zit standaard 4 dagen per week 10 uur op de opvang DaD :@
pi_160215837
Melle zit ook standaard 9,5 uur, ik weet ook niet hoe we het anders zouden moeten klaren. Hij vindt het er vooralsnog reuze gezellig.

Maar zo'n week hakt erin DaD. Heb je volgende week vakantie, of al gehad? Ik had deze week namelijk... :*

Melba is al twee dagen in reservekleren thuisgekomen :') gisteren wegens modderspelen buiten (hoort er gewoon bij, gebeurt regelmatig) en vandaag wegens met zijn armpjes in t wctje plonzen :') viesnek!
Kwak
pi_160217473
Lucas zit er meestal 8-9 uur, maar dat is alleen maar omdat we 'm vanwege luxe werktijden altijd laat kunnen brengen, anders zou het langer zijn DaD. Maar dan nog: als het meer is dannormaal en moeilijke werkdingen en geen baard om het mee te delen snap ik dat het ff te veel werd :*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160222351
DAD, dat is ook echt zwaar zo. En als er dan op werk ook nog dingen zijn.. Denk aan jezelf en aan I. :* .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160222755
Fijn dat hij het leuk had bij de oppas JM! Heeft hij het ook leuk gehad bij opa en oma?

Een leeuw O+ Heb je al om een tijger gevraagd ;)

Knap hoor Kwak :)

En Soes, vannacht weer een doorslaapnacht gehad? hier ben ik alweer sinds 3 uur bezig met Js. Echt, wat zou ik toch fout doen :')

En wat een kleintjes. Js zit nu echt wel in 86... :o (broeken natuurlijk nog wel een klein stukje omslaan)

En wat veel woordjes watmoetikkiezen!

Oh, gewoon pasfoto's maken is de trigger Fazz ;) hier minstens een kwartier drama ;)

Fijn dat baard weer bijna thuis is DAD! Best zwaar zo :*
En m'n heren zitten 1 dag per week echt van half 8 tot 6 uur op het kdv. Vind het ook heel erg, maar het kan niet anders.

Oh en in reserve kleding terug? Ja bijna standaard hier :')

Bij de huisarts viel het mee :)
De moedervlek is een stuk huid dat ooit ontstoken is geweest en zal er vanzelf afvallen.
Js gaf een mooie demonstratie "doofheid". De ha begreep mijn oostindisch doofheid twijfel. Ook dat hij nog bijna niet praat en dat hij zo schrikt van harde geluiden zorgt ervoor dat ze hem een keer terug wilt zien als hij niet verkouden is....
Ik heb gezegd tot over 3 jaar :P

oh en Js slaapt nu net.... We wilden eigenlijk om 9 uur vertrekken (gaan een weekendje weg) het zal wel later worden :')
pi_160223245
Oh, dat is lekker een weekend ingaan Loj :O

DaD, fijn dat Baard weer bijna thuis is! Is hij wel iets leuks aan het doen?

Ik wil graag een garage kopen voor Stip z'n verjaardag, maar ik twijfel tussen twee. De een heeft een aansluiting zodat z'n rails eraan kunnen, maar de ander lijkt een mooiere lift en rijschans te hebben. Hij is helemaal gek op die oude Fisher Price garage en speelt op het kdv ook eigenlijk alleen met de grote garage.

Wat zouden jullie doen?

http://www.kadobos.nl/hou(...)nsluiting-treinrails

http://www.kadobos.nl/houten-garage-mentari-3300
pi_160223569
Ik zou de 1e doen,als hij wat ouder is kan hij daar met de treinbaan een heel tof traject mee maken. Uitbreidbaar dus itt tot die andere.
S. 2014
J. 2016
pi_160223594
Ik vind die eerste echt supermooi Dot O+ Maar ik ben geen jongetje van 2 dus ik heb er geen verstand van :P

Loj alweer zo'n nacht :{ Zouden eventuele gehoorproblemen ook niet aan moeilijk slapen gelinkt kunnen zijn?
  vrijdag 26 februari 2016 @ 09:25:19 #45
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160224105
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 februari 2016 08:04 schreef Dot. het volgende:
Oh, dat is lekker een weekend ingaan Loj :O

DaD, fijn dat Baard weer bijna thuis is! Is hij wel iets leuks aan het doen?

Ik wil graag een garage kopen voor Stip z'n verjaardag, maar ik twijfel tussen twee. De een heeft een aansluiting zodat z'n rails eraan kunnen, maar de ander lijkt een mooiere lift en rijschans te hebben. Hij is helemaal gek op die oude Fisher Price garage en speelt op het kdv ook eigenlijk alleen met de grote garage.

Wat zouden jullie doen?

http://www.kadobos.nl/hou(...)nsluiting-treinrails

http://www.kadobos.nl/houten-garage-mentari-3300
Peuter koos de garage met rails.

Wader heeft ook mooie grote garages die eventueel ook naar buiten kunnen.

Loj wat vervelend! Enig idee wat er mis was?

Gisteren is Frans voor het eerst in een open bedje naar bed gegaan. Hij is maar 1 keer uit bed gevallen. Niet minder wakker, dus dat was het probleem ook niet.. The search continues..
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160224182
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 februari 2016 09:25 schreef AwayTL het volgende:

[..]

Peuter koos de garage met rails.

Wader heeft ook mooie grote garages die eventueel ook naar buiten kunnen.

Loj wat vervelend! Enig idee wat er mis was?

Gisteren is Frans voor het eerst in een open bedje naar bed gegaan. Hij is maar 1 keer uit bed gevallen. Niet minder wakker, dus dat was het probleem ook niet.. The search continues..
Dus nu verwacht peuter binnen een week een garage? :D Ik neigde ook al naar de rails garage ja, juist idd omdat hij daar straks ook z'n trein aan kan koppelen. Die Wader garage vind ik iets te hysterisch :@ Zo'n houten garage vind ik net wat minder storend om in de woonkamer te hebben. *vtwonensnob *)

Hm, dat is wel balen. Ligt ie nog in een slaapzak? Stip heeft een eenpersoonsdekbed nu ipv een peuterdekbed, want hij gaat alle kanten op en dan is zo'n groot dekbed net wat handiger met weer pakken en onder kruipen. Hij heeft nu gewoon de helft van mijn seizoenendekbed.
  vrijdag 26 februari 2016 @ 09:42:04 #47
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160224395
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 februari 2016 09:30 schreef Dot. het volgende:

[..]

Dus nu verwacht peuter binnen een week een garage? :D Ik neigde ook al naar de rails garage ja, juist idd omdat hij daar straks ook z'n trein aan kan koppelen. Die Wader garage vind ik iets te hysterisch :@ Zo'n houten garage vind ik net wat minder storend om in de woonkamer te hebben. *vtwonensnob *)

Hm, dat is wel balen. Ligt ie nog in een slaapzak? Stip heeft een eenpersoonsdekbed nu ipv een peuterdekbed, want hij gaat alle kanten op en dan is zo'n groot dekbed net wat handiger met weer pakken en onder kruipen. Hij heeft nu gewoon de helft van mijn seizoenendekbed.
Ja dat wel :D . Hij had het er al over dat hij de garage op de hoge tafel ging zetten zodat Frans er niet bij kon :') .

Wader garage voor buiten he ;) . Staat overigens hier gewoon in de woonkamer. Ons huis is toch af en toe 1 grote hysterie :D .

Hm ik had voor Frans voor straks in het peuterbed wel een wollen deken, 1 persoons. Zou dat nu al kunnen denk je? Hij is 15 maand. Durf het nog niet zo goed aan merk ik.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160224618
Oh ja, dat is idd best een verschil met Stip die nu 23 maanden is. Wol ademt wel toch?
pi_160225011
Garages O+

Loj, pittige nacht weer dus! Fijn dat het plekje meeviel, hopelijk oortjes toch ook in orde! Lucas had het geweldig bij opa & oma, zoals altijd *; Ze zijn zo gek op elkaar!

Vanmorgen in z'n skipak op de fiets naar kdv gebracht; snot tot onder z'n kin maar de hele weg vrolijk zitten babbelen (duh, duh, duh, diediediedie, DUH! (Eendje) duhduh, diediedie!) Ik zat ook met een big smile op de fiets dus :D
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160229636
Leuk die garage-met-rails Dot! Onthou ik even voor over een paar maanden ;)

Loj, gelukkig ben je gerust gesteld bij de dokter. Fijn weekend weg, hopelijk met veel tijd om weer bij te slapen :*

DaD, hoe ging afgelopen nacht? Gelukkig is het al bijna zaterdag :*

Wij vertrekken later vanmiddag naar Vietnam, 3 weken vakantie *O* Zin in jongen 8-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')