Ingewanden in een filet? Die snap ik niet.quote:Op maandag 7 juli 2014 16:14 schreef BodyLanguage het volgende:
Dat je een tongfilet besteld, deze aansnijdt en vervolgens ontdekt dat de ingewanden er nog inzitten..
(Ervaring bij een "van der valk" hotel)
Ja tongetje besteld en vervolgens is hij niet ontleedquote:Op maandag 7 juli 2014 16:17 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ingewanden in een filet? Die snap ik niet.
Met ongewassen handenquote:Op maandag 7 juli 2014 16:22 schreef Brembo het volgende:
Servetten, die twintig keer gevouwen zijn door het personeel .
Oh datte ook!quote:
Smerige toiletten is een grote alarmbel voor mij, want dat betekent dat de hygiëne in de keuken ook niet goed is.quote:
Daar kan je nu via een App van de VWA al iets over bekijken.quote:Op maandag 7 juli 2014 17:53 schreef JoPiDo het volgende:
Smerige toiletten is een grote alarmbel voor mij, want dat betekent dat de hygiëne in de keuken ook niet goed is.
Zou dan sowieso geen cola drinken dan want daar zitten citrusextracten in. Maar verder heb je gelijk.quote:Op maandag 7 juli 2014 17:06 schreef Sylvana het volgende:
Personeel dat geen rekening houdt met allergieën. Keer vergeten van te voren aan te geven dat ik geen citroen in mijn cola wil vanwege allergie. Zit er wel 1 in, dus geef ik het dan aan. Halen ze gewoon aan alleen de citroen eruit in de keuken. Want toen ik het glas terugkreeg dreef er toch nog een stukje in.
Heb het gelukkig niet zo erg dat ik daar heel veel last van heb Soms zit ergens een beetje citroenzuur in (in een sausje ofzo) en dat gaat gelukkig ook goed Maar echt de vrucht zelf (sinaasappel, citroen, limoen, mandarijn etc) gaat niet goed.quote:Op maandag 7 juli 2014 20:31 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zou dan sowieso geen cola drinken dan want daar zitten citrusextracten in. Maar verder heb je gelijk.
In cola zitten extracten uit de schilquote:Op maandag 7 juli 2014 20:37 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Heb het gelukkig niet zo erg dat ik daar heel veel last van heb Soms zit ergens een beetje citroenzuur in (in een sausje ofzo) en dat gaat gelukkig ook goed Maar echt de vrucht zelf (sinaasappel, citroen, limoen, mandarijn etc) gaat niet goed.
Sowieso, 3 euro voor tap is al een compleet idiote prijs, maar 6 euro vragen voor een flesje...quote:Op maandag 7 juli 2014 20:49 schreef JoPiDo het volgende:
Ik bedenk mij nog een pareltje; een keer ging ik bij café Engels bij Rotterdam centraal wat drinken. De tap was gesloten, maar "we hebben alle bier op fles". Dus ik bestel een flesje Palm, dat op de kaart staat voor 3 euro (tap). Krijg ik de rekening, staat er voor een flesje Palm 6 euro. Dat werd een mooie stennis in dat gare kutcafe
Het is toch fucking dieptriest met de horeca in NL dat je bij de plaatselijke Mac of Burger King gewoon betere service kunt verwachten dan bij een normaal restaurant...!?quote:Op maandag 7 juli 2014 17:53 schreef JoPiDo het volgende:
[..]
Smerige toiletten is een grote alarmbel voor mij, want dat betekent dat de hygiëne in de keuken ook niet goed is.
Ik heb nog een klacht die ik niet eerder heb gelezen; als je over iets klaagt, dat degene die serveert in discussie gaat in plaats van het oplost. Zo had ik een keer een glas Guinness zonder prik, gaat die student beweren dat ik waarschijnlijk nooit bier drink, want dat hoort zo. Na een tijdje heen en weer discussiëren neemt hij het glas mee, om even later er mee terug te komen en te melden dat ze "er achter ook niets mis mee vinden". Kreeg ik dus serieus mijn half opgedronken biertje terug uiteraard niet opgedronken en ook niet betaalt. Als hij gewoon zegt "sorry meneer dat het u niet bevalt, kan ik iets anders aanbieden?", dan was het binnen 2 tellen opgelost, zonder dat ik of hij er mee zou zitten.
Neuh, ik refereerde aan johannes van dam, die had ook de pleuris aan gevouwen servetten.quote:
Triest niet?quote:Op maandag 7 juli 2014 23:15 schreef Yi-Long het volgende:
[..]
Het is toch fucking dieptriest met de horeca in NL dat je bij de plaatselijke Mac of Burger King gewoon betere service kunt verwachten dan bij een normaal restaurant...!?
Als je bij de Mac terug gaat met je lauwe burger, of je crappy cola (of die valt van je tray op de grond), of je slappe lauwe patat, dan krijg je normaal gesproken gewoon zonder gezeik nieuwe. Maar er zijn dus serieus restaurants die ondanks die compleet idiote prijzen dan oo nog gaan lopen mekkeren terwijl ze zelf fout zitten...
Met bier durven ze dat niet, met cola vinden ze het heel normaal om te schenken uit een fles die al een dag of langer open staat.quote:Op maandag 7 juli 2014 16:19 schreef Yi-Long het volgende:
Idiote prijzen voor een drankje. Dat ze 3 euro vragen voor een glaasje cola zonder prik
Dat.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 07:50 schreef Isegrim het volgende:
Wat erg.
Ik durf het nooit zo goed, iets terug sturen.
Van der Valk Brugge: met handschoenen aan een vieze lepel op tafel leggen...quote:
Dan kan je niet veel tenten in Nederland in ben ik bang. Of is 2,- voor een glas fris een randstadprijs?quote:Op maandag 7 juli 2014 23:12 schreef Yi-Long het volgende:
en als een cola meer dan 1,75 kost, dan gaan we niet naar binnen.
Ik zou willen dat het 2,- kostte, kom hier zelden fris tegen wat goedkoper is dan 2,50 per glas.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 09:12 schreef Tja..1986 het volgende:
[..]
Dan kan je niet veel tenten in Nederland in ben ik bang. Of is 2,- voor een glas fris een randstadprijs?
Inderdaad, 2,- is nog vrij 'goedkoop'. Gelukkig drink ik bijna nooit frisdrank bij een kroeg en doet de prijs er na het 6de biertje niet zoveel meer toequote:Op dinsdag 8 juli 2014 09:18 schreef kirsten. het volgende:
[..]
Ik zou willen dat het 2,- kostte, kom hier zelden fris tegen wat goedkoper is dan 2,50 per glas.
En tsja, je betaalt het, zeker in een groep.
Die relnicht van herman op rtl4.quote:Op maandag 7 juli 2014 23:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Neuh, ik refereerde aan johannes van dam, die had ook de pleuris aan gevouwen servetten.
Wat keek jij?
Weet je ook van wie hij het gejat heeft.quote:
En melk komt uit de supermarktquote:Op dinsdag 8 juli 2014 11:16 schreef Isegrim het volgende:
Vragen waar de tonijn vandaan komt en dan als antwoord krijgen (nadat serveerster naar de keuken is geweest om het te vragen!) "Van de groothandel".
Ze had ook gewoon "uit de keuken" kunnen zeggen.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 11:16 schreef Isegrim het volgende:
Vragen waar de tonijn vandaan komt en dan als antwoord krijgen (nadat serveerster naar de keuken is geweest om het te vragen!) "Van de groothandel".
In je dromenquote:Op dinsdag 8 juli 2014 11:46 schreef WammesWaggel het volgende:
Een flesje cola van 200 ml in een bar is ook wat karig, vroeger kreeg je zeker 300 ml.
De bediening vragen of de rogvleugel van een kolibrierog is waarna ze dat even in de keuken gaan vragen is wel weer pricelessquote:Op dinsdag 8 juli 2014 11:16 schreef Isegrim het volgende:
Vragen waar de tonijn vandaan komt en dan als antwoord krijgen (nadat serveerster naar de keuken is geweest om het te vragen!) "Van de groothandel".
Als ze daar vers in gegaan zijn is dat toch niet zo'n punt? Of bedoel je van de groothandel/supermarkt?quote:Op dinsdag 8 juli 2014 11:41 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Of erachter komen dat de kaasbroodjes uit de diepvries komen.
quote:Op dinsdag 8 juli 2014 13:56 schreef Pietverdriet het volgende:
De bediening vragen of de rogvleugel van een kolibrierog is waarna ze dat even in de keuken gaan vragen is wel weer priceless
De kok kon er wel om lachen, kreeg de volgende gang een portie extra.quote:
Die van de groothandel/supermarkt.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:00 schreef Tja..1986 het volgende:
[..]
Als ze daar vers in gegaan zijn is dat toch niet zo'n punt? Of bedoel je van de groothandel/supermarkt?
Wat dacht je dan, dat ze zelf bladerdeeg tourneerden, kaasragout maakten en de kaasbroodjes in elkaar draaiden?quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:08 schreef IkeDubaku99 het volgende:
[..]
Die van de groothandel/supermarkt.
Dat is wel wat jammer ja. Maar dat zie je toch best wel vaak, vooral met toetjes, dat het gewoon fabriekswerk is.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:08 schreef IkeDubaku99 het volgende:
[..]
Die van de groothandel/supermarkt.
Ligt een beetje aan de prijs en het soort restaurant waar je zit. Wat mij betreft mag er bij de middenklasse restaurants best wat meer aandacht naar bijvoorbeeld de toetjes.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat dacht je dan, dat ze zelf bladerdeeg tourneerden, kaasragout maakten en de kaasbroodjes in elkaar draaiden?
Dat is veel te vaak prefab idd.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:12 schreef Tja..1986 het volgende:
[..]
Ligt een beetje aan de prijs en het soort restaurant waar je zit. Wat mij betreft mag er bij de middenklasse restaurants best wat meer aandacht naar bijvoorbeeld de toetjes.
De grote vraag is: kan de kok dat beter dan een robot in een fabriek?quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:12 schreef Tja..1986 het volgende:
Ligt een beetje aan de prijs en het soort restaurant waar je zit. Wat mij betreft mag er bij de middenklasse restaurants best wat meer aandacht naar bijvoorbeeld de toetjes.
net als de bediening is het keukenpersoneel maar al te vaak niet goed opgeleid. Ken heel wat zaken waar men groothandelsverpakkingen warm maakt en die avond aan avond vol zitten, zo gezellig daar (sarcasme)quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:18 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
De grote vraag is: kan de kok dat beter dan een robot in een fabriek?
Tja.. Het punt is vaak alleen dat ik het dan zelf ook kan. Zeker met toetjes omdat dat niet veel werk is. Ik ga naar een restaurant om meerdere redenen, maar ook omdat ze daar dingen maken die ik zelf niet kan. Ik heb niet de behoefte een euro of 8 te betalen voor een toetje dat ik in de supermarkt voor nog geen 2 euro kan krijgen.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:18 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
De grote vraag is: kan de kok dat beter dan een robot in een fabriek?
Er zijn diverse tonijnachtigen die met uitsterven bedreigd zijn. Dus ja, ik wil weten welke soort het is, waar het vandaan komt en hoe het gevangen is. Een restaurant dat dat mij niet kan vertellen, daar kom ik één keer en nooit weer.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 13:54 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Ze had ook gewoon "uit de keuken" kunnen zeggen.
Wat verwacht jij dan, dat je het levensverhaal bij je eten te horen krijgt? Vraag je ook waar de sla vandaan komt?
Triest niet, zo is een diepvriestaart van Coppenrath&Wiese eigenlijk meestal beter dan wat bakkers verkopen.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 14:39 schreef Tja..1986 het volgende:
[..]
Tja.. Het punt is vaak alleen dat ik het dan zelf ook kan. Zeker met toetjes omdat dat niet veel werk is. Ik ga naar een restaurant om meerdere redenen, maar ook omdat ze daar dingen maken die ik zelf niet kan. Ik heb niet de behoefte een euro of 8 te betalen voor een toetje dat ik in de supermarkt voor nog geen 2 euro kan krijgen.
Ik zie dat ook graag.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 18:43 schreef Isegrim het volgende:
Ik voel me belazerd als ik groothandelzooi krijg. Maar goed, de tenten waar ik regelmatig kom maken alles gewoon zelf.
Precies, dat!quote:Op dinsdag 8 juli 2014 18:51 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik zie dat ook graag.
Kreeg bij een eenvoudig italiaans restaurant (meer een pasta/pizza) eens een tiramisu die in een frietbakje zat. De bediening verontschuldigde zich, hij was niet echt goed stijf geworden en ze zouden een berg prut op het bord hebben als ze het er probeerde uit te scheppen.
Mijn broer begon te sputteren dat dit toch echt niet kon, ik zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien en ik erg blij was dat men erg eerlijk was, en dat het zelfgemaakt was.
Oh, ik vind het juist verspilling om die runderen hier in Nederland op kostbare landbouwgrond met dure bijvoeding (want op gras kunnen ze hier niet leven). Daar in Argentinië hebben ze land genoeg waar je niks anders mee kan dan runderen op laten grazen. Beter het eindproduct (steak) hierheen brengen dan lopen slepen met al dat voer.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 18:36 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Ik zou niet gauw gaan eten bij een restaurant dat bijvoorbeeld al zijn rundvlees uit de VS of Argentinië haalt, want dat vind ik verspilling als er in Nederland genoeg goeds te krijgen is.
Maar het is tekenend, veel mensen gaan voor het uiterlijk vertoon, ipv voor wat ik eerlijk eten wil noemen.quote:
Want bijvoeding komt per definitie uit het buitenland? En geconditioneerd vleesvervoer is helemaal niet vervuilend? Ik kies bij vlees bij voorkeur voor lokaal en biologisch of verantwoord. Maar ook dierenwelzijn en regelgeving omtrent gebruik van hormonen en preventieve antibiotica vind ik van belang en dat is in Argentinië en de VS niet echt in orde.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 18:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, ik vind het juist verspilling om die runderen hier in Nederland op kostbare landbouwgrond met dure bijvoeding (want op gras kunnen ze hier niet leven). Daar in Argentinië hebben ze land genoeg waar je niks anders mee kan dan runderen op laten grazen. Beter het eindproduct (steak) hierheen brengen dan lopen slepen met al dat voer.
Het maakt me niet zoveel uit waar het vandaan komt, ik wil goed vlees.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 18:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, ik vind het juist verspilling om die runderen hier in Nederland op kostbare landbouwgrond met dure bijvoeding (want op gras kunnen ze hier niet leven). Daar in Argentinië hebben ze land genoeg waar je niks anders mee kan dan runderen op laten grazen. Beter het eindproduct (steak) hierheen brengen dan lopen slepen met al dat voer.
Jammer dat het restaurant aan het eind van de melkweg nog niet open isquote:Op dinsdag 8 juli 2014 18:58 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Maar goed, dat wordt wel erg offtopic. Ik wil graag het verhaal bij mijn eten inderdaad. Het liefst nog zie ik een foto van het beest dat het vlees geleverd heeft.
Grappig dat "lokaal en biologisch" door de liefhebbers daarvan altijd "verantwoord" wordt genoemd... Het is juist andersom: "we" zijn intensieve veehouderij gaan bedrijven om meer mensen te kunnen voeden. Als je iedereen op deze manier zou willen laten eten in Nederland, zal je 90% van de mensen het land uit moeten werken...quote:Op dinsdag 8 juli 2014 18:58 schreef Isegrim het volgende:
Want bijvoeding komt per definitie uit het buitenland? En geconditioneerd vleesvervoer is helemaal niet vervuilend? Ik kies bij vlees bij voorkeur voor lokaal en biologisch of verantwoord.
Mwah, in Hong Kong heb ik bij zeer goedkope restaurants toch zeer goede service gekregen hoor. En ja, ook van jonge ventjes, met prima manieren.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 19:20 schreef HostiMeister het volgende:
Pretentieus gejank in dit topic zeg. En dan heb ik het niet over de standaard hygiëne die in orde moet zijn (logisch), of de allergie issues, of eventuele onkunde van personeel, of ondeugdelijke producten. Maar ik heb het vermoeden dat de helft hier verwacht dat men in elke vreetschuur het etiquette van een sterrenrestaurant hebben.
Als je twee tientjes betaalt voor je hoofdgerecht moet je ook niet vreemd opkijken als je maar twee stukjes bestek hebt liggen, het lulletjerozenwater van 17 geen idee heeft wat het verschil tussen een cabernet en een merlot is en je cola 2,50 kost.
Maar goed, ik kan er ook naast zitten natuurlijk.
Of 90% minder vlees eten, ook een optie.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 19:25 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Grappig dat "lokaal en biologisch" door de liefhebbers daarvan altijd "verantwoord" wordt genoemd... Het is juist andersom: "we" zijn intensieve veehouderij gaan bedrijven om meer mensen te kunnen voeden. Als je iedereen op deze manier zou willen laten eten in Nederland, zal je 90% van de mensen het land uit moeten werken...
Waarbij dat zo succesvol was dat het merendeel van de in NL geproduceerde varkens en vleesproducten worden geexporteerdquote:Op dinsdag 8 juli 2014 19:25 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Grappig dat "lokaal en biologisch" door de liefhebbers daarvan altijd "verantwoord" wordt genoemd... Het is juist andersom: "we" zijn intensieve veehouderij gaan bedrijven om meer mensen te kunnen voeden. Als je iedereen op deze manier zou willen laten eten in Nederland, zal je 90% van de mensen het land uit moeten werken...
Dat het lokale rundvlees te mager is komt door die stink libelle wijven die gillend gek worden als ze een mooi stukkie gemarmerd rundvlees zien.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 19:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het maakt me niet zoveel uit waar het vandaan komt, ik wil goed vlees.
Als ik sucade als steak kan bereiden en het komt uit de VS is me dat liever dan kauwlappen van om de hoek. Ik vind het lokale rundvlees over het algemeen te mager.
Eigenlijk is dat voor bijna al het rundvlees het geval.
Veel plezier daarmeequote:Op dinsdag 8 juli 2014 19:27 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Of 90% minder vlees eten, ook een optie.
Gaat uitstekend, dank.quote:
Dat heb ik echt nog nooit mee gemaaktquote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:17 schreef Fapsalon het volgende:
Soms als ik in het buitenland uit eten ga, dan zie ik wel eens Nederlanders die hun eigen sauzen meenemen en op tafel zetten. Zo'n halve liter fles van Remia.
dat kan.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:43 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Dat heb ik echt nog nooit mee gemaakt
Vraag me ook af wat voor tenten dat zijn, waar zich dat soort taferelen afspelen.quote:
Wat heeft het met gierig te maken, als ze de saus daar niet hebben?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:17 schreef Fapsalon het volgende:
Soms als ik in het buitenland uit eten ga, dan zie ik wel eens Nederlanders die hun eigen sauzen meenemen en op tafel zetten. Zo'n halve liter fles van Remia.
Vind je het gek dat mensen dan gaan denken dat we gierig zijn, godverdomme zeg
Jij gaat, voordat je uit eten gaat, vast even checken welke sauzen er daar beschikbaar zijn? Persoonlijk vind ik het niet kunnen, je bent daar toch te gast. Dan eet je maar een keer zonder je favo sausje hoor..quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:46 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Wat heeft het met gierig te maken, als ze de saus daar niet hebben?
In Nieuw Zeeland bijvoorbeeld hebben ze standaard zo'n dunne tomatensaus. Neem ik fijn m'n eigen Heinz Ketchup mee!
Kurkgeld is niet zo bekend in Nederland, maar heb het regelmatig gedaan, betaal de restaurant uitbater een bedrag en drink mijn eigen wijn.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:48 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik zou dat echt genant vinden. Dat is net zoiets als je eigen coca cola meenemen omdat ze daar pepsi schenken
Als een steaktent geen mayo heeft bij de frieten maar alleen ketchup neem ik het ook mee, nooit een probleemquote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:49 schreef Fapsalon het volgende:
[..]
Jij gaat, voordat je uit eten gaat, vast even checken welke sauzen er daar beschikbaar zijn? Persoonlijk vind ik het niet kunnen, je bent daar toch te gast. Dan eet je maar een keer zonder je favo sausje hoor..
Krijg je dan geen rare blikken van klanten?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kurkgeld is niet zo bekend in Nederland, maar heb het regelmatig gedaan, betaal de restaurant uitbater een bedrag en drink mijn eigen wijn.
Soms wel, maar denk je dat mij dat jeukt?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:55 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Krijg je dan geen rare blikken van klanten?
Idd Ik wou dat ik af en toe wat meer die instelling hadquote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Soms wel, maar denk je dat mij dat jeukt?
Is je naam eenmaal geruineerd, leeft het zich zeer ongegeneerdquote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:01 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Idd Ik wou dat ik af en toe wat meer die instelling had
Ik zeg toilettegeltjequote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Is je naam eenmaal geruineerd, leeft het zich zeer ongegeneerd
Anyway, ik vraag vriendelijk aan de eigenaar wat hij of zij het okay vinden en wat ze aan kurkgeld vragen. als ze minder dan 15 euro vragen bied ik 15 om ze blij te maken. Restaurants verdienen sowieso nauwelijks op het eten.quote:
Is in veel landen heel normaal volgens mij.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kurkgeld is niet zo bekend in Nederland, maar heb het regelmatig gedaan, betaal de restaurant uitbater een bedrag en drink mijn eigen wijn.
Vooral in landen waar drankvergunningen complex zijn trouwens.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:21 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Is in veel landen heel normaal volgens mij.
Met gasten heeft gastronomie in dit geval niets te maken, maar alles met ga maar aan het gasquote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:30 schreef littledrummergirl het volgende:
Twee dagen geleden hadden wij n tafel gereserveerd in een restaurant om zes uur. Omdat het knetterhard regende waren we met het ov gegaan ipv met de fiets dus we waren er tien minuutjes te vroeg. Wij lopen naar binnen en ik zeg dat we gereserveerd hebben voor zes uur. Zegt ze "maar we zijn nog niet open" . Dus ik vraag gekscherend of we dan buiten in de regen moeten wachten. Zegt ze doodleuk ja.
Uiteraard zijn we weggegaan en niet meer terug gekomen schaamteloze toko
Natuurlijk niet helemaal waar, je gebruikt wel een glas, dat moet worden gekocht en ook nog eens vervangen. Er komt afwas van die ook door een betaalde kracht gedaan wordt.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:14 schreef Pietverdriet het volgende:
En let wel, kurkgeld is cash in de tash voor de uitbater, itt omzet.
Volgens mij begrijp je mijn opmerking niet, maar goed.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 13:08 schreef refro het volgende:
[..]
Natuurlijk niet helemaal waar, je gebruikt wel een glas, dat moet worden gekocht en ook nog eens vervangen. Er komt afwas van die ook door een betaalde kracht gedaan wordt.
In vergelijking met de rest is het natuurlijk peanuts, maar er staan wel kosten tegenover.
Citroenzuur is dan ook heel wat anders en is een stof die in elke cel van je lichaam voorkomt. Bedoel je citroensap?quote:Op maandag 7 juli 2014 20:37 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Heb het gelukkig niet zo erg dat ik daar heel veel last van heb Soms zit ergens een beetje citroenzuur in (in een sausje ofzo) en dat gaat gelukkig ook goed Maar echt de vrucht zelf (sinaasappel, citroen, limoen, mandarijn etc) gaat niet goed.
Sowieso zijn er maar weinig tenten waar je echte mayo krijgt. 9 van de 10 keer is het van die ranzige zure fritessaus.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als een steaktent geen mayo heeft bij de frieten maar alleen ketchup neem ik het ook mee, nooit een probleem
jajaquote:Op vrijdag 11 juli 2014 14:25 schreef MutedFaith het volgende:
Ook over kurkgeld moet een horecaondernemer gewoon belasting betalen hoor..
Zo jammer...onder het mom van 'minder vet' heb ik wel eens het idee.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 14:55 schreef fathank het volgende:
[..]
Sowieso zijn er maar weinig tenten waar je echte mayo krijgt. 9 van de 10 keer is het van die ranzige zure fritessaus.
In België wel eens gehad bij de mosselen met friet dat ik erom vroeg toen ze opdienden, ik wilde al bijna klagen dat het zo lang duurde, maar ze bleken speciaal voor mij even een kommetje heerlijke mayonaise te hebben geslagen.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als een steaktent geen mayo heeft bij de frieten maar alleen ketchup neem ik het ook mee, nooit een probleem
Zo, dat is service!!quote:Op vrijdag 11 juli 2014 15:09 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
In België wel eens gehad bij de mosselen met friet dat ik erom vroeg toen ze opdienden, ik wilde al bijna klagen dat het zo lang duurde, maar ze bleken speciaal voor mij even een kommetje heerlijke mayonaise te hebben geslagen.
koken is niet eens de makkelijkste manier, een goede kok maakt ze in een paar minuten in een koekenpan klaarquote:Op vrijdag 11 juli 2014 15:58 schreef Oceanonix het volgende:
Door die mosselen kom ik nog op een andere irritatie. Het gebrek aan creativiteit van de nederlandse horeca rondom mosselbereidingen. Je kan ze op 3 manieren krijgen die uiteindelijk allemaal op hetzelfde neerkomen, gekookt in water, bier of wijn. In Frankrijk hebben ze wel 10 manieren en heb je echt wat te kiezen. Moules a la Normande.... Mjummie.
Heerlijk het nat opeten met stokbrood.
dit ja duidelijk geen vakmensenquote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Met gasten heeft gastronomie in dit geval niets te maken, maar alles met ga maar aan het gas
Wat een hufterigheid, je stuurt mensen toch niet de regen in, zelfs al hebben ze niet gereserveerd.
Natgeregende mensen geef je een handdoek en zeg je wilt u wellicht een kopje koffie, cognacje erbij? om weer warm te worden?
Het doet me denken aan de oeroude mop, schoonmoeder, wat doe jij nu hier, mens, het giet pijpenstelen, ga toch naar huis!
en ook nog zwartquote:Op vrijdag 11 juli 2014 11:14 schreef Pietverdriet het volgende:
En let wel, kurkgeld is cash in de tash voor de uitbater, itt omzet.
Sssst, het zijn keurige ondernemers...quote:
klopt maar dat doen ze ook niet....quote:Op vrijdag 11 juli 2014 16:19 schreef JoPiDo het volgende:
[..]
koken is niet eens de makkelijkste manier, een goede kok maakt ze in een paar minuten in een koekenpan klaar
Jij weet het verschil niet tussen koks en mensen in de bediening?quote:Op dinsdag 8 juli 2014 00:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Studentjes in de bediening menen ook altijd dat ze de discussie aan moeten gaan.
Mangiare in eindhoven
- Heeft u een keuze kunnen maken?
> Ja, ik wil graag de ribeye steak, en ik wil hem rood.
- De Ribeye steak?
> Ja, ik wil hem hooguit 20 seconde per kant, hij moet nog moe zeggen, van mijn bord willen terug naar het weiland, zo rood wil ik hem hebben.
- okay, hi hi hi
Na een tijdje komt de steak, ergens tussen medium en doorbakken. Ik stuur hem terug met de opmerking dat ik hem rood had besteld.
Dit veroorzaakt enige paniek bij de bediening. De chef komt langs die me vraagt waarom ik de steak terug stuur, ik vertel hem dat ik hem zeer rood besteld heb en hem ook graag zo hebben wil. In plaats van dan te zeggen okay, gaat hij een discussie aan of ik dat wel echt wil, zo een steak is rauw van binnen, en wellicht niet warm (als je geen steak kan bakken wat doe je dan in de prof keuken vraag ik me af). Ik zeg dat ik weet wat ik bestel en dat ik geen discussie wil maar een rode steak. Weer de discussie in, of ik het zeker weet.
Nadat mijn gezelschap het eten al half op heeft komt mijn steak, en idd, direct uit de koelkast op de grill. Hij is formeel rood, maar deze kok verdient bijscholing over hoe hij steak moet klaarmaken. Zet het niet op de kaart als je het niet kan.
Wat heeft dat er mee te maken?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 17:46 schreef strontboer het volgende:
[..]
Jij weet het verschil niet tussen koks en mensen in de bediening?
Je zegt eerst dat de "studentjes in de bediening altijd de discussie aan moeten gaan" en vervolgens heb je een heel verhaal waarin juist de kok de discussie aangaatquote:
Ik heb daar eigenlijk heel weinig moeite mee. Ik vind het echt heerlijk, maar het is wel een beetje eetcafe eten. Er is weinig eer aan te behalen en veel aan te verpesten, het hoort dan ook nog in een seizoen, dus ga je gewoon pannetje mosselen eten en wat je dan krijgt is meestal gewoon een pannetje mosselen. Moules a la Normande is toch ook gewoon een pannetje mosselen?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 15:58 schreef Oceanonix het volgende:
Door die mosselen kom ik nog op een andere irritatie. Het gebrek aan creativiteit van de nederlandse horeca rondom mosselbereidingen. Je kan ze op 3 manieren krijgen die uiteindelijk allemaal op hetzelfde neerkomen, gekookt in water, bier of wijn. In Frankrijk hebben ze wel 10 manieren en heb je echt wat te kiezen. Moules a la Normande.... Mjummie.
Heerlijk het nat opeten met stokbrood.
Ik mag toch wel aannemen dat een fles prik in een horecagelegenheid binnen een uur alweer leeg is.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 07:57 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Met bier durven ze dat niet, met cola vinden ze het heel normaal om te schenken uit een fles die al een dag of langer open staat.
Never assumequote:Op vrijdag 11 juli 2014 18:31 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Ik mag toch wel aannemen dat een fles prik in een horecagelegenheid binnen een uur alweer leeg is.
Zei de chef, niet chefkok, had wellicht duidelijker kunnen zijn, maar doet verder niets af aan het verhaal.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 18:16 schreef strontboer het volgende:
[..]
Je zegt eerst dat de "studentjes in de bediening altijd de discussie aan moeten gaan" en vervolgens heb je een heel verhaal waarin juist de kok de discussie aangaat
De bediening doet naar mijns inziens gewoon haar werk goed en licht de kok in dat het gerecht opnieuw moet. Vervolgens zou de kok wel op zijn of haar teentjes getrapt zijn waarom het niet goed is...
Ik durf het buiten de deur gewoon niet aan.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 19:22 schreef quirina het volgende:
Ik maak liever zelf mosselen klaar, in een restaurant heb ik nooit echt lekkere mosselen gegeten.
normande is met appel en room.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 18:28 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Ik heb daar eigenlijk heel weinig moeite mee. Ik vind het echt heerlijk, maar het is wel een beetje eetcafe eten. Er is weinig eer aan te behalen en veel aan te verpesten, het hoort dan ook nog in een seizoen, dus ga je gewoon pannetje mosselen eten en wat je dan krijgt is meestal gewoon een pannetje mosselen. Moules a la Normande is toch ook gewoon een pannetje mosselen?
In Frankrijk is het meestal ook gewoon pannetjes met peterselie, ui, knoflook, nog wat rommel en drank, en dan nog een paar ingewikkelde bewerkingen voor mensen die niet van mosselen houden, zoals met blauwschimmelkaas en waarbij ze na garing nog taai moeten worden onder de grill of zo.
Ik ook niet eigenlijkquote:Op vrijdag 11 juli 2014 19:30 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ik durf het buiten de deur gewoon niet aan.
Heel raar, want ik eet eigenlijk alles overal. Maar mosselen uit een keuken die ik niet ken...nee, dat is eng.quote:
Als je een keer verkeerde mossels gegeten hebt begrijp je dat helemaal. The Exorcist is er een boertje bijquote:Op vrijdag 11 juli 2014 19:51 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Heel raar, want ik eet eigenlijk alles overal. Maar mosselen uit een keuken die ik niet ken...nee, dat is eng.
Ja, maar een ei met salmonella is ook een week diepe ellende en ik bestel gerust een zachtgekookt ei of een niet geheel gestolde omelet (of smeuig roerei). Irrationeel.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 19:58 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je een keer verkeerde mossels gegeten hebt begrijp je dat helemaal. The Exorcist is er een boertje bij
Daar heb je thuis net zo weinig invloed op als in een restaurant, maar ik lees alle mosselen stuk voor stuk twee keer of ze goed zijn.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 20:00 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ja, maar een ei met salmonella is ook een week diepe ellende en ik bestel gerust een zachtgekookt ei of een niet geheel gestolde omelet (of smeuig roerei). Irrationeel.
Dat laat ik aan mijn schoonmoeder over.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 20:02 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Daar heb je thuis net zo weinig invloed op als in een restaurant, maar ik lees alle mosselen stuk voor stuk twee keer of ze goed zijn.
Moet je naar Yerseke!quote:Op vrijdag 11 juli 2014 19:30 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ik durf het buiten de deur gewoon niet aan.
* Buurpoes noteert tip.quote:
waarom?quote:
Dan ga ik gewoon weerquote:Op vrijdag 11 juli 2014 20:42 schreef z80 het volgende:
ik ga wel eens alleen ergens eten. echter ben je dan geen graag geziene gast en bij sommige tenten wordt je bijna naar buiten gekeken of krijg je een tafeltje achter in een hoek weg gestopt.
Yerseke is dé mosselplaats. Als men Yerseke zegt, zegt men mosselen.quote:
Als men bij de lunch een boterham jam/hagelslag/pindakaas voor kleintjes op de kaart heeft staan (meestal voor 1,50) snap ik wel dat het niet kan maar dan hoeft t ook niet omdat ze al aan de kleintjes hebben gedacht.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 14:14 schreef quirina het volgende:
Zeikend horecapersoneel als je voor de kinderen iets mee hebt. Onder t mom van dat je niet op t terras mag zitten met meegebracht etenswaar
In Duitsland maken ze zelfs een potje Olvarit/ flesje warm voor kleine kinderen/baby en hier in Nederland gaan ze zeuren.
Ranzige fritessaus is juist zoet. Echte mayo is zuurquote:Op vrijdag 11 juli 2014 14:55 schreef fathank het volgende:
[..]
Sowieso zijn er maar weinig tenten waar je echte mayo krijgt. 9 van de 10 keer is het van die ranzige zure fritessaus.
Het gaat hier over uit eten gaan toch? Buurpoes zegt ze niet buiten de deur te durven eten dus ik zeg dat ze een restaurant in Yerseke moet proberen.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 21:33 schreef quirina het volgende:
Mosselen van Yerseke kan je ook bij een goede vishandel kopen overal in NL, waarom moet je dan perse in Yerseke zelf mosselen gaan eten? Kan je ze daar zelf opvissen dan?
Dat zie ik echt heel zelden. Vaak is het wel gewoon te bestellen, boterham of zacht broodje met ham, kaas, paté of iets aanverwants.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 21:32 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Als men bij de lunch een boterham jam/hagelslag/pindakaas voor kleintjes op de kaart heeft staan (meestal voor 1,50) snap ik wel dat het niet kan maar dan hoeft t ook niet omdat ze al aan de kleintjes hebben gedacht.
Dan kan de kok nog steeds lui zijnquote:Op vrijdag 11 juli 2014 21:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Yerseke is dé mosselplaats. Als men Yerseke zegt, zegt men mosselen.
quote:Op vrijdag 11 juli 2014 21:41 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan kan de kok nog steeds lui zijn
Ja vind het zoiets dat je asperges in Limburg moet eten omdat limburg asperges is.quote:
Oh ik dacht dat Limburg champignons was?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 22:00 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja vind het zoiets dat je asperges in Limburg moet eten omdat limburg asperges is.
Die vind ik echt al-tijd tegenvallen.quote:
Zelfs in Limburg is een goede vla iets waar je naar moet zoeken.quote:
Buiten Limburg nog nooit een lekkere vla gevonden, is altijd een soort taart, en een vla is geen taartquote:Op vrijdag 11 juli 2014 22:22 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Die vind ik echt al-tijd tegenvallen.
En van die appeltaart uit de koelvitrine hoef ik ook niet. Brrrr.
Zo simpel, zo vaak fout.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 17:59 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Oh, de hoofdprijs vragen voor kraanwater met bubbels. Geldt voor alle horeca, niet alleen eetgelegenheden (waar je imho gewoon een karaf kraanwater gratis hoort te kunnen krijgen maar dat is zeldzaam in de gelegenheden waar ik kom).
Drink je dan ook wijn?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 22:32 schreef Pap89 het volgende:
[..]
.
Ook met "echt" uit eten gaan vragen we vaak duidelijk om kraanwater.
Als het niet kan, best.
In Rotterdam zit La Pisa, daar neem ik altijd 2 toetjesquote:Op vrijdag 11 juli 2014 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Buiten Limburg nog nooit een lekkere vla gevonden, is altijd een soort taart, en een vla is geen taart
Appelgebak van de bakker is eigenlijk altijd blikappels, smerig.
Vind sowieso gekocht gebak triest meestal
Het eten was wel perfect, en het was gewoon heel erg druk. Geen excuus natuurlijk, wel een verklaring. Daarnaast werd het ook best netjes afgehandeld en werd onze kritiek ook prima en beleefd ontvangen, dus het was verder niet zo'n probleem. Het zou me er in ieder geval zeker niet van onthouden om er nogmaals heen te gaan. Boccaccio in Groningen trouwens.quote:
Precies. Ik ben daar ook heel duidelijk in. De uitbater is de baas en niet de gast. De gast mag maar 2 dingen. Eventuele misstanden aankaarten en verder betalen. Denken dat jij even gaat bepalen wat er wel of niet mag worden gedaan in een ander zijn zaak is einde oefening.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:49 schreef Fapsalon het volgende:
Jij gaat, voordat je uit eten gaat, vast even checken welke sauzen er daar beschikbaar zijn? Persoonlijk vind ik het niet kunnen, je bent daar toch te gast. Dan eet je maar een keer zonder je favo sausje hoor..
En als de gast klaagt tuf je ff lekker in de gast zijn soepquote:Op zaterdag 12 juli 2014 03:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Precies. Ik ben daar ook heel duidelijk in. De uitbater is de baas en niet de gast. De gast mag maar 2 dingen. Eventuele misstanden aankaarten en verder betalen. Denken dat jij even gaat bepalen wat er wel of niet mag worden gedaan in een ander zijn zaak is einde oefening.
JIJ BENT GAST! meer niet.
Je kan wel verzoeken,maar zomaar je eigen spullen meenemen onder het mom van "moet kunnen",alsof je bij familie komt zitten is gewoonweg brutaliteit. Eerst vragen en dan pas voorstellen of jij....
Ik weet niet bij welke bakkers jij wel eens gebak heb gehaald maar die waar wij ( afdeling bedrijf) altijd gaan heeft heerlijk gebak.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Buiten Limburg nog nooit een lekkere vla gevonden, is altijd een soort taart, en een vla is geen taart
Appelgebak van de bakker is eigenlijk altijd blikappels, smerig.
Vind sowieso gekocht gebak triest meestal
De kwaliteitsverschillen tussen bakkers zijn inderdaad enorm. De bakker hier in de buurt is niet geweldig, de bakker waar mijn baas gebak haalt verdient drie lintjes per jaar, wat mij betreft.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 09:54 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ik weet niet bij welke bakkers jij wel eens gebak heb gehaald maar die waar wij ( afdeling bedrijf) altijd gaan heeft heerlijk gebak.
Mensen die zich zo gedragen hebben waarschijnlijk nooit zelf in de horeca gewerkt. Als je het een keer van de andere kant hebt gezien, snap je ook dat die klanten stront vervelend zijn op een drukke avond.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 03:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Precies. Ik ben daar ook heel duidelijk in. De uitbater is de baas en niet de gast. De gast mag maar 2 dingen. Eventuele misstanden aankaarten en verder betalen. Denken dat jij even gaat bepalen wat er wel of niet mag worden gedaan in een ander zijn zaak is einde oefening.
JIJ BENT GAST! meer niet.
Je kan wel verzoeken,maar zomaar je eigen spullen meenemen onder het mom van "moet kunnen",alsof je bij familie komt zitten is gewoonweg brutaliteit. Eerst vragen en dan pas voorstellen of jij....
Als je klanten met een terechte klacht strontvervelend vindt, kun je beter in een andere sector gaan werken, denk ik zo.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 10:15 schreef Fapsalon het volgende:
[..]
Mensen die zich zo gedragen hebben waarschijnlijk nooit zelf in de horeca gewerkt. Als je het een keer van de andere kant hebt gezien, snap je ook dat die klanten stront vervelend zijn op een drukke avond.
Als ik in jouw restaurant me eigen wijn ga zitten zuipen en elk gerecht terug stuur naar de keuken wordt je er ook helemaal para van.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 10:21 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Als je klanten met een terechte klacht strontvervelend vindt, kun je beter in een andere sector gaan werken, denk ik zo.
Ligt er aan of de klachten terecht zijn.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 10:25 schreef Fapsalon het volgende:
[..]
Als ik in jouw restaurant me eigen wijn ga zitten zuipen en elk gerecht terug stuur naar de keuken wordt je er ook helemaal para van.
Als je die wijn overlegd hebt en kurkengeld betaalt is er niks aan de hand.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 10:25 schreef Fapsalon het volgende:
[..]
Als ik in jouw restaurant me eigen wijn ga zitten zuipen en elk gerecht terug stuur naar de keuken wordt je er ook helemaal para van.
Gasten? Klanten.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 03:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Precies. Ik ben daar ook heel duidelijk in. De uitbater is de baas en niet de gast. De gast mag maar 2 dingen. Eventuele misstanden aankaarten en verder betalen. Denken dat jij even gaat bepalen wat er wel of niet mag worden gedaan in een ander zijn zaak is einde oefening.
JIJ BENT GAST! meer niet.
Je kan wel verzoeken,maar zomaar je eigen spullen meenemen onder het mom van "moet kunnen",alsof je bij familie komt zitten is gewoonweg brutaliteit. Eerst vragen en dan pas voorstellen of jij....
Dat heb ik één keer gedaan na een etentje wat een 'snel' diner moest worden met vriendin maar uiteindelijk bijna drie uur duurde door absurd lange wachttijden. De keuken liep op een ( volgens mij onervaren) soort van skeleton-crew terwijl het ontzettend mooi weer was. Dan trekt die tent altijd hopen dagjesmensen. Het gestuntel was werkelijk niet om aan te zien . De uitbater was nog wel zo vriendelijk om na klagen een gratis dessert aan te bieden maar dat voelt dan toch alsof je gepaaid wordt, ik heb dan nog liever gewoon excuses en een eerlijke uitleg.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 00:04 schreef Sarasi het volgende:
Vandaag echt wel een unicum gehad. Met vier uit eten, broodjes vooraf (twee porties), dan antipasti, dan hoofdgerechten en dan nagerechten. Kwamen er twee sets brood en twee sets antipasti uit, waarvan ook nog een verkeerde soort. Toen wij aangaven dat we toch graag gezamenlijk aan dezelfde gang zouden zitten, werden de andere twee antipasti gehaast uitgegeven. We hebben een kwartier zitten wachten op een cola, die pas na een tweede keer vragen op tafel kwam, bij het nagerecht bestelden we één koffie en één thee. Ze brachten alleen de koffie en pas toen we er weer om vroegen, de vergeten thee (die toen overigens wel gratis was). Needless to say, geen fooi gegeven.
Er zijn ook hele volksstammen die het gebak van de hema of multivlaai heerlijk vinden.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 09:54 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ik weet niet bij welke bakkers jij wel eens gebak heb gehaald maar die waar wij ( afdeling bedrijf) altijd gaan heeft heerlijk gebak.
Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Buiten Limburg nog nooit een lekkere vla gevonden, is altijd een soort taart, en een vla is geen taart
Appelgebak van de bakker is eigenlijk altijd blikappels, smerig.
Vind sowieso gekocht gebak triest meestal
Dank je, er zijn idd goede banketbakkers, maar mijn bezwaar is dat de meeste hun best niet doen.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 15:03 schreef highender het volgende:
[..]
Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.
in Maastricht hebben we het luxe ik ga meestal bij Royale of Bread and Delicious, perfect voor vlaaien en echt goed gebak En liefde voor het vakquote:Op zaterdag 12 juli 2014 14:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er zijn ook hele volksstammen die het gebak van de hema of multivlaai heerlijk vinden.
Kan best zijn dat jullie net een goeie bakker hebben en begrijp me goed, ze zijn er wel, maar het gros van de bakkers heeft gewoon geen goed gebak,
Blikappels, gelfix met abrikozensmaak, breek me de bek niet los. Ik koop liever diepvries van Coppenrath dan van het gros van de bakkers. En tussen jou en mij gezegd en gezwegen, banketbakkers ontdooien meer dan dat ze bakken.
Oeh Zeeuwse Bolus, vaak genoeg gegeten toen ik in Middelharnis werkte.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 15:03 schreef highender het volgende:
[..]
Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.
En dat terwijl het niet eens Zeeland is. Middelharnis behoort nog tot Zuid-Holland.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 16:45 schreef Curiosity het volgende:
Oeh Zeeuwse Bolus, vaak genoeg gegeten toen ik in Middelharnis werkte.
Yuck. Die van debic/hollandia is dan nog enigszins te nassen..quote:Op zaterdag 12 juli 2014 16:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Ow en slagroom uit supermarkt spuitbus.
Gelukkig bestelde je geen halve haan danquote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Oh zo ken ik er ook een. Maar aangezien ik er alleen nog kom zijn geweldige kipsate schotel, moet iedereen na mij dus wachten tot hij 2 porties sate heeft gebakken, 2 slaatjes heeft gemaakt en alles met friet enzo ingepakt heeft.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Nee, ze wachtte netjes tot alles klaar was met bakken.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:12 schreef Erasmo het volgende:
Wacht even, dus ze doet 4-5 minuten over afrekenen?
Dat vind ik ook zo'n afknapper in de horeca, jouw appeltaart.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 20:21 schreef quirina het volgende:
Ik bak lekker zelf appeltaart, vooral in de herfst.
Vind ik ook lekker ruiken in huis.
En bestaat die zaak nog?quote:Op zaterdag 12 juli 2014 19:45 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Nee, ze wachtte netjes tot alles klaar was met bakken.
Ik vind jou een afknapper in de horeca!quote:Op zaterdag 12 juli 2014 20:36 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Dat vind ik ook zo'n afknapper in de horeca, jouw appeltaart.
[..]
En bestaat die zaak nog?
Klopt, uit eten in Duitsland kost de helft, smaakt beter, en is inderdaad beter qua service. Heb ik graag een paar km voor over.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 21:11 schreef gargamelnl het volgende:
Als ik dit zo lees, weet ik in ieder geval waarom ik in duitsland uit eten ga.
Elk nederlands horeca figuur in dit topic loopt de branche te verdedigen en de klant af te zeiken.
Het ligt nooit aan de bediening of de keuken, maar altijd aan de klant.
Duitse horeca, Duitse gastvrijheid.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 22:40 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Klopt, uit eten in Duitsland kost de helft, smaakt beter, en is inderdaad beter qua service. Heb ik graag een paar km voor over.
Lijkt de burgerking in groningen wel.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Daar heb ik nooit problemen.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 22:55 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Lijkt de burgerking in groningen wel.
Ik heb laatst anders weer wat meegemaakt in een Duits restaurant.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 22:52 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Duitse horeca, Duitse gastvrijheid.
Neem bijvoorbeeld alleen al een Duits tapbiertje. Perfect getapt, in een altijd schoon glas en zo'n papiertje aan het glas voetje.
Ow jah. En slechts 1,60 euro per tap biertje.
Dat is een zuur bier en geen pils, eentje met een melkzuurgisting, zo zuur als joghurt, lekker, vanavond nog eentje gedronken bij de kip. Zonder die kunstmatige lievevrouwebedstrosiroop zoals bij jouw fotoquote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:10 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Oh ik dacht juist wel
[ afbeelding ]
Vind het ook lekker bier, alleen het logo wekt wel ideen van kinderbier op met die siroop vind ik het ook niet vies eigenlijk, maar ik ben zo'n wijf dat die citroenbiertjes op zich best te doen vindt.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat is een zuur bier en geen pils, eentje met een melkzuurgisting, zo zuur als joghurt, lekker, vanavond nog eentje gedronken bij de kip. Zonder die kunstmatige lievevrouwebedstrosiroop zoals bij jouw foto
Zelfgemaakte frambozensiroop is erg lekker, waldmeister ga ik binnenkort maken, heb niet zozeer wat tegen siropen maar tegen de sythetische smaakjes.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:38 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Vind het ook lekker bier, alleen het logo wekt wel ideen van kinderbier op met die siroop vind ik het ook niet vies eigenlijk, maar ik ben zo'n wijf dat die citroenbiertjes op zich best te doen vindt.
Oh? Vertel eens.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:18 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ik heb laatst anders weer wat meegemaakt in een Duits restaurant.
Ja die van Hollandia bijvoorbeeld is dan al minder erg.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 17:50 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Yuck. Die van debic/hollandia is dan nog enigszins te nassen..
Mij boeit dat dus vrij weinig, zo'n haar.quote:Op zondag 13 juli 2014 09:48 schreef ..-._---_-.- het volgende:
De meest tenenkrommemde ervaring die ik me herinner is een geval waarbij een blunder wordt "rechtgezet" met nog een keer dezelfde blunder. Tijdens het eten ontdekte ik een dikke zwarte glimmende haar op mijn kabeljauw. De ober nam het bord mee terug en met veel verontschuldigingen kreeg ik een nieuw bord ... met weer een dikke zwarte haar op mijn kabeljauw. Op dat moment was de eetlust me wel vergaan en heb ik mijn bord naar voren geschoven. Daarna vond een tafelgenoot tot overmaat van ramp ook een haar in haar kabeljauw. Ik was niet degene die de rekening betaalde, maar als ik dat wel had was geweest was ik waarschijnlijk heel duidelijk "not amused" geweest en had ik geen genoegen genomen met de "compensatie", het schrappen van een fles wijn.
Ik vind het smerig. En ik begrijp de vergelijking met een graat ook niet.quote:Op zondag 13 juli 2014 10:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Mij boeit dat dus vrij weinig, zo'n haar.
Wat is daar nou zo vreeeeeeselijk aan?
Sommige mensen maken ook zo'n drama van een graat in hun vis.
Wil je je recept delen?quote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:52 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Zelfgemaakte frambozensiroop is erg lekker, waldmeister ga ik binnenkort maken, heb niet zozeer wat tegen siropen maar tegen de sythetische smaakjes.
wijntje is niet erg, is heel normaal woord. Meneertje zou wel ergerlijk zijn, maar dat deed ze nietquote:Op zondag 13 juli 2014 11:09 schreef kenosis het volgende:
Ik vind het een afknapper als het serveerstertje bij het opnemen van de drankbehoefte alles in verkleinvorm gaat aanprijzen "misschien een wijntje voor voor meneer".
Ik heb daarom al een restaurant links laten liggen.
Dat is er alquote:Op zondag 13 juli 2014 10:39 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Wil je je recept delen?
Is wel erg off topic hier, misschien beter om een siropen & limonades topic te maken..
Toch wekt het bij mij, klant, ergernis op. Maar het kan inderdaad nog ergerquote:Op zondag 13 juli 2014 11:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
wijntje is niet erg, is heel normaal woord. Meneertje zou wel ergerlijk zijn, maar dat deed ze niet
Dat lijkt de snackbar aan de overkant van de straat hier wel.....quote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Doen ze bij de Burgerking hier op het station ook.quote:Op zondag 13 juli 2014 13:06 schreef Muck het volgende:
[..]
Dat lijkt de snackbar aan de overkant van de straat hier wel.....
Die bakt per persoon de bestelling,pakt het in, rekent af en gaat dan pas verder met de volgende klant.
Als klant 2 ook patat en een kroket wil, kun je dat toch in één keer bakken
En als je zaak vol staat, kun je best meer dan één bakje patat tegelijk bakken
burgerking utrecht centraal toevallig?quote:Op zondag 13 juli 2014 17:10 schreef CrashO het volgende:
[..]
Doen ze bij de Burgerking hier op het station ook.
Staat regelmatig een rij door de zaak tot halverwege de stationshal. Ze beginnen pas aan de volgende order als er 1 is afgehandeld. (met max 2 kassa's)
Enschede. Maar op Utrecht ook meegemaakt jaquote:Op zondag 13 juli 2014 17:16 schreef Fapsalon het volgende:
[..]
burgerking utrecht centraal toevallig?
moet daar ook altijd tering lang wachten
Dat voorkomt verwarring. 1 taak tegelijk, lekker makkelijk.quote:Op zondag 13 juli 2014 17:18 schreef CrashO het volgende:
Zit het broodje voor een klant in de oven te toasten, staat de medewerker ondertussen wat voor zich uit te staren ipv 1 van de andere 10 klanten te helpen
En voorkomt ook dat je de bestelling aan de verkeerde klant meegeeft.quote:Op zondag 13 juli 2014 17:23 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Dat voorkomt verwarring. 1 taak tegelijk, lekker makkelijk.
En meer dan 10-12 bestellingen per uur doetquote:Op zondag 13 juli 2014 17:26 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
En voorkomt ook dat je de bestelling aan de verkeerde klant meegeeft.
Je voorkomt ook dat mensen te vaak terugkomen. Is niet goed voor hun lijn.quote:Op zondag 13 juli 2014 17:29 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
En meer dan 10-12 bestellingen per uur doet
Gebeurt dat serieus?quote:Op vrijdag 11 juli 2014 18:26 schreef Fapsalon het volgende:
Meneer neemt een eigen fles wijn mee, tovert een eigen saus tevoorschijn, en gaat vervolgens lopen kankeren omdat zijn steak niet rood genoeg is
Dát zijn nou fijne klanten. Typisch Nederlands ook, altijd voor een dubbeltje op de eerste rang
Wellicht moet je even teruglezen, het ging over kurkgeldquote:Op zondag 13 juli 2014 20:28 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Gebeurt dat serieus?
Ik ga toch ook niet met een kist bier in t café zitten...
Nou die mening deel ik niet helemaal. Er zijn zat supermarkten die hun vlaai bij een lokale bakker vandaan halen en dat is over het algemeen best goed. Maar een AH die gewoon alleen de standaard fabrieksvlaai hebben net als in de rest van NL daar kan ik niet warm van lopen.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 22:01 schreef emmyemmy het volgende:
De vlaai hier in noord/midden-limburg zijn zelfs lekker van de supermarkt.
Zelfde bedrijf, andere productie locaties.quote:Op zondag 13 juli 2014 09:59 schreef Pap89 het volgende:
[..]
Ja die van Hollandia bijvoorbeeld is dan al minder erg.
Maar als er zo'n half verlept toefje campina/ander soortgelijke slappe zooi erop gespoten wordt, is dat altijd maar wat triest.
Icm een fles wijn jaquote:Op vrijdag 11 juli 2014 17:59 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Oh, de hoofdprijs vragen voor kraanwater met bubbels. Geldt voor alle horeca, niet alleen eetgelegenheden (waar je imho gewoon een karaf kraanwater gratis hoort te kunnen krijgen maar dat is zeldzaam in de gelegenheden waar ik kom).
Niet met bier of fris? Of met een driegangendiner?quote:
Icm alles wat mij betreft...quote:
Ik heb zo'n vermoeden wat voor soort tenten daar wel moeilijk over doet en dat soort tenten kom ik toch al niet.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 12:32 schreef RobinOok het volgende:
In de meeste tenten waar ik kom krijg je een karaf kraanwater zonder dat je erom hoeft te vragen.
In sommige krijg je het als je erom vraagt. In 1-tje krijg ik glazen water omdat ze "eigenlijk" geen kraanwater mogen serveren. (mafkezen)
En als ik geen kraanwater kan krijgen, dan was dat de laatste keer dat ik er kwam. Maar dat maak ik dus zeeeelden mee.
En zo hoort het dus eigenlijk ook.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 12:32 schreef RobinOok het volgende:
In de meeste tenten waar ik kom krijg je een karaf kraanwater zonder dat je erom hoeft te vragen.
In sommige krijg je het als je erom vraagt. In 1-tje krijg ik glazen water omdat ze "eigenlijk" geen kraanwater mogen serveren. (mafkezen)
En als ik geen kraanwater kan krijgen, dan was dat de laatste keer dat ik er kwam. Maar dat maak ik dus zeeeelden mee.
die hele discussie gaat er dan ook over kijk mij is belangrijk zijn dat ik in duurdere restaurants eet, waar ik standaard gratis een karaf water krijg en niet in goedkope eetcafe's kom.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 13:58 schreef MutedFaith het volgende:
Als ik al god-weet-hoeveel voor 't eten moet betalen, dan kan die 5 euro voor een flesje water er ook nog wel vanaf.
Geweldige trilogie! Waarschijnlijk zelfs mijn favoriete boeken. Binnenkort nog maar eens opnieuw lezen. Deel 6 nog niet gelezen trouwens, maar weet niet of die ook zo goed is.quote:Op dinsdag 8 juli 2014 19:01 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jammer dat het restaurant aan het eind van de melkweg nog niet open is
Vandaar dat de meeste restaurants in Nederland slechts enkele van de (zeg) 80 stoelen bezet hebben. En dat levert simpelweg genoeg op...quote:Op dinsdag 15 juli 2014 15:04 schreef Freak188 het volgende:
En het hoofdgerecht dat ze voor 30 euro op de kaart zetten, maar de prijs niet rechtvaardigt.
Welnee, 't is een principekwestie. In ons land hebben we prima water in de kraan. Dat in flessen door het land heen vervoeren is de reinste verspilling van grondstoffen, vervoersmiddelen en geld. Ik weiger het te drinken, ook al is het gratis, bijvoorbeeld bij een personeelsuitje. Ik wil het gewoon niet.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 14:42 schreef markmarkmark het volgende:
[..]
die hele discussie gaat er dan ook over kijk mij is belangrijk zijn dat ik in duurdere restaurants eet, waar ik standaard gratis een karaf water krijg en niet in goedkope eetcafe's kom.
Heeft er echt geen ene fuck mee te maken. Gaat niet om duur/goedkoop, gaat om wel/niet gastvrij.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 14:42 schreef markmarkmark het volgende:
[..]
die hele discussie gaat er dan ook over kijk mij is belangrijk zijn dat ik in duurdere restaurants eet, waar ik standaard gratis een karaf water krijg en niet in goedkope eetcafe's kom.
Juist ja. Maar ondertussen vervoer je wel jezelf naar het restaurant, wat vele malen meer grondstoffen, vervoersmiddelen en geld verspilt...quote:Op dinsdag 15 juli 2014 18:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Welnee, 't is een principekwestie. In ons land hebben we prima water in de kraan. Dat in flessen door het land heen vervoeren is de reinste verspilling van grondstoffen, vervoersmiddelen en geld.
Je bent mijn held van de dag.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 18:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Welnee, 't is een principekwestie. In ons land hebben we prima water in de kraan. Dat in flessen door het land heen vervoeren is de reinste verspilling van grondstoffen, vervoersmiddelen en geld. Ik weiger het te drinken, ook al is het gratis, bijvoorbeeld bij een personeelsuitje. Ik wil het gewoon niet.
lopen of fietsen gaat ook prima.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 18:46 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Juist ja. Maar ondertussen vervoer je wel jezelf naar het restaurant, wat vele malen meer grondstoffen, vervoersmiddelen en geld verspilt...
Ben geen wijnkenner, maar heb wel een klant die zijn eigen wijnen meeneemt als hij uit eten gaat en tegen de kok zegt: "maak er maar iets moois bij".quote:Op vrijdag 11 juli 2014 10:52 schreef Pietverdriet het volgende:
Kurkgeld is niet zo bekend in Nederland, maar heb het regelmatig gedaan, betaal de restaurant uitbater een bedrag en drink mijn eigen wijn.
Wat neem je aan kurkgeld?quote:Op dinsdag 15 juli 2014 20:39 schreef nostra het volgende:
[..]
Ben geen wijnkenner, maar heb wel een klant die zijn eigen wijnen meeneemt als hij uit eten gaat en tegen de kok zegt: "maak er maar iets moois bij".
Eens. Ik drink geen flessenwater, uit principe.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 18:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Welnee, 't is een principekwestie. In ons land hebben we prima water in de kraan. Dat in flessen door het land heen vervoeren is de reinste verspilling van grondstoffen, vervoersmiddelen en geld. Ik weiger het te drinken, ook al is het gratis, bijvoorbeeld bij een personeelsuitje. Ik wil het gewoon niet.
Alleen maar frisdrank?quote:Op dinsdag 15 juli 2014 21:55 schreef Probability het volgende:
[..]
Eens. Ik drink geen flessenwater, uit principe.
Hij neemt niks denk ik. Want een hoer heeft klanten, in de horeca spreekt men over gasten :pquote:
Ben je nu serieus of maak je een grapje.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 22:26 schreef NoCigar het volgende:
Ik vraag altijd of ze kraanwater in een mooie fles willen doen van een of ander duur water- merk.
als je helemaal niks anders drinkt dan water in een goedkoop restaurant, dan zou ik ook denken bestel maar lekker spa ofzo.quote:Op dinsdag 15 juli 2014 18:44 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Heeft er echt geen ene fuck mee te maken. Gaat niet om duur/goedkoop, gaat om wel/niet gastvrij.
Tenten die daar moeilijk over doen zijn vermoedelijk van het type toeristentent, alles-van-de-groothandel-tent etc.
Ik betaal dan die duurdere fles die ze eerst leeg moeten gooien wel. Principes hé.quote:Op woensdag 16 juli 2014 14:43 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ben je nu serieus of maak je een grapje.
quote:Op woensdag 16 juli 2014 15:36 schreef NoCigar het volgende:
Ik betaal dan die duurdere fles die ze eerst leeg moeten gooien wel. Principes hé.
schitterend man! Dat noem ik nou humor met een hoog gehalte.quote:Op woensdag 16 juli 2014 15:36 schreef NoCigar het volgende:
Ik betaal dan die duurdere fles die ze eerst leeg moeten gooien wel. Principes hé.
precies, slaat nergens op man met je eigen wijntje of sausje..stelletje paupers!quote:Op zaterdag 12 juli 2014 10:25 schreef Fapsalon het volgende:
[..]
Als ik in jouw restaurant me eigen wijn ga zitten zuipen en elk gerecht terug stuur naar de keuken wordt je er ook helemaal para van.
quote:Op maandag 14 juli 2014 08:16 schreef refro het volgende:
[..]
Nou die mening deel ik niet helemaal. Er zijn zat supermarkten die hun vlaai bij een lokale bakker vandaan halen en dat is over het algemeen best goed. Maar een AH die gewoon alleen de standaard fabrieksvlaai hebben net als in de rest van NL daar kan ik niet warm van lopen.
Ook wat van gezegd? Of alleen hier, achterafquote:Op woensdag 16 juli 2014 21:39 schreef MaLo het volgende:
Vanavond een afknapper meegemaakt. We waren bij een all you can eat sushi-restaurant. Prijs-kwaliteitverhouding van het eten was goed; daarover geen klachten.
Wat ik echter niet zo netjes vond, was dat het drankje van mijn vriend werd geserveerd vanaf een dienblad waarop ook allemaal vieze lege bordjes van andere eters stonden.
De serveerster had het drankje op haar dienblad, nam ondertussen op weg naar ons tafeltje vast lege schaaltjes van andere tafels mee op datzelfde dienblad en serveerde vervolgens het drankje uit.
Neem die lege schaaltjes gewoon op de terugweg van het serveren van de drankjes mee, zo leek het echt vreemd en "viezig" .
Hallo...hij/zij heeft wel een punt. Het is gewoon onsmakelijk/onhygienisch of hoe je het wil noemen.quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:00 schreef RobinOok het volgende:
Jezus, wat een gezeik. "Mijn drankje stond naast een gebruikt bordje. Boehoehoehoe."
Hoe fucking verzin je het!
Ligt er echt heel erg aan hoe ze hun zaak willen presenteren. Het is gewoon zo dat dat soort restaurants zich aktijd exlusief willen laten lijken, maar ondertussen schijt hebben aan alles, als ze maar geld krijgen.quote:Op woensdag 16 juli 2014 23:45 schreef flipsen het volgende:
Sowieso bij een all-you-can-eat tent gaan zeuren over zoiets onbenulligs
Wat denk je dat ze in de keuken van die sushi-eetschuur doen?quote:Op woensdag 16 juli 2014 21:39 schreef MaLo het volgende:
Wat ik echter niet zo netjes vond, was dat het drankje van mijn vriend werd geserveerd vanaf een dienblad waarop ook allemaal vieze lege bordjes van andere eters stonden.
Een all-you-can-eat-tent die pretendeert exclusief/sjiek te zijn? Nog nooit gezien zoiets.quote:Op donderdag 17 juli 2014 01:26 schreef Klaploper het volgende:
[..]
Ligt er echt heel erg aan hoe ze hun zaak willen presenteren. Het is gewoon zo dat dat soort restaurants zich aktijd exlusief willen laten lijken, maar ondertussen schijt hebben aan alles, als ze maar geld krijgen.
Begin dan een cafetaria. Weet iedereen waar hij aan toe is.
Dat is een "Tout ce que vous pouvez manger" tentquote:Op donderdag 17 juli 2014 08:49 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Een all-you-can-eat-tent die pretendeert exclusief/sjiek te zijn? Nog nooit gezien zoiets.
Je hebt er natuurlijk meteen iets van gezegd en een nieuw drankje geëist?quote:Op donderdag 17 juli 2014 09:49 schreef MaLo het volgende:
Misschien had je erbij moeten zijn. Het zag er gewoon erg viezig uit, een dienblad vol met vieze bordjes en schaaltjes en daarnaast alleen jouw drankje. Ze zit dus eerst met haar handen aan de gebruikte bordjes van anderen. Vies, gebruikt, voorzien van kleverige sausjes. Daarna dus zonder haar handen af te vegen of wat, geeft ze jou je glaasje drinken.
Ik hou daar niet van. Blijkbaar ben ik vrijwel de enige , dat kan.
quote:Op donderdag 17 juli 2014 12:08 schreef Klonk het volgende:
Op een warme dag ging de airco uit omdat we de enige klanten waren en we zaten bij een raam wat open kon
Nope, ze zijn nog steeds openquote:Op donderdag 17 juli 2014 12:11 schreef golfer het volgende:
[..]
Op sterven na dooie tent zeker? Lieten ze nog wel het licht branden of konden jullie het uitsluitend met kaarslicht doen?
Nee, het was het drankje van mijn vriend, als hij er mee zat had hij zelf om een nieuw drankje moeten vragen . Ik was blij dat het mijn drankje niet was .quote:Op donderdag 17 juli 2014 12:06 schreef golfer het volgende:
[..]
Je hebt er natuurlijk meteen iets van gezegd en een nieuw drankje geëist?
Soms wil een mens gewoon veel vreten.quote:Op donderdag 17 juli 2014 07:52 schreef Isegrim het volgende:
All-you-can-eat moet je gewoon mijden als de pest. Wil je veel eten of wil je lekker eten?
Herstel: sommige mensen willen gewoon veel vreten.quote:
Mensen die nooit een vreetbui hebben zijn niet menselijk.quote:Op donderdag 17 juli 2014 13:41 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Herstel: sommige mensen willen gewoon veel vreten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |