Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.quote:Op vrijdag 11 juli 2014 22:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Buiten Limburg nog nooit een lekkere vla gevonden, is altijd een soort taart, en een vla is geen taart
Appelgebak van de bakker is eigenlijk altijd blikappels, smerig.
Vind sowieso gekocht gebak triest meestal
Dank je, er zijn idd goede banketbakkers, maar mijn bezwaar is dat de meeste hun best niet doen.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 15:03 schreef highender het volgende:
[..]
Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.
in Maastricht hebben we het luxequote:Op zaterdag 12 juli 2014 14:18 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Er zijn ook hele volksstammen die het gebak van de hema of multivlaai heerlijk vinden.
Kan best zijn dat jullie net een goeie bakker hebben en begrijp me goed, ze zijn er wel, maar het gros van de bakkers heeft gewoon geen goed gebak,
Blikappels, gelfix met abrikozensmaak, breek me de bek niet los. Ik koop liever diepvries van Coppenrath dan van het gros van de bakkers. En tussen jou en mij gezegd en gezwegen, banketbakkers ontdooien meer dan dat ze bakken.
Oeh Zeeuwse Bolus, vaak genoeg gegeten toen ik in Middelharnis werkte.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 15:03 schreef highender het volgende:
[..]
Mocht je een keer in de buurt van Middelharnis zijn dan moet je hier even langs gaan.
En dat terwijl het niet eens Zeeland is. Middelharnis behoort nog tot Zuid-Holland.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 16:45 schreef Curiosity het volgende:
Oeh Zeeuwse Bolus, vaak genoeg gegeten toen ik in Middelharnis werkte.
Yuck. Die van debic/hollandia is dan nog enigszins te nassen..quote:Op zaterdag 12 juli 2014 16:53 schreef uniekhoorn het volgende:
Ow en slagroom uit supermarkt spuitbus.
Gelukkig bestelde je geen halve haan danquote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Oh zo ken ik er ook een. Maar aangezien ik er alleen nog kom zijn geweldige kipsate schotel, moet iedereen na mij dus wachten tot hij 2 porties sate heeft gebakken, 2 slaatjes heeft gemaakt en alles met friet enzo ingepakt heeft.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Nee, ze wachtte netjes tot alles klaar was met bakken.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:12 schreef Erasmo het volgende:
Wacht even, dus ze doet 4-5 minuten over afrekenen?
Dat vind ik ook zo'n afknapper in de horeca, jouw appeltaart.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 20:21 schreef quirina het volgende:
Ik bak lekker zelf appeltaart, vooral in de herfst.
Vind ik ook lekker ruiken in huis.
En bestaat die zaak nog?quote:Op zaterdag 12 juli 2014 19:45 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Nee, ze wachtte netjes tot alles klaar was met bakken.
Ik vind jou een afknapper in de horeca!quote:Op zaterdag 12 juli 2014 20:36 schreef Erasmo het volgende:
[..]
Dat vind ik ook zo'n afknapper in de horeca, jouw appeltaart.
[..]
En bestaat die zaak nog?
Klopt, uit eten in Duitsland kost de helft, smaakt beter, en is inderdaad beter qua service. Heb ik graag een paar km voor over.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 21:11 schreef gargamelnl het volgende:
Als ik dit zo lees, weet ik in ieder geval waarom ik in duitsland uit eten ga.![]()
Elk nederlands horeca figuur in dit topic loopt de branche te verdedigen en de klant af te zeiken.
Het ligt nooit aan de bediening of de keuken, maar altijd aan de klant.![]()
![]()
Duitse horeca, Duitse gastvrijheid.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 22:40 schreef RemcoDelft het volgende:
[..]
Klopt, uit eten in Duitsland kost de helft, smaakt beter, en is inderdaad beter qua service. Heb ik graag een paar km voor over.
Lijkt de burgerking in groningen wel.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 18:11 schreef RemcoDelft het volgende:
Ooit bij een snackbar gezien: 1 vrouw achter de balie, die een bestelling opneemt. Vervolgens gooit ze het bestelde in de pan, en rekent ze af. Daarna pakt ze het in, geeft het aan de klant, en dan is de volgende aan de beurt. Ik had gelukkig geen haast...
Daar heb ik nooit problemen.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 22:55 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Lijkt de burgerking in groningen wel.
Ik heb laatst anders weer wat meegemaakt in een Duits restaurant.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 22:52 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Duitse horeca, Duitse gastvrijheid.![]()
![]()
![]()
![]()
Neem bijvoorbeeld alleen al een Duits tapbiertje. Perfect getapt, in een altijd schoon glas en zo'n papiertje aan het glas voetje.![]()
Ow jah. En slechts 1,60 euro per tap biertje.
Dat is een zuur bier en geen pils, eentje met een melkzuurgisting, zo zuur als joghurt, lekker, vanavond nog eentje gedronken bij de kip. Zonder die kunstmatige lievevrouwebedstrosiroop zoals bij jouw fotoquote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:10 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Oh ik dacht juist wel
[ afbeelding ]
Vind het ook lekker bier, alleen het logo wekt wel ideen van kinderbier opquote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:20 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dat is een zuur bier en geen pils, eentje met een melkzuurgisting, zo zuur als joghurt, lekker, vanavond nog eentje gedronken bij de kip. Zonder die kunstmatige lievevrouwebedstrosiroop zoals bij jouw foto
Zelfgemaakte frambozensiroop is erg lekker, waldmeister ga ik binnenkort maken, heb niet zozeer wat tegen siropen maar tegen de sythetische smaakjes.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:38 schreef MevrouwPuff het volgende:
[..]
Vind het ook lekker bier, alleen het logo wekt wel ideen van kinderbier opmet die siroop vind ik het ook niet vies eigenlijk, maar ik ben zo'n wijf dat die citroenbiertjes op zich best te doen vindt.
Oh? Vertel eens.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 23:18 schreef Buurpoes het volgende:
[..]
Ik heb laatst anders weer wat meegemaakt in een Duits restaurant.
Ja die van Hollandia bijvoorbeeld is dan al minder erg.quote:Op zaterdag 12 juli 2014 17:50 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Yuck. Die van debic/hollandia is dan nog enigszins te nassen..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |