FOK!forum / Culinesse ŕ gogo / Wat eten en drinken we vandaag # 28
#ANONIEMmaandag 16 oktober 2006 @ 01:20
En hier verder met onze hap:





Wat eten en drinken we vandaag deeltje #27

[ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 16-10-2006 01:22:32 ]
#ANONIEMmaandag 16 oktober 2006 @ 01:21
dropsleutels en ijsthee
PeZumaandag 16 oktober 2006 @ 01:24
royal club citrus mint & manderijntjes
Surveillance-Fietsmaandag 16 oktober 2006 @ 01:31
Zijn dat 2 koude speklapjes op dat bordje ?

Brattkartoffln uit doos met karbonades, worteltjes en doperwten
golfermaandag 16 oktober 2006 @ 02:14
Net nog even de droppot geplunderd.
Bluesmaandag 16 oktober 2006 @ 02:14
Die OP, het lijken wel wormen, wie heeft die foto's gemaakt joh


OT, ik kan er niet van af blijven, een Culemborgje voor het slapen gaan
#ANONIEMmaandag 16 oktober 2006 @ 02:21
quote:
Op maandag 16 oktober 2006 02:14 schreef Bluezz het volgende:
Die OP, het lijken wel wormen, wie heeft die foto's gemaakt joh


OT, ik kan er niet van af blijven, een Culemborgje voor het slapen gaan
die Culemborgjes smaken je goed he

nu even een appel, en dan echt zo naar bed
#ANONIEMmaandag 16 oktober 2006 @ 08:31
Koffie en een snee zelfgemaakt brood (althans zelfgemaakt door de vrouw van mijn vader) met hagelslag
PeZumaandag 16 oktober 2006 @ 08:43
wat hero fruit2day
Coconutmaandag 16 oktober 2006 @ 09:05
quote:
Op zondag 15 oktober 2006 23:04 schreef mirugai het volgende:

[..]

Is dat lekker? Het ziet eruit als junkfood met een grote J!
Ik krijg er trek van in iets met chocolade. Misschien dat ik nog effe snel een paar flensjes maak met chocolade en geroosterde amandelen ofzo...
Ik lust er wel pap van Maar als je van chocola houdt vind je het wel lekker denk ik. Ken je de Daim chocolaatjes ook niet? Die zijn ook lekker
Koninginmaandag 16 oktober 2006 @ 10:13
Dit weekend 2 keer gaan uiteten...
Vandaag een balansdagje........straks een broodje gezond halen bij Bart!
Raissamaandag 16 oktober 2006 @ 10:44
Vanochtend Yakult.
Sjengdannymaandag 16 oktober 2006 @ 14:59
Een loempia.
golfermaandag 16 oktober 2006 @ 17:41
Straks gebakken aardappelschijfjes, zelgemaakte quarterpouders en sla.
Lekker simpel.
Oblivionmaandag 16 oktober 2006 @ 17:55
Sambalboontjes, rijst en een prut van kip, sojasaus ananas. Lekker heet eten...
Tijd van de maand...

En voor zoonlief: Vissticks, aardappeltje en tomaat met komkommer.



[ Bericht 12% gewijzigd door Oblivion op 16-10-2006 18:59:17 (BURP!) ]
#ANONIEMmaandag 16 oktober 2006 @ 19:02
Eet nu van mijn meer dan lekkere zelfgemaakte appelmoes
Matnessmaandag 16 oktober 2006 @ 19:08
waarom is de OP zo dom?

ik heb bietjes met ui gegeten, en visfilet bordelaise, erg lekker
wilde er ook aardappel bij eten, maar die waren smerig, dus nee.
Martijn_77maandag 16 oktober 2006 @ 19:15
Thai Curry van Conimex was maar een slappe hap.

Het enige echt lekkere wat er bij zat was de dressing voor over de komkommer
tonjamaandag 16 oktober 2006 @ 19:47
Gratin Dauphinoise en komkommer salade met yoghurt, knoflook, zout en peper.




Mini_rulezmaandag 16 oktober 2006 @ 20:10
Wraps met chili.
reclamedoosmaandag 16 oktober 2006 @ 20:28
We hebben net rijst met kip in pruimensaus op. Aangevuld met geroerbakte chinese kool en tauge. Dat was smullen zeg
Martijn_77maandag 16 oktober 2006 @ 22:21
Cola Light
Adaptiefmaandag 16 oktober 2006 @ 22:21
Bier.
shiNinG_staRmaandag 16 oktober 2006 @ 23:28
Lekker gegeten vandaag, rijst met roerbakgroenten en gyros, in een teriyaki-honing saus .
tonjadinsdag 17 oktober 2006 @ 00:02
Bier. Alfa.
Xenniadinsdag 17 oktober 2006 @ 00:04
Zalmfilet, aardappelpuree, worteltjes


en appelmoes
kissadinsdag 17 oktober 2006 @ 00:09
Glas rosé
Bluesdinsdag 17 oktober 2006 @ 00:42
Mmmm Tonja (mooi gestyled je foto met die tomaatjes ) en Obli, dat ziet er uit.

Receptje Tonja?
NoSigardinsdag 17 oktober 2006 @ 02:12
Knäckebrödjes met tonijnsalade, na veel bier.
tonjadinsdag 17 oktober 2006 @ 02:14
quote:
Op dinsdag 17 oktober 2006 00:42 schreef Bluezz het volgende:
Mmmm Tonja (mooi gestyled je foto met die tomaatjes ) en Obli, dat ziet er uit.

Receptje Tonja?
Het is heel simpel, maar ik doe het wel een beetje op gevoel, dus echt hoeveelheden weet ik niet precies.

Ik schil de aardappels, en daarna maak ik er met de kaasschaaf plakjes van. De eiermelk is ook simpel, 1, of 2 eieren, een flinke scheut melk, en een scheutje slagroom met daarin 1 teen geperste knoflook, wat zout, en peper. En dat door elkaar mengen.

Dan een laagje aardappels in de ovenschaal, vervolgens een scheutje van die eierslagroomknoflookmelk, en een laagje gruyere kaas geraspt. Dit herhaal je tot de aardappelschijfjes op zijn, en je eindigt met een laag kaas.

Dan zet je het in de oven op 175 graden, hoe lang dat ligt erg aan de hoeveelheid aardappels in de ovenschaal. Maar omdat de aardappelschijfjes er rauw in gaan moet het toch wel vrij lang.

(De volgende keer dat ik het maak zal ik hoeveelheden, temperatuur en duur onthouden.)


Die tomaatjes lagen daar gewoon.
Morwendinsdag 17 oktober 2006 @ 02:18
Is erg lekker, Tonja

OT: Cola light decaf
ikwilookwatzeggendinsdag 17 oktober 2006 @ 02:19
Bier veel bier!

En van die saté gehaktballetjes van de Edah!
cerreurdinsdag 17 oktober 2006 @ 02:24
Het eerste wat ik doe morgen is anarchiedrank halen en noodles.
ikwilookwatzeggendinsdag 17 oktober 2006 @ 02:31
quote:
Op dinsdag 17 oktober 2006 02:24 schreef cerreur het volgende:
Het eerste wat ik doe morgen is anarchiedrank halen en noodles.
Ik bier want het is bijna op!
Bluesdinsdag 17 oktober 2006 @ 03:11
quote:
Op dinsdag 17 oktober 2006 02:14 schreef tonja het volgende:

[..]

Het is heel simpel, maar ik doe het wel een beetje op gevoel, dus echt hoeveelheden weet ik niet precies.

Ik schil de aardappels, en daarna maak ik er met de kaasschaaf plakjes van. De eiermelk is ook simpel, 1, of 2 eieren, een flinke scheut melk, en een scheutje slagroom met daarin 1 teen geperste knoflook, wat zout, en peper. En dat door elkaar mengen.

Dan een laagje aardappels in de ovenschaal, vervolgens een scheutje van die eierslagroomknoflookmelk, en een laagje gruyere kaas geraspt. Dit herhaal je tot de aardappelschijfjes op zijn, en je eindigt met een laag kaas.

Dan zet je het in de oven op 175 graden, hoe lang dat ligt erg aan de hoeveelheid aardappels in de ovenschaal. Maar omdat de aardappelschijfjes er rauw in gaan moet het toch wel vrij lang.

(De volgende keer dat ik het maak zal ik hoeveelheden, temperatuur en duur onthouden.)


Die tomaatjes lagen daar gewoon.
Ik had het al stiekum opgezocht wat het precies was, maar dit lijkt me zo lekker
Alleen moet ik dit alleen eten vreesch ik, qua kaas

Nu : een Chileentje met wat lekkere ZwartWit ballen.
Hey, mijn laatste vakantiedag vier ik en luid ik uit nu
Haaibaaikedinsdag 17 oktober 2006 @ 10:51
Vanavond eten wij boerenkool met worst en ribkes
Ik zit nu aan de Vanmiddag een boterham
Raissadinsdag 17 oktober 2006 @ 11:11
Gisteravond een mexicaanse gehaktschotel
Vanavond pannenkoeken!
Haaibaaikedinsdag 17 oktober 2006 @ 11:23
Wij hadden gisteravond Bloemkool met sausje, Aardappels en Gehaktschnitzel.
HaverMoutKoekjedinsdag 17 oktober 2006 @ 11:40
Vanavond nog de andere helft van de kip van zondag. Dat was de AH versie van kip au vin, geen aanradertje.
Coconutdinsdag 17 oktober 2006 @ 12:30
Een kop thee + 9 cracottes; 3 met bieslook-kipfilet, 3 met kipfilet, 3 met jonge kaas. Hongerr
ikwilookwatzeggendinsdag 17 oktober 2006 @ 12:34
Koffie m'n brood is op!
#ANONIEMdinsdag 17 oktober 2006 @ 12:42
quote:
Op dinsdag 17 oktober 2006 12:30 schreef Coconut het volgende:
Een kop thee + 9 cracottes; 3 met bieslook-kipfilet, 3 met kipfilet, 3 met jonge kaas. Hongerr
zodan

ontopic: een appel en een glas water...ik wil proberen er toch maar een paar kilo vanaf te krijgen
G-stringdinsdag 17 oktober 2006 @ 16:36
Vanavond lekker pasta met tonijn. Mjammie.
golferdinsdag 17 oktober 2006 @ 16:37
Vanmiddag even naar IJmuiden gereden om 100 meter naast de visafslag bij zeevishandel Waasdorp wat lekkere vis te scoren.
Vanavond wordt het verse (vandaag ingevlogen) wilde Alaskazalm-filets met aardappelkroketjes en zeekraal.
shiNinG_staRdinsdag 17 oktober 2006 @ 17:19
Vanavond een roerbakschotel met broccoli, kool en kip
Adaptiefdinsdag 17 oktober 2006 @ 17:24
Bier.
Martijn_77dinsdag 17 oktober 2006 @ 19:15
Doperwtjes, sausijs en gebakken Italiaanse aardappeltjes
#ANONIEMdinsdag 17 oktober 2006 @ 19:18
Kipfilet met oosterse wokgroenten.
golferdinsdag 17 oktober 2006 @ 19:50
quote:
Op dinsdag 17 oktober 2006 16:37 schreef golfer het volgende:
Vanmiddag even naar IJmuiden gereden om 100 meter naast de visafslag bij zeevishandel Waasdorp wat lekkere vis te scoren.
Vanavond wordt het verse (vandaag ingevlogen) wilde Alaskazalm-filets met aardappelkroketjes en zeekraal.
De zalmfilets:


Ingewreven met citroen, zout en peper. Creme fraiche bieslook en stukjes oude kaas erover:


Daarna de oven in (10 minuten op 220 graden), het resultaat:


Intussen even de zeekraal gesmoord in boter en wat creme fraiche erbij.


Aardappelkroketjes in de frituur en voila, het resultaat:


Het was lekker en je proeft zo duidelijk het verschil tussen deze wilde zalm en gekweekte zalm.
Matnessdinsdag 17 oktober 2006 @ 19:54
pilaf gegeten
PeZudinsdag 17 oktober 2006 @ 20:15
bami met wat kip sate
Coconutdinsdag 17 oktober 2006 @ 21:24
Ik heb net een half broodje kebap, een halve turkse pizza en wat frietjes op.
NoSigardinsdag 17 oktober 2006 @ 23:00
Vanavond heerlijke Rendang met rijst en groenten gegeten.
AlohaXadinsdag 17 oktober 2006 @ 23:36
nog een avond snack. Broodjes gezond met verse groente
Canisfiredinsdag 17 oktober 2006 @ 23:47
Heerlijke pasta tricolore mix van Honig
Xenniawoensdag 18 oktober 2006 @ 01:07
Vandaag tapas gegeten bij El Mundo
golferwoensdag 18 oktober 2006 @ 01:22
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 01:07 schreef Xennia het volgende:
Vandaag tapas gegeten bij El Mundo
Utrecht? Voorstraat?
Leuk tentje.
Xenniawoensdag 18 oktober 2006 @ 01:31
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 01:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Utrecht? Voorstraat?
Leuk tentje.
Inderdaad. Ik kom er geregeld

OT: festini perenijsje
cerreurwoensdag 18 oktober 2006 @ 01:34
Bier en een rijstwafel met pindakaas en appelstroop.
Kreatorwoensdag 18 oktober 2006 @ 09:03
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 01:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Utrecht? Voorstraat?
Leuk tentje.
Ik heb nav jullie review bij Winterhuis (ofzoiets) in Utrecht gegeten. Dat was wel voor herhaling vatbaar.
Blueswoensdag 18 oktober 2006 @ 12:32
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 09:03 schreef Kreator het volgende:


Ik heb nav jullie review bij Winterhuis (ofzoiets) in Utrecht gegeten. Dat was wel voor herhaling vatbaar.
Gezellig daar he
Je kan alleen niet reserveren, das jammer.

OT :
Water koffie koffie water thee
Fuentewoensdag 18 oktober 2006 @ 12:57
Gisteren aten we stampot boerenkool, voor vandaag ben ik er nog niet uit.
Coconutwoensdag 18 oktober 2006 @ 13:04
2 witte pistoletjes met bieslook-kipfilet, een meergranen pistoletje met roomkaas, een kop thee en een paar suikerpinda's. Weer honger
HaverMoutKoekjewoensdag 18 oktober 2006 @ 13:20
Lunch: meergranen croissant, wortelsalade, loempia, yoghurtje, karnemelk
Avondeten weet ik nog niet
Koninginwoensdag 18 oktober 2006 @ 13:42
Mandarijntjes....
Vanavond braadworst met wortelstamppot.
dezenickiscoolwoensdag 18 oktober 2006 @ 14:39
vanmiddag gehad : chinees opwarmgerecht kant en klaar

vanavond : puree , gepaneerde kalkoenshnitzel en salade met tomaat , hardgekookt ei en dressing saus van devos lemmens rijk aan omega 3 zooi
Heidi-woensdag 18 oktober 2006 @ 16:40
ik zit nu aan een handje pepernoten en daarnaast een kopje noodles soep, combinatie
Matnesswoensdag 18 oktober 2006 @ 16:41
net een braadslee volgegooid met stukken aardappel, peen, ui en knoflook, daarbovenop kippenbouten ingesmeerd met kruiden, staat nu in de oven
en lekker laten garen
Haaibaaikewoensdag 18 oktober 2006 @ 16:41
Straks eten wij nasi
SHEwoensdag 18 oktober 2006 @ 16:42
een makkelijk avondje.
Ik heb enorme pms vandaag, dus ik doe wat aardappelpartjes met wat takjes in de oven, daarbij een pepersteak en een spinaziesalade met feta en knof.
golferwoensdag 18 oktober 2006 @ 16:50
Vanavond: gegrilde coquilles St. Jacques op een bedje van tagliatelli met groene asperge-tips en een room-basilicumsausje erbij.
Xenniawoensdag 18 oktober 2006 @ 16:55
Tagliatelle carbonara
Mini_rulezwoensdag 18 oktober 2006 @ 16:57
Gemengde groente (in de bonus bij AH) met een kaassausje, en een pizza.

Het is een combinatie van niks, maar het snackt lekker weg tijdens de film.
tonjawoensdag 18 oktober 2006 @ 18:00
Vispastei (Een beetje van Bluezz gejat, een beetje van de AVRO, en een beetje van mezelf.)





Voor 2 a 3 personen.

300 gram kabeljauwfilet in grote brokken
1deciliter creme fraiche
3 eetlepels gesnipperde verse basilicum
laurierblad
1 teentje knoflook
1 prei
2 struikjes lof
6 plakjes katenspek
2 of 3 plakjes bladerdeeg
witte wijn.
4 aardappels
1 ei

Prei en lof snijden (prei in ringen en lof in stukjes van 2x2 cm ongeveer).
Aardappels in blokjes snijden en 7 minuten koken.
Beetje boter in pan smelten en de prei en de lof langzaam garen, en op het laatst een scheutje wijn erin en dat laten verdampen.
Knoflook snipperen, katenspek in reepjes snijden.
Pan van het vuur halen en daardoor de basilicum, knoflook, katenspek, basilicum, vis, creme fraiche, aardappels, zout, peper en een lekkere scheut wijn mengen.

In ovenvaste 1 persoons schaaltjes scheppen 2 laurierblaadjes erop leggen, en afdekken met een plakje bladerdeeg. De bladerdeeg deksel bestrijken met een, met wat water losgeklopte, eidooier.

30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.


P.S.

Volgens mij kan je de lof ook rauw in de ovenschaaltjes doen, dat is misschien wel lekkerder, omdat op deze manier de lof eigenlijk nauwelijks terug te vinden was.
Het was weer erg lekker.

[ Bericht 1% gewijzigd door tonja op 18-10-2006 18:10:36 ]
pussydeluxewoensdag 18 oktober 2006 @ 19:09
Visburgers uit het versvak van de Ap op getoaste bruine bolletjes, ijsbergsla, augurk
en ravigottesaus .

Zoooo lekker .

[ Bericht 2% gewijzigd door pussydeluxe op 19-10-2006 18:05:13 ]
shiNinG_staRwoensdag 18 oktober 2006 @ 19:10
Weer gewokt met broccoli en kool, restjesvoedsel dus .
golferwoensdag 18 oktober 2006 @ 20:07
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 16:50 schreef golfer het volgende:
Vanavond: gegrilde coquilles St. Jacques op een bedje van tagliatelli met groene asperge-tips en een room-basilicumsausje erbij.
Is aardig gelukt en was lekker.

detoardinwoensdag 18 oktober 2006 @ 20:24
zo ziet 't er ook uit golfer!
Blueswoensdag 18 oktober 2006 @ 20:30
Tonja, een beetje van jezelf en een beetje van mij is
tonjawoensdag 18 oktober 2006 @ 20:41
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 20:07 schreef golfer het volgende:

[..]

Is aardig gelukt en was lekker.

[afbeelding]
Wow, dat ziet er ook nog eens heeeel lekker uit.
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 20:30 schreef Bluezz het volgende:
Tonja, een beetje van jezelf en een beetje van mij is
poswoensdag 18 oktober 2006 @ 21:32
Sushi
Oblivionwoensdag 18 oktober 2006 @ 21:50
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 21:32 schreef pos het volgende:
Sushi


Ik was laat thuis heb wilde gerookte zalm met tomatensaus en pasta bij iedereen naar binnen gestampt!
Lekker makkelijk!
Martijn_77woensdag 18 oktober 2006 @ 21:58
Pasta, boontjes, schnitzel

Nu Orangina Light
SHEwoensdag 18 oktober 2006 @ 22:13
Wat is pepersteak toch ook een kutprodukt. |Dat ik het in mijn hoofd haal om het te kopen...ongelofelijk

Anyway, nu aan de whiskey...verzacht de pijn een beetje
SHEwoensdag 18 oktober 2006 @ 22:15
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 21:32 schreef pos het volgende:
Sushi
Jij eet te vaak sushi Pos, ik word er jaloers van.
Jij maakt het toch ook zelf? Dat je er zin in hebt zo vaak! Ik kan me er hooguit eens per kwartaal toe zetten
golferwoensdag 18 oktober 2006 @ 22:19
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 22:13 schreef SHE het volgende:


Anyway, nu aan de whiskey...verzacht de pijn een beetje

Proost wijffie!
SHEwoensdag 18 oktober 2006 @ 22:23
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 22:19 schreef golfer het volgende:

[..]


Proost wijffie!
Thanks ome Golf. Nog even een vraag; die coq's he, heb je die ook in IJmuiden gehaald? En welke visafslag ga jij precies?
Ik haalde voorheen mijn troep bij Toet in Scheveningen of SImonis, maar beiden zijn zo zwaar verloederd dat ik niet meer durf. ( volgens mij is Toet zelfs pleitte )
Ik heb vis nodig, und schnell
Mini_rulezwoensdag 18 oktober 2006 @ 22:24
Extra bittere chocolade.

Er ligt ook nog een Elzaswijn in de koelkast, misschien dat ik die zo eens open ga maken.
golferwoensdag 18 oktober 2006 @ 22:41
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 22:23 schreef SHE het volgende:


Thanks ome Golf. Nog even een vraag; die coq's he, heb je die ook in IJmuiden gehaald? En welke visafslag ga jij precies?
Ik haalde voorheen mijn troep bij Toet in Scheveningen of SImonis, maar beiden zijn zo zwaar verloederd dat ik niet meer durf. ( volgens mij is Toet zelfs pleitte )
Ik heb vis nodig, und schnell
Niet echt bij de afslag, maar daar vlakbij zit Zeevishandel Waasdorp.
Volop keuze aan hele verse vis.
http://www.waasdorp.nl/

En er staat bij hun in de zaak een Japanner, van het Japanse restaurant erboven, de hele dag verse sushi op bestelling te maken.
Euc-woensdag 18 oktober 2006 @ 22:43
Gisteren bij The Harbour Club in Maastricht gegeten, erg lekker
poswoensdag 18 oktober 2006 @ 22:52
quote:
Op woensdag 18 oktober 2006 22:15 schreef SHE het volgende:

[..]

Jij eet te vaak sushi Pos, ik word er jaloers van.
Jij maakt het toch ook zelf? Dat je er zin in hebt zo vaak! Ik kan me er hooguit eens per kwartaal toe zetten
Ik maak het vaak zelf, maar meestal niet als ik gewerkt heb hoor .
Dan neemt manlief het na zn werk, van de sushi-bar aan de Amstel mee, die echt geweldig is.
Mini_rulezdonderdag 19 oktober 2006 @ 16:09
Ik maak vanavond aardappelgratin met gekookte groente, misschien een sausje, en iets vegetarisch.
Fuentedonderdag 19 oktober 2006 @ 16:43
Vanavond wordt het hier shoarma, met eigengemaakte knoflooksaus en sla.
ikwilookwatzeggendonderdag 19 oktober 2006 @ 18:00
2 witte bollen met Salami en een appel
posdonderdag 19 oktober 2006 @ 18:14
Pannekoeken
SHEdonderdag 19 oktober 2006 @ 18:21
wij gaan echt iets heel naars doen.
gekocht zijn frikandellen, curry en mayo + uitjes
en manlief zorgt voor de patatjes.
Ik voel me nu al vies
golferdonderdag 19 oktober 2006 @ 18:23
Vanavond gewoon lekker simpel: gebakken aardappeltjes, stoofpeertjes en een minutesteak erbij.
Obliviondonderdag 19 oktober 2006 @ 18:38
Heb een tomatensoepje in elkaar gedraaid.
Met ballen...

Gebakken aardappels, gepaneerde kip en rode kool.
nectarientjedonderdag 19 oktober 2006 @ 18:42
spruitjes met spekjes, gebakken aardappeltjes en een stukje vleesch!
Als toetje verse ananas!
Martijn_77donderdag 19 oktober 2006 @ 20:21
Broodjes Bapao
Carolina123donderdag 19 oktober 2006 @ 20:29
Risotto met champignons en courgette!
En als toetje crostata met abrikozenjam
PdeHoogdonderdag 19 oktober 2006 @ 21:15
Macaroni met een zelfgemaakte pastasaus Zo nog een schaaltje stoofpeertjesvla
shiNinG_staRdonderdag 19 oktober 2006 @ 21:34
Pizza.. maar het was niet eens echt lekker en het vulde niet Leve het gezonde(re) eten
Martijn_77donderdag 19 oktober 2006 @ 22:34
7Up Free
PdeHoogvrijdag 20 oktober 2006 @ 01:18
Cognac onder het genot van Miles Davis op de achtergrond
vatsvrijdag 20 oktober 2006 @ 05:58
Nu een Sultana Fruit & Form Kokos met Ananas. Best lekker als eerste hap van de dag.
Curiosityvrijdag 20 oktober 2006 @ 10:36
Ik heb nu 2 sneden brioche met roomboter en hagelslag , en een kop koffie
Mini_rulezvrijdag 20 oktober 2006 @ 11:09
Stokbroodje met kruidenboter.
pureleganzevrijdag 20 oktober 2006 @ 12:13
vanavond word er door 2 vrouwen voor me gekookt
mooier kan t haast niet worden.....
Haaibaaikevrijdag 20 oktober 2006 @ 13:03
Boterham met kaas eet ik nu met een gekookt eitje erbij

[ Bericht 3% gewijzigd door Haaibaaike op 20-10-2006 13:09:12 ]
SHEvrijdag 20 oktober 2006 @ 13:06
Nu een cracotte oude kaas en vanavond gratin dauphinoise, weer een spinaziesalade ( moet op en een vleesje..maar die moet ik nog bedenken.
Geen idee wat er lekker bij zal zijn.
Yankeevrijdag 20 oktober 2006 @ 13:08
Zo meteen; kaasbroodje uit de oven
Vanavond; naar de mexicaan!

Drinken; thee, bier en wijn
HondaScoopyRijdster21vrijdag 20 oktober 2006 @ 13:09
Ovenschotel met Sperziebonen, gehakt, macaroni en tomaat.
Curiosityvrijdag 20 oktober 2006 @ 13:12
Nu 2 boterhammen met zelfgemaakte ham/prei salade en een glas milk&fruit mango.
golfervrijdag 20 oktober 2006 @ 16:17
Naar aanleiding van Het gaat slecht met de shoarma in Nederland. gaan we vanavond de shoarmaboer in Haarlem-Noord maar eens met een afhaal-bezoekje vereren.
dndiekvrijdag 20 oktober 2006 @ 16:18
Dadelijk lasagna van moeders
valekvrijdag 20 oktober 2006 @ 16:26
Ik heb dadelijk een feest waar ze een Walking Diner hebben. Ik weet niet precies wat dat inhoudt. Een lopend buffet maar dan met een dure benaming misschien?
tonjavrijdag 20 oktober 2006 @ 16:42
Ik eet nu voor de derde opeenvolgende dag de vispastei. Het is zo lekker dat ik eigenlijk nergens anders trek in had.
Dit is de 2e keer dat ik het maak. Ik ben benieuwd of het weer zo goed is.

Wat eten en drinken we vandaag # 28
golfervrijdag 20 oktober 2006 @ 16:57
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 16:42 schreef tonja het volgende:
Ik eet nu voor de derde opeenvolgende dag de vispastei. Het is zo lekker dat ik eigenlijk nergens anders trek in had.
Dit is de 2e keer dat ik het maak. Ik ben benieuwd of het weer zo goed is.

Wat eten en drinken we vandaag # 28
Niet te vaak achter elkaar hetzelfde eten hoor, anders gaat het je tegenstaan.
PeZuvrijdag 20 oktober 2006 @ 17:03
ik ga zo maken

tortilla wraps met

gegrilde kip
paprika rauw
gefruite uitjes
ijsberg sla
homemade delicious knoflook saus
Haaibaaikevrijdag 20 oktober 2006 @ 17:30
Wij eten frites met een kroket
shiNinG_staRvrijdag 20 oktober 2006 @ 17:54
Iets met kabeljauw en pasta, recept van de AH
posvrijdag 20 oktober 2006 @ 18:10
Boerenomelet
Fuentevrijdag 20 oktober 2006 @ 19:22
Wij aten aardappels, zigeunerschnitzels, bietjes en rode kool.
Martijn_77vrijdag 20 oktober 2006 @ 19:40
Pasta, doperwtjes en zalm uit de grillpan
#ANONIEMvrijdag 20 oktober 2006 @ 19:40
Hutspot met spekjes en rookworst
#ANONIEMvrijdag 20 oktober 2006 @ 20:02
Pasta
tonjavrijdag 20 oktober 2006 @ 22:46
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 16:57 schreef golfer het volgende:

[..]

Niet te vaak achter elkaar hetzelfde eten hoor, anders gaat het je tegenstaan.
Ik weet het, dit was ook voorlopig de laatste keer.
De egyptische eigenaar van 'mijn' snackbar was bereid mij gratis bier te verschaffen in ruil voor een portie vispastei.
Ik had over, en trek in bier, dus dat was snel geregeld.

(Als ik morgen maar wel mijn ovenschaaltje terug krijg )
Martijn_77vrijdag 20 oktober 2006 @ 23:26
Het wordt weer kouder de Schrobbelčr tijd komt er weer aan

* neemt er nog eentje
golfervrijdag 20 oktober 2006 @ 23:53
quote:
Op vrijdag 20 oktober 2006 22:46 schreef tonja het volgende:


Ik weet het, dit was ook voorlopig de laatste keer.
De egyptische eigenaar van 'mijn' snackbar was bereid mij gratis bier te verschaffen in ruil voor een portie vispastei.
Ik had over, en trek in bier, dus dat was snel geregeld.

(Als ik morgen maar wel mijn ovenschaaltje terug krijg )


Goede deal.
NoSigarzaterdag 21 oktober 2006 @ 00:03
Vanavond: hertgebraad met een lekkere saus , plus spruitjes en krieltjes. Nu teveel wijn.
Jimbozaterdag 21 oktober 2006 @ 00:35
lasanga volgens een heel oud italiaans recept lekkerrrr
tonjazaterdag 21 oktober 2006 @ 01:30
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 00:03 schreef NoSigar het volgende:
Vanavond: hertgebraad met een lekkere saus , plus spruitjes en krieltjes. Nu teveel wijn.
Wat is hertegebraad?
golferzaterdag 21 oktober 2006 @ 01:46
Vanavond: Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, # 3
Blueszaterdag 21 oktober 2006 @ 02:06
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 01:30 schreef tonja het volgende:


Wat is hertegebraad?
Hertebout
http://members.fortunecity.de/bolleken/bol3841.html
Stereotomyzaterdag 21 oktober 2006 @ 03:21
Tapas gehad vandaag

Ik dacht dat het betaald werd door degenen die ons uitnodigden, maar helaas moesten we zelf betalen. Anders had ik wel sneller doorgegeten

Nu ben ik een kipfiletje aan het koken en doe er zo wat yakitori saus overheen, en dan nog een minuutje onder de gril.
El_Rolandozaterdag 21 oktober 2006 @ 03:22
Bierggggg.
tonjazaterdag 21 oktober 2006 @ 12:28
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 03:21 schreef Stereotomy het volgende:
Tapas gehad vandaag

Ik dacht dat het betaald werd door degenen die ons uitnodigden, maar helaas moesten we zelf betalen. Anders had ik wel sneller doorgegeten

Nu ben ik een kipfiletje aan het koken en doe er zo wat yakitori saus overheen, en dan nog een minuutje onder de gril.
Wat zijn dat voor manieren zeg! Als ik uitgenodigd word dan ga ik er ook vanuit dat er voor me betaald wordt. En andersom betaal ik natuurlijk.
uniekhoornzaterdag 21 oktober 2006 @ 13:50
Heel ouderwets vanavond. Bruine bonen met vet spek, zuur en appelmoes.
ikwilookwatzeggenzaterdag 21 oktober 2006 @ 14:05
Een Italiaanse bol met filet Americain

En koffie!
PdeHoogzaterdag 21 oktober 2006 @ 14:18
Kaas-kruidencroissantjes en ananas-meloen-mango-passievruchtsap van de AH
reclamedooszaterdag 21 oktober 2006 @ 14:37
Net het pastadeeg gemaakt. Vanavond wordt het pasta carbonara, zoals Herman helpt deze week liet zien. Maar dan met wat lekkere paddestoelen er bij, en nog een lekker lamskotteletje.
Raissazaterdag 21 oktober 2006 @ 14:37
Vanavond:
-doperwtjes met worteltjes
-hamburgertje
-frietjes of aardappelpartjes
-satésaus

Morgen ga ik roerbakken:
-spitskool
-prei
-champignons
-gehakt

en daarbij wat rijst ofzo.. Ben benieuwd of de combi spitskool met prei lekker is
Erasmozaterdag 21 oktober 2006 @ 15:09
Net frietjes voorgebakken
Kang-Hezaterdag 21 oktober 2006 @ 15:23
Iemand enig idee hoe lang fruit goed blijft in de vriezer? Ik had een tijdje geleden aardbeien erin gegooid, maar vervolgens vergeten .
Erasmozaterdag 21 oktober 2006 @ 16:12
Probeer het zou ik zeggen Ik kwam laatst ook aardbeien tegen van vorig jaar maar die waren nog prima te eten
#ANONIEMzaterdag 21 oktober 2006 @ 16:14
Toasted bruin brood (sportbrood) met olijfonaise, rucola sla, tros tomaten en knapperige bacon heerlijk
vatszaterdag 21 oktober 2006 @ 16:21
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 16:14 schreef Logician het volgende:
Toasted bruin brood (sportbrood) met olijfonaise, rucola sla, tros tomaten en knapperige bacon heerlijk
dat klinkt lekker!
vatszaterdag 21 oktober 2006 @ 16:21
Ga denk ik vanavond maar lekker een thaise curry in elkaar draaien ook heerlijk!
#ANONIEMzaterdag 21 oktober 2006 @ 16:27
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 16:21 schreef vats het volgende:
dat klinkt lekker!
Is het ook!

Vanavond ga ik denk ik pasta maken met 'tonijn, creme fraiche, een mix van geraspte kaas en in hele kleine stukjes gesneden gedroogde tomaten' er door. (pasta koken, als het kookt afgieten, dan alle ingredienten er door en dan weer terug op het vuur tot de kaas en creme fraiche een lekker geheel vormen).

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 21-10-2006 16:27:56 ]
shmoopyzaterdag 21 oktober 2006 @ 16:57
Ik ga voor de bizarre combinatie van spinazietaart met gorgonzola, een salade Caprese en gebakken krieltjes.
valekzaterdag 21 oktober 2006 @ 17:28
Ik heb net wat besteld bij de Griek. Keftedes en Giros a la Rhodos.
Jummie, over 10 minuten kan ik het op gaan halen.
PdeHoogzaterdag 21 oktober 2006 @ 18:02
Net spareribs besteld
Fuentezaterdag 21 oktober 2006 @ 18:09
Pizza
Mysticlightzaterdag 21 oktober 2006 @ 18:34
Andijviestampot met spekjes
pussydeluxezaterdag 21 oktober 2006 @ 18:36
Erwtensoep met worst van de Hema .
ikwilookwatzeggenzaterdag 21 oktober 2006 @ 18:39
Pasta Lax & Sparris (iets Zweeds)
rubyzaterdag 21 oktober 2006 @ 18:39
Kip in masala, aardappelen in masala, boontjes, rijst en zuurgoed.
Stereotomyzaterdag 21 oktober 2006 @ 18:39
6 tosti's met Remia Pizza Quick , kaas en ham
elloszaterdag 21 oktober 2006 @ 18:44
Een mix van de dingen in huis: plakjes courgette, in stukjes champignons, linzen, groene paprika (koud en warm), rauwe witlof en een beetje citroen en knoflook en een beetje bio mosterdressing
pussydeluxezaterdag 21 oktober 2006 @ 18:47
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 18:39 schreef ikwilookwatzeggen het volgende:
Pasta Lax & Sparris (iets Zweeds)
Ikea geweest?
ikwilookwatzeggenzaterdag 21 oktober 2006 @ 18:48
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 18:47 schreef pussydeluxe het volgende:

[..]

Ikea geweest?
Ja!

En dat is nog echt waar ook! Ze verkochten daar ook eten!
pussydeluxezaterdag 21 oktober 2006 @ 18:50
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 18:48 schreef ikwilookwatzeggen het volgende:

[..]

Ja!

En dat is nog echt waar ook! Ze verkochten daar ook eten!
Die Zweedse balletjes kan je ook mee naar huis nemen in zo'n kilozak .

Half uurtje in de oven en smullen maar .
Curiosityzaterdag 21 oktober 2006 @ 19:19
Naar de KFC geweest, een twister en een big warm salad op met mango/chilli dressing.
K-mailzaterdag 21 oktober 2006 @ 19:58
Zelf pizza gemaakt...
Martijn_77zaterdag 21 oktober 2006 @ 20:14
Zelf pizza gemaakt met tonijn enzo

Nu Multivrucht
Coconutzaterdag 21 oktober 2006 @ 21:42
Net een italiaanse bol gevuld met gehakt gegeten, was lekker!
En nu ben ik brownies aan het maken
vatszondag 22 oktober 2006 @ 11:27
Gisteravond een heerlijke pitte Thaise Curry gemaakt en nu zit er een Biologisch Chroissantje in de oven van de AH!
PdeHoogzondag 22 oktober 2006 @ 11:56
Ik ga zo bruine bollen met jonge kaas en een klein beetje pesto eten
Fuentezondag 22 oktober 2006 @ 12:02
Vanavond een courgette-kaas tortilla met persto erop, met kaas/uienbrood erbij.
Haaibaaikezondag 22 oktober 2006 @ 12:17
Wij eten vanavond spaggetti Op verzoek van manlief
Martijn_77zondag 22 oktober 2006 @ 12:31
Multivrucht
Oblivionzondag 22 oktober 2006 @ 12:41


Zal jullie de close-up maar besparen...


Eieren, spek en tomaat met pikatasaus...
Martijn_77zondag 22 oktober 2006 @ 12:42
Wat is pikatasaus?
Oblivionzondag 22 oktober 2006 @ 12:43
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 12:42 schreef Martijn_77 het volgende:
Wat is pikatasaus?
Frietsaus met sambal....
K-mailzondag 22 oktober 2006 @ 12:49
omg...

ik heb net een engelsachtig ontbijt/lunch gedaan...

eieren, wostjes, champignons, en de nieuwe Pancetta van de AH (die erg lekkker was)
Perzikjezondag 22 oktober 2006 @ 12:50
Cup-a-aoup tomaten creme
poszondag 22 oktober 2006 @ 13:10
Broodje krabsalade en een glas melk

Vanavond Thais
PdeHoogzondag 22 oktober 2006 @ 13:27
Net ananas Vanavond iets van een stoofpotje met chorizo Maar straks eerst een poging om zelf bitterballen te fabriceren Het vlees staat al een uurtje op.
shiNinG_staRzondag 22 oktober 2006 @ 13:32
Net twee witte puntjes gegeten, een met kalkoenfilet, gekookt eitje en tomaat en de andere met pindakaas . Vanavond eten we mosselen
n0azondag 22 oktober 2006 @ 15:29
Vanavond gestoofde runderrib met laos en gember met witte rijst.
AlohaXazondag 22 oktober 2006 @ 15:55
echte maar ook echte kipkerrie met aardappeltjes en ehm kip en brood om in het saus te dippen.
tonjazondag 22 oktober 2006 @ 16:09
Verkeerde topic
rubyzondag 22 oktober 2006 @ 16:47
Zelf in elkaar geflanste kipshoarma + gebakken aardappeltjes. En wat pittabroodjes en sla/komkommer erbij geserveerd.
thedude0zondag 22 oktober 2006 @ 18:10
wat zooi van de chinees hier
ikwilookwatzeggenzondag 22 oktober 2006 @ 18:11
Chicken Tonight kerry en sla... weinig spectaculair.
Coconutzondag 22 oktober 2006 @ 20:13
Dubbelgevouwen boerenomelet (met ui en prei) met champignonragout + komkommer. Als toetje magere yoghurt met tova en slagroom.
PdeHoogzondag 22 oktober 2006 @ 20:15
Net nasi naar binnen geschoven. Zo nog een bakje stoofpeertjesvla en klaar zijn we weer
Zij-en-Hijzondag 22 oktober 2006 @ 20:29
Wij hebben gegeten:

- gebakken cajunschijfjes (celavita)
- gepaneerde runderhamburger (slager)
- stoofpeertjes

Toetje neem ik straks: biogardeyoghurt met bloedsinaasappel (aldi)
Oblivionzondag 22 oktober 2006 @ 20:34
Mosselen in room-knoflooksaus.
Mosselen in boter met slakkenkruiden.
Mosselen en kaas gewikkeld in bacon.
Ham en kastanjechampiognons met kruiden op toast.

En toetjes toe.
PdeHoogzondag 22 oktober 2006 @ 20:39
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:34 schreef Oblivion het volgende:
Mosselen in room-knoflooksaus.
Mosselen in boter met slakkenkruiden.
Mosselen en kaas gewikkeld in bacon.
Ham en kastanjechampiognons met kruiden op toast.

En toetjes toe.
Doe mij eens niet lekker maken
Oblivionzondag 22 oktober 2006 @ 21:21
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:39 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Doe mij eens niet lekker maken
Okay, ik had diarree dus heb niet mee kunnen eten...

Martijn_77zondag 22 oktober 2006 @ 22:02
Net gegourmet met vrienden

En nu nog aan een glaasje multivrucht
tonjazondag 22 oktober 2006 @ 23:11
Bij de italiaan, die eigenlijjk een turkse koerd is, gamba's met cognacsaus en toe een dame blanche gegeten.
Matnesszondag 22 oktober 2006 @ 23:17
stokbroodje met spullies, rosé, en water
#ANONIEMmaandag 23 oktober 2006 @ 00:00
Met vriendjeliev uit eten geweest Spareribs
Koninginmaandag 23 oktober 2006 @ 11:10
Gister na lange tijd weer eens gewoon friet gehad (met een kipcorn).
#ANONIEMmaandag 23 oktober 2006 @ 18:23
Vandaag een half zelfbedacht half gejat stoofpotje gemaakt was heerlijk!
Zo heb ik het gemaakt:

Men snijde ongeveer een pond runderlappen in grote blokken, en braadde deze aan in een panne, euh.. pan, samen met twee grofgesnipperde uien en 4 geperste tenen knoflook. Dan 3 eetlepels mosterd erdoorheen en een flesje donkerbruin bier. Peper, tijm, rozemarijn, een snufje kaneel en een theelepeltje paprikapoeder erbij (en ik denk dat laurier en nootmuskaat het ook goed doen, maar daar ben ik allergisch voor), en vervolgens heeeel lang en heeeeeel zachtjes laten prutteldeprutteldepruttelen. Van 13u tot 17.30 heeft het hier geprutteld, en het zag er al heerlijk uit (en het hele huis rook lekker!). Vervolgens, ongeveer een half uurtje voordat je wil gaan eten, nog 3 in plakjes gesneden penen erdoorheen en 1 prei, en als het bijna klaar is wat peterselie. Nog even een paar minuutjes laten prrprruttelpruttelen en dan is het klaar!

En aardappelpuree erbij

Martijn_77maandag 23 oktober 2006 @ 21:47
7Up
K-mailmaandag 23 oktober 2006 @ 23:22


Muntige erwtensoep met pancetta, brood en zure room.

(zure room weggelaten [vergeten], maar wel tortelini)
MoChewoensdag 25 oktober 2006 @ 10:49
ovenpasta
Fuentewoensdag 25 oktober 2006 @ 11:54
Vanavond eten wij chili con carne, met tortilla chips, geraspte kaas en zure room
Haaibaaikewoensdag 25 oktober 2006 @ 12:18
Vanavond eten wij brocolli met kaassausje
Met schnitzel en aardappels
En een toetje
pussydeluxewoensdag 25 oktober 2006 @ 12:25
Soto soep, door mijn moeder gemaakt .

pussydeluxewoensdag 25 oktober 2006 @ 12:26
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 10:49 schreef MoChe het volgende:
ovenpasta
Sinds wanneer kan jij keauken?
Zij-en-Hijwoensdag 25 oktober 2006 @ 14:58
Wij eten vanavond:

* wijnzuurkool
* aardappelen
* runderrookworst
* jus

En "luchtig toetje banaan" toe..
ikwilookwatzeggenwoensdag 25 oktober 2006 @ 15:24
Een broodje Zalm!
Haaibaaikewoensdag 25 oktober 2006 @ 16:05
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 14:58 schreef Zij-en-Hij het volgende:
Wij eten vanavond:

* wijnzuurkool
* aardappelen
* runderrookworst
* jus

En "luchtig toetje banaan" toe..
Lekker zeg !!! Als ik zuurkool eet, moet ik alleen zuurkool eten mijn man lust dat niet
golferwoensdag 25 oktober 2006 @ 16:34
Vanavond alleen thuis eten, dus een simpele bospaddensoep met brood erbij.
Matnesswoensdag 25 oktober 2006 @ 16:35
iets met zuurkool, wat precies weet ik nog niet.
Curiositywoensdag 25 oktober 2006 @ 17:35
Kip wokken met rode paprika, knoflook, gember, rode ui, noodles en een zwarte bonensaus.
Erasmowoensdag 25 oktober 2006 @ 18:38
Geen blauwe hap vandaag
Underdoggywoensdag 25 oktober 2006 @ 18:46
Gister een kippetje gegrild in onze nieuwe oven met draaispit Kon het uiteraard niet laten om niet meteen een kip te grillen. Was erg lekker. In combinatie met gekruide aardappeltjes en een Caesar salat.

Matnesswoensdag 25 oktober 2006 @ 19:31
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 16:35 schreef Matness het volgende:
iets met zuurkool, wat precies weet ik nog niet.
uiteindelijk beland in een eettentje
ik had lekker sate van de haas met patatjes, en een groente garituur, en lief had een schnitzel.

had liever de spare ribs genomen, maar die neem ik dan de volgende keer
rubywoensdag 25 oktober 2006 @ 19:57
Nou, ik ga proberen Cha Siew te maken met paksoy en champignons en rijst erbij geserveerd. Hopelijk wordt het wat.
#ANONIEMwoensdag 25 oktober 2006 @ 20:00
Burger King onderweg gedaan, was voor werk in Den Bosch en moest terug naar Amsterdam.
#ANONIEMwoensdag 25 oktober 2006 @ 20:03
Tomatensoep en afbakstokbroodjes met filet americain
Beetje kook-moe deze week

[ Bericht 34% gewijzigd door #ANONIEM op 25-10-2006 20:04:20 ]
Martijn_77woensdag 25 oktober 2006 @ 21:15
Aardappels, wortels en een varkenslapje

en nu Menthe l'eau
Stereotomywoensdag 25 oktober 2006 @ 21:17
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 21:15 schreef Martijn_77 het volgende:
Aardappels, wortels en een varkenslapje

en nu Menthe l'eau
Ik krijg groene poep als ik iets teveel mintsiroop drink, en jij?
Martijn_77woensdag 25 oktober 2006 @ 21:22
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 21:17 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Ik krijg groene poep als ik iets teveel mintsiroop drink, en jij?
Herkenbaar
Curiositywoensdag 25 oktober 2006 @ 21:28
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 21:17 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Ik krijg groene poep als ik iets teveel mintsiroop drink, en jij?
Leve de kleurstoffen
alwaysleftdonderdag 26 oktober 2006 @ 09:28
2 boterhammen met hagelslag
golferdonderdag 26 oktober 2006 @ 17:42
Straks: mezzelune (soort pasta) met een zelfgemaakte saus van rundergehakt, kastanjechmpignons, basilicum, oregano en tomaten.
Heidi-donderdag 26 oktober 2006 @ 17:44
noedelsoep om half 8 als thuis is frieten
Stereotomydonderdag 26 oktober 2006 @ 17:44
Spaghetti met kipfilet en pesto. Heerlijk
Curiositydonderdag 26 oktober 2006 @ 18:16

Dit heb ik gegeten, kabeljauw uit de oven.
K-maildonderdag 26 oktober 2006 @ 18:35
Ik ga zo Thaise Kip uit de stoomoven eten... Het is een receptje van Inet, en mn stoomoven is nog nooit gebruikt, dus ik moet maar zien of t wat wordt...
tonjadonderdag 26 oktober 2006 @ 18:59
Ik heb net een tosti op.
Ik heb best honger nog, maar ik voel me niet lekker genoeg om boodschappen te doen.

Ik heb in huis:
1 keihard bevroren kippenbout, uien, knoflook, 1 ei, bloem, boter, 1 plakje bladerdeeg, een blikje mais, bouillon, kaas, katenspek, en wat droge kruiden.

Iemand hier een idee hoe ik daar iets lekkers van kan maken?

Als ik op jullie moet wachten....

Ik heb de kippenbouten (ik had er 2!) in een blokjeskippenbouillon gelegd met een halve bol knoflookteentjes in stukken gehakt, en een zooitje tijm.

Echt heel vies zal het niet zijn denk ik .

[ Bericht 6% gewijzigd door tonja op 26-10-2006 19:50:09 ]
Martijn_77donderdag 26 oktober 2006 @ 19:56
rijst, doperwtjes, steak
tonjadonderdag 26 oktober 2006 @ 20:10
Ik heb net een stuk chocola gekregen van een acteur volgens mijn benedenbuurman. (ze zijn beneden televisie opnames aan het maken voor rtl4) Ik zag mensen eten in een tent onder mijn balkon en vroeg of ze nog wat te eten hadden vanaf mijn balkon. Toen gooide iemand een stukje chocola naar boven. (4 stukken, de 4e ving ik pas op)

Staat die cateringtent net onder mijn balkon.... Ik ga even naar beneden om te kijken of er nog meer voedsel te scoren is...

Ja, inderdaad, ik ben volkomen schaamteloos hier

De cateringtent.
Niets kunnen scoren helaas, maar de kippenbouten waren best weg te krijgen.



[ Bericht 5% gewijzigd door tonja op 26-10-2006 21:41:51 ]
#ANONIEMdonderdag 26 oktober 2006 @ 21:35
Vanavond pannekoeken gegeten, morgen maar weer eens iets met groente voordat we een vitaminegebrek oplopen
Mini_rulezdonderdag 26 oktober 2006 @ 21:35
Yoghurt met cruesli. Ik heb zowat de hele dag ziek in bed gelegen, dus ik neem eens een lekker ontbijtje.
#ANONIEMdonderdag 26 oktober 2006 @ 22:08
Medium 4 Cheese van New York Pizza. Lekker.
#ANONIEMdonderdag 26 oktober 2006 @ 22:39
Big tasty menu
Underdoggydonderdag 26 oktober 2006 @ 22:42
Nu lekker na een avondje hard aan de studie een screwdriver met ijs aan het wegdrinken, altijd lekker op zo'n moment als dit.
Matnessdonderdag 26 oktober 2006 @ 22:56
spinazie met aardappelen gegeten, en een runderlapje, op werk.
net een flesje rode wijn opengetrokken, even lekker laten ademen, straks een lekker glaasje
melanie_the_missdonderdag 26 oktober 2006 @ 23:22
zoetwatervis aardappels en spinazi!
Matnessdonderdag 26 oktober 2006 @ 23:23
en een stokbroodje in de oven geschoven, heb lekkere trek
zo lekker nuttigen met een in elkaar geflanste tonijn salade, een kaasje, en een kruiden botertje
en rode wijn
Mini_rulezvrijdag 27 oktober 2006 @ 10:37
Stokbroodje met kruidenboter.
Fuentevrijdag 27 oktober 2006 @ 11:01
Vanavond nasi met sate en kroepoek.
Haaibaaikevrijdag 27 oktober 2006 @ 11:15
Ik denk dat ik boerenkool ga eten
Vanavond dan ..Vanmiddag een boterham.
#ANONIEMvrijdag 27 oktober 2006 @ 12:19
Ik ga zometeen aan een bord patat!
Zij-en-Hijvrijdag 27 oktober 2006 @ 13:00
Dadelijk voor de lunch een kaas-uien stokbrood met filet américain (die van AH, die's t lekkerst!), en vanavond eten we:

* tagliatelle all'uovo
* italiaanse roerbakgroenten
* tomaat-mascarponesaus (AH)
* zongedroogde tomaatjes

That's it voor vandaag!
Koninginvrijdag 27 oktober 2006 @ 13:03
Nu 2 boterhammen met tomaat, komkommer en ei.
Zij-en-Hijvrijdag 27 oktober 2006 @ 13:05
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 18:46 schreef Underdoggy het volgende:
Gister een kippetje gegrild in onze nieuwe oven met draaispit Kon het uiteraard niet laten om niet meteen een kip te grillen. Was erg lekker. In combinatie met gekruide aardappeltjes en een Caesar salat.
Ziet er erg smaakvol uit.
Wat heb je allemaal in die salade gedaan?
Raissavrijdag 27 oktober 2006 @ 13:24
Vanavond maak ik gehaktbroodjes met ovenfrietjes.


Morgen gevulde champignons met aardappelkroketjes en worteltjes
Ewelinavrijdag 27 oktober 2006 @ 13:33
Waarschijnlijk een patatje van de snackbar Ga vanavond naar Antwerpen om 19:23 en ik heb tentamen tot 18:00u en daarna moet ik nog naar het station.

Eergisteren wel heel uitgebreid gekookt:

Voorgerecht:
avocadocréme met garnaaltjes, sla, zout en peper en dille

Hoofdgerecht:
Mosselen met knoflook-, kerrie- en cocktailsaus, Italiaanse roerbakgroenten en aardappelpartjes in de schil uit de oven met olijfolie, zeezout en rozemarijn

Nagerecht: Ijs

Was heerlijk
AxeldeM.vrijdag 27 oktober 2006 @ 13:45
Vanavond:

Voorgerecht:
- Zelfgemaakte champignonsoep

Hoofdgerecht:
- Gebakken aardappelen
- Iglo viscuisine
- Salade

Nagerecht:
- Stuk fruit ofzo
Haaibaaikevrijdag 27 oktober 2006 @ 13:46
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 13:45 schreef AxeldeM. het volgende:
Vanavond:

Voorgerecht:
- Zelfgemaakte champignonsoep

Hoofdgerecht:
- Gebakken aardappelen
- Iglo viscuisine
- Salade

Nagerecht:
- Stuk fruit ofzo
Mag ik bij jou eten Wat klinkt het lekker zeg !!
Muckvrijdag 27 oktober 2006 @ 13:54
ik ga straks mie met kip, citroen en kokos wokken voor mijn
AxeldeM.vrijdag 27 oktober 2006 @ 13:58
kom maar langs

gisteren op:

- Zelfgemaakte erwtensoep: betekent dus met rookworst, varkensvlees, allerlei groenten en duurt een hele dag om te maken. We hadden het eergisteren ook al op, maar pas na een dag staan krijgt zo'n soep de goede dikte en is dan werkelijk heerlijk En dan heb je aan de soep alleen al een heerlijk gerecht, dan zit je goed vol.
- Bij de soep afbakbrood met kruidenboter.
#ANONIEMvrijdag 27 oktober 2006 @ 16:20
Glaasje water, straks de borrel voor het afscheid van een collega.
Angel_of_Dthvrijdag 27 oktober 2006 @ 16:38
Ik denk dat ik vanavond het volgende eet:

Voorgerecht: In saffraanbouillon gegaarde zeeduivel met salade bulgur en gedroogd spek.
Hoofdgerecht: In de oven gegaarde heilbotfilet met een dakje van gerookte aardappel die is gesouffleerd, vergezeld van witte botersaus.
Dessert: slechts koffie met eventueel een glas cognac.

Ik krijg al honger als ik eraan denk.
#ANONIEMvrijdag 27 oktober 2006 @ 16:42
BORRELKAR!!!!
BVOvrijdag 27 oktober 2006 @ 17:02
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 13:46 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Mag ik bij jou eten Wat klinkt het lekker zeg !!
Zit je jezelf nou gewoon uit te nodigen Truus ?
Haaibaaikevrijdag 27 oktober 2006 @ 17:42
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 17:02 schreef BVO het volgende:

[..]

Zit je jezelf nou gewoon uit te nodigen Truus ?
Bob toch Het klinkt gewoon lekker
ikwilookwatzeggenvrijdag 27 oktober 2006 @ 17:49
Russische ei salade!

en een appel.
AxeldeM.vrijdag 27 oktober 2006 @ 17:52
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 17:42 schreef Haaibaaike het volgende:

[..]

Bob toch Het klinkt gewoon lekker
Moet je opschieten, binnen 5 minuten gaan we eten
Haaibaaikevrijdag 27 oktober 2006 @ 17:54
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 17:52 schreef AxeldeM. het volgende:

[..]

Moet je opschieten, binnen 5 minuten gaan we eten
Wij ook Boerenkool is ook lekker
golfervrijdag 27 oktober 2006 @ 17:59
Het is vrijdag, dus straks weer tijd voor een lekker broodje döner kebab.
Haaibaaikevrijdag 27 oktober 2006 @ 18:03
Wat is dat Golfer ?
Oblivionvrijdag 27 oktober 2006 @ 18:04
Fout voedsel vandaag...

Kibbeling, sushi, roomsoezen....

*burp...

Nu gaat genieten van een zwoel zoet wijntje en een nieuwe dvd...
AxeldeM.vrijdag 27 oktober 2006 @ 18:45
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 18:03 schreef Haaibaaike het volgende:
Wat is dat Golfer ?
Haaibaaikevrijdag 27 oktober 2006 @ 19:05
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 18:45 schreef AxeldeM. het volgende:

[..]

[afbeelding]
Dat ziet er lekker uit Bedankt voor je info
#ANONIEMvrijdag 27 oktober 2006 @ 19:09
Vandaag lekker truttig boontjes met gebakken aardappelen en karbonades. Maar wel lekker !
K-mailvrijdag 27 oktober 2006 @ 19:15
mn zusje ging ff koken, tkwam neer op een te lang gekookte pasta met een vette saus uit een pakje... zo word ik bijna gedwongen om NOG meer te gaan koken
Little_Angelvrijdag 27 oktober 2006 @ 21:02
Gisteren wezen eten bij de mac
Big Mac menuutje op, en vandaag chili con carne
MissHobjevrijdag 27 oktober 2006 @ 21:28
Oe ga nu zo aan de lasagna.
En heb er heerlijk wat salade ala simpel bij gemaakt
rubyvrijdag 27 oktober 2006 @ 21:41
Saotosoep.
PdeHoogvrijdag 27 oktober 2006 @ 22:04
Net een maaltijd-salade weggewerkt
cinnamongirlvrijdag 27 oktober 2006 @ 22:10
Makkelijk, snel en lekker:
Fussilli met daardoorheen een paar eetlepels pesto en mozzarella geroerd en daarover wat geroosterde pijnboompitten gestrooid.
Martijn_77vrijdag 27 oktober 2006 @ 23:57
Broodjes met salade en nu Cola Light
golferzaterdag 28 oktober 2006 @ 00:06
Ik gooi nu nog even een paar Piccolini's van Wagner in de oven.
Blueszaterdag 28 oktober 2006 @ 00:18
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 18:03 schreef Haaibaaike het volgende:
Wat is dat Golfer ?
Zie de wiki o.a.
Erg lekker op zijn tijd

[ Bericht 4% gewijzigd door Blues op 28-10-2006 00:58:07 ]
AlohaXazaterdag 28 oktober 2006 @ 00:20
Dat zijn kleine hondjes en
El_Rolandozaterdag 28 oktober 2006 @ 01:43
3 McChickens net achter de kiezen.
Heidi-zaterdag 28 oktober 2006 @ 08:03
nu een glas Goede morgen drinkontbijt fruit
renazaterdag 28 oktober 2006 @ 12:37
Fruitsmoothie of zo iets en een boterham met ei.
Haaibaaikezaterdag 28 oktober 2006 @ 12:49
quote:
Op zaterdag 28 oktober 2006 00:18 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Zie de wiki o.a.
Erg lekker op zijn tijd
Ziet er lekker uit.
Lamsvlees Het is een turksgerecht Bluezz ?
Lekker hoor
Curiosityzaterdag 28 oktober 2006 @ 14:47
Vanavond noodle soep met gemarineerde kip.
Zij-en-Hijzaterdag 28 oktober 2006 @ 15:42
Vanavond staan er rozijnenpannenkoeken (meergranen) op het menu.
Beetje vanille aan het beslag toevoegen en bakken in roomboter..

Op zn tijd kan dat best lekker zijn en ik maak er iig 1 persoontje blij mee..

En geluncht heb ik trouwens met een halve koker pringles en een beker alpro soja..
Blueszaterdag 28 oktober 2006 @ 16:38
quote:
Op zaterdag 28 oktober 2006 12:49 schreef Haaibaaike het volgende:


Ziet er lekker uit.
Lamsvlees Het is een turksgerecht Bluezz ?
Lekker hoor
Waar wij het altijd kopen (station Haarlem) kun je kiezen tussen Kalf en Kip.
Ja het is van origine Turks.

Vandaag gaan we een omeletje brouwen met kast. champignons
cinnamongirlzaterdag 28 oktober 2006 @ 17:15
Ik ga eiercurry maken met kip en naanbrood. Haricots erbij.
Lekker makkelijk, met zo'n pot currypasta van Patak's
Fuentezaterdag 28 oktober 2006 @ 17:16
Wij gaan vanavond uit eten met een hele groep mensen: spareribs..
dezenickiscoolzaterdag 28 oktober 2006 @ 17:20
frieten

joppiesaus

viandel
Pietverdrietzaterdag 28 oktober 2006 @ 17:38
Ik had nog sucadelappen in de diepvries liggen, die waren zo gemarmerd, het leek wel eerste kwaliteit Kobe beef. Heb ze gekruid met wat peper, nootmuskaat, koriander, foelie en kruidnagel. Aangebraden tot ze lekker bruin waren. Het braadvet afgeschept, fles rode wijn erbij en laurierblad en knoflook.
Dit staat vanaf 5 uur te sudderen en eten we tegen een uur of 8 met eigenheimers, slalade, kommersla en zelfgemaakte appelmoes.
MissHobjezaterdag 28 oktober 2006 @ 17:53
Nog een plekkie vrij aan tafel Piet?

Ik eet vanaaf makreel, mannetje haring en lekker wat brood met smeerseltjes en kaasjes enzo
Surveillance-Fietszaterdag 28 oktober 2006 @ 18:06
Pizza
marcb1974zaterdag 28 oktober 2006 @ 18:29
Spaghetti
rubyzaterdag 28 oktober 2006 @ 18:48
Gebakken krieltjes met een zigeunerschnitzel en sla.
Stampurtjuhzaterdag 28 oktober 2006 @ 19:15
ik eet vanavond moksi meti met surinaamse nasi
voor de mensen die niet weten wat moksi meti is dat bestaat uit geroosterd speenvarken spek,chasiu en kip en een chinese worst.
Kang-Hezaterdag 28 oktober 2006 @ 20:08
Net een schaal aardappeltjes, groenten en gemarineerde kippenpoten de oven ingeschoven .
Pietverdrietzaterdag 28 oktober 2006 @ 20:31
*burps* het was heerlijk.
Martijn_77zondag 29 oktober 2006 @ 00:03
Spareribs gegeten bij de Longhorn in Oirschot

zit nu aan de Roosvicee Multivit
Little_Angelzondag 29 oktober 2006 @ 00:06
Boerenkool met rookworst .
#ANONIEMzondag 29 oktober 2006 @ 00:08
Pannenkoeken
Stereotomyzondag 29 oktober 2006 @ 01:29
Slice olijf/feta, slice Tonijn, Slice Quattro Stagioni

Pizza dus
Martijn_77zondag 29 oktober 2006 @ 01:34
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 01:29 schreef Stereotomy het volgende:
Slice olijf/feta, slice Tonijn, Slice Quattro Stagioni

Pizza dus
zo best veel door elkaar ook nog
Morwenzondag 29 oktober 2006 @ 01:38
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 01:29 schreef Stereotomy het volgende:
Slice olijf/feta, slice Tonijn, Slice Quattro Stagioni

Pizza dus
Hier zit je dus, spaghetti-vreter

OT: Cola light, decaf
Stereotomyzondag 29 oktober 2006 @ 01:38
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 01:34 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

zo best veel door elkaar ook nog
Heb jij echt standaard spareribs gegeten terwijl je zoveel keuzes uit steaks, ribs, t-bone dingen had?
Martijn_77zondag 29 oktober 2006 @ 01:40
quote:
Op zondag 29 oktober 2006 01:38 schreef Stereotomy het volgende:
Heb jij echt standaard spareribs gegeten terwijl je zoveel keuzes uit steaks, ribs, t-bone dingen had?
Ja, had namelijk gruwelijk zin in spare ribs

waren trouwens erg lekker zat ook veel vlees aan enzo
Martijn_77zondag 29 oktober 2006 @ 01:44
En verder in Wat eten en drinken we vandaag # 29