FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag? #26
shiNinG_staRdonderdag 21 september 2006 @ 21:44
Vertel hier wat je vandaag hebt gegeten, ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes...

Ik heb vandaag Kip Siam gegeten als diner .

Hier nog een recept uit het einde van deel 25 van Underdoggy:
quote:
Op donderdag 21 september 2006 21:02 schreef Underdoggy het volgende:
ingredienten voor 2 personen:
genoeg Tagliatella
rode uit
blokje tomatenblokjes in saus
grote zoete punt paprika
klein bakje garnalen
klein bakje cherry tomaten
2 teentjes knoflook
2 teelepels sambal
verse of gedrooge bascilicum

Fruit de fijngesneden uit met de teentjes knoflook in wat olijfolie
voeg als de ui glazig wordt de gesneden zoete punt paprika toe en bak dit even mee
voeg na een minuutje de in helften of kwart gesneden cherrytomaatjes toe en de garnalen, en roer dit goed door.
voeg na een minuutje 1/3e blikje tomatenblokjes met saus toe en de bascilicum en sambal
Laat het geheel paar minuutjes pruttelen en voeg tot slotte de gekookte tagliatella toe en bak dit even mee.

Erg lekker met wat chiabatta.


Ziet er simpel uit, maar dat hoort met pasta
Link naar het vorige topic: Wat eten we en drinken we vandaag deel 25
Martijn_77donderdag 21 september 2006 @ 21:59
Nu Cola Light net wezen eten bij Grand-Café 't Slot
editor2donderdag 21 september 2006 @ 22:16
Vandaag onderstaand gegeten was eerder te zien in de vorige topic

Underdoggydonderdag 21 september 2006 @ 22:20
nu een lekker bakje groene thee met citroenschilletjes voor het slapen gaan
Muckdonderdag 21 september 2006 @ 22:42
stokbrood met kruidenboter
Moragh_DaughterofSunedonderdag 21 september 2006 @ 23:20
Vanavond eerst een pizza in de oven gestopt, maar die smaakte me niet dus toen werd het frites, en dat smaakte me ook niet. Volgens mij ben ik verliefd Want ik wilde de moeite ook al niet nemen om te koken
golfervrijdag 22 september 2006 @ 00:52
Famous Grousje.
tvp
Isabeauvrijdag 22 september 2006 @ 10:51
Een wàt, Golfer? Of is het een biertje?
Underdoggyvrijdag 22 september 2006 @ 10:51
chocolade crusli met jus en senseo'tje extra dark (enige variant die beetje acceptabel is)
Moragh_DaughterofSunevrijdag 22 september 2006 @ 11:42
quote:
Op vrijdag 22 september 2006 00:52 schreef golfer het volgende:
Famous Grousje.
tvp
Dat is whiskey Nu heb ik een kop earl grey thee met een stuk koude pizza
Isabeauvrijdag 22 september 2006 @ 11:43
quote:
Op vrijdag 22 september 2006 11:42 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:

Dat is whiskey Nu heb ik een kop earl grey thee met een stuk koude pizza
Ah, bedankt! Kende ik niet. Het klonk wel kjoet

Ik heb een perenijsje op. En dat was (héél slecht) mijn ontbijt.
covievrijdag 22 september 2006 @ 12:39
Er worden nu broodjes gehaald bij de delifrance, en mijn collega mag wel opschieten ik heb honger!

Trouwens de slagroom van de delifrance
Moragh_DaughterofSunevrijdag 22 september 2006 @ 14:17
quote:
Op vrijdag 22 september 2006 11:43 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ah, bedankt! Kende ik niet. Het klonk wel kjoet

Ik heb een perenijsje op. En dat was (héél slecht) mijn ontbijt.
Geen dank, ach, de pizza was mijn ontbijt

En nu heb ik een glas spa citroen voor me Ik eet echt heel slecht de laatste dagen. Maar ja ik heb mn hoofd in de wolken
Mini_rulezvrijdag 22 september 2006 @ 16:19
Ik ga vanavond met een vriendin in de stad eten, en er is een flinke kans dat het Mr.Jack's wordt.
Ben er één keer geweest en toen was het helemaal niks, maar we geven het nog een kans.
editor2vrijdag 22 september 2006 @ 17:40

30 minuten geleden als compensatie voor de gemiste lunch.
Moragh_DaughterofSunevrijdag 22 september 2006 @ 19:08
quote:
Op vrijdag 22 september 2006 17:40 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs206.xs.to/xs206/06385/editor2vrijdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
30 minuten geleden als compensatie voor de gemiste lunch.
Zo dat ziet er lekker uit! Nu een glas cola en een berlinerbol
#ANONIEMvrijdag 22 september 2006 @ 19:21
We volgden vandaag de AH-bonus aanbiedingen en aten gyros met pitabroodjes en knoflooksaus en een griekse salade met feta, paprika, olijfjes, ui en tomaat

En nu drink ik een kopje muntthee.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 22-09-2006 19:22:13 ]
Daichivrijdag 22 september 2006 @ 22:10
Vandaag pizza gegeten. Om precies te zijn de Big American Hawai.
DarkShinevrijdag 22 september 2006 @ 22:13
Zelfgemaakte shoarma.
Martijn_77vrijdag 22 september 2006 @ 23:38
Chaw Chiew met Nasi

Nu Cola Light
Moragh_DaughterofSunezaterdag 23 september 2006 @ 02:59
Vanavond niks gegeten had geen trek. Heb af en toe gesnoept, en drink nu cola.
Morwenzaterdag 23 september 2006 @ 05:12
Broodje gebakken ei met kaas en zout, vanavond dus. Nu Cola light decaf en ik kan nog niet slapen
timmeeehzaterdag 23 september 2006 @ 05:16
zojuist gegeten bij de all you can eat op campus:
- slice sausage pizza 2x
- salad bar salad
- orange chicken met rijst en roerbakgroenten
- french fries 1 serving
- bakje fruit (meloen druif)
- softijsje aardbei
Martijn_77zaterdag 23 september 2006 @ 10:21
Boterhammen met leverpastei en Cola Light
pussydeluxezaterdag 23 september 2006 @ 10:22
Sterke koffie .
timmeeehzaterdag 23 september 2006 @ 13:07
grolsch import flessen om 4 uur s ochtends
xJapserzaterdag 23 september 2006 @ 16:03
quote:
Ingredienten:

Tortellini
Aardappel-Anders in je favoriete smaak
Ui, knoflook
Verseladspinazie

Roerbak de ui en knoflook samen met de bladspinazie.
Tortelline (of ravioli) in een schaal mengen met roerbakmix
Aardappel-anders erover heen.
20 minuten in de oven.
Een vraagje, moet ik die pasta nou eerst koken of niet...?
Underdoggyzaterdag 23 september 2006 @ 16:53
zit in dilemma, wordt sowieso makkelijk vanavond

OF Unox stampot uit de magnetron als goede basis voor vanavond
OF Iglo's tagliatella met zalm in roomsaus met extra cherry tomaatjes erdoor
Curiosityzaterdag 23 september 2006 @ 18:51
We hebben noodles met oestersaus gegeten en een lemper kip + een flesje orangina.
editor2zaterdag 23 september 2006 @ 19:04

mijn avondhap van +/- 45 min.geleden.
Moragh_DaughterofSunezaterdag 23 september 2006 @ 19:40
quote:
Op zaterdag 23 september 2006 19:04 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs106.xs.to/xs106/06386/editor2zaterdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
mijn avondhap van +/- 45 min.geleden.
Wat eet jij steeds lekkere dingen

Ik eet zo spagetti bolognese en ik drink nu spa citroen
Riannzondag 24 september 2006 @ 16:02
quote:
Op zaterdag 23 september 2006 19:04 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs106.xs.to/xs106/06386/editor2zaterdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
mijn avondhap van +/- 45 min.geleden.
Wat eet jij altijd lekker

en veel
Fuentezondag 24 september 2006 @ 16:23
Wij eten vanavond kippepootjes, aardappelschotel en doppertjes.
Curiosityzondag 24 september 2006 @ 16:28
Vanavond eten we Be Sampi Base Manis oftewel Rundvlees in zoete kecapsaus met zelfgebakken kroepoek en basmati
shiNinG_staRzondag 24 september 2006 @ 17:48
Vanavond pizza, een halve Big American Supreme en een halve Ristorante Hawaii . Dr. Oetker pizza's .
Muckzondag 24 september 2006 @ 17:54
over 5 minuutjes is de lasagne die in de oven staat klaar
Riannzondag 24 september 2006 @ 17:55
Groentensoep

aardappelen
kalfssausijsje
broccoli
Curiosityzondag 24 september 2006 @ 20:00
ik heb nu thee met spekkoek.
editor2zondag 24 september 2006 @ 20:43

uurtje geleden gegeten
Isabeauzondag 24 september 2006 @ 21:12
quote:
Op zondag 24 september 2006 16:02 schreef Riann het volgende:
en veel
Ik vind het ook al zo veel

Ik heb lasagna met bloemkool gehad en aardbeienkwarm toe.
Martijn_77zondag 24 september 2006 @ 21:56
Big Mac en een Big Tasty
De_Hertogzondag 24 september 2006 @ 22:27
Eten was vrij eenvoudig, kip met sweet 'n soure saus uit de wok

Nu zit ik aan Löwenbrau Oktoberfestbier met wat lekkere olijfjes erbij. Een hele verbetering. Zum Wohl
kruimel_20maandag 25 september 2006 @ 11:11
ik heb nog een boterpompoen liggen en vandaag moeten de groentenburgers op en er liggen nog wat kastanje champignongs....

Iemand een idee wat ik met de pompoen kan doen?
Mini_rulezmaandag 25 september 2006 @ 11:24
Thee met honing (en veel ), en een boterham met grillworst en mosterdsaus.
jehoeroenmaandag 25 september 2006 @ 11:25
quote:
Op maandag 25 september 2006 11:11 schreef kruimel_20 het volgende:
ik heb nog een boterpompoen liggen en vandaag moeten de groentenburgers op en er liggen nog wat kastanje champignongs....

Iemand een idee wat ik met de pompoen kan doen?
Ik grill pompoen altijd in mijn grillpan. Plakken van ongeveer een centimeter dik.
Fuentemaandag 25 september 2006 @ 11:29
Net een banaan op.
Vanavond wordt het stampot boerenkool, met spekkies
kruimel_20maandag 25 september 2006 @ 11:36
quote:
Op maandag 25 september 2006 11:25 schreef jehoeroen het volgende:

[..]

Ik grill pompoen altijd in mijn grillpan. Plakken van ongeveer een centimeter dik.
ik heb alleen geen grillpan...
coviemaandag 25 september 2006 @ 12:35
Gisteren heb ik boerenkool met spekkies gegeten.

Ik woon nou een paar maanden samen, en ik kwam gelijk na het eten naar een verjaardag, waar ze net aan het eten waren.

Dus verschillende mensen vragen wil je ook wat? "nee nee heb al boerenkool gegeten."

En dan vragen ze: Ojaa? En.. maak je dat zelf of gewoon kant en klaar

Denken ze nou serieus dat ik alle dagen kant-en-klaar maaltijden eet, is het zo raar dat iemand een simpele stamppot kan maken? Ik kook al vanaf mijn 13e ofzo... maar dan nog!! Iemand van 21 kan toch normaal gesproken wel zijn eigen potje koken, of zijn er serieus mensen (op studenten en alleenstaanden na, en die doen t niet een allemaal) die alle dagen kant-en-klaar maaltijden eten?

Ze deden zo verbaast dat ik het zelf maak, ik was verbaast dat hun verbaast waren, niet normaal..
#ANONIEMmaandag 25 september 2006 @ 13:50
quote:
Op vrijdag 22 september 2006 17:40 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs206.xs.to/xs206/06385/editor2vrijdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
30 minuten geleden als compensatie voor de gemiste lunch.
Dat eet je in een keer op?
Koninginmaandag 25 september 2006 @ 13:54
Heb net 3 crackers op, ga me nu een kopje thee halen.
sieskemaandag 25 september 2006 @ 16:54
ik eet vanavond bulghur-pijnboompittenpilaf met kikkererwten, aubergine en zoete aardappelengroenteprutje.
Recepeten heb ik zojuist van internet gehaald en van Lienekien (FOKKER) gekregen.
Lekker!!!!(hoop ik, is de eerste keer dat ik dit ga maken)
Curiositymaandag 25 september 2006 @ 17:01
Vanavond een vers gebakken stokbrood met zalm, ei en gravadlax saus.
shiNinG_staRmaandag 25 september 2006 @ 17:08
Vanavond noodles met wokgroenten, garnalen en salade .
Salsagirlmaandag 25 september 2006 @ 17:13
Zo lekker rollade met spercieboontjes en komkommer en lekkere toetje na..
Zit nu aan een lekker koude glas 7-up.
Mini_rulezmaandag 25 september 2006 @ 17:20
Nu wat cola light en nootjes, vanavond hutspot met een saucijsje. Lekker bij m'n ouders eten.
Bluesmaandag 25 september 2006 @ 17:35
quote:
Op donderdag 21 september 2006 21:59 schreef Martijn_77 het volgende:
net wezen eten bij Grand-Café 't Slot
Heb je er een verslagje van gemaakt? Wat heb je daar gegeten en was het goed?
Kaukimaandag 25 september 2006 @ 19:01
Ik ga dadelijk een boterham met wit-blauwe pasta (vorige week in de aanbieding bij de C1000) eten...
editor2maandag 25 september 2006 @ 19:05
@ HeaRt_woRm :

Yup.. maar zoals ik al zei: Ik had tussen de middag helemaal niets gegeten en dus erge trek.


ontopic:



tomatensoepje,mais&kerry vlees& mixed aardappelpuree,salade en
galiameloen en watermeloenschijven en lichte cake.
Heidi-maandag 25 september 2006 @ 19:11
mijn en ik maken morgen zelf pizza
Underdoggymaandag 25 september 2006 @ 19:33
de pasta uit de openingspost maar dan met gehakt ipv garnalen iets scherper dan vorige keer maar nog steeds echt verschrikkelijk lekker
DarkShinemaandag 25 september 2006 @ 19:37
Lekker wezen Grieken!
Martijn_77maandag 25 september 2006 @ 20:11
Broodjes met salade
#ANONIEMmaandag 25 september 2006 @ 21:03
Frituur
Zwaffeldinsdag 26 september 2006 @ 16:36
schop.

bietjes met aardappels en kip

Donderdag ga ik eigengemaakte nasi maken. Aangezien ik niet thuis eet is het makkelijk mee te nemen
shiNinG_staRdinsdag 26 september 2006 @ 17:38
Ik ga vanavond het recept uit de OP eten, laat nog weten hoe ik het vond
Walvisjedinsdag 26 september 2006 @ 17:39
Aardappelen, bloemkool, kaassaus en een rundervink. Lekker burgelijk dus
editor2dinsdag 26 september 2006 @ 18:17

30 minuten geleden: ratjetoe met bier en cola en dessert
Curiositydinsdag 26 september 2006 @ 18:20
Hier geroerbakt, kip met groenten, noodles en zwarte bonen saus.
Innocencedinsdag 26 september 2006 @ 18:39
Krieltjessalade met kip, basilicum en zongedroogde tomaatjes. Erg lekker.
Underdoggydinsdag 26 september 2006 @ 18:45
echt hééél smerig, geen zin om door de regen naar de supermarkt te hoppen en niet genoeg cash om te bestellen. Alles wat ik in mijn kamer heb gevonden bij elkaar gegooid en het was GEEN succes

(iets van ei met paprika tagliatella en indische kruiden)
Heidi-dinsdag 26 september 2006 @ 18:54
quote:
Op maandag 25 september 2006 19:11 schreef Heidi- het volgende:
mijn en ik maken morgen zelf pizza
oehh, was lekker, ik had de pizza gemaakt, shoarma pizza en mn vriendje de té lekkere knoflook saus
Kaukidinsdag 26 september 2006 @ 19:46
Een boterham met kaas met stukjes ham erin (van de Lidl). Zo onwijs lekker
Zwaffeldinsdag 26 september 2006 @ 19:48
net een getoast broodje met kaas en komkommer op
Martijn_77dinsdag 26 september 2006 @ 19:53
Geroerbakte prie, met chilli en kip en rijst
shiNinG_staRdinsdag 26 september 2006 @ 19:58
quote:
Op dinsdag 26 september 2006 17:38 schreef shiNinG_staR het volgende:
Ik ga vanavond het recept uit de OP eten, laat nog weten hoe ik het vond
Het was schmackelyck hoor
nectarientjedinsdag 26 september 2006 @ 20:09
gebakken aardappeltjes met ui en knoflook en geroerbakte spruitjes
Underdoggydinsdag 26 september 2006 @ 20:24
quote:
Op dinsdag 26 september 2006 19:58 schreef shiNinG_staR het volgende:

[..]

Het was schmackelyck hoor
gelukkig maar
#ANONIEMwoensdag 27 september 2006 @ 17:40
Knoflookaardappeltjes, viscuisine en gewokte prei
Martijn_77donderdag 28 september 2006 @ 19:05
Broodjes Bapao
shiNinG_staRdonderdag 28 september 2006 @ 19:06
rijst met kip en curry, en heb er zelf nog wat stukjes banaan doorheen gepleurd.
Geslotendonderdag 28 september 2006 @ 19:14
Ravioli gevult met buffelmozzerella en gehakt uit de oven
Stereotomyvrijdag 29 september 2006 @ 00:22
Eigengemaakte Philly Cheese Steak

Inbalansdag
Underdoggyvrijdag 29 september 2006 @ 02:32
heerlijke sate gehad in prima eetcafe in groningen (Brasserie)
timmeeehvrijdag 29 september 2006 @ 02:54
quote:
Op vrijdag 29 september 2006 00:22 schreef Stereotomy het volgende:
Eigengemaakte Philly Cheese Steak

Ik heb er gister een op van de steak escape
Stereotomyvrijdag 29 september 2006 @ 03:11
quote:
Op vrijdag 29 september 2006 02:54 schreef timmeeeh het volgende:

[..]


Ik heb er gister een op van de steak escape
Dit was de mijne:



Met de hoogwaardige ingredienten:

- Biologische uien
- Verse plakken rosbief van de slager
- Processed cheddar, bij gebrek aan Cheeze Whiz

Heerlijk ongezond Amerikaans
Mini_rulezvrijdag 29 september 2006 @ 08:02
Ziet er goed uit, Stereotomy.

Ontopic: perzikyoghurt met roze snoepjes. Hulde aan degene die Ibuprofen heeft uitgevonden.
renavrijdag 29 september 2006 @ 11:07
Boterhammen met kip-pesto salade
Moragh_DaughterofSunevrijdag 29 september 2006 @ 11:34
Ik heb net een beetje ijs op voor ontbijt

En zometeen eet ik 3 minipistoletjes met boursin en drink ik n kop thee.
Raissavrijdag 29 september 2006 @ 12:33
Straks een tosti salami, kaas & tomaat

Vanavond saté met stokbrood.
Koninginvrijdag 29 september 2006 @ 13:31
Net twee boterhammen met tonijn op....
Mini_rulezvrijdag 29 september 2006 @ 14:41
Sultana Hartig Tomaat/Kaas.

Heb hier ook boterhammen en beleg liggen, maar ik heb er echt geen zin in.
Fuentevrijdag 29 september 2006 @ 17:23
Aardappel Anders met een schnitzel en rode kool.
Raissazaterdag 30 september 2006 @ 12:11
Vanavond spaghetti
Martijn_77zaterdag 30 september 2006 @ 12:15
Gisteren Japans en nu Multivitamine
Salsagirlzaterdag 30 september 2006 @ 12:35
Ik zit nu met glas 7-up en een fruit salade
tinnyzaterdag 30 september 2006 @ 15:10
ik ga dat openingspost recept maar eens koekebakken vanavond denk ik
Riannzaterdag 30 september 2006 @ 15:18
macaroni word het vandaag
rubyzaterdag 30 september 2006 @ 15:55
Kip in masala, aardappeltjes in masala, boontjes en rijst.
En daarbij maak ik nog wat zuurgoed.

shiNinG_staRzaterdag 30 september 2006 @ 16:19
Vanavond broodjes kroket (uit de oven, dat wel) en morgen een aardappelschotel.
Curiosityzaterdag 30 september 2006 @ 17:26
Vandaag broodjes frikadel speciaal.
golferzaterdag 30 september 2006 @ 17:29
Amuse met petrello, Italiaanse salami met verse tuinkers in een wrap.
Daarna een wortel-soepje.
Vervolgens gevulde paddestoelen uit de oven.
Als hoofdgerecht: tagliatelle met paddenstoelenroomsaus, komkommer/tomaatsalade en gegrilde kalfsentrecotes.
Toetje: roomijs stoofpeer-kaneel.

we krijgen dus eters, vandaar
editor2zaterdag 30 september 2006 @ 20:13

2 uurtjes geleden genoten van dit maal


[ Bericht 2% gewijzigd door editor2 op 01-10-2006 00:34:29 ]
Martijn_77zaterdag 30 september 2006 @ 20:57
Pasta, saus uit een pot en kaas
Camplozaterdag 30 september 2006 @ 22:03
Vanochtend:

2 broodjes met kaas (Frico Halfvoller )
2 broodjes met salami

Middag: Appel

Avond: gebakken aardappeltjes, schnitzel, boontjes, salade

Avond: Chips + 1 desperados.
n0azaterdag 30 september 2006 @ 23:38
california maki, futo maki, miso soep en fishballs.
Poedelzondag 1 oktober 2006 @ 08:52
Net ontbeten met een beker karnemelk, een beker vitaday en een kiwi.
Als lunch strax een volkoren bolletje met paardenworst.
En als diner ½ pizza western van wagner met wat extra geraspte kaas (misschien ook wel een hele als ik trek heb)..

Martijn_77zondag 1 oktober 2006 @ 12:38
Cola Light
Curiosityzondag 1 oktober 2006 @ 12:45
Heb 2 heerlijke bruine pistoletjes op met , ham, boerenkaas en runderrookvlees ( 4 halfjes), een kop koffie en een glas rode icetea.
Erosjuhhhzondag 1 oktober 2006 @ 13:50
pitloze druiven met water
editor2zondag 1 oktober 2006 @ 17:03

Mijn vroege avondhap ivm bezigheden straks
Salsagirlzondag 1 oktober 2006 @ 17:36
We gaan zo naar de chinees..
Stereotomyzondag 1 oktober 2006 @ 17:55
Aardappel Anders met Tonijn en Salade
TimCzondag 1 oktober 2006 @ 18:07
Ik heb me een dikke donor kabap schotel besteld...
Martijn_77zondag 1 oktober 2006 @ 21:57
Entrecôte, groenten en friet
PdeHoogzondag 1 oktober 2006 @ 22:45
Nasi, Sajoer boontjes en Babi Ketjap
Mini_rulezzondag 1 oktober 2006 @ 23:39
Groentesoep en 2 stukken quiche, met zalm en broccoli en Lorraine.
Bij m'n ouders eten is zo gek nog niet.
Stereotomymaandag 2 oktober 2006 @ 00:50
Beetje danone kwark met Euroshopper krokante muesli
Zo-is-datmaandag 2 oktober 2006 @ 15:16
Wit broodje jam en een wit broodje met ham en uienchutney op Mmmmm Maar nu heb ik weer honger...
#ANONIEMmaandag 2 oktober 2006 @ 15:47
Heb net zelf kippensoep gemaakt
Raissamaandag 2 oktober 2006 @ 15:59
Vanavond steengrillen
vatsmaandag 2 oktober 2006 @ 17:48
Net heerlijk thaise rode curry op! hmmm was weer errug lekker (en dan geen pakkie van knor ofzo!!!)
#ANONIEMmaandag 2 oktober 2006 @ 20:40
Zo een quorn ding, bloemkool, tomaat/komkommersalade en perzikvla
Taurusmaandag 2 oktober 2006 @ 21:00
quote:
Op zondag 1 oktober 2006 17:03 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06390/editor2zondagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Mijn vroege avondhap ivm bezigheden straks
Wat eet jij steeds veel
Mini_rulezmaandag 2 oktober 2006 @ 21:21
Gebakken aardappelschijfjes met een kaasburger van AH Tivall, en sperzieboontjes.
Martijn_77maandag 2 oktober 2006 @ 22:06
Broodjes met rosbief, grillworst en leverpastei
PdeHoogmaandag 2 oktober 2006 @ 22:12
Shoarmapizza
Underdoggymaandag 2 oktober 2006 @ 22:33
3 broodjes hamburger met satésaus
denkamaandag 2 oktober 2006 @ 23:47
@editor2

Wat doe je eigenlijk, woon je in een hotel ofzo? Kook je nooit zelf?
Raissadinsdag 3 oktober 2006 @ 10:23
Vanavond gevulde champignons met aardappelpartjes
#ANONIEMdinsdag 3 oktober 2006 @ 10:28
koffie en een roze koek
Mini_rulezdinsdag 3 oktober 2006 @ 10:39
Nu een kopje thee, Evening Breeze.
Vanavond iets magers, misschien gewoon boterhammen en wat fruit of groente.
i2Them2dinsdag 3 oktober 2006 @ 10:59
Eet nu lekker snert
coviedinsdag 3 oktober 2006 @ 11:37
quote:
Op zondag 1 oktober 2006 17:03 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06390/editor2zondagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Mijn vroege avondhap ivm bezigheden straks
Dat maak je toch niet allemaal zelf...

Het ziet er elke keer wel lekker uit (en erg veelpff)
coviedinsdag 3 oktober 2006 @ 11:38
Oh ja ik eet nu broodjes en vanavond bruine bonen soep
Zwaffeldinsdag 3 oktober 2006 @ 11:39
water

en net warme broodjes mit kaaaaaas
Rianndinsdag 3 oktober 2006 @ 12:14
dadelijk lekker pain de madelaine van de ah met heerlijke roompathe
Salsagirldinsdag 3 oktober 2006 @ 12:18
Zit nu aan een beker thee(meloen)
En een bruine boterham met kaas
Camplodinsdag 3 oktober 2006 @ 12:18
Ik moet dalijk Salami gaan halen, Ham, en Kaas.
Eet ik dalijk lekker tosti's denk ik, en vanavond geen idee

ALs ontbijt--> 3 boterhammen met hagelslag
DarkShinedinsdag 3 oktober 2006 @ 12:58
Tosti met kruiden (oregano, basilicum, dille) & sambal * appelsap.
Koningindinsdag 3 oktober 2006 @ 14:49
Vanavond gewone kost weer: groenteburger, broccoli en aardappels.
Fuentedinsdag 3 oktober 2006 @ 16:19
Vanavond bloemkool, aardappels en een gehaktbal
pussydeluxedinsdag 3 oktober 2006 @ 16:28
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 16:19 schreef Fuente het volgende:
Vanavond bloemkool, aardappels en een gehaktbal
Klinkt goed. Dat zet ik morgen op het menu.

Vanavond: zuurkool .
Heidi-dinsdag 3 oktober 2006 @ 17:10
zo'n bak sla van de AH, welke weet ik nog niet, die boeren sla is wel erg lekker daarbij gebakken aardappels en stukkie vlees denk ik, ga over uurtje boodschappen doen

Heb iig als toetje voor mijn brownies gebakken net
Vidadinsdag 3 oktober 2006 @ 17:42
kipfilet met champignon-pestosaus
met een wijntje erbij
shiNinG_staRdinsdag 3 oktober 2006 @ 17:46
Vanavond pasta
Okseldinsdag 3 oktober 2006 @ 18:01
Ik maak:
Courget gevuld met champ, knoflook, ui, paprika, kaas -> Oven.
Daarbij een Aardappeltaartje met room, knoflook en tomaat. Natuurlijke lekkere verse kruiden erin.
En dan als laatste:
Gingerbeer/knoflook kip.
Blikje gingerbeer open gemaakt, knoflook & verse gemberwortel erin, beetje rozemarijn. Dit in het gat van de hele kip gedaan, en rechtop in de oven zetten.

Dit alles samen met een glas Amaniana Santa Christina.
Curiositydinsdag 3 oktober 2006 @ 18:34
Ik heb Rendang vlees gemaakt met basmati, zelfgebakken kroepoek en gebakken uitjes.
ChOasdinsdag 3 oktober 2006 @ 19:06
quote:
Op maandag 2 oktober 2006 23:47 schreef denka het volgende:
@editor2

Wat doe je eigenlijk [..]
Fantaseren
Mini_rulezdinsdag 3 oktober 2006 @ 19:49
Kopje koffie verkeerd.

Mijn avondeten was brood met kaassoufflé, en fruit. Als je één kaassoufflé verdeelt over drie boterhammen, dan weet je dat je aan het lijnen bent.
Triangeljostidinsdag 3 oktober 2006 @ 19:55
Dat I-spy gezeik dan we mooi ergens anders

[ Bericht 91% gewijzigd door Martijn_77 op 03-10-2006 22:30:33 ]
Triangeljostidinsdag 3 oktober 2006 @ 19:57
Ik heb trouwens nasi gegeten... gemaakt door mijn vriendin dus nasi met bamikruiden...
was wel lekker btw...
editor2dinsdag 3 oktober 2006 @ 20:34

3 uurtje geleden gegeten.
Mini_rulezdinsdag 3 oktober 2006 @ 20:40
quote:
Dit ziet eruit als een combinatie tussen Chinees, pasta en andijviestamppot.
ikwilookwatzeggendinsdag 3 oktober 2006 @ 20:42
Tja weinig culinair bezig geweest vanavond.

Een Edah pizza
denkadinsdag 3 oktober 2006 @ 20:46
quote:
lees de vragen eens op de vorige pagina..
Heidi-dinsdag 3 oktober 2006 @ 21:13
Het zijn gemarineerde filet lapjes geworden en een maaltijdsalade van de AH Was lekkerrrr

[ Bericht 17% gewijzigd door Isabeau op 03-10-2006 21:35:09 (verregaande offtopicreactie verwijderd) ]
golferdinsdag 3 oktober 2006 @ 21:45
quote:
Wat moet dat voorstellen?
Andijviestampot met pasta ofzo?
milagrodinsdag 3 oktober 2006 @ 21:48
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 21:45 schreef golfer het volgende:

[..]

Wat moet dat voorstellen?
Andijviestampot met pasta ofzo?
lijkt wel opgeschept van zo'n eetzoveelalsjewilvooreenvasteprijs-buffet steeds, die foto's, exact dezelfde setting iedere keer, bizarre combi's en veel te veel
Raissadinsdag 3 oktober 2006 @ 21:50
Nu een glaasje cola light met van die mini knakworstjes..
editor2dinsdag 3 oktober 2006 @ 21:51
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 21:45 schreef golfer het volgende:
Wat moet dat voorstellen?
Andijviestampot met pasta ofzo?
Hey..'golfer' ouwe eetgek neu..tis van het buffet in het restaurant waar ik de laatste tijd veel eet.
Beetje van alles wat.(l) vers gebakken brood,(lb) salade(rb) de overheerlijke galia/watermeloen schijven
& soes,bier&fanta en voor mij een bord met curry lamsvlees/andijviemix,stukje gebakken vis etc..
Licht en smakelijk als avondhap.Hieronder wat closeup shots zoals je dat van mij wel intussen kent.





quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 21:48 schreef milagro het volgende:
lijkt wel opgeschept van zo'n eetzoveelalsjewilvooreenvasteprijs-buffet steeds, die foto's, exact dezelfde setting iedere keer, bizarre combi's en veel te veel
Jij snapt het..

[ Bericht 66% gewijzigd door editor2 op 03-10-2006 22:01:52 ]
Martijn_77dinsdag 3 oktober 2006 @ 22:32
Kip sausijsjes, aardappels en brocolli
Muckdinsdag 3 oktober 2006 @ 22:39
vanavond prei-taart gegeten
milagrodinsdag 3 oktober 2006 @ 22:50
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 21:51 schreef editor2 het volgende:

[..]

Hey..'golfer' ouwe eetgek neu..tis van het buffet in het restaurant waar ik de laatste tijd veel eet.
Beetje van alles wat.(l) vers gebakken brood,(lb) salade(rb) de overheerlijke galia/watermeloen schijven
& soes,bier&fanta en voor mij een bord met curry lamsvlees/andijviemix,stukje gebakken vis etc..
Licht en smakelijk als avondhap.Hieronder wat closeup shots zoals je dat van mij wel intussen kent.

[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06402/closeupavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06402/closeupavondeten02.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06402/closeupavondeten03.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
[..]

Jij snapt het..
Ik zie ook steeds een glas van een Luxemburgse voetbalclub staan, woon jiij in Luxemburg ?
editor2dinsdag 3 oktober 2006 @ 23:29
luxemburg? Dat is gewoon een glas met het pepsi-logo erop
milagrodinsdag 3 oktober 2006 @ 23:36
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 23:29 schreef editor2 het volgende:
luxemburg? Dat is gewoon een glas met het pepsi-logo erop
oh

maar uuh, werk jij in dat hotel of zo?

de eten zien er zo fotogeniek uit, alsof het voor de show is, om te laten zien wat er te krijgen is.

en eet je echt dat allemaal op, gebak toe, iedere keer, fruit, salade, ik vind het niet normaal, echt
editor2dinsdag 3 oktober 2006 @ 23:50
Hotel?..tis gewoon een restaurant met gedekte tafels en stoelen.

Bedankt dat je de foto's zo leuk vindt maar echt byzonder is het niet.
Gewoon wat borden bij elkaar schuiven,blijven staan en van bovenaf ff klicken
en desnoods later wat close-up shots maken. Niets byzonders,kan iedereen
met een foto-camera. Toevallig weet ik vanwege m'n werk e.e.a. van fotografie
dus zet je automatisch dingen in een bepaalde volgorde om het goed te kunnen vastleggen.
milagrodinsdag 3 oktober 2006 @ 23:56
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 23:50 schreef editor2 het volgende:
Hotel?..tis gewoon een restaurant met gedekte tafels en stoelen.

Bedankt dat je de foto's zo leuk vindt maar echt byzonder is het niet.
Gewoon wat borden bij elkaar schuiven,blijven staan en van bovenaf ff klicken
en desnoods later wat close-up shots maken. Niets byzonders,kan iedereen
met een foto-camera. Toevallig weet ik vanwege m'n werk e.e.a. van fotografie
dus zet je automatisch dingen in een bepaalde volgorde om het goed te kunnen vastleggen.
nou, dat is het dus juist, je gaat eten, maar eerst maak je een setting van alles, speciaal om later hier te laten zien, apart wel.

en dan die hoeveelheden, joh, hoeveel weeg je ondertussen
golferdinsdag 3 oktober 2006 @ 23:58
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 23:56 schreef milagro het volgende:


en dan die hoeveelheden, joh, hoeveel weeg je ondertussen
Dat heb ik me ook wel eens afgevraagd. Die overvolle borden en hoeveelheden, eet je dat echt allemaal op?
editor2woensdag 4 oktober 2006 @ 00:27
quote:
Op dinsdag 3 oktober 2006 23:56 schreef milagro het volgende:
nou, dat is het dus juist, je gaat eten, maar eerst maak je een setting van alles, speciaal om later hier te laten zien, apart wel.

en dan die hoeveelheden, joh, hoeveel weeg je ondertussen
Niet zo zeer voor hier maar meer voor mezelf. Ik heb een database met daarin al mijn werk/prive gegevens en een map van restaurants e.d. waar ik ooit heb gegeten te samen met de gerechten
of delen van gerechten die de moeite waard waren om vast te leggen. Zo kan ik altijd bepaalde gerechten naar voren halen die mij zijn bijgebleven als ik erover vertel.

M.b.t. die hoeveelheden valt het wel mee hoor. Als je goed oplet dan zie je de laatste tijd veel kleine porties op 1 bord die opzich niet echt veel calorieen hebben. Verder zie je geen rijst/aardappelen en dat scheelt alweer veel vulling. Noodles,tagiatelli e.d. is licht,lamsvlees idem(afhankelijk van welk soort je gebruikt) en verder is sla/tomaat/komkommer ook niet echt zwaar vullend. Blijft over dessert met meloen dat veelal uit water bestaat en lichte cake's. Nou... alles te samen weegt het niet op tegen 3 hamburgers,friet,pizza,kebab die een hoop wel eten te samen met allerlei tussendoortjes.
Ik weeg nog steeds +/- 90 KG op 1.86 .


@ 'golfer':

side-dishes(salade e.d.) eet ik altijd op,het hoofdgerecht ook en de meloenschijven van het dessert.
Soms laat ik de cake staan gewoon omdat het net teveel is.
milagrowoensdag 4 oktober 2006 @ 00:34
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 00:27 schreef editor2 het volgende:

[..]

Niet zo zeer voor hier maar meer voor mezelf. Ik heb een database met daarin al mijn werk/prive gegevens en een map van restaurants e.d. waar ik ooit heb gegeten te samen met de gerechten
of delen van gerechten die de moeite waard waren om vast te leggen. Zo kan ik altijd bepaalde gerechten naar voren halen die mij zijn bijgebleven als ik erover vertel.

M.b.t. die hoeveelheden valt het wel mee hoor. Als je goed oplet dan zie je de laatste tijd veel kleine porties op 1 bord die opzich niet echt veel calorieen hebben. Verder zie je geen rijst/aardappelen en dat scheelt alweer veel vulling. Noodles,tagiatelli e.d. is licht,lamsvlees idem(afhankelijk van welk soort je gebruikt) en verder is sla/tomaat/komkommer ook niet echt zwaar vullend. Blijft over dessert met meloen dat veelal uit water bestaat en lichte cake's. Nou... alles te samen weegt het niet op tegen 3 hamburgers,friet,pizza,kebab die een hoop wel eten te samen met allerlei tussendoortjes.


@ 'golfer':

Ik weeg nog steeds +/- 90 KG op 1.86 .
hm, nou ik zie gebak en zo, en ook wel rijst ergens eerder
en de hoeveelheden, ook zonder rijst/aardappelen zijn gewoon bizar veel.

en 1 pizza heeft echt niet meer calo's dan wat jij daar wegvreet, hoor

maar dit restaurant zit om de hoek begrijp ik, dat je er zo vaak heen gaat?
hippo-clippowoensdag 4 oktober 2006 @ 00:37
Volgens mij is hij ergens op vakantie in Turkije ofzo. Dat soort eten kreeg ik ook geserveerd op vakantie in ieder geval.

OT: Een vegetarische huisgenoot at mee, dus noodles met groenten in sweet&sour saus. Was toch zeer smakelijk.
editor2woensdag 4 oktober 2006 @ 00:48
Raar dat ik op vakantie zou zijn in Turkije/Spanje/Portugal etc...zoals jij zegt als blijkt dat ik gewoon in Nederland ben...
Maar goed, tis lekker eten en daar gaat hem om voor weinig ¤!
hippo-clippowoensdag 4 oktober 2006 @ 00:59
Dus jij drinkt in Nederland nog een halve liter Efes bier uit Turkije

http://xs.to/xs.php?h=xs107&d=06390&f=editor2zondagavondeten.jpg

En wat heeft dat topic er nou mee te maken dat je niet in Turkije/Spanje/Portugal zit Ik kan toch ook een topic openen over iets wat in Duitsland is gebeurd, maar dat betekent toch ook niet dat ik in Duitsland ben.
milagrowoensdag 4 oktober 2006 @ 01:02
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 00:59 schreef hippo-clippo het volgende:
Dus jij drinkt in Nederland nog een halve liter Efes bier uit Turkije

http://xs.to/xs.php?h=xs107&d=06390&f=editor2zondagavondeten.jpg

En wat heeft dat topic er nou mee te maken dat je niet in Turkije/Spanje/Portugal zit Ik kan toch ook een topic openen over iets wat in Duitsland is gebeurd, maar dat betekent toch ook niet dat ik in Duitsland ben.
Turks bier en Turkse voetballers op de pepsi glazen

[ Bericht 2% gewijzigd door milagro op 04-10-2006 01:33:08 ]
editor2woensdag 4 oktober 2006 @ 01:35
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 00:59 schreef hippo-clippo het volgende:
Dus jij drinkt in Nederland nog een halve liter Efes bier uit Turkije
Ja... omdat ik dat lekker bier vind bij mij eten en het voorradig was.
Begrijp je opmerking niet helemaal maar het zal wel. Oh..morgen zal ik een
Amerikaanse softdrink bij m'n eten nuttigen.Mischien zit ik wel in Amerika
Xenniawoensdag 4 oktober 2006 @ 01:44
Zuurkool op het werk. Ik ben er geen fan van
golferwoensdag 4 oktober 2006 @ 02:24
Ontopic: oven even aangezet en Van Dobben-pasteitjes net verorberd.
vatswoensdag 4 oktober 2006 @ 07:02
Giseravond een heerlijke broodje gebakken kip gemaakt met daarbij

- rode uien
- augurk
- chedder kaas

en een heerlijke saus bestaande uit:

- mayo (de lekkerste die uit de tube komt)
- ketchup (heinz)
- verse rode peper
- knoflook
- yoghurt
- peper mix uit de molen
- vers limoen sap

ff roeren en hmm das lekker op de kip uit de grilpan!
Isabeauwoensdag 4 oktober 2006 @ 09:32
Nou nog 1 offtopic reactie dan: welk restaurant ga je altijd heen, editor2, om iedereen definitief even de mond te snoeren
Mini_rulezwoensdag 4 oktober 2006 @ 09:42
Ontopic: yoghurt met cruesli, en koffie.
#ANONIEMwoensdag 4 oktober 2006 @ 09:46
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 02:03 schreef milagro het volgende:

Ging je lekker vannacht Milagro ?

Ontopic: een glas water met een vitamine C bruistablet er in....zal zo ff pic maken
Zo-is-datwoensdag 4 oktober 2006 @ 09:54
vanochtend yoghurt met ananas-munt-rietsuikers siroop gehad.. En een aardbeien smoothie!
alwaysleftwoensdag 4 oktober 2006 @ 10:00
Even gezond doen Een banaan
sieskewoensdag 4 oktober 2006 @ 10:06
waar kun je munt-rietsuiker siroop krijgen of heb je die zelf gemaakt? Zo ja, RECEPT graag!!!!!!
editor2woensdag 4 oktober 2006 @ 10:12
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 09:32 schreef Isabeau het volgende:
Nou nog 1 offtopic reactie dan: welk restaurant ga je altijd heen, editor2, om iedereen definitief even de mond te snoeren
Een klein italiaans/turks restaurant van een goeie vriend van me in Mokum.
Rij vanmiddag trouwens naar R'dam om ff te happen bij die goser Lars Litz die tegenwoordig bij O'Six
werkzaam moet zijn.
vatswoensdag 4 oktober 2006 @ 10:29
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 10:06 schreef sieske het volgende:
waar kun je munt-rietsuiker siroop krijgen of heb je die zelf gemaakt? Zo ja, RECEPT graag!!!!!!
TOKO
Riannwoensdag 4 oktober 2006 @ 12:52
net een lekker broodje gezond van bakkerij bart op
renawoensdag 4 oktober 2006 @ 13:00
Chocoladepepernoten
El_Rolandowoensdag 4 oktober 2006 @ 13:05
Koffie, zwart.
Mini_rulezwoensdag 4 oktober 2006 @ 13:07
Cup-a-soupje Spicy Tomato met brood.
coviewoensdag 4 oktober 2006 @ 13:15
net een broodje en nu een pakje melk
Fuentewoensdag 4 oktober 2006 @ 13:16
Nasi.
Koninginwoensdag 4 oktober 2006 @ 14:05
Net 2 boterhammen met tonijn.....en een mandarijntje
kahaarinwoensdag 4 oktober 2006 @ 14:25
Had nog een restje zelfgemaakte kippensoep, geroosterd broodje met boter erbij!
Underdoggywoensdag 4 oktober 2006 @ 15:39
vanavond onbeperkt spare-ribs eten, jaarlijkse traditie op dierendag
Black-Holewoensdag 4 oktober 2006 @ 15:47
Indische kip met rijst en boontjes (uit de nieuwe Allerhande)
Martijn_77woensdag 4 oktober 2006 @ 18:04
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 09:32 schreef Isabeau het volgende:
Nou nog 1 offtopic reactie dan: welk restaurant ga je altijd heen, editor2, om iedereen definitief even de mond te snoeren
Heb het topic ook een beetje opgeruimd. Graag on topic blijven zeuren en zeiken over Editor 2 en andere users hoort niet in CUL thuis
Stereotomywoensdag 4 oktober 2006 @ 18:11
Ik ga zo een aantal Club Sandwiches voor mezelf maken. Tosti + sla + tomaat + kip + mayo + spekjes
Mini_rulezwoensdag 4 oktober 2006 @ 18:15
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 18:11 schreef Stereotomy het volgende:
Ik ga zo een aantal Club Sandwiches voor mezelf maken. Tosti + sla + tomaat + kip + mayo + spekjes
Klinkt goed!

Ik heb net brood met kipnuggets en tomaat gehad. Snel klaar en best lekker voor een keer.
El_Rolandowoensdag 4 oktober 2006 @ 18:30
Pizza tonijn.
marcb1974woensdag 4 oktober 2006 @ 18:37
Pad Thai met kip en Gamba's
ikwilookwatzeggenwoensdag 4 oktober 2006 @ 19:22
Lasangnette

Nu koffie
shmoopywoensdag 4 oktober 2006 @ 19:31
Het zag er zo lekker uit in een oude Allerhande die ik tegenkwam: stamppotje met rucola.
Dat moesten we maar niet meer doen.
Bittere zooi, blegh.
LeentjeRooswoensdag 4 oktober 2006 @ 20:42
Ratatouille met rijst
Isabeauwoensdag 4 oktober 2006 @ 20:44
Ruccola is ook heel erg bitter, shmoopy
Black-Holewoensdag 4 oktober 2006 @ 20:47
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 19:31 schreef shmoopy het volgende:
Het zag er zo lekker uit in een oude Allerhande die ik tegenkwam: stamppotje met rucola.
Dat moesten we maar niet meer doen.
Bittere zooi, blegh.
Dit met een mosterd karbonaatje? Ik vind hem lekker hoor

Zit nu aan een Nespresso cappucino
editor2woensdag 4 oktober 2006 @ 21:55
zoals eerder aangegeven: Vandaag dus een bezoek gebracht aan restaurant O'Six waar tv-kok Lars Litz de schepter zwaait na winnaar te zijn geworden van Herman den Blijker's 'Herrie in de Keuken'.
review restaurant O'Six Rotterdam.
Raissawoensdag 4 oktober 2006 @ 22:00
Vanavond tomatensoep gegeten met wat stokbroodjes met kruidenboter en een stukkie stokbrood met uienrats

Morgen een broodje met een gebakken eitje, wat sla, tomaat en komkommer...

2 dagen een beetje kut eten door enige drukte hier
Martijn_77woensdag 4 oktober 2006 @ 22:22
Aardappels, brocolli en een speklapje
Fuentedonderdag 5 oktober 2006 @ 10:33
Vanavond wordt het hier aardappels, salade, en een tartaartje.
shmoopydonderdag 5 oktober 2006 @ 10:38
quote:
Op woensdag 4 oktober 2006 20:47 schreef Black-Hole het volgende:

[..]

Dit met een mosterd karbonaatje? Ik vind hem lekker hoor
Ja die, maar dan heb ik er gehaktballetjes bij gemaakt.
Misschien dat het aan de rucola-soort lag, het waren redelijk forse bladeren, waarschijnlijk zijn de kleinere wat minder bitter.

En Isa, als onderdeel van een salade proef je die bittere smaak niet zo, dan overheerst het notensmaakje vinnik, dus daar hoopte ik zo op.

Vanavond maar weer een vertrouwde overschotel met aardappeltjes, broccoli, spekjes, ricotta en kaas, met een salade met geitenkaas, appel en honing.
Isabeaudonderdag 5 oktober 2006 @ 10:39
Jee, dat klinkt lekker, shmoopy!

Ik eet vanavond chinese kool met een karbonaadje.
Black-Holedonderdag 5 oktober 2006 @ 10:47
Canelloni gevuld met spinazie en ricotta in tomatensaus.
shmoopydonderdag 5 oktober 2006 @ 10:54
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 10:39 schreef Isabeau het volgende:
Jee, dat klinkt lekker, shmoopy!
Zit ik het recept naar je te PM-en, heb je het niet ingesteld.
Mini_rulezdonderdag 5 oktober 2006 @ 10:54
Alweer een paar lekkere dingen genoemd hier!

Ik eet waarschijnlijk maar weer een boterham met wat vlees en tomaten als avondeten. Ben aan het lijnen en dan kan ik vanavond toch weer een wijntje meer drinken. Heel slecht, ik weet het.
PeRidonderdag 5 oktober 2006 @ 11:07
Nu een kop thee, ben wat verkouden en heb nergens trek in. Vanavond maak ik denk ik een lichte salade of een broodmaaltijd voor mezelf.
coviedonderdag 5 oktober 2006 @ 11:13
Mijn vriend kookt vandaag, en ik gok dat ik vandaag gebakken aardappels met kapucijners&spek krijg samen met de kippenvleugeltjes die ik eigenlijk gisteravond op had willen eten voor de tv, maar wat ik ben vergeten.

Als het geen kapucijners zijn dan worden het doperwten, maar dat hoop ik niet...

En nu broodjes met vlokken
Heidi-donderdag 5 oktober 2006 @ 11:57
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 11:13 schreef covie het volgende:

Als het geen kapucijners zijn dan worden het doperwten, maar dat hoop ik niet...
kan hij niks anders maken? .


ik heb zelfgemaakte groentensoep opstaan, zomenteen maar ff kopje nemen
4EverBlackEyeddonderdag 5 oktober 2006 @ 12:03
Bakje chocolademuesli en versgeperste sinaasappelsap (vitamineee C!)
coviedonderdag 5 oktober 2006 @ 13:06
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 11:57 schreef Heidi- het volgende:

[..]

kan hij niks anders maken? .


ik heb zelfgemaakte groentensoep opstaan, zomenteen maar ff kopje nemen
Gelukkig wel Als het maar wel aardappels, vlees, groente is.
Alleen hij heeft nog wel eens geen zin om te koken en dan wordt het zoiets.
Aangezien hij vannacht door zijn werk maar 4 uurtjes heeft kunnen slapen denk ik dat het vandaag weer zo'n dag is
Overigens vind ik het wel lekker hoor, alleen doperwten...
Dat hoort ergens in verwerkt te zijn vind ik.
Salsagirldonderdag 5 oktober 2006 @ 13:12
Nu net een lekkere bruine boterham met oude kaas op en beker thee erbij

En vanavond eten we pizza...


Dat krijg je als je ma ziek is
Heidi-donderdag 5 oktober 2006 @ 13:16
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 13:06 schreef covie het volgende:

[..]

Overigens vind ik het wel lekker hoor, alleen doperwten...
Dat hoort ergens in verwerkt te zijn vind ik.
ja in mijn overheerlijke groentensoep
coviedonderdag 5 oktober 2006 @ 13:16
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 13:12 schreef Salsagirl het volgende:
Nu net een lekkere bruine boterham met oude kaas op en beker thee erbij

En vanavond eten we pizza...


Dat krijg je als je ma ziek is
Maak je toch zelf iets lekkers!!
Rianndonderdag 5 oktober 2006 @ 13:35
net weer heerlijke pain de madelaine met roompathe op van de AH
dat is zo lekker
Salsagirldonderdag 5 oktober 2006 @ 13:38
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 13:16 schreef covie het volgende:

[..]

Maak je toch zelf iets lekkers!!
Heb ik al paar dgn gedaan,maar mijn pa en ik besloten omdat we alleen eten we makkelijk een pizza konden bestellen..
kruimel_20donderdag 5 oktober 2006 @ 13:39
broodje groenteburger met aardappeltjes !
SHEdonderdag 5 oktober 2006 @ 13:43
Ik ben vanochtend vroeg al begonnen met de voorbereiding voor mijn onovertroffen Roti en het zaakje ligt nu heeerlijk te pruttelen .
Nog een uurtje en dan mogen de aardappeltjes en kouseband erbij en dan gaan we de platen maken, lekker volgepropt met dahl

Ik heb alleen zoveel geproefd dat ik vanavond vast geen trek meer heb
Xenniadonderdag 5 oktober 2006 @ 13:58
Kipfilet gevuld met monchou en mosterd, omwikkeld met coburger ham uit de oven. Geserveerd met roerbakgroente en in schil gebakken aardappels
Bluesdonderdag 5 oktober 2006 @ 15:45
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 13:43 schreef SHE het volgende:
Ik ben vanochtend vroeg al begonnen met de voorbereiding voor mijn onovertroffen Roti en het zaakje ligt nu heeerlijk te pruttelen .
Nog een uurtje en dan mogen de aardappeltjes en kouseband erbij en dan gaan we de platen maken, lekker volgepropt met dahl

Ik heb alleen zoveel geproefd dat ik vanavond vast geen trek meer heb
Platen, Dahl????

Roti

Ik zit aan een maisbroodje met ham, sjalot en ei en koffie wrong
SHEdonderdag 5 oktober 2006 @ 16:26
Platen , zijn die pannekoeken
en die vul ik, volgens hindoe recept, met dahl ( gele spliterwten, wat komijn )
dat rol je door dat deeg en maak je dan een pannekoek van. Verrukkeluk!
Mini_rulezdonderdag 5 oktober 2006 @ 16:40
Dit is echt geen goed topic om in te kijken nu. We gaan om half 7 eten en ik heb nu al honger.

Maar goed, change of plans omdat er iemand komt eten: het worden gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes met een vegetarische Toscaanse Carré van AH, een soort gepaneerd stuk nepvlees met kaas, pesto en zongedroogde tomaatjes. Goed te eten.

Gisteren hoorde ik ook al van iemand dat ie roti ging maken, dat moet ik toch ook nog eens doen. Wel met wraps dan, dat kost toch wat minder tijd.
Bluesdonderdag 5 oktober 2006 @ 17:45
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 16:40 schreef Mini_rulez het volgende:
Dit is echt geen goed topic om in te kijken nu. We gaan om half 7 eten en ik heb nu al honger.

Maar goed, change of plans omdat er iemand komt eten: het worden gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes met een vegetarische Toscaanse Carré van AH, een soort gepaneerd stuk nepvlees met kaas, pesto en zongedroogde tomaatjes. Goed te eten.

Gisteren hoorde ik ook al van iemand dat ie roti ging maken, dat moet ik toch ook nog eens doen. Wel met wraps dan, dat kost toch wat minder tijd.
Die wraps moet je niet doen Het maakt juist de Roti, Roti als je die platen.... op de originele manier maakt.

Vanavond aspergetips (uit Peru ) bouillonaardappeltjes en een tartaartje
Erosjuhhhdonderdag 5 oktober 2006 @ 17:47
vandaag heerlijke heldere runderbouillon gehad, met een komkommer & dille salade, eendeborst getouneerde courgette en wortels met een heerlijke kersen parfait

straks magere yoghurt.
Mini_rulezdonderdag 5 oktober 2006 @ 17:47
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 17:45 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Die wraps moet je niet doen Het maakt juist de Roti, Roti als je die platen.... op de originele manier maakt.
Da's waar, maar ik heb echt geen tijd om het helemaal zelf te maken en ik ken in Utrecht ook geen toko waar je ze kant en klaar kunt kopen.
shmoopydonderdag 5 oktober 2006 @ 17:57
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 13:43 schreef SHE het volgende:
lekker volgepropt met dahl
Jaaa, veel!
Da's wmb het lekkerste van de hele roti.
Ik haal ze altijd bij de toko, maar de betreffende goede man heeft er de laatste maanden veel te weinig van in zitten en aangezien hij alle toko's van de buurt van roti-vellen voorziet heb ik weinig keus.

Ja, de vellen zelf maken, maar daar hek dan weer geen zin in/tijd voor.
vatsdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:02
Zit op mijn werk dus net de AH Kip Tandoori van het AH Excellent label op!

En dat was echt heerlijk!
uniekhoorndonderdag 5 oktober 2006 @ 18:06
Zuurkoolstamppot met speklapjes MET zwoerd.

Om hier nou een topic over te openen? nee
Maar hoe krijg ik die zwoerd eens goed (lekker knapperig)
Ik heb echt alles geprobeerd! Veel boter, weinig boter, geen boter, zacht bakken, heet bakken. Het wil gewoon niet lukken.
Matnessdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:10
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 18:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Zuurkoolstamppot met speklapjes MET zwoerd.

Om hier nou een topic over te openen? nee
Maar hoe krijg ik die zwoerd eens goed (lekker knapperig)
Ik heb echt alles geprobeerd! Veel boter, weinig boter, geen boter, zacht bakken, heet bakken. Het wil gewoon niet lukken.
ik gooi die dingen in de pan zónder boter of vet, en bak ze heel lang!
af en toe het overtollige vet afgieten dat steeds loskomt, en ze beheerst lang bakken, dan worden ze mooi donkerbruin en lekker knapperig, just the way i like 'em
editor2donderdag 5 oktober 2006 @ 18:13
Meisjes/vrouwen die goed kunnen koken en vooral een uitstekende
verse roti kunnen bereiden kunnen altijd op mijn belangstelling rekenen als eetgek.


OT:



simpele avondhap 25 min.geleden
PeRidonderdag 5 oktober 2006 @ 18:19
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 16:26 schreef SHE het volgende:
Platen , zijn die pannekoeken
en die vul ik, volgens hindoe recept, met dahl ( gele spliterwten, wat komijn )
dat rol je door dat deeg en maak je dan een pannekoek van. Verrukkeluk!
Erdoorheen? Wij gooien ze ertussen. Eerst een beetje deeg rollen, dahl strooien en weer wat deeg overheen rollen.


Ik heb trouwens pannenkoeken gegeten. Had ik trek in .
#ANONIEMdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:22
Nu dropveters
SHEdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:24
Dat bedoelde ik ook met erdoorheen...eerst een laag rollen, dan erbovenop en dan weer laag eroverheen rollen, zodat de plaat een beetje 'gevuld' is

Manlief heeft zich helemaal de pleuris gegeten en ik neem morgen ook maar een balansdag
PeRidonderdag 5 oktober 2006 @ 18:26
Ah okay .
SHEdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:26
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 17:47 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Da's waar, maar ik heb echt geen tijd om het helemaal zelf te maken en ik ken in Utrecht ook geen toko waar je ze kant en klaar kunt kopen.
Utrecht, toko centraal , naast de Xenos..die heeft ze per 3 in het vriesvak.
Ze zijn echt goed en er zit ook dahl in....helaas wel erg karig, maar ze zijn wel goed.
Zelf maken is echt wat moeite, maar als je een dagje vrij hebt, zeker doen!
shmoopydonderdag 5 oktober 2006 @ 18:29
Bij de C1000 hebben ze ze soms ook, maar dus ook weer van Driss of Dries, met minder lekkere vulling.
Bluesdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:29
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 18:26 schreef SHE het volgende:


Utrecht, toko centraal , naast de Xenos..die heeft ze per 3 in het vriesvak.
Ze zijn echt goed en er zit ook dahl in....helaas wel erg karig, maar ze zijn wel goed.
Zelf maken is echt wat moeite, maar als je een dagje vrij hebt, zeker doen!
Ja precies, daar kan je ze krijgen en dit valt best mee toch :
http://www.tantethea.net/(...)r_roti_pannekoek.htm
Mini_rulezdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:31
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 18:26 schreef SHE het volgende:

[..]

Utrecht, toko centraal , naast de Xenos..die heeft ze per 3 in het vriesvak.
Ze zijn echt goed en er zit ook dahl in....helaas wel erg karig, maar ze zijn wel goed.
Zelf maken is echt wat moeite, maar als je een dagje vrij hebt, zeker doen!
Echt waar? Daar heb ik wel eens spekkoek gehaald, maar nooit gezien dat ze ook roti hebben.

Bedankt voor de tip, dan ga ik ze zeker even halen!
ikwilookwatzeggendonderdag 5 oktober 2006 @ 18:32
Rijst met Chicken Tonight Kerrie

O en een krop ijsbergsla.
SHEdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:32
Je moet er ook naar vragen hoor, anders zie je ze niet. Blijven chinezen he, ze hebben die krengen onder de dim sums gepropt
Underdoggydonderdag 5 oktober 2006 @ 18:42
simpel pastaatje, ik ben zo verpest dat ik het niet eens meer lekker vind... helaas...

met een groot glas orangina
#ANONIEMdonderdag 5 oktober 2006 @ 18:57
Mac
coviedonderdag 5 oktober 2006 @ 19:34
Ik heb goed gegokt... De kippenvleugeltjes + geb. aardappels + (helaas toch) doperwten zijn weer verdwenen in mijn maag.

Mijn vriend bakt die kippenvleugels altijd in de pan, ik zei nog die moeten in de oven(grillen)
Heeft hij het aan iemand gevraagd, die zei dus: kippenvleugeltjes moeten 90 minuten op 250 graden (!?!!?!!?!!!?!!!?!?!!!?!!!?!)

Ik zit me nu af te vragen of hij ze gewoon niet in de oven wilde doen, of dat die vrouw altijd zwarte kippenvleugels eet. Hij heeft de vleugels nog laten zien!
DarkElfdonderdag 5 oktober 2006 @ 19:51
d'r staan hier nu al een flinke tijd stoofpeertjes op het fornuis..

Ruikt echt zaaalig!

(dat dus buiten vlees, groenten en rijst (want ik eet geen aardappels))
4EverBlackEyeddonderdag 5 oktober 2006 @ 21:54
quote:
Op donderdag 5 oktober 2006 19:34 schreef covie het volgende:


Heeft hij het aan iemand gevraagd, die zei dus: kippenvleugeltjes moeten 90 minuten op 250 graden (!?!!?!!?!!!?!!!?!?!!!?!!!?!)

Ik zit me nu af te vragen of hij ze gewoon niet in de oven wilde doen, of dat die vrouw altijd zwarte kippenvleugels eet.
Is er dan nog wel iets over van die hele kippenvleugels dan...

250 graden ...
Stereotomydonderdag 5 oktober 2006 @ 22:31
Doe even normaal, normale ovenkip (een hele kip) is ca. 50-60 minuten op 180-200 graden

Dus 90 minuten op 250 graden slaat werkelijk nergens op. Gecremeerde kippen. Oploskip in poedervorm.
renadonderdag 5 oktober 2006 @ 23:14
Een rood wijntje
Martijn_77donderdag 5 oktober 2006 @ 23:15
En of andere stoofschotel met rijst en rauwkost
janatworkdonderdag 5 oktober 2006 @ 23:49
In bokbier gestoofd lam met kriel, champignons, zwarte olijven en kapertjes

erg goed!
editor2vrijdag 6 oktober 2006 @ 00:25
Kijk... dat eet ik dus nooit. Klink heel goed..dus als je tijd hebt de volgende keer
of zin..
graag een fotootje zodat ik ook een beetje kan meegenieten.
golfervrijdag 6 oktober 2006 @ 01:12
Net nog even de lekkere trek gestild met wat reuzengarnalen op de grillpan.
Curiosityvrijdag 6 oktober 2006 @ 14:33
Nu een lekkere verse bananen milkshake.
tonjavrijdag 6 oktober 2006 @ 15:42
Gisteren een heerlijke champignonsoep gemaakt, met zelfgetrokken bouillon. De viscositeit was perfect. Nu net het restje opgegeten, smaakte weer geweldig, alleen was het een stuk dunner geworden dan gisteren.

Misschien weet iemand hoe dit komt? en of hoe je die op kan lossen?
Muckvrijdag 6 oktober 2006 @ 16:02
nog geen idee....
Heidi-vrijdag 6 oktober 2006 @ 16:03
ongezonde dag vandaag erg late lunch (en stiekem ook ontbijt ) 2 volkoren pistoletjes met filet americain en een kop zelf gemaakt groentensoep

vanavond laat ivm overwerken van vriend een pizza
Black-Holevrijdag 6 oktober 2006 @ 16:12
Vandaag uit eten met collega's bij de Griek. Zal wel weer veel vlees worden
Raissavrijdag 6 oktober 2006 @ 16:13
Nu een stukje appeltaart die vriendje-lief gebakken heeft.. Smaakt prima

Vanavond voor de zoveelste keer varkenshaas saté maar dit keer niet met brood maar met frietjes..
Riannvrijdag 6 oktober 2006 @ 17:16
gemarineerd varkenslapje
broccoli uit de oven met champignons boursin kruiden en geraspe kaas
aardappelen
Matnessvrijdag 6 oktober 2006 @ 17:20
verse pizza
bijna vers dan, de bodem maak ik uit een pakje
de rest vers
shiNinG_staRvrijdag 6 oktober 2006 @ 17:22
Makkelijk eten vanavond, soepje, broodje. Morgen denk ik pannenkoeken .
PeRivrijdag 6 oktober 2006 @ 17:37
Moksi alesi met kip en vis.
golfervrijdag 6 oktober 2006 @ 17:55
Straks runderreepjes met taryakisaus en noodles met champignons in stoommaaltijdje van de Appie.
DarkElfvrijdag 6 oktober 2006 @ 18:14
vanavond makkelijk: pizza.

Mijn is eet niet thuis en ik heb geen zin om moeilijk te doen
Curiosityvrijdag 6 oktober 2006 @ 18:20
We hebben hier heerlijke zelfgemaakte varkenshaas sate gegeten, met pindasaus, gebakken uitjes en stokbrood
SHEvrijdag 6 oktober 2006 @ 18:26
Ik heb nog kouseband over van de Roti gisteren, dus die bak ik op met wat knof, een sjalotje en paprika.
Verder maak ik heerlijke kalfs-schnitzels en daar komen cajun aardappeltjes uit de oven bij.
Kan niet wachten tot ik wat stoom af kan blazen bij het plat rammen van de schnitzels
editor2vrijdag 6 oktober 2006 @ 21:08

3 uurtjes geleden op als avondhap
timmeeehvrijdag 6 oktober 2006 @ 21:41
quote:
Op vrijdag 6 oktober 2006 21:08 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06405/editor2vrijdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
3 uurtjes geleden op als avondhap
Curiosityvrijdag 6 oktober 2006 @ 21:42
Ik heb nu een schaaltje rauwkost, tomaat, komkommer en paprika met een heerlijk dipsausje van een franse mayo met knoflook en tomaat.
renazaterdag 7 oktober 2006 @ 12:12
Spaghetti
Salsagirlzaterdag 7 oktober 2006 @ 12:32
Ik ga zo lekker een kampioentje insmeren met kruiden boter dan beleggen met ijsbergsla en daar boven op rauwe ham en dan plakjes brie..en heel even terug in de oven
rubyzaterdag 7 oktober 2006 @ 12:50
Ik zit nu een smoothie-achtig iets te drinken dat bestaat uit: sinaasappelsap, grapefruitsap, wortelsap en tarwekiemen. Beetje bitter, maar wel veel vitaminen.
Curiosityzaterdag 7 oktober 2006 @ 15:29
Ik heb nu witte maltesers met een kop thee.
Heidi-zaterdag 7 oktober 2006 @ 15:51
vanavond wordt het noodles met zoet-zure saus en allemaal groenten erdoor

Werd net gebeld door schoonouders m'n vriend en ik gaan daar vanavond tapas eten

[ Bericht 54% gewijzigd door Heidi- op 07-10-2006 16:01:47 ]
shiNinG_staRzaterdag 7 oktober 2006 @ 16:46
Vanavond broodjes gezond
Stereotomyzaterdag 7 oktober 2006 @ 17:15
4 sneetjes geroosterd brood met kaas. Heerlijk.
PeRizaterdag 7 oktober 2006 @ 17:32
Ik ga zo salade maken; beetje ijsbergsla, croutons, wortel, perzik, walnoten, dressing en ik denk dat ik er wat brie doorheen mik. Zag ik net in de koelkast liggen.
alwaysleftzaterdag 7 oktober 2006 @ 17:39
quote:
Op vrijdag 6 oktober 2006 21:08 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06405/editor2vrijdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
3 uurtjes geleden op als avondhap
Meen je nu echt dat we hier in blijven trappen Van welke site haal je die foto's nu af
Riannzaterdag 7 oktober 2006 @ 17:53
dadelijk eten wij dus
Bieflapje (gegrild)
champignons
salade
frietjes
renazaterdag 7 oktober 2006 @ 17:54
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 17:39 schreef alwaysleft het volgende:

[..]

Meen je nu echt dat we hier in blijven trappen Van welke site haal je die foto's nu af
Waarom zou iemand hier over liegen Pimpen met je eten of zo ?
rubyzaterdag 7 oktober 2006 @ 18:03
Ik zometeen kip en aardappel in massala maken en daarbij spercieboontjes. Geserveerd met bruine rijst en zuurgoed.

Lekker hoor.
Pinnenmutskezaterdag 7 oktober 2006 @ 18:04
een boterham met een stukske brood
ChOaszaterdag 7 oktober 2006 @ 18:05
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 17:54 schreef rena het volgende:

[..]

Waarom zou iemand hier over liegen Pimpen met je eten of zo ?
Neuh, zal wel een ziekte zijn... zoiets
Blueszaterdag 7 oktober 2006 @ 18:24
Vanavond krijgen we vrienden op de borrel.
Naast lekkere wijn hebben wildzwijn- en truffelsalami, 4 soorten kaasjes, champ in knoflook, tapenades, prikkertjes met olijven riv.kreeftjes en kip, knofolijven, garnalen in helse saus en italiaanse crackers/ crostini's om dit alles op te doen.
Ik maak er een soort kleine tapastafel van
(we konden niet meer kiezen in de winkel gisteren )
http://www.morethanwine.nl/catering.htm
We hebben ook nog een zelfgemaakte wrap ingesmeerd met petrella, belegd met zalm en tuinkers.

[ Bericht 5% gewijzigd door Blues op 07-10-2006 18:30:07 ]
ChOaszaterdag 7 oktober 2006 @ 18:25
on-topic: Indiaase curry met naan-brood
Pinnenmutskezaterdag 7 oktober 2006 @ 18:27
heeeeeeey Bluezz

ontopic: ik eet niet veel meer. ben nog ziek van m'n Bicky Burger van gisteren (slecht vlees)
SHEzaterdag 7 oktober 2006 @ 18:32
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 17:54 schreef rena het volgende:

[..]

Waarom zou iemand hier over liegen Pimpen met je eten of zo ?
Hij heeft een laaaange historie hier op Fok
#ANONIEMzaterdag 7 oktober 2006 @ 18:39
quote:
Op zaterdag 7 oktober 2006 18:24 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond krijgen we vrienden op de borrel.
Naast lekkere wijn hebben wildzwijn- en truffelsalami, 4 soorten kaasjes, champ in knoflook, tapenades, prikkertjes met olijven riv.kreeftjes en kip, knofolijven, garnalen in helse saus en italiaanse crackers/ crostini's om dit alles op te doen.
Ik maak er een soort kleine tapastafel van
(we konden niet meer kiezen in de winkel gisteren )
http://www.morethanwine.nl/catering.htm
We hebben ook nog een zelfgemaakte wrap ingesmeerd met petrella, belegd met zalm en tuinkers.
Ik wil vanavond bij jullie eten
marcb1974zaterdag 7 oktober 2006 @ 18:49
Buritto's
Fuentezaterdag 7 oktober 2006 @ 19:35
Vanavond eten wij gewokte spruitjes met walnoten en spekjes, gebakken aardappeltjes en een schnitzel.
PdeHoogzaterdag 7 oktober 2006 @ 20:10
Stoommaaltijd van de AH: varkensreepjes in roomsaus met champignons en pasta
editor2zaterdag 7 oktober 2006 @ 20:44
Ik heb vanavond helaas hier gegeten.
Raissazaterdag 7 oktober 2006 @ 21:50
Vanavond mac..