Is er dan nog wel iets over van die hele kippenvleugels dan...quote:Op donderdag 5 oktober 2006 19:34 schreef covie het volgende:
Heeft hij het aan iemand gevraagd, die zei dus: kippenvleugeltjes moeten 90 minuten op 250 graden (!?!!?!!?!!!?!!!?!?!!!?!!!?!)
Ik zit me nu af te vragen of hij ze gewoon niet in de oven wilde doen, of dat die vrouw altijd zwarte kippenvleugels eet.
quote:Op vrijdag 6 oktober 2006 21:08 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06405/editor2vrijdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
3 uurtjes geleden op als avondhap![]()
Meen je nu echt dat we hier in blijven trappenquote:Op vrijdag 6 oktober 2006 21:08 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs107.xs.to/xs107/06405/editor2vrijdagavondeten.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
3 uurtjes geleden op als avondhap![]()
Waarom zou iemand hier over liegenquote:Op zaterdag 7 oktober 2006 17:39 schreef alwaysleft het volgende:
[..]
Meen je nu echt dat we hier in blijven trappen![]()
Van welke site haal je die foto's nu af
![]()
Neuh, zal wel een ziekte zijn... zoietsquote:Op zaterdag 7 oktober 2006 17:54 schreef rena het volgende:
[..]
Waarom zou iemand hier over liegenPimpen met je eten of zo
?
Hij heeft een laaaange historie hier op Fokquote:Op zaterdag 7 oktober 2006 17:54 schreef rena het volgende:
[..]
Waarom zou iemand hier over liegenPimpen met je eten of zo
?
Ik wil vanavond bij jullie etenquote:Op zaterdag 7 oktober 2006 18:24 schreef Bluezz het volgende:
Vanavond krijgen we vrienden op de borrel.
Naast lekkere wijn hebben wildzwijn- en truffelsalami, 4 soorten kaasjes, champ in knoflook, tapenades, prikkertjes met olijven riv.kreeftjes en kip, knofolijven, garnalen in helse saus en italiaanse crackers/ crostini's om dit alles op te doen.
Ik maak er een soort kleine tapastafel van
(we konden niet meer kiezen in de winkel gisteren)
http://www.morethanwine.nl/catering.htm
We hebben ook nog een zelfgemaakte wrap ingesmeerd met petrella, belegd met zalm en tuinkers.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |