Link naar het vorige topic: Wat eten we en drinken we vandaag deel 25quote:Op donderdag 21 september 2006 21:02 schreef Underdoggy het volgende:
ingredienten voor 2 personen:
genoeg Tagliatella
rode uit
blokje tomatenblokjes in saus
grote zoete punt paprika
klein bakje garnalen
klein bakje cherry tomaten
2 teentjes knoflook
2 teelepels sambal
verse of gedrooge bascilicum
Fruit de fijngesneden uit met de teentjes knoflook in wat olijfolie
voeg als de ui glazig wordt de gesneden zoete punt paprika toe en bak dit even mee
voeg na een minuutje de in helften of kwart gesneden cherrytomaatjes toe en de garnalen, en roer dit goed door.
voeg na een minuutje 1/3e blikje tomatenblokjes met saus toe en de bascilicum en sambal
Laat het geheel paar minuutjes pruttelen en voeg tot slotte de gekookte tagliatella toe en bak dit even mee.
Erg lekker met wat chiabatta.
Ziet er simpel uit, maar dat hoort met pasta
Dat is whiskeyquote:
Ah, bedankt! Kende ik niet. Het klonk wel kjoetquote:Op vrijdag 22 september 2006 11:42 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
Dat is whiskeyNu heb ik een kop earl grey thee met een stuk koude pizza
![]()
Geen dank, ach, de pizza was mijn ontbijtquote:Op vrijdag 22 september 2006 11:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ah, bedankt! Kende ik niet. Het klonk wel kjoet
Ik heb een perenijsje op. En dat was (héél slecht) mijn ontbijt.
Zo dat ziet er lekker uit! Nu een glas cola en een berlinerbolquote:Op vrijdag 22 september 2006 17:40 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs206.xs.to/xs206/06385/editor2vrijdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
30 minuten geleden als compensatie voor de gemiste lunch.![]()
Een vraagje, moet ik die pasta nou eerst koken of niet...?quote:Ingredienten:
Tortellini
Aardappel-Anders in je favoriete smaak
Ui, knoflook
Verseladspinazie
Roerbak de ui en knoflook samen met de bladspinazie.
Tortelline (of ravioli) in een schaal mengen met roerbakmix
Aardappel-anders erover heen.
20 minuten in de oven.
Wat eet jij steeds lekkere dingenquote:Op zaterdag 23 september 2006 19:04 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs106.xs.to/xs106/06386/editor2zaterdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
mijn avondhap van +/- 45 min.geleden.![]()
Wat eet jij altijd lekkerquote:Op zaterdag 23 september 2006 19:04 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs106.xs.to/xs106/06386/editor2zaterdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
mijn avondhap van +/- 45 min.geleden.![]()
Ik vind het ook al zo veelquote:Op zondag 24 september 2006 16:02 schreef Riann het volgende:
en veel
Ik grill pompoen altijd in mijn grillpan. Plakken van ongeveer een centimeter dik.quote:Op maandag 25 september 2006 11:11 schreef kruimel_20 het volgende:
ik heb nog een boterpompoen liggen en vandaag moeten de groentenburgers op en er liggen nog wat kastanje champignongs....
Iemand een idee wat ik met de pompoen kan doen?
ik heb alleen geen grillpan...quote:Op maandag 25 september 2006 11:25 schreef jehoeroen het volgende:
[..]
Ik grill pompoen altijd in mijn grillpan. Plakken van ongeveer een centimeter dik.
Dat eet je in een keer op?quote:Op vrijdag 22 september 2006 17:40 schreef editor2 het volgende:
[[url=http://xs206.xs.to/xs206/06385/editor2vrijdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
30 minuten geleden als compensatie voor de gemiste lunch.![]()
Heb je er een verslagje van gemaakt? Wat heb je daar gegeten en was het goed?quote:Op donderdag 21 september 2006 21:59 schreef Martijn_77 het volgende:
net wezen eten bij Grand-Café 't Slot
oehh, was lekker, ik had de pizza gemaakt, shoarma pizzaquote:
Het was schmackelyck hoorquote:Op dinsdag 26 september 2006 17:38 schreef shiNinG_staR het volgende:
Ik ga vanavond het recept uit de OP eten, laat nog weten hoe ik het vond
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |