Platen, Dahl????quote:Op donderdag 5 oktober 2006 13:43 schreef SHE het volgende:
Ik ben vanochtend vroeg al begonnen met de voorbereiding voor mijn onovertroffen Roti en het zaakje ligt nu heeerlijk te pruttelen .
Nog een uurtje en dan mogen de aardappeltjes en kouseband erbij en dan gaan we de platen maken, lekker volgepropt met dahl![]()
Ik heb alleen zoveel geproefd dat ik vanavond vast geen trek meer heb![]()
Die wraps moet je niet doenquote:Op donderdag 5 oktober 2006 16:40 schreef Mini_rulez het volgende:
Dit is echt geen goed topic om in te kijken nu. We gaan om half 7 eten en ik heb nu al honger.
Maar goed, change of plans omdat er iemand komt eten: het worden gebakken aardappeltjes en sperzieboontjes met een vegetarische Toscaanse Carré van AH, een soort gepaneerd stuk nepvlees met kaas, pesto en zongedroogde tomaatjes. Goed te eten.
Gisteren hoorde ik ook al van iemand dat ie roti ging maken, dat moet ik toch ook nog eens doen. Wel met wraps dan, dat kost toch wat minder tijd.
Da's waar, maar ik heb echt geen tijd om het helemaal zelf te maken en ik ken in Utrecht ook geen toko waar je ze kant en klaar kunt kopen.quote:Op donderdag 5 oktober 2006 17:45 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Die wraps moet je niet doenHet maakt juist de Roti, Roti als je die platen.... op de originele manier maakt.
Jaaa, veel!quote:
ik gooi die dingen in de pan zónder boter of vet, en bak ze heel lang!quote:Op donderdag 5 oktober 2006 18:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Zuurkoolstamppot met speklapjes MET zwoerd.
Om hier nou een topic over te openen? nee
Maar hoe krijg ik die zwoerd eens goed (lekker knapperig)
Ik heb echt alles geprobeerd! Veel boter, weinig boter, geen boter, zacht bakken, heet bakken. Het wil gewoon niet lukken.
Erdoorheen? Wij gooien ze ertussen. Eerst een beetje deeg rollen, dahl strooien en weer wat deeg overheen rollen.quote:Op donderdag 5 oktober 2006 16:26 schreef SHE het volgende:
Platen , zijn die pannekoeken
en die vul ik, volgens hindoe recept, met dahl ( gele spliterwten, wat komijn )
dat rol je door dat deeg en maak je dan een pannekoek van. Verrukkeluk!
Utrecht, toko centraal , naast de Xenos..die heeft ze per 3 in het vriesvak.quote:Op donderdag 5 oktober 2006 17:47 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Da's waar, maar ik heb echt geen tijd om het helemaal zelf te maken en ik ken in Utrecht ook geen toko waar je ze kant en klaar kunt kopen.
Ja precies, daar kan je ze krijgen en dit valt best mee toch :quote:Op donderdag 5 oktober 2006 18:26 schreef SHE het volgende:
Utrecht, toko centraal , naast de Xenos..die heeft ze per 3 in het vriesvak.
Ze zijn echt goed en er zit ook dahl in....helaas wel erg karig, maar ze zijn wel goed.
Zelf maken is echt wat moeite, maar als je een dagje vrij hebt, zeker doen!
Echt waar? Daar heb ik wel eens spekkoek gehaald, maar nooit gezien dat ze ook roti hebben.quote:Op donderdag 5 oktober 2006 18:26 schreef SHE het volgende:
[..]
Utrecht, toko centraal , naast de Xenos..die heeft ze per 3 in het vriesvak.
Ze zijn echt goed en er zit ook dahl in....helaas wel erg karig, maar ze zijn wel goed.
Zelf maken is echt wat moeite, maar als je een dagje vrij hebt, zeker doen!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |