quote:Op dinsdag 8 augustus 2006 14:25 schreef Bluezz het volgende:
Als alles doorgaat, gaan we 2 sept. aanstaande ( op onzedag) naar Lambermon's.
quote:Op dinsdag 8 augustus 2006 22:23 schreef Euc- het volgende:
zOzO wAs HeT vOrIgE tOpIc Al VoL TrUuD!?
Ben benieuwd naar die recensiequote:Op dinsdag 8 augustus 2006 22:23 schreef golfer het volgende:
Oh ja, de volgende recensie staat gepland voor 2 september:
[..]
Ik ookquote:
quote:Op woensdag 9 augustus 2006 15:58 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
Ik ookmaar dat duurt nog even he..Wel gefeli met het feit dat jullie gaan trouwen bluezz en golfer!
Ah..dan heb ik een foutje gemaaktquote:Op woensdag 9 augustus 2006 16:00 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Wij zijn 2 september 2005 getrouwd
quote:Op woensdag 9 augustus 2006 16:03 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
Ah..dan heb ik een foutje gemaaktoud topic gelezen..Maar t geld nog steeds
Hey, daar wilde ik altijd nog een keer naar toe! Ik ben benieuwquote:
Van kwart voor 7 tot kwart voor 12,quote:Op zondag 3 september 2006 00:03 schreef Martijn_77 het volgende:
Ook vroeg terug
Dat is precies het idee.quote:Op zondag 3 september 2006 13:22 schreef okee6 het volgende:
Mooie tarbot ook. Leuk concept wel, maar dat halfuurkeuze concept zou me tegen staan. Op mij komt dat gedwongen over. Zoals je al stelt, je hebt een leuke gang moeten missen en daarna moet je naar gelang de ruimte in de maag alleen maar meer concessies doen
Bij de Heks zekerquote:Op zondag 3 september 2006 15:38 schreef piepster het volgende:
Ik zit elk weekend tegenover mevrouw stoop. Ik zie daar nooit meer dan 2 mensen eten. En voor zover ik weet heeft de kok nooit een opleiding gedaan in die richting, en eigenlijk ook nog nooit gekookt. Mijn gok is dat het binnen 2 maand failliet is.
je nichtje had een vrije dag, we hebben nog even in de keuken naar haar gevraagdquote:Op zondag 3 september 2006 23:33 schreef Bjoro het volgende:
Leuk verslag
nichtje van B. staat niet op de foto
Ja, daar zijn we wel eens geweest.quote:Op vrijdag 8 september 2006 15:35 schreef kabouter.muts het volgende:
Hebben jullie al eens bij La Forca gegeten in Haarlem??
Zo ja hoe was dat, ik hoor er goede berichten over.
Echt italiaans, een feestje!!
We willen daar binnenkort eens eten.
www.laforca.nl
quote:Op vrijdag 8 september 2006 17:20 schreef Nilasha het volgende:
Hebben jullie nou die zalm al opgegeten? Mag toch hopen van wel..![]()
Ja hoor. Prima stukje zalm.quote:
quote:Op zaterdag 9 september 2006 12:24 schreef kabouter.muts het volgende:
De recensie valt me wat tegen
Misschien troffen jullie het even niet
Zieke kok ofzo?
Pieuwww zal ik nog gaan of toch maar naar Stille water.?
Het kan natuurlijk een eenmalige niet zo beste ervaring zijn geweest die dag, maar voor ons voldoende aanleiding om er niet meer naar terug te gaan.quote:Op zaterdag 9 september 2006 12:24 schreef kabouter.muts het volgende:
De recensie valt me wat tegen
Misschien troffen jullie het even niet
Zieke kok ofzo?
Pieuwww zal ik nog gaan of toch maar naar Stille water.?
Im het kader van de daad bij het woord voegen ...zonet maar eens per mail geprobeerd om er voor a.s. zaterdag te reserveren.quote:Op zaterdag 9 september 2006 16:33 schreef golfer het volgende:
Stille Water staat bij ons nog op het todo-lijstje.
Niet dus.quote:Op vrijdag 22 september 2006 19:30 schreef QTPi het volgende:
Ik ben ook zeer benieuwd. Hopelijk is die reservering snel bevestigd!![]()
We namen geen nagerecht, maar onze gebruikelijke koffie mét een sambuca.quote:Wijnhuis: Azienda Agricola Regaleali
Regio: Sicilia
Druiven: Catarratto Bianco, Sauvignon, Chardonnay.
Smaak: Uitgesproken mild en zacht, toegankelijk, mooi vol, even een bitter, maar zonder harde zuren,stro,met een hint van kruidigheid
quote:Op woensdag 27 september 2006 19:38 schreef David Letterman het volgende:
als liefhebber van eten en koken is dit topic echt verplichte kost...leuke en eerlijke recensies, mooie beschrijvingen van de gerechten, daar waar nodig een kritische toon...mijn complimenten!
Het gaat er dan eindelijk toch van komen.quote:Op zaterdag 9 september 2006 16:33 schreef golfer het volgende:
Stille Water staat bij ons nog op het todo-lijstje.
We sturen eerst Rob er wel ff langsquote:Op donderdag 19 oktober 2006 15:51 schreef Godlike02 het volgende:
Ik ben een keer flink ziek geworden van het eten daar.![]()
Maar dat was slechts 1 keer lang geleden voor de rest altijd goed gegeten
Was hele vette paling geloof ik.quote:Op donderdag 19 oktober 2006 16:10 schreef Bluezz het volgende:
[..]
We sturen eerst Rob er wel ff langs
Oooh leuk ben heel benieuwd of jullie er ook zo lekker eten!!quote:Op donderdag 19 oktober 2006 15:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Het gaat er dan eindelijk toch van komen.
Zaterdag a.s. gaan we Het Stille Water is Spaarndam met een bezoekje en een recensie vereren.
Hoe zullen ze het hebben???quote:Op donderdag 19 oktober 2006 21:01 schreef QTPi het volgende:
* QTPi zit al met grote verwachting uit te kijken naar de recensie!!![]()
Sanne en andere liefhebbers van lekkere kazen (waar ik dus niet toe behoor) kijk de site van Betty's zaak maar eens door: http://www.lamuse.nlquote:
je hebt net als een franse wijngids, waar je een leuke tocht mee kan maken met veel proeven, ook een franse kaasgids. die is echt belachelijk lekker. heerlijk om met de wijn uit die streek te combineren.quote:Op zondag 22 oktober 2006 01:21 schreef golfer het volgende:
[..]
Sanne en andere liefhebbers van lekkere kazen (waar ik dus niet toe behoor) kijk de site van Betty's zaak maar eens door: http://www.lamuse.nl
Bluezz begint alleen al bij het lezen daar natte plekken te vertonen.
Boven Waasdorp zit een japannerquote:Op zondag 22 oktober 2006 11:23 schreef borisz het volgende:
leuk verslag
ik was gister uit eten bij de kop van de haven, was lekker![]()
maarre bloes en golfert hebben jullie ook leuke tips in IJmuiden? Onze favo tent was Brasserie de tuin, vooral hun zelfgemaakte rode wijn saus. Helaas ging partycentrum de planeet iets anders doen met die tent dus moesten ze weg
![]()
ff een hollands vraagje....wat betaal je voor een gemiddeld diner ? moet namelijk nog iemand mee uit eten nemen en dit idee lijkt me best leukquote:Op woensdag 29 november 2006 15:05 schreef golfer het volgende:
Het wordt weer eens tijd.
Zaterdag a.s. gaan we naar Restaurant Wensen in Haarlem.
Een restaurant zonder menukaart, waar aan de hand van je voor- of afkeuren op maat een menu voor je wordt samengesteld.
staat op de site, onder het kopje menuquote:Op woensdag 29 november 2006 15:22 schreef Bjoro het volgende:
ff een hollands vraagje....wat betaal je voor een gemiddeld diner ? moet namelijk nog iemand mee uit eten nemen en dit idee lijkt me best leuk
deed het net nietquote:Op woensdag 29 november 2006 15:28 schreef golfer het volgende:
[..]
staat op de site, onder het kopje menu
wow! goede tip wensen. ik ga ook snel. mooie prijs ook idd.quote:Op donderdag 30 november 2006 22:54 schreef Bluezz het volgende:
Wat recensies van Iens en Dinnersite :
http://www.iens.nl/restaurantsVan/Nederland/restaurant.htms?p=&a=&k=&r=20116&s=0
http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=436083
Ik heb trek
Beetje zoetig/fris.quote:Op zondag 3 december 2006 00:14 schreef Isabeau het volgende:
Hoe smaakt chocolade/bramensaus?
golfer geen varkensvlees, zaten er toch spekjes in een sausquote:Op zondag 3 december 2006 02:04 schreef zoalshetis het volgende:
wat ik vooral leuk vind om te horen is wat jullie dan hadden aangegeven niet te willen eten.
zoals ze op de site al aangeven gaan ze met je afkeur spannend om. spekjes vind ik niet zo spannend.quote:Op zondag 3 december 2006 02:35 schreef Bluezz het volgende:
[..]
golfer geen varkensvlees, zaten er toch spekjes in een saus
Ik geen haring en oester, en dat zat er niet bij idd
Als een gast zegt geen varkensvlees, behoor je je daar als kok aan te houden.quote:Op zondag 3 december 2006 02:38 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
zoals ze op de site al aangeven gaan ze met je afkeur spannend om. spekjes vind ik niet zo spannend.
hmm ik zat er aan te denken te gaan, maar weet het nu niet meer zo zeker.
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je makenquote:Op zondag 3 december 2006 02:38 schreef zoalshetis het volgende:
zoals ze op de site al aangeven gaan ze met je afkeur spannend om. spekjes vind ik niet zo spannend.
quote:Op zondag 3 december 2006 08:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je maken
ik weet het niet. het is hun restaurant en site.quote:Op zondag 3 december 2006 08:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je maken
Precies. Nu eet golfer liever geen varkensvlees, stel dat je er allergisch voor bent, nee het klopt gewoon niet.quote:Op zondag 3 december 2006 08:58 schreef Isabeau het volgende:
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je maken
Nee, staat nog op het lijstje.quote:Op maandag 4 december 2006 08:59 schreef kabouter.muts het volgende:
zijn jullie al eens in Le cheval blanc in Heemstede geweest?
Was andersquote:Op dinsdag 5 december 2006 17:20 schreef Quinazoline het volgende:
Hebben jullie ook gezien wat andere gasten te eten kregen? Was dat veel het zelfde, of maken ze echt voor iedere tafel iets anders speciaals?
Staat in de "Lekker" toch ?quote:Op maandag 4 december 2006 08:59 schreef kabouter.muts het volgende:
zijn jullie al eens in Le cheval blanc in Heemstede geweest?
Zou best kunnen, hebben dit jaar hun eerste ster ontvangen.quote:
Hoorde het van het zusje van B. die daar in de bediening werkt !quote:Op dinsdag 5 december 2006 21:13 schreef golfer het volgende:
Zou best kunnen, hebben dit jaar hun eerste ster ontvangen.
Voorlopig proberen we eerst nog eens in Heemstede om eindelijk een keer bij Southern Cross terecht te komen, maar daar moet je tegenwoordig 2 weken van te voren reserveren, geloof ik.
ik denk dat het gewoon te wijten is aan een niet perfecte keuken en daardoor nog geen, of nooit, ster krijgt. als ik zeg dat ik iets niet wil, want dat is het concept, wil ik het ook niet stiekem in een jasje van filodeeg, of in ministukjes onder mun ruccola, aantreffen.quote:Op zondag 3 december 2006 14:49 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Precies. Nu eet golfer liever geen varkensvlees, stel dat je er allergisch voor bent, nee het klopt gewoon niet.
Ook niet als het er stiekum in zit
eet vooral bij restaurants die net hun eerste ster hebben gekregen, geldt ook voor de tweede. bij de derde moet je juist consolidatie verwachten.quote:Op dinsdag 5 december 2006 21:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Zou best kunnen, hebben dit jaar hun eerste ster ontvangen.
Voorlopig proberen we eerst nog eens in Heemstede om eindelijk een keer bij Southern Cross terecht te komen, maar daar moet je tegenwoordig 2 weken van te voren reserveren, geloof ik.
Met een beetje geluk gaat ze ons dus helpen een plekje rond de Kerst daar te geven.quote:Op dinsdag 5 december 2006 21:25 schreef Bjoro het volgende:
Hoorde het van het zusje van B. die daar in de bediening werkt !
Nou, dat is niet gelukt we gaan a.s. zaterdag eten bij MLquote:Op woensdag 6 december 2006 01:21 schreef golfer het volgende:
Met een beetje geluk gaat ze ons dus helpen een plekje rond de Kerst daar te geven.
quote:Lieve Gasten,
De laatste nieuwsbrief is alweer een tijdje geleden. In de tussentijd is er veel gebeurd.
Wij hebben in augustus bij El Bulli gegeten, wat natuurlijk een geweldige belevenis was en zeker voor herhaling vatbaar.
In november heeft Moshik een lezing gegeven over de Gastrovac op Lomejordegastronomia, een horeca congres in San Sebastian, Baskenland, Spanje. Er waren wereldwijd 50 topchefs uitgenodigd. Het was een hele eer en een groot succes. De organisator heeft Moshik gelijk uitgenodigd om volgend jaar terug te komen.
Op 4 december zaten Moshik en ik in de finale van Nederland van de Copa Jerez. De finalisten waren: restaurant Vermeer, restaurant de Lindenhof (Giethoorn), restaurant de Echoput, restaurant Yeh (Enkhuizen) en wij. De teams hadden de opdracht om 3 gerechten te maken in combinatie met respectievelijk droge -, medium - en zoete sherry. Wij hebben de Nederlandse titel gewonnen en gaan ons land vertegenwoordigen bij de wereldkampioenschappen in Jerez, Spanje. Dit is op 10, 11 en 12 januari 2007. Ons restaurant is tijdens deze periode gewoon open. Onze souschef Graham Mee en onze nieuwe maitre Kostya Dadykin nemen de honneurs waar.
Wij zijn wel tijdens de feestdagen gesloten, nl. vanaf maandag 24 december t/m zaterdag 6 januari.
Per 23 januari 2007 hebben wij weer een nieuwe kaart. Deze plaatsen wij dan gelijk op onze website www.brouwerskolkje.nl
Wij willen u er nog even op attenderen dat wij op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ook lunch serveren. De lunch is vanaf 12.00 uur geopend. Wij hebben een twee-gangen lunchmenu voor 35 euro en een drie-gangen menu voor 42 euro. U kunt natuurlijk ook gerechten van de avondkaart nemen, zelfs ons paradepaardje, het Menu Innovative, kunt u ook 's middags bestellen.
Wij wensen u hele fijne Kerstdagen, en al het Goeds, Geluk, Gezondheid in het nieuwe jaar, en daarnaast ook een Gastronomisch 2007 toe.
Els, Moshik en het hele team van restaurant 't Brouwerskolkje
Een korte beknopte recensie is altijd leuk toch?quote:Op woensdag 20 december 2006 02:19 schreef golfer het volgende:
Misschien moeten we maar weer van ML een nieuw recensietje schrijven nadat ze nu wat langer open zijn?
Is dat een idee?
Graagquote:Op woensdag 20 december 2006 02:19 schreef golfer het volgende:
Misschien moeten we maar weer van ML een nieuw recensietje schrijven nadat ze nu wat langer open zijn?
Is dat een idee?
wordt de eerste in 2007.quote:Op zaterdag 23 december 2006 23:50 schreef golfer het volgende:
Onze laatste recensie van dit jaar:
lekker vehaal![]()
Ons oordeel: een 9-![/b]
na jullie tweede recentie weet ik het.quote:
Ik moest ineens aan die reclame van Tempo Team denkenquote:Op zondag 3 december 2006 00:01 schreef golfer het volgende:
Ik ging voor het zoete nagerecht dat bestond uit een klein bakje crème brulee, wat chocolademousse, een glaasje met panna cotta met een sausje van granberry en een kletskop gevuld met stukjes ananas met daar bovenop wat frisse limoenijs.
Alweer erg lekker.
We hopen er volgende maand weer eentje aan toe te kunnen voegen.quote:Op dinsdag 23 januari 2007 21:53 schreef xJapser het volgende:
Anyways, leuke recensies, en hopelijk veel meer te lezen in dit nieuwe jaar!
is de locatie al bekend ?quote:Op woensdag 24 januari 2007 00:03 schreef golfer het volgende:
[..]
We hopen er volgende maand weer eentje aan toe te kunnen voegen.
We hopen nog steeds een keer terecht te kunnen bij Southern Cross in Heemstede.quote:
hhhmmmm..oke, zal het weer eens navragen voor jullie !quote:Op woensdag 24 januari 2007 23:05 schreef golfer het volgende:
We hopen nog steeds een keer terecht te kunnen bij Southern Cross in Heemstede.
Tis gewoon een paar weken van te voren bellenquote:Op woensdag 24 januari 2007 23:13 schreef Bjoro het volgende:
hhhmmmm..oke, zal het weer eens navragen voor jullie !
Het werkt spontanigquote:Op woensdag 24 januari 2007 23:38 schreef MissHobje het volgende:
Wat hebben jullie eigenlijk allemaal op je verlanglijstje staan voor 2007 Bleuzz en Golfer?
Of werkt dat anders ?? kan natuurlijk ook
Wat liefquote:Op donderdag 25 januari 2007 01:00 schreef golfer het volgende:
Meestal krijg ik een spontane opwelling en ga dan bij Iens en bij Dinnersite eerst wat recensies lezen.
Over het algemeen zegt Bluezz dan dat het weer veel te duur is en ga ik dan verder zoeken naar minder bekende tentjes en uiteindelijk confronteer ik haar gewoon met een reservering die ik ergens gemaakt heb.
![]()
Tja..we lijken wat dat betreft op Mart en Karen.quote:
Die kunnen er inderdaad ook wat van.quote:Op donderdag 25 januari 2007 01:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Tja..we lijken wat dat betreft op Mart en Karen.![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |