Beetje zoetig/fris.quote:Op zondag 3 december 2006 00:14 schreef Isabeau het volgende:
Hoe smaakt chocolade/bramensaus?
golfer geen varkensvlees, zaten er toch spekjes in een sausquote:Op zondag 3 december 2006 02:04 schreef zoalshetis het volgende:
wat ik vooral leuk vind om te horen is wat jullie dan hadden aangegeven niet te willen eten.
zoals ze op de site al aangeven gaan ze met je afkeur spannend om. spekjes vind ik niet zo spannend.quote:Op zondag 3 december 2006 02:35 schreef Bluezz het volgende:
[..]
golfer geen varkensvlees, zaten er toch spekjes in een saus
Ik geen haring en oester, en dat zat er niet bij idd
Als een gast zegt geen varkensvlees, behoor je je daar als kok aan te houden.quote:Op zondag 3 december 2006 02:38 schreef zoalshetis het volgende:
[..]
zoals ze op de site al aangeven gaan ze met je afkeur spannend om. spekjes vind ik niet zo spannend.
hmm ik zat er aan te denken te gaan, maar weet het nu niet meer zo zeker.
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je makenquote:Op zondag 3 december 2006 02:38 schreef zoalshetis het volgende:
zoals ze op de site al aangeven gaan ze met je afkeur spannend om. spekjes vind ik niet zo spannend.
quote:Op zondag 3 december 2006 08:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je maken
ik weet het niet. het is hun restaurant en site.quote:Op zondag 3 december 2006 08:58 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je maken
Precies. Nu eet golfer liever geen varkensvlees, stel dat je er allergisch voor bent, nee het klopt gewoon niet.quote:Op zondag 3 december 2006 08:58 schreef Isabeau het volgende:
Dus als je allergisch bent voor pinda's dan gaan ze dat heel spannend voor je maken
Nee, staat nog op het lijstje.quote:Op maandag 4 december 2006 08:59 schreef kabouter.muts het volgende:
zijn jullie al eens in Le cheval blanc in Heemstede geweest?
Was andersquote:Op dinsdag 5 december 2006 17:20 schreef Quinazoline het volgende:
Hebben jullie ook gezien wat andere gasten te eten kregen? Was dat veel het zelfde, of maken ze echt voor iedere tafel iets anders speciaals?
Staat in de "Lekker" toch ?quote:Op maandag 4 december 2006 08:59 schreef kabouter.muts het volgende:
zijn jullie al eens in Le cheval blanc in Heemstede geweest?
Zou best kunnen, hebben dit jaar hun eerste ster ontvangen.quote:
Hoorde het van het zusje van B. die daar in de bediening werkt !quote:Op dinsdag 5 december 2006 21:13 schreef golfer het volgende:
Zou best kunnen, hebben dit jaar hun eerste ster ontvangen.
Voorlopig proberen we eerst nog eens in Heemstede om eindelijk een keer bij Southern Cross terecht te komen, maar daar moet je tegenwoordig 2 weken van te voren reserveren, geloof ik.
ik denk dat het gewoon te wijten is aan een niet perfecte keuken en daardoor nog geen, of nooit, ster krijgt. als ik zeg dat ik iets niet wil, want dat is het concept, wil ik het ook niet stiekem in een jasje van filodeeg, of in ministukjes onder mun ruccola, aantreffen.quote:Op zondag 3 december 2006 14:49 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Precies. Nu eet golfer liever geen varkensvlees, stel dat je er allergisch voor bent, nee het klopt gewoon niet.
Ook niet als het er stiekum in zit
eet vooral bij restaurants die net hun eerste ster hebben gekregen, geldt ook voor de tweede. bij de derde moet je juist consolidatie verwachten.quote:Op dinsdag 5 december 2006 21:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Zou best kunnen, hebben dit jaar hun eerste ster ontvangen.
Voorlopig proberen we eerst nog eens in Heemstede om eindelijk een keer bij Southern Cross terecht te komen, maar daar moet je tegenwoordig 2 weken van te voren reserveren, geloof ik.
Met een beetje geluk gaat ze ons dus helpen een plekje rond de Kerst daar te geven.quote:Op dinsdag 5 december 2006 21:25 schreef Bjoro het volgende:
Hoorde het van het zusje van B. die daar in de bediening werkt !
Nou, dat is niet gelukt we gaan a.s. zaterdag eten bij MLquote:Op woensdag 6 december 2006 01:21 schreef golfer het volgende:
Met een beetje geluk gaat ze ons dus helpen een plekje rond de Kerst daar te geven.
quote:Lieve Gasten,
De laatste nieuwsbrief is alweer een tijdje geleden. In de tussentijd is er veel gebeurd.
Wij hebben in augustus bij El Bulli gegeten, wat natuurlijk een geweldige belevenis was en zeker voor herhaling vatbaar.
In november heeft Moshik een lezing gegeven over de Gastrovac op Lomejordegastronomia, een horeca congres in San Sebastian, Baskenland, Spanje. Er waren wereldwijd 50 topchefs uitgenodigd. Het was een hele eer en een groot succes. De organisator heeft Moshik gelijk uitgenodigd om volgend jaar terug te komen.
Op 4 december zaten Moshik en ik in de finale van Nederland van de Copa Jerez. De finalisten waren: restaurant Vermeer, restaurant de Lindenhof (Giethoorn), restaurant de Echoput, restaurant Yeh (Enkhuizen) en wij. De teams hadden de opdracht om 3 gerechten te maken in combinatie met respectievelijk droge -, medium - en zoete sherry. Wij hebben de Nederlandse titel gewonnen en gaan ons land vertegenwoordigen bij de wereldkampioenschappen in Jerez, Spanje. Dit is op 10, 11 en 12 januari 2007. Ons restaurant is tijdens deze periode gewoon open. Onze souschef Graham Mee en onze nieuwe maitre Kostya Dadykin nemen de honneurs waar.
Wij zijn wel tijdens de feestdagen gesloten, nl. vanaf maandag 24 december t/m zaterdag 6 januari.
Per 23 januari 2007 hebben wij weer een nieuwe kaart. Deze plaatsen wij dan gelijk op onze website www.brouwerskolkje.nl
Wij willen u er nog even op attenderen dat wij op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag ook lunch serveren. De lunch is vanaf 12.00 uur geopend. Wij hebben een twee-gangen lunchmenu voor 35 euro en een drie-gangen menu voor 42 euro. U kunt natuurlijk ook gerechten van de avondkaart nemen, zelfs ons paradepaardje, het Menu Innovative, kunt u ook 's middags bestellen.
Wij wensen u hele fijne Kerstdagen, en al het Goeds, Geluk, Gezondheid in het nieuwe jaar, en daarnaast ook een Gastronomisch 2007 toe.
Els, Moshik en het hele team van restaurant 't Brouwerskolkje
Een korte beknopte recensie is altijd leuk toch?quote:Op woensdag 20 december 2006 02:19 schreef golfer het volgende:
Misschien moeten we maar weer van ML een nieuw recensietje schrijven nadat ze nu wat langer open zijn?
Is dat een idee?
Graagquote:Op woensdag 20 december 2006 02:19 schreef golfer het volgende:
Misschien moeten we maar weer van ML een nieuw recensietje schrijven nadat ze nu wat langer open zijn?
Is dat een idee?
wordt de eerste in 2007.quote:Op zaterdag 23 december 2006 23:50 schreef golfer het volgende:
Onze laatste recensie van dit jaar:
lekker vehaal![]()
Ons oordeel: een 9-![/b]
na jullie tweede recentie weet ik het.quote:
Ik moest ineens aan die reclame van Tempo Team denkenquote:Op zondag 3 december 2006 00:01 schreef golfer het volgende:
Ik ging voor het zoete nagerecht dat bestond uit een klein bakje crème brulee, wat chocolademousse, een glaasje met panna cotta met een sausje van granberry en een kletskop gevuld met stukjes ananas met daar bovenop wat frisse limoenijs.
Alweer erg lekker.
We hopen er volgende maand weer eentje aan toe te kunnen voegen.quote:Op dinsdag 23 januari 2007 21:53 schreef xJapser het volgende:
Anyways, leuke recensies, en hopelijk veel meer te lezen in dit nieuwe jaar!
is de locatie al bekend ?quote:Op woensdag 24 januari 2007 00:03 schreef golfer het volgende:
[..]
We hopen er volgende maand weer eentje aan toe te kunnen voegen.
We hopen nog steeds een keer terecht te kunnen bij Southern Cross in Heemstede.quote:
hhhmmmm..oke, zal het weer eens navragen voor jullie !quote:Op woensdag 24 januari 2007 23:05 schreef golfer het volgende:
We hopen nog steeds een keer terecht te kunnen bij Southern Cross in Heemstede.
Tis gewoon een paar weken van te voren bellenquote:Op woensdag 24 januari 2007 23:13 schreef Bjoro het volgende:
hhhmmmm..oke, zal het weer eens navragen voor jullie !
Het werkt spontanigquote:Op woensdag 24 januari 2007 23:38 schreef MissHobje het volgende:
Wat hebben jullie eigenlijk allemaal op je verlanglijstje staan voor 2007 Bleuzz en Golfer?
Of werkt dat anders ?? kan natuurlijk ook
Wat liefquote:Op donderdag 25 januari 2007 01:00 schreef golfer het volgende:
Meestal krijg ik een spontane opwelling en ga dan bij Iens en bij Dinnersite eerst wat recensies lezen.
Over het algemeen zegt Bluezz dan dat het weer veel te duur is en ga ik dan verder zoeken naar minder bekende tentjes en uiteindelijk confronteer ik haar gewoon met een reservering die ik ergens gemaakt heb.
![]()
Tja..we lijken wat dat betreft op Mart en Karen.quote:
Die kunnen er inderdaad ook wat van.quote:Op donderdag 25 januari 2007 01:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Tja..we lijken wat dat betreft op Mart en Karen.![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |