abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 08:09:58 #1
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416560
Vandaag in de Telegraaf, wat een walgelijk kutinterview zeg.
quote:


HIJ IS Meneer Kaktus, was kijkcijferkanon met Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet, maakt reclame voor Haribo snoep, schrijft kinderboeken en is misschien wel de creatiefste tv-maker van Nederland. Peter Jan Rens (55) verdween vier jaar geleden opeens uit het gezicht. Intussen maakt hij het in het Verre Oosten. En hij heeft twee gezinnen. Eén met vijf aangenomen kinderen in Bangkok en één met een volwassen dochter in Amsterdam Noord. Het bijzondere leven van Peter Jan Rens…

Het DUBBELLEVEN van Rens Jan

Presentator onderhoudt twee gezinnen


Er zijn heel veel dingen klaar in het leven van Peter Jan Rens. Hij verblijft tegenwoordig afwisselend drie weken in Bangkok en één week in Nederland. En hij is gelukkig in twee gezinnen. Twee jaar geleden liet hij een foto afdrukken op de Meneer Kaktus-internetsite. Peter Jan stond in dikke jas op de Chinese Muur. Hij schreef er toen bij dat hij nog niet zo veel kon onthullen over waar hij mee bezig was. Intussen is dat wel zo. „Ik heb de eerste tijd zoveel gereisd dat ik wel leek te wonen in de businesslounges van vliegvelden”, vertelt hij als altijd guitig. „Nu woon ik me in twee landen. En ik breng de tv en filmbusiness die ik in Thailand doe, nu weer hier aan de man. Het kan vreemd lopen.”
Dat geldt ook voor het gesprek met Peter Jan. Nadat hij eerst uitgebreid heeft verteld over zijn zakelijke successen is er een opmerkelijke wending. We flitsen naar liefdesrelaties. Geanimeerd vertelt hij over Oosters zakendoen. „Wat je daar in Azië meemaakt is geweldig. Ik heb veel geleerd. De kunst is overal binnen te komen met mooie assistentes. Die zeggen dan dingen als: ’Mijn geliefde baas komt over vijf minuten’. Echt leuk, en als zo’n hoge Piet dan over zijn mooie minnares in Birma begint, moet je niet bescheiden fluisteren, maar hardop je bewondering uitspreken. Dat doen al zijn medewerkers aan de vergadertafel. En je moet zelf iets bijdragen aan de discussie. Ik pas me aan, ik praat altijd over mijn vroegere minnares. Zij was beroemd in een popgroep, heel prachtig en heette Angela Groothuizen… Wij hebben natuurlijk echt een liefde beleefd samen. Dat was heerlijk en we zijn nog steeds vrienden. Zij treedt ook op in het programma van omroep Max dat ik heb opgenomen. Dat wordt in juli uitgezonden.”

„Ik ben in Bangkok thuis, maar in Amsterdam ook”

Er valt een stilte. En dan komt het opmerkelijke verhaal er opeens uit. In Amsterdam leeft Peter Jan nog altijd samen met levenspartner Joke, met wie hij dochter Lutein van intussen 25 jaar heeft. Zij werkt bij Endemol. Peter Jan is zeer trots op haar. In Bangkok, vertelt hij, heeft hij echter ook een gezin. Hij kijkt me schattend aan en besluit de feiten gewoon op tafel te leggen. „Ik woon in het centrum van Bangkok met een prachtige Thaise vrouw van 32 jaar, haar zus, haar moeder en vijf kinderen. Op mijn verzoek vertelt deze vrouw dat ze mijn partner is. Dat is voor haar handig en voor mij. En ik voed de kinderen op. De oudste twee zijn meisjes, Net van 15 en Dia van 10, en de andere drie zijn jongens. De jongste hebben we op straat gevonden. We vermoeden dat hij een jaar of vijf, zes is. We hebben hem ontwormd en aan de politie gemeld dat hij bij ons is. Maar er is niemand voor hem gekomen. Dus zorgen we ook maar voor hem. Ik heb dus een echt gezin in Bangkok.”

Status
Peter Jan leest de grote verbazing van mijn gezicht: „Ik heb echt geen liefdesrelatie met die vrouw. Mijn lieve Joke uit Amsterdam weet overal van. Maar ik doe het puur voor de gezelligheid. Ik leef in Thailand als de vader van de familie. Ik heb een Thaise vrouw die voor me zorgt en er zijn kinderen om me heen. Ik geef haar status, zij mij zorgzaamheid. Als ik morgen terugvlieg zit zij met de kinderen op me te wachten.” Gebaart: ”Het is toevallig ontstaan. Ik ontmoette haar en het is er zo van gekomen. Ik had geen zin om wekenlang in zo’n compound voor buitenlanders te gaan wonen en dan een maid in dienst te nemen. Dat is eenzaam; niemand maakt een ontbijt voor je, de prostituees staan in de rij en er is geen gezelligheid. Nu leef ik Thais. Mijn Thaise vrouw is streng religieus boeddhistisch en de kinderen die we in huis hebben beschouwen mij als hun vader. Zo zorg ik ook voor hen. Dat is geweldig om te doen. Ik heb de meisjes op een dure Thaise privéschool gedaan en ze leren ijverig alles wat er maar te leren valt. Ik voel me trots als ze me ’s ochtends om half zes in hun schooluniform gedag komen zeggen. En zij waarderen dat ze niet op blote voeten naar het buurtschooltje moeten. Dan doe je toch iets goed? De jongens help ik op de computer en ik geef Engelse les.”
Peter Jan vertelt vrolijk verder. „Er gebeuren zulke bijzondere dingen. De houding van de mensen daar is zo anders dan wij hier gewend zijn. Voorbeeldje. Ik zei al dat de oma en de zus van mijn Thaise ook in ons huis woonden. Nou iedereen heeft een taak. En oma is verantwoordelijk over het hek. Zij doet dat echter nogal schichtig en laatst had ze de auto van een vertrekkende taxi gevangen. Ik wilde de schade van de deuk vergoeden, maar de chauffeur vergoeilijkte dat hij dan maar sneller door de poort had moeten rijden. Het werd een heel gedoe. Ik begrijp er niet zoveel van behalve dan dat hij nu altijd op onze klandizie kan rekenen.”
Peter Jan lacht: „Ik ben nu gelukkiger dan toen ik alleen op de Nederlandse televisie was. Ik leef meer in de hele wereld. Ik begrijp niet alles, maar geniet van de oosterse wijsheden. Weet je, je weet niet alles als je in Nederland woont. Dat besef bracht mij er vier jaar geleden ook toe ’ja’ te zeggen tegen het krankzinnig voorstel van een Thaise relatie, eens in zijn land te beginnen.”

Schokschoudert: „Ik heb nu een eigen productiebedrijf een mannetje of zes in dienst. We maken tv-programma’s, internetspelletjes, sms-games en we adviseren bij bioscoopfilms. Ik praat nu over de distributie van een waanzinnige Thaise animatiebioscoopfilm over een olifant. In de categorie Shark Tale en The Incredibles. Bij die film heb ik ook geholpen bij het ontwerpen van het uiterlijk van de olifant. Zijn ogen moesten groter, dat is ontroerend. En ze zaten met zijn kont. Een olifantenkont is sterk, maar moet ook ietwat aandoenlijk hangen.”

Eerlijkheid
Ik onderbreek hem. Wil nog even terug naar zijn bijzondere manier van leven. Niemand in Nederland gaat geloven dat hij geen seksuele relatie heeft met de Thaise. Hij kijkt bedachtzaam: ”Ik bedoel hier dus niks mee, maar er is een wijze les die ik van mijn moeder leerde. Die les zegt dat eerlijkheid soms zoveel pijn doet dat het niet eerlijk is om altijd de waarheid te vertellen.”
Vanmiddag is hij in het Amsterdamse zorgcentrum waar vroeg dementerenden samen leven met hun gezin. „Joke doet daar geweldig werk. Zij is gespecialiseerd in die materie. Ik heb een mobiele telefoonapplicatie bedacht die de mensen daar gaat helpen: mobile coaching. Daarmee kun je de mobiele telefoon van bijvoorbeeld je oude moeder bellen, en zonder dat zij hoeft op te nemen tegen haar praten of luisteren of het goed met haar gaat. Ontzettend handig want diegene hoeft zelf niet precies te weten hoe het ding werkt; een tikje tegen het toestel zorgt er ook voor dat de telefoon van de coach gaat rinkelen.”

„In begin woonde ik zowat in de businesslounges van de vliegvelden”

Duizendpoot Peter Jan leunt achterover. Ik herhaal mijn vraag hoe zijn vrouw Joke het allemaal volhoudt. Hij is een week bij haar en vertrekt dan weer drie weken naar zijn Thaise gezin. Joke moet toch wel de meest flexibele mens op aarde zijn. Peter Jan knikt: „Zij heeft het bestaan van de vrouw van een zeeman. En vindt het prima. Er past een Oosterse wijsheid bij: het doel van een relatie is dat je elkaar beter laat functioneren. Zolang dat het geval is, is de liefde gewaarborgd...” Peter Jan laat een echte stilte achter als hij wegloopt. Wat een bijzondere man en wat een bijzonder leven...
  zaterdag 1 juli 2006 @ 08:14:52 #2
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_39416578
Wat is er mis mee?
★★★★★
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 08:17:15 #3
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416585
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 08:14 schreef Dementor het volgende:
Wat is er mis mee?
De manier waarop hij zichzelf de hemel inprijst alsof hij fucking moeder theresa is. Deze verlopen tv-ster met zn nieuwe gezin, die hij status geeft en naar dure scholen stuurt. Wat hij doet met zn Nederlandse en Thaise vrouw boeit me niet, wel dat vervelende toontje alsof hij een Westerse god is.

En die Lutein van Kralingen. Die moet niks van m hebben, hij heeft haar ook nooit opgevoed ofzo.
pi_39416590
Wat een slijmbal is die journalist vooral
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 08:24:36 #5
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416606
pi_39416622
het is verdwijnen uit het zicht,
niet uit het gezicht
  zaterdag 1 juli 2006 @ 08:31:38 #7
68591 twentemeisje
Onmeunig Twents
pi_39416623
Ik vond het vroeger al een vreemd figuur, wat een weirdo...
pi_39416626
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 08:19 schreef Doderok het volgende:
Wat een slijmbal is die journalist vooral
Bedoel je de laatste zin van het interview? Daar druipt in mijn beleving het sarcasme vanaf.
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 08:34:05 #9
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416636
Peter Jan Rens praat overigens altijd zo, lees dit 3 jaar oude interview maar eens:
quote:
Peter Jan Rens geëmigreerd?


Datum plaatsing: 20-08-2003

Tv-presentator en kinderboekenschrijver Peter Jan Rens lijkt geëmigreerd naar Thailand. De tv-persoonlijkheid, die in Nederland van het scherm verdween na een mislukte spelshow, bewoont een luxe appartement en heeft een eigen kantoor met een vijftal assistentes in Bangkok.

Peter Jan bevestigt dat hij de afgelopen maand in Thailand heeft gewerkt, maar wil op dit ogenblik nog niet onthullen wat hij precies aan het doen is.

'Superfantastisch'

"Ik wil je pas iets laten zien als het klaar is. Ik vertrek maandag opnieuw naar Thailand en blijf er dan weer vijf weken. Ik kan je wel zeggen dat het superfantastisch is. Ik ben bezig voor een firma die groter is dan Endemol. En ik krijg alle medewerking en respect."

"Het is geweldig om met Aziaten te werken. Ik heb zelfs een chauffeur. " Nederlandse toeristen hebben de 52-jarige Peter Jan bezig gezien op de filmset van een Kung Fu-film. Peter Jan: "Eh ja, ik werk met de 29-jarige, Nederlandse vechtsportexpert Ron Smoorenburg. Maar verder zeg ik echt niks."

Landgenoot Smoorenburg is eind januari te zien in Fighting Fish, waarin hij samen met Chantal Janzen en Jennifer de Jong een hoofdrol speelt.

Bron: De Telegraaf
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 08:43:25 #10
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416688
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 08:32 schreef _Floddertje_ het volgende:

[..]

Bedoel je de laatste zin van het interview? Daar druipt in mijn beleving het sarcasme vanaf.
Ik lees de Telegraaf dagelijks, helaas is dit de schrijfstijl van de pagina Privé
pi_39416721
Oh... ik lees de Telegraaf nooit, ben niet bekend met dit soort dweperij zonder dat het ironisch is.
  zaterdag 1 juli 2006 @ 08:53:15 #12
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_39416746
adhd mannetje.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 08:55:40 #13
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416764
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 08:53 schreef zoalshetis het volgende:
adhd mannetje.
ADHD maakt je toch niet direct een zelfingenomen blaaskaak?
  zaterdag 1 juli 2006 @ 08:56:44 #14
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_39416776
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 08:55 schreef SunChaser het volgende:

[..]

ADHD maakt je toch niet direct een zelfingenomen blaaskaak?
in zijn geval wel. bovendien word ik onrustig van dit soort personen.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_39416812
Nog eentje dan maar?
quote:
Van iedereen, dóór iedereen; Kijkers bepalen mede het verloop van Peter Jan Rens' Late Night

Hilversum - Nog altijd spelt hij dagelijks de kranten, maar alles uitknippen dat over hem wordt geschreven, heeft Peter Jan Rens afgezworen. Jammer eigenlijk, want het bijhouden van zo'n 'logboek' kan je later helpen herinneren wat je wanneer bezig hield.

Zo ontdekte de showmaster onlangs, bij het doorbladeren van een vergeeld plakboek uit de jaren 80, dat hij toen al hardop droomde van wat hij per 1 september eindelijk krijgt: een eigen late night show.

"Onder een foto, genomen tijdens de opnamen van de speelfilm Brandende Liefde met Monique van de Ven, stond: hoofdrolspeler Peter Jan Rens heeft nog één grote wens; een dagelijkse live show. Ik kan het me niet herinneren, maar het moet dus toen al door mijn hoofd hebben gespookt."

Zeker de laatste jaren verscheen er geen interview met Peter Jan Rens waarin hij niet hengelde naar zo'n eigen programma. Programmadirecteuren zeurde hij de oren van het hoofd. "Ze werden gek van me, maar nu heb ik mijn droom er dan eindelijk doorheen geramd", stelt de presentator, al dolgelukkig voordat de eerste uitzending is geweest.

Als geef-nooit-op-type bleef hij alle jaren geloven dat zijn droomshow er ooit zou komen. Maar 15 jaar geduld oefenen is natuurlijk wel wat lang. Bovendien vreesde Peter Jan Rens dat de kansen op een dagelijkse live-show uitgerekend komend(e) seizoen(en) niet erg groot zouden zijn. "Want de financiële situatie bij de televisie is niet rooskleurig. Ik ben RTL dan ook dankbaar dat ze het aandurven een dagelijks, duur live-programma te maken op een tijdstip waarop ze anders waarschijnlijk herhalingen van een of andere serie zouden uitzenden."

Vijf dagen per week van 23.30 tot 00.15 uur: Late Night. "En altijd rechtstreeks, hé", benadrukt Rens. "Dat doet Paul de Leeuw niet, dat doet David Letterman niet!"

Late Night wordt zo onvoorspelbaar als het weer, stelt RTL 4 in een persbericht en Rens kan zich daarin goed vinden. "Het wordt een zogenoemd non-format programma, wat wil zeggen dat we niet gaan vakkenvullen met vaste items op vaste avonden. We hebben ideeën voor talloze onderwerpen. Slaat een programma-onderdeel aan, dan blijft het nog een paar keer terugkomen. Is ergens de lol af, dan kletteren we het er uit."

Meer dan in welk ander programma ook kan de kijker meebeslissen over het verloop, belooft Rens. "We gaan doorzichtige tv maken. De redactie is voortdurend in beeld. Mensen kunnen het verloop van de uitzending mede bepalen door te faxen en te e-mailen. Leuke opmerkingen of ideeën nemen we direct mee."

Late Night start ook een eigen internet-pagina. Daarop komt direct na de ochtendvergadering van de redactie te staan welke onderwerpen Rens 's avonds denkt te gaan behandelen. Kijkers kunnen dan direct al reacties sturen of suggesties doen, bijvoorbeeld over wie Rens over een bepaald onderwerp zeker aan het woord moet laten.

Als de actualiteit van de dag daartoe dwingt, zal Rens in Late Night de ernstige zaken niet schuwen. "Maar humor zal hoe dan ook de boventoon voeren, want mijn doel is om mensen met een aangenaam gevoel naar bed te sturen. Ik denk niet dat de mensen zo laat op de avond behoefte hebben aan een heftig, existentieel gesprek."

Met zijn opvallende co-presentator Mike zal het daartoe ook niet snel komen. Mike is namelijk de herdershond van Rens. Vooral om praktische redenen krijgt deze een eigen rubriekje in Late Night, bekent de presentator. "Ik heb mijn hond erin verzonnen, omdat ik hem anders de hele week alleen thuis moet laten. En tot dusver lag Mike tijdens opnamen van mijn programma's vaak ergens achter de coulissen. Maar dat wilde ik hem ook niet elke avond aandoen."

Vandaar het item Mike's corner, waarin onderwerpen als de favoriete erotische video's van de herdershond. Op de eerste plaats staat - hoe kan het ook anders - Puppies in love.

Bron: Algemeen Dagblad, 18-08-1997
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 09:01:48 #16
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416826
Oja dat Late Nite gedoe van Peter Jan Rens. Geproduceerd door John de Mol. Die zat te vloeken dat Rens het zo slecht presenteerde
pi_39416855
HIER kun je een filmpje bekijken met een interview met Peter Jan Rens over één van die games.
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 09:11:02 #18
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39416886
Wow, wat een slechte graphics heeft die game. Ziet er echt saai uit ook
  zaterdag 1 juli 2006 @ 09:14:49 #19
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_39416910
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 09:11 schreef SunChaser het volgende:
Wow, wat een slechte graphics heeft die game. Ziet er echt saai uit ook
ik vond vooral het contrast tussen de cactusshow/haribo en een vechtgame frapant.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_39417546
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 09:06 schreef _Floddertje_ het volgende:
HIER kun je een filmpje bekijken met een interview met Peter Jan Rens over één van die games.
Prachtig hoe hij het de hemel inprijst, hij weet waarschijnlijk niet eens dat je met alt-f4 een venster kan afsluiten . Het komt erg nep over, en de game is ook verschrikkelijk. Wat het inderdaad met Peter Jan Rens te maken heeft snap ik ook niet.

Triest om te zien hoe hij z'n nog steeds BN-er status totaal misbruikt voor onzinnige doeleinden.
pi_39417808
hahahaha dat interview.... Loser
  zaterdag 1 juli 2006 @ 10:39:22 #22
42555 Tomek
Take on the world!
pi_39417907
telegraaf
pi_39417942
Zo hé, wat een ontzettende goede game.
pi_39418055
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 08:43 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Ik lees de Telegraaf dagelijks, helaas is dit de schrijfstijl van de pagina Privé
volgens werken die toch ook samen ? of sla je dat deel over ?
pi_39418147
En ja hoor! Ze hebben weer iets gevonden om over te klagen!
Het is fokking 26 graden buiten, ga iets leuks doen!

(en om de inkoppertjes voor te zijn: ja, ook ik ga zo naar buiten ja, mag ik even mijn dagelijkse rondje langs wat sites maken?)
pi_39418216
Wat een zeiksnol is die Rens op dat filmpje. Dat thaise neukertje zal wel een she-male zijn zodat hij niet uit de kast hoeft te komen
pi_39418467
Het is nog veel erger dan dat je hier leest, hij heeft zijn dochter Lutein (Joke is niet haar echte moeder) tot zeker haar puberteit nooit willen zien cq erkennen. Daarna een aantal jaren wél contact maar is door toedoen van hem weer verbroken. De waarheid daarover komt ook nog wel een keer naar buiten, en die is erg... Hij is een waardeloze vader, een gluiperd én een smeerlap. Heb mensen gekend dicht in zijn omgeving, not close maar meer dan genoeg, die nu niets meer met hem te maken willen hebben. Ik had gedacht niets meer te lezen over hem, hij is hier Nederland nl totaal uitgekotst., terecht.
  zaterdag 1 juli 2006 @ 11:23:19 #28
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_39418708
Ik wist niet eens dat die Peter Jan Rens een dochter heeft
En niet willen erkennen als je dochter ook nog VREEMD VIND IK DIT !!
  zaterdag 1 juli 2006 @ 11:26:27 #29
37841 Moitessier
Vagabond des mers du Sud
pi_39418766
quote:
Wil nog even terug naar zijn bijzondere manier van leven. Niemand in Nederland gaat geloven dat hij geen seksuele relatie heeft met de Thaise. Hij kijkt bedachtzaam: ”Ik bedoel hier dus niks mee, maar er is een wijze les die ik van mijn moeder leerde. Die les zegt dat eerlijkheid soms zoveel pijn doet dat het niet eerlijk is om altijd de waarheid te vertellen.”
If a retainer will just think about what he is to do for the day at hand,
he wil be able to do anything.
If it is a single day's work, one should be able to put up with it.
Tomorrow, too, is but a single day.
pi_39418851
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 11:23 schreef Haaibaaike het volgende:
Ik wist niet eens dat die Peter Jan Rens een dochter heeft
En niet willen erkennen als je dochter ook nog VREEMD VIND IK DIT !!
Dit is die dochter, ken haar verder niet persoonlijk, wél eens gezien met die belspellen, ze had wel humor, wat ze nu niet meer doet, terecht wel.
  zaterdag 1 juli 2006 @ 11:38:37 #31
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_39418948
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 11:33 schreef Suko het volgende:

[..]

Dit is die dochter, ken haar verder niet persoonlijk, wél eens gezien met die belspellen, ze had wel humor, wat ze nu niet meer doet, terecht wel.
Bedankt voor je info Nee, ik heb haar nooit gezien op tv Qua werk heeft ze toch iets van haar vader
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 12:16:52 #32
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39419801
  zaterdag 1 juli 2006 @ 12:19:46 #33
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_39419849
Ik dacht dat ie dood was!
Helaas
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
  zaterdag 1 juli 2006 @ 12:29:45 #34
15600 BB-King
Long live the King!
pi_39420031
Ik heb zelfs nog een boek van hem... Rauzer.
Gaat over een jongetje dat maatjes wordt met een hoertje.
Wat lees je mijn signature? Heb ik soms wat van je aan?
pi_39420323
Het is weer het oude liedje: iemand heeft succes dus moet z'n kop eraf.

En dan is het heel stoer om hier te roepen dat het jammer is dat ie niet dood is. Zielig.
En iedereen weet precies hoe zijn relaties in elkaar steken en hoe zijn familiebanden zijn en iedereen roept om het hardst om dat af te keuren.

Get a life !! Laat die man zijn ding doen en gelukkig zijn.
pi_39420774
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 11:38 schreef Haaibaaike het volgende:
Bedankt voor je info Nee, ik heb haar nooit gezien op tv Qua werk heeft ze toch iets van haar vader
Ze heeft in seizoen 15 van GTST een gastrol gehad als Inez, de one night stand van Dennis Tuinman.
pi_39421006
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 12:41 schreef Sjummie het volgende:

Het is weer het oude liedje: iemand heeft succes dus moet z'n kop eraf.

En dan is het heel stoer om hier te roepen dat het jammer is dat ie niet dood is. Zielig.
En iedereen weet precies hoe zijn relaties in elkaar steken en hoe zijn familiebanden zijn en iedereen roept om het hardst om dat af te keuren.

Get a life !! Laat die man zijn ding doen en gelukkig zijn.
Dood zwijgen moet kunnen.
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 13:24:38 #38
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39421186
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 12:41 schreef Sjummie het volgende:

Het is weer het oude liedje: iemand heeft succes dus moet z'n kop eraf.
Herstel, PJR hád succes. In de jaren tachtig ergens.
  zaterdag 1 juli 2006 @ 14:01:40 #39
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_39421985
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 12:41 schreef Sjummie het volgende:

Het is weer het oude liedje: iemand heeft succes dus moet z'n kop eraf.
...

Get a life !! Laat die man zijn ding doen en gelukkig zijn.
BS. Je mag best boven het maaiveld uitsteken. Alleen als je dat zelf gaat lopen melden in de Telegraaf en het is 20 jaar geleden dat iemand wist wie je was dan mag je kop er van mij af.

Bram Biesterveld en Jaap Stobbe zijn minstens van het niveau van Meneer Kaktus, zoniet nog een paar treedjes hoger, maar die kennen hun plaats tenminste
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_39422579
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 13:24 schreef SunChaser het volgende:
[..]
Herstel, PJR hád succes. In de jaren tachtig ergens.
Hij had succes op tv in die tijd; nu gaat het hem zakelijk voor de wind in Thailand blijkbaar. En als je geld hebt, dan gun je je kinderen, al dan niet van jezelf, het beste. Wat zou jij doen ?

Hij wordt daar naar gevraagd door de krant, hij geeft daar eerlijjk antwoord op.

Hoezo is ie dan een blaaskaak die teert op zijn succes uit de jaren '80 ?
  zaterdag 1 juli 2006 @ 15:54:38 #41
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_39424238
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 13:03 schreef Iwan1976 het volgende:

[..]

Ze heeft in seizoen 15 van GTST een gastrol gehad als Inez, de one night stand van Dennis Tuinman.
Oeps, Ik kijk geen GTST meer
Maar het zal goed kunnen dat ik dr gezien hebt destijds
  zaterdag 1 juli 2006 @ 18:46:34 #42
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_39427991
Peter Jan is de man
★★★★★
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 18:52:05 #43
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39428128
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 18:46 schreef Dementor het volgende:
Peter Jan is de man
Bedoel je niet Jan Peter?
  zaterdag 1 juli 2006 @ 20:47:50 #44
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_39431626
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 18:52 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Bedoel je niet Jan Peter?
Die wist het beter
★★★★★
pi_39431801
(reactie op interview met Peter Jan Rens)

Mooi toch?
Tis ook nooit goed..
  zaterdag 1 juli 2006 @ 21:09:28 #46
7889 tong80
Spleenheup
pi_39432274
Ik heb die vent nooit gemogen.

Heerlijk hoe ie onderuit ging toen ie met MAVO-3 Duits even Duitsland ging veroveren.

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Frontpage zaterdag 1 juli 2006 @ 21:13:18 #47
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39432404
quote:
Op zaterdag 1 juli 2006 20:53 schreef fleur22 het volgende:
(reactie op interview met Peter Jan Rens)

Mooi toch?
Tis ook nooit goed..
quote:
Ik voel me trots als ze me ’s ochtends om half zes in hun schooluniform gedag komen zeggen. En zij waarderen dat ze niet op blote voeten naar het buurtschooltje moeten. Dan doe je toch iets goed?
pi_39444275
"En Spelende Vrouw, wat hebben wij geleerd?"

"10 dollar fucky fucky"
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
  Redactie Frontpage zondag 2 juli 2006 @ 14:05:44 #49
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39448211
quote:
Op zondag 2 juli 2006 11:08 schreef milagro het volgende:
"En Spelende Vrouw, wat hebben wij geleerd?"

"10 dollar fucky fucky"
Me love you long time
pi_39448296
quote:
Op zondag 2 juli 2006 14:05 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Me love you long time
Ik wist het wel

Maar het is idd een arrogante zak

Wat was er ook alweer met hem en Theo van Gogh?
Was Theo destijds niet bij hem langs geweest voor Novib of zoiets, en had Rens hem geld toegezegd om uiteindelijk mega af te haken door Theo heel erg te gaan ontlopen

Hoe heette dat programma ook alweer ?
[i]"you left me standing here, a long long time ago"[/i]
  zondag 2 juli 2006 @ 14:15:49 #51
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_39448403
Het klinkt als een carrière die SC ook wel zou willen.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator / Miss SHO zondag 2 juli 2006 @ 14:16:43 #52
22592 crew  Ole
pi_39448423

Maar goed, volgens mij spoort die man niet helemaal..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_39450668
Het AD had gisteren een interview met Charles Schwietert, een zelfbenoemd 'expert' op het gebied van "Thaise Schatjes". Wel toepasselijk in dit verband...
quote:
Zelf heeft Schwietert in Bangkok een prima tijd gehad. Lekker gewerkt, goed geleefd. En, groot geluk, hij bleef uit de handen van het leger nietsontziende Thaise Schatjes. Zijn geheim? ,,Ik ben al jaren heel leuk getrouwd, zat daar met mijn gezin en had mijn midlifecrisis al achter de rug.’’

Honderden Hollandse mannen gingen wel voor de bijl. Van kleine krabbelaars tot geslaagde zakenlui, stuk voor stuk werden ze stapelverliefd op lieve Thaise meisjes. Die blindmakende liefde stortte hen echter één voor één in diepe ellende. ,,Ik heb er zo veel langs zien komen,’’ vertelt Schwietert over zijn werk als directeur van de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel in Bangkok.

In Bangkok gaan liefde en zaken nooit samen

,,Ik wil een zaak beginnen, was het dan. Maar wil je daar iets opzetten, heb je altijd een Thaise partner nodig. Nou, die hadden ze wel. Dan stond daar een meisje met lange zwarte haren, dat met een schoenlepel in haar spijkerbroek was gehesen. Ik moet zeggen: dat zeg er meestal best smakelijk uit. Maar het was niks om daarmee in zaken te gaan.’’

Hij heeft ze allemaal negatief geadviseerd. ,,Je wordt letterlijk en figuurlijk door ze uitgekleed, hield ik ze voor.’’ Maar niemand luisterde. ,,Ja, maar dit meisje is écht anders, zeiden ze dan. Waarom? Ze zegt dat ze van me houdt, dat ze echt om me geeft.’’

Schwietert lacht smalend. Weet hoe de Thaise schatjes werken. Ze ruiken geld en hebben honderden trucs om die harde euro’s binnen te krijgen. De verliefde farang (buitenlander) verliest eerst zijn verstand, daarna zijn vermogen en soms zelfs zijn leven. ,,Ik heb het allemaal opgeschreven. Omdat het mooie verhalen zijn, maar ook om mensen te waarschuwen.’’ Zijn boek heet toepasselijk Thaise Schatjes.

Schwietert beschrijft de verhalen van lust, list en bedrog met volop couleur locale. Hij heeft die obscure bars zelf ook geregeld bezocht. Schwietert woonde er om de hoek, maar liet zich niet het hoofd op hol brengen door schatjes als Fon en Siripon. Die namen zijn verzonnen. Het boek is ‘gebaseerd op ware gebeurtenissen’, maar is het ook conform de waarheid?

,,Iedereen die Thailand kent, weet dat deze verhalen echt zijn,’’ zegt Schwietert. Hij wil niet bemiddelen voor een interview met een van de berooide mannen uit zijn boek. ,,Die mensen voelen er niets voor om hun ellende aan het AD te vertellen. Ze zijn een beetje gek, zeg. Bovendien: toen ik zelf indertijd opstapte als staatssecretaris, hebben sommigen iets te hard op mijn lijk staan trappen. Ik vind dat ik dat anderen niet moet aandoen.’’

http://www.ad.nl/buitenland/article437560.ece
  Redactie Frontpage zondag 2 juli 2006 @ 16:16:09 #54
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39450722
Wow, wat een toeval Koz. Lijkt me wel een boeiend boek ook.

Er komt nog een stuk achteraan trouwens
quote:
Schwietert beschrijft de verhalen van lust, list en bedrog met volop couleur locale. Hij heeft die obscure bars zelf ook geregeld bezocht. Schwietert woonde er om de hoek, maar liet zich niet het hoofd op hol brengen door schatjes als Fon en Siripon. Die namen zijn verzonnen. Het boek is ‘gebaseerd op ware gebeurtenissen’, maar is het ook conform de waarheid?

,,Iedereen die Thailand kent, weet dat deze verhalen echt zijn,’’ zegt Schwietert. Hij wil niet bemiddelen voor een interview met een van de berooide mannen uit zijn boek. ,,Die mensen voelen er niets voor om hun ellende aan het AD te vertellen. Ze zijn een beetje gek, zeg. Bovendien: toen ik zelf indertijd opstapte als staatssecretaris, hebben sommigen iets te hard op mijn lijk staan trappen. Ik vind dat ik dat anderen niet moet aandoen.’’

Aan zijn eigen avontuur in Thailand kwam vorig jaar een abrupt einde toen zijn zakenpartner Edwin van den B. werd opgepakt voor belastingfraude. Die zat elf maanden in een Thaise cel, voordat hij aan België werd uitgeleverd.

Schwietert koos na een brute huiszoeking eieren voor zijn geld. ,,Ik was brandschoon en dat is na maanden onderzoek ook gebleken. Het was beter om te vertrekken.’’ Terug in Nederland heeft hij zijn oude vak opgepakt: de journalistiek. ,,Ik schrijf boeken en artikelen. Ik schrijf voor god en iedereen.’’

Hij werkt aan een boek over de verkiezingen van 2007, maar hoopt eerst zijn Thaise Schatjes te verkopen als scenario voor een tv-serie. Ter lering en vermaak.
  zondag 2 juli 2006 @ 23:14:17 #55
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_39461523
Leuk voor hem dat het hem voor de wind gaat, maar ik heb het altijd al een aparte snuiter gevonden. Zo kan ik me herinneren dat hij eens bij zo'n tv-inzamelingsactie had gezegd een fiks te willen doneren, maar daar toen later op was teruggekomen.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  zondag 2 juli 2006 @ 23:17:11 #56
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_39461617
bij peter jan gaat bij mij altijd een beetje een soort van pedoalarm af.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  maandag 3 juli 2006 @ 01:31:47 #57
64925 kikoooooo
Kwart over partytime
pi_39464301
Ik had ook een teiltje nodig, toen ik dat interview las gister..
I feel absolutely clean inside, and there is nothing but pure euphoria. I have never felt so great. All the next day I felt like a 'citizen of the universe' rather than a citizen of the planet.
  Redactie Frontpage maandag 3 juli 2006 @ 01:47:28 #58
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_39464538
quote:
Op zondag 2 juli 2006 14:09 schreef milagro het volgende:
Wat was er ook alweer met hem en Theo van Gogh?
Was Theo destijds niet bij hem langs geweest voor Novib of zoiets, en had Rens hem geld toegezegd om uiteindelijk mega af te haken door Theo heel erg te gaan ontlopen

Hoe heette dat programma ook alweer ?
Ja geweldig, Van Gogh met een foto van een stervend kindje langs de deuren. En PJR beloofde mee te doen maar ontliep VG steeds
pi_39571494
Hij hoopt dat Sony de game over gaat nemen. Yeah Right. Ik zie het al voor me: Sony lanceert een persconferentie:

"De PS3 blijft 599, maar wordt nu wel geleverd met een game van Peter Jan Rens"
Beste lied OOIT met het woord "mieren" er in-->
http://www.youtube.com/watch?v=Drh7bVvQXjQ
  zaterdag 22 juli 2006 @ 08:06:57 #60
7889 tong80
Spleenheup
pi_40067599
Vanavond op Ned-1

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_40067615
En vandaag in de Gelderlander met een paginagroot vraaggesprek/one man show
  zaterdag 22 juli 2006 @ 08:10:41 #62
7889 tong80
Spleenheup
pi_40067619


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_40068274
ik ben dus niet de enige die gisteren kotste bij dat interview toen ik het las
pi_40068293
en daar hoort dus bij
pi_40068813
Hij staat ook al in de nieuwe VARA-gids in de rubriek Buis & Haard.
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:31:10 #66
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40068830
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:30 schreef _Floddertje_ het volgende:
Hij staat ook al in de nieuwe VARA-gids in de rubriek Buis & Haard.
Welk gezien? nederlandse of thais? Kun je m inscannen?

PJR komt idd zoals Tong zei op tv, in de serie van uitgerangeerde tv-sterren.
  zaterdag 22 juli 2006 @ 10:32:57 #67
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_40068858
kan de tt trouwens aangepast worden. ik heb namelijk ooit een film gezien waarin peter 'pinkie' jan rens in speelde en zijn bijnaam volledig waar maakte.

vandaar liever:

"...wat een zelfingenomen lulletje is het ook."
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:37:12 #68
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40068930
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:32 schreef zoalshetis het volgende:
kan de tt trouwens aangepast worden. ik heb namelijk ooit een film gezien waarin peter 'pinkie' jan rens in speelde en zijn bijnaam volledig waar maakte.
Brandende Liefde

Het leuke is dat de stem van Rens in deze film opnieuws is ingesproken door Kees Prins
  zaterdag 22 juli 2006 @ 10:37:51 #69
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_40068945
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:37 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Brandende Liefde

Het leuke is dat de stem van Rens in deze film opnieuws is ingesproken door Kees Prins
ze hadden beter een stand-in voor zijn pikkie kunnen nemen.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  zaterdag 22 juli 2006 @ 10:39:26 #70
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
  zaterdag 22 juli 2006 @ 10:40:05 #71
7889 tong80
Spleenheup
pi_40068997
Ja wegzappen dus

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:42:21 #72
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40069046
Ik wil de Wiekent Kwis weer op TV.
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:45:36 #73
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40069110
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:37 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

ze hadden beter een stand-in voor zijn pikkie kunnen nemen.
gelukkig hebben we de foto's nog

  zaterdag 22 juli 2006 @ 10:47:40 #74
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_40069147
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:45 schreef SunChaser het volgende:

[..]

gelukkig hebben we de foto's nog

[afbeelding]


drama!
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_40069154
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:31 schreef SunChaser het volgende:
Welk gezien? nederlandse of thais? Kun je m inscannen?
Je fascinatie voor die man gaat wel ver, hè? Het was overigens de VARA-gids van afgelopen week, niet de nieuwe. Time flies.  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:49:33 #76
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40069194
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:47 schreef zoalshetis het volgende:

[..]drama!
Het was wel de leukste scene in de hele film. PJR die wordt afgetrokken door MvdV omdat ie zo op haar geilt en als ie klaarkomt steekt ze ene vinger in zn kont.

Jan Wolkers

PJR had zeker gedacht dat na Turks Fruit hij ook zou doorbeken net als Rutger Hauer. Maar ja, als je stem al opnieuw wordt gedubt.
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:50:20 #77
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40069212
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:48 schreef _Floddertje_ het volgende:

[..]

Je fascinatie voor die man gaat wel ver, hè
[afbeelding]
Valt wel mee toch, jij zegt dat ie erin staat en dan wil ik t wel lezen. Logisch toch?
pi_40069254
Ik bedoel dat je blijkbaar álles wilt lezen wat die man uitkraamt.
  zaterdag 22 juli 2006 @ 10:53:04 #79
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_40069267
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:49 schreef SunChaser het volgende:

[..]

Het was wel de leukste scene in de hele film. PJR die wordt afgetrokken door MvdV omdat ie zo op haar geilt en als ie klaarkomt steekt ze ene vinger in zn kont.

Jan Wolkers
PJR had zeker gedacht dat na Turks Fruit hij ook zou doorbeken net als Rutger Hauer. Maar ja, als je stem al opnieuw wordt gedubt.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:54:45 #80
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40069300
2 opmerkelijke dingen in het VARA-stukje.

PJR: De TV is een waarheidsmachine, als je niet echt bent val je door de mand. ---> Dat was wel duidelijk met zijn Talkshow en dat ie daarna niet meer aan de bak is gekomen. Beperkt houdbaar dus

PJR: Koos Postema moet sterven in het Harnas, op de tv:
Joke: Dan moet mijnheer Kaktus ook terug op tv

----> Om dood te gaan?
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:55:27 #81
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40069316
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:52 schreef _Floddertje_ het volgende:
Ik bedoel dat je blijkbaar álles wilt lezen wat die man uitkraamt.


Ik hang aan zn lippen. Bedankt voor t inscannen trouwens
pi_40069329
You're welcome.
  Redactie Frontpage zaterdag 22 juli 2006 @ 10:56:38 #83
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_40069335
Op die foto van de VARAgids lijkt PJR wel erg op Wim de Bie.

PJR kan ook stoer en sexy kijken trouwens!

pi_40070565
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:56 schreef SunChaser het volgende:
Op die foto van de VARAgids lijkt PJR wel erg op Wim de Bie.

PJR kan ook stoer en sexy kijken trouwens!

[afbeelding]
Jeeeeeeeeeeeeez, wat is hij oud (en nog lelijker) geworden! Uhm, en hij komt nog niet een millimeter in de wijde omtrek in de buurt van Wim de Bie!
  Redactie Frontpage woensdag 9 juli 2008 @ 09:22:28 #85
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_59989519
Freefighter klaagt Peter Jan Rens aan
Media & Cultuur - door Stefan (SunChaser) op 09-07-2008 @ 09:20

Peter Jan Rens, de drukke tv-presentator die ons in de jaren negentig programma's bracht als 'Geef Nooit Op', 'De Grote Meneer Kaktus Show' en 'Doet-ie t of doet'-ie 't niet?' zit alweer een tijdje in Thailand onbekend te zijn. Maar daar gaat verandering in komen, want Rens wordt aangeklaagd door twee zakenpartners.

Inzet van het geschil is de claim van Rens dat hij talloze televisieprogramma's maakt voor de Thaise en Chinese televisie. Zakenpartner en freefighter Ron Smoorenburg heeft echter onderzoek gedaan en er blijkt niks van waar te zijn. Volgens roddelnicht Evert Santegoeds is het enige waarmee Rens zich in Thailand bezighoudt het bevredigen van zijn seksverslaving. Overigens woont Rens al een paar jaar in Thailand waar hij samenwoont met een Thaise vrouw en haar kinderen.

Ook heeft Rens nog een levenspartner in Amsterdam. In een eeder interview zei hij dat de Thaise relatie seksloos is. Waarna hij er deze breinbreker aan toevoegde:"Er is een wijze les die ik van mijn moeder leerde. Die les zegt dat eerlijkheid soms zoveel pijn doet dat het niet eerlijk is om altijd de waarheid te vertellen.”
  woensdag 9 juli 2008 @ 16:05:47 #86
127899 AnTjUh
kèk ùit he....!!
pi_59998306
'Thaise vrouw wilde Peter Jan Rens vermoorden'

AMSTERDAM - Peter Jan Rens zegt zelf een succesvolle televisiecarrière te hebben opgebouwd in Azië, maar volgens zijn voormalige zakenpartners is daar niets van waar. 'Meneer Kaktus' is door een seksverslaving in de problemen gekomen. "Iemand wilde hem laten vermoorden."

De voormalige zakenpartners Lex de Groot en Ron Smoorenburg doen in het weekblad Privé een boekje open over Rens. Zo zou geen enkel bedrijf of programma van hem in het Verre Oosten van de grond zijn gekomen en zou hij meer oog hebben gehad voor de mooie dames in de massagesalons. Peter Jan zou zelfs een seksrelatie hebben gehad met een Thaise vrouw. "Rens woonde in Bangkok samen met Wan, een opgepikt hoertje uit een massagesalon, en haar puberdochter. Hij maakte zijn Nederlandse vrouw Joke wijs dat hij medelijden met Wan had en dat hij haar financieel wilde ondersteunen." Maar De Groot en Smoorenburg weten wel beter... "Hij was smoorverliefd op haar."

Wat Peter Jan echter niet wist, is dat zijn Thaise vriendinnetje samen met haar vriend een moordcomplot tegen hem had gesmeed. "Zij wilden Rens een heleboel geld afhandig maken en hem desnoods van kant maken." De zaak kwam aan het licht toen De Groot een politie-agent inschakelde. Maar ondanks alles blijft de presentator zijn Wan trouw. "Hij heeft zelfs een eigen kamertje voor haar geregeld", aldus De Groot. "Onbegrijpelijk."

'Meneer Kaktus' wordt in het weekblad gevraagd om een reactie. "Wan is een vrouw die voor een aantal kinderen zorgt en al acht jaar bij mij woont. Joke woont bij me in Nederland. Velen kwamen spontaan van heinde en verre om te klikken dat ik een vrouw heb in Azië. Maar mijn Joke was het eerst op de hoogte en weet hoe het zit."

bron: Telegraaf wo 09 jul 2008, 12:17
BIG-BB-DGK-CBML-Bunkert?-FAN-JUNK-FREAK!!!!
What goes around comes around.
pi_59999181
Werk aan de winkel voor Peter R. de Vries...
  Redactie Frontpage woensdag 9 juli 2008 @ 16:48:30 #88
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_59999558
Nouja, PJR doet niks fout, oke hij neukt een Thai van in de 30 en heeft een vrouw thuis, maar zelfs PR de Vries gaat vreemd dus geen zaak.
  woensdag 9 juli 2008 @ 17:04:20 #89
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_60000104
De tweeeeeede ronde, de tweeeeedee rondeeeee![ Bericht 9% gewijzigd door Dementor op 09-07-2008 17:11:01 ]
★★★★★
pi_60000333
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 16:48 schreef SunChaser het volgende:
Nouja, PJR doet niks fout, oke hij neukt een Thai van in de 30 en heeft een vrouw thuis, maar zelfs PR de Vries gaat vreemd dus geen zaak.
Echt wel, heb je die zaak van dat oor in 2003 niet gevolgd dan
Peter gaat deze zaak tot op de bodem van de oceaan uitzoeken, mark my words...
  woensdag 9 juli 2008 @ 17:14:49 #91
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_60000358
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 17:13 schreef ilona-scuderia het volgende:

[..]

Echt wel, heb je die zaak van dat oor niet gevolgd dan?
Peter gaat deze zaak tot op de bodem van de oceaan uitzoeken, mark my words...
Varen Patrick, varen!
★★★★★
pi_60000456
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 17:14 schreef Dementor het volgende:

[..]

Varen Patrick, varen!


pi_60000460
Met Freefighters ruzie maken is meestal ook niet zo gezond....
  woensdag 9 juli 2008 @ 17:21:41 #94
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_60000487
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 17:19 schreef ilona-scuderia het volgende:

[..]Tja het blijft uiteindelijk een triest verhaal.
★★★★★
pi_60001225
Brr, Peter Jan Rens. Die man heeft iets heel engs. Wat iemand hierboven ook al zei, Pedo-alert.

BTW, Joran zat toch ook in Thailand? Gezellig man!
  woensdag 9 juli 2008 @ 20:07:24 #96
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_60003974
Geweldige TT!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_60004910
Vroeger toen ik een jaar of zes was ben ik eens naar een voorstelling van hem gegaan en daarin liep hij gewoon naakt over het podium, dit verklaart een hoop

  woensdag 9 juli 2008 @ 21:08:39 #98
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_60005377
Ehm wacht even hoor, ik vind het een waardeloze lul en nietsnut en hij mag rotten in de goten van Thailand, maar ik mis even de link naar pedofilie.

Hij neukt toch gewoon een volwassen hoertje, naar ik begrijp? (Hij heeft kennelijk nooit Gooische Vrouwen gekeken, want dan leg je het, als je leven je lief is, nooooit meer aan met vrouwen die Wan heten! )

En wat is er met een oor in 2003?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_60040870
quote:
Op woensdag 9 juli 2008 20:47 schreef WammesWaggel het volgende:
Vroeger toen ik een jaar of zes was ben ik eens naar een voorstelling van hem gegaan en daarin liep hij gewoon naakt over het podium, dit verklaart een hoop

Ik heb ook als 6-jarige bij een show gezeten. Liep ie met een harde plasser in z'n pyjama. Nadat ie tijdens "het gevaar" boelkloedig op mevrouw stemband had gelegen. Bah!
You won't know the facts until you've seen the fiction
  vrijdag 11 juli 2008 @ 14:38:49 #100
3288 MikeyMo
jou are een essol!
pi_60041656
quote:
Op zondag 2 juli 2006 11:08 schreef milagro het volgende:
"En Spelende Vrouw, wat hebben wij geleerd?"

"10 dollar fucky fucky"
Op vrijdag 7 november 2008 08:54 schreef santax het volgende:
[..]
Blij dat er nog mensen hier zijn waar ik me wel in herken.
U, meneer MikeyMo, bent mijn nieuwe FOK!-held _O_
  zondag 13 juli 2008 @ 23:27:22 #101
106819 Smirre
Geselli Gemelli
pi_60086363
Angela Groothuizen zal vast ook blij zijn dat hij haar naam in ere houdt....
pi_60086627
Ik zag 'm laatst een miliseconde op tv alwaar hij kort reageerde op de recente verhalen omtrent zijn persoon. Maar mijn goede god, wat een schrikbarend beeld was dat. Dat hoofd, dat háár (lang, bovenop kalend en een mislukte poging het donkerbruin te verven achter de rug), Bassie is er niks bij. Ieh.
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 11:39:58 #103
141378 Pearlbitch
Elk z'n meug zei de zeug
pi_74218264
quote:
Op zondag 13 juli 2008 23:36 schreef bluejean het volgende:
Ik zag 'm laatst een miliseconde op tv alwaar hij kort reageerde op de recente verhalen omtrent zijn persoon. Maar mijn goede god, wat een schrikbarend beeld was dat. Dat hoofd, dat háár (lang, bovenop kalend en een mislukte poging het donkerbruin te verven achter de rug), Bassie is er niks bij. Ieh.
Ik zag 'm net bij Omroep Max. Hij zag er weer normaal uit.
Is het Thaise avontuur weer voorbij ofzo?
“En als ik nou”, vroeg hij, “eens zonder met je vrij, wat dacht je dan te krijgen?”
Dan dacht ze: “Ik niet, jij!”
  vrijdag 30 oktober 2009 @ 11:53:02 #104
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_74218718
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 11:39 schreef Pearlbitch het volgende:

[..]

Ik zag 'm net bij Omroep Max. Hij zag er weer normaal uit.
Is het Thaise avontuur weer voorbij ofzo?
Ja ik zag hem gisteren ook ..hij ziet idd beter uit dan de vorige keer..
  donderdag 5 november 2009 @ 20:44:37 #105
252240 Duderella
Snobs have more fun
pi_74432953
quote:
Op vrijdag 30 oktober 2009 11:39 schreef Pearlbitch het volgende:

[..]

Ik zag 'm net bij Omroep Max. Hij zag er weer normaal uit.
Is het Thaise avontuur weer voorbij ofzo?
Och ja, die successtory van zijn faam in Thailand, waar hij pas écht creatief aan de gang kon en werd aanbeden en heel veel geld verdiende, omdat ze daar tenminste snappen hoe góed hij is en waar hij tig mensen aan het werk hield en hen echt goed behandelde en betaalde hoor! En iedereen in Nederland was gewoon jaloers op zijn talent en zijn succes in Thailand. Werkelijk waar: PJ Rens staat gelijk aan Gód in dat land! Applaus voor Zichzelf!

(Of, naar later bleek, waar hij zich in de schulden werkte en er een maitresse op na hield.)
Freudian slips: when you say one thing, but mean your mother.
pi_79355939
Beetje oud topic, maar hij is failliet nu toch? En ik geloof best dat ie een seksverslaving heeft hij graait wel naar de vreemdste plekjes tijdens de Grote Meneer Kaktus show.
  vrijdag 19 maart 2010 @ 22:13:12 #107
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_79356381
quote:
Op zaterdag 22 juli 2006 10:45 schreef SunChaser het volgende:

[..]

gelukkig hebben we de foto's nog

[ afbeelding ]
http://www.ya.com/ayuda/vermas.htm
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
  vrijdag 19 maart 2010 @ 22:16:03 #108
71480 zoalshetis
eerlijk=eerlijk
pi_79356504
quote:
Op vrijdag 19 maart 2010 22:02 schreef latexpiepbeestje het volgende:
Beetje oud topic, maar hij is failliet nu toch? En ik geloof best dat ie een seksverslaving heeft hij graait wel naar de vreemdste plekjes tijdens de Grote Meneer Kaktus show.
en dat allemaal vóór de schermen!

hij is zo klein geschapen dat zelfs een meisje van 11 niets voelt of bij doktersonderzoek niets zichtbaar is. helaas.
hoofdletters kosten teveel tijd
don't avoid pain to gain pleasure
niet iedereen is iedereen
pi_79475942
quote:
Op vrijdag 19 maart 2010 22:16 schreef zoalshetis het volgende:

[..]

en dat allemaal vóór de schermen!

hij is zo klein geschapen dat zelfs een meisje van 11 niets voelt of bij doktersonderzoek niets zichtbaar is. helaas.
Ja, vooral menneer Kweetnie krijgt regelmatig een hand in zijn broek en dan nog naar elkaar lachen en seinen van 'lekker he' En je ziet mevrouw stemband kijken van 'HUH?ging dat even snel."
Ik zal eens een video uploaden. Hij graait ook echt vaak naar zn lul, 50 cent is er niks bij.
  dinsdag 23 maart 2010 @ 05:50:38 #110
174847 WallOfStars
Open Source Intelligence
pi_79477492
kwenie
Welcome Mr. President, How can we serve you,
pi_111365078
quote:
Peter-Jan Rens schuldig aan oplichting

Peter Jan Rens wordt beschuldigd van oplichtings-praktijken. Hij zou het geld voor een benefiet voor Syrische kinderen in eigen zak hebben gestoken.

De 14-jarige Naomi organiseerde, naar eigen zeggen, dit benefietconcert en vroeg Peter Jan Rens om hulp, maar dit liep volgens haar uit op een groot fiasco.
http://www.shownieuws.tv/(...)ldig-aan-oplichting/

'Het leven is een spelletje, en soms een gemeen spelletje.' :7

Overigens geloof ik dit natuurlijk niet want dit zou mijn jeugdheld en kindervriend Meneer Kaktus niet doen.
  Forum Admin donderdag 10 mei 2012 @ 06:57:41 #112
232445 crew  Specularium
pi_111365409
Een razende pedo, die Meneer 'Haribo' Kaktus.
  donderdag 10 mei 2012 @ 08:24:43 #113
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_111366136
Echt een droevige engerd is het geworden die zijn idiote leven dus in stand probeert te houden door geld te verduisteren en fraude te plegen. En dan SMSjes sturen met inderdaad: 'Het leven is een spelletje, en soms een gemeen spelletje.'. Vond zijn gezicht op tv ook vreemd: alsof-ie met een vuist in zijn ogen was geslagen en het blauwe oog nooit goed geheeld was. Ik hoop dat-ie binnenkort ergens tegen de lamp loopt en in een Thaise cel gemikt wordt.
"He who knows best, best knows how little he knows."
Thomas Jefferson
pi_111383126
quote:
Peter Jan Rens niet blij met Shownieuws
Laatste update: 10 mei 2012 16:17 info
AMSTERDAM - Peter Jan Rens is niet blij met de uitzending van Shownieuws van woensdagavond.

In een item werd de 14-jarige zangeres Naomi Gael aan het woord gelaten, die stelt dat de presentator ervandoor is gegaan met de opbrengst van een benefietconcert dat zij mede organiseerde.
"Het item had een grote sociale impact waarvan SBS op de hoogte was", schrijft Rens op Facebook. "Ik werd daarbij betrokken en heb de redacteuren gezegd dat je een kind niet zo mag gebruiken, daar dit grote schade kan aanrichten aan het kind en het gezin."
Gael organiseerde in samenwerking met onder anderen Rens op 28 april een benefietavond in Amsterdam ten behoeve van de Rode Kruis-actie Nederland Helpt Syrië.
Volgens het meisje werd met de actie, waarbij ook artiesten als Lange Frans en Koos Alberts optraden, een paar duizend euro opgehaald. De 61-jarige presentator zou het geld in eigen zak hebben gestoken. Rens ontkent dat.
:o
Is dat zo?
  donderdag 10 mei 2012 @ 17:09:42 #115
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_111383479
Zo, maar liefst 15 abonnees op die Facebook van ´em _O-.
How the mighty :') have fallen...
You cheated on me with choreography.
  donderdag 10 mei 2012 @ 18:13:42 #116
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_111386142
Rens kwam op mij over als een man die echt flink van zijn paadje geraakt. Zijn reactie leek op die van een in het nauw gedreven junkie of zo. En dan die moeder van dat meisje tussen neus en lippen door ervan betichten psychische problemen te hebben. Als hij het zo goed met dat kind voorheeft, houdt hij dit, als mediaprofessional, toch voor zich?

Rare blik ook in zijn ogen en van die vreemde wallen waar SEMTEX ook al aan refereerde. Zou hij aan de drank zijn? Het is in elk geval een sneue vent. Ergens na Kaktus is het flink misgegaan in zijn bovenkamer. Toen dat gedoe in Thailand er nog bij kwam (waar hij bovendien wellus-nietus-wellus een andere vrouw onderhield) werd helemaal duidelijk wat een triest stuk vreten hij is.
Het zou me net iets te toevallig zijn als meneer nu daadwerkelijk het grote slachtoffer is, voor wie hij zich houdt.

Heeft iemand trouwens een idee of zijn vrouw echt J. Bos heet? Op wier rekening de organisatie (? Die man die telefonisch zijn relaas deed) geld moest overmaken om de rekeningen te kunnen betalen?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_111517356
Volgens mij houdt hij zich nu ook bezig met een piramidespel als ik zijn site zo eens bekijk. Alleen trappen er maar weinig mensen in.
  maandag 22 oktober 2012 @ 18:37:17 #119
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_118292117
Klassiek topic maar ook ík wil mijn Prik van de Kaktus bijdragen:

quote:
Johan Vlemmix zet ‘oplichter’ Peter Jan Rens in bij verkiezingen
Showvandaag.nl, 20 augustus 2012

Johan Vlemmix heeft Peter Jan Rens aangetrokken om de verkiezingsfilmpjes voor de Partij van de Toekomst te maken. Koningshuisgek Johan doet al enkele jaren een poging om in de tweede kamer te komen met een politieke partij. De keuze van Vlemmix voor Peter Jan is opmerkelijk, de oud presentator is de laatste jaren vooral in het nieuws vanwege faillissementen en vermeende oplichting.

Peter Jan Rens was in de jaren ’80 en ’90 TV presentator voor de Vara en RTL. Vlemmix is bekend van zijn deelnames aan ‘Te Land, ter zee en in de lucht’ een aantal liedjes en zijn liefde voor het koningshuis. In het onsamenhangende filmpje proberen de twee BN’ers uit te leggen hoe het land er zou uitzien als de gulden weer zou worden ingevoerd.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_118323607
ah nee wat doet meneer kaktus toch allemaal :'( :'( Daar gaat mijn jeugdsentiment
pi_118488231
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2006 08:17 schreef SunChaser het volgende:

[..]

De manier waarop hij zichzelf de hemel inprijst alsof hij fucking moeder theresa is. Deze verlopen tv-ster met zn nieuwe gezin, die hij status geeft en naar dure scholen stuurt. Wat hij doet met zn Nederlandse en Thaise vrouw boeit me niet, wel dat vervelende toontje alsof hij een Westerse god is.
Ah gossie. :{ Hier komt de typische nederlandse jaloezie factor weer om de hoek kijken wanneer iemand het waagt iets te gepassioneerd over zijn doen en laten buiten Nederland te vertellen en die niet in de 9 tot 5 levensmentaliteit van de gemiddelde nederlander valt. |:(

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-10-2012 07:14:29 ]
  Moderator / Peetvader zaterdag 27 oktober 2012 @ 12:15:12 #122
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_118491985
quote:
15s.gif Op zaterdag 27 oktober 2012 07:05 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Ah gossie. :{ Hier komt de typische nederlandse jaloezie factor weer om de hoek kijken wanneer iemand het waagt iets te gepassioneerd over zijn doen en laten buiten Nederland te vertellen en die niet in de 9 tot 5 levensmentaliteit van de gemiddelde nederlander valt. |:(
Is een post van 6 jaar geleden. :')
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_118526209
Mijn prik van de week
ALKMAAR - Het idee was veelbelovend. De uitvoering verliep minder gladjes. De nasleep is lang en de kas inmiddels leeg. Ziedaar in een notendop de opkomst en ondergang van de stichting Pepernotencode van ’Meneer Kaktus’ (Peter Jan Rens).
Alkmaar zou het Sinterklaascentrum van Nederland moeten worden. Met als jaarlijks middelpunt een tent die een week lang op het Canadaplein stond. Sinterklaas moest er dagelijks rondlopen, net als meneer Kaktus met zijn assistenten mevrouw Stemband en Kweeniet. Door het centrum zou een treintje rijden met daarop zwarte pieten en cadeautjes. Scholen zouden worden benaderd en uit de kluiten gewassen pepernoten met daarop een code zouden goed zijn voor een – gesponsorde – prijzenregen.
Jaap van Roemburg (centrummanager namens de middenstand) en Lieke van Danenburg van Stichting Promotie Alkmaar (SPA) namen de organisatie op zich. De Rabobank was een van de hoofdsponsoren. En de gemeente betaalde de pepernoten.
En nu, ruim anderhalf jaar later, zitten ze met een nare nasmaak. Want er liggen nog steeds allerlei onbetaalde rekeningen bij de stichting Pepernotencode. En meneer Kaktus is foetsie. Recent kregen de schuldeisers een briefje van hem. De tekst: ,,Stichting Pepernotencode heeft ruim anderhalf jaar op alle mogelijke manieren getracht fondsen te werven. Met het schaamrood op de kaken is het bestuur daar niet in geslaagd. Daarom is besloten dat de stichting geen bestaansrecht meer heeft (…) en kan er helaas geen betaling meer worden verricht.’’
Meneer Kaktus en zijn zakenpartner Johanna Bos reageren niet op verzoeken om contact op te nemen.
Dan maar even vragen of Lieke van Danenburg van Stichting Promotie Alkmaar in haar geheugen wil graven. ,,Weet je wat het is met Peter Jan Rens? Hij is enthousiast en kan zijn ideeën ontzettend goed brengen. Hij gelooft er zelf ook in. Daardoor krijgt hij iedereen mee. Ons dus ook. Maar toen het eenmaal zover was ging het heel rommelig, er werden beloften gedaan die niet werden waargemaakt. Voorbeeld: er zouden landelijke kranten en tv-programma’s langskomen, goed voor promotie van de stad. Maar die hebben we nooit gezien. Toen ging ik denken: wat is dit voor zooi?’’
Hell To The Liars
pi_118541262
En toch zegt mij iets dat vroeg of laat Peter Jan Rens weer opduikt(ergens in het buitenland) met opnieuw een enthousiast verhaal. :{

Weet je wat ik ook raar vind: TV programma's zoals RADAR of John vd Heuvel die zich inzetten voor de gewone man die gedupeerd is, waarom die niet actie ondernemen en achter Peter Jan Rens aangaan. Uitgelezen moment, of speelt er meer mee als in: " oud tv collega's achtervolg je niet " O-)
pi_118581443
en toch was Peter Jan een aller aardige knul in 1975.. Hij was toen mijn fysiotherapeut een jaar lang in het verpleegtehuis waar ik lag. Hoop lol gehad en niets geen kapsones ofzo... Maar ja, een mens kan veranderen.. jammer..
pi_119058036
quote:
15s.gif Op zondag 28 oktober 2012 16:28 schreef Iwanius het volgende:
En toch zegt mij iets dat vroeg of laat Peter Jan Rens weer opduikt(ergens in het buitenland) met opnieuw een enthousiast verhaal. :{
Ja hoor, Peter Jan Rens probeert weer eens mensen op te lichten met een nieuw project, dit keer met een nieuwe televisiezender genaamd 'Holiday Talent Channel' in Tenerife(!):

http://www.facebook.com/HolidayTalentChannel

Van de site:

Holiday Talent Channel: Media power of stars and brands.
By P.J. Rens.

Those who want to become a professional artist all over the world meet in the MdiaCfé. The Holiday Talent Channel 'talent hosts' produce a daily program of TV shows, concerts, infotainment and entertainment that will be broadcasted the next day all over Europe.
Imagine you are a good singer but still can't make a living out
of it. Try to get an invitation to combine a holiday on Tenerife with a number of performances in the MdiaCfé. The 'talent hosts' in the MdiaCfé will try to realise your new career with a help of the brands. We know that if you are on a relaxt holiday with your loved ones, you can work at the best on your act. Not only singers are invited, but all performing artists, like dancers, TV hosts, cooks, jugglers, stand-up comedians, bands, circusartists; everybody with an act on set and stage. The MdiaCfé talent team advices you and produces the performance and act to make you an artist. Our 'talent hosts', supported bij the brands and sponsers, take talented people by the hand to create a star... We media you, that's what we are making TV for.....
We 'media' you!
How does it work? Look at the Holiday Talent Channel. You see all our 'talent hosts' at work and perform. Choose your favorite 'talent host' and brand. Email what you want and what's your act. If the 'talent host' likes it, he will invite you for a holiday on Tenerife and put your act in the TV shows of Holiday Talent Channel.
We take care!
If you are good and if you, after one 'talent holiday treatment', really want to go on with your act... you can become a 'talent host' too. For your own career and to help the talents who choose you. We keep on guiding you and your talents and show you at your best at Holiday Talent Channel.
The brands and sponsors
Every brand and sponsor in the MdiaCfé is chosen by a lot of talents who are attracted by the brand's 'talent hosts'. The brands and sponsors support the carreers of the talents. And the talents give the brands the credits for their right choice by being a star...


:{w ......

Peter Jan Rens weet van geen ophouden en gebruikt zijn naam om mensen geld afhandig te maken, iets wat al vaak is voorgekomen. Rens zou niet misstaan in een item van het programma 'Opgelicht'.
  zaterdag 10 november 2012 @ 20:40:03 #127
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_119064799
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 november 2012 17:24 schreef Misty_eyes het volgende:

[..]

Peter Jan Rens weet van geen ophouden en gebruikt zijn naam om mensen geld afhandig te maken, iets wat al vaak is voorgekomen. Rens zou niet misstaan in een item van het programma 'Opgelicht'.
Geef nooit op?
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  woensdag 28 november 2012 @ 11:54:28 #128
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_119705421
Voor als jullie vanavond niks te doen hebben:

In ‘Wegwaaiende gedachten’ heeft Peter Jan Rens vier mensen uitgenodigd aan boord van het zeiljacht La Bohème. Op het eerste gezicht zie je niets bijzonders aan Rob (73 jaar), Tilly (63 jaar), Ed (82 jaar) en Han (71 jaar). Vier mensen op leeftijd, vrolijk in gesprek. Toch hebben zij een belangrijk ding gemeen: zij lijden allen aan dementie. In gesprek met Peter Jan vertellen zij over de dingen die zij nog kunnen en die ze leuk vinden, maar ook over de dingen die niet meer lukken en over hun ‘wegwaaiende gedachten’.

Aansluitend gaan gespreksleider Marlien Keune en Anneke van Overmeeren, casemanager dementie in stadsdeel West, hierover in gesprek met de bezoekers.

Een Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden, hulpverleners en andere belangstellenden. De bijeenkomsten beginnen met een interview met een (ervarings)deskundige of met de vertoning van een dvd. Er is ruim gelegenheid voor het stellen van vragen en het onderling uitwisselen van ervaringen. Elke vierde woensdag van de maand vindt een café-avond plaats in Amsterdam West.

Wij nodigen u van harte uit deze avond bij te wonen. De bijeenkomst vind plaats in het restaurant van het Huis van de Buurt de Klinker.

Vanaf 19.00 uur bent u welkom voor een kop koffie of thee. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur.

Locatie
Huis van de Buurt de Klinker
Borgerstraat 45
1053 PB Amsterdam

Meer informatie
De toegang is gratis en u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Voor meer informatie over het Alzheimer Café West kunt u contact opnemen met Wijkpost Oud-West (onderdeel van Combiwel) op werkdagen tussen 9.00 – 10.30 uur op
T 020 – 683 85 42.

Vervoer nodig?
Heeft u vervoer nodig van of naar het Alzheimer Café? Ook hierover contact opnemen met Wijkpost Oud-West op werkdagen tussen 9.00 – 10.30 uur op T 020 – 683 85 42.

Organisatie
Het Alzheimer Café Amsterdam West is een samenwerking tussen Combiwel, Osiragroep, Centram en Alzheimer Nederland afdeling Amsterdam.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator woensdag 28 november 2012 @ 11:56:01 #129
9859 crew  Karina
Woman
pi_119705470
Bij mijn huisarts hangt altijd een pamflet van die bijeenkomsten. Ik dacht al: die tekst komt me bekend voor. En nee ik heb niks te doen, maar nee, ik ga er ook niet naar toe.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_119705528
quote:
Een Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie
Ben je nog naar de kroeg geweest gisteren?

- Niet dat ik weet :')
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_123146116
quote:
Peter Jan Rens en vriendin al jaar uit elkaar

Peter Jan Rens heeft geruchten bevestigd dat hij en zijn vriendin Joke niet meer bij elkaar zijn.

De presentator en producent bevestigde de geruchten tegenover Showbis.net. Dat hij inmiddels de liefde zou hebben gevonden bij een 19-jarige vrouw, is volgens hem echter onzin.

"Het klopt dat Joke en ik na een relatie van 40 jaar uit elkaar zijn", vertelt Rens. "Dat is alweer een jaar geleden, maar uiteraard heb ik dat niet van de daken lopen schreeuwen."

De producent ontkent dat hij een relatie heeft met de 19-jarige Virginia uit Tiel. Het blad Privé schreef onlangs dat hij haar op Tenerife, waar hij sinds vorig jaar woont, ten huwelijk zou hebben gevraagd.

Zij is volgens hem echter de directeur van zijn televisiezender Holiday Talent Channel op het eiland en 'meer niet'.

Oplichting

Rens werkte eerder als televisieproducent in Thailand. Ook daar had hij volgens de geruchten een lokale scharrel, iets wat hij altijd heeft ontkend. Hij moest het land verlaten nadat hij werd beschuldigd van oplichting. In Nederland werd Rens al meerdere keren failliet verklaard.

Vorig jaar werd hij opnieuw van oplichting beschuldigd. Rens zou toen een paar duizend euro van een liefdadigheidsevenement voor Syrië in zijn eigen zak hebben gestoken, iets dat hij zelf ontkent.
http://www.nu.nl/achterkl(...)-al-jaar-elkaar.html

_O- :')
  donderdag 21 februari 2013 @ 00:49:03 #132
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123146235
Hoe kan zo'n man nou opeens weer op Tenerife wonen?

Ik denk dat ik me ook maar eens failliet moet laten verklaren.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_123146604
Virginia ;(
  donderdag 21 februari 2013 @ 01:44:55 #134
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123147991
Directeur Virginia voor jou hè?
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Peetvader donderdag 21 februari 2013 @ 01:46:52 #135
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_123148046
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2013 00:49 schreef Duderinnetje het volgende:
Hoe kan zo'n man nou opeens weer op Tenerife wonen?
Zo moeilijk is dat niet hoor.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  donderdag 21 februari 2013 @ 01:47:29 #136
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123148060
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2013 01:46 schreef static het volgende:

[..]

Zo moeilijk is dat niet hoor.
Enlighten me.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Peetvader donderdag 21 februari 2013 @ 01:51:10 #137
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_123148147
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2013 01:47 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Enlighten me.
1) je maakt een plan
2) je kijkt naar een apartement/huis
3) je koopt een ticket'
4) je neemt het vliegtuig (of je rijdt)
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator donderdag 21 februari 2013 @ 07:36:18 #138
9859 crew  Karina
Woman
pi_123149631

Het gelukkige paar :')

En zijn ex wordt even flink genaaid:
quote:
Door het vertrek van Rens zit Joke Bos, met wie hij 40 jaar samen was en dochter Lutein (33) heeft, aan de grond. Door toedoen van Peter Jan zal Joke vermoedelijk in de schuldsanering terechtkomen, terwijl Rens feestviert op Tenerife met zijn 44-jaar jongere geliefde, de Tielse Virginia.

Rens heeft zijn jonge vriendin inmiddels ten huwelijk gevraagd in Café Amsterdam Tenerife. Eigenaar Pim Arrakis zag het voor zijn ogen gebeuren. “Hij ging echt op zijn knieën om Virginia, een lief meisje, ten huwelijk te vragen. Eigenlijk is hij een groot kind dat constant aandacht nodig heeft, maar Virginia vindt het allemaal prachtig.”

De liefdesbreuk met Joke Bos komt na een relatie van tientallen jaren, waarin zij overigens nooit getrouwd waren. Het gevolg daarvan is dat Joke nu op 57-jarige leeftijd alleen achterblijft zonder dat ze recht heeft op alimentatie.

En daar blijft het niet bij, want door te vertrekken, zo schrijft weekblad Weekend, heeft Peter Jan haar in een financiële afgrond geduwd. Ze blijft nu alleen achter met een vermoedelijke schuld van maar liefst 1 miljoen euro.
Bron
Wat een lul die Jan Peter :r
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Moderator / Miss SHO donderdag 21 februari 2013 @ 08:33:05 #139
22592 crew  Ole
pi_123150032
Ik vind het maar een eng mannetje :X
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO donderdag 21 februari 2013 @ 08:34:03 #140
22592 crew  Ole
pi_123150045
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2013 01:51 schreef static het volgende:

[..]

1) je maakt een plan
2) je kijkt naar een apartement/huis
3) je koopt een ticket'
4) je neemt het vliegtuig (of je rijdt)
da's best knap hoor, naar een eiland!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator donderdag 21 februari 2013 @ 08:34:07 #141
9859 crew  Karina
Woman
pi_123150047
Sinds de Hariboreclame waarin hij rondspringt in dat vieze pakje vind ik hem al een creep.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Moderator / Miss SHO donderdag 21 februari 2013 @ 08:37:23 #142
22592 crew  Ole
pi_123150100
quote:
99s.gif Op donderdag 21 februari 2013 08:34 schreef Karina het volgende:
Sinds de Hariboreclame waarin hij rondspringt in dat vieze pakje vind ik hem al een creep.
Toen pas? :X Ik had het al minstens met Brandende Liefde
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_123150102
En zijn haar groeit raar uit zijn hoofd met kruinen.
  Moderator donderdag 21 februari 2013 @ 08:38:05 #144
9859 crew  Karina
Woman
pi_123150113
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2013 08:37 schreef Ole het volgende:

[..]

Toen pas? :X Ik had het al minstens met Brandende Liefde
Oh die heb ik nooit gezien.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 21 februari 2013 @ 09:03:28 #145
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_123150500
Dit lijkt me nou echt zo'n gozer met lijken in zijn tuin. Brrrr.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 21 februari 2013 @ 09:13:37 #146
9859 crew  Karina
Woman
pi_123150644

:r

Zo ontzettend onsmakelijk.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Moderator / Miss SHO donderdag 21 februari 2013 @ 09:44:00 #147
22592 crew  Ole
pi_123151182
quote:
99s.gif Op donderdag 21 februari 2013 08:38 schreef Karina het volgende:

[..]

Oh die heb ik nooit gezien.
Hij was vorige week nog op tv. Maar geen aanrader hoor!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_123151213
quote:
1s.gif Op donderdag 21 februari 2013 09:44 schreef Ole het volgende:

[..]

Hij was vorige week nog op tv. Maar geen aanrader hoor!
Nee idd. *ril.
sommige dingen krijg je nooit meer uit je hoofd daarna.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  donderdag 21 februari 2013 @ 11:37:17 #149
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123154425
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2013 01:51 schreef static het volgende:

[..]

1) je maakt een plan
2) je kijkt naar een apartement/huis
3) je koopt een ticket'
4) je neemt het vliegtuig (of je rijdt)
Jezus static, ik ben gekke henkie niet.

Maar ik zal het even voor je uitleggen: Wat me verbaast is dat deze man na oplichtingszaken en faillissementen kennelijk voldoende in de slappe was zit om zich her en der ter wereld te vestigen, zowel privé als zakelijk.

Als ik aan de grond zou zitten, zou ik mij waarschijnlijk geen appartementje en directrice Virginia op Tenerife kunnen permitteren.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_123165544
quote:
99s.gif Op donderdag 21 februari 2013 09:13 schreef Karina het volgende:
[ afbeelding ]
:r

Zo ontzettend onsmakelijk.
Hij lijkt me wel het type dat z'n lul door zo'n Haribo kersen-snoepje steekt om het eraf te laten zabbelen door zo'n Thais kinderhoertje.
pi_123167589
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2013 16:30 schreef karton2 het volgende:

[..]

Hij lijkt me wel het type dat z'n lul door zo'n Haribo kersen-snoepje steekt om het eraf te laten zabbelen door zo'n Thais kinderhoertje.
Of door zo'n dropsleutel.
  maandag 25 februari 2013 @ 23:01:52 #152
196342 Eg_Wel
Ik Hoop Dat Ik Stoor
pi_123350305
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2013 16:30 schreef karton2 het volgende:

[..]

Hij lijkt me wel het type dat z'n lul door zo'n Haribo kersen-snoepje steekt om het eraf te laten zabbelen door zo'n Thais kinderhoertje.
En als die afgedaan hebben.. Is er altijd nog..
Virginia uit Tiel als directeur om weer een nieuwe "omroep" te starten.. Zou dat meisje nou ook hoofdelijk aansprakelijk zijn voor de schulden als die boel natuurlijk ook weer omvalt straks?
-- I guess it stands that If we believe absurdities, we shall commit atrocities.
pi_123354605
Ja.. want het leven is een spelletje, en soms een gemeen spelletje. Groeten van Rens1.
  dinsdag 26 februari 2013 @ 02:04:11 #154
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_123355471
met een schuld van een miljoen kom je misschien niet eens in de sanering. dat betekent persoonlijk faillissment voor Joke. in- en intriest :'(
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
  Moderator woensdag 27 februari 2013 @ 08:47:50 #155
9859 crew  Karina
Woman
pi_123398854
Peter Jan Rens’ leven in puin
Er lijkt weinig meer over van het vroegere, geordende leven van Peter Jan Rens. Nadat bekend werd dat hij er – naast zijn vrouw Joke en dochter Lutein (nu 35) – een gezin in Thailand op nahield, blijkt nu ook de politie geïnteresseerd in ’Meneer Kaktus’...

Er blijkt een meldpunt te zijn opgericht, waar vermeende oplichtingspraktijken van Peter Jan Rens kunnen worden gemeld.

Dat en meer onthult Weekblad Privé, waarin alles over de grote chaos in het leven van Peter Jan Rens is te lezen.
Bron

Beetje weinig info maar later is er vast meer te vinden en wie weet staat straks Alberto Stegeman bij Peter Jan op de stoep.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_123398937
Ik wacht geduldig op een boek van de Spelende Vrouw en Kweetniet waarin ze alle dirt uit de doeken doen.
If I had known it was harmless, I would have killed it myself.
pi_123401845
Oud-presentator Peter Jan Rens wordt verdacht van afpersing, oplichting en het niet opvolgen politiebevelen. Over dit laatste wordt op het Meldpunt Peter Jan Rens geen melding gemaakt. Er zou inmiddels een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd zijn door Interpol, aangezien Rens het merendeel van zijn tijd in Thailand door zou brengen en hij zich ook daar in zou laten met duistere vastgoedprojectjes. De problemen rondom de komiek spelen al geruime tijd, waarbij zijn leven in 2004 onder het vergrootglas kwam te liggen door een buitenechtelijke affaire in Thailand. Rens zou al geruime tijd het 5-koppig gezin onderhouden van zijn geheime maîtresse.


Peter Jan Rens goochelt graag met centjes, úw centjes

Belastingschuld en criminaliteit
Inmiddels is ook de Nederlandse belastingdienst wederom geïnteresseerd geraakt in Rens. In 2008 schikte Rens nog in een jaren slepend, fiscaal conflict. Er zou inmiddels wederom sprake zijn van een belastingschuld, die volgens ingewijden 'in de tonnen' zou lopen. Ook zou Rens er een schaduwboekhouding op nahouden met vastgoedprojectjes op naam van zijn vriend Steven van Dijk. Zo zou Rens buiten het zicht blijven van 'lastige schuldeisers', waaronder de Rabobank, die hem jarenlang leningen verschaften om mediabedrijfjes op te zetten. Inmiddels heeft Van Dijk aangifte gedaan bij de politie, waarvan de inhoud tot op heden nog niet bekend gemaakt is.
Inmiddels zijn alle bedrijfjes van Rens failliet, zit hij met tonnen aan schulden en een immense juridische warboel. Ook Rens' gezin in Amsterdam zou hem inmiddels hebben laten vallen, evenals zijn surrogaatfamilie in Thailand.
Bron: Telehaatzaaiii & Meldpunt Meneer Kaktus
  Moderator / Peetvader woensdag 27 februari 2013 @ 10:53:35 #158
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_123402086
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
  Moderator woensdag 27 februari 2013 @ 10:55:00 #159
9859 crew  Karina
Woman
pi_123402124
Ik zag net al in een ander topic (wat ongetwijfeld hier zal verschijnen) dat Petertje best een boefje is.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_123402286
quote:
Tja, ik vind het nieuwstechnisch toch een andere artikelsetting.
  woensdag 27 februari 2013 @ 11:22:03 #161
396818 CherryOnTop
of whipped cream
pi_123403053
Geef nooit op!
  woensdag 27 februari 2013 @ 12:49:06 #162
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123406179
quote:
99s.gif Op woensdag 27 februari 2013 10:55 schreef Karina het volgende:
Ik zag net al in een ander topic (wat ongetwijfeld hier zal verschijnen) dat Petertje best een boefje is.
Linkje?
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator woensdag 27 februari 2013 @ 12:54:27 #163
9859 crew  Karina
Woman
pi_123406355
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_123406443
Ik ken hem natuurlijk niet, maar heb bij dit soort uitspattingen altijd het idee dat er wellicht een psychische stoornis aan het gedrag ten gronslag ligt..Vraag me echt af wat er met PJR aan de hand is.
  woensdag 27 februari 2013 @ 22:51:58 #165
196342 Eg_Wel
Ik Hoop Dat Ik Stoor
pi_123435060
Iets manisch lijkt hij wel te hebben iig :)
-- I guess it stands that If we believe absurdities, we shall commit atrocities.
  woensdag 27 februari 2013 @ 22:59:11 #166
255257 Flow3r
Forever in my life O(+>
  Moderator / Peetvader woensdag 27 februari 2013 @ 22:59:51 #167
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_123435619
quote:
1s.gif Op woensdag 27 februari 2013 12:49 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Linkje?
Dat is dit topic geworden. :)
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_123435678
Opnieuw vraag ik me af waar "Sjabbes" zijn info vandaan haalt, met zijn Interpol. :{
Verzint hij dat nou allemaal zelf dan?
  woensdag 27 februari 2013 @ 23:19:46 #169
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_123436843
quote:
0s.gif Op donderdag 21 februari 2013 09:03 schreef Mani89 het volgende:
Dit lijkt me nou echt zo'n gozer met lijken in zijn tuin. Brrrr.
Dat is nu ook het probleem van z'n ex....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_123437333
Een vriendin van 19, hij is 63 :D
  donderdag 28 februari 2013 @ 00:01:27 #171
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123439078
quote:
0s.gif Op woensdag 27 februari 2013 22:59 schreef static het volgende:

[..]

Dat is dit topic geworden. :)
^O^
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 28 februari 2013 @ 00:13:12 #172
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_123439651
quote:
0s.gif Op woensdag 27 februari 2013 23:28 schreef Aldo-MC het volgende:
Een vriendin van 19, hij is 63 :D
Dat je met een man scharrelt die je opa had kunnen zijn vind ik al lastig te begrijpen, maar hij heeft ook nog eens en geen geld, en hij is niet Sean Connery.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 28 februari 2013 @ 00:42:13 #173
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123440748
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 00:13 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat je met een man scharrelt die je opa had kunnen zijn vind ik al lastig te begrijpen, maar hij heeft ook nog eens en geen geld, en hij is niet Sean Connery.
Ik vermoed dat hij zich gedraagt alsof hij een boel geld heeft en het meisje een glanzende carrière tegemoet gaat in zij bedrijf. Vast een gladde prater.
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Peetvader donderdag 28 februari 2013 @ 01:13:14 #174
15080 crew  static
03.09.2006 - 11:35
pi_123441631
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 00:13 schreef Leandra het volgende:
Sean Connery.
De ex van een ex van mijn moeder (complicated, don't ask :') ) heeft me wel eens verteld dat Sean een enorme klootzak is.
Yvonne riep ergens: [b]Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.[/b]
pi_123441675
quote:
1s.gif Op donderdag 28 februari 2013 00:42 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ik vermoed dat hij zich gedraagt alsof hij een boel geld heeft en het meisje een glanzende carrière tegemoet gaat in zij bedrijf. Vast een gladde prater.
Het was volgens Boulevard een of ander zigeneunersletje die al wat mensen gewaarschuwd had vooral NIET op zoek te gaan naar PJR anders kenden ze de kampbewoners nog niet.
Ben je 63 en een glansrijke mediacarrière eindig je zo :')
  donderdag 28 februari 2013 @ 01:28:27 #176
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123441833
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 01:15 schreef Aldo-MC het volgende:

[..]

Het was volgens Boulevard een of ander zigeneunersletje die al wat mensen gewaarschuwd had vooral NIET op zoek te gaan naar PJR anders kenden ze de kampbewoners nog niet.
Ben je 63 en een glansrijke mediacarrière eindig je zo :')
Nou, die hebben elkaar dan wel gevonden! :D
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator donderdag 28 februari 2013 @ 07:47:18 #177
9859 crew  Karina
Woman
pi_123443450
Peter weet van niks, politieonderzoek :?

Peter Jan Rens maakt zich niet druk om beschuldigingen
Peter Jan Rens zegt niets te weten over een politieonderzoek vanwege meerdere aangiftes van oplichting.

"Ik weet helemaal niets van een onderzoek van de Amsterdamse politie naar aanleiding van aangiftes die tegen mij zijn gedaan. Ook weet ik er niets van dat zij een goed gesprek met mij willen hebben. Ik ben tot op dit moment niet door de politie gebeld of heb ik een brief ontvangen dat ik me bij het politiebureau moet komen melden", zegt Peter Jan tegen website Showbis.net.

Hij heeft zich voorgenomen zich niet druk te maken om de beschuldigigen aan zijn adres. "Waar ben ik al niet van beschuldigd? Ik voel me zo langzamerhand net Eichmann op wie na de oorlog een klopjacht was begonnen. De hele dag komen er mensen naar mij toe die hun duim opsteken en zeggen: 'Ach,maak je niet druk om al die onzin'. En zo is het maar net."
Bron
:') die vergelijking ook
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 28 februari 2013 @ 08:04:27 #178
14505 OProg
A Life in Music
pi_123443591
Als belastingontduiking geen probleem is is eventueel grootheidswaanzin dat wel. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 28 februari 2013 @ 08:53:18 #179
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_123444172
PJR is een pathologische leugenaar.
"He who knows best, best knows how little he knows."
Thomas Jefferson
  donderdag 28 februari 2013 @ 08:59:08 #180
375161 Pulver
vlaflip met slagroom
pi_123444260
quote:
99s.gif Op donderdag 28 februari 2013 07:47 schreef Karina het volgende:
Peter weet van niks, politieonderzoek :?

Peter Jan Rens maakt zich niet druk om beschuldigingen
Peter Jan Rens zegt niets te weten over een politieonderzoek vanwege meerdere aangiftes van oplichting.

"Ik weet helemaal niets van een onderzoek van de Amsterdamse politie naar aanleiding van aangiftes die tegen mij zijn gedaan. Ook weet ik er niets van dat zij een goed gesprek met mij willen hebben. Ik ben tot op dit moment niet door de politie gebeld of heb ik een brief ontvangen dat ik me bij het politiebureau moet komen melden", zegt Peter Jan tegen website Showbis.net.

Hij heeft zich voorgenomen zich niet druk te maken om de beschuldigigen aan zijn adres. "Waar ben ik al niet van beschuldigd? Ik voel me zo langzamerhand net Eichmann op wie na de oorlog een klopjacht was begonnen. De hele dag komen er mensen naar mij toe die hun duim opsteken en zeggen: 'Ach,maak je niet druk om al die onzin'. En zo is het maar net."
Bron
:') die vergelijking ook
De Privé is natuurlijk wel de meest betrouwbare bron die je kan hebben.
Op mijn buurvrouw na, die altijd met d'r tieten uit het raam hangt en de hele straat in de piegem heeft.
EEN EGOÏST IS IEMAND DIE NIET AAN MIJ DENKT!
pi_123444708
Zigeunermeisjes trouwen jong en gaan dan al rap werpen, gaat Peter Jan Rens een beetje Rob de Nijs achterna?
pi_123446273
quote:
0s.gif Op woensdag 27 februari 2013 23:28 schreef Aldo-MC het volgende:
Een vriendin van 19, hij is 63 :D
ik ben de laatste die problemen maakt over leeftijdsverschil - maar dit is zelfs mij teveel :@
just give a second thought
what if we don't get caught...
pi_123446324
Dit is haar, Virginia (19)Hij heeft haar ook ten huwelijk gevraagd :X
  Moderator donderdag 28 februari 2013 @ 10:19:00 #184
9859 crew  Karina
Woman
pi_123446326
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 10:17 schreef Apotheose het volgende:

[..]

ik ben de laatste die problemen maakt over leeftijdsverschil - maar dit is zelfs mij teveel :@
Dat is gewoon vies, bah bah bah. Ik zie mezelf al met een gozer van 19 :')
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 28 februari 2013 @ 10:29:54 #185
14505 OProg
A Life in Music
pi_123446703
Ik wilde zeggen dat deze misschien een vadercomplex heeft maar het is eerder een opacomplex. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 28 februari 2013 @ 10:35:21 #186
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_123446883
quote:
99s.gif Op donderdag 28 februari 2013 10:19 schreef Karina het volgende:

[..]

Dat is gewoon vies, bah bah bah. Ik zie mezelf al met een gozer van 19 :')
Dat, en als je dan zelf geen kinderen hebt dan kan ik me voorstellen dat die grenzen wat anders liggen dan wanneer je zelf wel een kind hebt, maar darn, zijn eigen dochter is zelfs stukken ouder dan zij.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 28 februari 2013 @ 11:14:34 #187
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_123448166
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 08:59 schreef Pulver het volgende:

Op mijn buurvrouw na, die altijd met d'r tieten uit het raam hangt en de hele straat in de piegem heeft.
.
"He who knows best, best knows how little he knows."
Thomas Jefferson
pi_123451726
weer iemand die op jonge meisjes valt en iemand die als 19 jarige op 60+ valt:

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)nt-Eastwood-19.dhtml

:+
just give a second thought
what if we don't get caught...
  Moderator donderdag 28 februari 2013 @ 13:01:17 #189
9859 crew  Karina
Woman
pi_123451919
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 12:56 schreef Apotheose het volgende:
weer iemand die op jonge meisjes valt en iemand die als 19 jarige op 60+ valt:

http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)nt-Eastwood-19.dhtml

:+
Knappe kerel :')
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 28 februari 2013 @ 13:03:41 #190
14505 OProg
A Life in Music
pi_123452023
quote:
99s.gif Op donderdag 28 februari 2013 13:01 schreef Karina het volgende:

[..]

Knappe kerel :')
Hij moet toch wel iets van uitstraling hebben zou je zeggen :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator donderdag 28 februari 2013 @ 13:04:34 #191
9859 crew  Karina
Woman
pi_123452055
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 13:03 schreef OProg het volgende:

[..]

Hij moet toch wel iets van uitstraling hebben zou je zeggen :')
Waarschijnlijk zie je dat niet op de foto :')
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 28 februari 2013 @ 13:08:55 #192
14505 OProg
A Life in Music
pi_123452217
quote:
99s.gif Op donderdag 28 februari 2013 13:04 schreef Karina het volgende:

[..]

Waarschijnlijk zie je dat niet op de foto :')


Maar je zou toch zeggen dat de dochter van Clint het niet voor het geld hoeft te doen dus hij zal dan wel heel erg lief zijn. :')

Hoewel, als ik vrouw zou zijn zou ik denk ik nog eerder met Steven dan met Peter-Jan Rens in bed liggen. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator donderdag 28 februari 2013 @ 13:10:14 #193
9859 crew  Karina
Woman
pi_123452274
Het is net alsof hij een kunstgebit heeft, maar wie weet is dat wel zo.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_123452442
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 13:08 schreef OProg het volgende:

[..]

Hoewel, als ik vrouw zou zijn zou ik denk ik nog eerder met Steven dan met Peter-Jan Rens in bed liggen. :')
nou weet niet. Vind ze beide niet moeders mooiste. Misschien omdat Peter jan wat een viespeuk is en dat (voor zover ik weet) Steven dat niet is.... dat je dan eerder voor steven zou gaan. Vind ze beide wat een creep
just give a second thought
what if we don't get caught...
  Moderator donderdag 28 februari 2013 @ 13:15:58 #195
9859 crew  Karina
Woman
pi_123452500
Toen ik 19 was viel ik ook wel op oudere mannen, maar ouder dan een jaar of 30 toch echt niet.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_123452681
Is hij ook net zo onschuldig als Adolf Eichmann?
pi_123452782
Wtf Clint heeft een 19 jarige dochter :D
I just had to get that stress off my chest like breast reduction.
  donderdag 28 februari 2013 @ 13:24:21 #198
14505 OProg
A Life in Music
pi_123452823
quote:
7s.gif Op donderdag 28 februari 2013 13:23 schreef Seam het volgende:
Wtf Clint heeft een 19 jarige dochter :D
Die ging na zijn zestigste ook nog los dus kan me voorstellen dat die dochter denkt dat het normaal is. :P
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 28 februari 2013 @ 13:28:34 #199
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_123453008
Zij heeft toch een relatie met een fotograaf?
Ja, ik kijk soms Mrs. Eastwood and Company :@ .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 28 februari 2013 @ 14:05:57 #200
14505 OProg
A Life in Music
pi_123454501
quote:
11s.gif Op donderdag 28 februari 2013 13:28 schreef Copycat het volgende:
Mrs. Eastwood and Company
Ten tijde van die show nog wel volgens Wikipedia 8-)

quote:
Francesca Eastwood: Francesca is Dina's 19-year-old step-daughter. She is Clint's daughter from his previous relationship with Frances Fisher. She lives in Los Angeles with her boyfriend.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  vrijdag 1 maart 2013 @ 19:51:28 #201
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_123512218
Ik wou weer even terug naar het onderwerp van meneer Kaktus. Hier het tweede Kaktus-revival project wat voor eind 2012 gepland stond, maar vooralsnog niet is uitgebracht. De laatste seconden van de trailer laten zien waarom.


Spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
Zondag zijn er opnames voor Meneer Kaktus gaat Trouwen. Tot en met de zomer wordt er gedraaid voor....deze speelfilm. Meneer Kaktus gaat Trouwen gaat in het najaar in premiere met een sprookjesachtige gala premiere voor alle ouders en kinderen die geacteerd hebben en de sponsoren die de film realiseerden. Hoofdrolspeler naast Meneer Kaktus is Káhley Viergever, dochter van vader Danny die de sponsoring van de film organiseert. Beide ouders spelen ook een rol in de film, die opmerkelijk genoemd mag worden. In Meneer Kaktus gaat trouwen worden zij niet geboren maar in een laboratorium gemaakt. Premiere in het najaar....of wordt het zelfs een sprookjesachtige gala premiere met de kerst? (RTV Journaal)
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  vrijdag 1 maart 2013 @ 21:47:31 #202
196342 Eg_Wel
Ik Hoop Dat Ik Stoor
pi_123517794
quote:
0s.gif Op donderdag 28 februari 2013 13:20 schreef DrDentz het volgende:
Is hij ook net zo onschuldig als Adolf Eichmann?
Eerder een ordinaire oplichter.
En inderdaad bizar weer.. Je eigen toestand vergelijken met iemand als Eichmann.. Zou toch niet mijn eerste keus zijn qua PR :)
-- I guess it stands that If we believe absurdities, we shall commit atrocities.
pi_123586276
Wat is een van mijn jeugdhelden diep gevallen zeg, de smeerlap.
Maak er maar een tekening van en stuur hem op naar Mallorca.
  zondag 3 maart 2013 @ 20:25:56 #204
14505 OProg
A Life in Music
pi_123587913
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 maart 2013 19:51 schreef ArnieAlberts het volgende:
Ik wou weer even terug naar het onderwerp van meneer Kaktus. Hier het tweede Kaktus-revival project wat voor eind 2012 gepland stond, maar vooralsnog niet is uitgebracht. De laatste seconden van de trailer laten zien waarom.


Spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[..]

Wat is dit voor een volslagen belachelijk iets? :') :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123616647
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 maart 2013 19:51 schreef ArnieAlberts het volgende:
Ik wou weer even terug naar het onderwerp van meneer Kaktus. Hier het tweede Kaktus-revival project wat voor eind 2012 gepland stond, maar vooralsnog niet is uitgebracht. De laatste seconden van de trailer laten zien waarom.


Spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[..]

:'), dafuq :')
Get it and Bet it
  Forum Admin dinsdag 5 maart 2013 @ 01:33:24 #206
232445 crew  Specularium
pi_123647710
pi_123698746
quote:
Ex Peter Jan Rens spreekt
van onze redactie

Joke Bos, die na ruim veertig jaar aan de kant is gezet door Peter Jan Rens, heeft besloten één keer haar zegje te doen. Er zijn een paar dingen die ze wil rechtzetten.

"Peter Jan zegt dat we al jaren geen liefdesrelatie meer hebben, maar dat is echt niet waar", vertelt Joke, die is 'ingeruild' voor de 20-jarige Virginia, in Weekend.

Vervolgt: "Pas twee maanden geleden hoorde ik dat van hem. En dat meisje, Virginia, had hij al meteen na de breuk, terwijl hij dat ontkende."

De twee hebben nauwelijks contact meer. Joke denkt dat Peter Jan nooit van haar heeft gehouden. Ze heeft het zwaar, vooral in de weekenden, maar gaat niet thuis zitten treuren. "Je kunt de werkelijkheid niet veranderen, dus ik moet dit doorstaan en op eigen kracht doorgaan."

Joke is na de scheiding achtergebleven in het riante landhuis dat de presentator na zijn faillissement op haar naam liet zetten. Naar eigen zeggen kan ze de hypotheek van 1 miljoen euro niet betalen en is het huis daarom op last van de bank te koop gezet voor 885.000 euro. Joke vreest dat ze zonder financiële steun van haar ex in de schuldsanering komt.

Maar: "Ik blijf positief. Dat komt doordat het geld is, en het materiële is maar een deel van mijn leven."
pi_123699866
Wat een merkwaardige discrepantie toch; de 1 zegt dat er nog wel sprake was van een liefdesrelatie en de ander niet. Ik weet neit wat PJR heeft, maar wellicht iets waardoor hij de realitiet een beetje uit het oog is verloren..
  woensdag 6 maart 2013 @ 13:32:04 #210
14505 OProg
A Life in Music
pi_123699945
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 12:53 schreef bloempje-moi het volgende:
Joke denkt dat Peter Jan nooit van haar heeft gehouden.
En daar heb je dan 40 (!!!) jaar in gestoken. :{
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  woensdag 6 maart 2013 @ 13:34:23 #211
4681 kasper
Pecunia non olet
pi_123700007
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 13:32 schreef OProg het volgende:
En daar heb je dan 40 (!!!) jaar in gestoken. :{
40 jaar? :?
Hij is toch getrouwd geweest met die Dolly Dot?
Of hing Joke er toen ook al bij?
Zwarte Piet, wie kent 'm niet?
  woensdag 6 maart 2013 @ 13:35:25 #212
14505 OProg
A Life in Music
pi_123700038
quote:
5s.gif Op woensdag 6 maart 2013 13:34 schreef kasper het volgende:

[..]

40 jaar? :?
Hij is toch getrouwd geweest met die Dolly Dot?
Of hing Joke er toen ook al bij?
Joke Bos, die na ruim veertig jaar aan de kant is gezet door Peter Jan Rens

Verder ben ik geen kenner van het leven van PJR, dus van Dolly Dots weet ik verder ook niks.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123700316
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 13:32 schreef OProg het volgende:

[..]

En daar heb je dan 40 (!!!) jaar in gestoken. :{
Zegt ook iets over haar, ze heeft er blijkbaar 40 jaar voor nodig gehad om dat te ontdekken.
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
  woensdag 6 maart 2013 @ 13:44:40 #214
14505 OProg
A Life in Music
pi_123700348
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 13:43 schreef Mgolovic het volgende:

[..]

Zegt ook iets over haar, ze heeft er blijkbaar 40 jaar voor nodig gehad om dat te ontdekken.
Uiteraard zegt het heel veel over haar. Hoe krijg je het voor elkaar om dit dan zo lang niet door te hebben. Maar goed, misschien compenseerde de luxe een hoop - waaronder het huis -. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123700998
quote:
5s.gif Op woensdag 6 maart 2013 13:34 schreef kasper het volgende:

[..]

40 jaar? :?
Hij is toch getrouwd geweest met die Dolly Dot?
Of hing Joke er toen ook al bij?
Hij had toch alleen een relatie met Angela?
pi_123701129
Interview uit 2006:

quote:
HIJ IS Meneer Kaktus, was kijkcijferkanon met Doet-ie ’t of Doet-ie ’t niet, maakt reclame voor Haribo snoep, schrijft kinderboeken en is misschien wel de creatiefste tv-maker van Nederland. Peter Jan Rens (55) verdween vier jaar geleden opeens uit het gezicht. Intussen maakt hij het in het Verre Oosten. En hij heeft twee gezinnen. Eén met vijf aangenomen kinderen in Bangkok en één met een volwassen dochter in Amsterdam Noord. Het bijzondere leven van Peter Jan Rens…

Het DUBBELLEVEN van Rens Jan

Presentator onderhoudt twee gezinnen

Er zijn heel veel dingen klaar in het leven van Peter Jan Rens. Hij verblijft tegenwoordig afwisselend drie weken in Bangkok en één week in Nederland. En hij is gelukkig in twee gezinnen. Twee jaar geleden liet hij een foto afdrukken op de Meneer Kaktus-internetsite. Peter Jan stond in dikke jas op de Chinese Muur. Hij schreef er toen bij dat hij nog niet zo veel kon onthullen over waar hij mee bezig was. Intussen is dat wel zo. „Ik heb de eerste tijd zoveel gereisd dat ik wel leek te wonen in de businesslounges van vliegvelden”, vertelt hij als altijd guitig. „Nu woon ik me in twee landen. En ik breng de tv en filmbusiness die ik in Thailand doe, nu weer hier aan de man. Het kan vreemd lopen.”
Dat geldt ook voor het gesprek met Peter Jan. Nadat hij eerst uitgebreid heeft verteld over zijn zakelijke successen is er een opmerkelijke wending. We flitsen naar liefdesrelaties. Geanimeerd vertelt hij over Oosters zakendoen. „Wat je daar in Azië meemaakt is geweldig. Ik heb veel geleerd. De kunst is overal binnen te komen met mooie assistentes. Die zeggen dan dingen als: ’Mijn geliefde baas komt over vijf minuten’. Echt leuk, en als zo’n hoge Piet dan over zijn mooie minnares in Birma begint, moet je niet bescheiden fluisteren, maar hardop je bewondering uitspreken. Dat doen al zijn medewerkers aan de vergadertafel. En je moet zelf iets bijdragen aan de discussie. Ik pas me aan, ik praat altijd over mijn vroegere minnares. Zij was beroemd in een popgroep, heel prachtig en heette Angela Groothuizen… Wij hebben natuurlijk echt een liefde beleefd samen. Dat was heerlijk en we zijn nog steeds vrienden. Zij treedt ook op in het programma van omroep Max dat ik heb opgenomen. Dat wordt in juli uitgezonden.”

„Ik ben in Bangkok thuis, maar in Amsterdam ook”

Er valt een stilte. En dan komt het opmerkelijke verhaal er opeens uit. In Amsterdam leeft Peter Jan nog altijd samen met levenspartner Joke, met wie hij dochter Lutein van intussen 25 jaar heeft. Zij werkt bij Endemol. Peter Jan is zeer trots op haar. In Bangkok, vertelt hij, heeft hij echter ook een gezin. Hij kijkt me schattend aan en besluit de feiten gewoon op tafel te leggen. „Ik woon in het centrum van Bangkok met een prachtige Thaise vrouw van 32 jaar, haar zus, haar moeder en vijf kinderen. Op mijn verzoek vertelt deze vrouw dat ze mijn partner is. Dat is voor haar handig en voor mij. En ik voed de kinderen op. De oudste twee zijn meisjes, Net van 15 en Dia van 10, en de andere drie zijn jongens. De jongste hebben we op straat gevonden. We vermoeden dat hij een jaar of vijf, zes is. We hebben hem ontwormd en aan de politie gemeld dat hij bij ons is. Maar er is niemand voor hem gekomen. Dus zorgen we ook maar voor hem. Ik heb dus een echt gezin in Bangkok.”

Status
Peter Jan leest de grote verbazing van mijn gezicht: „Ik heb echt geen liefdesrelatie met die vrouw. Mijn lieve Joke uit Amsterdam weet overal van. Maar ik doe het puur voor de gezelligheid. Ik leef in Thailand als de vader van de familie. Ik heb een Thaise vrouw die voor me zorgt en er zijn kinderen om me heen. Ik geef haar status, zij mij zorgzaamheid. Als ik morgen terugvlieg zit zij met de kinderen op me te wachten.” Gebaart: ”Het is toevallig ontstaan. Ik ontmoette haar en het is er zo van gekomen. Ik had geen zin om wekenlang in zo’n compound voor buitenlanders te gaan wonen en dan een maid in dienst te nemen. Dat is eenzaam; niemand maakt een ontbijt voor je, de prostituees staan in de rij en er is geen gezelligheid. Nu leef ik Thais. Mijn Thaise vrouw is streng religieus boeddhistisch en de kinderen die we in huis hebben beschouwen mij als hun vader. Zo zorg ik ook voor hen. Dat is geweldig om te doen. Ik heb de meisjes op een dure Thaise privéschool gedaan en ze leren ijverig alles wat er maar te leren valt. Ik voel me trots als ze me ’s ochtends om half zes in hun schooluniform gedag komen zeggen. En zij waarderen dat ze niet op blote voeten naar het buurtschooltje moeten. Dan doe je toch iets goed? De jongens help ik op de computer en ik geef Engelse les.”
Peter Jan vertelt vrolijk verder. „Er gebeuren zulke bijzondere dingen. De houding van de mensen daar is zo anders dan wij hier gewend zijn. Voorbeeldje. Ik zei al dat de oma en de zus van mijn Thaise ook in ons huis woonden. Nou iedereen heeft een taak. En oma is verantwoordelijk over het hek. Zij doet dat echter nogal schichtig en laatst had ze de auto van een vertrekkende taxi gevangen. Ik wilde de schade van de deuk vergoeden, maar de chauffeur vergoeilijkte dat hij dan maar sneller door de poort had moeten rijden. Het werd een heel gedoe. Ik begrijp er niet zoveel van behalve dan dat hij nu altijd op onze klandizie kan rekenen.”
Peter Jan lacht: „Ik ben nu gelukkiger dan toen ik alleen op de Nederlandse televisie was. Ik leef meer in de hele wereld. Ik begrijp niet alles, maar geniet van de oosterse wijsheden. Weet je, je weet niet alles als je in Nederland woont. Dat besef bracht mij er vier jaar geleden ook toe ’ja’ te zeggen tegen het krankzinnig voorstel van een Thaise relatie, eens in zijn land te beginnen.”

Schokschoudert: „Ik heb nu een eigen productiebedrijf een mannetje of zes in dienst. We maken tv-programma’s, internetspelletjes, sms-games en we adviseren bij bioscoopfilms. Ik praat nu over de distributie van een waanzinnige Thaise animatiebioscoopfilm over een olifant. In de categorie Shark Tale en The Incredibles. Bij die film heb ik ook geholpen bij het ontwerpen van het uiterlijk van de olifant. Zijn ogen moesten groter, dat is ontroerend. En ze zaten met zijn kont. Een olifantenkont is sterk, maar moet ook ietwat aandoenlijk hangen.”

Eerlijkheid
Ik onderbreek hem. Wil nog even terug naar zijn bijzondere manier van leven. Niemand in Nederland gaat geloven dat hij geen seksuele relatie heeft met de Thaise. Hij kijkt bedachtzaam: ”Ik bedoel hier dus niks mee, maar er is een wijze les die ik van mijn moeder leerde. Die les zegt dat eerlijkheid soms zoveel pijn doet dat het niet eerlijk is om altijd de waarheid te vertellen.”
Vanmiddag is hij in het Amsterdamse zorgcentrum waar vroeg dementerenden samen leven met hun gezin. „Joke doet daar geweldig werk. Zij is gespecialiseerd in die materie. Ik heb een mobiele telefoonapplicatie bedacht die de mensen daar gaat helpen: mobile coaching. Daarmee kun je de mobiele telefoon van bijvoorbeeld je oude moeder bellen, en zonder dat zij hoeft op te nemen tegen haar praten of luisteren of het goed met haar gaat. Ontzettend handig want diegene hoeft zelf niet precies te weten hoe het ding werkt; een tikje tegen het toestel zorgt er ook voor dat de telefoon van de coach gaat rinkelen.”

„In begin woonde ik zowat in de businesslounges van de vliegvelden”

Duizendpoot Peter Jan leunt achterover. Ik herhaal mijn vraag hoe zijn vrouw Joke het allemaal volhoudt. Hij is een week bij haar en vertrekt dan weer drie weken naar zijn Thaise gezin. Joke moet toch wel de meest flexibele mens op aarde zijn. Peter Jan knikt: „Zij heeft het bestaan van de vrouw van een zeeman. En vindt het prima. Er past een Oosterse wijsheid bij: het doel van een relatie is dat je elkaar beter laat functioneren. Zolang dat het geval is, is de liefde gewaarborgd...” Peter Jan laat een echte stilte achter als hij wegloopt. Wat een bijzondere man en wat een bijzonder leven...

pi_123701733
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 maart 2013 19:51 schreef ArnieAlberts het volgende:
Ik wou weer even terug naar het onderwerp van meneer Kaktus. Hier het tweede Kaktus-revival project wat voor eind 2012 gepland stond, maar vooralsnog niet is uitgebracht. De laatste seconden van de trailer laten zien waarom.


Spoiler:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[..]

_O- _O- _O- _O-
"ooooo wat is ze moooooooi" x20 :s)
pi_123701863
quote:
5s.gif Op woensdag 6 maart 2013 13:34 schreef kasper het volgende:

[..]

40 jaar? :?
Hij is toch getrouwd geweest met die Dolly Dot?
Of hing Joke er toen ook al bij?
40 jaar aan die vieze vent blijven hangen zegt ook genoeg
in die tijd openlijk relaties met angela groothuizen en thaise vrouwtjes die zn dochter konden zijn
en dat is alleen waar we van weten..
pi_123702193
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 14:29 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

40 jaar aan die vieze vent blijven hangen zegt ook genoeg
in die tijd openlijk relaties met angela groothuizen en thaise vrouwtjes die zn dochter konden zijn
en dat is alleen waar we van weten..
Nou precies; het is niet alleen zo' n manische gast die gekke dinge uithaalt, maar ook de vrouw die het gewoon allemaal laat gebeuren. Vaak zit daar toch wel een minderwaardigheidscomplex of iets dergelijks achter..

[ Bericht 0% gewijzigd door MightyMightyM op 06-03-2013 14:49:02 ]
  woensdag 6 maart 2013 @ 15:15:34 #220
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123703351
Was hij getrouwd toen hij het met Groothuizen deed??

Want dat was toen gewoon bekend, zeg maar.
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 6 maart 2013 @ 15:21:13 #221
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123703583
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 14:04 schreef MightyMightyM het volgende:

[..]

Hij had toch alleen een relatie met Angela?
Ja ze hebben vrij kort iets gehad.
Volgens mij stelde het niet zo bijster veel voor.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_123703634
quote:
1s.gif Op woensdag 6 maart 2013 15:15 schreef Duderinnetje het volgende:
Was hij getrouwd toen hij het met Groothuizen deed??

Want dat was toen gewoon bekend, zeg maar.
Ik denk het wel, of hij moet wel heel jong zijn geweest toen ie met haar ging..
pi_123706466
quote:
1s.gif Op woensdag 6 maart 2013 15:15 schreef Duderinnetje het volgende:
Was hij getrouwd toen hij het met Groothuizen deed??

Want dat was toen gewoon bekend, zeg maar.
hij is nooit getrouwd, ook niet met joke.. maar als ze 40 jaar een relatie hadden heeft hij in de jaren 80 of 90 (weet effe niet meer wanneer t was) gelijktijdig gewoon ansj lopen palen
weet nog wel dat dat ding met angela openlijk was en breed werd uitgemeten in de bladen
  woensdag 6 maart 2013 @ 16:36:32 #224
4681 kasper
Pecunia non olet
pi_123706764
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 16:28 schreef JaneDoe het volgende:
hij is nooit getrouwd, ook niet met joke.. maar als ze 40 jaar een relatie hadden heeft hij in de jaren 80 of 90 (weet effe niet meer wanneer t was) gelijktijdig gewoon ansj lopen palen
weet nog wel dat dat ding met angela openlijk was en breed werd uitgemeten in de bladen
Angela woonde toch ook met hem samen? Ik zag laatst een programma waarin Angela liet zien waar ze gewoond had. Volgens mij vertelde ze toen dat ze in desbetreffende woning samen met Rens gezeten had.
Zwarte Piet, wie kent 'm niet?
pi_123720556
quote:
Peter Jan Rens (62) raakt opgewonden van Virginia (19)

Peter Jan Rens ontkende tot voor kort zijn relatie met de 19-jarige Virginia uit Tiel. Maar de twee hebben wel degelijk een relatie, en hebben besloten dit met de wereld te delen. De presentator en producent krijgt naar eigen zeggen een 'energieboost' van zijn nieuwe liefde. 'Ik ben nu desastreus en gelukkig', geeft hij toe aan weekblad Weekend.

In videobeelden die door Weekend zijn gepubliceerd is het verliefde stel te zien in een park. 'Ze heeft zo veel kracht en power. Het is iemand die waanzinnig inspireert en waarvan je gewoon helemaal opgewonden raakt. Het is een reden om door te leven', laat de 62-jarige Peter Jan los over Virginia.

Ook de 19-jarige brunette komt voor haar gevoelens uit. 'Hij maakt mij elke dag vrolijk. Hij voelt zich jong, en ik ook', zegt ze over Peter Jan. 'Ik ben nu desastreus en gelukkig', zegt de presentator over deze fase in zijn leven. Dat mensen de liefde tussen hem en Virginia afkeuren, snapt hij niet. 'Wij lopen vooraan, dus wij hebben gewonnen. Ik begrijp niets van deze mensen, ze moeten een kronkel hebben.'

De presentator en zijn vrouw Joke zijn na een relatie van 40 jaar uit elkaar gegaan. 'Ik had nooit verwacht dat ik zo gelukkig zou zijn. Het klinkt als een cliché, maar er zijn nieuwe dingen gekomen die ik nooit had verwacht. Ik ben nu 62 en om in die fase nog een kick te krijgen... Ik ga tot 150 door met deze energieboost, al zou het alleen maar zijn om mijn vijanden te treiteren', sluit Peter Jan af.
  Moderator woensdag 6 maart 2013 @ 21:32:13 #226
9859 crew  Karina
Woman
pi_123720828
Toen ik de kop las van dat artikel hierboven dacht ik: gadverdamme gadverdamme :{
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  woensdag 6 maart 2013 @ 21:33:22 #227
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_123720912
Viessssssssss
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_123721011
Lieve Virginia, mag ik twee trouwpakken? Laat het doek maar zakkennnnn
  woensdag 6 maart 2013 @ 21:35:41 #229
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_123721064
Psychopaat.
  woensdag 6 maart 2013 @ 22:40:51 #230
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123725006
'desastreus en gelukkig'? :?
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 6 maart 2013 @ 22:46:50 #231
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_123725362
Hij is nu desastreus en gelukkig? Voorheen was hij alleen desastreus?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_123725482
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 22:46 schreef Leandra het volgende:
Hij is nu desastreus en gelukkig? Voorheen was hij alleen desastreus?
Dan heeft 'ie in elk geval zelfkennis :')
  woensdag 6 maart 2013 @ 22:49:53 #233
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_123725576
62 jaar? Soms gaat het niet, soms kan het niet, soms wil het niet en soms mag het niet...
Maar zeg nooit stop! Want in je kop, daar past geen strop, dus geef nooit op!

...Duuuuude. :')
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  Forum Admin woensdag 6 maart 2013 @ 22:50:22 #234
232445 crew  Specularium
pi_123725610
Wat een baas is het ook.
pi_123725911
quote:
15s.gif Op woensdag 6 maart 2013 21:28 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Mijn god _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  donderdag 7 maart 2013 @ 00:10:50 #236
14505 OProg
A Life in Music
pi_123730184
quote:
15s.gif Op woensdag 6 maart 2013 21:28 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

Hij is dus zo geil als wat. ~O>
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123733445
quote:
0s.gif Op woensdag 6 maart 2013 22:49 schreef ArnieAlberts het volgende:
62 jaar? Soms gaat het niet, soms kan het niet, soms wil het niet en soms mag het niet...
Maar zeg nooit stop! Want in je kop, daar past geen strop, dus geef nooit op!

...Duuuuude. :')
:D _O-
  donderdag 7 maart 2013 @ 09:12:56 #238
182980 mime_negert
Valt er hier nog wat te mimen?
pi_123735174
Vandaag in de AD app:http://s.ad.nl/3404975

Hij is toch zo gelukkig... :')
  donderdag 7 maart 2013 @ 09:13:15 #239
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_123735180
quote:
15s.gif Op woensdag 6 maart 2013 21:28 schreef JaneDoe het volgende:
Peter Jan Rens (62) raakt opgewonden van Virginia (19) Peter Jan Rens ontkende tot voor kort zijn relatie met de 19-jarige Virginia uit Tiel. Maar de twee hebben wel degelijk een relatie, en hebben besloten dit met de wereld te delen. De presentator en producent krijgt naar eigen zeggen een 'energieboost' van zijn nieuwe liefde. 'Ik ben nu desastreus en gelukkig', geeft hij toe aan weekblad Weekend.In videobeelden die door Weekend zijn gepubliceerd is het verliefde stel te zien in een park. 'Ze heeft zo veel kracht en power. Het is iemand die waanzinnig inspireert en waarvan je gewoon helemaal opgewonden raakt. Het is een reden om door te leven', laat de 62-jarige Peter Jan los over Virginia.Ook de 19-jarige brunette komt voor haar gevoelens uit. 'Hij maakt mij elke dag vrolijk. Hij voelt zich jong, en ik ook', zegt ze over Peter Jan. 'Ik ben nu desastreus en gelukkig', zegt de presentator over deze fase in zijn leven. Dat mensen de liefde tussen hem en Virginia afkeuren, snapt hij niet. 'Wij lopen vooraan, dus wij hebben gewonnen. Ik begrijp niets van deze mensen, ze moeten een kronkel hebben.'De presentator en zijn vrouw Joke zijn na een relatie van 40 jaar uit elkaar gegaan. 'Ik had nooit verwacht dat ik zo gelukkig zou zijn. Het klinkt als een cliché, maar er zijn nieuwe dingen gekomen die ik nooit had verwacht. Ik ben nu 62 en om in die fase nog een kick te krijgen... Ik ga tot 150 door met deze energieboost, al zou het alleen maar zijn om mijn vijanden te treiteren', sluit Peter Jan af.
http://www.weekend-online(...)ongere_vriendin.html


pi_123735442
Opzoeken: desastreus

desastreus
desastreus bijv.naamw.Uitspraak: [dezɑs'trøs] als iets veel leed of ellende veroorzaakt Voorbeeld: `je kind verliezen door een desastreus verkeersongeluk`Synoniem: rampzalig ...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/desastreus

DESASTREUS
1) Funest 2) Fataal 3) Heilloos 4) Noodlottig 5) Rampspoedig 6) Rampzalig 7) Vernietigend
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/DESASTREUS/1

desastreus
catastrofaal, heilloos, rampzalig
Gevonden op http://www.woorden-boek.nl/woord/desastreus

Ze ziet er trouwens niet uit als 20 ....
  donderdag 7 maart 2013 @ 09:34:35 #241
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_123735615
Wat een treurnis.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 7 maart 2013 @ 09:35:32 #242
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_123735646
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 09:27 schreef proud_mami het volgende:

Ze ziet er trouwens niet uit als 20 ....
Dat komt omdat ze pas 19 is ...
:+
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 7 maart 2013 @ 09:44:41 #243
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_123735863
Ex-Joke

En hoe is het met zijn gezin in Bangkok?
  donderdag 7 maart 2013 @ 10:08:09 #244
14505 OProg
A Life in Music
pi_123736561
quote:
Als je me zou zeggen dat dat vrouwtje 35 is zou ik het ook geloven. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  donderdag 7 maart 2013 @ 10:09:55 #245
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_123736621
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:08 schreef OProg het volgende:

Als je me zou zeggen dat dat vrouwtje 35 is zou ik het ook geloven. :')
Of dat ze een verstandelijke beperking heeft .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 7 maart 2013 @ 10:14:49 #246
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_123736775
quote:
11s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:09 schreef Copycat het volgende:

[..]

Of dat ze een verstandelijke beperking heeft .
Nou nou, en ze is directeur van een televisiezender hoor.... dat word je echt niet zomaar :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 7 maart 2013 @ 10:15:10 #247
14505 OProg
A Life in Music
pi_123736782
quote:
11s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:09 schreef Copycat het volgende:

[..]

Of dat ze een verstandelijke beperking heeft .
Als je met PJR van 63 er op je 19e vandoor gaat lijkt me dat sowiezo een voorwaarde.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123737328
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:14 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou nou, en ze is directeur van een televisiezender hoor.... dat word je echt niet zomaar:+
je moet er voor de tampeloeris van pjr in je lichaamsopeningen dulden :r .. arme meid, wat een hondenbaan
  donderdag 7 maart 2013 @ 10:34:12 #249
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_123737407
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:31 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

je moet er voor de tampeloeris van pjr in je lichaamsopeningen dulden :r .. arme meid, wat een hondenbaan
Wanneer zou ze eigenlijk directeur van die televisiezender geworden zijn?
En wat voor opleiding heeft ze? MBO-2 Media? :')

Zet je zoiets op je CV trouwens?
2009 - 2011: MBO-2 Media
2012 - heden: Directeur televisiezender
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_123737565
Ze is gewoon 10 jaar jonger dan zijn dochter :X
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
  donderdag 7 maart 2013 @ 10:40:23 #251
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_123737585
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:39 schreef Mgolovic het volgende:
Ze is gewoon 10 jaar jonger dan zijn dochter :X
Meer, z'n dochter is toch van 1980?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_123737650
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:40 schreef Leandra het volgende:

[..]

Meer, z'n dochter is toch van 1980?
Oh dat kan wel ja. (Bijna) 14 jaar :X
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
  donderdag 7 maart 2013 @ 10:47:58 #253
14505 OProg
A Life in Music
pi_123737807
De fantastische zender waarme PJR Tenerife over willen nemen onder leiding van directrice Virginia, te weten Holliday Talent Channel - ziet er trouwens ook echt heel professioneel uit maar niet heus. :')

https://www.facebook.com/HolidayTalentChannel

Ze hebben al een heus logo in paint gemaakt:En ook een statement gemaakt.

quote:
29 september 2012.
Langzaam vormt zich een groepje mensen die iets bijzonders voor ogen hebben op het gebied van media en het MdiaCfé Tenerife en de internationale zender Holiday Talent Channel aan het opzetten zijn. Sluipend, stil en dan opeens moet het er zijn...wij vermedia-en...
Een Internationale zender zal het worden. :7

PJR is ondertussen keihard bezig aan de eerste programma's. Daarover nog weinig te vinden behalve het volgende:

quote:
Op deze zender kunt u straks ook kijken naar de dramaserie Bar op Vakantie, waar Rens momenteel hard aan werkt. Beetje jammer alleen dat de eigenaar van het café waar dit allemaal gerealiseerd moet worden, Café Amsterdam, nog niet echt warm loopt voor de plannen. Kroegbaas Pim Arrakis: 'Ik lul maar wat met hem mee. Ik ken zijn reputatie. (...) Eigenlijk is hij een groot kind dat constant aandacht nodig heeft. Maar Virgina vindt het allemaal prachtig.'
:')

Gelukkig is er wel steun uit een sterke hoek, die serieus genomen moet worden. Hetgeen mensen in medialand uiteraard ook doen.Kort samengevat. Gaat nergens over en ook nergens heen. En die vent is gek. :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123738235
"Een groot kind dat constant aandacht nodig heeft." Ik denk dat die Amsterdammer dat goed ziet. Wat een treurig gedoe, zeg......
Is dat zo?
  donderdag 7 maart 2013 @ 11:09:14 #255
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123738481
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 09:44 schreef Tuinfluitert het volgende:
Ex-Joke

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

En hoe is het met zijn gezin in Bangkok?
Ja, dat gezin waarin hij zelfs belangeloos een kind van de straat opnam, dat hij eerst ontwormde. 8)7 En waarvan hij zo genoot als de meisjes in kostschoolpakjes de deur uitgingen omdat ze dankzij hem naar een goede school konden. Dat gezin waar hij niets dat trots op was en waarvoor hij met liefde de verantwoordelijkheid nam.

Hij zal ze wel belangeloos hebben ingeruild voor zijn directrice. -O-

Dat desastreuze klopt wel.
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 7 maart 2013 @ 11:15:54 #256
14505 OProg
A Life in Music
pi_123738711
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 11:00 schreef Smallish het volgende:
"Een groot kind dat constant aandacht nodig heeft." Ik denk dat die Amsterdammer dat goed ziet. Wat een treurig gedoe, zeg......
'Maar Virgina vindt het allemaal prachtig.' :D :')

Wat een ongehoorde treurigheid. :') Zo'n labiel meisje die met opa de fantast aanpapt en nu denkt directrice te zijn van een tv zender in oprichting.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123740584
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 10:47 schreef OProg het volgende:
De fantastische zender waarme PJR Tenerife over willen nemen onder leiding van directrice Virginia, te weten Holliday Talent Channel - ziet er trouwens ook echt heel professioneel uit maar niet heus. :')

https://www.facebook.com/HolidayTalentChannel

Ze hebben al een heus logo in paint gemaakt:

[ afbeelding ]

En ook een statement gemaakt.

[..]

Een Internationale zender zal het worden. :7

PJR is ondertussen keihard bezig aan de eerste programma's. Daarover nog weinig te vinden behalve het volgende:

[..]

:')

Gelukkig is er wel steun uit een sterke hoek, die serieus genomen moet worden. Hetgeen mensen in medialand uiteraard ook doen.

[ afbeelding ]

Kort samengevat. Gaat nergens over en ook nergens heen. En die vent is gek. :')
Ze hebben al 33 likes op Facebook :')
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
  donderdag 7 maart 2013 @ 12:18:39 #258
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_123740761
„Ik woon in het centrum van Bangkok met een prachtige Thaise vrouw van 32 jaar, haar zus, haar moeder en vijf kinderen. En ik voed de kinderen op. De oudste twee zijn meisjes, Net van 15 en Dia van 10, en de andere drie zijn jongens. De jongste hebben we op straat gevonden. We vermoeden dat hij een jaar of vijf, zes is. We hebben hem ontwormd en aan de politie gemeld dat hij bij ons is. Maar er is niemand voor hem gekomen. Dus zorgen we ook maar voor hem. Ik heb dus een echt gezin in Bangkok.”. Ik heb de meisjes op een dure Thaise privéschool gedaan en ze leren ijverig alles wat er maar te leren valt. Ik voel me trots als ze me ’s ochtends om half zes in hun schooluniform gedag komen zeggen. En zij waarderen dat ze niet op blote voeten naar het buurtschooltje moeten. Dan doe je toch iets goed? De jongens help ik op de computer en ik geef Engelse les.”

quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2013 11:09 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Ja, dat gezin waarin hij zelfs belangeloos een kind van de straat opnam, dat hij eerst ontwormde. 8)7 En waarvan hij zo genoot als de meisjes in kostschoolpakjes de deur uitgingen omdat ze dankzij hem naar een goede school konden. Dat gezin waar hij niets dat trots op was en waarvoor hij met liefde de verantwoordelijkheid nam.

Hij zal ze wel belangeloos hebben ingeruild voor zijn directrice. -O-

Dat desastreuze klopt wel.
Op het goede dan !!!
pi_123740888
de meisjes gaan naar een dure priveschool en de jongens krijgen thuis Engelse les? Oke :')
  donderdag 7 maart 2013 @ 12:36:57 #260
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_123741364
Johan Vlemmix bezocht zijn vriend Peter Jan in Tenerife .

In Tenerife wil Peter Jan een mediacafé starten, alwaar een talent- en realityshow
wordt opgenomen en de dramaserie Bar op Vakantie, waar Rens momenteel hard aan werkt.

Zoiets wat Johan Vlemmix in Paleis Soestdijk , Eindhoven had?

http://studiovlemmix.tv/
  Moderator donderdag 7 maart 2013 @ 12:38:35 #261
249559 crew  Lavenderr
pi_123741418
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 12:36 schreef Tuinfluitert het volgende:
Johan Vlemmix bezocht zijn vriend Peter Jan in Tenerife .

In Tenerife wil Peter Jan een mediacafé starten, alwaar een talent- en realityshow
wordt opgenomen en de dramaserie Bar op Vakantie, waar Rens momenteel hard aan werkt.

Zoiets wat Johan Vlemmix in Paleis Soestdijk , Eindhoven had?

http://studiovlemmix.tv/
Oh, hij heeft Johan Vlemmix gestrikt. Nu kan het niet meer mis gaan :X
pi_123741841
Ik dacht dat dat ontwormen over een huisdier ging en dat hij "grappig" deed alsof dat ook hun kindje was..
Maar het ging dus echt over een kind 8)7
pi_123741852
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 12:50 schreef MightyMightyM het volgende:
Ik dacht dat dat ontwormen over een huisdier ging en dat hij "grappig" deed alsof dat ook hun kindje was..
Maar het ging dus echt over een kind 8)7
Dat, of de kat krijgt intensief Engelse les :P
  donderdag 7 maart 2013 @ 13:06:18 #264
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_123742402
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 12:36 schreef Tuinfluitert het volgende:
Johan Vlemmix bezocht zijn vriend Peter Jan in Tenerife .

In Tenerife wil Peter Jan een mediacafé starten, alwaar een talent- en realityshow
wordt opgenomen en de dramaserie Bar op Vakantie, waar Rens momenteel hard aan werkt.

Zoiets wat Johan Vlemmix in Paleis Soestdijk , Eindhoven had?

http://studiovlemmix.tv/
Klinkt als weer een project waar geld in gestoken wordt en dat een fiasco wordt. Benieuwd wie hij nu weer gaat duperen.
"He who knows best, best knows how little he knows."
Thomas Jefferson
  donderdag 7 maart 2013 @ 13:13:23 #265
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_123742661
Ik vind deze 'kindervriend' een enorme engnek.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 7 maart 2013 @ 13:15:51 #266
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123742747
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 12:50 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dat, of de kat krijgt intensief Engelse les :P
:D
Snobs have more fun!
KLIK!
  donderdag 7 maart 2013 @ 13:17:04 #267
14505 OProg
A Life in Music
pi_123742801
Zat even op de Wiki te kijken of hij nog iets uitspookt dat de moeite waard is. Dan kom je op het einde van het verhaal dit tegen:

quote:
Rens is ook geregeld in het nieuws wegens vermeende oplichtingspraktijken. Hiervoor is zelfs een meldpunt opgericht op internet. In mei 2012 organiseerde hij een benefietconcert waarvan de opbrengst door Rens afhandig is gemaakt. Deze slachtoffers hebben zich verenigd bij dit meldpunt. De politie start naar aanleiding hiervan een onderzoek.
:')

Verder is het niet veel de afgelopen tien jaar, op een dubieze productiemaatschappij in Thailand, een vaag plan met een TV zender en wat andere vreemde zaken na.
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  Moderator donderdag 7 maart 2013 @ 13:20:12 #268
9859 crew  Karina
Woman
pi_123742914
Die Rens wordt een steeds grotere klootzak.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_123743039
Dat meisje heeft waarschijnlijk nog nooit Meneer Kaktus gezien.
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
pi_123743134
De Telegraaf komt met een zielig verhaaltje over de ex
quote:

Hier zadelt Peter Jan Rens zijn ex mee op


AMSTERDAM - FOTO'S - De ex van Peter Jan Rens is opgezadeld met dit huis dat gedwongen verkocht moet worden.

De voormalig Meneer Kaktus kocht het huis in Amsterdam-Noord in 2006 via zijn holding. Na het faillisement zat Joke ermee opgezadeld, het werd op haar naam gezet.

Ze kan nu de kosten niet meer betalen. Ze kocht het huis voor 800.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1 miljoen.

Het huis, dat hier te zien is, is op last van de bank vier weken geleden te koop gezet voor 885.000 euro.

De woning heeft een woonoppervlakte van 175 vierkante meter en heeft een badkamer met onder meer een stoomcabine.
Linkje naar het huis: http://www.bekendeburen.n(...)-haar-huis-verkopen/

Aan de ene kant sneu, aan de andere kant: wat was de reden om de woning op haar naam te zetten? Om hem bij de schuldeisers weg te houden denk ik? Dus tja....
pi_123743664
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:22 schreef NEC-Nijmegen het volgende:
Dat meisje heeft waarschijnlijk nog nooit Meneer Kaktus gezien.
maar krijgt vermoedelijk wel iedere avond de prik van de kaktus
pi_123743687
quote:
9s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:36 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

maar krijgt vermoedelijk wel iedere avond de prik van de kaktus
:r
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
  Moderator donderdag 7 maart 2013 @ 13:37:07 #273
249559 crew  Lavenderr
pi_123743688
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:22 schreef NEC-Nijmegen het volgende:
Dat meisje heeft waarschijnlijk nog nooit Meneer Kaktus gezien.
Alleen de prik van de cactus gevoeld :6
pi_123743742
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:37 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Alleen de prik van de cactus gevoeld :6
ik was eerder :P
  Moderator donderdag 7 maart 2013 @ 13:39:21 #275
249559 crew  Lavenderr
pi_123743794
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:38 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ik was eerder :P
:Y Als beloning krijg je ook een prik :P
  donderdag 7 maart 2013 @ 13:39:29 #276
14505 OProg
A Life in Music
pi_123743799
Hij gebruikt dit voor de gelegenheid als voorbehoesmiddel. ;(

"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
pi_123743837
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:39 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

:Y Als beloning krijg je ook een prik :P
zolang hij niet van pj is vind ik t best ;)
pi_123743930
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:39 schreef OProg het volgende:
Hij gebruikt dit voor de gelegenheid als voorbehoesmiddel. ;(

[ afbeelding ]
:D
laten we hopen dat er voorbehoedsmiddelen worden gebruikt
anders loopt er dalijk nog zo'n mini kaktus rond
pi_123744124
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:42 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

:D
laten we hopen dat er voorbehoedsmiddelen worden gebruikt
anders loopt er dalijk nog zo'n mini kaktus rond
Die gast is echt een viespeuk.
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
pi_123744154
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:39 schreef OProg het volgende:
Hij gebruikt dit voor de gelegenheid als voorbehoesmiddel. ;(

[ afbeelding ]
_O-
just give a second thought
what if we don't get caught...
  donderdag 7 maart 2013 @ 15:46:34 #281
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123748903
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 13:17 schreef OProg het volgende:
Zat even op de Wiki te kijken of hij nog iets uitspookt dat de moeite waard is. Dan kom je op het einde van het verhaal dit tegen:

[..]

:')

Verder is het niet veel de afgelopen tien jaar, op een dubieze productiemaatschappij in Thailand, een vaag plan met een TV zender en wat andere vreemde zaken na.
Bij dat benefietconcert heeft hij toen ook een meisje gedupeerd. Weet niet meer hoe het precies zat, maar zij haalde geld op voor een goed doel en dat heeft Kaktus dus weggesluisd of zo.

De kindervriend. :')
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_123749347
quote:
Dat filmpje, en die muziek er bij ;(

Dat meisje ziet er minstens 10 jaar ouder uit dan dat ze is. Als hij een 19 jarige wilt moet hij het ook goed doen hoor..
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  donderdag 7 maart 2013 @ 16:27:10 #283
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_123750645
quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2013 15:46 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Bij dat benefietconcert heeft hij toen ook een meisje gedupeerd. Weet niet meer hoe het precies zat, maar zij haalde geld op voor een goed doel en dat heeft Kaktus dus weggesluisd of zo.

De kindervriend. :')
Ik weet nog dat zijn reactie daarop was dat de wereld hard was oid en dat dat meisje dat zo maar moest leren :o
"He who knows best, best knows how little he knows."
Thomas Jefferson
pi_123750757
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 12:38 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Oh, hij heeft Johan Vlemmix gestrikt. Nu kan het niet meer mis gaan :X
Misschien moeten ze Dries Roelvink ook eens polsen.
Is dat zo?
  donderdag 7 maart 2013 @ 16:30:54 #285
37295 Luigi
mario pls
pi_123750795
Heerlijk, dat gezamelijk schande spreken over iemand. Moet jullie vast goed doen.
  donderdag 7 maart 2013 @ 16:38:00 #286
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_123751101
quote:
14s.gif Op donderdag 7 maart 2013 16:30 schreef Luigi het volgende:
Heerlijk, dat gezamelijk schande spreken over iemand. Moet jullie vast goed doen.
En van wie ben jij een kloon?
"He who knows best, best knows how little he knows."
Thomas Jefferson
pi_123751135
quote:
14s.gif Op donderdag 7 maart 2013 16:30 schreef Luigi het volgende:
Heerlijk, dat gezamelijk schande spreken over iemand. Moet jullie vast goed doen.
In dit geval best wel, ja.
Is dat zo?
  donderdag 7 maart 2013 @ 16:39:12 #288
37295 Luigi
mario pls
pi_123751163
quote:
10s.gif Op donderdag 7 maart 2013 16:38 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

En van wie ben jij een kloon?
Van niemand hoor. Het is gewoon een beetje genant, dat napraten van elkaar en oeh-en-ah-geroep. Maar goed. Het past wel in de debilisering van SBS6-kijkend Nederland. Als je zelf geen leven hebt is het fijn dat je nog wat kunt vinden van anderen, toch?
pi_123751219
quote:
7s.gif Op donderdag 7 maart 2013 16:39 schreef Luigi het volgende:

[..]

Van niemand hoor. Het is gewoon een beetje genant, dat napraten van elkaar en oeh-en-ah-geroep. Maar goed. Het past wel in de debilisering van SBS6-kijkend Nederland. Als je zelf geen leven hebt is het fijn dat je nog wat kunt vinden van anderen, toch?
Dat is een beetje de insteek van dit subforum he..
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
pi_123751224
quote:
7s.gif Op donderdag 7 maart 2013 16:39 schreef Luigi het volgende:

[..]

Van niemand hoor. Het is gewoon een beetje genant, dat napraten van elkaar en oeh-en-ah-geroep. Maar goed. Het past wel in de debilisering van SBS6-kijkend Nederland. Als je zelf geen leven hebt is het fijn dat je nog wat kunt vinden van anderen, toch?
Jij hebt kennelijk ook niets beters te doen dan hier te lezen en er schande van te spreken?
Is dat zo?
  donderdag 7 maart 2013 @ 16:43:07 #291
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_123751339
quote:
7s.gif Op donderdag 7 maart 2013 16:39 schreef Luigi het volgende:

[..]

Van niemand hoor. Het is gewoon een beetje genant, dat napraten van elkaar en oeh-en-ah-geroep. Maar goed. Het past wel in de debilisering van SBS6-kijkend Nederland. Als je zelf geen leven hebt is het fijn dat je nog wat kunt vinden van anderen, toch?
Trollkloon is trolling. Bedankt voor je bijdrage joh.
"He who knows best, best knows how little he knows."
Thomas Jefferson
  donderdag 7 maart 2013 @ 16:46:02 #292
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_123751487
Zou Meneer Kaktus de Jimmy Savile van Nederland blijken?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Moderator donderdag 7 maart 2013 @ 16:54:51 #293
249559 crew  Lavenderr
pi_123751870
quote:
11s.gif Op donderdag 7 maart 2013 16:46 schreef Copycat het volgende:
Zou Meneer Kaktus de Jimmy Savile van Nederland blijken?
De tijd zal het leren :{
  donderdag 7 maart 2013 @ 16:56:53 #294
384473 Tuinfluitert
Ene FoK!ker is de andere niet.
pi_123751938
  donderdag 7 maart 2013 @ 17:25:47 #295
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_123753042
Het valt mij vooral op dat hij zijn haar niet meer roodverft.
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
pi_123753818
Doet 'ie haar of doet 'ie haar niet?
  Moderator donderdag 7 maart 2013 @ 17:46:14 #297
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_123753899
quote:
1s.gif Op donderdag 7 maart 2013 15:46 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Bij dat benefietconcert heeft hij toen ook een meisje gedupeerd. Weet niet meer hoe het precies zat, maar zij haalde geld op voor een goed doel en dat heeft Kaktus dus weggesluisd of zo.

De kindervriend. :')
En haar moeder voor psychisch niet in orde uitgemaakt op de landelijke tv :P
Ik had plannen voor een video "Het Peter Jan Rens debacle", moet er maar haast mee maken, die man heeft super vage dingen gedaan :P
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_123754689
quote:
0s.gif Op donderdag 7 maart 2013 17:46 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

En haar moeder voor psychisch niet in orde uitgemaakt op de landelijke tv :P
Als er iemand een klap van de molenwiek heeft gehad...
Ik heb geen speciaal talent. Ik ben slechts nieuwsgierig.
pi_123754895
Ik wil meer weten over dat benefietconcert. Die gast is niet helemaal lekker.
welke hal moet je hebben voor zieke air max ??
  donderdag 7 maart 2013 @ 18:19:36 #300
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_123755094
quote: