FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten/drinken we vandaag? [nieuwe stijl] deel 11
Koningindinsdag 18 april 2006 @ 16:17



Post hier wat je eet of drinkt.
Je ontbijt, lunch, snack of avond eten.

Foto's zijn ook welkom

Vorige topic: Wat eten/drinken we vandaag [nieuwe stijl] #10
kabouter.mutsdinsdag 18 april 2006 @ 16:21
Kipfilet met gerooktspek erom
Gekookte aardappels (of puree)
Spinazie.
Morwendinsdag 18 april 2006 @ 16:23
Venkelthee en een gekookt ei met zout
Stereotomydinsdag 18 april 2006 @ 16:29
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 16:23 schreef Morwen het volgende:
Venkelthee en een gekookt ei met zout
Ook lekker
Morwendinsdag 18 april 2006 @ 16:38
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 16:29 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Ook lekker
Jawel

OT: Het ei is genuttigd inmiddels en de thee smaakt me prima Vanavond zal het wel iets van vlees en groenten worden
golferdinsdag 18 april 2006 @ 17:09
Straks gebraden runderrollade met een rode portsaus, basmatirijst en aspergetips.
Mirjamdinsdag 18 april 2006 @ 17:11
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 17:09 schreef golfer het volgende:
Straks gebraden runderrollade met een rode portsaus, basmatirijst en aspergetips.
we wachten op de foto

wij gaan straks gemarineerde kipfilet eten, met rijst, en komkommer met ui
Stansfielddinsdag 18 april 2006 @ 17:28
Straks weer lekker nasi eten.
Fogeldinsdag 18 april 2006 @ 17:31
Tortellini met tomaat/basilicumsaus
editor2dinsdag 18 april 2006 @ 18:08


Curry aardappeltjes,kalkoenfilet,snijboontjes?,championsoep
en de altijd aanwezige CocaCola en een extra bakje water.

[ Bericht 18% gewijzigd door editor2 op 19-04-2006 16:51:46 ]
uniekhoorndinsdag 18 april 2006 @ 18:10
Gek. aardappeltjes, rode kool met appel, bal gehakt.
LoverBoydinsdag 18 april 2006 @ 19:02
Nasi kip
Annemiek78dinsdag 18 april 2006 @ 19:05
Martijn eet vandaag een buffetje op het werk (tijdens een avond bijeenkomst) dus ik heb het lekker makkelijk gehouden, voor mezelf alleen. Blik goulash-soep opgewarmd met wat brood om te soppen erbij.
golferdinsdag 18 april 2006 @ 19:27
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 17:11 schreef MissyMirjaM het volgende:


we wachten op de foto
Alstu:

de runderrollade net uit de pan aan het nagaren voordat ie werd aangesneden:


En het eindresultaat op het bord met een lekkere port-mosterdsaus:
Annemiek78dinsdag 18 april 2006 @ 19:28
Ziet er goed uit Golfer!
#ANONIEMdinsdag 18 april 2006 @ 19:28
Kippenbouten in honingrum in de oven damn, wat lekker.

Toch de volgende keer dat ik naar de Canarische eilanden ga maar 2 flessen van dat spul meenemen, het is echt overheerlijk in allerlei gerechten!

En Golfer, dat ziet er ook ontzettend lekker uit zeg!
Ik vind rollade eigenlijk echt zo'n kerst-achtig-iets, zal wel aan mij liggen

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2006 19:30:27 ]
Mirjamdinsdag 18 april 2006 @ 19:29
lookin' good!
Namdinsdag 18 april 2006 @ 19:34
Vandaag mijn eigen soep gemaakt, met ui-paprika-courgette en champignons.
rubydinsdag 18 april 2006 @ 21:39
Kip Tikka met pandanrijst. Kip tikka was heerlijk, rijst was net rijstepap.
Bluesdinsdag 18 april 2006 @ 23:00
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 19:28 schreef Razztwizzle het volgende:

Ik vind rollade eigenlijk echt zo'n kerst-achtig-iets, zal wel aan mij liggen
Dus eten wij dat juist lekker op dinsdag 18 april

Het smaakte prima

Zit nu aan een lekker wijntje en golfer eet de restanten van de truffelsalami.
Die vind ik zo overheersend, als ik 1 plakje eet, heb ik het de eerste 12 uur in mijn heule systeem

Oh, en pandanrijst is altijd wat kleverig toch?
Martijn_77dinsdag 18 april 2006 @ 23:05
@Golfer & Bluezz zit er goed uit die rollade!!
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 19:05 schreef Annemiek78 het volgende:
Martijn eet vandaag een buffetje op het werk (tijdens een avond bijeenkomst) dus ik heb het lekker makkelijk gehouden, voor mezelf alleen. Blik goulash-soep opgewarmd met wat brood om te soppen erbij.
Heb van een lente buffetje mogen genieten.
rubydinsdag 18 april 2006 @ 23:10
quote:
Op dinsdag 18 april 2006 23:00 schreef Bluezz het volgende:
Oh, en pandanrijst is altijd wat kleverig toch?
Ja, een beetje kleverig is oké. Maar dit was wel heel erg dramatisch. Maar aangezien m'n vriend erge honger had (hij heeft gekookt) vond ie toch dat we het maar moesten eten. En eerlijk gezegd had ik ook geen zin meer om nog een keer een pannetje rijst op te zetten. Ik kwam net van sport en wilde gewoon voedsel.
Behhwoensdag 19 april 2006 @ 00:13
Zelfgemaakte lasagne uit een pakje met extra bechamel saus
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 09:13
Morgen ga ik bij Ikea eten. Dit wil ik gaan eten:

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=12&langId=-1&catalogId=10103&StoreName=east_palo_alto

Scroll naar beneden: Swedish meatballs voor maar $ 4.29
En berrymoussecake voor 99 dollarcent (ik woon in Californie. Geen last van heimwee alleen foodheimwee. Waarom is hier nou geen Hema met worsten en vlaai??
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 09:21
Maar eerst ga ik morgenochtend een dubbele espresso en een bagel halen bij mijn vaste, favoriete buurtcafe hier in San Francisco. Blok bij me vandaan.

http://www.wcities.com/en/record/134,108942/39/record.html

Hier is het, voor als je ooit in de buurt bent:

http://maps.citysearch.com/location/903900?
kabouter.mutswoensdag 19 april 2006 @ 09:26
Net geroosterde boterham met kaas op.
Vanavond Bloemkool, aardappels, en gehaktballetje.
Bjorn81woensdag 19 april 2006 @ 09:27
quote:
Op woensdag 19 april 2006 09:13 schreef Walrik het volgende:
Morgen ga ik bij Ikea eten. Dit wil ik gaan eten:

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=12&langId=-1&catalogId=10103&StoreName=east_palo_alto

Scroll naar beneden: Swedish meatballs voor maar $ 4.29
En berrymoussecake voor 99 dollarcent (ik woon in Californie. Geen last van heimwee alleen foodheimwee. Waarom is hier nou geen Hema met worsten en vlaai??
De wel bekende Swedish meatballs (vaste prik bij mij toen ik nog bij IKEA een bijbaantje had)....smaken ze nou ook hetzelfde als hier in NL..???
ennuikwoensdag 19 april 2006 @ 09:43
Nu een flinke kop thee, een volkorenboterham met creamcheese en een beetje bieslook.

Gisteren spaghetti met tomatensaus (en gehakt en groente) gegeten, het restje eet ik vanavond lekker op met een salade ofzo!
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 09:50
quote:
Op woensdag 19 april 2006 09:27 schreef Bjorn81 het volgende:

[..]

De wel bekende Swedish meatballs (vaste prik bij mij toen ik nog bij IKEA een bijbaantje had)....smaken ze nou ook hetzelfde als hier in NL..???
Ze smaken inderdaad hetzelfde. Hoeveel kosten ze in NL? Hier is het iets van vijf dollar. Of $ 4.59.

En de berrymoussetaart is $99. Wat is die in NL?
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 09:51
quote:
Op woensdag 19 april 2006 09:50 schreef Walrik het volgende:

[..]

Ze smaken inderdaad hetzelfde. Hoeveel kosten ze in NL? Hier is het iets van vijf dollar. Of $ 4.59.

En de berrymoussetaart is $0,99. Wat is die in NL?
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 09:52
sorry voor de dubbel (nu tripple) post. Ik probeerde iets te veranderen, de $99 moet zijn $0,99.
Bjorn81woensdag 19 april 2006 @ 10:06
quote:
Op woensdag 19 april 2006 09:50 schreef Walrik het volgende:

[..]

Ze smaken inderdaad hetzelfde. Hoeveel kosten ze in NL? Hier is het iets van vijf dollar. Of $ 4.59.

En de berrymoussetaart is $99. Wat is die in NL?
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=9&catalogId=10103&langId=-22&StoreName=localfood
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 10:14
In de Nederlandse vestigingen hebben ze geen berrymoussetaart??!!
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 10:20
quote:
Op woensdag 19 april 2006 09:43 schreef ennuik het volgende:
Nu een flinke kop thee, een volkorenboterham met creamcheese en een beetje bieslook.

Gisteren spaghetti met tomatensaus (en gehakt en groente) gegeten, het restje eet ik vanavond lekker op met een salade ofzo!
wat voor soort salade wordt het? Gister had ik er een gemaakt van sla, tomaten, avocado en stukken oud belegen kaas erop. Scheut olijfolie en scheut cranberryvinegar over de bak heen, roeren, en yeeeeehaw!
Koninginwoensdag 19 april 2006 @ 10:21
Nu een capuccino.

Vanavond ga ik voor de laatste keer dit seizoen nog eens wortelstamppot met braadworst maken.
El_Rolandowoensdag 19 april 2006 @ 13:57
Chocolademelk
Martijn_77woensdag 19 april 2006 @ 14:28
Koffie zwart
editor2woensdag 19 april 2006 @ 17:11


Uurtje terug een soortgelijke sushi schotel met misosoep en bijbehorende drank.
moest straks ff ergens heen dus vroege avondhap
Stereotomywoensdag 19 april 2006 @ 17:17
quote:
Op woensdag 19 april 2006 17:11 schreef editor2 het volgende:
[afbeelding]

Uurtje terug een soortgelijke sushi schotel met misosoep en bijbehorende drank.
moest straks ff ergens heen dus vroege avondhap
[[url=http://xs77.xs.to/pics/06163/woensdagjap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Zo, niet het goedkoopste menu

Ik ga vanavond Spaghetti met een schepje Vegeta eten
golferwoensdag 19 april 2006 @ 17:38
Straks lekker eenvoudig:
Gebakken aardappeltjes met pesto, stoofpeertjes en gegrillde tartaartjes.
heinlwoensdag 19 april 2006 @ 17:43
Zometeen lekkere rijst, met kleine stukjes kipfilet en kerriesausje ofzo..

Word vast weer hééérlijk
_Hestia_woensdag 19 april 2006 @ 18:33
macaroni
#ANONIEMwoensdag 19 april 2006 @ 18:34
Vanavond asperges!
renawoensdag 19 april 2006 @ 18:36
Bietjes met aardappels en een slavink
Martijn_77woensdag 19 april 2006 @ 19:01
Net spaghetti en saus op is een beetje zacht wat er ligt een vulling uit
Blueswoensdag 19 april 2006 @ 19:14
Die st fpeertjes
rubywoensdag 19 april 2006 @ 19:41
Verse Albert Heijn ovenpatat + shoarma en de nodige sauzen en groenten.

[ Bericht 3% gewijzigd door ruby op 19-04-2006 19:53:39 ]
erodomewoensdag 19 april 2006 @ 19:49
Lekkere verse spaanse tomatensoep, broodje erbij, kruidenkaasje erbij, het was weer lekker
#ANONIEMwoensdag 19 april 2006 @ 20:43
Vanavond lekker asperges gehad, met aardappeltjes en zalm, zometeen nog een kopje koffie en dan verder niks, want van teveel snoepen wordt ik dik(ker)...
Walrikwoensdag 19 april 2006 @ 23:02
Nu: pikzwarte, zelfgezette koffie. Vijf kopjes totaal.
Verder twee bananen, en een doosje bosbessen, organic uit Chili.
Fuentedonderdag 20 april 2006 @ 15:38
Vanavond bloemkoolschotel/
Koningindonderdag 20 april 2006 @ 15:56
Vanavond broodje gezond maken.
shiNinG_staRdonderdag 20 april 2006 @ 16:34
Maaltijdsalade van de AH, kipversie. Wou liever garnalen, maar die hadden ze helaas niet.
erodomedonderdag 20 april 2006 @ 16:43
Oeeeeeeeeee garnalen, zou ik dat vanavond maken, heb nog een zak gamba's in de vriezer liggen...
Oh nee, heb nog spaanse tomatensoep over, maak ik dat eerst op, anders is het zonde...

Morgen gamba's in de knoflook
golferdonderdag 20 april 2006 @ 16:54
Voor straks: de 'befaamde' Pasta di Paolo:
Knoflook, sjalotjes, rode ui, gemengde paddestoelen, rundergehakt, diverse groentes en tomatensaus met basilicum en origano als saus bij de pasta di semola uit Italië.

[ Bericht 2% gewijzigd door golfer op 20-04-2006 17:17:43 (typo) ]
Adurothieldonderdag 20 april 2006 @ 17:26
Couscous met broccoli, paprika en tonijn. In een saus van creme fraiche, tomatenpuree, knoflook en basilicum
Stereotomydonderdag 20 april 2006 @ 17:40
Ik ga vandaag eten wat er in de eerstvolgende serieuze reactie wordt geschreven.
marcb1974donderdag 20 april 2006 @ 17:46
Lasagna
nectarientjedonderdag 20 april 2006 @ 17:48
kibbeling it is
zit alleen nog te bedenken wat ik erbij moet eten.. tortellini met tomatensaus is niet echt een combi met kibbeling,maar veel keus heb ik denk ik niet
#ANONIEMdonderdag 20 april 2006 @ 17:52
Vanavond maar leftovers, en later op de avond misschien een glaasje wijn?
_Hestia_donderdag 20 april 2006 @ 18:01
macaroni
editor2donderdag 20 april 2006 @ 18:10


Halfuurtje geleden weer prima gegeten en nu eens geen CocaCola maar 7 up erbij.
Krieltjes in een lichte botersaus,gemengde groenten en kipfilet.

[ Bericht 13% gewijzigd door editor2 op 21-04-2006 19:12:19 ]
Mini_rulezdonderdag 20 april 2006 @ 18:34
Vanavond wat Franse kaasjes (overgebleven van zaterdag) met stokbrood en notenbrood.
Alleen jammer dat er geen groente bij zit, maar dan neem ik voor een keer wel een appel extra ofzo.
De restjes moeten toch op.
Fogeldonderdag 20 april 2006 @ 18:44
Chocolade med gepofte rijst erin.
#ANONIEMdonderdag 20 april 2006 @ 18:48
Het wordt dus een champignonsoep.
ennuikdonderdag 20 april 2006 @ 19:16
quote:
Op woensdag 19 april 2006 10:20 schreef Walrik het volgende:

[..]

wat voor soort salade wordt het? Gister had ik er een gemaakt van sla, tomaten, avocado en stukken oud belegen kaas erop. Scheut olijfolie en scheut cranberryvinegar over de bak heen, roeren, en yeeeeehaw!
Oeh! Klinkt lekker! Ik had een hele saaie salade: ijsbergsla, cherrytomaatjes in pesto, komkommer, olijven, rode ui en een beetje parmazaanse kaas. Was een "Hmz... Wat heb ik nog in de koelkast liggen"-salade maar erg goed te doen bij mijn spaghetti!

Zit vanavond met een dilemma: zit nog steeds op kantoor, nog 1001 dingen te doen voor ik thuis ben (zal rond een uurtje of 21.00 zijn) dus geen tijd om te koken. Mijn lijf zit te schreeuwen om kebab, felafal, patat, pizza, hamburgers en alles wat vet en zout is. Mijn hoofd zegt dat ik aan het lijnen ben en dat mijn maag moet stoppen met zeuren...

Naar hoofd of maag luisteren? Moeilijk!
Xenniadonderdag 20 april 2006 @ 19:34
Tagliatelle met zalm, boursin, spinazie en geroosterde pijnboompitjes
Martijn_77donderdag 20 april 2006 @ 19:54
Cha chiew met nasi
Behhdonderdag 20 april 2006 @ 20:04
Gebakken aardappelen, witlof met bleu stilton uit de oven en een cordon bleu
editor2donderdag 20 april 2006 @ 23:52
quote:
Op donderdag 20 april 2006 19:16 schreef ennuik het volgende:

Zit vanavond met een dilemma: zit nog steeds op kantoor, nog 1001 dingen te doen voor ik thuis ben (zal rond een uurtje of 21.00 zijn) dus geen tijd om te koken. Mijn lijf zit te schreeuwen om kebab, felafal, patat, pizza, hamburgers en alles wat vet en zout is. Mijn hoofd zegt dat ik aan het lijnen ben en dat mijn maag moet stoppen met zeuren...

Naar hoofd of maag luisteren? Moeilijk!
beetje mostert na de maaltijd.

Schreeuwt je lichaam om vet of heb je gewoon stevige trek zo van "vullen die maag"

Als het gewoon trek is dan zou ik dus die zware kost van Kebab/friet en al die Falal burgers e.d.
links laten liggen want je hebt dan straks een zwaar gevoel in de maag omdat het als een brok vet
in de maag ligt en het later via de wc je lichaam weer zal verlaten.
Doe slim en rij als dat in de buurt is naar de eerste beste chinees.
Bestel een wantansoep speciaal,tjaumin met chasiew (rood mager vlees) en
je hebt een maagvullend,praktisch vetvrij maal van soep in deegballetjes en dunne bami met vlees.
Maag gevuld,lekker gegeten en het voedsel wordt gewoon goed verteert zodat je goed slaapt en.....
je kan er gewoon een lekker biertje bijdrinken.


PS:

Cees Helder NU bij Paul de Leeuw met zijn opvolger!





[ Bericht 5% gewijzigd door editor2 op 21-04-2006 00:10:17 ]
rubyvrijdag 21 april 2006 @ 00:01
Grote bak noodlesoup en een boterham met gebakken ei.
golfervrijdag 21 april 2006 @ 00:04
quote:
Op donderdag 20 april 2006 23:52 schreef editor2 het volgende:


beetje mostert na de maaltijd.


Bestel een wantansoep speciaal,tjaumin met chasiew (rood mager vlees) en
je hebt een maagvullend,praktisch vetvrij maal van soep in deegballetjes en dunne bami met vlees.
bijna dagelijkse maaltijd van editor.
Walrikvrijdag 21 april 2006 @ 01:52
quote:
Op donderdag 20 april 2006 19:16 schreef ennuik het volgende:

[..]

Oeh! Klinkt lekker! Ik had een hele saaie salade: ijsbergsla, cherrytomaatjes in pesto, komkommer, olijven, rode ui en een beetje parmazaanse kaas. Was een "Hmz... Wat heb ik nog in de koelkast liggen"-salade maar erg goed te doen bij mijn spaghetti!

Zit vanavond met een dilemma: zit nog steeds op kantoor, nog 1001 dingen te doen voor ik thuis ben (zal rond een uurtje of 21.00 zijn) dus geen tijd om te koken. Mijn lijf zit te schreeuwen om kebab, felafal, patat, pizza, hamburgers en alles wat vet en zout is. Mijn hoofd zegt dat ik aan het lijnen ben en dat mijn maag moet stoppen met zeuren...

Naar hoofd of maag luisteren? Moeilijk!
Ik ken het probleem.
Zo meteen naar de verjaardag van n vriendin. Ze is er zoeen die altijd stoer denkt te moeten doen, en dus viert ze het in een oyster bar/oester bar..t menu daar wordt: oesters en champagne. Getver. Als ik iets niet moet dan is het wel vieze dingen als oesters of kaviaar, ook zoiets vies. Viseieren eten, hoe verzin je het.

ik zou trouwens bij Ikea gaan eten maar ik was die oesterverjaardag helemaal vergeten.
Dan maar vrijdag naar Ikea, tussen de blerende peuters en veel te trotse ouders.
Walrikvrijdag 21 april 2006 @ 01:58
quote:
Op donderdag 20 april 2006 18:44 schreef Fogel het volgende:
Chocolade med gepofte rijst erin.
Witte chocolade? Welk merk?
Mijn lievelingschocoladereep was altijd de Mekkareep. Echt, zo heette die!! Iemand die zich dit herinnert? Het merk bestaat niet meer
#ANONIEMvrijdag 21 april 2006 @ 07:51
Ik heb net een heerlijk kopje koffie op, zometeen naar werk, daar een liga reep en wat thee, lunch een broodje met wat kaas of zo en vanavond geen idee, ik ben bij vrienden uitgenodigd!
Mini_rulezvrijdag 21 april 2006 @ 08:31
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 01:58 schreef Walrik het volgende:

[..]

Witte chocolade? Welk merk?
Mijn lievelingschocoladereep was altijd de Mekkareep. Echt, zo heette die!! Iemand die zich dit herinnert? Het merk bestaat niet meer
Ja hoor, dat was altijd de favoriet van mijn vader toen het merk Mekka nog bestond.

Ontopic: net yoghurt met cruesli op, wat het vanavond wordt weet ik nog niet.
Koninginvrijdag 21 april 2006 @ 09:23
Druk dagje vandaag, dus vanavond maar even bij de frietboer langs.
Fuentevrijdag 21 april 2006 @ 11:34
Vandaag honig wraps, met wokgroenten erin.
Mini_rulezvrijdag 21 april 2006 @ 15:22
Mijn vriendje wil leren koken, dus wij gaan vanavond samen iets maken.
Bijkomend voordeel is dat hij nu ook kiest wat we eten, hoef ik dat eens niet te doen.
Walrikvrijdag 21 april 2006 @ 16:28
nu een dubbele espresso, met verse croissan t, beide gehaald bij een cafeetje om de hoek van mij. moet een beetje wakker worden, is hier nu half acht in de ochtend, heb over vijf minuten een conference call, ungodly early
Stereotomyvrijdag 21 april 2006 @ 16:31
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 15:22 schreef Mini_rulez het volgende:
Mijn vriendje wil leren koken, dus wij gaan vanavond samen iets maken.
Bijkomend voordeel is dat hij nu ook kiest wat we eten, hoef ik dat eens niet te doen.
Macaroni met Smac?

Ik ga vanavond een Entrecote eten gebakken in Croma
Mini_rulezvrijdag 21 april 2006 @ 16:35
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 16:31 schreef Stereotomy het volgende:

[..]

Macaroni met Smac?
Ja dag, dat hoeft hij van mij echt niet te leren koken. Als hij dat al niet zonder mijn hulp kan...
Er is nog niet besloten wat het gaat worden.
Stansfieldvrijdag 21 april 2006 @ 16:42
Straks macaroni
_Hestia_vrijdag 21 april 2006 @ 16:55
als het er is pizza, en anders patat ( eet bij me ouders)
Behhvrijdag 21 april 2006 @ 16:58
Bospaddenstoelensoep en later op de avond 4 kazen pizza
R81vrijdag 21 april 2006 @ 17:01
Tortellini / zalm schotel met broccoli
rubyvrijdag 21 april 2006 @ 18:58
Saotosoep.

En momenteel zit ik een zak colavisjes van de Hema leeg te vreten.
editor2vrijdag 21 april 2006 @ 19:16


Uurtje geleden frites,gepaneerde vis en boontjes en mostertsoep
en de bekende CocaCola en...Fernandez & water.




el-Fenomenovrijdag 21 april 2006 @ 19:42
quote:
Op vrijdag 21 april 2006 19:16 schreef editor2 het volgende:
[afbeelding]

Uurtje geleden frites,gepaneerde vis en boontjes en mostertsoep
en de bekende CocaCola en...Fernandez & water.


[[url=http://xs77.xs.to/pics/06165/Vrijdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]

[[url=http://xs77.xs.to/pics/06165/Vrijdagavondhap2.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Sinds je een ander account hebt, eet je heel anders of niet?
Mini_rulezvrijdag 21 april 2006 @ 19:45
Gaan we nu allemaal foto's posten van lege borden? Dan zal ik er straks ook even eentje maken.

Dat ziet er wel goed uit trouwens, editor2! Ik denk dat ik ook maar om frietjes ga vragen.
editor2vrijdag 21 april 2006 @ 20:02
nee natuurlijk gaan we nu niet alleen foto's van lege borden laten zien.
Was een grapje van mij op een foto uit de vorige thread. Niks byzonders.
Bekijk mijn gemaakte openingspost maar die Bluezz nog niet heeft geplaatst
_Hestia_vrijdag 21 april 2006 @ 20:12
patatjes en 2 frikadellen
david.vrijdag 21 april 2006 @ 20:17
Ayam Opor Parahyangan (gewoon kipfilet in kokosmelksaus) met rijst en broccoli.
Xenniavrijdag 21 april 2006 @ 20:22
Lui vandaag dus heb maar een pizza besteld
Martijn_77zaterdag 22 april 2006 @ 00:12
Kuijkse Bluf (Pannenkoek)
ikwilookwatzeggenzaterdag 22 april 2006 @ 00:14
Een Brioche bol met gegrilde kip
Mini_rulezzaterdag 22 april 2006 @ 01:05
Het zijn gemarineerde varkensfiletlapjes geworden, met frietjes, en een salade met kaas vooraf.
Best voor herhaling vatbaar.
golferzaterdag 22 april 2006 @ 01:19
Straks/later vandaag mijn 2 broers met hun vrouwen op bezoek, dus volop aan de voorbereidingen alweer van:

Wortelsoep met allerlei smaakjes-amuse in champagneglazen
Zalmrolletjes met room-kruidenkaas, sla en kwarteleitjes sla-amuse
Peppadews met room-kruidenkaas en kwarteleitjes-amuse
voor de niet-visliefhebber

Gevulde paddestoelen met bosui/broodkruim/geraspte parmakaas

Gevulde aubergines met tomaatblokjes, gehakt en feta.
voor de vega's vervangen we het gehakt door paddestoelen

IJs met kersen en kaneelkoekjes.

Uiteraard gaat het geheel vergezeld worden door allerlei lekkere wijnen (rood en wit) en daarna port en voor de liefhebber nog een limoncella op grappa-basis of een cuarenta y tres.

Heb er al zin in.
ikwilookwatzeggenzaterdag 22 april 2006 @ 04:54
Witte rijst met kip kerry!
editor2zaterdag 22 april 2006 @ 10:20
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 01:19 schreef golfer het volgende:
Straks/later vandaag mijn 2 broers met hun vrouwen op bezoek, dus volop aan de voorbereidingen alweer van:

Wortelsoep met allerlei smaakjes-amuse in champagneglazen
Zalmrolletjes met room-kruidenkaas, sla en kwarteleitjes sla-amuse
Peppadews met room-kruidenkaas en kwarteleitjes-amuse
voor de niet-visliefhebber

Gevulde paddestoelen met bosui/broodkruim/geraspte parmakaas

Gevulde aubergines met tomaatblokjes, gehakt en feta.
voor de vega's vervangen we het gehakt door paddestoelen

IJs met kersen en kaneelkoekjes.

Uiteraard gaat het geheel vergezeld worden door allerlei lekkere wijnen (rood en wit) en daarna port en voor de liefhebber nog een limoncella op grappa-basis of een cuarenta y tres.

Heb er al zin in.
Dat schreeuwt straks om een mooie fotocollage van goed gevulde borden en glazen.

[ Bericht 40% gewijzigd door editor2 op 22-04-2006 10:40:19 ]
#ANONIEMzaterdag 22 april 2006 @ 10:21
Ik ga zometeen lekker uitgebreid ontbijten, sinaasappelsap, brood, fruit en zo.
kabouter.mutszaterdag 22 april 2006 @ 10:26
Broodje gezond met ijsthee.
kabouter.mutszaterdag 22 april 2006 @ 10:28
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 01:19 schreef golfer het volgende:
Straks/later vandaag mijn 2 broers met hun vrouwen op bezoek, dus volop aan de voorbereidingen alweer van:

Wortelsoep met allerlei smaakjes-amuse in champagneglazen
Zalmrolletjes met room-kruidenkaas, sla en kwarteleitjes sla-amuse
Peppadews met room-kruidenkaas en kwarteleitjes-amuse
voor de niet-visliefhebber

Gevulde paddestoelen met bosui/broodkruim/geraspte parmakaas

Gevulde aubergines met tomaatblokjes, gehakt en feta.
voor de vega's vervangen we het gehakt door paddestoelen

IJs met kersen en kaneelkoekjes.

Uiteraard gaat het geheel vergezeld worden door allerlei lekkere wijnen (rood en wit) en daarna port en voor de liefhebber nog een limoncella op grappa-basis of een cuarenta y tres.

Heb er al zin in.
Waar woon je ik geloof dat ik toevallig in de buurt ben.
Wat lekker allemaal
Fuentezaterdag 22 april 2006 @ 11:02
Vanavond eten wij Kebab met turks brood en een salade denk ik.
marcb1974zaterdag 22 april 2006 @ 11:15
Gisteren sushi gehad. Wat was dat saai zeg
Adelantezaterdag 22 april 2006 @ 16:44


* Adelante nu drinkt

heerlijk als de 20 graden weersverwachting niet uitkomt en je jezelf maar moet warmen aan hete choco latte!
Shirleyzaterdag 22 april 2006 @ 16:53
Ik maak straks een lekker pepersteakje met pepersaus en gebakken aardappels met rauwkostsalade.
editor2zaterdag 22 april 2006 @ 16:57


Vroege zaterdagavondhap:
Nasi met kipfilet&chinese spinazie en een ijskoud Heineken biertje.

[ Bericht 19% gewijzigd door editor2 op 23-04-2006 21:54:11 ]
R_ONzaterdag 22 april 2006 @ 17:04
Biefstuk met stokbrood. .
_Hestia_zaterdag 22 april 2006 @ 17:29
poffertjes
marcb1974zaterdag 22 april 2006 @ 17:29
Shoarma schotel
Adurothielzaterdag 22 april 2006 @ 17:53
Een maaltijdsalade
Sla, macaroni, kip, tomaat, appel, komkommer, olijven en feta
99Problemszaterdag 22 april 2006 @ 17:54
Aardappel-Anders.
#ANONIEMzaterdag 22 april 2006 @ 17:59
Net een lekker kopje koffie
rubyzaterdag 22 april 2006 @ 20:20
Zelfgemaakte fantastische nasi, ook al zeg ik het zelf. Het kostte even wat tijd, maar dan heb je ook wat.
HaverMoutKoekjezaterdag 22 april 2006 @ 20:26
Vanavond gegeten: soep van rode paprika en geitenkaas.
Martijn_77zaterdag 22 april 2006 @ 23:27
Aardappelsalade en garnalen en surimi
#ANONIEMzondag 23 april 2006 @ 00:15
Net een blikje cola gehad, nu aan de tequila!
Adurothielzondag 23 april 2006 @ 00:22
Net een rijstwafel. Ik dacht, ik doe eens wild.
golferzondag 23 april 2006 @ 00:34
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 10:20 schreef editor2 het volgende:

[..]

Dat schreeuwt straks om een mooie fotocollage van goed gevulde borden en glazen.
Sorry, het was te gezellig en de gesprekken waren te leuk om die te onderbreken voor een foto-sessie, maar de gerechten vielen allemaal in erg gode aarde en onze gasten en wij hebben er heerlijk van gesmuld.

OT: nog wat Schotse gerookte zalm en roomkaas met kruiden over, dus nu even daar wat van wegwerken.
Blueszondag 23 april 2006 @ 00:36
quote:
Op zondag 23 april 2006 00:22 schreef Adurothiel het volgende:
Net een rijstwafel. Ik dacht, ik doe eens wild.


Zit nu aan een lekkere Welmoed wit
Martijn_77zondag 23 april 2006 @ 00:37
quote:
Op zondag 23 april 2006 00:34 schreef golfer het volgende:
OT: nog wat Schotse gerookte zalm en roomkaas met kruiden over, dus nu even daar wat van wegwerken.
Wat vervelend
Walrikzondag 23 april 2006 @ 04:39
gister bij een vriend geweldige sushi gegeten! nooit gedacht dat t zo lekker kon zijn!
Vanobhtend bij ons om de hoek, de diner Kate's Kitchen: koffie en sinasappelsap, amerikaanse pannekoeken met lemon curd, aardbeien en banaan. Zo meteen pizza.
#ANONIEMzondag 23 april 2006 @ 09:38
Net een lekker kopje koffie, en zometeen ontbijt: brood met hagelslag
Curiosityzondag 23 april 2006 @ 10:01
ik heb nu 3 beschuitjes met yorkham en een mok koffie.
99Problemszondag 23 april 2006 @ 10:03
Zelfgemaakte croissants.
Fuentezondag 23 april 2006 @ 12:08
Vanmorgen lekker broodjes uit de oven.
Vanavond soep met stokbrood, lekker makkelijk.
Adurothielzondag 23 april 2006 @ 12:14
Vanavond lekker simpel chicken tonight, de zoetzure perzik-versie.
mrsjzondag 23 april 2006 @ 12:27
dit

_Hestia_zondag 23 april 2006 @ 13:24
frituren
Mini_rulezzondag 23 april 2006 @ 13:42
Dadelijk een soort Italiaans broodje (mini-ciabatta gevuld met kaas, salami, tomaat en kruiden ).
Vanavond de rest van de gemarineerde filetlapjes, met brood en salade (en frietjes voor vriendje).

Wie het druk heeft, verdient ook lekker eten.
Paikeazondag 23 april 2006 @ 15:34
Ik ga vanavond wraps met kip eten
Beetje sla erbij, wat tomaat,komkommer en cashewnoten...En een lekker ijsje achteraf

Nu zit ik aan de zoenen (ja, neger mag niet meer he)
mrsjzondag 23 april 2006 @ 15:46
Dropjes en een

ikwilookwatzeggenzondag 23 april 2006 @ 17:22
We gaan zo richting Chinees!
99Problemszondag 23 april 2006 @ 18:31
Pannenkoeken
marcb1974zondag 23 april 2006 @ 18:31
Kip en wat gebakken aardappels
Blueszondag 23 april 2006 @ 18:41
We dachten nog e.e.a. over te houden aan ons gekokkerel van gisteravond, maar alles is opgegaan
Hebben dus niks in huis, mss straks maar even op naar de snackbar
Dark_Killahzondag 23 april 2006 @ 18:42
Kroketten / Loempiaas op broodjes.

eerste post hier:P
mrsjzondag 23 april 2006 @ 19:01
Kroepoek en een paar uur geleden Chinees gehad
PdeHoogzondag 23 april 2006 @ 19:02
Redelijk makkelijk gedaan Gister bij de poelier een kant-en-klare kipschotel meegenomen
Erosjuhhhzondag 23 april 2006 @ 19:16
quote:
Op zondag 23 april 2006 18:41 schreef Bluezz het volgende:
We dachten nog e.e.a. over te houden aan ons gekokkerel van gisteravond, maar alles is opgegaan
Hebben dus niks in huis, mss straks maar even op naar de snackbar
zelfde hier
Martijn_77zondag 23 april 2006 @ 19:38
Lamskarbonade, spitskool en aardappels
#ANONIEMzondag 23 april 2006 @ 20:11
Net gegeten: een mooie kippebout met gebakken aardappeltjes en champignons+pijnboompitten-saus. Later misschien nog een glaasje port, maar wel op tijd naar bed!
Blueszondag 23 april 2006 @ 20:16
quote:
Op zondag 23 april 2006 19:16 schreef Erosjuhhh het volgende:


zelfde hier
We hebben het op, lang geleden dat ik snackbar food opheb, en nu weet ik weer waarom we het nooit eten

Morgen maar weer wat lekkers verzinnen om dit goed te maken
Erosjuhhhzondag 23 april 2006 @ 20:23
quote:
Op zondag 23 april 2006 20:16 schreef Bluezz het volgende:

[..]

We hebben het op, lang geleden dat ik snackbar food opheb, en nu weet ik weer waarom we het nooit eten

Morgen maar weer wat lekkers verzinnen om dit goed te maken
hier is t shoarma geworden stukken beter
Mirjamzondag 23 april 2006 @ 20:36
er ligt hier al een uurtje een rollade lekker te braden
ik denk dat we die lekker met brood aan eten

vanmiddag falafel op
editor2zondag 23 april 2006 @ 21:58


Vanwege de goddelijke Ajax overwinning in de playoffs op die voetbalclub uit de
Havenstad op weg naar huis mezelf even op z'n Thais laten verwennen.
Gamba's met tauge,Garnalensalade en mihoensoep met gehaktballetjes
en een biertje. Perfecte afsluiting voor een mooie voetbaldag!

[ Bericht 14% gewijzigd door editor2 op 24-04-2006 17:44:53 ]
#ANONIEMzondag 23 april 2006 @ 21:59
De koffie is op, nu nog een lekker hapje zoete meloen.
rubyzondag 23 april 2006 @ 23:27
M'n overheerlijke nasi weer.
Koninginmaandag 24 april 2006 @ 10:08
Nu capuccino
Vanavond is het brood-avond.....
Adelantemaandag 24 april 2006 @ 12:19
soja drink momenteel

en voor vanavond adelante's pittige penne
#ANONIEMmaandag 24 april 2006 @ 13:00
quote:
Op maandag 24 april 2006 12:19 schreef Adelante het volgende:
adelante's pittige penne
Recept !

Ontopic: een bak koffie en een banaan. Voor de broodnodige scriptie-energie.
Adelantemaandag 24 april 2006 @ 13:32
quote:
Op maandag 24 april 2006 13:00 schreef Razztwizzle het volgende:

Recept !
- penne rigate
- 300 g kipfilet
- eetlepel balsamicoazijn
- beetje olijfolie
- zout, zwarte peper
- blikje artisjokharten
- paar tenen knoflook
- potje bertolli gusto intenso

Kook de pasta tot ie beetgaar is. Meng intussende kip in een kom met de azijn, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper en laat 'm 5 minuten staan.

Giet de artisjokharten af en snijd ze in stukjes. Snijd de knoflook vervolgens in plakjes. Verhit wat olijfolie in een kleine koekenpan en bak de plakjes knoflook en de artisjokharten zacht voor ongeveer 5 minuten. Bak de plakjes kip in een andere pan tot ze bruin zijn (ong. 5 minuten).

Giet de pasta af en roer de bertolli saus en het artisjokmengsel erdoor. Warm het geheel nog heel even goed door. Schep de pasta in vier diepe borden en verdeel de gegrilde kip erover.

ikwilookwatzeggenmaandag 24 april 2006 @ 13:50
Een croissant en een bak thee!
Behhmaandag 24 april 2006 @ 15:49
Gister aten we bami met sate saus, omelet reepjes en cassave kroepoek.
Vandaag lasagne
Bluesmaandag 24 april 2006 @ 15:56
Ik ga vandaag maar eens een lekkere rijstprut maken met basmati, gehakt of kip, lekkere groenten denk ik

Nu een bakkie senseo in het zonnetje
posmaandag 24 april 2006 @ 16:01
Sushi... eet het tegenwoordig wel 2x per week. Ben er verslaafd aan
Bluesmaandag 24 april 2006 @ 16:17
quote:
Op maandag 24 april 2006 13:32 schreef Adelante het volgende:
knip
Heb je recept ook even in het pastatopic gezet, kan ik het beter terugvinden
editor2maandag 24 april 2006 @ 16:22
quote:
Op maandag 24 april 2006 16:01 schreef pos het volgende:
Sushi... eet het tegenwoordig wel 2x per week. Ben er verslaafd aan
Bedoel je die zooi die ze bij AH en andere supermarkten hebben liggen?
Niet te vreten man. Rijst te droog en korrelig en die visstukjes erop maken
dat zelfs met de bijgevoegde saus het als smaakloos is ervaren.

Of haal je het zoals hier in A'dam bij een of andere Happy Sushi takawayshop?
Die zijn dus wel prima. Het best is en blijft natuurlijk gewoon een goeie Jap binnenlopen
op zijn tijd.
posmaandag 24 april 2006 @ 16:24
quote:
Op maandag 24 april 2006 16:22 schreef editor2 het volgende:

[..]

Bedoel je die zooi die ze bij AH en andere supermarkten hebben liggen?
Niet te vreten maar.Rijst te droog en korrelig en die visstukjes erop maken
dat zelfs met de bijgevoegde saus het als smaakloos is ervaren.

Of haal je het zoals hier in A'dam bij een of andere Happy Sushi takawayshop?
Die zijn dus wel prima. Het best is en blijft natuurlijk gewoon een goeie Jap binnenlopen
op zijn tijd.
Natuurlijk niet bij AH ...durf dat niet eens te proberen
Maak het vaak zelf of haal het idd bij een sushi take awayshop, zoals vandaag
Mini_rulezmaandag 24 april 2006 @ 17:22
Ik zit te denken aan een stokbroodje met vis (kabeljauwburger), citroenmayonaise en een salade.
Lekker licht, past goed bij het lekkere weer.
Nilashamaandag 24 april 2006 @ 17:23
Wij eten vanavond Teri Yaki. Heerlijk!
Mirjammaandag 24 april 2006 @ 17:42
nu cheap ass red bull, straks denk ik lekker makkelijk pizza met een wijntje of 2, 3, 4,
#ANONIEMmaandag 24 april 2006 @ 17:43
Vanavond lekker roerbakgroenten, rijst en vegetarische sate, en wie weet straks een koel biertje....
editor2maandag 24 april 2006 @ 17:46


30 minuten geleden kippensoep,tortilla & CocaCola

[ Bericht 40% gewijzigd door editor2 op 25-04-2006 02:44:49 ]
Bluesmaandag 24 april 2006 @ 17:47
quote:
Op maandag 24 april 2006 15:56 schreef Bluezz het volgende:
Ik ga vandaag maar eens een lekkere rijstprut maken met basmati, gehakt of kip, lekkere groenten denk ik
Basmatirijst, thaise wokgroente, japanse woksaus, champignons en rundergehakt wordt het
Innocencemaandag 24 april 2006 @ 17:57
Pastasalada met bladspinazie, garnaaltjes en sardientjes.
Salsagirlmaandag 24 april 2006 @ 17:59
Wij eten zo.:
Broccoli,peultjes
Aardappeltjes en dan een lekkere rollade
En een chocoladeijs met vruchten en grote toef slagroom

Wat ik weg spoel met glas ijskoud water
rubymaandag 24 april 2006 @ 18:44
Voor de derde keer achter elkaar; nasi.

Morgen weer wat anders.

[ Bericht 3% gewijzigd door ruby op 24-04-2006 19:13:31 ]
nectarientjemaandag 24 april 2006 @ 19:07
aardappeltortilla met spekjes en een glas rode wijn, jummie
PdeHoogmaandag 24 april 2006 @ 19:07
Nasi met balletjes gehakt in satesaus en balletjes gehakt in zoetzure saus
Shirleymaandag 24 april 2006 @ 19:10
Krieltjes met bieslook gekruid, snijboontjes en een tartaartje met chilisaus gegeten.
marcb1974maandag 24 april 2006 @ 19:11
Pizza hawaii
_Hestia_maandag 24 april 2006 @ 19:23
chicken tonight hawaii
#ANONIEMmaandag 24 april 2006 @ 19:31
Terriyaki gegeten vandaag
Black-Holemaandag 24 april 2006 @ 20:12
Ratatouile gemaakt vandaag
#ANONIEMmaandag 24 april 2006 @ 20:31
Uitsmijter met ham en kaas op toast, met uien à la Razztwizzle*

*Uitjes bakken, berg bruschetta-italiaansepizzakruidenzooi eroverheen, afblussen met rode wijnazijn, lekker laten smoren, tomatenblokjes erbij, en veel peper. En dan over de gebakken eieren heen
Martijn_77maandag 24 april 2006 @ 21:11
Karbonade, bloemkool en aardappels
uniekhoorndinsdag 25 april 2006 @ 01:23
Vandaag gehad: Snitzel zelf gepanneerd, ijsbergsla, huzarensalade en afbakbrood. Tja je moet soms wat verzinnen
Morgen eet ik bij moeders, geen idee dus... zal wel lekkere gekookte aardappels met heerlijke jus worden Heerlijke jus, iets wat ik nog steeds niet kan maken...
editor2dinsdag 25 april 2006 @ 02:58
Nog niet naar bed,dus ff een blikje bier opengemaakt als pleziertje.

Bluesdinsdag 25 april 2006 @ 02:59
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 02:58 schreef editor2 het volgende:
Nog niet naar bed,dus ff een blikje bier opengemaakt als pleziertje.

[[url=http://xs78.xs.to/pics/06172/dinsdagochtendvroeg.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Niet eens met mij op de achtergrond
LordVoldemortdinsdag 25 april 2006 @ 03:02
Ik heb vandaag nasi gemaakt met kip en chinese groenten. Een beetje soppig geworden, maar het was nog goed te eten.
Op dit moment ben ik aan de cola.
Mini_rulezdinsdag 25 april 2006 @ 10:16
quote:
Op maandag 24 april 2006 20:31 schreef Razztwizzle het volgende:
Uitsmijter met ham en kaas op toast, met uien à la Razztwizzle*

*Uitjes bakken, berg bruschetta-italiaansepizzakruidenzooi eroverheen, afblussen met rode wijnazijn, lekker laten smoren, tomatenblokjes erbij, en veel peper. En dan over de gebakken eieren heen
Dat klinkt wel lekker. Ik denk dat ik je idee een keer ga pikken.

Ontopic: ik denk dat ik vanavond wat Franse kaasjes met brood eet, anders blijven die dingen ook maar liggen. (Als je maar met zijn tweeën bent, is "tja, het moet op" altijd een goed excuus. ) Tomatensalade erbij, lekker makkelijk.
Koningindinsdag 25 april 2006 @ 10:25
Vanavond een zigeunerschnitzel met aardappels (evt. gebakken) en erwten en worteltjes.
Fuentedinsdag 25 april 2006 @ 13:44
Vanavond eten we bij m'n schoonouders, nog geen idee dus.
nectarientjedinsdag 25 april 2006 @ 13:58
vanavond bietjes met aardappeltjes en een tartaartje, nu nog een stukje van de aardappeltortilla van gister
mrsjdinsdag 25 april 2006 @ 14:51
Yoghurt
_Hestia_dinsdag 25 april 2006 @ 17:22
groentensoep en chicken tonight hawaii
Mirjamdinsdag 25 april 2006 @ 17:24
een maaltijdsalade
shiNinG_staRdinsdag 25 april 2006 @ 17:24
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 17:24 schreef MissyMirjaM het volgende:
een maaltijdsalade
#ANONIEMdinsdag 25 april 2006 @ 17:25
Gebakken aardappeltjes, gegrillde paprika en karbonades. En spinazie à la crème voor m'n want die lust geen paprika .
editor2dinsdag 25 april 2006 @ 17:26


15 minuten geleden Hindoestaanse roti,spitskool groenten,
tomatensoep met balletjes een biertje en de altijd aanwezige cocacola.

[ Bericht 33% gewijzigd door editor2 op 26-04-2006 13:50:12 ]
karoltjedinsdag 25 april 2006 @ 17:29
Chicken tonight kerriee!!
Bluesdinsdag 25 april 2006 @ 18:04
quote:
Op maandag 24 april 2006 17:47 schreef Bluezz het volgende:


Basmatirijst, thaise wokgroente, japanse woksaus, champignons en rundergehakt wordt het
Het was een beetje veel, dus vandaag bakken we het nog es ff lekker op
PdeHoogdinsdag 25 april 2006 @ 18:21
Pizza
Mini_rulezdinsdag 25 april 2006 @ 18:32
Ik heb nog even wat kipknakworstjes opgewarmd, een mens heeft toch vlees nodig.
Stereotomydinsdag 25 april 2006 @ 18:53
[offtopic] Hoe vaak heb je wel niet in de Fancy / Popfoto gelezen dat een meisje zo'n knakworst in haar jeweetwel had gestopt, en halverwege was afgebroken zodat ze het er niet meer uitkreeg [/offtopic]

Ontopic: Eendenborstfilet
marcb1974dinsdag 25 april 2006 @ 18:56
Paella
Curiositydinsdag 25 april 2006 @ 18:59
Spinazie a la creme, gekookte aardappels en gemarineerde speklapjes en uiteraard een gekookt ei.
nectarientjedinsdag 25 april 2006 @ 19:22
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 13:58 schreef nectarientje het volgende:
vanavond bietjes met aardappeltjes en een tartaartje, nu nog een stukje van de aardappeltortilla van gister
het is spinazie met aardappeltjes en tartaar geworden natuurlijk ook met ei. De bieten staan nu voor morgen op het programma
Whohodinsdag 25 april 2006 @ 19:25
Dagguzzdinsdag 25 april 2006 @ 19:28
Ga straks lekker een broodje hamburger maken. Zit alleen nog te twijfelen over de saus... Heb hier van alles staan. Vind alleen mayo/ketchup/mosterd een beetje saai worden... Iemand ideeen?
uniekhoorndinsdag 25 april 2006 @ 19:36
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 19:28 schreef Dagguzz het volgende:
Ga straks lekker een broodje hamburger maken. Zit alleen nog te twijfelen over de saus... Heb hier van alles staan. Vind alleen mayo/ketchup/mosterd een beetje saai worden... Iemand ideeen?
Kom ook niet verder dan satesaus

Vandaag lekker gekookte aardappeltjes met heerlijke jus, draadjesvlees, worteltjes en ook snijbonen.
Hmmm, dat ouderwetse eten is soms zo lekker
Mirjamdinsdag 25 april 2006 @ 19:42
nu als toetje zelfgemaakte rabarber
editor2dinsdag 25 april 2006 @ 19:53
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 19:28 schreef Dagguzz het volgende:
Ga straks lekker een broodje hamburger maken. Zit alleen nog te twijfelen over de saus... Heb hier van alles staan. Vind alleen mayo/ketchup/mosterd een beetje saai worden... Iemand ideeen?
nou...simpel: Wat wil je. Je kan zoveel met de sauzen die je hebt.
Wil je een zachte knoflook saus,whiskeysaus..Is binnen 5 min gepiept en klaar
om op je vlees te smeren.
Laat me je alvast deze dan geven: Whiskeysaus!

-mayonaise in bakje doen.
-ketchupsaus erbij
-scheut whiskey toevoegen(afhankelijk hoe sterk je de alcohol wilt hebben)
-roeren al naar gelang de kleur je bevalt. (roze moetie zijn en anders meer ketchup toevoegen)

klaar.
Martijn_77dinsdag 25 april 2006 @ 20:00
Babi Pangang met nasi
Puckzzzdinsdag 25 april 2006 @ 20:03
weet je wat mijn probleem nou altijd is? Ik kan gewoon simpelweg nooit iets verzinnen. Ik ben geen keukenprinses en heb de fantasie niet om es een keer wat leuks klaar te maken Dan sta ik maar in die vriezer te staren met een diepe zucht....

wij slaan zelfs enkele maaltijden in de week over, maar dat heeft andere redenen

ik moet nu zelfs nog bedenken wat we gaan eten....
editor2dinsdag 25 april 2006 @ 20:11
Als je niks kan verzinnen bedenk dan waar je trek in hebt.
Koken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn alleen de meeste mensen laten zich vaak maar
van alles aanpraten door zogenaamde kenners terwijl de insteek van eten gewoon simpel
moet zijn. Niet ingewikkeld en een 12 stappen plan. Ik heb er ook een gruwelijke hekel aan.
Inprincipe maak JIJ je gerecht zo moeilijk als je zelf wilt. Dus doe makkelijk en simpel en
laat al die onnodige tierantijntjes links liggen.

Als dat ook niet lukt.koop eens zo een makkelijk kookboek die je her en der kunt kopen
voor die snelle maaltijden die wel alle voedzaamheid bevatten.
Puckzzzdinsdag 25 april 2006 @ 20:31
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 20:11 schreef editor2 het volgende:
Als je niks kan verzinnen bedenk dan waar je trek in hebt.
Koken hoeft echt niet zo moeilijk te zijn alleen de meeste mensen laten zich vaak maar
van alles aanpraten door zogenaamde kenners terwijl de insteek van eten gewoon simpel
moet zijn. Niet ingewikkeld en een 12 stappen plan. Ik heb er ook een gruwelijke hekel aan.
Inprincipe maak JIJ je gerecht zo moeilijk als je zelf wilt. Dus doe makkelijk en simpel en
laat al die onnodige tierantijntjes links liggen.

Als dat ook niet lukt.koop eens zo een makkelijk kookboek die je her en der kunt kopen
voor die snelle maaltijden die wel alle voedzaamheid bevatten.
Mja is misschien wel een ideetje ja

* Puckzzz heeft nog een pak lasagna van de Aldi in de vriezer gevonden WOEIII!!!!
shiNinG_staRdinsdag 25 april 2006 @ 20:32
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 17:24 schreef shiNinG_staR het volgende:

[..]
Oh grapje, het werd zo'n wok-setje van de AH ! Zit alles in, vlees, rijst, saus, groenten. Echt superlekker, echte aanrader voor als je iets makkelijks, maar toch gezonds en lekkers wilt !
Mini_rulezdinsdag 25 april 2006 @ 20:35
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 20:03 schreef Puckzzz het volgende:

ik moet nu zelfs nog bedenken wat we gaan eten....
Het is wat Editor2 zegt: het enige wat je hoeft te weten, is wat je lekker vindt. In principe hoef je maar 7 verschillende gerechten te hebben, dan heb je tenminste voor een week genoeg verschillende dingen. Er zijn hier genoeg mensen die veel snelle en makkelijke gerechten weten. Noem eens een paar dingen op die je lekker vindt, dan is er vast genoeg te verzinnen.

Trouwens, we missen je in het dieettopic!
Puckzzzdinsdag 25 april 2006 @ 20:57
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 20:35 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Het is wat Editor2 zegt: het enige wat je hoeft te weten, is wat je lekker vindt. In principe hoef je maar 7 verschillende gerechten te hebben, dan heb je tenminste voor een week genoeg verschillende dingen. Er zijn hier genoeg mensen die veel snelle en makkelijke gerechten weten. Noem eens een paar dingen op die je lekker vindt, dan is er vast genoeg te verzinnen.

Trouwens, we missen je in het dieettopic!
mja sorrie...zoals je leest hierboven is het dieet ook ff een beetje van de baan. maar die maaltijden overslaan houdt het nog in balans
we zijn druk met verbouwen en shit
editor2dinsdag 25 april 2006 @ 20:57
quote:
Op dinsdag 25 april 2006 20:32 schreef shiNinG_staR het volgende:

Oh grapje, het werd zo'n wok-setje van de AH ! Zit alles in, vlees, rijst, saus, groenten. Echt superlekker, echte aanrader voor als je iets makkelijks, maar toch gezonds en lekkers wilt !
ik wil geen spelbreker zijn maar ik laat dus altijd die kant en klare eetmaaltijden links liggen.
Verre van vers als in net bereidt. Mijn bezwaar met dit soort maaltijden is dat het niet voedt
ondanks dat ze je dat proberen wijs te maken. Het bevat veel kleurstoffen en vetten die
niet goed zijn voor het lichaam. Kijk maar eens voor de gein op de achterkant. Ook vind ik
dat het je maag niet vult. Het is eigenlijk een veredeld novelle cuisine idee in een instantbakje
waar je ook nog verhoudingsgewijs teveel geld voor betaalt ondanks de op eerste gezicht
lage prijs.

Klinkt raar voor iemand die ook van gemak en snelheid houdt maar ik vind het zelf bereiden,
als in aardappelen/rijst opzetten en andere ingredienten toevoegen, het meest gezonde en op
termijn.. goedkoper. Daarmee bedoel ik dat je aardappelen en rijst ook de volgende dag snel
kunt opzetten als basis voor je maaltijd. Sterker nog: Heb je rijst van de dag ervoor? ketchap sprenkelen,
eigeel ingooien,selderij,ham,zout toevoegen en dan ff snel door de wok halen en je hebt je
eigen nasischotel. Verser kan het niet.

[ Bericht 2% gewijzigd door editor2 op 25-04-2006 21:29:16 ]
#ANONIEMdinsdag 25 april 2006 @ 21:02
Net sushi besteld bij Mr. Sushi het was heerlijk!
rubydinsdag 25 april 2006 @ 21:22
Cathelaanse worstjes met witte bonen in tomatensaus (kerriepoeder er doorheen) en röstirondjes.

En zojuist heb ik een restantje sambal goreng tempeh opgegeten.
#ANONIEMdinsdag 25 april 2006 @ 21:58
Teriyaki
Walrikwoensdag 26 april 2006 @ 08:08
quote:
Op zaterdag 22 april 2006 00:12 schreef Martijn_77 het volgende:
Kuijkse Bluf (Pannenkoek)
hoe maak je dat? (ben altijd op zoek naar interessante pannekoekrecepten)

zometeen canneloni
Fuentewoensdag 26 april 2006 @ 09:41
Vanavond eten wij stampot rauwe andijvie met spekkies.
kabouter.mutswoensdag 26 april 2006 @ 09:42
quote:
Op woensdag 26 april 2006 08:08 schreef Walrik het volgende:

[..]

hoe maak je dat? (ben altijd op zoek naar interessante pannekoekrecepten)

zometeen canneloni
Jij bent vroeg met je canneloni.

Vanavond nasi of kipsate met gebakken oosterse groente en brood.
Innocencewoensdag 26 april 2006 @ 09:42
Vanavond zilvervliesrijst met babi ketjap
Koninginwoensdag 26 april 2006 @ 10:47
Nu een peer
vanavond macaroni
karoltjewoensdag 26 april 2006 @ 11:03
Vanavond carpaccio .
Mini_rulezwoensdag 26 april 2006 @ 11:11
Ik heb nog geen idee. Waarschijnlijk iets met brood. Ben verslaafd aan brood de laatste tijd.
Puckzzzwoensdag 26 april 2006 @ 11:12
Mijn vriendje heeft gisteravond heel lief een omeletje voor gebakken terwijl ik nog wat aan het werk was. Die is voor vandaag voor op de cracottes
vanaaf zie we nog wel ff
editor2woensdag 26 april 2006 @ 16:34


Nu nog aan het happen: Aardappelen, vis,dorperwten,
import bier en.... 7 up!

Mini_rulezwoensdag 26 april 2006 @ 17:32
Het wordt brood met kip en tomaat, en straks nog een hamburger. Uitgebreid samen eten komt vanavond niet echt uit, dus gaan we straks onderweg maar even langs de Mac.
golferwoensdag 26 april 2006 @ 17:36
Straks gebakken aardappeltjes met kruidenboter en stukjes spek, worteltjes en gegrilde rosbieflapjes.
#ANONIEMwoensdag 26 april 2006 @ 18:19
Vanavond maar wat leftovers opmaken, en op tijd naar bed. Veel te doen gehad, en wat zorgen aan m'n hoofd... dus geen energie voor groot koken.
rubywoensdag 26 april 2006 @ 18:21
Shoarma met patat.
Stereotomywoensdag 26 april 2006 @ 18:38
Gemarineerde karbonades op mijn grillpan, stokbrood met italiaanse olijfolie-dip.

dip-dip
Puckzzzwoensdag 26 april 2006 @ 19:48
quote:
Op woensdag 26 april 2006 18:21 schreef ruby het volgende:
Shoarma met patat.
jaaa lekkerrr! goed idee! de knoflooksaus van onze shoarmaboer is echt de lekkerste van het land niet dat ik ze allemaal heb getest natuurlijk
#ANONIEMwoensdag 26 april 2006 @ 20:13
Vanavond is toch maar vis uit de oven op rijst geworden. Met een glaasje lekkers!
#ANONIEMwoensdag 26 april 2006 @ 20:16
Shoarmaschotel met kaas en ananas
marcb1974woensdag 26 april 2006 @ 20:51
Victoriabaars, aardappelpuree en hollandse tuinbonen en witte bonen
#ANONIEMwoensdag 26 april 2006 @ 21:20
Zalmfilet, patatjes en salade
#ANONIEMwoensdag 26 april 2006 @ 21:20
quote:
Op woensdag 26 april 2006 20:16 schreef HeaRt_woRm het volgende:
Shoarmaschotel met kaas en ananas
Oeh, dat klinkt lekker!
Doe eens recept ?
Blueswoensdag 26 april 2006 @ 21:36
Hertog Jannetje nu
99Problemswoensdag 26 april 2006 @ 22:19
Cocktail Alexander, wat aardappeltjes met wat zalm.
SHEwoensdag 26 april 2006 @ 22:49
Ik ga een keertje bij tante bloes en ome golfert eten

die eten altijd feestelijk


ontopic: magere vanille joghurt met all bran...she-tje wil een beetje leuk in de bikini straks en houdt toch ietsie teveel van koken

en eten
Martijn_77woensdag 26 april 2006 @ 23:04
Broodjes bapao(was erg laat thuis)
Blueswoensdag 26 april 2006 @ 23:07
quote:
Op woensdag 26 april 2006 22:49 schreef SHE het volgende:
Ik ga een keertje bij tante bloes en ome golfert eten

die eten altijd feestelijk

Nou *kuch* niet altijd, wij kunnen ook heeeeeeeeeeel ranzige dingen naar binnen werken snachts

Maar liev nichtje je bent altijd welkom hoor
golferwoensdag 26 april 2006 @ 23:22
quote:
Op woensdag 26 april 2006 22:49 schreef SHE het volgende:
Ik ga een keertje bij tante bloes en ome golfert eten

die eten altijd feestelijk
Iemand die shaven is en not furred is altijd welkom om een vorkje mee te pikken bij ons, hoor, 'nichtje'
R81woensdag 26 april 2006 @ 23:23
Nu een broodje ijs
karoltjewoensdag 26 april 2006 @ 23:51
Dat klinkt bah..

Net in de kroeg een bitterbal .
Dagguzzwoensdag 26 april 2006 @ 23:58
bakkie Good Noodles kip! JUMMMMM
= verslavend
posdonderdag 27 april 2006 @ 00:01
quote:
Op woensdag 26 april 2006 23:23 schreef R81 het volgende:
Nu een broodje ijs
Vertel...wat is dat?
R81donderdag 27 april 2006 @ 00:31
quote:
Op donderdag 27 april 2006 00:01 schreef pos het volgende:

[..]

Vertel...wat is dat?
http://www.gratisrecept.nl/recept/broodje-ijs.php
Heerlijk
Duiveltjadonderdag 27 april 2006 @ 01:02
Roti.

Het was hemels.
Stereotomydonderdag 27 april 2006 @ 01:30
500 gram zonnebloempitten

non-stop
_Hestia_donderdag 27 april 2006 @ 01:36
boontjes en draadjesvlees
golferdonderdag 27 april 2006 @ 01:42
Nog even wat Dorito-chips weggewerkt.

het etentje met 'ons nichtje' is weer even uitgesteld, las ik in het ban-meldtopic.
Xenniadonderdag 27 april 2006 @ 01:48
quote:
Op donderdag 27 april 2006 01:42 schreef golfer het volgende:
Nog even wat Dorito-chips weggewerkt.

het etentje met 'ons nichtje' is weer even uitgesteld, las ik in het ban-meldtopic.
Een ban? Jammer ze had wel gelijk namelijk

OT: een of andere wittekoolschotel met aardappelpuree, gehakt, kaas en sate-saus op het werk. Beetje vreemd, maar wel lekker
ikwilookwatzeggendonderdag 27 april 2006 @ 06:33
Een broodje zalm van de pomp
xericaxdonderdag 27 april 2006 @ 06:35
koffie koffie kofie koffie
Megumidonderdag 27 april 2006 @ 07:04
Broodje lever. Met een berg zout er op. Wat ik niet mag hebben. Maar had zo een trek daar in.
#ANONIEMdonderdag 27 april 2006 @ 07:57
Net een kopje koffie, straks op werk wat crackers voor ontbijt.
Puckzzzdonderdag 27 april 2006 @ 08:05
quote:
Op donderdag 27 april 2006 07:04 schreef Megumi het volgende:
Broodje lever. Met een berg zout er op. Wat ik niet mag hebben. Maar had zo een trek daar in.
Ieuwwww lever? en dat op de vroege morgen, dat krijg ik echt niet door mijn strot

eerst maar eens drie bakken koffie en dan zien we wel verder.
Gisteren geen avondeten gehad, op het moment dat ik de shoarmaboer wou bellen om te bestellen kwamen we erachter dat mijn vriend mijn telefoon op zijn werk had laten liggen
Toen baalden we zo dat we maar niets hebben gegeten
xericaxdonderdag 27 april 2006 @ 08:07
quote:
Op donderdag 27 april 2006 08:05 schreef Puckzzz het volgende:

[..]

Ieuwwww lever? en dat op de vroege morgen, dat krijg ik echt niet door mijn strot

eerst maar eens drie bakken koffie en dan zien we wel verder.
Gisteren geen avondeten gehad, op het moment dat ik de shoarmaboer wou bellen om te bestellen kwamen we erachter dat mijn vriend mijn telefoon op zijn werk had laten liggen
Toen baalden we zo dat we maar niets hebben gegeten
een balansdag
Fuentedonderdag 27 april 2006 @ 08:30
Vanavond eten wij kip tandori. Nu 2 boterhammetjes.
Muckdonderdag 27 april 2006 @ 08:50
zojuist een heerlijk schaaltje yoghurt met cruesli weggewerkt
fruit-mix van de c1000, een stuk minder duur dan quaker, maar zooooo lekker (vooral als je van kokos houdt )
Stereotomydonderdag 27 april 2006 @ 11:55
twee boterhammen met twee eieren, lichtelijk besprenkeld met 4-seizoenenpeper en eikruiden (mix van ui en knoflook)
_Hestia_donderdag 27 april 2006 @ 12:02
chicken tonight
Mini_rulezdonderdag 27 april 2006 @ 12:04
Nu yoghurt met cruesli.
Vanavond een etentje, ik weet nog niet wat we daar gaan krijgen. Heerlijk om je gewoon te laten verrassen.
Morwendonderdag 27 april 2006 @ 12:23
Een tosti uit mijn nieuwe tosti-apparaat
Curiositydonderdag 27 april 2006 @ 12:40
Heb net het eten voorbereid voor vanavond.

Het is Pittige kipreepjes met koude aardappelsalade en snijboontje geworden.
Puckzzzdonderdag 27 april 2006 @ 12:44
Cracottes met roomkaas
xericaxdonderdag 27 april 2006 @ 13:24
vega wrap/croissantje
PatriotOnlinedonderdag 27 april 2006 @ 13:25
patatje pinda, broodje frikandel en een cola
Mini_rulezdonderdag 27 april 2006 @ 13:42
quote:
Op donderdag 27 april 2006 13:25 schreef PatriotOnline het volgende:
patatje pinda, broodje frikandel en een cola
Wat een voedzame lunch. Maar wel lekker, ik krijg er gewoon honger van.

Ik pak straks maar weer eens een boterham met kipknakworst. Zo'n blikje is best veel voor 1 persoon, ik ben nu al 3 dagen die dingen aan het eten.
tonjadonderdag 27 april 2006 @ 15:03
http://www.avrobode.nl/recept/?receptID=1

Heb ik gisteren gemaakt en het is waanzinnig lekker. Wel veel werk, maar het is het waard.



mrsjdonderdag 27 april 2006 @ 15:39
Ik geloof dat we vanavond Rijst eten
ik pak zo eerst een glaasje limonade met een koekje
namoradadonderdag 27 april 2006 @ 17:08
Ik ga zo lasagne maken
golferdonderdag 27 april 2006 @ 17:28
Straks lekker simpel: gebakken aardappels met rozemarijn en zeezout, stoofpeertjes en een omeletje erbij.
shiNinG_staRdonderdag 27 april 2006 @ 17:40
Nasi
Behhdonderdag 27 april 2006 @ 18:13
Uiensoep met tortellinie erin en een broodje erbij
marcb1974donderdag 27 april 2006 @ 18:40
Burrito's
Stereotomydonderdag 27 april 2006 @ 18:50
Avondeten: schouderkarbonaatje besprekeld met vegeta op de grillpan
AH Verse Waldorf Salade 35% korting, met een flinke scheut AH Excellent Extra Vierge Italiaanse Olijfolie
Toetje: geroosterde kikkererwten van de super buurtturk
Geslotendonderdag 27 april 2006 @ 20:42
Tomatensoep met mascarpone, tartiflette en een bananenmilkshake
Stereotomydonderdag 27 april 2006 @ 21:07
Is dat soep? :|
#ANONIEMdonderdag 27 april 2006 @ 21:45
Net een kopje thee.
Martijn_77donderdag 27 april 2006 @ 21:56
Broodjes met zure haring
golferdonderdag 27 april 2006 @ 22:41
Bakje verse Hollandse garnalen nu.
Martijn_77donderdag 27 april 2006 @ 22:42
quote:
Op donderdag 27 april 2006 22:41 schreef golfer het volgende:
Bakje verse Hollandse garnalen nu.
Zo of met iets er bij?
ikwilookwatzeggendonderdag 27 april 2006 @ 22:45
Broodje filet Americain
golferdonderdag 27 april 2006 @ 22:46
quote:
Op donderdag 27 april 2006 22:42 schreef Martijn_77 het volgende:


Zo of met iets er bij?
Alleen een beetje zout en peper erop, heerlijk zo.
Martijn_77donderdag 27 april 2006 @ 22:48
quote:
Op donderdag 27 april 2006 22:46 schreef golfer het volgende:

[..]

Alleen een beetje zout en peper erop, heerlijk zo.
Klinkt goed

* Martijn_77 krijgt ook weer honger
Mini_rulezdonderdag 27 april 2006 @ 23:33
Ik had een etentje: saté van varkenshaas met rijst en sla, en een ijsje. Studentenvoer.
editor2vrijdag 28 april 2006 @ 00:02
Vanavond vanwege een gezwellig samenzijn van oude vrienden een
soortgelijke sushi-schotel opgehaald. Smaakte met de sake en bieren
overheerlijk!

Bluesvrijdag 28 april 2006 @ 00:06
quote:
Op donderdag 27 april 2006 15:03 schreef tonja het volgende:
http://www.avrobode.nl/recept/?receptID=1

Heb ik gisteren gemaakt en het is waanzinnig lekker. Wel veel werk, maar het is het waard.

[afbeelding]

[afbeelding]
Tonja, dat ziet er bewerkelijk maar heerlijk uit
ikwilookwatzeggenvrijdag 28 april 2006 @ 04:49
Een appel en een flesje Vittel!
Biogardevrijdag 28 april 2006 @ 04:54
Een zak sjokoladepinda's

Ook gewoon in één keer
Koninginvrijdag 28 april 2006 @ 10:23
Vanavond ga ik maar eens een maaltijdsalade maken met tonijn. Ben alleen, kan ik er ook inkiepen wat ik wil.
Mini_rulezvrijdag 28 april 2006 @ 11:03
Vandaag en vanavond wordt het restjes opmaken (vooral brood). Vanmiddag een soort van pizzabroodjes, vanavond een stokbroodje met vis en citroenmayonaise.
PatriotOnlinevrijdag 28 april 2006 @ 11:04
vanavond wordt het een broodje shoarma met pindasaus!

Eindelijk weer eens gezond eten
Puckzzzvrijdag 28 april 2006 @ 11:38
cracottes met tonijnsalade
99Problemsvrijdag 28 april 2006 @ 11:39
Volgens mij patat.
marcb1974vrijdag 28 april 2006 @ 18:04
Tilapafilet in witte wijnsaus met garnaaltjes en groente en wat aardappelbolletjes uit de oven.
#ANONIEMvrijdag 28 april 2006 @ 18:44
Zometeen een ovenschaal met groente en aardappelen en een schnitzel. Eerder nog een biertje en een colaatje op de borrel van werk.
rubyvrijdag 28 april 2006 @ 19:25
Een bak overheerlijke saotosoep.
Bluesvrijdag 28 april 2006 @ 20:02
Rode kool met appeltjes, aardpuree en runderlapje
Wijntje erbij en lakrisal snoepje toe
rubyvrijdag 28 april 2006 @ 20:03
Ow ja, als toetje heb ik crème brulée. Daar had ik gewoon ff trek in.
Bluesvrijdag 28 april 2006 @ 20:04
Wat eten/drinken we vandaag? [nieuwe stijl] deel 12