Jawelquote:
we wachten op de fotoquote:Op dinsdag 18 april 2006 17:09 schreef golfer het volgende:
Straks gebraden runderrollade met een rode portsaus, basmatirijst en aspergetips.![]()
Alstu:quote:
Dus eten wij dat juist lekker op dinsdag 18 aprilquote:Op dinsdag 18 april 2006 19:28 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik vind rollade eigenlijk echt zo'n kerst-achtig-iets, zal wel aan mij liggen
Heb van een lente buffetje mogen genieten.quote:Op dinsdag 18 april 2006 19:05 schreef Annemiek78 het volgende:
Martijn eet vandaag een buffetje op het werk (tijdens een avond bijeenkomst) dus ik heb het lekker makkelijk gehouden, voor mezelf alleen. Blik goulash-soep opgewarmd met wat brood om te soppen erbij.
Ja, een beetje kleverig is oké. Maar dit was wel heel erg dramatisch. Maar aangezien m'n vriend erge honger had (hij heeft gekookt) vond ie toch dat we het maar moesten eten. En eerlijk gezegd had ik ook geen zin meer om nog een keer een pannetje rijst op te zetten. Ik kwam net van sport en wilde gewoon voedsel.quote:Op dinsdag 18 april 2006 23:00 schreef Bluezz het volgende:
Oh, en pandanrijst is altijd wat kleverig toch?
De wel bekende Swedish meatballs (vaste prik bij mij toen ik nog bij IKEA een bijbaantje had)....smaken ze nou ook hetzelfde als hier in NL..???quote:Op woensdag 19 april 2006 09:13 schreef Walrik het volgende:
Morgen ga ik bij Ikea eten. Dit wil ik gaan eten:
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=12&langId=-1&catalogId=10103&StoreName=east_palo_alto
Scroll naar beneden: Swedish meatballs voor maar $ 4.29
En berrymoussecake voor 99 dollarcent (ik woon in Californie. Geen last van heimwee alleen foodheimwee. Waarom is hier nou geen Hema met worsten en vlaai??
Ze smaken inderdaad hetzelfde. Hoeveel kosten ze in NL? Hier is het iets van vijf dollar. Of $ 4.59.quote:Op woensdag 19 april 2006 09:27 schreef Bjorn81 het volgende:
[..]
De wel bekende Swedish meatballs (vaste prik bij mij toen ik nog bij IKEA een bijbaantje had)....smaken ze nou ook hetzelfde als hier in NL..???
quote:Op woensdag 19 april 2006 09:50 schreef Walrik het volgende:
[..]
Ze smaken inderdaad hetzelfde. Hoeveel kosten ze in NL? Hier is het iets van vijf dollar. Of $ 4.59.
En de berrymoussetaart is $0,99. Wat is die in NL?
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/IkeaNearYouView?storeId=9&catalogId=10103&langId=-22&StoreName=localfoodquote:Op woensdag 19 april 2006 09:50 schreef Walrik het volgende:
[..]
Ze smaken inderdaad hetzelfde. Hoeveel kosten ze in NL? Hier is het iets van vijf dollar. Of $ 4.59.
En de berrymoussetaart is $99. Wat is die in NL?
wat voor soort salade wordt het? Gister had ik er een gemaakt van sla, tomaten, avocado en stukken oud belegen kaas erop. Scheut olijfolie en scheut cranberryvinegar over de bak heen, roeren, en yeeeeehaw!quote:Op woensdag 19 april 2006 09:43 schreef ennuik het volgende:
Nu een flinke kop thee, een volkorenboterham met creamcheese en een beetje bieslook.
Gisteren spaghetti met tomatensaus (en gehakt en groente) gegeten, het restje eet ik vanavond lekker op met een salade ofzo!
Zo, niet het goedkoopste menuquote:Op woensdag 19 april 2006 17:11 schreef editor2 het volgende:
[afbeelding]
Uurtje terug een soortgelijke sushi schotel met misosoep en bijbehorende drank.
moest straks ff ergens heen dus vroege avondhap
[[url=http://xs77.xs.to/pics/06163/woensdagjap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Oeh! Klinkt lekker! Ik had een hele saaie salade: ijsbergsla, cherrytomaatjes in pesto, komkommer, olijven, rode ui en een beetje parmazaanse kaas. Was een "Hmz... Wat heb ik nog in de koelkast liggen"-salade maar erg goed te doen bij mijn spaghetti!quote:Op woensdag 19 april 2006 10:20 schreef Walrik het volgende:
[..]
wat voor soort salade wordt het? Gister had ik er een gemaakt van sla, tomaten, avocado en stukken oud belegen kaas erop. Scheut olijfolie en scheut cranberryvinegar over de bak heen, roeren, en yeeeeehaw!
beetje mostert na de maaltijd.quote:Op donderdag 20 april 2006 19:16 schreef ennuik het volgende:
Zit vanavond met een dilemma: zit nog steeds op kantoor, nog 1001 dingen te doen voor ik thuis ben (zal rond een uurtje of 21.00 zijn) dus geen tijd om te koken. Mijn lijf zit te schreeuwen om kebab, felafal, patat, pizza, hamburgers en alles wat vet en zout is. Mijn hoofd zegt dat ik aan het lijnen ben en dat mijn maag moet stoppen met zeuren...
Naar hoofd of maag luisteren? Moeilijk!
quote:Op donderdag 20 april 2006 23:52 schreef editor2 het volgende:
beetje mostert na de maaltijd.
Bestel een wantansoep speciaal,tjaumin met chasiew (rood mager vlees) en
je hebt een maagvullend,praktisch vetvrij maal van soep in deegballetjes en dunne bami met vlees. bijna dagelijkse maaltijd van editor.
Ik ken het probleem.quote:Op donderdag 20 april 2006 19:16 schreef ennuik het volgende:
[..]
Oeh! Klinkt lekker! Ik had een hele saaie salade: ijsbergsla, cherrytomaatjes in pesto, komkommer, olijven, rode ui en een beetje parmazaanse kaas. Was een "Hmz... Wat heb ik nog in de koelkast liggen"-salade maar erg goed te doen bij mijn spaghetti!
Zit vanavond met een dilemma: zit nog steeds op kantoor, nog 1001 dingen te doen voor ik thuis ben (zal rond een uurtje of 21.00 zijn) dus geen tijd om te koken. Mijn lijf zit te schreeuwen om kebab, felafal, patat, pizza, hamburgers en alles wat vet en zout is. Mijn hoofd zegt dat ik aan het lijnen ben en dat mijn maag moet stoppen met zeuren...
Naar hoofd of maag luisteren? Moeilijk!
Witte chocolade? Welk merk?quote:Op donderdag 20 april 2006 18:44 schreef Fogel het volgende:
Chocolade med gepofte rijst erin.
Ja hoor, dat was altijd de favoriet van mijn vader toen het merk Mekka nog bestond.quote:Op vrijdag 21 april 2006 01:58 schreef Walrik het volgende:
[..]
Witte chocolade? Welk merk?
Mijn lievelingschocoladereep was altijd de Mekkareep. Echt, zo heette die!! Iemand die zich dit herinnert? Het merk bestaat niet meer![]()
Macaroni met Smac?quote:Op vrijdag 21 april 2006 15:22 schreef Mini_rulez het volgende:
Mijn vriendje wil leren koken, dus wij gaan vanavond samen iets maken.
Bijkomend voordeel is dat hij nu ook kiest wat we eten, hoef ik dat eens niet te doen.
Ja dag, dat hoeft hij van mij echt niet te leren koken. Als hij dat al niet zonder mijn hulp kan...quote:
Sinds je een ander account hebt, eet je heel anders of niet?quote:Op vrijdag 21 april 2006 19:16 schreef editor2 het volgende:
[afbeelding]
Uurtje geleden frites,gepaneerde vis en boontjes en mostertsoep
en de bekende CocaCola en...Fernandez & water.
[[url=http://xs77.xs.to/pics/06165/Vrijdagavondhap.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
[[url=http://xs77.xs.to/pics/06165/Vrijdagavondhap2.jpg.xs.jpg]afbeelding][/url]
Dat schreeuwt straks om een mooie fotocollage van goed gevulde borden en glazen.quote:Op zaterdag 22 april 2006 01:19 schreef golfer het volgende:
Straks/later vandaag mijn 2 broers met hun vrouwen op bezoek, dus volop aan de voorbereidingen alweer van:
Wortelsoep met allerlei smaakjes-amuse in champagneglazen
Zalmrolletjes met room-kruidenkaas, sla en kwarteleitjes sla-amuse
Peppadews met room-kruidenkaas en kwarteleitjes-amuse
voor de niet-visliefhebber
Gevulde paddestoelen met bosui/broodkruim/geraspte parmakaas
Gevulde aubergines met tomaatblokjes, gehakt en feta.
voor de vega's vervangen we het gehakt door paddestoelen
IJs met kersen en kaneelkoekjes.
Uiteraard gaat het geheel vergezeld worden door allerlei lekkere wijnen (rood en wit) en daarna port en voor de liefhebber nog een limoncella op grappa-basis of een cuarenta y tres.
Heb er al zin in.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |