FOK!forum / Culinesse à gogo / [Wat eten/drinken we vandaag] nieuwe stijl # 2
kikoooooodinsdag 3 januari 2006 @ 21:33
[Wat eten/drinken we vandaag] nieuwe stijl # 1

Wat eten en/of drinken we nu?
Post hier je ontbijt, lunch of je lekkere avond-maaltijd!
En wat drinken we erbij?
Post het hier, laat het water in de mond lopen, en laat een ieder hier op goeie smakelijke ideeën komen!




deze nieuwe "reeks" vervangt alle oude wat eten/drinken we topics van de laatste tijd
kikoooooodinsdag 3 januari 2006 @ 21:34
Ik at dus heerlijke boerenkool en nu een cup a soupje
Xenniadinsdag 3 januari 2006 @ 21:45
lasagne
Bluesdinsdag 3 januari 2006 @ 21:47
Goeie OP

Ik zit nu aan een Hertog Jannetje.
De kaasfondue was iets te dun, maar wel lekker
_Hestia_dinsdag 3 januari 2006 @ 22:11
toastjes met brie
i-spy24dinsdag 3 januari 2006 @ 22:21



net achter de kiezen deze 'nep'maaltijd
Xilantofwoensdag 4 januari 2006 @ 00:10
Maltesers!
golferwoensdag 4 januari 2006 @ 00:37
quote:
Op dinsdag 3 januari 2006 22:21 schreef i-spy24 het volgende:


[[url=http://img2.uploadimages.net/thumbs/tn_361114s_avondhap_03-01-2006.jpg]afbeelding][/URL]
net achter de kiezen deze 'nep'maaltijd
Alweer die formica-tafel.
je bestek ligt aan de verkeerde kant
MUUSwoensdag 4 januari 2006 @ 00:43
Chili con Carne.

Zonder foto, maar mét darmgassen.
ikwilookwatzeggenwoensdag 4 januari 2006 @ 00:46
Spinazie met een gehaktbal en een kuiltje jus!
golferwoensdag 4 januari 2006 @ 00:47
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 00:43 schreef MUUS het volgende:
Chili con Carne.

Zonder foto, maar mét darmgassen.
Had ik gisteren gemaakt en ja, die gassen.
Chieluswoensdag 4 januari 2006 @ 02:48
quote:
je begint echt treurig te worden.....
Fuentewoensdag 4 januari 2006 @ 08:50
Net een boterham met pindakaas en 1 met leverworst. Vanavond wordt het (helaas) een kant en klaar maaltijd, kip sate. Heb geen tijd meer om te koken en moet werken tot 22:00...
PeRiwoensdag 4 januari 2006 @ 09:59
Nu een tosti en koffie. .
Mirjamwoensdag 4 januari 2006 @ 12:52
vanavond hutspot en hachee
zometeen danerolles
Bar_en_Marwoensdag 4 januari 2006 @ 13:39
hier staat vanavond Gebakken aardappelen met snitzell boontjes en champginons op het menu
i-spy24woensdag 4 januari 2006 @ 16:32
net een uurtje geleden


En waar ik nu e.e.a te editten
H00pstawoensdag 4 januari 2006 @ 16:38
Ontbijt: 1 geroosterd broodje met gore dieet kaas van de aldi, en een plak kalkoenfilet (ook niet echt smakelijk) en een glas water
Lunch: hetzelfde
Tussendoor: rijstwafel
Straks diner lasagna verde en een glaasje rose
golferwoensdag 4 januari 2006 @ 16:40
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 16:32 schreef i-spy24 het volgende:

-blaat-
Je begint knap vervelend te worden, knul.
Heb je nou nog steeds niet door dat je jezelf alleen maar verder voor schut zet?
Mirjamwoensdag 4 januari 2006 @ 16:40
quote:
waarom blijf je als een kleuter jezelf bewijzen?
je begint aardig irritant te worden.
Xenniawoensdag 4 januari 2006 @ 16:56
Varkenshaas in pepersaus, aardappeltjes in schil en mais
i-spy24woensdag 4 januari 2006 @ 17:54
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 16:40 uur schreef 'golfer' het volgende:

Je begint knap vervelend te worden, knul.
Heb je nou nog steeds niet door dat je jezelf alleen maar verder voor schut zet?
Ga je nou janken? Je zou toch optiefen met je account van FOKals je niet kon bewijzen wat je zo hard schreeuwde over mij - dat ik nep foto's had van google -. Ik peper het nog ff hard in hoe jij jezelf voor schut zet door hard iets te roepen over anderen en als puntje bij paaltje komt gewoon een liegbeest eerste klas bent die helemaal niks heeft dan alleen gebakken blaat lucht. Maar troost je dit is was de laatste 'nep foto met papiertje want de boodschap is voor iedereen duidelijk geweest: Dat je gewoon een leugenaar eerste klas bent met je beschuldigingen/geblaat over anderen.

KLAAR ON-topic maar weer
Xenniawoensdag 4 januari 2006 @ 17:56
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 17:54 schreef i-spy24 het volgende:

[..]

Ga je nou janken? Je zou toch optiefen met je account van FOKals je niet kon bewijzen wat je zo hard schreeuwde over mij - dat ik nep foto's had van google -. Ik peper het nog ff hard in hoe jij jezelf voor schut zet door hard iets te roepen over anderen en als puntje bij paaltje komt gewoon een liegbeest eerste klas bent die helemaal niks heeft dan alleen gebakken blaat lucht. Maar troost je dit is was de laatste 'nep foto met papiertje want de boodschap is voor iedereen duidelijk geweest: Dat je gewoon een leugenaar eerste klas bent met je beschuldigingen/geblaat over anderen.

KLAAR ON-topic maar weer
Nou ja, nu laat je alweer een topic ontsporen

OT: blikje koude cola
golferwoensdag 4 januari 2006 @ 17:57
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 17:54 schreef i-spy24 het volgende:


Je zou toch optiefen met je account van FOKals je niet kon bewijzen wat je zo hard schreeuwde over mij .
Die eenzijdige uitspraak van jou heb ik nooit bevestigd.
Net zomin als jij ooit een mail naar mij hebt gestuurd.

Maar inderdaad: ontopic maar weer.
Sjeenwoensdag 4 januari 2006 @ 17:59
goede voorbeeld geeft

Een zelfgebakken wafel
golferwoensdag 4 januari 2006 @ 18:01
Straks weer lekkere andijvie-stamppot.
#ANONIEMwoensdag 4 januari 2006 @ 18:15
Vanavond tomatensoep met ballen en broodjes.
Ik hoop dat ik iets proef, ben zo verkouden als wat
pascalheisterwoensdag 4 januari 2006 @ 19:16
vandaag boerenkool met worst gehad
Auticiawoensdag 4 januari 2006 @ 19:20
Pizza .
kikoooooowoensdag 4 januari 2006 @ 19:23
Ik heb kipschnitzels gemaakt! En dat is ook het enige wat ik KAN maken Van mn opa geleerd
#ANONIEMwoensdag 4 januari 2006 @ 19:27
Vanavond was eenvoudig, Chinese take-out.
_Hestia_woensdag 4 januari 2006 @ 19:30
rundvleesreepjes, brocoli, aardappeltjes in peper-roomsaus
Sjeenwoensdag 4 januari 2006 @ 19:40
quote:
Op woensdag 4 januari 2006 18:15 schreef Razztwizzle het volgende:
Vanavond tomatensoep met ballen en broodjes.
Ik hoop dat ik iets proef, ben zo verkouden als wat
webspiderwoensdag 4 januari 2006 @ 20:32
Pizza!
Martijn_77woensdag 4 januari 2006 @ 21:09
Broodjes met knakworsten
rubywoensdag 4 januari 2006 @ 21:16
Ik zou vandaag iets Thais in elkaar flansen en ik had de ingrediënten al gekocht, maar bij nader inzien had ik toch meer trek in kipsaté en patat.
En ja, toen ik thuis kwam had m'n vriend al saté gemaakt dus dat kwam mooi uit.
Annemiek78woensdag 4 januari 2006 @ 22:33
On-topic:
Heb portie bami gegeten!

[ Bericht 50% gewijzigd door Blues op 05-01-2006 00:45:13 (offtopic (lees oud gesteggel) verwijderd) ]
_Hestia_woensdag 4 januari 2006 @ 23:05
toastjes met brie en cola
#ANONIEMdonderdag 5 januari 2006 @ 12:54
Verse jus
Bar_en_Mardonderdag 5 januari 2006 @ 13:20


Boerenkoolstamppot met spekkies en rookworst
_Hestia_donderdag 5 januari 2006 @ 13:49
vanavond Franse vleesschotel

nu cola en spongebobkoekjes
PdeHoogdonderdag 5 januari 2006 @ 17:21
Vanavond maar roti halen denk ik
golferdonderdag 5 januari 2006 @ 17:23
Lekker eenvoudig:

gebakken aardappeltjes, ijsbergsla en een gegrilld ossenhaasje.
Chielusdonderdag 5 januari 2006 @ 17:44
Hot-dogs van de Hema....met goddelijk kunstmatig sausje.
pascalheisterdonderdag 5 januari 2006 @ 17:51
net op: Warme bietjes met aardappelen en worst
HenkieVdVdonderdag 5 januari 2006 @ 17:52
Diepvriespizza.
#ANONIEMdonderdag 5 januari 2006 @ 18:15
Vanavond de leftovers opwarmen
Auticiadonderdag 5 januari 2006 @ 18:39
Macaroni met sambal en mayonaise kaas dus. .

[ Bericht 9% gewijzigd door Auticia op 05-01-2006 19:33:34 (Oei!) ]
Fuentedonderdag 5 januari 2006 @ 19:14
Stokbroodje met kruidenboter en een soepje.
MUUSdonderdag 5 januari 2006 @ 19:16
Gisteren zuurkool met worst.
Net tagliatelle met kipfilet, champignons, ui, knoflook, tomaat, paprika, kruiden en dat alles heb ik verdronken in witte wijn.
quote:
Op donderdag 5 januari 2006 18:39 schreef Auticia het volgende:
Macaroni met sambal en mayonaise. .
En verder niks erin? Is dat echt lekker? .
Sjeendonderdag 5 januari 2006 @ 19:23
Nasi, kip in satesaus, gebakken eitjes, atjar en gebakken uitjes
Auticiadonderdag 5 januari 2006 @ 19:33
quote:
Op donderdag 5 januari 2006 19:16 schreef MUUS het volgende:
Gisteren zuurkool met worst.
Net tagliatelle met kipfilet, champignons, ui, knoflook, tomaat, paprika, kruiden en dat alles heb ik verdronken in witte wijn.
[..]

En verder niks erin? Is dat echt lekker? .
!
Hoe ik nou weer op mayonaise kwam. Kaas .
En verder wel met groentes enzo hoor. .
rubydonderdag 5 januari 2006 @ 19:37
Een "stew" van Coleman-saus, rundvlees, wortelen, aardappelen en champignons. Gemaakt door m'n vriend. Was erg lekker.
MUUSdonderdag 5 januari 2006 @ 19:38
quote:
Op donderdag 5 januari 2006 19:33 schreef Auticia het volgende:

[..]

!
Hoe ik nou weer op mayonaise kwam. Kaas .
En verder wel met groentes enzo hoor. .
Ooooh, je bent dus toch normaal. .
Xenniadonderdag 5 januari 2006 @ 20:25
burrito's
Martijn_77donderdag 5 januari 2006 @ 21:40
Pasta met saus en pesto
PdeHoogdonderdag 5 januari 2006 @ 22:10
quote:
Op donderdag 5 januari 2006 17:21 schreef PdeHoog het volgende:
Vanavond maar roti halen denk ik
Het werd dus de Mac met als toetje Ben & Jerry's New York Super Fudge!
#ANONIEMdonderdag 5 januari 2006 @ 22:26
Vandaag Mac
ikwilookwatzeggendonderdag 5 januari 2006 @ 22:27
Patat oorlog met een frikandel!
_Hestia_donderdag 5 januari 2006 @ 22:59
Japanse teriyaki, erg lekker

nu cola
kikoooooodonderdag 5 januari 2006 @ 23:01
quote:
Op donderdag 5 januari 2006 17:44 schreef Chielus het volgende:
Hot-dogs van de Hema....met goddelijk kunstmatig sausje.
Repeatdonderdag 5 januari 2006 @ 23:13


[ Bericht 100% gewijzigd door Blues op 06-01-2006 00:12:00 (offtopic) ]
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 01:26
Zo...nu pas tijd om weer online te komen. Wat heb ik vandaag gegeten?






(L) gebonden kippensoep met tauge/chasiew pootjes/bakje sojasaus en witte nasi
-gewoon licht gebakken rijst- met kleine garnaaltjes/kip en wat groenten er doorheen
en de altijd aanwezige Cocacola
golfervrijdag 6 januari 2006 @ 01:38
No pun intended, maar je hebt nogal een voorkeur voor Chinees/Indonesische gerechten I-spy?
Vanwaar die voorkeur?

Maak je ze zelf allemaal of haal je ze af/laat je je ze bezorgen?
Euc-vrijdag 6 januari 2006 @ 01:38
wilde eendeborstfilet op wokgroenten in sojasausje
Euc-vrijdag 6 januari 2006 @ 01:38
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 01:38 schreef golfer het volgende:
No pun intended, maar je hebt nogal een voorkeur voor Chinees/Indonische gerechten I-spy?
Vanwaar die voorkeur?

Maak je ze zelf allemaal of haal je ze af/laat je je ze bezorgen?
Ziet er idd allemaal best lekker uit
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 01:52
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 01:38 uur vroeg 'golfer' het volgende:
No pun intended, maar je hebt nogal een voorkeur voor Chinees/Indonesische gerechten I-spy?
Vanwaar die voorkeur?

Maak je ze zelf allemaal of haal je ze af/laat je je ze bezorgen?
None Taken 'Golfer'
De nasi heb ik zelf ff via de wok bereidt. De soep ook,alleen de Chasiew heb ik bij de Chinees gehaald en de stukken kip die je op de nasi ziet zijn ook gehaald.

En ja ik heb inderdaad een voorkeur voor Aziatisch eten. Bij mij is juist een simpel stokbrood met hagelslag of pindakaas (of gewoon een frietje) eerder uitzondering dan gewoonte. Dus als mensen mij willen uitnodigen en naar de Japanner willen of de Chinees dan denk ik meestal: Zullen we gewoon naar een tent gaan waar ze boerenkool/zuurkool met worst serveren ofzoiets. Italiaans/Frans is ook goed. Mijn maaltijden zijn dan ook vrij voorspelbaar als ik eerlijk ben. Alleen het soort Keuken (Thais/Indisch/Surinaams etc.) wisselt) Wil ik me zelf echt culinair verrassen dan zit ik in Nederland bij de Librije of La Vilette te smikkelen. Een van mijn lievelings gerechten in het seizoen is een groot bord met een dubbele portie mooie witte asperges met een lichte botersaus( er verder niks bij) en een heerlijke witte wijn of Champagne van het merk Gosset erbij.

[ Bericht 5% gewijzigd door i-spy24 op 06-01-2006 02:00:35 ]
Euc-vrijdag 6 januari 2006 @ 02:00
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 01:52 schreef i-spy24 het volgende:

[..]

None Taken 'Golfer'
De nasi heb ik zelf ff via de wok bereidt. De soep ook,alleen de Chasiew heb ik bij de Chinees gehaald en de stukken kip die je op de nasi ziet zijn ook gehaald.

En ja ik heb inderdaad een voorkeur voor Aziatisch eten. Bij mij is juist een simpel stokbrood met hagelslag of pindakaas (of gewoon een frietje) eerder uitzondering dan gewoonte. Dus als mensen mij willen uitnodigen en naar de Japanner willen of de Chinees dan denk ik meestal: Zullen we gewoon naar een tent gaan waar ze boerenkool/zuurkool met worst serveren ofzoiets. Italiaan is ook goed. Mijn maaltijden zijn dan ook vrij voorspelbaar als ik eerlijk ben. Alleen het soort Keuken (Thais/Indisch/Surinaams etc.) wisselt)
Ik snap iets niet, je hebt wel een voorkeur voor aziatisch eten, maar als je gaat uit eten wil je niet naar de jap of de chinees maar liever naar een tent waar ze boerenkool/zuurkool met worst serveren?

Of bedoel je daarmee die "verhollandste" chinese/japanse keuken? Je weet zeker niet toevallig in de buurt van Eindhoven een chinees die met de écht chinese bereidingswijze werkt? Mijn oom komt namelijk een paar keer per jaar in China, en die is echt lyrisch over het eten daar. Wil ik eigenlijk ook wel eens uitproberen zonder zelf naar china te moeten
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 02:05
Nou...omdat ik dus bijna elke dag (en dat begint meestal al in de middag voor de luch) een Aziatische hap heb is Aziatisch eten voor mij wat voor de meesten gewoon de bekende aardappelen maaltijd is.Dus is voor mij uiteten meestal niet naar de Chinees/Thais/Indonees e.d. gaan.Man je moest eens weten; Laatst keek iemand me gestoord aan toen ik ergens in de snackbar een verse stokbrood met melkhagelslag opat en er helemaal lyrisch over was. Die eigenaar vd Zaak keek me aan zo van " Tuurlijk....alsof die man nooit zoiets eet " Nou inderdaad eet zelden brood. ' s ochtends meestal ontbijt yogurt/fruit en thee en in de middag afhankelijk waar ik ben loop ik een Chinees restaurant binnen voor Dimsum en soep.
golfervrijdag 6 januari 2006 @ 02:05
Ik zie de aanvulling van I-Spy op zijn post nu ook nog even.

Volgens mij woont ie in de buurt van Rotterdam, dus Eindhoven zal ie niet zo vaak bij een Chinees zitten.

Overigens, om weer enigszins on topic te komen:

Morgen gewoon hele kip in een ovenzak met krielaardappeltjesen worteltjes erbij en overmorgen/zaterdag naar het net 1 Michelin-ster ontvangend hebbende restaurantje om de hoek hier:
www.brouwerskolkje.nl
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 02:11
Ik heb mijn werk in de buurt van Rotterdam,klopt. Woon er helaas mijlen ver vandaan ( zie profiel)
Trouwens...die link naar die Toko die ken ik niet.:)
golfervrijdag 6 januari 2006 @ 02:17
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 02:11 schreef i-spy24 het volgende:

Trouwens...die link naar die Toko die ken ik niet.:)
Recensie vogt binnenkort.
Trouwens: als Amstelvener moet je dus andere users verder kunnen helpen qua goede Japanse toko's in dit topic?

Zelf Sushi maken
Fuentevrijdag 6 januari 2006 @ 10:35
Vanavond eten wij aardappels, erwtjes en gehaktballen.
Raissavrijdag 6 januari 2006 @ 12:47
Lunch: Zelf gebakken brood (nog warm ) met jam
Avondeten: brood met frikandelletjes en kroketjes..
rubyvrijdag 6 januari 2006 @ 13:22
Vanavond een flinke bak saotosoep!

En zometeen een overheerlijke gevulde aardappel.
Mirjamvrijdag 6 januari 2006 @ 13:22
ik ben nu stinktosti's aan het maken, met kaas, ham, veel ui en wat maggi
_Hestia_vrijdag 6 januari 2006 @ 13:25
nu chocomelk, wat ik vanavond eet weet ik niet, eet bij me ouders
#ANONIEMvrijdag 6 januari 2006 @ 13:36
Koffie
BrauNvrijdag 6 januari 2006 @ 14:30
Een foto met briefje erbij schijnt hip te zijn, dus bij deze:

Falcovrijdag 6 januari 2006 @ 14:33
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 14:30 schreef BrauN het volgende:
Een foto met briefje erbij schijnt hip te zijn, dus bij deze:

[afbeelding]
. Je frikandellen zijn wel een beetje verschrompeld !
Falcovrijdag 6 januari 2006 @ 14:34
Ik heb gister Jägerschnitzel met aardappelen en broccoli klaargemaakt !
Roelliovrijdag 6 januari 2006 @ 14:36
Ik heb nu ook trek in friet!
kikoooooovrijdag 6 januari 2006 @ 14:38
rooiedraakvrijdag 6 januari 2006 @ 15:39
kip met gebakken aardappelen en sla
Sjeenvrijdag 6 januari 2006 @ 15:55
Vanmiddag een kop erwtensoep gehad...
Repeatvrijdag 6 januari 2006 @ 16:00
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 14:30 schreef BrauN het volgende:
Een foto met briefje erbij schijnt hip te zijn, dus bij deze:

[afbeelding]
mooi man
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 16:02


Paar uurtjes geleden als uitgebreide middaglunch in Amsterdam

Click
Repeatvrijdag 6 januari 2006 @ 16:11


[ Bericht 52% gewijzigd door Repeat op 06-01-2006 16:16:24 ]
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 16:37


[ Bericht 43% gewijzigd door i-spy24 op 06-01-2006 16:42:29 ]
kikoooooovrijdag 6 januari 2006 @ 16:38
dut nix
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 16:38
ff goed kijken he...
pascalheistervrijdag 6 januari 2006 @ 16:54
lijkt me nou helemaal niks zo'n laptop
Sjeenvrijdag 6 januari 2006 @ 17:21
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 16:54 schreef pascalheister het volgende:
lijkt me nou helemaal niks zo'n laptop
Ah joh... 't is even doorbijten...
pascalheistervrijdag 6 januari 2006 @ 17:23
net op.. Rode kool met aardappelen en rundvlees
kikoooooovrijdag 6 januari 2006 @ 17:48

Vrijdag patatdag in huize kikoooooo, maar ik heb geen zin
Bar_en_Marvrijdag 6 januari 2006 @ 17:51
ik ga zo pizza's bestellen
HenkieVdVvrijdag 6 januari 2006 @ 18:47
Lasagne.
marcb1974vrijdag 6 januari 2006 @ 19:20
Drumsticks, patat met satesaus en cole slaw
_Hestia_vrijdag 6 januari 2006 @ 19:20
boerenkool met heel veel appelmoes
pascalheistervrijdag 6 januari 2006 @ 19:46
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 19:20 schreef Sylvana het volgende:
boerenkool met heel veel appelmoes
appelmoes
dat heb ik standaard bij een warme maaltijd
Mirjamvrijdag 6 januari 2006 @ 19:58
macaroni op werk.
en nu al thuis
el-Fenomenovrijdag 6 januari 2006 @ 19:58
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 02:05 schreef i-spy24 het volgende:
Laatst keek iemand me gestoord aan toen ik ergens in de snackbar een verse stokbrood met melkhagelslag opat en er helemaal lyrisch over was. Die eigenaar vd Zaak keek me aan zo van " Tuurlijk....alsof die man nooit zoiets eet " Nou inderdaad eet zelden brood. ' s ochtends meestal ontbijt yogurt/fruit en thee en in de middag afhankelijk waar ik ben loop ik een Chinees restaurant binnen voor Dimsum en soep.
Ben je wel een Nederlander dan? Vind je brood echt lekker? Ik kan me dat niet voorstellen als je elke dag rijst eet, want rijst is gewoon zoveel keer lekkerder. Ik krijg vaak van Nederlanders te horen of ik dan niet zat wordt van elke dag rijst eten, maar Nederlanders eten toch ook gewoon elke dag brood!

Trouwens, neem je nooit krab, kreeft of garnalen? Dat kan ik je echt aanbevelen.
#ANONIEMvrijdag 6 januari 2006 @ 21:24
Teriaky
Xilantofvrijdag 6 januari 2006 @ 21:25
ik zit *nu* aan de opwarmpannekoeken van de c1000
i-spy24vrijdag 6 januari 2006 @ 23:46
@ 'el-Fenomeno':

Ben gewoon een geboren Nederlander hoor alleen ben groot gebracht in het buitenland dus nogal wat van invloeden van daar overgehouden. Ik vind brood(vers) erg lekker maar in de ochtend benik iemand die veel vocht nodig heeft. Dus deeg/boterhammen en al die kleffe zooi die als een blok in je maag valt laat ik meestal links liggen. Of er moet een hele pot thee achteraan maar zomaar een kale boterham,nou nee! Dan liever een bord pap/yogurt/granen al of niet gevuld met melk.

Enne... ik ben juist gek op schaaldieren. Kreeft(verse) Vis/Garnalen hebben altijd mijn voorkeur maar ik kijk wel uit waar ik ze eet en op welke dagen.Want zoals je mischien niet weet zijn de vrijdag en zaterdag vaak de restjes van de afgelopen week. Maandag komt vaak de leverancier voor de meeste Horeca-zaken langs om de voorraad weer aan te vullen. Kortom Vis e.d. eten op dinsdag en woensdag.




En wat hebben we vanavond weer voor lekkers buiten de deur gegeten?

Thais
als in Gamba's in zwarte lichte soja-saus& tauge,witte rijst en een pittige gehaktballensoep met mie en champions en een cola erbij voor het bluswerk


[ Bericht 9% gewijzigd door i-spy24 op 07-01-2006 17:32:17 ]
MUUSvrijdag 6 januari 2006 @ 23:55
Die foto's.... het topic wordt steeds leuker. .

Vanavond: varkenshaasjes met ontbijtspek er omheen, peperfrietjes uit de oven en eieren op z'n Bretons.

En nu heb ik zo'n trek in tosti's, maar ik ben te moe om dat nu allemaal te gaan maken. .
golfervrijdag 6 januari 2006 @ 23:58
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 23:55 schreef MUUS het volgende:
Die foto's.... het topic wordt steeds leuker. .
Martijn_77vrijdag 6 januari 2006 @ 23:59
Zuurkoolstamp met rookworst en zuurkoolspek
MUUSzaterdag 7 januari 2006 @ 00:04
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 23:58 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik kwam hier nooit en nu kom ik elke dag kijken. .
golferzaterdag 7 januari 2006 @ 00:06
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:04 schreef MUUS het volgende:


Ik kwam hier nooit en nu kom ik elke dag kijken. .
Sollie.

Ik verwacht binnenkort ook wel eens een foto van jouw excuise maaltijdjes hier aan te treffen.
CUL is sowieso een leuk forum, vind ik.
MUUSzaterdag 7 januari 2006 @ 00:08
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:06 schreef golfer het volgende:

[..]

Sollie.

Ik verwacht binnenkort ook wel eens een foto van jouw excuise maaltijdjes hier aan te treffen.
CUL is sowieso een leuk forum, vind ik.
Nou, haute cuisine wat ik maak, heur! .

CUL léés ik veel en zeker als ik weer eens niet weet wat ik moet eten. In dit topic staat altijd wel iets waardoor ik op een idee kom. Da's okay. .
MUUSzaterdag 7 januari 2006 @ 00:09
Oh, maar mijn varkenshaasjes met ontbijtspek kwam uit R&P. !
golferzaterdag 7 januari 2006 @ 00:10
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:09 schreef MUUS het volgende:
Oh, maar mijn varkenshaasjes met ontbijtspek kwam uit R&P. !
Je moest ze eerst inkrassen ofzo, die haasjes?
Sjeenzaterdag 7 januari 2006 @ 10:22
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:10 schreef golfer het volgende:

[..]

Je moest ze eerst inkrassen ofzo, die haasjes?


Ontopic:
Versgebakken broodje met ham en een spiegeleitje, vergezeld door een heerlijk kopje Nespresso...
HenkieVdVzaterdag 7 januari 2006 @ 12:35
Ik ga vandaag bij een Indiaas restaurant eten: Maharaja in Enschede.
#ANONIEMzaterdag 7 januari 2006 @ 13:21
Zojuist heerlijk gelunched: boterham tonijnsalade, eiersalade op crackers, wat tomaat+mozarella, glaasje sinaasappelsap en een vitaminepil. Vanavond bij vrienden voor het eten, geen idee wat we krijgen
rubyzaterdag 7 januari 2006 @ 13:25
Pad Thai: Thaise mie (roerbak) met van alles en nog wat erin.

Ik ga het voor het eerst maken dus ik ben benieuwd.

Zoiets moet het worden:



[ Bericht 45% gewijzigd door ruby op 07-01-2006 13:31:21 ]
Mabellezaterdag 7 januari 2006 @ 16:15
Vanavond komen mijn vriendinnen eten .... ik ga gezellig mosselen koken met een stokbroodje en sla en een glaasje wijn

Eetsmakelijk voor strakjes!
i-spy24zaterdag 7 januari 2006 @ 17:06
Het lichte middagsnackje van een paar minuten geleden zo vlak voor het avondeten dat je hier nog een keer kunt zien aangezien het vreselijk taai was en aangebrand waardoor ik het uiteindelijk heb laten staan.

[ Bericht 22% gewijzigd door i-spy24 op 07-01-2006 17:33:04 ]
PeRizaterdag 7 januari 2006 @ 17:08
Beetje aangebrand niet?
_Hestia_zaterdag 7 januari 2006 @ 18:06
pannenkoeken
marcb1974zaterdag 7 januari 2006 @ 19:01
Aardappelpuree, sperciebonen en een chickychampignon
Chieluszaterdag 7 januari 2006 @ 19:40
Lamsbiefstukjes met provencaalse Ratatoulle en gebakken aardappeltjes met zelfgebakken appeltaart als toetje
Xilantofzaterdag 7 januari 2006 @ 19:45
gebakken aardappeltjes met iets van een hamburger en een groentenmix iets
smaakte op zich wel.
Oxymoronzaterdag 7 januari 2006 @ 19:51
Spaghettini met pesto en créme fraiche, zalmfilet en ruccola-sla
#ANONIEMzaterdag 7 januari 2006 @ 20:50
Dr. Pepper
Bar_en_Marzaterdag 7 januari 2006 @ 21:31
rosbief minuut lapjes met gekookte aardappelen en doperwtjes en wortelen
Xilantofzaterdag 7 januari 2006 @ 21:47
Nu eet ik bananenschuimpjes!
i-spy24zaterdag 7 januari 2006 @ 23:57
Zijn we weer... Wat schafte de pot vanavond?




Gewoon rijst met Chasieuw/spek/kool
& gebonden kippensoep & Chinese spinazie & Cola
.
kikoooooozondag 8 januari 2006 @ 00:35
I-spy, kook jij dat elke avond zelf? Mag ik vragen waar jij woont?Gewoon in NL?
i-spy24zondag 8 januari 2006 @ 01:04
Ja ik woon gewoon in Nederland

En ja ik bereid dat grotendeels zelf. Alleen de Chasiew en spek niet aangezien ik de bereidingsmiddelen daar niet voor heb en.... zo lekker knapperig als waar ik het haal lukt mezelf niet te bereiden.
Blueszondag 8 januari 2006 @ 01:56
Bij gebrek aan foto's
Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #2
Sjeenzondag 8 januari 2006 @ 08:29
Twee sneetjes vers witte brood met echte boter en hagelslag...
i-spy24zondag 8 januari 2006 @ 09:41
Zondagmorgen ontbijt voor ons beiden van een 1/2 uurtje geleden.
rubyzondag 8 januari 2006 @ 10:17
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 13:25 schreef ruby het volgende:
Pad Thai: Thaise mie (roerbak) met van alles en nog wat erin.

Ik ga het voor het eerst maken dus ik ben benieuwd.
Hetzelfde als gisteren maar dan anders.

M'n vriend vond het geen hit zoals we het gisteren gegeten hadden en eet het vanavond ook niet. En ik moet toegeven dat ik er ook niet helemaal kapot van was maar dat heeft denk ik met de verhoudingen van bepaalde ingrediënten te maken.
Ik heb er een zooi droge garnalen uitgepeuterd omdat het nogal machtig was. Verder zal ik er nog meer Chinese kool, wortelenen, tauge en tofu aan toevoegen. Dan moet het wel lekker zijn.
#ANONIEMzondag 8 januari 2006 @ 10:20
Gisteravond was dus heerlijk Fahitas (Mexicaans), met daarna nog een gezellig rondje kaarten en het genot van een whisky. Nu maar eens ontbijten, lunch weet ik nog niet, avondeten ook niet.
i-spy24zondag 8 januari 2006 @ 10:23
@ 'ruby':

Pad Thai moet je -tenzij je echt goed kunt koken- ook niet zelf proberen te bereiden. Zeker met Thais eten,luistert het allemaal heel nauw. Zelfs sommigen die van die Kookboeken thuis hebben of vaak naar RTL4's Life & Cooking tips kijken en het dan proberen te bereiden is het heel vaak net niet of zelfs helemaal niet. Smaakt vaak naar de veredeld Pan-Europees bami gerecht.
Heb het vaak moet meemaken bij bezoeken en dan denk ik " leuk geprobeerd..maar dat dus geen 2 de keer " Dan kun je het beter kopen/halen/bestellen weet je tenminste dat je echt lekker eet.
Zonde van de tijd en alle moeite vooraf.
Mabellezondag 8 januari 2006 @ 11:39
quote:
Op zondag 8 januari 2006 10:23 schreef i-spy24 het volgende:


@ 'ruby':

Pad Thai moet je -tenzij je echt goed kunt koken- ook niet zelf proberen te bereiden. Zeker met Thais eten,luistert het allemaal heel nauw. Zelfs sommigen die van die Kookboeken thuis hebben of vaak naar RTL4's Life & Cooking tips kijken en het dan proberen te bereiden is het heel vaak net niet of zelfs helemaal niet. Smaakt vaak naar de veredeld Pan-Europees bami gerecht.
Heb het vaak moet meemaken bij bezoeken en dan denk ik " leuk geprobeerd..maar dat dus geen 2 de keer " Dan kun je het beter kopen/halen/bestellen weet je tenminste dat je echt lekker eet.
Zonde van de tijd en alle moeite vooraf.
Ik vind dit een beetje flauw eigenlijk ... iemand meld enthousiast iets te gaan maken en dan kom jij met zo'n zeurverhaal.
Als je het zo beredeneert dan zou je alleen nog maar bloemkool kunnen koken en verder binnen de landsgrenzen moet blijven omdat het anders het "net" niet wordt.
Wel eens gehoord van Thaise toestand 'a la jezelf
Dan zal een Thai bij je aan tafel denken ... "dit is het niet" maar daarom kan het toch smakelijk zijn.
Ik weet wat er thuis in de pan gaat aan kwaliteit en niet opgesmukt met Vet-sin en dat kan je bij de gemiddelde afhaal niet zeggen
Ik zou jou niet graag aan tafel hebben zeg met zo'n attitude!
_Hestia_zondag 8 januari 2006 @ 13:05
chocomel en vruchtjes
#ANONIEMzondag 8 januari 2006 @ 13:11
Nu eventjes wat crackers met tonijnsalade en een spa rood.
Brunettezondag 8 januari 2006 @ 14:04
thee
Santjuhzondag 8 januari 2006 @ 14:46
jus d'orange
Annemiek78zondag 8 januari 2006 @ 15:00
Roosvice Multi Vit (Appel Rode vruchten)
Sjeenzondag 8 januari 2006 @ 16:03
Net een heerlijk kopje koffie gehad met een mega bokkepootjes-achtig ding van de patissier
PeRizondag 8 januari 2006 @ 16:12
Kippensoepje à la Unox .
Xilantofzondag 8 januari 2006 @ 16:25
puntjes met utrechtse rollade
Mirjamzondag 8 januari 2006 @ 16:40
vanavond boerenkoolstamppot met spekjes on the side en worst
BrauNzondag 8 januari 2006 @ 16:43
Een glaske cola en een bord met daarop 3 frikandellen en wat curry.

Vanavond maar eens een bak lasagne warm maken.
Blueszondag 8 januari 2006 @ 17:01
Nu een koffie verkeerd, en vanavond :

Risotto (uit een pakkie )
Champignons, uien, knoflook, bosuitje en gehakt erdoor heen roergebakken
rubyzondag 8 januari 2006 @ 17:03
@I-Spy24:

Het was achteraf eigenlijk niet eens zo'n moeite.
Maar wat ik gedaan heb, is diverse Pad Thai recepten van internet plukken en daar heb ik een soort gemiddelde van genomen. Het ene recept vond ik weer interessanter dan de andere. Dus zodoende dat ik m'n eigen draai er aan heb gegeven.
En ik heb gerust wel verstand van buitenlands koken want ik maak regelmatig Oosterse of Surinaamse gerechten en ik heb er ook wel feeling voor ook al zeg ik het zelf. Maar ja, als een recept nieuw is, dan is het altijd afwachten wat het resultaat is.
Nu weet ik in ieder geval wat ik eventueel fout heb gedaan en is het de volgende keer weer lekkerder.
Maar ik heb dit gerecht nooit bij een Thai gegeten dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

Ik blijf lekker experimenteren.
#ANONIEMzondag 8 januari 2006 @ 17:18
Frituur
Annemiek78zondag 8 januari 2006 @ 17:26
Zwager en schoonzusje belde net, we gaan lekker pannenkoekje happen met hun!
In het pannenkoekenhuis D'n Berenpot in Nieuwkuijk.

[ Bericht 1% gewijzigd door Martijn_77 op 08-01-2006 23:09:53 (Typo's aangepast) ]
HenkieVdVzondag 8 januari 2006 @ 18:53
Ik heb net aardappelschijfjes met zalm in heerlijke saus gehad.
#ANONIEMzondag 8 januari 2006 @ 19:04
Ik had wat geflanst: duitse bolletjes met pesto, kaas, ananas en geraspte kaas eroverheen .

En tomatensoep
#ANONIEMzondag 8 januari 2006 @ 19:17
Vanavond lekker gekookt voor m'n meissie: frietjes uit de oven, vissticks, pannetje groente, sausje en een glaasje wijn erbij. Heerlijk
_Hestia_zondag 8 januari 2006 @ 20:20
varkenshaasje, krieltjes en sla
Brunettezondag 8 januari 2006 @ 21:25
stoomgroente met zilvervlies rijst en salade
ikwilookwatzeggenzondag 8 januari 2006 @ 21:26
Nasi speciaal en een portie saté!
PdeHoogzondag 8 januari 2006 @ 21:26
Twee afbakbroodjes en zo
Sjeenzondag 8 januari 2006 @ 23:00
Als avondeten zuurkoolschotel met gehakt en spekjes uit de oven...

Net pelpinda's, versgebrande van Maison Blanche Dael in de Wolfstraat in Maastricht
Blueszondag 8 januari 2006 @ 23:04
Lekker glaasje :


Onder het genot van Jamiroquai op de koptelefoon
marcb1974zondag 8 januari 2006 @ 23:06
T zijn spareribs geworden
Mirjammaandag 9 januari 2006 @ 00:04
net was er sushi, maar zalm is toch niet mijn ding.
ik had cocktailworstjes in danerollesdeeg
mirugaimaandag 9 januari 2006 @ 00:27
m'n late night snack... sushi
Mini_rulezmaandag 9 januari 2006 @ 00:29
Inspiratie opgedaan in dit forum: morgen wordt het zelfgemaakte pizza! Alleen misschien wel met een kant-en-klare bodem...
Net Snack-a-Jacks cheese op, maar ik probeer wat te minderen met midnight snacks.
i-spy24maandag 9 januari 2006 @ 01:24
Avond...beetje laat maar heb vandaag bijna hetzelfde als gisteren gegeten.




Rijst met Chasieuw/kool
& gebonden kippensoep & Cola
Lyrmaandag 9 januari 2006 @ 01:34
Aardappelpuree met tomaat, paprika, ui in een ovenschaal gedaan en een laagje parmazaanse kaas eroverheen. Smaakte prima. En ik eet nu een bakje yoghurt met suiker en een heel klein beetje whisky.

[ Bericht 2% gewijzigd door Lyr op 09-01-2006 02:00:20 ]
golfermaandag 9 januari 2006 @ 01:35
Kalfskroketje en runderbitterbal uit de friteuse net naar binnen gewerkt.
#ANONIEMmaandag 9 januari 2006 @ 07:11
Koffie
Fuentemaandag 9 januari 2006 @ 08:18
Gisteren aten we fornello. Nu eet ik een boterham met pindakaas en 1 met smeerworst.
PeRimaandag 9 januari 2006 @ 09:15
Heerlijke kop koffie.
Technicolormaandag 9 januari 2006 @ 09:16
Thee natuurlijk.
_Flame_maandag 9 januari 2006 @ 11:36
Kop koffie en 2 sneetjes brood met smeerkaas en bieslook
HenkieVdVmaandag 9 januari 2006 @ 11:38
Ik drink nu een heerlijk kopje Rooibos Mango Perzik thee.
kikoooooomaandag 9 januari 2006 @ 11:47
Brinta
Raissamaandag 9 januari 2006 @ 12:20
Gisteravond: Gekruide varkenshaas, kleine aardappelbolletjes, komkommersalade, stukjes ananas en een stokbroodje..
Mirjammaandag 9 januari 2006 @ 12:21
2 sneetjes noten muesli brood emt boter, maar het brood vind ik niet lekker ( AH )
Sjeenmaandag 9 januari 2006 @ 12:23
Granache
kikoooooomaandag 9 januari 2006 @ 12:23
quote:
Op maandag 9 januari 2006 12:23 schreef Sjeen het volgende:
Granache
que?
i-spy24maandag 9 januari 2006 @ 13:34
Half uurtje geleden ff ergens binnengelopen en DEZE MIDDAGHAP snel genuttigd. Voedzaam en vullend.
_Hestia_maandag 9 januari 2006 @ 13:40
nu chocomelk, vanavond ga ik wokken, weet alleen nog niet precies wat, moet nog boodschappen doen
Frida28maandag 9 januari 2006 @ 14:11
Zo ben ff lekker een AH Pilsener aan het drinken uit mn favo pul
i-spy24maandag 9 januari 2006 @ 14:12
Hey...dat is een hele mooie!
Chielusmaandag 9 januari 2006 @ 14:15
quote:
Op maandag 9 januari 2006 13:34 schreef i-spy24 het volgende:
Half uurtje geleden ff ergens binnengelopen en DEZE MIDDAGHAP snel genuttigd. Voedzaam en vullend.
Was de Cola uitverkocht?
_Flame_maandag 9 januari 2006 @ 14:38
Nu een glas sinas, en zometeen als lunch zelfgemaakte cheeseburgers

Vanavond zal het ook wel iets makkelijks worden aangezien ik vrij heb en geen enkele behoefte heb om ook maar iets zinnigs te doen
Sjeenmaandag 9 januari 2006 @ 15:45
quote:
Op maandag 9 januari 2006 12:23 schreef kikoooooo het volgende:

[..]

que?
Zoiets


Wordt ook wel ganache genoemd, een heel erg machtige chocoladetaartje
golfermaandag 9 januari 2006 @ 15:46
Vanavond gewokte mosselen met toscaanse kruiden.
#ANONIEMmaandag 9 januari 2006 @ 16:17
Nu een kopje koffie, vanavond ben ik in Utrecht, Quiznight, dus ik eet bij Mick O'Connels. Misschien een "small fry", of anders de sate. Onder het genot van een biertje (of een lager).
Frida28maandag 9 januari 2006 @ 16:26


[ Bericht 100% gewijzigd door Sjeen op 09-01-2006 16:34:25 (Nutteloze opmerking) ]
#ANONIEMmaandag 9 januari 2006 @ 16:30
quote:
Op maandag 9 januari 2006 16:26 schreef Frida28 het volgende:
-Nutteloze opmerking verwijderd-
zinloze opmerking, offtopic, schelden, doe es normaal! ksst, newbie, ga heel snel wat nuttigs doen.

[ Bericht 5% gewijzigd door Sjeen op 09-01-2006 16:36:10 ]
Angelesmaandag 9 januari 2006 @ 16:59
Ik denk pasta met gehakt, verse spinazie, crème fraiche, gorgonzola/mascarpone, geraspte kaas en een of andere salade erbij.
Mirjammaandag 9 januari 2006 @ 17:18
geen zin om te koken, broodjes hamburger.
kikoooooomaandag 9 januari 2006 @ 17:23
Gehaktbal
Geen idee wat we erbij krijgen
MUUSmaandag 9 januari 2006 @ 17:56
quote:
Op maandag 9 januari 2006 13:34 schreef i-spy24 het volgende:
Half uurtje geleden ff ergens binnengelopen en DEZE MIDDAGHAP snel genuttigd. Voedzaam en vullend.
Maak je ook wel eens géén foto's van je eten?
quote:
Op maandag 9 januari 2006 15:45 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Zoiets
[afbeelding]

Wordt ook wel ganache genoemd, een heel erg machtige chocoladetaartje
Come to momma. .

OT: Roerbak gedoetje met courgette, paprika, aardappelpartjes, gekruid gehakt en sla met zongedroogde tomaatjes, ui, pijnboompitten ( . ) en dat soort meuk.
PeRimaandag 9 januari 2006 @ 18:02
Boerenkool met kiprollade .
rubymaandag 9 januari 2006 @ 18:07
Gebakken aardappeltjes met zigeunerschnitzel en wat komkommer erbij.
Coolfoolmaandag 9 januari 2006 @ 19:19
Ik had vandaag een heerlijk broodje (zelfgemaakt!)

1 vers afgebakken italiaanse bol, belegd met sla in een papje van 1 eetlepel halfvolle mayo, 1 eetlepel creme fraiche en een theelepel pesto, daarbovenop carpaccio (pakje van de supermarkt), parmezaanse kaas en pijnboompitjes! Heb er niet aan gedacht een foto te maken want het broodje was al te snel op!
marcb1974maandag 9 januari 2006 @ 19:31
Het zal wel bij de ene broodje kroket blijven.
Martijn_77maandag 9 januari 2006 @ 20:30
Boterhammen met eiersalade, eendenpate en fazantenpate

Verjaardagrestjes opmaken
Sjeenmaandag 9 januari 2006 @ 21:17
Panadol Plus met water
i-spy24dinsdag 10 januari 2006 @ 01:02
Zo....zijn we weer. Was vanavond of all places in Uden. Nou... leek wel een dorp maar goed.
'K heb daar de boel verkent en DIT gegeten aka een lekkere Hollandse vette pot.
1 keer maar nooit weer. Morgen weer normaal eten.
Bluesdinsdag 10 januari 2006 @ 01:05
Ziet er ook niet heel erg appetijtelijk uit, maar wel variatie voor je

Ik ben van plan om morgen iets uit een heus antiek kookboek die ik hier in de kast vond met opruim/schoonmaak-woede te maken
golferdinsdag 10 januari 2006 @ 01:13
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 01:02 schreef i-spy24 het volgende:
Morgen weer normaal eten.
Weer de Chinees bellen dus?
Xenniadinsdag 10 januari 2006 @ 01:15
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 01:02 schreef i-spy24 het volgende:
Zo....zijn we weer. Was vanavond of all places in Uden. Nou... leek wel een dorp maar goed.
'K heb daar de boel verkent en DIT gegeten aka een lekkere Hollandse vette pot.
1 keer maar nooit weer. Morgen weer normaal eten.
Gebruik jij je gasfornuis wel eens? Hoe bekostig je eigenlijk je voedsel als je 2 keer per dag uit eten gaat?

OT: vandaag op het werk aardappels, spinazie en tartaar gegeten
Mini_rulezdinsdag 10 januari 2006 @ 01:21
quote:
Op maandag 9 januari 2006 20:30 schreef Martijn_77 het volgende:
Boterhammen met eiersalade, eendenpate en fazantenpate

Verjaardagrestjes opmaken
Hmm, dat klinkt goed!
Mijn vriend is zaterdag jarig en hij geeft thuis een feest, ik denk dat ik er ook maar eens voor ga zorgen dat er wat overblijft. Zijn moeder koopt toch altijd al te veel, dus dat moet goed komen.
i-spy24dinsdag 10 januari 2006 @ 01:25
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 om 01:13 uur schreef 'golfer' het volgende:
Weer de Chinees bellen dus?
Zoiets en of ze een tafel voor me gereed willen houden. Maar terugkomend op mijn bezoek vandaag in Uden: Die frites met schnitzel was echt niet lekker. Veel te droog,smaakloos en de sla erbij was er een van " lik me vestje ". Maarja...wat wil je in ...Uden . Alleen het bier was wat (hehe) Ben vanavond ook linea-recta in Amsterdam de eerste beste chinees binnengelopen om weer energie op te doen middels DEZE LATE-NITE SNACK dat zelfs met een CLOSE-UP je doet likkebaarden .
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 om 01:15 uur schreef 'Xennia' het volgende:
Gebruik jij je gasfornuis wel eens?
Scroll eens terug naar mijn eten van afgelopen weekend.
quote:

Hoe bekostig je eigenlijk je voedsel als je 2 keer per dag uit eten gaat?
Gewoon zoals ieder ander. Met geld.

[ Bericht 20% gewijzigd door i-spy24 op 10-01-2006 01:32:15 ]
Xenniadinsdag 10 januari 2006 @ 01:33
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 01:25 schreef i-spy24 het volgende:

[..]

Zoiets. Maar die frites met schnitzel was echt niet lekker. Veel te droog,smaakloos en de sla erbij was er een van " lik me vestje ". Maarja...wat wil je in ...Uden . Alleen het bier was wat (hehe) Ben vanavond ook linea-recta in Amsterdam de eerste beste chinees binnengelopen om weer energie op te doen middels DEZE LATE-NITE SNACK dat zelfs met een CLOSE-UP je doet likkebaarden .
[..]
Nou nee hoor. Gewoon water met wat troep erin.
quote:
Scroll eens terug naar mijn eten van afgelopen weekend.
Ah ja, toen je helemaal zelfstandig de rijst had gekookt en de rest gehaald

OT: stokbrood met kruidenboter
Bluesdinsdag 10 januari 2006 @ 01:34
Letterfriet
i-spy24dinsdag 10 januari 2006 @ 01:35
Maar wel lekkere troep. Enne had alleen de chasiew gehaald moppie..
_Hestia_dinsdag 10 januari 2006 @ 01:37
japanse teriyaki
Mini_rulezdinsdag 10 januari 2006 @ 01:40
i-spy24: als je hier dan toch de hele tijd loopt te pronken met foto's van je eten, mag je ook wel eens wat minder onvriendelijk reageren als mensen er iets over zeggen.

Ontopic: net een appeltje op, als vervanging van minder gezonde midnight snacks.
golferdinsdag 10 januari 2006 @ 01:43
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 01:35 schreef i-spy24 het volgende:
Maar wel lekkere troep. Enne had alleen de chasiew gehaald moppie..
Komt die niet zo langzamerhand je keel uit, die 2-dagelijkse afwisseling tussen ChaSiew en Pekingeend?

Lijkt mij op den duur echt te gaan vervelen.
Soort van: elke dag oesters of kreeft eten. Dat gaat ook vervelen toch?
i-spy24dinsdag 10 januari 2006 @ 01:50
mwah..soms. Maar het voordeel is dat Chasiew en Pekingeend (mits echt vers bereidt) niet echt zwaar op de maag liggen zoals frikandellen/schnitzel e.d. Daarnaast is vaak de rijst/aardappelen wat de maaltijd je dat zware gevoel geeft. Maar als je alles met mate eet dan kun je/of tenminste ik er oneindig veel van eten.Maar 'k heb een verrassing: Weet nu al wat ik straks (vanmiddag ga eten)*Hollandse Pot*

[ Bericht 14% gewijzigd door i-spy24 op 10-01-2006 01:55:21 ]
Geslotendinsdag 10 januari 2006 @ 12:06
De pan:


Met daarin:


PeRidinsdag 10 januari 2006 @ 12:08
Momenteel wat lychees en een mandari .jntje. Met een kopje koffie erbij.
Repeatdinsdag 10 januari 2006 @ 12:14
quote:
Op maandag 9 januari 2006 13:34 schreef i-spy24 het volgende:
Half uurtje geleden ff ergens binnengelopen en DEZE MIDDAGHAP snel genuttigd. Voedzaam en vullend.
waarom hebben ze overal waar jij "naar binnen" loopt hetzelfde aanrechtblad?
Behhdinsdag 10 januari 2006 @ 12:41
Nu een boterham met jam, vanavond witlof salade met gevulde portobello's
#ANONIEMdinsdag 10 januari 2006 @ 12:56
Net een heerlijke lunch: twee broodjes haring met zuur, glaasje spa rood. Vanavond bij m'n grootouders, geen idee maar het is altijd lekker daar.
_Flame_dinsdag 10 januari 2006 @ 13:31
tot nu toe alleen nog 2 koppen koffie zometeen maar nees de kast induiken om te kijken wat het wordt met de lunch
#ANONIEMdinsdag 10 januari 2006 @ 14:49
Stroopwafel
PdeHoogdinsdag 10 januari 2006 @ 14:51
Cola light Lemon
_Hestia_dinsdag 10 januari 2006 @ 14:53
tussen de mdidag tosti's gegeten
Bluesdinsdag 10 januari 2006 @ 15:10
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 12:41 schreef Behh het volgende:
Nu een boterham met jam, vanavond witlof salade met gevulde portobello's
Waar vul je ze mee?
* Bluezz doet ideeen op voor vanavond
Mini_rulezdinsdag 10 januari 2006 @ 15:55
Vanavond worden het magere frietjes, met kipnuggets uit de oven, spinazie en light-fritessaus.
MevrouwKoRndinsdag 10 januari 2006 @ 16:10
Vanavond Aardappel Anders Paprika pikant
Xenniadinsdag 10 januari 2006 @ 16:11
Pizza
Bluesdinsdag 10 januari 2006 @ 17:13
Spinazie, feta, gehakt, aard. blokjes in de oven is het geworden.
Behhdinsdag 10 januari 2006 @ 17:21
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 15:10 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Waar vul je ze mee?
* Bluezz doet ideeen op voor vanavond
Ik vul ze met een mengsel van aardappelpuree, erwtenpuree, knoflook, chillipeper, uien, cheddar

De knoflook ,chilli en uien bak ik even aan dit vermeng ik met de aardappelpuree en de erwtenpuree, hier doe ik room en boter door daarna de kaas erdoor, beetje peterselie.
En dat gaan in de portobello die gaat eventjes onder de hete grill tot de aardappelpuree een kleurtje heeft.
Sjengdannydinsdag 10 januari 2006 @ 17:22
Rode kool met een kotelet en koteletten saus erover.
Bluesdinsdag 10 januari 2006 @ 17:25
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 17:21 schreef Behh het volgende:


Ik vul ze met een mengsel van aardappelpuree, erwtenpuree, knoflook, chillipeper, uien, cheddar

De knoflook ,chilli en uien bak ik even aan dit vermeng ik met de aardappelpuree en de erwtenpuree, hier doe ik room en boter door daarna de kaas erdoor, beetje peterselie.
En dat gaan in de portobello die gaat eventjes onder de hete grill tot de aardappelpuree een kleurtje heeft.
Tnxx *tvptje*
Behhdinsdag 10 januari 2006 @ 17:29
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 17:25 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Tnxx *tvptje*
Wel even de portobello met extra boter bestrijken dan drogen ze niet uit !! Anders heb je een verschrompelde portobello op je bord
Bar_en_Mardinsdag 10 januari 2006 @ 17:36
rode kool met gekookte aardappelen en worst
Bluesdinsdag 10 januari 2006 @ 17:42
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 17:29 schreef Behh het volgende:


Wel even de portobello met extra boter bestrijken dan drogen ze niet uit !! Anders heb je een verschrompelde portobello op je bord
Okidoki
i-spy24dinsdag 10 januari 2006 @ 18:17


Yo...vandaag vrij vroeg opnieuw een Hollandse pot genuttigd in dat Dorp Hoogeveen.Wel lekkere avondhap die je hier kunt zien.Vooral het bier smaakte erru goed moet ik zeggen (klooster zooi)
ikwilookwatzeggendinsdag 10 januari 2006 @ 18:21
Aardappel anders
Behhdinsdag 10 januari 2006 @ 18:22
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 18:17 schreef i-spy24 het volgende:
[afbeelding]

Yo...vandaag vrij vroeg opnieuw een Hollandse pot genuttigd in dat Dorp Hoogeveen.Wel lekkere avondhap die je hier kunt zien.Vooral het bier smaakte erru goed moet ik zeggen (klooster zooi)
Dit kon je thuis niet maken omdat ??
PdeHoogdinsdag 10 januari 2006 @ 18:30
Het gaat bij mij viscuisine, paprika-reepjes en aardappelkroketjes worden denk ik Lekker makkelijk
golferdinsdag 10 januari 2006 @ 19:49
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 17:13 schreef Bluezz het volgende:
Spinazie, feta, gehakt, aard. blokjes in de oven is het geworden.


Martijn_77dinsdag 10 januari 2006 @ 19:51
Shoarma met knofloosaus en pitta broodjes
kikoooooodinsdag 10 januari 2006 @ 19:55
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 19:51 schreef Martijn_77 het volgende:
Shoarma met knofloosaus en pitta broodjes
word tijd dat ik dat ook binnenkort weer eens ga fixen!
Mini_rulezdinsdag 10 januari 2006 @ 20:10
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 15:10 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Waar vul je ze mee?
* Bluezz doet ideeen op voor vanavond
In de Kerst-Allerhande stond ook een heerlijk recept, voor portobello in bladerdeeg met gorgonzola.
#ANONIEMdinsdag 10 januari 2006 @ 20:21
Chinees
#ANONIEMdinsdag 10 januari 2006 @ 22:14
Nou, het eten bij opa en oma was heerlijk, lekker glaasje sherry vooraf, daarna indonesisch, achteraf een kopje koffie en lekker bijgekletst.
_Hestia_dinsdag 10 januari 2006 @ 22:15
sateschnitzel, aardappelschijfjes en sla

nu toastjes met brie en cola
rubydinsdag 10 januari 2006 @ 22:25
Diverse hapjes ivm nieuwjaarsborrel op werk.
En aangezien ik nog wat honger heb zit ik aan de ontbijtkoek met boter nu.
PdeHoogdinsdag 10 januari 2006 @ 22:27
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 18:30 schreef PdeHoog het volgende:
Het gaat bij mij viscuisine, paprika-reepjes en aardappelkroketjes worden denk ik Lekker makkelijk
Het werd dus een salade van ijsbergsla, gerookte kip, augurk en zilveruitjes met wat thousand-island-dressing En mini-krieltjes En als toetje ananas
MUUSdinsdag 10 januari 2006 @ 22:29
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 19:49 schreef golfer het volgende:

[..]

[afbeelding]

Jaja, van google getrokken zeker? .

Helaas geen foto's van mijn uitsmijter met ham en tomaat gemaakt, maar dat is echt wat ik gegeten heb. ECHT WAAR! .
Bluesdinsdag 10 januari 2006 @ 22:59
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 22:29 schreef MUUS het volgende:


Jaja, van google getrokken zeker? .
Het ziet er minder appetijtelijk uit dan het smaakt
quote:
Helaas geen foto's van mijn uitsmijter met ham en tomaat gemaakt, maar dat is echt wat ik gegeten heb. ECHT WAAR! .
Ik geloof het niet, ik wil BEWIJZEN
a-child-in-chainsdinsdag 10 januari 2006 @ 23:27
gegeten: gehaktballen (aldi) 1,50 en karnemelk bosvruchten.
dndiekdinsdag 10 januari 2006 @ 23:33
gegeten :
Romige gnocchi met groene groente
#ANONIEMwoensdag 11 januari 2006 @ 10:59
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 17:13 schreef Bluezz het volgende:
Spinazie, feta, gehakt, aard. blokjes in de oven is het geworden.
Oeh dat klinkt lekker!
Hoe maak je dat?

OT: toast met kaas en komkommer
En vanavond pasta met prei-ui-sausmengselprutje en salade.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 11-01-2006 11:02:35 ]
Sjeenwoensdag 11 januari 2006 @ 11:15
Nu koffie

Gisterenavond spagetti met zalm in rode saus...
Vanavond rijst met bloemkool-broccolikorma met kip

Ik ben toch echt gezegend met een dochter van anderhalf die praktisch alles eet
AHLY-ALUwoensdag 11 januari 2006 @ 12:14
quote:
Op dinsdag 10 januari 2006 15:55 schreef Mini_rulez het volgende:
Vanavond worden het magere frietjes, met kipnuggets uit de oven, spinazie en light-fritessaus.
magere frietjes?

ik ga zo een tosti eten, en wat koffie erbij
Mini_rulezwoensdag 11 januari 2006 @ 13:21
quote:
Op woensdag 11 januari 2006 12:14 schreef AHLY-ALU het volgende:

[..]

magere frietjes?
Zelf geschilde en gesneden aardappels, theelepeltje olie erdoorheen mengen en dan in de oven. Best mager, toch?
i-spy24woensdag 11 januari 2006 @ 13:24
Middaglunch bij de Jap van een uurtje geleden. Sabusabu..licht en lekker.
rubywoensdag 11 januari 2006 @ 13:45
Ik zit te twijfelen tussen Thaise groene curry of kip korma met chepattis.
i-spy24woensdag 11 januari 2006 @ 13:54
Thais groene curry - mits goed bereidt - is een zaaaalig! ( met witte rijst uiteraard)
BrauNwoensdag 11 januari 2006 @ 13:58
Boterhammekes met zelfgebakken rundvleeskroketten.
rubywoensdag 11 januari 2006 @ 14:03
Mijn groene curry wordt uiteraard goed bereid. Kan weinig mis mee gaan. En daarbij serveer ik pandanrijst.
i-spy24woensdag 11 januari 2006 @ 14:20
helemaal goed die pandan rijst!
mirugaiwoensdag 11 januari 2006 @ 14:25
quote:
Op woensdag 11 januari 2006 13:24 schreef i-spy24 het volgende:
Middaglunch bij de Jap van een uurtje geleden. Sabusabu..licht en lekker.
Bij welke Japanner was dat? Dat rundvlees lijkt wel Wagyu of is dat 't ook?
_Flame_woensdag 11 januari 2006 @ 14:30
Gemarineerde, gebakken zalm met mais
_Hestia_woensdag 11 januari 2006 @ 14:30
tosti's en chocomelk
Fuentewoensdag 11 januari 2006 @ 14:49
Wij eten een pastasalade, met perzik, walnoten, sla, tomaatjes, blauwe kaas enz..
HenkieVdVwoensdag 11 januari 2006 @ 16:34
Nu kopje thee.
Straks eet ik Thai-Curry
#ANONIEMwoensdag 11 januari 2006 @ 17:03
Nu kopje koffie.

Straks voor het avondeten kippenpootjes met saus, aardappelen en wat verse groente.
popolonwoensdag 11 januari 2006 @ 17:25
Gisteren wezen lunchen bij Ruby Tuesdays.

Een smokehouseburger met onbeperkte saladebar voor $9.99

Vandaag weer gewoon een broodje van thuis want anders word ik een dikzak.

Vanavond hutspot met klapstuk.
Bar_en_Marwoensdag 11 januari 2006 @ 18:21
zalm uit de oven met aardappel puree en wortelen
golferwoensdag 11 januari 2006 @ 18:23
quote:
Op woensdag 11 januari 2006 14:25 schreef mirugai het volgende:


Bij welke Japanner was dat? Dat rundvlees lijkt wel Wagyu of is dat 't ook?
Ben ook wel benieuwd naar dat vlees.
Brunettewoensdag 11 januari 2006 @ 18:39
Zit nu aan de cola light strax ff een banaan aangezien ik gezond wil snoepen
kikoooooowoensdag 11 januari 2006 @ 18:44
Zometeen tartaar op brood!
rubywoensdag 11 januari 2006 @ 18:44
quote:
Op woensdag 11 januari 2006 13:45 schreef ruby het volgende:
Ik zit te twijfelen tussen Thaise groene curry of kip korma met chepattis.
Het is uiteindelijk kip Korma geworden.
marcb1974woensdag 11 januari 2006 @ 18:50
Lasagna
alwaysleftwoensdag 11 januari 2006 @ 18:51
Bij de lokale patatboer grote friet met mayo gegeten
Blueswoensdag 11 januari 2006 @ 18:59
Rode kool, aardpuree, draadjesvlees.
Magnetron


Het was best te eten

[ Bericht 37% gewijzigd door Blues op 11-01-2006 19:55:54 ]
snijderwoensdag 11 januari 2006 @ 19:00
Resten van gisteren, confit de canard met pasta.
_Flame_woensdag 11 januari 2006 @ 19:07
Frisse fruitdrank appel/perzik van de C1000
#ANONIEMwoensdag 11 januari 2006 @ 19:08
burger king
Xenniawoensdag 11 januari 2006 @ 19:12
2 broodjes hamburger met ui en blauwschimmelkaas
i-spy24woensdag 11 januari 2006 @ 21:47
Zijn we weer.. Wordt eentonig maar wat schafte de pot vandaag??



De Bekende Hap
golferwoensdag 11 januari 2006 @ 21:48
quote:
Op woensdag 11 januari 2006 21:47 schreef i-spy24 het volgende:
Zijn we weer.. Wordt eentonig maar wat schafte de pot vandaag??

[afbeelding]

De Bekende Hap
Er stond nog een vraag voor je open over die Japanse maaltijd van vanmiddag?
a-child-in-chainswoensdag 11 januari 2006 @ 22:02
vandaag gehaktballen weer met mosterd en yomild aardbei.

[ Bericht 0% gewijzigd door a-child-in-chains op 11-01-2006 22:09:38 ]
Martijn_77woensdag 11 januari 2006 @ 22:36
Nasi met sate en atjar van de catering op mijn werk.
Muckwoensdag 11 januari 2006 @ 23:13
witte bolletjes met shoarma
Mini_rulezdonderdag 12 januari 2006 @ 00:12
Ik heb net bedacht dat ik morgenavond maar eens een stokbroodje met warme gekruide kipfilet ga maken. Lekker sausje, salade erbij...
Nu een kopje koffie verkeerd.
golferdonderdag 12 januari 2006 @ 00:13
quote:
Op woensdag 11 januari 2006 21:47 schreef i-spy24 het volgende:
Zijn we weer.. Wordt eentonig maar wat schafte de pot vandaag??

[afbeelding]

De Bekende Hap
Ik zet alvast voor vandaag de post van i-spy24 even neer.
popolondonderdag 12 januari 2006 @ 00:16
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:13 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik zet alvast voor vandaag de post van i-spy24 even neer.
Wat een verassing!

Hutspot was lekker, morgen weer uit eten.
Euc-donderdag 12 januari 2006 @ 00:21
vandaag gebakken aardappelschijfjes (roseval), kwartel op karkas gebakken, en het pootje als lolly geconfijt in ganzenvet, op wat in beurre legumes opgestoofde knolbrunoise en afgemaakt door hem met wat slagroom te verhitten, en wat truffelspul erdoorheen (ben ff de naam kwijt van dat truffelspul).
Mini_rulezdonderdag 12 januari 2006 @ 00:22
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:21 schreef Euc- het volgende:
vandaag gebakken aardappelschijfjes (roseval), kwartel op karkas gebakken, en het pootje als lolly geconfijt in ganzenvet, op wat in beurre legumes opgestoofde knolbrunoise en afgemaakt door hem met wat slagroom te verhitten, en wat truffelspul erdoorheen (ben ff de naam kwijt van dat truffelspul).
Damn, wat voel ik me nu goedkoop met m'n frietjes en m'n schnitzeltje.
golferdonderdag 12 januari 2006 @ 00:22
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:21 schreef Euc- het volgende:
vandaag gebakken aardappelschijfjes (roseval), kwartel op karkas gebakken, en het pootje als lolly geconfijt in ganzenvet, op wat in beurre legumes opgestoofde knolbrunoise en afgemaakt door hem met wat slagroom te verhitten, en wat truffelspul erdoorheen (ben ff de naam kwijt van dat truffelspul).

Now we are talking.
popolondonderdag 12 januari 2006 @ 00:23
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:22 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Damn, wat voel ik me nu goedkoop met m'n frietjes en m'n schnitzeltje.
Soms kan het meest simpele het lekkerst zijjn.

Ik hou ook niet zo van al die opgemaakte, uitgesloofde toestanden.
Euc-donderdag 12 januari 2006 @ 00:27
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:23 schreef popolon het volgende:

[..]

Soms kan het meest simpele het lekkerst zijjn.

Ik hou ook niet zo van al die opgemaakte, uitgesloofde toestanden.
Uitgesloofd? Weet je hoe doodsimpel bovenstaande te maken is?

Doordat het personeelseten er door de drukte in de maand december nogal bij is ingeschoten, is de maand januari een goedmakertje

Hoewel ik wel moet zeggen dat aan het personeelseten in veel restaurants vele malen slechter is dan bij ons, wanneer dan ook. Omdat we maar een behoorlijk klein bedrijf zijn kan dat ook zonder dat de kosten direct de pan uit rijzen. Kleine blokjes froi door de salade wilt ook wel eens voorkomen, truffel bij het personeelseten etc. Door het kleine bedrijf zijn de kosten daarom te overzien (we eten meestal met 4 a 5, maximaal 6).
HenkieVdVdonderdag 12 januari 2006 @ 00:29
Zometeen een lekker kopje thee en dan naar bed.
popolondonderdag 12 januari 2006 @ 00:35
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:27 schreef Euc- het volgende:

[..]

Uitgesloofd? Weet je hoe doodsimpel bovenstaande te maken is?

Doordat het personeelseten er door de drukte in de maand december nogal bij is ingeschoten, is de maand januari een goedmakertje

Hoewel ik wel moet zeggen dat aan het personeelseten in veel restaurants vele malen slechter is dan bij ons, wanneer dan ook. Omdat we maar een behoorlijk klein bedrijf zijn kan dat ook zonder dat de kosten direct de pan uit rijzen. Kleine blokjes froi door de salade wilt ook wel eens voorkomen, truffel bij het personeelseten etc. Door het kleine bedrijf zijn de kosten daarom te overzien (we eten meestal met 4 a 5, maximaal 6).
Sorry, was niet persoonlijk.

Zal zeker lekker zijn geweest maar ik krijg jeuk als ik bijv. in een restaurant aan 10 gangen moet gaan zitten.
Euc-donderdag 12 januari 2006 @ 00:37
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:35 schreef popolon het volgende:

[..]

Sorry, was niet persoonlijk.

Zal zeker lekker zijn geweest maar ik krijg jeuk als ik bijv. in een restaurant aan 10 gangen moet gaan zitten.
sja, ik werk in zo een restaurant. Ik vind dat helemaal fantastisch
popolondonderdag 12 januari 2006 @ 00:39
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:37 schreef Euc- het volgende:

[..]

sja, ik werk in zo een restaurant. Ik vind dat helemaal fantastisch
Oh als kok zal het zeker leuk zijn, veel variatie.
golferdonderdag 12 januari 2006 @ 00:41
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:35 schreef popolon het volgende:


Zal zeker lekker zijn geweest maar ik krijg jeuk als ik bijv. in een restaurant aan 10 gangen moet gaan zitten.
Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #2

geniet verder maar lekker van je ultra-grote Amerikaanse burgers en stukken vlees
Euc-donderdag 12 januari 2006 @ 00:45
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:41 schreef golfer het volgende:

[..]

Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #2

geniet verder maar lekker van je ultra-grote Amerikaanse burgers en stukken vlees
En toch wil ik nog eens met jullie gaan uit eten
popolondonderdag 12 januari 2006 @ 00:45
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:41 schreef golfer het volgende:

[..]

Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #2

geniet verder maar lekker van je ultra-grote Amerikaanse burgers en stukken vlees
Wat een vooroordeel weer.


Geweldig.
golferdonderdag 12 januari 2006 @ 00:46
quote:
Op donderdag 12 januari 2006 00:45 schreef Euc- het volgende:


En toch wil ik nog eens met jullie gaan uit eten
14 juli, De Librije toch?
popolondonderdag 12 januari 2006 @ 00:48
Librije, paar keer geweest.

Erg goed.