Weer de Chinees bellen dus?quote:
Gebruik jij je gasfornuis wel eens? Hoe bekostig je eigenlijk je voedsel als je 2 keer per dag uit eten gaat?quote:Op dinsdag 10 januari 2006 01:02 schreef i-spy24 het volgende:
Zo....zijn we weer. Was vanavond of all places in Uden.Nou... leek wel een dorp maar goed.
'K heb daar de boel verkent en DIT gegeten aka een lekkere Hollandse vette pot.
1 keer maar nooit weer. Morgen weer normaal eten.![]()
Hmm, dat klinkt goed!quote:Op maandag 9 januari 2006 20:30 schreef Martijn_77 het volgende:
Boterhammen met eiersalade, eendenpate en fazantenpate
Verjaardagrestjes opmaken
Zoiets en of ze een tafel voor me gereed willen houden. Maar terugkomend op mijn bezoek vandaag in Uden: Die frites met schnitzel was echt niet lekker. Veel te droog,smaakloos en de sla erbij was er een van " lik me vestje ". Maarja...wat wil je in ...Udenquote:Op dinsdag 10 januari 2006 om 01:13 uur schreef 'golfer' het volgende:
Weer de Chinees bellen dus?![]()
Scroll eens terug naar mijn eten van afgelopen weekend.quote:Op dinsdag 10 januari 2006 om 01:15 uur schreef 'Xennia' het volgende:
Gebruik jij je gasfornuis wel eens?
Gewoon zoals ieder ander. Met geld.quote:
Hoe bekostig je eigenlijk je voedsel als je 2 keer per dag uit eten gaat?
Nou nee hoor. Gewoon water met wat troep erin.quote:Op dinsdag 10 januari 2006 01:25 schreef i-spy24 het volgende:
[..]
Zoiets. Maar die frites met schnitzel was echt niet lekker. Veel te droog,smaakloos en de sla erbij was er een van " lik me vestje ". Maarja...wat wil je in ...Uden. Alleen het bier was wat (hehe) Ben vanavond ook linea-recta in Amsterdam de eerste beste chinees binnengelopen om weer energie op te doen middels DEZE LATE-NITE SNACK dat zelfs met een CLOSE-UP je doet likkebaarden .
[..]
Ah ja, toen je helemaal zelfstandig de rijst had gekookt en de rest gehaaldquote:Scroll eens terug naar mijn eten van afgelopen weekend.
Komt die niet zo langzamerhand je keel uit, die 2-dagelijkse afwisseling tussen ChaSiew en Pekingeend?quote:Op dinsdag 10 januari 2006 01:35 schreef i-spy24 het volgende:
Maar wel lekkere troep. Enne had alleen de chasiew gehaald moppie..
waarom hebben ze overal waar jij "naar binnen" loopt hetzelfde aanrechtblad?quote:Op maandag 9 januari 2006 13:34 schreef i-spy24 het volgende:
Half uurtje geleden ff ergens binnengelopen en DEZE MIDDAGHAP snel genuttigd. Voedzaam en vullend.![]()
Waar vul je ze mee?quote:Op dinsdag 10 januari 2006 12:41 schreef Behh het volgende:
Nu een boterham met jam, vanavond witlof salade met gevulde portobello's
Ik vul ze met een mengsel van aardappelpuree, erwtenpuree, knoflook, chillipeper, uien, cheddarquote:Op dinsdag 10 januari 2006 15:10 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Waar vul je ze mee?
* Bluezz doet ideeen op voor vanavond
Tnxxquote:Op dinsdag 10 januari 2006 17:21 schreef Behh het volgende:
Ik vul ze met een mengsel van aardappelpuree, erwtenpuree, knoflook, chillipeper, uien, cheddar
De knoflook ,chilli en uien bak ik even aan dit vermeng ik met de aardappelpuree en de erwtenpuree, hier doe ik room en boter door daarna de kaas erdoor, beetje peterselie.
En dat gaan in de portobello die gaat eventjes onder de hete grill tot de aardappelpuree een kleurtje heeft.
Wel even de portobello met extra boter bestrijken dan drogen ze niet uit !! Anders heb je een verschrompelde portobello op je bordquote:
Okidokiquote:Op dinsdag 10 januari 2006 17:29 schreef Behh het volgende:
Wel even de portobello met extra boter bestrijken dan drogen ze niet uit !! Anders heb je een verschrompelde portobello op je bord![]()
Dit kon je thuis niet maken omdat ??quote:Op dinsdag 10 januari 2006 18:17 schreef i-spy24 het volgende:
[afbeelding]
Yo...vandaag vrij vroeg opnieuw een Hollandse pot genuttigd in dat Dorp Hoogeveen.Wel lekkere avondhap die je hier kunt zien.Vooral het bier smaakte erru goed moet ik zeggen (klooster zooi)
quote:Op dinsdag 10 januari 2006 17:13 schreef Bluezz het volgende:
Spinazie, feta, gehakt, aard. blokjes in de oven is het geworden.
word tijd dat ik dat ook binnenkort weer eens ga fixen!quote:Op dinsdag 10 januari 2006 19:51 schreef Martijn_77 het volgende:
Shoarma met knofloosaus en pitta broodjes![]()
In de Kerst-Allerhande stond ook een heerlijk recept, voor portobello in bladerdeeg met gorgonzola.quote:Op dinsdag 10 januari 2006 15:10 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Waar vul je ze mee?
* Bluezz doet ideeen op voor vanavond
Het werd dus een salade van ijsbergsla, gerookte kip, augurk en zilveruitjes met wat thousand-island-dressingquote:Op dinsdag 10 januari 2006 18:30 schreef PdeHoog het volgende:
Het gaat bij mij viscuisine, paprika-reepjes en aardappelkroketjes worden denk ikLekker makkelijk
Jaja, van google getrokken zeker?quote:
Het ziet er minder appetijtelijk uit dan het smaaktquote:
Ik geloof het niet, ik wil BEWIJZENquote:Helaas geen foto's van mijn uitsmijter met ham en tomaat gemaakt, maar dat is echt wat ik gegeten heb. ECHT WAAR!.
Oehquote:Op dinsdag 10 januari 2006 17:13 schreef Bluezz het volgende:
Spinazie, feta, gehakt, aard. blokjes in de oven is het geworden.
magere frietjes?quote:Op dinsdag 10 januari 2006 15:55 schreef Mini_rulez het volgende:
Vanavond worden het magere frietjes, met kipnuggets uit de oven, spinazie en light-fritessaus.![]()
Zelf geschilde en gesneden aardappels, theelepeltje olie erdoorheen mengen en dan in de oven. Best mager, toch?quote:
Bij welke Japanner was dat? Dat rundvlees lijkt wel Wagyu of is dat 't ook?quote:Op woensdag 11 januari 2006 13:24 schreef i-spy24 het volgende:
Middaglunch bij de Jap van een uurtje geleden. Sabusabu..licht en lekker.![]()
Ben ook wel benieuwd naar dat vlees.quote:Op woensdag 11 januari 2006 14:25 schreef mirugai het volgende:
Bij welke Japanner was dat? Dat rundvlees lijkt wel Wagyu of is dat 't ook?
Het is uiteindelijk kip Korma geworden.quote:Op woensdag 11 januari 2006 13:45 schreef ruby het volgende:
Ik zit te twijfelen tussen Thaise groene curry of kip korma met chepattis.
Er stond nog een vraag voor je open over die Japanse maaltijd van vanmiddag?quote:Op woensdag 11 januari 2006 21:47 schreef i-spy24 het volgende:
Zijn we weer.. Wordt eentonig maar wat schafte de pot vandaag??
[afbeelding]
De Bekende Hap![]()
Ik zet alvast voor vandaag de post van i-spy24 even neer.quote:Op woensdag 11 januari 2006 21:47 schreef i-spy24 het volgende:
Zijn we weer.. Wordt eentonig maar wat schafte de pot vandaag??
[afbeelding]
De Bekende Hap![]()
Wat een verassing!quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik zet alvast voor vandaag de post van i-spy24 even neer.![]()
Damn, wat voel ik me nu goedkoop met m'n frietjes en m'n schnitzeltje.quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:21 schreef Euc- het volgende:
vandaag gebakken aardappelschijfjes (roseval), kwartel op karkas gebakken, en het pootje als lolly geconfijt in ganzenvet, op wat in beurre legumes opgestoofde knolbrunoise en afgemaakt door hem met wat slagroom te verhitten, en wat truffelspul erdoorheen (ben ff de naam kwijt van dat truffelspul).
quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:21 schreef Euc- het volgende:
vandaag gebakken aardappelschijfjes (roseval), kwartel op karkas gebakken, en het pootje als lolly geconfijt in ganzenvet, op wat in beurre legumes opgestoofde knolbrunoise en afgemaakt door hem met wat slagroom te verhitten, en wat truffelspul erdoorheen (ben ff de naam kwijt van dat truffelspul).
Soms kan het meest simpele het lekkerst zijjn.quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:22 schreef Mini_rulez het volgende:
[..]
Damn, wat voel ik me nu goedkoop met m'n frietjes en m'n schnitzeltje.
Uitgesloofd? Weet je hoe doodsimpel bovenstaande te maken is?quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:23 schreef popolon het volgende:
[..]
Soms kan het meest simpele het lekkerst zijjn.
Ik hou ook niet zo van al die opgemaakte, uitgesloofde toestanden.
Sorry, was niet persoonlijk.quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:27 schreef Euc- het volgende:
[..]
Uitgesloofd? Weet je hoe doodsimpel bovenstaande te maken is?
Doordat het personeelseten er door de drukte in de maand december nogal bij is ingeschoten, is de maand januari een goedmakertje
Hoewel ik wel moet zeggen dat aan het personeelseten in veel restaurants vele malen slechter is dan bij ons, wanneer dan ook. Omdat we maar een behoorlijk klein bedrijf zijn kan dat ook zonder dat de kosten direct de pan uit rijzen. Kleine blokjes froi door de salade wilt ook wel eens voorkomen, truffel bij het personeelseten etc. Door het kleine bedrijf zijn de kosten daarom te overzien (we eten meestal met 4 a 5, maximaal 6).
sja, ik werk in zo een restaurant. Ik vind dat helemaal fantastischquote:Op donderdag 12 januari 2006 00:35 schreef popolon het volgende:
[..]
Sorry, was niet persoonlijk.
Zal zeker lekker zijn geweest maar ik krijg jeuk als ik bijv. in een restaurant aan 10 gangen moet gaan zitten.
Oh als kok zal het zeker leuk zijn, veel variatie.quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:37 schreef Euc- het volgende:
[..]
sja, ik werk in zo een restaurant. Ik vind dat helemaal fantastisch![]()
Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #2quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:35 schreef popolon het volgende:
Zal zeker lekker zijn geweest maar ik krijg jeuk als ik bijv. in een restaurant aan 10 gangen moet gaan zitten.
En toch wil ik nog eens met jullie gaan uit etenquote:Op donderdag 12 januari 2006 00:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #2
geniet verder maar lekker van je ultra-grote Amerikaanse burgers en stukken vlees
Wat een vooroordeel weer.quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Bluezz' en golfer's Restaurant-recensies, #2
geniet verder maar lekker van je ultra-grote Amerikaanse burgers en stukken vlees
14 juli, De Librije toch?quote:Op donderdag 12 januari 2006 00:45 schreef Euc- het volgende:
En toch wil ik nog eens met jullie gaan uit eten![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |