abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 6 januari 2006 @ 19:58:11 #101
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_33777113
macaroni op werk.
en nu al thuis
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_33777142
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 02:05 schreef i-spy24 het volgende:
Laatst keek iemand me gestoord aan toen ik ergens in de snackbar een verse stokbrood met melkhagelslag opat en er helemaal lyrisch over was. Die eigenaar vd Zaak keek me aan zo van " Tuurlijk....alsof die man nooit zoiets eet " Nou inderdaad eet zelden brood. ' s ochtends meestal ontbijt yogurt/fruit en thee en in de middag afhankelijk waar ik ben loop ik een Chinees restaurant binnen voor Dimsum en soep.
Ben je wel een Nederlander dan? Vind je brood echt lekker? Ik kan me dat niet voorstellen als je elke dag rijst eet, want rijst is gewoon zoveel keer lekkerder. Ik krijg vaak van Nederlanders te horen of ik dan niet zat wordt van elke dag rijst eten, maar Nederlanders eten toch ook gewoon elke dag brood!

Trouwens, neem je nooit krab, kreeft of garnalen? Dat kan ik je echt aanbevelen.
pi_33779921
Teriaky
  FOK!fotograaf vrijdag 6 januari 2006 @ 21:25:02 #104
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_33779943
ik zit *nu* aan de opwarmpannekoeken van de c1000
Xilantof Flickrt
foto-nerd
pi_33784822
@ 'el-Fenomeno':

Ben gewoon een geboren Nederlander hoor alleen ben groot gebracht in het buitenland dus nogal wat van invloeden van daar overgehouden. Ik vind brood(vers) erg lekker maar in de ochtend benik iemand die veel vocht nodig heeft. Dus deeg/boterhammen en al die kleffe zooi die als een blok in je maag valt laat ik meestal links liggen. Of er moet een hele pot thee achteraan maar zomaar een kale boterham,nou nee! Dan liever een bord pap/yogurt/granen al of niet gevuld met melk.

Enne... ik ben juist gek op schaaldieren. Kreeft(verse) Vis/Garnalen hebben altijd mijn voorkeur maar ik kijk wel uit waar ik ze eet en op welke dagen.Want zoals je mischien niet weet zijn de vrijdag en zaterdag vaak de restjes van de afgelopen week. Maandag komt vaak de leverancier voor de meeste Horeca-zaken langs om de voorraad weer aan te vullen. Kortom Vis e.d. eten op dinsdag en woensdag.




En wat hebben we vanavond weer voor lekkers buiten de deur gegeten?

Thais
als in Gamba's in zwarte lichte soja-saus& tauge,witte rijst en een pittige gehaktballensoep met mie en champions en een cola erbij voor het bluswerk


[ Bericht 9% gewijzigd door i-spy24 op 07-01-2006 17:32:17 ]
pi_33785132
Die foto's.... het topic wordt steeds leuker. .

Vanavond: varkenshaasjes met ontbijtspek er omheen, peperfrietjes uit de oven en eieren op z'n Bretons.

En nu heb ik zo'n trek in tosti's, maar ik ben te moe om dat nu allemaal te gaan maken. .
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
  vrijdag 6 januari 2006 @ 23:58:50 #107
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_33785260
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 23:55 schreef MUUS het volgende:
Die foto's.... het topic wordt steeds leuker. .
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 6 januari 2006 @ 23:59:07 #108
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_33785269
Zuurkoolstamp met rookworst en zuurkoolspek
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_33785483
quote:
Op vrijdag 6 januari 2006 23:58 schreef golfer het volgende:

[..]

Ik kwam hier nooit en nu kom ik elke dag kijken. .
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
  zaterdag 7 januari 2006 @ 00:06:03 #110
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_33785546
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:04 schreef MUUS het volgende:


Ik kwam hier nooit en nu kom ik elke dag kijken. .
Sollie.

Ik verwacht binnenkort ook wel eens een foto van jouw excuise maaltijdjes hier aan te treffen.
CUL is sowieso een leuk forum, vind ik.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_33785653
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:06 schreef golfer het volgende:

[..]

Sollie.

Ik verwacht binnenkort ook wel eens een foto van jouw excuise maaltijdjes hier aan te treffen.
CUL is sowieso een leuk forum, vind ik.
Nou, haute cuisine wat ik maak, heur! .

CUL léés ik veel en zeker als ik weer eens niet weet wat ik moet eten. In dit topic staat altijd wel iets waardoor ik op een idee kom. Da's okay. .
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
pi_33785668
Oh, maar mijn varkenshaasjes met ontbijtspek kwam uit R&P. !
Oi!
Op maandag 5 april 2004 21:27 schreef Lorax het volgende:
Ik had die kop van SC wel willen zien toen MUUS 'm in z'n bek scheet
  zaterdag 7 januari 2006 @ 00:10:41 #113
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_33785722
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:09 schreef MUUS het volgende:
Oh, maar mijn varkenshaasjes met ontbijtspek kwam uit R&P. !
Je moest ze eerst inkrassen ofzo, die haasjes?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Licht Ontvlambaar zaterdag 7 januari 2006 @ 10:22:26 #114
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_33792188
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 00:10 schreef golfer het volgende:

[..]

Je moest ze eerst inkrassen ofzo, die haasjes?


Ontopic:
Versgebakken broodje met ham en een spiegeleitje, vergezeld door een heerlijk kopje Nespresso...
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_33794764
Ik ga vandaag bij een Indiaas restaurant eten: Maharaja in Enschede.
pi_33796097
Zojuist heerlijk gelunched: boterham tonijnsalade, eiersalade op crackers, wat tomaat+mozarella, glaasje sinaasappelsap en een vitaminepil. Vanavond bij vrienden voor het eten, geen idee wat we krijgen
  zaterdag 7 januari 2006 @ 13:25:05 #117
521 ruby
Hell yeah!
pi_33796223
Pad Thai: Thaise mie (roerbak) met van alles en nog wat erin.

Ik ga het voor het eerst maken dus ik ben benieuwd.

Zoiets moet het worden:



[ Bericht 45% gewijzigd door ruby op 07-01-2006 13:31:21 ]
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
  zaterdag 7 januari 2006 @ 16:15:36 #118
106102 Mabelle
Hi.... haaaa
pi_33801579
Vanavond komen mijn vriendinnen eten .... ik ga gezellig mosselen koken met een stokbroodje en sla en een glaasje wijn

Eetsmakelijk voor strakjes!
Hij: "Je zult er morgenvroeg spijt van hebben......."
Ik: "Dan slapen we toch tot morgenmiddag??..."
pi_33803287
Het lichte middagsnackje van een paar minuten geleden zo vlak voor het avondeten dat je hier nog een keer kunt zien aangezien het vreselijk taai was en aangebrand waardoor ik het uiteindelijk heb laten staan.

[ Bericht 22% gewijzigd door i-spy24 op 07-01-2006 17:33:04 ]
  zaterdag 7 januari 2006 @ 17:08:30 #120
101884 PeRi
Allons-y!
pi_33803374
Beetje aangebrand niet?
Whatever I want.
pi_33805248
pannenkoeken
pi_33806906
Aardappelpuree, sperciebonen en een chickychampignon
stupidity has become as common as common sense was before
  zaterdag 7 januari 2006 @ 19:40:13 #123
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_33808322
Lamsbiefstukjes met provencaalse Ratatoulle en gebakken aardappeltjes met zelfgebakken appeltaart als toetje
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  FOK!fotograaf zaterdag 7 januari 2006 @ 19:45:33 #124
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_33808539
gebakken aardappeltjes met iets van een hamburger en een groentenmix iets
smaakte op zich wel.
Xilantof Flickrt
foto-nerd
  zaterdag 7 januari 2006 @ 19:51:03 #125
73004 Oxymoron
zoekt rust en ruimte
pi_33808763
Spaghettini met pesto en créme fraiche, zalmfilet en ruccola-sla
Er is geen land over dat ik nog ontdekken kan. Er is alleen het eiland dat ik heet. - Ted van Lieshout
OUD Gouden Toetsenbord Award 2010!
pi_33811114
Dr. Pepper
pi_33812714
rosbief minuut lapjes met gekookte aardappelen en doperwtjes en wortelen
We hopen dat ze je vleugels geven, zodat je overal kunt komen, dat je terugkomt in onze dromen, en met ons meevliegt in ons leven
Blonde haren,blauwogen zomaar uit een sprookjesboek gevlogen...
  FOK!fotograaf zaterdag 7 januari 2006 @ 21:47:01 #128
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_33813232
Nu eet ik bananenschuimpjes!
Xilantof Flickrt
foto-nerd
pi_33819233
I-spy, kook jij dat elke avond zelf? Mag ik vragen waar jij woont?Gewoon in NL?
pi_33820004
Ja ik woon gewoon in Nederland

En ja ik bereid dat grotendeels zelf. Alleen de Chasiew en spek niet aangezien ik de bereidingsmiddelen daar niet voor heb en.... zo lekker knapperig als waar ik het haal lukt mezelf niet te bereiden.
  Licht Ontvlambaar zondag 8 januari 2006 @ 08:29:01 #133
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_33824647
Twee sneetjes vers witte brood met echte boter en hagelslag...
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_33824891
Zondagmorgen ontbijt voor ons beiden van een 1/2 uurtje geleden.
  zondag 8 januari 2006 @ 10:17:59 #135
521 ruby
Hell yeah!
pi_33825123
quote:
Op zaterdag 7 januari 2006 13:25 schreef ruby het volgende:
Pad Thai: Thaise mie (roerbak) met van alles en nog wat erin.

Ik ga het voor het eerst maken dus ik ben benieuwd.
Hetzelfde als gisteren maar dan anders.

M'n vriend vond het geen hit zoals we het gisteren gegeten hadden en eet het vanavond ook niet. En ik moet toegeven dat ik er ook niet helemaal kapot van was maar dat heeft denk ik met de verhoudingen van bepaalde ingrediënten te maken.
Ik heb er een zooi droge garnalen uitgepeuterd omdat het nogal machtig was. Verder zal ik er nog meer Chinese kool, wortelenen, tauge en tofu aan toevoegen. Dan moet het wel lekker zijn.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
pi_33825141
Gisteravond was dus heerlijk Fahitas (Mexicaans), met daarna nog een gezellig rondje kaarten en het genot van een whisky. Nu maar eens ontbijten, lunch weet ik nog niet, avondeten ook niet.
pi_33825175
@ 'ruby':

Pad Thai moet je -tenzij je echt goed kunt koken- ook niet zelf proberen te bereiden. Zeker met Thais eten,luistert het allemaal heel nauw. Zelfs sommigen die van die Kookboeken thuis hebben of vaak naar RTL4's Life & Cooking tips kijken en het dan proberen te bereiden is het heel vaak net niet of zelfs helemaal niet. Smaakt vaak naar de veredeld Pan-Europees bami gerecht.
Heb het vaak moet meemaken bij bezoeken en dan denk ik " leuk geprobeerd..maar dat dus geen 2 de keer " Dan kun je het beter kopen/halen/bestellen weet je tenminste dat je echt lekker eet.
Zonde van de tijd en alle moeite vooraf.
  zondag 8 januari 2006 @ 11:39:37 #138
106102 Mabelle
Hi.... haaaa
pi_33826352
quote:
Op zondag 8 januari 2006 10:23 schreef i-spy24 het volgende:


@ 'ruby':

Pad Thai moet je -tenzij je echt goed kunt koken- ook niet zelf proberen te bereiden. Zeker met Thais eten,luistert het allemaal heel nauw. Zelfs sommigen die van die Kookboeken thuis hebben of vaak naar RTL4's Life & Cooking tips kijken en het dan proberen te bereiden is het heel vaak net niet of zelfs helemaal niet. Smaakt vaak naar de veredeld Pan-Europees bami gerecht.
Heb het vaak moet meemaken bij bezoeken en dan denk ik " leuk geprobeerd..maar dat dus geen 2 de keer " Dan kun je het beter kopen/halen/bestellen weet je tenminste dat je echt lekker eet.
Zonde van de tijd en alle moeite vooraf.
Ik vind dit een beetje flauw eigenlijk ... iemand meld enthousiast iets te gaan maken en dan kom jij met zo'n zeurverhaal.
Als je het zo beredeneert dan zou je alleen nog maar bloemkool kunnen koken en verder binnen de landsgrenzen moet blijven omdat het anders het "net" niet wordt.
Wel eens gehoord van Thaise toestand 'a la jezelf
Dan zal een Thai bij je aan tafel denken ... "dit is het niet" maar daarom kan het toch smakelijk zijn.
Ik weet wat er thuis in de pan gaat aan kwaliteit en niet opgesmukt met Vet-sin en dat kan je bij de gemiddelde afhaal niet zeggen
Ik zou jou niet graag aan tafel hebben zeg met zo'n attitude!
Hij: "Je zult er morgenvroeg spijt van hebben......."
Ik: "Dan slapen we toch tot morgenmiddag??..."
pi_33828357
chocomel en vruchtjes
pi_33828559
Nu eventjes wat crackers met tonijnsalade en een spa rood.
pi_33830262
thee
4
  zondag 8 januari 2006 @ 14:46:36 #142
99959 Santjuh
een beetje raar
pi_33831714
jus d'orange
Wat je ook doet, doe alsof het de bedoeling was...
  zondag 8 januari 2006 @ 15:00:23 #143
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_33832170
Roosvice Multi Vit (Appel Rode vruchten)
Positive thinking, my way of thinking!
  Licht Ontvlambaar zondag 8 januari 2006 @ 16:03:34 #144
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_33834091
Net een heerlijk kopje koffie gehad met een mega bokkepootjes-achtig ding van de patissier
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  zondag 8 januari 2006 @ 16:12:54 #145
101884 PeRi
Allons-y!
pi_33834356
Kippensoepje à la Unox .
Whatever I want.
  FOK!fotograaf zondag 8 januari 2006 @ 16:25:50 #146
48846 Xilantof
I keep you in the holes
pi_33834745
puntjes met utrechtse rollade
Xilantof Flickrt
foto-nerd
  zondag 8 januari 2006 @ 16:40:00 #147
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_33835209
vanavond boerenkoolstamppot met spekjes on the side en worst
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zondag 8 januari 2006 @ 16:43:41 #148
34721 BrauN
U HAV EIGHTS LOLZ!!!11!!
pi_33835336
Een glaske cola en een bord met daarop 3 frikandellen en wat curry.

Vanavond maar eens een bak lasagne warm maken.
pi_33835936
Nu een koffie verkeerd, en vanavond :

Risotto (uit een pakkie )
Champignons, uien, knoflook, bosuitje en gehakt erdoor heen roergebakken
  zondag 8 januari 2006 @ 17:03:33 #150
521 ruby
Hell yeah!
pi_33836014
@I-Spy24:

Het was achteraf eigenlijk niet eens zo'n moeite.
Maar wat ik gedaan heb, is diverse Pad Thai recepten van internet plukken en daar heb ik een soort gemiddelde van genomen. Het ene recept vond ik weer interessanter dan de andere. Dus zodoende dat ik m'n eigen draai er aan heb gegeven.
En ik heb gerust wel verstand van buitenlands koken want ik maak regelmatig Oosterse of Surinaamse gerechten en ik heb er ook wel feeling voor ook al zeg ik het zelf. Maar ja, als een recept nieuw is, dan is het altijd afwachten wat het resultaat is.
Nu weet ik in ieder geval wat ik eventueel fout heb gedaan en is het de volgende keer weer lekkerder.
Maar ik heb dit gerecht nooit bij een Thai gegeten dus ik heb geen vergelijkingsmateriaal.

Ik blijf lekker experimenteren.
Voetjes van de vloer en schud die heupen los!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')