abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 23 juni 2025 @ 23:26:29 #201
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_218027386
quote:
0s.gif Op maandag 23 juni 2025 21:28 schreef borisz het volgende:
Waar? Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord
Wanneer? 22 juni 2025
Wat at je? Vijf gangen verrassingsmenu
Impressie? zie hieronder
Kosten? 400 voor incluis fooi. Processco vooraf. 3x 5 gangen en 2,5 wijnarrangement
Cijfer? 8,5

Ma wordt over twee dagen 65. Dat moet gevierd worden. Zelf organiseert ze niets, maar de laatste jaren is traditie om een dagje weg te gaan. Dat zat er nu niet in, maar we pakten wel uit qua restaurant.
Vroegah Vrienden van Jacob (ster) en Brasserie Denk. Nu één restaurant en een grote lounge/bar. Keuken nog altijd wel op niveau.


Tijd geleden alweer dat wij er waren. Maar weer eens een keer doen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_218064850
Kopie van SCULpost.

Ik was bij Bonboon, veganistisch restaurant in Amsterdam.

Bonboon heeft een vast menu, staat op de website dus je weet in theorie waar je aan begint. Volgens mij stonden er ook wat losse dingetjes op de kaart maar daar kwamen we niet voor dus niet naar gekeken.
Je kunt kiezen tussen 4 en 5 gangen, met wijn- of theearrangement (of wat je los wil bestellen). Wij deden thee. 5 gangen thee, waarbij ik nu al kan verklappen dat 3 van de 5 bij de eerste proef een beetje yucky waren, maar bij het eten opeens heel lekker en een fijne aanvulling.

Dit aten we

Een amuse van engelenhaar met pistacheiets, pistachenoten en nog iets wat duizend lekkerder was dan het klonk.

Voorgerecht
Zucchini fritti – labneh – tomaat-, abrikoos- & chilijam – salade van verse tomaat & abrikoos – oregano & pijnboompitten

Bizar lekker. Een combinatie waar ik bepaald niet van zou denken dat het werkte maar het werkte.

Tussengerecht
Dolmades gevuld met gerookte venkel & rijst – ingemaakte citroen – ingelegde venkel – walnoot aïoli – geroosterde paprika – munt & dille

Vrij heftig rokerig, te heftig als je geen ingelegde venkel bij je dolmadehap at, wat moeilijke aïoli als je niet van walnoten houdt, maar alles in combinatie, m.n. dus met die ingelegde venkel, was ook weer helemaal fijn.


Tegen de tijd dat het hoofdgerecht kwam zaten we er een uur en drie kwartier. Gezien de kleine portie voor en tussen hadden we écht honger. Was wel teleurstellend wat toen op het volgende bord verscheen.

Hoofdgerecht
Swiss chard malfatti – gremolata-boter – gestoofde tuinbonen, kikkererwten & artisjok – gerookte chili-olie

Dit bord kwam op tafel met 3 van die bolletjes, kikkererwten for size. Zoals de bovenste oogt klopt beter dan de onderste. GEEN TUINBONEN }:| }:| }:|
Bolletjes nogal neutraal, om niet te zeggen smakeloos, maar de 'boter' en chili-olie waren lekker genoeg om ze redelijk te coaten en dan toch weer lekker te maken.
Wel bizar weinig. Kleinste hoofdgerecht dat ik ooit ergens at.

Pre-dessert
Poppy seed french toast – kersen & biet in zwarte knoflook- bietendressing – gefermenteerde cashewroom

Deze en het voorgerecht waren de lekkerste van de avond. Superknapperige (dwerg)wentelteef en die bietjes O+ O+
Gehalveerde kers ernaast, voor weer een indicatie van het formaat.

Nagerecht
Perzik sorbet – witte chocoladecrème – perzik, framboos & zuring – krokant tuile
Foto vergeten. Ja, gewoon lekker. Beter dan verwacht want ik hou niet zo van witte choco en deze smaakte toch wel prima.

En toen

Nog nooit gedaan of nodig gevonden.

195 euro (ex fooi) betaald voor 2 personen eten en drinken en we gingen allebei niet voldaan weg.
Zeker voor Mrs V is dat bizar, die heeft niet zoveel nodig.

Dus ik zou het zeker aanraden als je geld teveel hebt en de rest van de dag goed eet, maar als je meer gaat voor een goeie prijs-kwantiteit verhouding moet je dit zeker links laten liggen.
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  zaterdag 28 juni 2025 @ 16:28:58 #203
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_218065852
Waar was die labneh van gemaakt?

De gerechten zien er lekker uit, maar gezien het nou ook niet de duurste of moeilijkste ingrediënten zijn is dit natuurlijk een bizarre ervaring. Benieuwd hoe lang zo'n toko het uithoudt, daar kom je toch niet een tweede keer lijkt mij
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_218066795
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 juni 2025 16:28 schreef Molo het volgende:
Waar was die labneh van gemaakt?
Geen idee, als ze het gemeld hebben ben ik het vergeten, maar hij was wel erg lekker.
quote:
De gerechten zien er lekker uit, maar gezien het nou ook niet de duurste of moeilijkste ingrediënten zijn is dit natuurlijk een bizarre ervaring. Benieuwd hoe lang zo'n toko het uithoudt, daar kom je toch niet een tweede keer lijkt mij
Ik niet :N
Op 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe:Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_218067315
Met honger van tafel bij een door het restaurant aantal uitgedachte gangen… niet oké :N
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  zaterdag 28 juni 2025 @ 18:54:39 #206
299769 SoS87
FC Utereg
pi_218067472
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 juni 2025 18:29 schreef Cat-astrophe het volgende:
Met honger van tafel bij een door het restaurant aantal uitgedachte gangen… niet oké :N
Soms is de beste gang de uitgang
  zaterdag 28 juni 2025 @ 21:23:34 #207
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_218068672
Wanneer: 28-6-2025
Waar: Hotel, restaurant, café Carillon in Haarlem
Cijfer: 7
Impressie:

We hadden dit weer via een Social Deal gereserveerd met 36 % korting op de normale prijs.
Carillon ligt aan de Grote Markt met uitzicht op de St. Bavo.
We konden daarvoor 3 gangen a la carte kiezen.
Het was stralend mooi weer en gelukkig konden we nog een tafeltje op het terras krijgen.
We begonnen met elk een biertje:


Voorgerechten:

Voor mij de in knoflook gebakken garnalen. Prima.
Voor Blues:

Carpaccio van zalm met roomkaas. Ook alweer gewoon goed.

Hoofdgerechten:


Voor B. de kip caprice (kip in pesto, met mozzarella, aubergine en tomaat)
Vrij droge kipfilets met te veel mozzarella en pesto. Door Blues daar veel van opzij geschoven.
De patat die erbij werd geserveerd was voor ons te veel en hebben we laten staan.

Ik had gekozen voor op de huid gebakken zeebaars met vissaus:

Voor mij ook wat te veel, maar verder wel goed gebakken.

Desserts:


Voor Blues volstond een kop koffie en voor mijzelf had ik een crème brûlée besteld.

De bediening was (met 1 Engelstalig meisje) wel attent en vriendelijk.
Totaal waren wij, met elk 2 biertjes erbij, 71,50 euro kwijt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 5 juli 2025 @ 21:31:21 #208
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_218133947
Wanneer: 5-7-2025
Waar: Toko SamaSama in Haarlem.
Cijfer: 8
Impressie:

Via een SocialDeal werden wij gewezen op het bestaan van deze toko annex eetcafé aan de Zijlweg in Haarlem.

Ze zitten er sinds april 2024. Eigenaar Julian en chefkok Irwan hebben eerder aan de Grote Markt restaurant Bambu gerund. Met SamaSama wilden de mannen geen typische toko openen, zo eentje met vitrines en waar je kunt aanwijzen wat je wilt eten. Zij wilden juist iets hips creëren. Een Indonesisch eetcafé waar je ook kunt afhalen.
Hier proef je de echte rijke en diepe maken van de Indonesische keuken. En ze hebben ook vier andere Indonesische mensen in de keuken staan.
SamaSama betekent in het Indonesisch 'gezamenlijk' maar ook 'graag gedaan'.
Eenvoudige, strakke inrichting.

De SocialDeal aanbieding is een tweegangen rijsttafel met 38% korting.

We begonnen eerst met elk een Bintang biertje:


Het voorgerecht was een soto ayam.

Niet echt een soto ayam zoals we die meestal krijgen. Dit was een wat uitgeklede versie van wel erg lekkere kippenbouillon met wat groenten en een flierpje kip.

Het hoofdgerecht was een rijsttafel, waarbij je kunt kiezen uit een milde, een pittige, een vega en zelfs een vegan versie.
Wij kozen voor de pittige versie:

Leuke kleine schaaltjes met daarin
• Nasi liwet en nasi putih, (witte rijst en kokosrijst)
• Rendang, (pittig gestoofd rundvlees in kokossaus)
• Ayam bakar taliwang, (gegrilde kippendij in kruidige boemboe)
• Urap urapan, (gestoomde groenten met kruidige kokosdressing)
• Sayur lodeh, (groenten met kokossaus)
• Oseng oseng, (groenten van de week, in dit geval nangka of jackfruit, in zoete soja en laos)
• Keringan, (Tempeh met een wisselende Indonesische topping)
• Telor peteh, (eitje in zoete sambalsaus met petehbonen)
• Saté ayam, (saté van kippendij met pindadressing)
• Gado gado, (gestoomde groenten met pindadressing)
• Kroepoek en
• Pittige aardappelchips

Alle gerechten waren echt heerlijk authentiek gekruid en lekker op smaak.
Met de korting van de SocialDeal waren we inclusief de biertjes totaal 59 euro kwijt.
Als je op zoek bent naar de de echte smaken van de Indonesische keuken is dit een prima adres!
Prijs/kwaliteit: 8/10
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 5 juli 2025 @ 21:58:07 #209
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_218134206
Fuck, nu heb ik zin in Indonesisch eten :( Er zit wel een Indonesiër in Buenos Aires trouwens, 1x geweest, érg lekker gegegen maar ook wel de hoofdprijs betaald...
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_218134214
quote:
88s.gif Op zaterdag 5 juli 2025 21:31 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 5-7-2025
Waar: Toko SamaSama in Haarlem.
Cijfer: 8
Impressie:

Via een SocialDeal werden wij gewezen op het bestaan van deze toko annex eetcafé aan de Zijlweg in Haarlem.
[ afbeelding ]
Ze zitten er sinds april 2024. Eigenaar Julian en chefkok Irwan hebben eerder aan de Grote Markt restaurant Bambu gerund. Met SamaSama wilden de mannen geen typische toko openen, zo eentje met vitrines en waar je kunt aanwijzen wat je wilt eten. Zij wilden juist iets hips creëren. Een Indonesisch eetcafé waar je ook kunt afhalen.
Hier proef je de echte rijke en diepe maken van de Indonesische keuken. En ze hebben ook vier andere Indonesische mensen in de keuken staan.
SamaSama betekent in het Indonesisch 'gezamenlijk' maar ook 'graag gedaan'.
Eenvoudige, strakke inrichting.
[ afbeelding ]
De SocialDeal aanbieding is een tweegangen rijsttafel met 38% korting.

We begonnen eerst met elk een Bintang biertje:
[ afbeelding ]

Het voorgerecht was een soto ayam.
[ afbeelding ]
Niet echt een soto ayam zoals we die meestal krijgen. Dit was een wat uitgeklede versie van wel erg lekkere kippenbouillon met wat groenten en een flierpje kip.

Het hoofdgerecht was een rijsttafel, waarbij je kunt kiezen uit een milde, een pittige, een vega en zelfs een vegan versie.
Wij kozen voor de pittige versie:
[ afbeelding ]
Leuke kleine schaaltjes met daarin
• Nasi liwet en nasi putih, (witte rijst en kokosrijst)
• Rendang, (pittig gestoofd rundvlees in kokossaus)
• Ayam bakar taliwang, (gegrilde kippendij in kruidige boemboe)
• Urap urapan, (gestoomde groenten met kruidige kokosdressing)
• Sayur lodeh, (groenten met kokossaus)
• Oseng oseng, (groenten van de week, in dit geval nangka of jackfruit, in zoete soja en laos)
• Keringan, (Tempeh met een wisselende Indonesische topping)
• Telor peteh, (eitje in zoete sambalsaus met petehbonen)
• Saté ayam, (saté van kippendij met pindadressing)
• Gado gado, (gestoomde groenten met pindadressing)
• Kroepoek en
• Pittige aardappelchips

Alle gerechten waren echt heerlijk authentiek gekruid en lekker op smaak.
Met de korting van de SocialDeal waren we inclusief de biertjes totaal 59 euro kwijt.
Als je op zoek bent naar de de echte smaken van de Indonesische keuken is dit een prima adres!
Prijs/kwaliteit: 8/10
Weer een leuke nieuwe tent ontdekt via SD :Y)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zondag 13 juli 2025 @ 12:17:47 #211
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_218199044
Wanneer: 12-07-2025
Waar: Fuku Ramen in Amsterdam.
Cijfer: 9,5
Impressie:

Nadat Mara Grimm van Het Parool en Hiske Versprille van De Volkskrant allebei een lyrische recensie over dit restaurant hadden geschreven, is de wachttijd om daar te mogen eten opgelopen tot ruim 3,5 maanden.
Mara Grimm gaf het een 9,5 met de te koptekst "Fuku Ramen komt gevaarlijk dicht in de buurt van perfectie" en Hiske Versprille gaf het een 9 met als koptekst "Obsceen goede smaken".

Fuku (Japans voor geluk) is eigendom van een Pools echtpaar, Jakub en Aleksandra Karczewski die al lange tijd in Amsterdam wonen en in Japan bevangen raakten door de ramenkoorts – Jakub deed zelfs een speciale noedelsoepopleiding in Osaka. Tijdens de corona-pandemie begonnen ze een afhaalhandeltje bij sterrenstaurant De Kas, waar hij destijds chef was. Na een geslaagde crowdfundingactie openden ze hun eigen zaak op een rustig hoekje in Amsterdam-Oost, waar ze nu een zesgangen-menu serveren met een kom ramen als hoofdgerecht.
Ze zijn open van donderdag t/m zondag.

Eindelijk was het dus zover, na ruim 3 maanden onszelf wekelijks op de wachtlijst gezet te hebben, konden we daar terecht.
Het is een betrekkelijk kleine zaak met ca. 20 plekken, zowel aan tafel als aan de bar, met een semi-open keuken waarin je Jakub en een assistent kunt zien werken. De bediening is in handen van Aleksandra en 2 anderen. De voertaal is voornamelijk Engels.


Nadat wij aan een tafel in de hoek waren gaan zitten kregen we al gauw het menu van deze dag:

Fuku Ramen heeft ook een enorme leuke verzameling saké's verzameld:

Wij namen als aperitief een bruisende saké, een Toyokuni, en kozen daarnaast voor onbeperkt plat gefilterd water.
De fles water werd op een hele leuke onderzetter neergezet:


Amuses.
Allereerst kregen we een drietal amuse geserveerd.

Sashimi van zalm, chawanushi (delicate, hartige custard met een gelei van soja) en daarop een stukje coquille en stukjes aubergine van de BBQ met chilipeper er bovenop. Meteen al heerlijke bijzondere smaakjes.

1e gerecht.

Ika:

Dunne plakjes gebrande inktvis met een oesterschuim, zeewier, ziltige zeeplantjes, tuinerwtjes en dubbel gedopte tuinbonen.
Alweer heel erg lekker!

2e gerecht.
Mosseltjes:

Een aantal mosseltjes van de BBQ, geserveerd op 2 metalen spiezen met bloemkoolschuim, gepofte rijst en soja.
Een smaaksensatie!

Bij deze gerechten dronken wij, naast het water, voor mij een Japans pilsje en voor Blues een kombucha van sencha en zwarte thee met hibiscus en sinaasappel.



3e gerecht.
Tarbot van de BBQ:

Een mooi aan de buitenkant geroosterd stuk Noordzee tarbot met bimi en een saus van visgraten, boter en zeeduivellever.
Vooral die saus was buitengewoon lekker.

4e gerecht.
Het hoofdgerecht, waar de zaak haar naam aan heeft verbonden:
Shoyu Ramen:

Een grote kom zelfgemaakte ramen in een kippenbouillon met 5 (!!) verschillende soorten soja (3 uit Japan en 2 uit...Rotterdam), lente-ui, een gemarineerd eitje, plakken varkens-lende, knapperige stukjes koningsboleet en Australische truffel.
Vooral de bouillon met de soja was super lekker van smaak.

5e gerecht.
Kakigori.

Door Jakub in de keuken op een speciaal apparaat gemaakt schaafijs met een siroop van aardbeien en verjus met daar bovenop mascarpone.
Een heerlijk fris pré-dessert na de grote kom shoyu ramen.

6e gerecht.
Monaka Wagashi.


Een Japanse zoetigheid, bestaande uit 2 koekjes van mochi-rijst met daartussen gemarineerde kersen en een miso-karamel en daarbovenop boekweit-ijs.
Wel aan de zoete kant, maar met name de miso-karamel met kleine knapperige stukjes boekweit was heel bijzonder.
Het mooie lepeltje waarmee we dit aten lag op een steentje uit Kyoto.

Totaal waren we, inclusief de drankjes, voor deze bijzonder lekkere ervaring 203 euro kwijt.
Conclusie:
De hoge cijfers die de recensenten van de kranten gaven zijn volkomen terecht. Als je een bijzondere avond vol met aparte en originele smaken wilt hebben, dan is het die wachttijd van ruim 3 maanden echt de moeite waard.

Prijs/kwaliteit: 9,5
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 14 juli 2025 @ 12:08:05 #212
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_218209057
quote:
88s.gif Op zondag 13 juli 2025 12:17 schreef golfer het volgende:

Fuku Ramen heeft ook een enorme leuke verzameling saké's verzameld:

Hoewel ik gok van wel, zijn dat prijzen per fles, voor zover je weet?
  maandag 14 juli 2025 @ 12:13:40 #213
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_218209120
quote:
7s.gif Op maandag 14 juli 2025 12:08 schreef MadMaster het volgende:

Hoewel ik gok van wel, zijn dat prijzen per fles, voor zover je weet?
Ik weet het ook niet zeker, maar neem ook aan dat het per fles prijzen zijn. Lijkt mij sterk om voor een glaasje saké 79 euro te moeten betalen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 14 juli 2025 @ 12:36:44 #214
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_218209264
quote:
0s.gif Op maandag 14 juli 2025 12:13 schreef golfer het volgende:

[..]
Ik weet het ook niet zeker, maar neem ook aan dat het per fles prijzen zijn. Lijkt mij sterk om voor een glaasje saké 79 euro te moeten betalen.
Goede sake is in NL vaak moeilijk te verkrijgen en is daarom in de horeca aardig aan de prijs, dus het kunnen misschien ook karafjes van een aantal cl zijn.
Ik hoop over een tijdje de proef op de som te kunnen nemen…
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 15 juli 2025 @ 20:07:14 #215
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_218222848
Waar? PeperZout, Haarlem https://restaurantpeperzout.nl/
Wanneer? Vandaag.
Wat at je? Mixed Grill
Impressie?
Kosten? 44,50 voor de mixed grill twee bier en koffie
Cijfer? 7,5,


Ik moest bij de kapper zijn, die zit tegenwoordig op het Marsmanplein in Haarlem Noord. Daar heb je sinds 2019 midden op het plein PeperZout een Turks/Mediteraans restaurant. Iedere keer als ik er langsloop zit het vol. Zo ook deze dinsdag. Ik had mazzel dat ik om 18u al aanschoof en er een tafeltje vrij was. Reserveren is een must.

Van binnen is het volle bak. Genoeg man bij de grill en in de keuken, ook in de bediening. En met dit soort Turkse restaurants is het personeel goed opgevoed. Deur open als je binnenkomt en weggaat. Letten op zonder opdringerig te zijn.
Vlees is goed. Patat ook lekker. Minpuntje zijn toch de ´sauzen van de tap´. Als je die nu zelf maakt dan heb je zo een 9 te pakken. En nadeel er is alleen Heineken is op de tap. Ben een bierliefhebber, moet je hier niet zijn met alleen Heineken en de Afllgems op fles.

Voor de hele combo een 7,5. Gewoon lekker gegeten waar met een positief gevoel op terugkijkt :). Wel aan de dure kant als je de hele kaart bekijkt. Al wil ik best een andere keer de tapas proberen.

[ Bericht 1% gewijzigd door borisz op 15-07-2025 20:22:55 ]
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_218223345
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2025 20:07 schreef borisz het volgende:
Waar? PeperZout, Haarlem https://restaurantpeperzout.nl/
Wanneer? Vandaag.
Wat at je? Mixed Grill
Impressie?
Kosten? 44,50 voor de mixed grill twee bier en koffie
Cijfer? 7,5,

[ afbeelding ]
Ik moest bij de kapper zijn, die zit tegenwoordig op het Marsmanplein in Haarlem Noord. Daar heb je sinds 2019 midden op het plein PeperZout een Turks/Mediteraans restaurant. Iedere keer als ik er langsloop zit het vol. Zo ook deze dinsdag. Ik had mazzel dat ik om 18u al aanschoof en er een tafeltje vrij was. Reserveren is een must.

Van binnen is het volle bak. Genoeg man bij de grill en in de keuken, ook in de bediening. En met dit soort Turkse restaurants is het personeel goed opgevoed. Deur open als je binnenkomt en weggaat. Letten op zonder opdringerig te zijn.
Vlees is goed. Patat ook lekker. Minpuntje zijn toch de ´sauzen van de tap´. Als je die nu zelf maakt dan heb je zo een 9 te pakken. En nadeel er is alleen Heineken is op de tap. Ben een bierliefhebber, moet je hier niet zijn met alleen Heineken en de Afllgems op fles.

Voor de hele combo een 7,5. Gewoon lekker gegeten waar met een positief gevoel op terugkijkt :). Wel aan de dure kant als je de hele kaart bekijkt. Al wil ik best een andere keer de tapas proberen.
:D :D :D die prijs :R
pi_218225158
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 juli 2025 20:07 schreef borisz het volgende:

PeperZout een Turks/Mediteraans restaurant.
Jouw review is leuk, maar het eten vind ik er echt niet bijzonder uitzien . het lijkt wel op iets wat je in een shoarma tent krijgt, voor 11.99.
Afgaande op bovenstaand, zou ik niet voor dit restaurant kiezen geloof ik :)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 16 juli 2025 @ 12:29:03 #218
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_218227745
quote:
14s.gif Op woensdag 16 juli 2025 06:33 schreef Xlarge het volgende:

[..]
Jouw review is leuk, maar het eten vind ik er echt niet bijzonder uitzien . het lijkt wel op iets wat je in een shoarma tent krijgt, voor 11.99.
Afgaande op bovenstaand, zou ik niet voor dit restaurant kiezen geloof ik :)
Maar dan is het vlees wel van betere kwaliteit.
Overallplaatje in acht genomen (prijs, sauzen, enz) kom ik daarom tot een 7,5.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 16 juli 2025 @ 15:06:54 #219
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_218229264
Jezus, alles is duurder geworden en dat vind ik heftig maar die prijzen hier zijn echt bezopen hoor.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')