abonnement Unibet Coolblue
pi_208524207


De selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Frankrijk en Gibraltar is bekend. Bondscoach Ronald Koeman heeft 25 namen geselecteerd, waaronder Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer.



Begin maart werden 37 spelers opgenomen in de voorlopige selectie van Koeman, die Louis van Gaal heeft opgevolgd als bondscoach van Oranje. Lutsharel Geertruida, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer (allen Feyenoord) en Bart Verbruggen (Anderlecht) maakten hun debuut. Geertruida, Wieffer en Verbruggen hebben de schifting overleefd en debuteren in de definitieve selectie.

Een andere opvallende naam in de lijst was die van 86-voudig international Georginio Wijnaldum. De middenvelder van AS Roma liep vorig jaar augustus een beenbreuk op tijdens een training van zijn club en maakte onlangs zijn rentree. Ook hij zit bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal, net als Brian Brobbey en Sven Botman, die behoorden tot de afvallers voor het WK.

Onder de lat is Andries Noppert de grote afwezige. De sc Heerenveen-goalie was in Qatar de eerste doelman, maar ontbreekt voor de twee EK-kwalificatiewedstrijden. Ook Hartman, die een ijzersterke ontwikkeling doormaakt bij Feyenoord, heeft de definitieve selectie niet gehaald. Naast het tweetal zijn ook Joey Veerman, Stefan de Vrij, Noa Lang, Kjell Scherpen, Jeremie Frimpong, Kenny Tete, Ryan Gravenberch en Jordy Clasie afgevallen.

Het Nederlands elftal start de kwalificatiereeks voor het EK van 2024 met een uitwedstrijd tegen Frankrijk op vrijdag 24 maart. Drie dagen later (maandag 27 maart) is Gibraltar de tegenstander van Oranje in De Kuip.

De definitieve selectie van Oranje:
Keepers: Mark Flekken (SC Freiburg), Jasper Cillessen (NEC), Bart Verbruggen (Anderlecht).
Verdedigers: Virgil van Dijk (Liverpool) Jurriën Timber (Ajax), Tyrell Malacia (Manchester United), Matthijs de Ligt (Bayern München), Nathan Aké (Manchester City), Denzel Dumfries (Internazionale) Daley Blind (Bayern München), Sven Botman (Newcastle United), Lutsharel Geertruida (Feyenoord).
Middenvelders: Steven Berghuis (Ajax), Frenkie de Jong (Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Marten de Roon (Atalanta), Kenneth Taylor (Ajax), Mats Wieffer (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (AS Roma).
Aanvallers: Memphis Depay (Atlético Madrid), Cody Gakpo (Liverpool), Wout Weghorst (Manchester United), Steven Bergwijn (Ajax), Brian Brobbey (Ajax), Xavi Simons (PSV).



Voor Ronald Koeman begint zijn tweede termijn als bondscoach van het Nederlands elftal nu écht. De oefenmeester maakte vrijdag de definitieve selectie voor de EK-kwalificatieduels met Frankrijk en Gibraltar officieel, maandag melden de spelers zich na hun respectievelijke clubverplichtingen en vrijdag staat al het duel met Frankrijk op het programma. Het betekent voor Koeman een weerzien met onder meer Memphis Depay, die hij nog kent uit zijn eerste periode bij Oranje én daarna naar Barcelona haalde.

Depay stond tussen 2018 en 2020 als Oranje-international hoog in de hiërarchie bij Koeman. “Oranje kan nog steeds niet zonder Memphis, vind ik”, vertelt de bondscoach zaterdag in het Algemeen Dagblad. “Voor het WK zei Louis van Gaal geloof ik hetzelfde. Wat dat betreft staat hij zeker niet ter discussie. Maar het is óók duidelijk dat hij de laatste jaren minder vaak speelt bij zijn clubs. Dat kan een probleem zijn bij twee interlands in vier dagen, daar moet je het wel over hebben samen. Maar centraal in de spits is hij nu nog steeds nummer 1. En ik heb sowieso niet zoveel spitsen meer, hè.”



Depay, 29 jaar, loopt in het Nederlands elftal exact één op twee: 43 doelpunten in 86 interlands. De aanvaller maakte in januari een transfer van Barcelona naar Atlético Madrid omdat hij in Catalonië totaal geen uitzicht op een basisplaats had. Hij kwam in de eerste seizoenshelft niet verder dan 206 minuten, verdeeld over vijf wedstrijden. Bij Atlético werd hij eerst rustig gebracht en derhalve staat de teller tot dusver op 239 minuten, verdeeld over zeven officiële duels. Daarin scoorde de Nederlander driemaal.

Koeman erkent dat hij verbaasd werd toen eerst Luuk de Jong bedankte voor het Nederlands elftal en Vincent Janssen een week later. “Van Luuk wel minder dan van Janssen. Luuk is op een bepaalde leeftijd. We hebben een verleden met elkaar, hebben goed samengewerkt, hij vertelde me dat het de beslissing lastiger maakte. Bij Vincent heb ik te accepteren dat hij zijn persoonlijke afwegingen heeft gemaakt. Hij had moeite met het drukke speelschema, zei hij. Maar ik had het niet verwacht, nee, hij is pas 28.”

Georginio Wijnaldum behoort tot de selectie van Koeman. Ook de middenvelder was een belangrijke pion van de trainer in diens eerste periode bij Oranje. Voorganger Louis van Gaal selecteerde Wijnaldum in juni vorig jaar niet voor de Nations League-duels en enkele maanden raakte de middenvelder, die dit seizoen door Paris Saint-Germain is uitgeleend aan AS Roma, ernstig geblesseerd aan zijn scheenbeen. “Gini ging ik zeker selecteren. Dat wist ik al. Hij is fit. En voor mij weer een belangrijke jongen voor de groep. Voor de invulling van het middenveld kan hij heel bepalend zijn. Zo voel ik dat. Nog steeds.''



Koeman gaat zich opnieuw buigen over de vraag hoe het maximale kan worden gehaald uit Frenkie de Jong. “Je weet van Frenkie dat hij altijd onderweg is en overal de bal wil hebben. Kan de speler die naast hem staat zich dan ondergeschikt maken? Of wil die ook het liefst onderweg zijn? Aan Marten de Roon weet je precies wat je hebt. Hij met Frenkie was bij mij een prima koppel, maar je hoopt uiteindelijk wel een jongere speler in die rol te krijgen. Ik zie er nu twee of drie van wie ik denk dat ze dat op termijn kunnen en daar is Mats Wieffer er één van.”

Vrijdag, 20:45, NPO-3

:T

Het Nederlands elftal begint de kwalificatie voor het EK noodgedwongen zonder Frenkie de Jong. De middenvelder van FC Barcelona heeft een hamstringblessure overgehouden aan de met 2-1 gewonnen Clásico tegen met Real Madrid zondag en staat enkele weken buitenspel.

De afwezigheid van De Jong is een fikse aderlating voor bondscoach Ronald Koeman, die uit tegen Frankrijk (vrijdag) en thuis tegen Gibraltar (maandag) ook niet kan beschikken over Steven Bergwijn. De aanvaller van Ajax kampt met een knieblessure. PSV-middenvelder Joey Veerman en Borussia Dortmund-aanvaller Donyell Malen zijn door Koeman opgeroepen als vervangers.


Oranje begint de kwalificatie van het toernooi dat volgend jaar in Duitsland wordt gespeeld met een selectie van 25 man. Onder hen zijn drie debutanten: de Feyenoorders Mats Wieffer en Lutsharel Geertruida en Anderlecht-doelman Bart Verbruggen.

https://www.ad.nl/nederla(...)vervangers~a1a2fe07/

:{

:T
pi_208524210
In deze wedstrijd zie je ook de tekortkomingen van Depay weer.

Kan niet even de bal vasthouden. Biedt zichzelf ook veel te weinig aan.
pi_208524215
Het mag nu wel duidelijk zijn waarom Cilissen niet mee mocht naar het WK, 3-0 in 20 minuten hoe kansloos :')
pindazakje
pi_208524220
Kekke glazen in de studio
pi_208524223
Taylor is typisch zo'n speler die over 4 jaar bij Vitesse speelt.
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 21:42:28 #6
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208524225
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:42 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:
Taylor is typisch zo'n speler die over 4 jaar bij Vitesse speelt.
Nee bedankt
pi_208524226
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:41 schreef bbuddybb het volgende:
In deze wedstrijd zie je ook de tekortkomingen van Depay weer.

Kan niet even de bal vasthouden. Biedt zichzelf ook veel te weinig aan.
Waarom denk je dat ie week in week uit op de bank zit in Madrid :') maar voor het NL elftal maakt dit allemaal niet uit :')
pi_208524229
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:41 schreef Hyaenidae het volgende:
Het mag nu wel duidelijk zijn waarom Cilissen niet mee mocht naar het WK, 3-0 in 20 minuten hoe kansloos :')
waar is de toren van Joure als je hem nodig hebt
pi_208524235
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:42 schreef Sked het volgende:

[..]
Nee bedankt
naast een kreupele van ginkel
pi_208524240
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:41 schreef Hyaenidae het volgende:
Het mag nu wel duidelijk zijn waarom Cilissen niet mee mocht naar het WK, 3-0 in 20 minuten hoe kansloos :')
En een ongezellige sfeer in de kleedkamer
Denk onbegrensd en kijk verder dan je kan zien
Wij zijn unlimited barrières kennen we niet
Denk unlimited
pi_208524244
Wat een kutelftal. Zorg nou maar dat het geen 5-0 ofzo wordt want dan wordt deze echt nog jaren herhaald.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524245
Ja maar kom ook op, een doelman van NEC (van NEC !!!) in Oranje

:')
"You can call me Susan if it makes you happy"
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:43:26 #13
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_208524248
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:39 schreef Coco het volgende:

[..]
Waarom zitten de donkere jongens apart?
RED ONS HENNIEGOD
pi_208524249
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:42 schreef RamboDirk het volgende:

[..]
Waarom denk je dat ie week in week uit op de bank zit in Madrid :') maar voor het NL elftal maakt dit allemaal niet uit :')
Yup. Eigenlijk ook wel sneu dat we geen betere centrumspits hebben rondlopen. Alle spitsen achter hem zijn in principe pinchhitters of tweede keus, omdat ze technisch zo beperkt zijn.
pi_208524256
De jeugd van nu kijkt nu op tegen Sherida Spitse.
pi_208524259
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:42 schreef aTypisch het volgende:

[..]
naast een kreupele van ginkel
vergeet davy propper niet
pi_208524261
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:43 schreef bbuddybb het volgende:

[..]
Yup. Eigenlijk ook wel sneu dat we geen betere centrumspits hebben rondlopen. Alle spitsen achter hem zijn in principe pinchhitters of tweede keus, omdat ze technisch zo beperkt zijn.
Brobbeast kansen geven
pi_208524267
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:43 schreef bbuddybb het volgende:

[..]
Yup. Eigenlijk ook wel sneu dat we geen betere centrumspits hebben rondlopen. Alle spitsen achter hem zijn in principe pinchhitters of tweede keus, omdat ze technisch zo beperkt zijn.
We hadden een Gakpo...
pi_208524274
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:44 schreef Malavita het volgende:

[..]
vergeet davy propper niet
die houdt dat denk ik niet vol tot die tijd

van ginkel zie ik er wel voor aan
pi_208524275
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:43 schreef TLC het volgende:
Ja maar kom ook op, een doelman van NEC (van NEC !!!) in Oranje

:')
zegt genoeg over de andere keepers. Naja de meesten dan
pi_208524276
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:44 schreef Poepz0r het volgende:

[..]
Brobbeast kansen geven
brobbeygoed
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:45:52 #22
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524278
Bijlow, Frimpong, Van Dijk, Aké, Malacia, Wiefmeister, Frenkie, Simons, Gakpo, Depay en Danjuma is toch gewoon een heel behoorlijk elftal

Je mist er alleen nogal wat
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524283
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:45 schreef Caland het volgende:
Bijlow, Frimpong, Van Dijk, Aké, Malacia, Wiefmeister, Frenkie, Simons, Gakpo, Depay en Danjuma is toch gewoon een heel behoorlijk elftal

Je mist er alleen nogal wat
Bijlow is niks
pi_208524284
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:45 schreef NLGooner het volgende:

[..]
We hadden een Gakpo...
Is toch geen centrumspits
pi_208524286
En dat zegt toch ook iets over de relatie van de spelers met Koeman als Koeman op zijn telefoon moet kijken om er achter te komen dat zijn spelers naar huis zijn gegaan !! :')
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 21:46:36 #26
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_208524289
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:45 schreef Caland het volgende:
Bijlow, Frimpong, Van Dijk, Aké, Malacia, Wiefmeister, Frenkie, Simons, Gakpo, Depay en Danjuma is toch gewoon een heel behoorlijk elftal

Je mist er alleen nogal wat
Kjell
What can change the nature of a man?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:46:56 #27
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524292
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:46 schreef Poepz0r het volgende:

[..]
Bijlow is niks
Wel beter dan rest, alleen nogal een grote mits (fit)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524293
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:45 schreef Caland het volgende:
Bijlow, Frimpong, Van Dijk, Aké, Malacia, Wiefmeister, Frenkie, Simons, Gakpo, Depay en Danjuma is toch gewoon een heel behoorlijk elftal

Je mist er alleen nogal wat
Bijlow :D
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:47:11 #29
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524296
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:46 schreef Coco het volgende:

[..]
Kjell
Zijn kamer?
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524303
Die reclames van AH worden er ook niet beter op.

#BringBackHarryPiekema
pi_208524305
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:46 schreef Malavita het volgende:

[..]
Is toch geen centrumspits
Wat is Gakpo wel?
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 21:48:17 #33
436595 crew  Sked
Zonnestraal
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 21:48:59 #34
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_208524321
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:48 schreef Sked het volgende:

[..]
bemachtigt heeft :')
Pak hem maar aan.
What can change the nature of a man?
pi_208524325
Geen wissels. Want het gaat goed 😂
pi_208524327
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:47 schreef NLGooner het volgende:

[..]
Wat is Gakpo wel?
Linksvoor, wat ie zelf ook zou willen trouwens.
pi_208524334
Dit is gespeeld.
pi_208524336
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:49 schreef Newone82 het volgende:
Geen wissels. Want het gaat goed 😂
Tja wat moet je met dit zooitje?
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 21:50:37 #39
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_208524341
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:50 schreef Zipportal het volgende:
Dit is gespeeld.
Op1?
What can change the nature of a man?
pi_208524342
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:50 schreef Coco het volgende:

[..]
Op1?
Flopduo.
pi_208524344
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:50 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Tja wat moet je met dit zooitje?
Je kan er inderdaad geen 11 wisselem
pi_208524348
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:50 schreef Coco het volgende:

[..]
Op1?
Nee. We laten @monkyyy alleen.
pi_208524349
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:48 schreef Sked het volgende:

[..]
bemachtigt heeft :')
Nijmegenaren zijn niet zo slim. @Caland
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_208524354
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:50 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Tja wat moet je met dit zooitje?
containers openmaken in de haven. Misschien heeft lutsharel wat contacten
pi_208524356
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:46 schreef Caland het volgende:

[..]
Wel beter dan rest, alleen nogal een grote mits (fit)
Verbrugge maat
pi_208524361
Ik heb serieus ook niet echt een idee wat je nu nog zou kunnen doen. Beetje rondspelen achterin ofzo?
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:52:34 #47
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_208524363
Jammer dat Taylor, Wijnaldum, De Roon, Berghuis en Timber niet van de KipKerrie gegeten hadden.
pi_208524368
Zullen we maar gewoon een potje Haxball doen in plaats van dit?
pi_208524373
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:52 schreef PietjePuk2000 het volgende:
Ik heb serieus ook niet echt een idee wat je nu nog zou kunnen doen. Beetje rondspelen achterin ofzo?
Misschien wat sneller spelen ipv 5 seconden wachten en dan breed
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 21:53:27 #50
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_208524374
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:53 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Zullen we maar gewoon een potje Haxball doen in plaats van dit?
@Oriente
What can change the nature of a man?
pi_208524378
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:52 schreef PietjePuk2000 het volgende:
Ik heb serieus ook niet echt een idee wat je nu nog zou kunnen doen. Beetje rondspelen achterin ofzo?
Hopen dat Frankrijk het wel goed vindt zo
"You can call me Susan if it makes you happy"
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:53:58 #52
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208524384
Die non chalance van Depay .....
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:54:41 #53
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208524393
Yeah Mario !! 3-0
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_208524395
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:53 schreef NLGooner het volgende:

[..]
Misschien wat sneller spelen ipv 5 seconden wachten en dan breed
Tja.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524396
Depay :')
Die heeft de tussenstand niet helemaal meegekregen maar flikt ie wel vaker
pi_208524398
Flikker die Depay er toch uit
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:55:47 #57
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_208524410
ik geloof het wel, fijne avond
pi_208524412
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:54 schreef Cupfighter het volgende:
Flikker die Depay er toch uit
met Koeman gaat dat niet gebeuren denk
pi_208524419
Vraag me af wat de laatste keer was dat ik het zo zwaar had tijdens een Oranje-wedstrijd. :') Die totale onkunde.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 21:56:54 #60
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208524428
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:56 schreef PietjePuk2000 het volgende:
Vraag me af wat de laatste keer was dat ik het zo zwaar had tijdens een Oranje-wedstrijd. :') Die totale onkunde.
Tegen Tsjechië?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:57:00 #61
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524430
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:56 schreef PietjePuk2000 het volgende:
Vraag me af wat de laatste keer was dat ik het zo zwaar had tijdens een Oranje-wedstrijd. :') Die totale onkunde.
Geef je oprecht een fuck om zo’n verkapt oefenpotje?

Ik vermaak me eigenlijk wel
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524431
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:55 schreef RamboDirk het volgende:
ik geloof het wel, fijne avond
Geef je land maar weg!
pi_208524432
Het loopje van Wijnaldum is een exacte kopie van dat van Narsingh.

Lelijk zeg. :{
pi_208524437
Die Fransen vinden het wel best, anders had het nu 8-0 gestaan
pi_208524439
Depay wisselen graag :{
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 21:57:51 #66
9859 crew  Karina
Woman
pi_208524444
Ik heb gewoon Zweden België opgezet. Hopelijk valt Zlatan zo in.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:57:54 #67
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524445
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:56 schreef PietjePuk2000 het volgende:
Vraag me af wat de laatste keer was dat ik het zo zwaar had tijdens een Oranje-wedstrijd. :') Die totale onkunde.
Ecuador WK? Italie NL? Turkije WK kwali?
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524447
'' Nederland komt niet echt aan voetballen toe ''

:')
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_208524452
Enkele users nemen het allemaal wel heel erg serieus.
pi_208524462
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:57 schreef Caland het volgende:

[..]
Geef je oprecht een fuck om zo’n verkapt oefenpotje?

Ik vermaak me eigenlijk wel
Ik weet dat jij ons dierbare vaderland niet echt een warm hart toedraagt inderdaad.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524465
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:57 schreef Karina het volgende:
Ik heb gewoon Zweden België opgezet. Hopelijk valt Zlatan zo in.
:D

doet ie daar nog mee?
pi_208524468
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:58 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:
Enkele users nemen het allemaal wel heel erg serieus.
De Feyenoorders hier zijn zulk slecht voetbal niet gewend.
pi_208524474
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:56 schreef PietjePuk2000 het volgende:
Vraag me af wat de laatste keer was dat ik het zo zwaar had tijdens een Oranje-wedstrijd. :') Die totale onkunde.
Tegen Qatar?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 21:59:57 #74
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524476
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:59 schreef aTypisch het volgende:

[..]
:D

doet ie daar nog mee?
Zeker, en Timmy Simons bij Belgie ook.
We have always been at war with Eastasia.
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 21:59:59 #75
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208524477
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:59 schreef aTypisch het volgende:

[..]
:D

doet ie daar nog mee?
Opgeroepen na een jaar blessure en 68 minuten speeltijd
pi_208524478
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:57 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Ecuador WK? Italie NL? Turkije WK kwali?
Gaf je in ieder geval bar weinig weg. Dit is me een middelmatige bende, je hebt constant het idee dat er nog een goal kan vallen.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524479
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:59 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:

[..]
De Feyenoorders hier zijn zulk slecht voetbal niet gewend.
Dit is wel waar.

SlotBall _O_
pi_208524481
Ik denk dat je een leukere avond zou hebben met Sjek in bad dan het bekijken van dit Oranje
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_208524482
Ik kijk ondertussen prostaat melk filmpjes op PornHub
pi_208524487
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:59 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Zeker, en Timmy Simons bij Belgie ook.
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:59 schreef Sked het volgende:

[..]
Opgeroepen na een jaar blessure en 68 minuten speeltijd
erg mooi voor karina
pi_208524488
Tijd voor een streaker.
pi_208524491
Depay, Weghorst, Berghuis, wat een aanvallende armoe.
#12 is not for sale!
pi_208524493
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:00 schreef TLC het volgende:
Ik denk dat je een leukere avond zou hebben met Sjek in bad dan het bekijken van dit Oranje
wat zou je dan voor leuks doen met sjek in bad
pi_208524505
Krijgen we weer een geweldige vrije trap van Depay natuurlijk
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:01:43 #85
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524506
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:00 schreef TLC het volgende:
Ik denk dat je een leukere avond zou hebben met Sjek in bad dan het bekijken van dit Oranje
3 jaar lang tongen met Tom Egbers is nog leuker dan deze wedstrijd.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524510
Variant
pi_208524512
Haha het zou maar WK finale zijn en de winnende vrije trap
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:02:02 #88
9859 crew  Karina
Woman
pi_208524513
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:59 schreef aTypisch het volgende:

[..]
:D

doet ie daar nog mee?
Weer ja. Is nu reserve
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
pi_208524522
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:02 schreef VacaLoca het volgende:
Haha het zou maar WK finale zijn en de winnende vrije trap
haha nou zeg
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:02:50 #90
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524526
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:02 schreef Karina het volgende:

[..]
Weer ja. Is nu reserve
Ik zie dat Vertonghen ook nog steeds basis staat bij de Belgen. Wanneer gaan die nu eens verjongen.
pi_208524533
Haha Nederland.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524535
Kaolo
pi_208524539
Koeman :') kansloze drol _O- _O-
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:03:40 #94
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524543
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:02 schreef WheeledWarrior het volgende:

[..]
Ik zie dat Vertonghen ook nog steeds basis staat bij de Belgen. Wanneer gaan die nu eens verjongen.
Die hebben met Lavia, Onana en Vermeeren nu alweer een betere lichting dan Nederland.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524545
Dit Oranje in een notedop. Zelf voorin de bal hebben en in de counter de grootste kansen weggeven.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524550
Positief punt voor Oranje nu : Nederland staat nu gelijk met Gibraltar
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_208524558
Ik heb het idee dat enkele users in herhaling vallen.
pi_208524559
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:03 schreef Zipportal het volgende:

[..]

@:PowerLoungen
Training Day _O_
pi_208524564
Die Berghuis, wat doet die vent op het veld?
pi_208524565
Frankrijk, zulke spelers en dan puur counteren
pi_208524573
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:04 schreef NLGooner het volgende:
Frankrijk, zulke spelers en dan puur counteren
Eigenlijk zouden ze de bal terug moeten spelen op de keeper inderdaad.
pi_208524577
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:04 schreef DombohetOlifantje1 het volgende:
Ik heb het idee dat enkele users in herhaling vallen.
goh
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:05:09 #104
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524578
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:04 schreef NLGooner het volgende:
Frankrijk, zulke spelers en dan puur counteren
Zijn wel spelers die wat ruimte nodig hebben.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524582
Die Fransen zijn zo sterk en zo snel.

Als je dat dan vergelijkt met een speler als Berghuis... Jemig. :{
pi_208524583
Ik ben De Roon moe.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:05:32 #107
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524585
Geertje speelt best prima

Voor Berghius is het duidelijk een tempo of 4 te hoog

Middenveld niet bestaand
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524587
Depay, domme mongool. :')
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524588
Balverlies nr. 87 van Depay.
pi_208524589
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:04 schreef NLGooner het volgende:
Frankrijk, zulke spelers en dan puur counteren
brengt ze wel succes
pi_208524592
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:05 schreef bbuddybb het volgende:
Die Fransen zijn zo sterk en zo snel.

Als je dat dan vergelijkt met een speler als Berghuis... Jemig. :{
Berhuis is een vreselijke kutspeler.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  FOK!fotograaf vrijdag 24 maart 2023 @ 22:06:04 #112
842 Zorro
Z
pi_208524595
Depay mag blij zijn dat Taylor gespeeld heeft. Is ie niet de allerslechtste.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:06:20 #113
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_208524598
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 21:51 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Nee. We laten @:monkyyy alleen.
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:06:43 #114
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524605
Geertje > Mbabwe
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524607
Memphis gaat van Persie niet meer inhalen. Gelukkig maar.
pi_208524609
Toch wel blij dat we weer 4-3-3 spelen.. je ziet meteen dat er voorin meer wordt gecreëerd
pi_208524612
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:05 schreef Malavita het volgende:

[..]
brengt ze wel succes
Je bedoelt de finale verliezen met penalties? :P
pi_208524614
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:06 schreef Pleun2011 het volgende:
Toch wel blij dat we weer 4-3-3 spelen.. je ziet meteen dat er voorin meer wordt gecreëerd
Dit is niet cynisch?
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524620
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:07 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Dit is niet cynisch?
Niet iedereen hangt, zoals jou, de cynische lul uit in dit topic.
pi_208524622
Tijd voor de meer dan verdiende 4-0.
pi_208524623
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:07 schreef NLGooner het volgende:

[..]
Je bedoelt de finale verliezen met penalties? :P
Ze stonden tenminste in een finale. Em 2018 was qua spel ook niet altijd denderend. Wel wk gewonnen
pi_208524626
Depay _O-
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:08:29 #123
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524635
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:06 schreef Pleun2011 het volgende:
Toch wel blij dat we weer 4-3-3 spelen.. je ziet meteen dat er voorin meer wordt gecreëerd
Ach, met het betonvoetbal van Louis was je er vandaag 1 of 2-0 afgegaan

Potato potatoe
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:08:55 #124
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524640
GeertGod vanzelfsprekend inmiddels de beste man aan Oranje-kant.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524649
Geert groeit in de wedstrijd. Leuke speler man.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:09:30 #126
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524650
Geert SLOOPT Mbabwe
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:09:42 #127
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_208524652
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:08 schreef Caland het volgende:
GeertGod vanzelfsprekend inmiddels de beste man aan Oranje-kant.
Als hij volgende week geen aanvoerder is dan kunnen we de Koe niet langer serieus nemen.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:09:47 #128
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524654
quote:
6s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:09 schreef Caland het volgende:
Geert SLOOPT Mbabwe
Erg mooi
pi_208524660
Blind loopt warm.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:10:08 #130
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_208524661
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:03 schreef Zipportal het volgende:

[..]

@:PowerLoungen
In the ghetto , in the ghettooo
RED ONS HENNIEGOD
pi_208524663
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:07 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Dit is niet cynisch?
Natuurlijk is het cynisch. Met dit baggerelftal is 4-3-3 zelfmoord tegen zo'n tegenstander.
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:10:20 #132
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_208524665
Blind :{
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:10:24 #133
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524668
Klaassen, Blind en Malen

Nu ga ik iets anders doen
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:10:30 #134
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_208524670
Klaassen _O- Blind _O-
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  FOK!fotograaf vrijdag 24 maart 2023 @ 22:10:31 #135
842 Zorro
Z
pi_208524671
Klaassen Blind en Malen _O-

Koeman heeft gedronken
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_208524672
Klaassen en Blind ja zet nog meer 020 erin
pi_208524677
Koeman stemt BBB.
pi_208524682
Ah ja, geweldig moment om Blind in te brengen.
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:11:18 #139
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_208524685
Klaassen Blind en Malen

Het was gezellig boys. Ik spreek jullie later :W
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  FOK!fotograaf vrijdag 24 maart 2023 @ 22:11:41 #140
842 Zorro
Z
pi_208524690
100 interlands, het helpt toch wel als je vader in de staf zit he. Bouwt toch 80 interlands op of zo.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_208524691
Koeman gooit de handdoek in de ring?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:11:49 #142
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524692
Blind :')

Dit kan niet.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524694
Het voordeel is dat Blind nu nooit meer geselecteerd hoeft te worden. Hij heeft z'n 100ste interland gepakt.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:12:17 #144
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524698
Gvd wat een oogaids.
pi_208524704
Je enige gevaarlijke speler eruit halen :')
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:12:44 #146
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524707
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:11 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Het voordeel is dat Blind nu nooit meer geselecteerd hoeft te worden. Hij heeft z'n 100ste interland gepakt.
Pa helpt 'm voorbij Sarremans.
We have always been at war with Eastasia.
  FOK!fotograaf vrijdag 24 maart 2023 @ 22:12:49 #147
842 Zorro
Z
pi_208524708
Zweden Belgie opgezet.

Dit trek ik niet.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_208524709
Simons eruit en die houten Klaassen erin, wat is dit joh
pi_208524717
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:11 schreef Zipportal het volgende:
Hopelijk krijgt Boederijhoofd een beste schop.
stoere boyyy
pi_208524720
is danjuma geblesseerd?
pi_208524725
Clasie niet erbij is wel een fout geweest.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:13:47 #152
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524728
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:13 schreef aTypisch het volgende:
is danjuma geblesseerd?
Die speelt amper bij Tott'nham
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524730
klaassen met nummer 14

koeman spuugt op johan
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:14:12 #154
9859 crew  Karina
Woman
pi_208524732
Zlatan komt erin bij Zweden _O_
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 22:14:36 #155
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208524736
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:14 schreef aTypisch het volgende:
klaassen met nummer 14

koeman spuugt op johan
Wie had dan 14 moeten hebben?
pi_208524738
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:13 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Die speelt amper bij Tott'nham
o

dan kan die volgend jaar mooi een jaartje bij feyenoord spelen

precies op tijd voor het volgende eindtoernooi goed in beeld

@Arne
pi_208524739
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:13 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Die speelt amper bij Tott'nham
Er spelen er wel meer amper bij hun club die er wel bij zitten
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:15:08 #158
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524740
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:14 schreef Karina het volgende:
Zlatan komt erin bij Zweden _O_
Houd een duizenddingendoekje paraat.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524741
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:14 schreef Sked het volgende:

[..]
Wie had dan 14 moeten hebben?
Promes.
pi_208524746
Malen hep kaal haar.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_208524749
Haal Memphis is weg bij die vrije trappen.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:15:36 #162
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524750
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:14 schreef Karina het volgende:
Zlatan komt erin bij Zweden _O_
Vervelende act
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:15:36 #163
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_208524751
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:14 schreef Karina het volgende:
Zlatan komt erin bij Zweden _O_
Jouw dag is weer goed!
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:15:56 #164
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524757
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:14 schreef Karina het volgende:
Zlatan komt erin bij Zweden _O_
Walking Football?
  FOK!fotograaf vrijdag 24 maart 2023 @ 22:16:03 #165
842 Zorro
Z
pi_208524759
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:15 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:

[..]
Promes.
Misschien krijgt ie dat nog van de rechter.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_208524760
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:14 schreef Karina het volgende:
Zlatan komt erin bij Zweden _O_
Verkeerde topic
pi_208524762
Depay stront.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_208524766
Maandag is Depay ook niks. Zomertijd is niks voor die jongen.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:16:31 #169
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_208524767
Heeft Depay wel eens uit een vrije trap gescoord?
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_208524768
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:15 schreef Caland het volgende:

[..]
Vervelende act
een vrouw in de menopauze moet je haar momentje gunnen
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:16:45 #171
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208524773
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:16 schreef AFCNiels het volgende:
Heeft Depay wel eens uit een vrije trap gescoord?
1 op 100 ?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 22:16:45 #172
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208524774
quote:
99s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:16 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:

[..]
Verkeerde topic
Laat Karina met rust.
pi_208524782
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:16 schreef Sked het volgende:

[..]
Laat Karina met rust.
Vooruit dan.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:17:18 #175
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_208524784
quote:
99s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:16 schreef chufi het volgende:

[..]
1 op 100 ?
Ik denk dat hij dat niet haalt.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_208524785
Depay is echt een blinde. Ongelooflijk.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:17:24 #177
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524786
Depay kan echt niks.
pi_208524787
quote:
9s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:16 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Dat kon vele Malen beter
:')
pi_208524793
ik ben laatst wezen kijken bij de tilburg trappers @Karina

ik kreeg het aan de stok met iemand ik opstond tijdens het spel

(lol)
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:17:57 #180
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524796
Won Blind nou een sprintje van Mbappe?
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524800
Is Rijkhoff al inzetbaar?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:18:15 #182
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208524803
Dat er niemand in het team zit die er dan ook maar iets van zegt is nog erger ...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_208524804
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:17 schreef -XOR- het volgende:
Won Blind nou een sprintje van Mbappe?
er zit wat in de thee bij bayern
pi_208524809
quote:
99s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:18 schreef chufi het volgende:
Dat er niemand in het team zit die er dan ook maar iets van zegt is nog erger ...
wat denk je dat er niet gezegd wordt?
pi_208524811
Depay heeft de wereld laten denken dat hij een topvoetballer is en iedereen trapt erin.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 22:19:07 #186
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208524813
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:18 schreef aTypisch het volgende:

[..]
er zit wat in de thee bij bayern
Weinig goeds als je de trainer moet ontslaan
pi_208524817
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:17 schreef -XOR- het volgende:
Won Blind nou een sprintje van Mbappe?
gechiptuned
pi_208524821
Eerste goede actie depay :o
pi_208524825
Henk en Ingrid hebben voor de tweede helft de verwarming maar uitgezet.
pi_208524833
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:18 schreef De_Kraam het volgende:
Depay heeft de wereld laten denken dat hij een topvoetballer is en iedereen trapt erin.
They be askin who’s my idol. Well I really got no idol cause the world is messy no Lionel
pi_208524836
twitter


Bedankt Kut Koeman.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:20:55 #192
9859 crew  Karina
Woman
pi_208524839
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:15 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
Jouw dag is weer goed!
Idd
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:20:59 #193
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_208524840
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:18 schreef aTypisch het volgende:

[..]
wat denk je dat er niet gezegd wordt?
Flikker eens op Memvis !!??
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:21:31 #194
42816 peaceman
Peace Man! ofzo...
pi_208524847
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:20 schreef De_Kraam het volgende:
[ twitter ]

Bedankt Kut Koeman.
Want door Blind sta je 3-0 achter?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:22:04 #195
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524856
Klaassen :')
pi_208524859
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:21 schreef peaceman het volgende:

[..]
Want door Blind sta je 3-0 achter?
nee maar het is mooi dat de periode van de eeuwige blind is afgelopen
pi_208524861
Jammer.
pi_208524865
Klaassen ooohhhoohhh
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:22:42 #200
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_208524868
Sjon Heitinga is een fan van Deefie en Teelor
RED ONS HENNIEGOD
pi_208524869
:G
pi_208524873
Boerderijhoofd :')
pi_208524874
Daley staat op het wedstrijdformulier.
pi_208524878
En na afloop krijg je vast het vermoeiende commentaar van de Oranje spelers dat ze best goed hebben gespeeld en kansen hebben gekregen :Z
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_208524880
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:22 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Klaassen kan echt niet meer.
Praat toch als een Mocro.

Typisch Nederlands.
pi_208524881
Goede redding van Cilissen.. die keeper pakt punten voor je
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:23:24 #207
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524882
Aureoolhoofd Klaassen en meisje Taylor die compleet verward terugkeren naar Duivendrecht

Wel weer mooi
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 24 maart 2023 @ 22:23:26 #208
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_208524883
Inteelt hoofd klaassens erin wel niveautje dit
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:23:34 #209
42816 peaceman
Peace Man! ofzo...
pi_208524884
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]
nee maar het is mooi dat de periode van de eeuwige blind is afgelopen
Tja zoveel beters heb je niet zo blijkt wel hè?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:23:34 #210
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_208524885
Klaassen kan echt niets. Net als Taylor overigens.
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
pi_208524889
Er schijnt een filmpje te zijn van Sjonnie Heitinga die Sjonnie Heitinga interviewt.

Dat moeten hele bijzondere beelden zijn.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:23:55 #212
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524893
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:23 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Praat toch als een Mocro.

Typisch Nederlands.
Je bent in de war met Berghius.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524894
Moet Klaassen nou dit soort acties maken om aan te tonen dat ie niet meer mee kan?
pi_208524898
"Beter laat klaar dan vroegtijdig falen"
pi_208524901
Klaassen is altijd een zeer beperkte voetballer geweest
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:24:29 #216
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524903
Wat een kutelftal.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:25:19 #217
263417 Keyos
Like a Boss
pi_208524913
Wel lastig voetballen zonder middenveld natuurlijk.
The Only Thing We Learn From History Is That We Learn Nothing From History - Hagel.
pi_208524915
Geef die Wappie ook maar een doodschop.
pi_208524917
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:24 schreef WheeledWarrior het volgende:
Wat een kutelftal.
Vier maanden geleden nog goed genoeg om wereldkampioen te worden.
pi_208524920
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:25 schreef Zipportal het volgende:
Geef die Wappie ook maar een doodschop.
Wees nou maar blij met die jongen. Sleept er nog een enigszins acceptabele nederlaag uit.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:26:07 #221
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524921
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:25 schreef Nober het volgende:

[..]
Vier maanden geleden nog goed genoeg om wereldkampioen te worden.
Volgens wie
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:26:08 #222
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524922
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:25 schreef Nober het volgende:

[..]
Vier maanden geleden nog goed genoeg om wereldkampioen te worden.
Je bent in de war met Argentinie, maar je zal niet de enige zijn die Klaassen per abuis voor Messi houdt.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524926
Je mist in dit systeem toch echt een steengoede verdedigende middenvelder, een soort Nigel de Jong of Van Bommel. Met alibi-verdedigers zoals een Kenneth Taylor ga je er genadeloos af tegen dit soort landen...
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_208524927
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:26 schreef Caland het volgende:

[..]
Volgens wie
louisGOD
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:26:34 #225
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524929
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:26 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Wees nou maar blij met die jongen. Sleept er nog een enigszins acceptabele nederlaag uit.
Omdat hij een paar schoppen uitdeelt?
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524933


Deef kun je om een boodschap sturen.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_208524936
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:26 schreef TheVulture het volgende:
Je mist in dit systeem toch echt een steengoede verdedigende middenvelder, een soort Nigel de Jong of Van Bommel. Met alibi-verdedigers zoals een Kenneth Taylor ga je er genadeloos af tegen dit soort landen...
Taylor in de basis is de blunder van de dag inderdaad.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_208524938
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:26 schreef TheVulture het volgende:
Je mist in dit systeem toch echt een steengoede verdedigende middenvelder, een soort Nigel de Jong of Van Bommel. Met alibi-verdedigers zoals een Kenneth Taylor ga je er genadeloos af tegen dit soort landen...
geertruida kan tegelijkertijd rechtsback en verdedigende middenvelder spelen

kan er een extra aanvaller bij

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2023 22:27:21 ]
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:27:47 #229
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208524950
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:26 schreef TheVulture het volgende:
Je mist in dit systeem toch echt een steengoede verdedigende middenvelder, een soort Nigel de Jong of Van Bommel. Met alibi-verdedigers zoals een Kenneth Taylor ga je er genadeloos af tegen dit soort landen...
In principe moet De Roon hiervoor afdoende zijn, maar doordat Frenkie er niet is mist voorwaartse dreiging en houden de Fransen niet in.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208524952
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:26 schreef Caland het volgende:

[..]
Omdat hij een paar schoppen uitdeelt?
Zet de boel op scherp.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:28:08 #231
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524955
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:27 schreef aTypisch het volgende:

[..]
geertruida kan tegelijkertijd rechtsback en verdedigende middenvelder spelen

kan er een extra aanvaller bij
Geertruida kan alle drie die posities tegelijk wel spelen denk ik
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524959
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:27 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Taylor in de basis is de blunder van de dag inderdaad.
Gelukkig een oefenwedstrijdje dat dit gebeurt. Stel je voor dat...
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:28:30 #233
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208524960
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:27 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Zet de boel op scherp.
GEEFT EEN SIGNAAL AF

Met zijn cirkelstamboom
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208524962
Geerttruida = Teze 2.0
pi_208524966
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:28 schreef NLGooner het volgende:

[..]
Gelukkig een oefenwedstrijdje dat dit gebeurt. Stel je voor dat...
Tja. Was hoe dan ook lastig geworden maar het helpt niet nee.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 24 maart 2023 @ 22:29:06 #236
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_208524968
De neuzen doen het weer goed bij oranje
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_208524972
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:27 schreef -XOR- het volgende:

[..]
In principe moet De Roon hiervoor afdoende zijn, maar doordat Frenkie er niet is mist voorwaartse dreiging en houden de Fransen niet in.
Ik vind De Roon toch ook niet echt medogenloos genoeg voor die rol.
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_208524973
ik vind weghorst wel een mooi verhaal eigenlijk
pi_208524975
Zelfs de man met de megafoon presteert beter dan dit oranje.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:30:17 #240
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208524981
:')
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 24 maart 2023 @ 22:30:18 #241
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_208524984
Waarom speelt malen met een vraagteken op zijn rug.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_208524987
Keur maar goed.
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 22:30:29 #243
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208524989
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:29 schreef aTypisch het volgende:
ik vind weghorst wel een mooi verhaal eigenlijk
Kan zo in een film
pi_208524992
GeertGod geblesseerd.


KUT KOEMAN.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_208524995
Geertruida stuk. dat vinden ze in Rotterdam niet leuk
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:31:00 #246
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208525001
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:30 schreef De_Kraam het volgende:
GeertGod gebesseerd.

KUT KOEMAN.
Einde tijdperk Feyenoord
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:31:03 #247
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208525002
Dit is niet leuk
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_208525004
Einde seizoen lutsharel
pi_208525008
Einde seizoen Geert
pi_208525012
Wordt het misschien toch nog spannend in de eredivisie :P
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:31:42 #252
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_208525016
Ajax kampioen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  Redactie Frontpage / Weblog vrijdag 24 maart 2023 @ 22:31:42 #253
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_208525017
Slim gedaan door de AJACIEDEN Geertruida eruit spelen tot einde seizoen
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:31:46 #254
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208525018
De Luts in de kluts.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208525024
Wat the fuck
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:31:54 #256
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_208525025
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:31 schreef TheVulture het volgende:
Wordt het misschien toch nog spannend in de eredivisie :P
Trauner op tijd weer fit gelukkig.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:05 #257
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208525030
Hey zat ik toch goed met mijn 4-0, wat leuk.
pi_208525033
Tiefus Oranje..
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:09 #259
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_208525034
Godvergeten kut Nederlands elftal bullshit
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_208525036
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pi_208525037
MbappéGod
pi_208525042
Het kan nog!
:')
pi_208525045
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:31 schreef Caland het volgende:

[..]
Trauner op tijd weer fit gelukkig.
Helaas kan Pedersen er geen reet van.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:31 #264
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208525046
Depay maar banken maandag.
pi_208525047
Jezus wat een god
blablablabla
pi_208525049
Voorzet Depay, doelpunt Frankrijk.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:41 #267
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208525053
Lekker gekeept ook Jasper!
We have always been at war with Eastasia.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:42 #268
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_208525054
Geertruida stuk

KAMPIOENSCHAP FEYENOORD OP DE TOCHT?!
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:45 #269
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_208525056
Blind met een hartaanval verdekt als een 'sliding'
RED ONS HENNIEGOD
pi_208525057
Dit is toch wel een schoolvoorbeeldpot van geslacht worden in de omschakeling... dan kun je Louis wel uitlachen dat het allemaal niet om aan te gluren was, maar dit is ook genant
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_208525059
Wat een baas die Mbappe.
  FOK!fotograaf vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:53 #273
842 Zorro
Z
pi_208525061
Die Blind _O-
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 22:32:57 #274
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208525062
Zwaaien ze daar nou met Feyenoordvlaggetjes?
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:33:12 #275
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208525065
Tijd om te gaan doorselecteren.
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:33:20 #276
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_208525067
Mbappe is wel GOATje hoor
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_208525068
Het erge is dat Frankrijk niet eens zijn best heeft hoeven te doen.
"You can call me Susan if it makes you happy"
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:33:35 #278
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_208525070
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:32 schreef TheVulture het volgende:
Dit is toch wel een schoolvoorbeeldpot van geslacht worden in de omschakeling... dan kun je Louis wel uitlachen dat het allemaal niet om aan te gluren was, maar dit is ook genant
Dit is een eerlijke afspiegeling van de staat van het Nederlands voetbal.
We have always been at war with Eastasia.
pi_208525071

  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:33:39 #280
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_208525073
Rabiot lijkt op Giovinazzi van de formule 1
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_208525074
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:32 schreef Saekerhett het volgende:
Wat een baas die Mbappe.
Kan er wel van genieten. Wat een klasse.
blablablabla
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:33:56 #282
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_208525078
Blind ging er maar vast bij liggen _O-
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:34:28 #283
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_208525085
JAAA FRIEKIK
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator / Redactie FP + Sport vrijdag 24 maart 2023 @ 22:34:30 #284
408813 crew  trein2000
pi_208525086
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:32 schreef -XOR- het volgende:
Lekker gekeept ook Jasper!
Dat ja.
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
  Forum Admin / PR vrijdag 24 maart 2023 @ 22:34:34 #285
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_208525088
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:33 schreef ChevyCaprice het volgende:
Rabiot lijkt op Giovinazzi van de formule 1
Alleen heeft deze wel een goed zitje.
pi_208525094
Yay
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:34:53 #287
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_208525095
Stop er maar gewoon mee.
pi_208525097
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:33 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Dit is een eerlijke afspiegeling van de staat van het Nederlands voetbal.
Je moet tegen betere landen gewoon die 5-3-2 blijven hanteren. Speel tegen de kleintjes maar gewoon 4-3-3
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_208525098
Blind, zonder te kijken!
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  Hardste schreeuwer 2022 vrijdag 24 maart 2023 @ 22:34:57 #290
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_208525099
Kunnen we dat van Geertruida schadevergoeding voor krijgen bij knvb.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  FOK!fotograaf vrijdag 24 maart 2023 @ 22:35:00 #291
842 Zorro
Z
pi_208525100
_O-

Of beter :')
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_208525101
Die zucht _O-
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:35:08 #293
42816 peaceman
Peace Man! ofzo...
pi_208525102
Goede vrije trap :')
  vrijdag 24 maart 2023 @ 22:35:08 #294
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_208525103
Hahahahaha, Blind _O-
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_208525105
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:33 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Dit is een eerlijke afspiegeling van de staat van het Nederlands voetbal.
je mist ook wel echt een flink aantal spelers
pi_208525107
Ach Blind
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:35:24 #297
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_208525108
Man man man
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
pi_208525109
Blind hahahahahaha.
pi_208525111
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:35 schreef Malavita het volgende:

[..]
je mist ook wel echt een flink aantal spelers
Dat had echt 0 uitgemaakt.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_208525112
Jeroen is er klaar mee
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 22:35:42 #301
403652 crew  ChevyCaprice
F1-watcher
pi_208525113
Wat een Blind schot was dat!
Gerieflijke groeten,
ChevyCaprice
Moderator DIG
Russell-supporter (LET'S GO GEORGE!)
  Moderator vrijdag 24 maart 2023 @ 23:04:10 #302
9859 crew  Karina
Woman
pi_208525630
quote:
14s.gif Op vrijdag 24 maart 2023 22:17 schreef aTypisch het volgende:
ik ben laatst wezen kijken bij de tilburg trappers @:karina

ik kreeg het aan de stok met iemand ik opstond tijdens het spel

(lol)
snap ik dan sta je ervoor 😃
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')