Vooral 'geluk' dat we in het begin zo lang moesten wachten op het dak. Al het belangrijke werk was dus al gedaan. Dan alleen nog water geven en soms een beetje schade beperkend onkruid wieden was genoeg. Met dank aan de mooie zomer.quote:Op donderdag 2 maart 2023 20:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik vond het al een wonder dat jullie afgelopen jaar iets in de moestuin hebben gedaan
quote:Op donderdag 2 maart 2023 18:22 schreef Isabeau het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb het boek er bij gepakt.quote:Op donderdag 2 maart 2023 20:59 schreef Myraela het volgende:
Oh, dan moet het gewoon echt populairder worden. Net als Ottolenghi, want ik verbaas me nu echt over de dingen die in dit simpele dorp in de supermarkt liggen. De rozenharissa en gekonfijte citroenen zijn nog maar het begin.
quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:21 schreef Sarabi het volgende:
Je gevoel uiten is ook communicerenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
Welke lefgozert melkt een tijgerquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb het boek er bij gepakt.
verse choclo mais
sacha inchi olie
limo peper (sowieso allerlei pepers spelen een hoofdrol die ik hier niet ken)
bonito filet
blauwe aardappels
huacatay
aji-pasta
tijgermelk
causadeeg
huancainasaus
mager gezouten rundvlees
algarrobina
bahuajanoten
En dit was van een paar recepten.
quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:21 schreef Sarabi het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
We have far more in common than that which devides us..
Ik twijfel ook aan de vertaling in het Nederlandsquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:25 schreef ChildoftheStars het volgende:
Welke lefgozert melkt een tijger
Ik zie in mijn google search dat de Hanos blijkbaar Tijgermelk verkooptquote:Waarom heet het Tijgermelk?
Katinka: 'In Peru wordt traditioneel een marinade van limoensap gebruikt die tijgermelk of leche de tigre heet. "Melk" omdat de substantie daarop lijkt, en "tijger" omdat de smaak zo krachtig is. Behalve limoen gaan er ook ui, koriander en aji-peper in.
Ik vind mijn interpretatie leukerquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:26 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik twijfel ook aan de vertaling in het Nederlands
Oh wacht, kijk:
[..]
Ik ookquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:28 schreef ChildoftheStars het volgende:
Ik vind mijn interpretatie leuker
Jezus wie verzint ditquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:23 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb het boek er bij gepakt.
verse choclo mais
sacha inchi olie
limo peper (sowieso allerlei pepers spelen een hoofdrol die ik hier niet ken)
bonito filet
blauwe aardappels
huacatay
aji-pasta
tijgermelk
causadeeg
huancainasaus
mager gezouten rundvlees
algarrobina
bahuajanoten
En dit was van een paar recepten.
quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:25 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Welke lefgozert melkt een tijger
Wie geeft me een onmogelijk kookboek cadeau, bedoel jequote:Op donderdag 2 maart 2023 21:30 schreef Molo het volgende:
Jezus wie verzint dit![]()
Ik heb ooit bij Het Peruaanse Eethuisje, oid heette het geloof ik, gegeten. In Amsterdam.
En was een bordje gekookte aardappelen, gekookte groenten, waterige jus en gekookte kip erbij
Heel matig
Ja... dat ken ikquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wie geeft me een onmogelijk kookboek cadeau, bedoel jeJa, ik weet wel wie en waarom. Er staan namelijk echt heel erg veel cocktails in en cadeau-uitzoeker heeft niets met koken en eten, maar wel met drank. En daar heb ik niets mee
Vind het ook gewoon een onmogelijk kookboek om in Nederland uit te brengenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:32 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wie geeft me een onmogelijk kookboek cadeau, bedoel jeJa, ik weet wel wie en waarom. Er staan namelijk echt heel erg veel cocktails in en cadeau-uitzoeker heeft niets met koken en eten, maar wel met drank. En daar heb ik niets mee
Ik zou er gelukkig van wordenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik heb er al vaker over gezeurd hier, maar een Ketchup kookboek was mijn dieptepunt qua kookboeken wat ik kreeg
Maar ketchup kan je hier wel kopenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:34 schreef Molo het volgende:
Vind het ook gewoon een onmogelijk kookboek om in Nederland uit te brengen
Maarrrrr, waarom kreeg jij dit dan? Als het totaal niet past?
Ik heb er al vaker over gezeurd hier, maar een Ketchup kookboek was mijn dieptepunt qua kookboeken wat ik kreeg
Day klinkt gaaf. Recepten om ketchup te maken of met het erin?quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:34 schreef Molo het volgende:
[..]
Vind het ook gewoon een onmogelijk kookboek om in Nederland uit te brengen
Maarrrrr, waarom kreeg jij dit dan? Als het totaal niet past?
Ik heb er al vaker over gezeurd hier, maar een Ketchup kookboek was mijn dieptepunt qua kookboeken wat ik kreeg
Iedereen kan beetje nadenken daarover dus dat lijkt me geen verklaringquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:34 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Ja... dat ken ik
Waarom geef je iemand met een wajong een kookboek met dure gerechten
Ja ik snap het wel; zijzelf is rijk en komt uit een rijke familie en ziet het probleem niet.
Dat klinkt al veel beterquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:36 schreef ChildoftheStars het volgende:
Ik heb nu in de kringloop twee goede kookboeken gehaald. Met snelle, goedkope, eenvoudige, dagelijkse vega gerechten. Gewoon voor meer afwisseling in mijn dieet. Alles erin is heerlijk en voor mij haalbaar
Sta je daar thuis in je keukentje een beetje een cocktail in elkaar te flansenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:33 schreef Isabeau het volgende:
Nou ja, ik lust wel drank natuurlijk, maar ik ga niet 6 vage ingrediënten in huis halen voor een cocktail waarvan ik niet eens een flauw idee heb hoe die zou smaken.
Als ingrediëntquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:38 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Day klinkt gaaf. Recepten om ketchup te maken of met het erin?
Deze analyse is natuurlijk wel sluitend ja, duidelijkquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:39 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Mja, geef liever een prachtig stuk drooggerijpt vlees, een geweldige wijn of een paar truffels cadeau. Maar het is Nederland, calvinisme, dus 25-35 Euro is okay voor een boek waar je een paar keer in bladert en dan ik de kast zet, maar 35 euro voor een fles wijn, een doosje handgemaakte bonbons, een ons pata negra ham of een wild zwijn salami is "duur".
Tja... dertig ingrediënten (veel kruiden ook) is me echt te gortig... wat nu mijn hele inkomen is kreeg zij in haar studententijd als zakgeld van d'r ouders en die betaalden alles. Nu een ontzettend goede baan... ik gun het haarquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:38 schreef Molo het volgende:
[..]
Iedereen kan beetje nadenken daarover dus dat lijkt me geen verklaring
Oooh, zo met je eensquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:39 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Mja, geef liever een prachtig stuk drooggerijpt vlees, een geweldige wijn of een paar truffels cadeau. Maar het is Nederland, calvinisme, dus 25-35 Euro is okay voor een boek waar je een paar keer in bladert en dan ik de kast zet, maar 35 euro voor een fles wijn, een doosje handgemaakte bonbons, een ons pata negra ham of een wild zwijn salami is "duur".
Zo hoog kom jij nieeens.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Als ingrediënt
Echt, mensen die dat als ingrediënt gebruiken in fatsoenlijke gerechten verdienen een paar flinke stompen midden op hun neus
Sorry @:fietsie
Echt Peruaans was een boven houtskool gegrillde cavia geweest.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:30 schreef Molo het volgende:
[..]
Jezus wie verzint dit![]()
Ik heb ooit bij Het Peruaanse Eethuisje, oid heette het geloof ik, gegeten. In Amsterdam.
En was een bordje gekookte aardappelen, gekookte groenten, waterige jus en gekookte kip erbij
Heel matig
Haar situatie heeft geen zak met een kookboek en soort ingrediënten te maken natuurlijkquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:41 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Tja... dertig ingrediënten (veel kruiden ook) is me echt te gortig... wat nu mijn hele inkomen is kreeg zij in haar studententijd als zakgeld van d'r ouders en die betaalden alles. Nu een ontzettend goede baan... ik gun het haar
Maar voor mij niet haalbaar
Ik was twee euro kwijt aan de boeken en volgende week komen al mijn maaltijden eruit. Waarvan 1 boek wat uitgebreider is (alsnog heel haalbaar) en eentje met drie tot zes ingrediënten. Klinkt saai misschien. Alleen voor mijn slechte dagen heel goedquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:38 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Dat klinkt al veel beterEn de kringloop heeft hier ook echt heel veel mooie kookboeken voor heel weinig geld.
Die had ik met liefde geprobeerd maar dat verkochten ze niet. Heb het wel gevraagd uiteraardquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:41 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Echt Peruaans was een boven houtskool gegrillde cavia geweest.
Gelijk heb je.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:42 schreef Kaatje1 het volgende:
De pata negra die ik een paar jaar geleden in spanje kocht was iedere euro (van de 20 voor 80/gram) waard. Maar ik heb t niet gedeeldalles was voor kaatje
Mijn armen neus... vooral het middenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Als ingrediënt
Echt, mensen die dat als ingrediënt gebruiken in fatsoenlijke gerechten verdienen een paar flinke stompen midden op hun neus
Sorry @:fietsie
Helaas, het register gaat van cassave naar ceviche.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:41 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Echt Peruaans was een boven houtskool gegrillde cavia geweest.
Zee-egel kaviaar mag je wel met liefde houdenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:43 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Gelijk heb je.
Zee-egels deel ik ook niet. Alles is voor bassie.
Nee maar ik snap dat ze me gewoon een heel mooi boek wilde geven en niet nadacht over de haalbaarheidquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:42 schreef Molo het volgende:
[..]
Haar situatie heeft geen zak met een kookboek en soort ingrediënten te maken natuurlijk
Snap ik dus nietquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:44 schreef ChildoftheStars het volgende:
[..]
Nee maar ik snap dat ze me gewoon een heel mooi boek wilde geven en niet nadacht over de haalbaarheid
Ook even kijken voor Aziatische kookboeken. Vaak gerechten met maar een paar ingrediënten die in Nederland goed te koop zijn. En niet duur zijn.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:36 schreef ChildoftheStars het volgende:
Ik heb nu in de kringloop twee goede kookboeken gehaald. Met snelle, goedkope, eenvoudige, dagelijkse vega gerechten. Gewoon voor meer afwisseling in mijn dieet. Alles erin is heerlijk en voor mij haalbaar
Ahem dat geldt voor alle boeken. Zonder ga ik huilen.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:42 schreef fietsie het volgende:
Zowieso snap ik kookboeken niet (meer). Daar is internet voor. En dat neemt veel minder kastruimte.
Dank je voor de tip!quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:46 schreef z80 het volgende:
[..]
Ook even kijken voor Aziatische kookboeken. Vaak gerechten met maar een paar ingrediënten die in Nederland goed te koop zijn. En niet duur zijn.
Oh je bent er ook achter. Ik heb al lachend als een boer met kiespijn bij het geraspte kaasschap gestaanquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:46 schreef Molo het volgende:
Ik dacht ik neem even simpele dingen mee want morgen shitload aan volwassenen en kinderen te voeden.
Wel even makkelijk zak geraspte kaas mee voor over de pasta.
Zak geraspte kaas, huismerk. ¤6,-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jezus man, de wereld is gek
Al een paar keer een pakje met verschillende stukjes kaas mee genomen. In Nijmegen zit een kaaswinkel met wat andere soorten kaas dan de standaard kaasboer soorten.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:39 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Mja, geef liever een prachtig stuk drooggerijpt vlees, een geweldige wijn of een paar truffels cadeau. Maar het is Nederland, calvinisme, dus 25-35 Euro is okay voor een boek waar je een paar keer in bladert en dan ik de kast zet, maar 35 euro voor een fles wijn, een doosje handgemaakte bonbons, een ons pata negra ham of een wild zwijn salami is "duur".
Zoo lekker, licht zoet, zo uit zee opgedoken uitlepelenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Zee-egel kaviaar mag je wel met liefde houden
Ketchup is een van de ingredienten in de saus die ik bij okonomyaki maakquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Als ingrediënt
Echt, mensen die dat als ingrediënt gebruiken in fatsoenlijke gerechten verdienen een paar flinke stompen midden op hun neus
Sorry @:fietsie
Cuyquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Helaas, het register gaat van cassave naar ceviche.
Ik ben naar de kaasboer gereden en kocht daar voor minder lekkerdere kaas..quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh je bent er ook achter. Ik heb al lachend als een boer met kiespijn bij het geraspte kaasschap gestaan
Be-la-che-lijk.
Ik heb een blok kaas met 35% korting gehaald voor dat gerecht; dat was goedkoper
De kaasboer waar mijn ouders altijd heen gaan is juist nóg veel duurder dan de supermarkt. Daar koop je nu een blok kaas voor 14 euro wat eerder 8 euro was.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:49 schreef fietsie het volgende:
Ik ben naar de kaasboer gereden en kocht daar voor minder lekkerdere kaas..
Ik koop bijna nooit geraspte kaasquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh je bent er ook achter. Ik heb al lachend als een boer met kiespijn bij het geraspte kaasschap gestaan
Be-la-che-lijk.
Ik heb een blok kaas met 35% korting gehaald voor dat gerecht; dat was goedkoper
Slim! Kaas is echt duur helaasquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh je bent er ook achter. Ik heb al lachend als een boer met kiespijn bij het geraspte kaasschap gestaan
Be-la-che-lijk.
Ik heb een blok kaas met 35% korting gehaald voor dat gerecht; dat was goedkoper
Sorry?quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:52 schreef Molo het volgende:
Ik heb ook sowieso helemaal niets met zaken als barbecuesaus of curry
of ketchup ofzo
Sorry @:vanyel
quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:53 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Sorry?
Ik heb dat ook niet hoor.
HELA
bevindt zich in een andere league
Een goed Parmezaanse kaas die zo rijp/oud is dat deze uit elkaar valt als je er naar kijkt.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik koop bijna nooit geraspte kaas
(Mijn dochter wil altijd Parmezaanse hebben)
Maar holy shit joh, pauperkaas voor die prijzen, echt absurd.
En snap ik, 35% aanbiedingen lekker mee jassen dan. Kaas blijft toch lang zat goed, ver over de datum vaak.
Vind die van de Lidl wel meevallen eigenlijkquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:54 schreef z80 het volgende:
[..]
Een goed Parmezaanse kaas die zo rijp/oud is dat deze uit elkaar valt als je er naar kijkt.![]()
![]()
![]()
![]()
Alleen zo duur. Altijd al geweest.
Dit had ik met cocktailsausquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:56 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Mijn moeder kon niet koken, en Heinz Ketchup hielp mij te overleven. Zal ik meneer Heinz altijd dankbaar voor zijn. Net als het Shell pensioenfonds dat me in staat stelde te studeren.
Aws...quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:56 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Mijn moeder kon niet koken, en Heinz Ketchup hielp mij te overleven. Zal ik meneer Heinz altijd dankbaar voor zijn. Net als het Shell pensioenfonds dat me in staat stelde te studeren.
En dat dan op vers brood met een lik boerenboterquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Parmezaan is okay, maar eerlijk, ik doe een moord voor overjarige brokkelkaas, zo een boerenkaas die minsten 2 maar liever nog meer dan 5 jaar heeft gerijpt. Die niet meer te snijden is, en kraakt en knispert tussen je tanden van de kristallen (dat is glutamaat, geen zout), daar kan geen Parmezaan tegenop. Kocht in Bronkhorst ooit een kilo van een boerenkaas die kei en keihard was en je met een rasp te lijf moest, daar doe ik 10 moorden voor.
Ik maak er zoetzure saus mee voor over de geroosterde varkensbuikquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ik gebruik Ketchup (Heinz) als basis voor mijn legendarische Curry saus voor over de gegrillde worst,
Ik heb al twee salades die ik heel vaak maak als lunch, maar dit klinkt ook heel goed om eens te proberen. Weer eens wat andersquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:58 schreef ChildoftheStars het volgende:
Oeh mijn grote favoriet moet ook vaker:
Linzen
Geitenkaashoning
Bietjes
Rucola
Tomaatjes
Hussel de mussel
En je hebt de perfecte salade
Met een krokante korst. Of, ook geweldig, Zwart Fries roggebrood.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Molo het volgende:
[..]
En dat dan op vers brood met een lik boerenboter
De hemel![]()
![]()
![]()
Oh maak me gek! Alleen bij de betere kaaswinkelsquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Parmezaan is okay, maar eerlijk, ik doe een moord voor overjarige brokkelkaas, zo een boerenkaas die minsten 2 maar liever nog meer dan 5 jaar heeft gerijpt. Die niet meer te snijden is, en kraakt en knispert tussen je tanden van de kristallen (dat is glutamaat, geen zout), daar kan geen Parmezaan tegenop. Kocht in Bronkhorst ooit een kilo van een boerenkaas die kei en keihard was en je met een rasp te lijf moest, daar doe ik 10 moorden voor.
Jij tipte tijd terug pasta met pompoensausquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb al twee salades die ik heel vaak maak als lunch, maar dit klinkt ook heel goed om eens te proberen. Weer eens wat anders(één van de twee heb ik van @:sarabi gepikt
)
Die maak ik ook nog steedsquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:03 schreef Molo het volgende:
Jij tipte tijd terug pasta met pompoensaus
Dat maak ik vrij regelmatig, en dan zachte geitenkaas erover brokkelen, hmmmm
Eensch!quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:03 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Met een krokante korst. Of, ook geweldig, Zwart Fries roggebrood.
Ik heb nog theequote:
Ooit een keer in een 1 ster restaurant gegeten. Het menu was wel aardig. De kaasplank op het einde maakte alle goed. Uit de kaaskar allemaal oude en nog oudere stukjes kaas. Samen met een hele zachte mosterd.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Parmezaan is okay, maar eerlijk, ik doe een moord voor overjarige brokkelkaas, zo een boerenkaas die minsten 2 maar liever nog meer dan 5 jaar heeft gerijpt. Die niet meer te snijden is, en kraakt en knispert tussen je tanden van de kristallen (dat is glutamaat, geen zout), daar kan geen Parmezaan tegenop. Kocht in Bronkhorst ooit een kilo van een boerenkaas die kei en keihard was en je met een rasp te lijf moest, daar doe ik 10 moorden voor.
Ik heb de ziel van een Engelsmanquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb nog thee![]()
Ik ben met een Engelsman samen. Ik krijg continu thee voor mijn neus
Met een wolkje melk?quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb nog thee![]()
Ik ben met een Engelsman samen. Ik krijg continu thee voor mijn neus
Yupquote:
Had ik het vorige week nog over met mijn eetclubje. Hier is een restaurant waar we eigenlijk het liefst het voor tussen, hoofd en nagerecht van de kaasplank nemen.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:07 schreef z80 het volgende:
[..]
Ooit een keer in een 1 ster restaurant gegeten. Het menu was wel aardig. De kaasplank op het einde maakte alle goed. Uit de kaaskar allemaal oude en nog oudere stukjes kaas. Samen met een hele zachte mosterd.
Kaas is geweldig. Ik zou nog zonder vlees kunnen, maar zonder kaas leven, nee.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:07 schreef z80 het volgende:
[..]
Ooit een keer in een 1 ster restaurant gegeten. Het menu was wel aardig. De kaasplank op het einde maakte alle goed. Uit de kaaskar allemaal oude en nog oudere stukjes kaas. Samen met een hele zachte mosterd.
Dat lijkt me echt een verschrikking.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:09 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Kaas is geweldig. Ik zou nog zonder vlees kunnen, maar zonder kaas leven, nee.
Ja, mij ook. Nog liever geen sex dan geen kaas.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Dat lijkt me echt een verschrikking.
Oeh, wil je die met me delen?quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef z80 het volgende:
[..]
Al een paar keer een pakje met verschillende stukjes kaas mee genomen. In Nijmegen zit een kaaswinkel met wat andere soorten kaas dan de standaard kaasboer soorten.
Die in Nijmegen ken ik niet en ik weet niet aan welke kant je woont maar deze is ook heel goed. De Arnhemse vestiging is ook top . https://www.zuivelhoekje.nl/quote:
Ik zit helemaal in het zuiden dus ik zal niet vaak in Arnhem komen, maar toch bedanktquote:Op vrijdag 3 maart 2023 06:24 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Die in Nijmegen ken ik niet en ik weet niet aan welke kant je woont maar deze is ook heel goed. De Arnhemse vestiging is ook top . https://www.zuivelhoekje.nl/
Zonder vlees, jup. Kaas is het zielige resultaat van melk die geen room of boter mocht wordenquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Dat lijkt me echt een verschrikking.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |