Zoo lekker, licht zoet, zo uit zee opgedoken uitlepelenquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:44 schreef Molo het volgende:
[..]
Zee-egel kaviaar mag je wel met liefde houden
Ketchup is een van de ingredienten in de saus die ik bij okonomyaki maakquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:40 schreef Molo het volgende:
[..]
Als ingrediënt
Echt, mensen die dat als ingrediënt gebruiken in fatsoenlijke gerechten verdienen een paar flinke stompen midden op hun neus
Sorry @:fietsie
Cuyquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:43 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Helaas, het register gaat van cassave naar ceviche.
Ik ben naar de kaasboer gereden en kocht daar voor minder lekkerdere kaas..quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh je bent er ook achter. Ik heb al lachend als een boer met kiespijn bij het geraspte kaasschap gestaan
Be-la-che-lijk.
Ik heb een blok kaas met 35% korting gehaald voor dat gerecht; dat was goedkoper
De kaasboer waar mijn ouders altijd heen gaan is juist nķg veel duurder dan de supermarkt. Daar koop je nu een blok kaas voor 14 euro wat eerder 8 euro was.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:49 schreef fietsie het volgende:
Ik ben naar de kaasboer gereden en kocht daar voor minder lekkerdere kaas..
Ik koop bijna nooit geraspte kaasquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh je bent er ook achter. Ik heb al lachend als een boer met kiespijn bij het geraspte kaasschap gestaan
Be-la-che-lijk.
Ik heb een blok kaas met 35% korting gehaald voor dat gerecht; dat was goedkoper
Slim! Kaas is echt duur helaasquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Oh je bent er ook achter. Ik heb al lachend als een boer met kiespijn bij het geraspte kaasschap gestaan
Be-la-che-lijk.
Ik heb een blok kaas met 35% korting gehaald voor dat gerecht; dat was goedkoper
Sorry?quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:52 schreef Molo het volgende:
Ik heb ook sowieso helemaal niets met zaken als barbecuesaus of curry
of ketchup ofzo
Sorry @:vanyel
quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:53 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Sorry?
Ik heb dat ook niet hoor.
HELA
bevindt zich in een andere league
Een goed Parmezaanse kaas die zo rijp/oud is dat deze uit elkaar valt als je er naar kijkt.quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik koop bijna nooit geraspte kaas
(Mijn dochter wil altijd Parmezaanse hebben)
Maar holy shit joh, pauperkaas voor die prijzen, echt absurd.
En snap ik, 35% aanbiedingen lekker mee jassen dan. Kaas blijft toch lang zat goed, ver over de datum vaak.
Vind die van de Lidl wel meevallen eigenlijkquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:54 schreef z80 het volgende:
[..]
Een goed Parmezaanse kaas die zo rijp/oud is dat deze uit elkaar valt als je er naar kijkt.![]()
![]()
![]()
![]()
Alleen zo duur. Altijd al geweest.
Dit had ik met cocktailsausquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:56 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Mijn moeder kon niet koken, en Heinz Ketchup hielp mij te overleven. Zal ik meneer Heinz altijd dankbaar voor zijn. Net als het Shell pensioenfonds dat me in staat stelde te studeren.
Aws...quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:56 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Mijn moeder kon niet koken, en Heinz Ketchup hielp mij te overleven. Zal ik meneer Heinz altijd dankbaar voor zijn. Net als het Shell pensioenfonds dat me in staat stelde te studeren.
En dat dan op vers brood met een lik boerenboterquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Parmezaan is okay, maar eerlijk, ik doe een moord voor overjarige brokkelkaas, zo een boerenkaas die minsten 2 maar liever nog meer dan 5 jaar heeft gerijpt. Die niet meer te snijden is, en kraakt en knispert tussen je tanden van de kristallen (dat is glutamaat, geen zout), daar kan geen Parmezaan tegenop. Kocht in Bronkhorst ooit een kilo van een boerenkaas die kei en keihard was en je met een rasp te lijf moest, daar doe ik 10 moorden voor.
Ik maak er zoetzure saus mee voor over de geroosterde varkensbuikquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:51 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ik gebruik Ketchup (Heinz) als basis voor mijn legendarische Curry saus voor over de gegrillde worst,
Ik heb al twee salades die ik heel vaak maak als lunch, maar dit klinkt ook heel goed om eens te proberen. Weer eens wat andersquote:Op donderdag 2 maart 2023 21:58 schreef ChildoftheStars het volgende:
Oeh mijn grote favoriet moet ook vaker:
Linzen
Geitenkaashoning
Bietjes
Rucola
Tomaatjes
Hussel de mussel
En je hebt de perfecte salade
Met een krokante korst. Of, ook geweldig, Zwart Fries roggebrood.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Molo het volgende:
[..]
En dat dan op vers brood met een lik boerenboter
De hemel![]()
![]()
![]()
Oh maak me gek! Alleen bij de betere kaaswinkelsquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Parmezaan is okay, maar eerlijk, ik doe een moord voor overjarige brokkelkaas, zo een boerenkaas die minsten 2 maar liever nog meer dan 5 jaar heeft gerijpt. Die niet meer te snijden is, en kraakt en knispert tussen je tanden van de kristallen (dat is glutamaat, geen zout), daar kan geen Parmezaan tegenop. Kocht in Bronkhorst ooit een kilo van een boerenkaas die kei en keihard was en je met een rasp te lijf moest, daar doe ik 10 moorden voor.
Jij tipte tijd terug pasta met pompoensausquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb al twee salades die ik heel vaak maak als lunch, maar dit klinkt ook heel goed om eens te proberen. Weer eens wat anders(één van de twee heb ik van @:sarabi gepikt
)
Die maak ik ook nog steedsquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:03 schreef Molo het volgende:
Jij tipte tijd terug pasta met pompoensaus
Dat maak ik vrij regelmatig, en dan zachte geitenkaas erover brokkelen, hmmmm
Eensch!quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:03 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Met een krokante korst. Of, ook geweldig, Zwart Fries roggebrood.
Ik heb nog theequote:
Ooit een keer in een 1 ster restaurant gegeten. Het menu was wel aardig. De kaasplank op het einde maakte alle goed. Uit de kaaskar allemaal oude en nog oudere stukjes kaas. Samen met een hele zachte mosterd.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Parmezaan is okay, maar eerlijk, ik doe een moord voor overjarige brokkelkaas, zo een boerenkaas die minsten 2 maar liever nog meer dan 5 jaar heeft gerijpt. Die niet meer te snijden is, en kraakt en knispert tussen je tanden van de kristallen (dat is glutamaat, geen zout), daar kan geen Parmezaan tegenop. Kocht in Bronkhorst ooit een kilo van een boerenkaas die kei en keihard was en je met een rasp te lijf moest, daar doe ik 10 moorden voor.
Ik heb de ziel van een Engelsmanquote:Op donderdag 2 maart 2023 22:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb nog thee![]()
Ik ben met een Engelsman samen. Ik krijg continu thee voor mijn neus
Met een wolkje melk?quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik heb nog thee![]()
Ik ben met een Engelsman samen. Ik krijg continu thee voor mijn neus
Yupquote:
Had ik het vorige week nog over met mijn eetclubje. Hier is een restaurant waar we eigenlijk het liefst het voor tussen, hoofd en nagerecht van de kaasplank nemen.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:07 schreef z80 het volgende:
[..]
Ooit een keer in een 1 ster restaurant gegeten. Het menu was wel aardig. De kaasplank op het einde maakte alle goed. Uit de kaaskar allemaal oude en nog oudere stukjes kaas. Samen met een hele zachte mosterd.
Kaas is geweldig. Ik zou nog zonder vlees kunnen, maar zonder kaas leven, nee.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:07 schreef z80 het volgende:
[..]
Ooit een keer in een 1 ster restaurant gegeten. Het menu was wel aardig. De kaasplank op het einde maakte alle goed. Uit de kaaskar allemaal oude en nog oudere stukjes kaas. Samen met een hele zachte mosterd.
Dat lijkt me echt een verschrikking.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:09 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Kaas is geweldig. Ik zou nog zonder vlees kunnen, maar zonder kaas leven, nee.
Ja, mij ook. Nog liever geen sex dan geen kaas.quote:Op donderdag 2 maart 2023 22:11 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Dat lijkt me echt een verschrikking.
Oeh, wil je die met me delen?quote:Op donderdag 2 maart 2023 21:48 schreef z80 het volgende:
[..]
Al een paar keer een pakje met verschillende stukjes kaas mee genomen. In Nijmegen zit een kaaswinkel met wat andere soorten kaas dan de standaard kaasboer soorten.
Die in Nijmegen ken ik niet en ik weet niet aan welke kant je woont maar deze is ook heel goed. De Arnhemse vestiging is ook top . https://www.zuivelhoekje.nl/quote:
Ik zit helemaal in het zuiden dus ik zal niet vaak in Arnhem komen, maar toch bedanktquote:Op vrijdag 3 maart 2023 06:24 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Die in Nijmegen ken ik niet en ik weet niet aan welke kant je woont maar deze is ook heel goed. De Arnhemse vestiging is ook top . https://www.zuivelhoekje.nl/
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |