abonnement Unibet Coolblue
pi_205409686


Crypto?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is pseudoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain. Ook zijn de laatste jaren Layer2 oplossingen populair zoals bijv. Lightning Network. Hiermee kun je instant betalingen doen voor slechts een fractie van de fees die je op de basislaag zou betalen.

Naast Bitcoin zijn er o.a. concurrenten van Bitcoin (bijv. Monero), utility chains (bijv. Ethereum) en memecoins (bijv. Dogecoin). Dit noemen we altcoins, zie bijv. Coingecko voor een impressie. Vele zijn experimenteel en overleven de bearmarkets niet.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain.

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Echter het grootste verschil zit hem in decentraliteit. Bitcoin is tot op heden nog de enige decentrale cryptocurrency. Daarom is Bitcoin veilig voor vele attack factors. Dit betekend niet dat het gebruik van Bitcoin zonder risico is! DYOR (Do Your Own Research)!



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc/laptop/telefoon/tablet en daar je coin in opslaan. Daarnaast zijn er ook hardware wallets te koop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Bewaar je private key (seed) ten allen tijde goed! Dit is je backup om je wallet te restoren. Vul deze ook nergens anders in dan in je wallet. Twijfel je hoe je precies je wallet moet restoren? Stel je vraag in het n00b-topic.

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van! Hoe kan ik kopen?
Bekijk hier stap voor stap handleidingen: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #6 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Exchanges;
Kraken - Betrouwbare exchange
Binance - Chinese exchange met een groot aanbod van crypto
BL3P - Nederlandse Bitcoin exchange, zelfde partij als broker Bitonic
Bitvavo - Nederlandse exchange met een ruim aanbod van crypto

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Mempool.space
Blockchain.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin.nl (NL)
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoinstart (NL)
BTCWiki (NL)
Bitcoin Information & Resources

Podcasts:
Beginnen met Bitcoin (NL)
Satoshi Radio (NL)
Cryptocast (NL)

Boeken:
Ons Geld is Stuk
De Bitcoin Standaard
De Fiat Standaard
Gelaagd geld

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2022 11:42:46 ]
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 21 juli 2022 @ 11:31:49 #2
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205409708
Weet iemand waarom veel Bitcoin maxi's van die complotdenkers zijn?
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_205409728
Layered money aka gelaagd geld is vertaald naar het NL. Heb hem even in de OP gezet als dat goed is. (Zelfde bron gebruikt als voor bitcoin standaard.

https://konsensus.network/product/gelaagd-geld-voorverkoop/
pi_205409754
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:34 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Layered money aka gelaagd geld is vertaald naar het NL. Heb hem even in de OP gezet als dat goed is. (Zelfde bron gebruikt als voor bitcoin standaard.

https://konsensus.network/product/gelaagd-geld-voorverkoop/
Daar kan de Fiat Standaard ook bij, die ligt nu bij de drukker.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205409762
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:31 schreef Mortaxx het volgende:
Weet iemand waarom veel Bitcoin maxi's van die complotdenkers zijn?
Alles in de complothoek zetten is ook wel lekker makkelijk..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205409792
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:31 schreef Mortaxx het volgende:
Weet iemand waarom veel Bitcoin maxi's van die complotdenkers zijn?
Waarschijnlijk gezien ze: Don't trust. Verify

Simpelweg een boekje lezen wil vaak al een hoop helpen.

Zo zijn er bijvoorbeeld tot de dag van vandaag nog mensen die geloven dat de Euro of Dollar backed is bij goud :')
pi_205409822
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:36 schreef dimmak het volgende:

[..]
Daar kan de Fiat Standaard ook bij, die ligt nu bij de drukker.
Top meteen even gedaan. Trouwens wel mooi dat je met bitcoin kan betalen, voortaan hier maar boeken bestellen!
pi_205409914
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:39 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Waarschijnlijk gezien ze: Don't trust. Verify

Simpelweg een boekje lezen wil vaak al een hoop helpen.

Zo zijn er bijvoorbeeld tot de dag van vandaag nog mensen die geloven dat de Euro of Dollar backed is bij goud :')
Sowieso mag je best je vraagtekens zetten bij de werkwijze van (centrale) banken. Als je dat anno 2022 nog onder complotdenken schaart heb je de laatste 20 jaar onder een steen gelegen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205410000
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:31 schreef Mortaxx het volgende:
Weet iemand waarom veel Bitcoin maxi's van die complotdenkers zijn?
Geen idee, maar het lijkt wel iets wat de laatste cycle is toegenomen. Tot 2018 was er gezonde argwaan tegen het "klassieke" fiat-systeem, maar dat lijkt sinds corona gekaapt te zijn door een stelletje radicalen die die argwaan hebben opgerekt tot een vorm van paranoia.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205410076
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:49 schreef dimmak het volgende:

[..]
Sowieso mag je best je vraagtekens zetten bij de werkwijze van (centrale) banken. Als je dat anno 2022 nog onder complotdenken schaart heb je de laatste 20 jaar onder een steen gelegen.
Maar dat is het punt helemaal niet. Vraagtekens bij de werkwijze van (centrale) banken worden i.h.a. gezet met argumenten: een uitleg van het systeem en welke elementen daarin niet goed zijn, en waarom niet. Daar heb ik geen enkel probleem mee.

Maar het feitenvrije crypto-activisme dat de laatste paar jaar ook sterker wordt, neigt steeds vaker naar complotdenken. Heel vervelend overigens om met proponenten van die stroming discussies aan te gaan, want ze slagen er om de haverklap in iets te roepen waarmee ze de plank weliswaar mis slaan, maar waarin ook een aantal punten zitten die wel kloppen en waaruit ze menen af te kunnen leiden dat de rest van hun betoog dan dus ook waar moet zijn.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205410080
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:59 schreef recursief het volgende:

[..]
Geen idee, maar het lijkt wel iets wat de laatste cycle is toegenomen. Tot 2018 was er gezonde argwaan tegen het "klassieke" fiat-systeem, maar dat lijkt sinds corona gekaapt te zijn door een stelletje radicalen die die argwaan hebben opgerekt tot een vorm van paranoia.
Lijkt me niet geheel onlogisch gezien dat "klassieke" systeem een steeds snellere acceleratie nodig heeft om in stand te blijven.

M2 bijvoorbeeld had 100+ jaar nodig om tot $14T te komen en slechts 4 jaar om met 50% te stijgen.. Als je ooit het boek ""when money dies" hebt gelezen zal het je niet heel erg verbazen wat je om je heen begint te zien

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2022 12:12:08 ]
pi_205410147
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 12:07 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Lijkt me niet geheel onlogisch gezien dat "klassieke" een steeds snellere acceleratie nodig heeft om in stand te blijven.

M2 bijvoorbeeld had 100+ jaar nodig om tot $14T te komen en slechts 4 jaar om met 50% te stijgen.. Als je ooit het boek ""when money dies" hebt gelezen zal het je niet heel erg verbazen wat je om je heen begint te zien
Heb je het over QE ? Ja daar is een hoop kritiek op en gelukkig wordt die discussie ook door monetair economen gevoerd. Dat kan namelijk prima zonder activisme. En het kan ook zonder drogredeneringen als "QE is kut en dus is het hele bankensysteem kut". Dat is een "non sequitur": de premisse (kritiek op QE) is op zich waar, maar de conclusie (alle banken zijn kut) volgt daar niet uit.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205410172
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 12:15 schreef recursief het volgende:

[..]
Heb je het over QE ? Ja daar is een hoop kritiek op en gelukkig wordt die discussie ook door monetair economen gevoerd. Dat kan namelijk prima zonder activisme. En het kan ook zonder drogredeneringen als "QE is kut en dus is het hele bankensysteem kut". Dat is een "non sequitur": de premisse (kritiek op QE) is op zich waar, maar de conclusie (alle banken zijn kut) volgt daar niet uit.
Nee de bron van het probleem licht niet bij QE maar bij fractioneel bankieren. QE is niet meer dan een manier om het systeem tijdelijk aan de gang te houden.
pi_205410258
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 12:06 schreef recursief het volgende:

[..]
Maar het feitenvrije crypto-activisme dat de laatste paar jaar ook sterker wordt, neigt steeds vaker naar complotdenken. Heel vervelend overigens om met proponenten van die stroming discussies aan te gaan, want ze slagen er om de haverklap in iets te roepen waarmee ze de plank weliswaar mis slaan, maar waarin ook een aantal punten zitten die wel kloppen en waaruit ze menen af te kunnen leiden dat de rest van hun betoog dan dus ook waar moet zijn.
Hier ben ik zeker met je eens. Er wordt ook teveel nagepraat. Maar om iedereen die ergens vraagtekens bij zet in een complot hoek te drukken schieten we weinig mee op. Ik zeg overigens niet dat jij dit doet.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205410308
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 12:18 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Nee de bron van het probleem licht niet bij QE maar bij fractioneel bankieren. QE is niet meer dan een manier om het systeem tijdelijk aan de gang te houden.
Ook daar kun je inderdaad kritiek op hebben, maar ook daar kun je niet uit concluderen dat alles alleen maar kut is. In dit verband is het overigens interessant dat in 2018 in Zwitserland middels een democratisch mechanisme (een referendum) de invoering een monetair systeem met "full-reserve banking" is afgewezen.

Dat is een beetje het probleem met dit soort discussies: het zou over voors en tegens van QE, fractional banking of wel of geen gouden standaard moeten gaan, maar het loopt altijd spaak op dat je ofwel voor ofwel tegen "het systeem" moet zijn. En dan wordt het geen gezonde discussie op basis van inhoud meer, maar meer een soort religieuze vete.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205410490
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 12:31 schreef recursief het volgende:

[..]
Ook daar kun je inderdaad kritiek op hebben, maar ook daar kun je niet uit concluderen dat alles alleen maar kut is. In dit verband is het overigens interessant dat in 2018 in Zwitserland middels een democratisch mechanisme (een referendum) de invoering een monetair systeem met "full-reserve banking" is afgewezen.

Dat is een beetje het probleem met dit soort discussies: het zou over voors en tegens van QE, fractional banking of wel of geen gouden standaard moeten gaan, maar het loopt altijd spaak op dat je ofwel voor ofwel tegen "het systeem" moet zijn. En dan wordt het geen gezonde discussie op basis van inhoud meer, maar meer een soort religieuze vete.
Nou ben ik toch eigenlijk wel heel erg benieuwd wat jij als voordelen van een fractioneel bankieren ziet. Of zelfs van de QE programmas.
pi_205410522
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:39 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Waarschijnlijk gezien ze: Don't trust. Verify

Simpelweg een boekje lezen wil vaak al een hoop helpen.

Zo zijn er bijvoorbeeld tot de dag van vandaag nog mensen die geloven dat de Euro of Dollar backed is bij goud :')
Het blijft altijd mooi dat die kenners in de media het hebben over Cryptocurrencies zonder "onderliggende" waarde, echt is er dan geen fatsoenlijke journalist die eens de juiste tegenvraag stelt....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205410978
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 12:51 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Nou ben ik toch eigenlijk wel heel erg benieuwd wat jij als voordelen van een fractioneel bankieren ziet. Of zelfs van de QE programmas.
Dat lijkt me dus niet de manier om de discussie voeren. Dat de een alleen voordelen gaat noemen en de andere alleen nadelen. Dan krijg je discussies waarin mensen eerst een standpunt gaan innemen en daar dan argumenten bij gaan zoeken.

Dat gezegd hebbende: QE is vooral een lapmiddel om de acute pijn van een crisis een beetje naar de toekomst te verschuiven. En op korte termijn werkt dat heel goed. Maar dat QE (per definitie) inflatie aanwakkert is ook duidelijk. Dus met QE kun je als monetair beleidsmaker wat tijd kopen om over betere oplossingen na te denken, maar je lost er op langere termijn niet zoveel mee op. Is QE daarmee alleen maar slecht? Ik denk het niet, maar het is imo wel een instrument dat je pas moet inzetten als een noodgreep noodzakelijk is, en een maatregel die tijdelijk moet zijn.

Overigens wordt vaak ook vergeten dat er zoiets als QT (quantitative tightening) mogelijk is waarmee de geldhoeveelheid omlaag gebracht kan worden. Het is niet uitgesloten dat op zeker moment QT zal worden ingezet om iets te normaliseren.

[ Bericht 0% gewijzigd door recursief op 21-07-2022 14:06:21 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205419715
Former Coinbase product manager arrested on insider trading charges

Brian Armstrong die vervolgens een heldenrol claimt op twitter terwijl verschillende Twitter accounts al maanden insider trading vermoeden en zelfs adressen aan linkten. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205419818
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205420108
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2022 13:39 schreef recursief het volgende:
Overigens wordt vaak ook vergeten dat er zoiets als QT (quantitative tightening) mogelijk is waarmee de geldhoeveelheid omlaag gebracht kan worden. Het is niet uitgesloten dat op zeker moment QT zal worden ingezet om iets te normaliseren.
Een goede reden om centrale banken dus nog meer te verafschuwen vanwege het denken dat zei de (wereld) economie centraal kunnen plannen door QE/QT en het finetunen van de rente.. Terwijl volgens mij iedereen de griezels van centraal geplannde economien nog wel herinnert. Beide gaan overigens gruwelijk mis de laatste tijd, ik geloof niet dat je daar nog een complotdenkde wappie voor hoeft te zijn om de gevolgen ervan te kunnen waarnemen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2022 09:36:42 ]
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 22 juli 2022 @ 09:41:09 #22
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205420148
Dat je in twee zinnen de stap van monetair beleid naar de Sovjet Unie weet te maken. Dit is niet goed
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_205420209
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 09:36 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Een goede reden om centrale banken dus nog meer te verafschuwen vanwege het denken dat zei de (wereld) economie centraal kunnen plannen door QE/QT en het finetunen van de rente.. Terwijl volgens mij iedereen de griezels van centraal geplannde economien nog wel herinnert. Beide gaan overigens gruwelijk mis de laatste tijd, ik geloof niet dat je daar nog een complotdenkde wappie voor hoeft te zijn om de gevolgen ervan te kunnen waarnemen.
Monetair beleid is niet nieuw. Fiscaal beleid overigens ook niet. Dat heeft niets maar dan ook helemaal niets met centraal geplande economien te maken.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205420329
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2022 11:31 schreef Mortaxx het volgende:
Weet iemand waarom veel Bitcoin maxi's van die complotdenkers zijn?
Zitten in een fuik van libertariers denk ik.

Sowieso zijn de mensen die het meest overtuigd zijn van bitcoin ook het meest anti het huidige financiele systeem. Met een systeem of overheid als vijand, of het WEF, is complotdenken nooit ver weg. Mensen zoeken van nature ook altijd voor een rationalisatie van hun eigen overtuiging. Als bitcoin aanhanger heb je dan dus redenen nodig waarom het huidige systeem heel slecht is en kom je eventueel in zo'n fuik terecht.
pi_205420332
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 09:49 schreef recursief het volgende:

[..]
Monetair beleid is niet nieuw. Fiscaal beleid overigens ook niet. Dat heeft niets maar dan ook helemaal niets met centraal geplande economien te maken.
Wat heeft de nieuwheid hiervan er precies mee te maken?

QE zorgt voor extra economische activiteit (covid handouts), dit zorgt weer voor economische activiteiten, de vraag werd te groot waardoor je issues krijgt met vraag/aanbod, dan gaan de prijzen omhoog zoals de inflatie dat we nu waarnemen. Waarna de centralen banken genoodzaakt zijn met rente verhogingen en/of QT (wat we nu zien in de assets markets).

Nee het is totaal niet gepland en een vrije marktwerking inderdaad. :+

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2022 10:06:15 ]
pi_205420341

Hier is een goeie docu over dit topic btw.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2022 10:08:43 ]
pi_205420367
Als je met termen smijt (centraal geplande economien) maar je hebt geen benul wat die termen betekenen kan je maar beter niks zeggen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205420397
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 10:11 schreef recursief het volgende:
Als je met termen smijt (centraal geplande economien) maar je hebt geen benul wat die termen betekenen kan je maar beter niks zeggen.
Dus je wilt beweren dat we in een vrije economische wereld leven ondanks de manipulatie van ons geld?
pi_205420432
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 10:16 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Dus je wilt beweren dat we in een vrije economische wereld leven ondanks de manipulatie van ons geld?
Ja hallo, wat is dit nou weer voor conclusie?

Laat ik het zo uitleggen, en als het kwartje dan nog niet is gevallen is dat jammer voor je: publieke organen, zoals een centrale bank, maar ook bijvoorbeeld het ministerie van financin, hebben instrumenten. Soms monetaire instrumenten, soms fiscale instrumenten. Door aan spreekwoordelijke knoppen te draaien kunnen ze de economie (een beetje) sturen.

Maar dat publieke organen dit soort instrumenten hebben, daar kun je niet uit afleiden dat we een centraal geplande economie te maken hebben.

Als je dat wel denkt ontbreekt er kennis over de materie, met name over wat economen verstaan onder een centraal geplande economie.

/edit: en ja, ik weet dat sommige centrale banken privaat zijn, maar dat doet niets af aan deze uitleg.

[ Bericht 1% gewijzigd door recursief op 22-07-2022 10:39:24 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205420629
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 10:23 schreef recursief het volgende:

[..]
Ja hallo, wat is dit nou weer voor conclusie?

Laat ik het zo uitleggen, en als het kwartje dan nog niet is gevallen is dat jammer voor je: publieke organen, zoals een centrale bank, maar ook bijvoorbeeld het ministerie van financin, hebben instrumenten. Soms monetaire instrumenten, soms fiscale instrumenten. Door aan spreekwoordelijke knoppen te draaien kunnen ze de economie (een beetje) sturen.

Maar dat publieke organen dit soort instrumenten hebben, daar kun je niet uit afleiden dat we een centraal geplande economie te maken hebben.

Als je dat wel denkt ontbreekt er kennis over de materie, met name over wat economen verstaan onder een centraal geplande economie.

/edit: en ja, ik weet dat sommige centrale banken privaat zijn, maar dat doet niets af aan deze uitleg.
Ik zie een hoop woorden, maar weinig onderbouwing waarom mijn persoonlijke waarnemingen fout zijn.

Op de persoonlijke aanvallen na dan
pi_205421047
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 10:52 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik zie een hoop woorden, maar weinig onderbouwing waarom mijn persoonlijke waarnemingen fout zijn.

Op de persoonlijke aanvallen na dan.
Q.E.D.
Een centraal geplande economie wordt niet gekenmerkt door het wel of niet inzetten van monetaire instrumenten. Als je denkt dat dat wel zo is weet je niet wat economen onder een centraal geplande economie verstaan. Dat je die feitelijke constatering als een persoonlijke aanval ziet: jammer de bammer. Ik ga even wat anders doen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205421313
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 11:38 schreef recursief het volgende:

[..]
Q.E.D.
Een centraal geplande economie wordt niet gekenmerkt door het wel of niet inzetten van monetaire instrumenten. Als je denkt dat dat wel zo is weet je niet wat economen onder een centraal geplande economie verstaan. Dat je die feitelijke constatering als een persoonlijke aanval ziet: jammer de bammer. Ik ga even wat anders doen.
Ik begrijp prima centraal geplande economie is.

Buiten mijn getriggerde woordkeuzes om, kun je mijn bevindingen betreft inflatie, QE/QT ontkrachten? Jij was overigens degene die begon over inhoudelijke discussies, dan moet je die ook wel voeren ipv het op de man te blijven spelen.

Meneer Friedman omschreef het anders al heel aardig.

quote:
"Inflation is always and everywhere a monetary phenomenon in the sense that it is and can be produced only by a more rapid increase in the quantity of money than in output."


[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2022 12:18:36 ]
pi_205421363
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 12:16 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]

Buiten mijn getriggerde woordkeuzes om, kun je mijn bevindingen betreft inflatie, QE/QT ontkrachten? Jij was overigens degene die begon over inhoudelijke discussies, dan moet je die ook wel voeren ipv het op de man te blijven spelen.

Meneer Friedman omschreef het anders al heel aardig.
[..]

Zie hier: recursief in BTC / [SC] Cryptocurrencies #1137 Alles met yield is rekt.

Gewoon inhoudelijk. :)
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205429293
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 11:38 schreef recursief het volgende:

[..]
Q.E.D.
Een centraal geplande economie wordt niet gekenmerkt door het wel of niet inzetten van monetaire instrumenten. Als je denkt dat dat wel zo is weet je niet wat economen onder een centraal geplande economie verstaan. Dat je die feitelijke constatering als een persoonlijke aanval ziet: jammer de bammer. Ik ga even wat anders doen.
Vandaar dat de ECB opgezet is als non politieke organisatie met als enige doel het bewaken van de inflatie, echter inmiddels zijn ze drukker bezig met het millieu.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205429408
Milieu is een thema bij de ECB, maar dat ze drukker met het milieu bezig zijn dan met monetair beleid is gewoon niet waar.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205430125
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2022 09:23 schreef recursief het volgende:
Milieu is een thema bij de ECB, maar dat ze drukker met het milieu bezig zijn dan met monetair beleid is gewoon niet waar.
De rente is 0% en de inflatie is 10%, ik geloof niet dat ze echt druk bezig zijn met monetair beleid en stabiliteit eigenlijk..
pi_205430146
quote:
Je geeft daar geen enkel voordeel of argument aan waarom fractioneel bankieren "goed" zou zijn. Dus mijn view waarom het de kanker van onze huidige samenleving is blijft prima staan. Heck je gaf zelfs zelf nog een negatief punt van centraal bankieren aan (QE/QT).

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2022 11:07:59 ]
  zaterdag 23 juli 2022 @ 11:09:08 #38
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_205430156
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 10:07 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

Hier is een goeie docu over dit topic btw.
samenvatting?
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
  zaterdag 23 juli 2022 @ 11:09:37 #39
385546 corehype
ogen uitgestoken
pi_205430161
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2022 10:16 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Dus je wilt beweren dat we in een vrije economische wereld leven ondanks de manipulatie van ons geld?
Waarom is de dollar nu zo sterk geworden na zoveel bijdrukken?
"Geen kut is ooit nat geworden van een autist die 100 cijfers achter de komma van Pi uit zijn kop kan drummen."
corehype in KLB / Wiskundige bewijzen
pi_205430272
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2022 11:07 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Je geeft daar geen enkel voordeel of argument aan waarom fractioneel bankieren "goed" zou zijn.
Waarom duw je me steeds in een hoek waar ik misschien helemaal niet thuis hoor? Waarom vraag je me iedere keer om een standpunt te verdedigen dat wellicht helemaal niet het mijne is? Hou daar eens mee op. De wereld is niet zo simpel dat "als je niet tegen bent, dan ben je voor".
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205431212
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2022 11:09 schreef corehype het volgende:

[..]
samenvatting?
Alles over centraal bankieren, hun policies en het effect ervan op de economie en de impact op mensen. De glory ervan en de kei harde realiteit wanneer de bubble barst.

30 Jaar later is de aandelen market er nog niet van hersteld.



quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2022 11:09 schreef corehype het volgende:

[..]
Waarom is de dollar nu zo sterk geworden na zoveel bijdrukken?


Miljarden mensen leven onder nog grotere inflatie druk, waardoor de dollar als safe heaven wordt gebruikt (denk aan Argentini bijvoorbeeld).

Terecht of onterecht is het ook de vlucht naar "veiligheid" geworden op de financiele market ironisch genoeg. Dit doen ze hoogstwaarschijnlijk met opzet om hun macht van de dollar te behouden, iets wat Putin nu probeerd te veranderen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2022 13:11:35 ]
  zaterdag 23 juli 2022 @ 18:16:31 #43
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205434151
quote:
Dus ze draaien zichzelf nu helemaal de nek om :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 23 juli 2022 @ 22:45:10 #44
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205437492
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juli 2022 13:08 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..] Dit doen ze hoogstwaarschijnlijk met opzet om hun macht van de dollar te behouden, iets wat Putin nu probeerd te veranderen.
Wat nobel van die Putin!
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_205440772
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juli 2022 22:45 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Wat nobel van die Putin!
Niets nobels aan, maar het is het begin van het einde van de dollar tijdperk.

En gezien wij de Amerikaanse kant kozen zal het voor Europa ook wel niet veel belovend gaan worden, maar goed europa doet al erg haar best om het voor zichzelf te verkloten...

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2022 10:13:55 ]
pi_205442334
quote:
Toch een behoorlijke tijd van kunnen profiteren. Maar die 700 miljoen voor een Stadion naam moet ergens vandaan komen. Gratis geld bestaat nog steeds niet.
pi_205444148
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2022 13:56 schreef SjonShitcoin het volgende:

[..]
Toch een behoorlijke tijd van kunnen profiteren. Maar die 700 miljoen voor een Stadion naam moet ergens vandaan komen. Gratis geld bestaat nog steeds niet.
Gewoon op tijd weer overstappen. Ik ging van Swipe naar Binance naar Crypro.com, en nu Plutus.

Al jaren lang gratis abonnementen en korting op uitgave. Gratis geld bestaat
  zondag 24 juli 2022 @ 18:51:21 #49
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_205446921
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2022 15:56 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Gewoon op tijd weer overstappen. Ik ging van Swipe naar Binance naar Crypro.com, en nu Plutus.

Al jaren lang gratis abonnementen en korting op uitgave. Gratis geld bestaat
Als ik btc op binance heb staan, kan ik daarmee met de binance card pinnen bij de supermarkt en in de kledingwinkels, bouwmarkt etc in euro's? Het zal dan van m'n btc balance afgetrokken worden? Of moet ik dan toch een deel euro's hebben op binance (card)?
pi_205447363
quote:
1s.gif Op zondag 24 juli 2022 18:51 schreef Plots het volgende:

[..]
Als ik btc op binance heb staan, kan ik daarmee met de binance card pinnen bij de supermarkt en in de kledingwinkels, bouwmarkt etc in euro's? Het zal dan van m'n btc balance afgetrokken worden? Of moet ik dan toch een deel euro's hebben op binance (card)?
Wordt omgerekend naar de koers op het moment van de transactie en gaat van je bitcoin balans af. Vervolgens krijg je dan een cashback in BNB terug.

In het begin had ik BNB erop staan, maar vond het beetje vervelend dat ik dan door een koersstijging opeens in fiat het dubbele had betaald. Heb nu USDT erop staan waar het vanaf gaat en krijg een cashback van 6% in BNB.
  zondag 24 juli 2022 @ 20:16:06 #51
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_205448047
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2022 19:22 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Wordt omgerekend naar de koers op het moment van de transactie en gaat van je bitcoin balans af. Vervolgens krijg je dan een cashback in BNB terug.

In het begin had ik BNB erop staan, maar vond het beetje vervelend dat ik dan door een koersstijging opeens in fiat het dubbele had betaald. Heb nu USDT erop staan waar het vanaf gaat en krijg een cashback van 6% in BNB.
Ik vind dit vooral handig, als ik euro's nodig heb om wat voor reden dan ook, dat ik erbij kan, zonder dat ik het eerst moet overmaken naar m'n bankrekening. Dan krijg je miss weer vragen van de belastingdienst of de bank. Onderttussen word je btc alleen maar waard. ITT tot je euro's.

Edit: bij een paper- of hardware wallet heb je dit gemaksvoordeel niet. Plus je zit met transfer fees.

[ Bericht 4% gewijzigd door Plots op 24-07-2022 20:33:15 ]
pi_205450395


AI gegenereerd |:)
pi_205451552
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2022 23:23 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

AI gegenereerd |:)
Maak er een NFT van. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205451970
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2022 08:38 schreef dimmak het volgende:

[..]
Maak er een NFT van. :P
https://huggingface.co/spaces/dalle-mini/dalle-mini
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205453518
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2022 15:56 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Gewoon op tijd weer overstappen. Ik ging van Swipe naar Binance naar Crypro.com, en nu Plutus.

Al jaren lang gratis abonnementen en korting op uitgave. Gratis geld bestaat
En de gelockte cro dan?
pi_205454305
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2022 12:56 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
En de gelockte cro dan?
Die heb ik toevallig al verkocht, maar ook hier was heel duidelijk te zien. Als je er vroeg genoeg bij was dan had je dit al lang terugverdient.

Bij Plutus is er geen lock trouwens, er is helemaal geen verplichting tot het aanhouden van hun coins. Maar mocht je dit toch willen, dan behoud je deze in je eigen (non-custodial) wallet aan.
pi_205454319
quote:
0s.gif Op zondag 24 juli 2022 19:22 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Wordt omgerekend naar de koers op het moment van de transactie en gaat van je bitcoin balans af. Vervolgens krijg je dan een cashback in BNB terug.

In het begin had ik BNB erop staan, maar vond het beetje vervelend dat ik dan door een koersstijging opeens in fiat het dubbele had betaald. Heb nu USDT erop staan waar het vanaf gaat en krijg een cashback van 6% in BNB.
Ik gebruik de Binance kaart al even niet meer, maar je kon destijds ook met iets stable's betalen, en de cashback in ontvangen.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 25-07-2022 14:35:02 ]
  maandag 25 juli 2022 @ 17:44:43 #58
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205455724
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2022 14:32 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Die heb ik toevallig al verkocht, maar ook hier was heel duidelijk te zien. Als je er vroeg genoeg bij was dan had je dit al lang terugverdient.

Bij Plutus is er geen lock trouwens, er is helemaal geen verplichting tot het aanhouden van hun coins. Maar mocht je dit toch willen, dan behoud je deze in je eigen (non-custodial) wallet aan.
As het allemaal zo duidelijk te zien was, had je op je site wel wat waarschuwingen kunnen plaatsen ipv referral linkjes
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205455841
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2022 14:34 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik gebruik de Binance kaart al even niet meer, maar je kon destijds ook met iets stable's betalen, en de cashback in ontvangen.
quote:
Rente op je geld ontvangen via stablecoins is dus niet zonder risico's. Zoals zoveel dingen in het leven.
_O-
pi_205457506
quote:
1s.gif Op maandag 25 juli 2022 17:44 schreef stinkie het volgende:

[..]
As het allemaal zo duidelijk te zien was, had je op je site wel wat waarschuwingen kunnen plaatsen ipv referral linkjes
Waarschuwingen? Op gratis producten? Ik laat op m'n site zien hoe je een gratis kaart kan aanvragen bij Binance, Crypto.com, en nu dus ook Plutus. Wat zou ik hier moeten neerzetten; "Let op! Je kan geen inleg verliezen!"?

En waarom zou je bewust geen referal gebruiken? Dan loop je simpelweg geld mis

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 25-07-2022 21:27:42 ]
pi_205457520
quote:
1s.gif Op maandag 25 juli 2022 18:02 schreef SOG het volgende:

[..]
[..]
_O-
Wat is de grap? Dan kan ik misschien meelachen

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-07-2022 21:22:35 ]
  maandag 25 juli 2022 @ 22:28:48 #62
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205458245
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2022 21:19 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Waarschuwingen? Op gratis producten? Ik laat op m'n site zien hoe je een gratis kaart kan aanvragen bij Binance, Crypto.com, en nu dus ook Plutus. Wat zou ik hier moeten neerzetten; "Let op! Je kan geen inleg verliezen!"?

En waarom zou je bewust geen referal gebruiken? Dan loop je simpelweg geld mis
Ik heb niks tegen referrals. Ik heb de jouwe gebruikt. En een kennis een van mij. Maar om nu te roepen dat je het al aan zag komen betekend of dat je uit je nek lult of dat je een half jaar terug (toen ik en andere nog vragen stelden over die card hier) alleen je referrals hebt gepusht en verder je mond gehouden hebt.

De enige grap is dat het weinige verlies dat ik in totaliteit gemaakt heb in crypto gebaseerd is op iets van fok :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205458404
quote:
1s.gif Op maandag 25 juli 2022 22:28 schreef stinkie het volgende:

[..]
Ik heb niks tegen referrals. Ik heb de jouwe gebruikt. En een kennis een van mij. Maar om nu te roepen dat je het al aan zag komen betekend of dat je uit je nek lult of dat je een half jaar terug (toen ik en andere nog vragen stelden over die card hier) alleen je referrals hebt gepusht en verder je mond gehouden hebt.

De enige grap is dat het weinige verlies dat ik in totaliteit gemaakt heb in crypto gebaseerd is op iets van fok :’)
Nee. Ik zie net zoveel aankomen als iedereen. En dat is meestal niet zoveel. Dus excuus voor deze misvatting.

Wat je echter vaak tegenkomt als je over dit soort producten praat is het argument: "Gratis geld bestaat niet". Ik ben het hier mee eens. Echter denk ik dat dit soort producten wel tijdelijk wat kunnen opleveren. En dat is ook wel gebleken. Het is logisch dat het feestje een keer ophoud, je zou kunnen stellen dat je dat dan ziet aankomen. Naar mijn idee heb je een grote kans om hier onder aan de streep geld aan over te houden als je er simpelweg vroeg genoeg bij bent.

Ik snap ergens wel de afkeur van referals, maar vind het vooral leuk om mensen te informeren. Maar, wat ik ook heb gemerkt is dat de meeste mensen zo'n cashback kaart niet nemen. Ik weet niet waarom, maar ergens ervaren mensen een behoorlijke drempel.

Eind 2020 ging Crypro.com de voorwaarden van hun kaarten aanpassen. Dat communiceerde ze toen nog ruim vantevoren. Destijds heb ik voor deze aanpassing 10.000 CRO gekocht voor 500. Voor dit aantal kon je de Jade 3% kaart aanvragen.

Ergens eind vorig jaar, toen CRO op 0.75 stond heb ik de kaart unlocked, ik had toen dus 7500 aan CRO. Ik heb direct weer gelocked om m'n Jade kaart te behouden. De rest gecashed. Hiermee was mijn hele Crypto.com avontuur al geslaagd. Uiteraard heb ik op de 3500 die ik toen heb ingelegd alleen maar verloren, maar dat was de gok die ik op dat moment nam.

Zo eindigde voor mij het Crypro.com avontuur, zoals ik eerder iets soortgelijks had meegemaakt met Swipe. Maar nu dus Plutus. Daar hoef je niks voor in te leggen, maar ik houd wel van een gokje en heb 500 PLU gekocht (voor ongeveer 4000). Ik heb nu over de eerste 4 maanden ongeveer 200 aan cashback en bonussen ontvangen. Ik sta nog lang niet in de plus. Maar Plutus is nog klein. Als het verloop een beetje gaat zoals bij de anderen, dan komt er straks wel weer een moment om te cashen waarna het ook weer een kwestie van tijd zal zijn voor ook Plutus over de kop zal gaan

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-07-2022 22:49:49 ]
pi_205458470
Ik probeer altijd transparant te zijn over wat ik doe. En raad ook nooit aan om ergens flink in te investeren. Ik heb wel gepushed aan mensen om zo'n kaart te proberen, maar dan wel de gratis variant. Je moet het gewoon eens ervaren denk ik dan, je hebt niks te verliezen :)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 25-07-2022 23:02:33 ]
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 25 juli 2022 @ 23:02:00 #65
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205458521
Gewoon aan het eind van je financile advies NFA toevoegen dan is er niets aan de hand
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_205458537
quote:
1s.gif Op maandag 25 juli 2022 23:02 schreef Mortaxx het volgende:
Gewoon aan het eind van je financile advies NFA toevoegen dan is er niets aan de hand
True, maar ik wil helemaal geen financieel advies geven. Dat is volgens mij altijd een recept voor drama.
  dinsdag 26 juli 2022 @ 01:26:49 #67
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205459067
Ik deed het voor gratis Netflix. En net als met elke crypto uitgave schrijf ik het af zodra ik het gedaan heb. Dus in die zin jammer, maar meer niet.

Plutus is leuk, maar ook tijdelijk. Bij CDC kocht je natuurlijk je cashback door het staken. Plutus doet niet eens dat.

Verder, die cashback gaat nergens over. Ten eerste is het geen gratis geld of inkomen, maar een beperking van je kosten. En de meeste uitgaven kan ik er niet mee doen (vaste lasten, AH etc) alleen in de VS nu is het leuk, maar ook alleen maar voor uit eten en boodschappen, want de echte klappers zoals autohuur kan weer niet met een debit card
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205459993
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2022 21:19 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Waarschuwingen? Op gratis producten? Ik laat op m'n site zien hoe je een gratis kaart kan aanvragen bij Binance, Crypto.com, en nu dus ook Plutus. Wat zou ik hier moeten neerzetten; "Let op! Je kan geen inleg verliezen!"?

En waarom zou je bewust geen referal gebruiken? Dan loop je simpelweg geld mis
quote:
0s.gif Op maandag 25 juli 2022 14:32 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Die heb ik toevallig al verkocht, maar ook hier was heel duidelijk te zien. Als je er vroeg genoeg bij was dan had je dit al lang terugverdient.

Bij Plutus is er geen lock trouwens, er is helemaal geen verplichting tot het aanhouden van hun coins. Maar mocht je dit toch willen, dan behoud je deze in je eigen (non-custodial) wallet aan.
Kijk dat jij weer net op tijd uit gestapt ben is natuurlijk prima. Maar ga niet lopen zeggen dat het gratis is terwijl de helft van je referrals klanten kei hard rekt zijn gegaan op CRO.

Dit is gewoon n van de zoveel ponzis die deze space rijk is. Iets meer nuancering en terughoudendheid zou je niet misstaan gezien niet iedereen een goden trader is die optijd uitstapt en niet kapabel is om te doorzien dat dit tijdelijke ponzi scheme acties zijn..
pi_205460927
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 10:05 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
[..]
Kijk dat jij weer net op tijd uit gestapt ben is natuurlijk prima. Maar ga niet lopen zeggen dat het gratis is terwijl de helft van je referrals klanten kei hard rekt zijn gegaan op CRO.

Dit is gewoon n van de zoveel ponzis die deze space rijk is. Iets meer nuancering en terughoudendheid zou je niet misstaan gezien niet iedereen een goden trader is die optijd uitstapt en niet kapabel is om te doorzien dat dit tijdelijke ponzi scheme acties zijn..
Nogmaals, ik leg mensen uit hoe ze een GRATIS kaart kunnen aanvragen. Geen inleg, geen risico. Wat is hier zo lastig aan te begrijpen?

Maargoed. De domeinnaam is al opgezegd. Onder aan de streep heeft het mij niks opgeleverd. En dat is prima. Ik vond het leuk mensen te informeren. Blijkbaar geeft het meer weerstand als dat mensen hier behoefte aan hebben. Dan niet. Ik blijf in elk geval zoeken en gebruiken maken van gratis geld mogelijkheden waar het kan.

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2022 12:09:58 ]
pi_205461454
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 01:26 schreef stinkie het volgende:
Verder, die cashback gaat nergens over. Ten eerste is het geen gratis geld of inkomen, maar een beperking van je kosten. En de meeste uitgaven kan ik er niet mee doen (vaste lasten, AH etc) alleen in de VS nu is het leuk, maar ook alleen maar voor uit eten en boodschappen, want de echte klappers zoals autohuur kan weer niet met een debit card
Wij hebben over de afgelopen periode zo'n 1200 per maand uitgegeven met een debit kaart. Jumbo, Tango, Thuisbezorgd, Hema, Bol.com, McDonalds, Steam enz.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2022 12:51:27 ]
pi_205463877
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 11:56 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Nogmaals, ik leg mensen uit hoe ze een GRATIS kaart kunnen aanvragen. Geen inleg, geen risico. Wat is hier zo lastig aan te begrijpen?

Maargoed. De domeinnaam is al opgezegd. Onder aan de streep heeft het mij niks opgeleverd. En dat is prima. Ik vond het leuk mensen te informeren. Blijkbaar geeft het meer weerstand als dat mensen hier behoefte aan hebben. Dan niet. Ik blijf in elk geval zoeken en gebruiken maken van gratis geld mogelijkheden waar het kan.
Deze nieuwe card misschien ja, Crypto card was zeker niet gratis.

Je initiatief was verder prima en deze kaarten ben ik opzich niet tegen gezien het een mooie bridge is tussen fiat en crypto. Maar laten we wel gewon eerlijk wezen over de risico's en ponzi achtige uitwerkingen.
pi_205463905
Zelfs normies media begint wakker te worden.

https://markets.businessi(...)-currency-imf-2022-6
pi_205464518
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 17:52 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Deze nieuwe card misschien ja, Crypto card was zeker niet gratis.

Je initiatief was verder prima en deze kaarten ben ik opzich niet tegen gezien het een mooie bridge is tussen fiat en crypto. Maar laten we wel gewon eerlijk wezen over de risico's en ponzi achtige uitwerkingen.
Ik ben helemaal met je eens dat het ponzi achtige praktijken zijn.

Maar ook van crypro.com leg ik op die site uit hoe je de gratis kaart aanvraagt. Die gaf toen nog 1% cashback. Ik heb het al even niet meer bijgewerkt, er is nog steeds een gratis kaart bij Crypto.com, maar volgens lij levert dit cht niks meer op.

Maargoed genoeg over die kaarten denk ik :p Het is natuurlijk maar een minuscuul onderdeel van crypto als geheel.
pi_205468732
Coinbase wordt onderzocht door de SEC. Misschien was een centrale shitcoin casino runnen buiten de wet om toch niet zo heel erg slim achteraf gezien _O-

Nog voordat de xrp case over is gaat de SEC dus alweer op oorlogspad, gaat een mooie tijd worden waaruit blijkt wat echt decentraal is en wat niet.

[ Bericht 23% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2022 08:23:38 ]
  woensdag 27 juli 2022 @ 08:58:16 #75
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_205468998
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 08:22 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
Coinbase wordt onderzocht door de SEC. Misschien was een centrale shitcoin casino runnen buiten de wet om toch niet zo heel erg slim achteraf gezien _O-

Nog voordat de xrp case over is gaat de SEC dus alweer op oorlogspad, gaat een mooie tijd worden waaruit blijkt wat echt decentraal is en wat niet.
Weet je toevallig of er commercile banken zijn die investeren in Bitcoin als asset? Voor hunzelf of voor hun klanten.
pi_205469280
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205469388
`
quote:
Al gelezen uiteraard, Ray Dalio was spot on hier. Nog voordat het echt duidelijk begon te worden. Het heeft mij zeker geholpen! Wel jammer dat hij niet genoeg tijd besteed om bitcoin's rol in deze te begrijpen tho.

quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 08:58 schreef Plots het volgende:
Weet je toevallig of er commercile banken zijn die investeren in Bitcoin als asset? Voor hunzelf of voor hun klanten.
Wel een aantal volgens mij, maar het is allemaal nog kleinschallig.
pi_205470298
Ik ben wel benieuwd hoe Fedimint zich gaat ontwikkelen de komende jaren. :) Samen met Taro kan dit wel eens voor een take-off gaan zorgen in de toekomst voor massa adoptie.

Grappig dat de oorsprong bij Bitcoin's voorloper Ecash van Chaum ligt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205472354
Mooie stream voor in de auto/trein. Over BTC, scams, centralized exchanges. Van alles. Ik heb de beste man twee keer ontmoet, slimme gast, hij weet waar hij het over heeft.

pi_205473112


[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2022 17:06:01 ]
pi_205473220
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 15:53 schreef metallicelmo het volgende:
Mooie stream voor in de auto/trein. Over BTC, scams, centralized exchanges. Van alles. Ik heb de beste man twee keer ontmoet, slimme gast, hij weet waar hij het over heeft.

https://twitter.com/coryklippsten/status/1509252867374268418

Is een crimineel en oplichter. Geen podium geven die vent.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205473305
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 15:53 schreef metallicelmo het volgende:
Mooie stream voor in de auto/trein. Over BTC, scams, centralized exchanges. Van alles. Ik heb de beste man twee keer ontmoet, slimme gast, hij weet waar hij het over heeft.

Ah Richard Heart, de enige cryptospammer die me met snailmailspam (Hex) bestookt heeft, en die waarschijnlijk hetzelfde heeft gedaan met alle adressen uit de Ledgerhack. Nee dank je.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205473783
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 15:53 schreef metallicelmo het volgende:
Mooie stream voor in de auto/trein. Over BTC, scams, centralized exchanges. Van alles. Ik heb de beste man twee keer ontmoet, slimme gast, hij weet waar hij het over heeft.

Heeft ie het ook over zijn eigen scams? :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205477144
Hij heeft ooit de naam “spam king” gekregen omdat hij 20 jaar geleden 1x is aangeklaagd voor maar liefst $500 en bewust niet is komen opdagen omdat de kosten voor een advocaat veel hoger zouden zijn. Toch jammer dat de hele wereld dit als enige op pikt. $27 miljoen dollar opgehaald voor medisch onderzoek. HEX gelanceerd 2,5 jaar terug, 100% uptime, geen issues. PulseChain (nieuwe ETH layer1 fork) in ontwikkeling, PulseX (Uniswap fork) in ontwikkeling. Komend jaar gaat mooi worden. Netflix/Amazon waardige documentaire bijna klaar, gecrowdfund door de community. Misschien mogen mensen Richard niet maar de community is echt fantastisch. Slimme mensen bij elkaar. BTC heeft een 3 tot 5x gedaan in een paar jaar. HEX 10.000x zonder staking en nu weer een gezonde dip door de hele crypto markt. Op naar de volgende bull market dan maar
pi_205477369
Hex schermt met bijna 40% APY. Dat op zich is al voldoende om argwanend te zijn.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205477476
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juli 2022 23:55 schreef recursief het volgende:
Hex schermt met bijna 40% APY. Dat op zich is al voldoende om argwanend te zijn.
Klopt inderdaad. In de praktijk is het de afgelopen 2,5 jaar meer dan 40% per jaar geweest. In Bitcoin worden alle nieuwe coins (inflatie) gegeven aan miners. Het smartcontract van HEX zorgt ervoor dat de supply met 3,69% per jaar groeit. Die coins worden alleen gegeven aan de stakers die dus yield verdienen. Omdat momenteel maar ongeveer 10% van de totale supply is gestaked verdient dus een kleine groep 36,9% per jaar. Als je langer staked is dat iets meer. Gemiddelde stake lengte over alle huidige stakes is bijna 6 jaar. Zoveel game theory als je er in duikt
pi_205478266
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 23:16 schreef metallicelmo het volgende:
Hij heeft ooit de naam “spam king” gekregen omdat hij 20 jaar geleden 1x is aangeklaagd voor maar liefst $500 en bewust niet is komen opdagen omdat de kosten voor een advocaat veel hoger zouden zijn. Toch jammer dat de hele wereld dit als enige op pikt.
Verklaar dan eens hoe ik post ontving van zijn scam chain?

quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2022 00:17 schreef metallicelmo het volgende:
Het smartcontract van HEX zorgt ervoor dat de supply met 3,69% per jaar groeit. Die coins worden alleen gegeven aan de stakers die dus yield verdienen. Omdat momenteel maar ongeveer 10% van de totale supply is gestaked verdient dus een kleine groep 36,9% per jaar. Als je langer staked is dat iets meer. Gemiddelde stake lengte over alle huidige stakes is bijna 6 jaar. Zoveel game theory als je er in duikt
Crazy Yields beloven door het vastzetten van je stack wat komt uit verwatering van huidige bezitters, hmmm waar lijkt dit op?

[ Bericht 39% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2022 08:52:04 ]
pi_205478906
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 23:16 schreef metallicelmo het volgende:
Hij heeft ooit de naam "spam king" gekregen omdat hij 20 jaar geleden 1x is aangeklaagd voor maar liefst $500 en bewust niet is komen opdagen omdat de kosten voor een advocaat veel hoger zouden zijn. Toch jammer dat de hele wereld dit als enige op pikt.
Gelekte gegevens van Ledger gebruiken voor promotie van je eigen scamcoin is geen spam?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205479032
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 23:16 schreef metallicelmo het volgende:
Hij heeft ooit de naam “spam king” gekregen omdat hij 20 jaar geleden 1x is aangeklaagd voor maar liefst $500 en bewust niet is komen opdagen omdat de kosten voor een advocaat veel hoger zouden zijn. Toch jammer dat de hele wereld dit als enige op pikt. $27 miljoen dollar opgehaald voor medisch onderzoek. HEX gelanceerd 2,5 jaar terug, 100% uptime, geen issues. PulseChain (nieuwe ETH layer1 fork) in ontwikkeling, PulseX (Uniswap fork) in ontwikkeling. Komend jaar gaat mooi worden. Netflix/Amazon waardige documentaire bijna klaar, gecrowdfund door de community. Misschien mogen mensen Richard niet maar de community is echt fantastisch. Slimme mensen bij elkaar. BTC heeft een 3 tot 5x gedaan in een paar jaar. HEX 10.000x zonder staking en nu weer een gezonde dip door de hele crypto markt. Op naar de volgende bull market dan maar
Alles aan hem schreeuwt cult of personality, met een bewezen verleden aan criminele betrokkenheid en louche activiteiten. Een altcoin met 40% APY staking systeem is de kers op de taart.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205479851
De ledger data is inderdaad gebruikt door iemand in de community. Sommige mensen zijn daar niet van gediend.. Snap ik wel.. beetje ongelukkig misschien. We gaan wel zien waar het heen gaat de komende jaren.
  donderdag 28 juli 2022 @ 12:36:20 #92
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205480029
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2022 12:10 schreef metallicelmo het volgende:
De ledger data is inderdaad gebruikt door iemand in de community. Sommige mensen zijn daar niet van gediend.. Snap ik wel.. beetje ongelukkig misschien. We gaan wel zien waar het heen gaat de komende jaren.
Ongelukkig :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205480072
Je zou denken dat de XRP army het diepte punt was...

Ach ja 10% van de bevolking is te dom om in het (Amerikaanse) leger te dienen, dus zo vreemd is het uiteindelijk niet..
pi_205480345
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juli 2022 12:10 schreef metallicelmo het volgende:
De ledger data is inderdaad gebruikt door iemand in de community. Sommige mensen zijn daar niet van gediend.. Snap ik wel.. beetje ongelukkig misschien. We gaan wel zien waar het heen gaat de komende jaren.
"Iemand in de community" uhuh.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205481761
Hebben we de bodem bereikt?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  donderdag 28 juli 2022 @ 16:14:01 #96
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205481962
quote:
11s.gif Op donderdag 28 juli 2022 15:50 schreef Ali_boo het volgende:
Hebben we de bodem bereikt?
Nein
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205482082
quote:
7s.gif Op donderdag 28 juli 2022 16:14 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Nein
Wat jammer nou

Heb wat geld opzij gezet en wacht nog steeds op de juiste moment om weer in te stappen
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_205482344
quote:
9s.gif Op donderdag 28 juli 2022 16:27 schreef Ali_boo het volgende:

[..]
Wat jammer nou

Heb wat geld opzij gezet en wacht nog steeds op de juiste moment om weer in te stappen
DCA over de komende 4-6 maanden (elke week ofzo), lijkt me een prima optie om in te stappen.
  vrijdag 29 juli 2022 @ 02:51:54 #99
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205486233
Nou plutus avontuur is ook wel over nu. Al derde dag geen top op mogelijk. Fijn, op verkansie.

En ook niet de eerste keer sinds ik ‘m heb. Is natuurlijk ook een manier om je kickback te ontlopen….
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205498010
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 08:58 schreef Plots het volgende:

[..]
Weet je toevallig of er commercile banken zijn die investeren in Bitcoin als asset? Voor hunzelf of voor hun klanten.
Hier trouwens een goed voorbeeld van hoe snel zoiets gaat:

Nubank ging bitcoin trading accepteren een maand geleden. Binnen 1 maand 1 miljoen gebruikers...

twitter


En de volgende

twitter


Een mooie uitvoering van game theory
pi_205498076
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juli 2022 23:16 schreef metallicelmo het volgende:
Hij heeft ooit de naam “spam king” gekregen omdat hij 20 jaar geleden 1x is aangeklaagd voor maar liefst $500 en bewust niet is komen opdagen omdat de kosten voor een advocaat veel hoger zouden zijn. Toch jammer dat de hele wereld dit als enige op pikt. $27 miljoen dollar opgehaald voor medisch onderzoek. HEX gelanceerd 2,5 jaar terug, 100% uptime, geen issues. PulseChain (nieuwe ETH layer1 fork) in ontwikkeling, PulseX (Uniswap fork) in ontwikkeling. Komend jaar gaat mooi worden. Netflix/Amazon waardige documentaire bijna klaar, gecrowdfund door de community. Misschien mogen mensen Richard niet maar de community is echt fantastisch. Slimme mensen bij elkaar. BTC heeft een 3 tot 5x gedaan in een paar jaar. HEX 10.000x zonder staking en nu weer een gezonde dip door de hele crypto markt. Op naar de volgende bull market dan maar
Organiseer je ook tupperware-parties?

Richard Heart is zo mogelijk een nog grotere charlatan dan Roger Ver.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 16:08:39 #102
131603 Afwazig
Serious business
pi_205500283
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 11:45 schreef SjonShitcoin het volgende:

[..]
Organiseer je ook tupperware-parties?

Richard Heart is zo mogelijk een nog grotere charlatan dan Roger Ver.
Dit ja.
pi_205522051
twitter


1 Pond _O-
pi_205522425
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2022 14:40 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
[ twitter ]

1 Pond _O-
Maar hij is nu evengoed wel schuldig bevonden en CSW is in de UK wel Satoshi? Of hoe moet ik dit zien?

twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205522554
twitter

NGMI
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205522774
quote:
0s.gif Op maandag 1 augustus 2022 15:31 schreef dimmak het volgende:

[..]
Maar hij is nu evengoed wel schuldig bevonden en CSW is in de UK wel Satoshi? Of hoe moet ik dit zien?

[ twitter ]
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205524132
Hoe is het eigenlijk met de Vechain boys?
Allemaal een Lamborghini nu h? :'(
Vakman pur sang
pi_205535418
quote:
1s.gif Op maandag 1 augustus 2022 19:52 schreef Lospedrosa het volgende:
Hoe is het eigenlijk met de Vechain boys?
Allemaal een Lamborghini nu h? :'(
Die trainen allemaal om in de UFC te komen.
  woensdag 3 augustus 2022 @ 09:16:35 #110
131603 Afwazig
Serious business
pi_205535942
Solana shitshow.
pi_205536015
Ook elke keer dat gezeik hoe ze kunnen kijken om transacties ongedaan te maken, je bent geen fucking bank.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205536066
SQLana :')
  woensdag 3 augustus 2022 @ 11:21:11 #113
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205536892
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2022 09:25 schreef raptorix het volgende:
Ook elke keer dat gezeik hoe ze kunnen kijken om transacties ongedaan te maken, je bent geen fucking bank.
Gecentraliseerde tyfusbende is het. Dat hele Solana moet gewoon keihard deaudgaan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205538425
Saylor stopt als ceo van Microstrategy om full time bitcoin te chillen _O_
pi_205538893
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2022 09:16 schreef Afwazig het volgende:
Solana shitshow.
Universa jaaaasaAhaaaaaa
Vakman pur sang
pi_205544238
twitter


Uiteraard kan Rug Pul niet ontbreken _O-

twitter
pi_205545220
quote:
Here’s a simplified example: assuming the user holds 1 BTC on their Stablesats-enabled Lightning wallet and wishes to convert that into a USD balance, that 1 BTC would be pledged as collateral to purchase the corresponding amount of inverse perpetual swap contracts. Assuming a bitcoin price of $20,000 and a contract value of $1, the user’s synthetic $20,000 balance would represent 20,000 contracts of $1 each and 1 BTC as collateral.

If the bitcoin price climbed to $40,000, the user would still be holding $20,000 worth of contracts –– as their dollar value doesn’t change –– but now with $20,000 being worth only 0.5 BTC, that would incur an unrealized loss of half a bitcoin. Conversely, if the bitcoin price dropped to $10,000, the user would, again, still be holding $20,000 worth of contracts – but now that amount would be worth 2 BTC, bringing about an unrealized gain of 1 BTC.
Galoy Brings U.S. Dollars To Bitcoin’s Lightning Network

Er kleven natuurlijk genoeg risico's aan (bijv. counterpartyrisk), maar het idee is verder goed, vooral voor landen als El Salvador.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205545566
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2022 10:26 schreef dimmak het volgende:

[..]
Galoy Brings U.S. Dollars To Bitcoin’s Lightning Network

Er kleven natuurlijk genoeg risico's aan (bijv. counterpartyrisk), maar het idee is verder goed, vooral voor landen als El Salvador.

Not bad, not bad at all!

Betalen met LN en niet langer de fluctatie van bitcoin. Ideaal voor de mensen in El Salvador imo.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2022 11:02:42 ]
pi_205552459
Bitcoin-apostel Michael Saylor raakt geloof en miljarden kwijt

Goede kop weer van de TelegraafGoden.

[ Bericht 77% gewijzigd door #ANONIEM op 04-08-2022 23:10:29 ]
pi_205553315
quote:
Michael Saylor gaat zich slechts meer verdiepen in bitcoin. No wurry’s folks ^O^
Vakman pur sang
pi_205553576
Blackrock gaat bitcoin aanbieden aan klanten via Conbase.

"Then you win" fase

pi_205554144
quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2022 10:26 schreef dimmak het volgende:

[..]
Galoy Brings U.S. Dollars To Bitcoin’s Lightning Network

Er kleven natuurlijk genoeg risico's aan (bijv. counterpartyrisk), maar het idee is verder goed, vooral voor landen als El Salvador.
Ik zie wel een probleem. Want als de BTC koers gedaald is, dan is er toch niet genoeg collateral meer om alle contracten weer om te zetten in BTC ? Wat mis ik hier?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205554244
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 09:10 schreef recursief het volgende:

[..]
Ik zie wel een probleem. Want als de BTC koers gedaald is, dan is er toch niet genoeg collateral meer om alle contracten weer om te zetten in BTC ? Wat mis ik hier?
Hoe weet jij dat er niet genoeg collateral is? De contracten lopen via OKX en niet Galoy zelf. Maar als OKX liquiditeit problemen heeft is er inderdaad niet genoeg collateral. Maar dit heb je ook met leveraged trading, lending en dat soort producten.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205554805
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 09:25 schreef dimmak het volgende:

[..]
Hoe weet jij dat er niet genoeg collateral is? De contracten lopen via OKX en niet Galoy zelf. Maar als OKX liquiditeit problemen heeft is er inderdaad niet genoeg collateral. Maar dit heb je ook met leveraged trading, lending en dat soort producten.
Even rekenen:

- Stel 1 BTC doet $40.000
- Er wordt 1 BTC als collateral ingeleverd om 40.000 contracten te kopen (eigenlijk: 40.000 dollar)
- De koers van BTC zakt naar $20.000
- De contracten worden weer verkocht (omgezet naar BTC). Dat betekent dat je je collateral weer terugkrijgt + 1 extra BTC. Iemand moet dus een BTC kunnen leveren, wie gaat dat doen?

En nu het volgende gedachtenexperiment:
- Stel de koers is $40.000/BTC
- Er zijn 2,2 miljoen BTC omgezet in contracten tegen deze koers.
- Flash crash: BTC keldert 90% naar $4000
- De contracten vertegenwoordigen nu per definitie 22 miljoen BTC. Dat is meer BTC dan er ooit kan bestaan. Hoe gaat dat opgelost worden?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205555055
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 10:31 schreef recursief het volgende:

[..]
Even rekenen:

- Stel 1 BTC doet $40.000
- Er wordt 1 BTC als collateral ingeleverd om 40.000 contracten te kopen (eigenlijk: 40.000 dollar)
- De koers van BTC zakt naar $20.000
- De contracten worden weer verkocht (omgezet naar BTC). Dat betekent dat je je collateral weer terugkrijgt + 1 extra BTC. Iemand moet dus een BTC kunnen leveren, wie gaat dat doen?

En nu het volgende gedachtenexperiment:
- Stel de koers is $40.000/BTC
- Er zijn 2,2 miljoen BTC omgezet in contracten tegen deze koers.
- Flash crash: BTC keldert 90% naar $4000
- De contracten vertegenwoordigen nu per definitie 22 miljoen BTC. Dat is meer BTC dan er ooit kan bestaan. Hoe gaat dat opgelost worden?
Je krijgt niet meer bitcoin terug dan je onderpand mocht je het af willen lossen. Je zou van je extra waarde van je contracten wel Bitcoin kunnen kopen. Dus in je eerste geval:

- 1 BTC doet $40.000
- Er wordt 1 BTC als collateral ingeleverd om 40.000 contracten te kopen (eigenlijk: 40.000 dollar)
- De koers van BTC zakt naar $20.000
- Je koopt je contract af met 20k om je Bitcoin weer terug te krijgen.
- Je hebt dan 20k + 1 BTC die al van jezelf was
- Je kan dan van die 20k een nieuwe bitcoin ergens anders kopen

Dus bij je geldachtenexperiment zou je in theorie 22 miljoen bitcoin kunnen kopen, maar in de praktijk zijn die er niet. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205555376
Mmm okay, dat maakt het iets anders, maar kan je je surplus aan contracten dan wel in dollars kunnen omzetten?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_205564123
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 11:02 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je krijgt niet meer bitcoin terug dan je onderpand mocht je het af willen lossen. Je zou van je extra waarde van je contracten wel Bitcoin kunnen kopen. Dus in je eerste geval:

- 1 BTC doet $40.000
- Er wordt 1 BTC als collateral ingeleverd om 40.000 contracten te kopen (eigenlijk: 40.000 dollar)
- De koers van BTC zakt naar $20.000
- Je koopt je contract af met 20k om je Bitcoin weer terug te krijgen.
- Je hebt dan 20k + 1 BTC die al van jezelf was
- Je kan dan van die 20k een nieuwe bitcoin ergens anders kopen

Dus bij je geldachtenexperiment zou je in theorie 22 miljoen bitcoin kunnen kopen, maar in de praktijk zijn die er niet. ;)
Maar dat is dus wel het linke met ondoorzichtige markten, zolang niemand de Bitcoin ook echt onchain zet kan er veel meer in omloop zijn dan technisch mogelijk ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205564235
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 13:17 schreef raptorix het volgende:

[..]
Maar dat is dus wel het linke met ondoorzichtige markten, zolang niemand de Bitcoin ook echt onchain zet kan er veel meer in omloop zijn dan technisch mogelijk ;)
Dat is altijd wanneer je met een derde partij werkt. En gezien dollars altijd ergens vandaan moeten komen blijf je altijd afhankelijk.

Bitcoin self custody is voor als je dit dus niet wilt.

Maar dit lijkt me een prima (tijdelijke) oplossing voor mensen in El Salvador om LN als MoE te gebruiken zonder direct te maken te hebben met de volatiliteit van bitcoin.

Bedenk je dat een 50$ smartphone en de bitcoin beach wallet arme mensen nu opeens toegang geeft tot bitcoin + usd banking

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 06-08-2022 13:36:45 ]
pi_205570776
twitter

twitter
pi_205577679
Ik ben ook begonnen met crypto. Vond het altijd al interessant hoe snel die koersen konden dalen en stijgen. Beetje ingelezen en heb de app van Bitvavo geinstalleerd.

Uiteraard alleen spaargeld erin gestoken. Heb nu 3 currencies waarin ik wat geld heb gezet namelijk Bitcoin, Flow en Perpatual Protocol. Die laatste 2 heb ik gewoon naar de koers gekeken van het afgelopen jaar en zag dat ze na een enorme piek nu in een dal zaten.

Enfin ik lees me graag in hier en ervaringen uitdelen
pi_205577857
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 08:16 schreef OxygeneFRL het volgende:
Ik ben ook begonnen met crypto. Vond het altijd al interessant hoe snel die koersen konden dalen en stijgen. Beetje ingelezen en heb de app van Bitvavo geinstalleerd.

Uiteraard alleen spaargeld erin gestoken. Heb nu 3 currencies waarin ik wat geld heb gezet namelijk Bitcoin, Flow en Perpatual Protocol. Die laatste 2 heb ik gewoon naar de koers gekeken van het afgelopen jaar en zag dat ze na een enorme piek nu in een dal zaten.

Enfin ik lees me graag in hier en ervaringen uitdelen
Lees deze OP eens door: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #7 Voor al je kleine en grote vragen

Maar puur alleen naar de koers kijken ga je het niet mee redden. Grote kans dat die 2 projecten hun hype voorbij zijn en alleen nog maar verder zullen afdalen (ik ken ze beide niet).
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205577969
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 08:49 schreef dimmak het volgende:

[..]
Lees deze OP eens door: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #7 Voor al je kleine en grote vragen

Maar puur alleen naar de koers kijken ga je het niet mee redden. Grote kans dat die 2 projecten hun hype voorbij zijn en alleen nog maar verder zullen afdalen (ik ken ze beide niet).
Ach ik dacht waag een gokje :)
pi_205578144
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 09:09 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]
Ach ik dacht waag een gokje :)
Gokken is wel het allerlaatste wat je moet doen als je wil beginnen met crypto.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205578184
quote:
10s.gif Op maandag 8 augustus 2022 09:37 schreef dimmak het volgende:

[..]
Gokken is wel het allerlaatste wat je moet doen als je wil beginnen met crypto.
Crypto is een en al risico nemen.
pi_205578195
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 09:44 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]
Crypto is een en al risico nemen.
Vraag dan niet om hulp en ga lekker gokken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205578303
quote:
7s.gif Op maandag 8 augustus 2022 09:46 schreef dimmak het volgende:

[..]
Vraag dan niet om hulp en ga lekker gokken.
Waar vraag ik precies om hulp?
pi_205578308
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 10:07 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]
Waar vraag ik precies om hulp?
Goeie, ik dacht een vraag te lezen maar die is er niet. Veel gok plezier dan. ^O^
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205580427
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 09:44 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]
Crypto is een en al risico nemen.
Vergok eerst 20 euro op de aanschaf van de bitcoin standaard boek en lees die voordat je domme fouten maakt.

Een aantal podcasts van Guy Swan luisteren is ook een goed idee! Of je vergokt eerst je geld en gaat daarna leren zoals de meeste hier, dat kan natuurlijk ook (maar zonde van het leer geld imo).

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-08-2022 14:40:21 ]
pi_205580515
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 14:37 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Vergok eerst 20 euro op de aanschaf van de bitcoin standaard boek en lees die voordat je domme fouten maakt.

Een aantal podcasts van Guy Swan luisteren is ook een goed idee! Of je vergokt eerst je geld en gaat daarna leren zoals de meeste hier, dat kan natuurlijk ook (maar zonde van het leer geld imo).
Ook al geloof je in BTC niemand kan de koers voorspellen dus, het blijft gewoon gokken uiteindelijk. Van 5k naar 20k was een veel minder complexe beweging dan van 60k naar 120k, helemaal als de financile wereld op een onoplosbare manier in brand staat.
blablablabla
pi_205580546
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 14:48 schreef Elan het volgende:

[..]
Ook al geloof je in BTC niemand kan de koers voorspellen dus, het blijft gewoon gokken uiteindelijk. Van 5k naar 20k was een veel minder complexe beweging dan van 60k naar 120k, helemaal als de financile wereld op een onoplosbare in brand staat.
Investeren heeft echt helemaal niets met gokken te maken.

Dat je na jaren deze opvatting hebt laat wel zien dat jij de studie gedeelte compleet hebt overgeslagen.
pi_205580628
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 14:51 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Investeren heeft echt helemaal niets met gokken te maken.

Dat je na jaren deze opvatting hebt laat wel zien dat jij de studie gedeelte compleet hebt overgeslagen.
De studie gedeelte nog wel. Zo te zien heb jij je basisschool niet eens afgemaakt.
Dat boekje wat jij hier constant propageert is geschreven door een fanboy, als bitcoin zo extreem volatiel blijft heeft de opzet meer het karakter van een casino dan iets waarin je serieus zou investeren.
blablablabla
pi_205580632
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 08:16 schreef OxygeneFRL het volgende:
Ik ben ook begonnen met crypto. Vond het altijd al interessant hoe snel die koersen konden dalen en stijgen. Beetje ingelezen en heb de app van Bitvavo geinstalleerd.

Uiteraard alleen spaargeld erin gestoken. Heb nu 3 currencies waarin ik wat geld heb gezet namelijk Bitcoin, Flow en Perpatual Protocol. Die laatste 2 heb ik gewoon naar de koers gekeken van het afgelopen jaar en zag dat ze na een enorme piek nu in een dal zaten.

Enfin ik lees me graag in hier en ervaringen uitdelen
Ik denk dat het [SC] Cryptocurrency Slowchat topic op Tweakers beter bij je past. Daar zitten meer (altcoin-)traders. Hier nu, midden in een bearmarket, voornamelijk Bitcoin hodlers en no-coiners/critici.

Je bent hier ook van harte welkom maar de meesten zullen je Bitcoin-maximalist willen maken, waaronder ik :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205580638
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 15:02 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ik denk dat het [SC] Cryptocurrency Slowchat topic op Tweakers beter bij je past. Daar zitten meer (altcoin-)traders. Hier nu, midden in een bearmarket, voornamelijk Bitcoin hodlers en no-coiners/critici.

Je bent hier ook van harte welkom maar de meesten zullen je Bitcoin-maximalist willen maken, waaronder ik :P
thanx voor de tip. Mijn overhalen zal je niet lukken maar er zitten wel wat mensen met lange teentjes hier.
pi_205581552
De gemiddelde blanke westerse zal bitcoin niet of te laat begrijpen. Maar gelukkig waar het nodig is begrijpen en gebruiken ze bitcoin steeds meer. Bullish AF

https://old.reddit.com/r/Bitcoin/comments/winqdg/adoption/
pi_205581659
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 16:54 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
De gemiddelde blanke westerse zal bitcoin niet of te laat begrijpen. Maar gelukkig waar het nodig is begrijpen en gebruiken ze bitcoin steeds meer. Bullish AF

https://old.reddit.com/r/Bitcoin/comments/winqdg/adoption/
De eerste generatie die geboren is terwijl Bitcoin al bestond _O_ wat een bazen gaan dat worden.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205582425
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 16:54 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
De gemiddelde blanke westerse zal bitcoin niet of te laat begrijpen. Maar gelukkig waar het nodig is begrijpen en gebruiken ze bitcoin steeds meer. Bullish AF

https://old.reddit.com/r/Bitcoin/comments/winqdg/adoption/
Vertel, wat heeft het voor toegevoegde waarde tov normaal geld?
Man is de baas, vrouw kent haar plaats.
pi_205582500
quote:
7s.gif Op maandag 8 augustus 2022 18:50 schreef phpmystyle het volgende:

[..]
Vertel, wat heeft het voor toegevoegde waarde tov normaal geld?


Hedge tegen inflatie.

Kinderen die helemaal geen toegang hebben tot een bank rekening

Onomkeerbare transactie (voordeel winkelier).

Zeer lage kosten voor beide partijen

Voor iedereen toegankelijk met een smartphone.
pi_205582628
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 19:00 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Hedge tegen inflatie.

Kinderen die helemaal geen toegang hebben tot een bank rekening

Onomkeerbare transactie (voordeel winkelier).

Zeer lage kosten voor beide partijen

Voor iedereen toegankelijk met een smartphone.
Check eens.

Maar weegt het op tegen de koersfluctuatie?

Persoonlijk zie ik bitcoin meer als een asset. Bezit zelf geen bitcoins, maar heb een plukje aandelen in een grote bitcoinminer.
Man is de baas, vrouw kent haar plaats.
pi_205585775
quote:
7s.gif Op maandag 8 augustus 2022 19:11 schreef phpmystyle het volgende:

[..]
Check eens.

Maar weegt het op tegen de koersfluctuatie?

Persoonlijk zie ik bitcoin meer als een asset. Bezit zelf geen bitcoins, maar heb een plukje aandelen in een grote bitcoinminer.
Klopt koersfluctuatie kan een nadeel zijn idd. Licht aan de situatie.

Maar hieronder een voorbeeld hoe geprobeerd wordt dit op te lossen: LN payment met dollars. Zo heb je geen fluctuaties, maar wel de voordelen van digitaal bankieren via het Bitcoin netwerk.

quote:
0s.gif Op donderdag 4 augustus 2022 11:02 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]

Not bad, not bad at all!

Betalen met LN en niet langer de fluctatie van bitcoin. Ideaal voor de mensen in El Salvador imo.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-08-2022 07:00:22 ]
pi_205586490
https://home.treasury.gov(...)ent-actions/20220808

Die hele tornado cash drama is ook wel zorgwekkend hoor. Github accounts gesloten, ETH adressen op de zwarte lijst. Toont het belang van decentralisatie maar weer eens.
Uitvinder van de biersmiley.
  Forum Admin dinsdag 9 augustus 2022 @ 12:56:11 #151
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_205588084
quote:
0s.gif Op maandag 8 augustus 2022 15:03 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]
thanx voor de tip. Mijn overhalen zal je niet lukken maar er zitten wel wat mensen met lange teentjes hier.
Er mag inderdaad wel iets vriendelijker gereageerd worden naar nieuwere mensen in deze SC.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_205588120
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 12:56 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Er mag inderdaad wel iets vriendelijker gereageerd worden naar nieuwere mensen in deze SC.
Tsja dat is FOK! nou eenmaal. Ik ontvolg dit topic nu ook. Op Tweakers is men vriendelijk
pi_205588422
Doet me denken aan die gast die al zijn bitcoin verkocht omdat de etherium crowd "gm" zei
  Redactie Frontpage dinsdag 9 augustus 2022 @ 17:42:29 #154
4530 crew  Crazy Harry
pi_205590403
Analist herinnerd zich niet eerder zo'n opgeblazen en misleidende inkomstenrapportage als van Microstrategy gezien te hebben. Nou ja, misschien bij Enron dan...

https://twitter.com/ChrisBloomstran/status/1555013144426291202
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_205596083
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 augustus 2022 09:33 schreef dimmak het volgende:
https://home.treasury.gov(...)ent-actions/20220808

Die hele tornado cash drama is ook wel zorgwekkend hoor. Github accounts gesloten, ETH adressen op de zwarte lijst. Toont het belang van decentralisatie maar weer eens.
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205596097
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 10 augustus 2022 @ 13:56:37 #157
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_205599500
Mogen we onszelf eigenlijk allemaal crypto analist noemen?

Die gasten roeptoeteren ook maar wat.

Clickbait rommel.
pi_205599543
HODL is een hel, heb al weken niet meer op Bitvavo durven kijken
pi_205599669
quote:
1s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 13:56 schreef Mubassie het volgende:
Mogen we onszelf eigenlijk allemaal crypto analist noemen?

Die gasten roeptoeteren ook maar wat.

Clickbait rommel.
Net als mensen die na hun eerste crypto-aankoop zich meteen 'investor' noemen op internet.
What Would Goku Do
pi_205599901
Prima CPI. When moon.
blablablabla
pi_205600071
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 14:43 schreef Elan het volgende:
Prima CPI. When moon.
Prijs doet het goed op de inflatiecijfer. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205600337
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 14:00 schreef ISVV het volgende:
HODL is een hel, heb al weken niet meer op Bitvavo durven kijken
Daarom iedere week dca _O_
pi_205600362
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 14:43 schreef Elan het volgende:
Prima CPI. When moon.
Goede CPI, assets omhoog, meer rate hikes en weer omlaag.

De cycle van een gemanipuleerde markt -O-

quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 14:00 schreef ISVV het volgende:
HODL is een hel, heb al weken niet meer op Bitvavo durven kijken
Over het algemeen een goed moment om meer bitcoin te kopen, niet eenvoudig natuurlijk

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 10-08-2022 15:48:12 ]
  Moderator woensdag 10 augustus 2022 @ 17:07:29 #164
18653 crew  D.
pi_205600960
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 14:00 schreef ISVV het volgende:
HODL is een hel, heb al weken niet meer op Bitvavo durven kijken
Als het goed is krijg je staking rewards bijgeschreven, dus je hebt nu meer crypto dan weken geleden :Y
  Moderator woensdag 10 augustus 2022 @ 17:15:14 #165
18653 crew  D.
pi_205601006
quote:
Announcement on the Suspension of Hotbit Website Service

Hotbit Customer Service

Dear Hotbit users,

we regret to inform you that Hotbit will have to suspend trading, deposit, withdrawal and funding functions, the exact time of resumption cannot be determined at the moment.

The reason is that a former Hotbit management employee who left Hotbit in April this year was involved in a project last year(which was against Hotbit's internal principles and of which Hotbit was unknown) that law enforcement authorities now think is suspected of violating criminal laws. So, a number of Hotbit senior managers have been subpoenaed by law enforcement since the end of July and are assisting in the investigation. Furthermore, law enforcement has frozen some funds of Hotbit, which has prevented Hotbit from running normally.

Hotbit and the rest employees of Hotbit's management are not involved in the project and have no knowledge of the illegal information involved in the project. However, we are still actively cooperating with the law enforcement authorities in their investigations and are continuously communicating with them through our lawyers and applying for the release of the frozen assets. The assets of all users are safe on Hotbit.

Hotbit will resume normal service as soon as the assets are unfrozen. All user’s assets and data on Hotbit are secure and correct.

Hotbit is working hard to continue to cooperate and follow up on the progress of the investigation by law enforcement authorities, and will announce the results of the investigation as soon as they are available.

About the treatment of user's assets on Hotbit during the suspension time, please click here.

If there is any update about this issue, we will inform you through our community.

Hotbit English Telegram group: https://t.me/Hotbit_English
Hotbit English Telegram announcement channel: https://t.me/Hotbit_announcements
Hotbit official Twitter: https://twitter.com/Hotbit_news

We are sorry for any inconvenience caused.

Hotbit Team

August 10th, 2022
https://hotbit.zendesk.com/hc/en-us/articles/8074249353495
pi_205601112
twitter
pi_205605541
quote:
Over 2 weken dicht want dan blijkt het toch de fout van Hotbit te zijn ala Cryptopia.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205606162
Firefly zit mijn DM vol te spammen of ik nog wat interessants over Lightning wil posten, dus bij deze: een longread van Lyn Alden over Lightning.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205606535
quote:
0s.gif Op donderdag 11 augustus 2022 10:44 schreef dimmak het volgende:
Firefly zit mijn DM vol te spammen of ik nog wat interessants over Lightning wil posten, dus bij deze: een longread van Lyn Alden over Lightning.


Voor het artikel wacht ik wel op Guy Swan :p

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-08-2022 11:30:08 ]
pi_205616259
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 08:12 schreef dimmak het volgende:

[..]
[ twitter ]
FIOD: Aanhouding verdachte ontwikkelaar van Tornado Cash

Blijkbaar was het toch niet zo gedecentraliseerd want de devs hebben geld verdiend aan de transacties. Tornado Cash had een gevernance token: TORN

[ Bericht 6% gewijzigd door dimmak op 12-08-2022 12:35:32 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205617069
quote:
0s.gif Op woensdag 10 augustus 2022 15:42 schreef SjonShitcoin het volgende:

[..]
Daarom iedere week dca _O_
Als je afgelopen jaar iedere week bijkocht sta je nu toch nog steeds op dik verlies?
pi_205617262
Voor als mensen weer eens aanhalen dat bitcoin de eerste is en daarom gaat falen.

Hier alle mislukte pogingen van voor bitcoin op een rij.



[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2022 13:29:51 ]
pi_205617542
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 13:13 schreef JF_ het volgende:

[..]
Als je afgelopen jaar iedere week bijkocht sta je nu toch nog steeds op dik verlies?
DCA'en doe je ook niet voor een jaar. DCA'en doe je voor lange termijn.

Feit is wel dat als je lumpsum precies een jaar geleden had gekocht nu meer verlies had dan DCA vanaf die datum.

[ Bericht 4% gewijzigd door dimmak op 12-08-2022 14:10:34 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205617726
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 11:45 schreef SjonShitcoin het volgende:

[..]

Richard Heart is zo mogelijk een nog grotere charlatan dan Roger Ver.
https://www.barnsleyfc.co.uk/news/2022/august/club-statement2/

Voetbalclub Barnsley verbreekt de Hex sponsorship.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205618959
twitter


_O_

Ook van bitcoin Lightning direct naar Roebels, want fuck de sancties!



[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2022 17:20:03 ]
pi_205619694
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 14:27 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
https://www.barnsleyfc.co.uk/news/2022/august/club-statement2/

Voetbalclub Barnsley verbreekt de Hex sponsorship.
Erg jammer want dit is gecrowdfund door de community en volledig vooraf aan betaald voor reclame op hun shirts.. Voornamelijk Engelsen. Daarnaast is er duizenden euros gedoneerd (door de HEX community) voor hun voedselbank voor de stad Barnsley, een programma waar de club zelf ook veel aan bijdraagt waar kan. Zo dom, deze club kan met de juiste funding prima in de hogere leagues eindigen.. En wederom door FUD van niet genformeerde personen..
De hoofdsponsor zelf heb ik vorig jaar nog ontmoet, allemaal stuk voor stuk echte sportfans. Zo jammer weer
pi_205626250
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 13:13 schreef JF_ het volgende:

[..]
Als je afgelopen jaar iedere week bijkocht sta je nu toch nog steeds op dik verlies?
Ik ben in 2017 begonnen.
pi_205626269
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 18:27 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
Erg jammer want dit is gecrowdfund door de community en volledig vooraf aan betaald voor reclame op hun shirts.. Voornamelijk Engelsen. Daarnaast is er duizenden euros gedoneerd (door de HEX community) voor hun voedselbank voor de stad Barnsley, een programma waar de club zelf ook veel aan bijdraagt waar kan. Zo dom, deze club kan met de juiste funding prima in de hogere leagues eindigen.. En wederom door FUD van niet genformeerde personen..
De hoofdsponsor zelf heb ik vorig jaar nog ontmoet, allemaal stuk voor stuk echte sportfans. Zo jammer weer
That's one way to put it..
  zaterdag 13 augustus 2022 @ 20:10:00 #180
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_205629615
Wow market cap van btc is nog maar het dubbele van eth. We are still early.
pi_205641598
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 13:13 schreef JF_ het volgende:

[..]
Als je afgelopen jaar iedere week bijkocht sta je nu toch nog steeds op dik verlies?
Als je in 2022 nog steeds in winst/verlies denkt heb je het concept van Bitcoin niet begrepen en kun je beter je geld op een spaarrekening zetten om zo rente te trekken.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205641613
quote:
7s.gif Op maandag 8 augustus 2022 19:11 schreef phpmystyle het volgende:

[..]
Check eens.

Maar weegt het op tegen de koersfluctuatie?

Persoonlijk zie ik bitcoin meer als een asset. Bezit zelf geen bitcoins, maar heb een plukje aandelen in een grote bitcoinminer.
Koersfluctuatie gaat bij Bitcoin meestal 2 kanten op, dus ja soms zal je wat verliezen, en soms zal je wat winnen, echt als je in een land woont waar je onderhevig bent aan stevige inflatie ga je altijd naar beneden, kortom in die zin is dat wel een verbetering, daarnaast voor kleinere bedragen tegen een lager tarief wil je dat percentje verlies doorgaans wel voor lief nemen, zeker als het bedrag binnen een paar seconde is overgemaakt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 15 augustus 2022 @ 07:12:04 #183
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205641668
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 augustus 2022 18:27 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
Erg jammer want dit is gecrowdfund door de community en volledig vooraf aan betaald voor reclame op hun shirts.. Voornamelijk Engelsen. Daarnaast is er duizenden euros gedoneerd (door de HEX community) voor hun voedselbank voor de stad Barnsley, een programma waar de club zelf ook veel aan bijdraagt waar kan. Zo dom, deze club kan met de juiste funding prima in de hogere leagues eindigen.. En wederom door FUD van niet genformeerde personen..
De hoofdsponsor zelf heb ik vorig jaar nog ontmoet, allemaal stuk voor stuk echte sportfans. Zo jammer weer
Dit heet damage control.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205641755
quote:
Mooi moment om in te stappen :)

Ik ben een maand geleden ingestapt toen de BTC op een dieptepunt stond.
pi_205642318
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2022 07:47 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]
Mooi moment om in te stappen :)

Ik ben een maand geleden ingestapt toen de BTC op een dieptepunt stond.
_O_
pi_205652890


In de koers van Ethereum is het niet te zien, maar met ETH2.0 koerst het af op een regelrechte ramp. Het Tornado Cash fiasco toont het belang van decentralisatie aan. En laat dat nou net zijn waar ETH straks niet zo sterk in is.



twitter


Waarschijnlijk zal men nu wel weer gaan janken dat ik ETH bash, maar dat is helemaal niet mijn intentie en ook nooit geweest. Bitcoin en dus crypto is oorspronkelijk bedoeld als censorship resistant money. We hebben vaak hier gelezen dat het slechts een gimmick is, maar de werkelijkheid komt nu heel dichtbij. Ook voor Bitcoin kan dit een probleem worden, daarom is een update van het mining protocol, stratumv2, hoog nodig. Daarnaast het het plaatsen van open-source software op de sanctielijst ook een bedenkelijk iets waar ook Bitcoiners zich wel even om achter de oren mogen krabben.

Ik zou als Ethereum foundation de overstap naar PoS nog maar eens heroverwegen.

twitter


[ Bericht 9% gewijzigd door D. op 24-08-2022 17:19:38 (Enkele namen verwijderd en veranderd in 'men') ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205663635
quote:
Eindelijk beginnen ze de fraude aan te pakken. Ben benieuwd of ze Etherium deze ronde ook gaan meenemen.
pi_205672491
quote:
0s.gif Op woensdag 17 augustus 2022 22:01 schreef SjonShitcoin het volgende:

[..]
Disney-partnership toch?

_O-
Jep, die inderdaad. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205672492
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 augustus 2022 11:57 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]

In de koers van Ethereum is het niet te zien, maar met ETH2.0 koerst het af op een regelrechte ramp. Het Tornado Cash fiasco toont het belang van decentralisatie aan. En laat dat nou net zijn waar ETH straks niet zo sterk in is.

[ afbeelding ]

[ twitter ]

Waarschijnlijk zullen de vuurvliegjes en harry's nu wel weer gaan janken dat ik ETH bash, maar dat is helemaal niet mijn intentie en ook nooit geweest. Bitcoin en dus crypto is oorspronkelijk bedoeld als censorship resistant money. We hebben vaak hier gelezen dat het slechts een gimmick is, maar de werkelijkheid komt nu heel dichtbij. Ook voor Bitcoin kan dit een probleem worden, daarom is een update van het mining protocol, stratumv2, hoog nodig. Daarnaast het het plaatsen van open-source software op de sanctielijst ook een bedenkelijk iets waar ook Bitcoiners zich wel even om achter de oren mogen krabben.

Ik zou als Ethereum foundation de overstap naar PoS nog maar eens heroverwegen.

[ twitter ]
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205673597
Vandaag gratis te lezen bij Follow the Money: De ontrafeling van ons geldstelsel. Nee, geen crypto of Bitcoin. Maar helpt je misschien te begrijpen waarom decentraal geld nuttig is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205674387
quote:
0s.gif Op donderdag 18 augustus 2022 10:36 schreef dimmak het volgende:
Vandaag gratis te lezen bij Follow the Money: De ontrafeling van ons geldstelsel. Nee, geen crypto of Bitcoin. Maar helpt je misschien te begrijpen waarom decentraal geld nuttig is.
Het blijft me verbazen hoe weining mensen de werkwijze van een bank begrijpen.

pi_205674439
quote:
Kleine banken die erom bekend stonden (te) veel risico’s te nemen, zoals Icesave en de DSB, overleefden die runs in 2008 en 2009 niet.
Wel kwalijk dat ze over DSB zeggen dat het teveel risico nam terwijl het enkel failliet is gegaan doordat ze een bankrun hebben uitgelokt..

[ Bericht 48% gewijzigd door #ANONIEM op 18-08-2022 11:54:02 ]
pi_205682595
twitter


Donatie met LN is ook mogelijk!
pi_205683136
Sale.
pi_205683537
Zijn we er toch ingetuind.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205683876
Laatste shakeout van de paperhands

Mooi inkoopmoment

Great tech, Great team

LFG SEND IT!!!
pi_205684161
Open-source software wordt op de sanctielijst geplaatst, ontwikkelaars daarvan worden opgepakt en ETH wallets worden daardoor onterecht buitengesloten.



[ Bericht 20% gewijzigd door D. op 24-08-2022 17:17:23 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205684336
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 11:19 schreef dimmak het volgende:

[..]

Open-source software wordt op de sanctielijst geplaatst, ontwikkelaars daarvan worden opgepakt en ETH wallets worden daardoor onterecht buitengesloten. Maar een niet nader te noemen gebande user (die het blijkbaar leuk vindt om via DM commentaar te geven) ziet niet in wat hier fout aan is. :')

Ik heb vorige maand nog wel redelijk normale gesprekken met hem kunnen voeren via DM. Hij staat er gewoon heel anders in en ziet het belang van decentraliteit en censuurbestendigheid gewoon niet (en heeft niet de wil om die kant op te denken). Misschien te saai? Te langzaam? Farmen, nieuwe projectjes, snel veel geld verdienen, markt timen, nieuwe tech>oude tech.... dat is het voor 'm.

[ Bericht 9% gewijzigd door D. op 21-08-2022 13:29:13 ]
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_205684466
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 augustus 2022 11:41 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Ik heb vorige maand nog wel redelijk normale gesprekken met hem kunnen voeren via DM. Hij staat er gewoon heel anders in en ziet het belang van decentraliteit en censuurbestendigheid gewoon niet (en heeft niet de wil om die kant op te denken). Misschien te saai? Te langzaam? Farmen, nieuwe projectjes, snel veel geld verdienen, markt timen, nieuwe tech>oude tech.... dat is het voor 'm.
Ik voer geen gesprekken met hem, hij reageert alleen via DM op mijn posts. Ik reageer niet meer. Die discussies heb ik al genoeg gevoerd met de beste man. Probleem is dat hij alles over 1 kam scheert terwijl het allemaal wel wat genuanceerder ligt.

Het is prima als je er anders in staat, maar om nou je kop in het zand te steken voor problemen die er zijn lijkt mij over de lange termijn geen goede zaak voor je handelsstrategie.

[ Bericht 6% gewijzigd door dimmak op 19-08-2022 12:15:18 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205685203
Lolled
  zondag 21 augustus 2022 @ 09:43:06 #203
80382 manny
30 is best veel
pi_205701739
Er is iets gaande in de Crypto wereld als ik de Telegraaf mag geloven. Vandaag. Nederlander opgepakt, mij onduidelijk of ze hier refereren aan dat akkefietje met Tornado of dat het een nieuwe case is. Want achter betaalmuur
proberen is de eerste stap naar falen
een cafe zonder Hazes, is geen kroeg
  zondag 21 augustus 2022 @ 09:43:29 #204
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205701742
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  zondag 21 augustus 2022 @ 09:58:10 #205
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205701814
quote:
Ontwikkelaar van Tornado Cash blijkbaar.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205701860
quote:
19s.gif Op zondag 21 augustus 2022 09:43 schreef manny het volgende:
Er is iets gaande in de Crypto wereld als ik de Telegraaf mag geloven. Vandaag. Nederlander opgepakt, mij onduidelijk of ze hier refereren aan dat akkefietje met Tornado of dat het een nieuwe case is. Want achter betaalmuur
quote:
Eerder in dit topic heb ik er al een aantal post aan geweid.
Uitvinder van de biersmiley.
  zondag 21 augustus 2022 @ 10:33:46 #207
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205701978
Ah ok, zelfde dus. De T. is laat wakker blijkbaar
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205720261
Iemand zou een script moeten schrijven met posts per dag in dit topic.

100% garantie op perfecte top en bodem indicatie!
  dinsdag 23 augustus 2022 @ 11:46:37 #209
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_205720656
Mooi toch, zodra alles omhoog gaat gaan de FOK!riolen weer open en zit het hier weer vol met idioten die denken er verstand van te hebben. Dit is het moment om je voor te bereiden op de volgende bull.

Wat denken jullie dat het volgende succesvolle buzzword gaat worden? DeFi en NFT's hebben hun tijd wel gehad denk ik.

Zelf zet ik in op web3 en polkadot ecosysteem. Steeds meer bedrijven stappen in en willen er iets mee te maken hebben. Is een gokje, maar als PoS van ETH een drama wordt dan kan het snel gaan.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_205720855
quote:
3s.gif Op dinsdag 23 augustus 2022 11:46 schreef Rossdale het volgende:
Mooi toch, zodra alles omhoog gaat gaan de FOK!riolen weer open en zit het hier weer vol met idioten die denken er verstand van te hebben. Dit is het moment om je voor te bereiden op de volgende bull.

Wat denken jullie dat het volgende succesvolle buzzword gaat worden? DeFi en NFT's hebben hun tijd wel gehad denk ik.

Zelf zet ik in op web3 en polkadot ecosysteem. Steeds meer bedrijven stappen in en willen er iets mee te maken hebben. Is een gokje, maar als PoS van ETH een drama wordt dan kan het snel gaan.
Die kans is wel groot.
What Would Goku Do
pi_205732320
Ik kreeg vandaag een telefoontje van m'n bank omdat er volgens de fraudetectie een verdachte transactie was (naar Kraken). Heeft iemand dat al eens meegemaakt? Helaas kon de medewerker me niet vertellen waarom er een alarm afging.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 15:59:38 #212
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205732330
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 15:58 schreef Claudia_x het volgende:
Ik kreeg vandaag een telefoontje van m'n bank omdat er volgens de fraudetectie een verdachte transactie was (naar Kraken). Heeft iemand dat al eens meegemaakt? Helaas kon de medewerker me niet vertellen waarom er een alarm afging.
Ja, maar ik heb het de andere kant op gehad. Dus tijdens het uitcashen kreeg ik de Rabobank op mijn dak.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205732340
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 15:59 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Ja, maar ik heb het de andere kant op gehad. Dus tijdens het uitcashen kreeg ik de Rabobank op mijn dak.
Hebben ze gezegd waarom? En wat gebeurde er?
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 16:02:38 #214
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205732357
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 16:01 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Hebben ze gezegd waarom? En wat gebeurde er?
Ze zijn verplicht de herkomst van geld bij te houden ivm witwassen. Denk dat bij jou min of meer hetzelfde speelde.

Heb je toevallig afgelopen maand(en) wat grote geldbedragen op rekeningen heen en weer geschoven, of misschien een grote storting gekregen of factuur betaald?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205732375
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 16:02 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Ze zijn verplicht de herkomst van geld bij te houden ivm witwassen. Denk dat bij jou min of mee r hetzelfde speelde.

Heb je toevallig afgelopen maand(en) wat grote geldbedragen op rekeningen heen en weer geschoven, of misschien een grote storting gekregen of factuur betaald?
Ja, het ging wel om wat grotere bedragen.

M'n vriend (die de transacties had gedaan) was best pissed. Die heeft er totaal geen zin in om beknot te worden door de bank.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 16:05:12 #216
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205732379
Bij mij werd er een case aangemaakt en moest ik een shitton aan info geven, inclusief wallet adressen en overeenkomsten voor presales waar ik aan mee had gedaan.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205732394
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 16:05 schreef Scorpie het volgende:
Bij mij werd er een case aangemaakt en moest ik een shitton aan info geven, inclusief wallet adressen en overeenkomsten voor presales waar ik aan mee had gedaan.
Lekker dan. :{ Bij mij gaat het trouwens om ING.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 16:06:26 #218
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205732404
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 16:04 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ja, het ging wel om wat grotere bedragen.

M'n vriend (die de transacties had gedaan) was best pissed. Die heeft er totaal geen zin in om beknot te worden door de bank.
Wen er maar aan, dit is de AML wetgeving in werking.

Snap je nu waarom steeds meer normale mensen decentralisatie van geld wel prettig vinden :D

Heb ook geen zin in een bank die zich bemoeit met mijn geld. Sterker nog, ze kunnen zo je rekening bevriezen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205732428
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 16:06 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Wen er maar aan, dit is de AML wetgeving in werking.

Snap je nu waarom steeds meer normale mensen decentralisatie van geld wel prettig vinden :D

Heb ook geen zin in een bank die zich bemoeit met mijn geld. Sterker nog, ze kunnen zo je rekening bevriezen.
Ik snap het wel, maar tot nog toe was het een puur theoretische exercitie.

Als ik het goed begreep, hebben ze onze rekening ook even bevroren en na het gesprek weer vrijgegeven.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 16:09:56 #220
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205732441
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 16:08 schreef Claudia_x het volgende:

[..]
Ik snap het wel, maar tot nog toe was het een puur theoretische exercitie.

Als ik het goed begreep, hebben ze onze rekening ook even bevroren en na het gesprek weer vrijgegeven.
Ik heb 2x met ze te maken gehad. 1x toen ik een grote geldsom liet uitbetalen, toen werd mijn rekening ook bevroren (wtf) en toen 6 maanden later dat onderzoek.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_205732478
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 16:09 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Ik heb 2x met ze te maken gehad. 1x toen ik een grote geldsom liet uitbetalen, toen werd mijn rekening ook bevroren (wtf) en toen 6 maanden later dat onderzoek.
Sjezus!
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  woensdag 24 augustus 2022 @ 17:23:09 #222
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_205733084
Volgens mij zit je bij uitcashen veilig zolang je het onder de 50k per transactie houdt (en dit dan niet elke dag doet)., daarboven gaan de alarmbellen rinkelen. Ik heb in ieder geval nog niemand op mijn dak gehad bij uitbetalingen naar zowel Rabo als van Lanschot.

Crypto.com doet alles trouwens via bankrekeningen in Litouwen, dus wellicht dat het daarom bij mij niet zo snel als issue werd gezien omdat het binnen de EU is. Kraken is volgens mij VS
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_205733104
quote:
3s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 17:23 schreef Rossdale het volgende:
Volgens mij zit je bij uitcashen veilig zolang je het onder de 50k houdt (en dit dan niet elke dag doet). Daarboven gaan de alarmbellen rinkelen. Ik heb in ieder geval nog niemand op mijn dak gehad bij uitbetalingen naar zowel Rabo als van Lanschot.

Crypto.com doet alles trouwens via bankrekeningen in Litouwen dus wellicht dat het daarom niet zo snel als issue wordt gezien omdat het binnen de EU is. Kraken is volgens mij VS
Nee, 50.000 is zeker niet een grens, heb wel eens een veel kleiner bedrag uitbetaald via Rabobank waar ik vragen over kreeg. Bij de Rabobank een paar keer uitleg moeten geven, bij iedere spaar- en beleggersrekening ook nog eens, de afgelopen 18 maanden. Maar dat ging dan weer om hogere bedragen.
pi_205734817
Volgens mij zit de grens, al jaren op 10k bij banken. Zelfde bij extra aflossen, zodra je er een euro overheen zat voor een enkele transactie mocht ik alles verantwoordelijk helemaal terug naar 2016. Misschien verschilt dit nog per bank
pi_205737716
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 15:58 schreef Claudia_x het volgende:
Ik kreeg vandaag een telefoontje van m'n bank omdat er volgens de fraudetectie een verdachte transactie was (naar Kraken). Heeft iemand dat al eens meegemaakt? Helaas kon de medewerker me niet vertellen waarom er een alarm afging.
Zeker, maar vond het van de rabobank nog wel mee vallen hoe diep de AML ging, beetje omheen lullen en zo vaag mogelijk antwoorden. En indien nodig overladen met info.

Nu is wel duidedelijk waarom je niet meer geld op je bankrekening kan aanhouden dan dat je zou willen verliezen.
  Redactie Frontpage woensdag 24 augustus 2022 @ 23:15:13 #226
4530 crew  Crazy Harry
pi_205737734
quote:
0s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 20:27 schreef metallicelmo het volgende:
Volgens mij zit de grens, al jaren op 10k bij banken. Zelfde bij extra aflossen, zodra je er een euro overheen zat voor een enkele transactie mocht ik alles verantwoordelijk helemaal terug naar 2016. Misschien verschilt dit nog per bank
Ik ben eens (pre-bitcoin) gebeld voor slechts 2500.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  woensdag 24 augustus 2022 @ 23:19:35 #227
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205737775
10k is verplicht melden door de bank

Maar verder zit er geen bedrag aan. Gaat om ongebruikelijke transactie. Kan elk bedrag zijn dat voor jou of je risico klassen niet binnen je patroon valt

En niet alleen voor jou,gaat steeds meer toe naar dat jij moet verklaren hoe jouw tegenpartij aan zijn geld komt.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205749272
twitter


Lightning card is sneller dan Visa/Mastercard, goedkoper en onomkeerbaar.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 26-08-2022 08:16:13 ]
pi_205749342
quote:
1s.gif Op woensdag 24 augustus 2022 23:19 schreef stinkie het volgende:
10k is verplicht melden door de bank

Maar verder zit er geen bedrag aan. Gaat om ongebruikelijke transactie. Kan elk bedrag zijn dat voor jou of je risico klassen niet binnen je patroon valt

En niet alleen voor jou,gaat steeds meer toe naar dat jij moet verklaren hoe jouw tegenpartij aan zijn geld komt.
Klopt, dit zijn zogenaamde FIU meldingen, het maakt dus niet uit of dit "verdacht" is of niet, je bent van elke transactie boven de 10K deze aan te melden, het is feitelijk een kopie van de transactie met alle NAW gegevens van de klant. Daarnaast krijg je eens per jaar een enorme vragenlijst van de DNB waarbij je een overzicht moet geven van de totalen van transacties, en zaken als waar je klanten wonen.
Ook moet je inzicht geven hoeveel PEPS je als klant hebt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205749382
quote:
3s.gif Op dinsdag 23 augustus 2022 11:46 schreef Rossdale het volgende:
Mooi toch, zodra alles omhoog gaat gaan de FOK!riolen weer open en zit het hier weer vol met idioten die denken er verstand van te hebben. Dit is het moment om je voor te bereiden op de volgende bull.

Wat denken jullie dat het volgende succesvolle buzzword gaat worden? DeFi en NFT's hebben hun tijd wel gehad denk ik.

Zelf zet ik in op web3 en polkadot ecosysteem. Steeds meer bedrijven stappen in en willen er iets mee te maken hebben. Is een gokje, maar als PoS van ETH een drama wordt dan kan het snel gaan.
POS word een drama, de kans is namelijk aanwezig dat de hele grote spelers straks verordeningen krijgen om in te grijpen op het concensus systeem, de Amerikaanse waakhond zou dan kunnen zeggen: Van deze speler mag je geen transacties meer goedkeuren, heel heel heel theoretisch zou dit ook kunnen met Bitcoin, maar dat zou dan neerkomen op een soort veredelde 50% aanval en dat gaat gewoon niet gebeuren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 26 augustus 2022 @ 09:11:23 #231
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_205749641
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 08:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
POS word een drama, de kans is namelijk aanwezig dat de hele grote spelers straks verordeningen krijgen om in te grijpen op het concensus systeem, de Amerikaanse waakhond zou dan kunnen zeggen: Van deze speler mag je geen transacties meer goedkeuren, heel heel heel theoretisch zou dit ook kunnen met Bitcoin, maar dat zou dan neerkomen op een soort veredelde 50% aanval en dat gaat gewoon niet gebeuren.
Ik snap het hele idee ook niet helemaal. Als er n ding is waar Vitalik al die jaren op hamert dan is het decentralisatie en nul compromissen sluiten, en dan vervolgens naar PoS gaan...
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_205749776
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 09:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Ik snap het hele idee ook niet helemaal. Als er n ding is waar Vitalik al die jaren op hamert dan is het decentralisatie en nul compromissen sluiten, en dan vervolgens naar PoS gaan...
Tjah, misschien beetje verveeld en dacht, laten we het eens anders gaan doen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205750339
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 09:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Ik snap het hele idee ook niet helemaal. Als er n ding is waar Vitalik al die jaren op hamert dan is het decentralisatie en nul compromissen sluiten, en dan vervolgens naar PoS gaan...
Ik denk omdat VB wel door heeft dat hij met PoW niet gaat winnen en nu komen allerlei andere chains die ook nog eens beter doen dan wat Etherium zou moeten doen op dit moment. Dan moet je dus wel compromissen sluiten wil je blijven overleven.

Maar goed als hij echt oprecht was geweest geeft hij toe dat het idee gefaald is

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-08-2022 10:36:57 ]
  vrijdag 26 augustus 2022 @ 11:08:43 #234
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_205750719
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 10:36 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik denk omdat VB wel door heeft dat hij met PoW niet gaat winnen en nu komen allerlei andere chains die ook nog eens beter doen dan wat Etherium zou moeten doen op dit moment. Dan moet je dus wel compromissen sluiten wil je blijven overleven.

Maar goed als hij echt oprecht was geweest geeft hij toe dat het idee gefaald is
Op zich gaat Ethereum nu langzaam over naar wat Cardano probeert te zijn. _O- ETH de ADA-killer ipv andersom :D

Qua decentralisatie denk ik dat het idee van Gavin Wood/Polkadot nog het meeste in de buurt blijft van de originele ETH plannen.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_205752294
twitter


Pay with Lightning via telefoon netwerk in Afrika *O*
pi_205753739
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 13:18 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
[ twitter ]

Pay with Lightning via telefoon netwerk in Afrika *O*
Afrika B-) B-) B-) , was gister nog in Afrikaanse nachtwinkel, helaaas geen lightning, maar wel de tofste winkel van Amsterdam :)

🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205754281
quote:
3s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 09:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Ik snap het hele idee ook niet helemaal. Als er n ding is waar Vitalik al die jaren op hamert dan is het decentralisatie en nul compromissen sluiten, en dan vervolgens naar PoS gaan...
https://vitalik.ca/general/2020/11/06/pos2020.html
pi_205755455
Weet iemand waarom coinbase geen ideal heeft ?
Op eens verdwenen als betaalmiddel.

Niet een groot ramp maar wel even jammer.
pi_205778618
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 18:14 schreef suijkerbuijk het volgende:
Weet iemand waarom coinbase geen ideal heeft ?
Op eens verdwenen als betaalmiddel.

Niet een groot ramp maar wel even jammer.
Want een sepa overboeking is echt een probleem?
pi_205778828
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2022 19:01 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Want een sepa overboeking is echt een probleem?

Waarom zal ik via zo omweg gaan als ze eerst wel ideal hadden .

Maak niet uit ga alles binnenkort overzetten naar de hardware wallet .

En bitvavo gebruiken voor ideal stortin
pi_205781527
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2022 18:14 schreef suijkerbuijk het volgende:
coinbase
Technisch issue, niet iets bewusts.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205781688
quote:
0s.gif Op zondag 28 augustus 2022 19:23 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Waarom zal ik via zo omweg gaan als ze eerst wel ideal hadden .

Maak niet uit ga alles binnenkort overzetten naar de hardware wallet .

En bitvavo gebruiken voor ideal stortin
Wat is de omweg precies? Open bank app > overboeken > "Coin" > 100 > done

Dit gaat letterlijk sneller dan betalen met ideal lol
pi_205784706
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2022 07:46 schreef raptorix het volgende:

[..]
Technisch issue, niet iets bewusts.
Alleen is het al weken zo.
pi_205784728
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2022 15:35 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Alleen is het al weken zo.
Ja support melde dat op Twitter.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205784884
Lol sepa is natuurlijk niet sneller.

Met iDeal heeft de tegenpartij direct bevestiging en met sepa moet je op zn minst een paar uur geduld hebben doorgaans.

En ideal is linkje klikken, bank kiezen, betalen en terug naar website verkoper.
pi_205786648
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2022 15:57 schreef SjonShitcoin het volgende:
Lol sepa is natuurlijk niet sneller.

Met iDeal heeft de tegenpartij direct bevestiging en met sepa moet je op zn minst een paar uur geduld hebben doorgaans.

En ideal is linkje klikken, bank kiezen, betalen en terug naar website verkoper.
Sepa coinbase is bij mij tot nu toe nog elke keer binnen 5 min geweest.
pi_205789204
twitter


Stel je voor dat he volwassen bent en dan je geld hierin steekt
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 29 augustus 2022 @ 23:49:32 #248
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205789220
quote:
0s.gif Op maandag 29 augustus 2022 23:47 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
[ twitter ]

Stel je voor dat he volwassen bent en dan je geld hierin steekt
Vraag me echt af hoe ze hierbij komen. Er moet toch iemand met meer dan drie hersencellen zijn die dan zegt dat het geen goed idee is
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  Moderator dinsdag 30 augustus 2022 @ 00:36:08 #249
18653 crew  D.
pi_205789493
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2022 15:57 schreef SjonShitcoin het volgende:
Lol sepa is natuurlijk niet sneller.

Met iDeal heeft de tegenpartij direct bevestiging en met sepa moet je op zn minst een paar uur geduld hebben doorgaans.

En ideal is linkje klikken, bank kiezen, betalen en terug naar website verkoper.
Maandje terug in Duitsland een SEPA-betaling gedaan, Stond er gelijk op.
pi_205790054
Ik heb wel eens meer dan 24 uur moeten wachten op een sepa overboeking. Dat is met iDeal nog nooit voorgekomen.
pi_205790151
Ik voorspel dat er binnen een week een hard fork plaatsvind op Ethereum omdat er een fucked up bug in blijkt te zitten.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator dinsdag 30 augustus 2022 @ 09:42:24 #252
18653 crew  D.
pi_205790482
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 08:27 schreef SjonShitcoin het volgende:
Ik heb wel eens meer dan 24 uur moeten wachten op een sepa overboeking. Dat is met iDeal nog nooit voorgekomen.
Wellicht naar een bank die niet bij SEPA is aangesloten? Ik ging een auto kopen en mijn bank verzekerde mij vooraf dat het er gelijk op zou staan.
  Forum Admin dinsdag 30 augustus 2022 @ 10:47:29 #253
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_205790861
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 08:49 schreef raptorix het volgende:
Ik voorspel dat er binnen een week een hard fork plaatsvind op Ethereum omdat er een fucked up bug in blijkt te zitten.
Kan de baas van Ethereum dat zomaar doen, het is toch geen solana.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_205790898
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 10:47 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Kan de baas van Ethereum dat zomaar doen, het is toch geen solana.
Nouja de meerderheid van de dreuzels volgen meestal wel.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205790911
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 10:47 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Kan de baas van Ethereum dat zomaar doen, het is toch geen solana.
Solana :D dat ziet er wel echt extreem slecht uit. Zal mij niet verbazen dat het binnen het jaar een Terra Lunaatje doet.
blablablabla
  Forum Admin dinsdag 30 augustus 2022 @ 10:57:41 #256
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_205790912
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 10:55 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nouja de meerderheid van de dreuzels volgen meestal wel.
Maar even zonder dollen, zouden de miners of de stakers hier dan een stem in moeten hebben? Lijkt me een beetje verwarrend als de stakers moeten gaan stemmen om terug naar pow te forken.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_205790922
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 10:57 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Maar even zonder dollen, zouden de miners of de stakers hier dan een stem in moeten hebben? Lijkt me een beetje verwarrend als de stakers moeten gaan stemmen om terug naar pow te forken.
Ik weet niet precies hoe ze dat doen bij Ethereum, je bent natuurlijk nooit verplicht om de bestaande chain te verlaten, alleen op dat moment zijn de chains niet meer compatibel.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205791126
quote:
1s.gif Op maandag 29 augustus 2022 23:49 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Vraag me echt af hoe ze hierbij komen. Er moet toch iemand met meer dan drie hersencellen zijn die dan zegt dat het geen goed idee is
Je zou zeggen dat de gemiddelde mens met meer dan drie hersencellen inmiddels ook wel zoiets heeft van ik verkoop mijn EtHeRiUm wel, maar niets blijkt minder waar
pi_205791193
twitter


gradually and then....

_O_
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 30 augustus 2022 @ 18:27:41 #260
206731 Mortaxx
Doomer
pi_205795038
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 11:17 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Je zou zeggen dat de gemiddelde mens met meer dan drie hersencellen inmiddels ook wel zoiets heeft van ik verkoop mijn EtHeRiUm wel, maar niets blijkt minder waar


Toch maar weer ETH gekocht
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_205798994
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 18:27 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Toch maar weer ETH gekocht
wtf, haar broek is achterstevoren, en hij heeft een flinke tent opgezet.
pi_205799490
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 augustus 2022 18:27 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Toch maar weer ETH gekocht
big if tru
pi_205868457
twitter


En weer een stap zoals al eerder verwacht was

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-09-2022 17:36:23 ]
pi_205870001
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 september 2022 17:35 schreef 10mil.bitcoin het volgende:
[ twitter ]

En weer een stap zoals al eerder verwacht was
Ah vandaar die rode candle.
pi_205872952
Russische oligarchen die de prijs drukken voorafgaand aan hun megabuys, trust me bro
pi_205874257
https://www.coindesk.com/(...)own-stablecoin-busd/

Slechte zaak als exchanges dit soort beleid gaan voeren, hoop dat deze shit exchange in de stront wegzakt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_205874794
CZ gaat voor de nr 1 positie in de stablecoin war.

Zou er niet teveel in aanhouden, en zeker niet in locked staking.
  woensdag 7 september 2022 @ 09:01:47 #268
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_205874874
Weer typisch not you keys, not your coins.

Voelt wat geforceerd aan om usdt omhoog te krijgen.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_205875812
quote:
9s.gif Op dinsdag 6 september 2022 19:23 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Ah vandaar die rode candle.
oh ja ik was even vergeten dat er nog steeds mensen zijn die in de efficient market hypothesis geloven.
pi_205890355
Luna is weer bezig.
pi_205890493
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 13:30 schreef Oriente het volgende:
Luna is weer bezig.
Heb nu van 1000 2300 euro gemaakt, twijfel een beetje om er uit te gaan of een deel te laten staan. Want dit gaat natuurlijk niet heel mooi aflopen :')
blablablabla
pi_205890632
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 13:41 schreef Elan het volgende:

[..]
Heb nu van 1000 2300 euro gemaakt, twijfel een beetje om er uit te gaan of een deel te laten staan. Want dit gaat natuurlijk niet heel mooi aflopen :')
Winst is winst, dit kan nog even doorgaan maar het eindresultaat blijft hetzelfde.
pi_205890684
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 13:55 schreef Oriente het volgende:

[..]
Winst is winst, dit kan nog even doorgaan maar het eindresultaat blijft hetzelfde.
Het was de afgelopen week extreem lucratief maar je hebt gelijk, zit ook eerlijk gezegd buiten m'n comfortzone met dit soort bedragen in dit soort totale casino-projecten. Laat lekker 600 staan en voor de rest koop 1 ETH :P
blablablabla
pi_205892491
Ben erg benieuwd wat Cardano gaat doen aankomende maanden.. 22 september de Vasil hardfork. begrijp dat er meer dan 1000 projecten aan het bouwen zijn op Cardano dus ik zie een zonnige toekomst tegemoet.
''and those who were seen dancing, were thought to be insane by those who couldn't hear the music''
pi_205892583
Wat doet Polkadot tegenwoordig eigenlijk?
What Would Goku Do
  donderdag 8 september 2022 @ 16:08:02 #276
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_205892616
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 16:05 schreef viagraap het volgende:
Wat doet Polkadot tegenwoordig eigenlijk?
Doodgaan
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  donderdag 8 september 2022 @ 16:55:49 #277
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_205893479
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 16:05 schreef viagraap het volgende:
Wat doet Polkadot tegenwoordig eigenlijk?
Op dit moment een beetje achter ETH aanhobbelen
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_205904288
We blijven met BTC lekker rond de 20k hangen h...twijfel nu voor het eerst om door te gaan met DCA, normaal maak ik meteen nadat mijn salaris gestort wordt een bedrag over. Denk dat ik maar wat meer in ETF's ga steken.
pi_205908788
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 september 2022 11:34 schreef ISVV het volgende:
We blijven met BTC lekker rond de 20k hangen h...twijfel nu voor het eerst om door te gaan met DCA, normaal maak ik meteen nadat mijn salaris gestort wordt een bedrag over. Denk dat ik maar wat meer in ETF's ga steken.
Op de bodem je strategie aanpassen en dca skippen is weinig succesvol..
pi_205908862
Bitvavo stuk? kan niet inloggen
pi_205909451
Wat gebeurt er in godsnaam met Terra.
pi_205909527
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 17:05 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Op de bodem je strategie aanpassen en dca skippen is weinig succesvol..
Is ook. En sparen verdampt nu ook veel geld. Heb alleen het komende jaar wat spaargeld nodig (reizen, auto, huis) dus dan wordt het verleidelijker om wat meer geld opzij te zetten, ook omdat ik het vertrouwen in de coins waarin ik genvesteerd heb begin te verliezen.
pi_205909841
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 18:06 schreef ISVV het volgende:

[..]
Is ook. En sparen verdampt nu ook veel geld. Heb alleen het komende jaar wat spaargeld nodig (reizen, auto, huis) dus dan wordt het verleidelijker om wat meer geld opzij te zetten, ook omdat ik het vertrouwen in de coins waarin ik genvesteerd heb begin te verliezen.
Waar had je vertrouwen in dan?
Of wat was je verwachting?
pi_205909875
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 18:06 schreef ISVV het volgende:

[..]
Is ook. En sparen verdampt nu ook veel geld. Heb alleen het komende jaar wat spaargeld nodig (reizen, auto, huis) dus dan wordt het verleidelijker om wat meer geld opzij te zetten, ook omdat ik het vertrouwen in de coins waarin ik genvesteerd heb begin te verliezen.
Bwah bitcoin hoef je opzich niet zoveel zorgen over te maken. Maar goed geld opzij zetten voor uitgaven binnen de komende jaren is altijd goed natuurlijk! Beter reserveer je dit geld in goede tijden tho :p
pi_205910344
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 18:31 schreef MisChrartin het volgende:

[..]
Waar had je vertrouwen in dan?
Of wat was je verwachting?
Vechain veel meer van verwacht toen ik twee jaar geleden begon. BTC ook twee jaar geleden begonnen, dacht dat 60k nu ondergrens zou zijn.
  vrijdag 9 september 2022 @ 19:38:43 #286
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_205910756
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 19:09 schreef ISVV het volgende:

[..]
Vechain veel meer van verwacht toen ik twee jaar geleden begon. BTC ook twee jaar geleden begonnen, dacht dat 60k nu ondergrens zou zijn.
Dat dacht iedereen als we al die super 'analisten' mochten geloven.
pi_205911236
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 september 2022 19:38 schreef Mubassie het volgende:

[..]
Dat dacht iedereen als we al die super 'analisten' mochten geloven.
Klopt. Ik heb toen best wel wat research gedaan en had er ook wel vertrouwen in. Niet per se dat ie een dollar zou worden, maar stabiel naar $ 0.20 geloofde ik wel.
pi_205917345
Nu is de geld printer op pauze, maar als Poetin weer iets op de achtergrond geschoven is en men weer meer koopkracht nodig heeft, gaan de geld printers weer aan. Ik heb in elk geval bijgekocht onder de 20k.

We will see, alles voelt nu als een gok.
pi_205920402
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 20:06 schreef ISVV het volgende:

[..]
Klopt. Ik heb toen best wel wat research gedaan en had er ook wel vertrouwen in. Niet per se dat ie een dollar zou worden, maar stabiel naar $ 0.20 geloofde ik wel.
Oeeff de fok meme coin.

Beter zet je ze gewoon om naar bitcoin en hodl!
pi_205927682
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2022 11:25 schreef Apekoek het volgende:
Nu is de geld printer op pauze, maar als Poetin weer iets op de achtergrond geschoven is en men weer meer koopkracht nodig heeft, gaan de geld printers weer aan. Ik heb in elk geval bijgekocht onder de 20k.

We will see, alles voelt nu als een gok.
De enige gok die er momenteel is, is of het op korte termijn nog omlaag gaat of omhoog. Maar als je het op termijnen van 3-5 jaar bekijkt dan is het geen gok. Dan kan je er de klok op gelijkzetten dat Bitcoin en de grote altcoins sowieso veel hoger staan dan nu.
pi_205927833
Trouwens nog even een technische, misschien domme, vraag over de merge komende week: komt er dan ook een fork, en hebben alle ETH holders na de merge 2 soorten in handen? Moet ik nog iets doen hiervoor? Of is dit een merge zonder fork?
  zondag 11 september 2022 @ 12:51:12 #292
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_205932453
Je hoeft er niets voor te doen.
pi_205932584
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2022 23:17 schreef ThijsTH het volgende:
Trouwens nog even een technische, misschien domme, vraag over de merge komende week: komt er dan ook een fork, en hebben alle ETH holders na de merge 2 soorten in handen? Moet ik nog iets doen hiervoor? Of is dit een merge zonder fork?
Ik zou wel even kijken waar je je EtHeRiUm hebt staan, het eindresultaat verschilt namelijk nogal.
pi_205943901
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2022 13:05 schreef 10mil.bitcoin het volgende:

[..]
Ik zou wel even kijken waar je je EtHeRiUm hebt staan, het eindresultaat verschilt namelijk nogal.
Oke dus er komt idd een fork en na de merge heb ik van beide munten 1?

Als ik het op een exchange laat staan dan krijg ik als ik pech heb niks, en als ik het op een hardware wallet zoals Ledger heb staan wel?

En hoe groot is de kans dat de fork er echt komt? Want ik lees overal "in case of a hard fork" alsof het nog niet zeker is....

En ik lees nog wat terug en zie dat er tot nu toe bij geen enkele andere Ethereum Fork een nieuwe coin is ontstaan? Bijv bij de Berlin en Istanbul forks? Waarom nu mogelijk wel dan?

[ Bericht 9% gewijzigd door ThijsTH op 12-09-2022 08:20:01 ]
pi_205944277
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2022 23:17 schreef ThijsTH het volgende:
Trouwens nog even een technische, misschien domme, vraag over de merge komende week: komt er dan ook een fork, en hebben alle ETH holders na de merge 2 soorten in handen? Moet ik nog iets doen hiervoor? Of is dit een merge zonder fork?
Ik heb mij er niet heel goed in verdiept, maar er is een fork. Recent is er echter een update doorgevoerd met een difficulty bomb. Dit zou het op den duur onmogelijk moeten maken om te minen waardoor de fork dus waardeloos is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205945081
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2022 08:10 schreef ThijsTH het volgende:

[..]
Oke dus er komt idd een fork en na de merge heb ik van beide munten 1?

Als ik het op een exchange laat staan dan krijg ik als ik pech heb niks, en als ik het op een hardware wallet zoals Ledger heb staan wel?

En hoe groot is de kans dat de fork er echt komt? Want ik lees overal "in case of a hard fork" alsof het nog niet zeker is....

En ik lees nog wat terug en zie dat er tot nu toe bij geen enkele andere Ethereum Fork een nieuwe coin is ontstaan? Bijv bij de Berlin en Istanbul forks? Waarom nu mogelijk wel dan?
Dat moet je echt zelf uitzoeken ik heb geen idee namelijk. Maar idd het is goed mogelijk dat als je het op een exchange laat staan dat ze zeggen dat je pech hebt. Of je krijgt het pas maanden later.

Sowieso een goede reden om deze coin te verkopen met al deze onzekerheden imo...


FYI, Etherium zoals het nu is zelf al een fork coin...

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 12-09-2022 10:34:10 ]
  maandag 12 september 2022 @ 13:52:24 #297
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_205947528
ETC the real Ethereum *O*

:D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_205947577
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 18:01 schreef XSbig het volgende:
Wat gebeurt er in godsnaam met Terra.
:Y)
pi_205947582
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 20:06 schreef ISVV het volgende:

[..]
Klopt. Ik heb toen best wel wat research gedaan en had er ook wel vertrouwen in. Niet per se dat ie een dollar zou worden, maar stabiel naar $ 0.20 geloofde ik wel.
Ze staan zelfs in de UFC octagon dus je geld is goed besteed.
pi_205948628
dimmak in DIG / [DALL-E] AI Generated Compositions

De kracht van microbetalingen met lightning. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_205948632
dicht
Uitvinder van de biersmiley.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')