abonnement Unibet Coolblue
pi_203455554


Welkom bij alweer een nieuwe editie van de FPCL, de FOK! Premier Cycling League. De zesde editie om precies te zijn, in het jaar 2022. Laten we hopen dat we zoveel mogelijk gespaard blijven van allerlei extrasportieve perikelen en we een zo volledig mogelijk seizoen kunnen afwerken!

De deelnemers van het eerste uur zullen hun prestaties van eerdere seizoenen geanalyseerd hebben, nieuwkomers hebben naar ik mag aannemen alle topics van voor tot achter minutieus doorgelezen en eenieder heeft in de wielerloze maanden niets anders gedaan dan het wielernieuws en de transfers nauwgezet volgen.

De FPCL wordt afgewerkt in competitievorm; elke week neemt jouw team het op tegen het team van een andere user. Met een beetje geluk scoor je met een team vol kneuzen een vijfde plaats, waar een team vol toppers geen topklassering garandeert.

Met de opzet van het spel onderscheidt de FPCL zich van de normale wielerpoule, waar na een paar etappes of wedstrijden 95% van de deelnemers al kansloos is of waarbij je afhankelijk bent van een slecht genomen bocht in een massasprint of een afgelopen ketting in volle finale.

De vraag is natuurlijk welke strategie eenieder gaat volgen tijdens de biedrondes. En wie heeft er Matxin aangesteld als scout? Wie moet het doen met de adviezen van Thijsje Zonneveld? Wie krijgt een schansspringer die hij of zij niet kent in de schoot geworpen door een opdringerige zaakwaarnemer? Wie betaalt de hoofdprijs voor de nieuwe Pecharroman? Spannend! Wie kroont zich uiteindelijk tot de Patrick Lefevere van Fok?

En als je je lijstje uiteindelijk helemaal af hebt en je cursor boven de verzendknop zweeft ga je toch weer twijfelen. Is 16 miljoen wel genoeg voor Wout van Elzakker? Na talloze keren wijzigen van de definitieve versie van hét lijstje druk je ten langen leste toch maar op versturen, om van de spanning verlost te zijn. Maar dan begint direct weer het lange wachten. Het wachten op, ja waarop eigenlijk? Ja inderdaad: een teleurstelling. We kunnen niet wachten!

Eindstand seizoen 2021:

Feiten en cijfers over 2021:
wimderon in WLR / FOK! Premier Cycling League 2021 #15 Het eindverdict
Hall of Fame / Records:
wimderon in WLR / FOK! Premier Cycling League 2021 #15 Het eindverdict

Hoe werkt het spel?
• Voordat de competitie begint is het de taak van de manager om een team bij elkaar te krijgen. Dit gebeurt middels een draft waarbij gewerkt wordt met blinde biedingen.
• De draft werkt als volgt: Met een budget van 100 miljoen dien je een team van 14 renners samen te stellen in verschillende biedrondes. Het minimumbod voor een renner bedraagt 0,10 miljoen en biedingen mogen tot twee cijfers achter de komma precies zijn. Na een biedronde worden alle biedingen naast elkaar gelegd, waarbij de persoon met het hoogste bod op een renner deze in zijn team kan verwelkomen. Voor een voorbeeldje verwijs ik naar vijf jaar geleden: wimderon in SPT / FOK! Premier Cycling League, bij vragen of onduidelijkheden kun je uiteraard ook in het topic terecht.
• De teams nemen het vervolgens tijdens het seizoen elke speelronde tegen elkaar op in onderlinge confrontaties, waarbij het vooraf gepubliceerde speelschema gevolgd wordt. De winnaar krijgt 3 punten, een gelijkspel levert 1 punt voor beiden op en de verliezer staat met lege handen.
• Deze resultaten worden verwerkt in een stand, die de uitslag van het spel uiteindelijk bepaalt. Bij een gelijk puntenaantal in de totale tussenstand geeft het aantal gescoorde punten de doorslag. Is dit ook gelijk dan wordt er geloot.
• Elke wedstrijd van het niveau .1 en hoger telt mee (met uitzondering van ploegen- en duotijdritten), voor een volledig overzicht verwijs ik u door naar de kalender. Wordt een wedstrijd toegevoegd aan de kalender dan wordt deze toegevoegd aan de speelronde waar deze qua datum in valt. Wordt een wedstrijd verplaatst dan geldt hiervoor hetzelfde. Uitzonderingen hierbij vormen koersen die (gaan) vallen na de laatste wedstrijd die op de oorspronkelijke kalender staat.
• Als er een renner wordt betrapt op doping, al dan niet mechanisch, dan krijgt het team waar hij voor rijdt drie punten in mindering. De gescoorde punten van deze renner in de speelronde die bezig is vervallen, eerder gescoorde punten en resultaten van het team blijven wel staan.
• Transfers werken als volgt: voor aanvang van de transferperiode maak je kenbaar welke renner(s) je wilt verkopen. Hiervoor ontvang je de helft van het bedrag dat je voor deze renner hebt betaald terug. Dit bedrag kun je samen met je nog resterende budget gebruiken om je team weer aan te vullen tot het aantal van 14, met renners die nog op de markt zijn. Ook dit gebeurt middels blinde biedrondes.

Teams:
Aguero - Ride for Egan
baggerbaas - Bitumineuze voegvullingsmassa p/b
Benzinesnuivende Aidskoala (©Mani)

Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling
Chiappucci - De Dommekrachten p/b Benji Naesen
Dale__Cooper - Team regenboog en de pot met goud
DecoAoreste - Balance Boys - Achter 't Net Visserij
DeLuna - Ciclistas de la Luna 1992
El-Stinho - No emotions, just business
Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici
Felagund - Wielerclub Helaes Pindakaas, het draait vaak niet
franklop - Team Hier Eindigen Sterke Sportieve Ambities
Fretwork - THICK Body and Brain Positivity - Powered by Pauwels KipKap
GotenSSJ - Texas Forever
heywoodu - De Veluwse Vélo
hhh38 - À Bloc met Arno p/b Dirk Hofman Motorhomes
I.R.Baboon - 84V14N3N 0P R0LL3TJ35
IJs_beer - Spekenbrinks Sekte
Immerdebestebob - Team Altijd Koers
johannes_vermeer - Begin van een tijdperk powered by The Home of Cycling
knijn1985 - Einhorn maakt nog geen zomer
Mani89 - Équipe Manigod
Max23 - Belonna
maxi-mus - De Friese doorfietsers
Mexicanobakker - Verliezen is ook mooi
Momo - We're Ganna attack, Padun Pats!
noodgang - W.V. Met een noodgang
Pistolero - Merijn's Mooie Jongens
Rellende_Rotscholier - Bennett niet tevreden
Sabata - Bureau des Éstrangèrs by Schönbacher Cycling
Slobeend - Gouden Koppel
Steven184 - W.V. Cycling Boyz Company
wimderon - Een bult stevige kerels

Speelschema:
https://tournamentscheduler.net/schedule/MTIzMzgwOTkxNTE

Kalender:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
FPCL Croky Cup:
Volgt mogelijk

Puntentelling:
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_203456784
Het heeft even geduurd maar ik wil dit nieuwe topic aangrijpen om mijn team aan jullie voor te stellen.
Dít is Ride for Egan.

We beginnen, uiteraard, bij onze kopman: Oliver Naesen. Ollie/Oli is al sinds dag één het hart van mijn wisselende sterrenensemble. Vorig jaar had hij een minder jaar en dat straalde, met enkele uitzonderingen, af op de ploeg. Wat ons restte wat een plek in de achterhoede. Dit jaar gaat de oudere Naesenbroer terug naar de top en haalt hij eindelijk die grote overwinning op.

Om dit hele spul te winnen kan je niet om de Franse kutkoersen heen. Daarom presenteer ik met trots de mogelijke MVP van dit seizoen: Hugo Hofstetter. Hugo is een rappe jongen en scoort het hele jaar puntjes. Na een uitstapje op heilige grond is hij nu weer terug tussen de stokbroden. Succes gegarandeerd.

Olympisch kampioen MTB, wereldkampioen in het veld, algemeen fenomeen. Tom Pidcock is de naam. Kan alles, wint alles. Daar hoef ik jullie verder niks over te vertellen, als hij aan de start staat kan je de ronde alvast opgeven.

Now comes the part of our story that gets a little bit sad. Egan ''DE GROTE" Bernal. Het verhaal is bekend. Trainen met de boys in Colombia, bus, boem, einde (seizoen/carrière/verhaal). :{
Vorig jaar nog verantwoordelijk voor de weinige lichtpuntjes met een monsterscore in de Giro maar dit jaar staat in het teken van herstel. Het enige wat wij kunnen doen is het hele jaar schroeien voor Egan, hij zou het zo gewild hebben.

Een ander blijvertje is Elia Viviani. Terug op het oude Britse nest bij INEOS en gezegend met de vertrouwde marginal gains rijgt hij de overwinningen weer ouderwets aan elkaar. Vai Elia.

De laatste eerste ronde aanwinst, vers uit de lappenmand: Wielco, Wivco, Wilco Kelderman. Gezellig met de andere BORA-boys in de Giro op zoek naar die eerste WT-overwinning. Als Jai het ravijn in rijdt en hij zelf op de fiets blijft zitten is er heel veel mogelijk.

Mikhel Raim is een Estse sprinter (citation needed) en zit tegenwoordig bij Burgos-BH. Wellicht liggen er puntjes in het Spaanse circuit in het verschiet. Voor meer informatie verwijs ik naar de lokale Estenwatcher.

Het grootste Colombiaanse talent sinds Bernal, uit de stal van Savio: Santiago Umba. Vorig jaar al sprankjes laten zien. Ooit gaat hij alles winnen, misschien nu al?

Veldrijders zijn een garantie op succes, zelfs als ze Quinten Hermans heten. Hoop ik. Tactisch het WK cross in de VS overgeslagen om zich te focussen op punten halen voor Egan, zeer sympathiek.

Andreas Leknessund was een tijdje geleden de It Noor du jour. Tegenwoordig zijn er de worstenjongens van Uno-X die allemaal superbrandstof lijken te hebben. Ik hou echter vertrouwen in Andreas en het evangelie van Iwan.

Ik kan me niet herinneren dat Fernando Barcelo twee jaar terug waardevolle punten heeft binnengesleept voor het team maar dat lag aan de Fransozen van Cofidis. Bij Caja komt zijn Spaanse temperament beter tot z'n recht, was al 11e in Marseille. Vamos!

Joao Rodrigues doet de Volta. Nachtmerries over Loic Vliegen zijn inmiddels verleden tijd, gewoon schroeien.

De Broer Van. Lawrence Naesen is de naam. Uitstekende sprokkelaar in het Frans-Belgische najaarscircuit en ook al de man van de zege in speelronde 1. Fenomenaal.

Voor/achter elke topsprinter staat een geweldige leadoutman en bij Caleb Ewan is dat onze Jasper De Buyst. Wie weet zorgt de noodzaak om punten te halen voor de ranking of, god forbid, een blessure bij Caleb er voor dat Jasper voor eigen kans mag rijden.
Citius, Altius, Fortius.
pi_203458733
quote:
0s.gif Op maandag 31 januari 2022 20:18 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]
Saudi Tour: -

Volta Valenciana: Nizzolo, Valter, Rubio, Felline

Besseges: Calmejane, Impey, Robeet, Russo, Kirsch

Genoeg mannen aan de start, nu moeten ze nog scoren. :P
Ik pak een vroege voorsprong met Lecroq!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 1 februari 2022 @ 13:54:18 #4
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203458746
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 11:31 schreef Aguero het volgende:
Het heeft even geduurd maar ik wil dit nieuwe topic aangrijpen om mijn team aan jullie voor te stellen.
Dít is Ride for Egan.

Voor/achter elke topsprinter staat een geweldige leadoutman en bij Caleb Ewan is dat onze Jasper De Buyst. Wie weet zorgt de noodzaak om punten te halen voor de ranking of, god forbid, een blessure bij Caleb er voor dat Jasper voor eigen kans mag rijden.
Jasper nu al in de punten! Ik ga hem toch missen ;(
pi_203458755
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 13:54 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Jasper nu al in de punten! Ik ga hem toch missen ;(
Fenomenaal! Ik zal goed voor hem zorgen.
Citius, Altius, Fortius.
  dinsdag 1 februari 2022 @ 13:58:05 #6
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203458779
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 13:53 schreef franklop het volgende:

[..]
Ik pak een vroege voorsprong met Lecroq!
9e plaats, da's nog speelbaar, slechts 2 puntjes. Benieuwd naar morgen.

Jammer dat ik Bonifazio niet meer heb, die had ik vorig jaar.
  Redactie Sport dinsdag 1 februari 2022 @ 14:08:45 #7
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203458883
Noppes vandaag
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 1 februari 2022 @ 14:27:09 #8
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203459039
De eerste Top 5 plek is binnen, Bonivacia bedankt!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 1 februari 2022 @ 14:29:02 #9
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203459073
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 14:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Noppes vandaag
Christophe is 21e inderdaad
pi_203459382
quote:
Meer punten dan 21 van de teams maar alsnog verliezen, pure beflikkering :{
pi_203459596
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 20:20 schreef hhh38 het volgende:
Het is nog heel minimaal, maar dat mag de pret van de eerste 4 punten niet drukken!

Nu tegen @:johannes_vermeer

Saudi Tour
Consonni, Renard, Steimle

Etoile de Bessèges – Tour du Gard
Burgaudeau, Pacher, Marit, Fiorelli

Volta a la Comunitat Valenciana
Vendrame, Hoelgaard

Aan deelnemers geen gebrek.
De messen worden geslepen door:

Saudi Tour: niemand

Ster van Besseges: Tony Gallopin, Alessandro Covi, Piet Allegaert, Dries de Bondt

Ronde van Valencia: Bram Welten, Marc Soler, Casper Pedersen, Timothy Dupont

Het is 9 tegen 8, het wiel is rond, dat kan alle kanten op.
  dinsdag 1 februari 2022 @ 15:30:18 #12
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203459680
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 15:21 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]
De messen worden geslepen door:

Saudi Tour: niemand

Ster van Besseges: Tony Gallopin, Alessandro Covi, Piet Allegaert, Dries de Bondt

Ronde van Valencia: Bram Welten, Marc Soler, Casper Pedersen, Timothy Dupont

Het is 9 tegen 8, het wiel is rond, dat kan alle kanten op.
Ik verwachtte een Dit Was Het Nieuws quote :D
pi_203459946
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 15:30 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Ik verwachtte een Dit Was Het Nieuws quote :D
Een uitnodiging voor een BBQ van Boris Johnson voor de winnaars, en een uitnodiging voor een BBQ van Marco Borsato voor de verliezers.
  dinsdag 1 februari 2022 @ 18:31:12 #14
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203461733
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 15:52 schreef johannes_vermeer het volgende:

[..]
Een uitnodiging voor een BBQ van Boris Johnson voor de winnaars, en een uitnodiging voor een BBQ van Marco Borsato voor de verliezers.
Verzin je dit ter plekke? :D
pi_203462059
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 18:31 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]
Verzin je dit ter plekke? :D
Teamleiders van wielerploegen staan doorgaans bekend om hun gevatte uitspraken, dus uiteraard.
pi_203464046
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 09:10 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Zeer benieuwd wat Emoe al een paar keer heeft gehad.
Ik denk dat ik wilde schrijven dat hij een paar keer in mijn team heeft gezeten. Maar ik weet het niet meer precies. :')

quote:
1s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 07:32 schreef Immerdebestebob het volgende:
@:felagund, als je niet om Velasco geeft had je hem ook gewoon bij mijn team kunnen houden. Vorig jaar was hij een nuttige kracht binnen het team :@
Ik ben wel blij met hem! Ik had hem alleen helemaal vergeten.

quote:
0s.gif Op dinsdag 1 februari 2022 08:14 schreef Fretwork het volgende:
Ik hoop van harte dat Krieger je beter gaat helpen dan mij, maar ik denk eigenlijk dat z'n rol binnen het team alleen naar kleiner is geworden.
Ik hoop dat hij nog voor zijn eigen kans mag gaan dit jaar. Tenminste die hoop heeft hij volgens mij eind vorig jaar ook in een interview uitgesproken. Vorig jaar kwam hij ook terug van een blessure.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203464058
Groenewegen maar 12e vandaag, valt toch wat tegen, al heb ik de sprint nog niet gezien.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203464193
In 7 koersen al 2 overwinningen .... U hoort mij niet klagen :o
pi_203466152
Team regenboog en de pot met goud.

Bij nader inzien was de teamnaam Team regenboog en de strontpot meer toepasselijk geweest, want na een mooie openingsronde is voornamelijk bagger binnengehaald. Desalniettemin staat de regenboogtrui centraal in dit team. In de eerste plaats Julian Alaphilippe en Peter Sagan. Gezamenlijk voor vijf wereldtitels bij de profs, je zou voor minder.





Remco Evenepoel is verantwoordelijk voor twee wereldtitels bij de junioren. Daar had natuurlijk afgelopen jaar al een wereldtitel bij de elite bij moeten komen, ware het niet dat Wout de rol van kopman opeiste.



Niet alleen op de weg zijn er wereldtitels gescoord. Ook in het veld. Niet Mathieu of Wout, maar Zdenek Stybar. Welkom in het team. Drie wereldtitels in het veld.



Dat maakt in totaal tien regenboogtruien.

Dan komen we gelijk bij de opvulling. Allereerst Michele Gazzoli. Een jonge Italiaan van Astana die vorig jaar zowaar naar 4e plek sprintte op het WK voor beloften. Best in de buurt van ook een regenboogtrui dus. Luis-Leon Sanchez heeft dan vooral weer andere truien gespaard. Meerdere malen die van Spaans kampioen en zelfs de trui voor Europees kampioen. Het team wordt verder aangevuld met non-valeurs Marco Haller, Max Kanter, Eduard Prades, Dries van Gestel, Alexander Kamp, Enrico Battaglin en Maxime Chevalier. Het linkerrijtje zal lastig zat worden.
  woensdag 2 februari 2022 @ 10:39:38 #20
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203469977
Balen dat ik niet zo op de tietemans geboden heb
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_203472085
Weer wat sprokkelwerk met Oliveira
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator woensdag 2 februari 2022 @ 13:38:27 #22
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_203472227
Had toch 22 miljoen op De Buyst moeten zetten ipv Merchan☠️
  woensdag 2 februari 2022 @ 16:26:19 #23
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203474483
Zagen we daar even fenomeen Van Keirsbulck?
pi_203474573
Carapaz net geen punten, maar wel goede basis voor eindklassering
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 2 februari 2022 @ 16:57:36 #25
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203474884
Als Clarke en Boasson Hagen zo door blijven gaan zijn het de steals van dit jaar _O_
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_203475727
Benny blijft sprokkelen en Tolhoek pakt zijn puntjes mee. Jan Maas was niet goed genoeg. "Not being rude, I'm being Dutch here."
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Redactie Sport woensdag 2 februari 2022 @ 17:58:43 #27
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203475738
Hermans keurig veertiendes, maar daar winnen we de oorlog niet mee
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203475789
Remco alleen gaat al 200 a 250 punten scoren deze ronde, erg mooi.
pi_203476377
Ik ga een spannende week tegemoet tegen @wimderon
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_203478960
quote:
0s.gif Op woensdag 2 februari 2022 18:50 schreef Steven184 het volgende:
Ik ga een spannende week tegemoet tegen @:wimderon
Leuk, tegen Rodriguez die één van de pakweg drie koersen rijdt waar hij voor eigen rekening mag!
pi_203479400
quote:
0s.gif Op woensdag 2 februari 2022 21:02 schreef wimderon het volgende:

[..]
Leuk, tegen Rodriguez die één van de pakweg drie koersen rijdt waar hij voor eigen rekening mag!
Ach, jij hebt de Mohoor en Vogelenzang.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 2 februari 2022 @ 23:21:42 #32
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203481695
Goedgevormde Mads heeft al gewonnen in ronde 3 *O*
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_203488904
Eerste overwinning van het jaar met Groenewegen. *O*
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 3 februari 2022 @ 15:42:15 #34
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203488960
Eergisteren Laas 2de, vandaag Mclay. Wat zijn mijn jongens fantastisch bezig _O_
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 3 februari 2022 @ 16:40:56 #35
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203489644
Mathijs Paasschens rijdt mooi op kop maar zal helaas sneuvelen door een zwoegend peloton.

Voloptueuze Mads rijdt mooi naar z'n derde podiumplek van het jaar
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  donderdag 3 februari 2022 @ 16:43:00 #36
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203489665


Al een 5e en een 4e plaats _O_
pi_203490089
En weer twee puntjes :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_203490097
Molano 2, zou het wat uitmaken?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203490131
Benny schraapt ook weer een 6e plek mee
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_203490190
Als Molano dit overigens nog 2x doet en Bef Harmens een alibiklassement rijdt kan ik zo nog winnen, dat zou wel opzienbarend zijn :D
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 3 februari 2022 @ 17:53:20 #41
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203490293
Als zelfs Nizzolo niet scoort wordt het wel een heel sombere bedoening.
  donderdag 3 februari 2022 @ 18:00:37 #42
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203490387
Ik heb nu al een 10e en 9e plaats in een 2.1 koers en een 13e plaats in een 2.Pro koers, dat is het betere sprokkelwerk
  Redactie Sport donderdag 3 februari 2022 @ 19:05:26 #43
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203491356
Het loopt nog niet echt. Hugo Houle doet leuk mee maar ik heb niet zoveel aan een 20e plek.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 3 februari 2022 @ 19:25:23 #44
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203491731
quote:
7s.gif Op donderdag 3 februari 2022 19:05 schreef DeLuna het volgende:
Het loopt nog niet echt. Hugo Houle doet leuk mee maar ik heb niet zoveel aan een 20e plek.
Je weet dat je Hugo Houle gekocht hebt?
  Redactie Sport donderdag 3 februari 2022 @ 20:22:30 #45
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203493174
quote:
1s.gif Op donderdag 3 februari 2022 19:25 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Je weet dat je Hugo Houle gekocht hebt?
Que?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_203493285
quote:
1s.gif Op donderdag 3 februari 2022 20:22 schreef DeLuna het volgende:

[..]
Que?
Die scoort legio top 16-20 plaatsen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 3 februari 2022 @ 20:47:56 #47
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203493584
quote:
1s.gif Op donderdag 3 februari 2022 20:29 schreef franklop het volgende:

[..]
Die scoort legio top 16-20 plaatsen
Ja dit bedoelde ik. Barcelo is ook zo'n engerd.
  Redactie Sport donderdag 3 februari 2022 @ 20:50:59 #48
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203493632
quote:
1s.gif Op donderdag 3 februari 2022 20:29 schreef franklop het volgende:

[..]
Die scoort legio top 16-20 plaatsen
Ja hij stond ook niet bovenaan mijn lijstje hè
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 3 februari 2022 @ 21:05:26 #49
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203493952
quote:
10s.gif Op donderdag 3 februari 2022 20:50 schreef DeLuna het volgende:

[..]
Ja hij stond ook niet bovenaan mijn lijstje hè
Ongeveer op plek 16-20? ;(
pi_203494280
David Dekker. -O- Gelukkig valt de schade zo te lezen mee.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203495343
quote:
1s.gif Op donderdag 3 februari 2022 20:47 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Ja dit bedoelde ik. Barcelo is ook zo'n engerd.
Dit wordt ZIJN jaar, laatst al knap 11e!
Citius, Altius, Fortius.
  Moderator donderdag 3 februari 2022 @ 22:27:35 #52
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_203495403
Ik heb nog nul doelpunten voor volgens mij. Gewoon kut.
  Redactie Sport vrijdag 4 februari 2022 @ 08:40:16 #53
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203498116
quote:
0s.gif Op donderdag 3 februari 2022 17:42 schreef Mexicanobakker het volgende:
Als Molano dit overigens nog 2x doet en Bef Harmens een alibiklassement rijdt kan ik zo nog winnen, dat zou wel opzienbarend zijn :D
Oh nevermind, van Gils heeft natuurlijk ook geschroeid in de Saudi Tour. Altijd tegen mij.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 4 februari 2022 @ 12:47:39 #54
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203500976
Altijd tegen mij.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 4 februari 2022 @ 13:19:43 #55
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203501656
Renard en Consonni in de top 10 van het klassement in de woestijn, genot
pi_203505137
Benny Thomas wint solo stage 3 in Bessèges. C'est magnifique. Tao nog een alibi puntje en Tolhoek is ingestort

[ Bericht 29% gewijzigd door Sabata op 04-02-2022 18:04:27 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  vrijdag 4 februari 2022 @ 16:57:36 #57
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203505269
quote:
7s.gif Op donderdag 3 februari 2022 19:05 schreef DeLuna het volgende:
Het loopt nog niet echt. Hugo Houle doet leuk mee maar ik heb niet zoveel aan een 20e plek.
18e vandaag, hij komt dichterbij!
pi_203505558
Mijn Vlasov is iedereen de moeder aan het schroeien. _O_
  vrijdag 4 februari 2022 @ 17:24:50 #59
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203505576
Alejandro met een mooie 5de plek, en Boasson Hagen met een mooie 6de plek.

Dit gaat de goede kant op.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_203505648
Milan Vader pakt zijn eerste punten ooit. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  vrijdag 4 februari 2022 @ 17:44:39 #61
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203505821
quote:
1s.gif Op donderdag 3 februari 2022 22:27 schreef Slobeend het volgende:
Ik heb nog nul doelpunten voor volgens mij. Gewoon kut.
Nog steeds? Mas doet het bij mij wel goed. Prima ronde dit om tegen jou te strijden zie ik.
  Moderator vrijdag 4 februari 2022 @ 17:52:27 #62
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_203505919
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 februari 2022 17:44 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Nog steeds? Mas doet het bij mij wel goed. Prima ronde dit om tegen jou te strijden zie ik.
Nog steeds ja.
pi_203505943
Ik haal wel wat puntjes deze ronde. Maar ja ik moet tegen domme Danny en die gaat als een speer.
pi_203506020
Bij mij is het tot nu toe sprokkelwerk, maar al wel 5 renners in de punten.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203506284
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 februari 2022 08:40 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Oh nevermind, van Gils heeft natuurlijk ook geschroeid in de Saudi Tour. Altijd tegen mij.
Ik ben zeer blij met die jongen :Y
  vrijdag 4 februari 2022 @ 18:31:44 #66
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203506336
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 februari 2022 16:57 schreef hhh38 het volgende:

[..]
18e vandaag, hij komt dichterbij!
Wat een leuke rubriek _O-
  vrijdag 4 februari 2022 @ 18:40:11 #67
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_203506476
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 februari 2022 18:31 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Wat een leuke rubriek _O-
Klassement gewoon 13e he
pi_203520127
Weer paar puntjes gesprokkeld, maar vrees dat Deco er met Nizzolo gelijk aan voorbij gaat vanmiddag.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_203520437
Tweede overwinning Groenewegen. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203522297
Mijn jongens zijn aardig aan het sprokkelen maar het klassement van Costa en mogelijk Ulissi gaan het erg moeilijk maken. @ijs_beer
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 5 februari 2022 @ 16:56:05 #71
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203522475
McLay weer 2de, Bonivacia 6de. Mijn Pierre mooi 5de in Frankrijk. Ik ben erg content.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_203522762
Penalver 2e. Erg mooi. Nizzolo nergens te zien

Die is ook niet meer opgestart

[ Bericht 30% gewijzigd door franklop op 05-02-2022 17:58:03 ]
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_203522859
Jordi 'ik ben dé sprinter van Bora achter Sem' Meeus mag wel eens met de vuist op tafel slaan is mijn bescheiden mening.
pi_203522930
Prettige overwinning van Moschetti
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 5 februari 2022 @ 17:55:36 #75
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203523186
Canola 12de en Pasqualon 15de, puntjes sprokkelen op z’n best
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_203530784
Grr, Benny de combobreaker als 11e
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_203540461
Herrada met een compleet nutteloze 15e plek in het klassement
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 6 februari 2022 @ 16:19:09 #78
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203540500
Gerben Thijssen is toch niet de nieuwe Domme Danny :'(

Wat Galvan en Zimmermann doen, laat wel potentie zien ^O^
  zondag 6 februari 2022 @ 16:19:16 #79
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203540501
Pierre De La Tourette wordt vriendelijk bedankt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 6 februari 2022 @ 16:26:30 #80
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203540584
Nummer 5 en 10 in het klassement in Bessèges _O_
  zondag 6 februari 2022 @ 16:27:41 #81
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203540600
Verloren van Valverde in een Spaanse rittenkoers. Erg leuk.
pi_203540728
Benny kan het nog. 3e in de tijdrit en winnaar eindklassement in het sterren muziekfeest in Bessèges. U569 Morkov grabbelt in Valencia nog wat mee na het werk voor U94 Jakobsen

[ Bericht 27% gewijzigd door Sabata op 06-02-2022 17:28:27 ]
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_203541375
Volgens mij heeft @DecoAoreste geen puntjes gepakt. Dan zou ik moeten winnen :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 6 februari 2022 @ 17:44:26 #84
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203541407
Tsja, altijd tegen mij
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 6 februari 2022 @ 17:56:17 #85
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203541530
Ik heb ~80-100 punten, wat jij @johannes_vermeer?
  zondag 6 februari 2022 @ 18:07:01 #86
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203541676
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2022 17:41 schreef franklop het volgende:
Volgens mij heeft @:DecoAoreste geen puntjes gepakt. Dan zou ik moeten winnen :+
9 man aan de start en helemaal niks. Echt bizar.
  Redactie Sport zondag 6 februari 2022 @ 18:48:59 #87
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203542198
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 februari 2022 16:57 schreef hhh38 het volgende:

[..]
18e vandaag, hij komt dichterbij!
12e geëindigd, niets mis mee
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 6 februari 2022 @ 19:16:34 #88
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203542580
quote:
1s.gif Op zondag 6 februari 2022 16:27 schreef Immerdebestebob het volgende:
Verloren van Valverde in een Spaanse rittenkoers. Erg leuk.
Erg mooi.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 6 februari 2022 @ 21:11:56 #89
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203543713
Mollige Mads wordt gewoon 2e in een korte tijdrit met een klim aan het eind.
Is hij te vroeg in vorm?

Dylan Teuns is duidelijk nog aan het bouwen.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_203548247
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 17:56 schreef hhh38 het volgende:
Ik heb ~80-100 punten, wat jij @:johannes_vermeer?
Dat moet voldoende zijn, ik ben niet verder gekomen dan wat top 10 rituitslagen in Valencia van een 34 jarige.
  Redactie Sport maandag 7 februari 2022 @ 16:14:03 #91
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203556233
Komende tegenstander heeft ook vrij veel in de zandbak en de Provence :{ Dus elk puntje van Gesbert is welkom zullen we maar zeggen.

Met de startlijsten die ik heb gezien had ik het beter kunnen treffen in de loting.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203556267
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:14 schreef Mexicanobakker het volgende:
Komende tegenstander heeft ook vrij veel in de zandbak en de Provence :{ Dus elk puntje van Gesbert is welkom zullen we maar zeggen.

Met de startlijsten die ik heb gezien had ik het beter kunnen treffen in de loting.
Whoop Whoop. Ik mag tegen Nairo.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  maandag 7 februari 2022 @ 16:18:38 #93
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203556289
Volgende ronde tegen Mani en Paret-Peintre die ongetwijfeld weer 7de ofzo gaat worden. Dat zal dus wel lastig worden, zie zo op het eerste gezicht niet echt veel mannen aan het vertrek staan.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Redactie Sport maandag 7 februari 2022 @ 16:18:42 #94
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203556290
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:16 schreef Steven184 het volgende:

[..]
Whoop Whoop. Ik mag tegen Nairo.
Giulio en Aniolkowski hier. Ik heb ook te doen met de ziel die tegen Juul moet strijden.
Vooral balen omdat ik op zich wel wat verwacht te kunnen sprokkelen komende speelronde. Maar ik zie Gesbert het niet beter doen dan Ciccone. Wel wat extra kansen om punten te scoren in Oman tov de Provence, dus helemaal kansloos ben ik niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 7 februari 2022 @ 19:24:59 #95
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_203558468
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:18 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Giulio en Aniolkowski hier. Ik heb ook te doen met de ziel die tegen Juul moet strijden.
Vooral balen omdat ik op zich wel wat verwacht te kunnen sprokkelen komende speelronde. Maar ik zie Gesbert het niet beter doen dan Ciccone. Wel wat extra kansen om punten te scoren in Oman tov de Provence, dus helemaal kansloos ben ik niet.
Ik heb nog meer ijzers in het vuur hoor!!!
  maandag 7 februari 2022 @ 19:29:53 #96
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203558555
@DeLuna

Oman
Niemand _O_

Provence
Bonnamour

Antalya
Lonardi

Houdt niet over ;( Geen idee waarom mijn Fransen allemaal niet mee doen :')
  Redactie Sport maandag 7 februari 2022 @ 19:32:18 #97
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203558615
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 19:24 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
Ik heb nog meer ijzers in het vuur hoor!!!
Dat zijn wel de 2 belangrijkste die ik zo snel zag. Skjelmose zou ook nog wel vervelend kunnen doen denk ik, de rest staan niet direct op mijn lijst van de angst
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2022 @ 09:03:29 #98
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203564491
Wij noteren:

Oman:
Gesbert

Provence:
Ferron vs Mozzato, Ciccone, Skjelmose, Askey

Antalya:
- vs Aniolkowski, Waerenskjold

Lekker team om tegen te moeten deze ronde ook wel :') Gesbert zie ik wel een klassement rijden, maar tegen dit geweld kan dat bijna nooit genoeg zijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:48:56 #99
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203565980
Krijgen we nog uitslagen of .. ?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_203566089
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:48 schreef Mani89 het volgende:
Krijgen we nog uitslagen of .. ?
Wimderon is te druk in OWS.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:57:19 #101
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203566105
@wimderon

taylorhorloge.gif
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 10:59:45 #102
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203566151
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 10:57 schreef Mani89 het volgende:
@:wimderon

taylorhorloge.gif
VolksmennerKuijt.gif
  dinsdag 8 februari 2022 @ 13:17:15 #103
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_203568998
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 09:03 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wij noteren:

Oman:
Gesbert

Provence:
Ferron vs Mozzato, Ciccone, Skjelmose, Askey

Antalya:
- vs Aniolkowski, Waerenskjold

Lekker team om tegen te moeten deze ronde ook wel :') Gesbert zie ik wel een klassement rijden, maar tegen dit geweld kan dat bijna nooit genoeg zijn.
2 afhakers...
  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2022 @ 13:37:55 #104
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203569220
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 13:17 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
2 afhakers...
Dat scheelt, nu hopen dat Skjelmose moet knechten, Mozzato geen zin heeft, Askey de benen niet heeft en Gesbert het gek genoeg beter doet dan Ciccone.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203569273
Tolhoek in de Provence en Trym de Drone piloot in Antalya. Dat wordt gegarandeerd een succes :')
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  dinsdag 8 februari 2022 @ 14:16:54 #106
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203569643
Een stuk minder deelnemers deze ronde, maar wel ster van het team Démare in Oman!

En Vendrame en Barbier in de Provence
  dinsdag 8 februari 2022 @ 15:46:25 #107
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203571051
quote:
0s.gif Op maandag 7 februari 2022 16:18 schreef GotenSSJ het volgende:
Volgende ronde tegen Mani en Paret-Peintre die ongetwijfeld weer 7de ofzo gaat worden. Dat zal dus wel lastig worden, zie zo op het eerste gezicht niet echt veel mannen aan het vertrek staan.
Ik heb ook nog Latour en Lauk en Rivera in Turkije.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_203571161
Hopelijk is Alaphilippe gelijk op de afspraak in de Provence.

O.a. tegen Tolhoek. Dat je daar bang voor moet zijn, ai.
pi_203571371
In ronde 4 tegen @Faraday01 met de volgende renners;

Oman:
Gibbons

Provence:
Bouchard, Carapaz, O. Rodriguez

Antalya:
-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_203572276
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 16:11 schreef franklop het volgende:
In ronde 4 tegen @:Faraday01 met de volgende renners;

Oman:
Gibbons

Provence:
Bouchard, Carapaz, O. Rodriguez

Antalya:
-
En wie heb ik aan de start? :')


Oman:
Cavendish, Zana

Provence:
Gorka Izagirre, Arndt

Antalya:
-

[ Bericht 7% gewijzigd door Faraday01 op 08-02-2022 17:37:26 ]
pi_203572731
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 17:24 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
En wie heb ik aan de start? :')


Oman:
Cavendish, Zana

Provence:
Gorka Izagirre, Arndt

Antalya:
-
Hopelijk is Cavendish nog zoekende
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_203572939
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:09 schreef franklop het volgende:

[..]
Hopelijk is Cavendish nog zoekende
Zo te zien gaat Carapaz als enige echte klassementsman mee dus als die niet gek doet is het rondje binnen voor jou.
pi_203572967
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 18:28 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
Zo te zien gaat Carapaz als enige echte klassementsman mee dus als die niet gek doet is het rondje binnen voor jou.
Vorige ronde besloot hij erbij te gaan liggen dus durf niks te zeggen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_203572987
Oman:
Gaviria

Provence:
Simon

Antalya:
-

Wat treurig dit, driekwart van mijn team heeft nog geen koers gereden dit jaar. _O-
Alvast gefeliciteerd met de overwinning @heywoodu
pi_203573706
Oman
Schmid, Capiot

Provence
Manzin

Antalya
-

Vrees dat het enkel van Capiot moet komen deze ronde. @Momo heeft een aardig stel halve klimmers in de Provence en daar ga ik niet tegenop kunnen.
  Moderator dinsdag 8 februari 2022 @ 20:30:51 #116
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_203574869
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 19:26 schreef baggerbaas het volgende:
Oman
Schmid, Capiot

Provence
Manzin

Antalya
-

Vrees dat het enkel van Capiot moet komen deze ronde. @:momo heeft een aardig stel halve klimmers in de Provence en daar ga ik niet tegenop kunnen.
Valt wel mee toch?
Zo te zien Vuillermoz, Edet, Ganna in de Provence
Al is er wel een tijdrit daar
pi_203575215
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 20:30 schreef Momo het volgende:

[..]
Valt wel mee toch?
Zo te zien Vuillermoz, Edet, Ganna in de Provence
Al is er wel een tijdrit daar
Hmmm ik dacht dat ik Geschke ook nog had zien staan. Misschien toch wel iets gelijkwaardiger dan qua kansen.
pi_203576325
pi_203576328
pi_203576440
Speelronde 4:
10-02-22 NK tijdrijden – Colombia NK – tijdrit
10-02-22 13-02-22 Tour of Antayla 2.1
*NIEUW* 10-02-22 15-02-22 Tour of Oman 2.Pro
10-02-22 13-02-22 Tour de la Provence 2.Pro

Speelschema:
Felagund - Wielerclub Helaes Pindakaas, het draait vaak niet v Aguero - Ride for Egan
Mani89 - Équipe Manigod v GotenSSJ - Texas Forever
maxi-mus - De Friese doorfietsers v I.R.Baboon - 84V14N3N 0P R0LL3TJ35
heywoodu - De Veluwse Vélo v Pistolero - Merijn's Mooie Jongens
El-Stinho - No emotions, just business v johannes_vermeer - Begin van een tijdperk powered by The Home of Cycling
knijn1985 - Einhorn maakt nog geen zomer v Mexicanobakker - Verliezen is ook mooi
Slobeend - Gouden Koppel v Chiappucci - De Dommekrachten p/b Benji Naesen
noodgang - W.V. Met een noodgang v DecoAoreste - Balance Boys - Achter 't Net Visserij
IJs_beer - Spekenbrinks Sekte v Max23 - Belonna
Immerdebestebob - Team Altijd Koers v DeLuna - Ciclistas de la Luna 1992
Fretwork - THICK Body and Brain Positivity - Powered by Pauwels KipKap v wimderon - Een bult stevige kerels
baggerbaas - Bitumineuze voegvullingsmassa p/b Benzinesnuivende Aidskoala (©Mani) v Momo - We're Ganna attack, Padun Pats!
hhh38 - À Bloc met Arno p/b Dirk Hofman Motorhomes v Rellende_Rotscholier - Bennett niet tevreden
Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling v Steven184 - W.V. Cycling Boyz Company
Dale__Cooper - Team regenboog en de pot met goud v Sabata - Bureau des Éstrangèrs by Schönbacher Cycling
franklop - Team Hier Eindigen Sterke Sportieve Ambities v Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici
pi_203576458
Nog bedankt voor het 0x mee (mogen) sprinten, Bora/Jordi. Mooie 176-175 nederlaag.

  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2022 @ 22:22:37 #122
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203576523
Ik durf niet meer te kijken joh
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 8 februari 2022 @ 22:28:21 #123
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203576620
Verliezen met 108 punten. :')
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 22:29:07 #124
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203576630
Ik heb het op 2 na meeste pech deze ronde, ik ga het bijhouden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_203576636
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:17 schreef wimderon het volgende:
Nog bedankt voor het 0x mee (mogen) sprinten, Bora/Jordi. Mooie 176-175 nederlaag.

[ afbeelding ]
quote:
0s.gif Op zondag 6 februari 2022 16:15 schreef Steven184 het volgende:
Herrada met een compleet nutteloze 15e plek in het klassement
Ik verval in herhaling, maar het is geweldig om te zien wat Herrada voor het team overheeft.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  dinsdag 8 februari 2022 @ 22:30:54 #126
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203576654
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:29 schreef Steven184 het volgende:

[..]
[..]
Ik verval in herhaling, maar het is geweldig om te zien wat Herrada voor het team overheeft.
Dat soort prestaties niet meteen op waarde schatten :')
  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2022 @ 22:37:04 #127
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203576720
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Dat soort prestaties niet meteen op waarde schatten :')
Je gaat het toch meer waarderen als het je de overwinning oplevert.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 22:39:28 #128
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203576756
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Je gaat het toch meer waarderen als het je de overwinning oplevert.
Misschien komt het omdat ik steevast in het rechterrijtje eindig, maar ik ben blij met elk punt ;(

Behalve als Démare iedere sprintrit op plek 15 eindigt.
  Redactie Sport dinsdag 8 februari 2022 @ 22:39:57 #129
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203576763
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Misschien komt het omdat ik steevast in het linkerrijtje eindig, maar ik ben blij met elk punt ;(

Behalve als Démare iedere sprintrit op plek 15 eindigt.
Ik eindig meestal rond plek 20 :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 22:41:04 #130
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203576770
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:39 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Ik eindig meestal rond plek 20 :')
Ik bedoel ook rechterrijtje :')
pi_203576772
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 18:39 schreef Felagund het volgende:
Aan geluk geen gebrek tot nu toe.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203576787
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Dat soort prestaties niet meteen op waarde schatten :')
Ik dacht eigenlijk dat ik ruimer had gewonnen. Nu twijfel ik aan wim zijn berekening.

Shame on me.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_203576867
Ach Wim, pijnlijk :D
pi_203576872
Mijn verdediging staat als een huis.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 23:19:29 #135
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203577241
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 15:46 schreef Mani89 het volgende:

[..]
Ik heb ook nog Latour en Lauk en Rivera in Turkije.
Ik heb vooralsnog:

Antalya:
-

Oman:
Canola

Provence:
Bevin, Cardis

Deze ronde win je dus makkelijk 14.gif
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  dinsdag 8 februari 2022 @ 23:27:36 #136
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203577341
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:17 schreef wimderon het volgende:
Nog bedankt voor het 0x mee (mogen) sprinten, Bora/Jordi. Mooie 176-175 nederlaag.

[ afbeelding ]
Is je straf vanwege die onverdiende winst dankzij die puber bij Lotto.
  woensdag 9 februari 2022 @ 07:42:34 #137
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_203578194
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:29 schreef Steven184 het volgende:

[..]
[..]
Ik verval in herhaling, maar het is geweldig om te zien wat Herrada voor het team overheeft.
Jij was toch al gedegradeerd?
  Moderator woensdag 9 februari 2022 @ 08:04:31 #138
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_203578378
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2022 08:04 schreef Slobeend het volgende:
Wim wie heeft er voor mij gescoord?
Riabushenko
pi_203578599
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:49 schreef Dale__Cooper het volgende:
Mijn verdediging staat als een huis.
Dacht ik dat ik het met 11 tegen goed deed, maar nog gewoon de 0 _O_
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_203579136
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 07:42 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
Jij was toch al gedegradeerd?
Haha, gelukkig is het geen KO systeem zoals de croky cup.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  woensdag 9 februari 2022 @ 11:54:24 #142
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203580870
Tegen Arvid in de Tour of Antalya, dat is vragen om problemen
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  woensdag 9 februari 2022 @ 12:35:52 #143
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203581669
Bonnamour

Wat kut allemaal.
  Redactie Sport woensdag 9 februari 2022 @ 14:20:00 #144
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203583718
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 14:16 schreef hhh38 het volgende:
Een stuk minder deelnemers deze ronde, maar wel ster van het team Démare in Oman!

En Vendrame en Barbier in de Provence
Demare lijkt naar de Provence te gaan.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 9 februari 2022 @ 14:39:27 #145
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203583996
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 14:20 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Demare lijkt naar de Provence te gaan.
Ik zie dat ie er niet meer bij staat in Oman, maar hij is ook nog niet op de startlijst van de Provence verschenen. Als het waar is scheelt dat 3 ritten :(

En het is me ook niet helemaal duidelijk wie de kopman van FDJ in Oman nu is :?
  Redactie Sport woensdag 9 februari 2022 @ 14:41:11 #146
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203584024
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 14:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Ik zie dat ie er niet meer bij staat in Oman, maar hij is ook nog niet op de startlijst van de Provence verschenen. Als het waar is scheelt dat 3 ritten :(

En het is me ook niet helemaal duidelijk wie de kopman van FDJ in Oman nu is :?
FDJ heeft Demare bevestigd voor Provence, Steef is traag.

Maar dat scheelt wel wat ritten ja, al heeft een Demare in vorm ook gewoon kans in de proloog en rit 2 in de provence, dus dan scheelt het effectief 1 of 2 ritten.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 9 februari 2022 @ 14:43:51 #147
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203584073
Niet leuk.

twitter
  Redactie Sport woensdag 9 februari 2022 @ 16:40:53 #148
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203585576
Geen Ciccone.

Niet meer altijd tegen mij.

Gesbert vs Skjelmose lijkt me al een eerlijkere strijd.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 9 februari 2022 @ 16:54:20 #149
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_203585757
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 16:40 schreef Mexicanobakker het volgende:
Geen Ciccone.

Niet meer altijd tegen mij.

Gesbert vs Skjelmose lijkt me al een eerlijkere strijd.
Dit is niet ok
  woensdag 9 februari 2022 @ 18:47:47 #150
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203587350
quote:
0s.gif Op woensdag 9 februari 2022 16:54 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
Dit is niet ok
Ciccone ging bij mij ook telkens wedstrijden overslaan ;(
  Redactie Sport woensdag 9 februari 2022 @ 19:16:45 #151
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203587927
quote:
1s.gif Op woensdag 9 februari 2022 18:47 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Ciccone ging bij mij ook telkens wedstrijden overslaan ;(
In dit geval is het paniek bij Trek na wat COVID-gevallen in Valencia.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport donderdag 10 februari 2022 @ 16:19:10 #152
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203601016
We beginnen met een 1-0 achterstand, dus er zal gescoord moeten worden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 10 februari 2022 @ 16:38:47 #153
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203601238
Démare had de top 3 klasseringen bijna cadeau gekregen in Oman, nog steeds teleurgesteld.
pi_203604987
Zucht... Trym de Dronepiloot mag het alleen opknappen in Türkye, Tolhoek is ook niet gestart in de Provence. Aangezien Flip vandaag 6e werd in de proloog kan ik @Dale__Cooper nu al feliciteren?
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  donderdag 10 februari 2022 @ 20:43:37 #155
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203605027
Lolnardi is een prima coureur _O_
  Redactie Sport vrijdag 11 februari 2022 @ 14:50:42 #156
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203615837
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 16:38 schreef hhh38 het volgende:
Démare had de top 3 klasseringen bijna cadeau gekregen in Oman, nog steeds teleurgesteld.
En dan gaat ie ook nog in de mongolenwaaier zitten, ach.

Wel jammer dat er een paar concurrenten van Skjelmose wegvallen. Top 5 komt dan toch langzaam in zicht. Dan mag Gesbert nog doortrappen in Oman.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203625343
Speelronde 5:
12-02-22 13-02-22 Vuelta Ciclista a la Region de Murcia Costa Calida 1.1
13-02-22 Clasica de Almeria 1.Pro
13-02-22 NK wegrit – Colombia NK – wegrit

Speelschema:
Felagund - Wielerclub Helaes Pindakaas, het draait vaak niet v maxi-mus - De Friese doorfietsers
heywoodu - De Veluwse Vélo v Mani89 - Équipe Manigod
El-Stinho - No emotions, just business v Aguero - Ride for Egan
knijn1985 - Einhorn maakt nog geen zomer v GotenSSJ - Texas Forever
Slobeend - Gouden Koppel v I.R.Baboon - 84V14N3N 0P R0LL3TJ35
noodgang - W.V. Met een noodgang v Pistolero - Merijn's Mooie Jongens
IJs_beer - Spekenbrinks Sekte v johannes_vermeer - Begin van een tijdperk powered by The Home of Cycling
Immerdebestebob - Team Altijd Koers v Mexicanobakker - Verliezen is ook mooi
Fretwork - THICK Body and Brain Positivity - Powered by Pauwels KipKap v Chiappucci - De Dommekrachten p/b Benji Naesen
baggerbaas - Bitumineuze voegvullingsmassa p/b Benzinesnuivende Aidskoala (©Mani) v DecoAoreste - Balance Boys - Achter 't Net Visserij
hhh38 - À Bloc met Arno p/b Dirk Hofman Motorhomes v Max23 - Belonna
Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling v DeLuna - Ciclistas de la Luna 1992
Dale__Cooper - Team regenboog en de pot met goud v wimderon - Een bult stevige kerels
franklop - Team Hier Eindigen Sterke Sportieve Ambities v Momo - We're Ganna attack, Padun Pats!
Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici v Rellende_Rotscholier - Bennett niet tevreden
Sabata - Bureau des Éstrangèrs by Schönbacher Cycling v Steven184 - W.V. Cycling Boyz Company
  Redactie Sport zaterdag 12 februari 2022 @ 10:57:13 #158
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203626586
Niemand aan de start bij de concurrentie, dus dan is het hopen dat Arkea lekker gaat sprokkelen.

Molano, Politt, Barguil en Louvel in Murcia
Ion en Politt lijken te mogen in Almeria

Denk dat vandaag met Molano/Barguil/Louvel de beste kans is.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 12 februari 2022 @ 11:01:03 #159
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203626628
Hup Oorluis en Marco T.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 11:16:42 #160
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203626769
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 10:57 schreef Mexicanobakker het volgende:
Niemand aan de start bij de concurrentie, dus dan is het hopen dat Arkea lekker gaat sprokkelen.

Molano, Politt, Barguil en Louvel in Murcia
Ion en Politt lijken te mogen in Almeria

Denk dat vandaag met Molano/Barguil/Louvel de beste kans is.
Altijd tegen mij. Wat een waardeloos seizoen zo.
  Redactie Sport zaterdag 12 februari 2022 @ 11:33:08 #161
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203626951
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:16 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Altijd tegen mij. Wat een waardeloos seizoen zo.
Tsja, om punten te scoren moet je wel iemand aan de start hebben. Ik denk niet dat ik de slechtst denkbare tegenstander ben.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203627829
Carapaz ook nog eens positief op corona. Nee leuk
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 12 februari 2022 @ 12:52:11 #163
209676 knijn1985
Einhorn maakt nog geen zomer
pi_203627877
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 februari 2022 14:50 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
En dan gaat ie ook nog in de mongolenwaaier zitten, ach.

Wel jammer dat er een paar concurrenten van Skjelmose wegvallen. Top 5 komt dan toch langzaam in zicht. Dan mag Gesbert nog doortrappen in Oman.
Wat een vreselijk deelnemersveld voor en 2.pro rittenkoers he.
Hier gaat Gesbert wel nog meer punten halen.
  Redactie Sport zaterdag 12 februari 2022 @ 13:16:20 #164
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203628149
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 12:52 schreef knijn1985 het volgende:

[..]
Wat een vreselijk deelnemersveld voor en 2.pro rittenkoers he.
Hier gaat Gesbert wel nog meer punten halen.
Zeker, het is een schande dat Gesbert hier niet gewoon won.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203630094
Voor ronde 5 feliciteer ik @Rellende_Rotscholier alvast. Dat wordt een epische nederlaag voor mijn team.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 18:12:30 #166
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203631687
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 11:01 schreef Mani89 het volgende:
Hup Oorluis en Marco T.
Oorluis 6de en Marco T. 10de, prachtig!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport zaterdag 12 februari 2022 @ 18:23:08 #167
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203631839
Louvel 3 en Barkiel 7, je zou voor minder.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203631990
Vliegen 5e vandaag in Spanje, volgens mij ook de enige die überhaupt ergens start deze ronde.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203632343
0 renners aan de start in ronde 5. :')
Dan maar hopen op een prachtige 0-0 @noodgang
  Moderator zaterdag 12 februari 2022 @ 19:13:39 #170
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_203632428
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 19:06 schreef Pistolero het volgende:
0 renners aan de start in ronde 5. :')
Dan maar hopen op een prachtige 0-0 @:noodgang
Ik heb volle vertrouwen in MAL, voor de rest nog niet gekeken :@
pi_203633177
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 19:13 schreef noodgang het volgende:

[..]
Ik heb volle vertrouwen in MAL, voor de rest nog niet gekeken :@
MAL het het mooi verpest vandaag, en morgen heb jij volgens mij ook niemand aan de start dus die 0-0 is een feit. :7
pi_203633508
Zowaar twee mannen in de puntjes in Murcia.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_203641091
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 17:24 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
En wie heb ik aan de start? :')

Oman:
Cavendish, Zana

Provence:
Gorka Izagirre, Arndt

Antalya:
-
Dacht dat ik met Gibbons nog een slagje kon slaan, maar jij hebt Zana bovenin.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 13 februari 2022 @ 11:31:16 #174
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203642578
Gesbert zakt wat weg. Zal morgen beter moeten, anders is het denk ik boeken toe.

Tenzij skjelmose vandaag matig presteert, natuurlijk.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zondag 13 februari 2022 @ 16:05:22 #175
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203647826
Nee, Gesbert zal morgen wonderbenen nodig hebben voor winst.

3e plaats in GC is nodig en dan ook nog een klassering in de top 3 in de rit, al zal dat redelijk hand in hand gaan vermoed ik.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203647844
Ondanks mooie puntjes een kansloos verlies tegen Quintana.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 13 februari 2022 @ 16:25:23 #177
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203648055
Mijn Latour en Paret-Peintre 5de en 9de in de Provence. Goed gedaan jongens!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 13 februari 2022 @ 16:27:02 #178
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203648068
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 16:25 schreef Mani89 het volgende:
Mijn Latour en Paret-Peintre 5de en 9de in de Provence. Goed gedaan jongens!
Jij gaat voor het doelsaldo? :D
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  zondag 13 februari 2022 @ 16:28:08 #179
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203648079
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 16:27 schreef GotenSSJ het volgende:

[..]
Jij gaat voor het doelsaldo? :D
Sorry dat je mij net nu moet treffen. Meestal verlies ik, ook met een hoog doelsaldo.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_203648856
Tegen Kristoff in Almeria, dat is de eerste nederlaag.
  Redactie Sport zondag 13 februari 2022 @ 18:09:26 #181
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203649217
Volgende ronde tegen mcnulty en wellens, maar ik heb wel wat namen die een klassement kunnen gaan rijden. Kan een interessante ronde worden.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 13 februari 2022 @ 18:23:18 #182
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203649387
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 18:09 schreef Mexicanobakker het volgende:
Volgende ronde tegen mcnulty en wellens, maar ik heb wel wat namen die een klassement kunnen gaan rijden. Kan een interessante ronde worden.
Uhm, ik heb het gevoel dat ik daartegen moet :P
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Redactie Sport zondag 13 februari 2022 @ 18:52:48 #183
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203649754
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 18:23 schreef Fretwork het volgende:

[..]
Uhm, ik heb het gevoel dat ik daartegen moet :P
Maar die ronde is alweer voorbij!

Ik kijk alweer vooruit naar die ene Spaanse kutkoers en andalucia/algarve
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zondag 13 februari 2022 @ 18:54:09 #184
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203649768
Oh voorbij nog niet natuurlijk, maar Colombia bestaat niet.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zondag 13 februari 2022 @ 19:00:49 #185
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203649827
Ik kijk eigenlijk wel uit naar het Belgisch(/Frans) openingsweekend :@

Dan is mijn team aardig op sterkte.
pi_203649828
Zouden we ooit nog uitslagen krijgen?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zondag 13 februari 2022 @ 19:01:14 #187
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203649831
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 19:00 schreef Steven184 het volgende:
Zouden we ooit nog uitslagen krijgen?
Ik hoop van niet
  zondag 13 februari 2022 @ 19:12:00 #188
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203649949
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 16:28 schreef Mani89 het volgende:

[..]
Sorry dat je mij net nu moet treffen. Meestal verlies ik, ook met een hoog doelsaldo.
Ach, ook jij mag wel eens een potje winnen!
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_203651008
puntloos ronde vier en ronde vijf heeft Fortunato zowaar iets gesprokkeld, maar dat lijken twee nederlagen te worden
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  zondag 13 februari 2022 @ 21:40:37 #190
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203651605
Consonni toch nog puntjes gepakt ^O^
  zondag 13 februari 2022 @ 21:55:35 #191
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203651857
Trentin en Bouhanni 2de, ronde 5 lijkt mij binnen.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Redactie Sport maandag 14 februari 2022 @ 07:29:04 #192
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203654598
Mijn ploeg pakt de eerste overwinning. Sergio Higuita wint de Colombiaanse wegrit _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  maandag 14 februari 2022 @ 07:31:56 #193
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203654608
quote:
17s.gif Op maandag 14 februari 2022 07:29 schreef DeLuna het volgende:
Mijn ploeg pakt de eerste overwinning. Sergio Higuita wint de Colombiaanse wegrit _O_
Win je niet tegen mij dan? In die andere ronde heb ik volgens mij alleen aan paar puntjes van Lonardi.
  maandag 14 februari 2022 @ 11:39:34 #194
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203657023
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 19:00 schreef Steven184 het volgende:
Zouden we ooit nog uitslagen krijgen?
Dat begin ik me ook af te vragen. Misschien was de uitslag van de Colombiaanse wegkoers zelfs voor Wim te laat
  Redactie Sport maandag 14 februari 2022 @ 11:50:32 #195
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203657166
Godsamme, 2 seconden te weinig. Klootzak Vanquelin die voor zijn eigen 2e plaats koerste in plaats van de klassering van Elie :{

Altijd tegen mij.

(In principe kan het nog als ie morgen wint of nog een plek stijgt in het klassement, maar dat is geen aankomst bergop dus dan is dat wel een lastig verhaal, wel te moeilijk voor de meeste sprinters dus er liggen wel kansjes)

[ Bericht 18% gewijzigd door Mexicanobakker op 14-02-2022 11:57:24 ]
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 14 februari 2022 @ 12:00:41 #196
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203657296
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 11:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Dat begin ik me ook af te vragen. Misschien was de uitslag van de Colombiaanse wegkoers zelfs voor Wim te laat
Oh Oman is ook nog bezig.
pi_203661328
Vliegen weer in de punten. ^O^ Tot nu toe geen enkele ronde puntloos, al blijft het wat sprokkelen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport maandag 14 februari 2022 @ 19:06:15 #198
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203662440
Wellensrommel. Altijd tegen mij.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203662671
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 19:06 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wellensrommel. Altijd tegen mij.
Je mag ook tegen Multilul zie ik.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport maandag 14 februari 2022 @ 19:41:42 #200
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203663153
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 19:20 schreef Felagund het volgende:

[..]
Je mag ook tegen Multilul zie ik.
Ja, met de huidige bonus ga ik het dan met Rusty en ion ook niet redden. Kutspel.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203664354
pi_203664359
pi_203664389
Speelronde 6:
14-02-22 Jaén Paraiso Interior 1.1
16-02-22 20-02-22 Volta ao Algarve em Bicicleta 2.Pro
16-02-22 20-02-22 Vuelta a Andalucia Ruta Ciclista Del Sol 2.Pro

Speelschema:
Felagund - Wielerclub Helaes Pindakaas, het draait vaak niet v Fretwork - THICK Body and Brain Positivity - Powered by Pauwels KipKap
baggerbaas - Bitumineuze voegvullingsmassa p/b Benzinesnuivende Aidskoala (©Mani) v Immerdebestebob - Team Altijd Koers
hhh38 - À Bloc met Arno p/b Dirk Hofman Motorhomes v IJs_beer - Spekenbrinks Sekte
Bill_Hillie - Skoekeloen Cycling v noodgang - W.V. Met een noodgang
Dale__Cooper - Team regenboog en de pot met goud v Slobeend - Gouden Koppel
franklop - Team Hier Eindigen Sterke Sportieve Ambities v knijn1985 - Einhorn maakt nog geen zomer
Faraday01 - Faraday's Fiets Fanatici v El-Stinho - No emotions, just business
Sabata - Bureau des Éstrangèrs by Schönbacher Cycling v heywoodu - De Veluwse Vélo
Steven184 - W.V. Cycling Boyz Company v maxi-mus - De Friese doorfietsers
Rellende_Rotscholier - Bennett niet tevreden v Mani89 - Équipe Manigod
Momo - We're Ganna attack, Padun Pats! v Aguero - Ride for Egan
wimderon - Een bult stevige kerels v GotenSSJ - Texas Forever
DeLuna - Ciclistas de la Luna 1992 v I.R.Baboon - 84V14N3N 0P R0LL3TJ35
Max23 - Belonna v Pistolero - Merijn's Mooie Jongens
DecoAoreste - Balance Boys - Achter 't Net Visserij v johannes_vermeer - Begin van een tijdperk powered by The Home of Cycling
Chiappucci - De Dommekrachten p/b Benji Naesen v Mexicanobakker - Verliezen is ook mooi
pi_203664498
Tegen fenomeen Kobe
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  maandag 14 februari 2022 @ 20:50:51 #205
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203664558
Waanzinnig slechte start van het seizoen, doordat o.a. Stuyven, Teunissen, Oldani en Godon nog moeten beginnen en Cosnefroy, Bonnamour en Formolo al de nodige tegenslag hebben gehad en daardoor niet of veel minder hebben gekoerst ;( Dat is toch wel de bovenkant van mij team. Enige positieve is dat Galvan en Lonardi wel aardige dingen laten zien.
  Redactie Sport maandag 14 februari 2022 @ 21:00:45 #206
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203664715
Higuita heeft mijn meubelen gered en ik heb mijn eerste overwinning geboekt met 160 tegen 0 _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  maandag 14 februari 2022 @ 21:02:21 #207
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203664746
Derdes, ik weet niet wat ik meemaak
  maandag 14 februari 2022 @ 21:05:58 #208
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203664808
.

[ Bericht 97% gewijzigd door Immerdebestebob op 14-02-2022 21:06:10 ]
pi_203664822
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 21:05 schreef Immerdebestebob het volgende:
Antwanet is echt klaar voor de wissel. Die loopt daar echt net nul vertrouwen...
Transferperiode duurt nog even. :+
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_203664828
Weer een mooie efficiënte overwinning. ^O^
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  maandag 14 februari 2022 @ 21:07:36 #211
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203664841
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 21:06 schreef Felagund het volgende:

[..]
Transferperiode duurt nog even. :+
Ninja-edit
pi_203664874
quote:
Voor even de minste tegen!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 14 februari 2022 @ 21:14:52 #213
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203664980
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:49 schreef Dale__Cooper het volgende:
Mijn verdediging staat als een huis.
Goeie jinx dit :D
pi_203665230
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 21:14 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Goeie jinx dit :D
Genadeloos afgestraft door de spelleider .... vermoeden van.

De zesde ronde tegen @Slobeend moet eigenlijk wel drie punten opleveren als Remco levert in de Algarve.
  maandag 14 februari 2022 @ 21:30:33 #215
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_203665245


[ Bericht 0% gewijzigd door I.R.Baboon op 14-02-2022 21:40:17 ]
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  Moderator maandag 14 februari 2022 @ 21:31:06 #216
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_203665257
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 21:29 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]
Genadeloos afgestraft door de spelleider .... vermoeden van.

De zesde ronde tegen @:Slobeend moet eigenlijk wel drie punten opleveren als Remco levert in de Algarve.
Van harte alvast. Mijn team kan er geen reet van.
pi_203666847
Fortunato doet zijn naam eer aan. Drie lucky punten zijn genoeg voor ronde vijf
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  maandag 14 februari 2022 @ 23:09:13 #218
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203666855
Tegen @baggereend

Jaen
-

Algarve
Zimmermann

Ruta del Sol
Oldani, Van Keirsbulck, Cosnefroy, Galvan

Eindelijk wat man op de been.
pi_203666939
quote:
1s.gif Op maandag 14 februari 2022 23:09 schreef Immerdebestebob het volgende:
Tegen @:baggereend

Jaen
-

Algarve
Zimmermann

Ruta del Sol
Oldani, Van Keirsbulck, Cosnefroy, Galvan

Eindelijk wat man op de been.
Jaen
Kamna

Algarve
Gogl, Claeys

Ruta
Kamna, Narvaez, Dewulf, Vanmarcke

De eerste punten uit Jaen zijn alvast binnen :)
  Redactie Sport maandag 14 februari 2022 @ 23:19:21 #220
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203666977
Tegenstanders blijken maar weer eens zeer belangrijk. Vijfde nu, maar helaas zal dat wel terug gaan lopen. Ook al heb ik R6 wel kans met meerdere klassementsmannen in proseries wedstrijden tegen volgens mij enkel mcnulty, maar dat kan ook grandioos mis.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203667834
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 23:08 schreef Sabata het volgende:
Fortunato doet zijn naam eer aan. Drie lucky punten zijn genoeg voor ronde vijf
Om met 6-3 te verliezen?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  Redactie Sport dinsdag 15 februari 2022 @ 11:56:49 #222
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203671985
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203672933
Een mooie 0-0, merci. @El-Stinho
Citius, Altius, Fortius.
pi_203673188
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 06:14 schreef Steven184 het volgende:

[..]
Om met 6-3 te verliezen?
Klopt want met één pion aan de start had ik eigenlijk helemaal niks verwacht (panda van @Mexicanobakker was hier ook bezig)
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  dinsdag 15 februari 2022 @ 13:50:18 #225
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203673321
Ik mag over de loting nog niet klagen
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_203673478
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 13:37 schreef Sabata het volgende:

[..]
Klopt want met één pion aan de start had ik eigenlijk helemaal niks verwacht (panda van @:Mexicanobakker was hier ook bezig)
Sorry
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_203673616
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 13:50 schreef Fretwork het volgende:
Ik mag over de loting nog niet klagen
Wie heb jij in de zesde ronde?

Ik had Vliegen (3e) en Buchmann (15e) bij de Clásica Jaén Paraiso Interior.

Emoe start ook in Andalusië, Antunes in de Algarve, dat was het volgens mij al.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport dinsdag 15 februari 2022 @ 14:23:27 #228
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203673739
Rusty ziek. Godsamme.

We gaan afzakken naar de grijze middenmoot.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 15 februari 2022 @ 15:10:24 #229
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203674411
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 14:14 schreef Felagund het volgende:

[..]
Wie heb jij in de zesde ronde?

Ik had Vliegen (3e) en Buchmann (15e) bij de Clásica Jaén Paraiso Interior.

Emoe start ook in Andalusië, Antunes in de Algarve, dat was het volgens mij al.
Mads en Dombrowski in Portugal, en Sosa en Teuns in Andalusië moeten het voor mij gaan doen, maar ik sta inderdaad al achter :'(

[ Bericht 2% gewijzigd door Fretwork op 15-02-2022 15:17:21 ]
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_203676827
pi_203676842
  dinsdag 15 februari 2022 @ 18:08:35 #232
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203676866
quote:
11s.gif Op maandag 14 februari 2022 21:02 schreef hhh38 het volgende:
DerdesEerstes, ik weet niet wat ik meemaak
  dinsdag 15 februari 2022 @ 18:08:42 #233
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203676867
Ik verdien het om bovenaan te staan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 18:09:04 #234
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203676875
Wel vies veel geluk met de loting tot nu toe _O-
  dinsdag 15 februari 2022 @ 18:09:08 #235
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203676878
Gaudu gaat nu op jullie losgelaten worden. Beware.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport dinsdag 15 februari 2022 @ 18:28:21 #236
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203677157
Hoogste verliezende score. Wat een kutspel!
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 15 februari 2022 @ 19:16:52 #237
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203678145
Het gaat nog verrassend oké tot dusverre. Beetje geluk gehad met de loting, dat moet ook haast wel met zo'n zaadteam natuurlijk.
  Moderator dinsdag 15 februari 2022 @ 19:23:01 #238
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_203678301
Hopen dat het team van @hhh38 net als de ploegleider nogal is afgeleid door de spelen.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  dinsdag 15 februari 2022 @ 19:24:40 #239
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203678337
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 18:09 schreef Mani89 het volgende:
Gaudu gaat nu op jullie losgelaten worden. Beware.
Ik laat Oldani op jullie los. Dit kan niet mis gaan.
  dinsdag 15 februari 2022 @ 19:30:27 #240
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203678525
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 19:23 schreef ijs_beer het volgende:
Hopen dat het team van @:hhh38 net als de ploegleider nogal is afgeleid door de spelen.
Er worden steeds allerlei renners weer van startlijsten gehaald. Zo te zien heb ik alleen Steimle aan de start.
  Moderator dinsdag 15 februari 2022 @ 19:58:05 #241
351614 crew  ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_203679356
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 19:30 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Er worden steeds allerlei renners weer van startlijsten gehaald. Zo te zien heb ik alleen Steimle aan de start.
Och wat jammer.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_203679407
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 18:28 schreef Mexicanobakker het volgende:
Hoogste verliezende score. Wat een kutspel!
Zit er niet ver achter. Laptop het raam uit.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_203679926
Voorlopig:

- Meurisse in Portugal

- Oliveira, Fortunato in Ruta del Sol (Tao is van de lijst geschrapt)

@heywoodu heeft zo te zien Hayter en Tullett in Portugal (help), Aleotti nog de Ruta.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  dinsdag 15 februari 2022 @ 21:11:16 #244
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203681181
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 14:23 schreef Mexicanobakker het volgende:
Rusty ziek. Godsamme.

We gaan afzakken naar de grijze middenmoot.
Rusty toch wel (lol) :D
  Redactie Sport dinsdag 15 februari 2022 @ 21:55:16 #245
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203682275
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 21:11 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Rusty toch wel (lol) :D
Ja maar dan kan ie er dus zeker geen reet van.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 15 februari 2022 @ 21:57:34 #246
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203682317
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 21:55 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Ja maar dan kan ie er dus zeker geen reet van.
Niet snel goed he :'(
  Redactie Sport dinsdag 15 februari 2022 @ 21:58:22 #247
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203682333
quote:
1s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 21:57 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Niet snel goed he :'(
Nouja, laten we hopen dat ie gewoon drie ritten wint. Of nee, drie keer tweede wordt. Winnen is VERBOTEN
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 15 februari 2022 @ 21:59:58 #248
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203682366
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 21:58 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Nouja, laten we hopen dat ie gewoon drie ritten wint. Of nee, drie keer tweede wordt. Winnen is VERBOTEN
Vorig jaar reed ie in elke koers op de Amstel na in de punten :D
pi_203691855
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2022 00:00 schreef Slobeend het volgende:
Bijna 9 miljoen voor Rune Herregodts. Laat dat even op je inwerken.
En dan wint Rune de eerste koers waar hij aan de start verschijnt *)
  woensdag 16 februari 2022 @ 18:01:54 #250
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203692516
Heeft iemand al iets vernomen van James Shaw? Die gaat toch niet pas in april zijn eerste koers rijden?
pi_203692573
edit: -
  Redactie Sport woensdag 16 februari 2022 @ 18:15:29 #252
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203692623
Dan zit barguil er goed bij, gaat ie domino spelen. Godsamme.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203692841
Gazzoli 5e. Het zou mooi zijn als ie zich vaker in dit soort sprintjes gaat mengen.
pi_203692850
Oliveira zesde. Maar ik rij tegen Coquard zo te zien
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport woensdag 16 februari 2022 @ 19:34:10 #255
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203693711
Niels Poliep mooi een plaats boven McNulty, joepie.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 16 februari 2022 @ 19:36:25 #256
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203693749
Kwhfrh mooi 10e ^O^
pi_203695774
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 19:34 schreef Mexicanobakker het volgende:
Niels Poliep mooi een plaats boven McNulty, joepie.
Hopelijk zijn de rollen omgekeerd in het eindklassement. ;)
  Redactie Sport woensdag 16 februari 2022 @ 23:12:21 #258
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203697501
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 21:14 schreef Chiappucci het volgende:

[..]
Hopelijk zijn de rollen omgekeerd in het eindklassement. ;)
Ik zie poliep geen klassement rijden, daar moet ik het van Ion en Rusty hebben
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 17 februari 2022 @ 11:27:02 #259
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203701618
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 23:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Ik zie poliep geen klassement rijden, daar moet ik het van Ion en Rusty hebben
Haha Rusty :'(
  Redactie Sport donderdag 17 februari 2022 @ 11:28:41 #260
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203701637
quote:
1s.gif Op donderdag 17 februari 2022 11:27 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]
Haha Rusty :'(
Nou, met mijn lotinggeluk wordt dat afzakken naar onderin middenmoot dus.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203701988
Gaviria heeft gewoon alweer corona, doe normaal joh. :')
  donderdag 17 februari 2022 @ 17:14:04 #262
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203706230
Die bidding war op Covi was aardig terecht zo te zien :P
  Redactie Sport donderdag 17 februari 2022 @ 17:20:17 #263
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203706280
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 17:14 schreef hhh38 het volgende:
Die bidding war op Covi was aardig terecht zo te zien :P
Ja, die heeft de brommer wel gevonden
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203706672
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 23:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Ik zie poliep geen klassement rijden, daar moet ik het van Ion en Rusty hebben
Ion gaat ook niks worden ben ik bang.
  Redactie Sport donderdag 17 februari 2022 @ 18:13:54 #265
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203706826
quote:
0s.gif Op donderdag 17 februari 2022 18:03 schreef Chiappucci het volgende:

[..]
Ion gaat ook niks worden ben ik bang.
Molano ook niet. Hopelijk is de ziekenboeg niet lang vol
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_203706832
Jakob hep corona, Van Wilder hep corona.
pi_203706994
Hmm, volgende ronde tegen Dumoulin in de UAE. Tom gaat natuurlijk schroeien na de hoogtestage in Colombia. Vrees dat Pinot en Sagan in de Haut Var niet genoeg gaan scoren.
  donderdag 17 februari 2022 @ 18:57:26 #268
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203707382
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 februari 2022 18:09 schreef Mani89 het volgende:
Gaudu gaat nu op jullie losgelaten worden. Beware.
_O_
  donderdag 17 februari 2022 @ 19:24:06 #269
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203707857
Martinez doet het helemaal niet slecht, maar ik moet tegen Covi. Knap kut.
  donderdag 17 februari 2022 @ 22:25:40 #270
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203711513
Pedersen en Teuns zijn toch niet gestart. Dombrowski heeft tot nu toe vooral sicke rhymes gespit en asfalt gelikt.

Maar gelukkig is daar Dr. Ivan die mooi 3e wordt en zich hopelijk niet laat lossen in de mongolenwaaier.
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
pi_203712028
Vooralsnog lijkt Conner Swift voor 1,68 miljoen geen verkeerde aankoop.
  donderdag 17 februari 2022 @ 23:10:29 #273
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203712169
Tegen Pogacar in de UAE Tour. Altijd een leuke rubriek die loting.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  donderdag 17 februari 2022 @ 23:44:02 #274
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_203712546
Tour de Rwanda *O*

In de UAE heb ik alleen tijdrijders, tegen Yates, maar dat zou mooi kunnen zijn
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  Redactie Sport donderdag 17 februari 2022 @ 23:45:13 #275
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203712555
Tegen kelp tsja
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 18 februari 2022 @ 00:22:34 #276
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203712830
quote:
0s.gif Op woensdag 16 februari 2022 18:01 schreef hhh38 het volgende:
Heeft iemand al iets vernomen van James Shaw? Die gaat toch niet pas in april zijn eerste koers rijden?
Prompt staat ie op de startlijst in Frankrijk, Vohters leest mee
pi_203713182
Tegen de Bennetts in UAE tour. Nu neem ik wel Almeida mee.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_203722024
Turgis begint met een tweede plaats in de haut var @wimderon
  vrijdag 18 februari 2022 @ 16:15:22 #279
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_203722189
Vendrame 4e, Geniets 6e, Renard 8e en Shaw 9e. 4 renners in de top 10 in één koers _O_

Misschien nu al wel de beste dag van mijn team voor de rest van het jaar :D
  Redactie Sport vrijdag 18 februari 2022 @ 16:19:34 #280
274204 crew  Mexicanobakker
pi_203722294
Ewan wint dus deze ronde is ook wel klaar denk ik, en als iedereen van zijn fiets blijft vallen is plaats 30 dichter dan plaats 3
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 18 februari 2022 @ 16:59:18 #281
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203723269
quote:
0s.gif Op maandag 14 februari 2022 23:16 schreef baggerbaas het volgende:

[..]
Jaen
Kamna

Algarve
Gogl, Claeys

Ruta
Kamna, Narvaez, Dewulf, Vanmarcke

De eerste punten uit Jaen zijn alvast binnen :)
Dit begint er vervelend uit te zien ;(
pi_203723387
Sagan gelost in een groepje met continentale renners, dit is niet goed.
pi_203723951
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 16:06 schreef Faraday01 het volgende:
Turgis begint met een tweede plaats in de haut var @:wimderon
Deze heb ik met het forfait van Ilan al opgegeven.
pi_203723968
quote:
9s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 17:23 schreef wimderon het volgende:

[..]
Deze heb ik met het forfait van Ilan al opgegeven.
heb je niets in de zandbak rijden?
pi_203724019
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 17:24 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
heb je niets in de zandbak rijden?
Marijn van den Berg!
pi_203724084
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 17:26 schreef wimderon het volgende:

[..]
Marijn van den Berg!
ik zal Kef en Romain vragen je een beetje te sparen
pi_203724175
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 17:29 schreef Faraday01 het volgende:

[..]
ik zal Kef en Romain vragen je een beetje te sparen
Misschien tovert Leo Vogelzang nog ergens een negatieve test vandaan en kan die ingevlogen worden. Anders hijs ik de witte vlag.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 18:00:18 #288
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203724864
Die Simon Clarke is wel een topaankoop voor 0,25 miljoen zeg. Die fietst alsof z’n leven ervan afhangt.
Xbox Live Gamertag : ThaD16
pi_203725852
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 18:00 schreef GotenSSJ het volgende:
Die Simon Clarke is wel een topaankoop voor 0,25 miljoen zeg. Die fietst alsof z’n leven ervan afhangt.
Terwijl je op basis van zijn resultaten van afgelopen jaar je hem toch eigenlijk geen plekje op de matrix zou geven.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  vrijdag 18 februari 2022 @ 19:00:20 #290
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203726095
Mijn renners doen het verrassend goed vandaag, zowel Russo als Kirsch is van de 0 af. Jammer dat ik net nu wat ongunstiger loot.
  vrijdag 18 februari 2022 @ 19:18:16 #291
33317 GotenSSJ
eilander 4-life
pi_203726454
quote:
9s.gif Op vrijdag 18 februari 2022 18:49 schreef franklop het volgende:

[..]
Terwijl je op basis van zijn resultaten van afgelopen jaar je hem toch eigenlijk geen plekje op de matrix zou geven.
Leuke grap, like gegeven 14.gif
Xbox Live Gamertag : ThaD16
  Eindredactie Sport / Forummod zondag 20 februari 2022 @ 07:45:30 #292
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_203749841
Twee keer gewonnen, drie keer verloren, dat is wel een domper om te zien. Ik zie mijn jongens toch regelmatig punten scoren, dus had eigenlijk gedacht dat we redelijk hoog stonden -O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_203750705
Wie heb jij deze ronde allemaal aan het vertrek @DeLuna ?

Ik heb in ieder geval Ackermann, Bouchard, Meintjes, Rodriguez en Guerreiro in UAE

En dat is het ook zo te zien
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zondag 20 februari 2022 @ 14:03:36 #294
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_203753855
quote:
14s.gif Op zondag 20 februari 2022 10:18 schreef franklop het volgende:
Wie heb jij deze ronde allemaal aan het vertrek @:deluna ?

Ik heb in ieder geval Ackermann, Bouchard, Meintjes, Rodriguez en Guerreiro in UAE

En dat is het ook zo te zien
Alleen Bissegger volgensmij dus gefeliciteerd :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  zondag 20 februari 2022 @ 15:00:33 #295
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_203754671
Kamna - altijd tegen mij?
  zondag 20 februari 2022 @ 16:26:37 #296
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_203755813
Valentijn maakt het gelijk waar. Wat een pracht van een jongen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  zondag 20 februari 2022 @ 18:41:27 #297
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_203757538
Lekker veel puntjes voor Martinez in de Algarve, maar ik vrees dat het net te weinig gaat zijn om de ronde nog te winnen. Heb het niet precies nageteld though.
pi_203757629
quote:
0s.gif Op zondag 20 februari 2022 18:41 schreef DecoAoreste het volgende:
Lekker veel puntjes voor Martinez in de Algarve, maar ik vrees dat het net te weinig gaat zijn om de ronde nog te winnen. Heb het niet precies nageteld though.
Heb je nog iemand anders die punten heeft gepakt?
pi_203758177
pi_203758185
pi_203758265
dicht
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')