abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_202218221
Zoals dit:
quote:
Vandaag is het 15 jaar geleden dat ik als 16-jarig meisje met twee volle koffers vertrok voor een Amerikaans avontuur. Een jaar High School op een echte Amerikaanse School in Austin, Texas. Het gevoel van vrijheid dat ik ervoer toen ik door de gate richting het vliegtuig liep zal ik nooit vergeten. En zelfs 15 uur later duttend op mijn koffer op een overvol vliegveld in Chicago omdat mijn laatste vlucht niet vertrok was ik nog steeds een stoere meid. Ik was ten slotte al 16 ;-).

Een week later belde ik, lamgeslagen door heimwee, mijn ouders op: “Zo zeker als dat ik wist dat ik een jaar High School wilde doen, zo zeker weet ik nu dat ik weer terug naar huis toe kom”. Gelukkig staken ze daar een stokje voor met de boodschap: “Als je nu terugkomt Bregje heb je daar je leven lang spijt van”. Ik moest het een maand proberen en als het dan nog niet ging dan zouden we bekijken of ik terug zou komen.

Uiteindelijk ben ik de volle 10 maanden gebleven en had ik ‘The time of my life’, (hoor je nu ook die hit van de klassieker Dirty Dancing in je hoofd ;-)) met veel hoogte- en ook dieptepunten. Maar wat ben ik blij dat mijn ouders niet toegaven en dat ik vol heb gehouden. Mijn tijd daar heeft me mede gevormd tot wie ik nu ben en ik heb er een prachtige ‘extended family’ aan over gehouden waar ik nog steeds regelmatig contact mee heb. Dit moment heeft me in mijn verdere leven regelmatig geholpen om door te zetten op momenten waarin ik het niet meer zag zitten. En de weinige keren dat ik niet door heb gezet wist ik ook zeker dat dat de juiste keuze voor mij was op dat moment.

Heb je in jouw leven ook zo’n moment gehad waarin je dacht, nu kap ik ermee, ik ga niet door.. maar waar je nu op terugkijkt en denkt: wat ben ik blij dat ik toen door heb gezet! Ben benieuwd naar jouw verhaal!
quote:
Ik werd voor gek verklaard, en terecht. Want wie heeft er nou in godsnaam zin in drie masters doen? Drie keer een thesis schrijven? Eerlijk gezegd wist ik ook nog niet precies hoe ik het vol ging houden. Maar ik was gewoon benieuwd, dus ik probeerde het.

Ik heb naast het volgen van mijn masters altijd veel gewerkt, een perfecte combinatie, zoals ik het heb ervaren. Zo blijf je niet in die afstudeer-tunnel van je zitten en heb je veel meer afwisseling. Dat is hoe ik het vol heb kunnen houden. Kost wel wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat.

Gisteren heb ik eindelijk officieel het laatste stukje van mijn ‘mission impossible’ in ontvangst kunnen nemen: het diploma voor mijn 3e master Labor Law & Employment Relations. Naast Master of Science mag ik mezelf nu ook Master of Laws noemen.

Maar wie mij een beetje kent, weet dat het mij daar eigenlijk niet om gaat. Een leven lang leren, daar zou ik voor tekenen! Mocht ik nog een thesis voor iemand kunnen schrijven, dan hoor ik ‘t wel. Ik weet nu wel hoe het moet. Ongeveer.
quote:
Het zou je zoon of dochter maar wezen..

Woensdagavond, 17:45 het is regenachtig en ik ben op weg naar huis. De druppels van de regen op de voorruit, de koplampen van de tegenliggers reflecteren en geven een verspreid tegenlicht. Op een afstand van 6.5 km, waarvan een deel buiten de bebouwde kom en de rest binnen, tel ik 17 fietsers (!) zonder licht. Meestal jong volwassen en zelfverzekerd rijden ze op de weg al dan niet met oordopjes in of een toestel in de hand..

Vanuit het niets schiet een fietser zonder licht voor mijn auto langs en met mijn hart in de keel hang ik in de gordel. Nu rijd ik in een auto die mij gelukkig tijdig waarschuwt en zelfstandig remt en die de fietser zonder licht eerder opmerkt dan dat ik ze zie. De persoon in kwestie kijkt me verstoord aan en fietst verder.

Beste mensen, het kan toch niet zo zijn dat door zo'n lullige situatie vanavond de collega's van de politie aan de deur staan en melden dat je zoon of dochter een ongeluk heeft gehad..

Doe me een plezier en controleer vanavond even de verlichting van uw kind. Loop daarna even langs hun kamer en geef ze een knuffel, zoen of aai over hun bol.
quote:
Zeg jij wel eens NEE tegen een opdrachtgever??

“Heel erg interessant dat ga ik even met mijn vrouw overleggen”

Had dus een gesprek met een ondernemer en hij had te kennen gegeven dat hij aan de slag wilde met ons maar het nog even met zijn vrouw moest overleggen.

Wat is haar functie dan, vroeg ik? “Nou nee gewoon even thuis, doe ik met al mijn belangrijke beslissingen”

Tja daar zakt nu echt mijn broek van af.

Wat je savonds gaat eten dat overleg je met je vrouw, of een nieuwe bankstel en waarnaartoe je op vakantie gaat dat wel!

Hoe kan iemand die helemaal niet in je zaak actief is en niet bij het gesprek aanwezig is geweest daar überhaupt over oordelen.

Verder zou ik me persoonlijk ook afvragen waarom je hier je partner mee op zou willen zadelen.

Prima zei ik wanneer jij dit met je vrouw moet overleggen dan ben jij niet die ondernemer die ik zoek. Of je durft gewoon zelf geen beslissing te nemen en zegt dit om te rekken of je moet toestemming vragen aan je vrouw omdat je zelf niet capabel bent. In beide gevallen zie ik geen heil in samenwerking.
quote:
#Dailyefficientboost : Happy Sunday! Sunday = funday. Zondag is mijn dag voor vrienden, familie en fun. Wij leven maar één keer. Deze week luisterde ik een podcast van Mirjam Hegger met Arjan Vergeer, daar werd gezegd het leven is geen generale repetitie. Dit is het leven waar je wat van moet maken. Het is nu je kans!

(Like=❤️👍🏻=Agree! Share=Care!)

#goodmorning #funday #geengeneralerepetitie #dankbaar #efficiëntwerken #doeltreffend #dailyinspiration #MKB #ondernemen #JudithHendriks #projectmanagement #marketing #sales
quote:
Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. Herken jij dat?

Gisteren liep ik in de supermarkt voor het shoppen van de boodschappen voor het weekend. Ik stond al bij de kassa toen ik me bedacht dat ijs die avond best lekker zou zijn. Dus ik liep terug naar het koelvak om daar twee doosjes uit te pakken. Ijs met drie kleuren chololade, een verwennerij, en ijs met aardbei. Voor degene die mij kennen, die weten dat ik gek ben op ijs en chocolade.

Met een paar volle tassen liep ik de winkel uit. Eenmaal thuis liep ik direct door naar mijn koelkast. Toen ik mijn koelkast opendeed, realiseerde ik het me pas, dat er in die koelkast geen vriesvak zat. Ik trok de eerste de beste krant uit de krantenbak en wikkelde hem om de doosjes heem.

Die dag had ik net, i.v.m. samenwonen, mijn grote koelkast met vriesvak verkocht.

Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. En zo is dat ook met andere dingen in het leven. Ik denk dat een ieder van ons dat wel herkent. Een baan die er opeens niet meer is, een huis met een tuin dat er opeens niet meer is, omdat je kleiner gaat wonen of een dierbare die er niet meer is.

Soms besef je pas hoe waardevol bepaalde dingen waren of iemand is geweest als ze er niet meer zijn. Leef nu! #compassievolopweg


quote:
Geraakt....

Gisteren zat ik in de trein naar Amsterdam Centraal. Tegenover mij zat een man, muts op, muziek in zijn oren. Drie plaatsen verderop rechts van mij een vrouw met een kinderwagen, druk aan het bellen. Iedereen leek in zijn eigen bubbel verzonken. Ik ook, kijkend naar mijn kinderen die de grootste lol hadden voor het eerst naar Amsterdam. Ineens staat de man tegenover mij op en loopt naar de vrouw met de kinderwagen. Ik ben allert, er is nu geen station om uit te stappen... Ineens zie ik een traan op haar wang en de onbekende man veegt haar tranen weg en omhelst haar. De vrouw verteld tussen haar tranen door, dat ze net heeft gehoord dat er iemand op sterven ligt en vanmiddag om 16.45 euthanasie krijgt. Na de innige omhelzing geeft de man haar een kus op haar voorhoofd en wenst haar kracht toe en stapt de trein uit. Naast hem lopen zijn eigen vrouw en dochter. Waarop zijn vrouw tegen zijn verbaasde dochter zegt, je hoeft iemand niet te kennen om er voor hem of haar te zijn....

Wat fijn dat er nog steeds mensen zijn die hun hart volgen en ook doen wat hun hart hen ingeeft!

Zullen we in 2020 ons hoofd iets meer uitzetten en allemaal meer doen wat ons hart ons ingeeft? Dan wordt het voor iedereen een mooi 2020!! 💞

Een hele fijne jaar wisseling!
quote:
"Je hebt geen (afgeronde) HBO diploma, dus we gaan helaas niet met je in gesprek." Ik heb 4 jaar rechten gestudeerd en niet mijn afstudeeronderzoek afgerond. Voor sommigen ben ik daarom niet geschikt voor een HBO functie.

Ik ben in mezelf blijven geloven en heb gezegd dat ik dit anders zou aanpakken als ik aan de andere kant van het bureau zou zitten. En daar zitten we dan. Net zoals ik me niet blind staar op cv's, staar ik me ook niet blind op eisen. Ik noem ze dan ook liever 'voorkeuren'.

Talent heeft te maken met capaciteiten en niet per definitie met een diploma. (Hier zit een nuance in.) Ik ben dankbaar dat mijn werkgever dit ook zo zag en me heeft aangenomen op basis van mijn kwaliteiten. Op mijn beurt zorg ik er weer voor dat ik me hier altijd van bewust ben als recruiter. Kansen creëren en potentie zien, daar waar een ander wellicht meteen afhaakt.

#recruitment #solliciteren #kansen
quote:
Met een Keniaanse vriend zit ik te genieten van een kop koffie in Utrecht. Thuis leeft hij in een sloppenwijk. Hij stelt me een paar vragen en ziet dingen die ik niet meer zie en waar ik meer tijd voor nodig heb dan alleen dit gesprek: Constatering/vraag 1: Als ik eerlijk ben en kijk naar de mensen hier, dan lijken er veel van hen voor mij 'sad and lonely'. Klopt dat of is dat buitenkant? Vraag 2: Het lijkt wel of iedereen haast heeft, maar ik kan niet ontdekken waarheen of waarvoor? Vraag 3: Waarom is het op tijd komen voor jullie zo belangrijk? Ik weet van te voren niet hoe lang ik over 500 meter in mijn straat doe want ik weet niet wie ik tegenkom en hoe het met hen is.. #goedevragen #watisrijk #watisarm
quote:
Een wiskundeleraar schreef het volgende op het bord:

1x9 = 9, 2x9 = 18, 3x9 = 27, 4x9 = 36, 5x9 = 45, 6x9 = 54, 7x9 = 63, 8x9 = 72, 9x9 = 81, 10x9 = 91

Eerst giechelde er enkelen en daarna lachten de meeste studenten omdat de leraar zich kennelijk had vergist. 10x9 = 91 ?

De leerkracht wachtte tot iedereen weer stil was. Vervolgens zei hij: "Ik heb deze fout met opzet gemaakt om u iets te tonen. Ik heb 9 problemen correct opgelost en slechts 1 fout gemaakt. In plaats van me te feliciteren met het correct oplossen van 9 van de 10 problemen, lachte jullie om mijn fout. Hiermee laat ik jullie duidelijk zien hoe ons onderwijssysteem werkt. En dat is heel triest, maar helaas waar. We leven in een cultuur dat dat mensen uitgelachen worden en soms zelfs vernederd omdat ze fout zijn. We moeten leren mensen te prijzen voor hun successen en ze te waarderen voor hun kleine fouten. Geloof me, de meeste mensen doen veel meer goed dan fout, en toch worden ze beoordeeld op de weinige fouten die ze maken. Ik wil je uitnodigen om meer te complimenteren en minder te bekritiseren, omdat dat resulteert in zoveel meer, betere samenwerking, meer genegenheid en minder negativiteit. "

Velen van hen begrepen dat de les die ze zojuist hadden geleerd veel belangrijker was dan het resultaat van 10x9.


Flikker toch op man _O-

[ Bericht 24% gewijzigd door Drizzt_DoUrden op 18-11-2021 15:31:42 ]
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_202218226
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:03 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Maar is ze lekker?
Want dan kan ze nog altijd masterclasses geven achter het station.
Laatste post.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 17 november 2021 @ 14:27:02 #3
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202218285
De plaatjes in de op doen het niet :P
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  Tettenkoning woensdag 17 november 2021 @ 14:32:31 #5
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202218357
quote:
2s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:27 schreef SEMTEX het volgende:
De plaatjes in de op doen het niet :P
Heel de OP is gewoon verne*kt :P
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202219076
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naïef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in Argentinië waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
pi_202219359
quote:
10s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:32 schreef Nine. het volgende:

[..]
Heel de OP is gewoon verne*kt :P
Klopt. Ik dacht doe een quote, haal de tags weg en plak hem er dan in maar dat werkt dus niet.
Iemand of een MOD ideeen?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  Tettenkoning woensdag 17 november 2021 @ 15:58:55 #8
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202219463
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:50 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
Klopt. Ik dacht doe een quote, haal de tags weg en plak hem er dan in maar dat werkt dus niet.
Iemand of een MOD ideeen?
Een mod kan het vast wel fixen. @Erasmus @Plompzakker alvast bedankt :)
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  woensdag 17 november 2021 @ 16:17:47 #9
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202219738
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naïef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in Argentinië waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
Wat een sneu iemand is dat zeg. ;(
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  woensdag 17 november 2021 @ 17:28:57 #10
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_202220702
quote:
10s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:32 schreef Nine. het volgende:

[..]
Heel de OP is gewoon verne*kt :P
Iedereen kent wel eens tegenslagen. De OP doet het niet, de afbeelding wordt niet weergegeven. Toen mij dit gebeurde heb ik met mijn handen in het haar gezeten. Ik, Ypmaha, heb gehuild.

En toen schoot me te binnen waarom ik ook alweer Fok!er ben geworden.

De zelfstandigheid, het doorzetten. Ook als het een keer tegenzit. Niet opgeven maar jezelf herpakken en doorgaan. Eens rustig met een kop thee nagaan waarom die OP en de plaatjes het niet doen.

Ik ben erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het heeft me sterker gemaakt. Op naar die volgende uitdaging. Ik ben niet meer te stoppen!

Eens?

Wat is de verneukte OP in jouw leven?

#dankbaar #doorzetter #krachtpatser #geloofinjezelf
pi_202220771
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naïef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in Argentinië waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
Kots....

Zo’n type wat heeft gebackpacked op Bali (met een lonely plannet) en dan zeggen dat ze het natuurlijke onontgonnen eiland leven heeft ervaren.

Maar wel ondertussen een fototje posten van je frapuchino bij de starbucks in Ubud :`)
  woensdag 17 november 2021 @ 17:41:02 #12
497858 A6
Randstad _O_
pi_202220815
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 17:36 schreef 111210 het volgende:

[..]
Kots....

Zo’n type wat heeft gebackpacked op Bali (met een lonely plannet) en dan zeggen dat ze het natuurlijke onontgonnen eiland leven heeft ervaren.

Maar wel ondertussen een fototje posten van je frapuchino bij de starbucks in Ubud :`)
Die doet tenminste iets. Jij zit alleen maar de hele dag op je zolder kamertje te rukken en te fokken.

Jelly :)
pi_202224840
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 17:41 schreef A6 het volgende:

[..]
Die doet tenminste iets. Jij zit alleen maar de hele dag op je zolder kamertje te rukken en te fokken.

Jelly :)
Had ik maar een zolder :`)
pi_202225853
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naïef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in Argentinië waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
Ik heb bij de commentaren er soms wel eens moeite mee om te beoordelen of het nou gewoon getroll of serieus is :@


Ik hoop troll....Bovenstaande wil waarschijnlijk in haar broekje komen dus zal wel echt zijn.
  donderdag 18 november 2021 @ 09:29:13 #15
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202226946
Het is schering en inslag met wappen op Linkedin:

quote:
"We worden op grote schaal bedonderd met verhalen uit een Pr campagne ipv data, informatie en cijfers uit het veld. Alles om de digitale ID door te drukken voor de Great Reset van de als NGO vermomde miljardairsclub World Economic Forum. We moeten en kunnen dit stoppen. Voor de toekomst en vrijheid van onze kinderen."
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202227115
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 02:16 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Ik heb bij de commentaren er soms wel eens moeite mee om te beoordelen of het nou gewoon getroll of serieus is :@

[ afbeelding ]
Ik hoop troll....

[ afbeelding ]
Bovenstaande wil waarschijnlijk in haar broekje komen dus zal wel echt zijn.
Alle mannen hebben in de vroege ochtend last van straalangst.
Honi de Cirkel tekenaar.
pi_202227123
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Verdwalen in de Himalaya in de winter? Yeah right, wat een malloot.
Honi de Cirkel tekenaar.
  Tettenkoning donderdag 18 november 2021 @ 09:56:59 #18
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202227188

Goffer, hoeveel smileys kun je eigenlijk achter zo'n stompzinnige one-liner kwijt? :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202227204
quote:
10s.gif Op donderdag 18 november 2021 09:56 schreef Nine. het volgende:
[ afbeelding ]
Goffer, hoeveel smileys kun je eigenlijk achter zo'n stompzinnige one-liner kwijt? :')
Heeft LinkedIn eigenlijk ook de :') ? Dat zou de enige correcte reactie op dat hele verhaal zijn.
pi_202227243
Nepverhalen zijn eigenlijk altijd een klacht waard,

quote:
2s.gif Op donderdag 18 november 2021 09:29 schreef SEMTEX het volgende:
Het is schering en inslag met wappen op Linkedin:
[..]

Wappen op Linkedin :? het moet niet gekker worden.
pi_202229193


Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
  Tettenkoning donderdag 18 november 2021 @ 13:06:41 #22
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202229323
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Goldfingerdigger :P
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202229623
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Je begint de dag met een lunch? Wat is er gebeurd met het ontbijt?
Maar dit lijkt idd meer prostitutie dan iets anders.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  donderdag 18 november 2021 @ 13:27:02 #24
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_202229689
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Is zij een hij?
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
  donderdag 18 november 2021 @ 14:35:09 #25
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_202230711
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 17:36 schreef 111210 het volgende:

[..]
Kots....

Zo’n type wat heeft gebackpacked op Bali (met een lonely plannet) en dan zeggen dat ze het natuurlijke onontgonnen eiland leven heeft ervaren.

Maar wel ondertussen een fototje posten van je frapuchino bij de starbucks in Ubud :`)
"Verbindt single moms in de zelfbewuste single mom community" Alleen hier moest ik al van kokhalzen :r
Steeds vaker duiken die kijk-mij-eens-deugen deugers op.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 02:16 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Ik heb bij de commentaren er soms wel eens moeite mee om te beoordelen of het nou gewoon getroll of serieus is :@

[ afbeelding ]
Ik hoop troll....

[ afbeelding ]
Bovenstaande wil waarschijnlijk in haar broekje komen dus zal wel echt zijn.
Alleen al die zee aan emoticons :') Wat een pannenkoek.
quote:
2s.gif Op donderdag 18 november 2021 09:29 schreef SEMTEX het volgende:
Het is schering en inslag met wappen op Linkedin:
[..]

Maar ook echt :') Alsof de bestaande cijfers, data en info geen info is, ja geframed, nep en verzonnen. En als je naar hun bronnen vraagt is het antwoord steevast: Doe je huiswerk schaapje of Doe zelf maar onderzoek.

:N de treurnis.
Aan het typen...
  donderdag 18 november 2021 @ 14:36:20 #26
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_202230731
quote:
1s.gif Op donderdag 18 november 2021 13:27 schreef Tyr80 het volgende:

[..]
Is zij een hij?
Yep, is een man in jurk. Vrouwen hebben niet zo'n kaaklijn.
Aan het typen...
  donderdag 18 november 2021 @ 15:21:48 #27
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202231364
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Dure escortservice lijkt het!
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202231509
Gastmoderatie voor de OP gedaan :)
Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: https://www.twitch.tv/drizzt_dourden
  donderdag 18 november 2021 @ 15:41:26 #29
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202231639
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 15:32 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Gastmoderatie voor de OP gedaan :)
Dank voor het herstellen van de bagger.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_202233544
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 17:36 schreef 111210 het volgende:

[..]
Kots....

Zo’n type wat heeft gebackpacked op Bali (met een lonely plannet) en dan zeggen dat ze het natuurlijke onontgonnen eiland leven heeft ervaren.

Maar wel ondertussen een fototje posten van je frapuchino bij de starbucks in Ubud :`)
En uiteraard een "coach" :').
  donderdag 18 november 2021 @ 23:12:19 #31
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_202238659
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 15:32 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
Gastmoderatie voor de OP gedaan :)
Drizzt_DoUrden je bent een kanjer *;
pi_202238881
https://www.reddit.com/r/thatHappened/top/?sort=top&t=all

Voor als je dit soort belachelijke shit ook in het Engels wil lezen.
Conscience do cost.
pi_202239098
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje...
:') :') :')

Ben benieuwd of ze ook nat werd van haar eigen zelfbefferij.
pi_202239127
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Haha, wat is dit dan?
  zaterdag 20 november 2021 @ 19:09:03 #35
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_202265667
quote:
Elk jaar met de zomervakantie ging de jongen naar zijn oma en werd hij tijdens de treinreis vergezeld door zijn ouders. De ouders keerden dan de volgende dag met de dezelfde trein terug naar huis. Toen hij wat ouder werd, zei de jongen tegen zijn ouders: ik ben nu volwassen, wat zouden jullie ervan vinden als ik dit jaar alleen naar mijn oma ga? Na een korte discussie waren zijn ouders het hiermee eens. Op het station nam de jongen afscheid van zijn ouders. Zijn ouder bleven vermaningen uitroepen, waarop de jongen dezelfde woorden bleef herhalen: Ja, ik weet het, ik weet het, je hebt het al honderd keer gezegd! De trein stond op het punt van vertrek toen zijn vader nog een keer zijn zoon toesprak: zoon als je je eenzaam of bang voelt, dan is dit iets voor jou en stopte iets in de jaszak van zijn zoon. De jongen was nu helemaal alleen. In de coupe keek hij om zich heen en zag alleen maar vreemden. Terwijl de conducteur het vervoerbewijs van de jongen controleerde, maakte hij een opmerking over het alleen reizen, waarna hij met medelijden werd aangekeken. Mensen wezen naar hem en fluisterden. De jongen voelde zich plotseling erg ongemakkelijk en zijn ongemak nam met elke blik toe. Hij liet zijn hoofd zakken, bijna geheel in elkaar gekrompen zat hij op het uiterste hoekje van de bank. De tranen begonnen over zijn wangen te stromen. Op dat moment herinnerde hij zich dat zijn vader iets in zijn jaszak had gestopt. Met trillende handen tastte hij naar het papiertje en opende het briefje waarop stond: Zoon, we zitten in de laatste treinwagon. We moeten onze kinderen de ruimte geven om te vliegen, maar we moeten altijd in de laatste wagon zitten totdat ze volwassen zijn. #jongeren #onderwijs #opvoeden #leiderschap #ouderschap #ontwikkeling
Beroep: Ik zorg ervoor dat mooie woorden een concrete betekenis krijgen💡

:')

https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6867869484888260608
  zaterdag 20 november 2021 @ 20:59:58 #36
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202268047
Die eerste in de OP, van die Hein... :X Wat walgelijk zeg. Net als mensen die trots vertellen dat ze de boodschappen hebben betaald van iemand in de supermarkt die voor ze was maar geen saldo had. :{
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  dinsdag 23 november 2021 @ 22:25:57 #37
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_202311687
Zat hij aan de crack toen hij dit schreef?

quote:
We halen de witte draadjes voor ze van de mandarijn.
We brengen ze met de auto als het regent.
We troosten ze met snoep bij onrecht en verdriet.

Later vertellen we dat ze een schop onder de kont nodig hebben.
Dat ze ergens moeite voor moeten doen.
Dat het nou eenmaal niet vanzelf gaat.

Moeite doen.

Zelf kiezen we ook liever voor makkelijk.

Beter die collega ontwijken dan hem aanspreken.
Beter vreemdgaan dan je gevoelens uiten.
Beter vitaminepilletjes dan een appel snijden.

Moeite doen.

Het valt niet mee.
Omdat alles makkelijk kan.
En door die makkelijkheid wordt het uiteindelijk steeds moeilijker.

Moeite doen.

We zijn het niet meer gewend.
Het leven ingericht als een kant en klare thuisbezorgd maaltijd.
En wee, als het tegenzit.

Moeite doen.

Als je een fit lijf wilt, ja dan kost dat moeite.
Als je een gezonde relatie wilt, ja dan kost dat moeite.
Als je een goed team wilt, ja dan kost dat moeite.

Moeite doen.

Sommigen denken dat bij veerkrachtige mensen alles makkelijk gaat.
Dat hun leven in balans is.
Dat ze makkelijk dealen met ongemak en onzekerheid.

Het tegendeel is waar.
Veerkrachtige mensen doen wel iets wat bijzonder is in deze tijd.
Ze doen moeite.
Moeite voor de dingen die de moeite waard zijn.

Moeite doen.
Zodat het makkelijker wordt.

Kijk vanavond eens wat langer in de spiegel.
En maak een afspraak met jezelf.
Dat je moeite gaat doen voor de dingen die de moeite waard zijn.

Waarom?

Omdat jij de moeite waard bent.

Hou vol.

Let’s go!
https://www.linkedin.com/(...)929111797055489-bxU2
  woensdag 24 november 2021 @ 08:18:38 #38
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_202313944
quote:
10s.gif Op donderdag 18 november 2021 09:56 schreef Nine. het volgende:
[ afbeelding ]
Goffer, hoeveel smileys kun je eigenlijk achter zo'n stompzinnige one-liner kwijt? :')
Vaak ook een teken van onvermogen dat men de juiste woorden niet kan vinden of gewoonweg niet bijster intelligent is.
Aan het typen...
pi_202314238
Mijn handen jeuken echt om een dummy linkedin account te maken en te linken naar dit topic bij die verzonnen verhaaltjes...
  woensdag 24 november 2021 @ 09:01:17 #40
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_202314306
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 08:54 schreef Duiveltja het volgende:
Mijn handen jeuken echt om een dummy linkedin account te maken en te linken naar dit topic bij die verzonnen verhaaltjes...
Doe ! Wellicht dat die bullshit op LI dan eens een keer stopt en de gebruikers gaan inzien dat het een professioneel platform is en geen keuvelhoekje op de huishoudbeurs.
Aan het typen...
pi_202314896
Je komt er inmiddels ook covid discussies tegen. Mensen die hun ugly ass kinderen spammen.

Het is wat dat betreft net als ander social media platform "kijk mij eens, ik wil aandacht"
pi_202317201
Kwam er laatst ook een tegen op mijn mobiel. Een of andere zwarte vrouw van D&I (Diversiteit en Inclusiviteit) had dan een bericht naar een collega op de HR-afdeling gestuurd met allemaal blanke poppetjes en twee zwarte poppetjes met als boodschap erbij "This is not diversity". Dat liet zij dan even op Linkedin zien.

Om vervolgens op de rest van haar Linkedin-topic allerlei racistische opmerkingen over blanken te maken.

Kan het helaas niet meer vinden dus het kan zijn dat het door Linkedin eraf is gegooid.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_202317427
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 08:54 schreef Duiveltja het volgende:
Mijn handen jeuken echt om een dummy linkedin account te maken en te linken naar dit topic bij die verzonnen verhaaltjes...
Dit heb ik anders maanden geleden al gedaan. Tevens ook direct een fake Facebook en fake twitter en fake Gmail account aangemaakt, zodat deze persoon redelijk echt begint te lijken. Verder heb ik een random profielfoto van internet gehaald, deze gespiegeld en er een filtertje overheen gegooid, zodat ie ook niet meer met google image search te vinden is.

Als je wilt kunnen we trouwens vriendjes worden ;). Want mijn fake accounts kan wel wat vriendjes gebruiken.
pi_202317819
Aandachtshoertje nummer zoveel:

  woensdag 24 november 2021 @ 13:39:05 #45
339901 LordofLeaves
praise the Lord!
pi_202317952
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:30 schreef LooneyTroons het volgende:
Aandachtshoertje nummer zoveel:

[ afbeelding ]
Mooie escort wel.
Honi de Cirkel tekenaar.
pi_202318033
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:39 schreef LordofLeaves het volgende:

[..]
Mooie escort wel.
Ah, bedoelt ze dat met 'we bellen even wat we voor elkaar kunnen betekenen'?
  woensdag 24 november 2021 @ 13:44:23 #47
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_202318037
Ik snap gewoon niet hoe je dit soort zielige zelfpijperij op internet kan gooien zonder dat je je er kapot voor schaamt.
  Tettenkoning woensdag 24 november 2021 @ 13:45:53 #48
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202318060
quote:
81s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:44 schreef herverwijderd het volgende:
Ik snap gewoon niet hoe je dit soort zielige zelfpijperij op internet kan gooien zonder dat je je er kapot voor schaamt.
Verbaast me eerlijk gezegd niets als je ziet wat de gemiddelde mens op z'n Facebook, Insta of whatever gooit :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  woensdag 24 november 2021 @ 13:47:01 #49
339901 LordofLeaves
praise the Lord!
pi_202318084
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:44 schreef LooneyTroons het volgende:

[..]
Ah, bedoelt ze dat met 'we bellen even wat we voor elkaar kunnen betekenen'?
Tuurlijk. En die coach is natuurlijk een pooier.
Honi de Cirkel tekenaar.
pi_202318139
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:30 schreef LooneyTroons het volgende:
Aandachtshoertje nummer zoveel:

[ afbeelding ]
Zum kosten. :r
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_202318144
quote:
81s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:44 schreef herverwijderd het volgende:
Ik snap gewoon niet hoe je dit soort zielige zelfpijperij op internet kan gooien zonder dat je je er kapot voor schaamt.
Nou dat dacht ik dus ook.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_202318427
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:30 schreef LooneyTroons het volgende:
Aandachtshoertje nummer zoveel:

[ afbeelding ]
Life coach _O-

Welke master heeft ze daarvoor gevolgd? Dit is natuurlijk zo'n typisch voorbeeld dat gebruik maakt van mensen die in deze shit trappen, ze hebben niks meer dan open deuren.

"ik wil mensen in hun kracht zetten" type alsof ze het wiel zelf hebben uitgevonden.
pi_202321826
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:30 schreef LooneyTroons het volgende:
Aandachtshoertje nummer zoveel:

[ afbeelding ]
https://instagram.com/goheartflowhard?utm_medium=copy_link

Lekker cliché met selfies afgewisseld quotes. Hier zijn er echt honderden van te vinden. Hebben die lui echt klanten? Vaak zie je dat ze elkaar in stand houden.
  woensdag 24 november 2021 @ 18:10:28 #54
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_202321908
quote:
99s.gif Op woensdag 24 november 2021 18:04 schreef boskameel het volgende:

[..]
https://instagram.com/goheartflowhard?utm_medium=copy_link

Lekker cliché met selfies afgewisseld quotes. Hier zijn er echt honderden van te vinden. Hebben die lui echt klanten? Vaak zie je dat ze elkaar in stand houden.
Het is alsof er een soort realiteit bestaat naast de onze waar dit soort flauwekul dus wel ergens op slaat. :')
With my pack on my back, down the road I will stray.
  woensdag 24 november 2021 @ 18:12:20 #55
230109 Id_do_her
Overal en nergens.
pi_202321940
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 14:14 schreef Duiveltja het volgende:

[..]
Life coach _O-

Welke master heeft ze daarvoor gevolgd? Dit is natuurlijk zo'n typisch voorbeeld dat gebruik maakt van mensen die in deze shit trappen, ze hebben niks meer dan open deuren.

"ik wil mensen in hun kracht zetten" type alsof ze het wiel zelf hebben uitgevonden.
Dat heb ik ook met mensen die bedrijven bezitten welke een bureau inhuren om te vertellen waar ze kunnen besparen.

Je bent er zelf jaren mee bezig geweest en dan moet je iemand met wat leuke woordjes vragen hoe het beter kan? :')
With my pack on my back, down the road I will stray.
pi_202322024
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 18:12 schreef Id_do_her het volgende:

[..]
Dat heb ik ook met mensen die bedrijven bezitten welke een bureau inhuren om te vertellen waar ze kunnen besparen.

Je bent er zelf jaren mee bezig geweest en dan moet je iemand met wat leuke woordjes vragen hoe het beter kan? :')
Echt. En vaak huren ze (managers/directeuren van een bedrijf die niet van hunzelf is) dan mensen in die ze ook nog kennen (werkverschaffing voor bilmaatjes). Wel eens gezien en gehoord hoe dat soort figuren "onderzoek" doen en tot hun advies komen. OM TE JANKEN! Er zullen vast wel wat professionals rondlopen, zo ook bij coaches, maar 95% is een "selfmade" strontverkoper.
  woensdag 24 november 2021 @ 18:37:49 #57
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_202322330
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:39 schreef LordofLeaves het volgende:

[..]
Mooie escort wel.
Zou idd wel raken !

quote:
81s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:44 schreef herverwijderd het volgende:
Ik snap gewoon niet hoe je dit soort zielige zelfpijperij op internet kan gooien zonder dat je je er kapot voor schaamt.
Ook dit omschrijft het overheersende gevoel dat ik ervoer bij het lezen van.
Aan het typen...
pi_202323451
Kwam deze tegen als vacaturetekst, past wel mooi in dit topic (of is hier een apart topic voor?):


Vooral die laatste alinea :'( }:| :')
afspraak tandarts verzetten
  woensdag 24 november 2021 @ 19:50:00 #59
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_202323669
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 19:38 schreef Tyranoesauroes het volgende:
Kwam deze tegen als vacaturetekst, past wel mooi in dit topic (of is hier een apart topic voor?):

[ afbeelding ]
Vooral die laatste alinea :'( }:| :')
Flikker
Op

Wat erg :')
pi_202323957
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 18:10 schreef Id_do_her het volgende:

[..]
Het is alsof er een soort realiteit bestaat naast de onze waar dit soort flauwekul dus wel ergens op slaat. :')
Misschien bij andere hippe zzp meisjes. Als jij een goedlopende onderneming hebt dan vallen dit soort types meteen door de mand. Daarom is ze er ook nog recruiter naast, waarschijnlijk haar vaste baan. Ook enorm kutvolk, maar dat is een ander verhaal.
  woensdag 24 november 2021 @ 20:27:07 #61
406785 kloon_bassie
Allemaal Maggies!
pi_202324542
Toch wel 1 van mijn favoriete topics dit. Kom vele geposte verhalen zelf later ook tegen op LinkedIn. Af en toe heb ik ook echt het idee dat ik in een andere wereld leef met dat zweverig gedoe.
pi_202325008
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 19:38 schreef Tyranoesauroes het volgende:
Kwam deze tegen als vacaturetekst, past wel mooi in dit topic (of is hier een apart topic voor?):

[ afbeelding ]
Vooral die laatste alinea :'( }:| :')
The fuck :') _O- :')
pi_202326186
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 19:38 schreef Tyranoesauroes het volgende:
Kwam deze tegen als vacaturetekst, past wel mooi in dit topic (of is hier een apart topic voor?):

[ afbeelding ]
Vooral die laatste alinea :'( }:| :')
Toen Coolblue 10 jaar geleden kwam met dit soort vacatureteksten kwam het tenminste niet zo geforceerd over ;(
What Would Goku Do
pi_202327455
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:30 schreef LooneyTroons het volgende:
Aandachtshoertje nummer zoveel:

[ afbeelding ]
Dit is typisch zo'n meisje dat nog nooit een tegenslag heeft gehad in het leven en door haar mooie uiterlijk de halve wereld aan haar voeten heeft. Mijn advies, probeer ze te neuken als het kan en anders moet je er ver vandaan blijven.

En klinkt haar naam nu als 'Makke schaap'?
  Humorvolste user 2022 woensdag 24 november 2021 @ 23:48:39 #65
459912 FlippingCoin
pi_202327528
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 19:38 schreef Tyranoesauroes het volgende:
Kwam deze tegen als vacaturetekst, past wel mooi in dit topic (of is hier een apart topic voor?):

[ afbeelding ]
Vooral die laatste alinea :'( }:| :')
Lol en daar reageren mensen echt op?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_202327929
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 13:30 schreef LooneyTroons het volgende:
Aandachtshoertje nummer zoveel:

[ afbeelding ]
Ik vraag me serieus af hoeveel omzet zoiets nou genereert? Het stikt van dat soort 'coaches' dus er zal wel iets van geld inzitten. Ik kan mij echter niet aan de indruk onttrekken dat het een soort parttime tijdsbesteding is terwijl de kerel een goede baan heeft. Net als een aantal jaar geleden al die zelfstandige bijou- en snuisterijwinkels die overal en nergens werden geopend.

Vroegah was de bijbeunende huisvrouw nog iets als thuiskapper, dat bracht tenminste nog geld in het laatje :7
  donderdag 25 november 2021 @ 00:19:57 #67
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_202327931
quote:
1s.gif Op zaterdag 20 november 2021 19:09 schreef Ypmaha het volgende:

[..]
Beroep: Ik zorg ervoor dat mooie woorden een concrete betekenis krijgen💡

:')

https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6867869484888260608
Tenenkrommend kinderlijk geschreven.


En dan nog de inhoud....... ;(
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 25 november 2021 @ 00:34:35 #68
206731 Mortaxx
Doomer
pi_202328005
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 19:38 schreef Tyranoesauroes het volgende:
Kwam deze tegen als vacaturetekst, past wel mooi in dit topic (of is hier een apart topic voor?):

[ afbeelding ]
Vooral die laatste alinea :'( }:| :')
Dit moet satire zijn
Op vrijdag 21 april 2023 19:16 schreef FlippingCoin het volgende:
Hoe je tyfusbek kneus
  donderdag 25 november 2021 @ 02:03:13 #69
475818 BlauweHoofd
Nee ik ben geen smurf
pi_202328316
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 00:19 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Ik vraag me serieus af hoeveel omzet zoiets nou genereert? Het stikt van dat soort 'coaches' dus er zal wel iets van geld inzitten. Ik kan mij echter niet aan de indruk onttrekken dat het een soort parttime tijdsbesteding is terwijl de kerel een goede baan heeft. Net als een aantal jaar geleden al die zelfstandige bijou- en snuisterijwinkels die overal en nergens werden geopend.

Vroegah was de bijbeunende huisvrouw nog iets als thuiskapper, dat bracht tenminste nog geld in het laatje :7
Dat zijn toch van die sterke, onafhankelijke vrouwen die parttime werken omdat de man alles voor hen betaald?
"Turks klinkt net alsof een aap een andere aap verkracht en tien eromheen schreeuwend masturberen."
GC / Hoe klinkt Turks voor Nederlanders zonder immigratie-achtergrond?
pi_202328342
quote:
10s.gif Op donderdag 25 november 2021 02:03 schreef BlauweHoofd het volgende:

[..]
Dat zijn toch van die sterke, onafhankelijke vrouwen die parttime werken omdat de man alles voor hen betaald?
Of het is een piramidespel met het opleiden van andere coaches :D

instagram
pi_202329887
quote:
0s.gif Op donderdag 25 november 2021 02:15 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Of het is een piramidespel met het opleiden van andere coaches :D

[ instagram ]
Nog meer narcistisch gedweep. Je zou maar iedere dag wakker worden naast zo'n figuur.
Honi de Cirkel tekenaar.
pi_202330064
quote:
0s.gif Op woensdag 24 november 2021 19:38 schreef Tyranoesauroes het volgende:
Kwam deze tegen als vacaturetekst, past wel mooi in dit topic (of is hier een apart topic voor?):

[ afbeelding ]
Vooral die laatste alinea :'( }:| :')
Dit stukje kots kom je zo veel tegen bij van die pauper bedrijven die zo een beetje popi jopi hip proberen te doen.

Zo hard je best doen als hr persoon, om te laten lijken dat je bedrijf leuk is terwijl je gewoon stipt om 9 uur moet beginnen, filterprut uit een automaat krijgt te drinken en iedereen tijdens de lunch op zn telefoon zit omdat niemand elkaar wat te melden heeft.
  donderdag 25 november 2021 @ 10:08:15 #74
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_202330074
quote:
quote:
Terwijl ik dit schrijf ben ik onderweg naar een verslavingskliniek in Schotland, nadat het in een Nederlandse detoxkliniek helaas niet gelukt is om clean te worden.
en
quote:
Sterker nog: .... is het ons wél gelukt en ben ik vandaag zeven dagen clean
Dat spreekt elkaar ietwat tegen, vind ik. :{

[ Bericht 0% gewijzigd door Luctor.et.Emergo op 25-11-2021 10:47:16 ]
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
pi_202330769
quote:
99s.gif Op woensdag 24 november 2021 18:04 schreef boskameel het volgende:

[..]
https://instagram.com/goheartflowhard?utm_medium=copy_link

Lekker cliché met selfies afgewisseld quotes. Hier zijn er echt honderden van te vinden. Hebben die lui echt klanten? Vaak zie je dat ze elkaar in stand houden.
Ze heeft wel iets lekkers. Mara ik vraag mij idd af of ze in het echte leven ook zo is en die taal bezigt.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')