abonnement Unibet Coolblue
pi_202218221
Zoals dit:
quote:
Vandaag is het 15 jaar geleden dat ik als 16-jarig meisje met twee volle koffers vertrok voor een Amerikaans avontuur. Een jaar High School op een echte Amerikaanse School in Austin, Texas. Het gevoel van vrijheid dat ik ervoer toen ik door de gate richting het vliegtuig liep zal ik nooit vergeten. En zelfs 15 uur later duttend op mijn koffer op een overvol vliegveld in Chicago omdat mijn laatste vlucht niet vertrok was ik nog steeds een stoere meid. Ik was ten slotte al 16 ;-).

Een week later belde ik, lamgeslagen door heimwee, mijn ouders op: “Zo zeker als dat ik wist dat ik een jaar High School wilde doen, zo zeker weet ik nu dat ik weer terug naar huis toe kom”. Gelukkig staken ze daar een stokje voor met de boodschap: “Als je nu terugkomt Bregje heb je daar je leven lang spijt van”. Ik moest het een maand proberen en als het dan nog niet ging dan zouden we bekijken of ik terug zou komen.

Uiteindelijk ben ik de volle 10 maanden gebleven en had ik ‘The time of my life’, (hoor je nu ook die hit van de klassieker Dirty Dancing in je hoofd ;-)) met veel hoogte- en ook dieptepunten. Maar wat ben ik blij dat mijn ouders niet toegaven en dat ik vol heb gehouden. Mijn tijd daar heeft me mede gevormd tot wie ik nu ben en ik heb er een prachtige ‘extended family’ aan over gehouden waar ik nog steeds regelmatig contact mee heb. Dit moment heeft me in mijn verdere leven regelmatig geholpen om door te zetten op momenten waarin ik het niet meer zag zitten. En de weinige keren dat ik niet door heb gezet wist ik ook zeker dat dat de juiste keuze voor mij was op dat moment.

Heb je in jouw leven ook zo’n moment gehad waarin je dacht, nu kap ik ermee, ik ga niet door.. maar waar je nu op terugkijkt en denkt: wat ben ik blij dat ik toen door heb gezet! Ben benieuwd naar jouw verhaal!
quote:
Ik werd voor gek verklaard, en terecht. Want wie heeft er nou in godsnaam zin in drie masters doen? Drie keer een thesis schrijven? Eerlijk gezegd wist ik ook nog niet precies hoe ik het vol ging houden. Maar ik was gewoon benieuwd, dus ik probeerde het.

Ik heb naast het volgen van mijn masters altijd veel gewerkt, een perfecte combinatie, zoals ik het heb ervaren. Zo blijf je niet in die afstudeer-tunnel van je zitten en heb je veel meer afwisseling. Dat is hoe ik het vol heb kunnen houden. Kost wel wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat.

Gisteren heb ik eindelijk officieel het laatste stukje van mijn ‘mission impossible’ in ontvangst kunnen nemen: het diploma voor mijn 3e master Labor Law & Employment Relations. Naast Master of Science mag ik mezelf nu ook Master of Laws noemen.

Maar wie mij een beetje kent, weet dat het mij daar eigenlijk niet om gaat. Een leven lang leren, daar zou ik voor tekenen! Mocht ik nog een thesis voor iemand kunnen schrijven, dan hoor ik ‘t wel. Ik weet nu wel hoe het moet. Ongeveer.
quote:
Het zou je zoon of dochter maar wezen..

Woensdagavond, 17:45 het is regenachtig en ik ben op weg naar huis. De druppels van de regen op de voorruit, de koplampen van de tegenliggers reflecteren en geven een verspreid tegenlicht. Op een afstand van 6.5 km, waarvan een deel buiten de bebouwde kom en de rest binnen, tel ik 17 fietsers (!) zonder licht. Meestal jong volwassen en zelfverzekerd rijden ze op de weg al dan niet met oordopjes in of een toestel in de hand..

Vanuit het niets schiet een fietser zonder licht voor mijn auto langs en met mijn hart in de keel hang ik in de gordel. Nu rijd ik in een auto die mij gelukkig tijdig waarschuwt en zelfstandig remt en die de fietser zonder licht eerder opmerkt dan dat ik ze zie. De persoon in kwestie kijkt me verstoord aan en fietst verder.

Beste mensen, het kan toch niet zo zijn dat door zo'n lullige situatie vanavond de collega's van de politie aan de deur staan en melden dat je zoon of dochter een ongeluk heeft gehad..

Doe me een plezier en controleer vanavond even de verlichting van uw kind. Loop daarna even langs hun kamer en geef ze een knuffel, zoen of aai over hun bol.
quote:
Zeg jij wel eens NEE tegen een opdrachtgever??

“Heel erg interessant dat ga ik even met mijn vrouw overleggen”

Had dus een gesprek met een ondernemer en hij had te kennen gegeven dat hij aan de slag wilde met ons maar het nog even met zijn vrouw moest overleggen.

Wat is haar functie dan, vroeg ik? “Nou nee gewoon even thuis, doe ik met al mijn belangrijke beslissingen”

Tja daar zakt nu echt mijn broek van af.

Wat je savonds gaat eten dat overleg je met je vrouw, of een nieuwe bankstel en waarnaartoe je op vakantie gaat dat wel!

Hoe kan iemand die helemaal niet in je zaak actief is en niet bij het gesprek aanwezig is geweest daar Łberhaupt over oordelen.

Verder zou ik me persoonlijk ook afvragen waarom je hier je partner mee op zou willen zadelen.

Prima zei ik wanneer jij dit met je vrouw moet overleggen dan ben jij niet die ondernemer die ik zoek. Of je durft gewoon zelf geen beslissing te nemen en zegt dit om te rekken of je moet toestemming vragen aan je vrouw omdat je zelf niet capabel bent. In beide gevallen zie ik geen heil in samenwerking.
quote:
#Dailyefficientboost : Happy Sunday! Sunday = funday. Zondag is mijn dag voor vrienden, familie en fun. Wij leven maar ťťn keer. Deze week luisterde ik een podcast van Mirjam Hegger met Arjan Vergeer, daar werd gezegd het leven is geen generale repetitie. Dit is het leven waar je wat van moet maken. Het is nu je kans!

(Like=❤️👍🏻=Agree! Share=Care!)

#goodmorning #funday #geengeneralerepetitie #dankbaar #efficiŽntwerken #doeltreffend #dailyinspiration #MKB #ondernemen #JudithHendriks #projectmanagement #marketing #sales
quote:
Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. Herken jij dat?

Gisteren liep ik in de supermarkt voor het shoppen van de boodschappen voor het weekend. Ik stond al bij de kassa toen ik me bedacht dat ijs die avond best lekker zou zijn. Dus ik liep terug naar het koelvak om daar twee doosjes uit te pakken. Ijs met drie kleuren chololade, een verwennerij, en ijs met aardbei. Voor degene die mij kennen, die weten dat ik gek ben op ijs en chocolade.

Met een paar volle tassen liep ik de winkel uit. Eenmaal thuis liep ik direct door naar mijn koelkast. Toen ik mijn koelkast opendeed, realiseerde ik het me pas, dat er in die koelkast geen vriesvak zat. Ik trok de eerste de beste krant uit de krantenbak en wikkelde hem om de doosjes heem.

Die dag had ik net, i.v.m. samenwonen, mijn grote koelkast met vriesvak verkocht.

Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. En zo is dat ook met andere dingen in het leven. Ik denk dat een ieder van ons dat wel herkent. Een baan die er opeens niet meer is, een huis met een tuin dat er opeens niet meer is, omdat je kleiner gaat wonen of een dierbare die er niet meer is.

Soms besef je pas hoe waardevol bepaalde dingen waren of iemand is geweest als ze er niet meer zijn. Leef nu! #compassievolopweg


quote:
Geraakt....

Gisteren zat ik in de trein naar Amsterdam Centraal. Tegenover mij zat een man, muts op, muziek in zijn oren. Drie plaatsen verderop rechts van mij een vrouw met een kinderwagen, druk aan het bellen. Iedereen leek in zijn eigen bubbel verzonken. Ik ook, kijkend naar mijn kinderen die de grootste lol hadden voor het eerst naar Amsterdam. Ineens staat de man tegenover mij op en loopt naar de vrouw met de kinderwagen. Ik ben allert, er is nu geen station om uit te stappen... Ineens zie ik een traan op haar wang en de onbekende man veegt haar tranen weg en omhelst haar. De vrouw verteld tussen haar tranen door, dat ze net heeft gehoord dat er iemand op sterven ligt en vanmiddag om 16.45 euthanasie krijgt. Na de innige omhelzing geeft de man haar een kus op haar voorhoofd en wenst haar kracht toe en stapt de trein uit. Naast hem lopen zijn eigen vrouw en dochter. Waarop zijn vrouw tegen zijn verbaasde dochter zegt, je hoeft iemand niet te kennen om er voor hem of haar te zijn....

Wat fijn dat er nog steeds mensen zijn die hun hart volgen en ook doen wat hun hart hen ingeeft!

Zullen we in 2020 ons hoofd iets meer uitzetten en allemaal meer doen wat ons hart ons ingeeft? Dan wordt het voor iedereen een mooi 2020!! 💞

Een hele fijne jaar wisseling!
quote:
"Je hebt geen (afgeronde) HBO diploma, dus we gaan helaas niet met je in gesprek." Ik heb 4 jaar rechten gestudeerd en niet mijn afstudeeronderzoek afgerond. Voor sommigen ben ik daarom niet geschikt voor een HBO functie.

Ik ben in mezelf blijven geloven en heb gezegd dat ik dit anders zou aanpakken als ik aan de andere kant van het bureau zou zitten. En daar zitten we dan. Net zoals ik me niet blind staar op cv's, staar ik me ook niet blind op eisen. Ik noem ze dan ook liever 'voorkeuren'.

Talent heeft te maken met capaciteiten en niet per definitie met een diploma. (Hier zit een nuance in.) Ik ben dankbaar dat mijn werkgever dit ook zo zag en me heeft aangenomen op basis van mijn kwaliteiten. Op mijn beurt zorg ik er weer voor dat ik me hier altijd van bewust ben als recruiter. Kansen creŽren en potentie zien, daar waar een ander wellicht meteen afhaakt.

#recruitment #solliciteren #kansen
quote:
Met een Keniaanse vriend zit ik te genieten van een kop koffie in Utrecht. Thuis leeft hij in een sloppenwijk. Hij stelt me een paar vragen en ziet dingen die ik niet meer zie en waar ik meer tijd voor nodig heb dan alleen dit gesprek: Constatering/vraag 1: Als ik eerlijk ben en kijk naar de mensen hier, dan lijken er veel van hen voor mij 'sad and lonely'. Klopt dat of is dat buitenkant? Vraag 2: Het lijkt wel of iedereen haast heeft, maar ik kan niet ontdekken waarheen of waarvoor? Vraag 3: Waarom is het op tijd komen voor jullie zo belangrijk? Ik weet van te voren niet hoe lang ik over 500 meter in mijn straat doe want ik weet niet wie ik tegenkom en hoe het met hen is.. #goedevragen #watisrijk #watisarm
quote:
Een wiskundeleraar schreef het volgende op het bord:

1x9 = 9, 2x9 = 18, 3x9 = 27, 4x9 = 36, 5x9 = 45, 6x9 = 54, 7x9 = 63, 8x9 = 72, 9x9 = 81, 10x9 = 91

Eerst giechelde er enkelen en daarna lachten de meeste studenten omdat de leraar zich kennelijk had vergist. 10x9 = 91 ?

De leerkracht wachtte tot iedereen weer stil was. Vervolgens zei hij: "Ik heb deze fout met opzet gemaakt om u iets te tonen. Ik heb 9 problemen correct opgelost en slechts 1 fout gemaakt. In plaats van me te feliciteren met het correct oplossen van 9 van de 10 problemen, lachte jullie om mijn fout. Hiermee laat ik jullie duidelijk zien hoe ons onderwijssysteem werkt. En dat is heel triest, maar helaas waar. We leven in een cultuur dat dat mensen uitgelachen worden en soms zelfs vernederd omdat ze fout zijn. We moeten leren mensen te prijzen voor hun successen en ze te waarderen voor hun kleine fouten. Geloof me, de meeste mensen doen veel meer goed dan fout, en toch worden ze beoordeeld op de weinige fouten die ze maken. Ik wil je uitnodigen om meer te complimenteren en minder te bekritiseren, omdat dat resulteert in zoveel meer, betere samenwerking, meer genegenheid en minder negativiteit. "

Velen van hen begrepen dat de les die ze zojuist hadden geleerd veel belangrijker was dan het resultaat van 10x9.


Flikker toch op man _O-

[ Bericht 24% gewijzigd door Drizzt_DoUrden op 18-11-2021 15:31:42 ]
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_202218226
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:03 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]
Maar is ze lekker?
Want dan kan ze nog altijd masterclasses geven achter het station.
Laatste post.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  woensdag 17 november 2021 @ 14:27:02 #3
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202218285
De plaatjes in de op doen het niet :P
Fear is the cockblocker of dreams
  Tettenkoning woensdag 17 november 2021 @ 14:32:31 #5
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202218357
quote:
2s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:27 schreef SEMTEX het volgende:
De plaatjes in de op doen het niet :P
Heel de OP is gewoon verne*kt :P
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202219076
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naÔef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in ArgentiniŽ waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
pi_202219359
quote:
10s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:32 schreef Nine. het volgende:

[..]
Heel de OP is gewoon verne*kt :P
Klopt. Ik dacht doe een quote, haal de tags weg en plak hem er dan in maar dat werkt dus niet.
Iemand of een MOD ideeen?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  Tettenkoning woensdag 17 november 2021 @ 15:58:55 #8
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202219463
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:50 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:
Klopt. Ik dacht doe een quote, haal de tags weg en plak hem er dan in maar dat werkt dus niet.
Iemand of een MOD ideeen?
Een mod kan het vast wel fixen. @Erasmus @Plompzakker alvast bedankt :)
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  woensdag 17 november 2021 @ 16:17:47 #9
138510 Federer-fan
Heet eigenlijk Haainado
pi_202219738
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naÔef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in ArgentiniŽ waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
Wat een sneu iemand is dat zeg. ;(
[b]Op dinsdag 28 februari 2012 10:19 schreef TheGeneral:[/b]Eindelijk eens wat zinnige posts van Federer-fan O+ .
[b]Op maandag 24 mei 2010 16:33 schreef tarantism:[/b]dit is het slechtste topic dat ik ooit heb gezien
  woensdag 17 november 2021 @ 17:28:57 #10
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_202220702
quote:
10s.gif Op woensdag 17 november 2021 14:32 schreef Nine. het volgende:

[..]
Heel de OP is gewoon verne*kt :P
Iedereen kent wel eens tegenslagen. De OP doet het niet, de afbeelding wordt niet weergegeven. Toen mij dit gebeurde heb ik met mijn handen in het haar gezeten. Ik, Ypmaha, heb gehuild.

En toen schoot me te binnen waarom ik ook alweer Fok!er ben geworden.

De zelfstandigheid, het doorzetten. Ook als het een keer tegenzit. Niet opgeven maar jezelf herpakken en doorgaan. Eens rustig met een kop thee nagaan waarom die OP en de plaatjes het niet doen.

Ik ben erg dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Het heeft me sterker gemaakt. Op naar die volgende uitdaging. Ik ben niet meer te stoppen!

Eens?

Wat is de verneukte OP in jouw leven?

#dankbaar #doorzetter #krachtpatser #geloofinjezelf
pi_202220771
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naÔef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in ArgentiniŽ waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
Kots....

Zo’n type wat heeft gebackpacked op Bali (met een lonely plannet) en dan zeggen dat ze het natuurlijke onontgonnen eiland leven heeft ervaren.

Maar wel ondertussen een fototje posten van je frapuchino bij de starbucks in Ubud :`)
  woensdag 17 november 2021 @ 17:41:02 #12
497858 A6
Randstad _O_
pi_202220815
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 17:36 schreef 111210 het volgende:

[..]
Kots....

Zo’n type wat heeft gebackpacked op Bali (met een lonely plannet) en dan zeggen dat ze het natuurlijke onontgonnen eiland leven heeft ervaren.

Maar wel ondertussen een fototje posten van je frapuchino bij de starbucks in Ubud :`)
Die doet tenminste iets. Jij zit alleen maar de hele dag op je zolder kamertje te rukken en te fokken.

Jelly :)
pi_202224840
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 17:41 schreef A6 het volgende:

[..]
Die doet tenminste iets. Jij zit alleen maar de hele dag op je zolder kamertje te rukken en te fokken.

Jelly :)
Had ik maar een zolder :`)
pi_202225853
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Stephanie Renders

5 dagen geleden
Ik zit trillend aan de rand van mijn kooitje. Het deurtje staat open. Ik wil het liefst de grote wijde toekomst invliegen als ondernemer. Zonder voorgestippeld plan ontdekken wat er op mijn pad komt. Ik wil niet de standaard route. De zoveelste online- of coach business. Ik wil de on-ontdekte plekjes, waar nog niemand is geweest.

Natuurlijk wil ik dat! Dat klinkt groots, avontuurlijk en meeslepend. Woorden die perfect bij mijn innerlijke drijfveren passen.

Sterker nog, zo reisde ik in het verleden letterlijk de wereld over. Ook altijd op zoek naar de minst toeristische plekken. Vaak zonder plan. Noem het naÔef en onbezonnen (dat zeiden veel mensen dan ook tegen mij).

Toch aarzel ik nu.

THE FEAR

Wat als...mijn missie te groots blijkt en alles mislukt?

Wat als...ik mezelf (en mijn gezin) tekort doe, omdat ik heel bewust de beproefde 'stapjes' in business bouwen niet zet en er daardoor niet direct geld in het laatje komt.

Wat als...Niemand begrijpt waar ik nu eigenlijk naar streef.

Ik ken die grote wijde toekomst niet. Er zijn nog geen handvatten voor. Ik ben bang om te verdwalen in onzekerheid.

Maar hej, vroegheur...verdwaalde ik in de winter in de Himalaya. Hetzelfde gebeurde in een natuurpark in ArgentiniŽ waar wolven rondhuppelden. En dat koffietje in die achteraf niet zo'n sjofele buurt in 1 van de meest criminele landen ter wereld...

Ik sprong zonder nadenken uit een vliegtuig en vertrouwde de aardige parachute-man. Ik heb zelfs op een gammel racefietsje de Deathroad in Bolivia gereden (gewoon voor de fun). En toen ik niet meer terugdurfde, dezelfde rit met een bus gedaan. Fietsen bleek toen toch de betere optie .....

Wat een rijkdom aan ervaringen heeft het me opgeleverd!

Ik blijk een stuk minder onbezonnen dan toen. Dat gaat blijkbaar zo als je kinderen krijgt. Zelfs bowlen wordt ineens een gevaarlijke sport. Zware bal en zo...

Toch voel ik inmiddels die innerlijke drive elke dag sterker. Hij wordt sterker dan THE FEAR. Binnenkort vlieg ik het onbekende in. Op zoek naar de ongebaande paden. Naar nieuwe toekomstbestendige businessmodellen. Die ons weer een beetje aan elkaar, en aan de wereld verbinden.

Als je af en toe met me mee wilt reizen, let me know!

https://www.linkedin.com/(...)803971534475265-SXTf
Ik heb bij de commentaren er soms wel eens moeite mee om te beoordelen of het nou gewoon getroll of serieus is :@


Ik hoop troll....Bovenstaande wil waarschijnlijk in haar broekje komen dus zal wel echt zijn.
  donderdag 18 november 2021 @ 09:29:13 #15
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_202226946
Het is schering en inslag met wappen op Linkedin:

quote:
"We worden op grote schaal bedonderd met verhalen uit een Pr campagne ipv data, informatie en cijfers uit het veld. Alles om de digitale ID door te drukken voor de Great Reset van de als NGO vermomde miljardairsclub World Economic Forum. We moeten en kunnen dit stoppen. Voor de toekomst en vrijheid van onze kinderen."
Fear is the cockblocker of dreams
  donderdag 18 november 2021 @ 09:44:06 #16
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_202227115
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 02:16 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Ik heb bij de commentaren er soms wel eens moeite mee om te beoordelen of het nou gewoon getroll of serieus is :@

[ afbeelding ]
Ik hoop troll....

[ afbeelding ]
Bovenstaande wil waarschijnlijk in haar broekje komen dus zal wel echt zijn.
Alle mannen hebben in de vroege ochtend last van straalangst.
het spookt hier
  donderdag 18 november 2021 @ 09:44:59 #17
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_202227123
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 15:32 schreef thaeastwood het volgende:
En weer eentje hoor:

Verdwalen in de Himalaya in de winter? Yeah right, wat een malloot.
het spookt hier
  Tettenkoning donderdag 18 november 2021 @ 09:56:59 #18
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202227188

Goffer, hoeveel smileys kun je eigenlijk achter zo'n stompzinnige one-liner kwijt? :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202227204
quote:
10s.gif Op donderdag 18 november 2021 09:56 schreef Nine. het volgende:
[ afbeelding ]
Goffer, hoeveel smileys kun je eigenlijk achter zo'n stompzinnige one-liner kwijt? :')
Heeft LinkedIn eigenlijk ook de :') ? Dat zou de enige correcte reactie op dat hele verhaal zijn.
pi_202227243
Nepverhalen zijn eigenlijk altijd een klacht waard,

quote:
2s.gif Op donderdag 18 november 2021 09:29 schreef SEMTEX het volgende:
Het is schering en inslag met wappen op Linkedin:
[..]

Wappen op Linkedin :? het moet niet gekker worden.
pi_202229193


Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
  Tettenkoning donderdag 18 november 2021 @ 13:06:41 #22
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_202229323
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Goldfingerdigger :P
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_202229623
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Je begint de dag met een lunch? Wat is er gebeurd met het ontbijt?
Maar dit lijkt idd meer prostitutie dan iets anders.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  donderdag 18 november 2021 @ 13:27:02 #24
159092 Tyr80
Nani ka hoka ni?
pi_202229689
quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 12:57 schreef LooneyTroons het volgende:
[ afbeelding ]

Is dit nou een soort verkapte prostitutie of...? :P
Is zij een hij?
"We aren't people, we are text." - Japanman Sakyusan -
pi_202230711
quote:
0s.gif Op woensdag 17 november 2021 17:36 schreef 111210 het volgende:

[..]
Kots....

Zo’n type wat heeft gebackpacked op Bali (met een lonely plannet) en dan zeggen dat ze het natuurlijke onontgonnen eiland leven heeft ervaren.

Maar wel ondertussen een fototje posten van je frapuchino bij de starbucks in Ubud :`)
"Verbindt single moms in de zelfbewuste single mom community" Alleen hier moest ik al van kokhalzen :r
Steeds vaker duiken die kijk-mij-eens-deugen deugers op.

quote:
0s.gif Op donderdag 18 november 2021 02:16 schreef tjoptjop het volgende:

[..]
Ik heb bij de commentaren er soms wel eens moeite mee om te beoordelen of het nou gewoon getroll of serieus is :@

[ afbeelding ]
Ik hoop troll....

[ afbeelding ]
Bovenstaande wil waarschijnlijk in haar broekje komen dus zal wel echt zijn.
Alleen al die zee aan emoticons :') Wat een pannenkoek.
quote:
2s.gif Op donderdag 18 november 2021 09:29 schreef SEMTEX het volgende:
Het is schering en inslag met wappen op Linkedin:
[..]

Maar ook echt :') Alsof de bestaande cijfers, data en info geen info is, ja geframed, nep en verzonnen. En als je naar hun bronnen vraagt is het antwoord steevast: Doe je huiswerk schaapje of Doe zelf maar onderzoek.

:N de treurnis.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')