abonnement Unibet Coolblue
pi_199758917


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_199759402
Digitale munten zitten de laatste maand wat in het slop
Cindy De Vuyst
pi_199759727
Guy, hebben jullie overall verlies of winst gemaakt uiteindelijk met jullie totale inleg?
pi_199759747
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:31 schreef Medusa666 het volgende:
Guy, hebben jullie overall verlies of winst gemaakt uiteindelijk met jullie totale inleg?
Dat weet je pas als je alles er weer uit haalt.
What Would Goku Do
pi_199759773
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:32 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dat weet je pas als je alles er weer uit haalt.
Dat is waar. Maar heb jij het er al uitgehaald? Ik allang en ga kopen onder de 20000 en wachten op de volgende bullrun c_/
pi_199759782
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:31 schreef Medusa666 het volgende:
Guy, hebben jullie overall verlies of winst gemaakt uiteindelijk met jullie totale inleg?
Flinke winst in zo ongeveer alles waar ik ooit in heb genvesteerd. Was alleen wel wat geduld voor nodig :P
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199759796
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:34 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Dat is waar. Maar heb jij het er al uitgehaald? Ik allang en ga kopen onder de 20000 en wachten op de volgende bullrun c_/
Bitcoin onder 20.000?
Cindy De Vuyst
pi_199759815
De charts van Kraken zijn hier overleden :{
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199759823
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:34 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Flinke winst in zo ongeveer alles waar ik ooit in heb genvesteerd. Was alleen wel wat geduld voor nodig :P
Lekker pik ^O^

Ik ben dit jaar begonnen. Ik had 1100 euro. Ik heb maar 165 euro winst gemaakt helaas. Ik had het kunnen brengen naar 2800 euro. Maar was de eerste keer dat ik uberhaupt ooit investeerde in mijn leven. Ik weet wat ik de volgende keer moet doen :)
pi_199759828
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:36 schreef einzeinz het volgende:

[..]

Bitcoin onder 20.000?
Ja hzo?
pi_199759839
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:34 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Dat is waar. Maar heb jij het er al uitgehaald? Ik allang en ga kopen onder de 20000 en wachten op de volgende bullrun c_/
Ik ben deze bullrun ingestapt rond 24k. Op dit moment sta ik min of meer quitte met normale crypto, en ben ik aan het gokken op troep op de binance chain. Dat laatste levert me op dit moment redelijk wat op, dat gooi ik nu nog in bitcoin. Als het straks (hopelijk) weer omhoog gaat allemaal doe ik dat misschien minder maar nu is het naar mijn idee erg verdienstelijk als ik gratis geld in bitcoin stop als die daadwerkelijk nog 100k ofzo doet dit jaar.
What Would Goku Do
pi_199759879
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:38 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ik ben deze bullrun ingestapt rond 24k. Op dit moment sta ik min of meer quitte met normale crypto, en ben ik aan het gokken op troep op de binance chain. Dat laatste levert me op dit moment redelijk wat op, dat gooi ik nu nog in bitcoin. Als het straks (hopelijk) weer omhoog gaat allemaal doe ik dat misschien minder maar nu is het naar mijn idee erg verdienstelijk als ik gratis geld in bitcoin stop als die daadwerkelijk nog 100k ofzo doet dit jaar.
Ja snap ik. Hoewel ik persoonlijk voor zo goedkoop mogelijk bitcoin wel wil
kopen in plaats van nu.

Ik had gewoon niet naar mijn ex vriend moeten luisteren. Anders had ik een vliegticket naar bali kunnen kopen magoed :'( Ik was ingestapt op 19000 euro.
pi_199759946
quote:
1s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:41 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Ja snap ik. Hoewel ik persoonlijk voor zo goedkoop mogelijk bitcoin wel wil
kopen in plaats van nu.

Ik had gewoon niet naar mijn ex vriend moeten luisteren. Anders had ik een vliegticket naar bali kunnen kopen magoed :'( Ik was ingestapt op 19000 euro.
Balen. Ik was er op het nippertje na niet uitgestapt met die enorme crash paar weken terug. Als de Kraken-app niet vastliep door de drukte zou ik weg zijn. Met een paar tientjes verlies.
What Would Goku Do
pi_199759994
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:46 schreef viagraap het volgende:

[..]

Balen. Ik was er op het nippertje na [niet uitgestapt met die enorme crash paar weken terug. Als de Kraken-app niet vastliep door de drukte zou ik weg zijn. Met een paar tientjes verlies.
Geluk! Damn ja kraken liep idd toen echt vast.
pi_199760040
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:46 schreef viagraap het volgende:

[..]

Balen. Ik was er op het nippertje na niet uitgestapt met die enorme crash paar weken terug. Als de Kraken-app niet vastliep door de drukte zou ik weg zijn. Met een paar tientjes verlies.
Waarom zou je uitstappen met verlies? :?
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199760570
twitter


Het gaat alle kanten op met Elon |:)
mag het weten
pi_199760587
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:52 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Waarom zou je uitstappen met verlies? :?
Omdat het ff leek alsof alles helemaal naar de tering ging, wilde m'n verlies beperken. Maarja ik weet het, als je ng langer hodl'd komt het vanzelf wel goed.
What Would Goku Do
pi_199761109
Over twintig minuten die grootse aankondiging (of het flopt. we'll see)

livestream

pi_199761167
De markt is in ieder geval nog niet onder de indruk.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761201
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 21:58 schreef TigerXtrm het volgende:
De markt is in ieder geval nog niet onder de indruk.
Zal mij benieuwen.

Ik twijfel hard om nu een long te openen op deze prijs.
pi_199761202
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 21:20 schreef viagraap het volgende:

[..]

Omdat het ff leek alsof alles helemaal naar de tering ging, wilde m'n verlies beperken. Maarja ik weet het, als je ng langer hodl'd komt het vanzelf wel goed.
Nou ja, dat hpt iedereen. Daar is geen enkele garantie voor natuurlijk :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199761328
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 22:08:59 #23
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199761396
quote:
4s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 21:59 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nou ja, dat hpt iedereen. Daar is geen enkele garantie voor natuurlijk :P
Lekker hodlen toch
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199761485
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 21:55 schreef Oriente het volgende:
Over twintig minuten die grootse aankondiging (of het flopt. we'll see)

livestream

Kloppen die tijden in de video beschrijving? Het is daar net 16:00 uur geweest toch? :')
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761491
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:13 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kloppen die tijden in de video beschrijving? Het is daar net 16:00 uur geweest toch? :')
Huidige tijd = 16:13 daar.
Announcement rond 16:15 zei men.
pi_199761564
De koers zal nog wel harder tanken zo, klassieke ‘sell the News’
٩๏̯͡๏)۶
pi_199761577
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:18 schreef Ronald het volgende:
De koers zal nog wel harder tanken zo, klassieke ‘sell the News’
Ik ga de gok toch wagen denk ik. :')
  Moderator zaterdag 5 juni 2021 @ 22:21:29 #28
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199761620
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:19 schreef Oriente het volgende:

[..]

Ik ga de gok toch wagen denk ik. :')
BUY BUY BUY!@!!!!!
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199761637
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:21 schreef onlogisch het volgende:

[..]

BUY BUY BUY!@!!!!!
Ja, gedaan.

RIP
pi_199761715
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 20:38 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ik ben deze bullrun ingestapt rond 24k. Op dit moment sta ik min of meer quitte met normale crypto, en ben ik aan het gokken op troep op de binance chain. Dat laatste levert me op dit moment redelijk wat op, dat gooi ik nu nog in bitcoin. Als het straks (hopelijk) weer omhoog gaat allemaal doe ik dat misschien minder maar nu is het naar mijn idee erg verdienstelijk als ik gratis geld in bitcoin stop als die daadwerkelijk nog 100k ofzo doet dit jaar.
Een ander zegt net onder de 20.000
Cindy De Vuyst
pi_199761753
Pfff gejank over leverage trading, doe die announcement nou maar stelletje neckbeards
pi_199761773
Jesus wat een kansloos gelul :')
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761784
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:27 schreef TigerXtrm het volgende:
Jesus wat een kansloos gelul :')
Ja zo gaat het al twee dagen, dus ik kijk ook alleen maar voor die aankondiging. Maar ze nemen lekker hun tijd zoals verwacht
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 5 juni 2021 @ 22:29:56 #34
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199761816
Het is gewoon wat onbenulligs, wedden?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199761818
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:29 schreef Nattekat het volgende:
Het is gewoon wat onbenulligs, wedden?
Zou mij niets verbazen.
pi_199761822
Maar net als met die 4chan zooi laatst (dat we zo hard gingen dumpen tot tweemaal toe) is het toch interessant.
pi_199761848
Ja wrap it up, doei!
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761856
Daar komt het.
pi_199761880
Inb4......

pi_199761890
Wedjes voor wat ze gaan aankondigen? Partnership met een groot bedrijf/bank/credit cards? Uitbreiding van capaciteit? Bitcoin gaat Prove of Stake? Iets met groene energie? Space X?
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761900
Grootpraat.
pi_199761906
Maar doe toch maar een pump naar 38k, dan lach ik me kapot
pi_199761912
Ik mag deze gast nu al niet. Wie is deze pannenkoek precies en waarom loopt hij erbij als de ultieme douchebag?
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761919
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:34 schreef TigerXtrm het volgende:
Ik mag deze gast nu al niet. Wie is deze pannenkoek precies en waarom loopt hij erbij als de ultieme douchebag?
Jack Mallers.
pi_199761923
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Lekker hodlen toch
Tot de 0 dollah! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199761934
Deze gast heeft coke op. Meer dan Hugo.
pi_199761937
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:34 schreef Oriente het volgende:

[..]

Jack Mallers.
Wie?
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761949
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:35 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Wie?
pi_199761977
Hij is vies boos :D
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199761984
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:37 schreef TigerXtrm het volgende:
Hij is vies boos :D
:D
pi_199762004
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199762022
Hoe kun je minutenlang zoveel zeggen en toch niets zeggen.
pi_199762053
Loopt 'ie nou te janken.

WTF
pi_199762063
Deze gast loopt serieus te verkondigen dat Bitcoin de wereld gaat redden :D _O-
No amount of money ever bought a second of time.
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 5 juni 2021 @ 22:43:05 #55
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199762069
Wat een gigantische kneus is dit
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199762159
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:40 schreef Oriente het volgende:
Hoe kun je minutenlang zoveel zeggen en toch niets zeggen.
Man, dat is standaard bij dit soort 'aankondigingen' :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199762170
Bitcoin een legal tender in El Salvador

:')!!!!!!!!!!!!!!!!!
pi_199762175
De koers klapt al. Godver :') toch erin getrapt
pi_199762177
_O-
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199762187
Nee, nee dit kan niet. _O-
pi_199762202
Wacht, deze vent heeft dus een bedrijfje lopen slijten onder de locals in een arm land, is matties geworden met de president en nu is Bitcoin legal tender? Ja nee dat klinkt echt helemaal niet shady :')
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199762210
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:50 schreef TigerXtrm het volgende:
Wacht, deze vent heeft dus een bedrijfje lopen slijten onder de locals in een arm land, is matties geworden met de president en nu is Bitcoin legal tender? Ja nee dat klinkt echt helemaal niet shady :')
Haha wat een clowns :')
pi_199762235
Hoor ze ook juichen, fucking idiots :')
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199762244
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:51 schreef TigerXtrm het volgende:
Hoor ze ook juichen, fucking idiots :')
Dit is erger dan Bitconnect man.
pi_199762250
Fucking ongesteld tienermeisje :D
pi_199762266
Ach ja morgenmiddag vast weer groene getalletjes en dan krabbelen we weer op de hele week. (Tot Elon weer iets tweet einde van de week)
٩๏̯͡๏)۶
pi_199762275
Tranen van ontroering.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 5 juni 2021 @ 22:54:32 #68
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199762280
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Man, dat is standaard bij dit soort 'aankondigingen' :')
Toen die gozer het podium opkwam zag je al dat het nergens om zou gaan
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199766087
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 juni 2021 22:53 schreef Ronald het volgende:
Ach ja morgenmiddag vast weer groene getalletjes en dan krabbelen we weer op de hele week. (Tot Elon weer iets tweet einde van de week)
Anonymus gaat Elon BREKEN lees ik net. _O-
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199766184
quote:
1s.gif Op zondag 6 juni 2021 11:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Anonymus gaat Elon BREKEN lees ik net. _O-
Ransomware op de computers van de Tesla-fabriek.
pi_199766215
We leven in spannende tijden _O-
pi_199766301
Zou wil lachen zijn als ze hem even goed aanpakken
No bitch to me
pi_199766405
Anonymous :')

Muskgoat _O_
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 juni 2021 @ 11:58:47 #74
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199766410
Wat gemist?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199766513
Er werd al gezegd dat juni een bijzondere maand ging worden. :+
pi_199766859
Wat heb ik gemist? Was @aTypisch red lazereyes een praatje aan het houden op een bitcoin conferentie ( :') ) of wat?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-06-2021 12:53:55 ]
pi_199766874
twitter


:')
No amount of money ever bought a second of time.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 6 juni 2021 @ 12:55:54 #78
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199766880
quote:
10s.gif Op zondag 6 juni 2021 12:53 schreef Dimachaerus het volgende:
Wat heb ik gemist? Was @:atypisch red lazereyes een praatje aan het houden op een bitcoin conferentie ( :') ) of wat?
Een mislukte rapper die doorgesnoven over het podium liep en wat over changing the world riep. Dat heb je gemist
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199766886
quote:
1s.gif Op zondag 6 juni 2021 12:55 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Een mislukte rapper die doorgesnoven over het podium liep en wat over changing the world riep. Dat heb je gemist
Klinkt eerder als de gemiddelde MTV EMA's dan een BTC conference.
  FOK!fotograaf zondag 6 juni 2021 @ 12:57:49 #80
364681 over_hedge
pi_199766901
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 11:57 schreef PicoMMP het volgende:
Anonymous :') :')___!

Muskgoat :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199767067
quote:
10s.gif Op zondag 6 juni 2021 12:53 schreef Dimachaerus het volgende:
Wat heb ik gemist? Was @:atypisch red lazereyes een praatje aan het houden op een bitcoin conferentie ( :') ) of wat?
atypisch= Max Keiser ?
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 6 juni 2021 @ 13:19:44 #82
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199767182
quote:
10s.gif Op zondag 6 juni 2021 12:56 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Klinkt eerder als de gemiddelde MTV EMA's dan een BTC conference.
Had veel weg van beeeeeconnect
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zondag 6 juni 2021 @ 16:09:13 #83
172669 Papierversnipperaar
Cafene is ook maar een drug.
pi_199770510
quote:
1s.gif Op zondag 6 juni 2021 11:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Anonymus gaat Elon BREKEN lees ik net. _O-
Gaan ze een raket ontwikkelen om Elon op Mars te trollen?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_199770708
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 16:09 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Gaan ze een raket ontwikkelen om Elon op Mars te trollen?
Ben ik ook benieuwd naar, het zijn wel mongolen, dus wie weet wat voor crap ze allemaal kunnen en willen doen. Als ze een beetje 'normaal' blijven doen zal het wel blijven bij het bestoken van Elon z'n sosjul miedija.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zondag 6 juni 2021 @ 16:43:38 #85
172669 Papierversnipperaar
Cafene is ook maar een drug.
pi_199771282
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 16:17 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ben ik ook benieuwd naar, het zijn wel mongolen, dus wie weet wat voor crap ze allemaal kunnen en willen doen. Als ze een beetje 'normaal' blijven doen zal het wel blijven bij het bestoken van Elon z'n sosjul miedija.
Ik denk dat de originele harde kern niet meer actief is. Na het avontuur van Lulz Security was het verhaal wel voorbij.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_199771373
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 16:43 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Ik denk dat de originele harde kern niet meer actief is. Na het avontuur van Lulz Security was het verhaal wel voorbij.
Heb altijd begrepen dat het soberso nogal een los collectief was.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zondag 6 juni 2021 @ 17:57:16 #88
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199772287
Zou de markt, ook zonder een groei van BTC in een bullmarkt kunnen verkeren? Ooit?
  zondag 6 juni 2021 @ 18:00:24 #89
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_199772345
quote:
Hoe werkt zo'n pre-sale? Gaat dat via pancakeswap ?
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_199772378
Klinkt allemaal niet bijster positief voor de repuratie van btc wat ik hier teruglees.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199772722
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 17:57 schreef Apekoek het volgende:
Zou de markt, ook zonder een groei van BTC in een bullmarkt kunnen verkeren? Ooit?
Natuurlijk, Bitcoin is klaar.
  zondag 6 juni 2021 @ 18:34:02 #92
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199772902
Mag ik vragen als het nog omhoog gaat

Ik ben financile verplichtingen aangegaan
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199773375
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 18:34 schreef Quotidien het volgende:
Mag ik vragen als het nog omhoog gaat

Ik ben financile verplichtingen aangegaan
Wanneer gaat het lang genoeg omhoog volgens jou om die vraag te kunnen stellen?
What Would Goku Do
  zondag 6 juni 2021 @ 19:04:45 #95
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199773454
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 18:23 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Natuurlijk, Bitcoin is klaar.
Nou dat niet in mijn opinie. Maar even los daarvan, alle altcoins gaan alleen maar omhoog wanneer BTC dat doet. Is er ooit een bullmarkt geweest dat los stond van de 4 jarige cycle en halving van bitcoin? Kan het dus ooit los van elkaar gezien worden?
pi_199774253
Je sale een pre-sale noemen is de nieuwe hype.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199774270
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 19:04 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nou dat niet in mijn opinie. Maar even los daarvan, alle altcoins gaan alleen maar omhoog wanneer BTC dat doet. Is er ooit een bullmarkt geweest dat los stond van de 4 jarige cycle en halving van bitcoin? Kan het dus ooit los van elkaar gezien worden?
Uiteindelijk wel.
  Moderator / Redactie Sport zondag 6 juni 2021 @ 20:35:42 #98
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199774954
Aircogeld onderweg naar Bl3p. Zodra dat op mijn rekening staat, gaan we moooooon.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199774955
quote:
1s.gif Op zondag 6 juni 2021 19:43 schreef recursief het volgende:
Je sale een pre-sale noemen is de nieuwe hype.
Dat klinkt exclusiever.
pi_199775212
quote:
9s.gif Op zondag 6 juni 2021 20:35 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Dat klinkt exclusiever.
Net een makelaar die aankondigt dat een pand volgende week door hem te koop zal worden gezet.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  zondag 6 juni 2021 @ 21:16:57 #101
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199775486
quote:
1s.gif Op zondag 6 juni 2021 20:58 schreef recursief het volgende:

[..]

Net een makelaar die aankondigt dat een pand volgende week door hem te koop zal worden gezet.
Want het hele concept van voorverkoop bestond nog niet.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
  Knapste mannelijke user 2022 zondag 6 juni 2021 @ 23:37:45 #102
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199777445
Eerste dagelijkse nsbt payout van meer dan 100 dollar _O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199777456
quote:
0s.gif Op zondag 6 juni 2021 17:57 schreef Apekoek het volgende:
Zou de markt, ook zonder een groei van BTC in een bullmarkt kunnen verkeren? Ooit?
Altcoin season, The Flippening, gaat dat dit jaar gebeuren? :o

* kijkt naar mijn bag met ETH, BNB en LTC.
  maandag 7 juni 2021 @ 07:48:52 #104
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199778349
quote:
1s.gif Op zondag 6 juni 2021 23:37 schreef Mortaxx het volgende:
Eerste dagelijkse nsbt payout van meer dan 100 dollar _O_
Hoeveel moet je daarvoor wel niet staken?!
  maandag 7 juni 2021 @ 07:49:20 #105
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199778352
quote:
11s.gif Op zondag 6 juni 2021 23:40 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Altcoin season, The Flippening, gaat dat dit jaar gebeuren? :o

* kijkt naar mijn bag met ETH, BNB en LTC.
I dont know, zitten we sinds 23 mei weer in een bullmarkt?
pi_199778863
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 07:49 schreef Apekoek het volgende:

[..]

I dont know, zitten we sinds 23 mei weer in een bullmarkt?
Lijkt mij mee een herstel van een dip
  maandag 7 juni 2021 @ 09:03:41 #107
366734 dimmak
bitcoin
pi_199778867
Ik zit met verbazing hier terug te lezen hoe lacherig er gedaan wordt over Jack Mallers en zijn El Salvador nieuws. Dan heb je het echt niet begrepen. :D
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:09:58 #108
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199778951
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:03 schreef dimmak het volgende:
Ik zit met verbazing hier terug te lezen hoe lacherig er gedaan wordt over Jack Mallers en zijn El Salvador nieuws. Dan heb je het echt niet begrepen. :D
Jij komt het vast even uitleggen :T
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199779031
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:03 schreef dimmak het volgende:
Ik zit met verbazing hier terug te lezen hoe lacherig er gedaan wordt over Jack Mallers en zijn El Salvador nieuws. Dan heb je het echt niet begrepen. :D
Als het een succes wordt gaan meer landen volgen :9~ :9~

Ben wel benieuwd hoeveel tegenwerking El Savador gaat krijgen vanuit de VS.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199779047
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:03 schreef dimmak het volgende:
Ik zit met verbazing hier terug te lezen hoe lacherig er gedaan wordt over Jack Mallers en zijn El Salvador nieuws. Dan heb je het echt niet begrepen. :D
Ik kwam hir weer eens op te posten over Mallers. Maar dit is echt te belachelijk voor woorden.

Maar goed de mensen die hier posten hebben hun 1000 euro paper gainz weer zien leeglopen met -80% in zitten weer met heavy bags vol met shitcoins. Niet echt gek natuurlijk. Ze geven geen fuck om dit hele gebeuren en de reacties laat wel zien dat hun denkvermogen en empatie niet echt heel groot is.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:22:47 #111
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779076
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:18 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Als het een succes wordt gaan meer landen volgen :9~ :9~

Ben wel benieuwd hoeveel tegenwerking El Savador gaat krijgen vanuit de VS.
twitter

Paraguay ziet het ook wel zitten geloof ik. En het zou mij niet verbazen als er nog meer Zuid-Amerikaanse landen op korte termijn volgen die strijden tegen corruptie en hyperinflatie in het land.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:23:06 #112
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779079
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:09 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Jij komt het vast even uitleggen :T
Wat wil je weten?
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:28:12 #113
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779122
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:03 schreef dimmak het volgende:
Ik zit met verbazing hier terug te lezen hoe lacherig er gedaan wordt over Jack Mallers en zijn El Salvador nieuws. Dan heb je het echt niet begrepen. :D
Maar wat willen ze dan met BTC in El Salvador?

Als valuta kan het niet functioneren gezien de transactiekosten en de traagheid van het netwerk. Mensen kunnen hun geld omwisselen voor BTC, maar dat kunnen ze nu ook al. Daar hoeft de regering niks voor te regelen. Verder is deze mogelijkheid alleen maar ongunstig voor het land want dit ondermijnt de nationale valuta alleen maar verder.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199779138
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]
Paraguay ziet het ook wel zitten geloof ik. En het zou mij niet verbazen als er nog meer Zuid-Amerikaanse landen op korte termijn volgen die strijden tegen corruptie en hyperinflatie in het land.
Ja ik zag het, maar ik denk dat Paraguay en andere landen wel eerst even de kat uit de boom kijken. Het is nogal een beslissing. Maar zodra blijkt dat het werkt in El Savador kan het snel gaan idd.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:33:26 #115
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779167
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]
Paraguay ziet het ook wel zitten geloof ik. En het zou mij niet verbazen als er nog meer Zuid-Amerikaanse landen op korte termijn volgen die strijden tegen corruptie en hyperinflatie in het land.
Dit is gewoon een politicus die zelf in BTC zit en a-la Elon probeert te pumpen. Wie is dit verder? Zit hij in de regering of het parlement? Wat is zijn autoriteit? Of is het gewoon een verdwaasd figuur binnen de oppositie zoals wij in Nederland er ook nogal wat hebben?

Geen enkele regering heeft er baat bij wanneer mensen de lokale valuta gaan omwisselen voor Bitcoin. Waarom zouden ze het dan gaan bemoedigen? Verwacht het komende jaar eerder weerstand van regeringen tegen cryptovaluta.

Dit is weer zo'n strohalm, nadat BTC als valuta gefaald heeft (zoals het ooit bedoeld is) en institutional money ook een hoax bleek.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:33:56 #116
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779172
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:29 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ja ik zag het, maar ik denk dat Paraguay en andere landen wel eerst even de kat uit de boom kijken. Het is nogal een beslissing. Maar zodra blijkt dat het werkt in El Savador kan het snel gaan idd.
Leg eens uit: wat moet dan hoe gaan werken in het voordeel van El Salvador?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199779185
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:28 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar wat willen ze dan met BTC in El Salvador?

Als valuta kan het niet functioneren gezien de transactiekosten en de traagheid van het netwerk. Mensen kunnen hun geld omwisselen voor BTC, maar dat kunnen ze nu ook al. Daar hoeft de regering niks voor te regelen. Verder is deze mogelijkheid alleen maar ongunstig voor het land want dit ondermijnt de nationale valuta alleen maar verder.
El Savador maakt gebruik van Strike. Strike is een app waarmee je transacties kan doen in allerlei valuta maar werkt d.m.v. Lightning Network (Bitcoin dus) op de achtergrond.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199779198
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:28 schreef LXIV het volgende:
Als valuta kan het niet functioneren gezien de transactiekosten en de traagheid van het netwerk.
Lees je eerst eens in over Strike van Jack Mallers voordat je weer onzin post...

quote:
erder is deze mogelijkheid alleen maar ongunstig voor het land want dit ondermijnt de nationale valuta alleen maar verder.
Nee. Door deze stap breekt El Salvador zich los van de USA. En daarmee los van de dollar en de FED. Als de FED weer eens 30% van hun geld print in 1 jaar. Stelen ze feitelijk 30% van al het geld in de omloop in El Salvador. Hierdoor heeft de USA een extreem grote invloed op het "success" van El S. Dit weet de president donders goed (ook andere presidenten zoals Putin of Jinping overigens).

De mensen hebben nu voor het eerst een bank rekening. Ze kunnen voor het eerst mee doen in het financiele systeem. Ze kunnen extree goedkoop geld ontvangen vanuit de US (ipv remittances met extreme fees).

Overigens wordt dit een extreem groot probleem voor landen die bitcoin niet accepteren of het niet als geld zien (zoals de Amerikaanse overheid). Nu dat El Salvador het als officieel geld ziet. Kan een Amerikaanse bank bitcoin aanhouden en het waarschlijk qualificeren als buitenlandse activa.

Hierdoor hebben ze onwetend een extreem waardevolle loophole gecreerd voor de wereld. Bedrijven, banken, etc kunnen nu El salvadoraans geld aanhouden (bitcoin).
  maandag 7 juni 2021 @ 09:35:42 #119
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779199
Als zo'n regering iets met crypto zou willen dan lanceren ze hun eigen cryptomunt wel. Die ze zelf onder controle hebben. Juist een regering wil een controleerbare valuta die inflatoir is en juist geen bitcoin. Bovendien laten ze vele miljarden liggen om in een bestaande blockchain te stappen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:36:53 #120
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779209
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:28 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar wat willen ze dan met BTC in El Salvador?

Als valuta kan het niet functioneren gezien de transactiekosten en de traagheid van het netwerk. Mensen kunnen hun geld omwisselen voor BTC, maar dat kunnen ze nu ook al. Daar hoeft de regering niks voor te regelen. Verder is deze mogelijkheid alleen maar ongunstig voor het land want dit ondermijnt de nationale valuta alleen maar verder.
Ga je nu echt weer komen met onzin over transactiekosten en traagheid? :') Dat narratief mag je in 2021 wel loslaten met 2e laagsoplossingen. En El Salvador heeft geen eigen valuta, de dollar is al jaren hun hoofdvaluta en 1 van de redenen van hyperinflatie.
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:33 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dit is gewoon een politicus die zelf in BTC zit en a-la Elon probeert te pumpen. Wie is dit verder? Zit hij in de regering of het parlement? Wat is zijn autoriteit? Of is het gewoon een verdwaasd figuur binnen de oppositie zoals wij in Nederland er ook nogal wat hebben?

Geen enkele regering heeft er baat bij wanneer mensen de lokale valuta gaan omwisselen voor Bitcoin. Waarom zouden ze het dan gaan bemoedigen? Verwacht het komende jaar eerder weerstand van regeringen tegen cryptovaluta.

Dit is weer zo'n strohalm, nadat BTC als valuta gefaald heeft (zoals het ooit bedoeld is) en institutional money ook een hoax bleek.
Het is de president. Lees je eerst in over de ontwikkelingen in El Salvador voordat je onzin gaat posten. Dan kunnen we daarna verder in discussie. Oh wacht, inhoudelijk ga je nooit in op reacties.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199779217
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:35 schreef LXIV het volgende:
Als zo'n regering iets met crypto zou willen dan lanceren ze hun eigen cryptomunt wel. Die ze zelf onder controle hebben. Juist een regering wil een controleerbare valuta die inflatoir is en juist geen bitcoin. Bovendien laten ze vele miljarden liggen om in een bestaande blockchain te stappen.
Anders kijk je de video eerst even...

pi_199779221
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:36 schreef dimmak het volgende:
Het is de president. Lees je eerst in over de ontwikkelingen in El Salvador voordat je onzin gaat posten. Dan kunnen we daarna verder in discussie. Oh wacht, inhoudelijk ga je nooit in op reacties.
Prachtig om ze zien hoe hij het beter weet dat de President van El Salvador.

De tering... LMAO
  maandag 7 juni 2021 @ 09:38:37 #123
131603 Afwazig
Serious business
pi_199779230
quote:
1s.gif Op zondag 6 juni 2021 23:37 schreef Mortaxx het volgende:
Eerste dagelijkse nsbt payout van meer dan 100 dollar _O_
Mooie payout weer ja. NSBT staking heeft me echt een behoorlijk bedrag al opgeleverd in een half jaar tijd :D.
pi_199779251
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:35 schreef LXIV het volgende:
Als zo'n regering iets met crypto zou willen dan lanceren ze hun eigen cryptomunt wel. Die ze zelf onder controle hebben. Juist een regering wil een controleerbare valuta die inflatoir is en juist geen bitcoin. Bovendien laten ze vele miljarden liggen om in een bestaande blockchain te stappen.
Of lees de twitter thread van de President eens.

twitter


[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 07-06-2021 09:40:42 ]
  maandag 7 juni 2021 @ 09:40:45 #125
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779263
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:35 schreef Piva het volgende:

[..]

Lees je eerst eens in over Strike van Jack Mallers voordat je weer onzin post...
[..]

Nee. Door deze stap breekt El Salvador zich los van de USA. En daarmee los van de dollar en de FED. Als de FED weer eens 30% van hun geld print in 1 jaar. Stelen ze feitelijk 30% van al het geld in de omloop in El Salvador. Hierdoor heeft de USA een extreem grote invloed op het "success" van El S. Dit weet de president donders goed (ook andere presidenten zoals Putin of Jinping overigens).

De mensen hebben nu voor het eerst een bank rekening. Ze kunnen voor het eerst mee doen in het financiele systeem. Ze kunnen extree goedkoop geld ontvangen vanuit de US (ipv remittances met extreme fees).

Overigens wordt dit een extreem groot probleem voor landen die bitcoin niet accepteren of het niet als geld zien (zoals de Amerikaanse overheid). Nu dat El Salvador het als officieel geld ziet. Kan een Amerikaanse bank bitcoin aanhouden en het waarschlijk qualificeren als buitenlandse activa.

Hierdoor hebben ze onwetend een extreem waardevolle loophole gecreerd voor de wereld. Bedrijven, banken, etc kunnen nu El salvadoraans geld aanhouden (bitcoin).
El Salvador wordt toch helemaal geen eigenaar van de bitcoin, gekkie. Bitcoin is gewoon bitcoin, ongeacht wat El Salvador daarmee gaat doen. Met het ruilen van de dollar voor de bitcoin ruilen ze het ene systeem wat ze niet in de hand hebben in voor het andere. Als valuta is die inflatie juist gunstig voor een overheid, daarom doen ze het allemaal ook. Dat doet de ECB ook voor de euro.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199779283
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:03 schreef dimmak het volgende:
Ik zit met verbazing hier terug te lezen hoe lacherig er gedaan wordt over Jack Mallers en zijn El Salvador nieuws. Dan heb je het echt niet begrepen. :D
Nu wordt het nog meer een shithole. Taxfree. Lekker inkomsten mislopen.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:43:20 #127
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779288
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:40 schreef LXIV het volgende:
Als valuta is die inflatie juist gunstig voor een overheid, daarom doen ze het allemaal ook. Dat doet de ECB ook voor de euro.
Daar zijn de meningen over verdeeld. Zoals je vast wel weet zijn er meerdere stromingen binnen de economie en Bitcoiners zijn nou niet echt voorstander van Keynes zijn visie.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199779296
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:40 schreef LXIV het volgende:

[..]

El Salvador wordt toch helemaal geen eigenaar van de bitcoin, gekkie. Bitcoin is gewoon bitcoin, ongeacht wat El Salvador daarmee gaat doen. Met het ruilen van de dollar voor de bitcoin ruilen ze het ene systeem wat ze niet in de hand hebben in voor het andere. Als valuta is die inflatie juist gunstig voor een overheid, daarom doen ze het allemaal ook. Dat doet de ECB ook voor de euro.
Lees jezelf nou eerst maar eens in voordat je jezelf NOG belachelijker maakt.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:44:32 #129
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779304
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:42 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Nu wordt het nog meer een shithole. Taxfree. Lekker inkomsten mislopen.
Niemand heeft het over taxfree. Vrij van capital gains, dat is wat anders..
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199779308
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:37 schreef Piva het volgende:

[..]

Prachtig om ze zien hoe hij het beter weet dat de President van El Salvador.

De tering... LMAO
dE PrESiDeNT vAn SAlVaDor

6 mil inwoners

beetje burgemeester van een middelgrote stad
pi_199779311
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:43 schreef dimmak het volgende:

[..]

Daar zijn de meningen over verdeeld. Zoals je vast wel weet zijn er meerdere stromingen binnen de economie en Bitcoiners zijn nou niet echt voorstander van Keynes zijn visie.
Keynes is de only way, ja toch! www.mises.org zal ie vast nog nooit bezocht hebben iig.
pi_199779328
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:44 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

dE PrESiDeNT vAn SAlVaDor

6 mil inwoners

beetje burgemeester van een middelgrote stad
Nu kan A.ppl.e SAlVaDor ValUtA op hun balanse sheet wegzetten zonder dat het "bitcoin" bezit.

Inderdaad is natuurlijk voor jou de centrale validatie van een tracking code veel belangrijker voor "blocksjain technologies"

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-06-2021 09:47:17 ]
  maandag 7 juni 2021 @ 09:48:51 #133
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779353
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:43 schreef Piva het volgende:

[..]

Lees jezelf nou eerst maar eens in voordat je jezelf NOG belachelijker maakt.
Maar je geeft helemaal nooit een antwoord behalve 'lees je nu maar in' (op crypto-sites waarschijnlijk).
Leg eens uit hoe bitcoin kan functioneren als een valuta binnen een economie. Hoe gaan mensen in El Salvador daar een brood mee afrekenen? Dat kan helemaal niet.

Het kan hooguit gebruikt worden om geld over te boeken vanuit El Salvadorianen woonachtig in het buitenland (de VS) naar het moederland. Maar dat kan nu dus ook al.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:49:54 #134
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779368
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:43 schreef dimmak het volgende:

[..]

Daar zijn de meningen over verdeeld. Zoals je vast wel weet zijn er meerdere stromingen binnen de economie en Bitcoiners zijn nou niet echt voorstander van Keynes zijn visie.
Dat is evident.
Als store of value is dat natuurlijk ook niet zo. Maar als valuta is het wat anders.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:50:18 #135
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199779371
Crypto.com VISA card binnen, ben benieuwd of het een beetje lekker werkt O+

Fijn om gewoon crypto uit te kunnen geven zonder uit te hoeven cashen naar een bank en potentieel gezeik met de AML5
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199779380
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:35 schreef LXIV het volgende:
Als zo'n regering iets met crypto zou willen dan lanceren ze hun eigen cryptomunt wel. Die ze zelf onder controle hebben. Juist een regering wil een controleerbare valuta die inflatoir is en juist geen bitcoin. Bovendien laten ze vele miljarden liggen om in een bestaande blockchain te stappen.
Dat ze gaan voor een munt waar ze geen controle over hebben (en een ander land ook niet) is juist een mooie trendbreuk. Munten waar ze zelf controle over hebben is namelijk niet echt een succes gebleken voor dat soort landen en nu is er eindelijk een president met durf die het over een andere boeg gooit.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199779382
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:48 schreef LXIV het volgende:
Hoe gaan mensen in El Salvador daar een brood mee afrekenen? Dat kan helemaal niet.
Mijn god. :')
pi_199779413
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:48 schreef LXIV het volgende:
Maar je geeft helemaal nooit een antwoord behalve 'lees je nu maar in' (op crypto-sites waarschijnlijk).
Overigens geef ik je altijd antwoord (of Dimmak) en dan ga je snel weg omdat dat niet is wat je wilt horen.

Bekijk de video, lees de twitter thread. En dan praten we wel weer verder.

Deze onzin over "dat kan helemaal niet", terwijl zei voor je fucking ogen hun laten zien dat het daadwerkelijk gebeurd is echt te dom voor woorden.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:54:39 #139
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779424
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:48 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar je geeft helemaal nooit een antwoord behalve 'lees je nu maar in' (op crypto-sites waarschijnlijk).
Leg eens uit hoe bitcoin kan functioneren als een valuta binnen een economie. Hoe gaan mensen in El Salvador daar een brood mee afrekenen? Dat kan helemaal niet.

Het kan hooguit gebruikt worden om geld over te boeken vanuit El Salvadorianen woonachtig in het buitenland (de VS) naar het moederland. Maar dat kan nu dus ook al.
Niemand heeft het erover dat het de hoofdvaluta moet worden in El Salvador. Het gaat om een wettig betaalmiddel die vele voordelen voor de bewoners met zich meebrengt. Voor dit nieuws was er al een plek in El Salvador waar de lokale economie al jaren draait om Bitcoin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199779425
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:48 schreef LXIV het volgende:

[..]

Hoe gaan mensen in El Salvador daar een brood mee afrekenen? Dat kan helemaal niet.
Bitcoin en de Strike app komen daar niet uit de lucht vallen, het wordt daar lokaal al 2 jaar gebruikt, dus blijkbaar kun je er prima een brood mee afrekenen. Ook logisch gezien het over Lightning gaat en niet on-chain.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 7 juni 2021 @ 09:56:34 #141
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779455
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:50 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Dat ze gaan voor een munt waar ze geen controle over hebben (en een ander land ook niet) is juist een mooie trendbreuk. Munten waar ze zelf controle over hebben is namelijk niet echt een succes gebleken voor dat soort landen en nu is er eindelijk een president met durf die het over een andere boeg gooit.
Het is absoluut een trendbreuk, al had El Salvador natuurlijk al een munt waar ze geen controle over hadden. Maar de reden dat ze een slecht monetair beleid hadden was juist omdat ze er voortdurend misbruik van maakten! Dat kunnen ze dan dus niet meer. Ze leggen zichzelf dan als het ware een beperking op.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199779600
quote:
3s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:50 schreef Rossdale het volgende:
Crypto.com VISA card binnen, ben benieuwd of het een beetje lekker werkt O+

Fijn om gewoon crypto uit te kunnen geven zonder uit te hoeven cashen naar een bank en potentieel gezeik met de AML5
Same here met Binance Card :Y
pi_199779602
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:56 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is absoluut een trendbreuk, al had El Salvador natuurlijk al een munt waar ze geen controle over hadden. Maar de reden dat ze een slecht monetair beleid hadden was juist omdat ze er voortdurend misbruik van maakten! Dat kunnen ze dan dus niet meer. Ze leggen zichzelf dan als het ware een beperking op.
Klopt, daarom heb ik het bericht ook ge-edit (een munt waar ook een ander land geen controle over heeft).

USD blijft daar volgens mij ook gewoon legal tender. En een eigen munt erbij introduceren kan ook altijd nog... maar het is bijzonder dat men in ieder geval eerst met Bitcoin begint.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Moderator maandag 7 juni 2021 @ 10:14:29 #144
18653 crew  D.
pi_199779630
quote:
3s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:50 schreef Rossdale het volgende:
Crypto.com VISA card binnen, ben benieuwd of het een beetje lekker werkt O+

Fijn om gewoon crypto uit te kunnen geven zonder uit te hoeven cashen naar een bank en potentieel gezeik met de AML5
Je had daar al funds staan, of stal je het nu daar omdat je die kaart hebt? Ik zat te twijfelen en toch maar voor de Binance-card gegaan, omdat ik van Binance toch al gebruik maakte :Y
pi_199779650
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:14 schreef D. het volgende:

[..]

Je had daar al funds staan, of stal je het nu daar omdat je die kaart hebt? Ik zat te twijfelen en toch maar voor de Binance-card gegaan, omdat ik van Binance toch al gebruik maakte :Y
Het enige waar bij je Cyrpto.com moet opletten is dat je je crypto eenmaal op de kaart heb gestort, het niet meer terug kan boeken naar een wallet adres. Dan moet je het, of uitgeven per pin, of opnemen uit de ATM.

Binance Card heeft dit niet naar mijn weten.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 07-06-2021 10:16:31 ]
pi_199779653
quote:
3s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:50 schreef Rossdale het volgende:
Crypto.com VISA card binnen, ben benieuwd of het een beetje lekker werkt O+

Fijn om gewoon crypto uit te kunnen geven zonder uit te hoeven cashen naar een bank en potentieel gezeik met de AML5
Je BTC in custody hebben staan ergens is wel een dingetje... ik heb het daar niet zo op.

Of cash je in feite uit door het naar Crypto.com te sturen? Dan ontloop je idd je bank en alles eromheen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  Moderator maandag 7 juni 2021 @ 10:20:16 #147
18653 crew  D.
pi_199779695
quote:
10s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:16 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Het enige waar bij je Cyrpto.com moet opletten is dat je je crypto eenmaal op de kaart heb gestort, het niet meer terug kan boeken naar een wallet adres. Dan moet je het, of uitgeven per pin, of opnemen uit de ATM.

Binance Card heeft dit niet naar mijn weten.
Ja, je moet het daar volgens mij eerst onzetten naar fiat :Y
  maandag 7 juni 2021 @ 10:20:55 #148
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199779701
quote:
1s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:03 schreef ColtZ40 het volgende:

[..]

Lijkt mij mee een herstel van een dip
Nou als dit geen bulltrap blijkt te zijn, is dat natuurlijk heel goed nieuws. Maar goed daar is net wat meer tijd voor nodig om daar achter te komen…
  maandag 7 juni 2021 @ 10:26:21 #149
495724 gloorboor
Regenpijp
pi_199779770
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:20 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nou als dit geen bulltrap blijkt te zijn, is dat natuurlijk heel goed nieuws. Maar goed daar is net wat meer tijd voor nodig om daar achter te komen…
Hahahahaha aan de ene kant doe jij altijd of je de wijsheid in pacht hebt, aan de andere kant stel je regelmatig de stomste vragen 🧐
  maandag 7 juni 2021 @ 10:27:19 #150
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779786
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:12 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Klopt, daarom heb ik het bericht ook ge-edit (een munt waar ook een ander land geen controle over heeft).

USD blijft daar volgens mij ook gewoon legal tender. En een eigen munt erbij introduceren kan ook altijd nog... maar het is bijzonder dat men in ieder geval eerst met Bitcoin begint.
Je zou inderdaad verwachten dat ze hun eigen coin zouden oprichten. Daar hebben ze dan controle over. Als ik als land iets met crypto zou doen zou het dat zijn. Dan gebruik je wel de technologie, maar niet een bestaande ledger. Dat biedt naar mijn mening de meeste voordelen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 10:29:06 #151
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779812
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:27 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je zou inderdaad verwachten dat ze hun eigen coin zouden oprichten. Daar hebben ze dan controle over. Als ik als land iets met crypto zou doen zou het dat zijn. Dan gebruik je wel de technologie, maar niet een bestaande ledger. Dat biedt naar mijn mening de meeste voordelen.
Heel handig om je bevolking onder de duim te houden inderdaad. ^O^ CBDC's zijn wel het allerslechtste idee die beleidsmakers hebben uitgepoept de laatste jaren.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 10:29:48 #152
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199779828
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:14 schreef D. het volgende:

[..]

Je had daar al funds staan, of stal je het nu daar omdat je die kaart hebt? Ik zat te twijfelen en toch maar voor de Binance-card gegaan, omdat ik van Binance toch al gebruik maakte :Y
Ik heb wat funds overgemaakt, gedeelte gestaked in CRO tokens voor de benefits en de physical card. Gratis spotify, netflix etc en loungebar in vliegvelden zijn wel leuke extraatjes :D

Mijn idee is profits in USDC om te zetten en dat dan op mijn CRO mobile wallet te zetten. Zodra ik iets wil pinnen kun je het in de app snel overzetten naar de credit card. Werkt als een trein

quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:16 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Je BTC in custody hebben staan ergens is wel een dingetje... ik heb het daar niet zo op.

Of cash je in feite uit door het naar Crypto.com te sturen? Dan ontloop je idd je bank en alles eromheen.
Nee geen custody, je kunt met alles betalen. Van fiat, tot elke door crypto.com geliste cryptomunt. De kosten worden gewoon verrekend tov de huidige koers. Kun je dus ook met stablecoins doen dan heeft dat geen effect.

quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:20 schreef D. het volgende:

[..]

Ja, je moet het daar volgens mij eerst onzetten naar fiat :Y
Nee dat hoeft dus niet :) Misschien vroeger wel, dat weet ik niet.
quote:
10s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:16 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Het enige waar bij je Cyrpto.com moet opletten is dat je je crypto eenmaal op de kaart heb gestort, het niet meer terug kan boeken naar een wallet adres. Dan moet je het, of uitgeven per pin, of opnemen uit de ATM.

Binance Card heeft dit niet naar mijn weten.
Goeie tip, dit wist ik niet :) Thanks. Gewoon niet meer geld op je card zetten dan je denkt nodig te hebben dus. Je kunt toch direct geld naar je card overboeken voordat je hem nodig hebt. Dus hoeft niet echt een issue te zijn
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199779880
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:27 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je zou inderdaad verwachten dat ze hun eigen coin zouden oprichten. Daar hebben ze dan controle over. Als ik als land iets met crypto zou doen zou het dat zijn. Dan gebruik je wel de technologie, maar niet een bestaande ledger. Dat biedt naar mijn mening de meeste voordelen.
Waarom niet een bestaande ledger? Een nieuwe ledger betekent helemaal beginnen op nul. Nul historie, nul userbase, nul vertrouwen, nul decentralisatie etc. Met Bitcoin heb je idd geen controle (feature not a bug) maar je lift dan wel mee op haar voordelen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199779881
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:27 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je zou inderdaad verwachten dat ze hun eigen coin zouden oprichten. Daar hebben ze dan controle over. Als ik als land iets met crypto zou doen zou het dat zijn. Dan gebruik je wel de technologie, maar niet een bestaande ledger. Dat biedt naar mijn mening de meeste voordelen.
En welke technologie gebruik je dan precies als ik vragen mag?
  maandag 7 juni 2021 @ 10:36:18 #155
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779911
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:33 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Waarom niet een bestaande ledger? Een nieuwe ledger betekent helemaal beginnen op nul. Nul historie, nul userbase, nul vertrouwen, nul decentralisatie etc. Met Bitcoin heb je idd geen controle (feature not a bug) maar je lift dan wel mee op haar voordelen.
Omdat je als centrale bank de mogelijkheid mist om een deel van de coins zelf in beheer te nemen natuurlijk. Dat gaat om miljarden. En decentralisatie is voor een centrale bank eerder een nadeel dan een voordeel.
Die userbase komt vanzelf, dat is je bevolking, Dan blijft het punt vertrouwen nog over. Dat zal dan moeten groeien inderdaad.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 10:37:41 #156
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199779927
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:33 schreef Piva het volgende:

[..]

En welke technologie gebruik je dan precies als ik vragen mag?
Dat kan een kopie van de bitcoin-software zijn of een zelf te ontwikkelen coin. Ik zou voor een PoS-coin gaan op het Ethereum-netwerk.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 10:38:52 #157
366734 dimmak
bitcoin
pi_199779937
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:37 schreef LXIV het volgende:
Ik zou voor een PoS-coin gaan op het Ethereum-netwerk.
Je hebt echt geen enkel idee waar je over praat heh? :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199779941
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:38 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je hebt echt geen enkel idee waar je over praat heh? :')
Het is echt te grappig lol.
pi_199779973
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:36 schreef LXIV het volgende:

[..]

Omdat je als centrale bank de mogelijkheid mist om een deel van de coins zelf in beheer te nemen natuurlijk. Dat gaat om miljarden. En decentralisatie is voor een centrale bank eerder een nadeel dan een voordeel.
Die userbase komt vanzelf, dat is je bevolking, Dan blijft het punt vertrouwen nog over. Dat zal dan moeten groeien inderdaad.
Voor die werkwijze heb je geen blockchain nodig. En ik snap dat het aantrekkelijk is voor een centrale bank om zelf controle te hebben en zelf coins te kunnen maken of toe-eigenen... maar dat geeft juist het risico op wanbeleid en afbreuk van vertrouwen.

Ik zou als land zowel een eigen fiat munt voeren n Bitcoin. Dan heb je het voordeel van beide.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 7 juni 2021 @ 10:49:33 #160
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199780075
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:41 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Voor die werkwijze heb je geen blockchain nodig. En ik snap dat het aantrekkelijk is voor een centrale bank om zelf controle te hebben en zelf coins te kunnen maken of toe-eigenen... maar dat geeft juist het risico op wanbeleid en afbreuk van vertrouwen.
Je geeft dan eigenlijk zelf toe dat je niet competent genoeg bent om monetair beleid te voeren en legt je door het invoeren van bitcoin daarom beperkingen op. Heel apart toch? Maar dat was de invoer van de dollar ook al. Al is het daar denk ik zo gegaan dat de dollar de facto al de nationale valuta was (omdat iedereen die gebruikte) en dat de overheid zich daar toen bij neergelegd heeft (weet ik verder niet)
quote:
Ik zou als land zowel een eigen fiat munt voeren n Bitcoin. Dan heb je het voordeel van beide.
Bitcoin is ook fiat.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 10:49:37 #161
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199780077
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:26 schreef gloorboor het volgende:

[..]

Hahahahaha aan de ene kant doe jij altijd of je de wijsheid in pacht hebt, aan de andere kant stel je regelmatig de stomste vragen 🧐
Ik stel nu geen vraag, ik laat weten dat het potentieel heel goed nieuws is wanneer dit geen bulltrap blijkt te zijn. Zoiets wordt alleen maar duidelijker met de tijd natuurlijk.
pi_199780165
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:49 schreef LXIV het volgende:
Je geeft dan eigenlijk zelf toe dat je niet competent genoeg bent om monetair beleid te voeren en legt je door het invoeren van bitcoin daarom beperkingen op. Heel apart toch? Maar dat was de invoer van de dollar ook al. Al is het daar denk ik zo gegaan dat de dollar de facto al de nationale valuta was (omdat iedereen die gebruikte) en dat de overheid zich daar toen bij neergelegd heeft (weet ik verder niet)
En nu begin je een beetje te begrijpen waarom dit zo'n belangrijke stap is. De dollar wordt in veel landen gebruikt omdat landen zelf niet in staat zijn een valuta te beheren. Dan wordt de dollar gebruikt door de gebruikers aangezien het enigsinds stabiel is. Maar het probleem is dat valuta van een ander land gebruiken extreem veel nadelen met zich mee brengt.

De president begrijpt dit probleem maar al te goed. Maar niemand gaat hem vetrouwen als hij met een nieuwe valuta komt, overigns is de kans van slagen van een nieuwe fiat valuta NUL.

Vandaar deze stap van de president om te kiezen voor bitcoin. Game theory in werking, El Salvador zal hier extreem succesvol uitkomen door als eerste deze gedurvde stap te zetten.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-06-2021 10:58:58 ]
  maandag 7 juni 2021 @ 11:06:18 #163
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199780297
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:56 schreef Piva het volgende:

[..]

En nu begin je een beetje te begrijpen waarom dit zo'n belangrijke stap is. De dollar wordt in veel landen gebruikt omdat landen zelf niet in staat zijn een valuta te beheren. Dan wordt de dollar gebruikt door de gebruikers aangezien het enigsinds stabiel is. Maar het probleem is dat valuta van een ander land gebruiken extreem veel nadelen met zich mee brengt.

De president begrijpt dit probleem maar al te goed. Maar niemand gaat hem vetrouwen als hij met een nieuwe valuta komt, overigns is de kans van slagen van een nieuwe fiat valuta NUL.

Vandaar deze stap van de president om te kiezen voor bitcoin. Game theory in werking, El Salvador zal hier extreem succesvol uitkomen door als eerste deze gedurvde stap te zetten.
Maar je kan zelf toch ook een coin opzetten met een fixed aantal coins net als bitcoin of een vastgelegde inflatie zoals DOGE? Als je dat dan decentraal doet dan is het toch niet meer te wijzigen?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:10:24 #164
366734 dimmak
bitcoin
pi_199780356
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:06 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar je kan zelf toch ook een coin opzetten met een fixed aantal coins net als bitcoin of een vastgelegde inflatie zoals DOGE? Als je dat dan decentraal doet dan is het toch niet meer te wijzigen?
Dit punt heb ik een paar topics geleden ook al aan je proberen uit te leggen maar daar ben je nooit op in gegaan. Dus of je wil het niet snappen of je bent gewoon een troll.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:12:19 #165
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199780386
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:10 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dit punt heb ik een paar topics geleden ook al aan je proberen uit te leggen maar daar ben je nooit op in gegaan. Dus of je wil het niet snappen of je bent gewoon een troll.
Jij bent echt een fucking troll die echt letterlijk als enige reply op mijn posts kan zeggen "Je snapt het niet". Letterlijk alleen maar dat. Een paar topics geleden was er nog helemaal geen sprake van El Salvador.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199780403
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:49 schreef LXIV het volgende:

[..]

Je geeft dan eigenlijk zelf toe dat je niet competent genoeg bent om monetair beleid te voeren en legt je door het invoeren van bitcoin daarom beperkingen op. Heel apart toch?
Is apart, maar misschien wel eerlijk, realistisch en bewonderenswaardig.

quote:
Maar dat was de invoer van de dollar ook al. Al is het daar denk ik zo gegaan dat de dollar de facto al de nationale valuta was (omdat iedereen die gebruikte) en dat de overheid zich daar toen bij neergelegd heeft (weet ik verder niet)
Ik weet het ook niet maar het zou zomaar kunnen. En aangezien Bitcoin ook al eventjes in gebruik is lokaal zou dit ook een erg vroeg geval van "erbij neerleggen" kunnen zijn.

quote:
Bitcoin is ook fiat.
Klopt, mijn fout. Fiat staat synoniem voor geld van de overheid/centrale banken in crypto kringen... maar dat is niet juist.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:15:04 #167
366734 dimmak
bitcoin
pi_199780419
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:12 schreef LXIV het volgende:

[..]

Jij bent echt een fucking troll die echt letterlijk als enige reply op mijn posts kan zeggen "Je snapt het niet". Letterlijk alleen maar dat. Een paar topics geleden was er nog helemaal geen sprake van El Salvador.
Paar topics terug ging het over Doge en BTC en precies dit onderwerp:
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:06 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar je kan zelf toch ook een coin opzetten met een fixed aantal coins net als bitcoin of een vastgelegde inflatie zoals DOGE? Als je dat dan decentraal doet dan is het toch niet meer te wijzigen?
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage maandag 7 juni 2021 @ 11:15:20 #168
4530 crew  Crazy Harry
pi_199780421
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 09:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]
Paraguay ziet het ook wel zitten geloof ik. En het zou mij niet verbazen als er nog meer Zuid-Amerikaanse landen op korte termijn volgen die strijden tegen corruptie en hyperinflatie in het land.
El Salvador de katalysator noemen :')
De katalysator is wat Cardano allemaal doet in Afrika en Bitcoin heeft simpelweg gezien dat Cardano Bitcoin heel snel in gaat halen als het niets doet.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  maandag 7 juni 2021 @ 11:17:03 #169
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199780443
D
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:15 schreef dimmak het volgende:

[..]

Paar topics terug ging het over Doge en BTC en precies dit onderwerp:
[..]

Dit is van 6 minuten geleden, waar heb ik het eerder over bitcoin als instrument voor monetaire discipline gehad? Of snap je de discussie hier niet?
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:20:36 #170
366734 dimmak
bitcoin
pi_199780501
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:17 schreef LXIV het volgende:
D
[..]

Dit is van 6 minuten geleden, waar heb ik het eerder over bitcoin als instrument voor monetaire discipline gehad? Of snap je de discussie hier niet?
Nee jij wil de code van Bitcoin kopiren op het netwerk van Ethereum als PoS zodat een land die als CBDC kan gebruiken. Een paar topics geleden (topic 1052 om precies te zijn) beweerde je ook al dat Doge en Bitcoin gelijk waren omdat Doge de code van Bitcoin had gekopieerd. Maar zo werkt het simpelweg gewoon niet.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199780515
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 10:37 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dat kan een kopie van de bitcoin-software zijn of een zelf te ontwikkelen coin. Ik zou voor een PoS-coin gaan op het Ethereum-netwerk.
Een token dus. Je bent dan afhankelijk van Ether(Etherium). Dat is het hele punt. Je moet Ether zien als een besturigssysteem of tool zoals windows of een pc om een project te kunnen draaien.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:22:26 #172
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199780536
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:20 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nee jij wil de code van Bitcoin kopiren op het netwerk van Ethereum als PoS zodat een land die als CBDC kan gebruiken. Een paar topics geleden (topic 1052 om precies te zijn) beweerde je ook al dat Doge en Bitcoin gelijk waren omdat Doge de code van Bitcoin had gekopieerd. Maar zo werkt het simpelweg gewoon niet.
Daar gaat de discussie hier helemaal niet over. Het gaat erom of je, wanneer je een cryptovaluta wil gebruiken om jezelf! monetaire discipline af te dwingen, je (als centrale bank) het beste een bestaande coin kunt pakken of er zelf een te ontwikkelen.
De code van bitcoin op Ethereum gaat niet werken, bovendien is BTC inherent PoW.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:23:21 #173
366734 dimmak
bitcoin
pi_199780555
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:15 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

El Salvador de katalysator noemen :')
De katalysator is wat Cardano allemaal doet in Afrika en Bitcoin heeft simpelweg gezien dat Cardano Bitcoin heel snel in gaat halen als het niets doet.
Cardano en Bitcoin doen hele verschillende dingen. Voor Cardano was het handelsvolume van Bitcoin in landen als Nigeria en dergelijke ook al booming. Cardano is simpelweg markt aan het zoeken voor zijn product.

[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 07-06-2021 11:33:05 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199780571
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:15 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

El Salvador de katalysator noemen :')
De katalysator is wat Cardano allemaal doet in Afrika en Bitcoin heeft simpelweg gezien dat Cardano Bitcoin heel snel in gaat halen als het niets doet.
Cardano is een project van bekend scammer Charles Hoskinson. En "identiteit op de blockchain" is iets heel anders dan dat het wordt gebruikt als geld of digitaal goud. Die partnership met Ethiopi is gebakken lucht.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:27:28 #175
366734 dimmak
bitcoin
pi_199780611
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:22 schreef LXIV het volgende:

[..]

Daar gaat de discussie hier helemaal niet over. Het gaat erom of je, wanneer je een cryptovaluta wil gebruiken om jezelf! monetaire discipline af te dwingen, je (als centrale bank) het beste een bestaande coin kunt pakken of er zelf een te ontwikkelen.
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:06 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar je kan zelf toch ook een coin opzetten met een fixed aantal coins net als bitcoin of een vastgelegde inflatie zoals DOGE? Als je dat dan decentraal doet dan is het toch niet meer te wijzigen?
?
quote:
De code van bitcoin op Ethereum gaat niet werken, bovendien is BTC inherent PoW.
Dat was ook mijn punt. Eerst heb je het over een PoS coin op het Ethereum netwerk (wat ook niet kan, want die token zou het PoS protocol van Ethereum gebruiken). En later wil je weer een andere code gebruiken om die aan te passen voor een land. Maar zonder beveiliging van het netwerk en andere infrastructuur eromheen gaat dat niet lukken. Er is een reden waarom mensen voor Bitcoin kiezen in dit geval.

[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 07-06-2021 11:34:18 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199780644
https://coin.dance/volume/localbitcoins

Hier zie je dus dat bitcoin zeer belangrijk is in landen waar mensen niet eens een bankrekening kunnen openen. In die landen is crypto een zegen. Iemand die nu nog denkt dat crypto een bubbel is zul je toch nooit overtuigd krijgen van het belang.
  Redactie Frontpage maandag 7 juni 2021 @ 11:34:07 #177
4530 crew  Crazy Harry
pi_199780730
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:24 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Cardano is een project van bekend scammer Charles Hoskinson. En "identiteit op de blockchain" is iets heel anders dan dat het wordt gebruikt als geld of digitaal goud. Die partnership met Ethiopi is gebakken lucht.
Als die partnership in Ethiopi het enige was, had je misschien gelijk, maar Cardano wordt er gebruikt als geld. Afrika is een stukje groter dan enkel Ethiopi.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Redactie Frontpage maandag 7 juni 2021 @ 11:36:32 #178
4530 crew  Crazy Harry
pi_199780763
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:27 schreef dimmak het volgende:
Dat was ook mijn punt. Eerst heb je het over een PoS coin op het Ethereum netwerk (wat ook niet kan, want die token zou het PoS protocol van Ethereum gebruiken).
Matic is PoS op Ethereum...

En hetzelfde concept zou je natuurlijk ook met Bitcoin kunnen gebruiken.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199780783
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:06 schreef LXIV het volgende:

[..]

Maar je kan zelf toch ook een coin opzetten met een fixed aantal coins net als bitcoin of een vastgelegde inflatie zoals DOGE? Als je dat dan decentraal doet dan is het toch niet meer te wijzigen?
Natuurlijk kan dat. Iedereen kan zijn eigen coin opzetten, zelfs jij. Maar daarmee creeer je nog geen waarde/vertrouwen.

Door officieel bitcoin in te voeren als wettig betaalmiddel geef je de mensen zelf de keuze om te kiezen voor welk systeem ze gaan. Het invoeren van een bestaand systeem is overigens veel eenvoudiger, het heeft al waarde. Er wordt op gebouwdt door de hele wereld. Payments apps zoals Strike, bestaan en worden zelfs al gebruikt. Waarmee mensen dus wel echt hun brood betalen met bitcoin..

Het niet meer kunnen wijzigen is dan ook precies de kracht achter bitcoin, hard geld. De kracht van goud was dat het niet te wijzigen was door iemand met macht. Zeker niet omdat het zulke mooie glimmende bonken metaal zijn.

En de president weet heel goed dat de mensen zullen kiezen voor een munt die met gemiddeld 200% per jaar stijgt ipv 30% in waarde afneemt. Hij creert een locatie wat mensen achter bitcoin waarderen, dus zullen mensen en bedrijven naar het land toe komen. (Zie LN strike HQ move bijvoorbeeld). Geen cap gain tax en kapitaal tax. Hierdoor wordt het een kennis economie voor de bitcoin toekomst. Een brilliante move van de president.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-06-2021 11:39:21 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 11:40:40 #180
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199780821
Het lijkt erop dat ik sinds gisteravond trots eigenaar ben van Mina c_/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 7 juni 2021 @ 11:44:28 #181
366734 dimmak
bitcoin
pi_199780878
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:36 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Matic is PoS op Ethereum...

En hetzelfde concept zou je natuurlijk ook met Bitcoin kunnen gebruiken.
Ja excuses, het is enigszins verwarrend omdat projecten elkaars buzzwords overnemen. Het PoS van Ethereum is om het netwerk te beveiligen op protocolniveau net als het PoW van Bitcoin. Dat staat natuurlijk los van het PoS model van Matic wat in geprogrammeerd is in hun contract. Als je een CBDC op het Ethereum netwerk zou beginnen zou PoS niet slim zijn om je inflatie mee te reguleren. Tenzij je geen ruk geeft om de veiligheid van je CBDC en de gebruikers ervan.

[ Bericht 4% gewijzigd door dimmak op 07-06-2021 11:54:23 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199780925
Paraguay next?

twitter


Game theory O+ O+ O+
  maandag 7 juni 2021 @ 11:52:15 #183
366734 dimmak
bitcoin
pi_199780958
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:40 schreef Nattekat het volgende:
Het lijkt erop dat ik sinds gisteravond trots eigenaar ben van Mina c_/
Gefeliciteerd! :P Het heeft even moeten duren. Je had eerste buyorder toch veel lager staan?
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 11:56:46 #184
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199781010
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:40 schreef Nattekat het volgende:
Het lijkt erop dat ik sinds gisteravond trots eigenaar ben van Mina c_/
Mina bagholder
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 11:58:29 #185
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199781031
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:52 schreef dimmak het volgende:

[..]

Gefeliciteerd! :P Het heeft even moeten duren. Je had eerste buyorder toch veel lager staan?
Klopt. Maar dat was met de verwachting dat het nog wel eens alle kanten op zou kunnen schieten in deze eerste week. Inmiddels lijkt het er niet op dat het tegenover Bitcoin snel veel lager gaat komen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199781368
Alle BTC maxi's terug naar Salvador!
pi_199781391
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:34 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Als die partnership in Ethiopi het enige was, had je misschien gelijk, maar Cardano wordt er gebruikt als geld. Afrika is een stukje groter dan enkel Ethiopi.
Sorry, ik kan alleen maar gebakken lucht vinden (Africa Strategy, SMART Africa, @CardanoAfrica special event, EMURGO/Helixworks).
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 7 juni 2021 @ 12:34:06 #188
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199781597
hardop gelachen

jullie weten net zo goed dat alles en iedereen weggeblazen gaat worden door Vechain
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199781633
Regime change in El Salvador en Paraguay aanstaande, CIA heeft weer wat te doen.
What Would Goku Do
  Redactie Frontpage maandag 7 juni 2021 @ 12:40:51 #190
4530 crew  Crazy Harry
pi_199781673
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:44 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja excuses, het is enigszins verwarrend omdat projecten elkaars buzzwords overnemen. Het PoS van Ethereum is om het netwerk te beveiligen op protocolniveau net als het PoW van Bitcoin.
Ik heb het idee dat jij je ergens mee verward. Ethereum zelf is momenteel nog PoW, tot ETH2 daadwerkelijk gemplementeerd wordt.

quote:
Dat staat natuurlijk los van het PoS model van Matic wat in geprogrammeerd is in hun contract. Als je een CBDC op het Ethereum netwerk zou beginnen zou PoS niet slim zijn om je inflatie mee te reguleren. Tenzij je geen ruk geeft om de veiligheid van je CBDC en de gebruikers ervan.
Want PoS kan volgens jou niet even veilig zijn als PoW?
Hoe zie jij de relatie tussen het consensus-mechanisme en inflatie? Ik zie niet hoe PoS inflatie anders zou benvloeden als PoW? Volgens mij staat het consensus-mechanisme echt los van enige monetaire mechanica.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_199781773
quote:
10s.gif Op maandag 7 juni 2021 12:34 schreef fathank het volgende:
hardop gelachen

jullie weten net zo goed dat alles en iedereen weggeblazen gaat worden door Vechain
Zou het?
Het is wel een ondergewaardeerde coin.
Ik heb op dit moment alleen Bitcoin en Cardano. Maar ik heb Vechain nog in het vizier. Ik twijfel nog bij deze munt. Ik moet er wat meer tijd insteken alvorens ik een bag koop.
  maandag 7 juni 2021 @ 12:51:12 #192
131603 Afwazig
Serious business
  maandag 7 juni 2021 @ 12:54:29 #193
366734 dimmak
bitcoin
pi_199781859
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 12:40 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Ik heb het idee dat jij je ergens mee verward. Ethereum zelf is momenteel nog PoW, tot ETH2 daadwerkelijk gemplementeerd wordt.
Ik loop daarmee op de zaken vooruit idd.
quote:
[..]

Want PoS kan volgens jou niet even veilig zijn als PoW?
Op protocol niveau niet nee.

quote:
Hoe zie jij de relatie tussen het consensus-mechanisme en inflatie? Ik zie niet hoe PoS inflatie anders zou benvloeden als PoW? Volgens mij staat het consensus-mechanisme echt los van enige monetaire mechanica.
Dat is ook het punt. PoW en PoS van o.a. Bitcoin en Ethereum zijn op protocol niveau. Het staken van een eventuele CBDC token programmeer je simpelweg in het contract. Op die manier kan je inflatie regelen, maar lijkt mij een ongewenste situatie door alle beperkingen van dien. Wil je een sidechain beginnen als Matic heb je Ethereum in principe niet eens nodig.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 13:05:25 #194
366734 dimmak
bitcoin
pi_199782010
twitter

_O-
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 13:22:39 #195
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199782304
ETH gaat weer langzaam bezig waar het al eerder mee bezig was….
  maandag 7 juni 2021 @ 13:36:29 #196
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199782511
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:24 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Cardano is een project van bekend scammer Charles Hoskinson. En "identiteit op de blockchain" is iets heel anders dan dat het wordt gebruikt als geld of digitaal goud. Die partnership met Ethiopi is gebakken lucht.
waarom is Charles een bekend scammer?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator maandag 7 juni 2021 @ 13:56:14 #197
18653 crew  D.
pi_199782717
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 11:24 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Cardano is een project van bekend scammer Charles Hoskinson. En "identiteit op de blockchain" is iets heel anders dan dat het wordt gebruikt als geld of digitaal goud. Die partnership met Ethiopi is gebakken lucht.
Wat een slechte troll :D
  maandag 7 juni 2021 @ 14:12:55 #198
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199782981
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 13:05 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
_O-
Dat stukje dat ie de support van de pastoor nodig heeft :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199783174
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 13:36 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

waarom is Charles een bekend scammer?
Hij is constant bij slechte blockchain-projecten betrokken en begint telkens weer een rivaliserend project nadat hij met ruzie weggaat. Bitshares, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano. Fervent pro-PoS en anti-PoW. Scammer is misschien een beetje hard gezegd (al profiteert hij ongetwijfeld financieel van al die slechte projecten) maar in ieder geval iemand met een track record die alle alarmbellen doet rinkelen om ver van weg te blijven.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199783325
twitter


Shitcoiners kopen 50 van hun random shitcoin. Giga chad koops nog eens $400 million aan bitcoin.

Lets fucking gooooo
  maandag 7 juni 2021 @ 14:44:31 #201
366734 dimmak
bitcoin
pi_199783390
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 14:28 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Hij is constant bij slechte blockchain-projecten betrokken en begint telkens weer een rivaliserend project nadat hij met ruzie weggaat. Bitshares, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano. Fervent pro-PoS en anti-PoW. Scammer is misschien een beetje hard gezegd (al profiteert hij ongetwijfeld financieel van al die slechte projecten) maar in ieder geval iemand met een track record die alle alarmbellen doet rinkelen om ver van weg te blijven.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 14:48:48 #202
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199783439
Ik heb plots precies de waarde van een airco bijgeschreven gekregen van Bitonic :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199783492
koude natte zomer confirmed
  maandag 7 juni 2021 @ 15:05:02 #204
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199783667
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 14:28 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Hij is constant bij slechte blockchain-projecten betrokken en begint telkens weer een rivaliserend project nadat hij met ruzie weggaat. Bitshares, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano. Fervent pro-PoS en anti-PoW. Scammer is misschien een beetje hard gezegd (al profiteert hij ongetwijfeld financieel van al die slechte projecten) maar in ieder geval iemand met een track record die alle alarmbellen doet rinkelen om ver van weg te blijven.
Ik had al een slecht gevoel bij deze man. Hij ziet er ook uit als een cult-leider, lult uit zijn nek en is al onder behandeling voor narcisme geweest.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 7 juni 2021 @ 15:09:42 #205
131603 Afwazig
Serious business
  maandag 7 juni 2021 @ 15:10:11 #206
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199783735
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 14:52 schreef Dimachaerus het volgende:
koude natte zomer confirmed
_O-

quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 14:40 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Shitcoiners kopen 50 van hun random shitcoin. Giga chad koops nog eens $400 million aan bitcoin.

Lets fucking gooooo
Crypto kopen met geld van een ander _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 7 juni 2021 @ 15:17:58 #207
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199783846
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 14:40 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Shitcoiners kopen 50 van hun random shitcoin. Giga chad koops nog eens $400 million aan bitcoin.

Lets fucking gooooo
Holycow, maarrrr er staat wel in het document dat de aanschaf niet direct zal plaats vinden. Best een kans dat ze de markt gaan afwachten…
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 15:26:15 #208
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199783963
DE AIRCO IS GEKOCHT
IK HERHAAL
DE AIRCO IS GEKOCHT

En hij kostte precies 450 ex. btw 8-)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 7 juni 2021 @ 15:39:22 #209
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199784116
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:26 schreef Nattekat het volgende:
DE AIRCO IS GEKOCHT
IK HERHAAL
DE AIRCO IS GEKOCHT

En hij kostte precies 450 ex. btw 8-)
Ik had verwacht dat je op zijn minst zou roepen hoeveel hij kostte in ETH -O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199784173
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 13:05 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
_O-
Echt rot op met dat kerkgemeenschap. Mensen kunnen zelf bepalen wat ze willen doen met hun geld :')
pi_199784224
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:17 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Holycow, maarrrr er staat wel in het document dat de aanschaf niet direct zal plaats vinden. Best een kans dat ze de markt gaan afwachten…
Michael ziet er echt uit als een guy die de market probeerd te timen idd. Misschien met een beetje geluk kan ie wel 10% meer satoshi's vergaren.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 07-06-2021 15:49:34 ]
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 16:10:29 #212
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199784530
quote:
3s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:39 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Ik had verwacht dat je op zijn minst zou roepen hoeveel hij kostte in ETH -O-
0,23
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199784974
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
pi_199784980
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:26 schreef Nattekat het volgende:
DE AIRCO IS GEKOCHT
IK HERHAAL
DE AIRCO IS GEKOCHT

En hij kostte precies 450 ex. btw 8-)
Gekocht van crypto gains? Altijd goed :)
  maandag 7 juni 2021 @ 16:44:52 #215
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199785071
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:49 schreef Piva het volgende:

[..]

Michael ziet er echt uit als een guy die de market probeerd te timen idd. Misschien met een beetje geluk kan ie wel 10% meer satoshi's vergaren.
Nouja ik denk dat ze wel even gaan afwegen of we zometeen verder omhoog gaan, of dat we de “vervroegde” cryptowinter hebben. In dat geval kun je beter in 2022 weer gaan aanschaffen.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 16:45:16 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199785084
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:

[..]

Gekocht van crypto gains? Altijd goed :)
Dagelijkse schommelingen in acht nemend, is er vast wel iets gegaind :')

In de werkelijkheid heeft de lage koers ertoe geleid dat ik eerder verlies heb gemaakt dan winst.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199785133
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:26 schreef Nattekat het volgende:
DE AIRCO IS GEKOCHT
IK HERHAAL
DE AIRCO IS GEKOCHT

En hij kostte precies 450 ex. btw 8-)
*O*
  maandag 7 juni 2021 @ 16:53:55 #218
366734 dimmak
bitcoin
pi_199785204
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 7 juni 2021 @ 16:56:54 #219
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199785225
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:26 schreef Nattekat het volgende:
DE AIRCO IS GEKOCHT
IK HERHAAL
DE AIRCO IS GEKOCHT

En hij kostte precies 450 ex. btw 8-)
Ben blij voor je kerel! Eindelijk klimaat onafhankelijk geworden door crypto!
pi_199785311
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
Dat zou juist een stijging op moeten leveren zou je denken.
What Would Goku Do
  maandag 7 juni 2021 @ 17:11:17 #221
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199785346
quote:
14s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:10 schreef fathank het volgende:

[..]

_O-
[..]

Crypto kopen met geld van een ander _O_

Ik vraag me af onder welke voorwaarden hij dat geld krijgt. Een hele dikke rente waarschijnlijk? Want als zijn investeerders willen profiteren van bitcoin kunnen ze dat beter zonder hem als middle man doen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199786435
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
Gewoon weer een 4D chess move van the Donald.

Trump roept vandaag dat bitcoin een scam is. Morgen op de voorpagina's van WaPo en NYT dat bitcoin de toekomst is.
pi_199786523
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
No no no
  maandag 7 juni 2021 @ 19:53:17 #224
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199787317
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
Trump heeft geen tweets
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_199787593
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 15:26 schreef Nattekat het volgende:
DE AIRCO IS GEKOCHT
IK HERHAAL
DE AIRCO IS GEKOCHT

En hij kostte precies 450 ex. btw 8-)
Dat is echt fantastisch :o
No amount of money ever bought a second of time.
  maandag 7 juni 2021 @ 20:12:57 #226
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199787596
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
Die man heeft verstand van scams wel :T
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 7 juni 2021 @ 20:15:06 #227
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199787619
Iedereen wil dus goedkoop instappen in bitcoins.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199788213
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
Als Trump dat zegt, lijkt mij dat juist een buy signaal.
٩๏̯͡๏)۶
pi_199788356
"BTC is ruining the dollar" aldus Trump.
Actually its the Fed that's ruining the dollar.
blablablabla
pi_199789200
Etherium inmiddels 19.51% markt dominantie en klimt redelijk stabiel omhoog, morgen 20%? :)
pi_199789403
De zuid amerika flippening is real lmao. Hier komt Brazilie.
twitter
pi_199789423
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 17:11 schreef LXIV het volgende:
Een hele dikke rente waarschijnlijk?
Je bent wel opdreef met foute aannamens de laatste tijd!
pi_199789578
Ik vind dat het morgen tijd is voor the flippening.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 22:39:57 #234
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199789676
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 21:58 schreef Anton91 het volgende:
Etherium inmiddels 19.51% markt dominantie en klimt redelijk stabiel omhoog, morgen 20%? :)
Ether *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 22:40:42 #235
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199789683
Ik had die airco geen dag later moeten kopen :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199789697
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 21:04 schreef Elan het volgende:
"BTC is ruining the dollar" aldus Trump.
Actually its the Fed that's ruining the dollar.
Dus 20,414,723,562,000 USD hebben last van $665,394,005,369 aan BTC, volgens Trump? :D
pi_199789722
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 22:40 schreef Nattekat het volgende:
Ik had die airco geen dag later moeten kopen :')
Had je een goede aankoopprijs? Is hij al flink gestegen?
  Moderator / Redactie Sport maandag 7 juni 2021 @ 22:50:51 #238
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199789803
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 22:43 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Had je een goede aankoopprijs? Is hij al flink gestegen?
Hij is een stuk gestegen. Of Bitcoin is gedaald, kan ook.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199789840
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 22:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dus 20,414,723,562,000 USD hebben last van $665,394,005,369 aan BTC, volgens Trump? :D
Ja waanzin die man, al wisten we dat natuurlijk al.
blablablabla
pi_199789851
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 22:13 schreef Piva het volgende:
De zuid amerika flippening is real lmao. Hier komt Brazilie.
[ twitter ]
Lastig als dit klopt voor de cia, wel bitcoin maar het is al een big business crony state.
What Would Goku Do
pi_199790156
Is BTC dominance wel eens minder dan 40% geweest eigenlijk ?
٩๏̯͡๏)۶
pi_199790227
Aaaand its gone
  dinsdag 8 juni 2021 @ 00:17:21 #243
374936 RensAjacied
VI Hooligans
pi_199790485
De daling is ingezet. Als deze trend doorzet kan ik mooi nog wat bijkopen :)
AFCA!
pi_199790687
twitter

quote:
Justitie in de VS zegt het merendeel van het betaalde losgeld te hebben teruggehaald. Dat kon dankzij een actie van de federale politiedienst FBI, die toegang kreeg tot een digitale bitcoin-portemonnee. Het is niet duidelijk hoe de rechercheurs de toegang verkregen.
Hoe zouden ze dat voor elkaar hebben gekregen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-06-2021 02:37:51 ]
  dinsdag 8 juni 2021 @ 06:19:28 #245
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199790803
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 02:37 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
[..]

Hoe zouden ze dat voor elkaar hebben gekregen.
Hacken van 1 van de pc’s waarop de wallet staat.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Moderator dinsdag 8 juni 2021 @ 06:47:16 #246
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199790866
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 00:17 schreef RensAjacied het volgende:
De daling is ingezet. Als deze trend doorzet kan ik mooi nog wat bijkopen :)
Nog veel te vroeg maat. We moeten nog een veelvoud gaan zakken.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199790875
Daar gaat al m’n kut geld!!1
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_199790944
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 16:39 schreef Oriente het volgende:
Klein dipje weer.

Elon Musk heeft niet getweet.

Deze keer was het, jawel, The Donald.

Donald Trump die Bitcoin een scam noemt.

:D
Denk dat het meer de nieuwsberichten uit China zijn over maatregelen tegen het minen van Bitcoin i.v.m. energieverbruik?
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
  dinsdag 8 juni 2021 @ 08:37:26 #249
366734 dimmak
bitcoin
pi_199791451
Dit is om de order van Saylor te vullen. En de mijne.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 08:42:12 #250
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199791505
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 06:47 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Nog veel te vroeg maat. We moeten nog een veelvoud gaan zakken.
Ben bang van ook
pi_199791750
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 02:37 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
[..]

Hoe zouden ze dat voor elkaar hebben gekregen.
Het lijkt er dus op dat mensen bang waren dat Bitcoin zelf gekraakt was en dat leverde keiharde FUD op. Echt, dit is een soort simulatie van hoe de VS er binnenkort in gaat slagen weer een economische crisis te triggeren :')

Ze hebben het in Zuid-Amerika goed voor mekaar als bitcoin de eerste stap is naar zelfstandiger opereren tov de VS. Nu wij nog.
What Would Goku Do
  dinsdag 8 juni 2021 @ 09:16:43 #252
366734 dimmak
bitcoin
pi_199791895
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 02:37 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
[..]

Hoe zouden ze dat voor elkaar hebben gekregen.
twitter

Slimme hackers, je password (waarschijnlijk seed) opslaan in de cloud. :')

Edit:
twitter

twitter

Deze meneer zegt dat het om Coinbase gaat.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199791925
twitter
pi_199791942
Wel bijzonder dat ze weten op welke server de private key stond opgeslagen.

Mogelijk hebben ze de communicatie via datzelfde server gedaan :D
  dinsdag 8 juni 2021 @ 09:24:27 #255
366734 dimmak
bitcoin
pi_199791994
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 09:20 schreef xaban06 het volgende:
Wel bijzonder dat ze weten op welke server de private key stond opgeslagen.

Mogelijk hebben ze de communicatie via datzelfde server gedaan :D
Zie mijn edit, het gaat waarschijnlijk om een Coinbase account.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 09:34:57 #256
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199792108
Lol

Niet je btc op een obscure Kazachstaanse exchange verkopen :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 8 juni 2021 @ 09:53:19 #257
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199792313
Trump die z’n campagne 2024 gelden nu even lachend bij elkaar harkt met btc
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  dinsdag 8 juni 2021 @ 10:24:23 #258
381953 NaturalScience
The delusion that we have.....
pi_199792558
Om 01:00 uur vannacht nog voor 500,- aan Ethereum bijgekocht..... paar uur later ging daar 30,- vanaf. ;( ;(
  dinsdag 8 juni 2021 @ 10:31:43 #259
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199792632
Kan nu eindelijk die daling eens doorzetten?

@Nattekat, koop eens bij
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juni 2021 @ 10:34:16 #260
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199792652
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 10:31 schreef stinkie het volgende:
Kan nu eindelijk die daling eens doorzetten?

@:Nattekat, koop eens bij
Ik heb juist verkocht voor die airco.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199792750
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 10:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb juist verkocht voor die airco.
Dan moeten we nu wel in een bear trap zitten. Of bull trap. Die ene dat het even daalt vr grote stijging.
What Would Goku Do
pi_199792861
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 10:41 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dan moeten we nu wel in een bear trap zitten. Of bull trap. Die ene dat het even daalt vr grote stijging.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juni 2021 @ 11:08:27 #263
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199793088
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 10:41 schreef viagraap het volgende:

[..]

Dan moeten we nu wel in een bear trap zitten. Of bull trap. Die ene dat het even daalt vr grote stijging.
Bear trap. Bull tap is op de top.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 8 juni 2021 @ 11:33:04 #264
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199793376
Kan een mania fase zomaar terug komen?

Zit zo in twijfel om rest van mn shitcoins te dumpen. Daar is al weinig van over, maar in een bearmarket al helemaal. Dan hodl ik alleen nog maar wat btc en eth.
pi_199793467
Kan iemand de schema van bear trap etc delen?
pi_199793574
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 11:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bear trap. Bull tap is op de top.
De top waarvan niemand met zekerheid kan zeggen of die is geweest.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juni 2021 @ 11:52:30 #267
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199793595
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 11:50 schreef viceversa het volgende:

[..]

De top waarvan niemand met zekerheid kan zeggen of die is geweest.
De top van een stijging. Nu was 70k de top en 65k de bulltrap. Al is dit vooral in gang gezet door Ethereum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199793657
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 10:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik heb juist verkocht voor die airco.
De Nattekat indicator: moon soon. :7
mag het weten
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juni 2021 @ 12:00:40 #269
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199793671
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 11:59 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

De Nattekat indicator: moon soon. :7
Die is al gebeurd :P

Het was alleen geen sterke indicator dit keer.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 8 juni 2021 @ 12:03:12 #270
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199793692
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 11:33 schreef Apekoek het volgende:
Kan een mania fase zomaar terug komen?

Zit zo in twijfel om rest van mn shitcoins te dumpen. Daar is al weinig van over, maar in een bearmarket al helemaal. Dan hodl ik alleen nog maar wat btc en eth.
En dan je verlies echt maken? Nu heb je niks, na verkoop ook niet. Gewoon houden. Knallen wel weer een keer omhoog, ook de shitcoins gaan dan vanzelf mee. Of niet, maar als het al niks meer waard is nu.....
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  dinsdag 8 juni 2021 @ 12:12:06 #271
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199793801
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 12:03 schreef stinkie het volgende:

[..]

En dan je verlies echt maken? Nu heb je niks, na verkoop ook niet. Gewoon houden. Knallen wel weer een keer omhoog, ook de shitcoins gaan dan vanzelf mee. Of niet, maar als het al niks meer waard is nu.....
Nouja toch wel een paar 1000 piek. Wat tijdens de bullrun veel meer was mehhhhhh

Winst is het sowieso, want doe al langer mee.
pi_199794142
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 12:00 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Die is al gebeurd :P

Het was alleen geen sterke indicator dit keer.
Nee, indicator is stuk -O-
Split unit gehaald?

Ik heb mijn winst in eth omgezet in een relaxte leren bank. Had misschien wel beter een airco kunnen halen, maar dit stond langer op mijn lijstje.
mag het weten
pi_199794493
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 13:52:40 #274
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199794931
Waz met crypto vandaag?
Huilen dan.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 13:55:08 #275
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199794958
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 13:52 schreef Isdatzo het volgende:
Waz met crypto vandaag?
We gaan rekt, da's met crypto vandaag.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199795001
pi_199795053
Dit zijn toch over het algemeen redelijk koele maanden voor crypto qua prijsontwikkeling?

Ik heb geen bitcoin meer maar weet dat ETH het eigenlijk sinds het allemaal begon heel slecht doet in de maanden juni juli en augustus.
blablablabla
  dinsdag 8 juni 2021 @ 14:13:00 #278
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199795184
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 13:58 schreef Roellie80 het volgende:
[ afbeelding ]
M'n bags vol vochtige dukaten zakken helemaal van m'n chest.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  dinsdag 8 juni 2021 @ 14:23:14 #279
366734 dimmak
bitcoin
pi_199795295
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 14:02 schreef Elan het volgende:
Dit zijn toch over het algemeen redelijk koele maanden voor crypto qua prijsontwikkeling?

Ik heb geen bitcoin meer maar weet dat ETH het eigenlijk sinds het allemaal begon heel slecht doet in de maanden juni juli en augustus.
Nee, bullrun kwam in 2017 juist op stoom in de hierop volgende maanden. Maar aan maanden vasthouden is sowieso niet slim. Tot nu toe kwamen de bullruns na een Bitcoin halving.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199795331
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 14:23 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nee, bullrun kwam in 2017 juist op stoom in de hierop volgende maanden. Maar aan maanden vasthouden is sowieso niet slim. Tot nu toe kwamen de bullruns na een Bitcoin halving.
Ok dan is er dus nog hoop _O- , ergens wel klote dat alles zo enorm aan wat BTC doet hangt.
blablablabla
  dinsdag 8 juni 2021 @ 14:45:38 #281
131603 Afwazig
Serious business
pi_199795634
quote:
0s.gif Op maandag 7 juni 2021 14:44 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Waar komt dit vandaag? Welk boek is dit?
  dinsdag 8 juni 2021 @ 14:48:25 #282
366734 dimmak
bitcoin
pi_199795669
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 14:51:46 #283
131603 Afwazig
Serious business
  dinsdag 8 juni 2021 @ 14:52:15 #284
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199795723
Geen glazenbol maar puur jullie mening, zitten we nog altijd in een sideways actie zoals 2013 met de dubbele top. Of zitten we in een vervroegde cryptowinter van een paar jaar? (Wellicht liepen veel mensen wel voor op de cycle dit keer)
pi_199795852
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 14:52 schreef Apekoek het volgende:
Geen glazenbol maar puur jullie mening, zitten we nog altijd in een sideways actie zoals 2013 met de dubbele top. Of zitten we in een vervroegde cryptowinter van een paar jaar? (Wellicht liepen veel mensen wel voor op de cycle dit keer)
Ik heb wel het idee dat de boel, in ieder geval voor nu, aan het stabiliseren is rond de 35k dollar voor Bitcoin. Het stuitert al een tijdje tussen de 30k - 35k. Ergens daar tussen zal het wel een tijdje sideways gaan. Als dit nu de cryptowinter is dan mogen we met z'n allen toch wel blij zijn met het resultaat denk ik zo.

Ik vermoed wel dat de nasleep van Covid nog een flinke deuk gaat opleveren. Steunprogramma's lopen af, belastingen moeten worden betaald, VS print dollars alsof hun leven er vanaf hangt, bedrijven gaan omvallen. Mensen gaan geld nodig hebben en de crypto holdings worden dan als aller eerste geliquideerd. Wanneer dat gaat gebeuren en hoeveel impact het gaat hebben, werkelijk geen idee.
No amount of money ever bought a second of time.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juni 2021 @ 15:09:50 #286
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199795902
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 14:52 schreef Apekoek het volgende:
Geen glazenbol maar puur jullie mening, zitten we nog altijd in een sideways actie zoals 2013 met de dubbele top. Of zitten we in een vervroegde cryptowinter van een paar jaar? (Wellicht liepen veel mensen wel voor op de cycle dit keer)
Dat was rond de 60k het geval. Heel lang sideways, waardoor een echte bubbel eigenlijk bijna niet zichtbaar was. Andere coins hebben wel een typische bubbel gehad met bijbehorende dubbele top.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 8 juni 2021 @ 15:17:45 #287
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199796005
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 15:09 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat was rond de 60k het geval. Heel lang sideways, waardoor een echte bubbel eigenlijk bijna niet zichtbaar was. Andere coins hebben wel een typische bubbel gehad met bijbehorende dubbele top.
Zeker waar, heb gewoon te veel BTC als leidraad genomen, wellicht onterecht.

Veel coins hebben niet meer de ATH gehaald van 2017/2018. Dat komt wellicht omdat er 4 keer meer verschillende crypto op de markt zijn? Was toen iets van 2500, nu meer dan 10000.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 15:18:45 #288
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199796025
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 15:05 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Ik heb wel het idee dat de boel, in ieder geval voor nu, aan het stabiliseren is rond de 35k dollar voor Bitcoin. Het stuitert al een tijdje tussen de 30k - 35k. Ergens daar tussen zal het wel een tijdje sideways gaan. Als dit nu de cryptowinter is dan mogen we met z'n allen toch wel blij zijn met het resultaat denk ik zo.

Ik vermoed wel dat de nasleep van Covid nog een flinke deuk gaat opleveren. Steunprogramma's lopen af, belastingen moeten worden betaald, VS print dollars alsof hun leven er vanaf hangt, bedrijven gaan omvallen. Mensen gaan geld nodig hebben en de crypto holdings worden dan als aller eerste geliquideerd. Wanneer dat gaat gebeuren en hoeveel impact het gaat hebben, werkelijk geen idee.
Thanks voor your 2 cents. Ook een punt.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juni 2021 @ 15:19:59 #289
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199796054
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 15:17 schreef Apekoek het volgende:
Zeker waar, heb gewoon te veel BTC als leidraad genomen, wellicht onterecht.
Idem. Ethereum gooide ik er in de week daarvoor nog uit omdat die in mijn ogen op knallen stond, maar helaas stalde ik alles in Bitcoin dat stabiel leek.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199796121
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 14:26 schreef Elan het volgende:
Ok dan is er dus nog hoop _O- , ergens wel klote dat alles zo enorm aan wat BTC doet hangt.
Klote? Denk je echt dat doge en XRP ooit nog wat waard zouden zijn zonder deze bitcoin bull market?

Alles hangt aan bitcoin omdat dat het enige met waarde is. Zodra bitcoin omhoog gaat, gaan beginners weer speculeren op de nog grotere speculatieve altcoins.

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 08-06-2021 15:25:56 ]
pi_199797140
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 14:02 schreef Elan het volgende:
Dit zijn toch over het algemeen redelijk koele maanden voor crypto qua prijsontwikkeling?

Ik heb geen bitcoin meer maar weet dat ETH het eigenlijk sinds het allemaal begon heel slecht doet in de maanden juni juli en augustus.
Nee hoor....in 2019 was Juni zelfs een fantastische maand.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 8 juni 2021 @ 16:48:54 #292
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199797203
Ik ben nog steeds gematigd positief over een aantrekkende markt. Deze crash is gewoon niet meer zo heftig als vorige keren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199797217
Buy the dip :9
  dinsdag 8 juni 2021 @ 17:04:56 #295
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199797355
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 14:52 schreef Apekoek het volgende:
Geen glazenbol maar puur jullie mening, zitten we nog altijd in een sideways actie zoals 2013 met de dubbele top. Of zitten we in een vervroegde cryptowinter van een paar jaar? (Wellicht liepen veel mensen wel voor op de cycle dit keer)
Een paar jaar ga ik me niet aan wagen, zelfs niet met mijn kristallen bol :T . Maar ik gok dat het nog wel de komende maanden blijft dalen in zijn algemeenheid.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199797362
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 juni 2021 16:50 schreef Anti_schaap het volgende:
Buy the dip :9
Dip gekocht _O_

Nee... wacht... stop nou :'(
No amount of money ever bought a second of time.
  dinsdag 8 juni 2021 @ 17:30:15 #297
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199797601
Heb alle shitcoins verkocht, heb ik nog mooi een winst op tov jaren geleden. Alleen nog wat eth en btc in mn bag, dat hodl ik. Eindelijk kan ik er een punt achter zetten, voelde mij compleet klote door dit gestuiter. Either way is nu straks goed.
pi_199797669
Aangezien ik toch voor de lange termijn in dit spelletje zit heb ik mijn net bijgekochte ETH gestaked via Kraken ^O^ Goeie 5 tot 7% rendement op jaarbasis voor crypto die anders toch lekker niets zou lopen te doen. Enige nadeel is dat het nu vast zit tot ETH 2.0 volledig online is, en dat kan zomaar nog een jaar of langer duren. Maar ETH is de crypto eindbaas, dus daar heb ik wel vertrouwen in :Y
No amount of money ever bought a second of time.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 8 juni 2021 @ 17:59:46 #299
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199797877
Wie heeft er getwitterd
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199797942
Kwart van portfolio verdampt vandaag.
Just another day at the office.
blablablabla
pi_199797947
Vraag me af of Bitcoin zelfs ooit nog naar 40.000 dollar gaat? Heb er weinig vertrouwen in
Cindy De Vuyst
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')