abonnement Unibet Coolblue
pi_199303805


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_199303812
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:02 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Kans is groot dat je mij hebt horen spreken dan _O-
Nu je het zegt....zit vaker een Rotterdammer met Erasmus in de naam daar :P

Gezellige geit kent geen tijd

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-05-2021 17:04:29 ]
pi_199303816
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:02 schreef MaximumRush het volgende:
Huh, ik heb vannacht naar 3 usdn gekregen met nsbt staking. Dag ervoor nog 125 usdn, weet iemand hoe dat kan?
Laatste post van mij.
pi_199303819
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:03 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Nu je het zegt....zit vaker een Rotterdammer met Erasmus in de naam daar :P
What are the odds :D

Ben een early Bonfire investor, denk sinds dag 3 ofzo. Vlak na de ATH in ieder geval. Dus de kans is erg groot :P
pi_199303820
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:04 schreef Erasmus het volgende:

[..]

What are the odds :D

Ben een early Bonfire investor, denk sinds dag 3 ofzo. Vlak na de ATH in ieder geval. Dus de kans is erg groot :P
Gezellige geit kent geen tijd
pi_199303827
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:04 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Gezellige geit kent geen tijd
pi_199303831
quote:
10s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:05 schreef Erasmus het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Maar FEG is leuker.
pi_199303856
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 16:15 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

Bedankt voor de uitleg! Het heeft even geduurd voor ik me erdoorheen heb geworsteld, maar het is gelukt. Nu heb ik dus op Pancakeswap die GMR balance staan, via de Trustwallet. Of zoiets. En nu? :D

Kan ik dit op mijn trustwallet krijgen of staat het er al op? Ik zie dit namelijk nog niet terug. Of blijft het onder pancake staan? Ik heb mezelf in het diepe gegooid hier. :7
Mooi dat het gelukt is, heb exact dezelfde vragen gehad als jou gisteren, voor mij ook nog allemaal nieuw. ;)

In je trustwallet zie je rechtsboven 2 streepjes met bolletjes, daar kun je je coin toevoegen aan je wallet. Moet je even aanzetten. Je zal wel nog geen koers zien omdat deze munt nog niet op de grotere exchanges staat, daarvoor is hij nog te nieuw.
pi_199303865
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:06 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Maar FEG is leuker.
Zal er naar kijken, zag 't al langskomen op Reddit. Ik zit echt kneiterdiep in Bonfire dus ik hou het even zo (net ook fiat gepompt in andere tokens dus ik wacht tot nog tot mijn eerstvolgende paycheck).
Met de Bonfire winst op een latere termijn ga ik wel mijn portfolio diversifyen dus ik sluit nog niks uit, dus shill maar gerust.

Toen ik in Bonfire investeerde was het nog de zoveelste BSC shitcoin met het idee om er op korte termijn uit te stappen, had totaal geen idee dat het uiteindelijk een legit project met een legit use case ging worden. Dus ik blijf nog even op de Bonfire rollercoaster zitten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 17:11:20 ]
pi_199303881
Wat is jullie kijk op Tron?
pi_199303885
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:09 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Mooi dat het gelukt is, heb exact dezelfde vragen gehad als jou gisteren, voor mij ook nog allemaal nieuw. ;)

In je trustwallet zie je rechtsboven 2 streepjes met bolletjes, daar kun je je coin toevoegen aan je wallet. Moet je even aanzetten. Je zal wel nog geen koers zien omdat deze munt nog niet op de grotere exchanges staat, daarvoor is hij nog te nieuw.
Trust Wallet is voornamelijk afhankelijk van Coingecko en Coinmarketcap.

Als het listed en geupdated wordt op 1 van die 2 platformen ga je idd een saldo zien op Trust Wallet.
pi_199303893
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:12 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Trust Wallet is voornamelijk afhankelijk van Coingecko en Coinmarketcap.

Als het listed en geupdated wordt op 1 van die 2 platformen ga je idd een saldo zien op Trust Wallet.
Ah nice, weer wat geleerd. ^O^
pi_199303897
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:12 schreef Den_Haag het volgende:
Wat is jullie kijk op Tron?
In 2017/2018 gehad en verkocht, het is uiteindelijk toch niet zo groot geworden wat ik destijds van ze had verwacht. Qua prijsniveau scheelt het weinig met toen.

Anderszijds had ik met de cryptomarktkennis van 2017/2018 de bullrun van DOGE ook totaal niet zien aankomen, dus who knows.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 17:14:25 ]
pi_199304222
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:37 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Bcash en Bitcoin Gold ook in iets mindere mate. Allemaal coins die de strijd met hun moederchain allang verloren hebben. Echt complete shitcoins gewoon. Zou me niks verbazen als Barry Silbert hierachter zit.. die had flinke ETC bags enkele jaren geleden.
Maakt ook uit het niets enorme sprongen van 10-20 euro. Inmiddels 108 euro.

Zal wel ordinaire dump en pump zijn.
blablablabla
pi_199304228
Oh 113 euro al :')
blablablabla
pi_199304373
Vraagje, zit in een GMR telegram group, wordt je beetje op de hoogte gehouden en staat het volgende:

Contract is renounced. Its now a community token and we cannot change anything.

Wat houd dat in, goed nieuws of? Nja denk wel goed nieuws staat "This is what you have been waiting for" bij. :P
pi_199304810
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:04 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Vraagje, zit in een GMR telegram group, wordt je beetje op de hoogte gehouden en staat het volgende:

Contract is renounced. Its now a community token and we cannot change anything.

Wat houd dat in, goed nieuws of? Nja denk wel goed nieuws staat "This is what you have been waiting for" bij. :P
Geen eigenaar meer die alles kan dumpen. Op papier. Want ook renounced contracten hebben soms een (verstopte) functie die ze kunnen callen om old owner trades te laten locken ofzo.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-05-2021 18:38:56 ]
pi_199304817
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:04 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Vraagje, zit in een GMR telegram group, wordt je beetje op de hoogte gehouden en staat het volgende:

Contract is renounced. Its now a community token and we cannot change anything.

Wat houd dat in, goed nieuws of? Nja denk wel goed nieuws staat "This is what you have been waiting for" bij. :P
Goed nieuws, hetzelfde was ook met Bonfire gebeurd. Dus dan is er iets meer vertrouwen in de token gekomen omdat het niet gerugpulled kan worden.

Beter altijd zelf dubbelchecken en een blik werpen op de wallets op bscscan. Bij twijfels aan de community vragen.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 18:39:14 ]
pi_199304842
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:36 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Goed nieuws, hetzelfde was ook met Bonfire gebeurd. Dus dan is er iets meer vertrouwen in de token gekomen omdat het niet gerugpulled kan worden.

Beter altijd zelf checken en een blik werpen op de wallets op bscscan. Bij twijfels aan de community vragen.
Ook renounced kunnen rugpullen ;) zegt niets.
pi_199304863
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:39 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Ook renounced kunnen rugpullen ;) zegt niets.
Je hebt in de basis gelijk. Ik ging er alleen even er van uit dat de grootste wallets dan weinig tot niets met de owners te maken hebben. Dan weet je het wl zeker.

Daarom altijd zelf naar de wallets en txs kijken op de blockchain van de token in kwestie.
pi_199304883
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:10 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Zal er naar kijken, zag 't al langskomen op Reddit. Ik zit echt kneiterdiep in Bonfire dus ik hou het even zo (net ook fiat gepompt in andere tokens dus ik wacht tot nog tot mijn eerstvolgende paycheck).
Met de Bonfire winst op een latere termijn ga ik wel mijn portfolio diversifyen dus ik sluit nog niks uit, dus shill maar gerust.

Toen ik in Bonfire investeerde was het nog de zoveelste BSC shitcoin met het idee om er op korte termijn uit te stappen, had totaal geen idee dat het uiteindelijk een legit project met een legit use case ging worden. Dus ik blijf nog even op de Bonfire rollercoaster zitten.
Tijdje terug ook naar Bonfire gekeken, maar was toch niks meer dan de zoveelste contract clone, met wat leuke termen erbij, zoals "Fire" en "wood".
Wat is nu de "legit use case"?
"This is your life and it's ending one minute at a time." - Tyler Durden
"Sand is overrated. It's just tiny, little rocks." - Joel
pi_199304985
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:43 schreef Gremen het volgende:

[..]

Tijdje terug ook naar Bonfire gekeken, maar was toch niks meer dan de zoveelste contract clone, met wat leuke termen erbij, zoals "Fire" en "wood".
Wat is nu de "legit use case"?
Klopt, het is een shitcoin gone goodcoin door een nieuw team die de ownership heeft overgenomen van de oorspronkelijke founder. Dat heeft alles te maken met de ongekende groei holders (100.000 holders in 11 dagen bestaan tijd, vandaag 121k holders, TG-groep 20k users en Discord ook bijna op 10k). Nu willen ze een gedecentraliseerde social media coin worden.

Er gaat voor dit kwartaal alleen al een launchpad genaamd FireStarter ontwikkeld worden (denk aan Kickstarter voor nieuwe cryptoprojecten) en een app gerealiseerd worden waarbij je makkelijk met fiat Bonfire kan kopen. Ook is de team langzaam maar zeker gedoxxed, maar door doodsbedreigingen ( :') ) toen ze Bonfire net overnamen doen ze dit rustig aan. Check de gepdate whitepaper en roadmap op bonfiretoken.co

Maar goed, NFA (no financial advice) en DYOR. Ze staan ook op CEX's als Blockfolio en Whitebit.

[ Bericht 4% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 19:00:12 ]
pi_199305017
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:13 schreef Erasmus het volgende:

[..]

In 2017/2018 gehad en verkocht, het is uiteindelijk toch niet zo groot geworden wat ik destijds van ze had verwacht. Qua prijsniveau scheelt het weinig met toen.

Anderszijds had ik met de cryptomarktkennis van 2017/2018 de bullrun van DOGE ook totaal niet zien aankomen, dus who knows.
Zet wel een stop limit order erin voor als het weer onderuit zakt
pi_199305075
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 17:13 schreef Erasmus het volgende:

[..]

In 2017/2018 gehad en verkocht, het is uiteindelijk toch niet zo groot geworden wat ik destijds van ze had verwacht. Qua prijsniveau scheelt het weinig met toen.

Anderszijds had ik met de cryptomarktkennis van 2017/2018 de bullrun van DOGE ook totaal niet zien aankomen, dus who knows.
Zou je dat nu wel herkennen ouwe dibbes?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199305155
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:55 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

Zet wel een stop limit order erin voor als het weer onderuit zakt
Beter joh, als een coin hetzelfde prijsniveau heeft als 2017 terwijl de ruime meerderheid wel inmiddels x100 is geworden of geweest, dan is het lastig. Hun blockchainnetwerk bestaat al een tijdje, destijds was dat ht product in ontwikkeling.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 19:06:01 ]
pi_199305175
quote:
16s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:59 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Zou je dat nu wel herkennen ouwe dibbes?
I wish. Ik had in 2017 voor 100 euro miljoenenmiljarden aan DOGE in mijn bag toen het nog 0,000000xxxx waard was.

* Erasmus huilt van de hartpijn

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 19:07:16 ]
pi_199305246
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:41 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Je hebt in de basis gelijk. Ik ging er alleen even er van uit dat de grootste wallets dan weinig tot niets met de owners te maken hebben. Dan weet je het wl zeker.

Daarom altijd zelf naar de wallets en txs kijken op de blockchain van de token in kwestie.
Eens.
pi_199305262
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:06 schreef Erasmus het volgende:

[..]

I wish. Ik had in 2017 voor 100 euro miljoenenmiljarden aan DOGE in mijn bag toen het nog 0,000000xxxx waard was.

* Erasmus huilt van de hartpijn
:'(


Was je het maar gewoon vergeten tot nu. :D

Maarja dat hebben de meeste wel denk ik, had ook wel bitcoin kunnen kopen van mijn bijbaantje destijds maarja.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199305292
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 18:52 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Klopt, het is een shitcoin gone goodcoin door een nieuw team die de ownership heeft overgenomen van de oorspronkelijke founder. Dat heeft alles te maken met de ongekende groei holders (100.000 holders in 11 dagen bestaan tijd, vandaag 121k holders, TG-groep 20k users en Discord ook bijna op 10k). Nu willen ze een gedecentraliseerde social media coin worden.

Er gaat voor dit kwartaal alleen al een launchpad genaamd FireStarter ontwikkeld worden (denk aan Kickstarter voor nieuwe cryptoprojecten) en een app gerealiseerd worden waarbij je makkelijk met fiat Bonfire kan kopen. Ook is de team langzaam maar zeker gedoxxed, maar door doodsbedreigingen ( :') ) toen ze Bonfire net overnamen doen ze dit rustig aan. Check de gepdate whitepaper en roadmap op bonfiretoken.co

Maar goed, NFA (no financial advice) en DYOR. Ze staan ook op CEX's als Blockfolio en Whitebit.
Whitebit nog niet toch?
pi_199305449
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:14 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Whitebit nog niet toch?
Yes. Ik heb even Discord gechecked, Whitebit is al wel geaccordeerd en komt deze week erop. Op het moment van schrijven nog niet nee.

Bonfire staat al wel op Blockfolio :Y

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 19:26:38 ]
pi_199305467
quote:
16s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:12 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

:'(

Was je het maar gewoon vergeten tot nu. :D

Maarja dat hebben de meeste wel denk ik, had ook wel bitcoin kunnen kopen van mijn bijbaantje destijds maarja.
Ach, de ene faal is alweer vergeten door het daaropvolgende succes. Dit soort shit is onvermijdelijk in crypto en kan je beter lang en breed geaccepteerd hebben. Dus lang ermee zitten doe ik gelukkig sowieso niet :P

[ Bericht 2% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 19:28:27 ]
pi_199305758
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:05 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Beter joh, als een coin hetzelfde prijsniveau heeft als 2017 terwijl de ruime meerderheid wel inmiddels x100 is geworden of geweest, dan is het lastig. Hun blockchainnetwerk bestaat al een tijdje, destijds was dat ht product in ontwikkeling.
Had niet zover terug gekeken. Schoot idd niet niet op
  Eindredactie Games donderdag 6 mei 2021 @ 20:17:18 #33
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199306262
wie is die noob die 30.000 euro in VIACOIN had gestopt en total REKT is gegaan? Was net op de NOS.
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_199306282
Experts, wat moet ik kopen om over 3 jaar miljonair te zijn? Nog altijd Vechain?
U MAD?
  Eindredactie Games donderdag 6 mei 2021 @ 20:20:00 #35
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_199306304
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:18 schreef de_boswachter het volgende:
Experts, wat moet ik kopen om over 3 jaar miljonair te zijn? Nog altijd Vechain?
alles verkocht
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_199306311
quote:
4s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:20 schreef Oscar. het volgende:

[..]

alles verkocht
wat
U MAD?
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:22:05 #37
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199306328
quote:
4s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:17 schreef Oscar. het volgende:
wie is die noob die 30.000 euro in VIACOIN had gestopt en total REKT is gegaan? Was net op de NOS.
:@
Huilen dan.
pi_199306369
lol eerste google suggestie als je viacoin zoekt is pump and dump
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199306509
quote:
4s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:17 schreef Oscar. het volgende:
wie is die noob die 30.000 euro in VIACOIN had gestopt en total REKT is gegaan? Was net op de NOS.
Altijd fijn de NOS, dan krijg je stipt om half 9 de bezorgde appjes van je ouders. Hoe moet ik nou aan mijn moeder uitleggen wat ik doe zonder het woord 'shitcoin' te gebruiken? :')
pi_199306591
quote:
4s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:17 schreef Oscar. het volgende:
wie is die noob die 30.000 euro in VIACOIN had gestopt en total REKT is gegaan? Was net op de NOS.
Viacoin is van Romano, Nederlandse dev die de crypto prophecy heeft vervuld. https://www.vice.com/en/a(...)ptocurrency-prophecy

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 06-05-2021 20:38:26 ]
pi_199306777
Iemand bekend met de Blox app? Is dat wat?

Is dit trouwens het juiste topic om dit soort vragen te stellen?
U MAD?
  donderdag 6 mei 2021 @ 20:50:54 #42
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199306833
Safemors! In it for da tech!
pi_199306866
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:18 schreef de_boswachter het volgende:
Experts, wat moet ik kopen om over 3 jaar miljonair te zijn? Nog altijd Vechain?
De echte experts zitten allemaal diep in $ASS.

pi_199307022
Wat is dat toch met bitcoin, ga gewoon weer ff normaal stijgen :')
What Would Goku Do
pi_199307045
- nergens voor nodig -

[ Bericht 92% gewijzigd door Nattekat op 06-05-2021 21:04:14 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 21:03:43 #46
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199307055
En Ethereum gaat
En gaat
En gaat
En ik heb mijn halve portfolio in een gecrashte token gestopt.
Maar Ethereum gaat *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199307159
Bericht 92% gewijzigd door Nattekat op 06-05-2021 21:04:14

:')

@GGMM
pi_199307200
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:47 schreef de_boswachter het volgende:
Iemand bekend met de Blox app? Is dat wat?

Is dit trouwens het juiste topic om dit soort vragen te stellen?
De meesten hier zitten geloof ik op Binance als exchange.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 6 mei 2021 @ 21:17:16 #49
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199307236
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:14 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

De meesten hier zitten geloof ik op Binance als exchange.
Binance is ook de beste exchange
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 21:39:25 #50
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199307595
Wie was dat ook al weer die TRU aanraadde? Ik had er nooit van gehoord, en hoor er nog steeds nergens wat over tenzij ik gericht ga zoeken. Waar kwam het vandaan?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 6 mei 2021 @ 21:40:43 #51
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199307615
Was Gehrman.
Huilen dan.
pi_199307619
Bitcoin naar 30k?
Love is in the air!
pi_199307642
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:40 schreef Landgeld het volgende:
Bitcoin naar 30k?
Tja?
Vakman pur sang
  donderdag 6 mei 2021 @ 21:45:52 #54
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199307684
Deze week eens wat geld gestopt in crypto’s die mijn vrouw leuk vind. Volgende keer krijgt ze m’n creditcard en mag ze gaan shoppen, dat lever minder verlies op :’)
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  donderdag 6 mei 2021 @ 21:46:19 #55
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199307696
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:40 schreef Landgeld het volgende:
Bitcoin naar 30k?
Laten we het hopen.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  donderdag 6 mei 2021 @ 21:47:39 #56
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_199307708
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:45 schreef stinkie het volgende:
Deze week eens wat geld gestopt in crypto’s die mijn vrouw leuk vind. Volgende keer krijgt ze m’n creditcard en mag ze gaan shoppen, dat lever minder verlies op :’)
QFT! *)

(Als je gewoon om 16u naar mijn haar eksteroog had geluisterd...)
***
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 21:48:11 #57
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199307716
quote:
7s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:40 schreef Isdatzo het volgende:
Was Gehrman.
@Gehrman
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199307724
Iemand een verklaring waarom er net ineens een streep naar beneden kwam? Is dat dan een whale die alles verkoopt ofzo?
  donderdag 6 mei 2021 @ 21:48:42 #59
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_199307726
Hopelijk vloeit het geld na zaterdag van Doge weer naar Pancakeswap, zoals twee weken geleden.
pi_199307796
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:47 schreef de_boswachter het volgende:
Iemand bekend met de Blox app? Is dat wat?

Is dit trouwens het juiste topic om dit soort vragen te stellen?
Is van BTC Direct, dus qua betrouwbaarheid zit het wel goed. Het nadeel voor mij is dat je de keys niet hebt. Je handelt in crypto maar je kan er alleen euro's instoppen en uithalen. Verder zijn ze zelf aangesloten op de belangrijkste grote exchanges waardoor ze in principe de gunstigste deal kunnen vinden.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  Moderator donderdag 6 mei 2021 @ 21:57:00 #61
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199307861
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:12 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Bericht 92% gewijzigd door Nattekat op 06-05-2021 21:04:14

:')

@:ggmm
Fucking snitch :')
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199307942
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:52 schreef recursief het volgende:

[..]

Is van BTC Direct, dus qua betrouwbaarheid zit het wel goed. Het nadeel voor mij is dat je de keys niet hebt. Je handelt in crypto maar je kan er alleen euro's instoppen en uithalen. Verder zijn ze zelf aangesloten op de belangrijkste grote exchanges waardoor ze in principe de gunstigste deal kunnen vinden.
Soberzo nooit en te nimmer je doekoes ergens laten staan waarvan je de private keys niet hebt.

Je weet nooit of een bepaalde CEX de nieuwe Mt. Gox is.

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 06-05-2021 22:02:21 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 22:12:54 #63
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199308126
Als TRU straks zakt, mijn schuld. Ik ga even proberen om een mooie dip te timen tov ETH. Korte termijn gains om mijn fomo weer goed te maken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199308138
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 21:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

@:Gehrman
Ik kwam erbij via deze twitteraar: https://twitter.com/AstrologyCrypto

En ben er toen wat meer over gaan lezen.

Dit is wel een goed draadje:

twitter


Aantal holders blijft nog toenemen.

twitter


[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 06-05-2021 22:16:38 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 22:20:08 #65
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199308223
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:13 schreef Gehrman het volgende:
Aantal holders blijft nog toenemen.

Geeft toch wel een hoop vertouwen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199308283
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:13 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Ik kwam erbij via deze twitteraar: https://twitter.com/AstrologyCrypto

En ben er toen wat meer over gaan lezen.

Dit is wel een goed draadje:

[ twitter ]

Aantal holders blijft nog toenemen.

[ twitter ]
Hm maar dat klinkt toch niet positief als de grote wallets weglopen en de noobs aanhaken?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 22:27:04 #67
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199308339
quote:
16s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Hm maar dat klinkt toch niet positief als de grote wallets weglopen en de noobs aanhaken?
*kijkt naar Doge*
*kijkt naar oorzaak van halvering*

Weet je... Dit is prima :P
Ik heb er weer wat in gegooid, bijna een verdubbeling van het aantal tokens dat ik al had w/
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199308340
quote:
16s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Hm maar dat klinkt toch niet positief als de grote wallets weglopen en de noobs aanhaken?
Waarom? Heb je liever 25 grote, of 5000 kleine holders?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199308386
twitter


VitalikGod
pi_199308416
Nouja het leek mij, dat de grote jongens met meer kennis er minder vertrouwen in hebben dan de rest.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 22:32:41 #71
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199308441
quote:
16s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:31 schreef FlippingCoin het volgende:
Nouja het leek mij, dat de grote jongens met meer kennis er minder vertrouwen in hebben dan de rest.
Doge bewijst dat het geld bij de sukkels ligt. En zodra de sukkels voor bekendheid zorgen, volgt de rest vanzelf.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199308467
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Doge bewijst dat het geld bij de sukkels ligt. En zodra de sukkels voor bekendheid zorgen, volgt de rest vanzelf.
Ja daar zit wel wat in inderdaad.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199308681
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 14:08 schreef Afwazig het volgende:
Vannacht weer 32 cent per NSBT @:TheFreshPrince

USDN per NSBT for next distribution 0.329649 USDN (0.00000136 Waves + 0.329597 USDN)
USDN Backing Ratio 4.793595155563
Waar kan ik dit vinden? En weet jij of het klopt dat de reward van afgelopen nacht maar iets van 0,0026 USDN per NSBT was?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 22:57:26 #74
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199308836
10% omlaag in 30 minuten _O-

Toch wel mooi hoe ik dat voor elkaar krijg iedere keer :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199308891
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:57 schreef Nattekat het volgende:
10% omlaag in 30 minuten _O-

Toch wel mooi hoe ik dat voor elkaar krijg iedere keer :+
De rest moet gewoon short gaan op wat jij post. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199308931
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:48 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Waar kan ik dit vinden? En weet jij of het klopt dat de reward van afgelopen nacht maar iets van 0,0026 USDN per NSBT was?
Klopt, was laag gisteren. Maar vandaag compenseert daar ruimschoots voor.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 23:08:12 #77
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199308963
quote:
16s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:01 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

De rest moet gewoon short gaan op wat jij post. :+
Lag ook wel een heel klein beetje in de lijn der verwachting. ETH is gedaald vanavond en TRU zit nu in een downtrend. Die stopt niet op eens omdat ik koop :P

Voor de lange termijn heb ik genoeg vertrouwen in dit project om dit aan te durven. Meer vertrouwen dan de koers van ETH op de korte termijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 23:12:37 #78
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199309003
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:05 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Klopt, was laag gisteren. Maar vandaag compenseert daar ruimschoots voor.
Heb je toevallig ervaring met liquidity toevoegen? :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199309013
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Heb je toevallig ervaring met liquidity toevoegen? :@
Nee :+
  Moderator / Redactie Sport donderdag 6 mei 2021 @ 23:14:27 #80
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199309020
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:13 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Nee :+
Weet je er wel wat van af?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199309349
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 16:47 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
Dit is een miljardair (lol)
pi_199309381
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 12:54 schreef JDx het volgende:

[..]

https://mintable.app
CONTRACT INTERACTION

0.1221
$426.22
TOTAL
AMOUNT + GAS FEE

Is niet echt gratis ofzo?
Maand geleden wat opgezet, toen was het gratis.

Zie nu inderdaad dat enkel de eerste gratis is :') lekker cashen , NFT is toch vooral lucht.

Je eigen zooi kopen om tractie te generen etc., verwacht er niet teveel van.
pi_199309408
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:56 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Dit is een miljardair (lol)
https://mobile.twitter.com/BTCGandalf/status/1389374567819268097

Carlos Matos 2.0
  vrijdag 7 mei 2021 @ 07:37:12 #84
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199310273
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 20:18 schreef de_boswachter het volgende:
Experts, wat moet ik kopen om over 3 jaar miljonair te zijn? Nog altijd Vechain?
MoonPirate
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 7 mei 2021 @ 07:54:48 #85
131603 Afwazig
Serious business
pi_199310360
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 22:48 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Waar kan ik dit vinden? En weet jij of het klopt dat de reward van afgelopen nacht maar iets van 0,0026 USDN per NSBT was?
Ja dat is hier te vinden: https://dev.pywaves.org/nsbt

De payout verschilt per dag, soms is het dagen (of zelfs weken) erg laag en soms is het gigantisch. Het is zoals gezegd afhankelijk van hoeveel swaps er plaatsvinden en hoe groot deze zijn. De gemiddelde payout kun je ook op die pagina vinden (over 30 dagen bijv).
  vrijdag 7 mei 2021 @ 07:55:05 #86
131603 Afwazig
Serious business
pi_199310362
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:12 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Heb je toevallig ervaring met liquidity toevoegen? :@
Ik wel. Ik ben LP op https://swop.fi/
pi_199310469
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 23:43 schreef JDx het volgende:

[..]

Ja dat is wel een idee, alleen dat plaatsen van een NFT blijft wel prijzig aan dat zogenaamde "gas".
idiote gas fees inderdaad.

Binance chain NFT platformen zijn onderweg:

Binance zelf in juni en Refinable is vorige week gelist.

Tevens hebben we de Matic marketplace ( Arkane ) voor NFT's daar kost het minten ook bijna helemaal niks en is volgens mij multichain, gister heeft iemand 1 miljoen NFTs gemint en airdropped op opensea accounts.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199310500
nou de buurmannen komen ook weer in crypto, Doge en Safemoon.
jaaa als safemoon nou "ff " een paar nullen weghaalt word dan vind ik het prima, en dat kan best en dan kan ik stoppen met werken.

maar kijk je weleens naar marketcap dan?
zat me half verbaast aan te kijken met zijn Heineken in zijn hand.

2018 all over again, hoe meer hype er komt hoe meer ik uitcash.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199310517
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 08:11 schreef Predator40 het volgende:
nou de buurmannen komen ook weer in crypto, Doge en Safemoon.
jaaa als safemoon nou "ff " een paar nullen weghaalt word dan vind ik het prima, en dat kan best en dan kan ik stoppen met werken.

maar kijk je weleens naar marketcap dan?
zat me half verbaast aan te kijken met zijn Heineken in zijn hand.

2018 all over again, hoe meer hype er komt hoe meer ik uitcash.
Waarom? Hoe meer dom geld erin, hoe beter voor mij.
pi_199310567
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 00:01 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Maand geleden wat opgezet, toen was het gratis.

Zie nu inderdaad dat enkel de eerste gratis is :') lekker cashen , NFT is toch vooral lucht.

Je eigen zooi kopen om tractie te generen etc., verwacht er niet teveel van.
Dat zeiden ze ook over Crypto toch ? >:)
maar ik zou je toch eens wat beter in gaan lezen over NFTs voordat je zulke uitspraken doet.

Er zit wel wat meer achter en het ligt er helemaal aan welke NFT's natuurlijk, er zijn best hele mooie projecten met usecases en grote merken.
wel met je eens dat 99% op opensea/rarible bagger is.

maar ik heb bijvoorbeeld een virtuele auto ( NFT ) gekocht die standaard in de "garage" al aan staking doet.
en dan kan ik er nog crypto mee verdienen door races te doen.

compleet nieuw project token moet nog gelist worden, marketcap is achterlijk laag, marketing moet nog komen
en die auto's gaan later dus onbetaalbaar worden ( dat zie je nu ook met Polkacity, Decentraland, axieinfinity en nog meer andere projecten met o.a NFT staking )

gister trouwens een 187x gemaakt op een NFT binnen 4 uurtjes _O-
Helaas was die maar 8 dollar en gaat er best veel aan vooraf en veel geluk hebben om die 187x te laten gaan maar toch, lekker boeiend dat het dan lucht is als je het direct in usdt kan laten uitkeren.

En vorige week een 31x op 40 dollar, geef mij toch maar NFT's boven crypto ( waar ik bijna altijd foute keuzes maak )

als je op dit moment in de goede projecten zit valt er veel meer te verwachten dan crypo imo.
eens kijken hoelang die hype duurt.

[ Bericht 3% gewijzigd door Predator40 op 07-05-2021 09:12:50 ]
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199310576
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 08:13 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Waarom? Hoe meer dom geld erin, hoe beter voor mij.
daarom zeg ik.....hoe meer hype, hoe meer ik uitcash.
de top kan je toch nooit pakken, ik "DCA" met profits pakken :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199311133
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 23:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Lag ook wel een heel klein beetje in de lijn der verwachting. ETH is gedaald vanavond en TRU zit nu in een downtrend. Die stopt niet op eens omdat ik koop :P

Voor de lange termijn heb ik genoeg vertrouwen in dit project om dit aan te durven. Meer vertrouwen dan de koers van ETH op de korte termijn.
ah shit ben je echt in die Truebit hype van afgelopen zondag gestapt ?
ik hoorde echt iedereen erover en toen ik +125% was en "vitalik backed this project" las was ik er al klaar mee.

too much hype too much fomo, dure lessen geleerd in 2018 en die beginnen zich nu wel uit te betalen.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199311209
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 08:19 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Dat zeiden ze ook over Crypto toch ? >:)
maar ik zou je toch eens wat beter in gaan lezen over NFTs voordat je zulke uitspraken doet.

Er zit wel wat meer achter en het ligt er helemaal aan welke NFT's natuurlijk, er zijn best hele mooie projecten met usecases en grote merken.
wel met je eens dat 99% op opensea/rarible bagger is.

maar ik heb bijvoorbeeld een virtuele auto ( NFT ) gekocht die standaard in de "garage" al aan staking doet.
en dan kan ik er nog crypto mee verdienen door races te doen.


_O- NFT zie ik alleen nuttig in combinatie met een echt object, dat je kan traceren wie de eigenaar is geweest, soort moderne provenance. De rest, tja gekke wereld. 8)7
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 09:28:43 #94
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199311279
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:18 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ah shit ben je echt in die Truebit hype van afgelopen zondag gestapt ?
ik hoorde echt iedereen erover en toen ik +125% was en "vitalik backed this project" las was ik er al klaar mee.

too much hype too much fomo, dure lessen geleerd in 2018 en die beginnen zich nu wel uit te betalen.
Niet echt hype, meer wetende dat de stijging in stand gehouden kon worden. Het ging mis toen een whale alles eruit gooide.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199311372
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:24 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

_O- NFT zie ik alleen nuttig in combinatie met een echt object, dat je kan traceren wie de eigenaar is geweest, soort moderne provenance. De rest, tja gekke wereld. 8)7
blijkt maar weer hoe weinig je weet van NFT's
NFT's zijn virtuele objecten en jij bent de eigenaar ervan, sommigen staan gewoon in mijn wallet he.

natuurlijk kan je traceren wie de eigenaar is geweest, niet met naam/adres maar gewoon via de blockchain.
je kan zelfs zien voor hoeveel deze is ingekocht/verkocht, hoeveel er gemint zijn, wanneer etc etc

lach er maar om maar wanneer doe jij 10-187x in een halve dag dan ?
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 09:41:33 #96
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199311464
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:34 schreef Predator40 het volgende:

[..]

blijkt maar weer hoe weinig je weet van NFT's
NFT's zijn virtuele objecten en jij bent de eigenaar ervan, sommigen staan gewoon in mijn wallet he.

natuurlijk kan je traceren wie de eigenaar is geweest, niet met naam/adres maar gewoon via de blockchain.
je kan zelfs zien voor hoeveel deze is ingekocht/verkocht, hoeveel er gemint zijn, wanneer etc etc

lach er maar om maar wanneer doe jij 10-187x in een halve dag dan ?

De meeste NFTs zijn gewoon gebakken lucht, moet je toegeven ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 09:42:55 #97
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199311481
Net zoals bananen met tape op een muur plakken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199311482
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:41 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De meeste NFTs zijn gewoon gebakken lucht, moet je toegeven ;)
Niet meer of minder dan een coin imo.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 09:43:37 #99
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199311492
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:42 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Niet meer of minder dan een coin imo.
Klopt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199311806
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 19:26 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Yes. Ik heb even Discord gechecked, Whitebit is al wel geaccordeerd en komt deze week erop. Op het moment van schrijven nog niet nee.

Bonfire staat al wel op Blockfolio :Y
Whitebit komt op Discord?

Waar schaf je Bonfire aan?
pi_199311831
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:06 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

Whitebit komt op Discord?

Waar schaf je Bonfire aan?
0x5e90253fbae4Dab78aa351f4E6fed08A64AB5590 op pancakeswap
pi_199311891
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:41 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De meeste NFTs zijn gewoon gebakken lucht, moet je toegeven ;)
de meeste ja....maargoed hetzelfde met crypto toch ?
beetje hypocriet is het
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 10:12:59 #103
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199311899
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:12 schreef Predator40 het volgende:

[..]

de meeste ja....maargoed hetzelfde met crypto toch ?
beetje hypocriet is het
Ik zeg ook nergens dat dat niet voor crypto net zo goed geldt :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199312040
Spaar ze allemaal.
pi_199312084
Postzegels en voetbal/anime kaartjes zijn ook maar papier.
.
pi_199312133
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:31 schreef Fer het volgende:
Postzegels en voetbal/anime kaartjes zijn ook maar papier.
juist :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199312141
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:31 schreef Fer het volgende:
Postzegels en voetbal/anime kaartjes zijn ook maar papier.
een van gogh is ook maar een doek en wat verf
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 7 mei 2021 @ 10:42:06 #108
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199312210
Weet iemand welke exchange het hoogste dagelijkse opnamelimiet heeft voor euro's? Bl3p zit op 100k euro per dag volgens mij bij hoogste tier. Is dit bijvoorbeeld bij een bitvavo hoger?

Kan het zo snel even niet vinden
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_199312232
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:42 schreef Rossdale het volgende:
Weet iemand welke exchange het hoogste dagelijkse opnamelimiet heeft voor euro's? Bl3p zit op 100k euro per dag volgens mij bij hoogste tier. Is dit bijvoorbeeld bij een bitvavo hoger?

Kan het zo snel even niet vinden
binance is al 100 BTC op tier 2
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 7 mei 2021 @ 10:44:31 #110
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199312241
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:42 schreef Rossdale het volgende:
Weet iemand welke exchange het hoogste dagelijkse opnamelimiet heeft voor euro's? Bl3p zit op 100k euro per dag volgens mij bij hoogste tier. Is dit bijvoorbeeld bij een bitvavo hoger?

Kan het zo snel even niet vinden
Als je dan ee.n miljard wil aftikken ben je meer dan 25 jaar bezig
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  vrijdag 7 mei 2021 @ 10:46:01 #111
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199312259
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:44 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als je dan ee.n miljard wil aftikken ben je meer dan 25 jaar bezig
#Richmanstruggles
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199312301
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 08:11 schreef Predator40 het volgende:
nou de buurmannen komen ook weer in crypto, Doge en Safemoon.
jaaa als safemoon nou "ff " een paar nullen weghaalt word dan vind ik het prima, en dat kan best en dan kan ik stoppen met werken.

maar kijk je weleens naar marketcap dan?
zat me half verbaast aan te kijken met zijn Heineken in zijn hand.

2018 all over again, hoe meer hype er komt hoe meer ik uitcash.
In 2018 gingen ook veel mensen in crypto?

Zijn die mensen er dan ook weer allemaal uitgestapt ofzo? Dus even tijdelijk en toen ze zagen dat t geen profijt had, weer alles eruitgehaald?
pi_199312323
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:49 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

In 2018 gingen ook veel mensen in crypto?

Zijn die mensen er dan ook weer allemaal uitgestapt ofzo? Dus even tijdelijk en toen ze zagen dat t geen profijt had, weer alles eruitgehaald?
heel veel wel ja.......maar nu ook veel nieuwe mensen
ik had alles laten staan en ben weer "opnieuw" begonnen.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199312345
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:50 schreef Predator40 het volgende:

[..]

heel veel wel ja.......maar nu ook veel nieuwe mensen
ik had alles laten staan en ben weer "opnieuw" begonnen.
Ah, dat wist ik niet. Dat er nu weer veel nieuwe mensen zijn klopt, ben er zelf ook 1 van😳 sinds 2 maanden. Maar ik probeer mij er wel echt in te verdiepen, ook door boeken te lezen enzo..
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 10:58:32 #115
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199312408
Vertel ze over Piratemoon :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199312470
Zondagochtend vroeg opstaan om te zien of Dogecoin crasht of opstijgt :P SNL is rond 06:30 afgelopen als ik het goed heb :+
Alpha kenny one
  vrijdag 7 mei 2021 @ 11:04:31 #117
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_199312475
Verge richting 10c :9
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_199312489
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:44 schreef LXIV het volgende:

[..]

Als je dan ee.n miljard wil aftikken ben je meer dan 25 jaar bezig
Als je een miljard wil aftikken kun je Bl3p gewoon bellen hoor. Dat lossen ze voor je op. En anders koop je Bl3p en regel je het zelf.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199312500
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:52 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Ah, dat wist ik niet. Dat er nu weer veel nieuwe mensen zijn klopt, ben er zelf ook 1 van😳 sinds 2 maanden. Maar ik probeer mij er wel echt in te verdiepen, ook door boeken te lezen enzo..
ik heb nu 3 "basis" regels voor mezelf alhoewel die mij wel veel profit kosten:

* geen fomo
* hoe meer hype hoe voorzichtiger ik word.
* profit = profit maakt niet uit wat de ATH was of hoeveel het potentieel waard kan worden ( bijna elke coin kan naar de maan maar het gebeurd zelden )
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199312535
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:58 schreef Nattekat het volgende:
Vertel ze over Piratemoon :')
ARRRRRRR MATEY U HODLING YAR DOUBLOONS
  vrijdag 7 mei 2021 @ 11:14:36 #121
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199312597
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:06 schreef Predator40 het volgende:
ik heb nu 3 "basis" regels voor mezelf alhoewel die mij wel veel profit kosten:

* geen fomo
Heel herkenbaar, die FOMO en de hebberigheid kunnen soms te gevaarlijkheid. Mooi voorbeeld van wat ik nu zie en waarbij ik mezelf moet inhouden:

Ethereum Classic: Zelf had ik al een mooie verdubbeling van mijn inzet toen de waarde rond de 70 dobberde. Afwachten op een een verdere stijging had zeker gekunnen, maar een verdubbeling is alsnog goed. In de veiligheid heb ik mijn winst netjes genomen en wacht nu weer af op een nieuwe mogelijkheid. :) ETC staat nu alweer op de 110, maar achteraf is makkelijk praten.

Verge:
De stijging die ik nu zie laat ik even gaan, gezien ik hier niets in heb. Proberen te onboarden in de stijging gaat zelden goed en is erg riskant.. Dus deze sla ik even over en ik hou hem in de gaten. :)

Achteraf gezien kost deze veiligere strategy veel profits, maar dat is natuurlijk erg makkelijk praten zoals jij ook aangeeft.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199312642
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:14 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

Heel herkenbaar, die FOMO en de hebberigheid kunnen soms te gevaarlijkheid. Mooi voorbeeld van wat ik nu zie en waarbij ik mezelf moet inhouden:

Ethereum Classic: Zelf had ik al een mooie verdubbeling van mijn inzet toen de waarde rond de 70 dobberde. Afwachten op een een verdere stijging had zeker gekunnen, maar een verdubbeling is alsnog goed. In de veiligheid heb ik mijn winst netjes genomen en wacht nu weer af op een nieuwe mogelijkheid. :) ETC staat nu alweer op de 110, maar achteraf is makkelijk praten.

Verge:
De stijging die ik nu zie laat ik even gaan, gezien ik hier niets in heb. Proberen te onboarden in de stijging gaat zelden goed en is erg riskant.. Dus deze sla ik even over en ik hou hem in de gaten. :)
door al die hype en fomo en 2018 en gewoon pech ook ging ik compleet rekt.....

een andere strategie is om iedereen lekker in de trein te laten stappen....dikke fomo en jij gaat short zodra het volume afneemt, wel link maargoed, high risk high reward.

zo verwacht ik een dikke dump van Doge dit weekend.....sell the news, Elon gaat er toch over praten in een tv programma ?
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199312725
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:04 schreef falling_away het volgende:
Zondagochtend vroeg opstaan om te zien of Dogecoin crasht of opstijgt :P SNL is rond 06:30 afgelopen als ik het goed heb :+
Zakt in waarschijnlijk de dag ervoor al. Zijn genoeg mensen die alleen op de aanloop zelf speculeren.
.
pi_199312762
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:26 schreef Fer het volgende:

[..]

Zakt in waarschijnlijk de dag ervoor al. Zijn genoeg mensen die alleen op de aanloop zelf speculeren.
Hopelijk komt dit uit.....ik ga mooi short hahaha
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199312831
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 09:34 schreef Predator40 het volgende:

[..]

blijkt maar weer hoe weinig je weet van NFT's
NFT's zijn virtuele objecten en jij bent de eigenaar ervan, sommigen staan gewoon in mijn wallet he.

natuurlijk kan je traceren wie de eigenaar is geweest, niet met naam/adres maar gewoon via de blockchain.
je kan zelfs zien voor hoeveel deze is ingekocht/verkocht, hoeveel er gemint zijn, wanneer etc etc

lach er maar om maar wanneer doe jij 10-187x in een halve dag dan ?

Zeg niet dat je er geen geld mee kan verdienen, vooral voor witwaszaken ideale uitvinding. ^O^
pi_199312838
Ik dacht ga ook even shorten, maar Kraken is echt tantoe ingewikkeld.
What Would Goku Do
  vrijdag 7 mei 2021 @ 11:38:07 #127
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199312878
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:58 schreef Nattekat het volgende:
Vertel ze over Piratemoon :')
Komt vanzelf goed maat. Wordt een close call waarmee ik eerder met pensioen kan. MoonPirate of Vechain.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 11:41:17 #128
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199312913
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:38 schreef fathank het volgende:

[..]

Komt vanzelf goed maat. Wordt een close call waarmee ik eerder met pensioen kan. MoonPirate of Vechain.
Kijk voor de grap eens naar de koers nu ;)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199312935
quote:
9s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:35 schreef viagraap het volgende:
Ik dacht ga ook even shorten, maar Kraken is echt tantoe ingewikkeld.
Buy and sell knopjes?
pi_199312985
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:43 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Buy and sell knopjes?
Ja die heb ik, en nu? Daarmee is het nog niet gedaan.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 11:51:34 #131
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199313039
quote:
9s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:35 schreef viagraap het volgende:
Ik dacht ga ook even shorten, maar Kraken is echt tantoe ingewikkeld.
Kijk voor de grap eens op Binance. Dat is pas ingewikkeld :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199313049
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:46 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ja die heb ik, en nu? Daarmee is het nog niet gedaan.
Doe eens screenshot dan.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 11:53:07 #133
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199313056
TRU gaat vandaag wat doen. Alle lijntjes en driehoeken wijzen daarop :Y)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 7 mei 2021 @ 11:54:56 #134
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199313085
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kijk voor de grap eens op Binance. Dat is pas ingewikkeld :P
Echt he.. Ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.. Geef mij maar de Bitvavo of Etoro interface - Lekker straight forward en niet te ingewikkeld.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
  vrijdag 7 mei 2021 @ 11:55:58 #135
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199313103
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:41 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kijk voor de grap eens naar de koers nu ;)
Billboards op Times Square doen z'n werk _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199313138
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:52 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Doe eens screenshot dan.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 11:59:06 #137
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199313149
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:55 schreef fathank het volgende:

[..]

Billboards op Times Square doen z'n werk _O_
Hudewatte? :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199313152
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:58 schreef viagraap het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Pfff
What Would Goku Do
pi_199313160
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:54 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

Echt he.. Ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.. Geef mij maar de Bitvavo of Etoro interface - Lekker straight forward en niet te ingewikkeld.
Bitvavo is wel erg fijn ja als je gewoon eenvoudig wat wilt kopen.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 7 mei 2021 @ 12:00:28 #140
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199313166
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:59 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Hudewatte? :D
twitter


Wel een beetje betrokken blijven h? Of heb je ruzie met je geld en moet je er vanaf?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199313169
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:59 schreef viagraap het volgende:

[..]

Pfff
[ afbeelding ]
oja damn hier zit alles in een :')

Op binance heb je gewoon buy and sell, en kun je makkelijk kiezen tussen market/limit/stop limit.

en leverage trading blijf ik persoonlijk sws van af.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 12:01:44 #142
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199313187
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:00 schreef fathank het volgende:

[..]

[ twitter ]

Wel een beetje betrokken blijven h? Of heb je ruzie met je geld en moet je er vanaf?
Mijn strategie is niet te veel betrokken blijven en gewoon hodlen tot ik er overal over lees :+
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 12:02:05 #143
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199313191
Wel gaaf :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199313195
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:00 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

oja damn hier zit alles in een :')

Op binance heb je gewoon buy and sell, en kun je makkelijk kiezen tussen market/limit/stop limit.

en leverage trading blijf ik persoonlijk sws van af.
Je kunt switchen tussen easy, intermediate en advanced maar alle uitleggen op interwebz gaan uit van allerlei ingewikkelde dingen dus dacht zal vast via de moeilijke interface moeten.
What Would Goku Do
pi_199313205
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:43 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Buy and sell knopjes?
Gewoon knopjes drukken, maakt niet uit, altijd +300% gegarandeerd.

pi_199313213
-

[ Bericht 50% gewijzigd door Jed1Gam op 07-05-2021 12:04:21 ]
pi_199313232
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:03 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Gewoon knopjes drukken, maakt niet uit, altijd +300% gegarandeerd.

:D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 12:07:33 #148
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199313252
Moonpirate doet heel veel aan advertenties zo te lezen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199313290
Bonfire blijft pompen. GMR gister ook maar wat gestopt. FEG nog wat extra aan BSC kant ingelegd. Heb nog mooi aantal BNB's staan voor het BCS casino.

M'n cash-out van afgelopen week laat ik lekker in fiat. Gedeelte weer terug in Crypto, maar heb voldoende winst gepakt.
pi_199313296
quote:
16s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:59 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Bitvavo is wel erg fijn ja als je gewoon eenvoudig wat wilt kopen.
Je mist alleen heel veel.
pi_199313311
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:03 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Gewoon knopjes drukken, maakt niet uit, altijd +300% gegarandeerd.

Wel even de hoogste leverage aanvinken :7
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199313328
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:11 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Je mist alleen heel veel.
Ja klopt maar daar zitten een hoop mensen (nog)niet op te wachten dus dan is Bitvavo ideaal. Gebruik zelf meestal binance nu.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199313379
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:11 schreef F.Sinatra het volgende:
Bonfire blijft pompen. GMR gister ook maar wat gestopt. FEG nog wat extra aan BSC kant ingelegd. Heb nog mooi aantal BNB's staan voor het BCS casino.

M'n cash-out van afgelopen week laat ik lekker in fiat. Gedeelte weer terug in Crypto, maar heb voldoende winst gepakt.
When moon sir, please. When Lambo?
What Would Goku Do
pi_199313606
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:26 schreef Fer het volgende:

[..]

Zakt in waarschijnlijk de dag ervoor al. Zijn genoeg mensen die alleen op de aanloop zelf speculeren.
Dat zou dan vandaag zijn.. we zullen zien
Alpha kenny one
pi_199313688
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:00 schreef fathank het volgende:

[..]

[ twitter ]

Wel een beetje betrokken blijven h? Of heb je ruzie met je geld en moet je er vanaf?
Shit ben te noob nog om helemaal te begrijpen hoe je nu die MoonPirate kunt kopen en later ook weer te verkopen.. komt als het goed is op een grotere exchange als er genoeg vraag is o.i.d.?

Dus ik zou bijv. eerst een MetaMask wallet moeten regelen, daar Eth in storten en dan die wallet koppelen aan Pancakeswap om dan te swappen voor MoonPirate? Zijn hier ook bepaalde minimums aan verbonden (stel ik wil voor bijv. 100 Euro aan Moonpirate kopen).
Alpha kenny one
pi_199313699
In 2018 was er hier iemand die een airdrop had uitgedeeld van 1000 Banano tokens, deze is nu $50 waard.
BTC / Banano Airdrop voor FOK! gebruikers. Claim hie je BAN coins!

@bananomannetje
@zarGon
@Neezoistniet
@devzero
@Kapitein_Scheurbuik
@leolinedance
@EggsTC

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 07-05-2021 12:53:14 ]
pi_199313783
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:35 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Zeg niet dat je er geen geld mee kan verdienen, vooral voor witwaszaken ideale uitvinding. ^O^
net zoals Crypto dus..... :D
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199313794
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 11:54 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

Echt he.. Ben blij dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.. Geef mij maar de Bitvavo of Etoro interface - Lekker straight forward en niet te ingewikkeld.
Bitvavo gebruikt mijn buurman ook....hahaha
had er nog niet van gehoord

doe mij binance of kucoin maar
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 7 mei 2021 @ 12:59:50 #159
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199313850
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:45 schreef falling_away het volgende:

[..]

Shit ben te noob nog om helemaal te begrijpen hoe je nu die MoonPirate kunt kopen en later ook weer te verkopen.. komt als het goed is op een grotere exchange als er genoeg vraag is o.i.d.?

Dus ik zou bijv. eerst een MetaMask wallet moeten regelen, daar Eth in storten en dan die wallet koppelen aan Pancakeswap om dan te swappen voor MoonPirate? Zijn hier ook bepaalde minimums aan verbonden (stel ik wil voor bijv. 100 Euro aan Moonpirate kopen).
Bijna. Je moet BNB hebben voor pancakeswap.

Staat een handleiding op binance hoe je BSC toevoegt aan MetaMask
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 7 mei 2021 @ 13:04:42 #160
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199313920
Shit man op werk praten ze al over Doge en Safemoon en shitcoins... dit kan niet goed gaan voelt echt aan als 2018
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 13:07:45 #161
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199313963
quote:
13s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Shit man op werk praten ze al over Doge en Safemoon en shitcoins... dit kan niet goed gaan voelt echt aan als 2018
Meestal betekent dat dat nu het moment is om de bags met shitcoins te vullen :Y

Maar ja, ik krijg ook met de dag meer 2018 vibes.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator vrijdag 7 mei 2021 @ 13:11:33 #162
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199314023
quote:
13s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Shit man op werk praten ze al over Doge en Safemoon en shitcoins... dit kan niet goed gaan voelt echt aan als 2018
Dat is een indicatie om eruit te stappen. :+
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 7 mei 2021 @ 13:12:41 #163
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199314036
Daarom je geld in fundamentals stoppen en niet alleen maar memecoins kopen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199314098
quote:
13s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Shit man op werk praten ze al over Doge en Safemoon en shitcoins... dit kan niet goed gaan voelt echt aan als 2018
Hier precies hetzelfde verhaal, allemaal dogecoin want die gaat zo hard. Heb het maar aangehoord en verder niets gezegd.
pi_199314134
quote:
13s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Shit man op werk praten ze al over Doge en Safemoon en shitcoins... dit kan niet goed gaan voelt echt aan als 2018
De vraag is in hoeverre een crash van Doge of Safemoon invloed hebben op de rest van de markt. Maar het is wel een Top signaal ja...
pi_199314175
Kan me ook wel voorstellen dat gezien de staat van de kapitaalmarkten mensen nu via veel meer kanalen aangeraden krijgen iets met crypto te doen. En iedereen zit bij wijze van spreken al een jaar thuis, hoeveel algoritmische black holes zullen er wel niet geopend zijn voor verveelde internetsurfers...

Lmao internetsurfer voelt echt als een term van eind jaren '90. Net als alles met het voorvoegsel 'cyber'.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 13:24:15 #167
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314202
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:12 schreef fathank het volgende:
Daarom je geld in fundamentals stoppen en niet alleen maar memecoins kopen
Zegt de persoon die een hele lading Waves heeft.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199314209
Snapt iemand wat er aan de hand is met Telcoin?
Alpha kenny one
pi_199314216
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:11 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dat is een indicatie om eruit te stappen. :+
langzaam aan profits pakken......
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199314225
GMR saldo is nu zichtbaar in de trust wallet btw.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 13:25:22 #171
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314226
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:24 schreef falling_away het volgende:
Snapt iemand wat er aan de hand is met Telcoin?
Niks
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199314227
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:12 schreef fathank het volgende:
Daarom je geld in fundamentals stoppen en niet alleen maar memecoins kopen
ja want fundamentele coins zijn ook echt niet -90% gegaan na 2018 hahahaha
alles ging er gewoon aan
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199314238
begint hier ook weer elke dag actiever te worden.......
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199314261
Aion +30% vandaag
Eindelijk verlies goed gemaakt daarop
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 13:29:26 #175
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314291
Als Piratemoon een x100 doet, ga ik echt direct alle winst uit crypto halen om die reden. Je bent nergens veilig tijdens de grote crash, en soms moet je gewoon je winst pakken. Alles behalve Bitcoin tikt ATH na ATH aan, dat kan niet eeuwig goed blijven gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator vrijdag 7 mei 2021 @ 13:30:17 #176
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199314305
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:29 schreef Nattekat het volgende:
Als Piratemoon een x100 doet, ga ik echt direct alle winst uit crypto halen om die reden. Je bent nergens veilig tijdens de grote crash, en soms moet je gewoon je winst pakken. Alles behalve Bitcoin tikt ATH na ATH aan, dat kan niet eeuwig goed blijven gaan.
Hoezo crash?

1 Bitcoin = 1 Bitcoin
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199314340
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:29 schreef Nattekat het volgende:
Als Piratemoon een x100 doet, ga ik echt direct alle winst uit crypto halen om die reden. Je bent nergens veilig tijdens de grote crash, en soms moet je gewoon je winst pakken. Alles behalve Bitcoin tikt ATH na ATH aan, dat kan niet eeuwig goed blijven gaan.
Dat ben ik met je eens. Lastigste is alleen wanneer je uit stapt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 13:36:48 #178
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314396
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:30 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Hoezo crash?

1 Bitcoin = 1 Bitcoin
1 ETH = 1 ETH
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 13:39:45 #179
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314444
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:32 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

Dat ben ik met je eens. Lastigste is alleen wanneer je uit stapt
Bitcoin gaat nog een keer de lucht in in de nabije toekomst, dat gaat de luchtbel zijn. Alle gekte en moons komen direct voort uit nieuwe mensen voor wie Bitcoin een veilige haven is om te beginnen. Ethereum en Chinese scam kunnen die rol misschien ook nog vervullen, maar het lijkt me heel sterk dat Bitcoin niet mee gaat doen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199314516
quote:
I dont think that it is impossible to have same Alt Season as it was in 2018. The popularity and success of it was all thanks to innovative ICO's. Everyone wanted to invest in nothing and get easy money. Now such "nothing" wont even raise $10,000. Now you can raise softcap by showing a powerpoint presentation to investors or have a shiny webpage. People have already burned from scam and dont believe in easy money.
17 december 2020. Lol.

Hoe zal die er nu over denken.
pi_199314537
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:39 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Bitcoin gaat nog een keer de lucht in in de nabije toekomst, dat gaat de luchtbel zijn. Alle gekte en moons komen direct voort uit nieuwe mensen voor wie Bitcoin een veilige haven is om te beginnen. Ethereum en Chinese scam kunnen die rol misschien ook nog vervullen, maar het lijkt me heel sterk dat Bitcoin niet mee gaat doen.
Heb het idee dat veel mensen dit keer niet beginnen met BTC (want te duur) en hun eerste investering in Doge doen.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 13:48:33 #182
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314564
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:45 schreef viceversa het volgende:

[..]

17 december 2020. Lol.

Hoe zal die er nu over denken.
Ik had dit ook echt niet verwacht. En zelfs ik doe mee aan meme coins :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199314578
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:46 schreef viceversa het volgende:

[..]

Heb het idee dat veel mensen dit keer niet beginnen met BTC (want te duur) en hun eerste investering in Doge doen.
Ja en omdat ze bij btc denken al de boot te hebben gemist.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199314624
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:46 schreef viceversa het volgende:

[..]

Heb het idee dat veel mensen dit keer niet beginnen met BTC (want te duur) en hun eerste investering in Doge doen.
Het is me vaak genoeg gebeurd dat mensen dachten dat ik +20k had liggen om een bitcoin te kopen.
What Would Goku Do
pi_199314641
quote:
16s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:49 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Ja en omdat ze bij btc denken al de boot te hebben gemist.
Yep. Mensen moeten er wel geld in zien. Waarom investeren in iets wat misschien nog keer 2 gaat, als je ook kunt investeren in iets wat 5x gaat. Ach ja, kortetermijndenken.
pi_199314656
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:46 schreef viceversa het volgende:

[..]

Heb het idee dat veel mensen dit keer niet beginnen met BTC (want te duur) en hun eerste investering in Doge doen.
Altcoins moeten het hebben van de retail investor (jan met de pet) net als Bitcoin enkele jaren geleden. Bitcoin moet het nu hebben van private en institutionele partijen met het grote geld.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199314696
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik had dit ook echt niet verwacht. En zelfs ik doe mee aan meme coins :')
Je moet wat voor de airco. :P
pi_199314709
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:45 schreef viceversa het volgende:

[..]

17 december 2020. Lol.

Hoe zal die er nu over denken.
In 2017 ging alles omhoog, maakt niet uit wat je kocht. Dat is nu wel anders. Ja, nu gaan ook veel (shit)coins omhoog maar lang niet alles zoals in 2017.
pi_199314713
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik had dit ook echt niet verwacht. En zelfs ik doe mee aan meme coins :')
Ik vind die shitcoins veel leuker.

Ik speel daar met nog geen 1% van m'n portfolio. Een paar keer per dag kijk ik hoe mijn troep het doet. Een paar keer per week kijk ik naar m'n VET, BTC en ETH.
  vrijdag 7 mei 2021 @ 13:59:22 #190
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199314720
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:24 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Zegt de persoon die een hele lading Waves heeft.
Daar heb ik al jaren geleden afscheid van genomen vriend
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 7 mei 2021 @ 14:00:09 #191
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199314729
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:25 schreef Predator40 het volgende:

[..]

ja want fundamentele coins zijn ook echt niet -90% gegaan na 2018 hahahaha
alles ging er gewoon aan
Mand
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199314770
iedereen denk weer dat ze zomaar een x100-x1000 gaan doen en rijk worden met Crypto.
2018 all over again

nu nog een x100 met wat dan ook word moeilijk.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 14:02:57 #193
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314771
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:57 schreef viceversa het volgende:

[..]

Je moet wat voor de airco. :P
Ik vrees dat ik mijn verlies moet gaan nemen vrij spoedig. De airco komt van Bitcoin.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199314797
OMG Network ook +50%, klinkt als een memecoin.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 14:05:36 #195
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199314800
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:02 schreef Predator40 het volgende:
iedereen denk weer dat ze zomaar een x100-x1000 gaan doen en rijk worden met Crypto.
2018 all over again

nu nog een x100 met wat dan ook word moeilijk.
Betrapt :@

Maar er gaat wel iets x100, iets waar iemand hier nu in zit.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 7 mei 2021 @ 14:07:36 #196
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_199314826
Raad eens wie in het verleden 3.5 miljoen dogecoins voor een paar honderd euro heeft gekocht


SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator vrijdag 7 mei 2021 @ 14:08:37 #197
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199314837
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:59 schreef fathank het volgende:

[..]

Daar heb ik al jaren geleden afscheid van genomen vriend
Ik ben er een paar duizend kwijt geraakt in 2017 :')
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199314839
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:07 schreef damsco het volgende:
Raad eens wie in het verleden 3.5 miljoen dogecoins voor een paar honderd euro heeft gekocht

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Magnet?
pi_199314851
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 12:11 schreef F.Sinatra het volgende:
Bonfire blijft pompen.

O+
  vrijdag 7 mei 2021 @ 14:10:42 #200
366734 dimmak
bitcoin
pi_199314857
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 13:46 schreef viceversa het volgende:

[..]

Heb het idee dat veel mensen dit keer niet beginnen met BTC (want te duur) en hun eerste investering in Doge doen.
Dit is niet anders dan 2017 hoor (zelfs 2013 soortgelijk patroon). Retail stapt in andere projecten in de hoop om de volgende Bitcoin te pakken, vervolgens begint Bitcoin te pumpen, stapt retail over naar Bitcoin en stort de markt uiteindelijk weer in elkaar.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199314869
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:02 schreef Predator40 het volgende:
iedereen denk weer dat ze zomaar een x100-x1000 gaan doen en rijk worden met Crypto.
2018 all over again

nu nog een x100 met wat dan ook word moeilijk.
Dit dus.

Maar als BTC tussen nu en 2025 van 50k$ naar 500k gaat kan je alsnog heel veel profit maken :) Dit is echt niet ondenkbaar.... Stock2flow Model van PLan 2 heeft 2030 volgens mij zelfs 5.000.000 als het model klopt :P

Nu voelt de vorige ATH van 2018 (rond de 20.000$ ) alweer laag. Zo zal dat straks en over enkele jaren weer gaan. Let op mijn woorden.
Love is in the air!
  vrijdag 7 mei 2021 @ 14:12:40 #202
366734 dimmak
bitcoin
pi_199314876
Een andere voormalige FOK!shill, Lisk, pakt vandaag ook 50%. Zouden ze eindelijk hun javascript kit af hebben? _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator vrijdag 7 mei 2021 @ 14:13:18 #203
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199314888
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:02 schreef Predator40 het volgende:
iedereen denk weer dat ze zomaar een x100-x1000 gaan doen en rijk worden met Crypto.
2018 all over again

nu nog een x100 met wat dan ook word moeilijk.
Als je nu nog moet inslaan dan heb je de afgelopen jaren echt liggen slapen.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199314903
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Als je nu nog moet inslaan dan heb je de afgelopen jaren echt liggen slapen.
veel nieuwe mensen....en die stappen niet in tijdens een bear market en amper fomo nieuws.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 7 mei 2021 @ 14:16:48 #205
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_199314934
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:14 schreef Predator40 het volgende:

[..]

veel nieuwe mensen....en die stappen niet in tijdens een bear market en amper fomo nieuws.
De mensen die zich inlezen kunnen daar volgend jaar hun voordeel mee doen als ze slim zijn :D
Nu instappen, leergeld betalen en weten waar je het over hebt.
Volgende bearmarket inslaan en wachten maar.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_199314949
Een paar weken geleden werd PDEX gelist op KuCoin en steeg het de eerste dag 800+%.

Vandaag zijn er weer 4 nieuwe coins gelist op KuCoin. Teweten:
CWS
Fly
XDC
STRK

En maandag nog POLX

Zit daar naar jullie mening nog iets tussen dat even succesvol kan zijn als PDEX?
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
pi_199314981
quote:
5s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:17 schreef Hineni het volgende:
Een paar weken geleden werd PDEX gelist op KuCoin en steeg het de eerste dag 800+%.

Vandaag zijn er weer 4 nieuwe coins gelist op KuCoin. Teweten:
CWS
Fly
XDC
STRK

En maandag nog POLX

Zit daar naar jullie mening nog iets tussen dat even succesvol kan zijn als PDEX?
Maar hoe zit het met de bots? Fine steeg ook kneiterhard de eerste minuten, van 0.33$ naar iets van 9$ of zo maar daar kwam je gewoon niet tussen.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199315134
quote:
16s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:20 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Maar hoe zit het met de bots? Fine steeg ook kneiterhard de eerste minuten, van 0.33$ naar iets van 9$ of zo maar daar kwam je gewoon niet tussen.
Die listing van FINE was zo groot dat ik dat al van mijlenver zag aankomen.....iemand met een bot heeft daar 22 miljoen mee verdiend, zelfs de mensen met bots gingen rekt.
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199315148
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:11 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Dit dus.

Maar als BTC tussen nu en 2025 van 50k$ naar 500k gaat kan je alsnog heel veel profit maken :) Dit is echt niet ondenkbaar.... Stock2flow Model van PLan 2 heeft 2030 volgens mij zelfs 5.000.000 als het model klopt :P

Nu voelt de vorige ATH van 2018 (rond de 20.000$ ) alweer laag. Zo zal dat straks en over enkele jaren weer gaan. Let op mijn woorden.
Zou mooi zijn. *O*
pi_199315153
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Als je nu nog moet inslaan dan heb je de afgelopen jaren echt liggen slapen.
In februari ingestapt. :@
pi_199315157
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:31 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Die listing van FINE was zo groot dat ik dat al van mijlenver zag aankomen.....iemand met een bot heeft daar 22 miljoen mee verdiend, zelfs de mensen met bots gingen rekt.
Ah dat is niet altijd zo dus? :o Vond het zo'n shitshow dat ik niet meer op PCS heb gekeken. :@
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 7 mei 2021 @ 14:40:05 #212
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199315252
BTC en ETH is nu echt wel voor het serieuze geld. Daar heb ik eigenlijk maar 1 keer de boot gemist. Geld daar is voor lange termijn, net als aex etf’s.

Shitcoins en GME is gewoon leuk spelen. Paar 1000 erin en kijken wat het doet, maar vooral zodra je op ‘koop’ klikt afscheid nemen van je geld.

En verder is er maar 1 ding belangrijk: nooit met verlies verkopen.
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199315560
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:33 schreef viceversa het volgende:

[..]

In februari ingestapt. :@
Mooi moment wel hoor.
Vakman pur sang
pi_199315668
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mooi moment wel hoor.
Ja ik heb nog niet op verlies hoeven staan.
pi_199315872
here we go again:

@CoinDesk

26m
LIVE: Surge in customer demand on crypto exchanges
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 15:33:14 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199315931
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:29 schreef Predator40 het volgende:
here we go again:

@:CoinDesk

26m
LIVE: Surge in customer demand on crypto exchanges
Riemen vast?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199315971
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Riemen vast?
serieus......zoveel gelijkenissen met 2018 hahahaha
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 15:37:11 #218
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199315988
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:35 schreef Predator40 het volgende:

[..]

serieus......zoveel gelijkenissen met 2018 hahahaha
Het is pas 2018 als Ethereum een ATH tov Bitcoin heeft.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199316010
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:29 schreef Predator40 het volgende:
here we go again:

@:CoinDesk

26m
LIVE: Surge in customer demand on crypto exchanges
Link?

*trekt gulp open en pakt een fles lotion
pi_199316159
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:39 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Link?

*trekt gulp open en pakt een fles lotion
Coindesk he......
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 7 mei 2021 @ 16:05:09 #221
470095 Kaizen_
Luck favors the prepared
pi_199316286
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 14:13 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Als je nu nog moet inslaan dan heb je de afgelopen jaren echt liggen slapen.
Tsja.. Mee eens, MAAR:

- Beleggen is altijd wat angstig voor mensen om mee te beginnen, zeker als je er geen kaas van hebt gegeten of niemand in je directe omgeving is er bekend mee.
- Bovenstaand geld NOG meer voor Crypto's, gezien het allemaal gevaarlijk, volatiel en onbekend klinkt. Zeker omdat Crypto's vaak in het nieuws komen denkt bijna iedereen steeds weer opnieuw: "Ah kut, toch weer net de boot gemist.. Laat dan maar zitten."
- De drempel om dan toch een crypto platform op te zoeken, een account te maken etc is en blijft toch een bepaalde drempel die wat lang kan duren voordat mensen zich er eindelijk toe zetten.

Meer de redenen waarom ik bijvoorbeeld pas twee maanden geleden ben begonnen met crypto's. :7 Natuurlijk denk ik nu "Waarom ben ik er niet eerder mee begonnen", maar zo kan je blijven denken. Inderdaad liggen veel mensen 'te slapen' tot ze eindelijk de knoop doorhakken.
Without new experiences, something inside of us sleeps. The sleeper must awaken.
pi_199316343
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:05 schreef Kaizen_ het volgende:

[..]

Tsja.. Mee eens, MAAR:

- Beleggen is altijd wat angstig voor mensen om mee te beginnen, zeker als je er geen kaas van hebt gegeten of niemand in je directe omgeving is er bekend mee.
- Bovenstaand geld NOG meer voor Crypto's, gezien het allemaal gevaarlijk, volatiel en onbekend klinkt. Zeker omdat Crypto's vaak in het nieuws komen denkt bijna iedereen steeds weer opnieuw: "Ah kut, toch weer net de boot gemist.. Laat dan maar zitten."
- De drempel om dan toch een crypto platform op te zoeken, een account te maken etc is en blijft toch een bepaalde drempel die wat lang kan duren voordat mensen zich er eindelijk toe zetten.

Meer de redenen waarom ik bijvoorbeeld pas twee maanden geleden ben begonnen met crypto's. :7 Natuurlijk denk ik nu "Waarom ben ik er niet eerder mee begonnen", maar zo kan je blijven denken. Inderdaad liggen veel mensen 'te slapen' tot ze eindelijk de knoop doorhakken.
en dat is meestal bij/rond de top......als alles al moon gaat, helemaal hyped, FOMOOOOOOO
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
pi_199316361
Als ik niet al een account had bij Kraken van 2015 oid was ik ook niet 'al' rond de 24k BTC ingestapt dit jaar. En dan is de stap naar gokken op shitcoins al een stuk kleiner dan wanneer je op 0 begint.
What Would Goku Do
pi_199316374
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:11 schreef viagraap het volgende:
Als ik niet al een account had bij Kraken van 2015 oid was ik ook niet 'al' rond de 24k BTC ingestapt dit jaar. En dan is de stap naar gokken op shitcoins al een stuk kleiner dan wanneer je op 0 begint.
0 als in helemaal geen ervaring, instappen op een koers van 0 had ik graag gewild.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 16:13:04 #225
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199316380
Ik ben ook pas sinds de 2018 ATH gebroken was weer geld erin gaan gooien. Het is gewoon een vorm van interesse en hype, investeren als er niks gebeurt is niet aantrekkelijk :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199316436
Bij mij ging het zo:

GME stock nieuws in januari > goh hoe staat het eigenlijk met bitcoin > toch maar eens proberen > hey kopen is makkelijker dan ik dacht.
pi_199316438
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:54 schreef Predator40 het volgende:

[..]

Coindesk he......
Bedoelde meer je bron maar heb hem wel gevonden :P

BULLISH AF

twitter
  vrijdag 7 mei 2021 @ 16:23:45 #228
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199316496
Wtf! Ik ben even 2 uur van mijn zolderkamer af en ETH knalt omhoog.... die was zo lekker aan het afvlakken
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199316511
Ik hoop op een uitverkoop met 80% korting en die zit er gelukkig aan te komen. :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator vrijdag 7 mei 2021 @ 16:26:08 #230
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199316524
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:25 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik hoop op een uitverkoop met 80% korting en die zit er gelukkig aan te komen. :)
Yep. En daarna weer 4 jaar zwoegen tot de volgende bullrun :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199316554
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:25 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik hoop op een uitverkoop met 80% korting en die zit er gelukkig aan te komen. :)
In de tussentijd je bags vullen voor de eerstvolgende bullrun voor een fractie van de prijs, I say yes:
pi_199316649
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 15:39 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Link?

*trekt gulp open en pakt een fles lotion


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 07-05-2021 16:37:07 ]
pi_199316663
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:36 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Prima reconstructie van de afgelopen uren hiero.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 16:41:41 #234
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199316722
Truebit stijgt weer. Moonpirate corrigeert, Ethereum stabiel. Ik zie nog weinig winst deze middag.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199317076
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:41 schreef Nattekat het volgende:
Truebit stijgt weer. Moonpirate corrigeert, Ethereum stabiel. Ik zie nog weinig winst deze middag.
heb jij niks geleerd van 2018 ?????????
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 7 mei 2021 @ 17:11:30 #236
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199317080
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:26 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Yep. En daarna weer 4 jaar zwoegen tot de volgende bullrun :)
Daar kun je de echte gains maken
.

Ik kan niet wachten totdat aTypisch weer grafiekjes komt posten :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199317105
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:11 schreef fathank het volgende:

[..]

Daar kun je de echte gains maken
.

Ik kan niet wachten totdat aTypisch weer grafiekjes komt posten :s)
UNIVERSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

de shitcoins der shitcoins...
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 17:14:29 #238
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199317111
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:11 schreef Predator40 het volgende:

[..]

heb jij niks geleerd van 2018 ?????????
Wat valt er te leren? :P

Even meeliften met de bubbel de komende weken, daarna mijn winst pakken en niet meer achterom kijken.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 7 mei 2021 @ 17:41:28 #239
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199317368
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:29 schreef Erasmus het volgende:

[..]

In de tussentijd je bags vullen voor de eerstvolgende bullrun voor een fractie van de prijs, I say yes:
[ afbeelding ]
Dit. Denk ik dat meteen de pensioenskorting van dit jaar er in gooi als er echt een goede crash is
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199317542
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat valt er te leren? :P

Even meeliften met de bubbel de komende weken, daarna mijn winst pakken en niet meer achterom kijken.
Ben je dan niet rijkelijk laat?
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 18:04:30 #241
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199317594
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ben je dan niet rijkelijk laat?
Ik zit er al heel lang in en ben al maanden elke dip aan het kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199317622
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:11 schreef Predator40 het volgende:

[..]

heb jij niks geleerd van 2018 ?????????
:')
pi_199317633
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ben je dan niet rijkelijk laat?
De enige die dit terecht mag roepen is Satoshi Nakamoto.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 07-05-2021 18:09:29 ]
pi_199317635
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ben je dan niet rijkelijk laat?
Jij hebt alles al verkocht?
pi_199317716
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 17:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat valt er te leren? :P

Even meeliften met de bubbel de komende weken, daarna mijn winst pakken en niet meer achterom kijken.
Nou je zegt “de bubbel de komende weken” en dan wat cashen.

Volgens mij is bitcoin over deze top, en ETH ook bijna.
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 18:19:05 #246
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199317770
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nou je zegt “de bubbel de komende weken” en dan wat cashen.

Volgens mij is bitcoin over deze top, en ETH ook bijna.
We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199317804
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
oh jee.....deja vu
dat zei je in 2018 ook
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 18:23:16 #248
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199317821
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:21 schreef Predator40 het volgende:

[..]

oh jee.....deja vu
dat zei je in 2018 ook
In 2018 zei ik niks, toen had ik geen idee waar ik mee bezig was :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator vrijdag 7 mei 2021 @ 18:32:26 #249
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_199317943
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:23 schreef Nattekat het volgende:

[..]

In 2018 zei ik niks, toen had ik geen idee waar ik mee bezig was :P
Dan is er in 3 jaar niet erg veel veranderd h.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_199318044
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Vakman pur sang
  vrijdag 7 mei 2021 @ 18:44:57 #251
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199318126
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Ok Jomanda
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_199318221
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Haha
pi_199318241
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:44 schreef fathank het volgende:

[..]

Ok Jomanda
Het is dezelfde gok als zeggen dan we nu nog maanden doorstijgen.
Het is wat ik dus verwacht.
Vakman pur sang
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 7 mei 2021 @ 18:54:33 #254
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199318246
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Dan ga jij flink verdienen aan die shorts!
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 19:00:48 #255
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199318313
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
Deze post gebookmarkt
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199318334
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:39 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zeker na een crash naar 15K$ en dan over een jaar of anderhalf naar 100K$
FUD :P
pi_199318406
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
Deze ook gebookmarkt dan. :P
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 19:17:30 #258
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199318476
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:09 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Deze ook gebookmarkt dan. :P
:{
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199318517
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:25 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik hoop op een uitverkoop met 80% korting en die zit er gelukkig aan te komen. :)
Jij weet iets meer?

Ik verwacht dat nog niet binnenkort eigenlijk
No bitch to me
  Moderator vrijdag 7 mei 2021 @ 19:34:48 #260
18653 crew  D.
pi_199318658
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:25 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik hoop op een uitverkoop met 80% korting en die zit er gelukkig aan te komen. :)
Ik denk dat alles nog veel hoger gaat, en als je dan 80% korting hebt je meer zult moeten betalen dan de prijzen van vandaag :Y
pi_199318688
Truebit is toegevoegd aan Blockfolio.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 20:50:00 #262
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199320088
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:37 schreef Gehrman het volgende:
Truebit is toegevoegd aan Blockfolio.
Ah, dat is die stijging :)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 7 mei 2021 @ 21:09:27 #263
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199320457
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:15 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nou je zegt “de bubbel de komende weken” en dan wat cashen.

Volgens mij is bitcoin over deze top, en ETH ook bijna.
Dit zit af en toe ook wel in mijn hoofd, maar zou totaal niet in lijn zijn met stock to flow van PlanB. De markt zou zich mogelijk nog 4 maanden kunnen vullen met fiat, als zn model dus niet wordt gefalsifieerd dus.
pi_199320652
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:20 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Jij weet iets meer?

Ik verwacht dat nog niet binnenkort eigenlijk
Als ik mijn opa en oma en tuinman over Dogecoin hoor praten dan weet ik genoeg.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 7 mei 2021 @ 21:22:31 #265
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199320709
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:19 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Als ik mijn opa en oma en tuinman over Dogecoin hoor praten dan weet ik genoeg.
De vraag is meer hoe lang ze er over kunnen blijven praten...
  vrijdag 7 mei 2021 @ 21:27:39 #266
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199320812
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:09 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Dit zit af en toe ook wel in mijn hoofd, maar zou totaal niet in lijn zijn met stock to flow van PlanB. De markt zou zich mogelijk nog 4 maanden kunnen vullen met fiat, als zn model dus niet wordt gefalsifieerd dus.
BTC en ETH verwacht ik geen echte stijging meer. Toch flink afgevlakt afgelopen dagen, zelfs wat daling al. Beetje beweging dat er is, is klein bier. Alleen rare stuiptrekking ETH vanmiddag....
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 21:32:48 #267
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199320916
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:27 schreef stinkie het volgende:

[..]

BTC en ETH verwacht ik geen echte stijging meer. Toch flink afgevlakt afgelopen dagen, zelfs wat daling al. Beetje beweging dat er is, is klein bier. Alleen rare stuiptrekking ETH vanmiddag....
BTC doet al niks meer sinds ik met project airco begon. Dat is wat langer dan een paar dagen ;(

Maar een plateau betekent dat een crash onwaarschijnlijk is, weer een voordeel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 7 mei 2021 @ 21:35:35 #268
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_199320999
twitter


Kijk deze Bitcoinmaxi
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 21:41:01 #269
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199321137
quote:
10s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:35 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Kijk deze Bitcoinmaxi
Sorry, ik heb al mijn spaargeld, auto, huis en familie in TRU zitten momenteel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199321162
Ik wil winst doge eruit halen, maar vind het zo lastig om te bepalen wanneer een goed moment is. 😠 Ook omdat Musk dus morgen bij snl komt.. in hoeverre gaat dat nog bepalend zijn voor stijging? Hoe bepalen jullie zoiets?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 21:43:58 #271
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199321205
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik wil winst doge eruit halen, maar vind het zo lastig om te bepalen wanneer een goed moment is. 😠 Ook omdat Musk dus morgen bij snl komt.. in hoeverre gaat dat nog bepalend zijn voor stijging? Hoe bepalen jullie zoiets?
Nu
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199321237
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik wil winst doge eruit halen, maar vind het zo lastig om te bepalen wanneer een goed moment is. 😠 Ook omdat Musk dus morgen bij snl komt.. in hoeverre gaat dat nog bepalend zijn voor stijging? Hoe bepalen jullie zoiets?
75% nu. Minimaal.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 7 mei 2021 @ 21:45:07 #273
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199321241
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik wil winst doge eruit halen, maar vind het zo lastig om te bepalen wanneer een goed moment is. 😠 Ook omdat Musk dus morgen bij snl komt.. in hoeverre gaat dat nog bepalend zijn voor stijging? Hoe bepalen jullie zoiets?
Doge is het meest opgeblazen crypto ooit, zou er nu niet in willen zitten.
pi_199321245
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik wil winst doge eruit halen, maar vind het zo lastig om te bepalen wanneer een goed moment is. 😠 Ook omdat Musk dus morgen bij snl komt.. in hoeverre gaat dat nog bepalend zijn voor stijging? Hoe bepalen jullie zoiets?
Buy the rumor, sell the news wordt niet voor niets vaak gezegd.

Het is alleen aan jou om te bepalen wanneer "sell the news" in jouw situatie van toepassing is.

Als Musk er nooit was, kostte het nu sowieso al 0,0000000xxx zoals vroeger.

[ Bericht 3% gewijzigd door Erasmus op 07-05-2021 21:46:10 ]
  vrijdag 7 mei 2021 @ 21:47:06 #275
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199321291
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:27 schreef stinkie het volgende:

[..]

BTC en ETH verwacht ik geen echte stijging meer. Toch flink afgevlakt afgelopen dagen, zelfs wat daling al. Beetje beweging dat er is, is klein bier. Alleen rare stuiptrekking ETH vanmiddag....
Tja, die afvlakking kan ook duiden op een rustige groei tot het moment het straks echt parabolisch gaat. Je kan er op veel manieren naar kijken, maar dat scenario gaat heel kamp PlanB natuurlijk vanuit...
  vrijdag 7 mei 2021 @ 21:48:22 #276
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199321322
Ook liggen de BTC lows steeds hoger.
pi_199321348
Zolang Dogecoin een hogere market cap heeft dan vet weet ik dat ik gebakken zit :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 21:56:51 #278
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199321504
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:49 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zolang Dogecoin een hogere market cap heeft dan vet weet ik dat ik gebakken zit :)
Dat zegt meer over Doge dan over Vet.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199321516
Is er nu al een pump en dump bij bonfire :') :'(
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 7 mei 2021 @ 21:58:25 #280
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199321539
quote:
1s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:47 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Tja, die afvlakking kan ook duiden op een rustige groei tot het moment het straks echt parabolisch gaat. Je kan er op veel manieren naar kijken, maar dat scenario gaat heel kamp PlanB natuurlijk vanuit...
Als PlanA verder aanrommelen op de huidige waarde is, dan zie ik geen probleem met PlanB zijn :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199321569
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 16:41 schreef Nattekat het volgende:
Truebit stijgt weer. Moonpirate corrigeert, Ethereum stabiel. Ik zie nog weinig winst deze middag.
Aion +40% nu
  vrijdag 7 mei 2021 @ 22:04:22 #282
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199321658
Safemars mooie cup en handle, ready for take off 👍
pi_199321730
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:57 schreef YoshiBignose het volgende:
Is er nu al een pump en dump bij bonfire :') :'(
Is gezonde groei. Dumpende whales zijn juist prima. Zou mij eerder zorgen maken als het constant een rechte lijn naar boven bleef en ATH na ATH door blijft gaan. Dt is pas fishy.

Na de eerste whale was het binnen een uur weer hersteld en weer op ATH. Dat was een sale van tientallen miljoenen doillars.

Marketcap lijkt bij iedere dump te stabiliseren op $100 miljoen. Dat is al veel beter dan de vorige stabilisatie op $40 miljoen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Erasmus op 07-05-2021 22:09:15 ]
  vrijdag 7 mei 2021 @ 22:14:52 #284
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199321867
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:57 schreef YoshiBignose het volgende:
Is er nu al een pump en dump bij bonfire :') :'(
https://bscscan.com/tx/0x(...)5cfbc535cbc155e2cc87
Huilen dan.
pi_199322253
quote:
3s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 19:37 schreef Gehrman het volgende:
Truebit is toegevoegd aan Blockfolio.
https://support.bmx.fund/(...)ruebit-Protocol-TRU-

Ik vermoed dat dit toch ook wel enige invloed heeft :)
pi_199322610
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:42 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Ik wil winst doge eruit halen, maar vind het zo lastig om te bepalen wanneer een goed moment is. 😠 Ook omdat Musk dus morgen bij snl komt.. in hoeverre gaat dat nog bepalend zijn voor stijging? Hoe bepalen jullie zoiets?
Wat je afgelopen tijd zag bij veel crypto is vaak enkele uren voor het “grote nieuws” kwam begon het inzakken al. Nu is Doge een ander soort crypto ;) maar er zullen veel speculeren op de stijging voor het nieuws en nu al verkopen.
.
pi_199324846
GMR rakket is vertrokken :o


Iedereen is aan boord toch?
pi_199324921
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 07:13 schreef Lenny_Leonard het volgende:
GMR rakket is vertrokken :o


Iedereen is aan boord toch?
Zag niet echt een stijging in de koers

DOGE gaat wel lekker :)
pi_199325001
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 07:50 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

Zag niet echt een stijging in de koers

DOGE gaat wel lekker :)
Bijna verdubbeld maar jij ziet geen stijging?

Doge is bijzonder ja. Dat de hype nog doorzet. Ik blijf daar ver weg van.
pi_199325026
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 08:15 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Bijna verdubbeld maar jij ziet geen stijging?

Doge is bijzonder ja. Dat de hype nog doorzet. Ik blijf daar ver weg van.
Denk dat er een vertraging in mijn wallet zat.

Doge is elk voor de lol. Nog geen 100e erin gestopt
  Moderator zaterdag 8 mei 2021 @ 08:33:12 #291
42184 crew  DaMart
pi_199325119
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 08:15 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Bijna verdubbeld maar jij ziet geen stijging?

Doge is bijzonder ja. Dat de hype nog doorzet. Ik blijf daar ver weg van.
Ik ook. De kans dat je met een veel te dure bag blijft zitten is momenteel vele malen groter dan dat je er nu nog een x2 uit haalt.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
pi_199325602
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 07:13 schreef Lenny_Leonard het volgende:
GMR rakket is vertrokken :o


Iedereen is aan boord toch?
*O*
pi_199325622
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:32 schreef Nattekat het volgende:

[..]

BTC doet al niks meer sinds ik met project airco begon. Dat is wat langer dan een paar dagen ;(

Maar een plateau betekent dat een crash onwaarschijnlijk is, weer een voordeel.
Er zit nu weer beweging in.
pi_199325914
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 21:45 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Doge is het meest opgeblazen crypto ooit, zou er nu niet in willen zitten.
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 08:15 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Bijna verdubbeld maar jij ziet geen stijging?

Doge is bijzonder ja. Dat de hype nog doorzet. Ik blijf daar ver weg van.
Al die negatieve posts over doge :') :') Als je als trader geen winst hebt weten te maken met doge ben je gewoon een dwaas. Je kon al jaren geleden in stappen en zelfs maanden geleden was het duidelijk dat dit ging stijgen. Ook al is het complete bullshit en kan het ieder moment instorten.... ik was er nog vrij laat bij met 7 cent en 22 cent maar ben allang all green dus zien wel waar het schip strand.

"Zou er niet in willen zitten" _O- _O-

Doge is een stablecoin vergeleken met safemoon, moonpirate, bonfire, elongate, wink, btt en weet ik veel wat voor stront ik nog meer heb :')
Facts don't care about your feelings
  zaterdag 8 mei 2021 @ 10:36:38 #295
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199326164
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:14 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]


[..]

Al die negatieve posts over doge :') :') Als je als trader geen winst hebt weten te maken met doge ben je gewoon een dwaas. Je kon al jaren geleden in stappen en zelfs maanden geleden was het duidelijk dat dit ging stijgen. Ook al is het complete bullshit en kan het ieder moment instorten.... ik was er nog vrij laat bij met 7 cent en 22 cent maar ben allang all green dus zien wel waar het schip strand.

"Zou er niet in willen zitten" _O- _O-

Doge is een stablecoin vergeleken met safemoon, moonpirate, bonfire, elongate, wink, btt en weet ik veel wat voor stront ik nog meer heb :')
Ik bedoel dat ik er nu niet meer in zou willen stappen, had ik maar in 2020 wat gekocht. Nooit gedaan.
pi_199326237
quote:
0s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:14 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]


[..]

Al die negatieve posts over doge :') :') Als je als trader geen winst hebt weten te maken met doge ben je gewoon een dwaas. Je kon al jaren geleden in stappen en zelfs maanden geleden was het duidelijk dat dit ging stijgen. Ook al is het complete bullshit en kan het ieder moment instorten.... ik was er nog vrij laat bij met 7 cent en 22 cent maar ben allang all green dus zien wel waar het schip strand.

"Zou er niet in willen zitten" _O- _O-

Doge is een stablecoin vergeleken met safemoon, moonpirate, bonfire, elongate, wink, btt en weet ik veel wat voor stront ik nog meer heb :')
Ga toch weg man. Het was jaren/maanden geleden dat dit ging gebeuren? Alsof je de toekomst kan voorspellen. Of ben je nu multimiljonair?

En wat haal je iets aan tussen aanhalingstekens wat ik niet eens heb gezegd? Ik vind de prijs bijzonder hoog en sluit me aan bij wat @DaMart zegt. Ik ga er dus niet in.
  zaterdag 8 mei 2021 @ 10:45:46 #297
112156 Debsterr
Dino inventor
pi_199326278
Ff ter check he. Mocht ik GMR willen verkopen dan moet ik die via PCS terugzetten naar BNB toch? En die kan ik dan op Binance weer daadwerkelijk verkopen?
Once in a while, I just wanna dance and feel good
pi_199326282
quote:
17s.gif Op zaterdag 8 mei 2021 10:45 schreef Debsterr het volgende:
Ff ter check he. Mocht ik GMR willen verkopen dan moet ik die via PCS terugzetten naar BNB toch? En die kan ik dan op Binance weer daadwerkelijk verkopen?
Ja.
pi_199326346
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:06 schreef Arthur1983 het volgende:

[..]

Whitebit komt op Discord?

Waar schaf je Bonfire aan?
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 10:08 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

0x5e90253fbae4Dab78aa351f4E6fed08A64AB5590 op pancakeswap
De slippage op 11% zetten?
En hoe koop je Safemoon?
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 8 mei 2021 @ 10:52:30 #300
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199326366
Aan alle nieuwe meelezers: Doge is troep, deze stijging was eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend en iedereen die nu lekkere winst maakt had net zo goed een hoop kunnen verliezen. Het is pure speculatie net als memes zoals Moonpirate.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 8 mei 2021 @ 10:53:27 #301
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199326380
Doge :') . Blijft een zero-sum game: elke euro die jij eruit trekt moet iemand anders erin hebben gestopt. Gaat een hoop zure gezichtjes opleveren wanneer de boel klapt.

#zinin
Huilen dan.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')