abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_197548597
Zoals dit:








quote:
Vandaag is het 15 jaar geleden dat ik als 16-jarig meisje met twee volle koffers vertrok voor een Amerikaans avontuur. Een jaar High School op een echte Amerikaanse School in Austin, Texas. Het gevoel van vrijheid dat ik ervoer toen ik door de gate richting het vliegtuig liep zal ik nooit vergeten. En zelfs 15 uur later duttend op mijn koffer op een overvol vliegveld in Chicago omdat mijn laatste vlucht niet vertrok was ik nog steeds een stoere meid. Ik was ten slotte al 16 ;-).

Een week later belde ik, lamgeslagen door heimwee, mijn ouders op: “Zo zeker als dat ik wist dat ik een jaar High School wilde doen, zo zeker weet ik nu dat ik weer terug naar huis toe kom”. Gelukkig staken ze daar een stokje voor met de boodschap: “Als je nu terugkomt Bregje heb je daar je leven lang spijt van”. Ik moest het een maand proberen en als het dan nog niet ging dan zouden we bekijken of ik terug zou komen.

Uiteindelijk ben ik de volle 10 maanden gebleven en had ik ‘The time of my life’, (hoor je nu ook die hit van de klassieker Dirty Dancing in je hoofd ;-)) met veel hoogte- en ook dieptepunten. Maar wat ben ik blij dat mijn ouders niet toegaven en dat ik vol heb gehouden. Mijn tijd daar heeft me mede gevormd tot wie ik nu ben en ik heb er een prachtige ‘extended family’ aan over gehouden waar ik nog steeds regelmatig contact mee heb. Dit moment heeft me in mijn verdere leven regelmatig geholpen om door te zetten op momenten waarin ik het niet meer zag zitten. En de weinige keren dat ik niet door heb gezet wist ik ook zeker dat dat de juiste keuze voor mij was op dat moment.

Heb je in jouw leven ook zo’n moment gehad waarin je dacht, nu kap ik ermee, ik ga niet door.. maar waar je nu op terugkijkt en denkt: wat ben ik blij dat ik toen door heb gezet! Ben benieuwd naar jouw verhaal!
quote:
Ik werd voor gek verklaard, en terecht. Want wie heeft er nou in godsnaam zin in drie masters doen? Drie keer een thesis schrijven? Eerlijk gezegd wist ik ook nog niet precies hoe ik het vol ging houden. Maar ik was gewoon benieuwd, dus ik probeerde het.

Ik heb naast het volgen van mijn masters altijd veel gewerkt, een perfecte combinatie, zoals ik het heb ervaren. Zo blijf je niet in die afstudeer-tunnel van je zitten en heb je veel meer afwisseling. Dat is hoe ik het vol heb kunnen houden. Kost wel wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat.

Gisteren heb ik eindelijk officieel het laatste stukje van mijn ‘mission impossible’ in ontvangst kunnen nemen: het diploma voor mijn 3e master Labor Law & Employment Relations. Naast Master of Science mag ik mezelf nu ook Master of Laws noemen.

Maar wie mij een beetje kent, weet dat het mij daar eigenlijk niet om gaat. Een leven lang leren, daar zou ik voor tekenen! Mocht ik nog een thesis voor iemand kunnen schrijven, dan hoor ik ‘t wel. Ik weet nu wel hoe het moet. Ongeveer.
quote:
Het zou je zoon of dochter maar wezen..

Woensdagavond, 17:45 het is regenachtig en ik ben op weg naar huis. De druppels van de regen op de voorruit, de koplampen van de tegenliggers reflecteren en geven een verspreid tegenlicht. Op een afstand van 6.5 km, waarvan een deel buiten de bebouwde kom en de rest binnen, tel ik 17 fietsers (!) zonder licht. Meestal jong volwassen en zelfverzekerd rijden ze op de weg al dan niet met oordopjes in of een toestel in de hand..

Vanuit het niets schiet een fietser zonder licht voor mijn auto langs en met mijn hart in de keel hang ik in de gordel. Nu rijd ik in een auto die mij gelukkig tijdig waarschuwt en zelfstandig remt en die de fietser zonder licht eerder opmerkt dan dat ik ze zie. De persoon in kwestie kijkt me verstoord aan en fietst verder.

Beste mensen, het kan toch niet zo zijn dat door zo'n lullige situatie vanavond de collega's van de politie aan de deur staan en melden dat je zoon of dochter een ongeluk heeft gehad..

Doe me een plezier en controleer vanavond even de verlichting van uw kind. Loop daarna even langs hun kamer en geef ze een knuffel, zoen of aai over hun bol.
quote:
Zeg jij wel eens NEE tegen een opdrachtgever??

“Heel erg interessant dat ga ik even met mijn vrouw overleggen”

Had dus een gesprek met een ondernemer en hij had te kennen gegeven dat hij aan de slag wilde met ons maar het nog even met zijn vrouw moest overleggen.

Wat is haar functie dan, vroeg ik? “Nou nee gewoon even thuis, doe ik met al mijn belangrijke beslissingen”

Tja daar zakt nu echt mijn broek van af.

Wat je savonds gaat eten dat overleg je met je vrouw, of een nieuwe bankstel en waarnaartoe je op vakantie gaat dat wel!

Hoe kan iemand die helemaal niet in je zaak actief is en niet bij het gesprek aanwezig is geweest daar überhaupt over oordelen.

Verder zou ik me persoonlijk ook afvragen waarom je hier je partner mee op zou willen zadelen.

Prima zei ik wanneer jij dit met je vrouw moet overleggen dan ben jij niet die ondernemer die ik zoek. Of je durft gewoon zelf geen beslissing te nemen en zegt dit om te rekken of je moet toestemming vragen aan je vrouw omdat je zelf niet capabel bent. In beide gevallen zie ik geen heil in samenwerking.
quote:
#Dailyefficientboost : Happy Sunday! Sunday = funday. Zondag is mijn dag voor vrienden, familie en fun. Wij leven maar één keer. Deze week luisterde ik een podcast van Mirjam Hegger met Arjan Vergeer, daar werd gezegd het leven is geen generale repetitie. Dit is het leven waar je wat van moet maken. Het is nu je kans!

(Like=❤️👍🏻=Agree! Share=Care!)

#goodmorning #funday #geengeneralerepetitie #dankbaar #efficiëntwerken #doeltreffend #dailyinspiration #MKB #ondernemen #JudithHendriks #projectmanagement #marketing #sales
quote:
Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. Herken jij dat?

Gisteren liep ik in de supermarkt voor het shoppen van de boodschappen voor het weekend. Ik stond al bij de kassa toen ik me bedacht dat ijs die avond best lekker zou zijn. Dus ik liep terug naar het koelvak om daar twee doosjes uit te pakken. Ijs met drie kleuren chololade, een verwennerij, en ijs met aardbei. Voor degene die mij kennen, die weten dat ik gek ben op ijs en chocolade.

Met een paar volle tassen liep ik de winkel uit. Eenmaal thuis liep ik direct door naar mijn koelkast. Toen ik mijn koelkast opendeed, realiseerde ik het me pas, dat er in die koelkast geen vriesvak zat. Ik trok de eerste de beste krant uit de krantenbak en wikkelde hem om de doosjes heem.

Die dag had ik net, i.v.m. samenwonen, mijn grote koelkast met vriesvak verkocht.

Soms zijn dingen zo vanzelfsprekend, totdat ze er niet meer zijn. En zo is dat ook met andere dingen in het leven. Ik denk dat een ieder van ons dat wel herkent. Een baan die er opeens niet meer is, een huis met een tuin dat er opeens niet meer is, omdat je kleiner gaat wonen of een dierbare die er niet meer is.

Soms besef je pas hoe waardevol bepaalde dingen waren of iemand is geweest als ze er niet meer zijn. Leef nu! #compassievolopweg


quote:
Geraakt....

Gisteren zat ik in de trein naar Amsterdam Centraal. Tegenover mij zat een man, muts op, muziek in zijn oren. Drie plaatsen verderop rechts van mij een vrouw met een kinderwagen, druk aan het bellen. Iedereen leek in zijn eigen bubbel verzonken. Ik ook, kijkend naar mijn kinderen die de grootste lol hadden voor het eerst naar Amsterdam. Ineens staat de man tegenover mij op en loopt naar de vrouw met de kinderwagen. Ik ben allert, er is nu geen station om uit te stappen... Ineens zie ik een traan op haar wang en de onbekende man veegt haar tranen weg en omhelst haar. De vrouw verteld tussen haar tranen door, dat ze net heeft gehoord dat er iemand op sterven ligt en vanmiddag om 16.45 euthanasie krijgt. Na de innige omhelzing geeft de man haar een kus op haar voorhoofd en wenst haar kracht toe en stapt de trein uit. Naast hem lopen zijn eigen vrouw en dochter. Waarop zijn vrouw tegen zijn verbaasde dochter zegt, je hoeft iemand niet te kennen om er voor hem of haar te zijn....

Wat fijn dat er nog steeds mensen zijn die hun hart volgen en ook doen wat hun hart hen ingeeft!

Zullen we in 2020 ons hoofd iets meer uitzetten en allemaal meer doen wat ons hart ons ingeeft? Dan wordt het voor iedereen een mooi 2020!! 💞

Een hele fijne jaar wisseling!
quote:
"Je hebt geen (afgeronde) HBO diploma, dus we gaan helaas niet met je in gesprek." Ik heb 4 jaar rechten gestudeerd en niet mijn afstudeeronderzoek afgerond. Voor sommigen ben ik daarom niet geschikt voor een HBO functie.

Ik ben in mezelf blijven geloven en heb gezegd dat ik dit anders zou aanpakken als ik aan de andere kant van het bureau zou zitten. En daar zitten we dan. Net zoals ik me niet blind staar op cv's, staar ik me ook niet blind op eisen. Ik noem ze dan ook liever 'voorkeuren'.

Talent heeft te maken met capaciteiten en niet per definitie met een diploma. (Hier zit een nuance in.) Ik ben dankbaar dat mijn werkgever dit ook zo zag en me heeft aangenomen op basis van mijn kwaliteiten. Op mijn beurt zorg ik er weer voor dat ik me hier altijd van bewust ben als recruiter. Kansen creëren en potentie zien, daar waar een ander wellicht meteen afhaakt.

#recruitment #solliciteren #kansen
quote:
Met een Keniaanse vriend zit ik te genieten van een kop koffie in Utrecht. Thuis leeft hij in een sloppenwijk. Hij stelt me een paar vragen en ziet dingen die ik niet meer zie en waar ik meer tijd voor nodig heb dan alleen dit gesprek: Constatering/vraag 1: Als ik eerlijk ben en kijk naar de mensen hier, dan lijken er veel van hen voor mij 'sad and lonely'. Klopt dat of is dat buitenkant? Vraag 2: Het lijkt wel of iedereen haast heeft, maar ik kan niet ontdekken waarheen of waarvoor? Vraag 3: Waarom is het op tijd komen voor jullie zo belangrijk? Ik weet van te voren niet hoe lang ik over 500 meter in mijn straat doe want ik weet niet wie ik tegenkom en hoe het met hen is.. #goedevragen #watisrijk #watisarm
quote:
Een wiskundeleraar schreef het volgende op het bord:

1x9 = 9, 2x9 = 18, 3x9 = 27, 4x9 = 36, 5x9 = 45, 6x9 = 54, 7x9 = 63, 8x9 = 72, 9x9 = 81, 10x9 = 91

Eerst giechelde er enkelen en daarna lachten de meeste studenten omdat de leraar zich kennelijk had vergist. 10x9 = 91 ?

De leerkracht wachtte tot iedereen weer stil was. Vervolgens zei hij: "Ik heb deze fout met opzet gemaakt om u iets te tonen. Ik heb 9 problemen correct opgelost en slechts 1 fout gemaakt. In plaats van me te feliciteren met het correct oplossen van 9 van de 10 problemen, lachte jullie om mijn fout. Hiermee laat ik jullie duidelijk zien hoe ons onderwijssysteem werkt. En dat is heel triest, maar helaas waar. We leven in een cultuur dat dat mensen uitgelachen worden en soms zelfs vernederd omdat ze fout zijn. We moeten leren mensen te prijzen voor hun successen en ze te waarderen voor hun kleine fouten. Geloof me, de meeste mensen doen veel meer goed dan fout, en toch worden ze beoordeeld op de weinige fouten die ze maken. Ik wil je uitnodigen om meer te complimenteren en minder te bekritiseren, omdat dat resulteert in zoveel meer, betere samenwerking, meer genegenheid en minder negativiteit. "

Velen van hen begrepen dat de les die ze zojuist hadden geleerd veel belangrijker was dan het resultaat van 10x9.


Flikker toch op man _O-
pi_197548914
LinkedIn ontkomt ook niet aan fb volk zo te zien.
pi_197548973
r/thathappened - materiaal
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
pi_197549441
Ik heb een paar Turkse(?) recruiters in mijn netwerk en krijg nu steeds dit soort meuk.

I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 21 januari 2021 @ 13:29:55 #5
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_197549745
Oh god.. mijn werkgever komt met:

quote:
Wereld knuffel dag
Hoe makkelijk en veelzeggend een knuffel ook is als blijk van waardering, we zullen het moeten doen met de ‘afstandelijke’ variant. Wat doe jij om je collega’s te laten weten dat je ze waardeert?

Wij geven alvast 5 voorzetjes:
✓een online koffiedate inplannen
✓een kaartje sturen per post
✓een leuk mailtje sturen (mét meme)
✓zomaar even opbellen voor een praatje
✓skills en expertise endorsen via LinkedIn

:') |:(
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  Tettenkoning donderdag 21 januari 2021 @ 13:38:18 #6
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_197549938
quote:
16s.gif Op donderdag 21 januari 2021 13:16 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik heb een paar Turkse(?) recruiters in mijn netwerk en krijg nu steeds dit soort meuk.

[ afbeelding ]
Kun je ze niet "ontvrienden" ofzo?
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_197550033
quote:
2s.gif Op donderdag 21 januari 2021 13:29 schreef SEMTEX het volgende:
Oh god.. mijn werkgever komt met:
[..]

:') |:(
Ik zou direct ontslag nemen :')
pi_197550084
quote:
10s.gif Op donderdag 21 januari 2021 13:38 schreef Nine. het volgende:

[..]

Kun je ze niet "ontvrienden" ofzo?
Heb ze zojuust ontvolgt oid. :+
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_197550382
quote:
16s.gif Op donderdag 21 januari 2021 13:16 schreef FlippingCoin het volgende:
Ik heb een paar Turkse(?) recruiters in mijn netwerk en krijg nu steeds dit soort meuk.

[ afbeelding ]
Rare vraag/afbeelding ook wel :')
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_197550410
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 14:00 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Rare vraag/afbeelding ook wel :')
Ik weet niet wat die ene betekent maar is wss gewoon 3 matchende kaartjes en een random kaart uit een database, ja dan krijg je wel eens zo iets... Om je dan gelijk weer op je pik getrapt te voelen en hysterisch te worden, doe dat maar lekkere op feestboek of zo.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  donderdag 21 januari 2021 @ 18:34:02 #11
374500 Domme_Gans
Dom, gans is dom.
pi_197556258
quote:
https://loyalinfluencers.com/

deze site :')
die achtergrond foto met dikke 40plussers op een trampoline _O-
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_197608547

https://www.linkedin.com/(...)133827203293184-YzKu

[ Bericht 38% gewijzigd door #ANONIEM op 24-01-2021 14:14:04 ]
  Tettenkoning zondag 24 januari 2021 @ 14:21:26 #14
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_197608749
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 19:28 schreef KennyPowers het volgende:
https://loyalinfluencers.com/

deze site :')
die achtergrond foto met dikke 40plussers op een trampoline _O-

Deze barbie is er om jouw beauty-producten te pluggen :')
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_197608760
I wanna go back with a club and attack
I wanna take to my guns and break you
pi_197608790
quote:
1s.gif Op zondag 24 januari 2021 14:21 schreef Solotovski het volgende:

[..]

Wat raar
Vind zulke hilariteit meer voor feesboek.
pi_197608827
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 14:22 schreef Chia het volgende:

[..]

Vind zulke hilariteit meer voor feesboek.
Had t meer over degene die t zegt
I wanna go back with a club and attack
I wanna take to my guns and break you
pi_197622988
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 19:28 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

https://loyalinfluencers.com/

deze site :')
die achtergrond foto met dikke 40plussers op een trampoline _O-
Influencers. :')
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_197633082


Ironisch gezien types als zij de kwaliteit omlaag halen
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  Grootste baggeraar 2022 maandag 25 januari 2021 @ 16:05:29 #20
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_197633244
Stoere figuren hier. Wat is er mis met gewoon normaal tegen elkaar doen?
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
  maandag 25 januari 2021 @ 16:42:07 #21
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_197633887
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 16:05 schreef vogeltjesdans het volgende:
Stoere figuren hier. Wat is er mis met gewoon normaal tegen elkaar doen?
Inderdaad doe gewoon normaal net zoals vogeltjesdans.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_197635601
quote:
10s.gif Op zondag 24 januari 2021 14:21 schreef Nine. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Deze barbie is er om jouw beauty-producten te pluggen :')
Die lipliner🤣
  Tettenkoning maandag 25 januari 2021 @ 18:28:02 #23
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_197635754
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 18:18 schreef Black_Phillip het volgende:
Die lipliner🤣
Afgekeken van NikkieTutorials?
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_197636211
quote:
10s.gif Op zondag 24 januari 2021 14:21 schreef Nine. het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Deze barbie is er om jouw beauty-producten te pluggen :')
Ze heeft een paar stoten op elk oog gehad.

Vinden sommige mannen dit nou echt mooi? Ik bedoel als relatie materiaal... Dan loop ik misschien achter en daarom trek ik mezelf nog steeds elke avond in slaap. ;(

Wel een gewaagde reactie in KLB.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 25-01-2021 18:52:16 ]
  maandag 25 januari 2021 @ 18:55:30 #25
374500 Domme_Gans
Dom, gans is dom.
pi_197636287
quote:
16s.gif Op maandag 25 januari 2021 15:55 schreef KennyPowers het volgende:
[ afbeelding ]

Ironisch gezien types als zij de kwaliteit omlaag halen
Ze weet niet wat hoogwaardig inhoud op Linkedin, maar ze gaat toch meedoen. Oke :')
-weg-
  Tettenkoning maandag 25 januari 2021 @ 19:21:46 #26
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_197636779
quote:
0s.gif Op maandag 25 januari 2021 18:51 schreef Verbruikersnaam het volgende:
Ze heeft een paar stoten op elk oog gehad.

Vinden sommige mannen dit nou echt mooi? Ik bedoel als relatie materiaal... Dan loop ik misschien achter en daarom trek ik mezelf nog steeds elke avond in slaap. ;(

Wel een gewaagde reactie in KLB.
Ik vind het ook 3x niks dus je bent zeker niet de enige.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_197648538
Vorige week mijn profiel weer eens up to date gemaakt, binnenkort de arbeidsmarkt voor het echie betreden namelijk. Weet nog niet of ik het moet willen ;(

What Would Goku Do
  dinsdag 26 januari 2021 @ 13:01:26 #28
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_197649168
quote:
2s.gif Op donderdag 21 januari 2021 13:29 schreef SEMTEX het volgende:
Oh god.. mijn werkgever komt met:
[..]

:') |:(
En wat een bs ook :')
Als je collega's gaat lopen knuffelen heb je een me-too aan je broek hangen
  dinsdag 26 januari 2021 @ 14:48:13 #29
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_197650924
Dacht dat de trend in make-up land weer meer naar de natuurlijke look aan het gaan was, maar dat heeft die vrouw nog niet meegekregen zo te zien.
pi_197652106
quote:
81s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 14:48 schreef herverwijderd het volgende:
Dacht dat de trend in make-up land weer meer naar de natuurlijke look aan het gaan was, maar dat heeft die vrouw nog niet meegekregen zo te zien.
Wat mij betreft altijd de trend geweest.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_197653244
Ik gebruik mijn ingenieurstitel op Linkedin en mijn naam is daar dan ook "ir. Kami124". Het grappige is dat de mensen die je zo'n automatisch spam bericht sturen, dan automatisch de verkeerde naam gebruiken en mij dan aanspreken als "ir".



bonusklacht: Vandaag mijn WW aangevraagd omdat mijn contact vanaf maandag afloopt, dus ik mag de komende tijd nog wat vaker op Linkedin kijken.
pi_197657697
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 16:45 schreef kami124 het volgende:
Ik gebruik mijn ingenieurstitel op Linkedin en mijn naam is daar dan ook "ir. Kami124". Het grappige is dat de mensen die je zo'n automatisch spam bericht sturen, dan automatisch de verkeerde naam gebruiken en mij dan aanspreken als "ir".

[ afbeelding ]

bonusklacht: Vandaag mijn WW aangevraagd omdat mijn contact vanaf maandag afloopt, dus ik mag de komende tijd nog wat vaker op Linkedin kijken.
Maak een account aan met naam "teringmarrokaan" en expose de eerste beste recruiter als racist _O-
pi_197660357
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 12:20 schreef viagraap het volgende:
Vorige week mijn profiel weer eens up to date gemaakt, binnenkort de arbeidsmarkt voor het echie betreden namelijk. Weet nog niet of ik het moet willen ;(

[ afbeelding ]
Situationeel omdenker! _O-

hef jezelf op.
pi_197660767
Lesley mag trouwens ook niet ontbreken:

https://www.linkedin.com/(...)68494989733888-r-KW/

quote:
Een teamlid nam ontslag omdat hij voor zichzelf wilde beginnen.

Zo wenste ik hem succes

"Bedankt voor de geweldige tijd. Ik haat het om je te zien gaan, maar ik vind het zo spannend voor je en wil je feliciteren met deze nieuwe uitdaging en hoofdstuk. Je zult echt gemist worden. Als ik je kan helpen, laat het mij dan weten. Word geen vreemde maar val gewoon binnen en ook op de vrijmibo.
Ik wens je heel veel succes. "

Ik snap vaak niet waarom leidinggevende iemand met de nek aankijken als iemand ontslag neemt. Alsof ze persoonlijk verraden zijn.

Iemand die verder gaat is niet direct de vijand?
En toch kunnen managers vaak niet wachten om hen de deur te wijzen.

Moeten we niet blij voor ze zijn en hen het allerbeste wensen?

"Help anderen hun dromen te verwezenlijken en jij zult de jouwe bereiken."

"Laten we anderen weer iets gunnen."

Eens?

Lesley van Opstal 🎯
Branding | Recruitment | Inspiratie
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_197660859
Deze parel mogen jullie ook niet missen van Lesley:

quote:
Ik las eens:
'De shit van jouw verleden, is de mest van jouw toekomst.'

Op het moment zelf zag ik dat anders en dat heeft lang geduurd, maar nu begrijp ik het.

Elke gebeurtenis in het leven, vooral de moeilijke lessen, maken je slimmer, sterker en wijzer.

Eens?

Lesley van Opstal 🎯
Branding I Recruitment I Inspiratie
https://www.linkedin.com/(...)6717071088993611776/
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 26 januari 2021 @ 22:41:49 #36
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_197660872
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 22:36 schreef raptorix het volgende:
Lesley mag trouwens ook niet ontbreken:

https://www.linkedin.com/(...)68494989733888-r-KW/
[..]

hahaha hij wordt in de reacties afgebrand door mensen die het er niet mee eens zijn. En hij maar netjes blijven zo van: "gelukkig hoeven we het niet met elkaar eens te zijn! *duimpje omhoog*"
pi_197660934
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 22:41 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

hahaha hij wordt in de reacties afgebrand door mensen die het er niet mee eens zijn. En hij maar netjes blijven zo van: "gelukkig hoeven we het niet met elkaar eens te zijn! *duimpje omhoog*"
Of deze:

quote:
Hi Lesley van Opstal 🎯 Leslie
Zijn deze verhalen van jou nou je eigen ervaringen?
Ik herken ze namelijk niet wetend dat we collega’s waren
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_197661471
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 22:44 schreef raptorix het volgende:

[..]

Of deze:

[Hi Lesley van Opstal ? Leslie
Zijn deze verhalen van jou nou je eigen ervaringen?
Ik herken ze namelijk niet wetend dat we collega's waren]

Zijn antwoord erop is ook lekker ontwijktend.....

quote:
Deze was op het lijf geschreven. 👍🏻
pi_197667489
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 22:14 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

Situationeel omdenker! _O-

hef jezelf op.
Sowieso heel die Omdenken shit tegenwoordig, waar ze ook boekjes van verkopen. Allemaal open deuren die 15 jaar geleden misschien nog net spitsvondig waren qua taalgebruik. Maarja als je je dagen slijt in een kantoor waar echt geen reet gebeurt is de dopamine-kick van zo'n gebbetje natuurlijk een enorme ontlading.
What Would Goku Do
pi_197672286
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 23:07 schreef kami124 het volgende:

[..]

Zijn antwoord erop is ook lekker ontwijktend.....
[..]

Linkedin zit vol narcisten en charlatan.
  woensdag 27 januari 2021 @ 19:27:35 #41
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_197672941
quote:
Mooi kanaal. Allemaal influencers met 15 views

:')
  woensdag 27 januari 2021 @ 19:48:42 #42
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_197673385
quote:
0s.gif Op woensdag 27 januari 2021 19:27 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Mooi kanaal. Allemaal influencers met 15 views

Volgens mij heeft hij in deze lockdown zelf zijn haar geknipt door een vergiet op zijn hoofd te zetten en langs de randjes te knippen.
pi_197825877
Ha ha.
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  vrijdag 5 februari 2021 @ 01:57:01 #44
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_197826276
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 22:41 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

hahaha hij wordt in de reacties afgebrand door mensen die het er niet mee eens zijn. En hij maar netjes blijven zo van: "gelukkig hoeven we het niet met elkaar eens te zijn! *duimpje omhoog*"
De meeste reacties zijn net zo tenenkrommend als het gezwets van Lesley :')

quote:
Lesley van Opstal 🎯 Bedankt om je inspirerend verhaal met ons te delen en je kwetsbaar op te stellen. Het leven is inderdaad niet altijd rozengeur en maneschijn. Uit je grootste tegenslagen leer je als mens het meeste. Het zorgt ervoor dat je verder komt in je leven.
Ik heb een aantal zaken meegemaakt op professioneel vlak die me als mens gekwetst hebben. Uit die ervaringen is mijn missie ontstaan. Ik wil een coach/klankbord zijn voor mensen actief in sales (sales managers, sales reps, business development managers, enz) die met bepaalde thema's worstelen en er met niemand kunnen over praten. Dit om hen als persoon te laten groeien.
quote:
Helemaal mee eens. Jaloersmakend dat ik nog niet zelf op een dergelijke uitspraak ben gekomen terwijl dit de drijfveer is van mijn visie. hashtag#inspirerend
quote:
Wat een bijzonder verhaal Lesley. Je moet een mooie klimtouw van zelfvertrouwen hebben gehad om uit dat dal te klimmen.
quote:
Ben hier wel even stil van. Wat een indrukwekkend verhaal Lesley. Prachtig voorbeeld ook voor je kindjes (als ze groot genoeg zijn om dit te begrijpen😉) Ik hoop voor je dat het goed zal blijven gaan, het is je zeer gegund.
  dinsdag 9 februari 2021 @ 15:11:00 #45
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_197907613
Kruisverwijzing, dit soort bagger kan er ook wel bij _O-

NWS / cv van Céleste het beste van het jaar
pi_197908646
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 15:11 schreef Tlaloc het volgende:
Kruisverwijzing, dit soort bagger kan er ook wel bij _O-

NWS / cv van Céleste het beste van het jaar
Vond het echt een kut cv, waarom je hobby's daarbij zetten? Die horen in je motivatie in relatie tot je werk. Maargoed ik ben burnt out en moey straks aan de slag, dus misschien helpt 'FOK!' Mij wel aan mijn droombaan.
  dinsdag 9 februari 2021 @ 17:16:08 #47
312215 Näsenbar
State of the Art.
pi_197910214
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 februari 2021 15:11 schreef Tlaloc het volgende:
Kruisverwijzing, dit soort bagger kan er ook wel bij _O-

NWS / cv van Céleste het beste van het jaar
Ah, daar heeft het iets meer respons gekregen :')

KLB / De leegte van de arbeidsmarkt
Denk aan het milieu voordat u deze post print.
pi_197910289
quote:
0s.gif Op woensdag 27 januari 2021 19:27 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Mooi kanaal. Allemaal influencers met 15 views

Uh.. oja en mijn hond is aangereden door een trein en ze mist dr halve snuit... maar gelukkig...
Op vrijdag 4 augustus 2023 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Een schizofreen is nooit alleen.
  vrijdag 12 februari 2021 @ 17:51:43 #49
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_197968850
Die Lesley van Opstal blijft maar bezig :P
pi_198014467
Al die kwalitatief uitermate teleurstellende filmpjes die mensen nu van zichzelf maken op het ijs en vervolgens delen op LinkedIn :')

[ Bericht 7% gewijzigd door Hineni op 15-02-2021 11:24:52 ]
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
pi_198320357
quote:
Ik heb er ff geen zin meer in.

Geen zin meer om onderscheidend te zijn, geen zin meer om de expert of de goeroe uit te hangen.

Sinds 2007 geef ik NLP-training. Toen ik begon was het nog een stil wereldje.

Ik maakte een website, adverteerde een beetje, en daar kwamen de eerste klantjes al.

Ik doe mijn werk goed en vol overgave.

Dat voelen de deelnemers. Daarom zijn onze trainingen altijd uitverkocht.

In 2021 is dat schijnbaar niet genoeg.

Neen, Gij zult zichzelf vandaag de dag profileren als expert.

Gij zult een boek schrijven, een Podcast beginnen.

Meer volgers krijgen, meer deelnemers, meer expert status, meer geld.

Maar als je gaat geloven dat meer je gelukkiger gaat maken blijf je altijd achter een worst aanrennen.

Meer heeft geen einde.

Er zal altijd iemand zijn die meer verdient dan jij, die meer volgers heeft dan jij, meer boeken verkoopt dan jij, succesvoller is dan jij.

Wat als je al die bullshit gewoon vergeet.

Niet meer op social media kijkt en in plaats daarvan gewoon focust op je werk waar je goed in bent en dat met al je overgave doet.

Als ik na een dag training geven de blije gezichten zie voel ik me tien keer meer voldaan, dan na duizend likes.

Doe waar je goed in bent en doe het vol overgave.

De rest komt vanzelf.
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_198320479
quote:
9s.gif Op donderdag 4 maart 2021 16:02 schreef KennyPowers het volgende:
Niet meer op social media kijkt
Deze berichten zijn altijd zo ironisch. Roepen om niet op sociale media te zitten, maar het bericht wel op sociale media zetten.....
  donderdag 4 maart 2021 @ 21:30:34 #53
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_198327102
https://www.linkedin.com/(...)6770318486888689664/

quote:
'Die foto’s steeds bij je posts, dat hoort niet op LinkedIn'.

'Misschien zou je je eens wat bescheidener op moeten stellen in plaats van die successen van je klanten te delen’.

‘Hoezo zet je dit in het Engels neer? Zeker om interessant te doen en lekker makkelijk te kopiëren'.

‘Je bent nog zo jong, wat moet jij nu weten met zo weinig levenservaring'.

Kritiek, we krijgen het allemaal. Deze reacties onder posts zijn inmiddels dagelijkse kost voor me.

De grote valkuil van elke ondernemer: denken voor een ander. Denken voor je klant. Denken dat iets niet werkt of anders moet, omdat het voor JOU niet werkt. Denken dat ergens behoefte aan is, omdat JIJ er behoefte aan hebt.

Er is een groot verschil tussen iets ‘vinden’ en objectief kijken of iets werkt in de markt.

Mijn advies: Doe wat werkt. Trek je niets aan van mensen die je ‘advies’ geven, maar het nog niet gelukt is jouw resultaten te behalen. Je doet het niet voor de paar mensen die er niets mee hebben, maar voor alle mensen die er wel iets mee hebben.

Veel mensen praten, weten het allemaal beter, maar maar enkelen doen het daadwerkelijk beter. Spar met de mensen die staan waar jij wilt staan, die daadwerkelijk kennis van zaken hebben, en zet de rest lekker op mute!
Aldus Kelly Weekers -
Business Coach | Bestselling author | Helpt ondernemers groeien in ideale klanten, winst & vrijheid | LinkedIn Top Voice

:')
  donderdag 4 maart 2021 @ 21:40:57 #55
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_198677358
quote:
Vandaag was ik op bezoek in het hoge Noorden bij Francisca Falkena-Yntema voor haar podcast over krachtig bevallen.

Francisca is verpleegkundige op de verloskamer en een van van de deelnemers aan onze NLP practitioner opleiding.

Ze helpt nu vrouwen (en hun partners) door middel van NLP om tijdens en voorafgaand aan de bevalling de juiste mindset te hebben.

Van het creëren van de juiste mindset weet ik gelukkig een stuk meer dan van bevallen, dus het werd een heel leuk gesprek.

Het resultaat?

- Je voelt je zelfverzekerder en relaxter tijdens de bevalling.

- Je maakt je minder zorgen tijdens de zwangerschap, omdat je precies weet hoe je jezelf in de juiste mindset brengt.

- Ook aan de mannen is gedacht. Die krijgen speciale NLP taalpatronen aangeleerd zodat ze als een voetbalsupporter aan het kraambed de juiste motiverende woorden kunnen zeggen.

Dit weekend staat de podcast online! Mocht je het leuk vinden, dan post ik 'm hier weer even
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  maandag 12 april 2021 @ 22:34:09 #57
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_198980088
Een antropoloog liet een spel zien aan de kinderen van een Afrikaanse stam ...
Hij plaatste een mand met heerlijk fruit bij een boomstam en zei tegen hen: Het eerste kind dat bij de boom komt, krijgt de mand.
Toen hij het startsignaal gaf, was hij verrast dat ze samen liepen, elkaars hand vasthoudend tot ze bij de boom kwamen en de vruchten deelden!
Toen hij hen vroeg waarom ze dat deden terwijl jullie allemaal de mand voor je zelf konden krijgen!
Antwoordden ze met verbazing: Ubuntu.
'Dat wil zeggen: hoe kan een van ons gelukkig zijn terwijl de rest zich ellendig voelt?'
Ubuntu in hun beschaving betekent: (ik ben wat we zijn).
Die stam kent het geheim van geluk dat verloren is gegaan in alle samenlevingen die hen overstijgen en die zichzelf beschouwen als beschaafde samenlevingen ....... !!
  maandag 12 april 2021 @ 22:37:51 #58
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_198980126
quote:
9s.gif Op maandag 12 april 2021 22:34 schreef Immerdebestebob het volgende:
Een antropoloog liet een spel zien aan de kinderen van een Afrikaanse stam ...
Hij plaatste een mand met heerlijk fruit bij een boomstam en zei tegen hen: Het eerste kind dat bij de boom komt, krijgt de mand.
Toen hij het startsignaal gaf, was hij verrast dat ze samen liepen, elkaars hand vasthoudend tot ze bij de boom kwamen en de vruchten deelden!
Toen hij hen vroeg waarom ze dat deden terwijl jullie allemaal de mand voor je zelf konden krijgen!
Antwoordden ze met verbazing: Ubuntu.
'Dat wil zeggen: hoe kan een van ons gelukkig zijn terwijl de rest zich ellendig voelt?'
Ubuntu in hun beschaving betekent: (ik ben wat we zijn).
Die stam kent het geheim van geluk dat verloren is gegaan in alle samenlevingen die hen overstijgen en die zichzelf beschouwen als beschaafde samenlevingen ....... !!

:')
  maandag 12 april 2021 @ 22:45:03 #59
374500 Domme_Gans
Dom, gans is dom.
pi_198980212
quote:
9s.gif Op maandag 12 april 2021 22:34 schreef Immerdebestebob het volgende:
Een antropoloog liet een spel zien aan de kinderen van een Afrikaanse stam ...
Hij plaatste een mand met heerlijk fruit bij een boomstam en zei tegen hen: Het eerste kind dat bij de boom komt, krijgt de mand.
Toen hij het startsignaal gaf, was hij verrast dat ze samen liepen, elkaars hand vasthoudend tot ze bij de boom kwamen en de vruchten deelden!
Toen hij hen vroeg waarom ze dat deden terwijl jullie allemaal de mand voor je zelf konden krijgen!
Antwoordden ze met verbazing: Ubuntu.
'Dat wil zeggen: hoe kan een van ons gelukkig zijn terwijl de rest zich ellendig voelt?'
Ubuntu in hun beschaving betekent: (ik ben wat we zijn).
Die stam kent het geheim van geluk dat verloren is gegaan in alle samenlevingen die hen overstijgen en die zichzelf beschouwen als beschaafde samenlevingen ....... !!

Dus die roetmopjes hebben Linux als OS, top hoor ^O^
-weg-
pi_198980725
Weer prachtig uit het Engels vertaald ook weer :')

Verder natuurlijk tenenkrommend, zo'n platgeslagen voorbeeld van een compleet denksysteem. Het vervult in dit gebruik net zo'n leegheid aan zogenaamde culturele gevoeligheid of openstaan ervoor als een djembe workshop voor vrouwen van middelbare leeftijd.
What Would Goku Do
  vrijdag 16 april 2021 @ 12:49:31 #61
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
  vrijdag 16 april 2021 @ 19:30:21 #62
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_199031438
quote:
9s.gif Op maandag 12 april 2021 22:34 schreef Immerdebestebob het volgende:
Een antropoloog liet een spel zien aan de kinderen van een Afrikaanse stam ...
Hij plaatste een mand met heerlijk fruit bij een boomstam en zei tegen hen: Het eerste kind dat bij de boom komt, krijgt de mand.
Toen hij het startsignaal gaf, was hij verrast dat ze samen liepen, elkaars hand vasthoudend tot ze bij de boom kwamen en de vruchten deelden!
Toen hij hen vroeg waarom ze dat deden terwijl jullie allemaal de mand voor je zelf konden krijgen!
Antwoordden ze met verbazing: Ubuntu.
'Dat wil zeggen: hoe kan een van ons gelukkig zijn terwijl de rest zich ellendig voelt?'
Ubuntu in hun beschaving betekent: (ik ben wat we zijn).
Die stam kent het geheim van geluk dat verloren is gegaan in alle samenlevingen die hen overstijgen en die zichzelf beschouwen als beschaafde samenlevingen ....... !!

Damn, wat een kolder! Voel de kots omhoog komen.
soooo, da's mooi!
pi_199035730
quote:
6s.gif Op maandag 12 april 2021 22:45 schreef Domme_Gans het volgende:

[..]

Dus die roetmopjes hebben Linux als OS, top hoor ^O^
Ik heb vroeger veel met Ubuntu gewerkt. Fijn besturingssysteem.
ROBODEMONS..................|:(
  zaterdag 17 april 2021 @ 14:05:08 #64
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199040143
Ik had ooit een connectie met een of andere manager. Hij stuurde om de haverklap kansloze berichten het web op, vergezeld met spreuken. Nu heb ik hem al lang verwijderd, maar nu krijg ik om de haverklap berichten dat de connecties die ik wel heb zijn berichten hebben geliked.

Bijvoorbeeld een vakantiefoto van hem, vergezeld met:
“The world is a book and those who do not travel read only one page.” ~ Saint Augustine #Istanbul

:')
  zaterdag 17 april 2021 @ 14:13:29 #65
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_199040283
quote:
9s.gif Op maandag 12 april 2021 22:34 schreef Immerdebestebob het volgende:
Een antropoloog liet een spel zien aan de kinderen van een Afrikaanse stam ...
Hij plaatste een mand met heerlijk fruit bij een boomstam en zei tegen hen: Het eerste kind dat bij de boom komt, krijgt de mand.
Toen hij het startsignaal gaf, was hij verrast dat ze samen liepen, elkaars hand vasthoudend tot ze bij de boom kwamen en de vruchten deelden!
Toen hij hen vroeg waarom ze dat deden terwijl jullie allemaal de mand voor je zelf konden krijgen!
Antwoordden ze met verbazing: Ubuntu.
'Dat wil zeggen: hoe kan een van ons gelukkig zijn terwijl de rest zich ellendig voelt?'
Ubuntu in hun beschaving betekent: (ik ben wat we zijn).
Die stam kent het geheim van geluk dat verloren is gegaan in alle samenlevingen die hen overstijgen en die zichzelf beschouwen als beschaafde samenlevingen ....... !!

Dus het idee achter hun massale trek deze kant op is dat ze het doen om ons gelukkiger te maken doordat we zo alles met hen kunnen delen?
Mwoah.... sympathiek zeg
pi_199040298
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 14:05 schreef Ypmaha het volgende:
Ik had ooit een connectie met een of andere manager. Hij stuurde om de haverklap kansloze berichten het web op, vergezeld met spreuken. Nu heb ik hem al lang verwijderd, maar nu krijg ik om de haverklap berichten dat de connecties die ik wel heb zijn berichten hebben geliked.

Bijvoorbeeld een vakantiefoto van hem, vergezeld met:
“The world is a book and those who do not travel read only one page.” ~ Saint Augustine #Istanbul

:')
:r :r :r :r :r :r :r :r :r :r

alsof reizen je een beter mens maakt. Of nog erger 'ruimdenkender'
FOK! is net een groot tijdschrift
  maandag 19 april 2021 @ 12:52:02 #67
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_199068898
Die Bradley toch

Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_199069215
tyfus linkedin, als ik erop kijk word ik vaak een beetje neerslachtig. Klote verhalen om te profileren via een oppervlakkige route. Handig als je werkloos bent of een sales of recruiter functie hebt maar verder gewoon lekker laten staan hoor.
pi_199069387
quote:
10s.gif Op maandag 19 april 2021 12:52 schreef Molo het volgende:
Die Bradley toch

[ afbeelding ]
Wat lees ik hier?
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  maandag 19 april 2021 @ 16:01:15 #70
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199071539
quote:
0s.gif Op maandag 19 april 2021 13:35 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Wat lees ik hier?
De hersenspinsels van een doorgesnoven schoolmeester.
pi_199071899
quote:
10s.gif Op maandag 19 april 2021 12:52 schreef Molo het volgende:
Die Bradley toch

[ afbeelding ]
Jezus :')

Ik wilde een Braddie en/of Kluun grapje maken.
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  maandag 26 april 2021 @ 21:37:58 #73
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_199170883
quote:
Kijk naar haar functieomschrijving en in welk werkveld ze zit. Zou ik suïcidaal van worden geloof ik
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 26 april 2021 @ 21:48:38 #74
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_199171210
quote:
10s.gif Op maandag 19 april 2021 12:52 schreef Molo het volgende:
Die Bradley toch

[ afbeelding ]
:')
  maandag 26 april 2021 @ 22:36:05 #75
312215 Näsenbar
State of the Art.
pi_199172203
quote:
Uw prestaties worden erkend. Uw profiel is deze week 3 keer bekeken.
Denk aan het milieu voordat u deze post print.
  dinsdag 27 april 2021 @ 08:11:58 #76
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199174438
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 08:11 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Best knap om word/wordt precies verkeerd om te doen :D :')
Gaat hier natuurlijk vooral om het gebruik van LinkedIn alsof het Facebook is. :r
  dinsdag 27 april 2021 @ 08:13:13 #78
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_199174444
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 april 2021 08:12 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Gaat hier natuurlijk vooral om het gebruik van LinkedIn alsof het Facebook is. :r
Zag pas later dat het over d/t ging :{
  woensdag 28 april 2021 @ 10:30:31 #79
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_199190032
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  woensdag 28 april 2021 @ 15:12:22 #80
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_199193258
-verkeerde topic-
  woensdag 28 april 2021 @ 15:13:51 #81
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_199193277


[ Bericht 100% gewijzigd door Tlaloc op 28-04-2021 15:14:04 ]
pi_199193895
quote:
Een ticket voor zo'n 4 uur durende masterclass kost 726 euro. WTF. En waarschijnlijk krijg je dan toch het standaardriedeltje hoe je geld moet verdienen. Als in er moet meer geld inkomen dan dat eruit gaat en hoe je dat met half domme legale acties kunt doen. (aka boek schrijven en masterclasses maken zoals degene die je nu krijgt).

Eigenlijk is het gewoon een scam/piramide-spel.
  woensdag 28 april 2021 @ 16:18:25 #83
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_199193987
quote:
0s.gif Op woensdag 28 april 2021 16:09 schreef kami124 het volgende:

[..]

Een ticket voor zo'n 4 uur durende masterclass kost 726 euro. WTF. En waarschijnlijk krijg je dan toch het standaardriedeltje hoe je geld moet verdienen. Als in er moet meer geld inkomen dan dat eruit gaat en hoe je dat met half domme legale acties kunt doen. (aka boek schrijven en masterclasses maken zoals degene die je nu krijgt).

Eigenlijk is het gewoon een scam/piramide-spel.
Dat is inderdaad het verdienmodel: rijk worden door cursussen te verkopen hoe je rijk moet worden.

Ook veel Youtube reclame met die bagger.

pi_199194297
Dropship cursussen zijn echt voor mensen die het ook verdienen een poot uitgedraaid te worden.
What Would Goku Do
pi_199194791
quote:
10s.gif Op maandag 19 april 2021 12:52 schreef Molo het volgende:
Die Bradley toch

[ afbeelding ]
Die laatste zin is zo fout.
FOK! is net een groot tijdschrift
pi_199202528


Die Bitcoin-scams die je veel op Facebook tegenkomt, hebben nu ook al hun weg gevonden naar Linkedin.
  woensdag 5 mei 2021 @ 06:46:05 #87
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199284115
quote:
Een klein jongetje zat op een bankje met een brief van school in zijn hand... De angst stond in zijn ogen... Hij gaf de brief aan zijn moeder. Ze opende hem en las deze aan het jongetje voor... “Wij hebben geconstateerd dat uw zoon geniaal is en zeer slim. Hij is te intelligent voor ons onderwijs en daarom adviseren we u om hem thuis, zelf onderwijs te geven. Hij hoeft per direct niet meer naar school...” De jongen was opgelucht omdat hij dacht dat de brief negatief zou zijn. Gelukkig was dit niet zo... in tegendeel... De moeder nam het vanaf die tijd op zich om haar zoon te onderwijzen. Dag in dag uit. De zoon bleek inderdaad zeer intelligent en richtte uiteindelijk een bedrijf op, met op dit moment 174.000 medewerkers, wereldwijd staat dit bedrijf in de top 100 van grootste bedrijven ter wereld. Briljant toch? Een genie? Bovenmatig intelligent zoals in de brief stond? Toen Thomas op vijftigjarige leeftijd de bewuste brief vond, op de oude zolder... stond dit er in... “Beste mevrouw Edison. Uw zoon is vervelend en dom. Hij snapt er niets van. Er valt met uw zoon niets te beginnen en daarom hoeft hij niet meer op school te komen. Van deze jongen komt niets terecht.”


... Mindset...
pi_199286873
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 06:46 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

:'(
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_199287314
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 06:46 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

Zeer slim maar niet kunnen lezen. Dan ben inderdaad achterlijk.
KLB en DRT is een topcombinatie
  donderdag 6 mei 2021 @ 02:18:43 #90
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_199297307
quote:
0s.gif Op woensdag 5 mei 2021 06:46 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

:')

linkje?
pi_199297535
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 april 2021 08:11 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

irritant verhaal weer :D :')
quote:
Voor de wat de discussie zelf betref(t)d. Misschien moeten we ons eens de vraag stellen over de zinnigheid, nuttigheid, logica van die regel. Volgens mij is het geen regel maar een dogma uitgevonden door een of andere elitaire pipo in een ver verleden. Die heeft nog een paar anderen achter zich heeft kunnen scharen bij het opstellen van de "regels" der Nederlandse taal. Logica ? Er is er geen. Het is een "gemaakte" logica die kant noch wal raakt.
Interessant
Kolere wat hekel ik dit soort volkeren.
Op vrijdag 4 augustus 2023 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Een schizofreen is nooit alleen.
pi_199301206
NLP Trainer, coach en bestsellerauteur
quote:
'Ik heb geen interesse in jouw succesverhalen, je goedlopende bedrijf en jouw wereldreizen' schreef ze boos.

Onlangs deelde ik een succesverhaal met mijn maillijst en kreeg ik deze boze reactie van een lezer.

Ik deel mijn successen graag omdat ik hoop dat ik mensen kan inspireren hetzelfde te doen en hun eigen dromen waar te maken.

'Als ik het kan, kan iedereen het.' is de boodschap achter dit soort verhalen over mijn eigen mislukkingen en succesen.

Natuurlijk is niet iedereens definitie van succes hetzelfde.

Persoonlijk haal ik veel voldoening uit succesvol ondernemen, mooie trainingen organiseren en verre, lange reizen maken.

Het is niet mijn bedoeling dat jij diezelfde visie van succes deelt.

Misschien word jij wel blij van hele andere dingen en dat is volgens mij juist de kunst.

Ik word er juist blij van als mensen uit mijn trainingen geïnspireerd raken om hun eigen dromen te (her)ontdekken en vervolgens waar te maken.

Zelf ontdekken waar je echt gelukkig van wordt en daar met al je aandacht voor gaan.

Hoe ervaar jij het als mensen vertellen over hun successen?

Voelt het als pijnlijk, opschepperig en schreeuwerig of juist als inspirerend?
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_199301484
quote:
10s.gif Op donderdag 6 mei 2021 13:17 schreef KennyPowers het volgende:
NLP Trainer, coach en bestsellerauteur
[..]

Ik krijg ondertussen echt jeuk van het bijvoeglijk naamwoord mooi als het om iets niet esthetisch gaat.

Een mooie vrouw, mooie auto, zelfs mooi weer, prima. Maar een mooie training of mooie wijn :r
pi_199301978
quote:
10s.gif Op donderdag 6 mei 2021 13:17 schreef KennyPowers het volgende:
NLP Trainer, coach en bestsellerauteur
[..]

Eerst in drievoud z'n successen delen en dan pas vragen of we dat willen weten :')
What Would Goku Do
  donderdag 6 mei 2021 @ 15:01:38 #95
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199302382
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 02:18 schreef leolinedance het volgende:

[..]

:')

linkje?
Heb ik helaas niet. Een connectie had het bericht van iemand anders geliked.
pi_199302423
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 13:42 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Ik krijg ondertussen echt jeuk van het bijvoeglijk naamwoord mooi als het om iets niet esthetisch gaat.

Een mooie vrouw, mooie auto, zelfs mooi weer, prima. Maar een mooie training of mooie wijn :r
Ik vind dit een mooie reactie.
pi_199302606
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 13:42 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Ik krijg ondertussen echt jeuk van het bijvoeglijk naamwoord mooi als het om iets niet esthetisch gaat.

Een mooie vrouw, mooie auto, zelfs mooi weer, prima. Maar een mooie training of mooie wijn :r
Mooi tjoptjop, dat je dit zo met de groep wilde delen.

Mag ik vragen aan de rest van de groep hoe jullie deze feedback van tjoptjop ervaren?
Ohh, you touch my tralalala
Mhh, my ding ding dong...
Naamtopic.
  donderdag 6 mei 2021 @ 15:22:04 #98
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_199302662
quote:
10s.gif Op donderdag 6 mei 2021 13:17 schreef KennyPowers het volgende:
NLP Trainer, coach en bestsellerauteur
[..]

Ik heb laatst voor mijn werk ook zo'n achterlijke training moeten volgen, was zelfs meerdere dagen. Die gast praatte exact hetzelfde als deze (denk niet dat het hem was want was geen NLP training.)

Mooiste was dat er bij de training een boek hoorde dat we allemaal opgestuurd kregen van mijn werk. Je raadt het al, dat boek was uiteraard geschreven door die trainertjap.

Tering wat heb ik me zitten ergeren zeg, maar er waren collega's die het geweldig vonden en zelfs zaten te janken want stress en trauma's en weet ik het.

Die trainer heeft het goed voor elkaar, die geeft het hele jaar door die training aan groepjes collega's en kan per jaar gewoon een pallet van die boeken wegzetten.
pi_199302727
quote:
81s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:22 schreef herverwijderd het volgende:
Mooiste was dat er bij de training een boek hoorde dat we allemaal opgestuurd kregen van mijn werk. Je raadt het al, dat boek was uiteraard geschreven door die trainertjap.
Sprekers hebben vaak hetzelfde. Dat zijn zogenaamd allemaal bestsellerauteurs maar dat sellen gebeurt vooral in bulk als zo'n kerel geboekt wordt voor ¤5k. "uniek leerzaam presentje voor de bezoeker"

Op jaarbasis kun je best serieuze aantallen wegzetten zo, dat waarschijnlijk nog geen 10% het boek leest laten we maar even voor wat het is.
  donderdag 6 mei 2021 @ 15:32:50 #100
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_199302816
Ik zie de moneycoaches ineens ook met bosjes voorbij komen op alle platformen. Allemaal personen die werkloos zijn geraakt tijdens de pandemie en zo hun inkomen willen genereren? Er zit er niet een bij die echt iets vernieuwends zegt. Allemaal standaard.
With love :*
  donderdag 6 mei 2021 @ 15:34:00 #101
486266 herverwijderd
het leed is al geschied
pi_199302829
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:26 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Sprekers hebben vaak hetzelfde. Dat zijn zogenaamd allemaal bestsellerauteurs maar dat sellen gebeurt vooral in bulk als zo'n kerel geboekt wordt voor ¤5k. "uniek leerzaam presentje voor de bezoeker"

Op jaarbasis kun je best serieuze aantallen wegzetten zo, dat waarschijnlijk nog geen 10% het boek leest laten we maar even voor wat het is.
Ik heb ongeveer 3500 collega's, met een redelijke doorstroom op sommige afdelingen, en de training is in principe verplicht voor iedereen. En ik wed dat hij dit kunstje bij meerdere bedrijven uithaalt.
pi_199302919
quote:
81s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:34 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Ik heb ongeveer 3500 collega's, met een redelijke doorstroom op sommige afdelingen, en de training is in principe verplicht voor iedereen. En ik wed dat hij dit kunstje bij meerdere bedrijven uithaalt.
Ik ben denk ik ook gewoon te cynisch voor dat soort presentaties/trainingen. Heb ze in het verleden ook wel gehad bij bedrijven waar ik werkte en sommige collega's vonden het daadwerkelijk goed, dus helemaal bagger zal het dan niet zijn (of de ondergrens van collega's ligt heel laag :D )

Het meest genoot ik van de trendwatchers die eens in de zoveel tijd hun (duurbetaalde) praatjes deden. Dat was echt heel slecht waardoor het weer hilarisch werd.

Soms is een spreker of training wel interessant, maar dat zijn dan bijna zonder uitzonderingen echt expert op een bepaald (relevant) gebied. Niet in algemene luchtfietserij zoals al die "trendwatchers" :D
  donderdag 6 mei 2021 @ 15:53:24 #103
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_199303033
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 13:42 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Ik krijg ondertussen echt jeuk van het bijvoeglijk naamwoord mooi als het om iets niet esthetisch gaat.

Een mooie vrouw, mooie auto, zelfs mooi weer, prima. Maar een mooie training of mooie wijn :r
Mooi gezegd
pi_199303078
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:04 schreef JochemSjakie het volgende:

[..]

Ik vind dit een mooie reactie.
quote:
4s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:19 schreef Pleasureman_Gunther het volgende:

[..]

Mooi tjoptjop, dat je dit zo met de groep wilde delen.

Mag ik vragen aan de rest van de groep hoe jullie deze feedback van tjoptjop ervaren?
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:53 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Mooi gezegd
Dank allen voor deze inspirerende woorden. Confronterend wel, maar hier put ik kracht uit

Mooie ervaring
pi_199384448
quote:
81s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:34 schreef herverwijderd het volgende:

[..]

Ik heb ongeveer 3500 collega's, met een redelijke doorstroom op sommige afdelingen, en de training is in principe verplicht voor iedereen. En ik wed dat hij dit kunstje bij meerdere bedrijven uithaalt.
Sowieso. Aan jullie bedrijf heeft hij in ieder geval al een goede referentie met een deel van de medewerkers wat het blijkbaar helemaal fantastisch vond.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  Tettenkoning woensdag 12 mei 2021 @ 09:43:38 #106
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_199384615
quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:56 schreef tjoptjop het volgende:
Dank allen voor deze inspirerende woorden. Confronterend wel, maar hier put ik kracht uit

Mooie ervaring
Mooi om te zien dat jij het zo ervaren hebt.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
pi_199627455
quote:
Hij reed 70 waar je 100 kan. De auto voor me reed als een schildpad ondanks mijn getoeter en lichtsignalen.

Mijn oog viel op een sticker achterop de auto.

"3 meter afstand houden aub ivm inrijden rolstoel."

En dat veranderde alles!!

Ik werd meteen kalmer en hield meer afstand !!

Ik kreeg zelfs een beetje het gevoel van verantwoordelijkheid: dat ik beschermend moest gaan rijden en anderen op afstand moest houden.

Ik kwam een ​​paar minuten later thuis, maar het was okay want niemand merkte het op!

En juist dat zette mij aan het denken.

“Zou ik geduld hebben gehad als er geen sticker was?”

Waarom hebben we stickers nodig om geduldig te zijn!?

Zullen we geduldiger en vriendelijker zijn tegenover anderen als mensen labels op hun voorhoofd hebben geplakt?

Labels zoals,

⛔️ -Mijn baan verloren;
⛔️ -Strijdt tegen kanker;
⛔️ -Midden in een vechtscheiding;
⛔️ -Depressief;
⛔️ -Een geliefde verloren;
⛔️ -Geen eigenwaarde;
⛔️ -Financieel gebroken
Etc, etc..

Iedereen vecht een strijd waar we niets van weten.

Dus het minste wat we kunnen doen is geduldig, vriendelijk en medelevend zijn_

* Laten we de ‘onzichtbare labels’ respecteren !! *

☺ Blijf inspireren☺

Ook dit is een repost van 2 jaar geleden, maar nu meer relevant dan ooit!

Eens?

Lesley van Opstal 🎯
_O- :') _O-
pi_199627639
Ik val in herhaling maar toch snijd ik het maar weer aan. Zijn die posts gewoon allemaal Engelstalig geweest of schrijven die mensen in zulke grammaticale constructies omdat ze veel van dit soort content in het Engels lezen?
What Would Goku Do
  donderdag 27 mei 2021 @ 06:19:51 #109
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199637315
quote:
9s.gif Op woensdag 26 mei 2021 14:51 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

_O- :') _O-
Hij blijft ook maar bezig :')

Een andere:

quote:
Van de week haalde ik mijn zoontje (9) van school. Na een grote knuffel vertelde hij trots een cadeau voor mij te hebben. Eenmaal thuis krijg ik zijn verrassing. Een notitie met de tekst: . ‘Lieve papa, Ik heb 10 euro voor je, gewoon omdat ik je lief vind. Liefs Fedde . Ik vraag hem hoe hij tot zijn cadeau gekomen is: ‘Ik heb van oma tien euro gekregen voor een nieuw boek. Maar ik geef het geld liever aan zieke kindjes papa.’ . En zo is het gekomen dat er vandaag tien euro gedoneerd is via Duece Events & Entertainment. Zij staan 24 mei op het podium tijdens de Social Impact Tour vanuit Theater DeLaMar. Het team van Duece gaat een spectaculaire LED show geven. Een deel van de ticketopbrengst gaat naar Stichting Opkikker. Zij organiseren Opkikkerdagen voor gezinnen met een langdurig ziek kind. . Wil jij hun livestream LED show zien én social impact maken? Bestel dan een ticket via https://lnkd.in/enZgG5E . Liefs Fedde en Papa


[ Bericht 40% gewijzigd door Ypmaha op 27-05-2021 09:57:58 ]
pi_199640729
quote:
1s.gif Op donderdag 27 mei 2021 06:19 schreef Ypmaha het volgende:

[..]

Hij blijft ook maar bezig :')

Een andere:
[..]

Social Impact maken en ook een led show? Dat is teveel van het goeie!!!111
pi_199654217
Popie jopie volk op LinkedIn :') :r
"Er moet geneukt worden en bier gezopen worden, maar er wordt toch niet geneukt dus moet er meer bier gedronken worden!"
pi_199666646
quote:
0s.gif Op woensdag 26 mei 2021 15:05 schreef viagraap het volgende:
Ik val in herhaling maar toch snijd ik het maar weer aan. Zijn die posts gewoon allemaal Engelstalig geweest of schrijven die mensen in zulke grammaticale constructies omdat ze veel van dit soort content in het Engels lezen?
Tuurlijk, zijn van die huismoeders of "influencers" die ooit ergens zo'n lulverhaal beginnen waarschijnlijk en dat zwerft dan rond en rond..
pi_199667303
quote:
1s.gif Op donderdag 6 mei 2021 15:32 schreef girlnextdoor. het volgende:
Ik zie de moneycoaches ineens ook met bosjes voorbij komen op alle platformen. Allemaal personen die werkloos zijn geraakt tijdens de pandemie en zo hun inkomen willen genereren? Er zit er niet een bij die echt iets vernieuwends zegt. Allemaal standaard.
De verpakking aanpassen is soms al voldoende!
pi_199689539


Als je kind dom is of slecht kan leren. Dan is het gewoon goed dat kind ook uit te leggen. De waarheid is nu eenmaal hard, maar nog beter dan zo'n rubberen stoeptegel generatie die niet weet wat verliezen is.
pi_199690554
Ik zie juist dat kinderen tegenwoordig veel te goed weten wat er te verliezen is en veel meer bezig met welk niveau ze gaan doen dan ik vroeger.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
  maandag 31 mei 2021 @ 08:04:38 #116
495073 ZeventiendeEtage
Niet springen!
pi_199690604
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 07:52 schreef Stepperoller het volgende:
Ik zie juist dat kinderen tegenwoordig veel te goed weten wat er te verliezen is en veel meer bezig met welk niveau ze gaan doen dan ik vroeger.
Wat bedoel je, wat ze studeren?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  woensdag 2 juni 2021 @ 10:32:37 #117
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199715093
Er zat nog een foto van een tekening met wat gekras bij.

quote:
“Dit is echt supermakkelijk. En saai. Ik kan dit al lang,” zegt ze. Elke week. Maar vijf minuten later ligt ze krijsend op de grond. Elke week. “IK GA HET NIET DOEN!! JE MOET ME HELPEN IK KAN DIT NIET! WAAROM IS DIT ZO MOEILIJK!” Elke week weer. Ze wil het zo graag zo goed doen, geen enkele fout maken en alles perfect doen. Dat wil ze zo graag dat ze hoopt dat ze het al kan. Ze begint niet en maakt niks als het niet perfect gaat worden. Geen toets, geen tekening, geen contact. Tot vandaag. Vandaag heeft ze haar eerste lelijke tekening ooit gemaakt. Het was per ongeluk, uit frustratie, toen ik zei dat alles goed was en het mij niks kon schelen wat ze tekende. Ik hang hem op. Omdat dit een superzeldzaam kunstwerk is. #hoogbegaafd #faalangst #perfectionisme #basisschool #plusklas #dubbelbijzonder #2E #executievefuncties #begaafd Het ABC Amsterdam
  woensdag 2 juni 2021 @ 11:17:50 #118
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_199715627
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:32 schreef Ypmaha het volgende:
Er zat nog een foto van een tekening met wat gekras bij.
[..]

linkje?
  woensdag 2 juni 2021 @ 11:27:18 #119
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199715994
quote:
0s.gif Op maandag 31 mei 2021 07:52 schreef Stepperoller het volgende:
Ik zie juist dat kinderen tegenwoordig veel te goed weten wat er te verliezen is en veel meer bezig met welk niveau ze gaan doen dan ik vroeger.
Ik denk het ook, ik vind het alleen zo kut dat in Nederlandse scholen leraren heel erg bezig zijn met hokjes denken ipv kinderen aan te moedigen om beter zijn / haar best te doen. Niks mis mee om hoge verwachtingen van jezelf te hebben.

IQ test en cito toets is echt verschrikkelijk kut, kinderen die in sommige dingen uitblinken en in sommige wegvallen hebben dus een achterstand voor betere educatie en hebben zo minder kansen om te laten zien waar ze nou echt goed in zijn en ze daar op te focussen. Ja natuurlijk kun je hoger opklimmen maar als je naar verschillende factoren zoals je leeftijd kijkt blijf je altijd een achterstand houden.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 02-06-2021 11:46:58 ]
pi_199716325
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 11:46 schreef Verbruikersnaam het volgende:

[..]

Ik denk het ook, ik vind het alleen zo kut dat in Nederlandse scholen leraren heel erg bezig zijn met hokjes denken ipv kinderen aan te moedigen om beter zijn / haar best te doen. Niks mis mee om hoge verwachtingen van jezelf te hebben.

IQ test en cito toets is echt verschrikkelijk kut, kinderen die in sommige dingen uitblinken en in sommige wegvallen hebben dus een achterstand voor betere educatie en hebben zo minder kansen om te laten zien waar ze nou echt goed in zijn en ze daar op te focussen. Ja natuurlijk kun je hoger opklimmen maar als je naar verschillende factoren zoals je leeftijd kijkt blijf je altijd een achterstand houden.
Leraren? :D Tja mijn vriendin staat voor de klas in de bovenbouw en het zijn vooral de ouders die daar obsessief mee bezig zijn en het elk oudergesprek daarover willen hebben. En dan willen ze bijv. dat mijn vriendin hun kind meer gaat laten lezen onder 1 op 1 begeleiding van haar terwijl ze zelf na één poging thuis om samen met hun kind te lezen zijn afgehaakt.

En en leerling van haar was volgens zijn ouders overigens hoogbegaafd, maar zou onderpresteren wegens gebrek aan uitdaging. Na een officiële IQ-test blijkt hij verre van hoogbegaafd (eerder het tegendeel..) terwijl zijn ouders hem eerst jarenlang hebben aangepraat dat hij dingen moeilijk vindt, omdat hij er te slim voor is. 8)7 Ondertussen loopt hij volledig vast door enorme (faal)angst die verder niet wordt behandeld (alleen de vermeende hoogbegaafdheid was de moeite om allerlei specialisten voor in te schakelen).
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_199716749
quote:
0s.gif Op woensdag 2 juni 2021 12:15 schreef Stepperoller het volgende:

[..]

Leraren? :D Tja mijn vriendin staat voor de klas in de bovenbouw en het zijn vooral de ouders die daar obsessief mee bezig zijn en het elk oudergesprek daarover willen hebben. En dan willen ze bijv. dat mijn vriendin hun kind meer gaat laten lezen onder 1 op 1 begeleiding van haar terwijl ze zelf na één poging thuis om samen met hun kind te lezen zijn afgehaakt.

En en leerling van haar was volgens zijn ouders overigens hoogbegaafd, maar zou onderpresteren wegens gebrek aan uitdaging. Na een officiële IQ-test blijkt hij verre van hoogbegaafd (eerder het tegendeel..) terwijl zijn ouders hem eerst jarenlang hebben aangepraat dat hij dingen moeilijk vindt, omdat hij er te slim voor is. 8)7 Ondertussen loopt hij volledig vast door enorme (faal)angst die verder niet wordt behandeld (alleen de vermeende hoogbegaafdheid was de moeite om allerlei specialisten voor in te schakelen).
Hmm okay, mijn ervaring is anders en ik ben juist blij dat mijn ouders mij motiveerde om dingen te doen. :@

De basisschool weet ik niet zo heel goed meer behalve de laatste klas, maar de middelbare scholen waren op alle niveau's niet echt geweldig, havo en vwo. Ik heb een jaar high school gedaan in de US en daar was mijn ervaring heel anders, de medeklasgenoten en leraren waren echt gedreven om het beste te doen en het beste naar boven te halen.
pi_199745746
quote:
Een klant vroeg me hoeveel het kost om een ​​tafel te maken ...
Ik antwoordde hem:
¤ 1500
Klant zei: zo duur voor deze klus?
Ik vroeg: hoeveel denk je dat het je zou kosten?

Klant antwoordt me: maximaal ¤ 800 ... Dat is een vrij eenvoudige klus toch? ! "

Ik zei:
- Voor ¤ 800 nodig ik je uit om het zelf te doen.

Klant:
- Maar ... ik weet niet hoe.

Ik:
- Voor ¤ 800 leer ik je hoe het moet.
Dus je bespaart niet alleen ¤ 800, maar je krijgt ook de kennis voor de volgende keer dat je het wilt maken.

Het leek hem goed en hij was het daarmee eens.

Ik zei:
- Maar om te beginnen: heb je gereedschap nodig: een werkruimte, een tafelzaag, een schaafmachine, een werktafel, lintzaag, boormachine, enz ...

Klant:
- Maar ik heb niet al deze apparatuur en ik kan ze niet allemaal voor één klus kopen.

Ik:
- Welnu, voor nog eens ¤ 250 meer zal ik mijn spullen aan jou verhuren zodat jij het kunt doen.

Klant:
- Oké, zegt hij.

Ik:
- Oke! Dinsdag wacht ik op je om dit werk te beginnen.

Klant:
- Maar ik kan dinsdag niet, ik heb alleen tijd vandaag.

Ik:
Het spijt me, maar ik ben pas dinsdag beschikbaar om je te leren en mijn spullen te lenen.
Andere dagen ben ik druk bezig voor andere klanten.

Klant:
- Oke! Dat betekent dat ik mijn dinsdag moet opofferen, mijn taken moet opgeven !

Ik:
- Ik vergat nog. Om uw werk zelf te doen, moet u ook betalen voor de niet-productieve factoren.

Klant:
- Dat is? Wat is dit?"

Ik:
- Het bureaucratisch gedeelte zijn,
de belasting,
de btw,
de sociale bijdrage,
de verzekering,
de brandstof,
de tijd, etc....

Ik:
- Oke!
Goed ik zal al het materiaal voor je bestellen dat je nodig hebt.
De vrachtwagen wordt geladen op maandagavond en dinsdagochtend moet je om 6 uur hier zijn om de vrachtwagen mee uit te laden.
Vergeet niet op tijd te zijn om files te vermijden, en op tijd te zijn. En dan kunnen we aan uw tafel beginnen.

Klant:
- Om 6??? Nee! Te vroeg voor mij! Ik sta altijd later op.
Weet je, ik heb nagedacht.
Om deze taken te volbrengen, ga ik meer geld uitgeven en veel tijd verspillen!
Kan jij de klus voor mij doen.
Ik betaal je liever de ¤ 1500.
Als ik het zelf maak, zal het niet perfect zijn en gaat het me veel meer kosten.

Moraal van het verhaal:
Als je betaalt voor een klus, vooral ambachtelijk en met de hand gemaakt, betaal je niet alleen voor het gebruikte materiaal, maar ook voor:
- Kennis
- Ervaring
- Studies
- Hulpmiddelen
- Diensten
- halen en brengen
- stiptheid
- Verantwoording
- Professionaliteit
- Nauwkeurigheid
- Garanties
- Octrooien
- Opofferingen
- Veiligheid en beveiliging
- Betaling van fiscale verplichtingen enz...

Niemand kan het werk van anderen geringschatten door prijzen te beoordelen.
Alleen door alle elementen te kennen die nodig zijn voor de productie van een bepaald werk, kun je de werkelijke kosten inschatten.

Ik heb deze dialoog niet geschreven, maar deel hem om ambachtslieden en ondernemers te ondersteunen

Keep this in mind🙏
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_199810818
quote:
𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞𝐯𝐨𝐫𝐦𝐞𝐧

Bij #IQ weet iedereen gelijk waar het over gaat. Maar er bestaan nog drie andere vormen van #intelligentie.

Naast IQ is EQ het bekendst. Dit staat voor emotionele intelligentie. Een hoog #EQ betekent een goed inlevingsvermogen. Interactie, communicatie en patronen herkennen gaan makkelijk. SQ en FQ zijn minder bekend. Deze staan voor spirituele- en fysieke intelligentie.

Zingeving, verbinding en identiteit zijn belangrijke onderwerpen bij #SQ. Voeding, beweging en ontspanning zijn belangrijke onderwerpen bij #FQ.

Vaak wordt de focus gelegd op alleen het IQ en in mindere mate het EQ, maar de ene intelligentievorm is niet belangrijker dan de ander. Geef aandacht aan allemaal zodat er een balans komt dat leidt tot levensintelligentie zoals ik dat noem.

Ik leef erg bewust en houd mij bezig met #zingeving. Dit hoeft niet gelijk zweverig te zijn. Wat je beslist ’s ochtends aan te trekken is al een vorm van zingeving, zolang jij bewust de keuzes maakt.

Er gaat ook veel aandacht naar mijn FQ. Gisterochtend stond ik gelijk weer in de sportschool. Mijn lichaam is de plek waar ik 24/7 ben. Door aandacht te geven aan deze en de andere drie vormen van intelligentie creëer ik een balans van intelligentie waar je U tegen zegt.

Hoe denk jij hierover?
  woensdag 9 juni 2021 @ 22:15:18 #125
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199812072
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 20:46 schreef IceCreamSandwich het volgende:

[..]

De tering zeg :') hoe wazig wil je het hebben haha
pi_199832615
quote:
Een tijdje terug stond ik met mijn nichtje (10 jaar) bij een drogist en toen ik de Bepanthen producten zag staan stond ik vol trots te vertellen dat ik daarvoor werk. Haar enige reactie was: "saai...". Nadat ze deze video in samenwerking met Daan Boom aka 'The Dean' 🦖 zag vond ze het toch helemaal te gek! 🔥🔥 Stiekem toch best een beetje trots op deze collab waarin we eczeem op een laagdrempelige en humoristisch manier bespreekbaar willen maken én een nieuwe doelgroep willen aanspreken. Dat is volgens mij helemaal gelukt!

Meer van deze campagne zien? Check Daan zijn Instagram, YouTube (https://lnkd.in/dEJ3P36) of bekijk het bericht op Emerce: https://lnkd.in/dZ5GUx5

Thanks to Daan, Tobias Camman, Roel Verhagen, Annelies Bouwes, Yvette Guichard en Kirsten Gorter!
https://lnkd.in/dqBngZC
Iemand in mijn netwerk (lol kijk mij de terminologie van linkedin overnemen als een echte corporate fag) likede dit daarom zag ik het. Categorie 'Fuck off Rebecca he did not say that'.
What Would Goku Do
pi_199897460
quote:
Ondernemen en ontspanning

Afgelopen weekend in Breda geweest. Ik gunde me een paar dagen om met een kameraad in Breda te stappen. Prima hotel, lekker eten en, onze hobby, bieren.

Het bierreclamemuseum in Breda is een echte aanrader voor liefhebbers, mannen en vrouwen , van authentieke bieren.

Een paar dagen voor mezelf. Vroeger voelde ik me er schuldig over. Ik ging alsmaar door. Door verlieservaringen heb ik geleerd aan mezelf te denken !! En dat mag !!!
Geweldig !!! Het is niet erg als je af en toe niet onderneemt en gewoon dingen doet die iedereen over het algemeen vrijwel altijd doet !!!

Man man man, wat een vreselijke aandachtshoererij weer.
pi_199897539
Wat een gezeik om een weekendje weg idd. En dan nog naar Breda !! oook :')
What Would Goku Do
pi_199898643
quote:
99s.gif Op dinsdag 15 juni 2021 15:58 schreef boskameel het volgende:
Het bierreclamemuseum in Breda is een echte aanrader voor liefhebbers, mannen en vrouwen , van authentieke bieren.
Goede aanvulling ook, voegt echt wat toe aan "liefhebbers" :')
  Tettenkoning dinsdag 15 juni 2021 @ 18:03:05 #130
479333 Nine.
Nijntje of Nine
pi_199898902
quote:
0s.gif Op woensdag 9 juni 2021 20:46 schreef IceCreamSandwich het volgende:

[..]

Next level zweefteverij dit.
Op donderdag 3 oktober 2019 09:45 schreef bitterbal het volgende:
Nine is nu al een held _O_
  dinsdag 15 juni 2021 @ 19:34:06 #131
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_199900403
[quote]10s.gif Op dinsdag 15 juni 2021 18:03 schreef Nine. het volgende:

[..]

Next level zweefteverij dit.
[/quote

*proest* :')
soooo, da's mooi!
  woensdag 16 juni 2021 @ 13:21:11 #132
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_199910144
quote:
Bradley heeft deze week geen zin om te rekenen. Niet eens één sommetje. En aangezien hij al zoveel strijd heeft meegemaakt in zijn slechts tienjarige bestaan, ga ik dat met hem niet aan.
Maar ik geloof wel in motivatie en in kwaliteit.

In zo'n geval biedt het omdenken van de situatie uitkomst.

"Kan ik even bij je aan tafel zitten Bradley?"
"Ja hoor. Maar denk maar niet dat ik ga rekenen."
"Oh, daar kom ik niet voor. Ik kom bij jou, zodat ik jouw sommen kan maken. Ik ben dol op rekenen. Want het klopt altijd."
En ik pak het potlood en maak zijn sommen.

Hij kijkt het verwonderd aan, maar laat mij m'n gang gaan (en neemt het niet van me over, dus tijd voor plan B).

Wanneer ik helemaal klaar ben, zeg ik: "Ik denk dat ik alles goed heb, maar ik twijfel. Volgens mij zit er een foutje in. Wil jij mijn werk nakijken?"
En zonder morren rekent hij alles na en vindt ook nog de fout die ik gemaakt heb.

"Je hebt goed gerekend meester."
En ik krijg een sticker, uit mijn eigen la.
#speciaalonderwijs #renn4 #SOplus #omdenken #rekenen
Ja op die manier leert Bradley echt wat werken is ja :')

https://www.linkedin.com/(...)776482865848320-FoII
pi_199910285
wat een ontzettend herkenbaar topic. Ik erg me enorm aan al die lulverhalen op LinkedIn. Het wordt steeds erger lijkt het wel. Het liefste wil ik er gewoon vanaf, maar heb paar leuke connecties met oud collega's en werk in een heel groot bedrijf dus soms is het gewoon ook een handig medium. Maar al die bullshit verhalen ben ik spuugzat inderdaad
Alius aliud dicit
  woensdag 16 juni 2021 @ 14:22:26 #134
185588 Irritatie100
RATATATATATA!!!!
pi_199910915
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 16:45 schreef kami124 het volgende:
Ik gebruik mijn ingenieurstitel op Linkedin en mijn naam is daar dan ook "ir. Kami124". Het grappige is dat de mensen die je zo'n automatisch spam bericht sturen, dan automatisch de verkeerde naam gebruiken en mij dan aanspreken als "ir".

[ afbeelding ]

bonusklacht: Vandaag mijn WW aangevraagd omdat mijn contact vanaf maandag afloopt, dus ik mag de komende tijd nog wat vaker op Linkedin kijken.
Dit doet me denken aan wat ik een keer op werk binnen kreeg. Ik werk op een financiële afdeling en daar kregen we een keer een spookfactuur binnen op de mail. Aanhef was "beste dhr. F. Administratie" _O-

Verder heb ik gelukkig geen LinkedIn en daar ben ik zo te zien erg blij mee :')
pi_199912394
quote:
10s.gif Op woensdag 16 juni 2021 14:22 schreef Irritatie100 het volgende:

[..]

Dit doet me denken aan wat ik een keer op werk binnen kreeg. Ik werk op een financiële afdeling en daar kregen we een keer een spookfactuur binnen op de mail. Aanhef was "beste dhr. F. Administratie" _O-

Verder heb ik gelukkig geen LinkedIn en daar ben ik zo te zien erg blij mee :')
:D
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_199923437


Dit pareltje is ook echt weer tenenkrommend. Eerst zegt ze dat ze haar verhaal niet deelt met collega's, maar vervolgens zet ze het wel uitgebreid op Linkedin. Daarna praat ze zich lekker in een slachtofferrol. En dat ze het graf van haar vader nooit bezocht heeft is ook vreemd, wordt dat graf 24/7 bewaakt ofzo dat ze er niet bij mag.....
  zondag 20 juni 2021 @ 19:33:05 #137
407635 warp995
Tussen neus en lippen door
  maandag 21 juni 2021 @ 00:02:49 #138
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_199984703
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 juni 2021 18:47 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Wat een hemeltergend ongekend slecht geschreven lulverhaal. _O_
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_199986151
wat goed
quote:
2 gratis McFlurries van een Poolse mevrouw

Kim, onze dochter van 10, is uit haar hoogslaper gegroeid. Foto's van het gevaarte gemaakt, op Marktplaats gezet voor weinig.

De bel gaat. Een heel vrolijke dame drukt een doos Merci in onze handen, want ze vertelt (met een Pools accent), ze is zo blij dat haar dochter van 4 en een half een mooi bed krijgt. Het geld wordt meteen overgemaakt, er wordt niet afgedongen.

De auto waar zij en een vriend mee zijn, blijkt helaas te klein. Sorry meneer, maar vind u het erg als we nog een keer terugkomen voor de rest? Nee joh, natuurlijk niet.

Poging 2; een grotere auto komt 2 uur later aanrijden. Veel past er in, maar nog steeds niet alles. Oh, sorry meneer.

Ik vraag: waar komen jullie vandaan? Uit Nieuwleusen, vertelt ze. Uurtje rijden, heen en terug. Ik denk snel na. Onze stationwagen is dieper en breder. Aanbieden, of niet?

Ik kijk naar Kim, die er bij staat. Ga je mee? Ja hoor! Ik vertel de Poolse mevrouw dat we de rest wel even komen langs brengen. Ja, maar dan wil ik wel betalen voor de benzine! zegt ze nog.

Zo gezegd, zo gedaan.
Onderweg heb ik een leuk gesprek met Kim. Ik zeg haar; volgens mij zal bijna niemand dit doen. Maar weet je waarom ik het doe? Nou? Omdat we straks 2 ouders en een klein meisje van 4 en een half, heel blij maken. En hoeveel moeite kost dat nou, een beetje tijd. Snap ik pap!

Weet je wat we gaan doen? Nou? We vragen 5 euro. En daarmee kopen we op de terugweg twee McFlurries. Een voor jou en een voor je broer. Goed idee pap!

We komen aanrijden, zien een klein huis. Haar man doet open, wij waren sneller, zij is er nog niet. Een lief meisje van 4 en een half wil meehelpen uitladen. Als dat is gebeurt vraagt hij: wil je wat drinken, wil je wat eten? Nee dank je, we gaan meteen weer door. Misschien wil je dochter wat lekkers? Voordat ik antwoord kan geven sprint hij de keuken in en komt terug met een pak zoute stengels. Hier, alsjeblieft! zegt hij en geeft het aan mijn dochter.

Vlak voordat we de tuin uitlopen komt zijn vrouw ook thuis. Heel erg bedankt meneer! zegt ze en geeft 15 euro. Ik pak het aan, houdt het briefje van 5, en geef die van 10 terug. Houdt de rest maar hoor, we kopen er een ijsje voor. We rijden weg, vriendelijk nagezwaaid.

We reden terug naar Zwolle, wederom een leuk gesprek met mijn dochter.
We bestellen bij de Mac: 2 McFlurries graag!

Het was natuurlijk makkelijker om gewoon niks te doen, haal het zelf maar op met een grotere auto.

Eindresultaat:
2 blije ouders, kunnen ze het bed morgen in elkaar zetten
1 blij meisje van 4 en een half, met haar nieuwe bed
2 blije kinderen met een McFlurry
1 wijze les aan Kim, dat mensen blij maken niet veel moeite hoeft te kosten
2 leuke gesprekken van een half uur, heen en terug met mijn dochter
1 blije vader, die 5 mensen blij heeft gemaakt én zijn kinderen een wijze les heeft geleerd.

En dat binnen een uur!
Waar word jij blij van?

#mensenblijmaken #beterewereld #opvoeden #mcflurry #marktplaats
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  maandag 21 juni 2021 @ 09:33:52 #140
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_199986382
quote:
9s.gif Op maandag 21 juni 2021 09:11 schreef KennyPowers het volgende:
wat goed
[..]

Hier roepen de Polen alleen maar: Rabatt, rabatt!
soooo, da's mooi!
pi_199987104



:')
pi_199987252
quote:
volgens mij zal bijna niemand dit doen
Istie nou positief of niet? :')
What Would Goku Do
  maandag 21 juni 2021 @ 10:51:24 #143
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_199987276
quote:
Ze is dus sparringpartner voor coaches? M.a.w., een coach voor de coaches... :')
pi_199987680
quote:
10s.gif Op maandag 21 juni 2021 10:51 schreef Tlaloc het volgende:

[..]

Ze is dus sparringpartner voor coaches? M.a.w., een coach voor de coaches... :')
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_199990273
Nog 1tje dan


pi_199990348
quote:
9s.gif Op maandag 21 juni 2021 09:11 schreef KennyPowers het volgende:
wat goed
[..]

Wilde deze ook plaatsen. Wtf moet dit op LinkedIn en hoezo is het relevant dat het een Poolse vrouw betreft. Waarschijnlijk krijgt die man gewoon betaalt van de MacDonalds voor deze advertentie.

quote:
Ons Trust & Safety Team heeft uw melding grondig beoordeeld en geconstateerd dat deze bijdrage niet in strijd is met onze beleidslijnen voor de professionele community.

Bedankt dat u dit hebt gemeld. Zo houden we LinkedIn veilig voor al onze leden.
Ze mogen de beleidslijnen wel even gaan aanpassen denk ik zo :')
pi_199990587
quote:
0s.gif Op zondag 24 januari 2021 22:47 schreef HSG het volgende:

[..]

Influencers. :')
Zitten ook allemaal rare mocro's tussen met 150.000 (gekochte) volgers.
pi_199990644
quote:
0s.gif Op woensdag 27 januari 2021 13:00 schreef viagraap het volgende:

[..]

Sowieso heel die Omdenken shit tegenwoordig, waar ze ook boekjes van verkopen. Allemaal open deuren die 15 jaar geleden misschien nog net spitsvondig waren qua taalgebruik. Maarja als je je dagen slijt in een kantoor waar echt geen reet gebeurt is de dopamine-kick van zo'n gebbetje natuurlijk een enorme ontlading.
Ik denk iedereens moeder om.
pi_199990688
quote:
Verzonnen verhalen :')
Ik zie het ook al helemaal voor mij dat ze zo nep staan te lachen samen, alsof ze in de nieuwe reclame van 'tena' kutlappen staan 'oeps, gelukkig was mijn bloedluier niet zichtbaar'.
pi_199990901
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 april 2021 14:05 schreef Ypmaha het volgende:
Ik had ooit een connectie met een of andere manager. Hij stuurde om de haverklap kansloze berichten het web op, vergezeld met spreuken. Nu heb ik hem al lang verwijderd, maar nu krijg ik om de haverklap berichten dat de connecties die ik wel heb zijn berichten hebben geliked.

Bijvoorbeeld een vakantiefoto van hem, vergezeld met:
“The world is a book and those who do not travel read only one page.” ~ Saint Augustine #Istanbul

:')
Zo gruwelijk hilarisch en triest wanneer mensen een soort van (goedkope) Shakespeare pretenderen te zijn met zulke achterlijke quotes :')
pi_199990958
quote:
Ik moet ze wel propz geven dat ze schaamteloos onzin kunnen verkopen aan mensen, zonder er een rooie kop bij te krijgen.
  dinsdag 22 juni 2021 @ 11:44:11 #152
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_200006430
quote:
9s.gif Op maandag 12 april 2021 22:34 schreef Immerdebestebob het volgende:
Een antropoloog liet een spel zien aan de kinderen van een Afrikaanse stam ...
Hij plaatste een mand met heerlijk fruit bij een boomstam en zei tegen hen: Het eerste kind dat bij de boom komt, krijgt de mand.
Toen hij het startsignaal gaf, was hij verrast dat ze samen liepen, elkaars hand vasthoudend tot ze bij de boom kwamen en de vruchten deelden!
Toen hij hen vroeg waarom ze dat deden terwijl jullie allemaal de mand voor je zelf konden krijgen!
Antwoordden ze met verbazing: Ubuntu.
'Dat wil zeggen: hoe kan een van ons gelukkig zijn terwijl de rest zich ellendig voelt?'
Ubuntu in hun beschaving betekent: (ik ben wat we zijn).
Die stam kent het geheim van geluk dat verloren is gegaan in alle samenlevingen die hen overstijgen en die zichzelf beschouwen als beschaafde samenlevingen ....... !!

Over het algemeen gaan de afrikaanse stammen los op elkaar met ak47's.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200006626
Dit soort ellende van deze mafklapper :')






[ Bericht 9% gewijzigd door Erasmus op 22-06-2021 12:02:30 ]
pi_200006644
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 11:44 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Over het algemeen gaan de afrikaanse stammen los op elkaar met ak47's.
En jagen op hun buren die toevallig albino danwel pygmy zijn en verwerken die tot soep.
  dinsdag 22 juni 2021 @ 12:08:13 #155
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_200006728
quote:
1s.gif Op woensdag 2 juni 2021 10:32 schreef Ypmaha het volgende:
Er zat nog een foto van een tekening met wat gekras bij.
[..]

#Die #facking #Hashtags # :r
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200046262
quote:
Excel is echt om te janken zo mooi in elkaar gezet.

Tijdens een meeting over een issue benoemen we “eigenlijk moeten we dus om dit te berekenen een soort SUMIFS bouwen maar dan met MIN en MAX.” Blijkt gewoon al als functie te bestaan: MINIFS en MAXIFS.

“Oh wist je dat niet?”
Nee, maar daar gaat het niet om.

Het feit dat je in Excel kan verzinnen dat je iets wilt kunnen wat je nog nooit hebt gedaan, en dat zij dat al hebben gebouwd en dat je het kan vinden precies op de plek waar je het verwacht is echt enorm knap.
Zijn eerste zin klopte wel voor de helft
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200046552
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 12:01 schreef Erasmus het volgende:
Dit soort ellende van deze mafklapper :')

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Nee hou dat tientje maar hoor zielig pools vrouwtje koop er maar wat leuke van.


:') :r
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_200046754
quote:
9s.gif Op donderdag 24 juni 2021 19:00 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Zijn eerste zin klopte wel voor de helft
Waar ik nog steeds niet bij kan, is dat die fantastische excelfuncties anders heten in een andere taal! Dat is zo ontzettend debiel. Dan ken je excel prima, maar kan je quasi opnieuw beginnen als je bij een Duitstalig bedrijf aan de gang gaat.
Op donderdag 7 juli 2022 12:47 schreef LordofLeaves het volgende:
Bij deze ben jij de marimba van KLB. :P
  donderdag 24 juni 2021 @ 20:29:35 #159
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200047550
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 12:01 schreef Erasmus het volgende:
Dit soort ellende van deze mafklapper :')

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Oww wat kut, heerlijk :')
pi_200048228
quote:
16s.gif Op donderdag 24 juni 2021 19:20 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Nee hou dat tientje maar hoor zielig pools vrouwtje koop er maar wat leuke van.


:') :r
Dan zal je zien dat dat “zielige Poolse vrouwtje” gewoon een Expat is, die ergens 2x modaal binnen haalt, en haar man net zo goed. En waarschijnlijk was ze niet eens Pools maar uit een willekeurig ander land dat ten oosten van Oostenrijk ligt. _O-
Op donderdag 7 juli 2022 12:47 schreef LordofLeaves het volgende:
Bij deze ben jij de marimba van KLB. :P
pi_200048789
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 12:01 schreef Erasmus het volgende:
Dit soort ellende van deze mafklapper :')

[ afbeelding ]
/giphy.gif?cid=ecf05e47c03uhvs5z6ci4j3u2a2mmn6k0sha4x4qcjryjjwf&rid=giphy.gif&ct=g]afbeelding[/url] ]
quote:
Ik zeg haar; volgens mij zal bijna niemand dit doen.
:')

Zie hem zichzelf schouderklopjes geven en hengelen naar complimenten :')
  donderdag 24 juni 2021 @ 22:50:28 #162
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200050132
quote:
0s.gif Op donderdag 24 juni 2021 21:37 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

[..]

:')

Zie hem zichzelf schouderklopjes geven en hengelen naar complimenten :')
Wat een held hè. Net als Hein Heijnen :S___D
pi_200060614
Weer een onvervalst nepverhaal
quote:
Ik heb gisteren bijna gevochten in de supermarkt 😳. En niet vanwege wc-papier...

Een man - die roepend om bier binnenkwam - zei tegen zijn hondje in de winkelkar: ‘De volgende keer dat ze langslopen, moet je ze maar bijten.’

Die ze waren een moeder met haar zoontje.
De moeder droeg een hoofddoek.

En dat zinde de man niet. Want nadat hij zijn onschuldige hond had opgehitst, begon hij hardop tegen zijn vrouw en de rest van de winkel dat hij zo’n hekel had aan kopdoeken.

En dat alles bij elkaar ging me zoveel te ver.

Want woorden zijn daden. En alleen al zijn gebruik van het woord ‘kopdoek’ was respectloos.

Dit soort ‘stoere’ 🤮 mannen denkt in eerste instantie dat ik een grapje maak als ik hen aanspreek op hun gedrag. Gaan ze schaapachtig lachen. Gelukkig is mijn tong na zoveel jaren werken met taal scherp geslepen. Als mijn woorden landen en ze me in m’n ogen kijken, zien ze dat er niks grappigs aan is. Gelukkig hoef ik daardoor dan niet écht op de vuist te gaan 😉.

Want ook blikken, blozen, gedachtes en de energie die je uitstraalt zijn daden. Use it for the good.

Had jij deze man aangesproken op zijn gedrag en taalgebruik?

#taalgebruik #tekstschrijver #schrijversrevolutie #maatschappij
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200060753
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 18:47 schreef KennyPowers het volgende:
Weer een onvervalst nepverhaal
[..]

Ik mis nog het applaus van iedereen in de winkel

[ Bericht 2% gewijzigd door tjoptjop op 25-06-2021 19:07:20 ]
pi_200060982
twitter

Niet LinkedIn, maar past hier wel
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_200061061
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:11 schreef Stepperoller het volgende:
[ twitter ]
Niet LinkedIn, maar past hier wel
Jezus, _O- waar kijk ik naar? :D

verder: ze heeft zich zo mooi ontwikkeld

quote:
0s.gif Op donderdag 6 mei 2021 13:42 schreef tjoptjop het volgende:

[..]

Ik krijg ondertussen echt jeuk van het bijvoeglijk naamwoord mooi als het om iets niet esthetisch gaat.

Een mooie vrouw, mooie auto, zelfs mooi weer, prima. Maar een mooie training of mooie wijn :r
:r
  vrijdag 25 juni 2021 @ 19:21:39 #167
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200061091
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:11 schreef Stepperoller het volgende:
[ twitter ]
Niet LinkedIn, maar past hier wel
Onbenullen en lijders ja.
soooo, da's mooi!
  zondag 27 juni 2021 @ 19:00:02 #168
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_200095114
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:11 schreef Stepperoller het volgende:
[ twitter ]
Niet LinkedIn, maar past hier wel
In je kracht staan :')
:')
  maandag 28 juni 2021 @ 20:12:59 #169
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200114237
quote:
Gister had ik een mooi gesprekje met mijn dochtertje van 5.
“Mama, sommige mensen zeggen dat als ik verdrietig ben dat ik daar mee moet stoppen.
Ik: Hoe is dat voor jou als dat tegen jou gezegd wordt?”
“Niet leuk mama, want ik ben echt verdrietig”
Ik: Je mag verdrietig zijn lieverd en echt voelen wat jij voelt”. Sommige mensen zeggen dat omdat ze het zelf lastig vinden om met emoties om te gaan en dan willen ze het liefste dat die van jou ook weggaat.
“Mama, dan kan ik de ander leren hoe je iemand troost als die verdrietig is, net als ik jou laat zien hoe je kan spelen, door met jou te spelen”
Ik: Je bent zo een mooie spiegel lieve schat, dank je wel dat jij er bent!”
#bewustouderschap #kindalsspiegel #wijsheid
:')
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  maandag 28 juni 2021 @ 20:15:52 #170
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_200114320
quote:
83s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

:')
Hoe bedenken ze dit man :')
  maandag 28 juni 2021 @ 20:24:35 #171
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200114500
quote:
83s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

:')
Hahahaha serieus? :') :')
pi_200114652
:')
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200114688
quote:
83s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

:')
:')
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_200114862
quote:
83s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

:')
Dit is zo'n tuup die straks gaat roepen dat haar kind hoogbegaafd is.
pi_200115090
quote:
Ik: Je bent zo een mooie spiegel lieve schat, dank je wel dat jij er bent!”
Welke mensen praten er nou zo, laat staan tegen een kind van 5 :')
pi_200121575
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:11 schreef Stepperoller het volgende:
[ twitter ]
Niet LinkedIn, maar past hier wel
Wtf man, ze moeten zelfs om zichzelf lachen. Coaching op Ibiza... laten volpompen zeker. Wat een verwende kakkers ook.
  dinsdag 29 juni 2021 @ 10:05:12 #177
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_200122706
quote:
83s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

:')
Wat een zelf pijperij
pi_200122808
Ik weet niet wat ik erger vind: de persoon die zo'n bericht verzint en plaatst, of de mensen die daar op reageren dat het zo mooi is en het hen kracht geeft. Verschrikkelijk _O-
  dinsdag 29 juni 2021 @ 10:41:41 #179
61421 icecreamfarmer_NL
VOC mentaliteit
pi_200123163
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 08:06 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Wtf man, ze moeten zelfs om zichzelf lachen. Coaching op Ibiza... laten volpompen zeker. Wat een verwende kakkers ook.
Tegen die rechter zou ik geen nee zeggen zolang ze maar niet praat.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200123196
quote:
83s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:12 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

:')
:') Dit kan echt niet. Helemaal niet op LinkedIn.
pi_200123490
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:41 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Tegen die rechter zou ik geen nee zeggen zolang ze maar niet praat.
Ze heeft vast al een pipo die 60 uur per week werkt, zodat zij haar eigen parttime nagelstudio coaching bedrijfje kan runnen vanuit huis, naast haar drukke leven gevuld met high teas aan de grachten van Amsterdam :') :')
pi_200123525
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:15 schreef Rickocum het volgende:

[..]

Hoe bedenken ze dit man :')
Op zich is met de boodschap niets mis, maar die verzonnen verhalen/dialogen, gvd niemand praat zo (hoop ik).

Ik zou bijna een fake account op LinkedIn maken, puur om op dit soort zooi te reageren. 'Cool story bro!'
  dinsdag 29 juni 2021 @ 11:10:45 #183
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200123539
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:11 schreef Stepperoller het volgende:
[ twitter ]
Niet LinkedIn, maar past hier wel
Sander Schimmelpenninck met z'n meningkjes :')

Wat een lul is dat zeg, beetje het moreel kompas van Nederland acteren.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200123572
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 11:10 schreef fathank het volgende:

[..]

Sander Schimmelpenninck met z'n meningkjes :')

Wat een lul is dat zeg, beetje het moraal kompas van Nederland acteren.
Ik heb niets met Schimmelpendick, maar ben het wel eens met zijn mening betreft deze "coaches".
pi_200123675
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 11:10 schreef fathank het volgende:

[..]

Sander Schimmelpenninck met z'n meningkjes :')

Wat een lul is dat zeg, beetje het moreel kompas van Nederland acteren.
Ik kon dat filmpje gewoon even nergens anders meer vinden.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_200124065
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 11:10 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Op zich is met de boodschap niets mis, maar die verzonnen verhalen/dialogen, gvd niemand praat zo (hoop ik).

Ik zou bijna een fake account op LinkedIn maken, puur om op dit soort zooi te reageren. 'Cool story bro!'
Dit inderdaad. De moraal van die meeste verhalen is verder goed.

Maar het is zulke overduidelijke wazige onzin en zelfpijperij. Het is gewoon puur "kijk mij/mijn kinderen eens goed bezig zijn".
  donderdag 1 juli 2021 @ 22:03:20 #187
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200161771
Deze dan.
quote:
HOERA, IK BEN (NOG) NIET AFGESTUDEERD!🥂

De afgelopen weken zie en hoor ik veel studiegenoten (en andere studenten) mededelen dat zij afgestudeerd zijn. Super fijn nieuws natuurlijk, maar toch zorgen deze berichten bij mij persoonlijk voor gemengde gevoelens. Enerzijds gun ik het iedereen natuurlijk van harte (gefeliciteerd allemaal!). Anderzijds moet ik toegeven dat ik elke keer toch even moet slikken, omdat ik deze maand eigenlijk ook afgestudeerd ‘had moeten zijn’.

Toen ik vier jaar geleden aan de opleiding pedagogiek begon, wist ik het zeker: ik ga mijn papiertje ‘gewoon’ binnen vier jaar halen! En dat was niet de enige eis die ik stelde aan mezelf; ik nam mezelf namelijk ook voor om cum laude af te studeren. De eerste twee jaar van mijn opleiding verliep alles volgens plan; ik haalde al mijn vakken in één keer en haalde ook nog eens mooie cijfers. In de loop van het tweede jaar moest ik echter ondervinden dat niet alles in het leven te plannen is. De hoge eisen die ik stelde aan mezelf en verschillende omstandigheden zorgde ervoor dat het steeds minder goed met me ging. Hoewel ik er in eerste instantie tegen probeerde te vechten, heb ik er halverwege het derde jaar (min of meer) bewust voor gekozen om studievertraging op te lopen. Ik vond het erg lastig om die keuze te maken en op dat moment voelde het alsof ik mijn doel zomaar opgaf en alsof ik faalde (zij kunnen het wel, maar ik niet).

Momenteel weet ik wel beter en ben ik ervan overtuigd dat ik geen betere keus had kunnen maken. Ik was in de veronderstelling dat binnen vier jaar én cum laude afstuderen de grootste prestaties waren die ik kon leveren. Nu zie ik in dat mezelf de tijd gunnen en mijn eigen welzijn voorop stellen voor mij persoonlijk veel grotere prestaties zijn. Natuurlijk zijn er nog steeds momenten dat ik het lastig vind om mijn eigen welzijn voorop te stellen of dat ik mijn ‘prestaties’ vergelijk met die van anderen (bijvoorbeeld als ik zie dat iemand wél binnen vier jaar afgestudeerd is). Ondanks die momenten ben ik er heel zeker van dat ik (vroeg of laat) ook kan mededelen dat ik geslaagd ben. En stiekem ben ik dan extra trots op mezelf, omdat ik er langer dan vier jaar over gedaan heb.

Moraal van het verhaal: Laat jezelf niet gek maken door de prestaties van anderen en de eisen die je stelt aan jezelf. Jij & ik: we komen er wel, of dat nou linksom of rechtsom is. En dat probeer ik als (bijna) pedagoog ook mee te geven aan de kinderen en ouders waar ik mee werk: denk aan jezelf, laat je niet gek maken door anderen, neem je tijd en dan kom je er wel!

#afgestudeerd #neemjetijd #pedagoog
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  donderdag 1 juli 2021 @ 22:08:14 #188
483602 pferdfahrer
UI door @Nine
pi_200161819
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 19:11 schreef Stepperoller het volgende:
[ twitter ]
Niet LinkedIn, maar past hier wel
Mag toch wel hopen dat als je dat boekt je ook die rechter hard in de reet mag nemen en in de bek mag schijten.
pi_200162229
quote:
1s.gif Op donderdag 1 juli 2021 22:03 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
Deze dan.
[..]

Jezus iemand had aandacht te kort blijkbaar.
pi_200163661
quote:
1s.gif Op donderdag 1 juli 2021 22:03 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
gunnen en mijn eigen welzijn voorop stellen voor mij persoonlijk veel grotere prestaties zijn. Natuurlijk zijn er nog steeds momenten dat ik het lastig vind om mijn eigen welzijn voorop te stellen of dat ik mijn ‘prestaties’ vergelijk met die van anderen (bijvoorbeeld als ik zie dat iemand wél binnen vier jaar afgestudeerd is). Ondanks die momenten ben ik er heel zeker van dat ik (vroeg of laat) ook kan mededelen dat ik geslaagd ben. En stiekem ben ik dan extra trots op mezelf, omdat ik er langer dan vier jaar over gedaan heb.
Extra trots zijn als ze er straks langer over gedaan heeft....... Ze zien mij al aankomen. "Ja baas, ik doe 3 maanden langer over het project wat eigenlijk vandaag af had moeten zijn en ik ben er nog trots op ook. en ooh, betaal mij die 3 maanden salaris aub wel gewoon even door."
pi_200164003
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 juni 2021 10:13 schreef Piles het volgende:
Ik weet niet wat ik erger vind: de persoon die zo'n bericht verzint en plaatst, of de mensen die daar op reageren dat het zo mooi is en het hen kracht geeft. Verschrikkelijk _O-
Dit bericht vind ik echt heel mooi en het geeft me kracht. Bedankt voor je mooie woorden!
  zondag 4 juli 2021 @ 21:47:45 #192
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200208886
quote:
If you want happiness for an hour, take a nap. If you want happiness for a day, go fishing. If you want happiness for a year, inherit a fortune. If you want happiness for a lifetime, help someone else.
pi_200270295
quote:
PRO
Mijn zoon gaat straks naar het praktijkonderwijs (pro), het “laagste” niveau in het voortgezet onderwijs. Als ik dat vertel dan zie je mensen schrikken of dan vinden ze dat vervelend voor hem of voor mij. Don’t! Oké, hij heeft moeite met het leren uit boeken, maar hij is intelligenter dan zijn moeder. Dat heeft hij inmiddels wel bewezen.

De aanleiding: Hij wil graag de strooiwagens van de gemeente Oldebroek zien. Dus op een woensdagmiddag rijden we naar de werf. Daar aangekomen is het hek dicht en dan moet je op een bel drukken zodat de werfbeheerder komt. Ik bel 1, 2 en 3 keer, maar wie er ook komt……geen werfbeheerder. Ik zeg: jongen, hij is er niet. We komen een andere keer terug. Het is even stil, mijn zoon kijkt naar binnen en dan zegt hij; Mam, hij is er wel. Zijn autosleutels liggen daar op het bureau, zijn jas hangt over de stoel, zijn mobiel ligt er ook en de deur staat ook nog open, hij moet er zijn!

Ik stond perplex. Ik, met mijn universiteitsdiploma, laat me wegsturen door zo’n stom belletje en mijn “moeilijk lerende” zoon geeft even een messcherpe analyse van de feitelijke situatie. Zoek de verschillen. Uiteindelijk was de werfbeheerder er wel en heeft hij de strooiwagens gezien.
1-0 voor het pro.

Kortom, hij komt er wel. Misschien via een omweg, maar ik heb alle vertrouwen in hem. En mocht hij ooit op een strooiwagen willen rijden, dan rijd ik heel graag achter hem. Een veiligere plek is er niet.

Voor nu: shout out voor het Praktijkonderwijs! 💪🏻💪🏻💪🏻

#praktijkonderwijs
#ichthuscollegekampen
#oldebroek
Echt. :{ ;(
pi_200270381
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 17:00 schreef Lange_Lans het volgende:
Mijn zoon gaat straks naar het praktijkonderwijs (pro), het “laagste” niveau in het voortgezet onderwijs. Als ik dat vertel dan zie je mensen schrikken of dan vinden ze dat vervelend voor hem of voor mij. Don’t! Oké, hij heeft moeite met het leren uit boeken, maar hij is intelligenter dan zijn moeder. Dat heeft hij inmiddels wel bewezen.
Ik dacht heel even dat z'n pa dit bericht had geschreven _O-
pi_200270443
quote:
0s.gif Op maandag 28 juni 2021 20:56 schreef saparmurat_niyazov het volgende:

[..]

Welke mensen praten er nou zo, laat staan tegen een kind van 5 :')
Jaloers zijn dat jij niet iemands speigel bent :')
pi_200273369
Ja hoor, messcherpe analyse hoor :')
pi_200273605
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 17:06 schreef jameshond7 het volgende:

[..]

Ik dacht heel even dat z'n pa dit bericht had geschreven _O-
:D
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200293097
Al die zogenaamde “coaches” schieten ook als paddestoelen uit de grond. De tering ;’)
  zaterdag 10 juli 2021 @ 07:53:51 #199
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_200294998
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 17:00 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Echt. :{ ;(
Hoe krijg je het verzonnen
  zaterdag 10 juli 2021 @ 09:15:16 #200
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200295473
Een recruiter:

quote:
Zo tof, om 19.30 gaat er nog een kandidaat op gesprek bij een fijne werkgever! Exemplarisch voor deze week; Out-of-the-box, creatief, in mogelijkheden denken, resultaat gericht, vaak met een grote glimlach. Voldaan kijk ik terug op de week. Mooie contacten, diepe gesprekken, en bovenal veel beweging waarbij steeds meer werkzoekenden en werkgevers dichter bij elkaar komen. Leermoment: iets meer ruimte plannen voor administratie, opvolging, social talk en ‘me-time’. Ik zeg alvast goed weekend, #dank ieder. Wat ben ik blij met jou in mijn #netwerk. Deze vrijdag met name cheers op:
Een hele zooi namen.
https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6819349087092019200

Zeg dan gewoon niks. :r
  zaterdag 10 juli 2021 @ 09:25:24 #201
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_200295567
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 09:15 schreef Ypmaha het volgende:
Een recruiter:
[..]

https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6819349087092019200

Zeg dan gewoon niks. :r
Zijn hele account is één grote zelfpijperij en inhoudsloze cringe :')

quote:
05.45 opgestaan om voor de kinderen heerlijke bananenpannenkoekjes te bakken.

Reken maar dat dit straks met grote glimlachjes ontvangen zal worden.

Ik vertelde gisteren een werkzoekende die ik help in haar #jobhunt dat ik dit ging doen.

Zij: ‘waarom?, het is toch nog geen weekend!’

In hoeverre laat jij je beperken door dag, tijdstip, overtuigingen?

Heb een fijne vrijdag!
  zaterdag 10 juli 2021 @ 09:39:55 #202
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200295731
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 09:25 schreef Tlaloc het volgende:

[..]

Zijn hele account is één grote zelfpijperij en inhoudsloze cringe :')
[..]

Ik haat hem.
soooo, da's mooi!
pi_200295800
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 17:00 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Echt. :{ ;(
Stiekem vindt die moeder het wel heel erg. Zeker als ze zelf universiteit heeft gedaan.
pi_200296035
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 20:29 schreef Cockwhale het volgende:
Ja hoor, messcherpe analyse hoor :')
En verder een man van zijn werk afhouden om met je downie naar een strooiwagen te gaan kijken.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200296041
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 20:29 schreef Cockwhale het volgende:
Ja hoor, messcherpe analyse hoor :')
En verder een man van zijn werk afhouden om met je downie naar een strooiwagen te gaan kijken.
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 09:15 schreef Ypmaha het volgende:
Een recruiter:
[..]

https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6819349087092019200

Zeg dan gewoon niks. :r
HET IS OUTSIDE THE BOX!!

Waarom leert niemand dat.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  zaterdag 10 juli 2021 @ 10:25:06 #206
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200296108
LinkedIn het nieuwe Facebook
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 10 juli 2021 @ 10:33:10 #207
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_200296176
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 09:15 schreef Ypmaha het volgende:
Een recruiter:
[..]

https://www.linkedin.com/feed/update/activity:6819349087092019200

Zeg dan gewoon niks. :r
Lees: luie, narcistische teringbend die niks opschrijft en niemand ooit terug belt.
pi_200296587
quote:
1s.gif Op donderdag 1 juli 2021 22:03 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:
Deze dan.
[..]

:')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_200296719
quote:
0s.gif Op donderdag 8 juli 2021 17:06 schreef jameshond7 het volgende:

[..]

Ik dacht heel even dat z'n pa dit bericht had geschreven _O-
:D _O-
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_200296730
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 10:18 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

En verder een man van zijn werk afhouden om met je downie naar een strooiwagen te gaan kijken.
[..]

HET IS OUTSIDE THE BOX!!

Waarom leert niemand dat.
Naja als zo'n knul dat leuk vind zou ik dat geen probleem vinden hoor.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_200296760
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 10:18 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

En verder een man van zijn werk afhouden om met je downie naar een strooiwagen te gaan kijken.
[..]

HET IS OUTSIDE THE BOX!!

Waarom leert niemand dat.
Die mensen praten elkaar allemaal na in die kreten zonder te weten wat ze zeggen joh. Laatst had ik bij een klein klusje een projectmanager die een stapje terug deed vanwege kinderen (niks mis mee moet ze zelf weten) maar die was nog helemaal bezig in het corporate jargon. Ze zei steevast 'jack in the box' als er een taakje gedaan was. Ik vond er in eerste instantie weinig van, de helft van wat projectmanagers zeggen laat ik toch langs me heen gaan.

Totdat ik een week later een andere manager in de auto had (vele bijbanen hier), en uit zijn telefoongesprek kon ik afleiden dat het hier om een 'check in the box' ging. Deze meneer sprak het echter ook uit als jack, als een duveltje in een doosje. Die uitspraak bestaat natuurlijk ook maar gaat niet over het afvinken van een taak.

Iemand in hun wereldje is dus ooit begonnen met dat zeggen, op de verkeerde manier, en ze nemen het gewoon allemaal over :') Alsof je in groep acht op het schoolplein voor het eerst straattaal hoort en dat overal ongeacht context gaat gebruiken omdat het cool is.
What Would Goku Do
pi_200297277
quote:
13s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 11:26 schreef viagraap het volgende:
Ze zei steevast 'jack in the box' als er een taakje gedaan was.
En toen reageerde je niet met "Elleboog op tafel, stift!"?
  zaterdag 10 juli 2021 @ 13:22:58 #213
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200298147
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 09:39 schreef LordofLeaves het volgende:

[..]

Ik haat hem.
De link werkt niet bij mij, maar is het Lesley van Opstal?
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  zaterdag 10 juli 2021 @ 14:22:28 #214
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_200298838
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 13:22 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

De link werkt niet bij mij, maar is het Lesley van Opstal?
Eugene van den Hemel

Chief Happiness Officer

https://jobbootcamp.nl/so(...)ugene-van-den-hemel/

https://www.heavenly-thoughts.com/

En inspirerende site

[ Bericht 10% gewijzigd door Tlaloc op 10-07-2021 14:28:12 ]
  zaterdag 10 juli 2021 @ 15:23:58 #215
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200299554
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 13:22 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

De link werkt niet bij mij, maar is het Lesley van Opstal?
Geen idee, maar die haat ik nu ook.
soooo, da's mooi!
  zondag 11 juli 2021 @ 11:22:28 #216
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200309812
Wappies schamen zich er tegenwoordig ook niet meer zichzelf belachelijk te maken op Linkedin.
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
  zondag 11 juli 2021 @ 12:31:35 #217
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200310636
quote:
10s.gif Op zondag 11 juli 2021 11:22 schreef SEMTEX het volgende:
Wappies schamen zich er tegenwoordig ook niet meer zichzelf belachelijk te maken op Linkedin.
Leuk voor je, maar daar kopen we hier niets voor. Screenshots/linkjes willen we!
pi_200310665
Het is nu juli dus ik zie vooral "afgestudeerd" posts
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200310727
quote:
0s.gif Op zondag 11 juli 2021 12:31 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Leuk voor je, maar daar kopen we hier niets voor. Screenshots/linkjes willen we!
Volgens mij is er op de pagina van Hugo de Jonge wel het een en ander te vinden.
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_200310943
quote:
10s.gif Op zondag 11 juli 2021 12:33 schreef KennyPowers het volgende:
Het is nu juli dus ik zie vooral "afgestudeerd" posts
"Ik ben eindelijk hersenchirurg terwijl mensen mij op het praktijkonderwijs hadden ingeschat"
  zondag 11 juli 2021 @ 14:35:49 #221
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200312347
quote:
15s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 14:22 schreef Tlaloc het volgende:

[..]

Eugene van den Hemel

Chief Happiness Officer

https://jobbootcamp.nl/so(...)ugene-van-den-hemel/

https://www.heavenly-thoughts.com/

En inspirerende site
Die website _O- Wat een schitterende treurnis.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_200315241
https://www.linkedin.com/(...)31383569293312-UvlJ/

Bij dit soort mensen krijg ik altijd het idee dat ze veel te compenseren hebben, en tegelijkertijd in een soort droomwereld leven waar alles leuk en happy moet zijn.

En afsluiten met

quote:
En nu verder op avontuur met mijn missie: ☆ werkend Nederland vitaal en verbonden maken! ☆

Wat kan ik voor jou betekenen?
:')
pi_200315415
quote:
99s.gif Op zondag 11 juli 2021 17:54 schreef boskameel het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)31383569293312-UvlJ/

Bij dit soort mensen krijg ik altijd het idee dat ze veel te compenseren hebben, en tegelijkertijd in een soort droomwereld leven waar alles leuk en happy moet zijn.

En afsluiten met
[..]

:')
Lijken me hele vermoeiende types

Ook echt constant dat ® erbij :')
pi_200315451
quote:
99s.gif Op zondag 11 juli 2021 17:54 schreef boskameel het volgende:
https://www.linkedin.com/(...)31383569293312-UvlJ/

Bij dit soort mensen krijg ik altijd het idee dat ze veel te compenseren hebben, en tegelijkertijd in een soort droomwereld leven waar alles leuk en happy moet zijn.

En afsluiten met
[..]

:')
quote:
Vitaliteitsmanager of coach zijn onbeschermde titels, maar ik mag me nu officieel Vitaloog® noemen!
;(
  zondag 11 juli 2021 @ 18:52:20 #225
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200316011
quote:
15s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 14:22 schreef Tlaloc het volgende:

[..]

Eugene van den Hemel

Chief Happiness Officer

https://jobbootcamp.nl/so(...)ugene-van-den-hemel/

https://www.heavenly-thoughts.com/

En inspirerende site
Hoop open deuren. Die Eugene heeft echt een hoofd waar je op wil slaan.
soooo, da's mooi!
pi_200316280
quote:
0s.gif Op zondag 11 juli 2021 18:09 schreef jameshond7 het volgende:

[..]

[..]

;(
Vita loog, dus mevrouw geeft zelf toe dat ze liegt >:) :')
pi_200325481
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 juni 2021 18:47 schreef KennyPowers het volgende:

quote:
Die ze waren een moeder met haar zoontje.
:')

En verder...phoe phoe he.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_200325656
Lekker topic om je flink te ergeren :9 :') ik zit niet meer op "socials " (behalve Whatsapp) dus kom ik me hier verbazen. De zoon van mijn buren is ook life coach. Als bijna alles mislukt in het leven kun je altijd nog ervaringsdeskundige worden :X
  maandag 12 juli 2021 @ 09:35:03 #229
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200326377
quote:
7s.gif Op maandag 12 juli 2021 08:18 schreef Serinde het volgende:
Lekker topic om je flink te ergeren :9 :') ik zit niet meer op "socials " (behalve Whatsapp) dus kom ik me hier verbazen. De zoon van mijn buren is ook life coach. Als bijna alles mislukt in het leven kun je altijd nog ervaringsdeskundige worden :X
Echt eh? Ben je meester in poepen, dan ben je ervaringsdeskundige op het gebied van toiletteren. Kassa!
soooo, da's mooi!
pi_200330332
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 juli 2021 23:51 schreef DoubleDip het volgende:
Al die zogenaamde “coaches” schieten ook als paddestoelen uit de grond. De tering ;’)
Daar heb ik ook last van. Recent had ik twee mensen op Linkedin die NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) Practitioner geworden zijn. Maar als je dan bij die "opleiding" (volgens mij is het officieel gewoon een cursus) gaat kijken wat het precies inhoud, kan je bijna niks concreets vinden. En is het volgens mij gewoon een verkapte assertiviteits-cursus met een hip naampje waar je wat extra's voor betaald.
pi_200330648
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 juni 2021 12:01 schreef Erasmus het volgende:
Dit soort ellende van deze mafklapper :')

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Bijna 25000 likes. Dat baart me serieus zorgen. Schijnbaar zijn er bijna 25.000 mensen met een notoire opleiding (even van uitgaande, want Linkedin) die in dit soort bullshit trappen als zoete koek. Walgelijk!
U MAD?
  dinsdag 13 juli 2021 @ 17:35:50 #232
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200347547
quote:
💟 Bekentenis.
Ik heb nu al bijna 15 jaar een succesvol coachingsbedrijf.
Succesvol betekent voor mij dat ik kan werken op een manier die bij mij past.
Ik heb van zowel mijn passies als van mijn karakter mijn werk gemaakt.
Ik bepaal zelf hoeveel ik werk en dat verschilt per week of zelfs per dag.
ik bepaal zelf met wie ik werk en met welke methodes.
Ik bepaal zelf mijn koers.
Ik bepaal hoe ik aan marketing doe.
Zo breek ik bijna alle "regels" van de "in 7 stappen insta-succes business coaches".
Ik trek me niets aan van algoritmes, emailmarketing, funnels en andere mambo jambo.
Ik heb niet eens een echte huisstijl en een waardeloze website, maar wel een herkenbaar merk.
Ik wil succesvol zijn in verbinding maken met mensen, niet met software / robots.
Ik ben succesvol omdat ik expres mezelf kan zijn in mijn werk en omdat ik dat verdien.
Dat verdien ik liever dan een ton per jaar.

En ik vind het woord "succesvol" ook best spannend te gebruiken.... maar ik heb dat toch gedaan vandaag.... Dus dat heb ik in ieder geval succesvol gedaan... :-)

Dit is mijn bekentenis vandaag op #showandtellTuesday.

💟 Wat durf jij -vandaag- open en bloot op Linkedin te bekennen?

#business #success #impostersyndrome #expressyourself #expresjezelf #makingsense
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
  Grootste baggeraar 2022 dinsdag 13 juli 2021 @ 17:41:00 #233
112333 vogeltjesdans
cry me a river
pi_200347623
quote:
15s.gif Op zaterdag 10 juli 2021 14:22 schreef Tlaloc het volgende:

[..]

Eugene van den Hemel

Chief Happiness Officer

https://jobbootcamp.nl/so(...)ugene-van-den-hemel/

https://www.heavenly-thoughts.com/

En inspirerende site
Dat Chief Happiness Officer heeft hij gepikt van Tony Hsieh van Zappos.
Op vrijdag 14 mei 2021 @ 23:33 schreef Joopklepzeiker: Zonder twijfel is @vogeltjesdans de grootste smaakmaker en intelligentste persoon van heel KLB.
pi_200348319
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:35 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vanwege het ontbreken van LinkedIn wil ik hier even bekennen dat ik geweldig ben 8-)

Jemig, is dit echt het niveau vandaag de dag? Hoe is dit een “bekentenis”? Ik mis dat ze zich kwetsbaar opstelt en zichzelf in haar kracht zet :')
pi_200348701
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:35 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zou mooier zijn als ze zou bekennen dat ze niet zou kunnen leven van haar beroep, zonder kerel die wel werkt.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 18:54:36 #236
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_200348774
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:35 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dus het bedrijf is enkel naar haar eigen subjectieve maatstaven bekeken succesvol? Juist ja...

pi_200359024
quote:
7s.gif Op maandag 12 juli 2021 08:18 schreef Serinde het volgende:
Lekker topic om je flink te ergeren :9 :') ik zit niet meer op "socials " (behalve Whatsapp) dus kom ik me hier verbazen. De zoon van mijn buren is ook life coach. Als bijna alles mislukt in het leven kun je altijd nog ervaringsdeskundige worden :X
Echt he
quote:
Ik ga stoppen als copywriter.

Ja, dat lees je goed. Ik stop. Per direct.

Ik wil niet langer teksten voor anderen schrijven.

Waar ik nu wel 100% voor wil gaan is schrijfcoaching
.

Waarom?

Ten eerste vind ik coaching veel leuker. Het levert me meer energie op.

Ten tweede geloof ik dat je het beter zelf kunt doen. Want alleen dan kun je echt jouw eigen energie in de teksten stoppen.

Toch is copywriting een vak apart.

Je kan nog zo goed je eigen energie erin stoppen, als je teksten niet wervend geschreven zijn, dan laat je kansen liggen.

Met de juiste inzichten en technieken uit de copywriting, kun je veel meer resultaat boeken. Maak je echt die verbinding met mensen. Krijgen je teksten veel meer power. Krijgen ze zelfs méér personality en schrijf je ze ook nog eens met meer zelfvertrouwen.

Zo kun je op een gezonde manier trots zijn op je teksten. En natuurlijk klinkt dat er dan ook in door!

Daarom geloof ik dat de beste benadering "the best of both worlds" is. Een beetje van jezelf en een beetje copywriting magic.

Vanaf nu ben ik er dus alleen nog maar voor bezielde coaches, trainers en therapeuten die zelf hun teksten willen schrijven en daar met de juiste expertise en begeleiding nog veel beter in willen worden.

Zodat hun teksten die magische, magnetische aantrekkingskracht krijgen.

Oftewel: ik leer je belachelijk goed copywriten!

Interesse? Stuur me een bericht.
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  woensdag 14 juli 2021 @ 14:30:35 #238
11091 SEMTEX
Mevr. Hoe-die-nie
pi_200360002
Linkedin is steeds meer een dagboek of Feesboek voor mensen.

quote:
"BATTERY LOADING!

Eindelijk vakantie! Even een moment voor mezelf om op te laden en tot rust te komen.
De meeste mensen zijn nog aan het aftellen tot hun vakantie, maar wat fijn dat we allemaal weer wat meer beweegruimte hebben om ook echt iets te gaan ondernemen.
Voor velen de tijd om te ontspannen, tijd door te brengen met je geliefde, het gezin, familie en vrienden. Even geen eindeloze stroom aan mail en Whatsapp berichten. Tijd voor een goed boek, fijn gesprek en om uitkijkend over de zee te dromen over toekomstplannen.

Ik ga de balans even voor mezelf opmaken en dan straks weer met een volle batterij terug aan het werk.

Ik wens iedereen een vrolijke zomer toe!"
:|W
In school we learn that mistakes are bad, and we are punished for making them. Yet, if you look at the way humans are designed to learn, we learn by making mistakes.If we never fell down, we would never walk. Robert Kiyosaki
pi_200373739
Weer een stom lulverhaal :')

  donderdag 15 juli 2021 @ 11:03:00 #240
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200373812
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 10:56 schreef LooneyTroons het volgende:
Weer een stom lulverhaal :')

[ afbeelding ]
Personal branding. :')
soooo, da's mooi!
pi_200373824
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 10:56 schreef LooneyTroons het volgende:
Weer een stom lulverhaal :')

[ afbeelding ]
Lotte laat zich palen door 2 man voor gratis vliegtickets, niks mis mee.
  donderdag 15 juli 2021 @ 11:04:40 #242
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200373826
quote:
10s.gif Op woensdag 14 juli 2021 13:18 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Echt he
[..]

Wat een sjaak. Die moet zijn baan niet opgeven.
soooo, da's mooi!
pi_200374225
quote:
9s.gif Op donderdag 15 juli 2021 11:04 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Lotte laat zich palen door 2 man voor gratis vliegtickets, niks mis mee.
Poko Poko.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
pi_200374284
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 10:56 schreef LooneyTroons het volgende:
Weer een stom lulverhaal :')

[ afbeelding ]
Fappie gezet.
pi_200374335
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 11:03 schreef LordofLeaves het volgende:

[..]

Personal branding. :')
Ondertussen zijn haar gaatjes ook gebrandmerkt met het zaad van negers.
  donderdag 15 juli 2021 @ 11:37:03 #246
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200374362
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 11:35 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Ondertussen zijn haar gaatjes ook gebrandmerkt met het zaad van negers.
Duidelijk poko poko.
soooo, da's mooi!
pi_200375050
Wat hebben die hashtags met dat cliché verhaal te maken?
What Would Goku Do
pi_200375758
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 10:56 schreef LooneyTroons het volgende:
Weer een stom lulverhaal :')

[ afbeelding ]
Die Lotte de Man ben ik al eens eerder tegengekomen (ik weet even niet meer of dat ook via dit topic was, maar heb er ook een aantal gemeenschappelijke vrienden mee). Maar haar post zijn best wel tenenkrommend. Het enige wat ze erg mee heeft is haar uiterlijk en daar maakt ze ook dankbaar gebruik van.
pi_200390334


:').

Ook altijd dat eeuwige woord "verbinding". :{
  vrijdag 16 juli 2021 @ 10:29:53 #250
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200390489
quote:
7s.gif Op maandag 12 juli 2021 08:18 schreef Serinde het volgende:
Lekker topic om je flink te ergeren :9 :') ik zit niet meer op "socials " (behalve Whatsapp) dus kom ik me hier verbazen. De zoon van mijn buren is ook life coach. Als bijna alles mislukt in het leven kun je altijd nog ervaringsdeskundige worden :X
Whatsapp hoort niet onder de social media volgens mij. Tenzij je SMSen, telefoneren etc. ook onder 'social media' plaatst :P
  vrijdag 16 juli 2021 @ 10:34:22 #251
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200390516
quote:
0s.gif Op donderdag 15 juli 2021 10:56 schreef LooneyTroons het volgende:
Weer een stom lulverhaal :')

[ afbeelding ]
Goed verhaal, lekker kort :') Wat een bagger weer _O-
pi_200392364
quote:
99s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 10:13 schreef boskameel het volgende:
[ afbeelding ]

:').

Ook altijd dat eeuwige woord "verbinding". :{
Verschrikkelijk en eigenlijk leggen ze het er zo dik bovenop dat 'mbo' niet erg is, dat het eigenlijk wel erg wordt. Want waarom zou je het er anders zoveel over hebben.

Verder ontkend ze ook nog dat er een verschil is tussen hoog en laag..... een master heeft nu eenmaal vaker een hoger niveau dan een mbo opleiding. En momenteel staat het water in Limburg ook erg hoog, of is dat ook niet waar?
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:19:05 #253
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200392512
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:02 schreef kami124 het volgende:

[..]

Verschrikkelijk en eigenlijk leggen ze het er zo dik bovenop dat 'mbo' niet erg is, dat het eigenlijk wel erg wordt. Want waarom zou je het er anders zoveel over hebben.

Precies. Dat is overigens net zo met BLM, LHGBT etc. Vervelend gedrag.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 13:39:03 #254
395076 Tlaloc
Tlamacazqui
pi_200392763
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:02 schreef kami124 het volgende:

[..]

Verschrikkelijk en eigenlijk leggen ze het er zo dik bovenop dat 'mbo' niet erg is, dat het eigenlijk wel erg wordt. Want waarom zou je het er anders zoveel over hebben.

Verder ontkend ze ook nog dat er een verschil is tussen hoog en laag..... een master heeft nu eenmaal vaker een hoger niveau dan een mbo opleiding. En momenteel staat het water in Limburg ook erg hoog, of is dat ook niet waar?
Had McDonald's een aantal jaar geleden geleden ook, reclame met "je hoeft je niet te schamen dat je werkt bij McDonald's" :')

Echt, de die die campagne hebben verzonnen...
pi_200397610
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 10:29 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Whatsapp hoort niet onder de social media volgens mij. Tenzij je SMSen, telefoneren etc. ook onder 'social media' plaatst :P
Het hangt er vanaf wie je het vraagt. Alhoewel sms’en tegenwoordig ook meer is dan letters, cijfers en leestekens sturen, is whatsapp toch anders. Neem bijv de profielfoto en status :) dat telefoneren heel wat anders is hoef ik je niet uit te leggen hoop ik :P
  dinsdag 20 juli 2021 @ 12:45:59 #256
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200454002
Tips van een situationeel omdenker:
quote:
"Mijn kind heeft écht een eigen willetje. Zegt overal 'nee' tegen. Ik moet soms bergen verzetten om hem ergens toe te bewegen." Vóór het vertrek: "Zullen we gaan?" "Nee!" "Nou, we gaan wél!" Tijdens het vertrek: "Wil je je jas aan?" "Nee!" "Ik wil tóch dat je hem aantrekt!" In de winkel: "Wil je in het karretje?" "Nee!" "Wil je zélf lopen?" "Nee!" "Wil je dat ik je til?" "Neee!!" Deze situaties leveren onnodige strijd op en kunnen een kind zelfs onzeker maken. Kinderen ontwikkelen een wil van zichzelf, vanaf het moment waarop ze ontdekken dat ze een individu zijn. Wij hoeven deze wil niet te stimuleren door alles te vragen. Tijdens dagelijkse routines hebben zij meer baat bij liefdevolle leiding: "Kom, we gaan boodschappen doen." "Kijk, hier is je jas. Trek maar aan. Het is fris buiten." "Jij mag helpen met de boodschappen in het karretje te doen." Het continu stimuleren van de wil creëert een ongezonde focus op het ego. #kinderen #wil #vragen #leiding #stimuleren #veiligheid
pi_200454094
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 12:45 schreef Ypmaha het volgende:
Tips van een situationeel omdenker:
[..]

Mijn moeder had dit al lang door, die vroeg niet "wil je eten" maar "wil je een appel of wil je een banaan".

Mijn hele jeugd gemanipuleerd :(
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  dinsdag 20 juli 2021 @ 13:07:07 #258
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200454241
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 12:45 schreef Ypmaha het volgende:
Tips van een situationeel omdenker:
[..]

bron?
pi_200454577
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 12:55 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Mijn moeder had dit al lang door, die vroeg niet "wil je eten" maar "wil je een appel of wil je een banaan".

Mijn hele jeugd gemanipuleerd :(
:D
Schijnt wel de truc te zijn ja :P

Al kun je op "wil je een appel of wil je een banaan?" ook prima "Nee" antwoorden natuurlijk :7
pi_200457036
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 13:32 schreef Piles het volgende:

[..]

:D
Schijnt wel de truc te zijn ja :P

Al kun je op "wil je een appel of wil je een banaan?" ook prima "Nee" antwoorden natuurlijk :7
"ok, hier is je peer"
pi_200462284
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 13:02 schreef kami124 het volgende:

[..]

Verschrikkelijk en eigenlijk leggen ze het er zo dik bovenop dat 'mbo' niet erg is, dat het eigenlijk wel erg wordt. Want waarom zou je het er anders zoveel over hebben.

Verder ontkend ze ook nog dat er een verschil is tussen hoog en laag..... een master heeft nu eenmaal vaker een hoger niveau dan een mbo opleiding. En momenteel staat het water in Limburg ook erg hoog, of is dat ook niet waar?
Nou ja, mbo'ers zijn gewoon meer praktisch ingericht. En kiezen die voor praktische beroepen. Wat tegenwoordig trouwens flink geld oplevert aangezien iedereen maar een bachelor of master wilt gaan doen. Waardoor er een tekort is aan vaklui.

Verder ben ik het wel met je eens dat het juist een tegenovergesteld effect heeft.
pi_200463598
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 10:29 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Whatsapp hoort niet onder de social media volgens mij. Tenzij je SMSen, telefoneren etc. ook onder 'social media' plaatst :P
Mijn penis is dus ook een sociaal medium. Good to know.
pi_200470428
quote:
Mijn zoon is een held!

Een meisje gaat liggen op het spoor, iedereen wijst en praat, maar niemand handelt. Behalve mijn zoon, Milan.
Hij sleurt het tegenstribbelende meisje van het spoor, de bellen rinkelen al, maar hij zet door.
Zelf vindt hij het ‘normaal’ maar vandaag toch ook door de Politie Nederland in het zonnetje gezet!

Mijn zoon is een held!
Mijn zoon is een beetje dom* :{
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200470464
DO YOU FEEL THE SAME?


Thuis eet en drink ik nooit inderdaad.
You're Fucking Out, I'm Fucking In
pi_200475083
quote:
9s.gif Op woensdag 21 juli 2021 13:07 schreef KennyPowers het volgende:
DO YOU FEEL THE SAME?
[ afbeelding ]

Thuis eet en drink ik nooit inderdaad.
Ik mis fappen in beide taarten.
pi_200475104
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 13:05 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Mijn zoon is een beetje dom* :{
Ze is doorgestuurd naar Beter Bed, dat ligt veel comfortabeler.
pi_200475140
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 13:05 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Mijn zoon is een beetje dom* :{
Had Milan toevallig ook een schooladvies lager dan vwo en is dit het bewijs dat hij op zijn manier toch heel slim is?
Op dinsdag 10 mei 2022 20:00 schreef Souryhet volgende: Dan was ik fout, maar zover mijn radar gaat is die troela niet echt overtuigend en ze was een fan. Please dit riekt naar aandacht
pi_200475384
quote:
9s.gif Op woensdag 21 juli 2021 13:07 schreef KennyPowers het volgende:
DO YOU FEEL THE SAME?
[ afbeelding ]

Thuis eet en drink ik nooit inderdaad.
Mensen die denken een hele dag productief te kunnen zijn als ze thuiswerken. :')
pi_200475394
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 13:05 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Mijn zoon is een beetje dom* :{
Die zag ik ook langskomen. Echt een mooi verhaal voor LinkedIn. :')
  woensdag 21 juli 2021 @ 19:05:31 #270
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200475558
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 13:05 schreef KennyPowers het volgende:

[..]

Mijn zoon is een beetje dom* :{
Bron?
  vrijdag 23 juli 2021 @ 00:05:50 #271
250282 fluitbekzeenaald2.0
Oi u luzi chervona kalyna
pi_200495956
quote:
Luisteren met je lijf. In werk. In gesprekken. In overleg. In besluitvorming.
Soft of krachtig?

In de werkomgeving gebeurt het zelden, dat wordt uitgesproken wat je vanbinnen voelt. We werken vooral met het hoofd. Met wat we kunnen begrijpen. Analytisch vermogen noemen we dat. Een eigenschap die vaak wordt gevraagd in werk. De professional moet weten waar hij of zij het over heeft. Dat is geloofwaardig.

Hoe anders ervaar ik het in de praktijk. De grootste doorbraken in mijn werk kwamen voort uit de momenten waarop ik het echt even niet wist. Waarop ik zoekende was. In gesprek ging met mensen. Vragen stelde. Luisterde. Voelde. Tot inzichten kwam. En het ineens ging begrijpen.

Je zou het omgekeerd analytisch vermogen kunnen noemen. Eerst voelen. Dan begrijpen.

Dat begint met waarnemen van de signalen die je lijf geeft. De buikpijn die je tijdens een overleg voelt. De plotselinge hoofdpijn die opkomt bij een bepaald onderwerp. De spanning die je voelt als er een stilte valt in de groep. Of juist de ontspanning die komt als dingen worden uitgesproken. Het lijf voelt feilloos aan of het in de dynamiek stroomt of niet. Vaak eerder dan je met je hoofd kunt begrijpen.

Op het niveau van voelen valt er nog veel te leren en ontdekken. Vertrouwen op wat je voelt. Loslaten van mentale controle. En vooral je eigen lijf serieus nemen. Ook als je nog geen idee hebt wat het je wil zeggen.
https://www.linkedin.com/(...)449273477582848-pDyf

:?
Fluitbekzeenaalden zijn verwant aan de zeenaalden, de zeepaardjes en de trompetzeenaalden.
Van die laatste groep onderscheiden ze zich door de draadvormige verlenging van de middelste staartvinstralen (die bij de trompetzeenaalden ontbreken).
pi_200496012
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:05 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Bron?
Zag hem op linkedin voorbij komen, maar het is dit verhaal.

https://www.ad.nl/gezin/m(...)-geen-held~a7c4159e/
held, geen held, wat is het nou :P
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  vrijdag 23 juli 2021 @ 10:04:20 #273
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200498471
quote:
Benieuwd wat voor drugs zij gebruiken.
soooo, da's mooi!
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 23 juli 2021 @ 12:35:20 #274
414785 sirdanilot
pi_200500239
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:27 schreef Nine. het volgende:

[..]

Volgens mij zijn daar andere apps dan LinkedIn voor :P
Toch ben ik meer geneigd om lekkere mensen toe te voegen dan lillekerds, ook op linkedin.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  zaterdag 24 juli 2021 @ 10:03:35 #276
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200516498
soooo, da's mooi!
  maandag 26 juli 2021 @ 16:56:48 #277
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
  maandag 26 juli 2021 @ 18:38:59 #278
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200562115
quote:
Wat ook een klacht op zichzelf zou kunnen zijn zijn al die sneue ondertitels van mensen. “multi potential op zoek naar een nieuwe uitdaging” of “ik help ouders harmonie creëeren binnen hun gezin”. Als je door die comments heen scrollt kom je genoeg pareltjes tegen.
  maandag 26 juli 2021 @ 19:05:42 #280
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200562175
quote:
Als of het verhaal nog niet lang genoeg is heeft Gé een belangrijke aanvulling:





[ Bericht 99% gewijzigd door leolinedance op 26-07-2021 19:13:08 ]
pi_200570765
quote:
Dit is mijn prachtige dochter Frédérique op wie ik ongelofelijk trots ben omdat zij wil zijn wie ze is. Jongen of meisje, hetero, gay of bisexueel het maakt haar (en ons allemaal) niet uit.

Vanmiddag (maandag 26 juli om 14.15) liep Frédérique zoals iedereen van die leeftijd zou mogen door haar wijk, Westwijk te Amstelveen.

Daar werd ze aangesproken door een jongen van omstreeks 14 jaar “ben je een jongen of een meisje!!” riep hij naar haar. “Dat maakt toch niet uit” antwoordde mijn dochter vriendelijk. “BEN JE EEN JONGEN OF EEN MEISJE!!” schreeuwde hij opnieuw naar haar “ik ben wie ik ben en jij mag zijn wil je wil zijn” reageerde ze opnieuw netjes.

Dat zinde de jongen niet. Met diverse slagen in haar gezicht brak hij haar neus, diverse tanden, sloeg haar een kaakfractuur en liep ze meerdere ernstige verwondingen op in het gezicht.

Namens mijn dochter Frédérique roep ik naar allen die dezelfde mening hebben

“Je mag zijn wie je wil zijn! Kom maar op lafaard!”
https://www.linkedin.com/(...)6825423493849579520/

LinkedIn is nu officieel Feesboek geworden :r :r
pi_200579597
quote:
I am actually NOT proud to announce that I have graduated with an Upper Second Class from Bsc Management with Finance (Hons) at University of Warwick - Warwick Business School.

Always striving for excellence, I wanted to get a First Class but man… Tbf I haven’t studied much.

Coming from a small Spanish town where I studied in the same school for 15 years, my priority at uni was learning English, making friends and having fun, and bro… It has been 3 years and this has not changed.

After sitting next to a Chinese girl in an accounting class and starting to annoy her with my mediocre Chinese vocab, we traveled around Spain, China, Hong-Kong and Thailand together and interned in China Asset Management on the 30th floor of the most emblematic HK building while we got tear gas from the HK protests in our flat. Then I joined the Chinese Society at uni and immersed myself in their fascinating culture.

After being rejected at first, I worked on the sponsorship team of the engineering Warwick Hyperloop project where I met one of my flatmates. Oh yes, I was a brand Ambassador for the Times, Head of Marketing for LINE Fashion and Arts and co-founded the Warwick M&A Group. Ah and I was also finalist at “Undergraduate of the Year Award”.

Moreover, I shaped my uni life with Warwick Business School Society. The best society on earth with ambitious people from around the globe. Here I organized crazy parties where I threw vodka-soaked gummy-bear bags and hundreds of McDonald's burgers from the DJ set to crowds of 600 students, as well as traveling around Europe and attending crazy networking events with speakers from Google to Private jet company owners.

Let's not forget that I volunteered with Warwick UNICEF in Zagreb where I assisted strong refugee families that escaped from Iraq due to religious prosecutions.

On the side, I have also been a course representative for my degree, directed my own NGO, and gone out 4+ times a week (which means 4+ weekly hangovers). I anonymously created the uni’s meme page and met the most interesting people which I then randomly came across partying in Hong-Kong, walking around Helsinki, Palermo, Paris or at a music festival in Barcelona.

Lastly, after interning in Barcelona, Hong-Kong, Silicon Valley and doing 4 springweeks in London, I am now interning at Deutsche Bank IB and excited to soon join BeReal’s startup team and about to solo-travel for a year while I complete a Micromaster of Software Development at The University of British Columbia from distance.

So yes, I did not get the first class but man… all I just said happened in 3 years, with a global pandemic in the background, while trying to be tiktok famous (54k followers atm, not bad haha) and actually studying a bit and doing sport on a daily... I might have not memorised the Finance syllabus but hey, I have lived ten lives in these three years and I am sure I wouldn’t have if I had spent the day studying in my bedroom.

Thank you Warwick,

I’m out.
Ik zou bijna medelijden met hem krijgen, wat een mafklapper
  dinsdag 27 juli 2021 @ 19:05:13 #283
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_200580126
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 18:23 schreef jameshond7 het volgende:

[..]

Ik zou bijna medelijden met hem krijgen, wat een mafklapper
En dat is allemaal in de Jordaan gebeurt?
soooo, da's mooi!
pi_200580138
Las net zo'n verhaal van een gast wiens dochter in elkaar getimmert was in een speeltuin. Kwam op mijn tijdlijn door een debiel die er op reageerde. Heb zelf ook gereageerd dat die vent een aandachtstrekker was en op moest flikkeren naar Facebook met z'n jankverhaal. Tering aandachtshoer.
U MAD?
pi_200580412
Al die aandachtsgeilerij is wel behoorlijk klachtwaardig ja. Begint steeds meer op FB te lijken.
pi_200584132
Drs. Joeri van Dam

---

𝐈𝐤 𝐝𝐞𝐧𝐤 𝐞𝐫𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨 𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐯𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢𝐧𝐞𝐚𝐮𝐭𝐨, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐛 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧.

1. Ik heb gehoord dat benzineauto's niet thuis kunnen tanken terwijl je slaapt? Hoe vaak moet je ergens anders bijvullen? Is dit meerdere keren per jaar? Komt er een oplossing voor thuis tanken?
2. Op welke onderdelen heb ik service nodig en hoe vaak? De autoverkoper noemde een doos met versnellingen erin. Wat is dit en krijg ik een waarschuwing met een indicator als ik moet schakelen?
3. Kan ik met één pedaal gas geven en remmen zoals ik dat nu doe met mijn elektrische auto?
4. Krijg ik brandstof terug als ik langzamer rijd of bergafwaarts rijd? Ik neem aan van wel, maar moet het voor de zekerheid
vragen.
5. De auto die ik testte, leek een vertraging te hebben vanaf het moment dat ik het gaspedaal indrukte totdat hij begon te accelereren. Is dat normaal bij benzineauto's?
6. We betalen momenteel ongeveer 1,1 cent per kilometer om
met onze elektrische auto te rijden. Ik heb gehoord dat benzine tot 10 keer zoveel kan kosten, dus ik denk dat we in het begin wat geld zullen verliezen. Wij rijden ongeveer 20.000 kilometer per jaar. Laten we hopen dat meer mensen benzine gaan gebruiken zodat de prijzen omlaag gaan.
7. Klopt het dat benzine brandbaar is? Moet ik de tank legen en de benzine ergens anders opslaan terwijl de auto in de garage
staat?
8. Is er een automatisch systeem om te voorkomen dat benzine in brand vliegt of explodeert bij een ongeval. Wat kost dit?
9. Ik begrijp dat het hoofdbestanddeel van benzine olie is. Is het waar dat de winning en raffinage van olie milieuproblemen
veroorzaakt, evenals conflicten en grote oorlogen die de afgelopen 100 jaar miljoenen levens hebben gekost? Is er een oplossing voor deze problemen?
10. Ik heb gehoord dat auto's met verbrandingsmotoren
in steeds meer steden over de hele wereld worden verboden, omdat wordt beweerd dat ze de neiging hebben om het milieu en de gezondheid van hun burgers te schaden?? Is dat waar??

Misschien heb ik later nog meer vragen, maar dit zijn voor mij op dit moment de belangrijkste. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

----

De enige vraag die ik heb Joeri is:

1: waarom vervuil je Linkedin met deze onzin achterlijke klaploper.
U MAD?
pi_200584172
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 22:58 schreef de_boswachter het volgende:
Drs. Joeri van Dam

---

𝐈𝐤 𝐝𝐞𝐧𝐤 𝐞𝐫𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨 𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐯𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢𝐧𝐞𝐚𝐮𝐭𝐨, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐛 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧.

1. Ik heb gehoord dat benzineauto's niet thuis kunnen tanken terwijl je slaapt? Hoe vaak moet je ergens anders bijvullen? Is dit meerdere keren per jaar? Komt er een oplossing voor thuis tanken?
2. Op welke onderdelen heb ik service nodig en hoe vaak? De autoverkoper noemde een doos met versnellingen erin. Wat is dit en krijg ik een waarschuwing met een indicator als ik moet schakelen?
3. Kan ik met één pedaal gas geven en remmen zoals ik dat nu doe met mijn elektrische auto?
4. Krijg ik brandstof terug als ik langzamer rijd of bergafwaarts rijd? Ik neem aan van wel, maar moet het voor de zekerheid
vragen.
5. De auto die ik testte, leek een vertraging te hebben vanaf het moment dat ik het gaspedaal indrukte totdat hij begon te accelereren. Is dat normaal bij benzineauto's?
6. We betalen momenteel ongeveer 1,1 cent per kilometer om
met onze elektrische auto te rijden. Ik heb gehoord dat benzine tot 10 keer zoveel kan kosten, dus ik denk dat we in het begin wat geld zullen verliezen. Wij rijden ongeveer 20.000 kilometer per jaar. Laten we hopen dat meer mensen benzine gaan gebruiken zodat de prijzen omlaag gaan.
7. Klopt het dat benzine brandbaar is? Moet ik de tank legen en de benzine ergens anders opslaan terwijl de auto in de garage
staat?
8. Is er een automatisch systeem om te voorkomen dat benzine in brand vliegt of explodeert bij een ongeval. Wat kost dit?
9. Ik begrijp dat het hoofdbestanddeel van benzine olie is. Is het waar dat de winning en raffinage van olie milieuproblemen
veroorzaakt, evenals conflicten en grote oorlogen die de afgelopen 100 jaar miljoenen levens hebben gekost? Is er een oplossing voor deze problemen?
10. Ik heb gehoord dat auto's met verbrandingsmotoren
in steeds meer steden over de hele wereld worden verboden, omdat wordt beweerd dat ze de neiging hebben om het milieu en de gezondheid van hun burgers te schaden?? Is dat waar??

Misschien heb ik later nog meer vragen, maar dit zijn voor mij op dit moment de belangrijkste. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

----

De enige vraag die ik heb Joeri is:

1: waarom vervuil je Linkedin met deze onzin achterlijke klaploper.
Deze las ik vanochtend in het Engels :')

Leuk vertaald Joeri
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  dinsdag 27 juli 2021 @ 23:10:37 #288
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_200584296
Gepost door een of andere HR-doos, mijn eerste gedachte: wat een drama queen:

Daar zat ik, in een onmogelijke stand op kantoor, personeelsarchiefstukken opruimend. Peter R. de Vries is overleden, lees ik in mijn app.

Ik zak op de grond, jemig.... mijn hoop verdwijnt als sneeuw voor de zon. Want hoop had ik, echt....

Na die vreselijk laffe en idiote moordpoging, midden op straat op klaarlichte dag, door zijn hoofd geschoten en meerdere schotwonden, maar hij leefde nog.

Mensen zeggen nu, ja het zat er wel in dat hij het niet zou overleven. Maar ik had nog steeds hoop en ineens was dat weg.

Ik heb gehuild in dat archief, gehuild om Peter, om zijn kinderen, zijn kleinkinderen, zijn vrouw...

Ik heb gehuild om de situatie dat in Nederland een jongvolwassen persoon, een zoon, een broer, een neef, zich heeft laten overtuigen om een medemens op klaarlichte dag te vermoorden.

Ik heb gehuild om het onrecht in deze wereld, het verdriet, de verdeeldheid, de onderlinge haat, de onmacht...

Ik heb gehuild...
#misdaadverslaggever #moed #lef #durf #doen #verdriet #rouw
With love :*
pi_200584628
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 10:00 schreef Mutsaers__78 het volgende:

[..]

https://www.linkedin.com/(...)6825423493849579520/

LinkedIn is nu officieel Feesboek geworden :r :r
Ja dit zag ik ook op mijn feed, heb m verborgen. Wat een crap.
pi_200584656
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 23:10 schreef girlnextdoor. het volgende:
Gepost door een of andere HR-doos, mijn eerste gedachte: wat een drama queen:

Daar zat ik, in een onmogelijke stand op kantoor, personeelsarchiefstukken opruimend. Peter R. de Vries is overleden, lees ik in mijn app.

Ik zak op de grond, jemig.... mijn hoop verdwijnt als sneeuw voor de zon. Want hoop had ik, echt....

Na die vreselijk laffe en idiote moordpoging, midden op straat op klaarlichte dag, door zijn hoofd geschoten en meerdere schotwonden, maar hij leefde nog.

Mensen zeggen nu, ja het zat er wel in dat hij het niet zou overleven. Maar ik had nog steeds hoop en ineens was dat weg.

Ik heb gehuild in dat archief, gehuild om Peter, om zijn kinderen, zijn kleinkinderen, zijn vrouw...

Ik heb gehuild om de situatie dat in Nederland een jongvolwassen persoon, een zoon, een broer, een neef, zich heeft laten overtuigen om een medemens op klaarlichte dag te vermoorden.

Ik heb gehuild om het onrecht in deze wereld, het verdriet, de verdeeldheid, de onderlinge haat, de onmacht...

Ik heb gehuild...
#misdaadverslaggever #moed #lef #durf #doen #verdriet #rouw
Wat een drama, alsof ze hem persoonlijk kende ;’)
  woensdag 28 juli 2021 @ 00:47:30 #291
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200585086
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 22:58 schreef de_boswachter het volgende:
Drs. Joeri van Dam

---

𝐈𝐤 𝐝𝐞𝐧𝐤 𝐞𝐫𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐨𝐦 𝐦𝐢𝐣𝐧 𝐞𝐥𝐞𝐤𝐭𝐫𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨 𝐭𝐞 𝐯𝐞𝐫𝐯𝐚𝐧𝐠𝐞𝐧 𝐝𝐨𝐨𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐞𝐧𝐳𝐢𝐧𝐞𝐚𝐮𝐭𝐨, 𝐦𝐚𝐚𝐫 𝐡𝐞𝐛 𝐞𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧𝐭𝐚𝐥 𝐯𝐫𝐚𝐠𝐞𝐧.

1. Ik heb gehoord dat benzineauto's niet thuis kunnen tanken terwijl je slaapt? Hoe vaak moet je ergens anders bijvullen? Is dit meerdere keren per jaar? Komt er een oplossing voor thuis tanken?
2. Op welke onderdelen heb ik service nodig en hoe vaak? De autoverkoper noemde een doos met versnellingen erin. Wat is dit en krijg ik een waarschuwing met een indicator als ik moet schakelen?
3. Kan ik met één pedaal gas geven en remmen zoals ik dat nu doe met mijn elektrische auto?
4. Krijg ik brandstof terug als ik langzamer rijd of bergafwaarts rijd? Ik neem aan van wel, maar moet het voor de zekerheid
vragen.
5. De auto die ik testte, leek een vertraging te hebben vanaf het moment dat ik het gaspedaal indrukte totdat hij begon te accelereren. Is dat normaal bij benzineauto's?
6. We betalen momenteel ongeveer 1,1 cent per kilometer om
met onze elektrische auto te rijden. Ik heb gehoord dat benzine tot 10 keer zoveel kan kosten, dus ik denk dat we in het begin wat geld zullen verliezen. Wij rijden ongeveer 20.000 kilometer per jaar. Laten we hopen dat meer mensen benzine gaan gebruiken zodat de prijzen omlaag gaan.
7. Klopt het dat benzine brandbaar is? Moet ik de tank legen en de benzine ergens anders opslaan terwijl de auto in de garage
staat?
8. Is er een automatisch systeem om te voorkomen dat benzine in brand vliegt of explodeert bij een ongeval. Wat kost dit?
9. Ik begrijp dat het hoofdbestanddeel van benzine olie is. Is het waar dat de winning en raffinage van olie milieuproblemen
veroorzaakt, evenals conflicten en grote oorlogen die de afgelopen 100 jaar miljoenen levens hebben gekost? Is er een oplossing voor deze problemen?
10. Ik heb gehoord dat auto's met verbrandingsmotoren
in steeds meer steden over de hele wereld worden verboden, omdat wordt beweerd dat ze de neiging hebben om het milieu en de gezondheid van hun burgers te schaden?? Is dat waar??

Misschien heb ik later nog meer vragen, maar dit zijn voor mij op dit moment de belangrijkste. Bij voorbaat dank voor uw antwoord.

----

De enige vraag die ik heb Joeri is:

1: waarom vervuil je Linkedin met deze onzin achterlijke klaploper.
Oh man wat een treurnis :') :r
  woensdag 28 juli 2021 @ 00:48:37 #292
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_200585093
quote:
1s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 23:10 schreef girlnextdoor. het volgende:
Gepost door een of andere HR-doos, mijn eerste gedachte: wat een drama queen:

Daar zat ik, in een onmogelijke stand op kantoor, personeelsarchiefstukken opruimend. Peter R. de Vries is overleden, lees ik in mijn app.

Ik zak op de grond, jemig.... mijn hoop verdwijnt als sneeuw voor de zon. Want hoop had ik, echt....

Na die vreselijk laffe en idiote moordpoging, midden op straat op klaarlichte dag, door zijn hoofd geschoten en meerdere schotwonden, maar hij leefde nog.

Mensen zeggen nu, ja het zat er wel in dat hij het niet zou overleven. Maar ik had nog steeds hoop en ineens was dat weg.

Ik heb gehuild in dat archief, gehuild om Peter, om zijn kinderen, zijn kleinkinderen, zijn vrouw...

Ik heb gehuild om de situatie dat in Nederland een jongvolwassen persoon, een zoon, een broer, een neef, zich heeft laten overtuigen om een medemens op klaarlichte dag te vermoorden.

Ik heb gehuild om het onrecht in deze wereld, het verdriet, de verdeeldheid, de onderlinge haat, de onmacht...

Ik heb gehuild...
#misdaadverslaggever #moed #lef #durf #doen #verdriet #rouw
Als je niet huilt om Peter deug je niet.
pi_200585190
  woensdag 28 juli 2021 @ 07:03:54 #294
213344 Ypmaha
Onjuist bejegend
pi_200593910
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 01:35 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
naam en rugnummer aub van deze klootzak
U MAD?
pi_200594961
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 19:06 schreef de_boswachter het volgende:
Las net zo'n verhaal van een gast wiens dochter in elkaar getimmert was in een speeltuin. Kwam op mijn tijdlijn door een debiel die er op reageerde. Heb zelf ook gereageerd dat die vent een aandachtstrekker was en op moest flikkeren naar Facebook met z'n jankverhaal. Tering aandachtshoer.
_O-
pi_200596058
quote:
0s.gif Op donderdag 21 januari 2021 12:31 schreef Leonos het volgende:
Zoals dit:


[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
[..]


[..]


[..]


[..]


[..]


[..]

[ afbeelding ]
[..]


[..]


[..]


[..]

Flikker toch op man _O-
Terechte klacht. Al die falers die altijd van die semi emotionele en motivationele bullshit aan het posten zijn.

Kansloos
Bekken zullen schuimen
  woensdag 28 juli 2021 @ 14:24:49 #298
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_200597499
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 19:06 schreef de_boswachter het volgende:
Las net zo'n verhaal van een gast wiens dochter in elkaar getimmert was in een speeltuin. Kwam op mijn tijdlijn door een debiel die er op reageerde. Heb zelf ook gereageerd dat die vent een aandachtstrekker was en op moest flikkeren naar Facebook met z'n jankverhaal. Tering aandachtshoer.
“ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie je wil zijn”

pi_200597781
quote:
6s.gif Op woensdag 28 juli 2021 14:24 schreef Twiitch het volgende:

[..]

“ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie je wil zijn”

[ afbeelding ]
:')
U MAD?
pi_200598200
quote:
6s.gif Op woensdag 28 juli 2021 14:24 schreef Twiitch het volgende:

[ afbeelding ]
Wat Jack zegt.
:')
  woensdag 28 juli 2021 @ 15:17:14 #301
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_200598470
quote:
7s.gif Op woensdag 28 juli 2021 15:03 schreef Serinde het volgende:

[..]

Wat Jack zegt.
:')
Zo sta ik er ook in. :')
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')