abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 5 januari 2021 @ 18:54:50 #51
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_197230928
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 17:56 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Hele sterke stinkkaas, waarvan de smaak een paar uur blijft hangen. En die vervolgens na een paar uur weer terugkomt en weer lang blijft hangen omdat je een onvoorkomelijk boertje laat.

De boerian.
In Maleisië hangt in elk hotel ook een soort verbodsbord voor durians. Zelfs in de huurauto zat zo’n sticker :D

  Moderator dinsdag 5 januari 2021 @ 19:03:59 #52
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_197231048
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 18:54 schreef Zwansen het volgende:
In Maleisië hangt in elk hotel ook een soort verbodsbord voor durians. Zelfs in de huurauto zat zo’n sticker :D

[ afbeelding ]
Mijn vrouw vindt doerians vreselijk. Wil me echt niet zoenen als ik die dag er één gegeten heb.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_197232453
quote:
14s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 19:03 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Mijn vrouw vindt doerians vreselijk. Wil me echt niet zoenen als ik die dag er één gegeten heb.
Eet je een hele doerian per persoon, of eet je er een stukje van?
Wat is gebruikelijk?
pi_197232835
Gefermenteerde haai in IJsland. Stuctuur van inktvis met een Camembert achtige smaak, bamboe wormpjes in Thailand, smaakt en lijkt op nibbits, maar dan uit een zakje wat al een dag open stond.Sprinkhaan in mole (bittere chocolade) saus in Mexico. Geen aanrader.. Cavia in peru, maar dat was veel gepeuter, weinig vlees. Alpaca, en dat is echt een aanrader! Lekker!

[ Bericht 1% gewijzigd door virl3 op 05-01-2021 20:30:44 ]
Dit is een Signature....
pi_197233147
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 20:19 schreef virl3 het volgende:
Gefermenteerde haai in IJsland. Stuctuur van inktvis met een Camembert aroma en smaak
Dit klinkt juist erg lekker :@
pi_197233570
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 20:30 schreef Prego het volgende:

[..]

Dit klinkt juist erg lekker :@
Ja sorry.. Ik zei aroma maar bedoelde slechts de smaak. Het rook ammoniak/sterk vissig..
Dit is een Signature....
  Moderator dinsdag 5 januari 2021 @ 22:12:21 #57
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_197235840
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 20:05 schreef Kanaroe het volgende:
Eet je een hele doerian per persoon, of eet je er een stukje van?
Wat is gebruikelijk?
Je deelt een doerian met meerderen. Het zachte vruchtvlees zit in 'compartimenten' van de grote vrucht. Paar van die compartimenten is ruim voldoende.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_197235992
quote:
7s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 22:12 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Je deelt een doerian met meerderen. Het zachte vruchtvlees zit in 'compartimenten' van de grote vrucht. Paar van die compartimenten is ruim voldoende.
Ah, oké. Ik vroeg het omdat je schreef '....als ik er een gegeten heb', dat nam ik letterlijk, vandaar :)
  dinsdag 5 januari 2021 @ 22:51:54 #59
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_197236749
In IJsland eten ze een haai, ze noemen het hakarl.

De haai heeft geen nieren. En alle afvalstoffen blijven de gehele levensduur in het lichaam van de haai omdat het lichaam zichzelf niet reinigt. Doordat het gaat rotten terwijl de haai nog leeft wordt het lichaam warmer, dit doodt de bacteriën maar de haai blijft in leven met alle rottende afvalstoffen erin.

Als de haai gevangen wordt wordt de haai onder de rotsgrond begraven. Ook hier blijft het enige tijd rotten. Dit gebeurt op verre afstand van huizen, want de geur is zo vies dat het op een afstand van 300 meter nog goed te ruiken is, ondanks dat de haai een meter onder de rotsen ligt.

Het vlees eten is bijna niet mogelijk. Alleen echte diehards kunnen het. Ik ben een zwakkeling als het om geur en eten gaat en ben op een afstand gebleven van waar het gemaakt wordt, maar respect voor de mensen die dit in hun mond krijgen.

Toen ik terugwas in het hotel ben ik meteen met kleren aan gaan douchen om alle geur weg te hebben.

In Zweden hebben ze surströmming. Dit blijkt nog veel viezer te zijn en doet de geur van hakarl op rozenblaadjes lijken. Ook een rottende vissoort. Dit heb ik (gelukkig) nooit geroken. Laat staan dat ik het ooit ga proeven.
pi_197237327
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 22:51 schreef Ixnay het volgende:
In IJsland eten ze een haai, ze noemen het hakarl.

De haai heeft geen nieren. En alle afvalstoffen blijven de gehele levensduur in het lichaam van de haai omdat het lichaam zichzelf niet reinigt. Doordat het gaat rotten terwijl de haai nog leeft wordt het lichaam warmer, dit doodt de bacteriën maar de haai blijft in leven met alle rottende afvalstoffen erin.

Als de haai gevangen wordt wordt de haai onder de rotsgrond begraven. Ook hier blijft het enige tijd rotten. Dit gebeurt op verre afstand van huizen, want de geur is zo vies dat het op een afstand van 300 meter nog goed te ruiken is, ondanks dat de haai een meter onder de rotsen ligt.

Het vlees eten is bijna niet mogelijk. Alleen echte diehards kunnen het. Ik ben een zwakkeling als het om geur en eten gaat en ben op een afstand gebleven van waar het gemaakt wordt, maar respect voor de mensen die dit in hun mond krijgen.

Toen ik terugwas in het hotel ben ik meteen met kleren aan gaan douchen om alle geur weg te hebben.

In Zweden hebben ze surströmming. Dit blijkt nog veel viezer te zijn en doet de geur van hakarl op rozenblaadjes lijken. Ook een rottende vissoort. Dit heb ik (gelukkig) nooit geroken. Laat staan dat ik het ooit ga proeven.
Ja die bedoelde ik. Ik heb een stukje gegeten in een vis restaurant in Reykjavik, waar ze een 50 euro vis buffet hadden, met deze "lekkernij" in glazen potjes tegen de lucht voor de liefhebbers. Smaakt als een soort van kaas.

Deze: https://www.restaurantreykjavik.is/seafood-buffet-2/?lang=en
Dit is een Signature....
pi_197237375
Sprinkhaan (voelde alsof er popcorn velletjes achter mijn tanden bleven haken)

Meelworm (smaakte naar nootjes)

Krokodil (nog droger dan kalkoen)

Kangoeroe (heel ziek van geweest)
  dinsdag 5 januari 2021 @ 23:28:37 #62
44745 Ixnay
On The Hombre
pi_197237382
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 23:24 schreef virl3 het volgende:

[..]

Ja die bedoelde ik. Ik heb een stukje gegeten in een vis restaurant in Reykjavik, waar ze een 50 euro vis buffet hadden, met deze "lekkernij" in glazen potjes tegen de lucht voor de liefhebbers. Smaakt als een soort van kaas.
Ze zeggen dat de smaak meevalt.

Ik was tijdens een rondreis bij een plek voor geïnteresseerde toeristen die meer over dat gerecht wilde weten en daar werd die haai dus ook begraven, opgegraven en geslacht. En die geur was daar dus overwhelming aanwezig.
pi_197237398
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 12:13 schreef Pinuts het volgende:
Tijdens mijn opleiding bij defensie. Een levende kakkerlak...
Waarom? Ontgroening?
pi_197237416
Balut. Ik win.
pi_197244974
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 23:30 schreef Sushilover het volgende:

[..]

Waarom? Ontgroening?
Nee dat hoorde oprecht bij de opleiding. In het kader van grens verlegende activiteiten. Instructeurs deden ook leuk mee. Naast de kakkerlak was het ook nog een bakje meelwormen en een sprinkhaan (allemaal levend). Maar vond de kakkerlak veruit het smerigste.
pi_197251652
Ikezukuri. Levende sashimi van inktvis. De reepjes ‘vlees’ werden op het nog levende dier gelegd – twee minuten eerder zwom ie nog rond in een aquarium. Je zag de tentakels nog pulseren. Niet zo extreem overigens als dat Koreaanse (?) gerecht waarbij de inktvis nog in de slokdarm omhoog probeert te klimmen. Als je de reepjes vis op had, moest je op een belletje duwen: de rest van de inktvis werd dan gefrituurd en opnieuw opgediend.

Wat voor me spreekt: ik had werkelijk geen idee in wat voor gelegenheid ik beland was en wat er op het menu stond.

Wat tegen me spreekt: een dag later zat ik er willens en wetens weer. Want het was ontzettend lekker en had ik al het idee dat het er de rest van mijn leven niet meer van zou komen.
pi_197252843
Natto: gefermenteerde sojabonen.
pi_197252921
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 21:01 schreef Chule het volgende:
Natto: gefermenteerde sojabonen.
Dat is dan weer met stip het smerigste wat ik ooit gegeten heb. Pure verrotting.
pi_197253034


[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 06-01-2021 21:10:52 (Kappen.) ]
  woensdag 6 januari 2021 @ 21:12:51 #70
370431 drakin
vurig typje
pi_197253266
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 22:51 schreef Ixnay het volgende:
In IJsland eten ze een haai, ze noemen het hakarl.

De haai heeft geen nieren. En alle afvalstoffen blijven de gehele levensduur in het lichaam van de haai omdat het lichaam zichzelf niet reinigt. Doordat het gaat rotten terwijl de haai nog leeft wordt het lichaam warmer, dit doodt de bacteriën maar de haai blijft in leven met alle rottende afvalstoffen erin.

Als de haai gevangen wordt wordt de haai onder de rotsgrond begraven. Ook hier blijft het enige tijd rotten. Dit gebeurt op verre afstand van huizen, want de geur is zo vies dat het op een afstand van 300 meter nog goed te ruiken is, ondanks dat de haai een meter onder de rotsen ligt.

Het vlees eten is bijna niet mogelijk. Alleen echte diehards kunnen het. Ik ben een zwakkeling als het om geur en eten gaat en ben op een afstand gebleven van waar het gemaakt wordt, maar respect voor de mensen die dit in hun mond krijgen.

Toen ik terugwas in het hotel ben ik meteen met kleren aan gaan douchen om alle geur weg te hebben.

In Zweden hebben ze surströmming. Dit blijkt nog veel viezer te zijn en doet de geur van hakarl op rozenblaadjes lijken. Ook een rottende vissoort. Dit heb ik (gelukkig) nooit geroken. Laat staan dat ik het ooit ga proeven.
Gefermenteerd niet rot en het is best lekker als je weet hoe je het moet eten. Zou zo weer eens surströmming willen.

Meelwormenquiche ging er ook prima in
Do not meddle in the affairs of dragons, for you are lickable and taste good with chocolat, caramel and whipped cream!
pi_197264078
Eendentong vond ik echt vies. Zo'n bergje tongetjes en al die kraakbeentjes :N
  donderdag 7 januari 2021 @ 21:53:31 #72
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197275877
quote:
80s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 12:48 schreef F.Sinatra het volgende:

[..]

Dit.
Of een soep met daarin echt nog de kippenpoten (klauwen) in China...
Wilde het net hier bijvoegen, kippenklauwen, maar ik heb er een gebraden gegeten. In Manila, in de dure hotels liggen ze er altijd bij, bij de buffetten. Er komen daar veel chinezen "buffetten" want rijk.
Mijn vrouw in Quezon City (Manila) in een Chinees restaurant ogen.

Ik heb ooit gehoord ze zouden zelfs vleermuizen eten 8)7 8)7 .
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_197288103
Ik eet geen gekke dingen, maar vond Oesters enorm goor smaken.
Voor de rest heb ik de vreemde gewoonte om vrijwel al mijn eten koud te eten, wel makkelijk hier thuis: Moet ik het warm maken? : Nee.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_197296438
tripe

en kippenlever :r
pi_197317305
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 januari 2021 16:34 schreef raptorix het volgende:
Ik eet geen gekke dingen, maar vond Oesters enorm goor smaken.
Voor de rest heb ik de vreemde gewoonte om vrijwel al mijn eten koud te eten, wel makkelijk hier thuis: Moet ik het warm maken? : Nee.
Koud in de zin van rauw of niet opgewarmd als het al een keer gebakken is geweest bv?
pi_197317821
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 02:29 schreef 111210 het volgende:

[..]

Koud in de zin van rauw of niet opgewarmd als het al een keer gebakken is geweest bv?
Meer als in afgekoeld :)
Dus niet rauw.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_197318294
Insecten in Thailand. Alhoewel ik dit niet zo snel nog een keer zou doen, een zakje chips vind ik toch wel lekkerder. Vooral die grotere beestjes hebben een zachte binnenkant die ik niet lekker vind.
Chinezen eten best wel veel dingen die raar worden beschouwd: kwal, eenden-/kippenvoetjes, pens, varkensdarmen (de kronkels, die vond ik echt niet lekker), vissenkop (ook de ogen), duizendjarige eieren (die zijn zwart en ruiken licht naar ammoniak), haaienvinnensoep (eet ik de laatste jaren niet meer), vogelnestje soep (zwaluw spuug opgelost in soep, vind er niet veel aan).
Mijn vriend vindt nog steeds dat hij een giga pissebed op heeft in Hongkong, oftewel een soort garnaal die daar op lijkt.
In Seoul hadden ze soms levende inktvis in een aquarium op de bar staan, als snacks. Gaebul heb ik ook niet geprobeerd. Dat vond ik echt een stap te ver :@
  zondag 10 januari 2021 @ 09:05:22 #78
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_197318498
Koeienpotensoep ("chash"), een Armeens wintergerecht waarbij een complete onderpoot van een koe inclusief hoefdeel zolang gekookt wordt dat hij oplost en het geheel een soort grijzige vloeibare gelei wordt.

Dit wordt traditioneel gegeten als ontbijt, met zout, versnipperd brood en verse knoflook erin. Volwassenen ook nog een glaasje wodka erbij. Er is ook nog een variant met meegekookte gesnipperde netmaag erin.

Het klinkt vreselijk maar het smaakt best neutraal, nooit moeite gehad het weg te krijgen.
pi_197318567
Smerigste ooit was een olijf, terwijl ik dacht een druif te pakken als kleuter. :N Nu ben ik gek op olijven.

Verder haai en tentakels van een octopus.

Ik word wat onpasselijk van sommige gerechten hier.
In some cases, resentment can result simply from being on the receiving end of good arguments. Collini
How much more precious is a little humanity than all the rules in the world. Piaget
  zondag 10 januari 2021 @ 09:29:27 #80
133939 egeltje1985
Elegant als een egel
pi_197318709
- Orgaanvlees (andoulette in frankrijk, haggis in schotland, hartjes aan een spies in Japan en een soort mixschotel hier bij de Chinees in Rotterdam.) En eigenlijk vind ik het allemaal wel lekker. Het is vaak meer het idee dat t vies is. Haggis bijvoorbeeld lijkt toch best op gekruid gehakt.

- Dingen met kraakbeen (varkensoren, kippenpoten) vind ik wel vies, ik hou niet van dat gevoel in m'n mond. Maar wel geprobeerd dus.

- duizendjaren-ei, in een gerecht klaargemaakt door een vriend uit Macau (China). Vreemde substantie, gelei-achtig. En het ziet er rot uit. Maar in het gerecht was het best lekker, met veel sojasaus, tofu, lente uitjes.
pi_197321529
quote:
11s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 17:16 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

Lekker juist. Net als wormen, krekels/sprinkhanen, slangen, etc.. Alleen surströmning kreeg ik echt niet weg.
Sprinkhanen vond ik wel lekker. Slang heb ik helaas nog nooit gegeten
Juin uit Eigen Tuin!
  zondag 10 januari 2021 @ 13:05:24 #82
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_197322646
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 12:19 schreef Symphonic het volgende:

[..]

Sprinkhanen vond ik wel lekker. Slang heb ik helaas nog nooit gegeten
Gebarbecuede slang gehad in Georgië. Geen reet aan, hoop gepeuter, weinig vlees met de structuur van taaie kip.
  zondag 10 januari 2021 @ 13:06:45 #83
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_197322672
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 22:51 schreef Ixnay het volgende:
In IJsland eten ze een haai, ze noemen het hakarl.

De haai heeft geen nieren. En alle afvalstoffen blijven de gehele levensduur in het lichaam van de haai omdat het lichaam zichzelf niet reinigt. Doordat het gaat rotten terwijl de haai nog leeft wordt het lichaam warmer, dit doodt de bacteriën maar de haai blijft in leven met alle rottende afvalstoffen erin.

Als de haai gevangen wordt wordt de haai onder de rotsgrond begraven. Ook hier blijft het enige tijd rotten. Dit gebeurt op verre afstand van huizen, want de geur is zo vies dat het op een afstand van 300 meter nog goed te ruiken is, ondanks dat de haai een meter onder de rotsen ligt.

Het vlees eten is bijna niet mogelijk. Alleen echte diehards kunnen het. Ik ben een zwakkeling als het om geur en eten gaat en ben op een afstand gebleven van waar het gemaakt wordt, maar respect voor de mensen die dit in hun mond krijgen.

Toen ik terugwas in het hotel ben ik meteen met kleren aan gaan douchen om alle geur weg te hebben.

In Zweden hebben ze surströmming. Dit blijkt nog veel viezer te zijn en doet de geur van hakarl op rozenblaadjes lijken. Ook een rottende vissoort. Dit heb ik (gelukkig) nooit geroken. Laat staan dat ik het ooit ga proeven.
Dit klinkt echt vreselijk... Denk dat ik zelfs zou bedanken :X
  zondag 10 januari 2021 @ 13:15:38 #84
464998 Qarrad
Qarrad al-Rrabah
pi_197322883

Hier trek ik ook een grens trouwens. Een levend dier dat de saus nog uit de ogen probeert te vegen...
  zondag 10 januari 2021 @ 13:25:22 #85
37248 BertV
Handgemaakt
pi_197323103
Tripoux.

Kleine bundels van schapen pens , gevuld met de schapenvoet en zwezerik.

Het is geen oorlog. :P
Huisarts Van Waalwijk Van Doorn en/of voorouders net boven Neder-Rijn? Doe een DNA-test.
pi_197323904
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 13:15 schreef Qarrad het volgende:

Hier trek ik ook een grens trouwens. Een levend dier dat de saus nog uit de ogen probeert te vegen...
Dat vind ik dierenmishandleling. Ik heb geen enkele moeite dat beesten dood gaan om gegeten te worden maar dan mag je ze evengoed nog wel met een beetje respect behandelen. Afgezien van oesters (en eencelligen) hoef ik geen levende beesten op mijn bord. Die oester hoef ik ook niet op een bord, ze zijn eigenlijk alleen maar lekker uit het handje op een wadplaat.
pi_197324171


[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 10-01-2021 15:44:41 (Doe nou eens normaal joh) ]
pi_197324620
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 13:15 schreef Qarrad het volgende:

Hier trek ik ook een grens trouwens. Een levend dier dat de saus nog uit de ogen probeert te vegen...
Wat wreed.....
  zondag 10 januari 2021 @ 20:17:44 #89
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_197332132
Ooit 's blind in een Frans restaurant Andouillette besteld. Het zag er uit als een smakelijke worst, maar de geur en smaak waren verschrikkelijk. Blijkbaar zitten er allemaal ingewanden in deze worst verwekt. Eens, maar nooit meer.

[ Bericht 0% gewijzigd door Van_Poppel op 11-01-2021 04:19:40 ]
pi_197332197


[ Bericht 100% gewijzigd door Muck op 10-01-2021 22:11:19 (Dude....) ]
pi_197553959
quote:
99s.gif Op zondag 10 januari 2021 09:29 schreef egeltje1985 het volgende:
- Orgaanvlees (andoulette in frankrijk, haggis in schotland, hartjes aan een spies in Japan en een soort mixschotel hier bij de Chinees in Rotterdam.) En eigenlijk vind ik het allemaal wel lekker. Het is vaak meer het idee dat t vies is. Haggis bijvoorbeeld lijkt toch best op gekruid gehakt.

- Dingen met kraakbeen (varkensoren, kippenpoten) vind ik wel vies, ik hou niet van dat gevoel in m'n mond. Maar wel geprobeerd dus.

- duizendjaren-ei, in een gerecht klaargemaakt door een vriend uit Macau (China). Vreemde substantie, gelei-achtig. En het ziet er rot uit. Maar in het gerecht was het best lekker, met veel sojasaus, tofu, lente uitjes.
Oeh ja, dat ei is echt lekker met rijstpap. :9
  zondag 24 januari 2021 @ 03:07:29 #92
335476 oppiedoppie
My mind is my small universe..
pi_197602607
Oester.
Op een boot geserveerd door een ober.
Leek me al niks maar was inbegrepen bij de (forse) prijs dus ja als rasechte Nederlander moet je dan wel.
Alsof ik een hap zoute snot nam.
Mensen keken dus ik kon het er niet zo uitkotsen dus heb het enkele seconden binnengehouden maar toen ging het toch echt weer terug in zee.
Gatverdamme wat smerig.
To BG or not to BG!
  Miss 200.000.000! zondag 24 januari 2021 @ 03:10:48 #93
367000 roos94
pi_197602618
Tonijn.

Maakt niet uit hoe het bereid is, vers of uit blik. Alleen die geur doet mijn ingewanden al omkeren. Ik vind dat oprecht het allersmerigste voedsel van deze hele aardbol. Als ze me 1 miljoen zouden geven om een stuk tonijn weg te werken zonder te kotsen zal het mij geneens lukken.
  zondag 24 januari 2021 @ 03:20:12 #94
434029 KillemWieft
Freedom is scary, deal with it
pi_197602641
Feta. Echt ranzig.
Proud member of the IDGAF+FU2 community
pi_197622752
Gestoomd kraakbeen. Met name door de textuur. Dat ranzige spul plakt zo intens aan je kiezen, wang en tong dan het net lijkt of je te dik behangplaksel in je mond hebt gesmeerd. En het laat zich niet zomaar wegspoelen :'(
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_197626772
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 12:14 schreef Pizzakoppo het volgende:
Voor mij was dat aardappelen, vlees en groente door elkaar heen geprakt met jus. Toen ik dat voor het eerst tijdens een logeerpartij zag dacht ik dat het een grapje was maar, en ik was toen vrij jong, zeiden ze dat ik gewoon mijn bord moest opeten. Walgelijk op alle fronten. De textuur, het gebrek aan smaak, doodgekookte aardappelen. Daarna nooit meer gegeten lol
Hahaha herkenbaar.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 maandag 25 januari 2021 @ 09:23:04 #97
74056 crew  ToT
pi_197626817
Ik heb wel genoeg rare dingen gegeten:
Meelworm
sprinkhaan
slang
pad
kikkertjes (compleet met kop en ingewanden)
schorpioen

Maar het ranzigste was zeekomkommer! :r Qua smaak en qua textuur!
pi_197673092
quote:
1s.gif Op zondag 24 januari 2021 03:20 schreef KillemWieft het volgende:
Feta. Echt ranzig.
Dit. Vooral als je net als ik geen geitenkaas lust, maar wel een bepaald soort feta. En je vriend dan feta meeneemt die wél heel erg naar geitenkaas smaakt. :r
[quote][img]https://fokstatic.nl/p/1s.gif[/img] Op zaterdag 22 mei 2021 10:44 schreef Catkiller het volgende:
Dat je gestoord bent was al duidelijk.
[/quote]
pi_197679800
quote:
0s.gif Op zondag 10 januari 2021 13:15 schreef Qarrad het volgende:

Hier trek ik ook een grens trouwens. Een levend dier dat de saus nog uit de ogen probeert te vegen...
Dat is geen levend dier meer. Zo reageren dode inktvissen als je er zout op gooit. Zeg maar een soort stuiptrekkingen.
pi_197843670
Schimmel in een Mac Donalds hamburger. Daarna nooit meer een hamburger besteld.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')