abonnement Unibet Coolblue
pi_196480203
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 08:47 schreef spinazieruiker het volgende:
Ondertussen is Henk Bleker gefrustreerd dat hij niet met Thierry naar PSV kan:

https://www.mediacourant.(...)-op-zondag-ontploft/
Misschien wil Mauro wel mee dan.
  maandag 30 november 2020 @ 09:01:35 #102
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_196480211
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 01:59 schreef ijs. het volgende:
Is het tegenwoordig nog wel mogelijk om wat kritisch tegenover het asielbeleid te staan zonder voor bruinhemd te worden uitgemaakt? Als je op de PVV of FVD stemt valt dat je ten deel. En de andere partijen durven er geen kritiek op te hebben, want dan spelen ze Wilders in de kaart.
Ja hoor. Het is alleen niet mogelijk te zeggen dat joden een geheim internationaal pedofielennetwerk hebben zonder voor bruinhemd te worden uitgemaakt
Laffe huichelaar
  maandag 30 november 2020 @ 09:04:54 #103
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_196480237
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 01:59 schreef ijs. het volgende:
Is het tegenwoordig nog wel mogelijk om wat kritisch tegenover het asielbeleid te staan zonder voor bruinhemd te worden uitgemaakt? Als je op de PVV of FVD stemt valt dat je ten deel. En de andere partijen durven er geen kritiek op te hebben, want dan spelen ze Wilders in de kaart.
Dat is zeker mogelijk. Probeer het eens zonder groepen mensen collectief te vergelijken met ziektes, natuurrampen, criminelen of terroristen en je komt een aardig eind.
pi_196480303
quote:
0s.gif Op zondag 29 november 2020 18:58 schreef AchJa het volgende:
Is dit overigens ooit breed uitgemeten geweest? Ik lees het nu voor het eerst en kan me niet herinneren dat het hier op Fok! voorbij is gekomen.

[ twitter ]
[..]

DDS
Nooit gezien dit.
Het is dus niet alleen bij FvD waar dit voorkomt...
  maandag 30 november 2020 @ 09:19:25 #105
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_196480339
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 08:47 schreef spinazieruiker het volgende:
Ondertussen is Henk Bleker gefrustreerd dat hij niet met Thierry naar PSV kan:

https://www.mediacourant.(...)-op-zondag-ontploft/
Zo te zien ook al uitgekotst door het CDA en zit naar een baantje te geilen
pi_196480356
quote:
0s.gif Op zondag 29 november 2020 19:50 schreef spinazieruiker het volgende:

[..]

Check de podcast in de OP even. Er wordt onder journalisten gespeculeerd dat hij regelmatig onder invloed is van bepaalde middelen. Zo lang ze het niet kunnen bewijzen kunnen ze het niet als nieuws brengen, maar er zijn stevige aanwijzingen.
Vanaf 11:30 komt Baudet wel met een goede verklaring over het waarom jongeren die appjes plaatsen... :Y
pi_196480749
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 08:10 schreef spinazieruiker het volgende:

[..]

Dit is iets waar denk ik veel partijen, van links tot rechts, het over eens zullen zijn.
Nee hoor. De EU, de VVD, D66, GL, het WEF, de VN, Goldman Sachs etc. willen zoveel mogelijk migranten. De opnamecapaciteit van onze samenleving moet daartoe maximaal uitgenut en belast worden en kan bijna niet overschat worden. Onderwijzers moeten maar een stapje extra doen met maar een paar Nederlands sprekende kinderen in de klas, leraren moeten maar meer aan burgerschapsonderwijs doen en daarbij voorzichtig te werk gaan zodat ze niet onthoofd worden, homostellen moeten het gesprek maar aangaan met hun buurtterroristen, meisjes moeten zich maar wat netter kleden en niet alleen fietsen, winkeliers moeten maar beveiliging inhuren, benedenmodale woningzoekenden moeten maar iets in de vrije sector zoeken voor 2000 per maand, we moeten maar geen grappen over bepaalde onderwerpen meer maken en gewoon wat meer belasting en zorgpremie betalen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dan is het simpel, Nederland heeft geen buurlanden in oorlog of zo dus is de vluchtelingenproblematiek voor Nederland beperkt tot enkele tientallen of honderden per jaar.

quote:
De populistische kiezers op rechts houden hun kiezers voor dat de andere partijen dit niet zouden willen en niet proberen. En zo lang je dit maar wilt, het heel makkelijk zou zijn dit te regelen.
Dat is het ook. Maar bij een dalende arbeidsproductiviteit door beleid wil de VVD het BNP laten stijgen door meer mensen terwijl de anderen instant sentimentele zelfbevrediging willen door 'welkom in andermans huurwoning' te roepen.

quote:
Vervolgens framen zij dat linkse partijen, die mensen willen helpen die in erbarmelijke omstandigheden zijn opgevangen, "Afrikanen importeren".

En zo heb je totale polarisatie rond een onderwerp waarvan eigenlijk iedereen vindt dat het beter moet. Waarbij alleen een optelsom van oplossingen (ook in de landen van herkomst) de stroom kunnen indammen. Waarvoor politieke samenwerking, zowel nationaal als internationaal, essentieel is.[/quote[Nee, essentieel is het besef dat de Nederlandse overheid er is voor de Nederlanders van hier en nu, en niet voor de miljarden mensen die Nederlander zouden willen worden als ze geletterd genoeg waren om te weten waar het ligt. Daarom kun je dat ook niet internationaal oplossen want de internationale krachten hebben schijt aan de Nederlandse burger. Dat is op zich niet zo erg, als de Nederlandse regering dat maar niet heeft, maar die heeft dat wel en die wil gewoon doen wat internationaal van hen 'gevraagd' wordt.

[quote]De populistische partijen zijn echter niet uit op het oplossen van dit probleem, maar in de eerste plaats op het gebruik ervan als electorale oogstmachine. Door te wijzen op problemen in eigen land en andere partijen te beschuldigen van het omvolken van Europa.
Het zijn dan ook gecreeerde problemen. Beleidskeuzes uit het verleden en huidige beleidskeuzes in dezelfde lijn die het probleem alleen maar groter maken. Het feit dat leraren moeten onderduiken voor het geven van les is een rechtstreeks gevolg van beleid. Dat je bij de kiezer scoort met beleidsvoorstellen om de Nederlandse burger niet met nog meer problemen op te zadelen door buitenlandse problemen te importeren is natuurlijk niet raar. Het rare is dat beleid dat in alle opzichten slecht is voor de Nederlandse samenleving nog wordt gepikt.

quote:
Gelukkig zie je steeds dat populisten geen stabiele machtsbasis kunnen vasthouden en uitbouwen. Als zij aan de macht komen blijken hun mooie beloftes vanzelf onhaalbaar of niet het beloofde resultaat te geven. Je zag het bij de LPF en nu ook weer bij Trump dat ze bij de volgende verkiezingen worden afgerekend op hun onvermogen. Hopelijk blijft onze democratie sterk genoeg om partijen af te rekenen op hun successen en mislukkingen.
Blijft? Onze propagandamachine rekent de VVD-kneuzenkermis helemaal nergens op af en onze democratie is niet eens sterk genoeg om de regering aan te spreken op zijn systematische onrechtsstatelijkheid.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_196480973
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 10:00 schreef Weltschmerz het volgende:
Nee hoor. De EU, de VVD, D66, GL, het WEF, de VN, Goldman Sachs etc. willen zoveel mogelijk migranten.
Waar in de verkiezingsprogramma's van VVD, D66 en GL kan ik dit lezen?

En waar staat het in het regeerakkoord?

Wat dit laatste betreft zal ik je vast een beetje helpen:

quote:
We dragen bijvoorbeeld bij aan welvaart en welzijn in andere landen en bestrijden zo ook de grondoorzaken van migratie.
quote:
Nederland zal de grondoorzaken van migratie bestrijden door een gerichte aanpak voor verbetering van de
opvang in de regio.
quote:
Het kabinet zet zich daarom in voor een effectief en menswaardig migratie- en integratiebeleid op nationaal en Europees niveau. Dat omvat de aanpak van de oorzaken van vluchtelingenstromen, het verbeteren van opvang
in de regio, het opvangen van vluchtelingen conform internationale verdragen en het tegengaan van irreguliere
migratie. Wie mag blijven, moet snel meedoen. Daarmee vergroten we kansen van nieuwkomers. Wie niet mag
blijven, moet snel vertrekken.
Waar lees jij iets over het zo veel mogelijk vergroten van de instroom?
Heb je praktijkvoorbeelden hoe dit wordt uitgevoerd?

Ook graag een onderbouwing van je bewering over wat de EU, het WEF, de VN, Goldman Sachs doen.

Het betoog van Emine, dat iedereen het beter moet krijgen in Nederland, dat de belangrijkste problemen van Henk, Ingrid, Fatima en Mo grotendeels overeenkomen, staat ook gewoon in het regeerakkoord:
quote:
Nog te veel mensen denken: prachtig, al die goede economische cijfers, maar ze gelden niet voor mij. Als veel mensen achterblijven, is uiteindelijk de hele samenleving de dupe. Tegenstellingen worden dan spanningen,
die snel kunnen groeien nu internationale instabiliteit en onrust ook effect hebben op het gevoel van onbehagen en vervreemding in ons land. Bijvoorbeeld als de toename van migratie ongecontroleerde vormen lijkt aan te nemen of wanneer buitenlandse spanningen geïmporteerd worden naar Nederlandse straten.
quote:
Omdat werk een zeer belangrijke onderdeel is van integratie, moet de arbeidsmarktpositie van Nederlanders met een migratieachtergrond –nieuwkomers én oudkomers– worden verbeterd. Om de beheersing van de Nederlandse taal –en daarmee het toekomstperspectief– te vergroten, geven gemeenten actief uitvoering aan de bestaande verplichting om de Nederlandse taal te leren. [..] Wanneer mensen vanuit de bijstand aan het werk komen, is het van belang dat ze er ook echt op vooruit gaan.
Dit zijn missies die je niet in een kabinetsperiode van vier jaar voltooit. Er mag wel een tandje bij om grotere stappen te zetten die nodig zijn, maar veel van dit beleid afschieten en in plaats daarvan alleen naar 'buitenlanders' wijzen werkt alleen maar contraproductief.
pi_196481583
quote:
0s.gif Op zondag 29 november 2020 19:50 schreef spinazieruiker het volgende:

[..]

Check de podcast in de OP even. Er wordt onder journalisten gespeculeerd dat hij regelmatig onder invloed is van bepaalde middelen. Zo lang ze het niet kunnen bewijzen kunnen ze het niet als nieuws brengen, maar er zijn stevige aanwijzingen.
Heb hem helemaal uitgeluisterd. Volgens mij moet het speed/cocaine o.i.d. zijn... Oppeppers!
Maar inderdaad zij zeggen ook, je weet het nooit helemaal zeker...
pi_196481791
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 10:21 schreef spinazieruiker het volgende:

[..]

Waar in de verkiezingsprogramma's van VVD, D66 en GL kan ik dit lezen?

En waar staat het in het regeerakkoord?

Wat dit laatste betreft zal ik je vast een beetje helpen:
[..]

[..]

[..]

Waar lees jij iets over het zo veel mogelijk vergroten van de instroom?
Heb je praktijkvoorbeelden hoe dit wordt uitgevoerd?

Ook graag een onderbouwing van je bewering over wat de EU, het WEF, de VN, Goldman Sachs doen.

Het betoog van Emine, dat iedereen het beter moet krijgen in Nederland, dat de belangrijkste problemen van Henk, Ingrid, Fatima en Mo grotendeels overeenkomen, staat ook gewoon in het regeerakkoord:
[..]

[..]

Dit zijn missies die je niet in een kabinetsperiode van vier jaar voltooit. Er mag wel een tandje bij om grotere stappen te zetten die nodig zijn, maar veel van dit beleid afschieten en in plaats daarvan alleen naar 'buitenlanders' wijzen werkt alleen maar contraproductief.
Feiten doen er ook helemaal niet toe. Weltschmerz behoort tot een bepaalde schare complotdenkers die ervan overtuigd zijn dat de 'kartelpartijen' ons land willen overspoelen met immigranten. Dat uit verkiezingsprogramma's en daadwerkelijke beleidskeuzes iets anders blijkt, doet niet ter zake.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_196483457
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 09:00 schreef Ericr het volgende:

[..]

Misschien wil Mauro wel mee dan.
En kunnen ze als vervoer Buba gebruiken, lekker duurzaam.
pi_196483551
quote:
10s.gif Op zondag 29 november 2020 22:14 schreef Poem_ het volgende:

[..]

Juist ja.
Waar was de media om de racistische toeslagen affaire breed uit te meten?

Dat is pas op afkomst iemand benadelen en tienduizenden levens verwoest.

Over prioriteiten gesproken. :')
  maandag 30 november 2020 @ 13:44:04 #113
489794 Poem_
Brightness of Loss
pi_196483567
quote:
10s.gif Op maandag 30 november 2020 13:42 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Waar was de media om de racistische toeslagen affaire breed uit te meten?
Je wil beweren dat dat niet breed uit wordt gemeten?
pi_196483594
quote:
10s.gif Op maandag 30 november 2020 13:42 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Waar was de media om de racistische toeslagen affaire breed uit te meten?

Dat is pas op afkomst iemand benadelen en tienduizenden levens verwoest.

Over prioriteiten gesproken. :')
Nja het is natuurlijk net wat je zelf gaat lezen. Maar die verhoren waren wekenlang live op tv..
pi_196483600
quote:
11s.gif Op maandag 30 november 2020 13:44 schreef Poem_ het volgende:

[..]

Je wil beweren dat dat niet breed uit wordt gemeten?
Het ging meer over Baudet dan daarover.
pi_196483639
quote:
0s.gif Op zondag 29 november 2020 22:45 schreef Discombobulate het volgende:

[..]

Alles wat je zegt heeft consequenties. Scheld een docent ofzo maar eens uit voor teringmongool. Je mag het zeggen van VvMU, maar het heeft wel gevolgen. Je mag heus wel alles zeggen, maar het heeft gewoon consequenties. Heel logisch.
Maar als de geestelijke leiders en hun gelovige volgelingen iets verkeerds zeggen heeft dat geen consequenties. Jij meet dus met twee maten en laat het onrecht bestaan.
  maandag 30 november 2020 @ 14:06:02 #117
489794 Poem_
Brightness of Loss
pi_196483853
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 13:46 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Het ging meer over Baudet dan daarover.
De verhoren worden al een tijdje nauwlettend gevolgd en diverse media houden liveblogs bij. Als je beweert dat het niet breed uit wordt gemeten heb je niet echt het nieuws gevolgd.
pi_196483949
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 14:06 schreef Poem_ het volgende:

[..]

De verhoren worden al een tijdje nauwlettend gevolgd en diverse media houden liveblogs bij. Als je beweert dat het niet breed uit wordt gemeten heb je niet echt het nieuws gevolgd.
Als je het verschil niet wil zien, dan houdt het op.
pi_196484014
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 14:14 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Als je het verschil niet wil zien, dan houdt het op.
Als je alleen verschil wil zien, dan houdt het op.
  maandag 30 november 2020 @ 14:20:35 #120
489794 Poem_
Brightness of Loss
pi_196484037
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 14:14 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Als je het verschil niet wil zien, dan houdt het op.
Alle bekende media doen er dagelijks, meermaals, verslag van. Dat rijmt niet echt met 'niet breed uitgemeten'.
pi_196484444
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 14:14 schreef Smack10 het volgende:

[..]

Als je het verschil niet wil zien, dan houdt het op.
Je kon de debatten live volgen op NPO1, meerdere media hielden liveblogs bij en dagelijks verschenen er tientallen artikelen over het onderwerp.

Maar deze kwestie speelt al jaren en het einde is nog niet in zicht. Het FvD-debacle voltrok zich in een paar dagen en was daarom in bepaalde opzichten meer urgent.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_196484536
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 14:50 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Je kon de debatten live volgen op NPO1, meerdere media hielden liveblogs bij en dagelijks verschenen er tientallen artikelen over het onderwerp.

Maar deze kwestie speelt al jaren en het einde is nog niet in zicht. Het FvD-debacle voltrok zich in een paar dagen en was daarom in bepaalde opzichten meer urgent.
Spectaculairder ook vooral. Maar er is van heel wat kanten toch ook wel iets gezegd dat Asscher wel mazzel had met deze timing van de chaos. Anders had hij veel meer negatieve aandacht gekregen...
  maandag 30 november 2020 @ 15:56:14 #123
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_196485185
twitter
pi_196485332
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 15:56 schreef Tengano het volgende:

[ twitter ]
Is hij nummer twee op de lijst?
pi_196485441
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 09:21 schreef Bocaj het volgende:

[..]

Vanaf 11:30 komt Baudet wel met een goede verklaring over het waarom jongeren die appjes plaatsen... :Y
Analyse van de analyse:
https://www.villamedia.nl(...)niet-te-horen-kregen
pi_196485467
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 15:56 schreef Tengano het volgende:

[ twitter ]
Nu de fractie van FVD nog slechts uit (fractievoorzitter) Thierry Baudet bestaat en het bestuur van de partij vleugellam is (hoewel zij er officieel niet over gaan) ziet Baudet kennelijk kans te doen wat hij stiekem altijd al heeft gewild, uitspraak over zetelrovers of niet...
pi_196485498
Kijk hoe hij beweegt dan:
twitter


Als die niet stijf van de coke staat dan zou ik zeker een bezoekje aan een dokter overwegen
pi_196485551
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:19 schreef spinazieruiker het volgende:
Kijk hoe hij beweegt dan:
[ twitter ]

Als die niet stijf van de coke staat dan zou ik zeker een bezoekje aan een dokter overwegen
Mwah... hier vind ik het nog wel meevallen... (Als je niet nu die mogelijke drugsinfo had dan was het je vast niet verder opgevallen!)
  maandag 30 november 2020 @ 16:25:06 #129
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_196485556
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:19 schreef spinazieruiker het volgende:
Kijk hoe hij beweegt dan:
[ twitter ]

Als die niet stijf van de coke staat dan zou ik zeker een bezoekje aan een dokter overwegen
Dat is niet best , lijkt wel de Nederlandse Joe Biden :{
Triest , heeft natuurlijk wel impact op hem al deze gebeurtenissen
Ik ben inmiddels overleden
pi_196485582
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:19 schreef spinazieruiker het volgende:
Kijk hoe hij beweegt dan:
[ twitter ]

Als die niet stijf van de coke staat dan zou ik zeker een bezoekje aan een dokter overwegen
Dat is coke. Geen twijfel mogelijk.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  maandag 30 november 2020 @ 16:28:46 #131
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_196485593
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:27 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dat is coke. Geen twijfel mogelijk.
Ervaring ? (8>
Ik ben inmiddels overleden
pi_196485609
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:28 schreef Enchanter het volgende:

[..]

Ervaring ? (8>
Ja. Best veel ook.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  maandag 30 november 2020 @ 16:31:19 #133
137134 Iblardi
Non semper idem
pi_196485615
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:19 schreef spinazieruiker het volgende:
Kijk hoe hij beweegt dan:
[ twitter ]

Als die niet stijf van de coke staat dan zou ik zeker een bezoekje aan een dokter overwegen
Die schokkerige bewegingen zijn toch onderdeel van een imitatie van een fictieve toeschouwer die iets als "ja, uuuhhhh..." doet? Is dat coke-achtig?
  Moderator maandag 30 november 2020 @ 16:31:26 #134
236264 crew  capricia
pi_196485621
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:30 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ja. Best veel ook.
_O-
Geweldige kerel ben jij ook. :D
Definitely not CIA
  maandag 30 november 2020 @ 16:53:36 #135
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_196485859
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:31 schreef Iblardi het volgende:

[..]

Die schokkerige bewegingen zijn toch onderdeel van een imitatie van een fictieve toeschouwer die iets als "ja, uuuhhhh..." doet? Is dat coke-achtig?
Dit filmpje is vrijdag al gemaakt. Er zijn meerdere beelden van die ook vanuit een andere hoek zijn gemaakt. Ook die zijn hier al gedeeld. Niemand die toen melding maakte dat Thierry helemaal strak van de coke stond. Ik zie het ook niet zo. Kan me wel voorstellen dat je in zo'n situatie behoorlijk redelijk gespannen bent. Dat hele gedoe gaat je niet in de kouwe kleren zitten. Vind hem dan eigenlijk nog best relaxed met de situatie omgaan.
pi_196485893
Als het geen coke is dan heeft hij vast teveel naar zijn Amerikaanse evenknie gekeken

  maandag 30 november 2020 @ 17:02:16 #137
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_196485995
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:53 schreef Tengano het volgende:

[..]

Dit filmpje is vrijdag al gemaakt. Er zijn meerdere beelden van die ook vanuit een andere hoek zijn gemaakt. Ook die zijn hier al gedeeld. Niemand die toen melding maakte dat Thierry helemaal strak van de coke stond. Ik zie het ook niet zo. Kan me wel voorstellen dat je in zo'n situatie behoorlijk redelijk gespannen bent. Dat hele gedoe gaat je niet in de kouwe kleren zitten. Vind hem dan eigenlijk nog best relaxed met de situatie omgaan.
Ik zie ook niet zo duidelijk iemand die stijf staat van de coke. Bij de geenstijl coronakelder vond ik 'm als een waanzinnige ogen maar hier zie ik dat niet zozeer. Nachtje niet slapen kan je ook aardig spastisch laten lijken.

[ Bericht 0% gewijzigd door -XOR- op 30-11-2020 17:20:56 ]
We have always been at war with Eastasia.
  maandag 30 november 2020 @ 17:02:49 #138
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_196486009


[ Bericht 50% gewijzigd door -XOR- op 30-11-2020 17:18:32 ]
We have always been at war with Eastasia.
  maandag 30 november 2020 @ 17:06:01 #139
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_196486057
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 17:02 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Ik zie ook niet zo duidelijk iemand die staan staat van de coke. Bij de geenstijl corona kelder vond ik 'm als een waanzinnige ogen maar hier zie ik dat niet zozeer. Nachtje niet slapen kan je ook aardig spastisch laten lijken.
Als ik naar de Voice kijk waar mensen ook stijf van de stress staan, dan zie ik ook dat ze minder relaxedte bewegingen maken. Dat gaat vaak samen met stress. Het is volgens mij meer een vecht- of vluchtreaktie waarvan hij later ook blijk geeft als hij als een speer het pand weer in vlucht. Ik geef het je te doen om in zo'n situatie met zoveel aandacht nog zo beheerst te blijven. De meeste internethelden mensen hier durven nog niet eens van hun zolderkamer af te komen.

[ Bericht 1% gewijzigd door Tengano op 30-11-2020 17:12:16 ]
pi_196486580
Die vergelijking gaat niet helemaal op.

Thierry is niet een 19-jarig hertje dat voor het eerst op televisie komt en Marco Borsato ontmoet.

In de politiek sta je regelmatig de media te woord, dit is niet de eerste storm die Baudet voor de kiezen krijgt en hij heeft zelf gekozen voor deze carrière omdat hij enige aanleg heeft voor deze arena.
  maandag 30 november 2020 @ 17:54:23 #141
22794 Enchanter
Right you are Ken!!!
pi_196486660
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 16:30 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Ja. Best veel ook.
Ik ben inmiddels overleden
  maandag 30 november 2020 @ 18:05:34 #142
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_196486816
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 17:46 schreef spinazieruiker het volgende:
Die vergelijking gaat niet helemaal op.

Thierry is niet een 19-jarig hertje dat voor het eerst op televisie komt en Marco Borsato ontmoet.

In de politiek sta je regelmatig de media te woord, dit is niet de eerste storm die Baudet voor de kiezen krijgt en hij heeft zelf gekozen voor deze carrière omdat hij enige aanleg heeft voor deze arena.
Emoties maken iemand ook menselijk en zelfs de wat meer ervaren politici hebben niet altijd hun emoties onder controle. Daarnaast is het natuurlijk ook niet zo dat Thierry een oude rot in het vak is he.

pi_196488785
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 13:49 schreef torentje het volgende:

[..]

Maar als de geestelijke leiders en hun gelovige volgelingen iets verkeerds zeggen heeft dat geen consequenties. Jij meet dus met twee maten en laat het onrecht bestaan.
Uuh, daar heb je mij helemaal niet over gehoord dus spreek voor jezelf, maar niet voor een ander. Ik meet nergens met twee maten.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
  maandag 30 november 2020 @ 21:10:57 #144
1234 HiZ
Istanbullu
pi_196489687
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 18:05 schreef Tengano het volgende:

[..]

Emoties maken iemand ook menselijk en zelfs de wat meer ervaren politici hebben niet altijd hun emoties onder controle. Daarnaast is het natuurlijk ook niet zo dat Thierry een oude rot in het vak is he.

Hij zit al bijna 4 jaar in de kamer.
  maandag 30 november 2020 @ 22:08:47 #145
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_196490562
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 21:10 schreef HiZ het volgende:

[..]

Hij zit al bijna 4 jaar in de kamer.
Ja precies. En 4 jaar aan ervaring om met zo'n crisis om te gaan dat alles om je heen instort is helemaal niks. Dat is niet iets wat hij al meerdere keren heeft meegemaakt en mee heeft gedeald, capiche.
  maandag 30 november 2020 @ 22:17:30 #146
104871 remlof
Europees federalist
pi_196490682
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 21:10 schreef HiZ het volgende:

[..]

Hij zit al bijna 4 jaar in de kamer.
En hij heeft helemaal niets bereikt.
pi_196492430
quote:
10s.gif Op maandag 30 november 2020 22:17 schreef remlof het volgende:

[..]

En hij heeft helemaal niets bereikt.
O jawel, dat nog meer mensen de kots hebben van het linkse domme clubje.

Dat kun je toch niet ontkennen in de peilingen. Zijn verloren stemmen gaan zeker niet naar links.
Dat waren de we stemmen nooit stemmen.
  Beste debater 2022 dinsdag 1 december 2020 @ 02:22:20 #148
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_196492506
quote:
0s.gif Op maandag 30 november 2020 18:05 schreef Tengano het volgende:

[..]

Emoties maken iemand ook menselijk en zelfs de wat meer ervaren politici hebben niet altijd hun emoties onder controle. Daarnaast is het natuurlijk ook niet zo dat Thierry een oude rot in het vak is he.

Uhm, maar emotie was toch voor sojadrinkende betas?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  Beste debater 2022 dinsdag 1 december 2020 @ 02:24:49 #149
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_196492507
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2020 01:30 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

O jawel, dat nog meer mensen de kots hebben van het linkse domme clubje.

Dat kun je toch niet ontkennen in de peilingen. Zijn verloren stemmen gaan zeker niet naar links.
Dat waren de we stemmen nooit stemmen.
Dom... is als niet kapitaalkrachtige Jan Modaal rechts stemmen. Dommer is in die hoedanigheid stemmen op een pseudo-libertarische corpsballenpartij als FvD.

Maar daar komt Jan Modaal nog wel achter als straks dankzij rechts mandaat niet alleen Zwarte Piet weer terug is en de moskee dicht, maar ook zijn baan is geflexibiliseerd, zijn WW verkort, zijn sociale zekerheid verschraald en hij als speelpop van de grote jongens mag jobhoppen tot hij doodvalt.

Maar hee, Piet is weer Zwart, daar gaat het om...
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_196493378
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2020 01:30 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

O jawel, dat nog meer mensen de kots hebben van het linkse domme clubje.

Dat kun je toch niet ontkennen in de peilingen. Zijn verloren stemmen gaan zeker niet naar links.
Dat waren de we stemmen nooit stemmen.
Inhoudelijk en qua stemmers was het gewoon een tijdelijke afsplitsing van de PVV. De totale aanhang van de rechts-radicale partijen is er niet door gegroeid.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')