abonnement Unibet Coolblue
pi_193311299
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2020 21:56 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Als je samenwerking met het forum op gang komt kunnen we ze misschien uitproberen. ;)
Ja snap ik en wil ik ook.

Werk alleen 70-80 uur per week om met mijn team alles de deur uit te krijgen. Bbq is echt bizar dit jaar. Zolang mooi weer, vooruitzicht van geen vakantie etc.
Ik heb geen tijd om nog een side project op te zetten.
pi_193314963
quote:
99s.gif Op maandag 25 mei 2020 09:49 schreef Houniet het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O_ :9
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_193315554
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2020 21:56 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Als je samenwerking met het forum op gang komt kunnen we ze misschien uitproberen. ;)
Dan probeer ik ze wel uit in m’n weber en niet in de nieuwe kamado die vandaag komt :)
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193315564
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2020 21:58 schreef nelisb het volgende:

[..]

Ja snap ik en wil ik ook.

Werk alleen 70-80 uur per week om met mijn team alles de deur uit te krijgen. Bbq is echt bizar dit jaar. Zolang mooi weer, vooruitzicht van geen vakantie etc.
Ik heb geen tijd om nog een side project op te zetten.
welk bbqbedrijf is van jou dan ? en dan heb ik gelijk een vraag aantal jaar terug we grill bluetooth thermometer gekocht , zocht nu nieuwe probe maar toko lijkt verdwenen . Dus iets nieuws maar meater vind ik nogal over priced , goede tips?
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
  dinsdag 26 mei 2020 @ 07:53:24 #155
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193315643
quote:
0s.gif Op maandag 25 mei 2020 21:58 schreef nelisb het volgende:

[..]

Ja snap ik en wil ik ook.

Werk alleen 70-80 uur per week om met mijn team alles de deur uit te krijgen. Bbq is echt bizar dit jaar. Zolang mooi weer, vooruitzicht van geen vakantie etc.
Ik heb geen tijd om nog een side project op te zetten.
Dat komt misschien nog wel een keer dan. Neem maar contact op als je een keer tijd tijd hebt ^O^
Spoilers!
pi_193315646
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 07:53 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Dat komt misschien nog wel een keer dan. Neem maar contact op als je een keer tijd tijd hebt ^O^
Gaan we zeker doen! Even wat rustiger vaarwater.
pi_193315655
quote:
8s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 07:38 schreef Joene het volgende:

[..]

welk bbqbedrijf is van jou dan ? en dan heb ik gelijk een vraag aantal jaar terug we grill bluetooth thermometer gekocht , zocht nu nieuwe probe maar toko lijkt verdwenen . Dus iets nieuws maar meater vind ik nogal over priced , goede tips?
Ik zelf gebruik al heel lang de thermometers van inkbird.
Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Ik verkoop normaal niet aan particulieren, maar private label. Wel zijn we bezig om ons eigen merk meer in de markt te zetten. Vorig jaar 12 artikelen, nu 65.

Wij liggen bij nagenoeg alle barbecue winkels van Nederland, oa vuur en rook met 50 producten onder private label, idem bij bijvoorbeeld rookoven.

Maar we doen ook houtskool en briketten, rookhout l, accessoires bij Albert Heijn, 4 soorten bij Sligro, Hanos, Welkoop, jumbo, en veel klanten in het buitenland.
pi_193315865
Ah cool , ik zal is kijken naar inkbird.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193316888
quote:
99s.gif Op maandag 25 mei 2020 09:49 schreef Houniet het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ziet er goed uit! Heb je hem wel even laten rusten? Er komt m.i. veel sap / vocht uit. Da's jammer: als je dat in je vlees kunt houden wordt het nóg sappiger!
  dinsdag 26 mei 2020 @ 09:53:53 #160
50634 Houniet
ik ruik vet lekker
pi_193316920
quote:
1s.gif Op maandag 25 mei 2020 17:19 schreef br00djekaas54321 het volgende:

[..]

Heb toevallig een doos kokosbriketten (Ecobrasa) gehaald om uit te proberen.

Niet dat ik een expert op het gebied van de ventilatieroosters ben, ik hoop altijd maar dat de temperatuur een beetje in de buurt zit, maar klopt het dat houtskool wat beter/sneller reageert op af-/toename van zuurstof dan briketten? Klinkt op zich wel logisch maar of er in de praktijk een merkbaar verschil in zit moet ik nog ondervinden.

Het zal wel vrij raar klinken, maar ik vind brandend houtskool er simpelweg mooier uitzien. :7
Mooi uitzien zegt niet zoveel he :7 gaat om het innerlijk.
Houtskool is leuk om f snel hamburgertje te maken. Wil je grote mensen dingen doen kan je beter voor briketten gaan. Eigenlijk sluit ik me aan wat @Joene al aangeeft. Buiten het feit om dat houtskool snel op is, veel afval (lees: as) geeft en onrustig brand. Briketten zijn veel stabieler en rustiger. Ik denk dat je straks ook beter de temperatuur onder de knie krijgt.
Op zaterdag 10 juni 2023 14:52 schreef GGMM het volgende:
Eigenlijk is elke prijs die in het voetbal gewonnen wordt terug te leiden naar het Ajax-DNA
pi_193320120
Sorry geen unbox foto’s leverancier kwam hem brengen en in elkaar zetten! Top service! prachtig device hoor de bastard , klein testje met burgers gedaan!
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193320450
quote:
14s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 13:37 schreef Joene het volgende:
Sorry geen unbox foto’s leverancier kwam hem brengen en in elkaar zetten! Top service! prachtig device hoor de bastard , klein testje met burgers gedaan!
En de situaties van een geïnstalleerde bastard met de burgers dan 😝
pi_193321088
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 mei 2020 13:57 schreef investeerdertje het volgende:

[..]

En de situaties van een geïnstalleerde bastard met de burgers dan 😝
Komt wel goed , vanavond als kook device gebruiken in combinatie met de dutch oven O+
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_193383567
Wat is de planning voor het weekend?

Vanavond bacon union rings,
Geroosterde spitskool met ansjovis en een rib eye steak. Als toetje gegrilde donut met gegrilde ananas en ijs.

Morgen sticky bloemkool uit een boek van Jord met tonijn steak.

Maandag chili hotdogs uit een boek van jord.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 30 mei 2020 @ 14:47:54 #165
74056 crew  ToT
pi_193383598
Paar dagen geleden bavette op de bbq gegooid.
Zoals altijd hickory houtsnippers op de kolen gegooid; echt geweldig! _O_
Entrecote met een dun vetrandje was nog NÉT ietsjes specialer omdat het vetrandje een compleet andere smaak krijgt en lekker knapperig wordt, maar de bavette was sowieso absoluut echt heerlijk! :Y En een stuk malser dan uit de pan! Door het open structuur drong de smaak van de hickory rook heel diep er in.
  zaterdag 30 mei 2020 @ 14:52:43 #166
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_193383646
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:47 schreef ToT het volgende:
Paar dagen geleden bavette op de bbq gegooid.
Zoals altijd hickory houtsnippers op de kolen gegooid; echt geweldig! _O_
Entrecote met een dun vetrandje was nog NÉT ietsjes specialer omdat het vetrandje een compleet andere smaak krijgt en lekker knapperig wordt, maar de bavette was sowieso absoluut echt heerlijk! :Y En een stuk malser dan uit de pan! Door het open structuur drong de smaak van de hickory rook heel diep er in.
Noobquestion ter bevestiging,: die houtsnippers pleur je dus open en bloot op je kolen?

Laatst kokosbriketten gehaald. Tien keer beter dan die standaard dingen van de supermarkt ( komt er ook één achter :') )
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 30 mei 2020 @ 14:53:37 #167
74056 crew  ToT
pi_193383650
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:52 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Noobquestion ter bevestiging,: die houtsnippers pleur je dus open en bloot op je kolen?

Laatst kokosbriketten gehaald. Tien keer beter dan die standaard dingen van de supermarkt ( komt er ook één achter :') )
Yup, maar dan wel meteen de koepel er weer op en de rookafvoer dichtdraaien zodat het blijft smeulen! :)
Een deel van de snippers blijft vast ook wel op het rooster tussen het vlees liggen; dat smeult dan nog weer wat langzamer. :)

En wat is er zo goed aan kokosbriketten dan? (Ook noob hier! :P )
  zaterdag 30 mei 2020 @ 14:55:21 #168
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193383670
Vanavond bavette en rosti op de grill.

Morgen cordon bleu, rosbiefrolletjes met paddenstoelen en auberginerolletjes op de grill.

Maandag shortribs en aardappeltjes op de kamado.
Spoilers!
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 30 mei 2020 @ 14:55:38 #169
74056 crew  ToT
pi_193383673
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
Vanavond bavette en rosti op de grill.

Morgen cordon bleu, rosbiefrolletjes met paddenstoelen en auberginerolletjes op de grill.

Maandag shortribs en aardappeltjes op de kamado.
:D Damn! ^O^
  zaterdag 30 mei 2020 @ 14:57:14 #170
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_193383687
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:55 schreef ToT het volgende:

[..]

:D Damn! ^O^
Ik moet wel: CUL / Kook mee met CUL: stokjes en spiesjes met Pinksteren
Spoilers!
pi_193383766
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:47 schreef ToT het volgende:
Paar dagen geleden bavette op de bbq gegooid.
Zoals altijd hickory houtsnippers op de kolen gegooid; echt geweldig! _O_
Entrecote met een dun vetrandje was nog NÉT ietsjes specialer omdat het vetrandje een compleet andere smaak krijgt en lekker knapperig wordt, maar de bavette was sowieso absoluut echt heerlijk! :Y En een stuk malser dan uit de pan! Door het open structuur drong de smaak van de hickory rook heel diep er in.
Bavette altijd goed. Dinsdag gedaan met verse knoflookspaghetti.
pi_193383778
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:53 schreef ToT het volgende:

[..]

Yup, maar dan wel meteen de koepel er weer op en de rookafvoer dichtdraaien zodat het blijft smeulen! :)
Een deel van de snippers blijft vast ook wel op het rooster tussen het vlees liggen; dat smeult dan nog weer wat langzamer. :)

En wat is er zo goed aan kokosbriketten dan? (Ook noob hier! :P )
Kokos over het algemeen heter, branden langer.
  zaterdag 30 mei 2020 @ 15:06:19 #173
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_193383780
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:53 schreef ToT het volgende:

[..]

Yup, maar dan wel meteen de koepel er weer op en de rookafvoer dichtdraaien zodat het blijft smeulen! :)
Een deel van de snippers blijft vast ook wel op het rooster tussen het vlees liggen; dat smeult dan nog weer wat langzamer. :)

En wat is er zo goed aan kokosbriketten dan? (Ook noob hier! :P )
Nou, ik als noobboy merkte dat ze veel langer branden en ik de temperatuur wat beter kon regelen. Tevens had ik ook minder verbitterde "bbq" smaak op mijn vlees, en merk ik dat de rook niet bkauw is en er niet zoveel as op het vlees verspreidt.
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zaterdag 30 mei 2020 @ 15:13:09 #174
74056 crew  ToT
pi_193383832
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 15:06 schreef nelisb het volgende:

[..]

Kokos over het algemeen heter, branden langer.
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 15:06 schreef RickoKun het volgende:

[..]

Nou, ik als noobboy merkte dat ze veel langer branden en ik de temperatuur wat beter kon regelen. Tevens had ik ook minder verbitterde "bbq" smaak op mijn vlees, en merk ik dat de rook niet bkauw is en er niet zoveel as op het vlees verspreidt.
^O^ Helder!

Wel fakking duur, zie ik! :o

Dat het langer brandt is voor ons minder relevant; we zijn meestal toch met z'n tweetjes + de baby (die ik liever nog geen gerookt vlees geef. :P )

Binnenkort wel een feest met in totaal 16 man, met ons er bij gerekend! :') (Yaaay @ corona! _O- )
Misschien is het dan wel handig om wat kolen te hebben die wat langer blijven branden! :P

Blauwe rook heb ik nog nooit gehad, en as alleen als de koepel ff open staat en er een harde wind staat.

Afgelopen keer begon de buurman ineens overdreven hard te hoesten toen ik de bbq aan deed, terwijl hij normaal nooit problemen er mee heeft. De wind stond nota bene van hem af ook! :')
Okee deze keer rookte het iets harder omdat ik meer houtskool en minder briketten gebruikt had, maar daardoor kwam alles wel veel sneller op gang. :Y
  zaterdag 30 mei 2020 @ 15:15:54 #175
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_193383859
quote:
2s.gif Op zaterdag 30 mei 2020 14:47 schreef ToT het volgende:
Paar dagen geleden bavette op de bbq gegooid.
Zoals altijd hickory houtsnippers op de kolen gegooid; echt geweldig! _O_
Entrecote met een dun vetrandje was nog NÉT ietsjes specialer omdat het vetrandje een compleet andere smaak krijgt en lekker knapperig wordt, maar de bavette was sowieso absoluut echt heerlijk! :Y En een stuk malser dan uit de pan! Door het open structuur drong de smaak van de hickory rook heel diep er in.
Nice! Bavette staat hier vanavond op de planning :7

Morgen cote de boeuf 8-)
.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')