Lekker man!quote:Op zondag 19 januari 2025 16:51 schreef IkEetSlakken het volgende:
Eerst een mooi brood gebakken
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
En nu de spareribs er op. Lekker
makkelijk op de Masterbuilt![]()
[ link | afbeelding ]
Toevallig wel, vandaar het brood. Spareribs lagen al klaar om er die weekend op te gaan en toen zagen we dit brood weer voorbij komen. Hebben die in het verleden wel vaker gemaakt. Altijd super lekker!quote:Op zondag 19 januari 2025 18:12 schreef Mubassie het volgende:
[..]
Lekker man!
Ralph de Kok gekeken toevallig?
En echt zo makkelijk als op het filmpje?quote:Op zondag 19 januari 2025 18:16 schreef IkEetSlakken het volgende:
[..]
Toevallig wel, vandaar het brood. Spareribs lagen al klaar om er die weekend op te gaan en toen zagen we dit brood weer voorbij komen. Hebben die in het verleden wel vaker gemaakt. Altijd super lekker!
Ehm ja serieus er is niets bij. Eigenlijk alleen maar roeren, laten rijzen, vouwen, laten rijzen en in je vorm laten vallen. Meer is t niet.quote:Op zondag 19 januari 2025 18:23 schreef Mubassie het volgende:
[..]
En echt zo makkelijk als op het filmpje?
quote:Op zondag 19 januari 2025 18:30 schreef IkEetSlakken het volgende:
[..]
Ehm ja serieus er is niets bij. Eigenlijk alleen maar roeren, laten rijzen, vouwen, laten rijzen en in je vorm laten vallen. Meer is t niet.
Ga je geen spijt van krijgenquote:Op zondag 19 januari 2025 18:47 schreef Mubassie het volgende:
[..]dan ga ik dat snel ook eens proberen
ik heb 3 weber smokefires gehad. 2x de ex4 en 1x de 6.quote:Op zondag 30 maart 2025 20:02 schreef SV-tje het volgende:
Gisteren waren we bij de Weber shop in Amersfoort, waar we de Weber Searwood pelletgrill zagen staan. We hebben nu een weber master touch en een goedkope gasgrill om te kijken of we dat wat vonden. Op het verlanglijstje stonden een nieuwe gasgrill voor het gemakt om snel iets klaar te maken in de zomer en iets om te roken/low en slow te gebruiken. Zover als we nu kunnen inschatten kan de searwood beide gecombineerd. Iemand hier deze al in gebruik (gehad)?
Lekker!quote:Op zondag 22 juni 2025 18:43 schreef golfer het volgende:
Kamado dit keer met houtskool gestookt. Was inderdaad beter regelbaar.
Langzaam gegaard buikspek met krokant zwoerd, saté van kippendijfilet, een lamskotelet, saucijzen en een halve kreeft erop. Met een salade erbij.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Yups. Wisten we nietquote:Op zondag 22 juni 2025 19:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
Lekker!
Waarmee had je de kamado eerst gestookt dan? Toch niet met briketten? Dat is niet goed voor je barbecue
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |