abonnement Unibet Coolblue
  Moderator / Redactie Sport woensdag 1 april 2020 @ 17:37:20 #1
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_192395085
Voor alle feedback, hier welkom.

Om vele dezelfde vragen over de drukke actuele COR-reeks te voorkomen, lees dit even:

Juist in tijden als deze - zonder veel irl contacten - is het enorm belangrijk als iedereen normaal mee kan posten, zeker in de drukke reeks. Mee dúrft te posten ook. Door de bomen daar het bos kunnen blijven zien.

Óók users die het virus momenteel van heel dichtbij meemaken, zowel met oudere als jonge familie/gezinsleden, of zelf. Ze hebben het zwaar. Maken zich zorgen. En nee die hoeven van jou dan echt niet te horen dat zij slechts een uitzondering zijn en het voor het gros een eitje is. Zij hebben daar op dat moment in al hun zorgen núl boodschap aan, hoe het voor anderen wel meevalt. Heb empathie of scroll door. Hak geen extra gaten in hun voor hun gevoel wellicht zinkende schepen.

Tevens is het inmiddels wel duidelijk dat het vrij logisch is als mensen zich zorgen maken of bang zijn. Ga die mensen niet uitmaken voor paniekvogel. Dat zou je namelijk ook niet tegen een ziekenhuisdirectie of arts zeggen die zich ook best zorgen maken over capaciteit, materialen etc. Zorgen zijn in deze tijd normaal en niet iets om iemand over uit te lachen. Nee, rondjes rennen met de armen in de lucht gillend dat we allemaal dood gaan is absoluut niet hetzelfde als hardop durven zeggen dat je iets zorgwekkend of eng vindt.

Over offtopic en SC:
Er staan echt heel héél duidelijke regels onderaan de OP van die reeks, al vele vele topics. Lees ze alsjeblieft. Daar vind je ook een link naar het slowchat-topic, wordt duidelijk gemeld wat er wel en niet wenselijk is in de reeks etc.

En nee we gaan niet voor elk woord of zin een lijst kunnen opstellen wat wel en niet kan. Gewoon ook een beetje zélf nadenken en rekening houden met anderen.

Rekening houden met vele mede-users die naar de reeks komen voor actualiteiten en niet voor allerhande meuk, SC, ruzie etc. Zorg dat het voor iedereen leesbaar en te volgen blijft zonder dat ze zich door een brei heen hoeven werken.

Rekening houden met al die vrijwillige crew die dit naast hun eigen forums doen en die ook weleens héél graag even willen en moeten ontspannen (zeker in deze tijd vol zorgen om familie en geliefden) of moeten werken of slapen of eten of hun andere forum bijhouden etc.

We tolereren niet het ene moment meer dan het andere moment, het is simpelweg op sommige momenten beter bij te houden dan op andere momenten. Door bovengenoemde redenen en afhankelijk van hoeveel mods op dat moment tijd en energie hebben er bovenop te zitten.

Help mee. Allemaal. Denk mee. Denk aan anderen. Denk bij elke post in de reeks heel even 'draagt deze post echt iets bij' voordat je op invoeren klikt. Dat is écht niet te veel gevraagd.

En als je zo graag god of genot wilt roepen (want ook daar moet kennelijk aparte uitleg over) zet het dan in een verder onderbouwde post waaróm je dat vindt ipv alleen dat woord in een post. Want als iedereen dat gaat roepen is het topic vol voor je het weet en kan niemand daartussen de interessantere posts vinden.

We moeten dit samen doen.
Hou rekening met elkaar. Niet alleen irl nu maar ook hier.

Dank. O+

Moderatie:
@trein2000 @capricia @Lonaa @Muck @Lavenderr @Kyran @Sounddragon @D_A

[ Bericht 10% gewijzigd door capricia op 05-04-2020 22:07:10 ]
  Moderator / Redactie Sport woensdag 1 april 2020 @ 17:37:31 #2
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_192395086
quote:
0s.gif Op woensdag 1 april 2020 17:29 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Dat laatste snap ik, daarom heb ik ook een FB topic geopend, en nee, dat is niet persoonlijk naar jou of je collega hierboven, maar ik wil het even van anderen horen.

En mbt TDS, ik snap dat je dat als boosdoener ziet, daar heb je een soort van punt, ik wil best beloven dat niet constant (niet nooit) meer te gebruiken,maar het is inmiddels een onderwerp dat serieus in de wereld van de psychologie wordt besproken, niet bewezen, dat zeg ik niet,maar het is niet alleen maar een dooddoener van mijn kant:

https://www.psychologytod(...)eal-mental-condition
Even helemaal los van of het bewezen is en/of bestaat ... Het zorgt echt voor een welles/nietes spelletje. Jij bent er van overtuigd dat het iets is, weer anderen hebben hun mening en zeggen dat het bullshit is. Die twee groepen gaan het NOOIT met elkaar eens worden over TDS en het voegt ook NIKS toe aan de discussie.

Als je bijvoorbeeld alleen dit stukje had gepost

quote:
Hij heeft allereerst niets meer ontkend of gedownplayed dan iedereen in de hele wereld, incl CNN, MSNBC en het RIVM, voornamelijk aan de hand van leugens uit China en de WHO die ook riepen dat het niets bijzonders was.

Hij heeft daarna zsm het Corona Task Force opgezet en de grenzen met China dichtgegooid, terwijl diezelfde media hem daarom een racist noemden.

In zijn eerdere toespraken heeft hij idd geprobeerd paniek en hoarding te voorkomen, daarna heeft hij idd ingezien dat hij (net als ALLE andere wereldleiders) er misschien te licht over gedacht heeft en is 180 graden gedraaid en heeft alles op alles gezet om verdere verspreiding te voorkomen. Ondanks dat hij weer tegengas gaf dat het allemaal overtrokken was, en tegen de vrijheid in Amerika etc etc.

Ondertussen bleven dezelfde media liegen en woorden verdraaien en nu weigeren ze zelfs zijn toespraken uit te zenden, de president van Amerika wordt gecensureerd in zijn eigen land. En ze maken mensen die hun hele bedrijf omgooien om maskers te maken belachelijk, omdat ze daarvoor kussens verkopen.

En ik kan dat allemaal aantonen met tijdslijnen, berichten over Covid mbt Trump in kranten en fragmenten.
En daarna TRs had geplaatst op de users die in jou ogen te ver gingen, was het echt heel anders geweest en had je nu een ijzersterk punt gehad.

Als ik een welles/nietes spelletje zie en ik zie dan een post wat begint en eindigt met TDS dan ga ik daar niet in lopen editten en gaat het gewoon weg, want als ik begin aan editten in zo'n belachelijk snel topic dan gaat het nooit meer goedkomen.

Hopelijk heb je ook een beetje begrip hiervoor en bedankt dat je wil opletten om het niet constant te gebruiken. ^O^
  woensdag 1 april 2020 @ 17:40:21 #3
6253 HeatWave
Apex Predator
pi_192395132
quote:
2s.gif Op woensdag 1 april 2020 17:32 schreef murp het volgende:

[..]

ik vind Trump wel grappig, maar dat heb ik bij iedereen die in de politiekl zit. Je kan het nooit 100% met iemand eens zijn.

maar probeer echt te begrijpen dat we geen anti op pro trump zijn.
We zijn pro COR
oei, dat klinkt slecht :')
Ik leg me er zo bij neer hoor, maarrrrrrrrr... B-).

Ik zeg niet dat jullie anti-Trump zijn, ik constateer alleen constant dat rants en leugens jegens Trump bijna niet verwijderd worden, behalve als er (zoals je al toegaf) een TR gepost wordt door iemand. Datzelfde zie ik niet terug bij "rutteGod, Merkelmoordenaar" want die gaan wel meteen (terecht) de kliko in.

En ja, ik zal TDS niet meer constant gebruiken, promise. Al had ik een kleine edit van die post waarbij je de TDS regels had verwijderd meer op prijs gesteld dan het dan maar wissen van de post omdat de inhoud prima was, maar de toon niet lief genoeg.

That's about all, peace out :7.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
Get woke, go broke!
pi_192401620
Kan iemand die vage trackers uit de op sorteren op betrouwbaarheid. Google en Bing lijken mij een stuk accurater..

https://google.com/covid19-map/

https://bing.com/covid
pi_192403396
Goed werk mods

hulde aan de mods
pi_192410541
Mag ik vragen waarom mijn post is verwijderd in dit topic?

COR / Ervaringen met overplaatsen van patiënten

Toon van de mod "ga lekker dm'en ofzo" vind ik ook niet zo netjes.

Je mag toch aan iemand vragen wat zijn of haar beroep is, helemaal als deze user zelf in vele topics over het eigen werk begint en dit niet consistent is. Dat hoeft toch niet via een DM?

En als deze user daarnaast herhaaldelijk (onjuiste) medische info verschaft en stelt op de IC te werken, terwijl dit niet het geval is, dan is dat best kwalijk. Zeker als deze user doet alsof zij een deskundig antwoord geeft op een serieuze vraag van een user.

Dan mag je diegene daarop wijzen neem ik aan in het topic zelf en hoeft dit niet via DM? De user wekt immers voor iedereen in het topic de suggestie een specialist te zijn, niet alleen voor mij. Al vind ik het zelf wel belangrijk om te weten, omdat ik de info van deze user als deskundig zag en ik daar dus over in twijfel werd gebracht door user zelf.

Bovendien doen nog 4 andere users deze user aanspreken (sommigen zelfs op een veel hardere toon dan die van mij) en al deze posts staan nog wel in het topic.

Verder heb ik gewoon haar eigen quotes gebruikt en heb ik deze user niet persoonlijk aangevallen oid.
Ik heb daarentegen juist gezegd dat ik de input van deze user waardevol vind, maar dat ik het voor andere users (alsook de vele lezers van FOK! die hier komen voor advies en informatie) belangrijk vind dat specifiek medische informatie alleen gegeven wordt door de specialisten en dat we daar zuiver in moeten zijn.

Ik hoor graag wat hier niet goed aan is.

[ Bericht 1% gewijzigd door FYazz op 02-04-2020 17:05:16 ]
  donderdag 2 april 2020 @ 16:34:57 #7
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192413444
quote:
Ik weet zeker dat ik hierop heb gereageerd.
Het gaat niet om naties. Meervoud. Het gaat over een natie; China. En het gaat over de WHO.
In China is nota bene de pandemie ontstaan en zij zijn 100% verantwoordelijk dat het virus buiten haar grenzen kon reizen en volledig verantwoordelijk voor het gebrek aan transparantie dat andere landen op het verkeerde been hebben gezet.
Een soortgelijke reactie van mij is weggehaald. Wat precies is hieraan mis/voldoet niet aan de policy?
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192415480
Gesloten. Rest van de klachten kan ik niks mee, ik was t nie.
Sterkheidsbaas van alles.
  Moderator donderdag 2 april 2020 @ 18:38:25 #10
236264 crew  capricia
pi_192415549
quote:
2s.gif Op donderdag 2 april 2020 16:34 schreef dellipder het volgende:

[..]

Een soortgelijke reactie van mij is weggehaald. Wat precies is hieraan mis/voldoet niet aan de policy?
:')
Er stond iets meer.
Iets in de trant van 'Orange man bad schuimbekkende bla bla'.
Gewoon niet doen.
Definitely not CIA
  donderdag 2 april 2020 @ 18:41:06 #11
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192415575
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:38 schreef capricia het volgende:

[..]

:')
Er stond iets meer.
Iets in de trant van 'Orange man bad schuimbekkende bla bla'.
Gewoon niet doen.
Oranje Messias mag natuurlijk wel?
:')

COR / VS heeft een probleem #2 Weer open met Pasen
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
pi_192415582
quote:
2s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:41 schreef dellipder het volgende:

[..]

Oranje Messias mag natuurlijk wel?
:')

COR / VS heeft een probleem #2 Weer open met Pasen
Wijzen op iets wat een mod over het hoofd gezien heeft maakt dat van jou niet ineens oke. Tevens matige comeback en ietwat kinderachtig.
Sterkheidsbaas van alles.
  Moderator donderdag 2 april 2020 @ 18:43:43 #13
236264 crew  capricia
pi_192415614
quote:
2s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:41 schreef dellipder het volgende:

[..]

Oranje Messias mag natuurlijk wel?
:')

COR / VS heeft een probleem #2 Weer open met Pasen
Ook weg. Net als TDS.
Mag je voortaan gewoon TR-en.

Maaruh.. denk dat je zo wel antwoord op je vraag hebt?
Definitely not CIA
  donderdag 2 april 2020 @ 18:44:08 #14
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192415618
quote:
2s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:41 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Wijzen op iets wat een mod over het hoofd gezien heeft maakt dat van jou niet ineens oke. Tevens matige comeback en ietwat kinderachtig.
quote:
1s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:43 schreef capricia het volgende:

[..]

Ook weg. Net als TDS.
Mag je voortaan gewoon TR-en.

Maaruh.. denk dat je zo wel antwoord op je vraag hebt?
OK. Fair enough
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 2 april 2020 @ 18:45:07 #15
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_192415627
Kunnen de mods wat harder optreden tegen dat gespuis wat hier steeds langskomt
pi_192415928
quote:
2s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:34 schreef Lonaa het volgende:
Gesloten. Rest van de klachten kan ik niks mee, ik was t nie.
Dank voor je reactie.

Verder is het ook geen klacht over het verwijderen zelf hoor. Wel de vraag waarom.
Toon had wel wat aardiger gemogen, maar is verder ook geen ramp en zie ik ook niet als klacht.

Ik zie dat het @Muck is geweest. Ik hoor graag je toelichting.
pi_192415964
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 19:00 schreef FYazz het volgende:

[..]

Dank voor je reactie.

Verder is het ook geen klacht over het verwijderen zelf hoor. Wel de vraag waarom.
Toon had wel wat aardiger gemogen, maar is verder ook geen ramp en zie ik ook niet als klacht.

Ik zie dat het @:muck is geweest. Ik hoor graag je toelichting.
Ik snap je hoor.

Soms is er gewoon wat...frustratie. En die komt er wel eens uit niet per se tegen de juiste persoon. :)
Sterkheidsbaas van alles.
  Moderator donderdag 2 april 2020 @ 19:07:15 #18
249559 crew  Lavenderr
pi_192416028
quote:
6s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:45 schreef KingRoland het volgende:
Kunnen de mods wat harder optreden tegen dat gespuis wat hier steeds langskomt
Ja hoor. Niet komen klieren hier. Geldt voor iedereen.
  donderdag 2 april 2020 @ 21:35:46 #19
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_192419175
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 19:00 schreef FYazz het volgende:

[..]

Dank voor je reactie.

Verder is het ook geen klacht over het verwijderen zelf hoor. Wel de vraag waarom.
Toon had wel wat aardiger gemogen, maar is verder ook geen ramp en zie ik ook niet als klacht.

Ik zie dat het @:muck is geweest. Ik hoor graag je toelichting.
Geen probleem.
Wat een user wel of niet deelt, is aan hem of haarzelf.
Natuurlijk mag je daar je vraagtekens bij zetten, maar het blijf aan de user om te bepalen wat hij deelt. Als hij niet meer wil vertellen, kun je hem dat moeilijk verplichten.
Als je je zorgen maakt over een user of zijn uitlatingen, kun je altijd een berichtje sturen aan een mod of (F)A, dan wordt er veder gekeken naar wat er aan de hand is.
Jullie discussie was volkomen offtopic en hoorde niet thuis in het topic. Misschien had ik me anders uit kunnen drukken, daar heb je gelijk in, het klonk wellicht feller dan ik het bedoelde. Mijn excuses daarvoor.
Wel sta ik nog steeds achter mijn keuze om het te verwijderen.
Privé-informatie mogen jullie naar hartelust uitwisselen per DM/PM, maar ernaar blijven vragen op het forum is niet de bedoeling :N
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_192420615
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 21:35 schreef Muck het volgende:

[..]

Geen probleem.
Wat een user wel of niet deelt, is aan hem of haarzelf.
Natuurlijk mag je daar je vraagtekens bij zetten, maar het blijf aan de user om te bepalen wat hij deelt. Als hij niet meer wil vertellen, kun je hem dat moeilijk verplichten.
Als je je zorgen maakt over een user of zijn uitlatingen, kun je altijd een berichtje sturen aan een mod of (F)A, dan wordt er veder gekeken naar wat er aan de hand is.
Jullie discussie was volkomen offtopic en hoorde niet thuis in het topic. Misschien had ik me anders uit kunnen drukken, daar heb je gelijk in, het klonk wellicht feller dan ik het bedoelde. Mijn excuses daarvoor.
Wel sta ik nog steeds achter mijn keuze om het te verwijderen.
Privé-informatie mogen jullie naar hartelust uitwisselen per DM/PM, maar ernaar blijven vragen op het forum is niet de bedoeling :N
Dank voor je toelichting en excuses.

Ik wil wel duidelijk stellen dat het niet zo is dat ik om privacygevoelige info vroeg die deze user niet wilde delen. In dat geval ben ik het volledig met je eens, dat is inderdaad privé en moet je niet naar blijven vragen.
Deze user had echter verschillende (privacygevoelige) info zelf al meerdere malen gedeeld, dit kwam niet overeen en was verwarrend en gelet op de medische info die door deze user werd gepost ook belangrijk om te verifiëren, dus vroeg ik om opheldering.

Ik had dit inderdaad bij 1 keer kunnen laten, maar als een user dan antwoord dat ik het verkeerd heb gelezen, gaat er bij mij soms ook een trigger af :P (excuus) en dan reageer ik daar weer op.

Een TR of FA mailen vond ik veel te zwaar, we moeten elkaar toch ook kunnen bevragen en aanspreken zonder jullie tussenkomst.

Maar goed, nogmaals dank voor de toelichting en je moderatie. Dit was niet mijn keus, maar jullie doen nuttig werk ^O^
pi_192423590
kunnen bepaalde mods even normaal doen met hun machtsmisbruik om iemand 3 dagen compleet te bannen als iets ze niet zint en tevens ook even normaal communiceren ?

Alvast Bedankt ! ^O^
woensdag 28 oktober 2020 15:54 schreef Kyran het volgende:[/b]
Even screenshot gemaakt van dit moment. Predator en sorry zeggen
  vrijdag 3 april 2020 @ 09:13:56 #22
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_192425675
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 03:09 schreef Predator40 het volgende:
kunnen bepaalde mods even normaal doen met hun machtsmisbruik om iemand 3 dagen compleet te bannen als iets ze niet zint en tevens ook even normaal communiceren ?

Alvast Bedankt ! ^O^
Mods kunnen niet bannen.
Mocht je vragen over een ban hebben, kun je een (F)A benaderen of een berichtje sturen naar forum@fok.nl
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_192425877
Ik heb net 3x keer TR gedaan betreft een user. Gaat niet om de user 3x te melden of jullie meer werk te geven, maar puur om te laten zien dat dezelfde reactie in elk topic wordt geplaatst.

Aan jullie om te bepalen wat hiermee te doen.

O en goedemorgen :)
  Admin vrijdag 3 april 2020 @ 11:55:48 #24
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_192428204
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 03:09 schreef Predator40 het volgende:
kunnen bepaalde mods even normaal doen met hun machtsmisbruik om iemand 3 dagen compleet te bannen als iets ze niet zint en tevens ook even normaal communiceren ?

Alvast Bedankt ! ^O^
Mods kunnen niet bannen, dat doe ik ( A) of de FA's.
Anders even mailen met forum@fok.nl.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  vrijdag 3 april 2020 @ 12:02:03 #25
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_192428336
Kan iemand alstublieft de typefout uit de topictitel halen? International moet het zijn. Bvd

COR / Coronovirus internatinal politics #1
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  Moderator vrijdag 3 april 2020 @ 12:03:04 #26
236264 crew  capricia
pi_192428359
quote:
2s.gif Op vrijdag 3 april 2020 12:02 schreef dellipder het volgende:
Kan iemand alstublieft de typefout uit de topictitel halen? International moet het zijn. Bvd

COR / Coronovirus international politics #1
Done. :)
Definitely not CIA
pi_192428438
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 09:26 schreef FYazz het volgende:
Ik heb net 3x keer TR gedaan betreft een user. Gaat niet om de user 3x te melden of jullie meer werk te geven, maar puur om te laten zien dat dezelfde reactie in elk topic wordt geplaatst.

Aan jullie om te bepalen wat hiermee te doen.

O en goedemorgen :)
Dank.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_192435637
COR / Mensen gebruik geen sjaal als mondkapje.

Wat niet in jullie plaatje past is trol?
Of is COR nieuwe bagger en mogen serieuze topics niet?
  Moderator vrijdag 3 april 2020 @ 19:36:03 #29
236264 crew  capricia
pi_192435676
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 april 2020 19:34 schreef Tailless het volgende:
COR / Mensen gebruik geen sjaal als mondkapje.

Wat niet in jullie plaatje past is trol?
Of is COR nieuwe bagger en mogen serieuze topics niet?
Ik heb al antwoord gegeven per DM op dezelfde vraag die je me stelde.
We hebben het achter besproken en de moderatie is van mening dat het een trolltopic is. Je mag mailen met fok. Mailadres heb ik je ook gegeven per DM.
Definitely not CIA
pi_192436167
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 april 2020 19:36 schreef capricia het volgende:

[..]

Ik heb al antwoord gegeven per DM op dezelfde vraag die je me stelde.
We hebben het achter besproken en de moderatie is van mening dat het een trolltopic is. Je mag mailen met fok. Mailadres heb ik je ook gegeven per DM.
Ja je vind het trol.
Mag ik vragen wat je trol vind want volgens mij is RIVM en Cambridge niet trol.
  Moderator vrijdag 3 april 2020 @ 20:19:33 #31
249559 crew  Lavenderr
pi_192436492
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 april 2020 20:02 schreef Tailless het volgende:

[..]

Ja je vind het trol.
Mag ik vragen wat je trol vind want volgens mij is RIVM en Cambridge niet trol.
Het is je prima duidelijk gemaakt en dat weet je ook heel goed. Niet naar de bekende weg vragen en zeker geen dm's hier bespreken. Je loopt lang genoeg hier rond om dat te weten.
pi_192436578
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 april 2020 20:19 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het is je prima duidelijk gemaakt en dat weet je ook heel goed. Niet naar de bekende weg vragen en zeker geen dm's hier bespreken. Je loopt lang genoeg hier rond om dat te weten.
Waar troll ik dan :') ?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2020 20:46:50 (beetje wat vriendelijker) ]
pi_192436664
Post 63 zou je als troll kunnen zien.

Zeker omdat ik de conclusie van dat onderzoek gepost is door mij op post 9
pi_192436682
...

[ Bericht 97% gewijzigd door #ANONIEM op 03-04-2020 20:46:21 (vind het niet nodig om zo te reageren) ]
pi_192439173
Nu op sbs6 de onzin van zelf gemaakte maskers.

Ook een troll?
pi_192444482
Verkeerde topic.
pi_192447347
Als er een modje tijd heeft, zou hij of zij even de offtopic en negatieve reacties willen verwijderen in COR / GereDathan positiveitstopic met cijfers #1 ? Dank.
  Moderator zaterdag 4 april 2020 @ 14:56:36 #38
249559 crew  Lavenderr
pi_192447464
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 14:46 schreef GereDathan het volgende:
Als er een modje tijd heeft, zou hij of zij even de offtopic en negatieve reacties willen verwijderen in COR / GereDathan positiveitstopic met cijfers #1 ? Dank.
Yep.
  zaterdag 4 april 2020 @ 17:35:08 #39
62913 Blik
The one and Only!
pi_192449522
Sorry, maar ik vind het echt sneu worden als ik een TR moet plaatsen voor post van een mod...

De post is nu weg, maar ook alle andere opruiende en haatdragende posts over wielrenners mogen weggemod worden
  Moderator zaterdag 4 april 2020 @ 20:45:31 #40
249559 crew  Lavenderr
pi_192452411
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 17:35 schreef Blik het volgende:
Sorry, maar ik vind het echt sneu worden als ik een TR moet plaatsen voor post van een mod...

De post is nu weg, maar ook alle andere opruiende en haatdragende posts over wielrenners mogen weggemod worden
En dat gebeurt ook.
  zaterdag 4 april 2020 @ 21:36:52 #41
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_192453213
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 17:35 schreef Blik het volgende:
Sorry, maar ik vind het echt sneu worden als ik een TR moet plaatsen voor post van een mod...

De post is nu weg, maar ook alle andere opruiende en haatdragende posts over wielrenners mogen weggemod worden
het zijn net mensen
  zaterdag 4 april 2020 @ 23:03:17 #42
62913 Blik
The one and Only!
pi_192454720
quote:
6s.gif Op zaterdag 4 april 2020 21:36 schreef KingRoland het volgende:

[..]

het zijn net mensen
Als je als mod oproept om onschuldige mensen dood te rijden is er een steekje bij je los
pi_192460519
TS is vanaf het begin al bezig zijn eigen topic de vernieling in te helpen door allemaal zelfbedachte regels op te stellen waaraan je moet voldoen om in zijn topic te mogen reageren. Iedereen die daar niet aan voldoet word de les gelezen. Jammer, want het onderwerp is wel interessant.
COR / Leidt deze crisis nu tot een positiever of negatiever beeld van de EU
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Moderator zondag 5 april 2020 @ 12:46:36 #44
236264 crew  capricia
pi_192460759
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 april 2020 23:03 schreef Blik het volgende:

[..]

Als je als mod oproept om onschuldige mensen dood te rijden is er een steekje bij je los
Ook moderators worden aangesproken op hun gedrag. Net als users.
Rest assure.
Definitely not CIA
  Moderator zondag 5 april 2020 @ 12:46:55 #45
236264 crew  capricia
pi_192460763
quote:
0s.gif Op zondag 5 april 2020 12:30 schreef voetbalmanager2 het volgende:
TS is vanaf het begin al bezig zijn eigen topic de vernieling in te helpen door allemaal zelfbedachte regels op te stellen waaraan je moet voldoen om in zijn topic te mogen reageren. Iedereen die daar niet aan voldoet word de les gelezen. Jammer, want het onderwerp is wel interessant.
COR / Leidt deze crisis nu tot een positiever of negatiever beeld van de EU
Ja. Iedereen mag gewoon reageren.
Definitely not CIA
pi_192461151
-hou eens op.

[ Bericht 97% gewijzigd door Lonaa op 05-04-2020 18:32:05 ]
pi_192465369
Waarom is mijn bericht weggehaald uit COR / VS heeft een probleem #3 No Easter. ? Ik lever een breed geaccepteerde bron aan waaruit blijkt dat het vooral gebieden zijn waar de Democraten de politieke leiding hebben waar corona erg actief is.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_192465554
quote:
0s.gif Op zondag 5 april 2020 18:23 schreef Oostwoud het volgende:
Waarom is mijn bericht weggehaald uit COR / VS heeft een probleem #3 No Easter. ? Ik lever een breed geaccepteerde bron aan waaruit blijkt dat het vooral gebieden zijn waar de Democraten de politieke leiding hebben waar corona erg actief is.
Ik denk, maar ik was het niet, dat het las als een BNW-voorzet, je post.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_192465597
quote:
2s.gif Op zondag 5 april 2020 18:34 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Ik denk, maar ik was het niet, dat het las als een BNW-voorzet, je post.
Welnee. Bovendien, als dat vermoeden leeft: navragen helpt.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_192465629
quote:
2s.gif Op zondag 5 april 2020 18:34 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Ik denk, maar ik was het niet, dat het las als een BNW-voorzet, je post.
Lona je bent leuk mijn feedback aan het aanpassen.

Zou je nog eens kunnen kijken waar ik volgens jullie trolde in het topic en anders hem gewoon weer openen?
Want users mogen best een andere mening hebben zeker als die ondersteund is door wetenschappers.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')