abonnement Unibet Coolblue
pi_191834030
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. De Syrische oppositie in binnen- en buitenland inclusief de Koerden hebben niet deelgenomen aan deze verkiezingen. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Vele tienduizenden mensen kwamen daarbij om het leven. Zo vader, zo zoon. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten. Vele Syrische soldaten deserteerden en sloten zich aan bij het Vrije Syrische Leger omdat ze naar eigen zeggen niet op demonstranten wilden schieten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. De vraag is dan ook hoe democratisch dit is, aangezien de Koerden, een etnische minderheid zo geen etnische partij kunnen oprichten, en de moslimbroederschap kan ook niet meedoen terwijl ze over een groot aantal aanhangers beschikken binnen Syrië. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 400.000 doden gevallen. Etnische en religieuze groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA (Free Syrian Army) + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA (Syrian Arab Army) en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurde gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida, tegenwoordig beter bekend als HTS (Hayaat Tahrir Shaam), zogenaamd de banden verbroken met Al Qaida.

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie die zowel in Irak als in Syrië opereert. Volgens eigen zeggen komen ze op voor de soennieten in Irak en Syrië, dus hun meeste slachtoffers zijn voornamelijk niet-soennieten. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart, bijna iedereen dus.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Inmiddels zijn de jezidische gebieden in Irak heroverd op IS, en zijn er duizenden Amerikaanse soldaten actief in Irak ondanks dat Obama geen boots on the ground wilde en juist de troepen wilde weghalen uit Irak (belofte van hem tijdens de Amerikaanse verkiezingen in 2008).


Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Inmiddels heeft IS grote stukken grondgebied in Irak en Syrië verloren. Het kalifaat is territoriaal verslagen, maar nog niet militair. De verwachting is dat IS ondergronds doorgaat met hit and run aanvallen tegen Iraakse soldaten/pro-regerinsmilities en aanslagen gericht tegen sjiieten in Bagdad.


Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Incelfrikandel
pi_191834075
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2020 19:40 schreef Harlekien het volgende:

[..]

Jij probeert me met opzet niet te begrijpen, daar heb ik niet zoveel (prio) tijd voor en ook niet zoveel zin in. Lees mijn reacties nog een keer goed en vel je eigen oordel maar ;)
Opzet? Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Als je niet meer dan twee zinnen kan besteden aan een reeks posts moet je er ook niet van opkijken dat je post niet wordt begrepen. Dat je nu zelf met beschuldigingen strooit terwijl je zelf faalt in het onderbouwen van je stelling is nogal kinderachtig :)

Dus nogmaals: waarom is de verkiezing van de krijgsheer uit Damascus rechtsgeldiger dan de verkiezing van de krijgsheren in Idlib?

En nu graag helder.
Incelfrikandel
pi_191835664
https://en.deirezzor24.ne(...)KtOyfezUBWU8pHHXOlxg


Defections take place among the National Defense Militia in Deir Ezzor, and the reason…!


Deir Ezzor 24 network learned from sources that defections took place among the national defense militia in Deir Ezzor.

The sources said that the recent defections among the national defense militia in Deir Ezzor took place because Assad regime has been sending them to fight alongside its forces in Idlib and Aleppo, where many of them have been killed after they were positioned on the front lines.

The sources confirmed that after coordinating with Russia and Iran, Assad’s forces have moved groups of the national defense militia to Aleppo and Idlib to support them in their battles, but a large number of them have been killed there, with some bodies still in the battlefields, which led to the defection of a number of elements immediately after their return to Deir Ezzor.

Assad’s forces, along with the Russian forces and Iranian militias, have been engaged in intense battles against the opposition factions in Idlib and Aleppo countryside, during which many of their elements have been killed, which forced them to send the National Defense Militia to those battles
pi_191835768
quote:
1s.gif Op woensdag 4 maart 2020 19:56 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Opzet? Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Als je niet meer dan twee zinnen kan besteden aan een reeks posts moet je er ook niet van opkijken dat je post niet wordt begrepen. Dat je nu zelf met beschuldigingen strooit terwijl je zelf faalt in het onderbouwen van je stelling is nogal kinderachtig :)

Dus nogmaals: waarom is de verkiezing van de krijgsheer uit Damascus rechtsgeldiger dan de verkiezing van de krijgsheren in Idlib?

En nu graag helder.
Omdat bij verkiezingen altijd waarnemers van andere landen aanwezig zijn om te controleren of het eerlijk verloopt. Was dat ook gebeurd bij de krijgsheren in Idlib?

En dan de vraag andersom. Waarom vind jij dat de krijgsheren in Idlib rechtsgeldiger verkozen zijn tot het punt dat het het waard is oorlog over te voeren?
pi_191836120
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2020 21:07 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Omdat bij verkiezingen altijd waarnemers van andere landen aanwezig zijn om te controleren of het eerlijk verloopt.
Dus waarnemers uit andere landen bepalen of verkiezingen wettelijk legitiem zijn?

quote:
Was dat ook gebeurd bij de krijgsheren in Idlib?
Jazeker.

quote:
En dan de vraag andersom. Waarom vind jij dat de krijgsheren in Idlib rechtsgeldiger verkozen zijn tot het punt dat het het waard is oorlog over te voeren?
Oh? Waar heb ik dat gezegd?
Incelfrikandel
pi_191836545
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_191837236
quote:
Gebeurt blijkbaar veel vaker zag ik wel op YouTube. Niks bijzonders daar. :')
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_191837318
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2020 21:21 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Dus waarnemers uit andere landen bepalen of verkiezingen wettelijk legitiem zijn?
[..]

Jazeker.
[..]

Oh? Waar heb ik dat gezegd?
Oh ik dacht dat je pro-Turkije was in deze, mijn fout.
pi_191837577
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2020 22:09 schreef TheJanitor het volgende:

[..]

Oh ik dacht dat je pro-Turkije was in deze, mijn fout.
Kan gebeuren.
Incelfrikandel
  woensdag 4 maart 2020 @ 22:18:22 #10
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191837666
quote:
Echt he. Stelletje apen in pakken.
pi_191837727
Voor degene die zich afvragen hoeveel zo een TB2 strike drone kost. Minder dan 5 miljoen per stuk. Zie hieronder. Ze hebben al voor honderden miljoenen schade gezorgd en duizenden militieleden gedood.

12 drones
3 controlestations
1 radar

Voor 69 miljoen.
Stel de 3 controlestations en de radar kosten 9 miljoen.
Dan heb je 12 drones voor 60 miljoen, of 5 miljoen per stuk.
Kostprijs in ieder geval lager. Misschien 3,5 miljoen?


SarkGecen twitterde op woensdag 04-03-2020 om 22:03:12 @ZaigaZaig @JulianRoepcke No way to drone 5m cuz Ukraine bought 12 drones with 3 ground observation and radar station packet were 69m. The major price were paid 3 G.O.S. reageer retweet


[ Bericht 9% gewijzigd door polderturk op 04-03-2020 22:42:30 ]
pi_191838249
NorthernStork twitterde op woensdag 04-03-2020 om 15:11:39 Pre-Drone Assad: The battle to liberate Aleppo and Idlib continues regardless of some empty audio bubbles coming from the north.Post-Drone Assad: We didn’t commit any hostile action against Turkey and the current disagreements are illogical. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 4 maart 2020 @ 22:57:12 #13
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191838776
quote:
10s.gif Op woensdag 4 maart 2020 22:37 schreef Slayage het volgende:
NorthernStork twitterde op woensdag 04-03-2020 om 15:11:39 Pre-Drone Assad: The battle to liberate Aleppo and Idlib continues regardless of some empty audio bubbles coming from the north.Post-Drone Assad: We didn’t commit any hostile action against Turkey and the current disagreements are illogical. reageer retweet
Hij klinkt bijna als een opportunistische politicus.
pi_191839015
Beşşar Esad: Wij Syriërs zien de Turken als onze broeders.



Assad legde een verklaring af aan de Russische staatstelevisie Rossiya 24 vóór de kritieke Syrische top morgen in Moskou tussen de Russische president Vladimir Poetin en president Recep Tayyip Erdogan.

President Assad betoogd dat het Syrische volk nooit vijandige acties deed tegenaan het Turkse volk, "Heeft Syrië, Turkije wel is iets vijandigs gedaan? Zoiets is nooit gebeurd. Syriërs en Turken zijn met elkaar getrouwd, families hebben gemeenschappelijke belangen. We hebben ongeveer hetzelfde culturen van elkaar "Het is niet logisch om serieuze verschillen te hebben tussen ons en het Turkse volk", zei hij.

"Natuurlijk, als we het over Turken hebben, praten we als broederlijke mensen. Nu vraag ik het Turkse volk, wat is uw probleem met Syrië? Voor wat voor problemen moeten Turkse burgers sterven?" hij voegde eraan toe.

https://www.nerinaazad.or(...)riyeyle-sorununuz-ne

(nieuws is vertaald vanuit google translate)
pi_191839262
cjwerleman twitterde op dinsdag 03-03-2020 om 21:39:10 Turkey's devastatingly effective use of military power against Assad has not only provided instant relief to 3 million Syrian refugees, but also exposed former US President Barack Obama's moral cowardice.My latest for ⁦@InsideArabia⁩. https://t.co/b29dobP2W5 reageer retweet
pi_191839542
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2020 23:09 schreef Kimyonunn het volgende:
Beşşar Esad: Wij Syriërs zien de Turken als onze broeders.

[ afbeelding ]

Assad legde een verklaring af aan de Russische staatstelevisie Rossiya 24 vóór de kritieke Syrische top morgen in Moskou tussen de Russische president Vladimir Poetin en president Recep Tayyip Erdogan.

President Assad betoogd dat het Syrische volk nooit vijandige acties deed tegenaan het Turkse volk, "Heeft Syrië, Turkije wel is iets vijandigs gedaan? Zoiets is nooit gebeurd. Syriërs en Turken zijn met elkaar getrouwd, families hebben gemeenschappelijke belangen. We hebben ongeveer hetzelfde culturen van elkaar "Het is niet logisch om serieuze verschillen te hebben tussen ons en het Turkse volk", zei hij.

"Natuurlijk, als we het over Turken hebben, praten we als broederlijke mensen. Nu vraag ik het Turkse volk, wat is uw probleem met Syrië? Voor wat voor problemen moeten Turkse burgers sterven?" hij voegde eraan toe.

https://www.nerinaazad.or(...)riyeyle-sorununuz-ne

(nieuws is vertaald vanuit google translate)
Slim van hem om in te spelen op de Turkse verdeeldheid over deze operatie.

Assad vergeet voor de gemak dat papa Assad jaren lang de pkk heeft gesteund in hun oorlog tegen de Turken, pas in 1998 kwam daar na Turkse dreigingen een einde Aan en werd Öcalan uit Damascus verbannen en eindigde hij uiteindelijk in een Turkse cel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191840435
quote:
Dat zijn de alevieten van de CHP partij. Die vinden Beşşar Esad wel een goede kerel omdat hij zelf ook een alevi/alawi is. Al moord hij zijn hele volk uit zolang die gene een aleviet is steunen ze hem. Moslims heben echt een probleem met die sekte gedoe. Soenniet-sjiiet ruzies. |:(

Wanneer gaan moslims nou is begrijpen dat er in de religie geen plaats is voor sektes. En dat sektes niet voorkomt in de Koran. Volgens de Koran ben je alleen maar een moslim en meer niet. Ik heb nooit iets gelezen over sjiisme of soennisme in de Koran.

De vijand van de Turkse staat Bessar Esad speelt hierop in. ''Turken zijn onze broeders''. Zodoende hoopt hij op een burgeroorlog tussen soennieten en alevieten in Turkije.
pi_191841492
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 01:52 schreef Kimyonunn het volgende:

[..]

Dat zijn de alevieten van de CHP partij. Die vinden Beşşar Esad wel een goede kerel omdat hij zelf ook een alevi/alawi is. Al moord hij zijn hele volk uit zolang die gene een aleviet is steunen ze hem. Moslims heben echt een probleem met die sekte gedoe. Soenniet-sjiiet ruzies. |:(

Wanneer gaan moslims nou is begrijpen dat er in de religie geen plaats is voor sektes. En dat sektes niet voorkomt in de Koran. Volgens de Koran ben je alleen maar een moslim en meer niet. Ik heb nooit iets gelezen over sjiisme of soennisme in de Koran.

De vijand van de Turkse staat Bessar Esad speelt hierop in. ''Turken zijn onze broeders''. Zodoende hoopt hij op een burgeroorlog tussen soennieten en alevieten in Turkije.
Dat moet je tegen hun zeggen en niet tegen een niet-moslim. Ik zie een land dat een ander land binnen valt en ondertussen is hun regering met elkaar aan het knokken vanwege kritiek naar de president.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 5 maart 2020 @ 08:32:25 #19
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191841662
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 08:13 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat moet je tegen hun zeggen en niet tegen een niet-moslim. Ik zie een land dat een ander land binnen valt en ondertussen is hun regering met elkaar aan het knokken vanwege kritiek naar de president.
Daarnaast heet de beste man Bashar Al-Assad. We hebben het toch ook niet over Mark Rütte hier.
pi_191841727
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 08:32 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Daarnaast heet de beste man Bashar Al-Assad. We hebben het toch ook niet over Mark Rütte hier.
Waar lees jij dat ik het over Mark Rutte heb?
Ô mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 5 maart 2020 @ 08:39:00 #21
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191841751
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 08:36 schreef HSG het volgende:

[..]

Waar lees jij dat ik het over Mark Rutte heb?
Nee, ik refereerde naar de users die hier constant Turkse namen gebruiken. Lees maar hoe Bashar wordt gespeld. Vandaar dat ik Markie zijn naam met een umlaut spelde.
pi_191842427
JulianRoepcke twitterde op donderdag 05-03-2020 om 08:46:11 Shortly after midnight, the #Russian air force attacked a home for displaced people in Maarat Misrin (#Idlib province).16 civilians were killed and 35 injured. Half of them children.No words. Just anger.#PutinAtWar https://t.co/SWmC1PHDTO reageer retweet
  donderdag 5 maart 2020 @ 09:54:47 #23
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191842639
Erdogan op bezoek bij zijn baas:

https://www.reddit.com/r/(...)_is_going_to_moscow/
  donderdag 5 maart 2020 @ 09:58:42 #24
176480 GarlandBriggs
No ma\'am I cannot...
pi_191842680
quote:
Hoe hij die auto uit komt :D

Ooit een rijzig sterk burgemeester en staatsman, nu een oude raaskallende dorpsgek
  donderdag 5 maart 2020 @ 10:00:04 #25
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191842698
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 09:58 schreef GarlandBriggs het volgende:

[..]

Hoe hij die auto uit komt :D

Ooit een rijzig sterk burgemeester en staatsman, nu een oude raaskallende dorpsgek
Wat een epische username heb je trouwens. GarlandBriggs had Erdogan wel in bedwang kunnen houden :7
pi_191842736
Tweet reeks

Charles_Lister twitterde op woensdag 04-03-2020 om 21:41:25 2 weeks ago, pro-#Assad forces were rampaging through #Idlib, overwhelming opposition defenses & swallowing up #Turkey's military observation posts almost at will.The world stood virtually silent - or indifferent - as 1 million people were methodically & brutally displaced. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 5 maart 2020 @ 10:05:29 #27
176480 GarlandBriggs
No ma\'am I cannot...
pi_191842767
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 10:00 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat een epische username heb je trouwens. GarlandBriggs had Erdogan wel in bedwang kunnen houden :7
:D

Die had hem meegenomen en achtergelaten bij The Woodsmen met de verkeerde coördinaten..
  donderdag 5 maart 2020 @ 10:06:55 #28
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191842786
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 10:05 schreef GarlandBriggs het volgende:

[..]

:D

Die had hem meegenomen en achtergelaten bij The Woodsmen met de verkeerde coördinaten..
Erdogan in The Black Lodge zou echt episch zijn.
  donderdag 5 maart 2020 @ 10:16:53 #29
176480 GarlandBriggs
No ma\'am I cannot...
pi_191842898
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 10:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Erdogan in The Black Lodge zou echt episch zijn.
Een must see! De première staat gepland in het Turkse Parlement.

Boksbeugels verboten!
pi_191843189
JulianRoepcke twitterde op donderdag 05-03-2020 om 09:34:39 The scene of the heinous Russian attack this morning.Utter destruction ...https://t.co/qPt99c5vrM https://t.co/MxRxGLj5kf reageer retweet
  donderdag 5 maart 2020 @ 10:54:06 #31
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191843487
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 10:36 schreef polderturk het volgende:
JulianRoepcke twitterde op donderdag 05-03-2020 om 09:34:39 The scene of the heinous Russian attack this morning.Utter destruction ...https://t.co/qPt99c5vrM https://t.co/MxRxGLj5kf reageer retweet
Wat denk je hiervan dan? Zaten hier alleen maar PKK strijders?



De verantwoordelijken voor deze bombardementen zijn HTS. Als zij hun wapens neerleggen vinden deze bombardementen niet plaats. In de Tweede Wereldoorlog zijn er ook vele burgerslachtoffers gevallen omdat de Duitsers maar door bleven vechten. En ja, dat waren ook bewuste bombardementen.
pi_191844424
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 10:54 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat denk je hiervan dan? Zaten hier alleen maar PKK strijders?

[ afbeelding ]

De verantwoordelijken voor deze bombardementen zijn HTS. Als zij hun wapens neerleggen vinden deze bombardementen niet plaats. In de Tweede Wereldoorlog zijn er ook vele burgerslachtoffers gevallen omdat de Duitsers maar door bleven vechten. En ja, dat waren ook bewuste bombardementen.
Turkse commando's zijn daar de wijken ingetrokken en straat voor straat gaan vechten. Vervolgens heeft de staat daar nieuwe huizen gebouwd. Turkije heeft daar niet ziekenhuizen en scholen vanuit de lucht zitten bombarderen.

Assad ziet de Syriërs als kankercellen die verwijderd moeten worden. Ga je schamen. Assad is bewust het gebied aan het ontvolken.
pi_191844569
Soros:
Europa moet naast Turkije staan tegen de oorlogsmisdaden van Putin en Assad.


bbcturkce twitterde op donderdag 05-03-2020 om 09:15:36 George Soros Financial Times'a yazdı: "İdlib'de sıkıştırılan sivilleri savunmak için askeri güç kullanan tek ülke Türkiye oldu... Avrupa, Putin'in savaş suçlarına karşı Türkiye'nin yanında durmalı." https://t.co/2dBMXECiDY reageer retweet
  donderdag 5 maart 2020 @ 12:06:49 #34
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191844684
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2020 11:50 schreef polderturk het volgende:

Assad ziet de Syriërs als kankercellen die verwijderd moeten worden. Ga je schamen. Assad is bewust het gebied aan het ontvolken.
Dat is een quote van een generaal van Assad. Daarnaast kunnen jij en ik het niet fact checken omdat we het Arabisch niet machtig zijn. Er worden zo vaak vertaalfouten gemaakt vanuit het Arabisch, Perzich en Turks. Ik weet zeker dat er genoeg uitspraken van Erdogan rondzwerven die tegen hem worden gehouden maar die hij niet zo heeft gezegd als dat het er staat. Maar goed, ik zie het niet als ondenkbaar dat het gezegd is door iemand van het regime nee.

Waar moet ik me precies voor schamen? Mag ik je nogmaals vragen (je geeft hier nooit antwoord op) waarom je precies denkt dat ik het bombarderen van ziekenhuizen toejuich, het massaal op de vlucht slaan van de bevolking van Idlib of een Assad supporter ben? Denk je echt dat ik zo onwetend ben? Ik heb notabene twee Syrische onderburen, één uit Idlib en één uit Damascus. Beiden anti-Assad. Ik weet echt wel dat Assad en dat hele regime gewoon staatsterreur uitoefenen.
pi_191845008
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is een quote van een generaal van Assad. Daarnaast kunnen jij en ik het niet fact checken omdat we het Arabisch niet machtig zijn. Er worden zo vaak vertaalfouten gemaakt vanuit het Arabisch, Perzich en Turks. Ik weet zeker dat er genoeg uitspraken van Erdogan rondzwerven die tegen hem worden gehouden maar die hij niet zo heeft gezegd als dat het er staat. Maar goed, ik zie het niet als ondenkbaar dat het gezegd is door iemand van het regime nee.

Waar moet ik me precies voor schamen? Mag ik je nogmaals vragen (je geeft hier nooit antwoord op) waarom je precies denkt dat ik het bombarderen van ziekenhuizen toejuich, het massaal op de vlucht slaan van de bevolking van Idlib of een Assad supporter ben? Denk je echt dat ik zo onwetend ben? Ik heb notabene twee Syrische onderburen, één uit Idlib en één uit Damascus. Beiden anti-Assad. Ik weet echt wel dat Assad en dat hele regime gewoon staatsterreur uitoefenen.
Ben je een voorstander van Assad? Waarom ben je op tegen dat Turkije een stukje Syrië annexeert? Zou het de regio niet stabieler maken? Nu is Assad anti-regime bevolking aan het veroveren? Hoe moet dat Syrië helpen?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  donderdag 5 maart 2020 @ 12:38:50 #36
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191845198
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:25 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Ben je een voorstander van Assad?
Ik ben een tegenstander van Assad. Ik ben op zich niet tegen het concept van een gematigd despoot in sommige landen maar het is nu na tien jaar burgeroorlog te ver gegaan. Assad heeft geen legitimiteit meer.

Maar dan komt de vraag: wat dan? Syrië gaat niet ineens magisch een democratie worden op het niveau van Nederland. En dan zouden ze nog niet uit de problemen zijn. Stel je voor dat we de radicale elementen die Syrië in haar maatschappij heeft in Nederland zouden hebben... Daar zouden we niet mee om kunnen gaan en wellicht zouden zij zelfs de macht grijpen dan. Goed, onderdrukking wekt radicalisatie in de hand, maar armoede ook. En daar zal Syrië ook zonder onderdrukking niet om verlegen zitten de komende tijd....

Zelfs als Assad nu aan de kant wordt geschoven, blijft Baath aan de macht. De Mukhabarat blijft bestaan. Het hele Baath regime moet omver worden geworpen en de Mukhabarat opgedoekt. Tezamen met de complete vernietiging van HTS. Maar wie gaat dat doen? Dus ik weet niet wat het alternatief is voor Assad. En wie dat gaat bewerkstelligen.

quote:
Waarom ben je op tegen dat Turkije een stukje Syrië annexeert?
Omdat het niks oplost en Turkije het verkoopt als een humanitaire missie maar ondertussen zijn ze gewoon territorium erbij aan het sprokkelen. Daarnaast vind ik het absoluut moreel niet te verkopen om sharia fanaten zoals HTS te ondersteunen.

quote:
Zou het de regio niet stabieler maken?
Nee, want de Koerden zijn verdreven van hun landen en HTS is er nog steeds. Zolang HTS er nog zit zal er oorlog blijven. Turkije heeft tot nu toe bar weinig daaraan gedaan.

quote:
Nu is Assad anti-regime bevolking aan het veroveren? Hoe moet dat Syrië helpen?
In die zin dat het vechten is opgehouden. Of het de beste oplossing is? Bepaald niet.
pi_191845238
Wat een relatie hebben deze twee ook :')

ragipsoylu twitterde op donderdag 05-03-2020 om 12:29:17 Erdogan says Turkey wants to deepen its relations with Russia and find a solution for the Idlib crisis. Putin in response expresses condolences to Turkey over the killing of +30 soldiers and says no one knew that Turkish soldiers were there at the time of bombing (outright lie) reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 5 maart 2020 @ 12:49:07 #38
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191845308
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:42 schreef Slayage het volgende:
Wat een relatie hebben deze twee ook :')

ragipsoylu twitterde op donderdag 05-03-2020 om 12:29:17 Erdogan says Turkey wants to deepen its relations with Russia and find a solution for the Idlib crisis. Putin in response expresses condolences to Turkey over the killing of +30 soldiers and says no one knew that Turkish soldiers were there at the time of bombing (outright lie) reageer retweet
[ afbeelding ]
Erdogan lijkt een uitgerangeerde bejaarde en Poetin een slapende museumwacht _O-
pi_191846072
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:38 schreef Richestorags het volgende:

Ik ben een tegenstander van Assad. Ik ben op zich niet tegen het concept van een gematigd despoot in sommige landen maar het is nu na tien jaar burgeroorlog te ver gegaan. Assad heeft geen legitimiteit meer.
Heb je het licht eindelijk gezien? ;)

Zoals het er nu naar uitziet zal.syrie een failed state blijven met een minimale gegarandeerde veiligheid vanuit het regime met een continue dreigende gevaar van escalatie van conflicten. Niet alleen vanuit de oud rebellen die de strijd hebben opgegeven, maar door loyale groepen die erachter komen dat ze er simpelweg niks op vooruit zullen komen met dit regime.

İmmers de reconstructie zal uitblijven, omdat de internationale gemeenschap echt niet het regime gaat belonen na al die jaren iets waar de Russen, als de internationale Backer van het regime, uiteindelijk toch wel.op hopen.

Het voordeel van dictators/autocraten is dat ze zeeën van tijd hebben. Ze hoeven geen rekening te houden met verkiezingen om de zo veel tijd. Een luxe dat we hier in het westen niet hebben.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191846236
"Maar Erdogan is de slechterik in Syrië. Hij moet zich niet bemoeien met Rusland, Assad en de Hezbollah jihadis"

Zie de gruwelijke video in de link.

worldonalert twitterde op donderdag 05-03-2020 om 13:41:21 Russian warplanes are bombing displaced children in Northern Idlib today. They fled with their families from the criminal Assad regime just to be killed by Russian airstrikes a few kilometers south of the Turkish border. https://t.co/790TQcynCW reageer retweet
  donderdag 5 maart 2020 @ 14:03:49 #41
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_191846443
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 maart 2020 22:48 schreef polderturk het volgende:
Er komen nog 3 videos van opgeblazen pantsir's aan.

TSKgerigeldi twitterde op dinsdag 03-03-2020 om 22:39:20 3. Pantsir S1 HSS imha videosu bekliyoruz 👀 reageer retweet
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2020 00:12 schreef polderturk het volgende:
Commandcenter van Assad in Hama vernietigd met strike drones.
Hoeveel generaals zullen er zijn omgekomen?

Waarom valt Turkije niet gelijk het presidentiële Paleis van Assad aan?

bakiyayaa twitterde op dinsdag 03-03-2020 om 23:55:55 TSK'ya ait SİHA'lar Hama batısında bulunan rejim operasyon odasını imha etti. reageer retweet
Kun jij niet eens gewoon ophouden met al die onzin?
  donderdag 5 maart 2020 @ 14:11:32 #42
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_191846553
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 12:42 schreef Slayage het volgende:
Wat een relatie hebben deze twee ook :')

ragipsoylu twitterde op donderdag 05-03-2020 om 12:29:17 Erdogan says Turkey wants to deepen its relations with Russia and find a solution for the Idlib crisis. Putin in response expresses condolences to Turkey over the killing of +30 soldiers and says no one knew that Turkish soldiers were there at the time of bombing (outright lie) reageer retweet
[ afbeelding ]
Putin:
“There is a benefit in continuing our talks in order to not damage Turkish - Russian relations and not repeat the same incident [killing of soldiers and damage to Syrian govt]”

Ergo, vrij kansloze missie geweest.
pi_191846733
Zie de video.
Daarom willen die mensen vluchten.
Met een no fly zone zullen ze daar blijven.

mohmad_rasheed twitterde op donderdag 05-03-2020 om 13:27:37 The video of a 3-month-old child who was displaced with his family from the western rural towns of Hama to the town of Ma`tasrin, north of Idlib.But Russian warplanes pursued him with their missiles and killed him and his family.#syria #Idlib https://t.co/t33GV9yfsv reageer retweet
  donderdag 5 maart 2020 @ 14:25:56 #44
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_191846825
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 14:21 schreef polderturk het volgende:
Zie de video.
Daarom willen die mensen vluchten.
Met een no fly zone zullen ze daar blijven.

mohmad_rasheed twitterde op donderdag 05-03-2020 om 13:27:37 The video of a 3-month-old child who was displaced with his family from the western rural towns of Hama to the town of Ma`tasrin, north of Idlib.But Russian warplanes pursued him with their missiles and killed him and his family.#syria #Idlib https://t.co/t33GV9yfsv reageer retweet
Hou eens op met al die onzinberichten.
Deze keer over een "Russisch vliegtuig dat een 3 jarig kind achtervolgt".
  donderdag 5 maart 2020 @ 14:27:26 #45
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191846861
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 14:25 schreef PluggieOD het volgende:

[..]

Hou eens op met al die onzinberichten.
Deze keer over een "Russisch vliegtuig dat een 3 jarig kind achtervolgt".
Russische vliegtuigen kunnen locken op een driewieler.
pi_191847670
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 08:32 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Daarnaast heet de beste man Bashar Al-Assad. We hebben het toch ook niet over Mark Rütte hier.
Maar wel continu Erdolf, dus sja.. of heb je ook eerdere opmerkingen gemaakt dat het Erdogan moet zijn en niet Erdolf?
  donderdag 5 maart 2020 @ 15:35:24 #47
176480 GarlandBriggs
No ma\'am I cannot...
pi_191848080
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 15:12 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Maar wel continu Erdolf, dus sja..
Wat heeft Erdolf nu weer gedaan dan? ;)
  donderdag 5 maart 2020 @ 16:24:18 #48
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191848868
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 15:12 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Maar wel continu Erdolf, dus sja.. of heb je ook eerdere opmerkingen gemaakt dat het Erdogan moet zijn en niet Erdolf?
Touché. Toch zie ik het wel als iets anders. Erdolf is meer een nickname, terwijl ik in dit topic continu Turkse namen voor Syrische steden en zelfs voor Assad zie. Dan vraag ik me af of de wens niet stiekem de vader van de gedachte is.
pi_191848992
Dit hele topic zit vol met Turkse "Nederlanders" die klaarkomen op Erdogan's propaganda en het mishandelen van Syrische soldaten. Wat dat betreft is het hier soms net twitter.
pi_191849082
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 2 saat 40 dakika süren baş başa görüşmesi sona erdi.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_191849370
quote:
Wanneer gaat Rubberen Rutte op bezoek? Iets met onderste steen...
  donderdag 5 maart 2020 @ 17:03:43 #52
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191849477
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 16:58 schreef Travnik het volgende:

[..]

Wanneer gaat Rubberen Rutte op bezoek? Iets met onderste steen...
Tsja, mij heb je er niet mee als je Rutte een van het niet hebben van ballen beticht. Die heeft die namelijk ook niet.
pi_191849487
Joost Langendijk die heel goed samenvat wat er momenteel gaande is mbt idlib

https://www.bnr.nl/player/audio/10147519/10404291
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191849555
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:03 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Tsja, mij heb je er niet mee als je Rutte een van het niet hebben van ballen beticht. Die heeft die namelijk ook niet.
En Erdoğan heeft die wel. 25 kilo per stuk.

En het is echt niet alleen Rutte die geen ballen heeft. Ik kan me nog een situatie herinneren dat laffe soldaten weerloze burgers lieten afslachten (lees: Srebrenica).

Erdogan heeft de burgerbevolking in Idlib ondanks alles niet in de kou gelaten.
  donderdag 5 maart 2020 @ 17:13:17 #55
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191849612
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:09 schreef Travnik het volgende:

[..]

En Erdoğan heeft die wel. 25 kilo per stuk.

En het is echt niet alleen Rutte die geen ballen heeft. Ik kan me nog een situatie herinneren dat laffe soldaten weerloze burgers lieten afslachten (lees: Srebrenica).

Erdogan heeft de burgerbevolking in Idlib ondanks alles niet in de kou gelaten.
Zeg toetsenbord held, ik vraag me af of jij een Srebrenica veteraan laf in zijn gezicht durft te noemen. Laat me raden, jij hebt je Turkse dienstplicht afgekocht?

Veelzeggend trouwens dat jij kijkt naar hoeveel ballen iemand heeft. Of die daarmee zijn land in de afgrond stort boeit niet, nee zolang hij maar ballen van 25 kg heeft. Want die ballen van 25 kg van Erdogan, daar kan heel Turkije natuurlijk van eten.
pi_191849633
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 16:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

terwijl ik in dit topic continu Turkse namen voor Syrische steden en zelfs voor Assad zie. Dan vraag ik me af of de wens niet stiekem de vader van de gedachte is.
Turken verbasteren altijd namen van steden, Izmir /Smyrna, Ankara / Angora, iznik / Nicea , Trabzon / trebizonde, Antakya / antioc, Trakya / Thracië. Van Istanbul wordt gezegd dat het is afgeleid van een oud Griekse woord dat "de stad" betekent. Istanbul, Istanboel, who cares hoe ke het schrijft? Provincie waar mijn roots liggen heet Isparta, je hebt weinig fantasie nodig om te raden waar die naam vandaan komt ;)

İk zie het probleem niet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191849719
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zeg toetsenbord held, ik vraag me af of jij een Srebrenica veteraan laf in zijn gezicht durft te noemen. Laat me raden, jij hebt je Turkse dienstplicht afgekocht?
Waarom zou ik dat niet durven? Dit durf ik op elk platform. Dat Nederlanders het niet laf vinden is wellicht onvermijdelijk maar geloof me, heel de wereld vond dit laf. De beelden van Karremans waarin hem de les wordt gelezen spreekt voor zich.

Wat betreft het afkopen van de Turkse dienstplicht: dit is niet van toepassing.
  donderdag 5 maart 2020 @ 17:19:46 #58
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191849721
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

Turken verbasteren altijd namen van steden, Izmir /Smyrna, Ankara / Angora, iznik / Nicea , Trabzon / trebizonde, Antakya / antioc, Trakya / Thracië. Van Istanbul wordt gezegd dat het is afgeleid van een oud Griekse woord dat "de stad" betekent. Istanbul, Istanboel, who cares hoe ke het schrijft? Provincie waar mijn roots liggen heet Isparta, je hebt weinig fantasie nodig om te raden waar die naam vandaan komt ;)

İk zie het probleem niet.
Nou ja, als Syrische steden een Turkse naam krijgen zoals Haleb en Saraqep en Manbic vraag ik me af of sommige users deze steden niet liever als onderdeel van Turkije zouden zien ;)
  donderdag 5 maart 2020 @ 17:21:52 #59
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191849756
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:19 schreef Travnik het volgende:

[..]

Waarom zou ik dat niet durven? Dit durf ik op elk platform. Dat Nederlanders het niet laf vinden is wellicht onvermijdelijk maar geloof me, heel de wereld vond dit laf. De beelden van Karremans waarin hem de les wordt gelezen spreekt voor zich.

Wat betreft het afkopen van de Turkse dienstplicht: dit is niet van toepassing.
Ja en heel de wereld die het laf vond was er niet bij. Zo makkelijk om met vingers te gaan wijzen. Het is zeker weten van toepassing. Het is namelijk bijzonder laf om soldaten een trap na te geven over een situatie waar je zelf niet eens bij bent geweest terwijl je zelf vanuit het veilige Nederland je dienstplicht hebt afgekocht. En het boeit me geen reet dat het Nederlandse soldaten waren, als het Franse of Noord-Koreaanse soldaten waren had ik dit ook gezegd.

Want jij zou natuurlijk je met 700 lichtbewapende kameraden je doodvechten zonder luchtsteun tegen een leger van 25k met tanks waarna de bevolking alsnog afgeslacht wordt? In een strijd die niet de jouwe is?

Karremans was niet de juiste man voor die positie, hij had notabene huwelijksproblemen in die tijd. Maar dan nog, makkelijk praten. Jij hebt geen intimiderende Mladic tegenover je gehad. Ik ben benieuwd of de ballen van jouw voorbeeld nog steeds 25 kg zouden zijn met Mladic tegenover hem. Mladic is een behoorlijk intimiderende man.

[ Bericht 5% gewijzigd door Richestorags op 05-03-2020 17:26:58 ]
pi_191849871
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zeg toetsenbord held, ik vraag me af of jij een Srebrenica veteraan laf in zijn gezicht durft te noemen. Laat me raden, jij hebt je Turkse dienstplicht afgekocht?

Veelzeggend trouwens dat jij kijkt naar hoeveel ballen iemand heeft. Of die daarmee zijn land in de afgrond stort boeit niet, nee zolang hij maar ballen van 25 kg heeft. Want die ballen van 25 kg van Erdogan, daar kan heel Turkije natuurlijk van eten.
Hij stort zijn land de afgrond zeer zeker niet in. Nu is het Syrie en morgen is het Turkije. Regeren is vooruitzien en hij neemt maatregelen om dit te voorkomen.

Divide and rule ( Sykes-Picot) is de oorzaak van alle problemen in het Midden Oosten. En op een gegeven moment is dat genoeg geweest.
  donderdag 5 maart 2020 @ 17:32:54 #61
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191849950
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:28 schreef Travnik het volgende:

[..]

Hij stort zijn land de afgrond zeer zeker niet in. Nu is het Syrie en morgen is het Turkije. Regeren is vooruitzien en hij neemt maatregelen om dit te voorkomen.

Divide and rule ( Sykes-Picot) is de oorzaak van alle problemen in het Midden Oosten. En op een gegeven moment is dat genoeg geweest.
Wat jij wil, het is goed.
pi_191850015
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:21 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ja en heel de wereld die het laf vond was er niet bij. Zo makkelijk om met vingers te gaan wijzen. Het is zeker weten van toepassing. Het is namelijk bijzonder laf om soldaten een trap na te geven over een situatie waar je zelf niet eens bij bent geweest terwijl je zelf vanuit het veilige Nederland je dienstplicht hebt afgekocht. En het boeit me geen reet dat het Nederlandse soldaten waren, als het Franse of Noord-Koreaanse soldaten waren had ik dit ook gezegd.

Want jij zou natuurlijk je met 700 lichtbewapende kameraden je doodvechten zonder luchtsteun tegen een leger van 25k met tanks waarna de bevolking alsnog afgeslacht wordt? In een strijd die niet de jouwe is?

Karremans was niet de juiste man voor die positie, hij had notabene huwelijksproblemen in die tijd. Maar dan nog, makkelijk praten. Jij hebt geen intimiderende Mladic tegenover je gehad. Ik ben benieuwd of de ballen van jouw voorbeeld nog steeds 25 kg zouden zijn met Mladic tegenover hem. Mladic is een behoorlijk intimiderende man.
Als het Engelse of Franse soldaten waren geweest had die rat van een Mladic dit niet kunnen doen, echt niet.

Volgens jouw steling zou het dus doodnormaal zijn dat Turkije de burgerbevolking in Idlip in de steek zou laten, waarna er moordpartijen zouden plaatsvinden.

En nogmaals: afkopen dienstplicht is niet van toepassing omdat ik de Turkse nationaliteit helemaal niet heb.
pi_191850077
afkopen is goed, met dat geld worden er SIHA's gemaakt
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_191850238
DailySabah twitterde op donderdag 05-03-2020 om 17:35:12 BREAKING — Turkey, Russia reach agreement on Idlib; details soon to be made public during Erdoğan-Putin joint press conference: sourceshttps://t.co/3mAH6N1b9m https://t.co/LB8Hp5yZlu reageer retweet
pi_191850420
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:54 schreef polderturk het volgende:
DailySabah twitterde op donderdag 05-03-2020 om 17:35:12 BREAKING — Turkey, Russia reach agreement on Idlib; details soon to be made public during Erdoğan-Putin joint press conference: sourceshttps://t.co/3mAH6N1b9m https://t.co/LB8Hp5yZlu reageer retweet
Agreements met Rusland zeggen weinig.

İn de praktijk is het vaak een bepaalde periode geen bommen en dan gaat het weer los.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191850446
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:42 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
afkopen is goed, met dat geld worden er SIHA's gemaakt
Prcs. Het Turkse leger heeft liever dat de mensen in Europa het afkoopt om wat euro's in kas te krijgen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191850493
Saraqib werd zwaarder dan ooit gebombardeerd volgens deze bron.

turanordus twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:04:24 #TSK tarafından #Serakip'teki rejim ve destekçilerine ait hedefler, daha önce hiç görülmemiş şiddette bombalanıyor. reageer retweet
pi_191850523
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 18:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

Agreements met Rusland zeggen weinig.

İn de praktijk is het vaak een bepaalde periode geen bommen en dan gaat het weer los.
Misschien zit er wel een no fly zone in de afspraak.
pi_191850547
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 17:19 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nou ja, als Syrische steden een Turkse naam krijgen zoals Haleb en Saraqep en Manbic vraag ik me af of sommige users deze steden niet liever als onderdeel van Turkije zouden zien ;)
Hoe zijn de steden die je opnoemt Turkse namen? Of bedoel je de Turkse schrijfwijze? Daarnaast zitten we Arabische schrift te vertalen naar Latijnse schrift dan gaat altijd het nodige veranderen.

Alleen als je kijkt naar hoe Arabische namen op vele verschillende manier geschreven worden. İk weet hoeveel verschillende schrijfwijzen ik heb gezien van de de naam "Mustafa" of "Mohammed".
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191850555
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 18:10 schreef polderturk het volgende:

[..]

Misschien zit er wel een no fly zone in de afspraak.
Badumtsss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191850760
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 18:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

Agreements met Rusland zeggen weinig.

İn de praktijk is het vaak een bepaalde periode geen bommen en dan gaat het weer los.
Turkije moet bij iedere bombardement op Idlib keihard terugslaan. Bijvoorbeeld het vernietigen van een militaire basis.
  donderdag 5 maart 2020 @ 18:28:52 #72
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191850790
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 18:08 schreef polderturk het volgende:
Saraqib werd zwaarder dan ooit gebombardeerd volgens deze bron.

turanordus twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:04:24 #TSK tarafından #Serakip'teki rejim ve destekçilerine ait hedefler, daha önce hiç görülmemiş şiddette bombalanıyor. reageer retweet
Nou en, het maakt geen reet verschil
HTS-terroristen zijn weer vernietigd vandaag
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 5 maart 2020 @ 18:37:54 #73
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191850925
Volgens Lavrov komen er patrouilles op de M4
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 5 maart 2020 @ 18:58:11 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191851279
Oh kennelijk ook een safezone, veel succes Erdo met dat opleggen aan die neanderthalers van HTS en TIP enzo.

En als dat niet gebeurt, zoals Erdo ook al niet leverde na het Astana-akkoord, zal het offensief weer opgestart worden tot woede van Turkije en begint het gezeik weer opnieuw :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 5 maart 2020 @ 19:05:01 #75
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191851433
leventkemaI twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:40:00 Apparently due to the safe area in the north and south of M4, opposition forces will evacuate all areas south of M4. reageer retweet
GeromanAT twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:47:37 I will give that cease fire around 14 minutes...HTS terrorists WILL NEVER give up that area.So don't worry lads - the operation to retake M4 will proceed.😉 https://t.co/9fyJE0oXmX reageer retweet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191851945
Wat een bizarre vernedering voor de Turken, alweer.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_191852224
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 19:25 schreef IPA35 het volgende:
Wat een bizarre vernedering voor de Turken, alweer.
Watskeburt?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191852314
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 19:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

Watskeburt?
ragipsoylu twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:37:04 HERE IS THE DEAL: • Ceasefire • A security corridor: 6km deep to the north and 6km deep to the south from M4 highway • Joint Turkish, Russian patrolling along M4 highway in 10 days https://t.co/en8NEDloh0 reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_191852628
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 19:40 schreef IPA35 het volgende:

[..]

ragipsoylu twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:37:04 HERE IS THE DEAL: • Ceasefire • A security corridor: 6km deep to the north and 6km deep to the south from M4 highway • Joint Turkish, Russian patrolling along M4 highway in 10 days https://t.co/en8NEDloh0 reageer retweet
Wat een vernedering inderdaad.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191852646
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 19:05 schreef Szura het volgende:
leventkemaI twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:40:00 Apparently due to the safe area in the north and south of M4, opposition forces will evacuate all areas south of M4. reageer retweet
GeromanAT twitterde op donderdag 05-03-2020 om 18:47:37 I will give that cease fire around 14 minutes...HTS terrorists WILL NEVER give up that area.So don't worry lads - the operation to retake M4 will proceed.😉 https://t.co/9fyJE0oXmX reageer retweet
14 minutes is best lang! :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191852690
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 19:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

14 minutes is best lang! :Y
ejmalrai twitterde op donderdag 05-03-2020 om 19:53:06 This is how #Russia Putin sends his messages to #Turkey. Small but important details (via @HalaJaber). Nothing is casual in #Moscow.https://t.co/1DQKPv7icB reageer retweet
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 5 maart 2020 @ 20:04:47 #82
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191852878
quote:
10s.gif Op donderdag 5 maart 2020 19:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

14 minutes is best lang! :Y
Eerst nog even de munitie opmaken voor het bestand überhaupt ingaat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191852932
Wat mij hieraan is opgevallen:

Russische wapens zijn stront
Iran en Assad zijn niks waard
Erdogan heeft geen vrienden meer
Erdogan moet oprotten en plaats maken voor iemand anders in zijn partij
Turkije moet meer democratiseren en banden met westen herstellen

Hopelijk gaat Turkije zonder druk, op een natuurlijke manier een sterke secularisatie meemaken.
Minder banden met godsdiensten aub.
pi_191853122
En de gebieden ten oosten van de snelwegen zijn permanent ontvolkt. Het volk kan daar niet meer terugkeren.
pi_191853492
quote:
0s.gif Op woensdag 4 maart 2020 00:32 schreef Kimyonunn het volgende:

[..]

Funfact? Dat is een bullshitfact. Een raket snelheid is 3 km per seconde. Een drone is max rond de 5 á 10 km hoogte. Als je klikt is die raket binnen 2 seconde bij zijn target.

Russische politie hebben zich teruggetrokken uit Seraqib na zware Turkse bombardementen in dat stad en omgeving.
MAM-L is geen raket (want geen motor), maar een lasergestuurde bom. De huidige UAV's kunnen niet zo veel gewicht dragen, waardoor bommen zonder raket worden gebruikt. De nieuwe generatie UAV's (Akinci en Aksungur) brengen daar verandering in. Zie ook:
pi_191854294
Akinci drone is een serieuze killer die zwaardere raketten kan dragen. Ben benieuwd wanneer we die kunnen uittesten op de PKK en Assadratten.
pi_191854390
Video in link
Erdogan spreekt
Syrische vluchtelingen mogen terugkeren naar waar ze vandaan komen zonder te vrezen dat ze vervolgd worden
Turkije krijgt her recht iedere aanval op Idlib te beantwoorden
Alle Syriërs in Syrië zullen humanitaire hulp ontvangen

Er zal nog meer volgen volgens mij


ByAguler twitterde op donderdag 05-03-2020 om 20:00:24 Cumhurbaşkanı Erdoğan, anlaşmaya uyulmaması durumunda Türkiye'nin ne yapacağını Moskova'dan dünya ilan etti:🇹🇷"Türkiye rejimin yaptığı her saldırıya cevap verme hakkını saklı tutacaktır."💪 #ErdoğanınYanındayız https://t.co/Ev8t1b3Bh6 reageer retweet
pi_191854607
Deal tussen Rusland en Turkije kunnen we met een korreltje zout nemen. Zulke deals houde vaak pak hem beet paar dagen stand of max paar weken. In Syrië zijn zoveel deals gemaakt die door midden zijn gescheurd. Oorlog gaat gewoon door tot de regime van Beşşar Esad ten val komt. Terug naar Iran met die zooi.

Al Qaeda in Idlib heeft al aangegeven dat ze zich niet zullen houden aan de staakt het vuren. In Idlib is intotaal al 13x een staakt het vuren deals gesloopt en doormidden gescheurd. Dit wordt denk ik nummero 14.
pi_191854862
Strijd tegen terreurgroepen mag doorgaan maar Syrië mag geen burgerdoelen meer bombarderen met als doel het bestrijden van terroristen.

We zullen zien hoe lang het stand houdt.

Er moet wel een no fly zone komen.


FUATUGUR twitterde op donderdag 05-03-2020 om 19:21:19 Lider diplomasisi yine sonuç verdi.1-Ateşkes2-M-4 Karayolunun kuzeyi de facto artık Türkiye’nin denetiminde3-Kritik M-4 karayolunun kuzeyinde 6 km, güneyinde de 6 km güvenli bölge oluşacak, Türk-Rus devriyeleri denetleyecek4-Sivillerin yaşam alanlarına dönüşü sağlanacak++ reageer retweet
FUATUGUR twitterde op donderdag 05-03-2020 om 19:21:20 5-Suriye ihtilafının yalnızca Suriyelilerin öncülüğünde ve sahipliğinde, BMGK kararlarıyla uyumlu siyasi süreçle sona erdirilebilecek. 6-Terörizmin her türüyle mücadele edilecek ama bu bahaneyle sivillerin ve sivil altyapının hedef alınması hiçbir şekilde mazur görülemeyecek. reageer retweet
  donderdag 5 maart 2020 @ 21:33:11 #90
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191855145
Terroristen verschuilen zich tussen burgers dus dit is sowieso onhoudbaar, wachten is op de eerste dubieuze casus en het gaat weer los
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191855179
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:21 schreef polderturk het volgende:
Strijd tegen terreurgroepen mag doorgaan maar Syrië mag geen burgerdoelen meer bombarderen met als doel het bestrijden van terroristen.

We zullen zien hoe lang het stand houdt.

Er moet wel een no fly zone komen.

FUATUGUR twitterde op donderdag 05-03-2020 om 19:21:19 Lider diplomasisi yine sonuç verdi.1-Ateşkes2-M-4 Karayolunun kuzeyi de facto artık Türkiye’nin denetiminde3-Kritik M-4 karayolunun kuzeyinde 6 km, güneyinde de 6 km güvenli bölge oluşacak, Türk-Rus devriyeleri denetleyecek4-Sivillerin yaşam alanlarına dönüşü sağlanacak++ reageer retweet
FUATUGUR twitterde op donderdag 05-03-2020 om 19:21:20 5-Suriye ihtilafının yalnızca Suriyelilerin öncülüğünde ve sahipliğinde, BMGK kararlarıyla uyumlu siyasi süreçle sona erdirilebilecek. 6-Terörizmin her türüyle mücadele edilecek ama bu bahaneyle sivillerin ve sivil altyapının hedef alınması hiçbir şekilde mazur görülemeyecek. reageer retweet
Beşşar Esad staat synoniem voor het doden van burgers en opzettelijk burgerdoelen bombarderen. Daarom heeft zoeen deal geen nut. Er is maar 1 optie en dat is Beşşar Esad richting Iran knallen. Wegwezen met die rotzooi. Als je het doet moetje het goed doen. Vol tegenaan richting Damascus marcheren en ervoor zorgen dat Beşşar Esad en zijn bende met een kanon richting Teheran worden geknalt.
pi_191855201
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:33 schreef Szura het volgende:
Terroristen verschuilen zich tussen burgers dus dit is sowieso onhoudbaar, wachten is op de eerste dubieuze casus en het gaat weer los
Onzin. Beşşar Esad bombardeert ook gewoon woonwijken in Syrië waar er geen strijdgroepen aanwezig zijn. Woonwijken die ver achter de frontlinie zijn. Hij gaat zelfs zo ver om fosfor en cluster bommen te droppen op die wijken. Dat vrouwen kids en ouderen levend verbranden maakt hem niets uit.
  donderdag 5 maart 2020 @ 21:38:13 #93
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191855228
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:36 schreef Kimyonunn het volgende:

[..]

Onzin. Beşşar Esad bombardeert ook gewoon woonwijken in Syrië waar er geen strijdgroepen aanwezig zijn. Woonwijken die ver achter de frontlinie zijn. Hij gaat zelfs zo ver om fosfor en cluster bommen te droppen op die wijken. Dat vrouwen kids en ouderen levend verbranden maakt hem niets uit.
Dat was het punt niet, maar gefeliciteerd dat je weer een postje met de foute spelling van Assad hebt kunnen plaatsen. Drink er een fanta op.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191855263
quote:
1s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:33 schreef Szura het volgende:
Terroristen verschuilen zich tussen burgers dus dit is sowieso onhoudbaar, wachten is op de eerste dubieuze casus en het gaat weer los
Mooi gedicht.
my ambition is handicapped by my laziness
pi_191855280
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:38 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat was het punt niet, maar gefeliciteerd dat je weer een postje met de foute spelling van Assad hebt kunnen plaatsen. Drink er een fanta op.
Door te zeggen dat er terroristen zijn in woonwijken is te gek voor woorden. Dan zeg je eigenlijk dat vrouwen kids ouderen en dus gewone burgers gedood mogen worden met het aller ergste methodes. Beşşar Esad vind het niet erg om mensen op gruwelijke wijzen te moorden. Vooral burgers, daar is die dol op die giraffenek.
pi_191855379
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:40 schreef Kimyonunn het volgende:

[..]

Door te zeggen dat er terroristen zijn in woonwijken is te gek voor woorden. Dan zeg je eigenlijk dat vrouwen kids ouderen en dus gewone burgers gedood mogen worden met het aller ergste methodes. Beşşar Esad vind het niet erg om mensen op gruwelijke wijzen te moorden. Vooral burgers, daar is die dol op die giraffenek.
Kan gewoon. Obama deed dat ook.
my ambition is handicapped by my laziness
  donderdag 5 maart 2020 @ 21:45:05 #97
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191855391
Zo is het ongeveer beoogd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191855419
Wel raar dat Turkije dat plaatsje bij de m5 niet heeft verdedigd tot dit overleg. Had ze een stuk meer onderhandelingsruimte gegeven.
pi_191855432
LoL. Gooi dat deal in de prullenbak. Pas wanneer Damascus bevrijd is praten we verder.
  donderdag 5 maart 2020 @ 21:48:16 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191855470
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:46 schreef Kimyonunn het volgende:
LoL. Gooi dat deal in de prullenbak. Pas wanneer Damascus bevrijd is praten we verder.
Ja neem nou je pilletjes maar weer, Turkse hansworst
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191855513
Kimyonunn is al 80x gebanned dn blijft terugkomen met nieuwe accounts.
pi_191855851
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 21:48 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja neem nou je pilletjes maar weer, Turkse hansworst
Als de Turken lef hebben knallen ze die Beşşar Esad samen met zijn moordbendes naar Iran.
  vrijdag 6 maart 2020 @ 01:14:19 #103
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191858269
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 22:03 schreef Kimyonunn het volgende:

[..]

Als de Turken lef hebben knallen ze die Beşşar Esad samen met zijn moordbendes naar Iran.
Hoe knal je iemand precies vanuit Syrië naar Iran?
  vrijdag 6 maart 2020 @ 08:59:48 #104
365082 IPA35
Patriarch
pi_191860505
Uit pure onmacht dan maar Dr. Assad's naam op z'n Turks spellen. Man man man.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  vrijdag 6 maart 2020 @ 09:13:28 #105
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191860678
MSuchkov_ALM twitterde op vrijdag 06-03-2020 om 01:27:49 Hardcore trolling (messaging?) by #Kremlin protocol to #Erdogan while on visit to #Moscow1. Statue of Catherine the Great (defeated Ottomans in 1768-74 and 1787-92, annexed Crimea in 1783)2. Bronze sculpture feat. #Russia/n soldiers who defeated #Turkey in Bulgaria in 1877-1878 https://t.co/mqndQafO3I reageer retweet




_O- _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191860759
Die veertien minuten inschatting in die tweet was best goed geschat

Charles_Lister twitterde op donderdag 05-03-2020 om 23:23:12 @leventkemaI NEW - 23mins into the #Idlib ceasefire:- #Russia jet takes off from #Hmeymim AB- #SAA fires artillery at:<> Taqed in W. #Aleppo<> 46th Regiment in W. #Aleppo<> Jabal al-Zawiyeh in #Idlib reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 6 maart 2020 @ 09:24:04 #107
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191860830
quote:
10s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:19 schreef Slayage het volgende:
Die veertien minuten inschatting in die tweet was best goed geschat

Charles_Lister twitterde op donderdag 05-03-2020 om 23:23:12 @:leventkemaI NEW - 23mins into the #Idlib ceasefire:- #Russia jet takes off from #Hmeymim AB- #SAA fires artillery at:<> Taqed in W. #Aleppo<> 46th Regiment in W. #Aleppo<> Jabal al-Zawiyeh in #Idlib reageer retweet
Ja en zelfs op Maarat al-Numan dat al in handen is van SAA!!!!

Charles_Lister twitterde op donderdag 05-03-2020 om 23:27:30 @leventkemaI UPDATE: More #Assad shelling reported on the towns of (1) Marat al-Numan & (2) al-Fatira in #Idlib, as well as (3) Ibizmu in western #Aleppo.More reports coming in of explosions in (4) al-Bara, (5) Sahl al-Ghab & (6) Safahun. reageer retweet
Lister :') terroristenwitwasser :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191860849
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 16:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Touché. Toch zie ik het wel als iets anders. Erdolf is meer een nickname, terwijl ik in dit topic continu Turkse namen voor Syrische steden en zelfs voor Assad zie. Dan vraag ik me af of de wens niet stiekem de vader van de gedachte is.
Een nickname zou zijn, Erdo/Erdy/Dogan, maar niet Erdolf wat een hele duidelijke verwijzing is naar Hitler. Typisch dat je over de Turkse benaming van Assad valt, maar zelf wel Erdolf gebruikt als nickname voor Erdogan.
pi_191860865
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 08:59 schreef IPA35 het volgende:
Uit pure onmacht dan maar Dr. Assad's naam op z'n Turks spellen. Man man man.
Zouden we hetzelfde kunnen zeggen over "Dr."?
pi_191860933
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:27 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Zouden we hetzelfde kunnen zeggen over "Dr."?
Ook een trol dingetje idd.

Het is eerder bashar de slachter, bashar de verkrachter, bashar de vernietiger, bashar de verdrijver.

İk heb de laatste 9 jaar weinig gezien van Dr. wel veel van zijn barbarij.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191860984
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:25 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Een nickname zou zijn, Erdo/Erdy/Dogan, maar niet Erdolf wat een hele duidelijke verwijzing is naar Hitler. Typisch dat je over de Turkse benaming van Assad valt, maar zelf wel Erdolf gebruikt als nickname voor Erdogan.
Splinter en balk.

Als we adolfje met Erdogan of Assad moeten vergelijken dan gaat de vergelijking natuurlijk veel beter op voor Assad.

Maar dat standpunt kan je pas innemen als je in staat bent om objectief te kijken naar de materie. İets wat weinigen kunnen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191861064
Zijn er überhaupt Nederlanders (waarvan beide ouders Nederlands) in dit topic aanwezig? Of is dit topic een cyber proxy-oorlog van de allochtonen? Ik ben oprecht benieuwd wie dat zijn in dit topic.
  vrijdag 6 maart 2020 @ 09:44:33 #113
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191861106
quote:
0s.gif Op donderdag 5 maart 2020 19:56 schreef IPA35 het volgende:

[..]

ejmalrai twitterde op donderdag 05-03-2020 om 19:53:06 This is how #Russia Putin sends his messages to #Turkey. Small but important details (via @:HalaJaber). Nothing is casual in #Moscow.https://t.co/1DQKPv7icB reageer retweet
[ afbeelding ]
Wat stelt dit voor?
  vrijdag 6 maart 2020 @ 09:48:50 #114
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191861166
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:25 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Een nickname zou zijn, Erdo/Erdy/Dogan, maar niet Erdolf wat een hele duidelijke verwijzing is naar Hitler. Typisch dat je over de Turkse benaming van Assad valt, maar zelf wel Erdolf gebruikt als nickname voor Erdogan.
Ah joh, daar moet je niet te zwaar aan tillen. Ik vind het gewoon een geinige nickname. Ik weet ook heus wel dat Erdogan niet eens een Hitler-light is. Ik heb op een bepaalde manier zelfs wel respect voor die vent.

Maar misschien moet ik ook niet te zwaar tillen aan de Turkse benamingen voor Syrische steden / mensen ;)
pi_191861187
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:48 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ah joh, daar moet je niet te zwaar aan tillen. Ik vind het gewoon een geinige nickname. Ik weet ook heus wel dat Erdogan niet eens een Hitler-light is. Ik heb op een bepaalde manier zelfs wel respect voor die vent.

Maar misschien moet ik ook niet te zwaar tillen aan de Turkse benamingen voor Syrische steden / mensen ;)
^O^
  vrijdag 6 maart 2020 @ 09:58:51 #117
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191861318
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:44 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat stelt dit voor?
Zie m’n post vorige pagina
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 6 maart 2020 @ 10:04:05 #118
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191861385
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:58 schreef Szura het volgende:

[..]

Zie m’n post vorige pagina
Ik zit te scannen maar zie het niet echt? Moet ik me nu dom beginnen te voelen :7
  vrijdag 6 maart 2020 @ 10:07:37 #119
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191861420
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 10:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik zit te scannen maar zie het niet echt? Moet ik me nu dom beginnen te voelen :7
Oh post #105 bedoel ik
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 6 maart 2020 @ 10:11:50 #120
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191861461
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 10:07 schreef Szura het volgende:

[..]

Oh post #105 bedoel ik
Ik heb smakelijk gelachen. Wat een eindbaas is Putin toch ook.
pi_191867335
Wtf... 8)7

Video i link

Tweede tweet beelden van mishandelde migranten

ragipsoylu twitterde op vrijdag 06-03-2020 om 16:05:09 Shocking... not This is how Greek authorities forcibly return migrants from its borders to buffer zone in between Turkey and Greece. Greek authorities strip their clothes except underwear and beat them https://t.co/Y0GkQVHSZX reageer retweet
Charles_Lister twitterde op vrijdag 06-03-2020 om 15:07:00 @KatiPiri Shame on #Greece & shame on the #EU for giving political cover for this unconscionable behavior.#Syria refugees caught in #Greece are being returned, *stripped down to their underwear.*(Images via @AhmadAl_Islam) https://t.co/Ur1O2G8oc9 reageer retweet


[ Bericht 37% gewijzigd door Slayage op 06-03-2020 16:52:16 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191867903
En ook Turkije is erg slecht bezig. Tyfushonden, zowel de Griekse grenswacht als de Turkse.

A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_191870725
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 10:11 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik heb smakelijk gelachen. Wat een eindbaas is Putin toch ook.
Voor rusland ja... maar wij superieure EU onder het nog superder Amerika... wonden likken en afgeven en als Hitler Duitsland doorgaan tot totale vernietiging.. immers wij zijn geindoctrineerd beter.. zelfs met ons kleine eigen probleempjes als stikstofnorm, klimaat, democratie en mensenrechten immigratie overal ter wereld behalve Nederland terwijl daar juist grote problemen mee zijn. ondermijnt worden door sociaal democratische onderdrukking etc etc.
Kom maar vrije Nederlander... voor jezelf.Sta op voor jezelf en probeer mij eens tegen te spreken zonder jezelf te kort te doen.Immer ls je hart en je bedoelingen goed zijn doe je niet luisteren naar niemand niet zonder afhankelijk te zijn van en zonder hypocriet te zijn.

[ Bericht 11% gewijzigd door ZOA op 06-03-2020 20:43:39 ]
Ik heb nooit haast, daar heb ik geen tijd voor
pi_191870896
Is gezellig bij de Grieks-Turkse grens...

https://www.reddit.com/r/(...)in_the_greekturkish/
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_191870959
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 20:42 schreef Discombobulate het volgende:
Is gezellig bij de Grieks-Turkse grens...

https://www.reddit.com/r/(...)in_the_greekturkish/
Putin deed dat... Erdogan is een machteloze nono... de EU is nog minder dus we krijgen alles wat uit Idib weg wil.En wat zit er nog in Idlib...hopeloze terroristen wat in ons NOS journaal als zielige gebombardeerde kindertjes wordt gebracht.
Wij zijn begonnen met VS voorop..Assad moest weg. Nu Assad blijft en je wordt gestraft een oorlog te ontketenen tegen een souvereine staat die zijn terroristen met behulp van Rusland naar zijn agressors stuurt.Welkom in de EU Syrische rebellen en afvallaligen zet je strijd voort in Amsterdam we hebben er zelf om gevraagd.
Misschien een puntje van aandacht voordat je onnadenkend de grootste imperalistische grootmacht ten alle tijde steunt ,gelooft en het Marshallplan als de ware vredige wereld ziet.

[ Bericht 8% gewijzigd door ZOA op 06-03-2020 20:58:22 ]
Ik heb nooit haast, daar heb ik geen tijd voor
pi_191878323
AliBakeer twitterde op zaterdag 07-03-2020 om 09:56:17 🇹🇷🇮🇷 According to a #Pakistani official, #Turkey’s drone strike on pro-#Iran’s #IRGC post in #Idlib/#Syria killed 50 #Pakistani fighters.———** You can imagine how many #Afghani (#Fatemiyoun )and #Lebanese (#Hezbollah) killed in the same strike https://t.co/8RNlChFDjW reageer retweet
pi_191879019
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 17:25 schreef Discombobulate het volgende:
En ook Turkije is erg slecht bezig. Tyfushonden, zowel de Griekse grenswacht als de Turkse.

Wat een ziek spelletje is er gaande :{

Op een gegeven moment zegt hij, "ik wil jullie niet bij de handen laten van de soldaten". Een turkstalige, die begrijpt waar hij naar refereert?

Overigens weer Iraniërs in dit filmpje kennelijk. Had dat eerder ook gelezen dat er veel Iraniërs zijn bij deze groep.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191894374
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 maart 2020 11:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wat een ziek spelletje is er gaande :{

Op een gegeven moment zegt hij, "ik wil jullie niet bij de handen laten van de soldaten". Een turkstalige, die begrijpt waar hij naar refereert?

Overigens weer Iraniërs in dit filmpje kennelijk. Had dat eerder ook gelezen dat er veel Iraniërs zijn bij deze groep.
Ach het is geen westers land, zijn Turken en moslims dus zij mogen mensen zo behandelen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_191895038
quote:
10s.gif Op zaterdag 7 maart 2020 11:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

Wat een ziek spelletje is er gaande :{

Op een gegeven moment zegt hij, "ik wil jullie niet bij de handen laten van de soldaten". Een turkstalige, die begrijpt waar hij naar refereert?

Overigens weer Iraniërs in dit filmpje kennelijk. Had dat eerder ook gelezen dat er veel Iraniërs zijn bij deze groep.
Die groep die bij de grens met Griekenland zit bestaat voor het grootste deel uit alles behalve Syriërs. Lucas Wagemeester had daar een goed verhaal over.
pi_191896966
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 01:21 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Die groep die bij de grens met Griekenland zit bestaat voor het grootste deel uit alles behalve Syriërs. Lucas Wagemeester had daar een goed verhaal over.
Er scheen zelfs een Marokkaan tussen te zitten. Dat je helemaal vanuit Marokko naar Turkije bent gereisd om daar bij de grens te zitten.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_191903176
Blijft het voorlopig toch enigszins rustig?

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 08-03-2020 om 13:21:43 #Syria: pro-Assad convoys reportedly moved from #Idlib & went back to the Eastern desert (#DeirEzzor). https://t.co/m0LUpEwLw0 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191907946
Wie heeft nu gewonnen in idlib?
  zondag 8 maart 2020 @ 20:57:26 #134
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191909719
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 19:44 schreef Benzyl het volgende:
Wie heeft nu gewonnen in idlib?
Kim Jong Un.
pi_191910839
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 19:44 schreef Benzyl het volgende:
Wie heeft nu gewonnen in idlib?
Rusland/Assad. Turkije heeft een verdere opmars weten te voorkomen, maar de gebieden die Assad heeft veroverd mag hij houden.
Incelfrikandel
pi_191911573
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 19:44 schreef Benzyl het volgende:
Wie heeft nu gewonnen in idlib?
Oorlog kent geen winnaars. Veel doden aan beide kanten, maar de echte slachtoffers is het volk.
pi_191911650
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 19:44 schreef Benzyl het volgende:
Wie heeft nu gewonnen in idlib?
Tactisch gezien Syrië want ze hebben enorm veel land bevrijd.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_191912299
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 22:11 schreef HSG het volgende:

[..]

Tactisch gezien Syrië want ze hebben enorm veel land bevrijd.
Maar ook veel soldaten verloren toch.
pi_191916692
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 22:39 schreef Benzyl het volgende:

[..]

Maar ook veel soldaten verloren toch.
De tegenstander ook.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_191925400
Zijn er paralellen m.b.t. Oekraïne gebeuren in Syrië?
Want daar is het andersom, waar Rusland de rebellen steunt tegen de officiële regering.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_191925646
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2020 17:59 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Zijn er paralellen m.b.t. Oekraïne gebeuren in Syrië?
Want daar is het andersom, waar Rusland de rebellen steunt tegen de officiële regering.
De parallel is dat Rusland de partij steunt die voor het belang van Rusland staat.
pi_191925698
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 19:44 schreef Benzyl het volgende:
Wie heeft nu gewonnen in idlib?
Het is maar hoe je het bekijkt.

De assadisten hebben weer wat grond weggesnoept van de rebellen. Wat winst is natuurlijk. Aan de andere kant door wat de Turken hebben gedaan is de relatief simpele strijd dat de assadisten aan het voeren waren in idlib uitgemond in de grootste slachtpartij op assadistische soldaten in jaren, wat heeft geleid tot een stilstand van het offensief. Maar ook zijn de Russen voor het eerst ooit door vele assadisten gezien als een speler met een dubieuze rol in het land door de Turken zo lang vrijspel te geven om vervolgens het offensief tot stilstand te brengen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191925712
quote:
0s.gif Op zondag 8 maart 2020 22:07 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Oorlog kent geen winnaars. Veel doden aan beide kanten, maar de echte slachtoffers is het volk.
Israël is de grote winnaar van dit conflict. Alle andere spelers bloeden onnodig.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191925802
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 maart 2020 10:34 schreef polderturk het volgende:
AliBakeer twitterde op zaterdag 07-03-2020 om 09:56:17 🇹🇷🇮🇷 According to a #Pakistani official, #Turkey’s drone strike on pro-#Iran’s #IRGC post in #Idlib/#Syria killed 50 #Pakistani fighters.———** You can imagine how many #Afghani (#Fatemiyoun )and #Lebanese (#Hezbollah) killed in the same strike https://t.co/8RNlChFDjW reageer retweet
Nuja dan hoeft Assad die figuren later geen land of staatsburgerschap te geven, Iran ook niet.
  maandag 9 maart 2020 @ 18:53:39 #147
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_191926266
quote:
5s.gif Op maandag 9 maart 2020 18:12 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Is toch allang bekend dat tanks, in een moderne oorlog, niet zo handig zijn?
Als je geen overmacht in de lucht hebt of tenminste genoeg weerstand kan bieden tegen de luchtmacht van de tegenstander niet nee. Dat zag je al in de eerste Golfoorlog, Irak had vele tanks en daar is in recordtijd schroot van gemaakt. Streep je de luchtmachten tegen elkaar weg dan kunnen ze zeker een belangrijke rol spelen, nog steeds.
pi_191927138
quote:
7s.gif Op maandag 9 maart 2020 18:53 schreef Twiitch het volgende:

[..]

Als je geen overmacht in de lucht hebt of tenminste genoeg weerstand kan bieden tegen de luchtmacht van de tegenstander niet nee. Dat zag je al in de eerste Golfoorlog, Irak had vele tanks en daar is in recordtijd schroot van gemaakt. Streep je de luchtmachten tegen elkaar weg dan kunnen ze zeker een belangrijke rol spelen, nog steeds.
Dan is het geen moderne oorlog :+

Zoals ik het bedoel tenminste.
  maandag 9 maart 2020 @ 19:56:20 #149
213335 Breekfast
Ondertitel
pi_191928136
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:13 schreef Szura het volgende:
MSuchkov_ALM twitterde op vrijdag 06-03-2020 om 01:27:49 Hardcore trolling (messaging?) by #Kremlin protocol to #Erdogan while on visit to #Moscow1. Statue of Catherine the Great (defeated Ottomans in 1768-74 and 1787-92, annexed Crimea in 1783)2. Bronze sculpture feat. #Russia/n soldiers who defeated #Turkey in Bulgaria in 1877-1878 https://t.co/mqndQafO3I reageer retweet
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

_O- _O-
En deze (zie link voor de video):
Imamofpeace twitterde op maandag 09-03-2020 om 02:57:54 Putin humiliated Erdogan and his entire entourage by making them wait outside the door until he couldn’t stand anymore. Where he sat is where butlers sit and wait for the next order from the boss. When inside, they stood under the statue of Catherine II. https://t.co/3Ttn5ZnhAb reageer retweet
Erdogan wordt hier toch wel even heel bewust op zijn plaats gezet.
  maandag 9 maart 2020 @ 20:28:53 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191928864
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2020 19:56 schreef Breekfast het volgende:

[..]

En deze (zie link voor de video):
Imamofpeace twitterde op maandag 09-03-2020 om 02:57:54 Putin humiliated Erdogan and his entire entourage by making them wait outside the door until he couldn’t stand anymore. Where he sat is where butlers sit and wait for the next order from the boss. When inside, they stood under the statue of Catherine II. https://t.co/3Ttn5ZnhAb reageer retweet
Erdogan wordt hier toch wel even heel bewust op zijn plaats gezet.
Hahahahahaha die teller in beeld _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191929145
Hoe je het ook went of keert.
Turkije heeft 2 miljoen burgers gered van ontvolking.
De genocidale Assad, Putin en Iraanse Jihadis waren bezig met het bombarderen vam vrouwen en kinderen. Ze waren de burgers aan het verjagen.

Turkije heeft 4 drones verloren van 3 miljoen per stuk en 50 soldaten.

Er zijn 3500 Assadisten, Wagner huursoldaten en shia jihadis omgekomen. Ook zijn er 130 tanks, 3 straalvliegtuigen en 8 luchtverdedingssystemen verwoest. De cijfers zijn accuraat volgens de Amerikanen.

Over een paar jaar beschikt Turkije over 300 gewapende drones inclusief drones die 1350 kg aan bomen kunnen dragen. Ook is Turkije bezig met het ontwikkelen van drones met straalmotoren.
pi_191929264
Volgens TeenWolf heeft dat beeld van Catharine er altijd gestaan. Ook kloppen de beelden met die tijdloper niet volgens hem.
pi_191929332
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2020 20:40 schreef polderturk het volgende:
Hoe je het ook went of keert.
Turkije heeft 2 miljoen burgers gered van ontvolking.
De genocidale Assad, Putin en Iraanse Jihadis waren bezig met het bombarderen vam vrouwen en kinderen. Ze waren de burgers aan het verjagen.

Turkije heeft 4 drones verloren van 3 miljoen per stuk en 50 soldaten.

Er zijn 3500 Assadisten, Wagner huursoldaten en shia jihadis omgekomen. Ook zijn er 130 tanks, 3 straalvliegtuigen en 8 luchtverdedingssystemen verwoest. De cijfers zijn accuraat volgens de Amerikanen.

Over een paar jaar beschikt Turkije over 300 gewapende drones inclusief drones die 1350 kg aan bomen kunnen dragen. Ook is Turkije bezig met het ontwikkelen van drones met straalmotoren.
Vrouwen en kinderen hmm.
Vandaar dat het vooral jonge mannen zijn nu langs de Grieks Turkse grens van voornamelijk Afghaanse afkomst.

Dat assad en putin en de Iraanse jihadisten zelfs in Afghanistan bezig zijn, who knew!
pi_191929350
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 maart 2020 09:41 schreef xaban06 het volgende:
Zijn er überhaupt Nederlanders (waarvan beide ouders Nederlands) in dit topic aanwezig? Of is dit topic een cyber proxy-oorlog van de allochtonen? Ik ben oprecht benieuwd wie dat zijn in dit topic.
Not me :D

Airdronegan? Acceptable nickname?
pi_191929479
Deze swarm drones gevuld met explosieven van Turkije zijn ook nieuw. Ze maken gebruik van deep learning/machine learning/ kunstmatige intelligentie. Ze gaan geautomatiseerd op zoek naar doelen. Als een doel gevonden is, hoeft iemand alleen nog op een knopje te drukken.


pi_191929580
Merkel en het beeld van Catherina.
(Van TeenWolf)

pi_191929650
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2020 20:49 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Vrouwen en kinderen hmm.
Vandaar dat het vooral jonge mannen zijn nu langs de Grieks Turkse grens van voornamelijk Afghaanse afkomst.

Dat assad en putin en de Iraanse jihadisten zelfs in Afghanistan bezig zijn, who knew!
Die lui die bij de grens met Griekenland staan hebben helemaal niks te maken met het conflict van de afgelopen maanden...
pi_191930563
Syriërs hebben nu nep luchtverdedigingssystemen geplaatst.

Ga naar link voor afbeeldingen.


TSKgerigeldi twitterde op maandag 09-03-2020 om 15:41:16 Rejim milisleri hazırlık yapmış SİHA'lar için. Hedef şaşırtmak için şişme HSS yapmışlar. SİHA ve İHA aynı zamanda güzel keşif ve gözetleme yapıyor. Yine HSS vurursak bunu vurdunuz diye paylaşacak çok andaval var. https://t.co/NeFcDKX7IM reageer retweet
pi_191931057
quote:
10s.gif Op maandag 9 maart 2020 18:19 schreef Slayage het volgende:
Israël is de grote winnaar van dit conflict. Alle andere spelers bloeden onnodig.
Dat valt te bezien.

Voor deze problemen in 2011 was Assad’s Syrië niet massaal in handen van Iraanse strijdkrachten die Syrië gebruiken om Israël (in de toekomst) aan te vallen. Het was toen slechts een logistiek doorvoerhuis van wapens aan Hizbullah.

Nu is Assad’s Syrië met duizenden aan Iran gelieerde milities bewapend en doet Iran hard zijn best Syrië tot rondom de Golan om te toveren tot “lanceerbasis” van waaruit ze Israël kunnen onder vuur nemen a-la Zuid Libanon.

Pintje bij paaltje had Israël toch liever gehad dat het Assad regime volledig was gevallen denk ik. Ookal zou het dan een Irak in het duizendkwadraat worden Syrië met alle groepen. Voor Israël zijn Iraanse milities problematischer.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_191931687
quote:
1s.gif Op maandag 9 maart 2020 22:18 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dat valt te bezien.

Voor deze problemen in 2011 was Assad’s Syrië niet massaal in handen van Iraanse strijdkrachten die Syrië gebruiken om Israël (in de toekomst) aan te vallen. Het was toen slechts een logistiek doorvoerhuis van wapens aan Hizbullah.

Nu is Assad’s Syrië met duizenden aan Iran gelieerde milities bewapend en doet Iran hard zijn best Syrië tot rondom de Golan om te toveren tot “lanceerbasis” van waaruit ze Israël kunnen onder vuur nemen a-la Zuid Libanon.

Pintje bij paaltje had Israël toch liever gehad dat het Assad regime volledig was gevallen denk ik. Ookal zou het dan een Irak in het duizendkwadraat worden Syrië met alle groepen. Voor Israël zijn Iraanse milities problematischer.
De Assad regime is de meest geliefde regime van Israël.

''Israel's Favorite Arab Dictator of All Is Assad''

https://www.haaretz.com/1.5143651

Rechts extremisten heulen met Assad:

https://joop.bnnvara.nl/n(...)n-met-dictator-assad

Anti islam leider Baudet vind Assad ook toffe kerel:

https://joop.bnnvara.nl/o(...)geschikte-peer-vindt

Assad is de meest geliefde dictator tussen Israëliërs en Christenen. Bijvoorbeeld de gemiddelde Hollander staat pal achter Assad. Dat Assad niet eens 1 kogel had afgevuurd richting Israël nadat Israël de Golan had overgenomen in 1973 is ook iets waar veel Israëliers veel respect voor hebben.

Dat Assad meer dan 1 miljoen moslims heeft uitgemoord in de laatste 9 jaar is ook weer iets waar veel Hollanders , Israëliërs achterstaan. Al deze anti-islam groeperingen willen dat Assad blijft.

Alleen dit is al bewijs dat Assad een smerige verrader is die terug naar Iran geknalt moet worden door het Turkse leger en het Syrische volk.
pi_191932812
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2020 21:52 schreef polderturk het volgende:
Syriërs hebben nu nep luchtverdedigingssystemen geplaatst.

Ga naar link voor afbeeldingen.


TSKgerigeldi twitterde op maandag 09-03-2020 om 15:41:16 Rejim milisleri hazırlık yapmış SİHA'lar için. Hedef şaşırtmak için şişme HSS yapmışlar. SİHA ve İHA aynı zamanda güzel keşif ve gözetleme yapıyor. Yine HSS vurursak bunu vurdunuz diye paylaşacak çok andaval var. https://t.co/NeFcDKX7IM reageer retweet
Nuja de Pantsir en S-300 werken ook blijkbaar niet dus die zijn ook een soort van nep, wel prijzig.
pi_191932834
quote:
0s.gif Op maandag 9 maart 2020 22:47 schreef Kimyonunn het volgende:

[..]

De Assad regime is de meest geliefde regime van Israël.

''Israel's Favorite Arab Dictator of All Is Assad''

https://www.haaretz.com/1.5143651

Rechts extremisten heulen met Assad:

https://joop.bnnvara.nl/n(...)n-met-dictator-assad

Anti islam leider Baudet vind Assad ook toffe kerel:

https://joop.bnnvara.nl/o(...)geschikte-peer-vindt

Assad is de meest geliefde dictator tussen Israëliërs en Christenen. Bijvoorbeeld de gemiddelde Hollander staat pal achter Assad. Dat Assad niet eens 1 kogel had afgevuurd richting Israël nadat Israël de Golan had overgenomen in 1973 is ook iets waar veel Israëliers veel respect voor hebben.

Dat Assad meer dan 1 miljoen moslims heeft uitgemoord in de laatste 9 jaar is ook weer iets waar veel Hollanders , Israëliërs achterstaan. Al deze anti-islam groeperingen willen dat Assad blijft.

Alleen dit is al bewijs dat Assad een smerige verrader is die terug naar Iran geknalt moet worden door het Turkse leger en het Syrische volk.
De gemiddelde Hollander weet amper wie Assad is, jij bent vast Turks.
pi_191945777
Doranimated twitterde op dinsdag 10-03-2020 om 12:22:32 Can the Syrian regime, the Russians and the Iranians match Turkey’s growing firepower? I doubt it. Turkey brings in 750 military vehicles to NW Syria since the new ceasefire came into effect. | https://t.co/21tZZutobT reageer retweet
  woensdag 11 maart 2020 @ 07:40:17 #164
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191953653
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 maart 2020 19:08 schreef polderturk het volgende:
Doranimated twitterde op dinsdag 10-03-2020 om 12:22:32 Can the Syrian regime, the Russians and the Iranians match Turkey’s growing firepower? I doubt it. Turkey brings in 750 military vehicles to NW Syria since the new ceasefire came into effect. | https://t.co/21tZZutobT reageer retweet
Er is een ceasefire dus hoeft dat ook niet.
  woensdag 11 maart 2020 @ 07:43:23 #165
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_191953677
Gaan ze die zooi nu eindelijk eens inzetten tegen HTS zoals de hebben beloofd? Of toont Erdogan zich wederom een verrader van het gesloten akkoord met Poetin? Het wordt tijd dat die sultan eens gaat leveren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_191954820
quote:
1s.gif Op woensdag 11 maart 2020 07:43 schreef Szura het volgende:
Gaan ze die zooi nu eindelijk eens inzetten tegen HTS zoals de hebben beloofd? Of toont Erdogan zich wederom een verrader van het gesloten akkoord met Poetin? Het wordt tijd dat die sultan eens gaat leveren.
Badumtsss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191955462
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191967622
JenGriffinFNC twitterde op woensdag 11-03-2020 om 21:04:24 2 Americans and 1 Brit were killed when 15 Katyusha rockets landed at Taji Base in Iraq at about 7:52 pm local time today. "ISIS doesn't have this capability," I am told by a US military source. The US military is still treating the wounded right now, which number more than 11. reageer retweet
pi_191967657
Steve gaat nu (tegelijk met verslag corona) helemaal wild op een raketaanval in Iraq, met o.a. USA )-backed) forces en UK slachtoffers door, vermoedelijk, Iran.

pi_191968088
quote:
1s.gif Op woensdag 11 maart 2020 21:20 schreef myShizzle het volgende:
Steve gaat nu (tegelijk met verslag corona) helemaal wild op een raketaanval in Iraq, met o.a. USA )-backed) forces en UK slachtoffers door, vermoedelijk, Iran.

Oei, ik wacht op meer info.
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_191968147
JenGriffinFNC twitterde op woensdag 11-03-2020 om 21:04:24 2 Americans and 1 Brit were killed when 15 Katyusha rockets landed at Taji Base in Iraq at about 7:52 pm local time today. "ISIS doesn't have this capability," I am told by a US military source. The US military is still treating the wounded right now, which number more than 11. reageer retweet
A Robin Redbreast in a Cage Puts all Heaven in a Rage.
pi_191968376
https://edition.cnn.com/2(...)et-attack/index.html

Washington (CNN)Two Americans and a British national were killed in a rocket attack on the Taji military base in Iraq, a US Defense official tells CNN.

The official added that multiple people were wounded in the Katyusha rocket attack. It was not immediately clear whether the two Americans and British national were military or civilian contractors working on the base.
Col. Myles Caggins, spokesman for the U.S.-led coalition tweeted, "The Coalition @CJTFOIR confirms more than 15 small rockets impacted Iraq's Camp Taji base hosting Coalition troops, March 11 at 7:35 p.m. (Iraq Time). Assessment and investigation ongoing, follow @OIRSpox & @SecMedCell for updates."
Fox News first reported the fatalities.
15 rockets were fired, according to a coalition official.
The US military said in a statement that the Iraqi military found a pick-up truck with a rocket launcher mounted in the back and three rockets still in the chambers.
Earlier this year, the Iraqi Parliament voted to end the presence of all foreign troops in Iraq. The vote represented a rebuke of the US over its targeted airstrike on Qasem Soleimani, a top Iranian commander who was killed in January. Iran retaliated days later by firing a number of missiles at two Iraqi bases housing US troops.
This story is breaking and will be updated.
pi_191970824
Proxy oorlog tussen Iran en Amerika in Irak/Syrië continues.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191972174
Ondertussen gaat het niet zo best met Iran, Corona en lage olieprijzen zijn een flinke dobber.
Gelukkig ligt de prioriteit bij oorlogvoering :P
pi_191973704
quote:
0s.gif Op woensdag 11 maart 2020 07:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Er is een ceasefire dus hoeft dat ook niet.
Erdogan heeft Beşşar Esad bedreigt dat er zelfs bij kleine beschietingen zeer hard opgetreden zal worden. Islamitische volk in Turkije wilt Syrië bevrijden van christenen en militair oprukken tot aan Damascus. De Russen en Amerikanen die tot aan de tanden toe bewapend zijn moeten wegwezen uit islamitische landen. Go home yankees go home Russian pigs.
  donderdag 12 maart 2020 @ 07:08:17 #176
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_191973994
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 06:18 schreef Kimyonunn het volgende:

[..]

Erdogan heeft Beşşar Esad bedreigt dat er zelfs bij kleine beschietingen zeer hard opgetreden zal worden. Islamitische volk in Turkije wilt Syrië bevrijden van christenen en militair oprukken tot aan Damascus. De Russen en Amerikanen die tot aan de tanden toe bewapend zijn moeten wegwezen uit islamitische landen. Go home yankees go home Russian pigs.
Wat doe jij zelf eigenlijk als moslim in een Christelijk / ongelovig land?

Ik weet het antwoord al. De waarheid is dat het in West-Europa veel beter leven is dan welk Midden-Oosten land dan ook (met uitzondering van Israël wellicht), dus daarom gaat niemand van de stoere roepers daarheen. Maar wel lekker afgeven op Christenen.
pi_191974024
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 01:12 schreef WammesWaggel het volgende:
Ondertussen gaat het niet zo best met Iran, Corona en lage olieprijzen zijn een flinke dobber.
Gelukkig ligt de prioriteit bij oorlogvoering :P
Prioriteit ligt bij de terugkeer van de Mahdi natuurlijk, duh!
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191974061
quote:
1s.gif Op donderdag 12 maart 2020 07:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat doe jij zelf eigenlijk als moslim in een Christelijk / ongelovig land?

Ik weet het antwoord al. De waarheid is dat het in West-Europa veel beter leven is dan welk Midden-Oosten land dan ook (met uitzondering van Israël wellicht), dus daarom gaat niemand van de stoere roepers daarheen. Maar wel lekker afgeven op Christenen.
Ik ben hier geboren. Ten tweede ik heb niks met wapens. Ik werk voor mijn geld en betaal netjes belasting. Heb verder ook geen haat tegen christenen of wie dan ook in dit land.

Christentuig die rondlopen met wapens binnen islamitische landen , alleen zij mogen naar de hell geknalt worden. Christenen die daar zijn geboren en burgers zijn die werken en belasting betalen daar zeg ik niks tegen.
pi_191974075
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 07:06 schreef nixxx het volgende:

[..]

Jonge man/vrouw/x ik kan je alleen maar aanraden dat je, zodra alle reisbeperkingen opgeheven zijn, een ticket boekt naar het land van je ouders/grootouders. Daar zul je waarschijnlijk een stuk gelukkiger zijn dan in Nederland.
Omdat ik dus wil dat christenen die daar rondlopen met zware wapens moeten oprotten , moet ik het land uit? Wat is dat voor een raar mening/argument. Eruit knallen die zooi. Zolang die gene geen burger is die normaal werkt en belasting betaald eruit met die zooi. Oprotten ermee. Al komt er een 3de wereldoorlog eruit zullen ze gaan.

Christenextremisten die binnen islamitische landen rondlopen met wapens zijn daar om de boel te saboteren en te plunderen. Het zijn niets anders dan tuig die je alleen met grofgeweld het land uit kunt zetten.
pi_191976125
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191980612
quote:
10s.gif Op donderdag 12 maart 2020 07:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

Prioriteit ligt bij de terugkeer van de Mahdi natuurlijk, duh!
Dat land is de belichaming van TBS.
pi_191988207
Suleimani wordt geëerd in Iran met dit gedrocht :D

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191988317
Die irgc boys hebben het wel druk zeg :Y)

Tasnimnews_EN twitterde op woensdag 11-03-2020 om 12:56:41 5 #IRGC members martyred during the fight against novel #coronavirus: IRGC spokesman https://t.co/bX8YUzSuEE reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191988938
quote:
10s.gif Op donderdag 12 maart 2020 19:20 schreef Slayage het volgende:
Suleimani wordt geëerd in Iran met dit gedrocht :D

[ afbeelding ]
Dit is volgens nog van carnaval uit Duitsland.
  Moderator donderdag 12 maart 2020 @ 21:10:29 #188
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_191991061
Reaper is volgens mij ook wel een slag groter hoor
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_191993892
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 14:26 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dat land is de belichaming van TBS.
8)7

ragipsoylu twitterde op donderdag 12-03-2020 om 20:51:25 NEW — Iran’s Supreme Leader Khamenei has said the coronavirus outbreak could be part of a "biological attack" on the Islamic Republic — Middle East Eye reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_191994322
Conflicts twitterde op donderdag 12-03-2020 om 23:13:52 UPDATE: Heavy airstrikes reported against Iranian backed militant groups in Iraq. Attack ongoing. reageer retweet
pi_191994558
Tja ik kan mij zo voorstellen dat er onder de militanten aan alle kanten best wat Corona voorkomt zo zonder optimale omstandigheden dicht op elkaar etc.
En nu Amerikaanse bommen, interessant hoor.
  Moderator donderdag 12 maart 2020 @ 23:55:50 #192
8781 crew  Frutsel
pi_191995114
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 23:17 schreef vigen98 het volgende:
Conflicts twitterde op donderdag 12-03-2020 om 23:13:52 UPDATE: Heavy airstrikes reported against Iranian backed militant groups in Iraq. Attack ongoing. reageer retweet
Knap werk dat ze weten waar die zitten. Kan ook gewoon in Iran zelf hoor trumpy
pi_192006172
anadoluagency twitterde op vrijdag 13-03-2020 om 13:19:47 #BREAKING First Turkey, Russia joint patrol on M4 highway in northwestern Syria to be conducted on March 15: Turkish defense minister reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 13 maart 2020 @ 15:41:55 #194
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192006445
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 15:28 schreef Slayage het volgende:
anadoluagency twitterde op vrijdag 13-03-2020 om 13:19:47 #BREAKING First Turkey, Russia joint patrol on M4 highway in northwestern Syria to be conducted on March 15: Turkish defense minister reageer retweet
Uhm, hoe gaan ze dat regelen zolang ten zuiden van de M4 geen enkele HTS/TIP-terrorist zich heeft teruggetrokken?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_192010463
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 15:41 schreef Szura het volgende:

[..]

Uhm, hoe gaan ze dat regelen zolang ten zuiden van de M4 geen enkele HTS/TIP-terrorist zich heeft teruggetrokken?
You tell me. Klinkt als een mission impossible. Tenzij ze opeens het licht gaan zien en zich koest gaan houden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192011171
Toch moet dat gek zijn, samen een patrouille waggelen met mensen die vorige maand 30+ van je abibroedermensen naar de volgende wereld hebben geholpen.
Als dat maar goed gaat... of niet :7
  vrijdag 13 maart 2020 @ 19:33:56 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192011649
quote:
0s.gif Op donderdag 12 maart 2020 23:17 schreef vigen98 het volgende:
Conflicts twitterde op donderdag 12-03-2020 om 23:13:52 UPDATE: Heavy airstrikes reported against Iranian backed militant groups in Iraq. Attack ongoing. reageer retweet
Blijkbaar alleen Iraaks veiligheidspersoneel, burgers en een luchthaven in aanbouw geraakt. VS moet zo snel mogelijk oprotten uit Irak.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_192011677
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 19:14 schreef WammesWaggel het volgende:
Toch moet dat gek zijn, samen een patrouille waggelen met mensen die vorige maand 30+ van je abibroedermensen naar de volgende wereld hebben geholpen.
Als dat maar goed gaat... of niet :7
Er zijn ook 100+ Wagner gasten afgeknald. Maar die horen officieel niet bij het Russische leger. Wel slim van Rusland. Één van de dode Syrische piloten zag er ook verdacht Russisch uit.
pi_192012152
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 19:14 schreef WammesWaggel het volgende:
Toch moet dat gek zijn, samen een patrouille waggelen met mensen die vorige maand 30+ van je abibroedermensen naar de volgende wereld hebben geholpen.
Als dat maar goed gaat... of niet :7
Die patrouilles in het noord oosten van het land gingen gewoon door terwijl de Turken bezig waren met hun offensief ook
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192012403
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 19:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

Die patrouilles in het noord oosten van het land gingen gewoon door terwijl de Turken bezig waren met hun offensief ook
Meestal kunnen Turken zich niet zo bijster goed beheersen, zie ook het afmaken van de Russische ambassadeur, dus je vraagt je af of dat weleens misgaat en zo ja: doofpot ja of te nee.
pi_192015644
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 20:03 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Meestal kunnen Turken zich niet zo bijster goed beheersen, zie ook het afmaken van de Russische ambassadeur, dus je vraagt je af of dat weleens misgaat en zo ja: doofpot ja of te nee.
Turken staan er bekend om niet betrouwbaar te zijn.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_192025433
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 maart 2020 22:36 schreef HSG het volgende:

[..]

Turken staan er bekend om niet betrouwbaar te zijn.
Integendeel.
Turken staan bekend als lief, vriendelijk, warm, gastvrij, hardwerkend, dapper.

Geen wonder dat Turkse mannen zo populair zijn bij de vrouwen :)
  zaterdag 14 maart 2020 @ 16:00:59 #203
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192027782
esvanana twitterde op zaterdag 14-03-2020 om 15:54:16 Opmerkelijke uitlating van de Joint Operations Command in Irak, zeg maar de Iraakse legertop: snelle uitvoering gewenst van het parlementsbesluit dat buitenlandse troepen moeten vertrekken uit Irak. https://t.co/YWUhmXoAom reageer retweet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_192028504
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2020 16:00 schreef Szura het volgende:
esvanana twitterde op zaterdag 14-03-2020 om 15:54:16 Opmerkelijke uitlating van de Joint Operations Command in Irak, zeg maar de Iraakse legertop: snelle uitvoering gewenst van het parlementsbesluit dat buitenlandse troepen moeten vertrekken uit Irak. https://t.co/YWUhmXoAom reageer retweet
Als de Iraakse legertop gedomineerd wordt door Iran fanboys is het natuurlijk niet zo'n opmerkelijke uitlating.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192029795
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192030196
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2020 13:56 schreef polderturk het volgende:

[..]

Integendeel.
Turken staan bekend als lief, vriendelijk, warm, gastvrij, hardwerkend, dapper.

Geen wonder dat Turkse mannen zo populair zijn bij de vrouwen :)
En de Turkse vrouwen dan?
pi_192030376
quote:
8s.gif Op zaterdag 14 maart 2020 17:56 schreef Bilge het volgende:

[..]

En de Turkse vrouwen dan?
Die moeten herhalen wat de man zegt.
pi_192039666
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 maart 2020 13:56 schreef polderturk het volgende:

[..]

Integendeel.
Turken staan bekend als lief, vriendelijk, warm, gastvrij, hardwerkend, dapper.

Geen wonder dat Turkse mannen zo populair zijn bij de vrouwen :)
Dat ook, naast opdringerig heethoofdig en dominant.

Dat Turkse mannen buitengewoon populair zijn is mij nooit zo opgevallen
  maandag 16 maart 2020 @ 07:37:21 #209
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_192064601
1e gezamenlijke patrol van Rusland en Turkije na een paar minuten alweer afgeblazen :')
pi_192065721
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 07:37 schreef Richestorags het volgende:
1e gezamenlijke patrol van Rusland en Turkije na een paar minuten alweer afgeblazen :')
Vergelijkbaar met die Russisch Turkse patrols bij Kobani.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192066219
quote:
8s.gif Op zaterdag 14 maart 2020 17:56 schreef Bilge het volgende:

[..]

En de Turkse vrouwen dan?
harig, veel haar
ook op de benen
  maandag 16 maart 2020 @ 09:44:47 #212
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_192066538
quote:
10s.gif Op maandag 16 maart 2020 08:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

Vergelijkbaar met die Russisch Turkse patrols bij Kobani.
Hier was het vanwege roadblocks, Turkse tanks die werden bestormd en mensen die erop gingen zitten. Turkije moet oppassen dat ze niet in de clash komen met de rebellen en/of terroristen.
pi_192066594
quote:
0s.gif Op maandag 16 maart 2020 09:44 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hier was het vanwege roadblocks, Turkse tanks die werden bestormd en mensen die erop gingen zitten. Turkije moet oppassen dat ze niet in de clash komen met de rebellen en/of terroristen.
Ahbhier zijn Turkse tanks ook bestormd. Die beelden had ik niet gezien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 maart 2020 @ 09:51:03 #214
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_192066651
quote:
10s.gif Op maandag 16 maart 2020 09:47 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ahbhier zijn Turkse tanks ook bestormd. Die beelden had ik niet gezien.
https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
pi_192079036
Hoe "bevrijding" eruit ziet in maaret el Numan, onderzoek van HRW in link

Charles_Lister twitterde op maandag 16-03-2020 om 19:02:27 Important @hrw investigation finds the #SAA & #Syria's Tiger Forces (specifically its “Yasser Suleiman Group") guilty of extrajudicially executing Ahmed al-Jaffal, an elderly man from Marat al-Numan.

He was shot dead, stuffed into a tire & set on fire.

https://t.co/nE5cmYYddt https://t.co/SBpXVgiovH reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 18 maart 2020 @ 09:34:12 #216
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_192112924
https://mobile.almasdarne(...)s&utm_content=varies

Nou Bashar en Putin, pak ze maar.
pi_192113109
Wow, een berg zand :o
pi_192115378
quote:
0s.gif Op woensdag 18 maart 2020 09:34 schreef Richestorags het volgende:
https://mobile.almasdarne(...)s&utm_content=varies

Nou Bashar en Putin, pak ze maar.
Legt veel zoden aan de dijk dit :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 18 maart 2020 @ 14:05:14 #219
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_192118497
quote:
10s.gif Op woensdag 18 maart 2020 11:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

Legt veel zoden aan de dijk dit :')
Klopt, legervoertuigen zoals tanks, jeeps en dergelijke zijn er niet op ontworpen om even 100 meter over een stuk akker te rijden :')
pi_192123953
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2020 14:05 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Klopt, legervoertuigen zoals tanks, jeeps en dergelijke zijn er niet op ontworpen om even 100 meter over een stuk akker te rijden :')
Rupsbanden doen het wel prima op de A10, is alleen niet zo best voor de A10 :P
Doe mij maar een hovercraft.
pi_192160465
ragipsoylu twitterde op donderdag 19-03-2020 om 20:34:59 NEW — Two Turkish soldiers died and another has been wounded in Idlib, Turkish Defense Ministry says.

The statement blames “radical groups”, not Assad, in Idlib for the attack.

A new level of escalation reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator vrijdag 20 maart 2020 @ 11:16:50 #222
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_192160517
quote:
1s.gif Op woensdag 18 maart 2020 14:05 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Klopt, legervoertuigen zoals tanks, jeeps en dergelijke zijn er niet op ontworpen om even 100 meter over een stuk akker te rijden :')
tanks juist wel
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 20 maart 2020 @ 11:17:56 #223
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_192160536
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 11:16 schreef sp3c het volgende:

[..]

tanks juist wel
Het was sarcastisch ;)
  Moderator vrijdag 20 maart 2020 @ 11:20:20 #224
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_192160576
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 maart 2020 11:17 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het was sarcastisch ;)
jeeps hebben het wat lastiger
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  vrijdag 20 maart 2020 @ 11:27:56 #225
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_192160726
quote:
New OPCW whistleblower slams ‘abhorrent mistreatment’ of Douma investigators



A fourth OPCW whistleblower has emerged to defend the two veteran inspectors who challenged a cover-up of the chemical weapons probe in Douma, Syria. The new whistleblower lamented that other staffers have been “frightened into silence.”

The new OPCW whistleblower stood by the inspectors. “It is quite unbelievable that valid scientific concerns are being brazenly ignored in favour of a predetermined narrative,” they wrote. “The lack of transparency in an investigative process with such enormous ramifications is frightful.”

The official went on to suggest that fear of retaliation is preventing more OPCW officials from coming forward. “I am one of many who were stunned and frightened into silence by the reality how the organisation operates,” the official wrote. “The threat of personal harm is not an illusion, or else many others would have spoken out by now.” The official does not provide additional details.

Another OPCW veteran, who served in a senior role but no longer works at the organization, has also warned of severe threats to their security. In a letter published by The Grayzone, the former senior OPCW official expressed alarm about a cover-up of the Douma probe and of the intimidation of dissenting voices. The former official described their tenure at the OPCW as “the most stressful and unpleasant ones of my life,” and voiced concern that “they will not hesitate to do harm to me and my family.”

In their rebuttal letter to Arias, Inspector B complained that Arias’ public statements have left “so many obvious clues, that anyone within the Organisation (and among many delegations) would have no doubt as to [the whistleblower’s] identities. Such recklessness has created a serious safety concern.”

According to the inspectors, a delegation of US officials visited the OPCW to apply “unacceptable pressure” on the Douma team to place blame on the Syrian government for a chemical attack that might not have happened at all.

Both Henderson and Inspector B have called on Arias to allow for a transparent, scientific hearing where all of the suppressed evidence and studies can be heard. In their statement, the new OPCW whistleblower echoed the inspectors’ demand.

“The lack of transparency in an investigative process with such enormous ramifications is frightful,” the official wrote. “The allegations of the two gentlemen urgently need to be thoroughly investigated and the functionality of the organisation restored.”

Full text of statement on Douma scandal from new OPCW whistleblower
As an employee of the OPCW I was horrified and simultaneously unsurprised by recent events in the organisation. The mistreatment of two highly regarded and accomplished professionals can only be described as abhorrent. I fully support their endeavours, in that it is for the greater good and not for personal gain or in the name of any political agenda. They are in fact trying to protect the integrity of the organisation which has been hijacked and brought into shameful disrepute.

Unfortunately this is not a recent occurrence but a continuation of how the previous Director General and management group were operating. Working in the organisation has been an eye-opener and the cause of deep professional shame when I became aware of how a key element of the organisation was and clearly continues to be mismanaged. I am one of many who were stunned and frightened into silence by the reality how the organisation operates. The threat of personal harm is not an illusion, or else many others would have spoken out by now.

There is still no mechanism at the organisation to enable the calling out of irregular behaviour to protect the integrity of the organisation. It is quite unbelievable that valid scientific concerns are being brazenly ignored in favour of a predetermined narrative. The lack of transparency in an investigative process with such enormous ramifications is frightful. The allegations of the two gentlemen urgently need to be thoroughly investigated and the functionality of the organisation restored.
Vierde klokkenluider laat zich horen in zake de false flag 'gifgas-aanval' in Douma.
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_192243861
Russische militairen met.russische materieel bij idlib. Weten we wat volgens Russische escalatie gaat worden.

NoorNahas1 twitterde op dinsdag 24-03-2020 om 02:27:01 Wouldn't be surprised someone noticed him filming this convoy and arrested his driver because of that. https://t.co/BN4gsRAicj reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192267205
De Turkse drone die dood en verderf zaaide in Syrië getoond in Oekraïne door blonde babe.

Binnenkort ingezet in Oost-Oekraïne?

pi_192277384
Charles_Lister twitterde op woensdag 25-03-2020 om 19:03:08 #PYD co-chair says the #SDF would consider aiding #Assad & #Russia's assault on #Idlib *if* an agreement was reached with #Damascus regarding the #SDF's place within "the #Syrian Armed Forces."

https://t.co/5fI0n60vLm https://t.co/ram633654v reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192278992
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2020 14:04 schreef polderturk het volgende:
De Turkse drone die dood en verderf zaaide in Syrië getoond in Oekraïne door blonde babe.

Binnenkort ingezet in Oost-Oekraïne?

Denk dat die drone dan wel gewoon neergeschoten zal worden door de Russen met een SU-35.
Want die S-300 en S-400 lijken een wassen neus te zijn.
pi_192293023
putintintin1 twitterde op donderdag 26-03-2020 om 18:29:34 #Syria devastating scene from #Aleppo city as civilians running behind a bread truck after Assad regime decided to close bakeries and sell bread through local distributors to try to stop long queues in front of bakeries https://t.co/HqRz2lxsTV reageer retweet
putintintin1 twitterde op donderdag 26-03-2020 om 18:35:57 #Syria Assad regime announced curfew from 6pm to 6am in addition to other measures to try to stop long queues but people gathered bakeries to buy bread which is essential for Syrians especially low income families, but this closure of bakeries is not going to help reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192297670
Misschien eens wat minder Coranians het land in laten kan ook helpen tegen ziekten.
  vrijdag 27 maart 2020 @ 20:41:36 #232
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192309449
De kroonprins van de Emiraten heeft gebeld met Assad :o
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_192312732
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2020 20:41 schreef Szura het volgende:
De kroonprins van de Emiraten heeft gebeld met Assad :o
Waarover?
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_192314993
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 maart 2020 20:41 schreef Szura het volgende:
De kroonprins van de Emiraten heeft gebeld met Assad :o
Corona is een goed excuus ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192330133
Turkije voert de strijd in Libië op.


michaeltanchum twitterde op zaterdag 28-03-2020 om 23:14:12 🇹🇷🇱🇾 Turkish drone strike kills LNA's Sirte Operations Commander Libya escalates. . . https://t.co/BlnwW9Tf4G reageer retweet
metesohtaoglu twitterde op zaterdag 28-03-2020 om 22:48:29 #Libya-Commander of warlord Haftar's #Sirte Operations Room Major General Salim Deryaq and his 12 commanders have been killed by #GNA airstrike.
📸 https://t.co/gOwWSKc1xZ reageer retweet
Eljarh twitterde op zaterdag 28-03-2020 om 22:23:09 A Turkish drone airstrike killed the Commander of the LNA’s #Sirte Operations Room Salem Deryag. Turkey has reinforced/improved its drone capabilities in #Libya. There is has been an increase in the No. airstrikes in recent days. reageer retweet
pi_192334589
Er is ook een Libië topic?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator zondag 29 maart 2020 @ 12:06:04 #238
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_192334661
quote:
10s.gif Op zondag 29 maart 2020 12:01 schreef Slayage het volgende:
Er is ook een Libië topic?
NWS / Oorlog in Libië #118 Vrede s.v.p
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
  Moderator zondag 29 maart 2020 @ 12:06:57 #239
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_192334676
hmmm

ik las het als een vraag _O-

naja de link is alsnog handig voor mensen die het niet kunnen vinden
@polderturk
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_192335034
quote:
0s.gif Op zondag 29 maart 2020 12:06 schreef sp3c het volgende:
hmmm

ik las het als een vraag _O-

naja de link is alsnog handig voor mensen die het niet kunnen vinden
@:polderturk
Thx
pi_192338381
quote:
0s.gif Op zondag 29 maart 2020 12:06 schreef sp3c het volgende:
hmmm

ik las het als een vraag _O-

naja de link is alsnog handig voor mensen die het niet kunnen vinden
@:polderturk
Haha inderdaad. Ik weet niet wat dat vraagteken daar doet :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 29 maart 2020 @ 16:49:07 #242
176480 GarlandBriggs
No ma\'am I cannot...
pi_192338732
quote:
0s.gif Op woensdag 25 maart 2020 14:04 schreef polderturk het volgende:
De Turkse drone die dood en verderf zaaide in Syrië getoond in Oekraïne door blonde babe.

Binnenkort ingezet in Oost-Oekraïne?

Dat zijn twee lelijkerds! Brrrr... :D
pi_192339343
Mede door de Turkse dronestrikes in Syrië wil de Amerikaanse marine geen tanks meer hebben.

Zie de link.

https://www.marinecorpsti(...)paign=Socialflow+NAV
  maandag 30 maart 2020 @ 13:05:19 #246
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192352924
Die ‘Iraanse milities’ maken inmiddels gewoon onderdeel uit van de Iraakse strijdkrachten. Ga lekker ergens anders oorlog voeren, VS :r.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_192356648
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 12:56 schreef polderturk het volgende:

[..]

Hoe gaan ze dan de Syrische olie exporteren?
Wie wil er nu nog olie? De prijzen en vraag zakken rap.
pi_192358017
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 17:05 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Wie wil er nu nog olie? De prijzen en vraag zakken rap.
juist nu willen ze olie, om het op te slaan en na de crisis voor meer dan het dubbele te verkopen
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
pi_192383102
quote:
0s.gif Op maandag 30 maart 2020 18:36 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

juist nu willen ze olie, om het op te slaan en na de crisis voor meer dan het dubbele te verkopen
De opslagruimte is wel aan zijn max aan het komen.

quote:
Opslagcapaciteit bijna verbruikt

Een bijkomend probleem is dat de wereldwijde opslagcapaciteit aan zijn maximum komt. Bij lage olieprijzen is het niet ongebruikelijk om olie op te slaan, om zo te wachten op betere tijden (en prijzen). Dat gebeurt normaliter in de bekende opslagtanks, maar in tijden van nood ook in grote olietankers of raffinaderijen.
https://www.nu.nl/economi(...)rijs-zo-laag-is.html
pi_192401281
VS biedt hulp aan in Idlib als Turkije de S-400 de deur uit doet.

Ik had alleen Turkse bronnen. Nu heb ik deze bron gevonden.

Ik zou zeggen: accepteren.
S-400 is Russische troep. In Syrië hebben we gezien dat die spullen niet goed werken.

https://freetvonline.live(...)does-not-have-s-400/
  donderdag 2 april 2020 @ 08:08:41 #251
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_192405108
S-400 is het enige waar het westen bang voor is mits geintegreerd in een goed AD systeem.

Overigens is Turkije in het westen uit het F-35 programma getrapt ivm deze deal en komt hun eigen TF-X niet van de grond omdat ze o.a. de technologie om hoogwaardige straalmotoren te produceren niet onder de knie krijgen. Wat Turkije nu probeert is om bij de Russen mee te mogen doen met Su-57/PAK-FA. Vandaar ook het bezoek van Erdogan aan MAKS vorig jaar.

Met betrekking tot de "superieure Turkse technologie" die een L-39 uit de lucht schoot; dit was een Amerikaanse gebouwde F-16C met Amerikaanse gebouwde AMRAAM. Het vernietigen van meerdere Pantsirs op 1 avond was bv ook volledige onzin. Zo is een groot gedeelte van de glorieuze berichten eigenlijk gewoon simpelweg helemaal verzonnen.
pi_192415686
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 08:08 schreef PluggieOD het volgende:
S-400 is het enige waar het westen bang voor is mits geintegreerd in een goed AD systeem.

Overigens is Turkije in het westen uit het F-35 programma getrapt ivm deze deal en komt hun eigen TF-X niet van de grond omdat ze o.a. de technologie om hoogwaardige straalmotoren te produceren niet onder de knie krijgen. Wat Turkije nu probeert is om bij de Russen mee te mogen doen met Su-57/PAK-FA. Vandaar ook het bezoek van Erdogan aan MAKS vorig jaar.

Met betrekking tot de "superieure Turkse technologie" die een L-39 uit de lucht schoot; dit was een Amerikaanse gebouwde F-16C met Amerikaanse gebouwde AMRAAM. Het vernietigen van meerdere Pantsirs op 1 avond was bv ook volledige onzin. Zo is een groot gedeelte van de glorieuze berichten eigenlijk gewoon simpelweg helemaal verzonnen.
Volgens de Amerikaanse regering kloppen de Turkse cijfers.

AD systems staat voor Air Defense systems.

Charles_Lister twitterde op woensdag 04-03-2020 om 14:10:58 @MiddleEastInst @SSiminoff @LindseyGrahamSC @realDonaldTrump @GregoryPWaters @UN I'm told that the US Government assesses these #Turkey claims to be accurate:

- 3 jets
- 3 UAVs
- 8 helicopters
- 135 tanks
- 86 artillery & MRLs
- 77 APCs
- 9 arms depots
- 5 AD systems
- 16 ATGM/mortars

That amounts to a HUGE loss for pro-#Assad forces; the effects will show. https://t.co/iufvWOh6NC reageer retweet
  donderdag 2 april 2020 @ 21:48:38 #253
176480 GarlandBriggs
No ma\'am I cannot...
pi_192419427
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:49 schreef polderturk het volgende:

[..]

Volgens de Amerikaanse regering kloppen de Turkse cijfers.

AD systems staat voor Air Defense systems.

Charles_Lister twitterde op woensdag 04-03-2020 om 14:10:58 @:MiddleEastInst @:SSiminoff @:LindseyGrahamSC @:realDonaldTrump @:GregoryPWaters @:UN I'm told that the US Government assesses these #Turkey claims to be accurate:

- 3 jets
- 3 UAVs
- 8 helicopters
- 135 tanks
- 86 artillery & MRLs
- 77 APCs
- 9 arms depots
- 5 AD systems
- 16 ATGM/mortars

That amounts to a HUGE loss for pro-#Assad forces; the effects will show. https://t.co/iufvWOh6NC reageer retweet
Wil je alsjeblieft Charles Lister NIET als objectieve bron gebruiken...

Die roeptoetert nog nėt niet dat JFK is vermoord en postmortuum vermarteld is door het Assad regime...
  vrijdag 3 april 2020 @ 01:58:05 #254
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_192423285
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 18:49 schreef polderturk het volgende:

AD systems staat voor Air Defense systems.
Het ging echter om integratie in een luchtverdedigings systeem. Een "grid" zo u wilt.
pi_192474988
"we are fighting an outbreak of corona and stupidity"

ragipsoylu twitterde op maandag 06-04-2020 om 11:04:56 Iraqi women at risk as conservative families refuse treatment for #COVID19

• Doctors receiving death threats from relatives who refuse to leave women alone in hospitals

• “some people consider their infection a disgrace or a scandal”

https://t.co/u0CQAaHbYW reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  Moderator maandag 6 april 2020 @ 11:30:26 #256
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_192475187
quote:
0s.gif Op donderdag 2 april 2020 08:08 schreef PluggieOD het volgende:
Met betrekking tot de "superieure Turkse technologie" die een L-39 uit de lucht schoot
is toch een soort fightertrainer ofzo?

die kun je met een spitfire en wat skill ook wel afschieten
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_192476656
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 11:30 schreef sp3c het volgende:

[..]

is toch een soort fightertrainer ofzo?

die kun je met een spitfire en wat skill ook wel afschieten
Turkije heeft ook 2 SU-24's uit de lucht geschoten.
De Turkse F-16's kregen steun van AWACS.
  dinsdag 7 april 2020 @ 08:16:24 #258
465142 PluggieOD
LAAG = RELATIEF
pi_192490074
quote:
0s.gif Op maandag 6 april 2020 12:47 schreef polderturk het volgende:

[..]

Turkije heeft ook 2 SU-24's uit de lucht geschoten.
De Turkse F-16's kregen steun van AWACS.
Met Amerikaanse AMRAAMs met Amerikaans gebouwde F-16Cs vanuit Turks grondgebied. Als er sprake was van "AWACS" is het een Amerikaans gebouwde 737 AEW&C. Iets anders heeft Turkije niet. Geen "superieure Turkse technologie" dus.

Het is voor Turkije dan ook niet zo positief dat ze uit het F-35 programma getrapt zijn.

De andere kant (in dit geval offtopic Libie) doet overigens aan dezelfde propaganda:
https://english.alarabiya(...)positions-in-Misrata

Daar schieten ze elke 5 dagen 3 Turkse drones uit de lucht
pi_192516450
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192516476
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 april 2020 08:16 schreef PluggieOD het volgende:

Daar schieten ze elke 5 dagen 3 Turkse drones uit de lucht
Zozo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192516597
Dat een FARC of een PKK in de drugs handel zit voor hun goddeloze ideologie kan ik nog inkomen, maar een Hezbollah, "de partij van God"? Nee.

Charles_Lister twitterde op woensdag 08-04-2020 om 16:33:43 U.S.-backed MaT (based in al-Tanf) have intercepted a large drugs shipment, concealed in containers of lubricant grease.

MaT says the drugs belonged to #Hezbollah - part of its massive criminal network crossing S. #Syria via #Lebanon & the #Gulf.

https://t.co/wGwOzuhFZa reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 8 april 2020 @ 20:24:07 #262
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_192520323
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_192520580
quote:
10s.gif Op woensdag 8 april 2020 16:51 schreef Slayage het volgende:
Dat een FARC of een PKK in de drugs handel zit voor hun goddeloze ideologie kan ik nog inkomen, maar een Hezbollah, "de partij van God"? Nee.

Charles_Lister twitterde op woensdag 08-04-2020 om 16:33:43 U.S.-backed MaT (based in al-Tanf) have intercepted a large drugs shipment, concealed in containers of lubricant grease.

MaT says the drugs belonged to #Hezbollah - part of its massive criminal network crossing S. #Syria via #Lebanon & the #Gulf.

https://t.co/wGwOzuhFZa reageer retweet
Dat is allang bekend toch? Mink Kok werkte met hen samen volgens mij.

Edit: was niet zeker hezbollah. Zij hebben wel veel andere links met drugsgroepen. Uit Libanon komt ook heel veel wiet.

[ Bericht 3% gewijzigd door BEFEM op 08-04-2020 20:44:45 ]
pi_192520710
quote:
OPCW: Syrische regime verantwoordelijk voor gifgasaanvallen

Eerder concludeerde de OPCW al dat er in 2017 gifgas is gebruikt in Al-Lataminah. Nu wijst de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens voor het eerst ook een dader aan.

Het Syrische regime is verantwoordelijk voor drie gifgasaanvallen waarbij in maart 2017 tientallen burgers omkwamen in het noordwesten van Syrië. Dat stelt de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in een rapport dat woensdag is verschenen. Het is de eerste keer dat de OPCW het regime van Bashar al-Assad als dader aanwijst.

Eerder hadden OPCW-onderzoeksmissies niet het mandaat om de schuldvraag bij aanvallen met chemische wapens te onderzoeken. In 2018 kwam daar verandering in dankzij een resolutie van de Verenigde Naties, waarop de OPCW een zogenoemd Onderzoeks- en Identificatieteam (IIT) oprichtte. De OPCW concludeerde eerder al wel dat er gifgas was ingezet bij de aanvallen in Noord-Syrië.

Op 24 maart 2017 liet een gevechtsvliegtuig van de Syrische luchtmacht een bom met het gifgas sarin op het dorp Al-Lataminah vallen. Daarbij kwamen zestien mensen om het leven. Een dag later liet een helikopter van het regime een bom met het gifgas chlorine op een ziekenhuis in hetzelfde dorp neerkomen, waarbij dertig mensen omkwamen. Op 30 maart liet het regime opnieuw een bom met sarin vallen in het zuiden van Al-Lataminah, waarbij zestig mensen omkwamen.

Volgens het ITT bestaat geen twijfel over wie er achter de aanvallen zit. Leider van het onderzoeksteam Santiago Oñate-Laborde schrijft dat „aanvallen van een dergelijke strategische aard” alleen hadden kunnen plaatsvinden „op bevel van de hogere autoriteiten van het militaire commando van de Syrische Arabische Republiek”.

De onderzoeksresultaten betekenen geen gerechtelijke vervolging, benadrukt de directeur-generaal van de OPCW, Fernando Arias. Zijn organisatie is geen gerechtelijk orgaan en het is nu aan landen en de Verenigde Naties om eventueel in actie te komen tegen Syrië.
quote:
10s.gif Op woensdag 8 april 2020 16:51 schreef Slayage het volgende:
Dat een FARC of een PKK in de drugs handel zit voor hun goddeloze ideologie kan ik nog inkomen, maar een Hezbollah, "de partij van God"? Nee.

Charles_Lister twitterde op woensdag 08-04-2020 om 16:33:43 U.S.-backed MaT (based in al-Tanf) have intercepted a large drugs shipment, concealed in containers of lubricant grease.

MaT says the drugs belonged to #Hezbollah - part of its massive criminal network crossing S. #Syria via #Lebanon & the #Gulf.

https://t.co/wGwOzuhFZa reageer retweet
Dat is al decennia bekend. In drugs handelen voor je zaak is wat anders dan drugs gebruiken aldus de geloofsfanatici ;)
Incelfrikandel
  woensdag 8 april 2020 @ 21:47:34 #265
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_192522238
quote:
10s.gif Op woensdag 8 april 2020 16:51 schreef Slayage het volgende:
Dat een FARC of een PKK in de drugs handel zit voor hun goddeloze ideologie kan ik nog inkomen, maar een Hezbollah, "de partij van God"? Nee.

Charles_Lister twitterde op woensdag 08-04-2020 om 16:33:43 U.S.-backed MaT (based in al-Tanf) have intercepted a large drugs shipment, concealed in containers of lubricant grease.

MaT says the drugs belonged to #Hezbollah - part of its massive criminal network crossing S. #Syria via #Lebanon & the #Gulf.

https://t.co/wGwOzuhFZa reageer retweet
Het is ook een grote speler in de handel in cocaïne van Zuid-Amerika via West-Afrika naar Europa.
Al jaren.
pi_192522656
quote:
quote:
The OPCW director general, Fernando Arias, defended the report, telling member countries: “the nature of any thorough inquiry for individuals in a team to express subjective views. While some of these diverse views continue to circulate in some public discussion forums, I would like to reiterate that I stand by the independent, professional conclusion [of the investigation].”
En zo is het. Als je nu nog niet overtuigt bent dat Assad's regering Sarin herhaaldelijk in Syrië heeft gebruikt, ben je ofwel extreem onwetend ofwel een bedrieger.

[ Bericht 0% gewijzigd door Frikandelbroodje op 08-04-2020 22:33:17 ]
Incelfrikandel
pi_192523719
quote:
10s.gif Op woensdag 8 april 2020 16:51 schreef Slayage het volgende:
Dat een FARC of een PKK in de drugs handel zit voor hun goddeloze ideologie kan ik nog inkomen, maar een Hezbollah, "de partij van God"? Nee.

Charles_Lister twitterde op woensdag 08-04-2020 om 16:33:43 U.S.-backed MaT (based in al-Tanf) have intercepted a large drugs shipment, concealed in containers of lubricant grease.

MaT says the drugs belonged to #Hezbollah - part of its massive criminal network crossing S. #Syria via #Lebanon & the #Gulf.

https://t.co/wGwOzuhFZa reageer retweet
De Taliban handelt ook al decennia in coke.
  woensdag 8 april 2020 @ 23:47:15 #269
102757 EdvandeBerg
LETS GO BRANDON!
pi_192524183
quote:
14s.gif Op woensdag 8 april 2020 22:17 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]


[..]

En zo is het. Als je nu nog niet overtuigt bent dat Assad's regering Sarin herhaaldelijk in Syrië heeft gebruikt, ben je ofwel extreem onwetend ofwel een bedrieger.
Neem jij morgen weer netjes je blauwe pilletje, naief schaapje?
Scratch a liberal and you will find a fascist
pi_192524205
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 20:44 schreef Frikandelbroodje het volgende:

Dat is al decennia bekend. In drugs handelen voor je zaak is wat anders dan drugs gebruiken aldus de geloofsfanatici ;)
Het is maar over wel fanatici je het hebt. Bij Isis werd je onthoofd voor de handel.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192524215
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 23:08 schreef polderturk het volgende:

[..]

De Taliban handelt ook al decennia in coke.
Heroïne meen ik.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192524224
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 23:47 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Neem jij morgen weer netjes je blauwe pilletje, naief schaapje?
:')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192524245
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 23:47 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Neem jij morgen weer netjes je blauwe pilletje, naief schaapje?
Ohja jij was die user die een beetje moeilijk kan omgaan met kritiek :P
Incelfrikandel
pi_192524309
quote:
10s.gif Op woensdag 8 april 2020 23:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

Het is maar over wel fanatici je het hebt. Bij Isis werd je onthoofd voor de handel.
https://www.reuters.com/a(...)-state-idUSKBN1D30WS

(Geen idee of dat ook bleek te kloppen)
Incelfrikandel
pi_192524461
quote:
10s.gif Op woensdag 8 april 2020 23:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

Heroïne meen ik.
Nog erger.
pi_192527353
quote:
0s.gif Op woensdag 8 april 2020 20:44 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

[..]

Dat is al decennia bekend. In drugs handelen voor je zaak is wat anders dan drugs gebruiken aldus de geloofsfanatici ;)
Of: 'de drugs is toch een middel voor de kuffar'
pi_192532022
quote:
1s.gif Op donderdag 9 april 2020 00:00 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

https://www.reuters.com/a(...)-state-idUSKBN1D30WS

(Geen idee of dat ook bleek te kloppen)
Pijnstillers hoe zwaar ook is toch anders dan drugs voor entertainment

"A video shows police opening a container filled with boxes of Tramadol, a powerful painkiller normally available only on prescription."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192533428
PKK leider Cemil Bayık schijnt aan de beademing te hangen. Ik weet niet in hoeverre dit waar is.

TSKgerigeldi twitterde op donderdag 09-04-2020 om 10:48:13 Sözde PKK yöneticilerinden bebek katili ve tecavüzcü Cuma kod adlı Cemil Bayık ve Avareş kod adlı Mustafa Karasu Süleymaniye'de solunum cihazına bağlı tedavi gördükleri belirlendi. reageer retweet
pi_192533455
quote:
0s.gif Op donderdag 9 april 2020 14:12 schreef polderturk het volgende:
PKK leider Cemil Bayık schijnt aan de beademing te hangen. Ik weet niet in hoeverre dit waar is.

TSKgerigeldi twitterde op donderdag 09-04-2020 om 10:48:13 Sözde PKK yöneticilerinden bebek katili ve tecavüzcü Cuma kod adlı Cemil Bayık ve Avareş kod adlı Mustafa Karasu Süleymaniye'de solunum cihazına bağlı tedavi gördükleri belirlendi. reageer retweet
Korrel zout :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192540973
Allah bashar suriya :O

Tweet reeks

Charles_Lister twitterde op donderdag 09-04-2020 om 15:17:19 BREAKING - #ISIS has captured the key desert town of al-Sukhna in #Homs from the #Assad regime this morning, after a major early-morning assault.

Fighting is ongoing & airstrikes are reported around the town, located on the vital East-West M20 highway & surrounded by gas fields. https://t.co/weoV5ySuk1 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 9 april 2020 @ 19:43:17 #281
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192541063
Charles Lister :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_192556041
De Israëlisch trollen de Iraniërs en de assadisten

IDF twitterde op vrijdag 10-04-2020 om 12:28:12 Look closely. See the man with white hair? That's the head of the Syrian Armed Forces 1st Corps, Luau Ali Ahmad Assad. He's visiting Hezbollah positions in #Syria.

Our message: We see you. Consider this a warning.

We won't allow Hezbollah to entrench itself militarily in Syria. https://t.co/vmPtZe1VuC reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192592913
_O-

Tweet reeks

Elizrael twitterde op zondag 12-04-2020 om 23:35:47 A group of about 350 former rebels who "settled their status" with the Assad regime from the towns of Jaba, Mamtinah and Mashara took off today from Mamtinah en route to Libya, where they will fight alongside Haftar's forces. They were recruited by Russia. https://t.co/Uv91z0wksJ reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192614784
Long story short, de rebellen die gerecruteerd ware. Voor Libië, hadden getekend bij Wagner om olievelden te bewaken toen bleek dat ze zouden worden ingezet voor gevechten hebben ze maar besloten terug te gaan naar huis.

Tweet reeks.

Syrianzo twitterde op dinsdag 14-04-2020 om 10:42:15 Ex-rebels recruited by Wagner to fight #GNA in #Libya have returned to their homes in #Quneitra (thread):

1/ Talks about joining Wagner in #Quentira are not recent. Many local notables & Mukhtars have been pressuring former rebels to join Wagner at least since February 2020.. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192687142
Je beloning voor loyaliteit aan het regime _O-

Elizrael twitterde op zaterdag 18-04-2020 om 16:12:15 A contact from Daraa who lives in Damascus got kicked out his apartment 2 days ago after he couldn't pay rent. He told me today he's afraid of returning home to his mother & sisters because of the non-stop assassinations by "terrorists." He served in the SAA for 9 years. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192710716
High level talks

JasonMBrodsky twitterde op zondag 19-04-2020 om 14:19:36 #Iran's foreign minister isn't just meeting w/ Walid al-Muallem in #Syria tomorrow but also Bashar al-Assad. Visit's timing is key as Zarif hasn't traveled much recently & follows alleged #Israel strike on #Hezbollah operatives on #Lebanon-#Syria border.

https://t.co/2oSc2FojjO reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192711059
Over twee weken is Assad dus ook ten onder gegaan aan het China Virus.
pi_192712694
quote:
10s.gif Op maandag 20 april 2020 10:42 schreef WammesWaggel het volgende:
Over twee weken is Assad dus ook ten onder gegaan aan het China Virus.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192743071
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192750917
realDonaldTrump twitterde op woensdag 22-04-2020 om 14:08:05 I have instructed the United States Navy to shoot down and destroy any and all Iranian gunboats if they harass our ships at sea. reageer retweet
Een hart onder de riem...
pi_192754232
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2020 14:18 schreef Adrie072 het volgende:
realDonaldTrump twitterde op woensdag 22-04-2020 om 14:08:05 I have instructed the United States Navy to shoot down and destroy any and all Iranian gunboats if they harass our ships at sea. reageer retweet
Een hart onder de riem...
Je kan dat trollen natuurlijk op een gegeven moment niet meer tolereren.
Ze vangen met netten zou we mooiere beelden opleveren.
  woensdag 22 april 2020 @ 18:52:24 #292
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_192754796
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2020 18:08 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Je kan dat trollen natuurlijk op een gegeven moment niet meer tolereren.
Ze vangen met netten zou we mooiere beelden opleveren.
Ik ken anders nog wat beelden van Amerikanen die op hun boot waren gevangen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_192756029
quote:
0s.gif Op woensdag 22 april 2020 18:52 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik ken anders nog wat beelden van Amerikanen die op hun boot waren gevangen
Onder Obama was dat inderdaad.
pi_192768773
De eerste rechtszaken tegen assadistische martelaars / moordenaars in Duitsland zijn begonnen

aabnour twitterde op donderdag 23-04-2020 om 13:28:34 Anwar Raslan, 57, is charged with crimes against humanity, rape, aggravated sexual assault & 58 murders at Branch 251, an intelligence unit with its own prison in Damascus, where he allegedly oversaw the torture of at least 4,000 people as a commanding officer between 2011 &2012 https://t.co/UtZs6lFyLX reageer retweet
https://www.hrw.org/news/(...)-torture-trial-opens

https://www.npr.org/2020/(...)n-co?t=1587651461459
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192813629
QalaatAlMudiq twitterde op zondag 26-04-2020 om 11:12:45 #Syria: today at dawn #TSK tried to open the M4 Highway to patrol the road with #Russia|ns. For first time Turkish troops clashed with protestors. One Rebel fighter (pic) killed in addition to at least 3 ppl wounded. https://t.co/iklmh5CphM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192815324
Turkije voert nu dronestrikes uit op HTS.
pi_192815330
Beelden van de gevechten eerder vandaag.

MuhabiriTurk twitterde op zondag 26-04-2020 om 16:49:09 🎥TSK ile HTŞ militanlarının çatışma anları #İdlib https://t.co/XbH3BsmHYc reageer retweet
pi_192831052
Turkije kijkt naar mogelijkheden om kamikaze swarm drones uit grote drones te droppen.


Zie link voor video.

Stel de grote drone vliegt over een plek waar meerdere doelen zijn die niet tegelijkertijd vernietigd kunnen worden. Dan kunnen er 12 alpagu swarm drones gedropped worden die geautomatiseerd op basis van artificial intelligence doelen gaan aanvallen.


IsmailDemirSSB twitterde op zondag 26-05-2019 om 21:10:04 Milli İHA platformlarımızdan atılabilen sürü vurucu İHA sistemi ve farklı konseptler üzerine çalışıyoruz. https://t.co/yGHGqjEs7p reageer retweet
pi_192845988
De lievelings militie van de internationale gemeenschap in Syrië is lekker bezig. Overigens heeft de pkk er kennelijk weer een lettercombinatie bij onder hun vele merknamen HRE :')

Charles_Lister twitterde op dinsdag 28-04-2020 om 16:31:45 UPDATE: 34 dead & 30+ wounded in today's bombing in #Afrin.

Locals now suspect it was a truck/tanker loaded with explosives, which detonated near a fuel station.

Most of the dead appear to have burned to death. Horrendous. https://t.co/wDTuAXtze0 reageer retweet
Charles_Lister twitterde op dinsdag 28-04-2020 om 16:52:57 UPDATE - The #YPG-linked HRE guerrilla resistance has claimed responsibility for today's truck bombing in #Afrin, claiming its target was an #SNA HQ.

In fact, the attack hit a market -- 34+ civilians are dead, many of them women & children. https://t.co/HWwt8ywTM6 reageer retweet
Video in onderstaande tweet

ragipsoylu twitterde op dinsdag 28-04-2020 om 17:18:59 NEW -- At least 35 civilians dead, 30 others wounded in Syria's Afrin in an attack conducted with an oil tanker, Turkey says

The Turkish Defense Ministry has blamed Syrian Kurdish YPG for the explosion

https://t.co/YYDJh3mYli reageer retweet


[ Bericht 17% gewijzigd door Slayage op 28-04-2020 18:01:37 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_192848249
Beelden van de aanslag.
Degene die de auto heeft geparkeerd is opgepakt, wordt gezegd.

ragipsoylu twitterde op dinsdag 28-04-2020 om 19:31:42 Footage from the Afrin attack where dozens of civilians have been killed, including children.

Via @yasiremres

https://t.co/BphfYKzWIn reageer retweet
pi_192851890
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 april 2020 19:51 schreef polderturk het volgende:
Beelden van de aanslag.
Degene die de auto heeft geparkeerd is opgepakt, wordt gezegd.

ragipsoylu twitterde op dinsdag 28-04-2020 om 19:31:42 Footage from the Afrin attack where dozens of civilians have been killed, including children.

Via @:yasiremres

https://t.co/BphfYKzWIn reageer retweet
SVBIED blijkt het te zijn de vrachtwagen was in beweging toen het ontplofte
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')