Ik zie jouw reportage graag tegemoet, of het nou beter is of niet.quote:Op dinsdag 28 januari 2020 07:53 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Nou, als ik jou zo bezig zie wordt dat een hele opgave. Maar ik ga hem zeker proberen. Maar ik heb niet het diel het beter te doen, zo zit ik niet in elkaar.
Dank je. Fijn dat je er van genoten hebt.quote:Op woensdag 29 januari 2020 16:39 schreef Smallish het volgende:
Gisteravond jouw chili gegeten. Toppertje en blijvertje.
Ananas serveren we er meestal los bij. Dan heb je het contrast tussen hartig en zoet, maar ook warm en koud. En het is meer voor de mietjes.quote:Op woensdag 29 januari 2020 22:34 schreef Postbus100 het volgende:
Oja, en ik gooi er een blikje ananasblokjes in (rozijnen kan ook), voor de zoete twist.
Oh, dat is ook wel een goed idee. Ja, ik heb wel geleerd om dat pas helemaal aan het einde erbij te doen, zodat het inderdaad niet meewarmt, maar apart erbij is natuurlijk ook een optie.quote:Op woensdag 29 januari 2020 23:52 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
Ananas serveren we er meestal los bij. Dan heb je het contrast tussen hartig en zoet, maar ook warm en koud. En het is meer voor de mietjes.
Zou het leuk vinden als je volgende keer hier een verslagje van maakt!quote:Op woensdag 29 januari 2020 22:34 schreef Postbus100 het volgende:
Ik heb laatst (zaterdag volgens mij) ook weer eens zoiets gemaakt, en het blijft godenvoerZie ook veel overeenkomsten tussen jouw en mijn gerecht.
Alleen maakte ik 'm met gehakt (chorizo is wel een goed idee), en wel een beetje cacaopoeder, minus de kaneel. Goed idee, die kan ik de volgende keer ook wel eens toevoegen.
Oja, en ik gooi er een blikje ananasblokjes in (rozijnen kan ook), voor de zoete twist.
Oef, maar ik kook niet echt voor een forum ofzo. Maar zal het in mijn achterhoofd houden.quote:Op vrijdag 31 januari 2020 19:34 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Zou het leuk vinden als je volgende keer hier een verslagje van maakt!
Fijn dat je het lekker vond.quote:Op donderdag 30 januari 2020 00:08 schreef Smallish het volgende:
Grote verschil tussen erg lekker met gehakt en WOW, hoe lekker hartig is de chorizo. Super tip/idee!
'tuurlijk.quote:Op vrijdag 31 januari 2020 22:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zou half gehakt, half chorizo lekker zijn?
Grappig ik vind het niet lijken op een goulash.quote:Op zondag 26 januari 2020 14:48 schreef Lunatiek het volgende:
Het zijn wat vreemde ingrediënten voor een chili, en afgezien van de maïs en de chorizo vraag ik me af wat het verschil is met een goulash?
Ik zou het niet doen. Je merkt toch niks meer van het gehakt met al die kruiden en de sterke smaak van de chorizo.quote:Op vrijdag 31 januari 2020 22:25 schreef Lucky_Strike het volgende:
Zou half gehakt, half chorizo lekker zijn?
Stoofvlees ook makkelijk. Je moet alleen een dag eerder beginnenquote:Op zaterdag 1 februari 2020 22:32 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik zou het niet doen. Je merkt toch niks meer van het gehakt met al die kruiden en de sterke smaak van de chorizo.
Ik ga het wel binnenkort proberen met chorizo. Dus dank aan @:kaneelstokje voor de tip
Met stoofvlees vind ik het eigenlijk het allerlekkerste maar ik maak meestal chili omdat het makkelijk en snel is.
Heb ik eters dan wraps of rijst erbij en zelfgemaakte salsa, voor mezelf als ik alleen ben zonder dat want ben niet zo’n grote eetster![]()
Wel altijd met een flinke klodder zure room/crème natuurlijk erbij
En het fijne de ochtend erna als ontbijt van wat er over is
Ja en dan gaat mijn snel en makkelijk dus niet meer opquote:Op zaterdag 1 februari 2020 23:07 schreef fathank het volgende:
[..]
Stoofvlees ook makkelijk. Je moet alleen een dag eerder beginnen
Gatverdamme.quote:Op woensdag 29 januari 2020 22:34 schreef Postbus100 het volgende:
Oja, en ik gooi er een blikje ananasblokjes in (rozijnen kan ook), voor de zoete twist.
Dank je. Je mag er zelf ook wezen.quote:
Laat maar weten als je het hebt gemaakt.quote:Op zaterdag 1 februari 2020 22:32 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik zou het niet doen. Je merkt toch niks meer van het gehakt met al die kruiden en de sterke smaak van de chorizo.
Ik ga het wel binnenkort proberen met chorizo. Dus dank aan @:kaneelstokje voor de tip
Met stoofvlees vind ik het eigenlijk het allerlekkerste maar ik maak meestal chili omdat het makkelijk en snel is.
Heb ik eters dan wraps of rijst erbij en zelfgemaakte salsa, voor mezelf als ik alleen ben zonder dat want ben niet zo’n grote eetster![]()
Wel altijd met een flinke klodder zure room/crème natuurlijk erbij
En het fijne de ochtend erna als ontbijt van wat er over is
Fijn om te horen.quote:Op dinsdag 4 februari 2020 08:37 schreef Nine. het volgende:
Afgelopen weekend dit recept geprobeerd, was erg lekker @:kaneelstokje
Ik ben ook zo iemand die aan een andere tafel gaat zitten wanneer er pizza hawaii besteld wordt. Maar in de chili is het echt niet verkeerd.quote:
Dat vieze suikerwater met blokjes er in heeft toch niets met verse ananas vandoen?quote:Op donderdag 6 februari 2020 12:02 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik ben ook zo iemand die aan een andere tafel gaat zitten wanneer er pizza hawaii besteld wordt. Maar in de chili is het echt niet verkeerd.
Dat klopt wel, maar als het in de pan gaat komt het minder precies vind ik. Je kunt het ook nog bakken.quote:Op donderdag 6 februari 2020 12:05 schreef Nine. het volgende:
[..]
Dat vieze suikerwater met blokjes er in heeft toch niets met verse ananas vandoen?
Is dat een zak diepvries mais?quote:Op vrijdag 7 februari 2020 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[ afbeelding ]
Laurier vergeten te fotograferen.
[ afbeelding ]
Was lekker! Alleen de chorizo heeft een aangepast recept ofzo, hij smaakte wat vreemd. We proberen het nog een keer met een andere worst.
Ja, die verkopen ze bij de Makro. Veel lekkerder en handiger dan blikjes.quote:Op vrijdag 7 februari 2020 23:09 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Is dat een zak diepvries mais?
En lekker hoor
Jaaa zou voor mij ook super zijn want soms zijn die mini-blikjes nog te veel voor wat ik nodig heb. Jammer dat ze dit niet in de normale supermarkten verkopenquote:Op vrijdag 7 februari 2020 23:33 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja, die verkopen ze bij de Makro. Veel lekkerder en handiger dan blikjes.
Ik had gewoon zo'n chorizo van de Lidl, die bij de salami ligt. Die kun je eenvoudig in stukjes snijden en houden hun structuur.quote:Op vrijdag 7 februari 2020 21:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
[ afbeelding ]
Laurier vergeten te fotograferen.
[ afbeelding ]
Was lekker! Alleen de chorizo heeft een aangepast recept ofzo, hij smaakte wat vreemd. We proberen het nog een keer met een andere worst.
Ik ga het morgen maken ouwe kaneel dibbes.quote:Op zaterdag 8 februari 2020 08:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik had gewoon zo'n chorizo van de Lidl, die bij de salami ligt. Die kun je eenvoudig in stukjes snijden en houden hun structuur.
Ik zal vandaag F5'en voor resultaten, maat.quote:Op zaterdag 8 februari 2020 11:58 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Ik ga het morgen maken ouwe kaneel dibbes.
Graag gedaan.quote:
Ik zal wat foto's proberen te maken.quote:Op zondag 9 februari 2020 08:32 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Ik zal vandaag F5'en voor resultaten, maat.
[..]
Graag gedaan.
Die ziet er goed gevuld uit, vriend. Net als ik.quote:Op zondag 9 februari 2020 11:54 schreef FlippingCoin het volgende:
[ afbeelding ]
Vergeten: bruine basterd suiker, olijfolie, bouillonblokje
Helft van de tomaten en een rode ui bewaren voor aan het einde.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Gehakt er weer uit en apart omdat vegetariër
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zal ik vanavond posten, gehakt zit er inmiddels bij.quote:Op zondag 9 februari 2020 14:04 schreef Muck het volgende:
Ziet er goed uit! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat
quote:Op zondag 9 februari 2020 14:13 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Die ziet er goed gevuld uit, vriend. Net als ik.
Daar zou ik zeker een hapje van proevenquote:Op zondag 9 februari 2020 17:40 schreef FlippingCoin het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Het resultaat en de vegetarische variant, nu even de oven in en dan eten.
quote:
quote:Op zaterdag 4 april 2020 20:18 schreef Mortaxx het volgende:
[..]
Ik ben zeer tevreden met het resultaat
Laat het me maar weten hoe het is gelukt. Ben nieuwsgierig.quote:Op zaterdag 4 april 2020 21:18 schreef CharlesKinbote het volgende:
ziet erg lekker uit maat, zal morgen boodschappen doen
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |