Dank je maat.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zondag 26 januari 2020 18:14 schreef aeque het volgende:
Niet met pakjes koken.Probeer om dit nooit te doen.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
Dank je.quote:
Hopelijk ben je er volgende week weer, als Koken met Kaneel terugkomt.quote:
Toetje met aardbeiquote:Op zondag 26 januari 2020 19:30 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Dank je.
[..]
Hopelijk ben je er volgende week weer, als Koken met Kaneel terugkomt.
Ik weet nog niet wat we dan gaan maken.
Chicken tonight?quote:Op zondag 26 januari 2020 19:30 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Dank je.
[..]
Hopelijk ben je er volgende week weer, als Koken met Kaneel terugkomt.
Ik weet nog niet wat we dan gaan maken.
Bij je thuis? Want hij staat er toch duidelijk op.quote:
Maar leuk om te horen, Sigaar. Ben benieuwd wat je er van vindt.quote:
Dank je. Het was ook vandaag erg smakelijk.quote:
En de blokjes chorizo geven wat meer structuur dan de draden gehakt.quote:Op maandag 27 januari 2020 18:34 schreef Smallish het volgende:
Chorizo! Dat ga ik volgende keer doen, inderdaad normaal gesproken gehakt hier. Maar chorizo geeft vast extra pit. Lekker!
Dit vind ik leuk om te horen, PK.quote:Op maandag 27 januari 2020 19:17 schreef Pizzakoppo het volgende:
Ik heb dus vandaag gewoon ff keihard dit recept gejat en nagemaakt. Was heerlijk, thanks!
Het is mijn stille hoop dat jij ooit dit gerecht zult trachten te maken in je keuken en mij zult evenaren. Nee, voorbij streven.quote:Op maandag 27 januari 2020 21:29 schreef johannes_vermeer het volgende:
Ik heb nu erg veel zin in Chili Kaneel, je kan zo kok worden van PSV.
Nou, als ik jou zo bezig zie wordt dat een hele opgave. Maar ik ga hem zeker proberen. Maar ik heb niet het diel het beter te doen, zo zit ik niet in elkaar.quote:Op maandag 27 januari 2020 21:37 schreef Kaneelstokje het volgende:
[..]
Het is mijn stille hoop dat jij ooit dit gerecht zult trachten te maken in je keuken en mij zult evenaren. Nee, voorbij streven.
Dank, dank.quote:
Het afspoelen van de bonen onder de koude kraan helpt hier al goed tegen. Het is vaak het vocht dat hiervoor zorgt.quote:Op maandag 27 januari 2020 22:16 schreef DIJK het volgende:
Prima recept!
Ik raad alleen wat bonenkruid aan tegen eventuele gasvorming
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |