....quote:Op zondag 29 september 2019 19:19 schreef Atak het volgende:
[ afbeelding ]
Te...g bezorger heeft mijn sushi laten vallen.
Herfstkotsquote:Op zondag 29 september 2019 19:28 schreef maily het volgende:
[..]
....
Wij hadden herfstkost
[ afbeelding ]
Waar heb je dat gevonden?quote:Op zondag 29 september 2019 19:28 schreef maily het volgende:
[..]
....
Wij hadden herfstkost
[ afbeelding ]
In het park onder een boom....quote:
@Yasmin23quote:Op zondag 29 september 2019 19:35 schreef mascara-klodder het volgende:
Bitterballen met mayo en zelfgemaakte appelcompôte
Wie van jullie twee heeft de soep gemaakt?quote:Op zondag 29 september 2019 19:48 schreef Uhmmpie het volgende:
Tomatenpoep... zoals dat al sinds jaar en dag hier bij vlagen ineens weer heet.
Al kan ze inmiddels al jaren gewoon soep zeggen
Wel weer eens een andere variatie dan anders.
Stiekem blijft gewone tomatensoep met ballen het lekkerst... maar deze mag er ook wezen
[ afbeelding ]
https://www.chilipeppermadness.com/recipes/roasted-tomato-soup/
Hmm ben alleen thuis dus tjaquote:Op zondag 29 september 2019 19:52 schreef maily het volgende:
[..]
Wie van jullie twee heeft de soep gemaakt?
quote:Op zondag 29 september 2019 21:26 schreef Atak het volgende:
[..]
Dus iemand heeft het ter plekke gemanifesteerd?
Cool!quote:Op zondag 29 september 2019 21:26 schreef Atak het volgende:
[..]
Dus iemand heeft het ter plekke gemanifesteerd?
quote:Op zondag 29 september 2019 19:28 schreef maily het volgende:
[..]
....
Wij hadden herfstkost
[ afbeelding ]
Daarom hou ik van jouquote:
Bedank jij de koe die jou melk heeft gegeven?quote:
wowquote:Op zondag 29 september 2019 23:33 schreef Gesloten het volgende:
Ik heb hoofdkaas gemaakt:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ziet er goed uit!quote:Op zondag 29 september 2019 23:33 schreef Gesloten het volgende:
Ik heb hoofdkaas gemaakt:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 29 september 2019 23:33 schreef Gesloten het volgende:
Ik heb hoofdkaas gemaakt:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 29 september 2019 23:33 schreef Gesloten het volgende:
Ik heb hoofdkaas gemaakt:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
x 10quote:Op zondag 29 september 2019 23:33 schreef Gesloten het volgende:
Ik heb hoofdkaas gemaakt:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Mensen die zelf dingen makenquote:Op maandag 30 september 2019 19:39 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Wat een werk en wat ontzettend geweldig dat je dat allemaal zelf maakt.
Hier eet ik vanavond een AH maaltijdsalade pompoen zaanlander
Lekker makkelijk, zo'n kant-en-klare salade, en daarmee had ik tijd om zelf een pot kimchi te maken:
[ afbeelding ]
Dit is zogenaamde mak kimchi (oftewel makkelijke kimchi...Koreaans is te makkelijk )
Ik heb er dit recept voor gebruikt, al heb ik voor nog meer gemak de rettich en de lente-ui weggelaten, want die had ik niet in huis....oh, en ik heb het recept gehalveerd, dit is dus maar 1 Chinese kool....maar ik heb er wel heel erg veel vertrouwen in!
Doen! Je krijgt er geen spijt vanquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 14:12 schreef Karzai het volgende:
En maar eens een aziatische supermarkt bezoeken, want wat real aivd en FF posten lijkt me ook wel lekker
Ik heb een Hong kong superstore in de buurt
quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 20:14 schreef stokj het volgende:
Hoofdgerecht: gekookte aardappelen met broccoli in kaassaus en een boomstam.
Lekker welquote:Op dinsdag 1 oktober 2019 20:56 schreef stokj het volgende:
[..]
Ja is een gehaktstaafachtig iets maar ook weer niet.
quote:Op dinsdag 1 oktober 2019 21:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Lekker wel
Alleen plet ik ze altijd even... dat bakt lekkerder.
Niet te veel.... het is geen slavink
doe maar niet, geef maar aan mij, dan gooi ik het voor je wegquote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:15 schreef Karzai het volgende:
koffie, croissantje, plak groninger koek en wat druiven
straks schuif ik een diepvries pizza in de oven
[ afbeelding ]
Oude pizzadoos zeg, is hij nog wel goed?quote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:15 schreef Karzai het volgende:
koffie, croissantje, plak groninger koek en wat druiven
straks schuif ik een diepvries pizza in de oven
[ afbeelding ]
als ie nieuw is, is het nog shitquote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:25 schreef Durmada het volgende:
[..]
Oude pizzadoos zeg, is hij nog wel goed?
ja dag, bij de lidl en de aldi verkopen ze oude kaas, die goedkoop en lekker is, kost iig minder dan die flutpizzaquote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:31 schreef Karzai het volgende:
Beetje saai een boterhammetje met kaas, neem ik morgen weer mee als ik moet werken
Lekker man, iedere avond een Bammetje kaasquote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:34 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ja dag, bij de lidl en de aldi verkopen ze oude kaas, die goedkoop en lekker is, kost iig minder dan die flutpizza
4 euro voor 400GR ofzo, ken je er een week tegenaan
Dirk heeft ook oude kaas in de aanbieding, 200 gram voor 2 euroquote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:34 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ja dag, bij de lidl en de aldi verkopen ze oude kaas, die goedkoop en lekker is, kost iig minder dan die flutpizza
4 euro voor 400GR ofzo, ken je er een week tegenaan
Rustig aan. Je druk maken om andermans eten heeft weinig zinquote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:34 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
ja dag, bij de lidl en de aldi verkopen ze oude kaas, die goedkoop en lekker is, kost iig minder dan die flutpizza
4 euro voor 400GR ofzo, ken je er een week tegenaan
ja dag, ik weet dat je het goed bedoelt, kan me je herrinneren, maar dat soort pizza's zijn goorquote:Op woensdag 2 oktober 2019 14:52 schreef Karzai het volgende:
[..]
Dirk heeft ook oude kaas in de aanbieding, 200 gram voor 2 euro
En ik heb een stuk jong belegen gehaald, 450 gram voor 2,50
Pizzaatje af en toe kan geen kwaad hoor
het heet geen halfom, maar ik kan niet op de naam komenquote:Op woensdag 2 oktober 2019 15:01 schreef Karzai het volgende:
Geen idee ken alleen een broodje halfom dat is met pekelvlees en lever, ook lekker
Ossenworst eet ik niet zo vaak, koop meestal een half onsje chorizo voor een eurootje
kan er geen speciale naam voor vinden op het internet, broodje van kootjequote:Op woensdag 2 oktober 2019 15:05 schreef christmastsunami het volgende:
[..]
het heet geen halfom, maar ik kan niet op de naam komen
eigernlijk is het tartaar met een gekookt ei en peper en zout, ik vervang die met osseworst, ik dacht dat het ook een naam had, maar weet ik niet meer
ohw wat een ellende, lol
nou ja, volgens mij heb je nog gelijk ookquote:Op woensdag 2 oktober 2019 15:31 schreef Karzai het volgende:
[..]
kan er geen speciale naam voor vinden op het internet, broodje van kootje
Maar die zit nu enkel nog in Alkmaar
http://broodjevankootje.nl/
quote:Op woensdag 2 oktober 2019 19:00 schreef FutureFairytale het volgende:
Snijbonen, gekookte aardappelen, jus, champignons- en saus, boomstammetje.
surinaamsequote:Op donderdag 3 oktober 2019 14:47 schreef Sigaartje het volgende:
Heeft iemand tips voor kruiden voor stamppot boerenkool? Ik gebruik tot nu peper en zout, maar vind het een beetje saai.
Knoflook, zilverui, karwij?quote:Op donderdag 3 oktober 2019 14:47 schreef Sigaartje het volgende:
Heeft iemand tips voor kruiden voor stamppot boerenkool? Ik gebruik tot nu peper en zout, maar vind het een beetje saai.
Ketjap, daar had ik nog niet aan gedacht.quote:Op donderdag 3 oktober 2019 15:15 schreef Karzai het volgende:
[..]
surinaamse
https://www.surinaamseten(...)op-milde-masala-saus
italiaanse
https://binnenstebuiten.k(...)taliaanse-boerenkool
Ik vind van wel. Of gebakken uitjes. Of piccalilly.quote:Op donderdag 3 oktober 2019 15:18 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Knoflook? Past dat bij de boerenkoolsmaak?
Piccalilly is een geweldig antwoord op boerenkoolstamppot (nog beter dan azijn toevoegen, wat iedere oma zou zeggen)quote:Op donderdag 3 oktober 2019 15:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik vind van wel. Of gebakken uitjes. Of piccalilly.
Ik vind het tijd voor een stamppottopic. Ik ga aan de slag.
Ja!!! Jij snapt dingen!!quote:
Eeeeen on topic:quote:Op donderdag 3 oktober 2019 20:22 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Piccalilly is een geweldig antwoord op boerenkoolstamppot (nog beter dan azijn toevoegen, wat iedere oma zou zeggen)
[..]
Ja!!! Jij snapt dingen!!
quote:Op donderdag 3 oktober 2019 20:22 schreef realAIVD het volgende:
Piccalilly is een geweldig antwoord op boerenkoolstamppot (nog beter dan azijn toevoegen, wat iedere oma zou zeggen)
Goed van je. Verse vis (geen diepvries) over datum zou ik sowieso nooit eten. Voor de datum ook nog checken.quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 14:44 schreef christmastsunami het volgende:
ik zat net te kijken naar een makreeltje waarop 4 oktober staat, ik zie allemaal hele kleine spikkeltjes, kleine vlekjes op de verpakking
aan de binnekant, alsog er gehoest is
ik durf het niet eens open te maken, is waarschijnlijk goor
edit, net opengemaakt het glibbert en mijn hand ruikt naar pis, de groeten dag 4 euro
no problemoquote:Op zondag 6 oktober 2019 00:23 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Goed van je. Verse vis (geen diepvries) over datum zou ik sowieso nooit eten. Voor de datum ook nog checken.
Ik heb te veel sushi, karaage, salades (spinazie, zeewier, kimchi, edamame), gyoza en siu mai gegeten maar het was té lekker.
Zuurkool it is.quote:Op zondag 6 oktober 2019 13:47 schreef borisz het volgende:
Zuurkool of Ratatouille... Ben er nog niet uit.
Bij bapboss in Rotterdam sowieso KFC, maar ik dacht ook cheese buldak. Komt nog een nieuwe zaak in de buurt die ook KFC gaat serveren. Buldak is overigens makkelijk zelf gemaakt.quote:Op zondag 6 oktober 2019 23:12 schreef FutureFairytale het volgende:
Koreaan met 3 man:
3 Soorten mandu
Pa jeon (groenten pannenkoek)
Bulgogi
Bibimbap
Korean Fried Chicken
Cheese Buldak (hete kip met kaas overbakken)
Wou dat ze dit in NL ook hadden (KFC en Cheese Buldak)
Ja idd in Amsterdam ook een bezorgtentje maar niet echt in een groot restaurant.quote:Op zondag 6 oktober 2019 23:31 schreef n0a het volgende:
[..]
Bij bapboss in Rotterdam sowieso KFC, maar ik dacht ook cheese buldak. Komt nog een nieuwe zaak in de buurt die ook KFC gaat serveren. Buldak is overigens makkelijk zelf gemaakt.
Klinkt als iets om eens te proberen in een weekend.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 07:48 schreef manny het volgende:
banaanpannekoek als ontbijt.
banaan plus 2 ei in de blender, bakken, klaar. bevalt me beter dan brood over het algemeen (in de ochtend)
Lekker hoorquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 08:57 schreef uniekhoorn het volgende:
Griekse koffie en ontbijtbuffet. Feta, honing, omelet, knakworstjes met mosterd en ketchup
Laatste keer.
Wij lunchen nooit. Eten voldoende bij ontbijt.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 11:39 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker hoor
Wat lunch je dan?
Ik thee en breaker oats. Vanmiddag 2 hamkaas croissants.
kwartier koken is veel te lang voor sperzieboontjes, 5 minuutjes is genoegquote:Op maandag 7 oktober 2019 18:39 schreef Sigaartje het volgende:
Verdorie wat was dat een lekker maaltje zeg! Daar knap je helemaal van op!
Alles van de Lidl, behalve de echte boter dan.
Sperziebonen, gekookt een kwartier.
Aardappelpuree kant en klaar, had alleen wat zout nodig, even opwarmen in de magnetron.
Chorizo chipolataworstjes gebraden in echte boter. Eerst heet aanbraden, dan 11 minuten garen op laag vuur.
Overgebleven braadvet gebruikt als jus, een snuf chilipoeder. Klein beetje, niet teveel, over de aardappelpuree. Zo wat lekker.
De worstjes zijn erg lekker! Nooit verwacht van de Lidl. Goed gekruid, geeft goede jus, heerlijk.
En bij elkaar kostte me dit maaltje maar 2 euro 20 (door twee gedeeld, want morgen eet ik dit weer).
Zo zie je maar weer dat je een fatsoenlijk maal op tafel kunt zetten voor heel weinig geld, zonder dat je aan de pizza's hoeft voor 2 voor 3 euro, waar trouwens altijd veel te veel tomatensaus op zit.
Ja, verder niets; behalve wat kaneel en of besjes die je erover kunt gooien als je wil.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 08:38 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Klinkt als iets om eens te proberen in een weekend.
Verder niks?
Verstandig ja.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 15:11 schreef manny het volgende:
[..]
Ja, verder niets; behalve wat kaneel en of besjes die je erover kunt gooien als je wil.
Ik had een podcast geluisterd over eten; waarin de nadelen van iedere dag brood en zuivel werden uitgelegd. Als alternatief kun je voor de banaanpannekoek gaan, ding vult aardig en is makkelijk te maken.
https://www.vivonline.nl/(...)gvE6zlHTt_X89RPv2Y34
Dat was ook 1 van de tips uit de podcast namelijk: als je voor alternatieven gaat zorg dan dat ze makkelijk te maken zijn zodat je geen drempel hebt in de vroege morgen om er voor te gaan.
de link in de post is naar het recept.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 17:24 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Verstandig ja.
Ik maak ook weleens muffins of cake/brood met banaan.
Ondanks dat ik mijn banaan liefst puur eet... smaakt dat toch prima.
(En prima manier om af te komen van de bananen die te rijp zijn voor school/laptoptas)
Maar het is meer banaanomelet dan banaanpannekoek denk ik?
Heb ook weleens bananenpannekoek met bloem erbij gemaakt.
Ook lekker maar weer minder handig als je daarna gewoon moet werken.
Al is het ook een kwestie van jezelf de tijd gunnen uiteindelijk.
Vandeweek eens luisteren
Okquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 14:22 schreef Karzai het volgende:
[..]
kwartier koken is veel te lang voor sperzieboontjes, 5 minuutjes is genoeg
Uh, nee. Kwartier is prima en een normale kooktijd voor sperziebonen.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 14:22 schreef Karzai het volgende:
[..]
kwartier koken is veel te lang voor sperzieboontjes, 5 minuutjes is genoeg
Het is onzin wat hij zegt. Als je tenminste gare bonen wil.quote:
Preiquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 13:10 schreef klappernootopreis het volgende:
Net tosti en een kiwi. Vanavond varkenshaas met peper room saus. en gegratineerde aardappelen met prij.
Hoerenpasta... Heerlijkquote:Op dinsdag 8 oktober 2019 23:49 schreef Fretwork het volgende:
Pasta puttanesca na het sporten en nu een kopje thee en wat amandelen
Ik eet dit veel te vaak, zo lekkerquote:
Ik ben normaal niet zo van de bananen, maar dit leek me het proberen waard.quote:Op dinsdag 8 oktober 2019 07:48 schreef manny het volgende:
banaanpannekoek als ontbijt.
banaan plus 2 ei in de blender, bakken, klaar. bevalt me beter dan brood over het algemeen (in de ochtend)
top!quote:Op woensdag 9 oktober 2019 10:38 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik ben normaal niet zo van de bananen, maar dit leek me het proberen waard.
Dus vanochtend gemaakt (geen blender: 1/2 banaan geprakt op een bord, daarna goed met een geklutst eitje gemengd).
Wat kaneel erover (dat potje had grotere gaten dan ik dacht, vandaar de bizarre kaneel-verdeling),
en voila, HEERLIJK!
[ afbeelding ]
Zeker voor herhaling vatbaar, dank voor het leuke en lekkere ontbijt-idee!
quote:
Tof! Ik ga het morgen even proberenquote:Op woensdag 9 oktober 2019 10:38 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik ben normaal niet zo van de bananen, maar dit leek me het proberen waard.
Dus vanochtend gemaakt (geen blender: 1/2 banaan geprakt op een bord, daarna goed met een geklutst eitje gemengd).
Wat kaneel erover (dat potje had grotere gaten dan ik dacht, vandaar de bizarre kaneel-verdeling),
en voila, HEERLIJK!
[ afbeelding ]
Zeker voor herhaling vatbaar, dank voor het leuke en lekkere ontbijt-idee!
Lekker idd af en toe Chineesquote:Op donderdag 10 oktober 2019 09:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij waren gisteren bij de ouderwetse, de Chinees, wezen eten. Soms zi gruwelijk lekker!
Nu een boterham beenham, beschuit kaas en een gekookt eitje
Was het niet te zoet bij de Chinees? Vind de Hollandse Chinees zo zoet vaak.quote:Op donderdag 10 oktober 2019 09:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij waren gisteren bij de ouderwetse, de Chinees, wezen eten. Soms zi gruwelijk lekker!
Nu een boterham beenham, beschuit kaas en een gekookt eitje
the hype is real..quote:
Klinkt heerlijk, maar hoe krijg je dat zo vroeg allemaal weg.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 05:17 schreef mascara-klodder het volgende:
Thee, smoothie van zomerfruit en jus d’orange en 2 grofvolkoren boterhammen uit de toaster met kruidenroomkaas.
Op mijn gemakjequote:Op vrijdag 11 oktober 2019 05:57 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Klinkt heerlijk, maar hoe krijg je dat zo vroeg allemaal weg.
welk merk ketjap-manis ze gebruikt hebben staat er niet bij helaasquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 15:41 schreef maily het volgende:
Vanavond Librijes gehaktballen met aardappels en rode kool
Heerlijk!!!quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:45 schreef klappernootopreis het volgende:
Snert met kluif!!!
Mijn zus kwam even langs met een pannetje vol voor me..
het gaat daar wel alle kanten op, in de commentaren, iedereen vind het recept lekker, maar iedereen past het aan, zowatquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 15:41 schreef maily het volgende:
Vanavond Librijes gehaktballen met aardappels en rode kool
Van het weekend ga ik vietnamese spare ribs maken met zakjes marinade bij de chinese toko weg.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 15:50 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Heerlijk!!!
Ik dacht dat ga ik ook maken.
Tot ik het recept opzocht van krabbetjes, toen zakte me de moed in de schoenen.
Wat ik begrijp ben je wel een dag bezig.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 15:52 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Van het weekend ga ik vietnamese spare ribs maken met zakjes marinade bij de chinese toko weg.
Lief! Heerlijkquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 13:45 schreef klappernootopreis het volgende:
Snert met kluif!!!
Mijn zus kwam even langs met een pannetje vol voor me..
Als ik dit zo in een restaurant opgediend krijg stuur ik het terug.quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 21:26 schreef Sigaartje het volgende:
Restaurant Sigaartje
[ afbeelding ]
Hamburgertest. Links een Angus hamburger van Ah, rechts een Angus van de slager. Lets taste
Ben benieuwd! Kosda?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 21:26 schreef Sigaartje het volgende:
Restaurant Sigaartje
[ afbeelding ]
Hamburgertest. Links een Angus hamburger van Ah, rechts een Angus van de slager. Lets taste
Ok te veel gesmeten met slaquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 21:37 schreef Airbus89 het volgende:
[..]
Als ik dit zo in een restaurant opgediend krijg stuur ik het terug.
Tjonge! Wat een verschil! Nu ik ze samen eet merk ik wat het verschil is. Ik heb ze allebei in dezelfde pan gebakken.quote:
Lekker belangrijk. We willen weten hoe het smaakte!quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 21:37 schreef Airbus89 het volgende:
[..]
Als ik dit zo in een restaurant opgediend krijg stuur ik het terug.
Eh moet even de bonnetjes nakijken. De slager is in ieder geval duurder.quote:
Tja.. massaproductie?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 21:55 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Tjonge! Wat een verschil! Nu ik ze samen eet merk ik wat het verschil is. Ik heb ze allebei in dezelfde pan gebakken.
Klein plakje kaas erop, wat ui en dus sla.
Bjj de vergelijking viel me op (ik weet niet waar aan ligt) dat de slagershamburger karakter had, hij was lekker. De AH mist dat totaal. Zo jammer.
Wat bij de AH burger opviel was dat hij zo droog was. De slagersburger was sappig en mals.
Het was gewoon het verschil in eetplezier.
De slagershamburger heb ik helemaal opgegeten, smakelijk!
De AH burger: ik kwam tot de helft.
Mijn vraag: hoe kan het nou dat wat de slager wel lukt AH niet onder de knie krijgt?
het heeft met de versheid te makenquote:Op vrijdag 11 oktober 2019 21:55 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Tjonge! Wat een verschil! Nu ik ze samen eet merk ik wat het verschil is. Ik heb ze allebei in dezelfde pan gebakken.
Klein plakje kaas erop, wat ui en dus sla.
Bjj de vergelijking viel me op (ik weet niet waar aan ligt) dat de slagershamburger karakter had, hij was lekker. De AH mist dat totaal. Zo jammer.
Wat bij de AH burger opviel was dat hij zo droog was. De slagersburger was sappig en mals.
Het was gewoon het verschil in eetplezier.
De slagershamburger heb ik helemaal opgegeten, smakelijk!
De AH burger: ik kwam tot de helft.
Mijn vraag: hoe kan het nou dat wat de slager wel lukt AH niet onder de knie krijgt?
quote:Op zaterdag 12 oktober 2019 11:10 schreef Prego het volgende:
Koffie
Vanavond zelf okonomiyaki en gyozas maken
Lekker zeg!quote:
quote:Op zaterdag 12 oktober 2019 19:49 schreef Sigaartje het volgende:
Plotseling bezoek gekregen. Ze had nog niet gegeten. Ik heb voor haar een vegetarische hamburgerschotel gemaakt, helemaal zoals zij dat wil.
[ afbeelding ]
Dit keer niet. We hebben lekkere Hollandaise uit een pakje gekocht in Duitsland.quote:
Wat houdt vegetarische lever in?quote:Op zondag 13 oktober 2019 17:43 schreef stokj het volgende:
Rijst met doperwtjes en vegetarische lever en een glas water.
Levertjes gemaakt van soja door Qorn (zag het toevallig liggen).quote:
Perfecte combinatie.quote:Op zaterdag 12 oktober 2019 11:47 schreef Sigaartje het volgende:
Ontbijt: brood met kaas, brood met pindakaas en koffie.
Vanavond erwtensoep van de slager met brood en kruidenboter.
Het is snert weer of is het snertweer?
Allebei dan maar.
Het was weer heerlijk. Het is ook een vrij lichte maaltijd, zorgt voor goede nachtrust zo voor de werkweek.quote:Op zondag 13 oktober 2019 22:18 schreef Bumbabaloo het volgende:
[..]
Perfecte combinatie.
Snert met een stokbroodje en kruidenboter.
Ik gooi altijd ook nog een beetje Maggi op het stokbroodje voordat ik hem in de snert dip 🥰
Erwtensoep een lichte maaltijdquote:Op maandag 14 oktober 2019 06:39 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het was weer heerlijk. Het is ook een vrij lichte maaltijd, zorgt voor goede nachtrust zo voor de werkweek.
Zo nu op naar de koffie van het werk
Ligt eraan. Je hebt soep en je hebt snert. Snert is een stuk zwaarder (en lekkerder).quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |