FOK!forum / Nieuws & Achtergronden / Anuna De Wever verlaat Pukkelpop nadat ze uitgejouwd en belaagd wer #2
Nikonloverzaterdag 17 augustus 2019 @ 11:56
Mensen gaan naar een festival om allerlei redenen, vooral om zich te amuseren. Als daar dan zo’n messias van de nieuwe lichting een loodzware doemboodschap komt verkondigen en met opgeheven en vermanend vingertje de festivalgangers de ware groene weg toont, dan kan ik het me voorstellen dat niet iedereen op de weide daar gelukkig van wordt.

quote:
Anuna De Wever verlaat Pukkelpop nadat ze uitgejouwd en belaagd werd op camping: organisatie opent onderzoek

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Anuna De Wever (18), het gezicht van Youth For Climate, kreeg gisteren boegeroep te verwerken toen ze op een podium van Pukkelpop klom. De klimaatactiviste wilde het publiek warm maken voor ‘Clap for Climate’, een actie om de aandacht te vestigen op het klimaat. Maar dat was niet naar de zin van veel festivalgangers. Later werden haar vriendinnen bedreigd op de camping. De Wever heeft het festival intussen verlaten en keert wellicht niet meer terug. De Pukkelpop-organisatie heeft een onderzoek geopend.

Naast beukende beats in de Boiler Room op Pukkelpop was er gisteren een opvallende gast: Anuna De Wever. Toen Anuna op het podium klom, ging de muziek plots uit en werden er enkele boodschappen geprojecteerd over het klimaat. Op Twitter verschenen er verschillende berichten dat de klimaatactiviste af te rekenen kreeg met veel boegeroep:

WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:47 Zonet op #Pukkelpop kwam @AnunaDeWever haar defaitische mening over het klimaat voor de hele Boiler Room verkondigen. Dat op het podium voor honderden. 1/ reageer retweet
WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:47 Dat een festival een levensstijl over ecologie, klimaat ... uitdraagt heb ik geen probleem mee. Recycleren, sorteren ... Terecht dat er zoveel aandacht voor is! 2/ reageer retweet
WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:47 Maar @AnunaDeWever die haar mening komt verkondigen over het klimaat is problematisch. Ze werd onthaald met gejouw en boe-geroep. Terecht: politiek hoort niet op een festival. 3/ reageer retweet
WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:48 Klimaat is geen politiek! Juist, maar Anuna is zo politiek aangebrand dat ze geen boodschap over het klimaat meer brengt, maar een politieke boodschap. En ja, die is links. De bevolking is dit moe. 4/ reageer retweet
Lastig gevallen op camping
Toen Anuna en haar vriendinnen naar de camping terugkeerden, bleek de rust nog niet wedergekeerd. Ze werden er lastig gevallen door jongens met Vlaamse vlaggen. Ook werden hun partytent en enkele andere tenten kapotgemaakt, waarna de security ter plekke kwam. De jongens maakten ’s nachts tenten open, maar daar heeft Anuna naar eigen zeggen weinig van gemerkt omdat ze diep lag te slapen. Ze vermoedt dat de jongens op zoek waren naar haar.

Volgens Knack-journalist Jeroen De Preter is er zelfs sprake van doodsbedreigingen en werd er gegooid met flessen vol urine.

Clap for Climate
Anuna schuimt deze zomer samen met Youth for Climate verschillende festivals af om met ‘Clap for Climate’ de aandacht te vestigen op de klimaatproblematiek. Na onder andere Dranouter en Cactusfestival was gisteren dus Pukkelpop aan de beurt.

Anuna bevestigt dat er boegeroep was, maar benadrukt dat ze daarnaast ook positieve reacties kreeg. Zelf laat ze het niet aan haar hart komen: “Er zijn op elk festival waar we komen gemengde reacties. Er is applaus, maar evengoed boegeroep. Het belangrijkste is dat mensen de boodschap die we willen uitdragen meekrijgen.”

Anuna heeft het festival intussen verlaten en vertelt aan de redactie van Het Nieuwsblad dat ze wellicht niet meer terugkeert.

Extra bescherming
De organisatie van Pukkelpop heeft een intern onderzoek geopend naar de incidenten op de camping, maar Anuna heeft vooralsnog geen klacht ingediend. “Als er stappen ondernomen moeten worden, dan zullen we dat doen. We vinden dat zoiets op een festival absoluut niet door de beugel kan”, zegt woordvoerder Frederik Luyten. “De aandacht op de groep vriendinnen zal verscherpt worden. De security zal alerter op hen zijn en een oogje in het zeil houden.”

https://www.hln.be/showbi(...)-onderzoek~a18f996c/
Nikonloverzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:00
Als je wel eens een festival bezoekt zie je vlaggen van alle landen en regio's. Voor mij is een Vlaamse leeuwenvlag geen politieke boodschap in tegenstelling tot wat anunake op dat podium stond te verkondigen...sinds wanneer mag je in België niet meer laten zien dat je Vlaming bent? Erg erg erg...

quote:
Peter De Roover (N-VA): “Pukkelpop brengt mij en talloze Vlamingen in verband met naziregime”

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover eist publieke verontschuldigingen van Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine omdat het muziekfestival alle Vlaamse vlaggen heeft laten weghalen waarop een Vlaamse Leeuw met zwarte klauwen staat afgebeeld. Volgens Pukkelpop is dat een “zwarte collaboratievlag”, maar die benaming is de Roover in het verkeerde keelgat geschoten.

“Uw organisatie criminaliseert mij en talloze Vlamingen door ons in verband te brengen met het naziregime”, schrijft De Roover in een open brief op Facebook. “Wanneer ik bij een volgende gelegenheid weer de zwartgele Vlaamse Leeuw aan mijn gevel hang, zouden mensen daar op het gezag van uw organisatie uit kunnen opmaken dat ik aanhanger ben van het nationaalsocialisme of de collaboratie met het Hitler-regime goedkeur.”

De organisatoren van Pukkelpop gingen tot het verwijderen van de vlaggen over na de commotie rond klimaatactiviste Anuna De Wever. Zij en haar vriendinnen werden op de camping van het festival lastiggevallen door enkele festivalgangers, waarna de security ter plaatse moest komen. De Wever zou naar eigen zeggen lastiggevallen zijn geweest door jongens met Vlaamse vlaggen.

Dat Pukkelpop als reactie op het incident specifiek de Vlaamse strijdvlaggen verwijderde, lokt heel wat kritiek uit. Zo ook bij Peter De Roover dus, die jarenlang actief was bij de Vlaamse Volksbeweging. “Ik verwacht dat u zich namens uw organisatie publiek verontschuldigt bij mij en al die andere mensen die de zwartgele Vlaamse Leeuw wel eens hijsen en dat u publiek verklaart dat de totaal onhistorische kwalificatie van deze vlag als collaboratievlag een vergissing was, waarvan uw organisatie afstand neemt”, schrijft De Roover aan Mahassine.

https://www.hln.be/nieuws(...)naziregime~acf638cf/
wodcazaterdag 17 augustus 2019 @ 12:11
Slaat de Anuna-moeheid toe?

Begin dit jaar werd Anuna De Wever nog collectief op handen gedragen bij de klimaatmarsen in Brussel, donderdag werd ze uitgejouwd. Is er sprake van Anuna-moeheid?
Ze springt op elk mogelijk podium, terwijl je zo'n polariserende boodschap moet doseren, zegt een expert.

Het was allicht niet de respons die Anuna De Wever had verhoopt, toen de klimaatactiviste donderdagavond tussen twee stomende dj-sets door het podium van de Boiler Room op Pukkelpop betrad. Volgens VUB-socioloog Bram Spruyt is het belangrijk om de context niet uit het oog te verliezen.Een festival, waar altijd wel wat drank mee gemoeid is, gecombineerd met een deel jongeren dat uit is op keet schoppen. En als je iemand als Anuna kan treffen, weet je ook dat je aandacht genereert en scoort bij een deel van de rechtse achterban.
Communicatie-expert Fons Van Dyck (Think BBDO) wijst er ook op dat een dergelijke expliciete maatschappelijke boodschap op een festival een beetje vragen is om problemen. “Enkel de artiesten zelf komen daarmee weg op zo'n podium.

Is het echter geen teken aan de wand dat Anuna De Wever net door een deel van haar klimaatgeneratie wordt uitgejoeld? Ook Greta Thunberg krijgt haar deel: de Zweedse klimaatactiviste, die momenteel met de zeilboot onderweg is naar New York, werd online onder meer een orkaan toegewenst. Er lijkt een soort Anuna- of Greta-moeheid te leven. In De Morgen schreef columnist Mohamed Ouaamari gisteren nog hoe de dominante aanwezigheid van Anuna in de actualiteit Vlaanderen collectief op de zenuwen heeft gewerkt. Ze springt op elk mogelijk forum dat haar aangeboden wordt, terwijl je zo'n polariserende boodschap net heel erg moet doseren, zegt Van Dyck.

Ecofundamentalist

Volgens socioloog Spruyt werd de populariteit van de klimaatspijbelacties mogelijk ook overschat. Soms leek het alsof de hele Vlaamse jeugd een beter klimaatbeleid eiste. Terwijl er natuurlijk ook een grote massa op de schoolbanken bleef, waaronder een segment dat zich sterk afzet tegen het klimaatvingertje. Die groep liet haar stem niet horen in Brussel, maar duidelijk wel op Pukkelpop.

Volgens Van Dyck zit daar een belangrijke les in.Niet iedereen is een ecofundamentalist die met gemak die goedkope citytrip bij Ryanair aan de kant schuift. De omvangrijke middenmoot aan jongeren worstelt net heel erg met het koppelen van klimaatovertuigingen aan gedrag. (MM)

Bron. hln.be

[ Bericht 3% gewijzigd door wodca op 17-08-2019 12:16:40 ]
Oostwoudzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:15
Prima dat de regressieven eens duidelijk gemaakt wordt dat de zelfgenoegzame vanzelfsprekendheid waarmee zij het publieke domein hebben opgeëist sedert mei 1968 zoetjes aan teneinde loopt.
Argumentumzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:18
Het klimaat blijft dus haar enige maat?
DonVincenzozaterdag 17 augustus 2019 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:15 schreef Oostwoud het volgende:
Prima dat de regressieven eens duidelijk gemaakt wordt dat de zelfgenoegzame vanzelfsprekendheid waarmee zij het publieke domein hebben opgeëist sedert mei 1968 zoetjes aan teneinde loopt.
Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Oostwoudzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Grappig en voorspelbaar dat je dit uit mijn tekst haalt.

Mijn post was abstract bedoeld. Ik roep al tijden op tot meer openlijk verzet tegen de regressieven. Niet meer als makke schapen luisteren naar hun kletskoek terwijl je jezelf zit te verbijten, of klagen "dat je je mening niet mag uiten". De oplossing zit in de herovering van het publieke domein, gesteund door een nieuwe lange mars door de instituties.

Als je een GroenSinister of D66-figuur op straat ziet, of mensen die regressieve denkbeelden uitdragen: nawijzen en uitlachen op straat.
DonVincenzozaterdag 17 augustus 2019 @ 12:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:26 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Grappig en voorspelbaar dat je dit uit mijn tekst haalt.

Mijn post was abstract bedoeld. Ik roep al tijden op tot meer openlijk verzet tegen de regressieven. Niet meer als makke schapen luisteren terwijl je jezelf zit te verbijten, of klagen "dat je je mening niet mag uiten". De oplossing zit in de herovering van het publieke domein, gesteund door een nieuwe lange mars door de instituties.
Ja, dus dit soort acties zijn prima. Dat is wat je letterlijk zei.
Oostwoudzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:27 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Ja, dus dit soort acties zijn prima. Dat is wat je letterlijk zei.
Nee, dat typte ik niet letterlijk.
DonVincenzozaterdag 17 augustus 2019 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:28 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Nee, dat typte ik niet letterlijk.
Dus eigenlijk is het helemaal niet prima om haar te bedreigen, haar spullen te vernielen en haar te bekogelen met urine?
Hathorzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:29 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Dus eigenlijk is het helemaal niet prima om haar te bedreigen, haar spullen te vernielen en haar te bekogelen met urine?
Vooral dat laatste zal in huize Paay met groeiende interesse gevolgd zijn.
Oostwoudzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:29 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Dus eigenlijk is het helemaal niet prima om haar te bedreigen, haar spullen te vernielen en haar te bekogelen met urine?
Ik deed geen uitspraak over wat Anuna zelf is overkomen. Als wat jij zegt gebeurt is en de daders kunnen herkend worden, dan moeten ze opgepakt worden.

Nogmaals: mijn post had een abstracte bedoeling waarin ik in algemene zin uitspraken deed over een tegenwicht bieden aan de sinds mei 1968 dominante opvattingen.
DonVincenzozaterdag 17 augustus 2019 @ 12:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:31 schreef Hathor het volgende:

[..]

Vooral dat laatste zal in huize Paay met groeiende interesse gevolgd zijn.
Dit vind ik een heel leuk grapje, wat knap bedacht zeg! Misschien kun je ook nog een grapje maken over de naam van haar advocaat? Dan lig ik helemaal dubbel.
van_Lamehuizenzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:15 schreef Oostwoud het volgende:
Prima dat de regressieven eens duidelijk gemaakt wordt dat de zelfgenoegzame vanzelfsprekendheid waarmee zij het publieke domein hebben opgeëist sedert mei 1968 zoetjes aan teneinde loopt.
Wat zou er in een gezonde maatschappij met dit soort meiden gebeuren Oostwoud? :@
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 12:43
Ik lees in de commentaren op Youtube dat tenten slopen, met flessen urine gooien en afvalgevechten vaker voorkomen
Het is dus maar de vraag of dit specifiek tegen de klimaatdrammertjes gericht was.
Hathorzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:49
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:35 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Dit vind ik een heel leuk grapje, wat knap bedacht zeg! Misschien kun je ook nog een grapje maken over de naam van haar advocaat? Dan lig ik helemaal dubbel.
Zeikerd. :{w
Pleun2011zaterdag 17 augustus 2019 @ 12:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Dat is niet wat hij zegt. Irritante manier van discussie voeren als je voor iemand dingen invult.
mcmlxivzaterdag 17 augustus 2019 @ 12:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:32 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Ik deed geen uitspraak over wat Anuna zelf is overkomen. Als wat jij zegt gebeurt is en de daders kunnen herkend worden, dan moeten ze opgepakt worden.

Nogmaals: mijn post had een abstracte bedoeling waarin ik in algemene zin uitspraken deed over een tegenwicht bieden aan de sinds mei 1968 dominante opvattingen.
Want GL is sinds 1968 aan de macht geweest? We hebben echt geluisterd naar de club van Rome en er geen enorme clusterfuck van gemaakt?

Klimaat helemaal prima? Geen enkel probleem mee?

In werkelijkheid hebben we geen fuck gedaan met de dominante opvattingen van 1968, gewoon hetzelfde rechts-midden beleid van daarvoor.
AchJazaterdag 17 augustus 2019 @ 12:57
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:00 schreef Nikonlover het volgende:

De Wever zou naar eigen zeggen lastiggevallen zijn geweest door jongens met Vlaamse vlaggen.
De vernielde tent(en), doodsbedreigingen en flessen zeik zijn als sneeuw voor de zon verdwenen?
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 12:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Mensen gijzelen om ze jouw mening door de strot te duwen is minsten zo verkeerd.
mcmlxivzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:58 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen gijzelen om ze jouw mening door de strot te duwen is minsten zo verkeerd.
Gijzelen nog wel! Het gevang in dat wicht, dat zal der leren.
sp3czaterdag 17 augustus 2019 @ 13:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:58 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen gijzelen om ze jouw mening door de strot te duwen is minsten zo verkeerd.
gijzelen nog wel :D
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:00 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

Gijzelen nog wel! Het gevang in dat wicht, dat zal der leren.
Mensen denken een leuke avond te hebben en worden dan in een tent overvallen met klimaatpropaganda waar niet aan te ontkomen is. Dat mogen we gerust gijzelen noemen
Oostwoudzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:04
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:55 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

Want GL is sinds 1968 aan de macht geweest? We hebben echt geluisterd naar de club van Rome en er geen enorme clusterfuck van gemaakt?

Klimaat helemaal prima? Geen enkel probleem mee?

In werkelijkheid hebben we geen fuck gedaan met de dominante opvattingen van 1968, gewoon hetzelfde rechts-midden beleid van daarvoor.
Beleid is geen synoniem voor opvatting. Je negeert volledig dat er zoiets is als politiek, maar dat er daarnaast ook een publiek domein is.

Europa zit gevangen in een tangbeweging van knetterrechts 'crony capitalist' economisch beleid ten faveure van grote bedrijven en knetterlinks cultuurmarxisme waarin een weg-met-onsmentaliteit gekweekt wordt.
sp3czaterdag 17 augustus 2019 @ 13:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:02 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen denken een leuke avond te hebben en worden dan in een tent overvallen met klimaatpropaganda waar niet aan te ontkomen is. Dat mogen we gerust gijzelen noemen
nee dat heeft niets met gijzelen te maken

dat festival stelt gewoon een programma op het een vind je leuker dan het ander
ems.zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:06
Begrijpelijke reactie als de muziek uit gaat en dat er dan opeens zo'n zuurpruim gaat praten. Op lowlands was er altijd een apart podium voor het plebs die eventueel interesse hadden in politieke praatjes, dat lijkt mij een veel betere oplossing.

Met urine gooien is verder niet zo netjes lijkt me maar misschien is het ook wel eens goed dat ze leert dat niet iedereen op haar gelul zit te wachten, zeker niet in dergelijke sferen. Dat zeg ik trouwens als iemand die wat betreft milieu en klimaat voor de rest wel 'aan haar kant' staat.
mcmlxivzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:02 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen denken een leuke avond te hebben en worden dan in een tent overvallen met klimaatpropaganda waar niet aan te ontkomen is. Dat mogen we gerust gijzelen noemen
De tent ging op slot begrijp ik? Met gewapende bewaking? Noord-Koreaanse toestanden!

Dom-rechtse sneeuwklokjes dus
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:05 schreef sp3c het volgende:

[..]

nee dat heeft niets met gijzelen te maken

dat festival stelt gewoon een programma op het een vind je leuker dan het ander
Was er aangekondigd dat er tussen twee dj sets een klimaatdrammertje op het podium zou verschijnen en er klimaatpropaganda op schermen vertoond zou worden of werden de mensen tussen twee sets overvallen met propaganda waar ze zich dus niet aan konden onttrekken?
NoPicNiczaterdag 17 augustus 2019 @ 13:13
Klimaatdrammers verdienen het om uitgejouwd te worden. Leugenaars als Jetten en Klaver zullen door rechts Nederland altijd maar dan ook altijd worden bestreden.
Scorpiezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:16
Ze mag blij zijn dat ze geen rotte eieren op dr harses kreeg.
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:16
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:06 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

De tent ging op slot begrijp ik? Met gewapende bewaking? Noord-Koreaanse toestanden!

Dom-rechtse sneeuwklokjes dus
We kunnen een aantal gijzelingen voor het voetlicht halen en de kans dat daar de deuren op slot waren schat ik nihil. Mensen worden dan op andere manieren gedwongen te blijven waar ze zijn zoals ook hier de mensen gedwongen waren te blijven waar ze waren omdat ze anders zouden missen waar ze voor gekomen waren en waar ze voor betaald hadden.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:16 schreef Scorpie het volgende:
Ze mag blij zijn dat ze geen rotte eieren op dr harses kreeg.
Ja, want iedereen waar je het mee oneens bent verdient het om fysiek aangevallen te worden.

Die taart bij Pim Fortuyn pakte ook zo goed uit.
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:16 schreef the-eye het volgende:

[..]

We kunnen een aantal gijzelingen voor het voetlicht halen en de kans dat daar de deuren op slot waren schat ik nihil. Mensen worden dan op andere manieren gedwongen te blijven waar ze zijn zoals ook hier de mensen gedwongen waren te blijven waar ze waren omdat ze anders zouden missen waar ze voor gekomen waren en waar ze voor betaald hadden.
:')
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:24 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

:')
Probeer een volgend keer je antwoord ietswat beknopter te formuleren want ik vind je toch wat lang van stof zo

[ Bericht 0% gewijzigd door the-eye op 17-08-2019 13:59:46 ]
Scorpiezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:23 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ja, want iedereen waar je het mee oneens bent verdient het om fysiek aangevallen te worden.

Die taart bij Pim Fortuyn pakte ook zo goed uit.
Als Pegida bij een moskee een varken staan te roosteren boven het spit krijgen ze ook klappen. Iets met provoceren en uitlokken enzo.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Als Pegida bij een moskee een varken staan te roosteren boven het spit krijgen ze ook klappen. Iets met provoceren en uitlokken enzo.
Precies hetzelfde verhaal. Als iemand toestemming heeft en je bent het er niet mee eens loop je weg. Staan Pegida en dat meisje voor een leeg veld te spreken/roosteren.
SpecialKzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Als Pegida bij een moskee een varken staan te roosteren boven het spit krijgen ze ook klappen. Iets met provoceren en uitlokken enzo.
In Nederland mag je provoceren. Als je klappen gaat uitdelen ben jij degene die achter de tralies gaat. Vrijheid van meningsuiting.
Hathorzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:33 schreef SpecialK het volgende:

[..]

In Nederland mag je provoceren. Als je klappen gaat uitdelen ben jij degene die achter de tralies gaat. Vrijheid van meningsuiting.
Toen er bij die pegida demo klappen dreigden te worden uitgedeeld, ging er anders helemaal niemand achter de tralies. Je vergeet dat als het Turken betreft, de politie niet ingrijpt maar zich deescalerend profileert. :')
SpecialKzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:36 schreef Hathor het volgende:

[..]

Toen er bij die pegida demo klappen dreigden te worden uitgedeeld, ging er anders helemaal niemand achter de tralies. Je vergeet dat als het Turken betreft, de politie niet ingrijpt maar zich deescalerend profileert. :')
Dat is een falen van ons systeem en wat dat betreft een is en ought discussie.
Scorpiezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:32 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Precies hetzelfde verhaal. Als iemand toestemming heeft en je bent het er niet mee eens loop je weg. Staan Pegida en dat meisje voor een leeg veld te spreken/roosteren.
Ja hoor, in een perfecte wereld werkt het zo en kunnen zelfs homo’s hand in hand over straat in Amsterdam lopen.

Helaas leven we niet in een perfecte wereld.
Pizzakoppozaterdag 17 augustus 2019 @ 13:39
Ze heeft wel een irritant hoofd.
van_Lamehuizenzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:13 schreef NoPicNic het volgende:
Leugenaars als Jetten en Klaver zullen door rechts Nederland altijd maar dan ook altijd worden bestreden.
Strijdbare woorden hoor Jopie, mooi gezegd!
sp3czaterdag 17 augustus 2019 @ 13:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:12 schreef the-eye het volgende:

[..]

Was er aangekondigd dat er tussen twee dj sets een klimaatdrammertje op het podium zou verschijnen en er klimaatpropaganda op schermen vertoond zou worden of werden de mensen tussen twee sets overvallen met propaganda waar ze zich dus niet aan konden onttrekken?
weet ik toch niet :')

geloof ook niet dat dat het verschil maakt tussen wel of niet gijzelen
Weltschmerzzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen.
Is dat gebeurd dan? Ik zie het juist uit de berichtgeving verdwijnen terwijl het toch al niet onderbouwd was.

quote:
Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Ze heeft niet zomaar een mening. Haar mening moet overal het grootste podium krijgen terwijl ze geen enkel bijzonder inzicht of bijzondere welsprekendheid aan de dag legt. Natuurlijk gaat dat irriteren.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 13:56
Dus je staat met je vrienden lekker te dansen op de muziek van een DJ, je hebt het naar je zin, kijkt dat ene meisje nou naar me, eens wat dichtbij dansen, hoi hoe heet j....

*BAM MUZIEK UIT*
JULLIE MOETEN ALLEMAAL NU NAAR MIJ LUISTEREN, JULLIE DOEN HET ALLEMAAL FOUT EN ZIJN SLECHTE MENSEN!!!!

En dan moeten een paar duizend man maar allemaal de tent uit als ze dat drammerige sfeerverpesten niet leuk vinden?

Dat is echt de wereld omdraaien.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:38 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ja hoor, in een perfecte wereld werkt het zo en kunnen zelfs homo’s hand in hand over straat in Amsterdam lopen.

Helaas leven we niet in een perfecte wereld.
Jawel, dat heb je voor een deel zelf in de hand. Je kunt er voor kiezen om niet mensen met eieren te bekogelen als je het niet met ze eens bent. Voor hen is dat namelijk net zo vervelend als voor twee homo’s die op straat worden aangevallen.
Nikonloverzaterdag 17 augustus 2019 @ 13:59
Ze zegt dat er op een tent geplast is. -> dat gebeurt wel vaker op zo'n camping met dronken gasten
Ze zegt dat er mensen op een tent zijn gaan liggen -> tja, gewoon een dronkaard die is gevallen en op een tent terecht gekomen is
Ze zegt dat iemand een tent heeft open gemaakt -> dat was gewoon iemand die zn tent niet meer kon vinden

https://www.hln.be/showbi(...)n~a18f996c/#comments
Hathorzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:01
Anuna Matata.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 14:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:57 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Jawel, dat heb je voor een deel zelf in de hand. Je kunt er voor kiezen om niet mensen met eieren te bekogelen als je het niet met ze eens bent. Voor hen is dat namelijk net zo vervelend als voor twee homo’s die op straat worden aangevallen.
Die homo's verpesten niemands plezier waar ze dik geld voor betaald hebben.

Nogmaals, staat ze op een politiek podium, prima. Nee, ze onderbreekt een feestje en verwacht dat mensen hartstikke leuk vinden.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:02 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Die homo's verpesten niemands plezier waar ze dik geld voor betaald hebben.

Nogmaals, staat ze op een politiek podium, prima. Nee, ze onderbreekt een feestje en verwacht dat mensen hartstikke leuk vinden.
Ze is door de organisatie van dat feest binnengehaald. Als het je niet bevalt loop je naar een ander podium, dat is de essentie van een festival.
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 14:08
Het lijkt me juist als Anuna haar excuses aan de festivalgangers aanbiedt voor het verstoren van hun uitje. Alleen dan zullen mensen zich er in kunnen vinden dat de raddraaiers opgespoord worden. Respect hoort van twee kanten te komen
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 14:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:05 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ze is door de organisatie van dat feest binnengehaald. Als het je niet bevalt loop je naar een ander podium, dat is de essentie van een festival.
Nee, dat is het niet, niet op deze manier.

Kan je hoog en laag springen, als jij met een paar duizend man staat te feesten, iets waar je dik geld voor betaald hebt, en iemand komt je feestje verpesten hoef je echt niet met een paar duizend man maar weg te lopen.

Dat beweren is keihard halsstrarrig drammen om je gelijk te krijgen, meer niet.
Twiitchzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:11
Waarom zijn al die klimaatmeisjes zo mokerlelijk. Strik eens een lekker wijf.
Nikonloverzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:15
quote:
17s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:11 schreef Twiitch het volgende:
Waarom zijn al die klimaatmeisjes zo mokerlelijk. Strik eens een lekker wijf.
merlin_141532809_f9bf64cf-f859-47d4-b547-d49b4bdf9df6-superJumbo.jpg?quality=90&auto=webp
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 14:15
quote:
17s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:11 schreef Twiitch het volgende:
Waarom zijn al die klimaatmeisjes zo mokerlelijk. Strik eens een lekker wijf.
Lekker belangrijk, ze heeft op die foto eigenlijk best een leuk koppie, jammer van de inhoud B-).
FlippingCoinzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:09 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Nee, dat is het niet, niet op deze manier.

Kan je hoog en laag springen, als jij met een paar duizend man staat te feesten, iets waar je dik geld voor betaald hebt, en iemand komt je feestje verpesten hoef je echt niet met een paar duizend man maar weg te lopen.

Dat beweren is keihard halsstrarrig drammen om je gelijk te krijgen, meer niet.
Ja precies.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:09 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Nee, dat is het niet, niet op deze manier.

Kan je hoog en laag springen, als jij met een paar duizend man staat te feesten, iets waar je dik geld voor betaald hebt, en iemand komt je feestje verpesten hoef je echt niet met een paar duizend man maar weg te lopen.

Dat beweren is keihard halsstrarrig drammen om je gelijk te krijgen, meer niet.
Op een festival komt al sinds jaar en dag van alles voorbij. Muziek, cabaret en zelfs discussies. Als je dat niet leuk vind loop je weg. Simpel.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:18 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Op een festival komt al sinds jaar en dag van alles voorbij. Muziek, cabaret en zelfs discussies. Als je dat niet leuk vind loop je weg. Simpel.
Niet uit het niets TIJDENS een ander optreden! Damn, echt.
voetbalmanager2zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:05 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ze is door de organisatie van dat feest binnengehaald. Als het je niet bevalt loop je naar een ander podium, dat is de essentie van een festival.
Als betalende bezoeker verwacht je dat er op een podium muziek gespeeld word en niet dat je de les gelezen word door zo'n kutpuber. Boegeroep is dan een logische reactie. En als die klimaatdrammer dat niet bevalt dan loopt ze maar weer het podium af. Dat is tevens de essentie van een festival.
Pleun2011zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:31
Het is helemaal niet gek als jongeren idealistisch zijn en ook niet dat zij denken de waarheid in pacht te hebben. Dat is iets van alle tijden. Wat mij tegenstaat aan dat klimaatgedram is vooral dat het een soort nieuwe religie is, en religies daar heb ik sowieso de schurft aan. Door de vele aandacht die dit soort meisjes krijgen, wordt hun invloed helaas groter dan zij verdienen. Niet omdat bedrijven en politici het met hun eens zijn, maar eerder omdat die hun eigen positie willen beschermen.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:18 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Niet uit het niets TIJDENS een ander optreden! Damn, echt.
Dat is toch niet haar schuld? :') de organisatie zet haar ergens neer?
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 14:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:30 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Als betalende bezoeker verwacht je dat er op een podium muziek gespeeld word en niet dat je de les gelezen word door zo'n kutpuber. Boegeroep is dan een logische reactie. En als die klimaatdrammer dat niet bevalt dan loopt ze maar weer het podium af. Dat is tevens de essentie van een festival.
Inderdaad, prima. Maar het ging in eerste instantie dat ze maar bekogeld moet worden met eieren volgens sommigen.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:58 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Dat is toch niet haar schuld? :') de organisatie zet haar ergens neer?
En dan is het wel het probleem van het publiek? Leg uit :').
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:57 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Jawel, dat heb je voor een deel zelf in de hand. Je kunt er voor kiezen om niet mensen met eieren te bekogelen als je het niet met ze eens bent. Voor hen is dat namelijk net zo vervelend als voor twee homo’s die op straat worden aangevallen.
Hoe moet dit nu weer gelezen worden?

Dat je ongevraagd iets verstoord en dan met eieren word bekogeld, dat is te vergelijken en net zo erg als dat je in elkaar word geslagen omdat je van iemand houdt en verder niemand tot last bent???
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:08
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:02 schreef HeatWave het volgende:

[..]

En dan is het wel het probleem van het publiek? Leg uit :').
Ja, helaas wel. Of je loopt weg, of maakt op een andere manier kenbaar dat volgens jou dit niet thuishoort op een festival. Maar spullen van die meisjes vernielen en bedreigen. Zo laag hoeft het niet.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:08
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:03 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Hoe moet dit nu weer gelezen worden?

Dat je ongevraagd iets verstoord en dan met eieren word bekogeld, dat is te vergelijken en net zo erg als dat je in elkaar word geslagen omdat je van iemand houdt en verder niemand tot last bent???
:') ja. Bijna.
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:09
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:03 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Hoe moet dit nu weer gelezen worden?

Dat je ongevraagd iets verstoord en dan met eieren word bekogeld, dat is te vergelijken en net zo erg als dat je in elkaar word geslagen omdat je van iemand houdt en verder niemand tot last bent???
Even 2 minuten op een podium staan ouwehoeren over het klimaat, nou nou, wat een last.

:')
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:08 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ja, helaas wel. Of je loopt weg, of maakt op een andere manier kenbaar dat volgens jou dit niet thuishoort op een festival. Maar spullen van die meisjes vernielen en bedreigen. Zo laag hoeft het niet.
Hoho, het bedreigen en vernielen was veel later he? 99% van de mensen hebben alleen boegeroepen toen ze op het poduim stond hun feestje te verpesten.

En nee, je kan als 1 drammer niet maar eisen dat duizenden zich aanpassen aan jou. Een hele tent evacueren is best een lastig iets en dus totaal debiel als je er komt om te dansen.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:09 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Even 2 minuten op een podium staan ouwehoeren over het klimaat, nou nou, wat een last.

:')
Even een paar minuten een speklapje bakken bij een moskee, nou nou, wat een last.

Je moet niet bij het ene incident een hele andere mening hebben he?
Ringozaterdag 17 augustus 2019 @ 15:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:18 schreef HeatWave het volgende:
Niet uit het niets TIJDENS een ander optreden! Damn, echt.
Het zal je maar overkomen zeg! Gelijk erop los timmeren is het devies. Of anders zoek je haar ʼs nachts even op en pis je haar tent onder. Zo rollen wij festivalsneeuwvlokjes!
Ringozaterdag 17 augustus 2019 @ 15:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:12 schreef HeatWave het volgende:
Even een paar minuten een speklapje bakken bij een moskee, nou nou, wat een last.

Je moet niet bij het ene incident een hele andere mening hebben he?
Ha, de moslim-jijbak, waar bleef ie zo lang.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:16
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:14 schreef Ringo het volgende:

[..]

Het zal je maar overkomen zeg! Gelijk erop los timmeren is het devies. Of anders zoek je haar ʼs nachts even op en pis je haar tent onder. Zo rollen wij festivalsneeuwvlokjes!
Ja, want dat is er gebeurd :').

Er stonden honderden mensen in die tent, daarvan hebben er een paar wat gedaan. Maar zoals bij types als jij geldt "niet over 1 kam scheren" alleen bij groeperingen die je aanstaan :').

De totale hypocrisie altijd.
sp3czaterdag 17 augustus 2019 @ 15:16
was er al eerder hoor
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:16
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:15 schreef Ringo het volgende:

[..]

Ha, de moslim-jijbak, waar bleef ie zo lang.
Ontken hem even anders?

Je doet het namelijk net zelf ook op jouw manier, die jijbak.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:10 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Hoho, het bedreigen en vernielen was veel later he? 99% van de mensen hebben alleen boegeroepen toen ze op het poduim stond hun feestje te verpesten.

En nee, je kan als 1 drammer niet maar eisen dat duizenden zich aanpassen aan jou. Een hele tent evacueren is best een lastig iets en dus totaal debiel als je er komt om te dansen.
Niemand hoeft zich aan te passen. Zij wordt door de organisatie geboekt, en heeft dus alle recht om daar een praatje te houden. Als het publiek wegloopt, reageert, fluit, allemaal prima. En als je het niks vindt ga je bier halen, pissen of naar buiten, zoals altijd op een festival als er iets komt wat je niet leuk vindt.
mcmlxivzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:13 schreef NoPicNic het volgende:
Klimaatdrammers verdienen het om uitgejouwd te worden. Leugenaars als Jetten en Klaver zullen door rechts Nederland altijd maar dan ook altijd worden bestreden.
Jullie van rechts hebben al minstens dertig jaar de macht. Dus wat is het probleem dat er een tegengeluid is?

Of is stiekem het huidige rechts eigenlijk naar jouw idee niet rechts genoeg? Dat noemen sommigen van ons dan extreem rechts
Ringozaterdag 17 augustus 2019 @ 15:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:16 schreef HeatWave het volgende:
Er stonden honderden mensen in die tent, daarvan hebben er een paar wat gedaan.
Jaja, zit het maar weer lekker te downplayen. Jij stond er zeker bij, keek ernaar & hast es nicht gewußt.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:21
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:17 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Niemand hoeft zich aan te passen. Zij wordt door de organisatie geboekt, en heeft dus alle recht om daar een praatje te houden. Als het publiek wegloopt, reageert, fluit, allemaal prima. En als je het niks vindt ga je bier halen, pissen of naar buiten, zoals altijd op een festival als er iets komt wat je niet leuk vindt.
En maar doordrammen he?

Nu was het klimaatmeisje, was het Wilders geweest mocht alles natuurlijk.

Nee, je moet opbokken met het verpesten van een feestje op een manier waar mensen niet voor gekozen hebben. Of ga jij elke verjaardag waar je bent de muziek uitzetten en een politiek praatje houden?

Keer 100: stond ze op een politiek podium, prima. Maar het was tijdens een feestje, mensen waren aan het dansen, drinken, lol hebben, waar ze voor betaald hebben.

En iedereen die dan vindt dat het prima is om dat te verneuken is totaal de weg kwijt. En dus vinden dan 1000 mensen weg moeten ipv 1, degene die het zooitje verneukt, moet ook eens een lesje logica volgen.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:22
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:21 schreef Ringo het volgende:

[..]

Jaja, zit het maar weer lekker te downplayen. Jij stond er zeker bij, keek ernaar & hast es nicht gewußt.
Welk downplayen? Het 100% feit dat er tijdens haar optreden niets hiervan gebeurd is? :').
sp3czaterdag 17 augustus 2019 @ 15:22
dan hoef je je pis er nog niet naar toe te gooien _O-
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:21 schreef HeatWave het volgende:

[..]

En maar doordrammen he?

Nu was het klimaatmeisje, was het Wilders geweest mocht alles natuurlijk.

Nee, je moet opbokken met het verpesten van een feestje op een manier waar mensen niet voor gekozen hebben. Of ga jij elke verjaardag waar je bent de muziek uitzetten en een politiek praatje houden?

Keer 100: stond ze op een politiek podium, prima. Maar het was tijdens een feestje, mensen waren aan het dansen, drinken, lol hebben, waar ze voor betaald hebben.

En iedereen die dan vindt dat het prima is om dat te verneuken is totaal de weg kwijt. En dus vinden dan 1000 mensen weg moeten ipv 1, degene die het zooitje verneukt, moet ook eens een lesje logica volgen.
Ze verneukt niks, ze doet waarvoor ze geboekt is. Dat mensen het ervaren als verneuken is iets totaal anders, dan moet de organisatie bij zichzelf te raden gaan of ze volgend jaar op dezelfde manier aanpakken.
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:22 schreef sp3c het volgende:
dan hoef je je pis er nog niet naar toe te gooien _O-
Ja das gewoon goor en mensen die dat doen mogen ze van mij aan de hoogste windmolen opknopen
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:24 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ze verneukt niks, ze doet waarvoor ze geboekt is. Dat mensen het ervaren als verneuken is iets totaal anders, dan moet de organisatie bij zichzelf te raden gaan of ze volgend jaar op dezelfde manier aanpakken.
Echt, je hebt vaak prima punten. Maar dit slaat echt nergens op.

Het is verneuken, niets minder. Of ze nou geboekt is of niet.

De reden boeit niet. Als jij het morgen op een verjaardag doet, gevraagd door iemand of niet, is het je laatste verjaardag daar als mensen het kut vinden. En had je van te voren kunnen weten dat mensen het niet willen?

Geef deze nou even op, je zit er echt totaal naast.
Ringozaterdag 17 augustus 2019 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:22 schreef HeatWave het volgende:
Welk downplayen? Het 100% feit dat er tijdens haar optreden niets hiervan gebeurd is? :').
Dat moest er nog bijkomen!
Nee, de ratten bewaren het ergste voor ʼs nachts, als ze slaapt.
Dat is gewoon terreur, en jij praat die terreur kennelijk goed.
dokter.knakworstzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:30
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:21 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

Jullie van rechts hebben al minstens dertig jaar de macht. Dus wat is het probleem dat er een tegengeluid is?

Of is stiekem het huidige rechts eigenlijk naar jouw idee niet rechts genoeg? Dat noemen sommigen van ons dan extreem rechts
Linkse lassie gespot
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:27 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Echt, je hebt vaak prima punten. Maar dit slaat echt nergens op.

Het is verneuken, niets minder. Of ze nou geboekt is of niet.

De reden boeit niet. Als jij het morgen op een verjaardag doet, gevraagd door iemand of niet, is het je laatste verjaardag daar als mensen het kut vinden. En had je van te voren kunnen weten dat mensen het niet willen?

Geef deze nou even op, je zit er echt totaal naast.
Wat heeft die verjaardag nou met een festival te maken. Op een verjaardag is het niet heel gebruikelijk dat je een monoloog gaat houden over een onderwerp, op een festival is dat een heel normaal iets.

Misschien dat het op dit festival niet aanslaat, prima. Moet de organisatie volgend jaar alleen maar muziek doen, ook goed. Ze hebben iets geprobeerd en het slaat niet aan. De mensen die nu doen alsof een heel festival gekaapt is door klimaatjeugd moeten niet zo overdrijven.
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:08 schreef Buitendam het volgende:

[..]

:') ja. Bijna.
Ja, wat bedoel je dan met "mensen met eieren te bekogelen als je het niet met ze eens bent. Voor hen is dat namelijk net zo vervelend als voor twee homo’s die op straat worden aangevallen"?
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:31 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Wat heeft die verjaardag nou met een festival te maken. Op een verjaardag is het niet heel gebruikelijk dat je een monoloog gaat houden over een onderwerp, op een festival is dat een heel normaal iets.

Misschien dat het op dit festival niet aanslaat, prima. Moet de organisatie volgend jaar alleen maar muziek doen, ook goed. Ze hebben iets geprobeerd en het slaat niet aan. De mensen die nu doen alsof een heel festival gekaapt is door klimaatjeugd moeten niet zo overdrijven.
Echt, dodelijk vermoeiend.

Er is een tent, met honderen mensen erin, die grof geld betalen voor muziek die daar gedraaid wordt. Die mensen hebben het naar hun zin, staan te dansen en flirten etc.

Opeens uit het niets gaat de muziek uit, komt er een jankmeisje janken over zielige zaken. Weg sfeer, weg plezier, weg lol.

In welk universum wordt dit NIET gezien als het verneuken van een feestje, blijkbaar in het jouwe, maar dat is dan ook echt het enige universum.

You...are....wrong.
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:09 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Even 2 minuten op een podium staan ouwehoeren over het klimaat, nou nou, wat een last.

:')
Nee prima.

Mag ik daarna ook even 2 minuten op dat podium om aan te geven dat de islam hier niet thuishoort? Dankjewel.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:35
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:34 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Ja, wat bedoel je dan met "mensen met eieren te bekogelen als je het niet met ze eens bent. Voor hen is dat namelijk net zo vervelend als voor twee homo’s die op straat worden aangevallen"?
Het ging om fysiek aanvallen als iemand iets doet/vindt/zegt wat jou niet aanstaat. Je houdt je handjes gewoon thuis.
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:36
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:35 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Nee prima.

Mag ik daarna ook even 2 minuten op dat podium om aan te geven dat de islam hier niet thuishoort? Dankjewel.
Als jij een festival kunt vinden wat jou daarvoor 2 minuten boeiend genoeg vindt, natuurlijk mag dat.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:34 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Echt, dodelijk vermoeiend.

Er is een tent, met honderen mensen erin, die grof geld betalen voor muziek die daar gedraaid wordt. Die mensen hebben het naar hun zin, staan te dansen en flirten etc.

Opeens uit het niets gaat de muziek uit, komt er een jankmeisje janken over zielige zaken. Weg sfeer, weg plezier, weg lol.

In welk universum wordt dit NIET gezien als het verneuken van een feestje, blijkbaar in het jouwe, maar dat is dan ook echt het enige universum.

You...are....wrong.
Puntje voor de organisatie dus. Dit werkt niet op dit festival, op deze manier. Dat is toch wat ik de hele tijd al zeg? Maar die dramatische act dat het hele feestje verneukt is, kom op man :D ga pissen en een biertje halen, is dat kind weer weg.
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:39
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:35 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Nee prima.

Mag ik daarna ook even 2 minuten op dat podium om aan te geven dat de islam hier niet thuishoort? Dankjewel.
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:36 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Als jij een festival kunt vinden wat jou daarvoor 2 minuten boeiend genoeg vindt, natuurlijk mag dat.
Ik zou luisteren
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:39
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:36 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Als jij een festival kunt vinden wat jou daarvoor 2 minuten boeiend genoeg vindt, natuurlijk mag dat.
En als je dat doet tijdens een optreden krijg je 100% zeker ook de hoon van het publiek over je heen. Het gaat niet om de inhoud, het gaat om het verneuken van het plezier van anderen.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:39 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Puntje voor de organisatie dus. Dit werkt niet op dit festival, op deze manier. Dat is toch wat ik de hele tijd al zeg? Maar die dramatische act dat het hele feestje verneukt is, kom op man :D ga pissen en een biertje halen, is dat kind weer weg.
Dus: 1000 mensen moeten zich maar aanpassen aan 1.

Heel erg logisch is en blijft het niet.
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:39 schreef HeatWave het volgende:

[..]

En als je dat doet tijdens een optreden krijg je 100% zeker ook de hoon van het publiek over je heen. Het gaat niet om de inhoud, het gaat om het verneuken van het plezier van anderen.
Wat een drama voor een 2 minuten durend praatje waarvan de inhoud je niet zoveel boeit.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:40 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Dus: 1000 mensen moeten zich maar aanpassen aan 1.

Heel erg logisch is en blijft het niet.
Als er een kutartiest het podium op komt doe je toch letterlijk hetzelfde? Er komt iets of iemand het podium op wat niet in jouw straatje past, dan verkas je naar een andere tent of je zit het even uit. Wat mij betreft fluit je er de hele tijd doorheen zodat het mens eerder vertrekt.

Of ga je bij een mokerslecht artiest ook roepen dat iedereen zich moet aanpassen aan 1?
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:42 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Wat een drama voor een 2 minuten durend praatje waarvan de inhoud je niet zoveel boeit.
Ja, dat is een "drama" idd. Want je dringt je op aan mensen die je niet motten, in welke andere omstandigheid is dat maatschappelijk geaccepteerd dan?

Je verpest mensen hun feestje, met welk recht?
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:43 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Ja, dat is een "drama" idd. Want je dringt je op aan mensen die je niet motten, in welke andere omstandigheid is dat maatschappelijk geaccepteerd dan?
Nou nou, wat een drama. Ik snap die mensen die in opstand komen en diegene lastigvallen en agressief benaderen wel, welk een vreselijk onrecht wordt hen aangedaan!
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:43 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Als er een kutartiest het podium op komt doe je toch letterlijk hetzelfde? Er komt iets of iemand het podium op wat niet in jouw straatje past, dan verkas je naar een andere tent of je zit het even uit. Wat mij betreft fluit je er de hele tijd doorheen zodat het mens eerder vertrekt.

Of ga je bij een mokerslecht artiest ook roepen dat iedereen zich moet aanpassen aan 1?
Zucht, welk deel van het ONDERBREKEN van iets dringt niet bij je binnen?

Je bent ergens waar je het WEL leuk hebt, waar je wel voor gekozen hebt ipv een kutartiest, en terwijl je je lekker aan het vermaken bent op je eigen keuze komt iemand het verpesten.

Dat is dus niet meer je eigen keuze, maar die van een ander, waarom zie je dit nou gewoon niet in?
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:45 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Nou nou, wat een drama. Ik snap die mensen die in opstand komen wel, welk een vreselijk onrecht wordt hen aangedaan!
Jij moet echt niet beginnen, als het tegen je wereldbeeld is zijn klappen wel te verwachten, maar nu is boeroepen te erg (nee, het vandalisme veel later op de camping staat hier totaal los van).
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:46 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Jij moet echt niet beginnen, als het tegen je wereldbeeld is zijn klappen wel te verwachten, maar nu is boeroepen te erg (nee, het vandalisme veel later op de camping staat hier totaal los van).
Oh, boeroepen is prima. De rest niet.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:47 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Oh, boeroepen is prima. De rest niet.
Dat zijn we dan eens. De rest is achterlijk gedrag. Het gaat mij puur en alleen om het gebeuren tijdens haar optreden op het podium. Gewoon niet doen, klaar.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 15:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:45 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Zucht, welk deel van het ONDERBREKEN van iets dringt niet bij je binnen?

Je bent ergens waar je het WEL leuk hebt, waar je wel voor gekozen hebt ipv een kutartiest, en terwijl je je lekker aan het vermaken bent op je eigen keuze komt iemand het verpesten.

Dat is dus niet meer je eigen keuze, maar die van een ander, waarom zie je dit nou gewoon niet in?
De keuze van de organisatie dus. Zij boeken haar en zeggen dat ze om drie uur op podium 1 moet staan. Ze doet precies wat haar gezegd wordt en nu is ZIJ degene die een feestje verpest? Ja, zo werkt het dus niet.

Dit werkt blijkbaar niet en dat is prima, maar je kunt het meisje moeilijk kwalijk nemen dat ze exact doet waarvoor ze gekomen is.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 15:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:57 schreef Buitendam het volgende:

[..]

De keuze van de organisatie dus. Zij boeken haar en zeggen dat ze om drie uur op podium 1 moet staan. Ze doet precies wat haar gezegd wordt en nu is ZIJ degene die een feestje verpest? Ja, zo werkt het dus niet.

Dit werkt blijkbaar niet en dat is prima, maar je kunt het meisje moeilijk kwalijk nemen dat ze exact doet waarvoor ze gekomen is.
Zo werkt het dus wel. Het maakt die 1000 man geen moer uit wat er aan vooraf gegaan is, zij komt janken, zij verpest.

Je draait het nog steeds om, je legt de "schuld" bij de "slachtoffers".
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:59 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Zo werkt het dus wel. Het maakt die 1000 man geen moer uit wat er aan vooraf gegaan is, zij komt janken, zij verpest.

Je draait het nog steeds om, je legt de "schuld" bij de "slachtoffers".
Ja, zij komt haar praatje houden, waar de organisatie voor betaald heeft. Zij vragen, zij doet. Lijkt me de strekking van de deal. Het sloeg niet aan, mensen zaten er niet op te wachten. Prima. Dat mensen gaan fluiten en joelen, ook prima. Dat is het risico van op een podium gaan staan.

Maar die drama dat één persoon een feestje verpest? Super veel geld betaald voor een kaartje en daarvan waren er twee hele minuten tergend kut van? Wat een aanstellerij. Volgende keer niet boeken en de laatste artiest een extra nummertje laten doen. Niet zo overdrijven.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 16:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:04 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ja, zij komt haar praatje houden, waar de organisatie voor betaald heeft. Zij vragen, zij doet. Lijkt me de strekking van de deal. Het sloeg niet aan, mensen zaten er niet op te wachten. Prima. Dat mensen gaan fluiten en joelen, ook prima. Dat is het risico van op een podium gaan staan.

Maar die drama dat één persoon een feestje verpest? Super veel geld betaald voor een kaartje en daarvan waren er twee hele minuten tergend kut van? Wat een aanstellerij. Volgende keer niet boeken en de laatste artiest een extra nummertje laten doen. Niet zo overdrijven.
AJAX IS DE BESTE CLUB VAN NEDERLAND!
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 16:06
Vervelend he? Bevalt het je niet, ga jij maar weg.
mcmlxivzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:59 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Zo werkt het dus wel. Het maakt die 1000 man geen moer uit wat er aan vooraf gegaan is, zij komt janken, zij verpest.

Je draait het nog steeds om, je legt de "schuld" bij de "slachtoffers".
Wat begrijp je niet aan het feit dat de organisatie haar gevraagd heeft?

Waarom begrijp je niet dat als dat je niet aanstaat je bij de organisatie moet gaan janken

Waarom begrijp je niet dat je bij de organisatie je geld moet terughalen wanneer je avond verpest is?

Voor de rest ben je gewoon een sneeuwklokje wanneer je door zo'n praatje je "feestje" laat verpesten.
Mexicanobakkerzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Als Pegida bij een moskee een varken staan te roosteren boven het spit krijgen ze ook klappen. Iets met provoceren en uitlokken enzo.
Ja, das toch ook niet oke, om dan maar meteen zelf te gaan meppen? Van mijn part bellen die mensen in een moskee de politie vanwege mogelijk verstoren van de openbare orde, maar je gaat toch niet zelf meppen?

Of keur je dat nu impliciet ook maar half goed omdat het een “logische reactie” is?
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 16:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:06 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

Wat begrijp je niet aan het feit dat de organisatie haar gevraagd heeft?

Waarom begrijp je niet dat als dat je niet aanstaat je dat bij de organisatie moet gaan janken

Waarom begrijp je niet dat je bij de organisatie je geld moet terughalen wanneer je avond verpest is?

Voor de rest ben je gewoon een sneeuwklokje wanneer je door zo'n praatje je "feestje" laat verpesten.
Ja, als er 1000 mensen staan te dansen en iemand komt de muziek uitdoen gaan ze zich allemaal genuanceerd afvragen waarom, even diep onderzoek doen naar de reden mensen!

Nee, ze worden gestoord in hun feestje en willen dat het ophoudt.

Doe niet zo enorm wereldvreemd alsof je zelf nog nooit op een feestje geweest bent man. Zo werkt het, volkomen terecht, gewoon niet.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:06 schreef HeatWave het volgende:
Vervelend he? Bevalt het je niet, ga jij maar weg.
:') dus....
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:09 schreef Buitendam het volgende:

[..]

:') goed.
Ik deed precies hetzelfde toch? Midden in iets (deze keer een discussie) totaal iets ongewenst er tussendoor rammen.

Nu moet je bekennen dat dat prima kan, geen enkel probleem, niet storend en vind je dat wel, moet JIJ weg, ik moet niet stoppen met dat posten.

Precies volgens jouw logica gehandeld *O*.
Mexicanobakkerzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:12
Het was niet op een slimme manier gepland en de boeroep reactie kan ik daarom ook prima begrijpen.

En daarna ga je lekker door met je leven, of je klaagt bij de organisatie dat je het niet zo leuk vond dat hun domme planwijze jouw avond verpest.

Het is allemaal wat.
mcmlxivzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:08 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Ja, als er 1000 mensen staan te dansen en iemand komt de muziek uitdoen gaan ze zich allemaal genuanceerd afvragen waarom, even diep onderzoek doen naar de reden mensen!

Nee, ze worden gestoord in hun feestje en willen dat het ophoudt.

Doe niet zo enorm wereldvreemd alsof je zelf nog nooit op een feestje geweest bent man. Zo werkt het, volkomen terecht, gewoon niet.
Dus roep je boe met zijn allen, meisje gaat weg (of niet) en je gaat weer door met je leven. Einde verhaal.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 16:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:13 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

Dus roep je boe met zijn allen, meisje gaat weg (of niet) en je gaat weer door met je leven. Einde verhaal.
En dat deed 99% van de mensen dus ook. Dat er later op de avond nou nog wat andere dingen zijn gebeurd staat er los van.
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:35 schreef Buitendam het volgende:


Het ging om fysiek aanvallen als iemand iets doet/vindt/zegt wat jou niet aanstaat. Je houdt je handjes gewoon thuis.
Akkoord, maar zoals je datgene verwoorde op die manier zoals je dat net deed kwam dat erg raar over.

quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:36 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Als jij een festival kunt vinden wat jou daarvoor 2 minuten boeiend genoeg vindt, natuurlijk mag dat.
Dat gaat nooit gebeuren natuurlijk, my point exactly. :')


Organiseer op je festival maar een aparte tent of locatie waar dit aan bod komt. Anders gewoon optyfen met je act-loze boodschap.

Maar dankjewel dus voor het aantonen van de hypocriete politiek correcte agenda die de boel zoals altijd domineert.
Buitendamzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:11 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Ik deed precies hetzelfde toch? Midden in iets (deze keer een discussie) totaal iets ongewenst er tussendoor rammen.

Nu moet je bekennen dat dat prima kan, geen enkel probleem, niet storend en vind je dat wel, moet JIJ weg, ik moet niet stoppen met dat posten.

Precies volgens jouw logica gehandeld *O*.
Precies hetzelfde inderdaad. 1 op 1 vergelijking.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:20
Als ik een feestje sta te vieren en dat wordt onderbroken door de dominee die hel en verdoemenis komt preken ga ik ook boe roepen.

Daarom snap ik ook niet dat er kennelijk iemand is geweest die dacht dat dit een goed idee was.
crystal_methzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:34
"Schild en vrienden" waren blijkbaar aanwezig. Je weet wel, die kerels van

4ae70928-b43d-11e8-abcc-02b7b76bf47f.jpg
a30632c8-b1a1-11e8-8ea7-62ddf3ffa7a2_web__scale_0.6079249_0.6079249.jpg?maxheight=662&maxwidth=925&scale=both
https://www.demorgen.be/n(...)d-vrienden~b053591d/
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:34 schreef crystal_meth het volgende:
"Schild en vrienden" waren blijkbaar aanwezig. Je weet wel, die kerels van

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
https://www.demorgen.be/n(...)d-vrienden~b053591d/
Dat is geen fris clubje maar waarom wordt dat nu weer gelinkt aan dit incident met de klimaatdominee?

Iedereen die niet zit te wachten op klimaatgedram wordt DIRECT het extreemrechtse hoekje in gedrukt. Dat werkt pas verziekend en zorgt er voor dat iedere gezonde discussie in de kiem wordt gesmoord. Resultaat: polarisatie en meer extremisme.

Hou toch eens op met die onzin.
crystal_methzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:43 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Dat is geen fris clubje maar waarom wordt dat nu weer gelinkt aan dit incident met de klimaatdominee?

Iedereen die niet zit te wachten op klimaatgedram wordt DIRECT het extreemrechtse hoekje in gedrukt. Dat werkt pas verziekend en zorgt er voor dat iedere gezonde discussie in de kiem wordt gesmoord. Resultaat: polarisatie en meer extremisme.

Hou toch eens op met die onzin.
Anders lees je het artikel:
quote:
Toen De Wever terugwandelde naar de camping passeerde ze tenten waaraan Vlaamse vlaggen hingen. De jongens die erbij stonden, begonnen haar uit te schelden. Die vlaggen hingen daar niet per toeval: zowel Vlaams Belang Jongeren als Facebook-groep Make Vlaenderen Great Again – gelinkt aan Schild & Vrienden – hebben een oproep gelanceerd om de Vlaamse vlag op de festivals te laten wapperen en daarvan beelden te delen. De organisatie van Pukkelpop liet gisteren een stuk of twintig van die Vlaamse vlaggen in beslag nemen. Niet de officiële Vlaamse Leeuwen met de rode klauwen, maar die met de zwarte klauwen die verkozen wordt door Vlaams Belang en vroeger door collaborateurs. “Dat soort politieke statements hoort niet thuis op een festival,” luidde het.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:45 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Anders lees je het artikel:
[..]

Ja? Je punt? Iedereen die boe riep en dus niet op klimaatgedram zit te wachten is lid van dat clubje?

Een aanzienlijke groep mensen roept boe, geen van allen heeft gevraagd om Anuna De Wever of zit op haar te wachten, maar IEDEREEN wordt gelinkt aan een klein groepje onfrisse extremisten. En dat werkt een gezonde discussie in de hand?
BoneThugsszaterdag 17 augustus 2019 @ 16:49
Werkelijk waar nog nooit van gehoord.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 16:51
Steeds hetzelfde patroon, klimaatactivisten klitten samen met (extreem)links, critici worden geframed als extreemrechts en vervolgens iedereen huilen want polarisatie.

Ben ik nou de enige die dit ziet gebeuren?
Ringozaterdag 17 augustus 2019 @ 16:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:51 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Steeds hetzelfde patroon, klimaatactivisten klitten samen met (extreem)links, critici worden geframed als extreemrechts en vervolgens iedereen huilen want polarisatie.

Ben ik nou de enige die dit ziet gebeuren?
Je hebt het pisgooien en tentslopen gemist.
Maar verder veel plezier in je bubbel.
Scorpiezaterdag 17 augustus 2019 @ 16:58
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:45 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Anders lees je het artikel:
[..]

“Guilt by association”
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:02
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:57 schreef Ringo het volgende:

[..]

Je hebt het pisgooien en tentslopen gemist.
Maar verder veel plezier in je bubbel.
Dan hebben we het over "enkele bezoekers".


quote:
2en·kel (bijvoeglijk naamwoord)
1
niet dubbel: enkele reis geen retour
2
niet meer dan één: een enkele kaars
3
weinig in getal: enkele mannen; (zelfstandig) enkelen namen ontslag; geen enkele behoefte voelen om … absoluut geen
Fok!: "iedereen die boe roept is aanhanger van Schild en vrienden"

Maar blijf inderdaad veilig in je bubble....
Ringozaterdag 17 augustus 2019 @ 17:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:02 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Dan hebben we het over "enkele bezoekers".
Daar gaat het toch ook over?
Niet over die jankende en klagende sneeuwvlokjes op het veld.
HeatWavezaterdag 17 augustus 2019 @ 17:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:02 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Dan hebben we het over "enkele bezoekers".
[..]

Fok!: "iedereen die boe roept is aanhanger van Schild en vrienden"

Maar blijf inderdaad veilig in je bubble....
"Boehoe, niet over 1 kam scheren" gaat dan ook alleen op als je het over bewezen "misdadige" groepen hebt.

Zijn het van die vieze witte niet deugers, dan zijn ze uiteraard wel allemaal hetzelfde en intens misdadig en fout.

Elke dag weer hetzelfde hypocriete gedraai.
sp3czaterdag 17 augustus 2019 @ 17:31
dat leeft vooral in je hoofd

vandaar de repetitie
Ludachristzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:26 schreef Oostwoud het volgende:
GroenSinister
Deze man :') .
Mexicanobakkerzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:48 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Ja? Je punt? Iedereen die boe riep en dus niet op klimaatgedram zit te wachten is lid van dat clubje?

Een aanzienlijke groep mensen roept boe, geen van allen heeft gevraagd om Anuna De Wever of zit op haar te wachten, maar IEDEREEN wordt gelinkt aan een klein groepje onfrisse extremisten. En dat werkt een gezonde discussie in de hand?
Dat maak jij ervan.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:41
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:08 schreef Ringo het volgende:

[..]

Daar gaat het toch ook over?
Niet over die jankende en klagende sneeuwvlokjes op het veld.
Er wordt een link gelegd met een extremistische groep zonder daar een nuance in aan te brengen. Dat is een. Vervolgens weten we niet of de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan het slopen van tenten etc. bij die groep horen. Dat is twee.

Er wordt een link gelegd die niet te leggen is.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:35 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat maak jij ervan.
Vanwaar dan de melding dat er leden van schild en vrienden aanwezig waren? Dat is toch om een bepaalde suggestie te wekken.

Ik weet uit eigen kennissenkring dat er ook Groenlinks leden aanwezig waren. Wellicht ook leden van FNV of van BNNVARA. Dat heb je met grote evenementen. Waarom wordt alleen deze club er uit gelicht als dat niet is om een bepaalde suggestie te wekken?
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:51
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:17 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Akkoord, maar zoals je datgene verwoorde op die manier zoals je dat net deed kwam dat erg raar over.
[..]

Dat gaat nooit gebeuren natuurlijk, my point exactly. :')


Organiseer op je festival maar een aparte tent of locatie waar dit aan bod komt. Anders gewoon optyfen met je act-loze boodschap.

Maar dankjewel dus voor het aantonen van de hypocriete politiek correcte agenda die de boel zoals altijd domineert.
Onzin, er vinden wel eens festivals plaats die zich richten op dat soort figuren.
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 17:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 15:39 schreef HeatWave het volgende:

[..]

En als je dat doet tijdens een optreden krijg je 100% zeker ook de hoon van het publiek over je heen. Het gaat niet om de inhoud, het gaat om het verneuken van het plezier van anderen.
Boe roepen mag natuurlijk altijd. De rest niet.
Ringozaterdag 17 augustus 2019 @ 18:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:09 schreef HeatWave het volgende:
"Boehoe, niet over 1 kam scheren" gaat dan ook alleen op als je het over bewezen "misdadige" groepen hebt.

Zijn het van die vieze witte niet deugers, dan zijn ze uiteraard wel allemaal hetzelfde en intens misdadig en fout.

Elke dag weer hetzelfde hypocriete gedraai.
Haha, ga je nu het gediscrimineerde slachtoffer spelen?
Misschien moet je er nog eens “de moslims” of Sylvana Simons met de haren bijslepen, gewoon bij wijze van reflex, daar wordt je verhaal echt sterker van :').
Ludachristzaterdag 17 augustus 2019 @ 18:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:06 schreef HeatWave het volgende:
Vervelend he? Bevalt het je niet, ga jij maar weg.
Wat een figuur ben je toch ook he, mi gado :D .
van_Lamehuizenzaterdag 17 augustus 2019 @ 18:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 18:13 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Wat een figuur ben je toch ook he, mi gado :D .
Caramba, ik krijg het er helemaal warm van!
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 18:41
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:51 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Onzin, er vinden wel eens festivals plaats die zich richten op dat soort figuren.
Noem eens 1.

:+
MadJackthePiratezaterdag 17 augustus 2019 @ 18:42
Wellicht heeft ze die vernielde tent en dergelijke wel zelf gedaan, om de zieligheidsfactor nog wat op te krikken. Lijkt me echt zo'n type dat het niet kan verkroppen dat ze uitgejoeld wordt op een festival
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 18:58
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 18:41 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Noem eens 1.

:+
De IJzerwake.
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 18:42 schreef MadJackthePirate het volgende:
Wellicht heeft ze die vernielde tent en dergelijke wel zelf gedaan, om de zieligheidsfactor nog wat op te krikken. Lijkt me echt zo'n type dat het niet kan verkroppen dat ze uitgejoeld wordt op een festival
:')
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 19:00
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:35 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Dit vind ik een heel leuk grapje, wat knap bedacht zeg! Misschien kun je ook nog een grapje maken over de naam van haar advocaat? Dan lig ik helemaal dubbel.
Is Peter Plasman ook bekogelt met urine, dan?

Ze moeten dan meisje daar gewoon niet laten speechen.

Mensen draaien toch onderhand door omdat ze overal te horen krijgen wat ze moeten doen of laten.
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 18:58 schreef Xa1pt het volgende:


De IJzerwake.

De ijzerwake is in jouw beleving net zoiets als Pukkelpop/Lowlands?

:D
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:08
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:07 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

De ijzerwake is in jouw beleving net zoiets al Pukkelpop/Lowlands?

:D
Nee, dat was het punt niet. Jij wil graag 2 minuten raaskallen over de islam, ik geef aan dat dat al kan. Alleen niet op Pukkelpop ofzo. Op de IJzerwake kan dat prima.

Overigens zijn die 2 ook niet echt vergelijkbaar natuurlijk.
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 19:17
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:08 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Nee, dat was het punt niet. Jij wil graag 2 minuten raaskallen over de islam, ik geef aan dat dat al kan. Alleen niet op Pukkelpop ofzo. Op de IJzerwake kan dat prima.

Overigens zijn die 2 ook niet echt vergelijkbaar natuurlijk.
Je kan ook Till Lindemann van Rammstein geen toespraak over het milieu laten doen als hij net de hele Kuip en omstreken in de rook heeft gezet.

...en gelukkig doet-ie dat dan ook niet.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:20
Waarom moet je op een popfestival überhaupt iemand laten speechen over het milieu?

Kras ff lekker op. Mensen willen feesten en pillen slikken.
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 19:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:20 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Waarom moet je op een popfestival überhaupt iemand laten speechen over het milieu?

Kras ff lekker op. Mensen willen feesten en pillen slikken.
...en zuipen, en daar iemand neerzetten om te speechen over het milieu moet eigenlijk strafbaar zijn.
BlackNerozaterdag 17 augustus 2019 @ 19:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 07:34 schreef fluitbekzeenaald2.0 het volgende:

[..]

Je zegt, alsof het haar schuld is dat ze op een uitnodiging in gaat. Als ik naar die bruiloft ga is het ook mijn schuld dat ik de uitnodiging accepteer, maar niet dat ik ruzie krijg.
Ingaan op een uitnodiging lijkt mij wel zo beleefd tenzij je een valide reden hebt. De schuld ligt voornamelijk bij degene die de uitnodiging heeft verstuurd. Als de organisatie van het festival niet goed heeft ingeschat dat haar publiek hier helemaal niet op zit te wachten dan ligt de schuld bij hun. Het is niet dat ze uit eigen beweging het podium opklom en de muziek uit drukte.Het tijdstip en locatie vind ik nogal vreemd. Ik moet toegeven dat zij ook een beetje schuld heeft omdat zij zelf ook wel een beeld kan hebben van haar leeftijdsgenoten en de verwachte respons, al ging het er op de andere festivals waar ze was niet zo aan toe.
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 19:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:25 schreef BlackNero het volgende:

[..]

Ingaan op een uitnodiging lijkt mij wel zo beleefd tenzij je een valide reden hebt. De schuld ligt voornamelijk bij degene die de uitnodiging heeft verstuurd. Als de organisatie van het festival niet goed heeft ingeschat dat haar publiek hier helemaal niet op zit te wachten dan ligt de schuld bij hun. Het is niet dat ze uit eigen beweging het podium opklom en de muziek uit drukte.Het tijdstip en locatie vind ik nogal vreemd. Ik moet toegeven dat zij ook een beetje schuld heeft omdat zij zelf ook wel een beeld kan hebben van haar leeftijdsgenoten en de verwachte respons, al ging het er op de andere festivals waar ze was niet zo aan toe.
Het is ook de verantwoordelijkheid van degenen die haar hebben uitgenodigd, maar muziek-festivals en speeches over het milieu zou je ook eigenlijk gescheiden moeten houden.

Ze moet wel ergens een podium krijgen, maar bijvoorbeeld in het Vondelpark, tijdens een Groen-Links bijeenkomst ofzo.

Dan weet ze ook zeker dat ze geen urine of andere vloeistoffen over zich heen krijgt.
VoMyzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:31
Hoeveel mensen riepen eigenlijk boeh? 20%? 30%? Misschien was de meerderheid het wel met r eens en vond het wel mooi? Die hoor je alleen niet...
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 19:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:31 schreef VoMy het volgende:
Hoeveel mensen riepen eigenlijk boeh? 20%? 30%? Misschien was de meerderheid het wel met r eens en vond het wel mooi? Die hoor je alleen niet...
Dat is het punt niet, die mensen die urine gooien kan je er niet van tevoren uit gaan filteren. Ze hebben niet op hun voorhoofd staan " wij gaan dadelijk urine over dat de Wever meisje heen gooien"
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:08 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Nee, dat was het punt niet. Jij wil graag 2 minuten raaskallen over de islam, ik geef aan dat dat al kan. Alleen niet op Pukkelpop ofzo. Op de IJzerwake kan dat prima.

Overigens zijn die 2 ook niet echt vergelijkbaar natuurlijk.
Waarom kan dat op Pukkelpop niet?
voetbalmanager2zaterdag 17 augustus 2019 @ 19:37
quote:
Pukkelpop verwijdert leeuwenvlaggen na incident met Anuna De Wever
https://www.hln.be/de-kra(...)a-de-wever~a71e8623/
tessssssssszaterdag 17 augustus 2019 @ 19:37
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:36 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Waarom kan dat op Pukkelpop niet?
Omdat-ie het dan waarschijnlijk niet of nauwelijks overleeft.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 19:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:51 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Steeds hetzelfde patroon, klimaatactivisten klitten samen met (extreem)links, critici worden geframed als extreemrechts en vervolgens iedereen huilen want polarisatie.

Ben ik nou de enige die dit ziet gebeuren?
Verkeerde volgorde. Het start hier 9 van de 10 keer met een boze rechtse man die iets op internet heeft gelezen, dat gigantisch opblaast, en vervolgens hetzelfde sneeuwvlokjesgedrag vertoont als een genderdyfuse SJW'er.
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 19:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:31 schreef VoMy het volgende:
Hoeveel mensen riepen eigenlijk boeh? 20%? 30%? Misschien was de meerderheid het wel met r eens en vond het wel mooi? Die hoor je alleen niet...
De meerderheid riep boeh
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 19:44
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 17:09 schreef HeatWave het volgende:

[..]

"Boehoe, niet over 1 kam scheren" gaat dan ook alleen op als je het over bewezen "misdadige" groepen hebt.

Zijn het van die vieze witte niet deugers, dan zijn ze uiteraard wel allemaal hetzelfde en intens misdadig en fout.

Elke dag weer hetzelfde hypocriete gedraai.
'Bewezen' misdadige groepen.

Bron naar het academische artikel + vakblad waar ik deze analyse kan vinden?
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 19:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:20 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Waarom moet je op een popfestival überhaupt iemand laten speechen over het milieu?

Kras ff lekker op. Mensen willen feesten en pillen slikken.
Dat moest van Soros, denk ik.
van_Lamehuizenzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:33 schreef tesssssssss het volgende:
Ze hebben niet op hun voorhoofd staan " wij gaan dadelijk urine over dat de Wever meisje heen gooien"
Soms dragen ze anders wel petjes of andere kledingstukken met het logo van een urine merk..
VoMyzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:51
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:42 schreef the-eye het volgende:

[..]

De meerderheid riep boeh
Je was erbij?
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:45 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Dat moest van Soros, denk ik.
Het blijkt dat mensen daar niet op zitten te wachten.

Had ieder weldenkend mens van tevoren kunnen voorspellen.
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 19:57
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:51 schreef VoMy het volgende:

[..]

Je was erbij?
Er zijn bewegende beelden van
https://www.hln.be/showbi(...)wenvlaggen~a18f996c/
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 19:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:41 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Verkeerde volgorde. Het start hier 9 van de 10 keer met een boze rechtse man die iets op internet heeft gelezen, dat gigantisch opblaast, en vervolgens hetzelfde sneeuwvlokjesgedrag vertoont als een genderdyfuse SJW'er.
Waar is "hier"? We hebben het namelijk over een voorval op Pukkelpop.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 20:00
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:26 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Grappig en voorspelbaar dat je dit uit mijn tekst haalt.

Mijn post was abstract bedoeld. Ik roep al tijden op tot meer openlijk verzet tegen de regressieven. Niet meer als makke schapen luisteren naar hun kletskoek terwijl je jezelf zit te verbijten, of klagen "dat je je mening niet mag uiten". De oplossing zit in de herovering van het publieke domein, gesteund door een nieuwe lange mars door de instituties.

Als je een GroenSinister of D66-figuur op straat ziet, of mensen die regressieve denkbeelden uitdragen: nawijzen en uitlachen op straat.
Liever mei 1968 dan jouw 'droombeeld' van het publieke domein.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 20:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:59 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Waar is "hier"? We hebben het namelijk over een voorval op Pukkelpop.
Hier, in NWS.

Het aantal SJW'ers is hier - gelukkig - op een hand te tellen. Het aantal boze mannetjes dat reageert op SJW'ers en hun gezeik, daar kun je enkele voetbalkantines mee vullen.

Tweede reeks hierover... nuff said.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 20:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:02 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Hier, in NWS.

Het aantal SJW'ers is hier - gelukkig - op een hand te tellen. Het aantal boze mannetjes dat reageert op SJW'ers en hun gezeik, daar kun je enkele voetbalkantines mee vullen.

Tweede reeks hierover... nuff said.
En wat wil je precies met die constatering? Mogen mensen hun ongenoegen niet uiten over het feit dat je zelfs op een festival niet meer veilig bent voor links gedram?
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 20:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:04 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

En wat wil je precies met die constatering? Mogen mensen hun ongenoegen niet uiten over het feit dat je zelfs op een festival niet meer veilig bent voor links gedram?
Juist wel; vind het zeer vermakelijk. Ik had, lang geleden, toen ik nog idealistisch was, het idee dat men uit diens plaat zou gaan wanneer het arbeidsrecht weer verder versoepeld werd (misschien drie, vier posts), of de sociale zekerheden verder werden uitgehold (met pijn en moeite misschien één draadje), maar nu weet ik dat een handjevol SJW'ers pas echt reden tot schuimbekken is. Wat heet, als ik het zo lees zou een traumateam voor de belaagde festivalgangers niet misplaatst zijn geweest.
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 20:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:09 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Juist wel; vind het zeer vermakelijk. Ik had, lang geleden, toen ik nog idealistisch was, het idee dat men uit diens plaat zou gaan wanneer het arbeidsrecht weer verder versoepeld werd (misschien drie, vier posts), of de sociale zekerheden verder werden uitgehold (met pijn en moeite misschien één draadje), maar nu weet ik dat een handjevol SJW'ers pas echt reden tot schuimbekken is. Wat heet, als ik het zo lees zou een traumateam voor de belaagde festivalgangers niet misplaatst zijn geweest.
Klaag dan niet zo als een oud wijf.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 20:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:10 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Klaag dan niet zo als een oud wijf.
Ik klaag helemaal niet; dan zou ik wel 'boe' roepen. Zie het als een grappige, tragikomische constatering.
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 20:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:41 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Verkeerde volgorde. Het start hier 9 van de 10 keer met een boze rechtse man die iets op internet heeft gelezen, dat gigantisch opblaast, en vervolgens hetzelfde sneeuwvlokjesgedrag vertoont als een genderdyfuse SJW'er.
Nee, dat waar mee het start en dat is niet dat waar K Scheurbuik het over heeft.

Maar ga jij maar weer boos reageren op boze reacties ditmaal nav opgedrongen klimaat hysterie.
VoMyzaterdag 17 augustus 2019 @ 20:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:57 schreef the-eye het volgende:

[..]

Er zijn bewegende beelden van
https://www.hln.be/showbi(...)wenvlaggen~a18f996c/
Bedankt voor de link naar een artikel met deze tekst:
quote:
"Drie vierde juichte wel mee”

Anuna schuimt deze zomer samen met Youth for Climate verschillende festivals af om met ‘Clap for Climate’ de aandacht te vestigen op de klimaatproblematiek. Na onder andere Dranouter en Cactusfestival was gisteren dus Pukkelpop aan de beurt.

Anuna bevestigt tegenover VTM Nieuws dat er boegeroep was, maar benadrukt dat ze vooral positieve reacties kreeg. “Drie vierde was wel heel enthousiast aan het juichen en klappen. Maar dat is natuurlijk niet zo leuk. Er zijn op elk festival waar we komen gemengde reacties. Er is applaus, maar evengoed boegeroep. Het belangrijkste is dat mensen de boodschap die we willen uitdragen meekrijgen.”

Dan vraag ik me af, kun je niet lezen? Of lees je gewoon niet waar je naar linkt? Of ben je zo iemand die weigert om dingen te lezen en geloven die niet in zn beperkte wereldbeeld passen? Dat laatste natuurlijk sowieso, maar een van die eerste 2 zaken wellicht ook?
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 20:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:02 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Hier, in NWS.

Het aantal SJW'ers is hier - gelukkig - op een hand te tellen. Het aantal boze mannetjes dat reageert op SJW'ers en hun gezeik, daar kun je enkele voetbalkantines mee vullen.

Tweede reeks hierover... nuff said.
Het gaat in principe dus niet zo heel erg over die paar SJWers.

Het gaat vooral over de ruimte en spotlight die die paar SJWers krijgen. Dáár zijn veel mensen nu steeds vaker en steeds meer klaar mee.
Dáár gaat het meeste gezeik van de boze mannetjes hierover.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 20:51
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:39 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Nee, dat waar mee het start en dat is niet dat waar K Scheurbuik het over heeft.

Maar ga jij maar weer boos reageren op boze reacties ditmaal nav opgedrongen klimaat hysterie.
Gast, boos?

Ik vergelijk het met de huidige anti-rook hysterie. Als verstokt roker - heerlijk, tabak - kan ik dan twee dingen doen. Mezelf gigantisch lopen opwinden over al die regeltjes, reclames en verboden, met rood aangelopen hoofd wijzen naar uitlaatgassen en vliegvakanties en mezelf lekker in een slachtofferrol zetten, of ik laat de boel lekker de boel, verkas naar een terrein waar ik er een kan opsteken, en geniet van het moment. Prijzen omhoog? Ze gaan hun gang maar. Rookverbod op het station? Prima. Allerlei verwijten aangaande het kapotdoodmaken van mijn hele omgeving en de planeet en de kosmos aanhoren? Joh, als dat iemands dag maakt.

Boos zou ik eerder zijn op eerdergenoemde sociale zaken die m.i. van iets prangender aard zijn dan die drieëneenhalve SJW'er met teveel vrije tijd en een messiascomplex. Maar daarin sta ik kennelijk alleen, dus ook daaromtrent: het zal wel.

Proportionaliteit is een ding van het verleden, geloof ik. Is gewoon machtig interessant om te zien hoe zo'n klein clubje zoveel emotie kan losmaken, terwijl je ook de boel gewoon kunt negeren. Misschien komen dan echte problemen weer aan de orde.
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 21:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:51 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Gast, boos?
Ga het dan ook niet zo opzichtig verdraaien als in #158.
quote:
Ik vergelijk het met de huidige anti-rook hysterie. Als verstokt roker - heerlijk, tabak - kan ik dan twee dingen doen. Mezelf gigantisch lopen opwinden over al die regeltjes, reclames en verboden, met rood aangelopen hoofd wijzen naar uitlaatgassen en vliegvakanties en mezelf lekker in een slachtofferrol zetten, of ik laat de boel lekker de boel, verkas naar een terrein waar ik er een kan opsteken, en geniet van het moment. Prijzen omhoog? Ze gaan hun gang maar. Rookverbod op het station? Prima. Allerlei verwijten aangaande het kapotdoodmaken van mijn hele omgeving en de planeet en de kosmos aanhoren? Joh, als dat iemands dag maakt.

Boos zou ik eerder zijn op eerdergenoemde sociale zaken die m.i. van iets prangender aard zijn dan die drieëneenhalve SJW'er met teveel vrije tijd en een messiascomplex. Maar daarin sta ik kennelijk alleen, dus ook daaromtrent: het zal wel.

"Het zal wel", maar dan toch wel getriggerd raken om (zo) te reageren als in #158? Lastig om te geloven... Hadden wij laatst ook al niet zo soortgelijk gesprekje? :)


De ruimte die jij nu nog hebt om lekker je sigaret te roken, waarbij je ook niet gelijk gezeur aan je hoofd krijgt word steeds beperkter. Er is een limiet tot wanneer een persoon van mening is dat er een grens bereikt is, en die persoon het nodig acht om er wat van te zeggen. En dat verschilt van persoon tot persoon. Dat jij klaarblijkelijk een veel langere rek daarin hebt dan menig één, is inmiddels wel duidelijk. Fijn voor jou.

Maar heeft de ander dan geen recht om te "zeuren" als die persoon van mening is dat voor hem of haar de grens bereikt is? Is jouw lijn de lijn der lijnen, en is één ieder die eerder gaat "zeuren" een eenvoudige boosman die niets anders dan lekker stukje dedain op z'n brood verdient?
quote:
Proportionaliteit is een ding van het verleden, geloof ik. Is gewoon machtig interessant om te zien hoe zo'n klein clubje zoveel emotie kan losmaken, terwijl je ook de boel gewoon kunt negeren. Misschien komen dan echte problemen weer aan de orde.
Nogmaals; het word steeds moeilijker om te negeren omdat er zoveel aandacht aan die paar SJWers geschonken word.
Waardoor het idd lastiger word om ware problemen weer aan de orde te laten komen, ja, eens. Dat zeg ik.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 21:22
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:15 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Ga het dan ook niet zo opzichtig verdraaien als in #158.
[..]

"Het zal wel", maar dan toch wel getriggerd raken om (zo) te reageren als in #158? Lastig om te geloven... Hadden wij laatst ook al niet zo soortgelijk gesprekje? :)

De ruimte die jij nu nog hebt om lekker je sigaret te roken, waarbij je ook niet gelijk gezeur aan je hoofd krijgt word steeds beperkter. Er is een limiet tot wanneer een persoon van mening is dat er een grens bereikt is, en die persoon het nodig acht om er wat van te zeggen. En dat verschilt van persoon tot persoon. Dat jij klaarblijkelijk een veel langere rek daarin hebt dan menig één, is inmiddels wel duidelijk. Fijn voor jou.

Maar heeft de ander dan geen recht om te "zeuren" als die persoon van mening is dat voor hem of haar de grens bereikt is? Is jouw lijn de lijn der lijnen, en is één ieder die eerder gaat "zeuren" een eenvoudige boosman die niets anders dan lekker stukje dedain op z'n brood verdient?
[..]

Nogmaals; het word steeds moeilijker om te negeren omdat er zoveel aandacht aan die paar SJWers geschonken word.
Waardoor het idd lastiger word om ware problemen weer aan de orde te laten komen, ja, eens. Dat zeg ik.
Door wie wordt er aandacht aan geschonken?

En getriggered... neuh... dan zou ik als een zwaar verontwaardigde user TR's bij het leven zetten en FB volbaggeren, omdat ik in mijn 'pleziertje' gestoord wordt door mij onwelgevallige, opgedrongen meningen... of zoiets.

Verder steek ik er nog eentje op. Omdat het kan.
AchJazaterdag 17 augustus 2019 @ 21:22
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 16:57 schreef Ringo het volgende:
Je hebt het pisgooien en tentslopen gemist.
Waar kan ik dat lezen dan?
BlackNerozaterdag 17 augustus 2019 @ 21:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:22 schreef AchJa het volgende:

[..]

Waar kan ik dat lezen dan?
De OP?
Kapitein_Scheurbuikzaterdag 17 augustus 2019 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:22 schreef AchJa het volgende:

[..]

Waar kan ik dat lezen dan?
Er werd op tenten gesprongen en er werden tenten open gemaakt snachts. De Wever heeft het zelf niet gemerkt maar vermoedt dat ze naar haar op zoek waren. Dat is dus geenszins een vaststaand feit.

Als jonge snaak heb ik een keer op camping Appelhof op Terschelling gestaan, dat was nog voordat De Wever verwekt was en toen werd er ook op tenten gesprongen en werden er tenten open gemaakt. Naar De Wever was men in ieder geval niet op zoek. Het kan dus net zo goed jolig geklier zijn geweest. Maar het komt natuurlijk beter uit om dat in de schoenen te schuiven van vermeend extreem rechts.
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 21:42
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:22 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Door wie wordt er aandacht aan geschonken?
Mainstream media en de politiek.

We gaan nu echt in circeltjes.
quote:
En getriggered... neuh... dan zou ik als een zwaar verontwaardigde user TR's bij het leven zetten en FB volbaggeren, omdat ik in mijn 'pleziertje' gestoord wordt door mij onwelgevallige, opgedrongen meningen... of zoiets.

Verder steek ik er nog eentje op. Omdat het kan.
De rest van m'n post negeer je dus maar volledig?

Steek er nog maar één op ja.
Zolang het nog kan.
ender_xenocidezaterdag 17 augustus 2019 @ 21:44
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:37 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Er werd op tenten gesprongen en er werden tenten open gemaakt snachts. De Wever heeft het zelf niet gemerkt maar vermoedt dat ze naar haar op zoek waren. Dat is dus geenszins een vaststaand feit.

Als jonge snaak heb ik een keer op camping Appelhof op Terschelling gestaan, dat was nog voordat De Wever verwekt was en toen werd er ook op tenten gesprongen en werden er tenten open gemaakt. Naar De Wever was men in ieder geval niet op zoek. Het kan dus net zo goed jolig geklier zijn geweest. Maar het komt natuurlijk beter uit om dat in de schoenen te schuiven van vermeend extreem rechts.
Gebeurt bij elk festival toch?

Ook al wel eens iemand s nachts van mijn iglotentje geduwd/gemept terwijl ik erin lag.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 21:44
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:42 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Mainstream media en de politiek.

We gaan nu echt in circeltjes.
[..]

De rest van m'n post negeer je dus maar volledig?

Steek er nog maar één op ja.
Zolang het nog kan.
Werkelijk, ja?

Zeg eens, hoe vaak word jij in het dagelijks leven geconfronteerd met die idiote SJW-politiek?
AchJazaterdag 17 augustus 2019 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:34 schreef BlackNero het volgende:
De OP?
Ja prima, "volgens" iemand...

Anyway:

quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:37 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

Er werd op tenten gesprongen en er werden tenten open gemaakt snachts. De Wever heeft het zelf niet gemerkt maar vermoedt dat ze naar haar op zoek waren. Dat is dus geenszins een vaststaand feit.
Dit dus.

Er wordt alleen maar geouwehoerd over doodsbedreigingen, flessen zeik en gesloopte tenten. Het enige feit wat ik tot nu toe heb kunnen vinden is dat de partytent van de Wever kapot is, verder niks. En als ik dit plaatje zo eens bekijk lijkt me het meer een wonder dat zo'n tentje heel blijft... :')

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:44 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Werkelijk, ja?

Zeg eens, hoe vaak word jij in het dagelijks leven geconfronteerd met die idiote SJW-politiek?
Wat een flauwe vraag. Laat me raden, als dit aantal in jouw ogen te laag is, dan diskwalificeer ik mijzelf als legitieme zeurder, en ben ik niets meer dan een boosblankman.

Wij gaan in circeltjes, je negeert m'n antwoorden en verlangt nu opnieuw een antwoord van mij?

Nee.

Steek er maar één op.
EttovanBelgiezaterdag 17 augustus 2019 @ 21:57
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:55 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Wat een flauwe vraag. Laat me raden, als dit aantal in jouw ogen te laag is, dan diskwalificeer ik mijzelf als legitieme zeurder, en ben ik niets meer dan een boosblankman.

Wij gaan in circeltjes, je negeert m'n antwoorden en verlangt nu opnieuw een antwoord van mij?

Nee.

Steek er maar één op.
Helder.
Xa1ptzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:04
quote:
4s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:36 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Waarom kan dat op Pukkelpop niet?
Omdat ze niet zitten te wachten op verzuurd geleuter gok ik. Er zitten wat meters verschil tussen iemand die door bepaalde idealen wordt gedreven en iemand die alleen maar zit te kankeren en te huilen over bepaalde bevolkingsgroepen of een religie.
Nielschzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:32 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Ik deed geen uitspraak over wat Anuna zelf is overkomen. Als wat jij zegt gebeurt is en de daders kunnen herkend worden, dan moeten ze opgepakt worden.

Nogmaals: mijn post had een abstracte bedoeling waarin ik in algemene zin uitspraken deed over een tegenwicht bieden aan de sinds mei 1968 dominante opvattingen.
Wannabe Baudet
BlackNerozaterdag 17 augustus 2019 @ 22:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:54 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ja prima, "volgens" iemand...

Anyway:
[..]

Dit dus.

Er wordt alleen maar geouwehoerd over doodsbedreigingen, flessen zeik en gesloopte tenten. Het enige feit wat ik tot nu toe heb kunnen vinden is dat de partytent van de Wever kapot is, verder niks. En als ik dit plaatje zo eens bekijk lijkt me het meer een wonder dat zo'n tentje heel blijft... :')

[ afbeelding ]
Volgens een journalist. Die hebben technisch gezien een belang bij het vertellen van de waarheid. Al vind ik het wel vreemd dat hij dit wel twittert en het niet terug te vinden is in een artikel van zijn medium. Aangezien de bron zijn eigen dochter is kan hij dit ook nooit hard maken. Maar ik ga er ook niet zomaar van uit dat hij dan maar liegt.
the-eyezaterdag 17 augustus 2019 @ 22:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:41 schreef VoMy het volgende:

[..]

Bedankt voor de link naar een artikel met deze tekst:
[..]

Dan vraag ik me af, kun je niet lezen? Of lees je gewoon niet waar je naar linkt? Of ben je zo iemand die weigert om dingen te lezen en geloven die niet in zn beperkte wereldbeeld passen? Dat laatste natuurlijk sowieso, maar een van die eerste 2 zaken wellicht ook?
Dat zijn haar woorden. We zien beiden dat, dat niet klopt
SpaceOddityzaterdag 17 augustus 2019 @ 22:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:04 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

Omdat ze niet zitten te wachten op verzuurd geleuter gok ik. Er zitten wat meters verschil tussen iemand die door bepaalde idealen wordt gedreven en iemand die alleen maar zit te kankeren en te huilen over bepaalde bevolkingsgroepen of een religie.
Nee ze zitten idd niet te wachten op verzuurd geleuter, dus ook geen zuur geleuter in de vorm van gekanker en gehuil over klimaathysterie.

Dat er dan voor mij geen mogelijkheid is om mijn ideologische waarden op een podium van een groot mainstream festival kenbaar te maken, omdat dan er ook niemand op zit te wachten vind ik niet raar. Net zoals ik het niet raar vind dat meer mensen vinden dat klimaatpraat daar en op dat moment ook niet aan de orde behoeft te zijn.

Maar wat raar toch dat er toch ook weer mensen zijn die dat laatste dan weer wel raar vinden.

...Dat je denkt dat de massale meute wél zit te wachten op klimaathysterisch en ideologisch gekanker en gehuil, maar niet op ideologisch gekanker en gehuil over een ideologie die de universele rechten van de mens in het algemeen aan de lopende band schendt.
EdvandeBergzondag 18 augustus 2019 @ 01:05
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:32 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Precies hetzelfde verhaal. Als iemand toestemming heeft en je bent het er niet mee eens loop je weg. Staan Pegida en dat meisje voor een leeg veld te spreken
Je loopt niet weg als je 200 euro hebt betaald om te mogen genieten van muziek.
probeerzondag 18 augustus 2019 @ 01:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:41 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Verkeerde volgorde. Het start hier 9 van de 10 keer met een boze rechtse man die iets op internet heeft gelezen, dat gigantisch opblaast, en vervolgens hetzelfde sneeuwvlokjesgedrag vertoont als een genderdyfuse SJW'er.
Dit. Al een topic lang reacties die ten eerste haar activisme afkeuren, en dan eventueel pas haar belaging.
probeerzondag 18 augustus 2019 @ 01:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 19:57 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Het blijkt dat mensen daar niet op zitten te wachten.

Had ieder weldenkend mens van tevoren kunnen voorspellen.
Perfect moment om bier te halen, zou ik dan denken.
EdvandeBergzondag 18 augustus 2019 @ 01:14
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 20:02 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]

Hier, in NWS.

Het aantal SJW'ers is hier - gelukkig - op een hand te tellen.
Serieus? 😂
EdvandeBergzondag 18 augustus 2019 @ 01:16
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 01:10 schreef probeer het volgende:

[..]

Dit. Al een topic lang reacties die ten eerste haar activisme afkeuren, en dan eventueel pas haar belaging.
Haar belaging? Een belaging waar ze door heen wist te slapen, dat zal me een belaging geweest zijn.
Kapitein_Scheurbuikzondag 18 augustus 2019 @ 02:20
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 01:10 schreef probeer het volgende:

[..]

Dit. Al een topic lang reacties die ten eerste haar activisme afkeuren, en dan eventueel pas haar belaging.
Ik keur het beiden af. En ik had van tevoren kunnen voorspellen dat het zou eindigen in boegeroep.

Prima dat je activistisch bent maar val mensen daar niet op een feestje mee lastig.

Van belaging lees ik niets terug in het artikel maar mocht dat gebeurd zijn keur ik dat uiteraard ook af.
SjoukjeHooynaayerzondag 18 augustus 2019 @ 07:10
Ik keur ook alles af, vooral die festivals.
Oostwoudzondag 18 augustus 2019 @ 09:56
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 22:14 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Wannabe Baudet
Ja, want niemand kon dat voor hem bedenken natuurlijk. :')
stekelzwijnzondag 18 augustus 2019 @ 14:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:54 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ja prima, "volgens" iemand...

Anyway:
[..]

Dit dus.

Er wordt alleen maar geouwehoerd over doodsbedreigingen, flessen zeik en gesloopte tenten. Het enige feit wat ik tot nu toe heb kunnen vinden is dat de partytent van de Wever kapot is, verder niks. En als ik dit plaatje zo eens bekijk lijkt me het meer een wonder dat zo'n tentje heel blijft... :')

[ afbeelding ]
Die malloten voor de ingang met die collaboratievlaggen.
Craptacularzondag 18 augustus 2019 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 21:54 schreef AchJa het volgende:

[..]

Ja prima, "volgens" iemand...

Anyway:
[..]

Dit dus.

Er wordt alleen maar geouwehoerd over doodsbedreigingen, flessen zeik en gesloopte tenten. Het enige feit wat ik tot nu toe heb kunnen vinden is dat de partytent van de Wever kapot is, verder niks. En als ik dit plaatje zo eens bekijk lijkt me het meer een wonder dat zo'n tentje heel blijft... :')

[ afbeelding ]
Als ik dit zo eens zie ga ik de volgende keer dat ik naar LL ga toch eens de glamping optie bekijken. :D
Kapitein_Scheurbuikzondag 18 augustus 2019 @ 17:54
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 14:52 schreef stekelzwijn het volgende:

[..]

Die malloten voor de ingang met die collaboratievlaggen.
Op een bezoekersaantal van 180.000 personen tel ik nog geen 10 personen met vlaggen. Nou, poeh poeh :') het is toch wat hoor.
hvanzondag 18 augustus 2019 @ 20:21
Is het raar dat ik nog nooit van dat kind gehoord heb?
Nikonloverzondag 18 augustus 2019 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 14:52 schreef stekelzwijn het volgende:

[..]

Die malloten voor de ingang met die collaboratievlaggen.
Die vlaggen hebben niets met collaboratie te maken.

Of zullen we de NL vlag een kolonisatievlag gaan noemen?
stekelzwijnmaandag 19 augustus 2019 @ 22:48
quote:
6s.gif Op zondag 18 augustus 2019 22:22 schreef Nikonlover het volgende:

[..]

Die vlaggen hebben niets met collaboratie te maken.

Of zullen we de NL vlag een kolonisatievlag gaan noemen?
Ze hebben alles met collaboratie te maken en dat weet jij zelf ook wel. En hoe je de Nederlandse vlag noemt kan me niks schelen.
De Nederlandse afdeling van voorpost gebruikt een andere collaboratievlag: die van de NSB: oranje blanje bleu.
stekelzwijnmaandag 19 augustus 2019 @ 22:48
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 17:54 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Op een bezoekersaantal van 180.000 personen tel ik nog geen 10 personen met vlaggen. Nou, poeh poeh :') het is toch wat hoor.
Daarom, malloten. Die denken dat ze iets voorstellen.
Nikonlovermaandag 19 augustus 2019 @ 22:50
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 22:48 schreef stekelzwijn het volgende:

[..]

Ze hebben alles met collaboratie te maken en dat weet jij zelf ook wel. En hoe je de Nederlandse vlag noemt kan me niks schelen.
De Nederlandse afdeling van voorpost gebruikt een andere collaboratievlag: die van de NSB: oranje blanje bleu.
https://www.hln.be/video/(...)icus-legt-uit~p96187
CarbonCdinsdag 20 augustus 2019 @ 08:41
quote:
14s.gif Op zondag 18 augustus 2019 01:11 schreef probeer het volgende:

[..]

Perfect moment om bier te halen, zou ik dan denken.
CarbonCdinsdag 20 augustus 2019 @ 08:41
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 20:21 schreef hvan het volgende:
Is het raar dat ik nog nooit van dat kind gehoord heb?
Ringodinsdag 20 augustus 2019 @ 08:44
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 22:48 schreef stekelzwijn het volgende:
De Nederlandse afdeling van voorpost gebruikt een andere collaboratievlag: die van de NSB: oranje blanje bleu.
Dat is toch de vlag die Martin Bosma op zijn werkkamer heeft hangen?
Nikonloverdonderdag 22 augustus 2019 @ 22:22
quote:
Parket start onderzoek naar bedreigingen Anuna De Wever op Pukkelpop

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Het parket van Limburg gaat de bedreigingen aan het adres van klimaatactiviste Anuna De Wever op Pukkelpop onderzoeken. Dat bevestigt persmagistraat Anja De Schutter.

Vorige week donderdag werd De Wever door een deel jongeren uitgejouwd tijdens ‘Clap for Climate’. een actie om de aandacht te vestigen op het klimaat. De muziek in de Boiler Room werd toen ook even stilgelegd. Daarna zouden enkele jongeren het op de camping op haar tent gemunt hebben.

Ook vriendinnen van De Wever werden geviseerd. De jonge vrouwen zouden verbaal bedreigd geweest zijn. Er werden naar verluidt ook flessen urine richting de tenten gegooid. “De feiten lijken potentieel ernstig genoeg om als strafbare feiten in aanmerking te komen. Vandaar het opstarten van een onderzoek. We moeten eerst een zicht krijgen op wat er precies gebeurd is, want het parket was er zelf niet bij. Indien er sprake is van een misdrijf, kunnen we op zoek naar identificeerbare verdachten,” zegt De Schutter.

De persmagistraat bevestigde ook dat er bij de politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad nog geen klacht is ingediend. Voor het parket maakt het niet uit op welke manier politie en gerecht kennis krijgen van bepaalde gebeurtenissen om er een onderzoek naar te voeren. Bij een gedetailleerde aangifte zou het onderzoek vlotter kunnen verlopen. Het parket koestert de hoop dat slachtoffers en eventuele getuigen zich kenbaar maken.

https://www.hln.be/in-de-(...)-pukkelpop~a6167363/
Harvest89donderdag 22 augustus 2019 @ 22:27
quote:
0s.gif Op maandag 19 augustus 2019 22:48 schreef stekelzwijn het volgende:

[..]

Ze hebben alles met collaboratie te maken en dat weet jij zelf ook wel. En hoe je de Nederlandse vlag noemt kan me niks schelen.
De Nederlandse afdeling van voorpost gebruikt een andere collaboratievlag: die van de NSB: oranje blanje bleu.
Bedoel je de Prinsenvlag?
Die werd voor het eerst gebruikt tijdens de tachtigjarige oorlog hoor.
..-._---_-.-donderdag 22 augustus 2019 @ 22:32
quote:
0s.gif Op donderdag 22 augustus 2019 22:27 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

Bedoel je de Prinsenvlag?
Die werd voor het eerst gebruikt tijdens de tachtigjarige oorlog hoor.
Maar voor de oorlog louter bij de NSB in gebruik en na de oorlog met name gebruikt door de rechtsextremistische clubs Voorpost, de NVU en de NVB, en door een aantal PVV-ers.
SjoukjeHooynaayerdonderdag 22 augustus 2019 @ 23:13
Mensen die zich druk maken om een vlag.
Oscar.donderdag 22 augustus 2019 @ 23:18
Wie is die Wout en waarom is zijn mening zo interessant?
SjoukjeHooynaayerdonderdag 22 augustus 2019 @ 23:24
quote:
0s.gif Op zondag 18 augustus 2019 20:21 schreef hvan het volgende:
Is het raar dat ik nog nooit van dat kind gehoord heb?
Nee, dat is niet raar. Ik had er ook nooit van gehoord en als ik straks mijn PC uitzet, ben ik haar naam ook al weer vergeten. In Zweden schijnt ook zo'n meisje te zijn dat zich vreselijk opwindt over zaken waar ze geen verstand van heeft. Maar hoe onderontwikkeld een kind ook is, nápraten van anderen is natuurlijk geen kunst. Die kinderen worden gehersenspoeld met allerlei desinformatie over het klimaat. Dat geeft onrust in het jonge lijfje en als de hormonen dan ook nog op gaan spelen, krijg je dit effect.