abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 11:56:36 #1
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_188489607
registreer om deze reclame te verbergen
Mensen gaan naar een festival om allerlei redenen, vooral om zich te amuseren. Als daar dan zo’n messias van de nieuwe lichting een loodzware doemboodschap komt verkondigen en met opgeheven en vermanend vingertje de festivalgangers de ware groene weg toont, dan kan ik het me voorstellen dat niet iedereen op de weide daar gelukkig van wordt.

quote:
Anuna De Wever verlaat Pukkelpop nadat ze uitgejouwd en belaagd werd op camping: organisatie opent onderzoek

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

Anuna De Wever (18), het gezicht van Youth For Climate, kreeg gisteren boegeroep te verwerken toen ze op een podium van Pukkelpop klom. De klimaatactiviste wilde het publiek warm maken voor ‘Clap for Climate’, een actie om de aandacht te vestigen op het klimaat. Maar dat was niet naar de zin van veel festivalgangers. Later werden haar vriendinnen bedreigd op de camping. De Wever heeft het festival intussen verlaten en keert wellicht niet meer terug. De Pukkelpop-organisatie heeft een onderzoek geopend.

Naast beukende beats in de Boiler Room op Pukkelpop was er gisteren een opvallende gast: Anuna De Wever. Toen Anuna op het podium klom, ging de muziek plots uit en werden er enkele boodschappen geprojecteerd over het klimaat. Op Twitter verschenen er verschillende berichten dat de klimaatactiviste af te rekenen kreeg met veel boegeroep:

WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:47 Zonet op #Pukkelpop kwam @AnunaDeWever haar defaitische mening over het klimaat voor de hele Boiler Room verkondigen. Dat op het podium voor honderden. 1/ reageer retweet
WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:47 Dat een festival een levensstijl over ecologie, klimaat ... uitdraagt heb ik geen probleem mee. Recycleren, sorteren ... Terecht dat er zoveel aandacht voor is! 2/ reageer retweet
WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:47 Maar @AnunaDeWever die haar mening komt verkondigen over het klimaat is problematisch. Ze werd onthaald met gejouw en boe-geroep. Terecht: politiek hoort niet op een festival. 3/ reageer retweet
WoutPatyn twitterde op donderdag 15-08-2019 om 23:28:48 Klimaat is geen politiek! Juist, maar Anuna is zo politiek aangebrand dat ze geen boodschap over het klimaat meer brengt, maar een politieke boodschap. En ja, die is links. De bevolking is dit moe. 4/ reageer retweet
Lastig gevallen op camping
Toen Anuna en haar vriendinnen naar de camping terugkeerden, bleek de rust nog niet wedergekeerd. Ze werden er lastig gevallen door jongens met Vlaamse vlaggen. Ook werden hun partytent en enkele andere tenten kapotgemaakt, waarna de security ter plekke kwam. De jongens maakten ’s nachts tenten open, maar daar heeft Anuna naar eigen zeggen weinig van gemerkt omdat ze diep lag te slapen. Ze vermoedt dat de jongens op zoek waren naar haar.

Volgens Knack-journalist Jeroen De Preter is er zelfs sprake van doodsbedreigingen en werd er gegooid met flessen vol urine.

Clap for Climate
Anuna schuimt deze zomer samen met Youth for Climate verschillende festivals af om met ‘Clap for Climate’ de aandacht te vestigen op de klimaatproblematiek. Na onder andere Dranouter en Cactusfestival was gisteren dus Pukkelpop aan de beurt.

Anuna bevestigt dat er boegeroep was, maar benadrukt dat ze daarnaast ook positieve reacties kreeg. Zelf laat ze het niet aan haar hart komen: “Er zijn op elk festival waar we komen gemengde reacties. Er is applaus, maar evengoed boegeroep. Het belangrijkste is dat mensen de boodschap die we willen uitdragen meekrijgen.”

Anuna heeft het festival intussen verlaten en vertelt aan de redactie van Het Nieuwsblad dat ze wellicht niet meer terugkeert.

Extra bescherming
De organisatie van Pukkelpop heeft een intern onderzoek geopend naar de incidenten op de camping, maar Anuna heeft vooralsnog geen klacht ingediend. “Als er stappen ondernomen moeten worden, dan zullen we dat doen. We vinden dat zoiets op een festival absoluut niet door de beugel kan”, zegt woordvoerder Frederik Luyten. “De aandacht op de groep vriendinnen zal verscherpt worden. De security zal alerter op hen zijn en een oogje in het zeil houden.”

https://www.hln.be/showbi(...)-onderzoek~a18f996c/
Ik ben een Nikon :-)
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 12:00:02 #2
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_188489639
Als je wel eens een festival bezoekt zie je vlaggen van alle landen en regio's. Voor mij is een Vlaamse leeuwenvlag geen politieke boodschap in tegenstelling tot wat anunake op dat podium stond te verkondigen...sinds wanneer mag je in BelgiŽ niet meer laten zien dat je Vlaming bent? Erg erg erg...

quote:
Peter De Roover (N-VA): “Pukkelpop brengt mij en talloze Vlamingen in verband met naziregime”

763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8

N-VA-Kamerfractieleider Peter De Roover eist publieke verontschuldigingen van Pukkelpop-organisator Chokri Mahassine omdat het muziekfestival alle Vlaamse vlaggen heeft laten weghalen waarop een Vlaamse Leeuw met zwarte klauwen staat afgebeeld. Volgens Pukkelpop is dat een “zwarte collaboratievlag”, maar die benaming is de Roover in het verkeerde keelgat geschoten.

“Uw organisatie criminaliseert mij en talloze Vlamingen door ons in verband te brengen met het naziregime”, schrijft De Roover in een open brief op Facebook. “Wanneer ik bij een volgende gelegenheid weer de zwartgele Vlaamse Leeuw aan mijn gevel hang, zouden mensen daar op het gezag van uw organisatie uit kunnen opmaken dat ik aanhanger ben van het nationaalsocialisme of de collaboratie met het Hitler-regime goedkeur.”

De organisatoren van Pukkelpop gingen tot het verwijderen van de vlaggen over na de commotie rond klimaatactiviste Anuna De Wever. Zij en haar vriendinnen werden op de camping van het festival lastiggevallen door enkele festivalgangers, waarna de security ter plaatse moest komen. De Wever zou naar eigen zeggen lastiggevallen zijn geweest door jongens met Vlaamse vlaggen.

Dat Pukkelpop als reactie op het incident specifiek de Vlaamse strijdvlaggen verwijderde, lokt heel wat kritiek uit. Zo ook bij Peter De Roover dus, die jarenlang actief was bij de Vlaamse Volksbeweging. “Ik verwacht dat u zich namens uw organisatie publiek verontschuldigt bij mij en al die andere mensen die de zwartgele Vlaamse Leeuw wel eens hijsen en dat u publiek verklaart dat de totaal onhistorische kwalificatie van deze vlag als collaboratievlag een vergissing was, waarvan uw organisatie afstand neemt”, schrijft De Roover aan Mahassine.

https://www.hln.be/nieuws(...)naziregime~acf638cf/
Ik ben een Nikon :-)
pi_188489733
Slaat de Anuna-moeheid toe?

Begin dit jaar werd Anuna De Wever nog collectief op handen gedragen bij de klimaatmarsen in Brussel, donderdag werd ze uitgejouwd. Is er sprake van Anuna-moeheid?
Ze springt op elk mogelijk podium, terwijl je zo'n polariserende boodschap moet doseren, zegt een expert.

Het was allicht niet de respons die Anuna De Wever had verhoopt, toen de klimaatactiviste donderdagavond tussen twee stomende dj-sets door het podium van de Boiler Room op Pukkelpop betrad. Volgens VUB-socioloog Bram Spruyt is het belangrijk om de context niet uit het oog te verliezen.Een festival, waar altijd wel wat drank mee gemoeid is, gecombineerd met een deel jongeren dat uit is op keet schoppen. En als je iemand als Anuna kan treffen, weet je ook dat je aandacht genereert en scoort bij een deel van de rechtse achterban.
Communicatie-expert Fons Van Dyck (Think BBDO) wijst er ook op dat een dergelijke expliciete maatschappelijke boodschap op een festival een beetje vragen is om problemen. “Enkel de artiesten zelf komen daarmee weg op zo'n podium.

Is het echter geen teken aan de wand dat Anuna De Wever net door een deel van haar klimaatgeneratie wordt uitgejoeld? Ook Greta Thunberg krijgt haar deel: de Zweedse klimaatactiviste, die momenteel met de zeilboot onderweg is naar New York, werd online onder meer een orkaan toegewenst. Er lijkt een soort Anuna- of Greta-moeheid te leven. In De Morgen schreef columnist Mohamed Ouaamari gisteren nog hoe de dominante aanwezigheid van Anuna in de actualiteit Vlaanderen collectief op de zenuwen heeft gewerkt. Ze springt op elk mogelijk forum dat haar aangeboden wordt, terwijl je zo'n polariserende boodschap net heel erg moet doseren, zegt Van Dyck.

Ecofundamentalist

Volgens socioloog Spruyt werd de populariteit van de klimaatspijbelacties mogelijk ook overschat. Soms leek het alsof de hele Vlaamse jeugd een beter klimaatbeleid eiste. Terwijl er natuurlijk ook een grote massa op de schoolbanken bleef, waaronder een segment dat zich sterk afzet tegen het klimaatvingertje. Die groep liet haar stem niet horen in Brussel, maar duidelijk wel op Pukkelpop.

Volgens Van Dyck zit daar een belangrijke les in.Niet iedereen is een ecofundamentalist die met gemak die goedkope citytrip bij Ryanair aan de kant schuift. De omvangrijke middenmoot aan jongeren worstelt net heel erg met het koppelen van klimaatovertuigingen aan gedrag. (MM)

Bron. hln.be

[ Bericht 3% gewijzigd door wodca op 17-08-2019 12:16:40 ]
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 12:15:32 #4
471590 Oostwoud
Remigratie-activist
pi_188489770
registreer om deze reclame te verbergen
Prima dat de regressieven eens duidelijk gemaakt wordt dat de zelfgenoegzame vanzelfsprekendheid waarmee zij het publieke domein hebben opgeŽist sedert mei 1968 zoetjes aan teneinde loopt.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 12:18:42 #5
486909 Argumentum
Altijd nummer 1!
pi_188489791
Het klimaat blijft dus haar enige maat?
The only true wisdom is in knowing you know nothing.
pi_188489820
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:15 schreef Oostwoud het volgende:
Prima dat de regressieven eens duidelijk gemaakt wordt dat de zelfgenoegzame vanzelfsprekendheid waarmee zij het publieke domein hebben opgeŽist sedert mei 1968 zoetjes aan teneinde loopt.
Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
"Who are you?"
"The Anti-Christ. You get me in a vendetta kind of mood. You tell the angels in heaven you never seen evil so singularly personified as you did in the face of the man who killed you. My name is Vincent Cocotti."
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 12:26:10 #7
471590 Oostwoud
Remigratie-activist
pi_188489845
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Grappig en voorspelbaar dat je dit uit mijn tekst haalt.

Mijn post was abstract bedoeld. Ik roep al tijden op tot meer openlijk verzet tegen de regressieven. Niet meer als makke schapen luisteren naar hun kletskoek terwijl je jezelf zit te verbijten, of klagen "dat je je mening niet mag uiten". De oplossing zit in de herovering van het publieke domein, gesteund door een nieuwe lange mars door de instituties.

Als je een GroenSinister of D66-figuur op straat ziet, of mensen die regressieve denkbeelden uitdragen: nawijzen en uitlachen op straat.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_188489863
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:26 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Grappig en voorspelbaar dat je dit uit mijn tekst haalt.

Mijn post was abstract bedoeld. Ik roep al tijden op tot meer openlijk verzet tegen de regressieven. Niet meer als makke schapen luisteren terwijl je jezelf zit te verbijten, of klagen "dat je je mening niet mag uiten". De oplossing zit in de herovering van het publieke domein, gesteund door een nieuwe lange mars door de instituties.
Ja, dus dit soort acties zijn prima. Dat is wat je letterlijk zei.
"Who are you?"
"The Anti-Christ. You get me in a vendetta kind of mood. You tell the angels in heaven you never seen evil so singularly personified as you did in the face of the man who killed you. My name is Vincent Cocotti."
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 12:28:26 #9
471590 Oostwoud
Remigratie-activist
pi_188489877
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:27 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Ja, dus dit soort acties zijn prima. Dat is wat je letterlijk zei.
Nee, dat typte ik niet letterlijk.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_188489889
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:28 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Nee, dat typte ik niet letterlijk.
Dus eigenlijk is het helemaal niet prima om haar te bedreigen, haar spullen te vernielen en haar te bekogelen met urine?
"Who are you?"
"The Anti-Christ. You get me in a vendetta kind of mood. You tell the angels in heaven you never seen evil so singularly personified as you did in the face of the man who killed you. My name is Vincent Cocotti."
pi_188489916
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:29 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Dus eigenlijk is het helemaal niet prima om haar te bedreigen, haar spullen te vernielen en haar te bekogelen met urine?
Vooral dat laatste zal in huize Paay met groeiende interesse gevolgd zijn.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 12:32:15 #12
471590 Oostwoud
Remigratie-activist
pi_188489921
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:29 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Dus eigenlijk is het helemaal niet prima om haar te bedreigen, haar spullen te vernielen en haar te bekogelen met urine?
Ik deed geen uitspraak over wat Anuna zelf is overkomen. Als wat jij zegt gebeurt is en de daders kunnen herkend worden, dan moeten ze opgepakt worden.

Nogmaals: mijn post had een abstracte bedoeling waarin ik in algemene zin uitspraken deed over een tegenwicht bieden aan de sinds mei 1968 dominante opvattingen.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
pi_188489954
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:31 schreef Hathor het volgende:

[..]

Vooral dat laatste zal in huize Paay met groeiende interesse gevolgd zijn.
Dit vind ik een heel leuk grapje, wat knap bedacht zeg! Misschien kun je ook nog een grapje maken over de naam van haar advocaat? Dan lig ik helemaal dubbel.
"Who are you?"
"The Anti-Christ. You get me in a vendetta kind of mood. You tell the angels in heaven you never seen evil so singularly personified as you did in the face of the man who killed you. My name is Vincent Cocotti."
pi_188489975
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:15 schreef Oostwoud het volgende:
Prima dat de regressieven eens duidelijk gemaakt wordt dat de zelfgenoegzame vanzelfsprekendheid waarmee zij het publieke domein hebben opgeŽist sedert mei 1968 zoetjes aan teneinde loopt.
Wat zou er in een gezonde maatschappij met dit soort meiden gebeuren Oostwoud? :@
pi_188490004
Ik lees in de commentaren op Youtube dat tenten slopen, met flessen urine gooien en afvalgevechten vaker voorkomen
Het is dus maar de vraag of dit specifiek tegen de klimaatdrammertjes gericht was.
pi_188490082
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:35 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Dit vind ik een heel leuk grapje, wat knap bedacht zeg! Misschien kun je ook nog een grapje maken over de naam van haar advocaat? Dan lig ik helemaal dubbel.
Zeikerd. :{w
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_188490104
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Dat is niet wat hij zegt. Irritante manier van discussie voeren als je voor iemand dingen invult.
pi_188490150
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:32 schreef Oostwoud het volgende:

[..]

Ik deed geen uitspraak over wat Anuna zelf is overkomen. Als wat jij zegt gebeurt is en de daders kunnen herkend worden, dan moeten ze opgepakt worden.

Nogmaals: mijn post had een abstracte bedoeling waarin ik in algemene zin uitspraken deed over een tegenwicht bieden aan de sinds mei 1968 dominante opvattingen.
Want GL is sinds 1968 aan de macht geweest? We hebben echt geluisterd naar de club van Rome en er geen enorme clusterfuck van gemaakt?

Klimaat helemaal prima? Geen enkel probleem mee?

In werkelijkheid hebben we geen fuck gedaan met de dominante opvattingen van 1968, gewoon hetzelfde rechts-midden beleid van daarvoor.
pi_188490182
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:00 schreef Nikonlover het volgende:

De Wever zou naar eigen zeggen lastiggevallen zijn geweest door jongens met Vlaamse vlaggen.
De vernielde tent(en), doodsbedreigingen en flessen zeik zijn als sneeuw voor de zon verdwenen?
pi_188490199
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen. Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Mensen gijzelen om ze jouw mening door de strot te duwen is minsten zo verkeerd.
pi_188490222
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:58 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen gijzelen om ze jouw mening door de strot te duwen is minsten zo verkeerd.
Gijzelen nog wel! Het gevang in dat wicht, dat zal der leren.
  Moderator zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:00:33 #22
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_188490228
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:58 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen gijzelen om ze jouw mening door de strot te duwen is minsten zo verkeerd.
gijzelen nog wel :D
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_188490249
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:00 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

Gijzelen nog wel! Het gevang in dat wicht, dat zal der leren.
Mensen denken een leuke avond te hebben en worden dan in een tent overvallen met klimaatpropaganda waar niet aan te ontkomen is. Dat mogen we gerust gijzelen noemen
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:04:00 #24
471590 Oostwoud
Remigratie-activist
pi_188490265
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:55 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

Want GL is sinds 1968 aan de macht geweest? We hebben echt geluisterd naar de club van Rome en er geen enorme clusterfuck van gemaakt?

Klimaat helemaal prima? Geen enkel probleem mee?

In werkelijkheid hebben we geen fuck gedaan met de dominante opvattingen van 1968, gewoon hetzelfde rechts-midden beleid van daarvoor.
Beleid is geen synoniem voor opvatting. Je negeert volledig dat er zoiets is als politiek, maar dat er daarnaast ook een publiek domein is.

Europa zit gevangen in een tangbeweging van knetterrechts 'crony capitalist' economisch beleid ten faveure van grote bedrijven en knetterlinks cultuurmarxisme waarin een weg-met-onsmentaliteit gekweekt wordt.
Ik ben blank en dus ben ik niet wit.
  Moderator zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:05:50 #25
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_188490295
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:02 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen denken een leuke avond te hebben en worden dan in een tent overvallen met klimaatpropaganda waar niet aan te ontkomen is. Dat mogen we gerust gijzelen noemen
nee dat heeft niets met gijzelen te maken

dat festival stelt gewoon een programma op het een vind je leuker dan het ander
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_188490309
Begrijpelijke reactie als de muziek uit gaat en dat er dan opeens zo'n zuurpruim gaat praten. Op lowlands was er altijd een apart podium voor het plebs die eventueel interesse hadden in politieke praatjes, dat lijkt mij een veel betere oplossing.

Met urine gooien is verder niet zo netjes lijkt me maar misschien is het ook wel eens goed dat ze leert dat niet iedereen op haar gelul zit te wachten, zeker niet in dergelijke sferen. Dat zeg ik trouwens als iemand die wat betreft milieu en klimaat voor de rest wel 'aan haar kant' staat.
Just a humble motherfucker with a big dick.
pi_188490310
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:02 schreef the-eye het volgende:

[..]

Mensen denken een leuke avond te hebben en worden dan in een tent overvallen met klimaatpropaganda waar niet aan te ontkomen is. Dat mogen we gerust gijzelen noemen
De tent ging op slot begrijp ik? Met gewapende bewaking? Noord-Koreaanse toestanden!

Dom-rechtse sneeuwklokjes dus
pi_188490390
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:05 schreef sp3c het volgende:

[..]

nee dat heeft niets met gijzelen te maken

dat festival stelt gewoon een programma op het een vind je leuker dan het ander
Was er aangekondigd dat er tussen twee dj sets een klimaatdrammertje op het podium zou verschijnen en er klimaatpropaganda op schermen vertoond zou worden of werden de mensen tussen twee sets overvallen met propaganda waar ze zich dus niet aan konden onttrekken?
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:13:41 #29
485723 NoPicNic
Netflixverslaafde liberaal
pi_188490406
Klimaatdrammers verdienen het om uitgejouwd te worden. Leugenaars als Jetten en Klaver zullen door rechts Nederland altijd maar dan ook altijd worden bestreden.
Deugmensen zijn uiteindelijk niet ok
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:16:10 #30
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_188490434
Ze mag blij zijn dat ze geen rotte eieren op dr harses kreeg.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_188490443
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:06 schreef mcmlxiv het volgende:

[..]

De tent ging op slot begrijp ik? Met gewapende bewaking? Noord-Koreaanse toestanden!

Dom-rechtse sneeuwklokjes dus
We kunnen een aantal gijzelingen voor het voetlicht halen en de kans dat daar de deuren op slot waren schat ik nihil. Mensen worden dan op andere manieren gedwongen te blijven waar ze zijn zoals ook hier de mensen gedwongen waren te blijven waar ze waren omdat ze anders zouden missen waar ze voor gekomen waren en waar ze voor betaald hadden.
pi_188490511
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:16 schreef Scorpie het volgende:
Ze mag blij zijn dat ze geen rotte eieren op dr harses kreeg.
Ja, want iedereen waar je het mee oneens bent verdient het om fysiek aangevallen te worden.

Die taart bij Pim Fortuyn pakte ook zo goed uit.
Dit, dus.
pi_188490519
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:16 schreef the-eye het volgende:

[..]

We kunnen een aantal gijzelingen voor het voetlicht halen en de kans dat daar de deuren op slot waren schat ik nihil. Mensen worden dan op andere manieren gedwongen te blijven waar ze zijn zoals ook hier de mensen gedwongen waren te blijven waar ze waren omdat ze anders zouden missen waar ze voor gekomen waren en waar ze voor betaald hadden.
:')
Op 16 oktober 2019 15:42 schreef J.A.R.V.I.S.:
Mannen, het kan mij niet schelen wat de waarheid is, wat de feiten zijn
pi_188490543
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:24 schreef Xa1pt het volgende:

[..]

:')
Probeer een volgend keer je antwoord ietswat beknopter te formuleren want ik vind je toch wat lang van stof zo

[ Bericht 0% gewijzigd door the-eye op 17-08-2019 13:59:46 ]
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:30:22 #35
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_188490592
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:23 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ja, want iedereen waar je het mee oneens bent verdient het om fysiek aangevallen te worden.

Die taart bij Pim Fortuyn pakte ook zo goed uit.
Als Pegida bij een moskee een varken staan te roosteren boven het spit krijgen ze ook klappen. Iets met provoceren en uitlokken enzo.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_188490618
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Als Pegida bij een moskee een varken staan te roosteren boven het spit krijgen ze ook klappen. Iets met provoceren en uitlokken enzo.
Precies hetzelfde verhaal. Als iemand toestemming heeft en je bent het er niet mee eens loop je weg. Staan Pegida en dat meisje voor een leeg veld te spreken/roosteren.
Dit, dus.
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:33:29 #37
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_188490628
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:30 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Als Pegida bij een moskee een varken staan te roosteren boven het spit krijgen ze ook klappen. Iets met provoceren en uitlokken enzo.
In Nederland mag je provoceren. Als je klappen gaat uitdelen ben jij degene die achter de tralies gaat. Vrijheid van meningsuiting.
It's muffin time.
pi_188490654
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:33 schreef SpecialK het volgende:

[..]

In Nederland mag je provoceren. Als je klappen gaat uitdelen ben jij degene die achter de tralies gaat. Vrijheid van meningsuiting.
Toen er bij die pegida demo klappen dreigden te worden uitgedeeld, ging er anders helemaal niemand achter de tralies. Je vergeet dat als het Turken betreft, de politie niet ingrijpt maar zich deescalerend profileert. :')
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:36:46 #39
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_188490662
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:36 schreef Hathor het volgende:

[..]

Toen er bij die pegida demo klappen dreigden te worden uitgedeeld, ging er anders helemaal niemand achter de tralies. Je vergeet dat als het Turken betreft, de politie niet ingrijpt maar zich deescalerend profileert. :')
Dat is een falen van ons systeem en wat dat betreft een is en ought discussie.
It's muffin time.
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:38:49 #40
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_188490684
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:32 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Precies hetzelfde verhaal. Als iemand toestemming heeft en je bent het er niet mee eens loop je weg. Staan Pegida en dat meisje voor een leeg veld te spreken/roosteren.
Ja hoor, in een perfecte wereld werkt het zo en kunnen zelfs homo’s hand in hand over straat in Amsterdam lopen.

Helaas leven we niet in een perfecte wereld.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_188490690
Ze heeft wel een irritant hoofd.
pi_188490713
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:13 schreef NoPicNic het volgende:
Leugenaars als Jetten en Klaver zullen door rechts Nederland altijd maar dan ook altijd worden bestreden.
Strijdbare woorden hoor Jopie, mooi gezegd!
  Moderator zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:47:47 #43
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_188490798
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:12 schreef the-eye het volgende:

[..]

Was er aangekondigd dat er tussen twee dj sets een klimaatdrammertje op het podium zou verschijnen en er klimaatpropaganda op schermen vertoond zou worden of werden de mensen tussen twee sets overvallen met propaganda waar ze zich dus niet aan konden onttrekken?
weet ik toch niet :')

geloof ook niet dat dat het verschil maakt tussen wel of niet gijzelen
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_188490862
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 12:22 schreef DonVincenzo het volgende:

[..]

Zo is het maar net. Als een meisje van 16 een heel andere mening heeft dan jij, dan is er niks mis mee om haar spullen te vernielen, haar te bekogelen met urine en haar vriendinnen te bedreigen.
Is dat gebeurd dan? Ik zie het juist uit de berichtgeving verdwijnen terwijl het toch al niet onderbouwd was.

quote:
Wat denkt dat meisje wel niet, om zo maar een mening te hebben?
Ze heeft niet zomaar een mening. Haar mening moet overal het grootste podium krijgen terwijl ze geen enkel bijzonder inzicht of bijzondere welsprekendheid aan de dag legt. Natuurlijk gaat dat irriteren.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
  Moderator / PR zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:56:36 #45
6253 crew  HeatWave
Apex Predator
pi_188490886
Dus je staat met je vrienden lekker te dansen op de muziek van een DJ, je hebt het naar je zin, kijkt dat ene meisje nou naar me, eens wat dichtbij dansen, hoi hoe heet j....

*BAM MUZIEK UIT*
JULLIE MOETEN ALLEMAAL NU NAAR MIJ LUISTEREN, JULLIE DOEN HET ALLEMAAL FOUT EN ZIJN SLECHTE MENSEN!!!!

En dan moeten een paar duizend man maar allemaal de tent uit als ze dat drammerige sfeerverpesten niet leuk vinden?

Dat is echt de wereld omdraaien.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
pi_188490897
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:38 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Ja hoor, in een perfecte wereld werkt het zo en kunnen zelfs homo’s hand in hand over straat in Amsterdam lopen.

Helaas leven we niet in een perfecte wereld.
Jawel, dat heb je voor een deel zelf in de hand. Je kunt er voor kiezen om niet mensen met eieren te bekogelen als je het niet met ze eens bent. Voor hen is dat namelijk net zo vervelend als voor twee homo’s die op straat worden aangevallen.
Dit, dus.
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 13:59:50 #47
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_188490912
Ze zegt dat er op een tent geplast is. -> dat gebeurt wel vaker op zo'n camping met dronken gasten
Ze zegt dat er mensen op een tent zijn gaan liggen -> tja, gewoon een dronkaard die is gevallen en op een tent terecht gekomen is
Ze zegt dat iemand een tent heeft open gemaakt -> dat was gewoon iemand die zn tent niet meer kon vinden

https://www.hln.be/showbi(...)n~a18f996c/#comments
Ik ben een Nikon :-)
pi_188490932
Anuna Matata.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  Moderator / PR zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:02:06 #49
6253 crew  HeatWave
Apex Predator
pi_188490935
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 13:57 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Jawel, dat heb je voor een deel zelf in de hand. Je kunt er voor kiezen om niet mensen met eieren te bekogelen als je het niet met ze eens bent. Voor hen is dat namelijk net zo vervelend als voor twee homo’s die op straat worden aangevallen.
Die homo's verpesten niemands plezier waar ze dik geld voor betaald hebben.

Nogmaals, staat ze op een politiek podium, prima. Nee, ze onderbreekt een feestje en verwacht dat mensen hartstikke leuk vinden.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
pi_188490967
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:02 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Die homo's verpesten niemands plezier waar ze dik geld voor betaald hebben.

Nogmaals, staat ze op een politiek podium, prima. Nee, ze onderbreekt een feestje en verwacht dat mensen hartstikke leuk vinden.
Ze is door de organisatie van dat feest binnengehaald. Als het je niet bevalt loop je naar een ander podium, dat is de essentie van een festival.
Dit, dus.
pi_188491019
Het lijkt me juist als Anuna haar excuses aan de festivalgangers aanbiedt voor het verstoren van hun uitje. Alleen dan zullen mensen zich er in kunnen vinden dat de raddraaiers opgespoord worden. Respect hoort van twee kanten te komen
  Moderator / PR zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:09:36 #52
6253 crew  HeatWave
Apex Predator
pi_188491035
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:05 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ze is door de organisatie van dat feest binnengehaald. Als het je niet bevalt loop je naar een ander podium, dat is de essentie van een festival.
Nee, dat is het niet, niet op deze manier.

Kan je hoog en laag springen, als jij met een paar duizend man staat te feesten, iets waar je dik geld voor betaald hebt, en iemand komt je feestje verpesten hoef je echt niet met een paar duizend man maar weg te lopen.

Dat beweren is keihard halsstrarrig drammen om je gelijk te krijgen, meer niet.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:11:23 #53
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_188491058
Waarom zijn al die klimaatmeisjes zo mokerlelijk. Strik eens een lekker wijf.
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:15:23 #54
385501 Nikonlover
KLB aandachtshoer 2013
pi_188491099
quote:
17s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:11 schreef Twiitch het volgende:
Waarom zijn al die klimaatmeisjes zo mokerlelijk. Strik eens een lekker wijf.
merlin_141532809_f9bf64cf-f859-47d4-b547-d49b4bdf9df6-superJumbo.jpg?quality=90&auto=webp
Ik ben een Nikon :-)
  Moderator / PR zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:15:43 #55
6253 crew  HeatWave
Apex Predator
pi_188491104
quote:
17s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:11 schreef Twiitch het volgende:
Waarom zijn al die klimaatmeisjes zo mokerlelijk. Strik eens een lekker wijf.
Lekker belangrijk, ze heeft op die foto eigenlijk best een leuk koppie, jammer van de inhoud B-).
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
  zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:15:54 #56
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_188491107
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:09 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Nee, dat is het niet, niet op deze manier.

Kan je hoog en laag springen, als jij met een paar duizend man staat te feesten, iets waar je dik geld voor betaald hebt, en iemand komt je feestje verpesten hoef je echt niet met een paar duizend man maar weg te lopen.

Dat beweren is keihard halsstrarrig drammen om je gelijk te krijgen, meer niet.
Ja precies.
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
You can all run naked backwards through a field of dicks. :6
leve de eigenpijperij
al die willen te kaap'ren varen moeten mannen met baarden zijn @I.
pi_188491126
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:09 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Nee, dat is het niet, niet op deze manier.

Kan je hoog en laag springen, als jij met een paar duizend man staat te feesten, iets waar je dik geld voor betaald hebt, en iemand komt je feestje verpesten hoef je echt niet met een paar duizend man maar weg te lopen.

Dat beweren is keihard halsstrarrig drammen om je gelijk te krijgen, meer niet.
Op een festival komt al sinds jaar en dag van alles voorbij. Muziek, cabaret en zelfs discussies. Als je dat niet leuk vind loop je weg. Simpel.
Dit, dus.
  Moderator / PR zaterdag 17 augustus 2019 @ 14:18:57 #58
6253 crew  HeatWave
Apex Predator
pi_188491135
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:18 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Op een festival komt al sinds jaar en dag van alles voorbij. Muziek, cabaret en zelfs discussies. Als je dat niet leuk vind loop je weg. Simpel.
Niet uit het niets TIJDENS een ander optreden! Damn, echt.
A gentle wave of heat flows over the FOK! forum
pi_188491203
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 augustus 2019 14:05 schreef Buitendam het volgende:

[..]

Ze is door de organisatie van dat feest binnengehaald. Als het je niet bevalt loop je naar een ander podium, dat is de essentie van een festival.
Als betalende bezoeker verwacht je dat er op een podium muziek gespeeld word en niet dat je de les gelezen word door zo'n kutpuber. Boegeroep is dan een logische reactie. En als die klimaatdrammer dat niet bevalt dan loopt ze maar weer het podium af. Dat is tevens de essentie van een festival.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_188491208
Het is helemaal niet gek als jongeren idealistisch zijn en ook niet dat zij denken de waarheid in pacht te hebben. Dat is iets van alle tijden. Wat mij tegenstaat aan dat klimaatgedram is vooral dat het een soort nieuwe religie is, en religies daar heb ik sowieso de schurft aan. Door de vele aandacht die dit soort meisjes krijgen, wordt hun invloed helaas groter dan zij verdienen. Niet omdat bedrijven en politici het met hun eens zijn, maar eerder omdat die hun eigen positie willen beschermen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')