abonnement Unibet Coolblue
pi_187878164


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen @Kyran via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen

Preev simple bitcoin price
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.



Be fearful when Tether crashes.

Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187878183
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:22 I am not a fan of Bitcoin and other Cryptocurrencies, which are not money, and whose value is highly volatile and based on thin air. Unregulated Crypto Assets can facilitate unlawful behavior, including drug trade and other illegal activity.... reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:23 ....Similarly, Facebook Libra’s “virtual currency” will have little standing or dependability. If Facebook and other companies want to become a bank, they must seek a new Banking Charter and become subject to all Banking Regulations, just like other Banks, both National... reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:23 ...and International. We have only one real currency in the USA, and it is stronger than ever, both dependable and reliable. It is by far the most dominant currency anywhere in the World, and it will always stay that way. It is called the United States Dollar! reageer retweet
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187878364
lol the US OF A gaat hopeloos achterlopen

china world dominance is coming yo'
  vrijdag 12 juli 2019 @ 11:04:11 #4
62913 Blik
The one and Only!
pi_187878541
En ik maar denken dat de US Dollar al jaren aan dominantie aan het inleveren is
pi_187878584
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 10:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:22 I am not a fan of Bitcoin and other Cryptocurrencies, which are not money, and whose value is highly volatile and based on thin air. Unregulated Crypto Assets can facilitate unlawful behavior, including drug trade and other illegal activity.... reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:23 ....Similarly, Facebook Libra’s “virtual currency” will have little standing or dependability. If Facebook and other companies want to become a bank, they must seek a new Banking Charter and become subject to all Banking Regulations, just like other Banks, both National... reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:23 ...and International. We have only one real currency in the USA, and it is stronger than ever, both dependable and reliable. It is by far the most dominant currency anywhere in the World, and it will always stay that way. It is called the United States Dollar! reageer retweet
Bull market confirmed!
pi_187878699
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 10:52 schreef Dimachaerus het volgende:
lol the US OF A gaat hopeloos achterlopen

china world dominance is coming yo'
Niet dat China nou zo staat te springen om een munt waar ze geen invloed op hebben :D . Eigenlijk geen één land van harte... want wat is er nou prettiger dan een munt die je zelf in de hand hebt en je zelf kunt bijdrukken? Het zal moeten komen van landen met gigantische inflatie (Venezuela, Turkije), landen die lijden onder sancties (Rusland, Iran) en landen die niet heel belangrijk zijn maar wel kansen zien voor een nieuwe industrie (Zwitserland, post-brexit VK, Baltische staten, belastingparadijzen).
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187878898
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 11:15 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Niet dat China nou zo staat te springen om een munt waar ze geen invloed op hebben :D . Eigenlijk geen één land van harte... want wat is er nou prettiger dan een munt die je zelf in de hand hebt en je zelf kunt bijdrukken? Het zal moeten komen van landen met gigantische inflatie (Venezuela, Turkije), landen die lijden onder sancties (Rusland, Iran) en landen die niet heel belangrijk zijn maar wel kansen zien voor een nieuwe industrie (Zwitserland, post-brexit VK, Baltische staten, belastingparadijzen).
Ik zie in Wit-Rusland wel een goeie kandidaat. De baas daar wilde niet zo lang geleden een heel mining platform gaan bouwen naast zijn kernreactoren. Bitcoin mining met kernenergie. _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2019 11:27:21 ]
pi_187879223


RSI Alts/BTCUSD is op een all time low. tijd voor alt season!
(this is not financial advice)
pi_187879601
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 11:49 schreef NeeOfTochJA het volgende:
[ afbeelding ]

RSI Alts/BTCUSD is op een all time low. tijd voor alt season!
(this is not financial advice)
Hoef ik mij binnenkort niet meer in slaap te huilen?
pi_187879680
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:15 schreef poebz het volgende:

[..]

Hoef ik mij binnenkort niet meer in slaap te huilen?
als t goed is niet.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 12:22:17 #11
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187879693
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:21 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

als t goed is niet.
Alt het goed is
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187879738
:P
pi_187879869
Aah, Waves denkt al dat het altseason is.
pi_187879895
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:33 schreef poebz het volgende:
Aah, Waves denkt al dat het altseason is.
altseason of niet waves gaat meestal omlaag toch?
pi_187880043
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 11:15 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Niet dat China nou zo staat te springen om een munt waar ze geen invloed op hebben :D . Eigenlijk geen één land van harte... want wat is er nou prettiger dan een munt die je zelf in de hand hebt en je zelf kunt bijdrukken? Het zal moeten komen van landen met gigantische inflatie (Venezuela, Turkije), landen die lijden onder sancties (Rusland, Iran) en landen die niet heel belangrijk zijn maar wel kansen zien voor een nieuwe industrie (Zwitserland, post-brexit VK, Baltische staten, belastingparadijzen).
China staat iig meer open voor blockchain technologie en stablecoin
pi_187880228
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:34 schreef NeeOfTochJA het volgende:

[..]

altseason of niet waves gaat meestal omlaag toch?
Meestal wel, met af en toe een uitschieter. Maar het afgelopen jaar gaat alles omlaag.
pi_187880258
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 09:23 schreef dready007 het volgende:
lees onderstaande link eens:

https://cointelegraph.com(...)rket-live-without-it

en alle problemen die momenteel spelen rond deze zogenaamde stablecoin, de fraude ed.
een exit scam zou zo maar eens kunnen. :{ :{ :{ er gebeuren zoveel aparte dingen in de cryptowereld.

*O*
Wat een onzin. Bitfinex zal hun eigen coin wel even gaan delisten? :P
pi_187880285
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:49 schreef poebz het volgende:

[..]

Meestal wel, met af en toe een uitschieter. Maar het afgelopen jaar gaat alles omlaag.
in dollars niet hoor.
pi_187880301
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 10:33 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Het maakt het allemaal weer een stukje legitiemer en meer mainstream. Maar goed, verder niets. Dat hij geen fan is is wel jammer maar begrijpelijk in zijn functie. Was wel leuk geweest als hij wel fan zou zijn.
Als hij BUY BITCOIN tweet is het wachten tot hij een kogel kopt van een "loner".
pi_187880334
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:53 schreef Piva het volgende:

[..]

Als hij BUY BITCOIN tweet is het wachten tot hij een kogel kopt van een "loner".
Als je denkt dat dat de reden zou zijn overschat je de huidige relevantie van Bitcoin echt enorm.
pi_187880339
Verder zegt ie niet heel veel geks, vond het leuker dat die dude van de FED begreep dat het een soort digitaal goud was :)
pi_187880371
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 11:27 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ik zie in Wit-Rusland wel een goeie kandidaat. De baas daar wilde niet zo lang geleden een heel mining platform gaan bouwen naast zijn kernreactoren. Bitcoin mining met kernenergie. _O_

Dat is de beste manier om Wit-Rusland in één generatie van hell hole naar ontwikkeld land te brengen. Niet onmogelijk (kijk Z korea) en zeker interessant om als leider te kunnen doen.
pi_187880372
Trump :')

Als hij in 2011 wat geld in Bitcoin had gestoken had hij pas echt kunnen laten zien wat voor "visionair" het is.
pi_187880385
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:55 schreef KapBak het volgende:
Als je denkt dat dat de reden zou zijn overschat je de huidige relevantie van Bitcoin echt enorm.
Er zijn presidenten voor minder goede redenen gestorven..
pi_187880395
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:58 schreef MaGNeT het volgende:
Trump :')

Als hij in 2011 wat geld in Bitcoin had gestoken had hij pas echt kunnen laten zien wat voor "visionair" het is.
Of als hij in 2000 wat geld in Google had gestoken. Of in 1990 in Apple. Of in 2005 in Facebook. Of in ASML bij de oprichting daarvan.

Ongelooflijk zwak argument natuurlijk.
pi_187880413
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:58 schreef Piva het volgende:

[..]

Er zijn presidenten voor minder goede redenen gestorven..
Dat geloof ik best maar de beveiliging is nu wel wat anders dan toen :P

Bitcoin is echt een minimaal dingetje van de hele finance wereld, dat is tof want we zijn nog heel vroeg, maar of het nou echt relevant is in verhouding met andere dingen waar Trump een keuze over maakt...
pi_187880447
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:53 schreef Piva het volgende:

[..]

Als hij BUY BITCOIN tweet is het wachten tot hij een kogel kopt van een "loner".
Als hij de positie van de USD als wereldmunt actief zou ondermijnen zit die kans er zeker in ja.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187880458
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:55 schreef KapBak het volgende:

[..]

Als je denkt dat dat de reden zou zijn overschat je de huidige relevantie van Bitcoin echt enorm.
Heeft meer te maken met de relevantie van de dollar als wereldmunt.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187880464
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:01 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Als hij de positie van de USD als wereldmunt actief zou ondermijnen zit die kans er zeker in ja.
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:02 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Heeft meer te maken met de relevantie van de dollar als wereldmunt.
Maar dat staat los van BTC.
pi_187880471
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:59 schreef KapBak het volgende:

[..]

Of als hij in 2000 wat geld in Google had gestoken. Of in 1990 in Apple. Of in 2005 in Facebook. Of in ASML bij de oprichting daarvan.

Ongelooflijk zwak argument natuurlijk.
Ook dat heeft hij gemist.

pi_187880476
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 11:27 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ik zie in Wit-Rusland wel een goeie kandidaat. De baas daar wilde niet zo lang geleden een heel mining platform gaan bouwen naast zijn kernreactoren. Bitcoin mining met kernenergie. _O_

Ik ben niet bekend met dit verhaal. De baas aka de president? Of één of andere oligarch?
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187880485
quote:
Dat kan, maar achteraf roepen dat iemand op moment X in asset Y had moeten investeren is gewoon flauwekul naar mijn mening.
pi_187880507
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:03 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ik ben niet bekend met dit verhaal. De baas aka de president? Of één of andere oligarch?
Denk dat ie hiernaar verwijst: https://coinidol.com/belarus-mine-bitcoin/
pi_187880517
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:03 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dat kan, maar achteraf roepen dat iemand op moment X in asset Y had moeten investeren is gewoon flauwekul naar mijn mening.
Nobody knows more about cryptocurrencies than Trump does.
pi_187880532
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:00 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dat geloof ik best maar de beveiliging is nu wel wat anders dan toen :P

Bitcoin is echt een minimaal dingetje van de hele finance wereld, dat is tof want we zijn nog heel vroeg, maar of het nou echt relevant is in verhouding met andere dingen waar Trump een keuze over maakt...
De beveiliging gaat je daar niet in helpen natuurlijk.. President zijn is een "zwaar" beroep. Zoek maar eens op voor de grap hoeveel het er niet gehaald hebben..

Bitcoin is niet relevant als in totale mcap op dit moment nee. Maar jij weet ook wel op welke manier bitcoin terrein wint. Één of twee flinke parabolische bewegingen en opeens is bitcoin een blackswan en wel degelijk een gevaar voor de USD (wereldmunt).
pi_187880539
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:03 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ik ben niet bekend met dit verhaal. De baas aka de president? Of één of andere oligarch?
quote:
De president van Wit-Rusland, Aleksandr Loekasjenko, wil een gigantisch datacenter in het land neerzetten voor het minen van bitcoin (BTC)
https://bitcoinmagazine.n(...)tacenter-neerzetten/
pi_187880594
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:58 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat is de beste manier om Wit-Rusland in één generatie van hell hole naar ontwikkeld land te brengen. Niet onmogelijk (kijk Z korea) en zeker interessant om als leider te kunnen doen.
Mining is niet de manier om een hell hole naar een ontwikkeld land te brengen. Het is wel de manier om een hell hole een hell hole te houden en mensen aan de top heel rijk te maken. Lokale bevolking gaat daar waarschijnlijk niet van meeprofiteren want het is niet een industrie wat allerlei banen met zich meebrengt. Mining is ordinair energieslurpen en daar heb je weinig mensen voor nodig. Het is niet zoals bijv. een internet datacenter.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187880633
Nu ik toch even lekker op crypto aan het schijten ben.

Dit soort tweets:

Rhythmtrader twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 12:56:11 They warn bitcoin is used by criminals, but it's actually our best tool against them.A single year, the top three banks made:$1.1B in ATM fees$2.3B in maintenance fees$5.4B in overdraft feesThey make billions from those who don't have a choice, or any money to begin with. reageer retweet
:') :') :')

En dan vergeten dat het bitcoin netwerk elk jaar 8 miljard moet betalen voor veiligheid _O- _O-
pi_187880698
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:11 schreef KapBak het volgende:
Nu ik toch even lekker op crypto aan het schijten ben.

Dit soort tweets:

Rhythmtrader twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 12:56:11 They warn bitcoin is used by criminals, but it's actually our best tool against them.A single year, the top three banks made:$1.1B in ATM fees$2.3B in maintenance fees$5.4B in overdraft feesThey make billions from those who don't have a choice, or any money to begin with. reageer retweet
:') :') :')

En dan vergeten dat het bitcoin netwerk elk jaar 8 miljard moet betalen voor veiligheid _O- _O-
Bron?
Het netwerk en de manier hoe het is gebouwd zorgt voor één van de groenste grote industrieën. Miners willen zoveel mogelijk goedkope stroom, buyers of last resort ditdat. Ze zitten dus in gebieden waar de energie toch niet wordt gebruikt. Anders is de stroom er niet goedkoop.

Overigens is een decentraal netwerk onderhouden niet goedkoop, dat is ook nooit een argument. De (energie)kosten zijn ook geen tegenargument imo.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 13:15:39 #41
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187880706
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:11 schreef KapBak het volgende:
Nu ik toch even lekker op crypto aan het schijten ben.

Dit soort tweets:

Rhythmtrader twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 12:56:11 They warn bitcoin is used by criminals, but it's actually our best tool against them.A single year, the top three banks made:$1.1B in ATM fees$2.3B in maintenance fees$5.4B in overdraft feesThey make billions from those who don't have a choice, or any money to begin with. reageer retweet
:') :') :')

En dan vergeten dat het bitcoin netwerk elk jaar 8 miljard moet betalen voor veiligheid _O- _O-
Ja maar Lightning, wacht gewoon even 18 maanden o|O
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187880719
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:15 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Bron?
Het netwerk en de manier hoe het is gebouwd zorgt voor één van de groenste grote industrieën. Miners willen zoveel mogelijk goedkope stroom, buyers of last resort ditdat. Ze zitten dus in gebieden waar de energie toch niet wordt gebruikt. Anders is de stroom er niet goedkoop.

Overigens is een decentraal netwerk onderhouden niet goedkoop, dat is ook nooit een argument. De (energie)kosten zijn ook geen tegenargument imo.
Hij doelt vast op de 8,5 miljard Dollar aan BTC die jaarlijks gemined wordt (bij de huidige prijs) ;)

De 3,6 miljard Dollar aan stroomkosten per jaar vind ik een groter probleem...
pi_187880736
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Hij doelt vast op de 8,5 miljard Dollar aan BTC die jaarlijks gemined wordt (bij de huidige prijs) ;)

De 3,6 miljard Dollar aan stroomkosten per jaar vind ik een groter probleem...
Waarom vind je dat een probleem?
pi_187880738
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:15 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Bron?
Het netwerk en de manier hoe het is gebouwd zorgt voor één van de groenste grote industrieën. Miners willen zoveel mogelijk goedkope stroom, buyers of last resort ditdat. Ze zitten dus in gebieden waar de energie toch niet wordt gebruikt. Anders is de stroom er niet goedkoop.

Overigens is een decentraal netwerk onderhouden niet goedkoop, dat is ook nooit een argument. De (energie)kosten zijn ook geen tegenargument imo.
Issuance is nu iets van 22 miljoen per dag? Gooi daar de 1 miljoen aan fees bij en je zit op 8 miljard USD per jaar dat er aan Bitcoin uitgegeven moet worden om miners te betalen.

Ik zeg overigens niet dat het een probleem is, maar als je bankiers gaat verwijten dat ze fees vragen is het natuurlijk apart niet erbij te vermelden dat het bitcoin (en ethereum, en monero, en litecoin) netwerk dat ook doen :P
pi_187880754
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:17 schreef KapBak het volgende:

[..]

Issuance is nu iets van 22 miljoen per dag? Gooi daar de 1 miljoen aan fees bij en je zit op 8 miljard USD per jaar dat er aan Bitcoin uitgegeven moet worden om miners te betalen.
Ah op die manier. En waarom is dat erg?
pi_187880761
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:17 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Waarom vind je dat een probleem?
Omdat PoS coins dat voor een $500 per jaar aan stroomkosten kunnen doen.
pi_187880765
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:18 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ah op die manier. En waarom is dat erg?
Zie edit :)
pi_187880773
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Aangezien PoS coins dat voor een $500 per jaar aan stroomkosten kunnen doen.
Dus?
pi_187880774
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:17 schreef KapBak het volgende:

[..]

Issuance is nu iets van 22 miljoen per dag? Gooi daar de 1 miljoen aan fees bij en je zit op 8 miljard USD per jaar dat er aan Bitcoin uitgegeven moet worden om miners te betalen.

Ik zeg overigens niet dat het een probleem is, maar als je bankiers gaat verwijten dat ze fees vragen is het natuurlijk apart niet erbij te vermelden dat het bitcoin (en ethereum, en monero, en litecoin) netwerk dat ook doen :P
Het grote verschil: aan bitcoin doe je vrijwillig mee.

Aan het bankensysteem niet.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 13:19:14 #50
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187880775
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Omdat PoS coins dat voor een $500 per jaar aan stroomkosten kunnen doen.
Dit. Ik kan niet wachten tot ETH overgaat op PoS, zal binnenkort wel aangekondigd gaan worden.

Casper fork ftw ^O^
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187880782
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:19 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Het grote verschil: aan bitcoin doe je vrijwillig mee.

Aan het bankensysteem niet.
Huh?

Waar komen al die unbanked mensen die we gaan banken dan vandaan? Die doen niet mee aan het bankensysteem hoor.
pi_187880791
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:19 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Dit. Ik kan niet wachten tot ETH overgaat op PoS, zal binnenkort wel aangekondigd gaan worden.

Casper fork ftw ^O^
Lekker man, PoS.

Een nieuw the rich get richer systeem. Heb je een groter stapeltje? Dan heb je voor altijd meer stemrecht dan de ander.

Zal wel aan mij liggen, maar dat is niet interessant voor een valuta. In proof of work is er constant concurrentie en een grote strijd om zoveel mogelijk hashpower.
pi_187880797
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:18 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Dus?
PoW is niet langer nodig, bitcoin kan prima een hardfork doen naar PoS, dan kunnen de miners uit en verspillen we minder stroom
pi_187880805
Als Bitcoin Proof of Stake was hadden we nog steeds Bitmain als grootste speler waar niemand wat aan kon doen.

Als je houdt van marktwerking en een open markt dan wil je voor je wereldvaluta geen proof of stake :)
pi_187880810
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:20 schreef aTypisch het volgende:
Een nieuw the rich get richer systeem.
Dit vind ik wel een terecht en groot kritiekpunt op PoS. Maar laten we niet doen alsof daar in PoW niet ook enigszins sprake van is, je hebt fors kapitaal nodig om Bitcoin te minen.
pi_187880818
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

PoW is niet langer nodig, bitcoin kan prima een hardfork doen naar PoS, dan kunnen de miners uit en verspillen we minder stroom
Nou ja, als je gelooft in een vrije markt is het geen verspillen :P Die term alleen al is subjectief :D
pi_187880820
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:21 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dit vind ik wel een terecht en groot kritiekpunt op PoS. Maar laten we niet doen alsof daar in PoW niet ook enigszins sprake van is, je hebt fors kapitaal nodig om Bitcoin te minen.
Waarin je elke week of maand moet innoveren om bij te blijven. Als je 1% van een PoS coin heb (als Waves bijvoorbeeld), heb je voor altijd 1% stemrecht op het netwerk.

Bij Proof of Work heb je naast de miners ook nog losse nodes die de baas zijn op het netwerk. Het is echt in niets te vergelijken.

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2019 13:23:07 ]
pi_187880826
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:21 schreef KapBak het volgende:

[..]

Dit vind ik wel een terecht en groot kritiekpunt op PoS. Maar laten we niet doen alsof daar in PoW niet ook enigszins sprake van is, je hebt fors kapitaal nodig om Bitcoin te minen.
Klopt, als je veel geld hebt, kan je veel minen. Ik zie niet in hoe dat anders is dan bij PoS.
pi_187880829
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:21 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Waarin je elke week of maand moet innoveren om bij te blijven.
Mwauh... of gewoon state sponsered energie/vergunning moet krijgen.
pi_187880833
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:21 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Waarin je elke week of maand moet innoveren om bij te blijven.
Wat zorgt voor een gigantische verspilling van grondstoffen door het snelle afschrijven van apparatuur.

De tijd van PoW minen is voor mij verleden tijd, het wordt te grootschalig.
pi_187880839
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Klopt, als je veel geld hebt, kan je veel minen. Ik zie niet in hoe dat anders is dan bij PoS.
Er is meer competitie bij PoW, bij PoS heb je een asset en je krijgt meer van dat asset. Bij PoW heb je externe factoren die je winst bepalen.
pi_187880853
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Wat zorgt voor een gigantische verspilling van grondstoffen door het snelle afschrijven van apparatuur.
Het grootste en meest decentrale netwerk op aarde beveiligen is geen verspilling.
pi_187880860
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Klopt, als je veel geld hebt, kan je veel minen. Ik zie niet in hoe dat anders is dan bij PoS.
Jij ziet niet in hoe het anders is dat je met een bepaalde zak met munten voor altijd een bepaald stemrecht hebt tegenover constante concurrentie?
pi_187880866
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:23 schreef KapBak het volgende:

[..]

Er is meer competitie bij PoW, bij PoS heb je een asset en je krijgt meer van dat asset. Bij PoW heb je externe factoren die je winst bepalen.
Maar rechtvaardigt dat om jaarlijks voor $3.600.000.000 aan stroom weg te stoken? En dat is voor Bitcoin alleen...
pi_187880867
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:23 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Het grootste en meest decentrale netwerk op aarde beveiligen is geen verspilling.
Het grootste en meest decentrale netwerk op aarde is het internet.
pi_187880883
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Maar rechtvaardigt dat om jaarlijks voor $3.600.000.000 aan stroom weg te stoken? En dat is voor Bitcoin alleen...
De kosten van het minen is echt een non-argument. Je ziet hier zelf ook dagen lang aan energie te verspillen door je PC'tje aan te slingeren om hier mee te praten. Hoeveel denk je dat dat kost bij elkaar met zijn allen?
pi_187880887
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:24 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Jij ziet niet in hoe het anders is dat je met een bepaalde zak met munten voor altijd een bepaald stemrecht hebt tegenover constante concurrentie?
Als je die zak munten nooit verkoopt... vraag / aanbod zal daar altijd invloed op blijven hebben, voor iedereen is er een punt waarop hij / zei verkoopt.
pi_187880894
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

Het grootste en meest decentrale netwerk op aarde is het internet.
Betalingsnetwerk dan. Grootste decentrale munt, valuta, whatever
pi_187880913
Proof of Work = kapitalisme

Wat Proof of Stake is weet ik niet.
pi_187880914
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:24 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Maar rechtvaardigt dat om jaarlijks voor $3.600.000.000 aan stroom weg te stoken? En dat is voor Bitcoin alleen...
Tja... ik denk niet dat het aan mij is om dat te bepalen. Als iemand betaald voor die energie is het aan diegene om te bepalen wat ze er daarna mee doen :P
pi_187880936
Waarom zou je als bitcoin naar een systeem over willen stappen waarin er méér zeggenschap gaat naar mensen met geld?

Op het bitcoin netwerk kun je met een simpele Pi je mening geven. Die is met jouw node net zoveel waard als alle andere nodes. Daar doet de kosten van miners niks aan af, die staan daar buiten.

Bij Proof of Stake hebben we waarschijnlijk allemaal tezamen (op de foks) niet hetzelfde stemrecht als een Magneet.

[ Bericht 58% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2019 13:28:47 ]
pi_187880939
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:26 schreef aTypisch het volgende:
Proof of Work = kapitalisme

Wat Proof of Stake is weet ik niet.
Ik denk dat je daar over 5 jaar ofzo ook pas iets over kan zeggen (over PoS). Misschien werkt het wel heel goed, misschien is het wel precies wat je zegt dat een paar whales steeds rijker worden.
pi_187880955
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:27 schreef aTypisch het volgende:
Waarom zou je als bitcoin naar een systeem over willen stappen waarin er méér zeggenschap gaat naar mensen met geld?
Die zeggenschap ligt nu ook al bij mensen met geld, inclusief het dwarsbomen van zo'n hardfork.

Daarom wordt bitcoin ook geen PoS.
pi_187880982
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:28 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Die zeggenschap ligt nu ook al bij mensen met geld, inclusief het dwarsbomen van zo'n hardfork.


Daarom wordt bitcoin ook geen PoS.
Waattttt? Dit is gewoon niet waar.

Niemand kan een hardfork tegenhouden, jij en ik kunnen vandaag bitcoin nog forken.
pi_187880997
Ligt er natuurlijk ook nog aan hoe dat PoS systeem ontworpen is. Zijn er zware straffen voor als je als validator offline gaat? Vanaf welk bedrag kan je staken? Zijn de rewards een vast % of relatief aan het aantal coins dat gestaked is?

Ik vind het in ieder geval een interessante ontwikkeling, maar de uitkomst ben ik ook nog niet zeker van :P
pi_187880998
Weet je nog rond Bitcoin Cash? De mensen met geld (de miners) wilde iets aanpassen. De nodes van het netwerk waren het daar niet mee eens.

Resultaat: die miners gaan een eigen coin doen met hun eigen regels. In bitcoin zijn miners helemaal niet de baas, in proof of stake wel.
pi_187881029
Proof of Stake is eigenlijk een soort royal family style of governance. :') Je was er bij bij de ICO of toen de token prijs nog lekker goedkoop was?

Top, je kunt voor altijd het percentage van jouw stemmen behouden.

Leuk voor in de middeleeuwen, doe mij maar kapitalisme en dus proof of work.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 13:34:07 #78
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187881044
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:30 schreef aTypisch het volgende:
Weet je nog rond Bitcoin Cash? De mensen met geld (de miners) wilde iets aanpassen. De nodes van het netwerk waren het daar niet mee eens.

Resultaat: die miners gaan een eigen coin doen met hun eigen regels. In bitcoin zijn miners helemaal niet de baas, in proof of stake wel.
Onzin, de miners zijn genaaid met de Segwit2x belofte. Daarom is BCH geboren. De grootste hashrate zit nog steeds in BTC, je doet alsof alle miners weg zijn gegaan...
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187881056
quote:
6s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:33 schreef aTypisch het volgende:
Top, je kunt voor altijd het percentage van jouw stemmen behouden.
Dit is een aanname vanuit jouw kant waar je geen bewijs voor hebt.

Ligt er echt volledig aan hoe het systeem ontworpen is. Stel je mag max 1 Bitcoin per node staken, met een bepaalde hardware requirement. Dan moet je je stack van 1000 Bitcoin in 1000 stukjes delen en daarvoor hardware regelen.

Als dan ook nog de slashing conditions vrij hard zijn (je verliest 1 Bitcoin als je validator offline is als je aan de beurt bent) kan het heel risicovol zijn om te staken en is je stack behouden lastig/onmogelijk.
pi_187881059
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:34 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Onzin, de miners zijn genaaid met de Segwit2x belofte. Daarom is BCH geboren. De grootste hashrate zit nog steeds in BTC, je doet alsof alle miners weg zijn gegaan...
Er was toen veel meer dan 51% mining power die vóór verandering waren, toch?
  vrijdag 12 juli 2019 @ 13:38:52 #81
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187881115
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:35 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Er was toen veel meer dan 51% mining power die vóór verandering waren, toch?
Er was een agreement (met 65% volgens mij) dat segwit aangezet zou worden en de blocksize vergroot. Aan het eind is enkel Segwit aangezet en hebben ze de rest geschrapt. Een smerige truuk van Blockstream om de miners te naaien en tegen elkaar op te stoken.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187881182
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:38 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Er was een agreement (met 65% volgens mij) dat segwit aangezet zou worden en de blocksize vergroot. Aan het eind is enkel Segwit aangezet en hebben ze de rest geschrapt. Een smerige truuk van Blockstream om de miners te naaien en tegen elkaar op te stoken.
Een agreement op een besloten samenkomst met alleen maar bedrijven (o.a. de grootste miners) die er profijt van zouden hebben ja.

https://en.bitcoin.it/wiki/SegWit2x
Uitvinder van de biersmiley.
pi_187881210
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:29 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Waattttt? Dit is gewoon niet waar.

Niemand kan een hardfork tegenhouden, jij en ik kunnen vandaag bitcoin nog forken.
"soft fork" was inderdaad een betere woordkeuze geweest :P
pi_187881223
Hoeveel mining power zou zo'n kernreactor in Wit Rusland hebben trouwens? Is dat niet gevaarlijk?
pi_187881230
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:44 schreef illusions het volgende:
Hoeveel mining power zou zo'n kernreactor in Wit Rusland hebben trouwens? Is dat niet gevaarlijk?
Ligt eraan hoeveel hardware je eraan hangt toch? :P
pi_187881237
Maar afgaande op die HBO serie zat er aardig wat energie in zon kernreactor.
pi_187881246
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:38 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Er was een agreement (met 65% volgens mij) dat segwit aangezet zou worden en de blocksize vergroot. Aan het eind is enkel Segwit aangezet en hebben ze de rest geschrapt. Een smerige truuk van Blockstream om de miners te naaien en tegen elkaar op te stoken.
:')
Ja, gelukkig was dat geen 65% op het netwerk maar in een of andere kamer met een select groepje machtige miners.

Dat werkt bij de euro of de dollar misschien, gelukkig niet bij bitcoin
pi_187881255
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:44 schreef illusions het volgende:
Hoeveel mining power zou zo'n kernreactor in Wit Rusland hebben trouwens? Is dat niet gevaarlijk?
Met alleen energie kom je niet ver hé, gaat om de hardware
pi_187881275
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:45 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Met alleen energie kom je niet ver hé, gaat om de hardware
Minen op een kernreactor zou wel een noviteit zijn :+
pi_187881290
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:46 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Minen op een kernreactor zou wel een noviteit zijn :+
:D
Wel lekker groen en relatief goedkoop, zou jou moeten bekoren ouwe whale
pi_187881291
Toekomst van Libra:

pi_187881296
Technisch gezien zou Wit Rusland dan gewoon Bitcoin over kunnen nemen. :P
pi_187881305
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:47 schreef illusions het volgende:
Technisch gezien zou Wit Rusland dan gewoon Bitcoin over kunnen nemen. :P
Nee daar ging het toch juist om? Dat miners *niet* het netwerk kunnen overnemen.
pi_187881317
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:47 schreef illusions het volgende:
Technisch gezien zou Wit Rusland dan gewoon Bitcoin over kunnen nemen. :P
...
nee
pi_187881322
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:48 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nee daar ging het toch juist om? Dat miners *niet* het netwerk kunnen overnemen.
je kunt het nog tweehonderd keer uitleggen

blijkbaar valt het kwartje niet, zelfs bij mensen die wel interesse hebben in crypto

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2019 13:49:18 ]
pi_187881353
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:49 schreef aTypisch het volgende:

[..]

je kunt het nog tweehonderd keer uitleggen

blijkbaar valt het kwartje niet, zelfs bij mensen die wel interesse hebben in crypto
Nou ja, nodes zijn niet echt sybil resistant toch? In theorie kunnen >51% hashrate miners gewoon meer dan 100.000 nodes draaien en dan kan het volgens mij wel of mis ik nu iets?
pi_187881372
Mja dit is wel allemaal theoretisch geneuzel _O- in de praktijk zal het waarschijnlijk geen van alle gebeuren, zowel die kerncentrale als een land dat bitcoin mining overneemt. In plaats daarvan gaan we naar de maaaan.
pi_187881390
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:50 schreef KapBak het volgende:

[..]

Nou ja, nodes zijn niet echt sybil resistant toch? In theorie kunnen >51% hashrate miners gewoon meer dan 100.000 nodes draaien en dan kan het volgens mij wel of mis ik nu iets?
Dan kom je bij het volgende punt:

'Wij' kunnen dan nog steeds de 'oude' code blijven draaien. Elke node bepaalt zelf op welk netwerk ze zitten.

Dus zelfs áls ze dat doen, zit je met een netwerk met 100k nodes in handen van een paar partijen. Wie gaat daar zich bij aansluiten en minen? In ieder geval geen bitcoiners..
pi_187881407
Bohh wat is de structuur van bitcoin toch baas _O_

Satoshigod

when nobelprijs
pi_187881411
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:52 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Dan kom je bij het volgende punt:

'Wij' kunnen dan nog steeds de 'oude' code blijven draaien. Elke node bepaalt zelf op welk netwerk ze zitten.

Dus zelfs áls ze dat doen, zit je met een netwerk met 100k nodes in handen van een paar partijen. Wie gaat daar zich bij aansluiten en minen? In ieder geval geen bitcoiners..
De vraag is dus of je kunt weten of die 100k nodes in handen van een paar partijen zijn. Het is op een zeker moment vrij lastig om dat te zien. En dan is het eigenlijk niks meer dan een sociaal contract tussen users om regelset X te volgen.
pi_187881427
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:53 schreef KapBak het volgende:

[..]

De vraag is dus of je kunt weten of die 100k nodes in handen van een paar partijen zijn. Het is op een zeker moment vrij lastig om dat te zien. En dan is het eigenlijk niks meer dan een sociaal contract tussen users om regelset X te volgen.
Er is geen sociaal contract in bitcoin. Je volgt de regels die JIJ wil met je node.
pi_187881464
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:54 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Er is geen sociaal contract in bitcoin. Je volgt de regels die JIJ wil met je node.
Ja maar dan heb ik geen bitcoin maar bitcoin kapbak :P
pi_187881467
Bitcoin _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_187881591
Dus wat is Bitcoin? Het netwerk met de meeste nodes? Hashrate? Of is het subjectief voor iedereen (aangezien IK de regels volg die IK wil met mijn node) ? Wat het argument dat het een sociaal contract is alleen maar sterker maakt, we komen immers allemaal samen op wat een Bitcoin is.
pi_187881622
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:56 schreef dimmak het volgende:
Bitcoin _O_
dat dus vooral
pi_187881629
Twee maanden terug The Bitcoin Standard en Internet of Money vol. 2 weer eens gelezen.

Blijft een genot.
pi_187881631
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:08 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dat dus vooral
Ja maar daar zijn we het bijna allemaal wel over eens hier :P Dus om dat cirkel trekje te herhalen is ook zo saai.
pi_187881663
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:09 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Mining is niet de manier om een hell hole naar een ontwikkeld land te brengen. Het is wel de manier om een hell hole een hell hole te houden en mensen aan de top heel rijk te maken. Lokale bevolking gaat daar waarschijnlijk niet van meeprofiteren want het is niet een industrie wat allerlei banen met zich meebrengt. Mining is ordinair energieslurpen en daar heb je weinig mensen voor nodig. Het is niet zoals bijv. een internet datacenter.
Deels mee eens maar ook deels oneens.

Het kan zeker vooral de oligarchen helpen. Maar misschien gaat het ook de gewone mens helpen? Geen idee overigens, ik weet niet echt veel van WR af. Maar ze hebben aardige kennis, ook op gebied van kern energie. En het zijn misschien niet heel veel banen, maar altijd meer dan nu. Op het gebied van bouwen kerncentrale, data center, mining, onderhouden van heel die zooi.

Als we naar China kijken heeft dat China toch wel heel wat werk/geld/kennis gebracht. Maar of het daar ook een boost gaat geven is nog afvragen. Als je kijkt naar Polen/ Baltics dan heeft tech ook wel voor een flinke vooruitgang gezorgd in de laatste 20 jaar. WR kan daar moeilijker van profiteren op dit moment.

Met een energieprijs van 1 cent ofzo denk ik dat het wel een positive gaat zijn eigenlijk. En WR kan mooi als proeftuin fungeren voordat de grote Russiche broer erin stapt _O_

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2019 14:12:35 ]
pi_187881694
Beter stapt Rusland niet in en blijven ze dat gas ff hierheen pompen. Ik haat koken op inductie en gas bevalt prima.
pi_187881832
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:08 schreef aTypisch het volgende:
Twee maanden terug The Bitcoin Standard en Internet of Money vol. 2 weer eens gelezen.

Blijft een genot.
The Bitcoin Standard moet ik nog aan beginnen (staat wel in de boekenkast), maar de boekjes van Andreas Antonopoulos zijn idd een genot om te lezen. Er is niemand die beter het potentieel van Bitcoin beter kan belichten dan hem.

ANDREASGOD _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_187881931
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:08 schreef aTypisch het volgende:
Twee maanden terug The Bitcoin Standard en Internet of Money vol. 2 weer eens gelezen.

Blijft een genot.
TBS is zeker baas _O_

Ken je ook het werk van 100trillionUSD?

https://medium.com/@100tr(...)carcity-91fa0fc03e25

Dat is wel interessant om naar te kijken als je het boek hebt gelezen.
pi_187881953
Laatste Shelling Out: The Origins of Money van Nick Szabo gelezen.

Ook wel interessant _O_

https://nakamotoinstitute.org/shelling-out/
  vrijdag 12 juli 2019 @ 14:34:28 #114
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882032
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:29 schreef Piva het volgende:
Laatste Shelling Out: The Origins of Money van Nick Szabo gelezen.

Ook wel interessant _O_

https://nakamotoinstitute.org/shelling-out/
Szabo is Satoshi
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187882044
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:34 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Szabo is Satoshi
Op hem of Finney zou ik ook mijn geld zetten.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 14:37:41 #116
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882065
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:35 schreef KapBak het volgende:

[..]

Op hem of Finney zou ik ook mijn geld zetten.
Één van de twee. Of beide. Finney wist in ieder geval wie Satoshi was.

RIP Finney.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187882068
Overigens wel opmerkelijk dat dit nog steeds de twee meest legitieme kritiekpunten op Bitcoin (en elk ander groot crypto netwerk) zijn...

halfin twitterde op woensdag 21-01-2009 om 18:29:40 Looking at ways to add more anonymity to bitcoin reageer retweet
halfin twitterde op dinsdag 27-01-2009 om 21:14:10 Thinking about how to reduce CO2 emissions from a widespread Bitcoin implementation reageer retweet
pi_187882083
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:37 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Één van de twee. Of beide. Finney wist in ieder geval wie Satoshi was.

RIP Finney.
Het is denk ik beter dat "we" niet weten wie het is :P

Een van de beste dingen van Bitcoin is geen founder, en dat vind ik ook meteen een van de zwakste plekken van Ethereum (Buterin).
pi_187882087
quote:
Mooi man, laatst was er toch ook al een bedrijf die zoiets deed?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_187882097
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Mooi man, laatst was er toch ook al een bedrijf die zoiets deed?
Ja Jack Dorsey van Twitter doet het ook.

Vind dat wel goede handel inderdaad, die mensen moeten toch betaald worden en deze bedrijven profiteren flink van bitcoin, dus mogen ze ook wel wat terugdoen.
pi_187882115
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:38 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Er was een agreement (met 65% volgens mij) dat segwit aangezet zou worden en de blocksize vergroot. Aan het eind is enkel Segwit aangezet en hebben ze de rest geschrapt. Een smerige truuk van Blockstream om de miners te naaien en tegen elkaar op te stoken.
Stel je voor dat Bitcoin-consensus geregeld kon worden via een samenkomst van mensen uit de industrie. Moet je toch niet aan denken.. gatverdamme :r

Dat segwit2x niet doorging is een grote overwinning geweest voor de decentraliteit van Bitcoin en bewijs uit de praktijk dat nodes de baas zijn en niet de miners.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187882237
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:29 schreef Piva het volgende:
Laatste Shelling Out: The Origins of Money van Nick Szabo gelezen.

Ook wel interessant _O_

https://nakamotoinstitute.org/shelling-out/
Nick Szabo. _O_
Een van de Satoshi's
  vrijdag 12 juli 2019 @ 14:51:12 #123
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882261
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:41 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Stel je voor dat Bitcoin-consensus geregeld kon worden via een samenkomst van mensen uit de industrie. Moet je toch niet aan denken.. gatverdamme :r

Dat segwit2x niet doorging is een grote overwinning geweest voor de decentraliteit van Bitcoin en bewijs uit de praktijk dat nodes de baas zijn en niet de miners.
Nee want Segwit is wel goed want daar was maar 40% voor :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187882290
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:37 schreef KapBak het volgende:
Overigens wel opmerkelijk dat dit nog steeds de twee meest legitieme kritiekpunten op Bitcoin (en elk ander groot crypto netwerk) zijn...

halfin twitterde op woensdag 21-01-2009 om 18:29:40 Looking at ways to add more anonymity to bitcoin reageer retweet
halfin twitterde op dinsdag 27-01-2009 om 21:14:10 Thinking about how to reduce CO2 emissions from a widespread Bitcoin implementation reageer retweet
Ik ben nu een trilogie aan het lezen (We are Legion, We are Bob) over een wetenschapper die zich ook heeft laten bewaren bij zijn dood. Hij wordt in dat boek tot leven gewekt, zijn brein is overgezet naar een computer.

Finneygod heeft zichzelf ook in cryosleep laten brengen.
pi_187882305
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:51 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Nee want Segwit is wel goed want daar was maar 40% voor :')
Iedereen die die software nu draait is voor.
pi_187882314
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:53 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ik ben nu een trilogie aan het lezen (We are Legion, We are Bob) over een wetenschapper die zich ook heeft laten bewaren bij zijn dood. Hij wordt in dat boek tot leven gewekt, zijn brein is overgezet naar een computer.

Finneygod heeft zichzelf ook in cryosleep laten brengen.
_O- _O_

Vraag me af of hij een oplossing kan vinden voor de twee problemen die hij aankaart als ie terug komt :D
pi_187882342
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:54 schreef KapBak het volgende:

[..]

_O- _O_

Vraag me af of hij een oplossing kan vinden voor de twee problemen die hij aankaart als ie terug komt :D
Aanrader hoor.

Niet echt een spoiler, want daar gaat het boek over maar toch...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_187882347
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:51 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Nee want Segwit is wel goed want daar was maar 40% voor :')
40% van welke groep? Je strooit nu voor de 2e x met percentages, maar ze slaan ook 2x nergens op.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_187882360
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

40% van welke groep? Je strooit nu voor de 2e x met percentages, maar ze slaan ook 2x nergens op.
Heet het daarom Segwit2x?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_187882372
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:56 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Aanrader hoor.

Niet echt een spoiler, want daar gaat het boek over maar toch...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Deze bedoel je toch? https://www.bol.com/nl/p/(...)M9w.1.2.ProductTitle
pi_187882394
quote:
Si! Heb zelf de versie van Audible, een van de beste voorlezers die ik tot nu toe ben tegengekomen.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 15:03:07 #132
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882454
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:56 schreef dimmak het volgende:

[..]

40% van welke groep? Je strooit nu voor de 2e x met percentages, maar ze slaan ook 2x nergens op.
https://www.blockchain.com/charts/bip-9-segwit?timespan=all

40% van de mining votes. Toen kwam de Segwit2x agreement en ging het naar bijna 100%

Vervolgens is 2x geschrapt nadat Segwit geactiveerd is.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187882520
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:03 schreef TimKuik het volgende:

[..]

https://www.blockchain.com/charts/bip-9-segwit?timespan=all

40% van de mining votes. Toen kwam de Segwit2x agreement en ging het naar bijna 100%

Vervolgens is 2x geschrapt nadat Segwit geactiveerd is.
Geschrapt door wie? Er is niemand die nodes kan dwingen bepalen dingen te doen.
pi_187882527
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 14:59 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Si! Heb zelf de versie van Audible, een van de beste voorlezers die ik tot nu toe ben tegengekomen.
Zal hem eens bestellen :P
pi_187882553
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:03 schreef TimKuik het volgende:

[..]

https://www.blockchain.com/charts/bip-9-segwit?timespan=all

40% van de mining votes. Toen kwam de Segwit2x agreement en ging het naar bijna 100%

Vervolgens is 2x geschrapt nadat Segwit geactiveerd is.
Inderdaad, miners. Want miners hadden liever grotere blokken ivm opbrengst. Die keken ernaar met eigenbelangen.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 15:09:20 #136
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882587
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Inderdaad, miners. Want miners hadden liever grotere blokken ivm opbrengst. Die keken ernaar met eigenbelangen.
Maar iedereen wil toch grotere blokken? Meer transacties per seconde = minder fees betalen per transactie.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187882607
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:09 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Maar iedereen wil toch grotere blokken? Meer transacties per seconde = minder fees betalen per transactie.
Is het tegenargument niet dat het minder eenvoudig wordt om een node te draaien want de chain wordt sneller groter (en kost meer data etc) ?
pi_187882617
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:09 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Maar iedereen wil toch grotere blokken? Meer transacties per seconde = minder fees betalen per transactie.
Ja je kan idd beter het probleem verplaatsen ipv aanpakken bij de bron. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_187882633
Daarnaast zijn hoge fees misschien wel nodig om over 10+ jaar de veiligheid van het netwerk te garanderen :P
pi_187882642
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:06 schreef KapBak het volgende:

[..]

Zal hem eens bestellen :P
_O_ Laat me weten wat je er van vindt
pi_187882661
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:09 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Maar iedereen wil toch grotere blokken? Meer transacties per seconde = minder fees betalen per transactie.
Sure, wanneer dat nodig is. Blocks bij BTC groeien toch ook gewoon langzaam qua grootte?
  vrijdag 12 juli 2019 @ 15:14:26 #142
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882693
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:10 schreef KapBak het volgende:

[..]

Is het tegenargument niet dat het minder eenvoudig wordt om een node te draaien want de chain wordt sneller groter (en kost meer data etc) ?
Je zou ook lite nodes kunnen draaien, lege adressen prunen uit je database. Daarbij kost storage geen reet tegenwoordig.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 15:15:45 #143
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882712
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:12 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Sure, wanneer dat nodig is. Blocks bij BTC groeien toch ook gewoon langzaam qua grootte?
Dat is al een paar jaar nodig.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187882715
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:14 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Je zou ook lite nodes kunnen draaien, lege adressen prunen uit je database. Daarbij kost storage geen reet tegenwoordig.
Mwauh, voor Ethereum had je voor geth 1.9 een SSD nodig om bij te kunnen blijven, dat kost toch al meer dan een HDD. Ik denk dat het gewoon een trade off is, jij noemt het nu alsof het louter voordelen heeft, ik denk dat dat niet klopt. Het heeft voor en nadelen (nog los van de game theoretical uitwerkingen).
  vrijdag 12 juli 2019 @ 15:19:54 #145
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187882797
Blokken vergroten terwijl 90% van de tijd de blokken niet vol zijn.

Alsof je naar de schiettent op de kermis gaat met een Panzerfaust :').
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187882801
Iedereen in de Ethereum community (waar de blocks groter zijn) is het er ook wel over eens dat het nadelen met zich meebrengt ten opzichte van het draaien van een node. Zie bijvoorbeeld dit zeer uitgebreide post erover van een ethereum core dev -> https://gist.github.com/karalabe/60be7bef184c8ec286fc7ee2b35b0b5b

Nou is het echt niet zo dat dat onoplosbaar is of onwerkbaar (wat soms beweert wordt) maar het is ook niet geen enkel probleem :P
pi_187882836
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:15 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Dat is al een paar jaar nodig.
Nou, wat houd je tegen er mee aan de slag te gaan dan? Er is volgens mij een bitcoin fork die grotere blocks heeft.

Het mooie is juist dat je dat zo kunt toepassen, dan is het aan de markt en de wereld om te beoordelen of dat een goed idee is.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2019 15:22:14 ]
  vrijdag 12 juli 2019 @ 15:23:21 #148
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882866
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:19 schreef fathank het volgende:
Blokken vergroten terwijl 90% van de tijd de blokken niet vol zijn.

Alsof je naar de schiettent op de kermis gaat met een Panzerfaust :').
https://jochen-hoenicke.de/queue/#0,30d
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187882888
https://txhighway.com

bigger blocks in de praktijk _O_
pi_187882889
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:22 schreef aTypisch het volgende:
Nou, wat houd je tegen er mee aan de slag te gaan dan?
Het heeft geen kans van slagen.

Je blijft maar herhalen dat je je eigen software kan draaien en het aan "de markt" is, maar dat is niet zo. Of is volgens jou Bitcoin Gold in een keer Bitcoin als alle exchanges dat gaan gebruiken?

Wat is volgens jou bitcoin? Het netwerk met wat?
pi_187882926
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:24 schreef KapBak het volgende:

[..]

Het heeft geen kans van slagen.[

Je blijft maar herhalen dat je je eigen software kan draaien en het aan "de markt" is, maar dat is niet zo. Of is volgens jou Bitcoin Gold in een keer Bitcoin als alle exchanges de dat gaan gebruiken?

Wat is volgens jou bitcoin? Het netwerk met wat?
Waarom zou dat zijn denk je? :+

Het is wel aan de markt.
pi_187882937
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Waarom zou dat zijn denk je? :+

Het is wel aan de markt.
Wat is volgens jou bitcoin? Meeste hashrate? Meeste nodes? Grootste exchanges?
  vrijdag 12 juli 2019 @ 15:28:28 #153
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_187882977
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Nou, wat houd je tegen er mee aan de slag te gaan dan? Er is volgens mij een bitcoin fork die grotere blocks heeft.

Het mooie is juist dat je dat zo kunt toepassen, dan is het aan de markt en de wereld om te beoordelen of dat een goed idee is.
Klopt, maar ik had het leuker gevonden als we iedereen bij elkaar hadden kunnen houden en de huidige blockchain naar grotere blocks hadden getrokken. Het is gewoon erg jammer dat Blockstream zo heeft lopen stoken in de community waardoor dit gebeurd is.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_187883006
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:28 schreef TimKuik het volgende:
en de huidige blockchain naar grotere blocks hadden getrokken.
Ik denk dat er vrij legitieme bezwaren zijn tegen grotere blocks.
pi_187883108
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:26 schreef KapBak het volgende:

[..]

Wat is volgens jou bitcoin? Meeste hashrate? Meeste nodes? Grootste exchanges?
De software die mijn node draait, in essentie. :+
pi_187883272
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:34 schreef aTypisch het volgende:

[..]

De software die mijn node draait, in essentie. :+
Hoe kan je dan beweren dat het geen sociaal contract is?

Het feit dat jij en duizenden andere allemaal software draaien die dezelfde regels volgen, en veranderingen daarin al dan niet accepteren, zonder dat specifiek af te spreken is daar juist een voorbeeld van :P
pi_187883305
https://uncommoncore.co/unpacking-bitcoins-social-contract/

Dit somt eigenlijk wel op wat ik bedoel :)
pi_187883400
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:43 schreef KapBak het volgende:
https://uncommoncore.co/unpacking-bitcoins-social-contract/

Dit somt eigenlijk wel op wat ik bedoel :)
Point taken.
pi_187883544
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:07 schreef dimmak het volgende:

[..]

Inderdaad, miners. Want miners hadden liever grotere blokken ivm opbrengst. Die keken ernaar met eigenbelangen.
En later kwam naar boven dat een bepaald (gepatenteerd) trucje genaamd AsicBoost wat Bitmain's miners deden teniet werd gedaan door segwit. Ook als segwit2x er doorheen was gekomen was BCH er ook gekomen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187883556
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:28 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Klopt, maar ik had het leuker gevonden als we iedereen bij elkaar hadden kunnen houden en de huidige blockchain naar grotere blocks hadden getrokken. Het is gewoon erg jammer dat Blockstream zo heeft lopen stoken in de community waardoor dit gebeurd is.
Wat wil je precies bereiken met grotere blocks dan?
pi_187883572
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:28 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Het is gewoon erg jammer dat Blockstream zo heeft lopen stoken in de community waardoor dit gebeurd is.
Je hebt echt de BCH kool-aid gedronken. Jammer.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187883594
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 15:57 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Je hebt echt de BCH kool-aid gedronken. Jammer.
_O-
pi_187883671
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 12:55 schreef KapBak het volgende:
Verder zegt ie niet heel veel geks, vond het leuker dat die dude van de FED begreep dat het een soort digitaal goud was :)
Het is trouwens wel een beetje frappant toch dat in 1 dag tijd zowel de FED als Trump het opeens over bitcoin hebben?

Dat die gast van de FED het een speculatieve store of value noemt is wel echt een biggie trouwens, dat is imo wel een teken dat ze het wel "okay" vinden.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-07-2019 16:03:16 ]
pi_187883723
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 16:03 schreef Piva het volgende:

[..]

Het is trouwens wel een beetje frappant toch dat in 1 dag tijd zowel de FED als Trump het opeens over bitcoin hebben?

Dat die gast van de FED het een speculatieve store of value noemt is wel echt een biggie trouwens, dat is imo wel een teken dat ze het wel "okay" vinden.
Ik denk dat dat voor een groot deel wel door facebook komt. Daardoor is er vanuit politici en media weer veel aandacht voor.

Vond het ook wel positief klinken ja :)

Ook wel lekker dat het nu al bijna een heel topic niet over prijs gaat maar over tech/fundamentals of hoe je het ook wil noemen :D
pi_187883812
when moon

ik ben financieel gesloopt
pi_187883867
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 16:11 schreef Dimachaerus het volgende:
when moon

ik ben financieel gesloopt
1. lever je vechain in voor btc
2. bitcoin is de koning
3. ??
4. profit
pi_187883889
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 16:11 schreef Dimachaerus het volgende:
when moon

ik ben financieel gesloopt
Je hebt pas verlies als je verkoopt.
pi_187883956
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 16:06 schreef KapBak het volgende:

[..]

Ik denk dat dat voor een groot deel wel door facebook komt. Daardoor is er vanuit politici en media weer veel aandacht voor.

Vond het ook wel positief klinken ja :)

Ook wel lekker dat het nu al bijna een heel topic niet over prijs gaat maar over tech/fundamentals of hoe je het ook wil noemen :D
Ja daar heb je wel gelijk in. Facebook ontwricht de boel aardig :p
pi_187883967
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 16:16 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Je hebt pas verlies als je verkoopt.
Verlies in satoshi's is sowieso geen echt verlies.
pi_187884240
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 16:11 schreef Dimachaerus het volgende:
when moon

ik ben financieel gesloopt
Bitcoin staat bijna op het hoogste punt van het jaar en jij bent gesloopt. Dan doe je toch echt iets fout, misschien goed leermomentje. :P
pi_187885369
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 16:11 schreef Dimachaerus het volgende:
when moon

ik ben financieel gesloopt
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 12 juli 2019 @ 20:31:39 #173
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187889759
quote:
Ik snap echt niet waarom mensen op dat soort exchanges zitten, buiten het feit dat je misschien verbonden bent aan een bepaalde coin die alleen daarop staat, maar er zijn dus ook hordes mensen die mainstream coins traden op zo'n exchange. Wat is daar het nut van, waarom niet gewoon Bitfinex of Binance?
pi_187890066
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 21:09 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik snap echt niet waarom mensen op dat soort exchanges zitten, buiten het feit dat je misschien verbonden bent aan een bepaalde coin die alleen daarop staat, maar er zijn dus ook hordes mensen die mainstream coins traden op zo'n exchange. Wat is daar het nut van, waarom niet gewoon Bitfinex of Binance?
Beetje het zelfde als met b3lp denk ik?
pi_187896126
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 21:09 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik snap echt niet waarom mensen op dat soort exchanges zitten, buiten het feit dat je misschien verbonden bent aan een bepaalde coin die alleen daarop staat, maar er zijn dus ook hordes mensen die mainstream coins traden op zo'n exchange. Wat is daar het nut van, waarom niet gewoon Bitfinex of Binance?
Sowieso een coin die maar op een bepaalde Exchange te verhandelen is daar moet je vanaf blijven. Ik doe alleen Bitcoin, Etherium en Monero en daar hou ik het bij. In al die altcoins geloof ik niet zo in. Zeker al niet als die altcoin maar op een Exchange te verhandelen is.

En ik ben er niet dagelijks mee bezig. Zo nu en dan stop ik wat in een van de drie munten die ik hier boven heb benoemd.

Zo heb ik dus de swap van Icon totaal gemist en zit ik nu met Icon tokens in MyEtherwallet die compleet waardeloos zijn en niet meer te swappen zijn. Gelukkig waren het er maar 26. :)
Als je al met die altcoins aan de slag wil gaan moet je daar veel tijd in steken.

Ik zie de bitcoin puur als zeer lange termijn belegging. Daarom ook dat ik er zo nu en dan wat in stop ongeacht de koers. Ik ben er dus niet dagelijks mee bezig. Ik zie het als het opbouwen(sparen) van gouden munten. Daar vergelijk ik het mee. Ik hou het zeer simpel.

Overigens is het dat een van mijn dochters er veel meer tijd insteekt en mij knettergek maakte om wat met die bitcoin te doen. En zodoende. Zonder haar was ik niet eens in die wereld gestapt en was het bij goud gebleven(Krugerrand).

[ Bericht 6% gewijzigd door Cherni op 13-07-2019 10:04:45 ]
pi_187896531
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 21:09 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik snap echt niet waarom mensen op dat soort exchanges zitten, buiten het feit dat je misschien verbonden bent aan een bepaalde coin die alleen daarop staat, maar er zijn dus ook hordes mensen die mainstream coins traden op zo'n exchange. Wat is daar het nut van, waarom niet gewoon Bitfinex of Binance?
Hoe denk je dat Bitfinex en Binance zijn begonnen. :')
pi_187896928
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 10:40 schreef Ronald-Koeman het volgende:
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:22 I am not a fan of Bitcoin and other Cryptocurrencies, which are not money, and whose value is highly volatile and based on thin air. Unregulated Crypto Assets can facilitate unlawful behavior, including drug trade and other illegal activity.... reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:23 ....Similarly, Facebook Libra’s “virtual currency” will have little standing or dependability. If Facebook and other companies want to become a bank, they must seek a new Banking Charter and become subject to all Banking Regulations, just like other Banks, both National... reageer retweet
realDonaldTrump twitterde op vrijdag 12-07-2019 om 02:15:23 ...and International. We have only one real currency in the USA, and it is stronger than ever, both dependable and reliable. It is by far the most dominant currency anywhere in the World, and it will always stay that way. It is called the United States Dollar! reageer retweet
Hopelijk verbiedt hij ze volgend jaar ik heb gewed dat ze voor eind 2020 geen 30.000 euro waard zijn en ik verlies niet graag.
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_187896963
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:04 schreef vipergts het volgende:

[..]

Hopelijk verbiedt hij ze volgend jaar ik heb gewed dat ze voor eind 2020 geen 30.000 euro waard zijn en ik verlies niet graag.
Echt? Voor veel? Koop maar alvast opties/futures want dat ga je verliezen. _O-
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:09:21 #180
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187896970
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 10:26 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Hoe denk je dat Bitfinex en Binance zijn begonnen. :')
Ga je nou Bitfinex en Binance over één kam scheren? :')
pi_187896983
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:08 schreef Piva het volgende:

[..]

Echt? Voor veel? Koop maar alvast opties/futures want dat ga je verliezen. _O-
BTC 30.000 voor eind volgend jaar? Dan moet er nog wel wat gebeuren toch :P
pi_187896990
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:09 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ga je nou Bitfinex en Binance over één kam scheren? :')
? Lees eens goed.
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:15:03 #183
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187897016
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:11 schreef aTypisch het volgende:

[..]

? Lees eens goed.
Je suggereert dat ze op dezelfde manier zijn begonnen.
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:16:10 #184
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187897022
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:10 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

BTC 30.000 voor eind volgend jaar? Dan moet er nog wel wat gebeuren toch :P
X3 ongeveer
pi_187897039
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:10 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

BTC 30.000 voor eind volgend jaar? Dan moet er nog wel wat gebeuren toch :P
In iets van 4 maanden tijd is bitcoin x3 gegaan. Dat dus nog eens en je zit op 30k..

Het zou mijn verbazen als we geen 30k aantikken voor eind 2020.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2019 11:20:16 ]
pi_187897061
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:08 schreef Piva het volgende:

[..]

Echt? Voor veel? Koop maar alvast opties/futures want dat ga je verliezen. _O-
Nee een etentje
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:22:28 #187
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187897075
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:18 schreef Piva het volgende:

[..]

In iets van 4 maanden tijd is bitcoin x3 gegaan. Dat dus nog eens en je zit op 30k..

Het zou mijn verbazen als we geen 30k aantikken voor eind 2020.
Dan kun je dus wel all-in gaan nu
pi_187897081
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:22 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dan kun je dus wel all-in gaan nu
Want?

quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:21 schreef vipergts het volgende:

[..]

Nee een etentje
Dat is te overzien :p

[ Bericht 33% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2019 11:24:04 ]
pi_187897106
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:18 schreef Piva het volgende:

[..]

In iets van 4 maanden tijd is bitcoin x3 gegaan. Dat dus nog eens en je zit op 30k..

Het zou mijn verbazen als we geen 30k aantikken voor eind 2020.
Ja maar van 3000 naar 10000 is makkelijk van 10.000 naar 30.000 is veel lastiger. En ik heb vanwege de marge ook nog gewed in euro's
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
pi_187897144
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:26 schreef vipergts het volgende:

[..]

Ja maar van 3000 naar 10000 is makkelijk van 10.000 naar 30.000 is veel lastiger. En ik heb vanwege de marge ook nog gewed in euro's
Wel wat lastiger ja. Maar het gaat niet echt veel moeite kosten zodra we boven de ATH zitten. Er zijn namelijk niet zo heel veel mensen die hun bitcoin verkopen, dus met relatief weinig nieuwe vraag schiet de prijs al omhoog.
pi_187897157
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 13:19 schreef KapBak het volgende:

[..]

Huh?

Waar komen al die unbanked mensen die we gaan banken dan vandaan? Die doen niet mee aan het bankensysteem hoor.
Omdat die mensen in corrupte landen geen bankrekening krijgen.
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:34:25 #192
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187897193
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:23 schreef Piva het volgende:

[..]

Want?
[..]

Omdat je vrij zeker lijkt dat btc 30k gaat halen :) dan kun je best een gokje wagen. Desnoods cash je op 20k uit, nog minder risico.
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:35:26 #193
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187897209
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:26 schreef vipergts het volgende:

[..]

Ja maar van 3000 naar 10000 is makkelijk van 10.000 naar 30.000 is veel lastiger. En ik heb vanwege de marge ook nog gewed in euro's
Waarom is dat lastiger? Volgens jouw beredenering moeten we in pennystocks gaan dus?
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:39:35 #194
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_187897261
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:35 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waarom is dat lastiger? Volgens jouw beredenering moeten we in pennystocks gaan dus?
Altcoins zijn pennystocks
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_187897291
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:34 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Omdat je vrij zeker lijkt dat btc 30k gaat halen :) dan kun je best een gokje wagen. Desnoods cash je op 20k uit, nog minder risico.
Ik ben er ook vrij zeker van dat de Dow naar 100k gaat, dan hoef ik toch ook niet meteen all-te gaan in aandelen? Daarnaast ben ik wel ingestapt tijdens de bear market en niet nu natuurlijk...

Daarnaast maakt het totaal vermogen en je eigen huidige situatie ook nogal een verschil. Als ik net klaar zou zijn geweest met studeren zou ik 100% zeker all in gegaan zijn en waarschijnlijk nog met extra leverage.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2019 11:42:38 ]
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:43:59 #196
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187897314
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:21 schreef vipergts het volgende:

[..]

Nee een etentje
Geld goed besteed. Als je tenminste naar een fatsoenlijke tent gaat.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 13 juli 2019 @ 11:46:16 #197
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187897340
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:35 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waarom is dat lastiger? Volgens jouw beredenering moeten we in pennystocks gaan dus?
Van 3 euro naar een tientje is maar 7 euro. Van 30 naar 100 is 70 euro.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187898107
Dag Solar :{ -O-
Nog wel bedankt voor de 32m2 overkapping in de achtertuin *O*

En ik heb nog bijna 20.000 van je bewaard, over een jaar of wat sta je vast weer ergens op een exchange!

Houdoeeeee
Forcefield City Bewoner
pi_187898353
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:35 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waarom is dat lastiger? Volgens jouw beredenering moeten we in pennystocks gaan dus?
Nee ik denk dat als je boven een bepaald bedrag komt minder mensen kopen omdat de prijs te hoog wordt en de stijging afvlakt totdat het inzakt en dat is in mijn ogen geen 30.000 euro
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  zaterdag 13 juli 2019 @ 13:26:21 #200
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187898827
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 12:55 schreef vipergts het volgende:

[..]

Nee ik denk dat als je boven een bepaald bedrag komt minder mensen kopen omdat de prijs te hoog wordt en de stijging afvlakt totdat het inzakt en dat is in mijn ogen geen 30.000 euro
Oke
pi_187899364
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 11:15 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Je suggereert dat ze op dezelfde manier zijn begonnen.
Nee
pi_187899664
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 12:55 schreef vipergts het volgende:

[..]

Nee ik denk dat als je boven een bepaald bedrag komt minder mensen kopen omdat de prijs te hoog wordt en de stijging afvlakt totdat het inzakt en dat is in mijn ogen geen 30.000 euro
Kan het niet ook andersom? Dat als we heel hard stijgen er minder mensen gaan verkopen omdat ze verwachten dat het verder stijgt (ergens zit een kantelpunt natuurlijk als de prijs te aantrekkelijk wordt en het duidelijk een bubbel is).
  zaterdag 13 juli 2019 @ 14:54:29 #203
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187900034
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 14:05 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Nee
Zo staat het er wel :)
pi_187900071
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 14:27 schreef KapBak het volgende:

[..]

Kan het niet ook andersom? Dat als we heel hard stijgen er minder mensen gaan verkopen omdat ze verwachten dat het verder stijgt (ergens zit een kantelpunt natuurlijk als de prijs te aantrekkelijk wordt en het duidelijk een bubbel is).
Prijs trekt inderdaad meer mensen aan dan dat het afschrikt.

Mensen die voor het eerst op $100 van bitcoin hoorde dachten bij $1000 wel van huh? Dat was toch allang dood? Gaan zich dan toch maar eens inlezen en raken geïnteresseerd.

Zelfde geldt voor 1k > 10k etc etc. Daarom ook dat ik zei dat nadat de ATH is aangetikt word er wel weer veel meer aandacht komt.
pi_187901163
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 14:54 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Zo staat het er wel :)
Nope, maar blijf er vooral over doorgaan.
pi_187901885
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 14:56 schreef Piva het volgende:

[..]

Prijs trekt inderdaad meer mensen aan dan dat het afschrikt.

Mensen die voor het eerst op $100 van bitcoin hoorde dachten bij $1000 wel van huh? Dat was toch allang dood? Gaan zich dan toch maar eens inlezen en raken geïnteresseerd.

Zelfde geldt voor 1k > 10k etc etc. Daarom ook dat ik zei dat nadat de ATH is aangetikt word er wel weer veel meer aandacht komt.
Zelfde met Vechain begon met ¤0,60 toen ¤1 bij ¤5 dacht iedereen huh en nu! Moet je nu kijken!
Vakman pur sang
pi_187903421
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 16:34 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zelfde met Vechain begon met ¤0,60 toen ¤1 bij ¤5 dacht iedereen huh en nu! Moet je nu kijken!
Het verschil is dat zoiets als Vechain niemand echt wilt hebben en bitcoin wel...

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2019 18:24:22 ]
  zaterdag 13 juli 2019 @ 20:01:30 #208
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187904635
quote:
14s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 15:56 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Nope, maar blijf er vooral over doorgaan.
Ik probeer te achterhalen waarom je uitgerekend die 2 exchanges noemde. Maar goed je gaat er geen antwoord op geven dus weet het zelf waarschijnlijk ook niet.
  zaterdag 13 juli 2019 @ 20:02:45 #209
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187904661
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 18:23 schreef Piva het volgende:

[..]

Het verschil is dat zoiets als Vechain niemand echt wilt hebben en bitcoin wel...
Ik heb liever VET dan BTC. Al probeer ik voor de spreiding wel wat BTC te behouden.
pi_187904780
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 20:01 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik probeer te achterhalen waarom je uitgerekend die 2 exchanges noemde. Maar goed je gaat er geen antwoord op geven dus weet het zelf waarschijnlijk ook niet.
Ik noem die exchanges niet specifiek... Dat deed iemand anders.
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 juli 2019 21:09 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik snap echt niet waarom mensen op dat soort exchanges zitten, buiten het feit dat je misschien verbonden bent aan een bepaalde coin die alleen daarop staat, maar er zijn dus ook hordes mensen die mainstream coins traden op zo'n exchange. Wat is daar het nut van, waarom niet gewoon Bitfinex of Binance?
  zaterdag 13 juli 2019 @ 20:12:33 #211
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187904814
quote:
10s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 20:09 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ik noem die exchanges niet specifiek... Dat deed iemand anders.
[..]

Ah excuus gemist :) vond het al wat onlogisch klinken.
pi_187912028
But muh big blocks
pi_187912224
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 09:49 schreef Cherni het volgende:

[..]

Sowieso een coin die maar op een bepaalde Exchange te verhandelen is daar moet je vanaf blijven. Ik doe alleen Bitcoin, Etherium en Monero en daar hou ik het bij. In al die altcoins geloof ik niet zo in. Zeker al niet als die altcoin maar op een Exchange te verhandelen is.

En ik ben er niet dagelijks mee bezig. Zo nu en dan stop ik wat in een van de drie munten die ik hier boven heb benoemd.

Zo heb ik dus de swap van Icon totaal gemist en zit ik nu met Icon tokens in MyEtherwallet die compleet waardeloos zijn en niet meer te swappen zijn. Gelukkig waren het er maar 26. :)
Als je al met die altcoins aan de slag wil gaan moet je daar veel tijd in steken.

Ik zie de bitcoin puur als zeer lange termijn belegging. Daarom ook dat ik er zo nu en dan wat in stop ongeacht de koers. Ik ben er dus niet dagelijks mee bezig. Ik zie het als het opbouwen(sparen) van gouden munten. Daar vergelijk ik het mee. Ik hou het zeer simpel.

Overigens is het dat een van mijn dochters er veel meer tijd insteekt en mij knettergek maakte om wat met die bitcoin te doen. En zodoende. Zonder haar was ik niet eens in die wereld gestapt en was het bij goud gebleven(Krugerrand).
Lijkt me een beetje gelul, als jij op bijv. Binance je centen op een altcoin zet kun je er vrij zeker van zijn dat die shitcoin nog wel even blijft bestaan, en dat je een seintje krijgt mocht ie ooit gedelist worden. Als je daar een dagtaak aan hebt zou ik even bij mezelf te rade gaan of cryptovaluta voor mij wel interessant zou zijn.

Sowieso is het niet echt snugger om je coins op een exchange te laten staan als je er niet actief mee aan het traden bent.

quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 10:26 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Hoe denk je dat Bitfinex en Binance zijn begonnen. :')
Mentale rekenkracht is niet je sterkste kant? Toen die begonnen waren ze allemaal nog klein. Op dit moment is er gewoon geen fuck reden om voor een of andere louche kleine exchange te kiezen als er ook eentje bestaat die 100x zo groot is, zelfs een coinexchange.io bijvoorbeeld. Waarom zou je? Groter risico, kleiner volume, en de kosten blijven toch hetzelfde zo niet duurder.
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 12:55 schreef vipergts het volgende:

[..]

Nee ik denk dat als je boven een bepaald bedrag komt minder mensen kopen omdat de prijs te hoog wordt en de stijging afvlakt totdat het inzakt en dat is in mijn ogen geen 30.000 euro
Zit natuurlijk wat in. Niemand gaat die astronomische stijgingen meer meemaken die de lucky few hebben gehad die in 2010 BTC hebben gekocht om maar een voorbeeld te noemen.
pi_187912499
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 20:01 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik probeer te achterhalen waarom je uitgerekend die 2 exchanges noemde. Maar goed je gaat er geen antwoord op geven dus weet het zelf waarschijnlijk ook niet.
Gast hij noemde niet die 2 exchanges op, dat was ik. De enige vergelijking was dat je gewoon wel achterlijk moet zijn om op een onbekende louche exchange je coins te stallen i.p.v. een van de marktleiders. Is niet 1 valide reden voor.
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 20:02 schreef leolinedance het volgende:

Al probeer ik voor de spreiding wel wat BTC te behouden.
Compleet onlogisch want winst in sats boeit namelijk niet. :D
pi_187912564
Denk overigens wel dat dit het uitgekozen moment is om je zakken te vullen met EOS, dat gekke ding gaat binnenkort toch wel weer zonder enige reden flink stijgen. :P
  Moderator / Redactie Sport zondag 14 juli 2019 @ 11:47:17 #216
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_187913105
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2019 10:59 schreef illusions het volgende:
Denk overigens wel dat dit het uitgekozen moment is om je zakken te vullen met EOS, dat gekke ding gaat binnenkort toch wel weer zonder enige reden flink stijgen. :P
Dat is het lastige. Veel coins stijgen gewoon zonder aanleiding, dus hoe the neuk weet je waar je je geld moet stallen :P

Vorig jaar zat er af en toe nog een logica in. Nu is dat echt veel minder.
  zondag 14 juli 2019 @ 12:16:09 #217
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187913530
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2019 10:53 schreef illusions het volgende:

[..]

Gast hij noemde niet die 2 exchanges op, dat was ik. De enige vergelijking was dat je gewoon wel achterlijk moet zijn om op een onbekende louche exchange je coins te stallen i.p.v. een van de marktleiders. Is niet 1 valide reden voor.
[..]

Compleet onlogisch want winst in sats boeit namelijk niet. :D
Hou nou op kleuter
pi_187913576
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2019 10:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Lijkt me een beetje gelul, als jij op bijv. Binance je centen op een altcoin zet kun je er vrij zeker van zijn dat die shitcoin nog wel even blijft bestaan, en dat je een seintje krijgt mocht ie ooit gedelist worden. Als je daar een dagtaak aan hebt zou ik even bij mezelf te rade gaan of cryptovaluta voor mij wel interessant zou zijn.

Sowieso is het niet echt snugger om je coins op een exchange te laten staan als je er niet actief mee aan het traden bent.
[..]

Mentale rekenkracht is niet je sterkste kant? Toen die begonnen waren ze allemaal nog klein. Op dit moment is er gewoon geen fuck reden om voor een of andere louche kleine exchange te kiezen als er ook eentje bestaat die 100x zo groot is, zelfs een coinexchange.io bijvoorbeeld. Waarom zou je? Groter risico, kleiner volume, en de kosten blijven toch hetzelfde zo niet duurder.
[..]

Zit natuurlijk wat in. Niemand gaat die astronomische stijgingen meer meemaken die de lucky few hebben gehad die in 2010 BTC hebben gekocht om maar een voorbeeld te noemen.
Ik heb ook niets op een Exchange staan. Maar als je echt met die altcoins aan de slag wilt gaan zul je het nieuws moeten blijven volgen. En niet eens in de maand er mee bezig zijn. Wat ik al aangaf, dat ik een swap van Icon volledig heb gemist omdat ik er een tijd niet meer mee bezig was.

Doe je gewoon zo nu en dan wat spaargeld steken in bitcoin en verplaatst dat gelijk naar een hardware wallet is dat een heel ander verhaal. En nogmaals ik doe er niet zoveel anders mee dan dat ik gouden munten spaar. Ik doe alleen aan lange termijn zaken.

Bovendien moet je over het algemeen toch eerst weer bitcoin aanschaffen om een altcoin te kopen. Ik zie bitcoin gewoon als de lead en een alternatief voor goud.

Niet iedereen is een trader. Waarom het dan onzin zou zijn om geen bitcoin aan te schaffen of in andere cryptomunten waar je vertrouwen in hebt is mij een raadsel.
pi_187913597
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2019 12:16 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Hou nou op kleuter
Uitstekende redenering. :+
pi_187914580
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2019 12:19 schreef Cherni het volgende:

[..]

Ik heb ook niets op een Exchange staan. Maar als je echt met die altcoins aan de slag wilt gaan zul je het nieuws moeten blijven volgen. En niet eens in de maand er mee bezig zijn. Wat ik al aangaf, dat ik een swap van Icon volledig heb gemist omdat ik er een tijd niet meer mee bezig was.

Doe je gewoon zo nu en dan wat spaargeld steken in bitcoin en verplaatst dat gelijk naar een hardware wallet is dat een heel ander verhaal. En nogmaals ik doe er niet zoveel anders mee dan dat ik gouden munten spaar. Ik doe alleen aan lange termijn zaken.

Bovendien moet je over het algemeen toch eerst weer bitcoin aanschaffen om een altcoin te kopen. Ik zie bitcoin gewoon als de lead en een alternatief voor goud.

Niet iedereen is een trader. Waarom het dan onzin zou zijn om geen bitcoin aan te schaffen of in andere cryptomunten waar je vertrouwen in hebt is mij een raadsel.
Zeg ik toch helemaal niet? Jij zegt als je met altcoins aan de slag wilt moet je daar veel tijd in steken, ik betwist dat. Je koopt het, en als je er dan niet mee trade, waar gaat die tijd in zitten dan? Kwestie van elke paar dagen je mail checken, intensiever wordt het niet.

Ik zeg nergens dat het onzin is om Bitcoin aan te schaffen, hoe je dat in mijn post leest is mij pas een raadsel. :P
pi_187915358
ICX op binance voor $0.35, op Huobi voor $0.80. Arbitrage is niet mogelijk tussen deze exchanges??
  zondag 14 juli 2019 @ 16:45:44 #223
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187919328
Nee. Huobi heeft ze nog niet geswapt en geen withdraw mogelijk
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport zondag 14 juli 2019 @ 17:21:02 #224
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_187920224
Kunnen we aub. even weer stoppen om persoonlijke discussies uit te vechten in SC.

Ik ga geen posts verwijderen omdat het iemand niet bevalt. Ben niet je persoonlijke moderator, maar minder opelkaar zeiken zou toch wel mooi zijn.
pi_187921046
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2019 17:21 schreef Kyran het volgende:
Kunnen we aub. even weer stoppen om persoonlijke discussies uit te vechten in SC.

Ik ga geen posts verwijderen omdat het iemand niet bevalt. Ben niet je persoonlijke moderator, maar minder opelkaar zeiken zou toch wel mooi zijn.
Het zijn nou eenmaal zware tijden in cryptoland. We zitten nu weer op precies dezelfde prijs als 3 weken geleden ;(
pi_187922272
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_187924681
quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2019 19:00 schreef chroestjov het volgende:
[ afbeelding ]
Oh god de apenlanden voorop.🙈
Vakman pur sang
pi_187926737
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2019 20:34 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Oh god de apenlanden voorop.🙈
Doet mij daarom vermoeden dat het veel zwart geld betreft.
pi_187926860
quote:
1s.gif Op zondag 14 juli 2019 20:34 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Oh god de apenlanden voorop.🙈
TR meegepakt voor apenlanden :)

@GGMM
pi_187928128
Rsr _O_
pi_187928314
quote:
Wtf is dit.

Die chart gaat als je hem doortrekt over de 100% voor dominace van alts heen :')

En iedereen knipt en plakt hem maar gewoon :)
pi_187928742
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 00:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]

En iedereen knipt en plakt hem maar gewoon :)
Welkom in de wondere wereld van TA
pi_187929555
Rekt
  maandag 15 juli 2019 @ 07:56:34 #234
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187929915
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 00:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Wtf is dit.

Die chart gaat als je hem doortrekt over de 100% voor dominace van alts heen :')

En iedereen knipt en plakt hem maar gewoon :)
Nogal logisch he. Als je het lijntje maar lang genoeg maakt gebeurt dat altijd. Of mag je ook bochtjes tekenen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 15 juli 2019 @ 08:26:41 #235
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_187930049
Nou ik heb de eerste BTC sub 3k charts alweer voorbij zien komen hoor _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_187930160
quote:
14s.gif Op maandag 15 juli 2019 07:56 schreef fathank het volgende:

[..]

Nogal logisch he. Als je het lijntje maar lang genoeg maakt gebeurt dat altijd. Of mag je ook bochtjes tekenen?
Wat
  maandag 15 juli 2019 @ 08:52:31 #237
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187930193
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 08:45 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Wat
Maakt niet uit hoor. We kunnen niet allemaal Harvard geschoold zijn.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 15 juli 2019 @ 09:34:24 #238
485804 Ship-o-Bricks
The Unsinkable Just Happened
pi_187930530
BCH, mooi instapmoment mensen :7
  maandag 15 juli 2019 @ 09:44:17 #239
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_187930683
quote:
9s.gif Op maandag 15 juli 2019 09:34 schreef Ship-o-Bricks het volgende:
BCH, mooi instapmoment mensen :7
Volgens geldt dat voor elke altcoin op dit moment _O-
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 15 juli 2019 @ 10:02:04 #240
485804 Ship-o-Bricks
The Unsinkable Just Happened
pi_187930923
quote:
3s.gif Op maandag 15 juli 2019 09:44 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Volgens geldt dat voor elke altcoin op dit moment _O-
Met afstand m'n slechtste investeringen tot nu toe w/

Kijken wat Overstock straks doet. Dat eventuele dipje willen we wel.
pi_187931792
quote:
3s.gif Op maandag 15 juli 2019 08:26 schreef Rossdale het volgende:
Nou ik heb de eerste BTC sub 3k charts alweer voorbij zien komen hoor _O-
_O_

Weak hands worden er weer mooi uitgeschut.


quote:
0s.gif Op zondag 14 juli 2019 22:22 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Doet mij daarom vermoeden dat het veel zwart geld betreft.
Uhmmm die landen hebben een groter probleem dan zwart geld...

[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 15-07-2019 10:59:12 ]
pi_187932133
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 10:58 schreef Piva het volgende:

[..]

Uhmmm die landen hebben een groter probleem dan zwart geld...
Dalende waarde van hun munt en overheidsristricties op hun munt, met name. Ook landen waar drugsgebruik, criminaliteit en corruptie relatief hoog is. Daarbij zijn relatief arme landen ook gevoeliger voor get-rich-quick dingen.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187932470
ETHPLO _O- ff 300%
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  maandag 15 juli 2019 @ 12:51:02 #244
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187933264
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 11:56 schreef m.k het volgende:
ETHPLO _O- ff 300%
Volume $400 :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187933417
quote:
14s.gif Op maandag 15 juli 2019 12:51 schreef fathank het volgende:

[..]

Volume $400 :')
Zat joh :P
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_187933567
BNB en VET neuken mij de moeder.
pi_187933618
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 13:06 schreef nickhguitar het volgende:
BNB en VET neuken mij de moeder.
Alle alts staan redelijk laag voor als hert je nog niet is opgevallen, maar BNB staat best nog op een acceptabel niveau, check maar wat 'ie het afgelopen jaar heeft gedaan.
pi_187935596
Gek genoeg staat UTNP in de plus.
pi_187936284
Silent Notary gaat ook goed :-) Vandaag een All Time Low, en het volume is 99% fake
Welke bright mind had deze ook weer lopen pushen!?

  maandag 15 juli 2019 @ 16:14:31 #250
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187936430
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 13:06 schreef nickhguitar het volgende:
BNB en VET neuken mij de moeder.
:')
  maandag 15 juli 2019 @ 16:15:26 #251
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187936445
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 16:05 schreef ZetaOS het volgende:
Silent Notary gaat ook goed :-) Vandaag een All Time Low, en het volume is 99% fake
Welke bright mind had deze ook weer lopen pushen!?

[ afbeelding ]
Iemand die er volgens mij een hele dikke vette disclaimer bij vermeld had :P
pi_187937029
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 16:05 schreef ZetaOS het volgende:
Silent Notary gaat ook goed :-) Vandaag een All Time Low, en het volume is 99% fake
Welke bright mind had deze ook weer lopen pushen!?

[ afbeelding ]
Zo'n beetje alles staat vandaag dieprood.

Vechain staat vandaag ook op een All Time Low maar je hoort mij niet lachen toch?

Goedkoop scoren weer.
  maandag 15 juli 2019 @ 17:09:29 #253
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187937500
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 16:46 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zo'n beetje alles staat vandaag dieprood.

Vechain staat vandaag ook op een All Time Low maar je hoort mij niet lachen toch?

Goedkoop scoren weer.
Fakenews

Vechain heeft al lager gestaan (in sats. Of telt dat niet :?)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187937539
quote:
10s.gif Op maandag 15 juli 2019 17:09 schreef fathank het volgende:

[..]

Fakenews

Vechain heeft al lager gestaan (in sats. Of telt dat niet :?)
Volgens Coinmarketcap niet, of ik kijk verkeerd :+
  maandag 15 juli 2019 @ 17:19:52 #255
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187937732
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 17:11 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Volgens Coinmarketcap niet, of ik kijk verkeerd :+
Binance heeft ie op 49 satoshis gestaan en nu staat ie op 55 :P
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187937746
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 17:11 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Volgens Coinmarketcap niet, of ik kijk verkeerd :+
Inderdaad, even rechtsboven op USD klikken en dan op BTC, dan kijk je weer goed. ^O^
pi_187937828
quote:
14s.gif Op maandag 15 juli 2019 17:19 schreef fathank het volgende:

[..]

Binance heeft ie op 49 satoshis gestaan en nu staat ie op 55 :P
Ow, naja, gekloot in de marge, alsnog gewoon een kutdag voor coins vandaag :+
pi_187937838
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 17:20 schreef illusions het volgende:

[..]

Inderdaad, even rechtsboven op USD klikken en dan op BTC, dan kijk je weer goed. ^O^
Website? Of App? :P
pi_187939066
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 17:25 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Website? Of App? :P
Bij de app staat het links. :P
pi_187941417
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 16:15 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Iemand die er volgens mij een hele dikke vette disclaimer bij vermeld had :P
Dat viel vies tegen. Maar het ging er meer om dat het een heel slecht advies was.
Uiteraard was ik toen de gebeten hond die er geen verstand van had. Vond dat jammer toen.

quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 16:46 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Vechain staat vandaag ook op een All Time Low maar je hoort mij niet lachen toch?

Goedkoop scoren weer.
Totaal andere coin, geen all time low, ik zou sowieso niet lachten om een slecht project.

[ Bericht 29% gewijzigd door #ANONIEM op 15-07-2019 20:51:14 ]
pi_187941879
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 20:48 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dat viel vies tegen. Maar het ging er meer om dat het een heel slecht advies was.
Het was geen advies. Het was een melding dat ik ze gekocht had met een disclaimer.

DYOR staat hoog bij mij in het vaandel. En zoals altijd: jouw geld, jouw investering, jouw risico.

Overigens is er niets veranderd aan het SNTR project en sta ik nog steeds achter mijn (kleine) investering

Ubikiri _O_
Chain in Law _O_

quote:
Uiteraard was ik toen de gebeten hond die er geen verstand van had. Vond dat jammer toen.
[..]
Wekenlang je wonden zitten likken zeker? :9

quote:
Totaal andere coin, geen all time low, ik zou sowieso niet lachten om een slecht project.
Het is gewoon een kutdag voor coins, bijna alles is door het putje en er zijn vast meer All Time Lows. Alleen m'n UTNP geven nog groen aan, al is het ook maar minimaal.
pi_187942286
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 20:48 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Dat viel vies tegen. Maar het ging er meer om dat het een heel slecht advies was.
Uiteraard was ik toen de gebeten hond die er geen verstand van had. Vond dat jammer toen.
[..]

Totaal andere coin, geen all time low, ik zou sowieso niet lachten om een slecht project.

Wil je er nog wat azijn bij? :')

Ik heb SNTR niet geadviseerd zien worden hoor, jij wel?
  Moderator / Redactie Sport maandag 15 juli 2019 @ 22:05:55 #263
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_187943163
Een of twee coins eruit pakken terwijl 99.9% diep door het putje gaat is wel een beetje jammer.
pi_187943317
Universa 18% in de plus jahahahahahaaaaaa!!!!!!!!!11111einzeinz
pi_187943655
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 22:13 schreef MaGNeT het volgende:
Universa 18% in de plus jahahahahahaaaaaa!!!!!!!!!11111einzeinz
Goed advies was dat!!!
Vakman pur sang
pi_187943878
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2019 22:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Goed advies was dat!!!
Geen idee meer wie me dat adviseerde destijds...

Heb wel flink bijgepakt toen het inkakte.

Een collega van me verkocht ergens in 2017 z'n 7000 Lisk toen het weer op 30 cent stond met als opmerking "schijtcoin, iig m'n investering er weer uit".

Een half jaar later was dat 1,5 ton waard...

Wat dat betreft is crypto onvoorspelbaar, daarom hodl ik nog maar even...
pi_187944136
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 22:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Geen idee meer wie me dat adviseerde destijds...

Heb wel flink bijgepakt toen het inkakte.

Een collega van me verkocht ergens in 2017 z'n 7000 Lisk toen het weer op 30 cent stond met als opmerking "schijtcoin, iig m'n investering er weer uit".

Een half jaar later was dat 1,5 ton waard...

Wat dat betreft is crypto onvoorspelbaar, daarom hodl ik nog maar even...
Misschien wordt nog wat met universa, heb er nog best wat van. In mijn hoofd afgeschreven dus als het nog eens flink stijgt is dat mooi meegenomen.
Wel vreemde koers hoor, die wappert ook maar wat heen en weer, maar iig omhoog vandaag. :D
Vakman pur sang
pi_187944220
quote:
1s.gif Op maandag 15 juli 2019 22:51 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Misschien wordt nog wat met universa, heb er nog best wat van. In mijn hoofd afgeschreven dus als het nog eens flink stijgt is dat mooi meegenomen.
Wel vreemde koers hoor, die wappert ook maar wat heen en weer, maar iig omhoog vandaag. :D
Er stond ergens iets over "nieuws rond 28 juli" dus mogelijk dat de prijs daar wat op reageert.

Als het nieuws "Binance" is dan zie ik het nog wel positief in :+
pi_187944563
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 22:55 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Er stond ergens iets over "nieuws rond 28 juli" dus mogelijk dat de prijs daar wat op reageert.

Als het nieuws "Binance" is dan zie ik het nog wel positief in :+
Ja de heilige AB komt dan met nieuws zei hij. :D
pi_187944803
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 23:10 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Ja de heilige AB komt dan met nieuws zei hij. :D
Oh ja, "new haircut", dat was 't toch?
pi_187945027
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 23:21 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Oh ja, "new haircut", dat was 't toch?
Denk zelf iets over die hodl wallet. Die ziet er wel flashy uit.


Heb je niks aan als token holders voorlopig tho :')
  dinsdag 16 juli 2019 @ 09:58:52 #272
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187948107
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 22:40 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Geen idee meer wie me dat adviseerde destijds...

Heb wel flink bijgepakt toen het inkakte.

Een collega van me verkocht ergens in 2017 z'n 7000 Lisk toen het weer op 30 cent stond met als opmerking "schijtcoin, iig m'n investering er weer uit".

Een half jaar later was dat 1,5 ton waard...

Wat dat betreft is crypto onvoorspelbaar, daarom hodl ik nog maar even...
Vigen98 was dat.

Komt nog wel eens langs in NWS, maar hier durft ie zich niet meer te vertonen. Totdat ie weer quitte staat en ze ingeruild heeft voor Seal™ denk ik.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187948364
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 09:58 schreef fathank het volgende:

[..]

Vigen98 was dat.

Komt nog wel eens langs in NWS, maar hier durft ie zich niet meer te vertonen. Totdat ie weer quitte staat en ze ingeruild heeft voor Seal™ denk ik.
De vechain killer _O_
pi_187948803
Vechain is met een zelfmoordpoging bezig.
Vakman pur sang
pi_187948830
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 11:11 schreef Lospedrosa het volgende:
Vechain is met een zelfmoordpoging bezig.


Niet dat het met de overige coins veel beter gaat :P
  dinsdag 16 juli 2019 @ 11:23:15 #276
62913 Blik
The one and Only!
pi_187948930
BTC dominance: 66,6% :'(
pi_187949024
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 11:11 schreef Lospedrosa het volgende:
Vechain is met een zelfmoordpoging bezig.
Even wat weakhands uitschudden
pi_187949027
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 11:23 schreef Blik het volgende:
BTC dominance: 66,6% :'(
666 ahahhah
pi_187949220
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 09:58 schreef fathank het volgende:

[..]

Vigen98 was dat.

Komt nog wel eens langs in NWS, maar hier durft ie zich niet meer te vertonen. Totdat ie weer quitte staat en ze ingeruild heeft voor Seal™ denk ik.
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 23:05 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]

_O_ Russische minister met een shirt met wat erop? Juist ja Universa Blockchain _O_
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 21:04 schreef vigen98 het volgende:
Goed dat ze zeggen dat Bitcoin maar 7 transacties per seconde aan kan. Universa kan er 20.000 per seconde aan _O_
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 16:51 schreef vigen98 het volgende:

[..]

UTN. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Bewezen snelheid van 20.000 transacties per seconde alleen dat al heeft me UTN fan gemaakt _O-

Ik ga een masternode proberen te runnen _O_
pi_187949339
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 11:46 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[ afbeelding ]
_O-

De fout om in de ban te raken van specs (20.000 transacties per seconde!) en associatie met bekende mensen/bedrijven (minister van Rusland met shirt!) maakt iedereen wel die voor het eerst met crypto in aanraking komt. Zolang je maar verder groeit en niet daarin blijft hangen dan is dat geen probleem. Slechts een jeugdzonde. Net als dat iedereen ook wel wat crypto kwijtraakt in een scam/aan een scammer in het begin.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  dinsdag 16 juli 2019 @ 12:07:51 #281
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187949523
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 11:56 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

_O-

De fout om in de ban te raken van specs (20.000 transacties per seconde!) en associatie met bekende mensen/bedrijven (minister van Rusland met shirt!) maakt iedereen wel die voor het eerst met crypto in aanraking komt. Zolang je maar verder groeit en niet daarin blijft hangen dan is dat geen probleem. Slechts een jeugdzonde. Net als dat iedereen ook wel wat crypto kwijtraakt in een scam/aan een scammer in het begin.
Ik stuur altijd Crypto naar aardige mensen op telegram die me zomaar benaderen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 16 juli 2019 @ 12:09:56 #282
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_187949553
Ik heb al mijn spaargeld omgezet in Tether en dat naar Binance gestuurd. Ik las hier dat je geld daar superveilig staat namelijk
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_187949566
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 12:07 schreef fathank het volgende:

[..]

Ik stuur altijd Crypto naar aardige mensen op telegram die me zomaar benaderen.
Wie niet? Vooral als hij de woorden "escrow" en "trust" in z'n naam heeft staan.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_187949706
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 11:46 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[ afbeelding ]
@vigen98
  dinsdag 16 juli 2019 @ 12:32:46 #285
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_187949830
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 12:22 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

@:vigen98
Goede ondertitel ook
pi_187950081
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 12:32 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Goede ondertitel ook
_O-
  dinsdag 16 juli 2019 @ 14:49:41 #287
155021 Mender
Gekke Henkie
pi_187951539

Persconferentie over crypto.

Sommige vragen van de pers :')

(17:00) "Do you find the president tweet's racist?"
pi_187951553
Elke bullrun lijkt 40% correcties te ondergaan, net als het hele jaar in 2017. Ziet er dus positief uit, van 14k naar 9 of 10k en weer door
  dinsdag 16 juli 2019 @ 15:21:42 #289
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_187951910
Vostok verkocht door Sacha
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_187952240
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 15:21 schreef fathank het volgende:
Vostok verkocht door Sacha
Goeie cashgrab.
  dinsdag 16 juli 2019 @ 18:50:31 #291
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_187954892
BTC -6% dit uur.. nice.
pi_187955539
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 00:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Wtf is dit.

Die chart gaat als je hem doortrekt over de 100% voor dominace van alts heen :')

En iedereen knipt en plakt hem maar gewoon :)
dit zijn geen procenten slimmerik.
pi_187955668

bevestiging van dominance daling de komende tijd.
pi_187955721
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 15:21 schreef fathank het volgende:
Vostok verkocht door Sacha
Mooi, mijn grootste kritiekpunt was dat ie weer met een andere token aan de haal ging.
pi_187956117
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 19:33 schreef aTypisch het volgende:

[..]

Mooi, mijn grootste kritiekpunt was dat ie weer met een andere token aan de haal ging.
Had jij niet ook Universa?
pi_187957173
Die btc-dominance gaat echt door het dak, toch maar al mijn alts de deur uit doen denk ik zo.
pi_187957420
BTC dominance 149,8% and rising!
Vakman pur sang
pi_187957438
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 20:45 schreef BigShaq het volgende:
Die btc-dominance gaat echt door het dak, toch maar al mijn alts de deur uit doen denk ik zo.
Troll?
pi_187957724
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 20:55 schreef poebz het volgende:

[..]

Troll?
Nee? Ik ga gewoon allin btc, koop wel weer wat alts als btc weer wat hoger staat.
  dinsdag 16 juli 2019 @ 21:10:38 #300
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_187957744
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 15:21 schreef fathank het volgende:
Vostok verkocht door Sacha
Beetje TRX/BTT praktijk dit. Al zou Sacha vrijdag duidelijk maken waarom hij dit doet. Hoop voor hem dat het een goede reden is, want anders is het wel echt een blamage
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 16 juli 2019 @ 21:11:49 #301
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_187957758
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 juli 2019 20:45 schreef BigShaq het volgende:
Die btc-dominance gaat echt door het dak, toch maar al mijn alts de deur uit doen denk ik zo.
Kom je een beetje laat mee :D Dit is niveau alts kopen op ATH
Please sir. When moon? When Mustang?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')