Kom je nu meequote:Op donderdag 11 juli 2019 14:20 schreef Ole het volgende:
Die aardappeltjes had je nog even een paar minuten in de magnetron kunnen doen.
quote:
Oh daar ben ik ook wel benieuwd naar. Maak je ook een verslagje hier?quote:Op zondag 14 juli 2019 21:11 schreef hemarookworst het volgende:
Ik ga deze eens proberen, te koop bij de AH
Oke bij deze.quote:Op zondag 14 juli 2019 21:52 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Oh daar ben ik ook wel benieuwd naar. Maak je ook een verslagje hier?
Tnxquote:Op maandag 15 juli 2019 22:23 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Oke bij deze.
Ik ben student en eet dit soort maaltijden tijdens het studeren op de uni dus niet thuis. Heb dit gegeten met wat sneetjes Zaanse volkoren. Vind het prima te eten. Ik had trouwens eerder ook zo'n kant-en-klare bratwurst bij de Lidl gekocht, dat was van een tijdelijke actie. Verschil is dat het bij de Lidl uit de diepvries is. Er zat een stukje kerriepoeder bij en een vorkje. Tot daar de verschillen met die van de Lidl. Vind die van Dreistern beter te eten dan die van de Lidl. Die van de Lidl was gemaakt van matige rookworst. Maar van Dreistern is een prima worst. Curry was prima gekruid, ietwat waterig, mag wat dikker. Het is niet de lekkerste curryworst ooit, maar verder gewoon prima te eten en niks mis mee.
Oja, de beter geassorteerde AH heeft het ook in de varianten Schaslick en Runder Kebab. Die ga ik ook een proberen.
Bazenvoer waar iedereen wel een mening over heeft. Ik heb het al jaren niet meer gegeten, maar kan me van vroeger nog wel herinneren dat het helemaal zo slecht nog niet isquote:
Iedere dinsdag, donderdag en zondag. Goed te eten hoor. Wel met joppiesaus.quote:Op woensdag 17 juli 2019 20:35 schreef DrainBamage het volgende:
[..]
Bazenvoer waar iedereen wel een mening over heeft. Ik heb het al jaren niet meer gegeten, maar kan me van vroeger nog wel herinneren dat het helemaal zo slecht nog niet is
3 x per week lijkt me dan wel wat veel. Joppiesaus ken ik alleen van naam, dus daar heb ik helaas (nog) geen mening over. Maar als het jou goed smaakt is het sowieso prima tochquote:Op woensdag 17 juli 2019 21:22 schreef borbit het volgende:
[..]
Iedere dinsdag, donderdag en zondag. Goed te eten hoor. Wel met joppiesaus.
3 keer per week lijkt veel. Maar je kan afwisselen tussen nasi en bami. Dus het is niet veel. En ik eet het meestal met saus of jam.quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:24 schreef DrainBamage het volgende:
[..]
3 x per week lijkt me dan wel wat veel. Joppiesaus ken ik alleen van naam, dus daar heb ik helaas (nog) geen mening over. Maar als het jou goed smaakt is het sowieso prima toch
Gebakken eitje erbij, iets van saté en kroepoek lijkt me ook wel lekkerquote:Op woensdag 17 juli 2019 21:26 schreef borbit het volgende:
[..]
3 keer per week lijkt veel. Maar je kan afwisselen tussen nasi en bami. Dus het is niet veel. En ik eet het meestal met saus of jam.
Zou wel lekker zijn. Misschien op zondag eitje erbij. Doordeweeks is dat een beetje overdreven. Zeker omdat ik het met saus en/of jam eet.quote:Op woensdag 17 juli 2019 21:29 schreef DrainBamage het volgende:
[..]
Gebakken eitje erbij, iets van saté en kroepoek lijkt me ook wel lekker
Kan ik me iets bij voorstellen, maar schijn bedriegt in deze.quote:Op maandag 19 augustus 2019 10:53 schreef Hallojo het volgende:
Ik vind het er niet bijzonder lekker uitzien.
quote:Op maandag 19 augustus 2019 11:02 schreef GGMM het volgende:
Sicstus post weer.
Mijn week kan niet meer stuk.
quote:Op maandag 19 augustus 2019 11:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik dacht nog aan TS toen ik die burgers in de folder zag staan.
quote:Op maandag 19 augustus 2019 10:49 schreef Sicstus het volgende:
Ongelooflijk dat de Lidl erin geslaagd is dit probleem, wat de wereld al decennialang teistert, op te lossen.
Misschien maar eens een keertje proberen danquote:Op maandag 19 augustus 2019 11:23 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Kan ik me iets bij voorstellen, maar schijn bedriegt in deze.
quote:Op maandag 19 augustus 2019 11:24 schreef Lucky_Strike het volgende:
Dit topic is ook bij de onvolprezen reeks geplaatst: Topicreeks: Sicstus' kant en klaar recensies
Zo'n broodje is inderdaad super (ik heb ze in Portugal ook wel eens op in een goed burgerrestaurant), maar het idee alleen al dat je zo'n slap hamburgertje met kaas en saus en een broodje tegelijkertijd in de magnetron opwarmt… Maar dat kan ook aan mij liggen. :-)quote:Op maandag 19 augustus 2019 17:19 schreef realAIVD het volgende:
Ik vind het er geweldig uitzien (tenminste, het kind in mij vindt dat ... )
En laten we eerlijk zijn: het is misschien niet héél erg veel moeite om zelf een hamburger te maken,
maar dat is wel meer dan twee minuten extra werk, én een hoop extra vaat!
(Daarnaast zie ik zo'n zwart broodje wel zitten, haha)
Waar kan ik de petitie tekenen om ook een Lidl in de buurt te krijgen?
Ik heb gelukkig net gegeten.....dit forum geeft me veel te veel trek!!!quote:Op maandag 19 augustus 2019 20:27 schreef Komkommerschijfje het volgende:
Zo'n broodje is inderdaad super (ik heb ze in Portugal ook wel eens op in een goed burgerrestaurant), maar het idee alleen al dat je zo'n slap hamburgertje met kaas en saus en een broodje tegelijkertijd in de magnetron opwarmt... Maar dat kan ook aan mij liggen. :-)
Trouwens, voor zo'n zelfgemaakte hamburger kun je prima in 1 pan werken! Eerst je hamburgertjes bakken en je uienringen kunnen daar prima bij. Nadien kun je je eitje in een paar minuten in hetzelfde pannetje bakken.
Ik ook, maar ik kan altijd wel eten. Ben nu alweer aan het nadenken wat ik morgenmiddag als lunch ga eten…quote:Op maandag 19 augustus 2019 20:28 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Ik heb gelukkig net gegeten.....dit forum geeft me veel te veel trek!!!
Ja, plannen wat ik ga eten is ook één van mijn favoriete bezighedenquote:Op maandag 19 augustus 2019 20:30 schreef Komkommerschijfje het volgende:
[..]
Ik ook, maar ik kan altijd wel eten. Ben nu alweer aan het nadenken wat ik morgenmiddag als lunch ga eten…
Maar........ehm........Sictus wil nu graag weten wat je morgen gaat eten!!quote:Op maandag 19 augustus 2019 20:35 schreef Komkommerschijfje het volgende:
Ik ben er al wel uit voor mijn avondeten morgenavond.
En nu ga ik stoppen met Sicstus' topic te vervuilen. :-)
Ik heb laatst de sashlick gegeten. Niet verkeerd eigenlijk. De verhouding saus-vlees had wel iets meer in balans mogen zijn.quote:Op zondag 14 juli 2019 21:11 schreef hemarookworst het volgende:
Ik ga deze eens proberen, te koop bij de AH
Had laatst ook die kebab geprobeerd ook wel lekker qua smaak alleen vlees had weinig structuur. Had je de currywurst al geprobeerd?quote:Op dinsdag 27 augustus 2019 16:13 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik heb laatst de sashlick gegeten. Niet verkeerd eigenlijk. De verhouding saus-vlees had wel iets meer in balans mogen zijn.
Ja suffie, daar moet je het natuurlijk niet mee vergelijkenquote:Op dinsdag 27 augustus 2019 17:32 schreef Sigaartje het volgende:
Ik vond het drie keer niks.
Een bruine vijver waarin stukjes drijven.
Maar ja, ik ben wel echte uit Duitsland gewend.
Veels te duur! Bij de toko veel lekkerder uit de koeling ipv een blikje van de jumbo. Koeling is 1,49 voor een 150g en 2,79 voor 500 gram en echt stukken lekkerder.quote:Op zaterdag 31 augustus 2019 19:33 schreef Sicstus het volgende:
Even een korte, ik zag in het onderste schap bij mijn Jumbootje het volgende product:
[ afbeelding ]
Kimchi! Ik weet dat het een geliefd item is in de Koreaanse keuken, dat foodgekkies er allerlei gezondheidsbevorderende eigenschappen aan toeschrijven, maar zelf maar 1 keer gegeten, Jaren geleden in een omelet bij een half-Koreaans vriendinnetje.
[ afbeelding ]
Ziet er niet gek uit. Kool met rode peper, dus.
[ afbeelding ]
Oef! Dat is heet! En best knapperig. Niet gek, maar mij te spicy. Ik heb de inhoud van het blikje wel opgegeten, maar wel met hulp van een halve liter melk.
Kortom, als je van heet eten houdt, en van gefermenteerde kool, dan zit je goed met dit blikje Of het echt lijkt op 'authentieke' kimchi, dat zou ik niet weten.
Wel duur, 2,69 voor een blikje van 160 gram.
Thnx voor de tip! Ik weet dat er bij de toko hele lekkere en authentieke spullen te krijgen zijn, maar ik durf daar eigenlijk nooit goed naar binnenquote:Op zondag 1 september 2019 00:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Veels te duur! Bij de toko veel lekkerder uit de koeling ipv een blikje van de jumbo. Koeling is 1,49 voor een 150g en 2,79 voor 500 gram en echt stukken lekkerder.
Mits je wel van pittig houdt ja.
Zou het toch eens doen! Uit mijn ervaring blijkt dat de mensen daar niet bijten 😝quote:Op zondag 1 september 2019 08:06 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Thnx voor de tip! Ik weet dat er bij de toko hele lekkere en authentieke spullen te krijgen zijn, maar ik durf daar eigenlijk nooit goed naar binnen
Er is ook altijd een medewerker die goed NL's kan spreken en je kan helpen. Maar de kimchi is van merk bibigo en is niet te missen in de koeling.quote:Op zondag 1 september 2019 08:06 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Thnx voor de tip! Ik weet dat er bij de toko hele lekkere en authentieke spullen te krijgen zijn, maar ik durf daar eigenlijk nooit goed naar binnen
quote:Op zondag 1 september 2019 08:12 schreef Bzzzzt het volgende:
[..]
Zou het toch eens doen! Uit mijn ervaring blijkt dat de mensen daar niet bijten 😝
quote:Op zaterdag 14 september 2019 19:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Matige ervaring
Ik zag van de week nog prefab knakworst-zuurkoolburgers bij Lidl en dacht aan je.
Ik denk het wel. Ik heb niet erg op het thema gelet eigenlijk. Ik zag ze dinsdag liggen in elk geval.quote:Op zaterdag 14 september 2019 19:11 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Horen die bij de Alpenfest-week?
Held!quote:Op maandag 23 september 2019 12:23 schreef Sicstus het volgende:
Erg he...en ik doe het allemaal voor jullie, zodat jullie die troep niet kopen!
quote:Op maandag 23 september 2019 12:23 schreef Sicstus het volgende:
Erg he...en ik doe het allemaal voor jullie, zodat jullie die troep niet kopen!
quote:Op maandag 23 september 2019 12:23 schreef Sicstus het volgende:
Erg he...en ik doe het allemaal voor jullie, zodat jullie die troep niet kopen!
Heel fijn dit ja!quote:Op maandag 23 september 2019 12:23 schreef Sicstus het volgende:
Erg he...en ik doe het allemaal voor jullie, zodat jullie die troep niet kopen!
Ik zie op de site van de Appie dat zij die van Grand Italia verkopen, ook 400 gram. Maar die kost wel ¤ 1,35, dat lijkt het me niet waardquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 18:53 schreef Sicstus het volgende:
De Dirk is trouwens de enige supermarkt (bij mijn weten) die ravioli in 400gr blikken verkoopt. Andere supermarkten hebben alleen blikken van 800 gram. Dan moet je het dus met zijn 2-en eten, of 2x ravioli eten binnen vier dagen want na opening is de boel maximaal nog 3 dagen houdbaar. Beide opties zijn niet erg aantrekkelijk...
Godver. Dan had ik mooi kunnen vergelijkenquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 20:16 schreef Granqvist het volgende:
[..]
Ik zie op de site van de Appie dat zij die van Grand Italia verkopen, ook 400 gram. Maar die kost wel ¤ 1,35, dat lijkt het me niet waard
quote:Op zaterdag 5 oktober 2019 20:31 schreef HeatWave het volgende:
Dude, je "naait" jezelf door het (alleen*) hier te doen, maak een Youtube-kanaal en binnenlopen!
* uiteraard wil ik niet dat je dan hier weggaat .
Ik maak geen grapje, Good Mythical Morning doet niet anders, check ze maar eens .quote:
Ik zou dat niet kunnen hoor. Ik ben niet zo camerageniek en niet zo'n vlotte praterquote:Op zaterdag 5 oktober 2019 21:07 schreef HeatWave het volgende:
[..]
Ik maak geen grapje, Good Mythical Morning doet niet anders, check ze maar eens .
Camerageniek hoeft niet, zie Food Wishes op Youtube. Beetje kunnen praten is wel handig.quote:Op zondag 6 oktober 2019 14:11 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik zou dat niet kunnen hoor. Ik ben niet zo camerageniek en niet zo'n vlotte prater
Thnx Fijn om te horenquote:Op zondag 6 oktober 2019 17:32 schreef Van_Poppel het volgende:
Bedankt voor de k&k-reviews, Sicstus! Ik lees jouw stukjes altijd met veel plezier.
Ik heb er ook over gedacht om zoiets te doen. Maar wat mij hindert is dat ik op die manier uit de anonimiteit ga. En dat is erg moeilijk, gaan mensen mij herkennen.quote:Op zondag 6 oktober 2019 14:11 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Ik zou dat niet kunnen hoor. Ik ben niet zo camerageniek en niet zo'n vlotte prater
Je betaald bij de Febo inderdaad voor een frikandel/speciaaltje/whatever al 2 euro inderdaadquote:Op donderdag 10 oktober 2019 08:26 schreef Karstman het volgende:
Bij de Febo is het al heel lang geen 2 euro meer. De enkele Grillburger is al 2,20 en de rest duurder.
Die 20 cent extra is het meer dan waard.quote:Op donderdag 10 oktober 2019 08:26 schreef Karstman het volgende:
Bij de Febo is het al heel lang geen 2 euro meer. De enkele Grillburger is al 2,20 en de rest duurder.
Bij de FEBO is inderdaad alles vers bereid!quote:Op woensdag 9 oktober 2019 21:03 schreef Nine. het volgende:
Voor 2 euro heb je bij de FEBO een verse burger die veel lekkerder is dan deze pre-fab meuk.
Als je bij de FEBO een burger aan de counter bestelt wordt ie gewoon vers voor je neus bereid.quote:Op donderdag 10 oktober 2019 20:11 schreef Nielojram75 het volgende:
Bij de FEBO is inderdaad alles vers bereid!
Een kennis van me is vrachtwagen chauffeur voor FEBO, alle frituursnacks zijn dagvers, ook geen diepvries, was ook niet leuk toen een rek met kroketten omvielquote:Op donderdag 10 oktober 2019 20:19 schreef Nine. het volgende:
[..]
Als je bij de FEBO een burger aan de counter bestelt wordt ie gewoon vers voor je neus bereid.
En zelfs het spul dat in de automatiek ligt is verser dan die kant en klaar zooi van Lidl.
quote:Op woensdag 9 oktober 2019 20:14 schreef Sigaartje het volgende:
@:Sicstus
Ik was laat thuis na een lange treinreis.
Ik heb deze geprobeerd:
[ afbeelding ]
Alleen zat er bij mij een volledig doosje omheen. Het is een wat luxere hamburger waar alles al op en aan zit. In de plastic verpakking 90 seconden in de magnetron. Even schrikken want na 20 seconden ploft er een gaatje in de verpakking.
Plus:
Hij is heerlijk, hij is lekker groot en de bbq saus is pittig. Voor weinig geld een heerlijke hap.
Min:
Zelf wat may bij doen, de augurkjes zijn wat slap en er zit geen goede gebruiksaanwijzing bij.
Bij Lidl, prijs 2 euro.
Ik heb nog een cheeseburger liggen van hetzelfde type.
Deze die Sigaartje heeft geprobeerd? Of die vorige series? Die niet in een doosje zaten?quote:Op vrijdag 11 oktober 2019 16:32 schreef Granqvist het volgende:
Ik vond die burger van de Lidl echt heel vies. Dan nog liever de burgers van Rustlers. Geweldig katervoer
Die burger die Sigaartje heeft geprobeerd.quote:Op donderdag 17 oktober 2019 07:28 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Deze die Sigaartje heeft geprobeerd? Of die vorige series? Die niet in een doosje zaten?
Dan kan je nog beter de cheeseburger van McDonalds nemen á 1,50 per stuk. Die ziet er toch een stuk beter uit....quote:Op dinsdag 22 oktober 2019 10:36 schreef Sicstus het volgende:
Al met al is het niet vies. Als het broodje beter was geweest dan was ik zeker op een 7 uitgekomen, maar nu blijft deze 'Classic burger' steken op een 6.
NB: de Lidl heeft kennelijk een prijsverhoging doorgevoerd; in plaats van 1,99 betaalde ik maar liefst 2,19.
zoals jij het leest klopt het ook gewoon beterquote:Op dinsdag 22 oktober 2019 11:45 schreef vosss het volgende:
Ik lees altijd "Sicstus blikvoer en andere kankerzooi" als ik de TT lees en denk dan iedere keer nou nou nou, maar dan lees ik nog eens en dan zie ik dat er k&k zooi staat.
Dit is me al een keer of 4 gebeurd als dit topic weer eens in de AT list staat
Dat is misschien ook wel waarquote:Op dinsdag 22 oktober 2019 11:49 schreef Tarado het volgende:
[..]
zoals jij het leest klopt het ook gewoon beter
Dat zijn dus de Lidl hamburgers die ik destijds had gegeten. Ik vond ze niet echt slecht.quote:Op dinsdag 22 oktober 2019 10:36 schreef Sicstus het volgende:
Tja, met zo'n nieuwe verpakking, en zulke wisselende berichten, moet ik deze burgers natuurlijk wel zelf proberen. Ook al had ik gezworen er niet meer in te trappen. Maar ik doe het voor jullie, zodat jullie je geld en je smaakpapillen er niet aan hoeven wagen!
Ik ga deze ochtend voor de Classic burger:
[ afbeelding ]
Na 80 seconden in het magnetronnetje openen we vol verwachting het doosje:
[ afbeelding ]
Het eerst dat opvalt: er ligt een cirkelvormig kartonnetje op het broodje. Ik gok dat dit een hulpmiddel is om het broodje minder zompig te laten worden in de helse microgolven. En inderdaad, de onderzijde van het kartonnetje is bekleed met een soort thermische coating of zo:
[ afbeelding ]
Ik gok dat er aan de onderzijde van de burger ook zo'n kartonnetje zit, en dat blijkt inderdaad het geval.
Tijd om sectie te plegen op de burger!
[ afbeelding ]
Allereerst treffen we een gesmolten plak kaas aan (volgens de verpakking zouden het zelfs twee plakken moeten zijn, als we het plaatje lezen). Dit is op zich verbazend, want de andere variant die Lidl verkoopt (naast de door Sigaartje geteste Barbecueburger) is de 'Cheeseburger'. Nu er op deze Classic-burger ook een dikke plak kaas ligt vraag ik me af wat het verschil is tussen deze burger en de Cheeseburger-variant
Enfin, naast de kaas treffen we een mosterdsaus-achtige brij aan met ingebouwde uiensnippers. In tegenstelling tot eerdere (smerige) ervaringen met de mosterdsauzen op deze burgers is het in dit geval goed te doen: niet overweldigend zurig of zoetig, maar gewoon standard mosterdsaussmaak.
[ afbeelding ]
Tenslotte treffen we onder de plak vlees de ketchup aan. Hier is men minder scheutig mee geweest dan met kaas en de mosterd.
[ afbeelding ]
Tenslotte het vlees. Dit had van mij wat bruiner gemogen. Nu is het een egale, grijze plak en dat is toch minder appetijtelijk. Men had er bij het Lidl'tje zeker niet op gerekend dat er zonderlingen bestaan die hun magnetronbroodjes ontleden.
Al met al ziet het er niet heel geweldig uit, maar ook niet superslecht. En alles komt natuurlijk aan op de smaaktest. En die valt niet tegen. Het vlees is goed te vergelijken met wat je op de kleine standaardhamburger van de Mac krijgt, alleen misschien iets dikker. Het is stevig, het smaakt naar vlees, misschien iets aan de droge kant.
De innovatie van de kartonnetjes die (presumably) het brood minder zompig zouden moeten houden komt minder goed uit de verf. De bovenste helft gaat nog wel, maar de onderste helft van het broodje is ongeveer net zo als wat we gewend zijn. Het broodje is bovendien te groot in verhouding met het vlees, daar houd ik niet van.
Al met al is het niet vies. Als het broodje beter was geweest dan was ik zeker op een 7 uitgekomen, maar nu blijft deze 'Classic burger' steken op een 6.
NB: de Lidl heeft kennelijk een prijsverhoging doorgevoerd; in plaats van 1,99 betaalde ik maar liefst 2,19.
Ah ik ben dus niet de enige.quote:Op dinsdag 22 oktober 2019 11:45 schreef vosss het volgende:
Ik lees altijd "Sicstus blikvoer en andere kankerzooi" als ik de TT lees en denk dan iedere keer nou nou nou, maar dan lees ik nog eens en dan zie ik dat er k&k zooi staat.
Dit is me al een keer of 4 gebeurd als dit topic weer eens in de AT list staat
Zoiets heet een gepocheerd ei.quote:Op dinsdag 22 oktober 2019 12:06 schreef Sigaartje het volgende:
Ik eet zoiets alleen als ik gewoon niet meer kan. Dan plof ik neer na een lange treinreis.
Ik heb trouwens wel weer een gigantische voorraad nasi en bami gekookt en in bakken in de vriezer opgeborgen.
Als je de energie hebt om bij het opwarmen nog een eitje te maken a la de chinees, dan is dat totaal niet moeilijk heb ik ontdekt.
Je neemt een klein pannetje, je gooit er wat water in en je kookt het en tikt er een paar eitjes in het kokend water met een heelblijvend dooier. met een spatel de boel bijeenhouden en voila.
Snap niet dat ze er zo moeilijk over doen. (wel verse eieren gebruiken)
Nu krijgen we weer een zeurverhaal dat Sigaartje dat niet kan weten want hij is een oude man en heeft van huis uit niks geleerd dus moet alles zelf uitvogelen.quote:
quote:Op woensdag 23 oktober 2019 09:35 schreef Durmada het volgende:
[..]
Nu krijgen we weer een zeurverhaal dat Sigaartje dat niet kan weten want hij is een oude man en heeft van huis uit niks geleerd dus moet alles zelf uitvogelen.
Die 2e is een gefrituurd ei waarschijnlijk.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 10:33 schreef Nine. het volgende:
Ik vind die eitjes van de Chinees altijd maar ranzig.
Ze zien er ook niet gepocheerd uit, althans niet op de traditionele manier.
[ afbeelding ]
Toast met gepocheerd ei, spinazie en ansjovis van Gordon Ramsay.
[ afbeelding ]
Bami met ei van de Chinees.
Je bent me voor.quote:Op woensdag 23 oktober 2019 09:35 schreef Durmada het volgende:
[..]
Nu krijgen we weer een zeurverhaal dat Sigaartje dat niet kan weten want hij is een oude man en heeft van huis uit niks geleerd dus moet alles zelf uitvogelen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |