Mja ik vind dat ook smerig. Ik zie boter als iets noodzakelijks zodat je beleg er op blijft zitten zoals hagelslag of vlokken.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
Avocado met worst. Ik combineer het vaak met rookvlees, chorizo of salami. Heerlijk
Een dikke laag boter op hun brood smeren en dan chocopasta of pindakaas erover heen smerenIk krijg daar serieus kotsneigingen van.
De meeste mensen zeggen boter terwijl er halvarine of margarine op hun brood zit. Dat is inderdaad goor.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:36 schreef roos94 het volgende:
[..]
Mja ik vind dat ook smerig. Ik zie boter als iets noodzakelijks zodat je beleg er op blijft zitten zoals hagelslag of vlokken.
quote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:12 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Er zijn meer merken die theeworst in het assortiment hebben...
Hij staat al op mijn boodschappenlijstjequote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:21 schreef maily het volgende:
[..]
Ja. Zo'n 10 jaar geleden hebben ze dat ineens gedaan en dat vond ik wel tegenvallen. Maar 'n paar weken geleden weer geprobeerd en ik ben weer verslaafd
Welk merk kies jij?quote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:12 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Er zijn meer merken die theeworst in het assortiment hebben...
Vast wel. Maar dan zou ik van allemaal een beetje willen proeven om een lekkere te vinden ...quote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:12 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Er zijn meer merken die theeworst in het assortiment hebben...
Roomboter daarentegen...quote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:38 schreef derLudolf het volgende:
[..]
De meeste mensen zeggen boter terwijl er halvarine of margarine op hun brood zit. Dat is inderdaad goor.
Bij de AH verkopen ze rode bietenspread. Erg lekker inderdaad.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 12:50 schreef Mikeytt het volgende:
Rode bieten-spread met gegrilde aubergine en avocado
Koeientong? Waar smaakt dat naar?quote:Op zaterdag 8 juni 2019 13:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Vleeswaren!
1. koeientong
2. osseworst
3. rosbief
4. runderlever
5 gegrilde achterham
6. gegrilde kipfilet
7. shoarma rollade
8. paardenrookworst
9. fricandeau
Ziequote:Op zaterdag 8 juni 2019 13:32 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Vaak de Kips wegens het handige kuipje
Zo'n hekel aan als het broodbeleg niet goed blijft plakken aan de boter of ermee mengt... jam, nutella, smeerkaas: doe maar liever zonder.quote:
quote:Op zaterdag 8 juni 2019 13:32 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Vaak de Kips wegens het handige kuipje
Thanks. Die maar eens doen dan. Al gaat mijn hart uit naar zo'n rolletje haha.quote:
Smaakt een beetje als varkenstong, maar dan wat koeiiger.quote:
Met dit stukje historische uitleg heb ik besloten het toch maar eens te proberenquote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:07 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Hij is niet van thee, maar werd op brood geserveerd bij de thee, op de middag in Ost-Friesland. De rokerige smaak past bij Ostfriesische Tee.
Als je het gegeten hebt doe je dan een update? Ben wel benieuwd wat de (denk ik) jongere generatie ervan vindt.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 14:24 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
Met dit stukje historische uitleg heb ik besloten het toch maar eens te proberen
Ik zat een paar honderd kilometer naastquote:Op zaterdag 8 juni 2019 14:24 schreef LorneMalvo het volgende:
[..]
Met dit stukje historische uitleg heb ik besloten het toch maar eens te proberen
Het smaakt echt primaquote:Op maandag 10 juni 2019 17:55 schreef Papabear het volgende:
[..]
Ik zou het echt niet eens WILLEN weten![]()
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Respectquote:Op maandag 10 juni 2019 17:59 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Het smaakt echt prima
Mijn oma maakte het vroeger wel eens.
Mijnes ook, dan ging die tong eerst een dag in een emmer met zout water. En dan kregen we op zondag een groot stuk of dikke plakken bij het warm eten. En de rest werd dun gesneden voor op de boterham. Dat korrelige randje ...quote:Op maandag 10 juni 2019 17:59 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Het smaakt echt prima
Mijn oma maakte het vroeger wel eens.
quote:Op maandag 10 juni 2019 18:09 schreef maily het volgende:
[..]
Mijnes ook, dan ging die tong eerst een dag in een emmer met zout water. En dan kregen we op zondag een groot stuk of dikke plakken bij het warm eten. En de rest werd dun gesneden voor op de boterham. Dat korrelige randje ...
Psst... samen ontbijten?quote:
En dat deed je dan op brood?quote:Op maandag 10 juni 2019 17:59 schreef Whiskers2009 het volgende:
[..]
Het smaakt echt prima
Mijn oma maakte het vroeger wel eens.
Wtfquote:Op dinsdag 11 juni 2019 16:26 schreef UitStraling het volgende:
Mijn vader at vroeger wel eens varkenspootjes dungesneden op donker brood.
#jeugdtrauma.
Wife material ditquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:48 schreef Rumbling het volgende:
Verse witte boterham met harde korst, klein beetje boter om het te laten plakken en dan (Bos)vruchtenhagel
Ik heb dus gisteren de theeworst van Kips gekocht.quote:Op zondag 9 juni 2019 00:41 schreef praadje het volgende:
Ik zie net dat de AH de Duitse variant heeft. https://www.ah.nl/product(...)uitse-theeworst-fijn
Eerst die van Kips proberen en dan de volgende week die van de AH.
Ik lees ook dat er rookaroma aan de Kips wordt toegevoegd dus vandaar een ander receptuur.
Ojee ..... zo zie je maar weer, smaken verschillen.quote:Op woensdag 12 juni 2019 13:06 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik heb dus gisteren de theeworst van Kips gekocht.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Volgende week de "echte" van de AH proberen.
Ja lekker man.quote:
Ik vond het echt heel vies. Niets deed me denken aan de theeworst van vroeger. Toch ga ik nog een poging wagen met die Duitse van de AH.quote:Op woensdag 12 juni 2019 13:09 schreef maily het volgende:
[..]
Ojee ..... zo zie je maar weer, smaken verschillen.
Misschien dat ik de "echte" van de AH ook eens ga proberen
quote:Op woensdag 12 juni 2019 11:27 schreef junkiesietze het volgende:
momenteel smeerleverworst, de lachende koe smeerkaas. en gebakken ei sunny side up met kaas en wat ketchup
dat heel je bek onder de dooier zit als je een hap neemtquote:
Ohh heerlijk. En dat bedekt onder een plak gesmolten kaasquote:Op woensdag 12 juni 2019 14:46 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
dat heel je bek onder de dooier zit als je een hap neemt
De dooier is bij mij het laatste hapje. Wel heel ....quote:Op woensdag 12 juni 2019 14:46 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
dat heel je bek onder de dooier zit als je een hap neemt
Haha bij mij ook. Nog een klein stukje brood met ei bewaren om de restjes eigeel van je bord te schrapen. Wel een hele dooier maar die doormidden snijden zodat je nog eigeel op je bord hebt, heerlijk.quote:Op woensdag 12 juni 2019 14:48 schreef maily het volgende:
[..]
De dooier is bij mij het laatste hapje. Wel heel ....
Ja, geen shitload aan moestuin erop. Gewoon boter en kaasquote:Op woensdag 12 juni 2019 14:28 schreef Weltschmerz het volgende:
Ben niet meer zo van de ingewikkelde broodjes. Goeie romige jong belegen boerenkaas, bij voorkeur van zo'n 60 kilo wiel, op grof volkoren is moeilijk te overtreffen.
Te ingewikkeldquote:Op woensdag 12 juni 2019 16:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Warme brie, walnoten en honing op een rustieke bol
Ik dacht dacht dat het aan mij lag. Ik vind hem tegenwoordig ook te droog. De gewone van Calvé bedoel ik.quote:Op woensdag 12 juni 2019 16:57 schreef x_PusSy_DeStRoYer_69_X het volgende:
[..]
Ik ben erg afgekickt op pindakaas, te droog ofzo
Probeer de "gewone" van de Appie eensquote:Op woensdag 12 juni 2019 18:01 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik dacht dacht dat het aan mij lag. Ik vind hem tegenwoordig ook te droog. De gewone van Calvé bedoel ik.
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ga ik eens doen. Moet toch theeworst halen![]()
quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:07 schreef praadje het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ga ik eens doen. Moet toch theeworst halen![]()
Je moet er ook wel margarine bij smeren om het lekker smeuïg te maken.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:01 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik dacht dacht dat het aan mij lag. Ik vind hem tegenwoordig ook te droog. De gewone van Calvé bedoel ik.
Ik ben een grootverbruiker van boter op brood.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:12 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Je moet er ook wel margarine bij smeren om het lekker smeuïg te maken.
Boter gebruik ik echt alleen om te smeren op tulband, kerststol of duivekater.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:13 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik ben een grootverbruiker van boter op brood.
Oh nee, ik moet echt boter op mijn boterhammen.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:15 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Boter gebruik ik echt alleen om te smeren op tulband, kerststol of duivekater.
Margarine alleen bij pindakaas of hagelslag e.d., maar als ik er worst ofzo op doe besmeer ik het gewoon met sambal (of een beetje Zaanse mayonaise).quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:17 schreef praadje het volgende:
[..]
Oh nee, ik moet echt boter op mijn boterhammen.
Ik ook, na een flinke tijd die 100% met nootjes te hebben gehad. Lange nasmaak ofzo, dat je mond zo helemaal verwrongen wordt (of hoe heet dat?) Soms probeer ik het weer, maar steeds weer spijt.quote:Op woensdag 12 juni 2019 16:57 schreef x_PusSy_DeStRoYer_69_X het volgende:
[..]
Ik ben erg afgekickt op pindakaas, te droog ofzo
Smeersel op smeersel smeren gaat tegen mijn nature inquote:Op woensdag 12 juni 2019 18:12 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Je moet er ook wel margarine bij smeren om het lekker smeuïg te maken.
Kaas en anders jam.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 21:45 schreef roos94 het volgende:
Wat vind jij echt het allerlekkerste broodbeleg?
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |