Oh nee, ik moet echt boter op mijn boterhammen.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:15 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Boter gebruik ik echt alleen om te smeren op tulband, kerststol of duivekater.
Margarine alleen bij pindakaas of hagelslag e.d., maar als ik er worst ofzo op doe besmeer ik het gewoon met sambal (of een beetje Zaanse mayonaise).quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:17 schreef praadje het volgende:
[..]
Oh nee, ik moet echt boter op mijn boterhammen.
Ik ook, na een flinke tijd die 100% met nootjes te hebben gehad. Lange nasmaak ofzo, dat je mond zo helemaal verwrongen wordt (of hoe heet dat?) Soms probeer ik het weer, maar steeds weer spijt.quote:Op woensdag 12 juni 2019 16:57 schreef x_PusSy_DeStRoYer_69_X het volgende:
[..]
Ik ben erg afgekickt op pindakaas, te droog ofzo
Smeersel op smeersel smeren gaat tegen mijn nature inquote:Op woensdag 12 juni 2019 18:12 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Je moet er ook wel margarine bij smeren om het lekker smeuïg te maken.
Met zoutkristallen en brokkelend op een witte boterhamquote:
Kaas en anders jam.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 21:45 schreef roos94 het volgende:
Wat vind jij echt het allerlekkerste broodbeleg?
Ik moest even opzoeken wat het was. Had er nog nooit van gehoord.quote:
Ik was er als kind gek op, laatst weer een potje gekocht en smaakt nogsteedsquote:Op donderdag 13 juni 2019 11:02 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik moest even opzoeken wat het was. Had er nog nooit van gehoord.
Ik las dat het een product is wat in de oorlog is ontstaan. Omgedraaid betekent het "geen boter beschikbaar".
De zoon van de laatste particuliere eigenaar vertelde echter in 2009 aan een verslaggever van de Telegraaf, dat de naam Beter dan boter betekent én een samenvoeging is van de namen van de zoon en neef van de oorspronkelijke producent Benno Benninga: Benno en Bob.
Leuk, ik hou van die weetjes. (voor degene die het ook niet kennen, het is caramelpasta).
Er is ook nog zo'n andere jam, die is echt goor behalve op een croissantje. Best raar.quote:Op woensdag 12 juni 2019 21:22 schreef maily het volgende:
Warm croissantje met brie/camembert en aardbeienjam
Marmelade?quote:Op donderdag 13 juni 2019 16:40 schreef x_PusSy_DeStRoYer_69_X het volgende:
[..]
Er is ook nog zo'n andere jam, die is echt goor behalve op een croissantje. Best raar.
Die heb ik toch al zeker 20 jaar niet meer gezien. Is dat spul nog wel verkrijgbaar?quote:Op donderdag 13 juni 2019 21:12 schreef praadje het volgende:
Lang geleden dat ik het nog gegeten heb maar cacaoboter uit de koeling. In zo'n zilverkleurig pakje
Ja, volgens mij wel. Staat me vaag bij dat ik het een paar maanden geleden nog gezien heb in de Jumbo.quote:Op donderdag 13 juni 2019 21:16 schreef Fietsertje70 het volgende:
[..]
Die heb ik toch al zeker 20 jaar niet meer gezien. Is dat spul nog wel verkrijgbaar?
Lekker droog ook, een heel broodje vol met saffraan.quote:Op donderdag 13 juni 2019 15:29 schreef Zorro het volgende:
Saffraan. Maar dat is natuurlijk wel duur.
Zit tegenwoordig in een kuipje volgens mij. Net als margarine.quote:Op donderdag 13 juni 2019 21:16 schreef Fietsertje70 het volgende:
[..]
Die heb ik toch al zeker 20 jaar niet meer gezien. Is dat spul nog wel verkrijgbaar?
Beats Labello any timequote:Op donderdag 13 juni 2019 21:12 schreef praadje het volgende:
Lang geleden dat ik het nog gegeten heb maar cacaoboter uit de koeling. In zo'n zilverkleurig pakje
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |