Ja lekker man.quote:
Ik vond het echt heel vies. Niets deed me denken aan de theeworst van vroeger. Toch ga ik nog een poging wagen met die Duitse van de AH.quote:Op woensdag 12 juni 2019 13:09 schreef maily het volgende:
[..]
Ojee ..... zo zie je maar weer, smaken verschillen.
Misschien dat ik de "echte" van de AH ook eens ga proberen
quote:Op woensdag 12 juni 2019 11:27 schreef junkiesietze het volgende:
momenteel smeerleverworst, de lachende koe smeerkaas. en gebakken ei sunny side up met kaas en wat ketchup
dat heel je bek onder de dooier zit als je een hap neemtquote:
Ohh heerlijk. En dat bedekt onder een plak gesmolten kaasquote:Op woensdag 12 juni 2019 14:46 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
dat heel je bek onder de dooier zit als je een hap neemt
De dooier is bij mij het laatste hapje. Wel heel ....quote:Op woensdag 12 juni 2019 14:46 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
dat heel je bek onder de dooier zit als je een hap neemt
Haha bij mij ook. Nog een klein stukje brood met ei bewaren om de restjes eigeel van je bord te schrapen. Wel een hele dooier maar die doormidden snijden zodat je nog eigeel op je bord hebt, heerlijk.quote:Op woensdag 12 juni 2019 14:48 schreef maily het volgende:
[..]
De dooier is bij mij het laatste hapje. Wel heel ....
Ja, geen shitload aan moestuin erop. Gewoon boter en kaasquote:Op woensdag 12 juni 2019 14:28 schreef Weltschmerz het volgende:
Ben niet meer zo van de ingewikkelde broodjes. Goeie romige jong belegen boerenkaas, bij voorkeur van zo'n 60 kilo wiel, op grof volkoren is moeilijk te overtreffen.
Ik ben erg afgekickt op pindakaas, te droog ofzoquote:
Te ingewikkeldquote:Op woensdag 12 juni 2019 16:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Warme brie, walnoten en honing op een rustieke bol
Ik dacht dacht dat het aan mij lag. Ik vind hem tegenwoordig ook te droog. De gewone van Calvé bedoel ik.quote:Op woensdag 12 juni 2019 16:57 schreef x_PusSy_DeStRoYer_69_X het volgende:
[..]
Ik ben erg afgekickt op pindakaas, te droog ofzo
Probeer de "gewone" van de Appie eensquote:Op woensdag 12 juni 2019 18:01 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik dacht dacht dat het aan mij lag. Ik vind hem tegenwoordig ook te droog. De gewone van Calvé bedoel ik.
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ga ik eens doen. Moet toch theeworst halen
quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:07 schreef praadje het volgende:
[..]SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Ga ik eens doen. Moet toch theeworst halen
Je moet er ook wel margarine bij smeren om het lekker smeuïg te maken.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:01 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik dacht dacht dat het aan mij lag. Ik vind hem tegenwoordig ook te droog. De gewone van Calvé bedoel ik.
Ik ben een grootverbruiker van boter op brood.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:12 schreef JR-Style-93 het volgende:
[..]
Je moet er ook wel margarine bij smeren om het lekker smeuïg te maken.
Boter gebruik ik echt alleen om te smeren op tulband, kerststol of duivekater.quote:Op woensdag 12 juni 2019 18:13 schreef praadje het volgende:
[..]
Ik ben een grootverbruiker van boter op brood.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |