Ei, sowieso lekker man. In de ochtend rustig op het gemakje brood van de bakker met een omeletje erop en vers geperste jusquote:
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 21:54 schreef roos94 het volgende:
[..]
Ei, sowieso lekker man maily. In de ochtend rustig op het gemakje brood van de bakker met een omeletje erop en vers geperste jus
Waldkorn graag, wat wil je daar op?quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:07 schreef Zalmslaatje het volgende:
Over wat voor brood hebben we het? Heb verschillende voorkeuren voor verschillende broodsoorten.
Ja, ik ben een sophisticated broodeters type.
Over het algemeen heb ik graag vleeswaren maar op dit moment heb ik wel trek in vijgenjam.quote:
Ik hou het toch vaak bij koffieworstquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:17 schreef maily het volgende:
[..]
Ja theeworst, en nee, geen leverworst
[ afbeelding ]
Dit dus.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:07 schreef Zalmslaatje het volgende:
Over wat voor brood hebben we het? Heb verschillende voorkeuren voor verschillende broodsoorten.
Ja, ik ben een sophisticated broodeters type.
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:08 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Kaas is belachelijk lekker ja. Wat een uitvinding
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...
Gewoon simpele Goudse. Alle leeftijden zijn lekker.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Blokjes oude Goudse kaas waarbij je bij het kauwen op de crunchy zoutkristallen bijt.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Het lekkerste vind ik gerijpte kaas, van die oude waar de zoutkristallen opstaan. Of manchego. Over het algemeen wel de iets hardere kazen.
En jij?
wel boven de 18 mag ik hopenquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Gewoon simpele Goudse. Alle leeftijden zijn lekker.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola![]()
.
Doe ff normaal man!quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola![]()
.
Goede gerookte ossenworst heeft al die meuk niet nodig.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola![]()
.
Dan heb je zo'n bazensmaak van puur rundvlees met wat kruiden. En dan ga je het verzuipen in saus en garneringquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola![]()
.
De gerijpte zou ik niet graag op brood doen. Net zo min als schimmelkazen. Kaas als broodbeleg dan eerder jonge kaas of jongbelegen, of oud met een lik mosterd. Of Tilsiterquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Het lekkerste vind ik gerijpte kaas, van die oude waar de zoutkristallen opstaan. Of manchego. Over het algemeen wel de iets hardere kazen.
En jij?
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:47 schreef LorneMalvo het volgende:
Theeworst klinkt wel ranzig eerlijk gezegd.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:56 schreef UitStraling het volgende:
Ik maak altijd kleine wereldwondertjes van brood, is altijd wat anders, net wat ik in huis heb, als ik theeworst heb gooi ik er wat geitenkaas over, veldsla en wat zongedroogde tomaatjes, of een boterham met zalm, verse dille, een gekookt ei en wat snippers oude kaas of een boterham met oude Italiaanse kaas, wat oregano, klein lepeltje tomatenpuree, flintertje avocado en kappertjes, kleine paleisjes van genot
Kost je een paar minuten als je van alles in huis hebt altijd en smaakt beter dan een boterham met zomaar wat.quote:
Moet je wel ammaal in huis hebben dan .... plus tonijn afgieten, halve rode ui snijden ....quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:03 schreef UitStraling het volgende:
Of gewoon heel simpel op donkerbruin vers brood, blikje tonijn op water, limoensap, zoet paprikapoeder, een halve rode ui, kneepje Zaanse mayonaise, wat drupjes Worcester, snufje dille en gaan (kun je maken in 1.52 seconden)
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Klopt, ik vind het lekker zonder en met opsmuk. Heb alleen niet elke dag zin in hetzelfdequote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:41 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Goede gerookte ossenworst heeft al die meuk niet nodig.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:05 schreef maily het volgende:
[..]
Moet je wel ammaal in huis hebben dan .... plus tonijn afgieten, halve rode ui snijden ....Ja die ui blijft meestal wel even hangen ja, twijfel altijd om die weg te laten maar heb van een ex meegekregen dat die erin hoort.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:05 schreef maily het volgende:
[..]
Moet je wel ammaal in huis hebben dan .... plus tonijn afgieten, halve rode ui snijden ....En ik heb een zwak voor overvolle koelkasten, vind ik gezelligSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.![]()
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:07 schreef UitStraling het volgende:
[..]
Ja die ui blijft meestal wel even hangen ja, twijfel altijd om die weg te laten maar heb van een ex meegekregen dat die erin hoort.
Niks om je voor te schamen!quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:09 schreef UitStraling het volgende:
[..]
En ik heb een zwak voor overvolle koelkasten, vind ik gezellig
Zeker in het weekend, voelt zo schraal zonder uitpuilende koelkast en ik beslis graag op het allerlaatst waar ik echt zin in heb, dus sjouw me regelmatig de pleuris op vrijdagen.quote:
Wat je gelijk hebt!quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:12 schreef UitStraling het volgende:
[..]
Zeker in het weekend, voelt zo schraal zonder uitpuilende koelkast en ik beslis graag op het allerlaatst waar ik echt zin in heb, dus sjouw me regelmatig de pleuris op vrijdagen.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:14 schreef UitStraling het volgende:
[..]
Levert wel heeeeel soms wat pijnlijke weggooimomentjes op
Ohh nostalgie. Maar de smaak is door de jaren wel verandert. Niet meer zoals het vroeger smaakte.quote:
Hij is niet van thee, maar werd op brood geserveerd bij de thee, op de middag in Ost-Friesland. De rokerige smaak past bij Ostfriesische Tee.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:47 schreef LorneMalvo het volgende:
Theeworst klinkt wel ranzig eerlijk gezegd.
Er zijn meer merken die theeworst in het assortiment hebben...quote:Op zaterdag 8 juni 2019 00:38 schreef praadje het volgende:
[..]
Ohh nostalgie. Maar de smaak is door de jaren wel verandert. Niet meer zoals het vroeger smaakte.
Ja. Zo'n 10 jaar geleden hebben ze dat ineens gedaan en dat vond ik wel tegenvallen. Maar 'n paar weken geleden weer geprobeerd en ik ben weer verslaafdquote:Op zaterdag 8 juni 2019 00:38 schreef praadje het volgende:
[..]
Ohh nostalgie. Maar de smaak is door de jaren wel verandert. Niet meer zoals het vroeger smaakte.
Mja ik vind dat ook smerig. Ik zie boter als iets noodzakelijks zodat je beleg er op blijft zitten zoals hagelslag of vlokken.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:23 schreef Sunshine1982 het volgende:
Avocado met worst. Ik combineer het vaak met rookvlees, chorizo of salami. Heerlijk
Een dikke laag boter op hun brood smeren en dan chocopasta of pindakaas erover heen smerenIk krijg daar serieus kotsneigingen van.
De meeste mensen zeggen boter terwijl er halvarine of margarine op hun brood zit. Dat is inderdaad goor.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:36 schreef roos94 het volgende:
[..]
Mja ik vind dat ook smerig. Ik zie boter als iets noodzakelijks zodat je beleg er op blijft zitten zoals hagelslag of vlokken.
quote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:12 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Er zijn meer merken die theeworst in het assortiment hebben...
Hij staat al op mijn boodschappenlijstjequote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:21 schreef maily het volgende:
[..]
Ja. Zo'n 10 jaar geleden hebben ze dat ineens gedaan en dat vond ik wel tegenvallen. Maar 'n paar weken geleden weer geprobeerd en ik ben weer verslaafd
Welk merk kies jij?quote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:12 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Er zijn meer merken die theeworst in het assortiment hebben...
Vast wel. Maar dan zou ik van allemaal een beetje willen proeven om een lekkere te vinden ...quote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:12 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Er zijn meer merken die theeworst in het assortiment hebben...
Roomboter daarentegen...quote:Op zaterdag 8 juni 2019 09:38 schreef derLudolf het volgende:
[..]
De meeste mensen zeggen boter terwijl er halvarine of margarine op hun brood zit. Dat is inderdaad goor.
Bij de AH verkopen ze rode bietenspread. Erg lekker inderdaad.quote:Op zaterdag 8 juni 2019 12:50 schreef Mikeytt het volgende:
Rode bieten-spread met gegrilde aubergine en avocado
Koeientong? Waar smaakt dat naar?quote:Op zaterdag 8 juni 2019 13:27 schreef uniekhoorn het volgende:
Vleeswaren!
1. koeientong
2. osseworst
3. rosbief
4. runderlever
5 gegrilde achterham
6. gegrilde kipfilet
7. shoarma rollade
8. paardenrookworst
9. fricandeau
Ziequote:Op zaterdag 8 juni 2019 13:32 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Vaak de Kips wegens het handige kuipje
Zo'n hekel aan als het broodbeleg niet goed blijft plakken aan de boter of ermee mengt... jam, nutella, smeerkaas: doe maar liever zonder.quote:
quote:Op zaterdag 8 juni 2019 13:32 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Vaak de Kips wegens het handige kuipje
Thanks. Die maar eens doen dan. Al gaat mijn hart uit naar zo'n rolletje haha.quote:
Smaakt een beetje als varkenstong, maar dan wat koeiiger.quote:
Met dit stukje historische uitleg heb ik besloten het toch maar eens te proberenquote:Op zaterdag 8 juni 2019 04:07 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Hij is niet van thee, maar werd op brood geserveerd bij de thee, op de middag in Ost-Friesland. De rokerige smaak past bij Ostfriesische Tee.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |