Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...
Gewoon simpele Goudse. Alle leeftijden zijn lekker.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Blokjes oude Goudse kaas waarbij je bij het kauwen op de crunchy zoutkristallen bijt.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Het lekkerste vind ik gerijpte kaas, van die oude waar de zoutkristallen opstaan. Of manchego. Over het algemeen wel de iets hardere kazen.
En jij?
wel boven de 18 mag ik hopenquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Gewoon simpele Goudse. Alle leeftijden zijn lekker.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
Doe ff normaal man!quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
Goede gerookte ossenworst heeft al die meuk niet nodig.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
Dan heb je zo'n bazensmaak van puur rundvlees met wat kruiden. En dan ga je het verzuipen in saus en garneringquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
De gerijpte zou ik niet graag op brood doen. Net zo min als schimmelkazen. Kaas als broodbeleg dan eerder jonge kaas of jongbelegen, of oud met een lik mosterd. Of Tilsiterquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Het lekkerste vind ik gerijpte kaas, van die oude waar de zoutkristallen opstaan. Of manchego. Over het algemeen wel de iets hardere kazen.
En jij?
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:47 schreef LorneMalvo het volgende:
Theeworst klinkt wel ranzig eerlijk gezegd.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:56 schreef UitStraling het volgende:
Ik maak altijd kleine wereldwondertjes van brood, is altijd wat anders, net wat ik in huis heb, als ik theeworst heb gooi ik er wat geitenkaas over, veldsla en wat zongedroogde tomaatjes, of een boterham met zalm, verse dille, een gekookt ei en wat snippers oude kaas of een boterham met oude Italiaanse kaas, wat oregano, klein lepeltje tomatenpuree, flintertje avocado en kappertjes, kleine paleisjes van genot
Kost je een paar minuten als je van alles in huis hebt altijd en smaakt beter dan een boterham met zomaar wat.quote:
Moet je wel ammaal in huis hebben dan .... plus tonijn afgieten, halve rode ui snijden ....quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:03 schreef UitStraling het volgende:
Of gewoon heel simpel op donkerbruin vers brood, blikje tonijn op water, limoensap, zoet paprikapoeder, een halve rode ui, kneepje Zaanse mayonaise, wat drupjes Worcester, snufje dille en gaan (kun je maken in 1.52 seconden)
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Klopt, ik vind het lekker zonder en met opsmuk. Heb alleen niet elke dag zin in hetzelfde .quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:41 schreef Zalmslaatje het volgende:
[..]
Goede gerookte ossenworst heeft al die meuk niet nodig.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:05 schreef maily het volgende:
[..]
Moet je wel ammaal in huis hebben dan .... plus tonijn afgieten, halve rode ui snijden ....Ja die ui blijft meestal wel even hangen ja, twijfel altijd om die weg te laten maar heb van een ex meegekregen dat die erin hoort.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:05 schreef maily het volgende:
[..]
Moet je wel ammaal in huis hebben dan .... plus tonijn afgieten, halve rode ui snijden ....En ik heb een zwak voor overvolle koelkasten, vind ik gezelligSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:07 schreef UitStraling het volgende:
[..]
Ja die ui blijft meestal wel even hangen ja, twijfel altijd om die weg te laten maar heb van een ex meegekregen dat die erin hoort.
Niks om je voor te schamen!quote:Op vrijdag 7 juni 2019 23:09 schreef UitStraling het volgende:
[..]
En ik heb een zwak voor overvolle koelkasten, vind ik gezellig
Zeker in het weekend, voelt zo schraal zonder uitpuilende koelkast en ik beslis graag op het allerlaatst waar ik echt zin in heb, dus sjouw me regelmatig de pleuris op vrijdagen.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |