Ei, sowieso lekker man. In de ochtend rustig op het gemakje brood van de bakker met een omeletje erop en vers geperste jusquote:
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 21:54 schreef roos94 het volgende:
[..]
Ei, sowieso lekker man maily. In de ochtend rustig op het gemakje brood van de bakker met een omeletje erop en vers geperste jus
quote:
Kaas is belachelijk lekker ja. Wat een uitvindingquote:
Waldkorn graag, wat wil je daar op?quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:07 schreef Zalmslaatje het volgende:
Over wat voor brood hebben we het? Heb verschillende voorkeuren voor verschillende broodsoorten.
Ja, ik ben een sophisticated broodeters type.
Over het algemeen heb ik graag vleeswaren maar op dit moment heb ik wel trek in vijgenjam.quote:
Ik hou het toch vaak bij koffieworstquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:17 schreef maily het volgende:
[..]
Ja theeworst, en nee, geen leverworst
[ afbeelding ]
Dit dus.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:07 schreef Zalmslaatje het volgende:
Over wat voor brood hebben we het? Heb verschillende voorkeuren voor verschillende broodsoorten.
Ja, ik ben een sophisticated broodeters type.
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:08 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Kaas is belachelijk lekker ja. Wat een uitvinding
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...
Gewoon simpele Goudse. Alle leeftijden zijn lekker.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:26 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Wàt voor kaas? Er zijn zoveel soorten...
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Blokjes oude Goudse kaas waarbij je bij het kauwen op de crunchy zoutkristallen bijt.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Het lekkerste vind ik gerijpte kaas, van die oude waar de zoutkristallen opstaan. Of manchego. Over het algemeen wel de iets hardere kazen.
En jij?
wel boven de 18 mag ik hopenquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef Gary_Oak het volgende:
[..]
Gewoon simpele Goudse. Alle leeftijden zijn lekker.
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
Doe ff normaal man!quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
Goede gerookte ossenworst heeft al die meuk niet nodig.quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
Dan heb je zo'n bazensmaak van puur rundvlees met wat kruiden. En dan ga je het verzuipen in saus en garneringquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:36 schreef Burdie het volgende:
Ossenworst
Vooral met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en evt wat rucola .
De gerijpte zou ik niet graag op brood doen. Net zo min als schimmelkazen. Kaas als broodbeleg dan eerder jonge kaas of jongbelegen, of oud met een lik mosterd. Of Tilsiterquote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Ik heb eigenlijk nooit vieze kaas gegeten.
Het lekkerste vind ik gerijpte kaas, van die oude waar de zoutkristallen opstaan. Of manchego. Over het algemeen wel de iets hardere kazen.
En jij?
quote:Op vrijdag 7 juni 2019 22:47 schreef LorneMalvo het volgende:
Theeworst klinkt wel ranzig eerlijk gezegd.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |