abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 02:19:45 #1
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187016099
Tappa 11: Carpi - Novi Ligure, 221 km

En RCS, ga je schamen, ga je schamen, ga je schamen! Waardeloos, waardeloos, waardeloos! Sjongejongejongejongejonge, praat niet meer over de mooiste ronde, als je zulke slechte etappes ontwerpt. Slechte organisatie, matig.

Dat is toch wel mijn eerste reactie na het zien van de tiende etappe. Daags na de rustdag kregen we nog een extra rustdag voorgeschoteld. Direct vanuit het vertrek waren er maar twee renners die zo dom waren om voor het peloton te gaan rijden. De sympathieke Japanner Sho Hatsuyama met het oorbelletje en lichtgewicht Luca Covili waren de lul. Het was maar een korte rit van 145 kilometer, toch kwam er maar geen einde aan. Op een kilometer of 30 van het eind werden Hatsuyama en Covili alweer ingerekend, maar in het peloton gebeurde verder vrij weinig. Ja, Enrico Battaglin ging ergens onderweg op z'n muil. Verder gebeurde er tot in de straten van Modena niets. Daar zagen we Francisco Ventoso in de aanval gaan. Een dappere poging, maar een kilometer voor het eind werd hij weer ingerekend. Onder de vod zagen we ook een valpartij. Pascal Ackermann kwam in aanraking met Jakub Mareczko en ze gingen samen onderuit. Ze namen nog wat renners mee, waaronder Moschetti. De jonge Italiaan leek vrij zwaar gehavend, net als Ackermann zelf. Van zijn paarse puntentrui was niet veel meer over. De schade bij Ackermann lijkt mee te vallen, hij gaat gewoon door. Moschetti was er slechter aan toe, hem zien we niet meer terug deze Giro. Door die valpartij zagen we wel weer een ontregelde sprint van een kleine groep. Aan de linkerkant zagen we Quick Step en Lotto Soudal, aan de rechterkant Groupama-FDJ. Lotto Soudal trok de sprint aan voor Ewan en Viviani kroop in dat wiel. Bleek niet echt de goede keuze te zijn, want aan de andere kant ging Demare er met een ferme sprint vandoor. Ewan en Viviani gingen even later aan maar kwamen niet in zijn buurt. Een overwinning voor de buitengewoon antipathieke Fransoos, een nederlaag voor het wielrennen. Tevens weer geen overwinning voor Viviani, dat begint een beetje pijnlijk te worden. Elia krijgt nog één laatste kans. Na de waardeloze rit met een waardeloos einde krijgen we een nieuwe waardeloze rit. Misschien nog wel waardelozer zelf. Alsof 140 kilometer door de Povlakte nog niet erg genoeg is, we krijgen nu zelfs 220 kilometer door de Povlakte voorgeschoteld. Weer een massasprint, de laatste voorlopig. Daarom gaan renners als Viviani en Ewan er na deze rit vandoor. We gaan ze niet missen.




Van start gaan we in Carpi, een stad met 72.000 inwoners in de provincie Modena. We bevinden ons een kilometer of 20 ten noorden van de stad Modena, waar we gisteren aankwamen. De Giro heeft weinig met Carpi, men is pas één keer aangekomen in deze stad. Dat was in 1998, toen won het Franse boefje Laurent Roux. Een dag later ging er dan weer een rit van start in Carpi, met aankomst in Schio. Michele Bartoli won die rit. Carpi ken ik verder vooral van de lokale voetbalclub, Carpi FC. Een piepklein clubje, met een ministadion, dat het een paar jaar geleden volledig uit het niets voor elkaar kreeg om naar de Serie A te promoveren. Dat avontuur duurde niet lang, na één seizoen volgde de degradatie naar de Serie B en ondertussen zijn ze onderweg naar de Serie C. De Nederlandstalige Wikipediapagina van Carpi lijkt me overigens geschreven te zijn door een Belg, als ik dit soort teksten lees: Carpi kan de Piazza dei Martiri voorleggen, een renaissanceplein dat doorgaat voor het grootste plein van de regio. Over de ganse lengte van de westkant wordt het geflankeerd door een portiek met 52 zuilen. Het Palazzo dei Pio zoomt de oostzijde van het plein af. Het is het oude kasteel van de familie Pio. Dat is wel even informatie die je meekrijgt hoor. Aan de noordzijde van het plein staat de kathedraal. Daar zijn ze blijkbaar een jaar of 200 mee bezig geweest om het helemaal af te bouwen. Aan de achterkant van het Palazzo dei Pio staat de romaanse kerk Santa Maria in Castello, ook La Sagra genoemd. Ze wordt door een hoge romaanse klokkentoren geflankeerd. Zo, dat is niet mis. En dan komt de zwemmer Gregorio Paltrinieri ook nog eens uit Carpi! Hij won tijdens de Olympische Spelen in Rio blijkbaar goud op de 1500 meter vrije slag. Overigens komen we in de omgeving van Carpi het dorpje Fossoli tegen, een plaatsje dat vooral bekend is omdat hier tijdens de Tweede Wereldoorlog een concentratiekamp gesitueerd was. Dit kamp was met name bedoeld om Italiaanse Joden naar Auschwitz door te sturen. Een van die Italiaanse Joden was Primo Levi, een schrijver en chemicus die Auschwitz wist te overleven en daarna enige bekendheid wist te vergaren. In het Palazzo dei Pio komen we een tweetal musea tegen. Het Museo Monumento al Deportato Politico e Razziale richt zich vooral op de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog, en dan met name de mensen die vanuit Fossoli doorgestuurd werden naar Auschwitz.



Ja, hier heb ik dus geen zin in he. De tandjes, wat een ellende. Goed, we gaan dus van start bij het Palazzo dei Pio, dat is nog een prima locatie voor een vertrek. Daarna rijden we een rondje door de stad, waarna buiten Carpi de rit echt begint. Over rechte en brede wegen rijden we dan weer een eeuwigheid door de Povlakte. Het is hetzelfde verhaal als de vorige rit, je kunt je dus wel voorstellen hoe het er ongeveer uitziet. Vooral veel platteland, met af en toe een dorp tussendoor. Soms een paar bomen langs de kant van de weg, soms warempel een keer een bocht. Via dorpjes als Rio Saliceto en Coreggio rijden we een tijdje richting het zuiden. Na wat bochtenwerk in en rond Coreggio gaat het dan weer verder richting Massenzatico en vanuit dit dorpje stevenen we af op Reggio Emilia. Deze stad bereiken we na 26 kilometer en hier is het even draaien en keren. Reggio Emilia is een plaats waar de Giro de laatste jaren veel te vaak komt. In 2017 kwam hier bijvoorbeeld nog een rit aan, toen won Fernando Gaviria. Het meest verrassende van die rit was nog wel de tweede plaats van Jakub Mareczko, in een rit van 237 kilometer nota bene! Enfin, Reggio Emilia is verder de stad van Zucchero en ook Benny Benassi komt hier vandaan! Push me, and than just touch me, etc. Kenners weten.



Echt denderend was de route al niet, maar buiten Reggio Emilia wordt het nog erger. Het gaat zonder grappen 17 kilometer volledig rechtdoor, maar dan ook echt volledig. Alleen een paar rotondes onderweg, maar verder geen bocht tot aan Sant'Ilario d'Enza. Wordt het na Sant'Ilario anders? Nee, natuurlijk niet! In dit plaatsje liggen er wel twee bochten op de renners te wachten, maar daarna gaan we weer vrolijk tien kilometer rechtdoor tot in Parma. Onderweg weer een paar rotondes, maar dat is het dan ook wel. Na 54 kilometer komen we uit in Parma, wat toch een behoorlijk grote en bekende stad is. In 2011 kwam de Giro hier nog aan, de tweede rit eindigde in een massasprint en die werd gewonnen door Alessandro Petacchi. Parma is verder ook de stad van de onfortuinlijke Adriano Malori, de hardrijder van Lampre en later Movistar die na een aantal zware partijen noodgedwongen moest stoppen met fietsen. Parma kennen we natuurlijk ook van de kaas en de ham, en de voetbalclub die ooit iets van 500 voetballers onder contract had waardoor ze failliet gingen en moesten herbeginnen in de Serie D. In een recordtempo knokten ze zichzelf weer terug naar de Serie A. Prima stad verder. Ook de grote Italiaanse wielerkampioen Vittorio Adorni komt hier vandaan.



De tocht door Parma is ook verrassend recht. Op een paar rotondes na rijden we in een rechte lijn door de stad. Ook buiten de stad gaan we gewoon vrolijk verder rechtdoor, ja hoor, geen enkel probleem. In de 20 kilometer die we nodig hebben om Fidenza te bereiken komen we alleen wat rotondes tegen. Meest spannende rit ooit, echt waar. Maar uh, buiten Fidenda, dan wordt het vast wel spannender toch? Hahaha, nee, natuurlijk niet. Wat dacht jij dan? Dacht jij dat wielrennen leuk moest zijn? Het moet een kwelling zijn. Is het niet door 58 bergen in een rit te gooien, dan maar door een volledig vlakke rit met alleen maar rechte wegen te ontwerpen. Ik heb ook medelijden met de renners op dit moment. Na een tijd heb je ook geen onderwerpen meer om te bespreken, dan fiets je ook maar een beetje zwijgend naast elkaar, hopende dat de ellende snel voorbij is. Maar de ellende is niet snel voorbij. We zijn pas net begonnen juist. Na Fidenza gaat het namelijk nog eens een kilometer of 13 gewoon vrolijk rechtdoor richting Fiorenzuola d'Arda. Rechtdoor over vlakke wegen, dwars door open terrein, met af en toe wat huizen langs de kant van de weg. Het voelt alsof je bij een crematie aanwezig bent waar ze de overledene herdenken door een nummer van Frans Bauer te draaien. En er is geen ontsnappen aan, je kunt niet halverwege de dienst de zaal verlaten natuurlijk. Je moet doorbijten. Alsof je tanden worden uit je bek getrokken zonder verdoving. Tot zover de Thijs Zonneveld in mij. Heb ik al gezegd dat dit echt een mooi stukje Italië is? Ik hoop het niet, want dat zou een leugen zijn. Weet je wat we na Fiorenzuolo d'Arda, waar wel wat bochten liggen, gaan doen? Nou, het zal misschien als een verrassing komen, maar we gaan weer 20 kilometer rechtdoor. Dezelfde brede en rechte weg, met nog steeds alleen her en der een rotonde als obstakel. Aan het eind van dit nieuwe stuk door een moeras van nietszeggenheid komen we uit in Piacenza. Dat is dan wel weer een mooie stad, zo eerlijk moet ik zijn. Het is een stad waar de Giro al een tijd niet meer is geweest voor een aankomst of een vertrek, maar we rijden met enige regelmaat door de stad tijdens een van de talloze kutritten door de Povlakte. Over kutritten gesproken, de Giro voor vrouwen kwam hier vorig jaar wel aan! Dat was om Giorgia Bronzini te eren, een van de bekendste Italiaanse wielrensters. Toevallig is zij uit Piacenza afkomstig. 2018 was haar laatste jaar op de fiets en daarom was het de bedoeling dat ze in een van haar laatste koersen in eigen stad zou winnen. Lukte niet helemaal, ze werd 113e. Enfin, een paar maanden later won ze dan wel weer haar daadwerkelijk laatste koers, in de Vuelta voor vrouwen.



Piacenza is verder de stad van de familie Inzaghi. Filippo Inzaghi kennen we natuurlijk allemaal, de Caleb Ewan onder de voetballers. Ook Giorgio Armani komt hier blijkbaar vandaan, met z'n kleding die louter door proleten wordt gedragen. Dit verder geheel terzijde natuurlijk. In Piacenza bevinden we ons ongeveer op de helft van de route, 114 kilometer van deze ellende hebben we gehad. Zaagmans heeft dan al z'n ding gedaan, toch een soort van opluchting. Oké, wat zullen we na Piacenza eens doen? Ja, RCS, jullie een suggestie? Wat? Nog eens 20 kilometer rechtdoor? Top, doen we dat. Na 134 kilometer komen we dan uit in Castel San Giovanni. Hier gaan we rechtd... wacht, wat? Holy fuck, we slaan hier gewoon warempel daadwerkelijk een keer rechtsaf. Wtf gek. Ik ben even van mijn à propos. Na de bocht in Castel San Giovanni rijden we rechtdoor naar de as van het kwaad. De grootste klootzak van Italië. De Po. De fucking Po. Met je vlakte. Het valt me nu pas op dat ik een hekel heb aan alles wat klinkt als po. Pau, Po, die teringteletubbie, ze kunnen me allemaal de tyfus genieten.



Nadat we over de Po zijn gefietst verlaten we Emilia-Romagna en rijden we Lombardije binnen. In Lombardije slaan we snel linksaf richting Pieve Porto Morone en hier liggen nog meer bochten. Een stuk of vier bochten kort achter elkaar, het kan niet anders dan dat de renners hier spontaan hartkloppingen van krijgen. Ik schrik mezelf in ieder geval wel een hoedje. Buiten Pieve Porto Morone rijden de renners over een kronkelige en smalle weg verder langs de Po. Deze weg is zo smal dat een tractor de berm moet opzoeken als hij een auto tegenkomt, dit leert Streetview mij. We rijden hier ook langs een dijk, jawel! Een dijk in Italië, nu voelen de Nederlanders in het peloton zich helemaal thuis. Aan de andere kant komen ze dan vooral akkers en grasvelden tegen. Het is net of je ergens in Tiel aan het fietsen bent ofzo, dus Bobbie Traksel zal in z'n element zijn. In de zomer blijken ze hier trouwens ook nog maïs te hebben, loopt echt uit de hand nu. De kronkelende weg brengt ons naar het dorpje Zerbo, waar de weg nog wat smaller wordt. Midden in het dorp komen de renners een roze huis tegen, misschien wel speciaal in die kleur geverfd omdat er wielerliefhebbers wonen. Na wat bochten in Zerbo komen we daarna weer in een kaal landschap terecht. Het terrein zal een aantal kilometer volledig open zijn, de weg nog steeds smal. Als de wind hier goed staat kan je hier je lol op, maar zelfs dat krijgen ze in de Povlakte nooit voor elkaar. Waardeloos. Aan het eind van dit stukje route rijden we even over de dijk, echt fantastisch. Al snel gaan we weer van de dijk af en dan maken we ons op voor de eerste tussensprint van de dag. Deze tussensprint wordt na 148 kilometer gehouden in San Zenone al Po. Dit dorpje ziet er zelfs van boven niet interessant uit, dan weet je het wel. Al hebben ze buiten het dorp nog wel een opvallend kerkje staan, maar boeien.



Oh god, we moeten nog meer dan 70 kilometer. Afzien. Na de tussensprint rijden we nog een aantal kilometer verder door de polder over de kronkelende en nog steeds smalle weg. Dit doen we tot in Spessa, waar een bocht naar links volgt. Na deze bocht gaan we weer terug de Po over. Als we over de brug zijn gereden gaan we bij een rotonde naar rechts en bij de volgende rotonde die vrij snel volgt weer naar links. We komen nu weer op een brede weg terecht en deze weg gaat een aantal kilometer rechtdoor. Yes, ik kreeg al bijna afkickverschijnselen. Tijdens dit stuk rechtdoor moeten we wel over een viaduct trouwens. Damn, hoogteverschil. Na dit viaduct komen we uit bij een rotonde, die we vrij snel benaderen wegens het feit dat het een stukje naar beneden gaat. Bij deze rotonde moeten we naar rechts, vervolgens gaan we verder richting Stradella fietsen. Paar bochten en wat rotondes, het parcours begint bijna technisch te worden. Buiten Stradella krijgen we zelfs drie rotondes achter elkaar, moet niet gekker worden. Bij de vierde rotonde gaan we naar links en dan direct weer naar rechts, waarna we dwars door Broni rijden. In dit dorpje komen we weer zo'n typisch Italiaans centrumstraatje tegen met van die keitjes. Zoals we tijdens de vorige rit in de finale ook konden zien is dat geen enkel probleem, mits droog. Zodra we het centrum van Broni verlaten komen we nog twee rotondes tegen, maar daarna gaan we weer ouderwets immer geradeaus door richting Fumo. Hier ligt één rotonde klaar voor de renners, waarna we verder rechtdoor gaan naar Casteggio. In en rond Casteggio komen we nog wat rotondes tegen, maar verder gaat het gewoon weer vrolijk rechtdoor hoor. Geen enkel probleem voor de parcoursbouwers. Over een brede weg die alleen af en toe onderbroken wordt door een nieuwe rotonde zetten we koers richting Voghera. In de verte zie ik ondertussen trouwens wel wat heuvels liggen, wat dus wil zeggen dat deze rit absoluut minder kut had kunnen zijn. Hoe dan ook, na 183 kilometer bereiken we Voghera. Enige affiniteit met de koers heeft deze plaats wel, Milaan-San Remo komt hier namelijk bijna ieder jaar langs. Sowieso rijden we nu over een deel van het parcours dat ook deel uitmaakt van Milaan-San Remo. Het is wel het eerste deel van het parcours, het vlakke deel in het begin van de koers dat nooit in beeld komt. Na mijn grondige inspectie blijkt nu dat het volkomen terecht is dat deze bullshit niet in beeld komt. Al is Voghera nog wel een aardig stadje.



We blijven nog een tijdje de wegen van Milaan-San Remo volgen. Deze wegen blijven natuurlijk godsgruwelijk kut. Het blijft vlak, al zijn we ondertussen wel een paar meter hoger uitgekomen. Ten opzichte van het begin van de rit gaan we een meter of 200 hoger uitkomen, dat doen we alleen op zo'n manier dat het niemand gaat opvallen. In Voghera krijgen we overigens wel te maken met wat bochten en rotondes, maar daarna gaat het vrolijk rechtdoor richting de tweede tussensprint van de dag. Deze tussensprint bereiken we na 190 kilometer, op 30 kilometer van het eind. Sprinten doen we in Pontecurone, een klein dorpje waar na zes uur alleen de brievenbus nog open is. Er komt blijkbaar een heilige uit dit dorpje, Luigi Orione. Hij is door de paus heilig verklaard omdat hij een man genezen zou hebben van longkanker. De doktoren wilden de man niet opereren en ook een chemokuurtje hoorde niet tot de mogelijkheden. Toen ging de man eventjes een paar minuten kletsen met ome Luigi en plotsklaps was hij genezen. Ja, goed verhaal. Bijna net zo ongeloofwaardig als iemand die zegt dat deze rit echt heel erg leuk is. Weet je trouwens wat we na de tussensprint gaan doen? Zes kilometer rechtdoor fietsen. Had je kunnen weten, lijkt me. Niet zo'n moeilijke gok. Bij het verlaten van Pontecurone even een wegversmalling, maar daarna gewoon een brede weg dwars door een Italiaanse polder. Jezusmina, wat een troosteloze bende. Aan het eind van dit lange stuk rechtdoor komen we een rotonde tegen, maar daarna gaat het nog wat verder rechtdoor. Via nog een aantal rotondes rijden we Tortona binnen, op 21 kilometer van de finish. Tortona zou een bekende naam kunnen zijn, in 2017 kwam hier namelijk een Girorit aan. Die rit eindige in een massasprint, logischerwijs. Fernando Gaviria won, een dag nadat hij ook al in Reggio Emilia had gewonnen. Tortona is tevens de plaats waar Fausto Coppi is overleden. In 1960 overleed Coppi in het ziekenhuis van Tortona aan de gevolgen van malaria. Zijn naam komt iedere Giro weer terug en ook nu zijn jullie nog niet van hem af. Vooral tijdens de volgende rit zal hij een hoofdrol spelen. Wat een cliffhanger jongens, niet normaal.



We bevinden ons trouwens ondertussen in Piëmonte, dit voor de mensen die zoals ondergetekende vroeger altijd een tien hadden voor topografie. Nou, verder met de laatste 20 kilometer van de rit. Gaat er nog iets spannends gebeuren? Haha, dacht het niet he. Na wat bochten en rotondes in Tortona verlaten we de stad, waarna we een opritje pakken. Na een lange bocht komen we op een brede weg richting het zuiden terecht. De komende acht kilometer gaat deze weg volledig rechtdoor. Toppiejoppie. We kunnen weer uitgebreid genieten van de Italiaanse landbouw langs de kant van de weg, schitterend. Na dit lange stuk rechtdoor gaat het eigenlijk nog eens drie kilometer langer rechtdoor, maar in deze kilometers komen we dan nog wel drie rotondes tegen. Aan het eind van dit stuk rijden we Pozzolo Formigaro binnen, waar een bocht naar links volgt. Even later buigt de weg af naar rechts, daaropvolgend gaat het weer even rechtdoor. Aan het eind van Pozzolo Formigaro komen we een kleine rotonde tegen, waar we naar links gaan. We bevinden ons inmiddels op een kilometer of zes van het eind, de helletocht zit er bijna op. We komen nog een rotonde tegen, hier moeten we rechtdoor. Daarna volgt er buiten Pozzolo een bocht naar rechts, waarna het rechtdoor gaat tot op iets meer dan vier kilometer van het eind. We rijden Novi Ligure binnen en dan volgt er een flauwe bocht naar rechts, waarna het eigenlijk gewoon rechtdoor gaat tot op drie kilometer van het eind. Onderweg komen we wel nog een rotonde tegen, na die rotonde wordt de weg een stukje minder breed. Op iets meer dan drie kilometer van het eind rijden we ook nog onder een spoorbrug door, daar wordt de weg nóg een stukje smaller. Na de spoorbrug loopt de weg een beetje omhoog en daarna komen we een verkeerseilandje en een rotonde tegen. Bij deze hindernissen moeten de renners linksaf slaan, best een scherp bochtje. Daarna gaat het in de laatste drie kilometer van de rit wel volledig rechtdoor tot aan de streep. Al komen we vlak na de bocht wel nog een rotonde tegen, maar ik heb zo'n vermoeden (en de hoop) dat ze die wel tijdelijk gaan verwijderen aangezien er op de kaart geen melding van wordt gemaakt. In de laatste rechte kilometers van deze rechte rit verlaten we finishplaats Novi Ligure eigenlijk weer. Over een weg die steeds een beetje vals plat omhoog loopt zien we langs de kant vooral een aantal vervallen gebouwen staan. Ik kan bijna geen passender einde bedenken voor deze niet al te plezante rit. In de laatste kilometer komen we trouwens 11 meter hoger uit, dus dan weet je hoe vals plat het is. 1,1% stijging, schokkend.




Deze belediging voor de sport eindigt na 221 kilometer in Novi Ligure, een stad met 28.300 inwoners in de provincie Alessandria, regio Piëmonte. Het is de vierde keer dat er een rit aankomt in deze stad. In 1965 was de Italiaan Danilo Grassi de eerste die in Novi Ligure wist te winnen. Hij kreeg in 1978 een opvolger, de Belg Rik Van Linden won toen. De laatste aankomst in Novi Ligure dateert van 2010, toen ging Jerome Pineau met de zege aan de haal. Het is geen toeval dat de Giro zo nu en dan Novi Ligure bezoekt. Ze hebben namelijk in deze stad een sterke connectie met twee van de bekendste wielrenners uit de Italiaanse wielergeschiedenis. De eerste is Constante Girardengo, een renner die tussen 1912 en 1936 actief was. Tijdens zijn loopbaan boekte hij talloze successen, zo won hij twee keer de Giro en wist hij maar liefst zes keer Milaan-San Remo te winnen. En dan te bedenken dat hij een aantal jaar niet kon fietsen dankzij de Eerste Wereldoorlog. De tweede kampioen die banden heeft met Novi Ligure zag zijn carrière dan weer onderbroken worden door de Tweede Wereldoorlog. Jawel, we komen weer uit bij Fausto Coppi. Hij woonde een aantal jaar in deze stad, in de Villa Coppi. Ter ere van deze twee grote renners heeft men in Novi Ligure een museum gebouwd. Museo dei Campionissimi, het museum van de superkampioenen. Speciaal voor de Giro heeft men dit museum, waar ook genoeg informatie is te vinden over wielrennen in het algemeen, voorzien van een mooie roze gloed. Verder hebben ze in Novi Ligure nog een kicken pleintje, het Piazza Delle Piane. Vernoemd naar de familie Delle Piane, in deze regio een van de meest prominente families gedurende de middeleeuwen. Op dit pleintje komen we onder meer het stadhuis tegen, dat aan de buitenkant is voorzien van enkele fresco's die de tand des tijds niet helemaal hebben doorstaan. Ook staat hier natuurlijk een kerk, kan niet missen. Verder is Novi Ligure vooral een industriestadje, waar ze zich bezighouden met het produceren van voedsel, ijzer, staal en textiel. Ook zou Novi Ligure een belangrijk knooppunt moeten zijn voor het verkeer en ook het treinverkeer. Nouja, de renners rijden in de finale in ieder geval onder een spoorbrug door en ze hebben hier een station. Dus dat deel zou kunnen kloppen. Wat het produceren van voedsel betreft maken ze hier overigens vooral chocolade. Novi chocolade, ken ik niet. Ook het bedrijf Pernigotti zit hier, dat zou bekend moeten zijn. Blijkbaar ben ik niet viesdik genoeg.



In Carpi wordt het overdag 23 graden. Er is gedurende de hele dag een klein kans op regen, maar de ervaring leert mij dat het bij zo'n kleine kans gewoon droog blijft. Wind is er amper, want we bevinden ons op de Povlakte. Als het hier een keer mokerhard zou waaien krijg je meteen een andere koers, aangezien het terrein bijna de hele rit toch vooral heel erg open is. Maar goed, het waait dus niet. Wandeletappe incoming, feest. In Novi Ligure wordt het iets frisser, 21 graden. Minder kans op regen, eigenlijk totaal geen kans. We krijgen dus wat dat aangaat geen herhaling van de eerste week, voorlopig in ieder geval. Wel iets meer wind in Novi Ligure, maar dat zal vooral tegenwind zijn. Ook geen garantie voor spektakel dus. Flop, flop, flopshow. Het is wel weer een lange rit, dus beginnen we er weer vroeg aan. Om 11:55 staan de renners klaar en om 12:00 schieten ze definitief in gang. Dan zien we waarschijnlijk weer een debiel van Nippo in de aanval gaan, vergezeld door een idioot van Androni of een mafkees van Bardiani. Heerlijk genieten. De uitzending van Eurosport begint iets meer dan een uur later, om 13:15. Ik kan iedereen opnieuw van harte aanraden om alsjeblieft niet te vroeg in te schakelen. De finish wordt verwacht tussen 17:00 en 17:29, dus als je rond 16:30 inschakelt ben je echt meer dan op tijd.



Razende ebola. Dan kun je wel finishen in een stad van kampioenen, maar zo eer je ze dus echt totaal niet. Sterker nog, ze draaien zich om in hun graf. Als er zoiets bestaat als een wielerhemel zullen ze hoofdschuddend naar beneden staren, weer een waardeloze massasprint.
1. Viviani. Het zal hem uiteindelijk toch een keer moeten lukken. Dit is zijn laatste kans, hierna gaat hij het naar huis. Als het hem niet lukt heeft hij gelukkig wel de foto's van Orbetello nog. Ook wat waard.
2. Ewan. Ja, bah.
3. Demare. Nou, dat heb ik weer mooi bij elkaar gejinxt. Wat een waardeloze gozer blijft dit toch ook, winnen lukt hem alleen als de rest er bij gaat liggen. Arno, je bent een lul. Dat je maar snel met pensioen mag gaan.
4. Cimolai. Akkerfans lijkt mij iets te gehavend om nog voor een mooi resultaat te gaan, dus dan komen we bij dit soort achterhoedesprinters uit.
5. Belletti. Omdat ik uit principe weiger om Nizzolo te noemen. Hup Manuel, je bent beter dan die jongen met z'n proleterige sleeve. Al heeft Belletti dan weer proleterige sterretjes en andere tierelantijntjes, net als Cimolai. Die Italiaantjes hebben er weinig van begrepen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187017244
GRE
GO
RIO

PAL
TRI
NE
RI

Genoemd in de OP @heywoodu vindt dit leuk
pi_187017870
w/
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 09:10:04 #4
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187018183
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 02:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Tappa 11: Carpi - Novi Ligure, 221 km

Het voelt alsof je bij een crematie aanwezig bent waar ze de overledene herdenken door een nummer van Frans Bauer te draaien. En er is geen ontsnappen aan, je kunt niet halverwege de dienst de zaal verlaten natuurlijk. Je moet doorbijten. Alsof je tanden worden uit je bek getrokken zonder verdoving. Tot zover de Thijs Zonneveld in mij. Heb ik al gezegd dat dit echt een mooi stukje Italië is? Ik hoop het niet, want dat zou een leugen zijn.
_O-.
pi_187018369
Mensonterende etappe
Jack does it in real time...
pi_187018440
Hardop gelachen om de OP
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 09:53:45 #7
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187018928
Uit solidariteit met de renners ga ik mijzelf ook maar even pijnigen met een rondje hardlopen. Misschien word ik aangereden en hoef ik de finish niet meer te zien.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 10:29:35 #8
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187019539
Wat zal ik vandaag veel werk verzetten met zo'n etappe :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 10:35:15 #9
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187019651
quote:
99s.gif Op woensdag 22 mei 2019 10:29 schreef naatje_1 het volgende:
Wat zal ik vandaag veel werk verzetten met zo'n etappe :')
Of je verdiept je een dagje in het stemgedrag vd politieke partijen zodat je morgen een weloverwogen keuze voor de lange termijn kan maken :)
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 10:37:27 #10
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187019683
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 10:35 schreef VoMy het volgende:

[..]

Of je verdiept je een dagje in het stemgedrag vd politieke partijen zodat je morgen een weloverwogen keuze voor de lange termijn kan maken :)
Ha, dat wordt interessant als ik twijfel tussen twee partijen die nog geen stemgedrag hebben :B
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 10:38:03 #11
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187019692
quote:
14s.gif Op woensdag 22 mei 2019 10:37 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ha, dat wordt interessant als ik twijfel tussen twee partijen die nog geen stemgedrag hebben :B
Dat zou je aan het denken kunnen zetten.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 10:41:25 #12
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187019751
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 10:38 schreef VoMy het volgende:

[..]

Dat zou je aan het denken kunnen zetten.
Piraten staan bij mij consequent op 1 in stemwijzers, zelfs als het verkapte piraten zijn (zoals bij code oranje afgelopen verkiezingen), dus mijn voorkeur voor de piratenpartij zal niet minder worden. Enige vraag is of volt, gezien ze meer kans maken op zetels en überhaupt meer campagne voeren, enorm veel verschilt van de piratenpartij.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 10:44:33 #13
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187019807
Ik krijg het gevoel dat we hier een herhaling van zetten hebben. Wel passend bij de etappe van vandaag.
pi_187019847
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 09:53 schreef heywoodu het volgende:
Uit solidariteit met de renners ga ik mijzelf ook maar even pijnigen met een rondje hardlopen. Misschien word ik aangereden en hoef ik de finish niet meer te zien.
:D
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  woensdag 22 mei 2019 @ 10:50:25 #15
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187019906
We gaan net als gisteren aan één topic genoeg hebben

Genieten weer

Ondertussen een sneer van Demare richting Ackermann

quote:
Demare: "Ackermann is flying but he is a bit arrogant. He asked me 'why you also sprint in IS? Let's stay in peloton. Then you win stage sprint, I am second but there are still 40pts between us in GC.' What is the reasoning? GT is long and now he has 1pt more"
pi_187020056
RR is volledig op stoom _O_
  woensdag 22 mei 2019 @ 11:08:24 #17
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187020190
quote:
14s.gif Op woensdag 22 mei 2019 10:41 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Piraten staan bij mij consequent op 1 in stemwijzers, zelfs als het verkapte piraten zijn (zoals bij code oranje afgelopen verkiezingen), dus mijn voorkeur voor de piratenpartij zal niet minder worden. Enige vraag is of volt, gezien ze meer kans maken op zetels en überhaupt meer campagne voeren, enorm veel verschilt van de piratenpartij.
Nouja, de piraten partij heeft een paar duidelijke standpunten over privacy, internet, burgerrechten, dat soort zaken.

Volt heeft ook afdelingen in andere landen! En ze willen iets met inspraak. En dat iedereen elkaar in Europa weer leuk gaat vinden en dat we als Europa SAMEN beslissingen moeten nemen (itt de huidige praktijk, waarin landen/partijen/personen overleggen om zo tot beslissingen te komen). Wat die beslissingen dan zijn, daar laten ze niets over los, zolang ze maar SAMEN gemaakt zijn is het vast goed.

Piratenpartij doet nog iets met inhoud, Volt lijkt me de meest populistische partij waar je op kunt stemmen deze verkiezingen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 12:24:43 #18
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187021627
Masestri, Frapporti en Cima. Dat verwacht je ook niet zeg.
pi_187021685


Het was even wachten, maar we mogen nu toch eindelijk gaan schateren!

  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 13:11:12 #20
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187022599
Eurosport is er bij hoor w/
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187022719
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 10:50 schreef Frozen-assassin het volgende:
We gaan net als gisteren aan één topic genoeg hebben

Genieten weer

Ondertussen een sneer van Demare richting Ackermann
[..]

Ik vind Arnaud Démare een ontzettend vervelend en naar mannetje.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 13:19:01 #22
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187022738
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 13:18 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik vind Arnaud Démare een ontzettend vervelend en naar mannetje.
Pascal is ook een simpele hoor.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 13:21:06 #23
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187022783
Nou, we zijn weer bij. Ik schakel weer uit.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 13:24:30 #24
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187022849
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 13:18 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik vind Arnaud Démare een ontzettend vervelend en naar mannetje.
Demare is inderdaad Frans ja.
  woensdag 22 mei 2019 @ 13:51:23 #25
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187023262
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 13:11 schreef naatje_1 het volgende:
Eurosport is er bij hoor w/
Whooptiedoo.

Deze giro is nog mensonterender dan de Tour tot nu toe. :')
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  woensdag 22 mei 2019 @ 14:04:52 #26
423121 Fretwork
Acte d'éloquence
pi_187023488
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 13:51 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Whooptiedoo.

Deze giro is nog mensonterender dan de Tour tot nu toe. :')
Komt wel.

Gebrek aan Skytrain genot
Stilaan weer op topniveau na z'n dikke jaren als fietsende hamburger
  woensdag 22 mei 2019 @ 14:09:52 #27
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187023577
De sympathieke Conor Dunne @wimderon
pi_187023770
Karsten noemt Muggsy Bogues _O_
  woensdag 22 mei 2019 @ 14:38:43 #29
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187024079
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 12:27 schreef wimderon het volgende:
[ afbeelding ]

Het was even wachten, maar we mogen nu toch eindelijk gaan schateren!

[ afbeelding ]
Haha prachtig hoe komen ze erop? 😄 Doet Sam Dumoulin hier toevallig nog mee?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187024232
Nogmaals een bedankje aan R_R voor zijn scherpe beschrijvingen. Lachen schijnt gezond te zijn, dus ben ik dankzij zijn opening van deze etappe weer heel gezond bezig geweest vandaag _O_ _O_
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_187024883
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 14:38 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Haha prachtig hoe komen ze erop? 😄 Doet Sam Dumoulin hier toevallig nog mee?
Mani, moest bij m'n krantje vanmorgen vroeg al aan je denken.
https://www.ad.nl/show/zw(...)te-schamen~a49e3fb8/

Hoeveel uur ga jij voor de deuren liggen? O+
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:26:32 #32
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187024946
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 14:51 schreef Sabata het volgende:
Nogmaals een bedankje aan R_R voor zijn scherpe beschrijvingen. Lachen schijnt gezond te zijn, dus ben ik dankzij zijn opening van deze etappe weer heel gezond bezig geweest vandaag _O_ _O_
Grazie mille.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 15:37:27 #33
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187025158
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:23 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mani, moest bij m'n krantje vanmorgen vroeg al aan je denken.
https://www.ad.nl/show/zw(...)te-schamen~a49e3fb8/

Hoeveel uur ga jij voor de deuren liggen? O+

Zo stel ik mij de kamer van Mani wel voor.
  woensdag 22 mei 2019 @ 15:37:45 #34
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187025169
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:23 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mani, moest bij m'n krantje vanmorgen vroeg al aan je denken.
https://www.ad.nl/show/zw(...)te-schamen~a49e3fb8/

Hoeveel uur ga jij voor de deuren liggen? O+
Ik zit gewoon netjes achterin in de hoek.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 22 mei 2019 @ 15:39:26 #35
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187025197
Door het plaatsje Zerbo, bekend van Ginella natuurlijk.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:40:36 #36
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187025228
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:23 schreef showtimer het volgende:

[..]

Mani, moest bij m'n krantje vanmorgen vroeg al aan je denken.
https://www.ad.nl/show/zw(...)te-schamen~a49e3fb8/

Hoeveel uur ga jij voor de deuren liggen? O+
Jij leest het AD?
  woensdag 22 mei 2019 @ 15:43:06 #37
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187025280
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:40 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Jij leest het AD?
Ik heb ook een abonnement op het AD.
pi_187025290
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:40 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Jij leest het AD?
Jazeker :)
  woensdag 22 mei 2019 @ 15:44:39 #39
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187025305
Demare voor Selig en Ack?
pi_187025332
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:37 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik zit gewoon netjes achterin in de hoek.
-O- Waarom? Gaat je bloed koken van zinnetjes als Nostalgie voor de meisjes uit de jaren 90, anno nu moeders en carrièrevrouwen.?
pi_187025344
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik heb ook een abonnement op het AD.
Zonneveld hooligans.
pi_187025362
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:44 schreef VoMy het volgende:
Demare voor Selig en Ack?
:Y :')
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:48:53 #43
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187025379
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:43 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik heb ook een abonnement op het AD.
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:43 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jazeker :)
Hebben jullie geen last van het doremifasol-gehalte van de nieuwsberichten? Het sportkatern is wel veruit het beste.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:51:26 #44
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025414
Ik heb een abonnement op De Groene Amsterdammer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:52:28 #45
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187025435
Ik heb abonnementen op De Correspondent en de Volkskrant
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187025482
Ik heb een abonnement op VI Pro. Ik verwacht nu een bepaald gifje.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:56:39 #47
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187025498
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:51 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik heb een abonnement op De Groene Amsterdammer.
Maar lees je 'em ook? (Ik kan de Groene viavia online lezen maar doe dat eigenlijk nooit meer). Staan toch weinig interessante dingen in tegenwoordig.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:57:46 #48
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025513
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:56 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Maar lees je 'em ook? (Ik kan de Groene viavia online lezen maar doe dat eigenlijk nooit meer). Staan toch weinig interessante dingen in tegenwoordig.
Mwah, niet altijd. Zeker nu tijdens een grote ronde en het schrijven van lappen tekst kom ik er niet aan toe.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187025518
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:55 schreef IbanMayo het volgende:
Ik heb een abonnement op VI Pro. Ik verwacht nu een bepaald gifje.
Ik ook.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 22 mei 2019 @ 15:58:44 #50
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187025529
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:44 schreef VoMy het volgende:
Demare voor Selig en Ack?
Ackermann gaat dus meesprinten, daar gaat mn CM.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 15:59:59 #51
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187025552
Ik lees af en toe, maar ik vind het belangrijk dat er geld gaat naar goede journalistiek
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:04:45 #52
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025624
SavioGod
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:06:16 #53
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187025651
Jeroen is een koorknaapje
leuk
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:10:47 #54
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187025731
Piet Kroon _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:11:56 #55
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025758
Ik luister momenteel naar Spinvis.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:13:09 #56
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187025791
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik luister momenteel naar Spinvis.
Gewaagd
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187025797
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:48 schreef Slobeend het volgende:

[..]

[..]

Hebben jullie geen last van het doremifasol-gehalte van de nieuwsberichten? Het sportkatern is wel veruit het beste.
Neuh geen last van, ik heb wel eens een tijdje proefabonnementen afgewisseld, verschil in imago tussen de kranten is soms groter dan het verschil in het eindproduct. Het is ook meer een ochtendritueel, relatief duur, maar wel fijn. :+
pi_187025840
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik luister momenteel naar Spinvis.
Ga eens werken joh.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:15:15 #59
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187025852
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik luister momenteel naar Spinvis.
@wimderon geniet mee
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:15:43 #60
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025866
quote:
14s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:13 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Gewaagd
Valt wel mee.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187025874
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik luister momenteel naar Spinvis.
Vrijwillig?
pi_187025876
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik luister momenteel naar Spinvis.
Al twee keer op rij naar Trein Vuur Dageraad?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187025900
Bobbie is ook best fors of hij koopt te kleine shirts.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:16:56 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025915
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:15 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Al twee keer op rij naar Trein Vuur Dageraad?
Topnummer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187025938
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:18:04 #66
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187025948
quote:
Zo, die username heb ik al lang niet meer gezien
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:18:27 #67
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025960
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:18:27 #68
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187025962
Ik heb weer 20km hardgelopen :)
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187025965
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dunken?
Mag dat niet?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187025976
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:18 schreef heywoodu het volgende:
Ik heb weer 20km hardgelopen :)
Heb je marathon of halve marathon plannen?
pi_187025979
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:18 schreef heywoodu het volgende:
Ik heb weer 20km hardgelopen :)
Je kunt ook gewoon gaan werken.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:19:28 #72
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187025984
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:18 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Mag dat niet?
Ik tolereer alleen Serhat en KEiiNO.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:19:47 #73
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187025996
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:18 schreef heywoodu het volgende:
Ik heb weer 20km hardgelopen :)
Ik ga zo weer 8km naar huis fietsen en daar, zowaar, koken, denk ik. En dan weer terug naar de VU fietsen, ook weer 8km uiteraard. Ik ga vandaag in totaal 36km fietsen.
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187026008
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik tolereer alleen Serhat en KEiiNO.
SerhatGOD _O_.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:20:56 #75
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026035
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:19 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Heb je marathon of halve marathon plannen?
Halve marathon over ruim drie weken. Mijn eerste, een jaar geleden haalde ik 3km nog niet :@
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:21:05 #76
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026039
quote:
18s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:19 schreef O_o_ het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon gaan werken.
Morgen weer.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187026044

hoi @Slobeend

forthcoming album HELP US STRANGER - out June 21st.

GENOT
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187026048
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:20 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Halve marathon over ruim drie weken. Mijn eerste, een jaar geleden haalde ik 3km nog niet :@
Zwolle toevallig?
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:21:32 #79
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026049
Hardlopen is echt mensonterend. Snap niet dat mensen dat vrijwillig doen.

Fietsen _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:22:14 #80
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187026070
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hardlopen is echt mensonterend. Snap niet dat mensen dat vrijwillig doen.

Fietsen _O_
retweet
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:22:16 #81
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187026071
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hardlopen is echt mensonterend. Snap niet dat mensen dat vrijwillig doen.

Fietsen _O_
Alles combineren, triathlon. _O_
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:22:30 #82
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026078
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:21 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Zwolle toevallig?
Amersfoort :P

Gemist dat Zwolle er ook is (een dag eerder) in de weken waarin we kunnen :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:23:04 #83
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187026093
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:20 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Halve marathon over ruim drie weken. Mijn eerste, een jaar geleden haalde ik 3km nog niet :@
Snel opgebouwd hoor. Wat voor richttijd heb je?
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:23:05 #84
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026094
quote:
10s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:22 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Alles combineren, triathlon. _O_
Zwemmen is nog wel lachen, maar dan wel alleen de schoolslag he.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:23:11 #85
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026097
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Hardlopen is echt mensonterend. Snap niet dat mensen dat vrijwillig doen.

Fietsen _O_
Fietsen doe ik ook liever. Dat is immers makkelijker.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:24:04 #86
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187026124
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 15:48 schreef Slobeend het volgende:

[..]

[..]

Hebben jullie geen last van het doremifasol-gehalte van de nieuwsberichten? Het sportkatern is wel veruit het beste.
Het gaat mij vooral om het sportkatern. (hoewel ik mij wel erger aan 'dé voetbaldeskundige Maarten Wijffels)
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:24:06 #87
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026125
quote:
10s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:23 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Fietsen doe ik ook liever. Dat is immers makkelijker.
Leuker, vooral.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187026130
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:23 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zwemmen is nog wel lachen, maar dan wel alleen de schoolslag he.
Nee joh, lekker vlinderen..
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:24:58 #89
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026161
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:23 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Snel opgebouwd hoor. Wat voor richttijd heb je?
2.06 in principe, 10km/h, maar vandaag 1.55 gelopen over 20km en dat geeft wel een beetje vertrouwen om misschien voor onder de twee uur te gaan :o

Het zal volledig aan mij liggen in elk geval, vriendin loopt 20km tijdens een weinig intensieve training in 1.42 :X
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:25:19 #90
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026170
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik luister momenteel naar Spinvis.
De nieuwe The National bevalt steeds beter, echt een topper.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:26:01 #91
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026187
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Leuker, vooral.
Ik vind hardlopen ook niet geweldig leuk, maar als cijfergeiler kan ik er meer mee dan met fietsen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187026211
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:26 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik vind hardlopen ook niet geweldig leuk, maar als cijfergeiler kan ik er meer mee dan met fietsen :+
Hoezo? Dan doe je iets fout.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:26:58 #93
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026214
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:25 schreef Slobeend het volgende:

[..]

De nieuwe The National bevalt steeds beter, echt een topper.
Dat is altijd zo bij The National. Die albums groeien per luisterbeurt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:27:22 #94
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026225
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Het gaat mij vooral om het sportkatern. (hoewel ik mij wel erger aan 'dé voetbaldeskundige Maarten Wijffels)
Ja aparte gozer met rare meningen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:27:29 #95
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187026228
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:24 schreef heywoodu het volgende:

[..]

2.06 in principe, 10km/h, maar vandaag 1.55 gelopen over 20km en dat geeft wel een beetje vertrouwen om misschien voor onder de twee uur te gaan :o

Het zal volledig aan mij liggen in elk geval, vriendin loopt 20km tijdens een weinig intensieve training in 1.42 :X
Netjes hoor. En niet nu, omdat het nu snel gaat tijdens het trainen, in die valkuil stappen om te hard te beginnen dan hè. :P (ervaringsdeskundige hier :+ )
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187026238
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Het gaat mij vooral om het sportkatern. (hoewel ik mij wel erger aan 'dé voetbaldeskundige Maarten Wijffels)
En De Kromme? Vermakelijke ergernis?
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:27:51 #97
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187026241
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:27 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Ja aparte gozer met rare meningen.
En veel te veel fan.
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:28:10 #98
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187026248
quote:
10s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

En De Kromme? Vermakelijke ergernis?
Die is seniel, dat is echt vermakelijk ja.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:28:19 #99
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026253
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat is altijd zo bij The National. Die albums groeien per luisterbeurt.
Sleep Well Beast was ik vrij snel klaar mee, maar dit hebben we al besproken.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:29:09 #100
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_187026273
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:25 schreef Slobeend het volgende:

[..]

De nieuwe The National bevalt steeds beter, echt een topper.
Ohja, die zal ik straks ook eens aanslingeren. Heb ik nog niet gehoord
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:29:17 #101
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026276
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:21 schreef El-Stinho het volgende:

hoi @:slobeend

forthcoming album HELP US STRANGER - out June 21st.

GENOT
Ik was nooit fan van The Raconteurs maar die nieuwe nummers zijn wel goed ja.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:29:32 #102
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026281
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:26 schreef showtimer het volgende:

[..]

Hoezo? Dan doe je iets fout.
Ik wil kilometertijden bijhouden enzo, of mijn snelste X km lopen, dat soort zaken. Op een fiets vind ik dat lastiger bijhouden, veel meer afhankelijk van bijvoorbeeld het materiaal. Buiten dat ik gewoon geen zin heb een nieuwe fiets te kopen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:31:00 #103
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026308
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:27 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Netjes hoor. En niet nu, omdat het nu snel gaat tijdens het trainen, in die valkuil stappen om te hard te beginnen dan hè. :P (ervaringsdeskundige hier :+ )
Neuh, in principe wil ik net als vandaag met een tempo iets onder mijn doel beginnen, vaak loop ik in het tweede deel sneller en soepeler :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:31:15 #104
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026312
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:28 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Sleep Well Beast was ik vrij snel klaar mee, maar dit hebben we al besproken.
Terwijl daar ook nummers op staan als Walk It Back die echt moeten groeien.

Maar goed, ook jij hebt recht op een mening.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187026319
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:29 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik wil kilometertijden bijhouden enzo, of mijn snelste X km lopen, dat soort zaken. Op een fiets vind ik dat lastiger bijhouden, veel meer afhankelijk van bijvoorbeeld het materiaal. Buiten dat ik gewoon geen zin heb een nieuwe fiets te kopen.
En dan noem je fietsen makkelijker. Is de investering altijd waard. >:)
pi_187026320
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Terwijl daar ook nummers op staan als Walk It Back die echt moeten groeien.

Maar goed, ook jij hebt recht op een mening.
Insinueer je hier dat Slob een dorpsidioot is?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187026331
Kuznetsov gaat dus sprinten vandaag, 36 dommekrachten wisten kennelijk dat Haller uit zichzelf ging roepen leadout te willen spelen :')
pi_187026343
quote:
10s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:22 schreef ijs_beer het volgende:

[..]

Alles combineren, triathlon. _O_
Daarvan hebben ze bij ons over een week een dorp verder het EK in huis gehaald
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:33:12 #109
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026353
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:31 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Insinueer je hier dat Slob een dorpsidioot is?
Nee, dat zou ik nooit over de Slob zeggen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:33:28 #110
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187026356
Ik heb geen Akkerfrans, dit wordt een strontpot.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:33:37 #111
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026359
quote:
11s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:31 schreef showtimer het volgende:

[..]

En dan noem je fietsen makkelijker. Is de investering altijd waard. >:)
Op de fiets kun je nog eens lekker de benen stil houden en blijf je toch vooruit gaan. Makkelijker dus :7
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187026373
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:33 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Op de fiets kun je nog eens lekker de benen stil houden en blijf je toch vooruit gaan. Makkelijker dus :7
Tot je een berg op moet.
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:34:25 #113
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187026382
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:32 schreef wimderon het volgende:
Kuznetsov gaat dus sprinten vandaag, 36 dommekrachten wisten kennelijk dat Haller uit zichzelf ging roepen leadout te willen spelen :')
Waar maak je je druk om, Kuznetsov komt toch niet verder dan plek 13.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:34:33 #114
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026386
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:34 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Tot je een berg op moet.
In Nederland altijd een gigantisch probleem.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:34:39 #115
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026389
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:33 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb geen Akkerfrans, dit wordt een strontpot.
Als ie geen top 5 rijdt heb je er alsnog weinig aan.
pi_187026400
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:33 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb geen Akkerfrans, dit wordt een strontpot.
Ik heb de historie door mijn hoofd laten razen en kwam tot de conclusie dat ik Akkerman moest laten staan.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:35:26 #117
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026408
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:34 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Tot je een berg op moet.
Dat zou ik dan ook wél willen doen, wellicht dat we in juni een paar dagen naar Limburg gaan.

Ja ok, dat zijn heuvels, maar bergen zijn te ver weg voor nu :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187026425
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:33 schreef maxi-mus het volgende:
Ik heb geen Akkerfrans, dit wordt een strontpot.
Voetnoot bij het aankomen te Verona.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:36:31 #119
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026441
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:34 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

In Nederland altijd een gigantisch probleem.
Gelukkig zit ik met 20 minuten doorfietsen in Flevoland. #diebergkomter
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:36:54 #120
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187026449
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:35 schreef showtimer het volgende:

[..]

Voetnoot bij het aankomen te Verona.
Dat is waar.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:37:03 #121
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026456
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:36 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Gelukkig zit ik met 20 minuten doorfietsen in Flevoland. #diebergkomter
Ik moet me hier behelpen met een paar viaducten. :{
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:37:57 #122
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026477
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:37 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ik moet me hier behelpen met een paar viaducten. :{
Ik heb ook De Knobbel nog, bij 't Harde. Waar Alberto Stegeman binnen kwam met zijn 'bom'.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187026479
Ralf Denk is van de psychologie van de koude grond
pi_187026485
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik luister momenteel naar Spinvis.
Mogen wij hieruit concluderen dat je doof bent?
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:38:55 #125
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026505
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:37 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik heb ook De Knobbel nog, bij 't Harde. Waar Alberto Stegeman binnen kwam met zijn 'bom'.


Flinke col wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187026516
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:38 schreef wimderon het volgende:

[..]

Mogen wij hieruit concluderen dat je doof bent?

Mag dit wel?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:39:46 #127
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026530
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:38 schreef wimderon het volgende:

[..]

Mogen wij hieruit concluderen dat je doof bent?
Nee, anders zou ik nergens naar kunnen luisteren.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:40:44 #128
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026555
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Flinke col wel.
Danny Nelissen noemde het ooit vals plat. Dodelijk voor mijn zelfvertrouwen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:41:13 #129
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026564
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:40 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Danny Nelissen noemde het ooit vals plat. Dodelijk voor mijn zelfvertrouwen.
:D
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:41:17 #130
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026566
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:37 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ik heb ook De Knobbel nog, bij 't Harde. Waar Alberto Stegeman binnen kwam met zijn 'bom'.
Jaaa De Knobbel _O_
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:41:55 #131
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026582
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:38 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Flinke col wel.
De Knobbel-Zuid is steiler (en korter).
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:42:59 #132
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187026612
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:40 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Danny Nelissen noemde het ooit vals plat. Dodelijk voor mijn zelfvertrouwen.
:D
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:43:35 #133
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187026623
Doe gewoon geen interview meer met Roglic.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:43:47 #134
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187026628
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:40 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Danny Nelissen noemde het ooit vals plat. Dodelijk voor mijn zelfvertrouwen.
_O-
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 16:44:19 #135
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187026638
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:43 schreef Mani89 het volgende:
Doe gewoon geen interview meer met Roglic.
Wel knap hoe iemand nog saaier kan zijn dan het parcours vandaag.
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187026678
quote:
Nee.
pi_187026698
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:46 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee.
En dit?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 16:47:03 #138
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187026703
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:41 schreef Slobeend het volgende:

[..]

De Knobbel-Zuid is steiler (en korter).
Onderaan die kant is een weggetje door het bos naar een goddelijk pannenkoekenrestaurant, dat dan weer wel _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:48:41 #139
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187026749
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:47 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Onderaan die kant is een weggetje door het bos naar een goddelijk pannenkoekenrestaurant, dat dan weer wel _O_
De Ossenstal :). Ik kwam altijd door dat bos richting De Knobbel want mijn ouders wonen aan de andere kant er van.
pi_187026819
quote:
Nee.
pi_187026837
Ramon Sinkelmans vindt bergetappes ook saai.
  FOK!fotograaf woensdag 22 mei 2019 @ 16:53:42 #142
842 Zorro
Z
pi_187026859
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:52 schreef wimderon het volgende:
Ramon Sinkelmans vindt bergetappes ook saai.
Ik was te druk met me verwonderen hoe iemand een stem kan hebben als die interviewer.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:53:46 #143
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026862
Sinkeldarm is echt een waardeloze gozer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187026875
Ongebreidelde reclame voor de PLAYER

BINGO
pi_187026889
quote:
6s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:53 schreef Zorro het volgende:

[..]

Ik was te druk met me verwonderen hoe iemand een stem kan hebben als die interviewer.
Jan Hermsen vindt dit geen leuke opmerking, want je weet hoe het in elkaar zit.
pi_187026915
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:52 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee.

En dit?

[spoiler]
Hoooooooo nee sorry ik hoop dat je geen oorbeschadiging hebt opgelopenen xd :P :D _O- _O-[s/poiler]
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  FOK!fotograaf woensdag 22 mei 2019 @ 16:56:05 #147
842 Zorro
Z
pi_187026917
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

Jan Hermsen vindt dit geen leuke opmerking, want je weet hoe het in elkaar zit.
Ik weet niks.
Hmm, dat kan verkeerd worden opgevat.
Ik weet daar niks van. Zo. Dat is beter.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  FOK!fotograaf woensdag 22 mei 2019 @ 16:56:56 #148
842 Zorro
Z
pi_187026939
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]


En dit?

[spoiler]
Hoooooooo nee sorry ik hoop dat je geen oorbeschadiging hebt opgelopenen xd :P :D _O- _O-[s/poiler]
Hoe dan? Als je die namen leest gooi je toch meteen een virusscanner over je pc?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_187026963
[s/poiler] ;(
pi_187026989
quote:
6s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:56 schreef Zorro het volgende:

[..]

Hoe dan? Als je die namen leest gooi je toch meteen een virusscanner over je pc?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:59:06 #151
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187026996
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]


En dit?

[spoiler]
Hoooooooo nee sorry ik hoop dat je geen oorbeschadiging hebt opgelopenen xd :P :D _O- _O-[s/poiler]
Hier gaat iets mis.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf woensdag 22 mei 2019 @ 16:59:25 #152
842 Zorro
Z
pi_187027002
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Verdorie, kan ik weer scannen.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_187027004
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

Jan Hermsen vindt dit geen leuke opmerking, want je weet hoe het in elkaar zit.
Jan mag de Tour doen. _O_

quote:
Dat vertrouwen wordt in 2019 uitbetaald in een droom die uitkomt. Voor mij was de Tour de France de reden om sportjournalist te worden. Toen ik eind 2000 stopte met mijn studie fysiotherapie en begon als freelancer was het einddoel altijd de Tour de France. En nu in 2019 mag ik daar verslag van doen. Voor Eurosport. Een geweldig hoogtepunt. Ik ben gek op Italië, spreek vloeiend Spaans, maar de liefde voor die ene wedstrijd in juli in Frankrijk is altijd blijven bestaan. Ik mag dan volgend jaar misschien de oudste debutant zijn in ‘La Grande Boucle, toch ga ik er elke minuut van genieten.
Schuimbektekst voor Jozee, dat dan weer wel.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 16:59:33 #154
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187027005
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:58 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
:'( :r :'(
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:00:25 #155
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187027020
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]


En dit?

[spoiler]
Hoooooooo nee sorry ik hoop dat je geen oorbeschadiging hebt opgelopenen xd :P :D _O- _O-[s/poiler]
Wat een vervelende stem heeft dat mens. Heeft ze Volendamse roots?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187027032
quote:
Hoe dan? Als je die namen leest gooi je toch meteen een virusscanner over je pc?
Als je Marco en Davina had weggelaten was het nog wat geworden, nu was het gewoon een schaamteloze plug die zelfs Radio2's eigen DJ's in opstand liet komen.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_187027040
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:00 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Wat een vervelende stem heeft dat mens. Heeft ze Volendamse roots?
Rotterdam. Dan weet je al genoeg ;) ;) ;)
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  FOK!fotograaf woensdag 22 mei 2019 @ 17:01:48 #158
842 Zorro
Z
pi_187027050
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:00 schreef Sabata het volgende:

[..]

Als je Marco en Davina had weggelaten was het nog wat geworden, nu was het gewoon een schaamteloze plug die zelfs Radio2's eigen DJ's in opstand liet komen.
Het is alledrie ellende.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_187027052
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:56 schreef El-Stinho het volgende:

[..]


En dit?

[spoiler]
Hoooooooo nee sorry ik hoop dat je geen oorbeschadiging hebt opgelopenen xd :P :D _O- _O-[s/poiler]
quote:
Petitie voor Davina Michelle op songfestival

AMSTERDAM - Barry Paf wil dat Davina Michelle volgend jaar voor Nederland optreedt op het Eurovisiesongfestival. De dj van 100% NL, en groot fan van het liedjesfestijn, is zelfs een petitie gestart om dat voor elkaar te krijgen.

"Nu het spektakel naar Nederland komt, betekent dit ook dat de opvolger van Duncan Laurence volgend jaar automatisch in de finaleronde staat", zei Paf woensdag op de radio. "Als we kijken naar de artiest van het afgelopen jaar, dan heeft iedereen het unaniem over de doorbraak van Davina Michelle."

Davina is volgens hem de aangewezen artiest om volgend jaar ons land te vertegenwoordigen. “Eigenlijk moeten we dit gewoon met zijn allen in werking gaan zetten, om Davina Michelle en AVROTROS zo ver te krijgen dat Davina Michelle volgend jaar op het podium staat." Mocht het lukken om 25.000 handtekeningen op te halen, dan belooft hij ze persoonlijk te overhandigen.

Barry Paf kwam eerder deze week ook al in het nieuws. Toen draaide hij een uur lang alleen maar het winnende songfestivalliedje Arcade van Duncan Laurence.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:02:24 #160
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027058
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:59 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jan mag de Tour doen. _O_
[..]

Schuimbektekst voor Jozee, dat dan weer wel.
Is er dan niemand bij Eurosport die inziet dat dit echt een heel erg slecht idee is?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  FOK!fotograaf woensdag 22 mei 2019 @ 17:02:42 #161
842 Zorro
Z
pi_187027062
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

Uitstekend voorstel.
Je moet er toch niet aan denken om weer te winnen, veel te duur.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:03:00 #162
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187027072
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]

Ik snap de hype van dit meisje niet. Ze heeft de tonatie van een gemiddelde palingboer en een heel erg raar hoofd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187027080
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:01 schreef wimderon het volgende:

[..]

[..]



Ik heb medelijden met de applausduiven in onze samenleving.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187027085
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 16:59 schreef showtimer het volgende:

[..]

Jan mag de Tour doen. _O_
[..]

Schuimbektekst voor Jozee, dat dan weer wel.
Dat is prima, daar we dan een alternatief hebben :)

Bijzonder dat Zjosee dit pakket afgewezen heeft, zo heel veel scheelt het toch niet met wat ze altijd deed?
pi_187027108
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:03 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik snap de hype van dit meisje niet. Ze heeft de tonatie van een gemiddelde palingboer en een heel erg raar hoofd.
Er zijn genoeg goede muziekmeisjes die van dit soort 100%NL-applausduifjes geen aandacht krijgen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:05:35 #166
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187027117
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:01 schreef wimderon het volgende:

[..]


[..]

Barry mot met z'n poten van het songfestival blijven. Gup. :(
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187027130
Maar goed, dat soort mensen zullen eens out of the box denken.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187027150
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:03 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dat is prima, daar we dan een alternatief hebben :)

Bijzonder dat Zjosee dit pakket afgewezen heeft, zo heel veel scheelt het toch niet met wat ze altijd deed?
Denk je niet dat ze het 2018 pakket van Jozee en Jan voor 2019 om wilden wisselen?
pi_187027153
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:03 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ik snap de hype van dit meisje niet. Ze heeft de tonatie van een gemiddelde palingboer en een heel erg raar hoofd.
Wie zou jij afvaardigen, als groot fan van het Eurovisie Songfestival?
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:08:28 #170
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187027157
Nou, ik ben ook ingeschakeld hoor
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:09:10 #171
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187027181
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:08 schreef wimderon het volgende:

[..]

Wie zou jij afvaardigen, als groot fan van het Eurovisie Songfestival?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:10:07 #172
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187027196
Bizzey naar het ESF.
pi_187027198
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:08 schreef showtimer het volgende:

[..]

Denk je niet dat ze het 2018 pakket van Jozee en Jan voor 2019 om wilden wisselen?
Hmm, dat zou kunnen. Maar De Kleik doet ook een ander pakket dan de derde man vorig jaar deed.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:10:59 #174
351614 ijs_beer
ijskoud de lekkerste
pi_187027209
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:10 schreef VoMy het volgende:
Bizzey naar het ESF.
Mad. Ziedend. Woest.

ikzelf bij alleen de gedachte al
Op donderdag 15 juni 2017 16:53 schreef Cyan9 het volgende:
IJsbeer is inderdaad officieel cute. :D
Op donderdag 30 juli 2020 16:27 schreef Guanabana het volgende:Houdt @:ijs_beer een beetje van ouder? En dan niet 40 jaar ouder, maar laten we zeggen bijvoorbeeld, iets van 5 jaar ouder?
pi_187027213
Tsja de 100% NL fractie had zijn kans tussen 2005 en 2011 door zelf de artiest te kiezen. Geen één keer gekwalificeerd, dus dat was een belachelijk succes _O-
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_187027238
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:10 schreef wimderon het volgende:

[..]

Hmm, dat zou kunnen. Maar De Kleik doet ook een ander pakket dan de derde man vorig jaar deed.
Eurosports wegen zijn ondoorgrondelijk. Misschien had ze gehoopt op 3 weken Italiaanse hotels met Bobbie? ~O>
pi_187027242
De laatste 10 kilometer vlak _O_
pi_187027261
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:09 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
ha ha ha

:T
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:14:19 #179
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187027264
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:13 schreef PSVCL het volgende:
De laatste 10 kilometer vlak _O_
*O* *O* *O*
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187027268
quote:
14s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:08 schreef naatje_1 het volgende:
Nou, ik ben ook ingeschakeld hoor
Je mag de etappetopics best standaard reeksen hoor.
pi_187027277
Wanneer komt de sjuut, showtimer?
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:15:33 #182
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187027289
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:14 schreef showtimer het volgende:

[..]

Je mag de etappetopics best standaard reeksen hoor.
ja, ik dacht niet dat dit topic vol zou komen, eigenlijk
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:17:08 #183
194695 franklop
Fran knock
pi_187027310
Zo ik ben er ook. Nog wat gemist?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_187027317
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:15 schreef wimderon het volgende:
Wanneer komt de sjuut, showtimer?
UCI_media twitterde op woensdag 22-05-2019 om 14:03:41 Misuse of tramadol: UCI report on tests carried out during the first part of the 2019 season https://t.co/QlmV6vsaeG https://t.co/btu0FxDJPj reageer retweet
Er wordt niet meer gevallen.
pi_187027320
Kuba met alleen Ventoso voor zich, die gaat weer heerlijk laveren door het peloton als die ook weg is.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 17:18:13 #186
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187027325
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:02 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Is er dan niemand bij Eurosport die inziet dat dit echt een heel erg slecht idee is?
Boeiend, itt bij de Giro kijkt het gros toch gewoon naar de NOS en dan nog een aardige groep naar Sporza, niemand hoort Jan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_187027327
quote:
14s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:14 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

*O* *O* *O*
:s)
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:18:34 #188
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187027331
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:17 schreef franklop het volgende:
Zo ik ben er ook. Nog wat gemist?
nee
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187027336
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:17 schreef franklop het volgende:
Zo ik ben er ook. Nog wat gemist?
Het is Elía, geen Élia.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:20:52 #190
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027368
Kneus.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:21:29 #191
194695 franklop
Fran knock
pi_187027381
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Het is Elía, geen Élia.
Bedankt. Zat al jarén fout
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_187027388
Fran is de mol.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:22:16 #193
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027392
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:18 schreef showtimer het volgende:

[..]

Het is Elía, geen Élia.
Het is ook Cattáneo.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:23:19 #194
194695 franklop
Fran knock
pi_187027405
Cernygod
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:23:29 #195
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187027410
Marecko gaat het doen!
leuk
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:23:58 #196
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187027421
Katjoesja keurig met 3 man op plek 40 nog.
pi_187027425
Kwakkermans zit er idd bij voorin
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:24:52 #198
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187027439
Prima leadout van Dunne.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:25:15 #199
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187027449
Bedankt CCC
leuk
pi_187027461
KlepGod
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:25:54 #201
194695 franklop
Fran knock
pi_187027463
Knap hoor van Ackermann
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  FOK!fotograaf woensdag 22 mei 2019 @ 17:25:59 #202
842 Zorro
Z
pi_187027468
Walgeloos weer.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:26:01 #203
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027469
Viviani en Sabatini, gouden koppel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:26:05 #204
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_187027470
Meh.
  Eindredactie Sport / Forummod woensdag 22 mei 2019 @ 17:26:17 #205
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_187027471
Viviani lekker een halve kilometer vol in de wind.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:26:21 #206
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187027473
Er rijdt hier geen sprinter rond waar je warm van wordt.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:26:22 #207
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187027475
Dit is niet leuk
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
  Redactie Sport / Supervogel woensdag 22 mei 2019 @ 17:26:26 #208
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_187027478
Akkerman :r
pi_187027481
Caleb again! Het is wel knap van VIV om steeds het verkeerde wiel te kiezen en niet op een leadout te vertrouwen.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_187027487
De Saab is echt gigantisch waardeloos.

Matxin wil Rikeze halen, maar dit terzijde.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:27:07 #211
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187027490
Gibbons blijft een clown.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187027503
Consonni nu wel, natuurlijk!
pi_187027512
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:26 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Viviani en Sabatini, gouden koppel.
GIR / Giro d'Italia 2019 #1 - Tijdritten, tijdritten, tijdritten

Niet zo slim, niets zo fragiel als het vertrouwen van een sprinter.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:28:53 #214
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187027522
Iemand nog een van de 4 Katjoesja-sprinters gezien?
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:29:00 #215
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187027524
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:27 schreef wimderon het volgende:
Consonni nu wel, natuurlijk!
Ja natuurlijk, waarom niet?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187027527
Ruud Selig (en Akkermans) hadden een prima kans om de vervelende Arno vast te zetten tegen de hakken.
pi_187027528
Tosh is ne marginale
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:29:17 #218
245701 crew  naatje_1
Naatzipiraat
pi_187027532
Ackermann was de perfecte lead-out voor Ewan :')
Hier schreef Aoibhin het volgende: Beter autist in de kist dan een feestje gemist w/ *O*
pi_187027537
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:29 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Ja natuurlijk, waarom niet?
Omdat hij me al 2x in 't zak gezet heeft.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:30:46 #220
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027546
quote:
9s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:28 schreef showtimer het volgende:

[..]

GIR / Giro d'Italia 2019 #1 - Tijdritten, tijdritten, tijdritten

Niet zo slim, niets zo fragiel als het vertrouwen van een sprinter.
Goed gezien. De keuze om Morkov en Richeze mee te sturen met Jakobsen naar Californië is een vreemde. Je zou bijna denken dat het al duidelijk is dat Viviani gaat vertrekken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:31:01 #221
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187027550
Demare in de ciclamino? :')
leuk
pi_187027551
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:29 schreef wimderon het volgende:

[..]

Omdat hij me al 2x in 't zak gezet heeft.
Rijdt misschien wel de snelste sprint, dus je hebt nog geluk.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:31:27 #223
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187027562
Wanty-sprintje van DiDa met Nizzolo en Gibbons op 7&8.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:31:56 #224
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_187027568
Die sprints van Sean Bennett zijn ook wel een beetje treurig.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_187027571
Dimension Data is een mongolenteam.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:32:57 #226
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027579
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:32 schreef El-Stinho het volgende:
Dimension Data is een mongolenteam.
Eens.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187027585
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:32 schreef El-Stinho het volgende:
Dimension Data is een mongolenteam.
nou nou nou nou
pi_187027596
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:30 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Goed gezien. De keuze om Morkov en Richeze mee te sturen met Jakobsen naar Californië is een vreemde. Je zou bijna denken dat het al duidelijk is dat Viviani gaat vertrekken.
Of Elía heeft zijn deelname hier er zelf doorgedrukt, nu heb je kans dat het twee keer niets wordt.
pi_187027615
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:33 schreef showtimer het volgende:

[..]

nou nou nou nou
Gisteren Gibbons; rolt hij voor de bezemwagen binnen.
Vandaag Gibbons; doet hij een Wanty-sprint met Nizzolo
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:35:56 #230
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027635
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:33 schreef showtimer het volgende:

[..]

Of Elía heeft zijn deelname hier er zelf doorgedrukt, nu heb je kans dat het twee keer niets wordt.
Eerlijk gezegd maken al die sprinters hier echt nul kans tegen Dillie.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187027657
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd maken al die sprinters hier echt nul kans geven Dillie.
Zou het wat uitmaken? Sprinten is een mensonterende discipline.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187027662
De hele middag deze shitshow gekeken om vervolgens de laatste 5 km te moeten missen door een afspraak. Viesmad.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:37:39 #233
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187027668
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd maken al die sprinters hier echt nul kans tegen Dillie.
Eens.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:38:28 #234
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027680
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:37 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Zou het wat uitmaken? Sprinten is een mensonterende discipline.
Daar heb jij volledig gelijk in.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:38:47 #235
318352 Raap
Maakt dingen mee
pi_187027684
'Caleb Ewan toch wel de snelste man, samen met Ackerman, Demare en Viviani'
leuk
pi_187027685
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:34 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Gisteren Gibbons; rolt hij voor de bezemwagen binnen.
Vandaag Gibbons; doet hij een Wanty-sprint met Nizzolo
En Nizzolo klaagde gisteren over slechte benen (lol).

Was met Sbaragli destijds precies zo. ;(
pi_187027696
quote:
1s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Eerlijk gezegd maken al die sprinters hier echt nul kans tegen Dillie.
Dat geef ik je op een figuurlijk briefje.
pi_187027709
Nippo heeft lekker meegesprint met Canola, Lobato en Lonardi. Kan hen het schelen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:41:23 #239
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027718
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:39 schreef showtimer het volgende:

[..]

Dat geef ik je op een figuurlijk briefje.
w/
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:42:26 #240
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187027737
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:40 schreef wimderon het volgende:
Nippo heeft lekker meegesprint met Canola, Lobato en Lonardi. Kan hen het schelen.
Ik zie alleen nog de top 10.
pi_187027738
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:38 schreef showtimer het volgende:

[..]

En Nizzolo klaagde gisteren over slechte benen (lol).

Was met Sbaragli destijds precies zo. ;(
Doodvermoeiend. Toeval kunnen we niet uitsluiten helaas.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:43:32 #242
478082 VoMy
Seksloos kutventje
pi_187027752
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:40 schreef wimderon het volgende:
Nippo heeft lekker meegesprint met Canola, Lobato en Lonardi. Kan hen het schelen.
Bij Wanty eindigen ze dan tenminste nog in de top-10. Wat een bedroevend niveau heeft de helft van de teams hier eigenlijk.
pi_187027756
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:41 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

w/
We komen vlaggetjes te kort in juli. Alleen een biecht van Staf kan nog roet in het eten gooien.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:44:35 #244
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027761
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:43 schreef showtimer het volgende:

[..]

We komen vlaggetjes te kort in juli. Alleen een biecht van Staf kan nog roet in het eten gooien.
Staf heeft inmiddels een kogelbrief ontvangen, die zegt niks meer.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187027775
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:44 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Staf heeft inmiddels een kogelbrief ontvangen, die zegt niks meer.
Een kogelbrief van Rahim?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_187027780
11 ESP LOBATO DEL VALLE Juan Jose NIPPO - VINI FANTINI - FAIZANE' 5h 17’ 26” 0’ 00”
12 ITA CANOLA Marco NIPPO - VINI FANTINI - FAIZANE' 5h 17’ 26” 0’ 00”
14 ITA LONARDI Giovanni NIPPO - VINI FANTINI - FAIZANE' 5h 17’ 26” 0’ 00”

  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:46:57 #247
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027796
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:45 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Een kogelbrief van Rahim?
Ja, met een flinke klodder kwijl erbij.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:47:24 #248
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187027806
Gelukkig zijn we klaar met dit circus. Op naar echte werk
pi_187027825
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Ja, met een flinke klodder kwijl erbij.
Ik zou me eerder zorgen maken over een mogelijke spermavlek.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:49:28 #250
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_187027834
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:48 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik zou me eerder zorgen maken over een mogelijke spermavlek.
Wat een rare gedachte.
  Moderator woensdag 22 mei 2019 @ 17:50:54 #251
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_187027859
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:48 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Ik zou me eerder zorgen maken over een mogelijke spermavlek.
Waarom?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_187027875
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:50 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Waarom?
Bij een jongen die leeft en sterft voor Team Jumbo sluit ik het niet uit.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:55:28 #253
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_187027935
Ach ja, Kuba zie je 3x niet en dan eindigt ie weer top-10 en zijn de leadouts nergens. En sprint DiDa opeens met z'n tweeen en Nippo zelfs met 3 hahaha

Gelukkig hebben de bergen vaak geen medelijden en zie je wel de sterksten voorin
  woensdag 22 mei 2019 @ 17:59:40 #254
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_187027998
Vanaf morgen kan ik weer kijken. :)
Put these foolish ambitions to rest.
pi_187028167
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:45 schreef wimderon het volgende:
11 ESP LOBATO DEL VALLE Juan Jose NIPPO - VINI FANTINI - FAIZANE' 5h 17’ 26” 0’ 00”
12 ITA CANOLA Marco NIPPO - VINI FANTINI - FAIZANE' 5h 17’ 26” 0’ 00”
14 ITA LONARDI Giovanni NIPPO - VINI FANTINI - FAIZANE' 5h 17’ 26” 0’ 00”

[ afbeelding ]
Al die stress over de Katjoesja jongens weer voor niets Wimmers. :)
pi_187028313
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:55 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ach ja, Kuba zie je 3x niet en dan eindigt ie weer top-10 en zijn de leadouts nergens. En sprint DiDa opeens met z'n tweeen en Nippo zelfs met 3 hahaha

Gelukkig hebben de bergen vaak geen medelijden en zie je wel de sterksten voorin
Die leadouts gisteren was toch ook maar alleen vanwege de val. Op zo'n lange rechte aanloop eindigen die zelden tot nooit voorin.
pi_187028537
http://www.cyclingnews.co(...)comes-down-to-money/

Patrick Lefevere has made Julian Alaphilippe a contract offer but the Belgian team boss is still none the wiser as to whether the French rider will stay with Deceuninck-QuickStep beyond 2019. Alaphilippe has been linked with a big-money transfer to Total Direct Energie for 2020, with the French team significantly increasing their budget after Total came on as a sponsor earlier this year.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 22 mei 2019 @ 18:55:31 #258
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_187029370
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:43 schreef VoMy het volgende:

[..]

Bij Wanty eindigen ze dan tenminste nog in de top-10. Wat een bedroevend niveau heeft de helft van de teams hier eigenlijk.
In de Tour was het bij Wanty toch ook vaak 11e, 13e en 16e ofzo?
  woensdag 22 mei 2019 @ 20:10:10 #259
56724 Wombcat
rent wiel
pi_187031378
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 17:55 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ach ja, Kuba zie je 3x niet en dan eindigt ie weer top-10 en zijn de leadouts nergens. En sprint DiDa opeens met z'n tweeen en Nippo zelfs met 3 hahaha

Gelukkig hebben de bergen vaak geen medelijden en zie je wel de sterksten voorin
Nippo wint daarmee wel het dagploegenklassement. En alhoewel dat bijna niemand interesseert levert hen dat wel wat prijzengeld op.
in a crowd you lose humanity
pi_187033097
quote:
0s.gif Op woensdag 22 mei 2019 20:10 schreef Wombcat het volgende:

[..]

Nippo wint daarmee wel het dagploegenklassement. En alhoewel dat bijna niemand interesseert levert hen dat wel wat prijzengeld op.
Snap wel dat zulke kleine ploegen voor dergelijke subprijzen gaan eigenlijk.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')